Je vindt hier de programma's van Vertrek op tv We hebben de volgende programma's voor Vertrek B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken: Jeugd, Aflevering 39 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 46 Op het strand Peppa en haar familie gaan naar het strand. Daar doen ze van alles, zoals. Tanguy, le retour: Comedy, Film, Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44 jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er alles aan om. RuPaul's Drag Race Untucked: Amusement, Seizoen 10 Aflevering 7 Tijdens het juryoverleg mogen de queens achter de schermen even bijkomen met een. Het mooiste meisje van de klas: Amusement, Seizoen 2020 Aflevering 4 van 5 Yvonne AVROTROS In de bossen van Epe groeit in de jaren 70 een mooi,. Oggy En De Kakkerlakken: Jeugd, Aflevering 32 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de. Oggy En De Kakkerlakken: Jeugd, Aflevering 33 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de. Oggy En De Kakkerlakken: Jeugd, Aflevering 34 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de. We zijn er Bijna!: Informatief, Reizen, Aflevering 4 van 6 MAX De groep staat in het noorden van Albanië op een camping aan een groot. Oggy En De Kakkerlakken: Jeugd, Aflevering 49 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de.

Vertrek op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:57 B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 39 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vandaag | 16:41 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 32 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vandaag | 16:49 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 33 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vandaag | 16:56 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 34 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vandaag | 19:05 We zijn er Bijna!

Aflevering 4 van 6 - MAX De groep staat in het noorden van Albanië op een camping aan een groot meer, vlakbij de stad Shkodër. De reizigers bezoeken het Rozafa Kasteel, een middeleeuwse burcht die door de eeuwen heen een belangrijke strategische functie heeft vervuld. Hans is hier in zijn element. Hij is van huis uit werktuigbouwkundig constructeur en na zijn pensioen verdiepte hij zich in het maken van 3D-animaties. Hij heeft zich gespecialiseerd in het tot leven brengen van oude ruïnes. Op het programma staat voor de fitte deelnemers ook een tweedaagse wandelexcursie in de bergen. De helft van de groep tekent daar op in. Het is een tocht van vier uur rijden naar het bergdorp Teth in de Albanese bergen, een woest en onherbergzaam gebied. De weg ernaartoe is ook ruig. Het gaat af en toe maar net goed op de niet-geasfalteerde bergweg zonder vangrails met diepe afgronden. Maar het dorp Teth is de barre tocht waard. Meteen na aankomst in het dorp vertrekt een groepje voor een stevige wandeling. Pas na uren, als het al begint te schemeren, komen ze als verzopen katten terug in de hut om de dag te eindigen met stoere verhalen bij een knapperend haardvuur. De Nederlandse kampeerders slapen voor één keer niet in hun eigen caravan, maar in een berghut waar het 's nachts aardedonker wordt.

Morgen | 07:40 Flip This House

Seizoen 3 - Aflevering 14 van 15 - The Uninvited Guest Brandschade en lekkage zadelen het personeel op met veel stress en een huurder die weigert te vertrekken.

Morgen | 09:02 B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 40 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 09:10 Leef je droom

Aflevering 1 van 4 - Ecuador - AVROTROS Ex-zakenvrouw Mari Jipa-Muench laat haar woning in Greenwich, met uitzicht op de wolkenkrabbers van Canary Wharf in Londen, achter zich voor een nieuw leven in één van de meest afgelegen streken van het Amazoneregenwoud in Ecuador. Samen met haar inheemse man Kurikindi en hun vijfjarige dochtertje Samai hoopt Mari dat een vertrek naar de wildernis een frisse start zal betekenen en het gezin nog hechter zal maken. Ze is al eerder in het Amazonegebied geweest, maar alleen in toeristenhotspots. Een plek als deze heeft Mari nog nooit meegemaakt. Ze is pas de tweede witte mens die ooit in het gehucht Nina Amarun is geweest. Het is een piepkleine gemeenschap met maar zesentwintig inwoners, waar haar man wordt onthaald als de plaatselijke sjamaan en de familie een inheems huis hoopt te bouwen op geschonken land. Maar stortregens bemoeilijken continu de bouw van hun afgelegen huis. Het gezin heeft geen keus en moet zijn eten vangen in een van piranha's vergeven rivier, terwijl ze geteisterd worden door afmattende luchtvochtigheid, muggen en slaapgebrek. Mari krijgt te maken met enorme cultuurverschillen en worstelt met gevoelens van eenzaamheid terwijl ze in een van de laatste wildernissen op aarde een nieuw leven probeert op te bouwen voor haar gezin.

Morgen | 16:48 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 35 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 16:55 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 36 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 17:02 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 37 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 09:14 B.O.Z.: Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 41 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 20:40 MAX vakantieman

Aflevering 7 van 9 Het coronavirus is de afgelopen maanden op alle vlakken in ons dagelijks leven doorgedrongen. Het zorgde voor angst en stress. Maar ondanks dat het virus weer overal om ons heen opduikt, gaan veel Nederlanders toch op vakantie naar het buitenland. Bij ons in de studio ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. * Een groep ANWB-leden kiest voor een ledenreis en vertrekt vol verwachting begin maart naar Zuid-Afrika. Maar dan wordt op 17 maart in Swaziland de noodtoestand afgekondigd, een plek die ook één van de onderdelen is van de reis van deze groep. * Onze Mystery Guest gaat langs bij bijzondere slaapplaatsen in Nederland. Dit keer inspecteert hij het oudste hotel van Nederland. * In Beste Vakantieman beantwoorden we vakantievragen. Deze week zijn we bij de familie Rebel. * Veel mensen zoeken op internet naar vliegtickets en komen dan uit op bemiddelingswebsites, waar je uit verschillende luchtvaartmaatschappijen en vertrektijden kunt kiezen. We krijgen veel klachten binnen over dit soort websites, want als het misgaat zijn ze vaak niet te bereiken. We praten erover met Anne de Vries, onderzoeker aan de Tilburg University en MAX Ombudsman Jeanine Janssen.

 Meer

Vertrek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:09 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 46 - Op het strand Peppa en haar familie gaan naar het strand. Daar doen ze van alles, zoals Papa Big ingraven in het zand. Als het tijd is om naar huis te gaan, vertrekken ze bijna zonder Papa Big, omdat die in slaap is gevallen.

Vandaag | 13:10 Tanguy, le retour

Comedy, Film, Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44 jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er alles aan om ...

Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44-jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er alles aan om Tanguy weer wat levenslust te geven. Het valt hen echter niet mee om aan de nieuwe woonsituatie te wennen en ze hopen dat ze hun oude leventje zo snel mogelijk weer terug krijgen. Helaas voor hen begint Tanguy zich nogal op z'n gemak te voelen en lijkt het er niet op dat dat hij snel zal vertrekken.

Vandaag | 13:13 RuPaul's Drag Race Untucked

Seizoen 10 - Aflevering 7 Tijdens het juryoverleg mogen de queens achter de schermen even bijkomen met een verfrissende cocktail. Als Ru vraagt wie van hen het verdient om deze avond naar huis te gaan, antwoorden bijna alle queens dat ze The Vixen het liefst zien vertrekken. Achter de schermen eist een woedende Vixen een verklaring.

Vandaag | 14:00 Het mooiste meisje van de klas

Seizoen 2020 - Aflevering 4 van 5 - Yvonne - AVROTROS In de bossen van Epe groeit in de jaren 70 een mooi, mysterieus meisje op: Yvonne. Yvonne hoort bij een bijzonder, artistiek gezin. Nieuwsgierige Yvonne heeft als jong meisje met de uitgestrekte bossen een groot speelterrein. Maar na de middelbare school is er een hele wereld die verkend moet worden. Daarom vertrekt ze na de middelbare school voor twee jaar als au pair naar Marseille. Niet de meest veilige stad voor een jong meisje in de jaren '80, maar Yvonne ziet vooral het avontuur. Een Frans vriendje, afkomstig van Martinique, laat Yvonne dromen naar de eilanden in Caraïben. En ook deze droom weet Yvonne weer om te zetten in avontuur, door bij terugkomst in Nederland een baan aan te nemen als stewardess op een zeiljacht. Acht jaar lang bevaart Yvonne de wereldzeeën en ziet de meest schitterende plekken. Maar haar hart wordt veroverd op Malta, door een Zuidafrikaanse Brit die ook de wereld over vaart. Yvonne raakt zwanger van hem en hoewel er getrouwd wordt, staat huisje-boompje-beestje nog niet in hun woordenboek. Verschillende huisjes in verschillende landen worden bewoond, maar haar man blijft altijd varen, waardoor Yvonne soms maandenlang alleen met haar dochter is. Maar ook met z'n tweetjes staat Yvonne altijd haar mannetje. Jaap ontmoet Yvonne in haar huidige woonplaats: Epe. Waarom is Yvonne na zo'n turbulent leven toch weer teruggekeerd naar haar geboortegrond? En is hiermee haar leven ook in een rustiger vaarwater gekomen?

Vandaag | 20:19 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 49 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vandaag | 20:25 Legally Blonde IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Comedy, Film, Amerikaanse filmkomedie uit 2001 van regisseur Robert Luketic met Reese Witherspoon, Selma Blair, Luke Wilson en anderen. De populaire Elle Woods heeft het helemaal voor elkaar: ze heeft een relatie met de leukste jongen ...

Amerikaanse filmkomedie uit 2001 van regisseur Robert Luketic met Reese Witherspoon, Selma Blair, Luke Wilson en anderen. De populaire Elle Woods heeft het helemaal voor elkaar: ze heeft een relatie met de leukste jongen op campus en wil niets liever dan Mrs. Warner Huntington III worden. Warner denkt hier echter anders over en maakt het een dag voordat hij naar Harvard vertrekt om te studeren, uit. Elle is vastbesloten om alles op alles zetten om ook tot Harvard toegelaten te worden en zodoende Warner terug te winnen. Wanneer Elle daadwerkelijk wordt toegelaten tot Harvard, blijkt dat rechten studeren een stuk zwaarder is dan ze dacht. Ze zal moeten strijden voor de liefde en bovenal tegen de vooroordelen tegen blondjes. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/legally-blonde

Vandaag | 21:35 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

Film, In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Vandaag | 21:40 Craith

Aflevering 2 van 8 Wanneer Dylan Harris de jonge verpleegster Lowri Driscoll ontmoet komt zijn jagersinstinct boven en begint hij haar te stalken. Hij grijpt zijn kans wanneer ze 's avonds laat vertrekt op de boerderij van haar ouders en probeert haar in zijn bestelwagen te sleuren. Gelukkig weet Lowri te ontsnappen, maar de gevaarlijke dader loopt nog steeds vrij rond en het is maar een kwestie van tijd voor hij opnieuw toeslaat.

Vandaag | 23:15 Flikken Rotterdam

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 10 - Slachter Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is.

Morgen | 05:15 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 8 Na bijna vijf maanden sinds het vertrek voor operatie Auriga keert de HMS Ark Royal terug in Portsmouth, maar niet voordat er een gevechtsschadeoefening is uitgevoerd.

Morgen | 05:55 Het mooiste meisje van de klas

Seizoen 2020 - Aflevering 4 van 5 - Yvonne - AVROTROS In de bossen van Epe groeit in de jaren 70 een mooi, mysterieus meisje op: Yvonne. Yvonne hoort bij een bijzonder, artistiek gezin. Nieuwsgierige Yvonne heeft als jong meisje met de uitgestrekte bossen een groot speelterrein. Maar na de middelbare school is er een hele wereld die verkend moet worden. Daarom vertrekt ze na de middelbare school voor twee jaar als au pair naar Marseille. Niet de meest veilige stad voor een jong meisje in de jaren '80, maar Yvonne ziet vooral het avontuur. Een Frans vriendje, afkomstig van Martinique, laat Yvonne dromen naar de eilanden in Caraïben. En ook deze droom weet Yvonne weer om te zetten in avontuur, door bij terugkomst in Nederland een baan aan te nemen als stewardess op een zeiljacht. Acht jaar lang bevaart Yvonne de wereldzeeën en ziet de meest schitterende plekken. Maar haar hart wordt veroverd op Malta, door een Zuidafrikaanse Brit die ook de wereld over vaart. Yvonne raakt zwanger van hem en hoewel er getrouwd wordt, staat huisje-boompje-beestje nog niet in hun woordenboek. Verschillende huisjes in verschillende landen worden bewoond, maar haar man blijft altijd varen, waardoor Yvonne soms maandenlang alleen met haar dochter is. Maar ook met z'n tweetjes staat Yvonne altijd haar mannetje. Jaap ontmoet Yvonne in haar huidige woonplaats: Epe. Waarom is Yvonne na zo'n turbulent leven toch weer teruggekeerd naar haar geboortegrond? En is hiermee haar leven ook in een rustiger vaarwater gekomen?

Morgen | 06:25 Krabbé zoekt Gauguin

Seizoen 01 - Aflevering 3 van 6 - Martinique - AVROTROS Na een mislukte poging om in Panama met schilderen veel geld te verdienen, reizen Gauguin en schildervriend Laval ziek en berooid door naar Martinique. Daar vestigen ze zich in een hut. Jeroen Krabbé zoekt de plek op waar Gauguin een serie bijzondere werken van fruitdraagsters maakte in de typische 'Gauguinstijl'. In Martinique voelt Gauguin zich op zijn plek. Hij herkent het niet-westerse leven uit zijn jeugd in Lima. Maar de in Panama opgelopen ziektes dwingen Gauguin om het hervonden paradijs te verlaten. Hij vertrekt met zeventien Martinique-werken naar Parijs. Hier ontmoet hij op een tentoonstelling Vincent van Gogh. Vincent wil zijn Martinique-werken zien en is direct weg van Gauguins werk. In het najaar van 1887 ruilt Van Gogh twee van zijn zonnebloemschilderijen voor een Martinique-schilderij. Ook Theo, de broer van Vincent, koopt twee werken. Het is het begin van een vriendschap tussen Gauguin en Vincent Van Gogh die dramatisch zal eindigen.

Morgen | 09:40 Stormwind - 3: op weg naar Ora IMDb: 6.1

Morgen - IMDB * 6.1 - Film, Duitse jeugdfilm: Mika is een paardenfluisteraar van naam geworden. Met haar hengst Stormwind vertrekt ze op een dag naar Andalusië, de geboortestreek van Stormwind. Daar ontdekken ze een magische oase, waar een groep ...

Duitse jeugdfilm: Mika is een paardenfluisteraar van naam geworden. Met haar hengst Stormwind vertrekt ze op een dag naar Andalusië, de geboortestreek van Stormwind. Daar ontdekken ze een magische oase, waar een groep wilde paarden komt drinken. Een groot bedrijf heeft echter haar oog laten vallen op de oase met haar bronwater. Mika en haar vrienden willen voorkomen dat de oase zal worden geëxploiteerd en ervoor zorgen dat deze een beschermde status krijgt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/stormwind-3-op-weg-naar-ora

Morgen | 09:45 Andere Tijden

Morgen - Informatief, Seizoen 19 Aflevering 33 van 36 Stamppot in Spanje NTR/VPRO Eind jaren zestig komen enkele ...

Seizoen 19 - Aflevering 33 van 36 - Stamppot in Spanje - NTR/VPRO Eind jaren zestig komen enkele reisorganisaties op een lumineus idee: al die toeristencomplexen aan de Spaanse Costa staan de hele winter leeg. En ook vliegtuigen zijn in die periode nauwelijks bezet. Waarom niet Nederlandse gepensioneerden tegen een schappelijk prijsje porren voor een lang verblijf in de Spaanse winterzon? Het idee wordt een succes en al snel vertrekken de eerste groepen richting Malaga en Alicante. Vakantiegangers die in veel gevallen nog nooit buiten Nederland zijn geweest. Op zoek naar zon en avontuur, maar niet teveel. En In Andere Tijden de ervaringen van de hostesses uit die tijd, de Hollandse huisarts en de Spaanse ober.

Morgen | 15:40 De ontsnapping

Morgen - Film, Julia heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met ...

Julia heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul. Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy. Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo leert kennen, komt Julia's verleden dichterbij dan ooit.

Morgen | 18:40 Voetbal: Hakim Ziyech - Wizard of AMS

In verband met het vertrek van ‘de Tovenaar’ naar Chelsea had Inside Ajax onlangs een exclusief interview met Hakim Ziyech in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Met plezier en weemoed kijkt hij nog een keer terug op zijn 4 jaren bij Ajax.

Morgen | 18:40 Voetbal: Hakim Ziyech - Wizard of AMS

In verband met het vertrek van ‘de Tovenaar’ naar Chelsea had Inside Ajax onlangs een exclusief interview met Hakim Ziyech in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Met plezier en weemoed kijkt hij nog een keer terug op zijn 4 jaren bij Ajax.

Morgen | 20:21 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 50 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Morgen | 21:05 Hasta la Vista! IMDb: 7.4

Morgen - IMDB * 7.4 - Film, Philip, Jozef en Lars zijn drie mannen met een fysieke handicap. Ze willen samen een reis naar Spanje maken zonder hun ouders, maar met de steun en begeleiding van een ervaren verpleegkundige, om hun grote droom waar te ...

Philip, Jozef en Lars zijn drie mannen met een fysieke handicap. Ze willen samen een reis naar Spanje maken zonder hun ouders, maar met de steun en begeleiding van een ervaren verpleegkundige, om hun grote droom waar te maken: hun eerste seksuele ervaring beleven in een gespecialiseerd bordeel. Tegen hun ouders vertellen ze dat ze een wijntour willen maken. Die hebben aanvankelijk grote bedenkingen, maar laten hen uiteindelijk toch vertrekken. Hasta la Vista! (alternatieve titel: 'Come as You Are') is een Belgische drama- en komediefilm uit het jaar 2011. De hoofdrollen worden vertolkt door Tom Audenaert, Sabelle de Hertogh, Gilles De Schrijver en Robrecht Vanden Thoren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hasta-la-vista

Overmorgen | 07:20 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Puppies en Ganzen / Pup pup en de Lucht in Tijdens de ganzentrek blijven er ganzen slapen bij de uitkijktoren van de Paw Patrol. Als de ganzen willen vertrekken, is Pluisje nergens meer te vinden. // Paw Patrol moete burgemeester Goodway helpen bij de jaarlijkse ballonnenrace.

Overmorgen | 10:00 Les gardiennes

Overmorgen - Film, Wanneer de mannen van de Paridier boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen ...

- Wanneer de mannen van de Paridier-boerderij vertrekken naar het oorlogsfront, is het aan de overgebleven vrouwen om al het zware werk op zich te nemen. Terwijl ze alles op alles moeten zetten om te overleven, zoeken de vrouwen naar een evenwicht tussen het harde werk en de terugkomst van de soldaten.

Overmorgen | 11:05 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 51 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 11:15 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 52 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 11:20 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 53 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 11:25 Oggy En De Kakkerlakken

Bless you Oggy! Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 12:28 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Karai Leo is de tegenwerking van Raph zat en geeft hem de leiding en vertrekt.

Overmorgen | 13:30 The Beverly Hillbillies

Aflevering 24 - Lafe Lingers On. De familie Clampett zit opgezadeld met een vrijpostige logé. De bergbeklimmer Lafe Crick heeft onderdak gevonden bij de Clampetts maar hij is erg lui en wil niet vertrekken. Granny laat het er niet bij zitten. Zij vind dat Lafe werk moet zoeken of anders moet vertrekken.

Overmorgen | 13:49 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Puppies en Ganzen / Pup pup en de Lucht in Tijdens de ganzentrek blijven er ganzen slapen bij de uitkijktoren van de Paw Patrol. Als de ganzen willen vertrekken, is Pluisje nergens meer te vinden. // Paw Patrol moete burgemeester Goodway helpen bij de jaarlijkse ballonnenrace.

Overmorgen | 14:00 Monumental serie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Advance of Liberty in Early America Serie over de ontstaansgeschiedenis van Amerika. Wat dreef zoveel mensen om naar het land van de onbegrensde mogelijkheden te vertrekken en er opnieuw te beginnen?

Overmorgen | 18:45 Komen Eten

Seizoen 20 - Dag 1 - Sayeh De kandidaten landen in het kleine Zaventem. Een vertrekplaats voor de meeste Vlamingen, maar voor oogarts Sayeh is het gewoon haar thuis. Met haar Iraanse roots en passie voor lekker eten is ze zeker en vast een kadidate om in het oog te houden.

Overmorgen | 18:55 Tanguy, le retour

Overmorgen - Comedy, Film, Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44 jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er ...

Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44-jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er alles aan om Tanguy weer wat levenslust te geven. Het valt hen echter niet mee om aan de nieuwe woonsituatie te wennen en ze hopen dat ze hun oude leventje zo snel mogelijk weer terug krijgen. Helaas voor hen begint Tanguy zich nogal op z'n gemak te voelen en lijkt het er niet op dat dat hij snel zal vertrekken.

Overmorgen | 19:30 The Sky is the Limit

Seizoen 1 Vandaag gaat Willy Naessens samen met Luc, de financieel directeur van de groep, in het Franse Reims champagne kopen voor zijn bedrijf Franky. Niet een paar kisten, maar meteen een hele vrachtwagen: 15.000 flessen. Eerst moet er natuurlijk onderhandeld worden over de prijs. Op Ibiza woont meubeltycoon Hans-Peter Fässler. Hij verkocht enkele jaren geleden zijn bedrijf voor veel geld en trok zich terug uit het zakenleven. Sindsdien leeft hij deeltijds in Miami, waar hij een villa heeft op Key Largo. In de zomer woont hij in Casa Felice, zijn villa op Ibiza. Vandaag staat er een tochtje met zijn jacht op het programma. De boot heet Priska II en is genoemd naar zijn vrouw. De zondagen zijn heilig in Herentals. Olga en Harry genieten dan van luieren in de tuin met een lekkere cocktail bij de hand. Terwijl het personeel in de weer is, verwent Olga haar vriend met een exotisch drankje. Dansen in de regen, geld maakt duidelijk gelukkig in Herentals. Jan vertrekt samen met Kirsten op zakenreis naar Moskou. Zijn bedrijf levert daar de radiatoren voor de hoogste wolkenkrabber van Europa.

Overmorgen | 19:45 Unikitty

Aflevering 61 van 104 - Gevangen in het Paradijs Unikitty en haar vrienden zijn neergestort op een fantastisch eiland. Het is er ontzettend leuk en niemand wil vertrekken, totdat Richard hen ervan overtuigt dat ze terug moeten naar het koninkrijk om hun verantwoordelijkheden af te handelen. Echter, elke poging om het eiland te ontvluchten wordt gesaboteerd. Ze moeten de schuldige zien te vinden om zo naar huis terug te kunnen keren.

Overmorgen | 20:25 Oggy En De Kakkerlakken

Aflevering 54 Animatieserie over de kat Oggy. Hij is blauw, hij is lief en hij is een doetje. Oggy zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als drie kakkerlakken niet hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Overmorgen | 20:30 Flikken Gent

Trouw Wanneer Dirk 's ochtends naar zijn werk wil vertrekken, staat hij oog in oog met twee dieven die op het punt staan zijn dure auto mee te nemen. De jonge Tarik komt tussenbeide en wordt door de criminelen neergeschoten, waarna de dieven op de vlucht slaan. Later op de dag slaan zij opnieuw toe. 's Avonds roept Nadine Britt bij zich en confronteert haar met haar verleden. Een gekwetste Pasmans lucht bij Tony zijn hart over Raymond.

Overmorgen | 20:45 Ben 10

Aflevering 182 - Deze gaat tot 11 Voordat Ben Gwen en opa Max vertrekken voor hun eerste reis over de Atlantische Oceaan komt Ben in de winkel een oude bekende tegen; pestkop Kevin 11 die nu beschikt over nieuwe krachten. Hij kan net als Ben in aliens veranderen. Zoals bijvoorbeeld de illegale kopie van Kanonbal; Sloopbal!

Overmorgen | 23:10 The Sky is the Limit

Seizoen 1 Vandaag gaat Willy Naessens samen met Luc, de financieel directeur van de groep, in het Franse Reims champagne kopen voor zijn bedrijf Franky. Niet een paar kisten, maar meteen een hele vrachtwagen: 15.000 flessen. Eerst moet er natuurlijk onderhandeld worden over de prijs. Op Ibiza woont meubeltycoon Hans-Peter Fässler. Hij verkocht enkele jaren geleden zijn bedrijf voor veel geld en trok zich terug uit het zakenleven. Sindsdien leeft hij deeltijds in Miami, waar hij een villa heeft op Key Largo. In de zomer woont hij in Casa Felice, zijn villa op Ibiza. Vandaag staat er een tochtje met zijn jacht op het programma. De boot heet Priska II en is genoemd naar zijn vrouw. De zondagen zijn heilig in Herentals. Olga en Harry genieten dan van luieren in de tuin met een lekkere cocktail bij de hand. Terwijl het personeel in de weer is, verwent Olga haar vriend met een exotisch drankje. Dansen in de regen, geld maakt duidelijk gelukkig in Herentals. Jan vertrekt samen met Kirsten op zakenreis naar Moskou. Zijn bedrijf levert daar de radiatoren voor de hoogste wolkenkrabber van Europa.

 Meer