Vertrek op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:20 Docu: Stacey Dooley - The Young and Homeless

Documentaire, Stacey Dooley volgt een aantal Engelse tieners die dakloos zijn. Hoe slaan zij zich een weg door hun ...

Stacey Dooley volgt een aantal Engelse tieners die dakloos zijn. Hoe slaan zij zich een weg door hun leven? Wat is hun toekomstperspectief? Dakloos In 2017 hadden 150.000 jongeren in Groot-Brittannië contact met hulpverleners omdat ze dakloos dreigden te worden. Hiervan kregen 30.000 jongeren geen hulp. Hulp Bijvoorbeeld omdat een tiener misbruik thuis niet kan bewijzen en de hulpverlener vindt dat het vertrek van thuis een eigen keuze is. Of iemand krijgt geen hulp meer van het opvanghuis en staat weer op straat, omdat men vindt dat er andere jongeren zijn die dringender hulp nodig hebben. Kwetsbare tieners De tieners die niet geholpen worden, verdwijnen van de radar als verborgen daklozen. Deze kwetsbare tieners vermijden de straten en slapen in nachtbussen, op de bank bij vrienden of zoeken op Tinder een plek voor de nacht en een warme douche in de morgen. Ambities Naar school blijven gaan of zorgen dat je niet wordt ontslagen is een onmogelijke opdracht. Hoe lukt het deze jongeren dan ambities te blijven houden voor een betere toekomst?

Overmorgen | 22:20 Het Mooiste Meisje van de Klas: model met burn-out

Overmorgen - Realityreeks, In deze aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas is het verhaal van de Venlose Sharon ...

In deze aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas is het verhaal van de Venlose Sharon Mafficioli del Castelletto te zien. Zij maakt naast haar exotische schoonheid ook met haar stoere voorkomen indruk op haar klasgenoten. Miss Limburg Hoewel Sharon zich absoluut niet bezighoudt met haar schoonheid, moedigen haar vrienden haar aan om mee te doen aan de Miss Nederland-verkiezing. Als Miss Limburg ontdekt ze het modellenwereldje en vertrekt ze naar Milaan, weg van haar problemen thuis. Onmacht Toch kan ze niet helemaal afscheid nemen van Nederland en komt ze terug. Na verschillende nare gebeurtenissen waarin Sharon altijd voor iedereen klaar stond, zoals de verslaving van haar broer en het overlijden van haar nichtje, wordt de onmacht haar teveel en krijgt ze te maken met een burn-out. Creatieve kant Ze moet terug naar de basis en ontdekken wat haar in het leven écht gelukkig maakt. Met haar creatieve kant blijkt ze opnieuw veel mensen gelukkig te maken.

Je vindt hier de programma's van Vertrek op tv We hebben de volgende programma's voor Vertrek Docu: Stacey Dooley - The Young and Homeless: Documentaire, Stacey Dooley volgt een aantal Engelse tieners die dakloos zijn. Hoe slaan zij zich een weg door hun. Het Mooiste Meisje van de Klas: model met burn-out: Overmorgen - Realityreeks, In deze aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas is het verhaal van de Venlose Sharon. Ik vertrek: Realityreeks, 'Familie Tammenga.' Elsemarijn heeft altijd al de droom gehad om naar Afrika te vertrekken, maar Wim. Ik vertrek: Realityreeks, 'Familie Tammenga.' Elsemarijn heeft altijd al de droom gehad om naar Afrika te vertrekken, maar Wim. Kabouter Plop: Kinderserie, 'Het oude stoeltje.' Plop heeft op zolder een oud stoeltje gevonden. Hij vertelt aan zijn vrienden dat hij. Paw Patrol: Morgen - Seizoen 5 Aflevering 8 Pups redden de boekenbus / Pups redden koppige Humdinger: Mevrouw Merjorie brengt. Vice Does America: Morgen - Reportage, Seizoen 1 Aflevering 7 Realityreeks. The Village & The Nation's Capital. Abdullah, Wilbert en. Misfit Garage: Morgen - A Rusty, Crusty '67 Camaro Part II, Seizoen 1 Aflevering 12 A Rusty, Crusty '67 Camaro Part II: Na het vertrek. Air Crash Investigation: Morgen - Seizoen 18 Aflevering 5 Deadly Pitch: Fine Air Cargo vlucht 101 vertrekt naar Miami vanuit de Dominicaanse. Ik vertrek: Morgen - Realityreeks, 'Ronald & Girbe.' Girbe vertrekt met Ronald naar Tenerife, het eiland van de eeuwige lente, waar. Zack & Quack: Seizoen 1 Aflevering 25 Het Pop Up Piratenschip / Pop Up Bananenijsjes: Wanneer een piratenkaart in de tuin verschijnt,. McLeod's Daughters: Dramaserie, 'Thicker Than Water.' (s 7/ep 4) Alex is razend wanneer hij ontdekt dat Marcus achter zijn rug naar Nick in. EHBL: Doe-het-zelfmagazine, 'Wouter en Justine Otegem.' Twee jaar geleden kochten Wouter en Justine, beiden twintigers, een. Paw Patrol: Seizoen 5 Aflevering 8 Pups redden de boekenbus / Pups redden koppige Humdinger: Mevrouw Merjorie brengt boeken rond.. Pieter Konijn: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 36 Britse animatieserie (2014). Het verhaal van de krijsende eekhoorns. Als Felix en. The Miniaturist: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 2 Nella beseft dat haar huwelijk een schijnvertoning is en wil Amsterdam verlaten.. The Miniaturist: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 2 Nella beseft dat haar huwelijk een schijnvertoning is en wil Amsterdam verlaten.. Familie Kruys: Gisteren - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 3 Nederlandse komische serie. Terwijl Thomas druk is met revalideren,.

Vertrek op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 22:05 Down the Road

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Humaninterestreeks waarin Dieter Coppens samen met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down een roadtrip maakt door zeven landen. Dieter en Kevin wachten met een bang hart op nieuws over Lisa bij de dokter. De groep maakt zich stilaan klaar om naar het voorlaatste land te vertrekken: Zwitserland. Naarmate het einde van de reis nadert worden de vriendschappen nog intenser en bloeit er weer iets moois tussen twee mensen uit de groep.

Overmorgen | 18:00 Flodder

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Nederlandse komische serie. Huisarrest. Zoon Kees heeft te veel gegluurd naar de meisjes van de tennisclub en krijgt huisarrest. Hij krijgt een beveiligde enkelband om en ziet met weemoed de hele familie naar het strand vertrekken.

Vertrek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:45 Ik vertrek

'Familie Tammenga.' Elsemarijn heeft altijd al de droom gehad om naar Afrika te vertrekken, maar Wim-Martijn blijft liever in Nederland. Het compromis is Italië.

Vandaag | 23:15 Ik vertrek

'Familie Tammenga.' Elsemarijn heeft altijd al de droom gehad om naar Afrika te vertrekken, maar Wim-Martijn blijft liever in Nederland. Het compromis is Italië.

Morgen | 05:50 Kabouter Plop

'Het oude stoeltje.' Plop heeft op zolder een oud stoeltje gevonden. Hij vertelt aan zijn vrienden dat hij er iets heel bijzonders mee zal doen en hij vertrekt. Wanneer Klus op het stoeltje gaat zitten, breekt het. Wat nu?

Morgen | 09:10 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Pups redden de boekenbus / Pups redden koppige Humdinger: Mevrouw Merjorie brengt boeken rond. Vlak voordat ze wil vertrekken kruipt Maynard achter het stuur en breekt de rem.. // Burgemeester Humdinger wil een groot beeldhouwwerk van zichzelf. Hij haalt alleen zoveel steen weg dat de rots afbreekt.

Morgen | 15:30 Vice Does America

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks. The Village & The Nation's Capital. Abdullah, Wilbert en Martina bezoeken een Afrikaans dorp in South Carolina waar Wilbert een nieuwe naam krijgt. Dan vertrekken ze naar hun eindbestemming: het Witte Huis.

Morgen | 16:30 Misfit Garage

Seizoen 1 - Aflevering 12 - A Rusty, Crusty '67 Camaro Part II: Na het vertrek van Scot en Austin vragen de mannen van 'Fired Up' vrienden en familie om te helpen bij het opknappen van de Camaro uit 1967.

Morgen | 17:00 Air Crash Investigation

Seizoen 18 - Aflevering 5 - Deadly Pitch: Fine Air Cargo vlucht 101 vertrekt naar Miami vanuit de Dominicaanse Republiek met bijna 40.000 kilo aan denim. Maar een paar tellen later stort het toestel neer en boort het zich in een gebouw.

Morgen | 19:45 Ik vertrek

'Ronald & Girbe.' Girbe vertrekt met Ronald naar Tenerife, het eiland van de eeuwige lente, waar ze een draaiend restaurant overnemen.

Morgen | 20:00 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 46 - Op het strand: Peppa en haar familie gaan naar het strand. Daar doen ze van alles, zoals Papa Big ingraven in het zand. Als het tijd is om naar huis te gaan, vertrekken ze bijna zonder Papa Big, omdat die in slaap is gevallen.

Morgen | 23:00 De Garde van Gert

'Wrap met kip.' Gert Verhulst heeft vandaag jong keukengeweld Michaël Vrijmoed op bezoek. Ze vertrekken op een figuurlijke kooktrip die hen langs de Oosterse en Mediterrane keuken leidt. Het resultaat is een kruidige wrap met kip. Goede reis, en smakelijk!

Morgen | 23:25 Ik vertrek

'Ronald & Girbe.' Girbe vertrekt met Ronald naar Tenerife, het eiland van de eeuwige lente, waar ze een draaiend restaurant overnemen.

Overmorgen | 01:40 Vice Does America

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks. The Village & The Nation's Capital. Abdullah, Wilbert en Martina bezoeken een Afrikaans dorp in South Carolina waar Wilbert een nieuwe naam krijgt. Dan vertrekken ze naar hun eindbestemming: het Witte Huis.

Overmorgen | 09:10 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Pups redden de boekenbus / Pups redden koppige Humdinger: Mevrouw Merjorie brengt boeken rond. Vlak voordat ze wil vertrekken kruipt Maynard achter het stuur en breekt de rem.. // Burgemeester Humdinger wil een groot beeldhouwwerk van zichzelf. Hij haalt alleen zoveel steen weg dat de rots afbreekt.

Overmorgen | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Fijne Vriendentijnsdag / Hun liedje : In het bos wordt Vriendentijnsdag gevierd. Maar de vriendjes van Ringo hebben vertraging. Dus gaat de bende op zoek naar passende vriendjes met gelijke interesses om Ringo toch nog een leuke dag te bezorgen. // Na een ruzie met John dat hij altijd de liedjes voor Bosrockradio uitkiest, vertrekt Meneer Nugget en begint een piratenzender. Met het liedje dat ze ooit samen schreven, weet John Meneer Nugget over te halen terug te komen.

Overmorgen | 19:15 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. The Convention. Michael en Dwight vertrekken naar Philadelphia voor een bijeenkomst met Jan over een verdrag rond kantoorbevoorrading. Op de vergadering ontmoeten ze Jim. Michael is meteen jaloers op de goede zakenrelatie die Jim heeft met zijn nieuwe baas. Ondertussen gaat Ryan op double date met Kelly. De andere aanwezige vrouw is Pam, die voor de eerste keer op date gaat sinds haar verbroken verloving met Jim.

Overmorgen | 19:45 Ik vertrek

'Judith, Patrick & Ilona.' Pedicure Judith Koopmanschap verruilt Loosdrecht voor Luxemburg. In het plaatsje Tarchamps neemt ze een draaiende camping over met honderd plaatsen, een zwembad en een restaurant. Deze gaat ze samen met vriend Patrick en hartsvriendin Judith runnen.

Overmorgen | 22:55 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 23 - The One With Ross's Wedding - Part 1: Chandler en Joey zijn in Londen voor Ross' bruiloft en krijgen ruzie tijdens een stadstour. Na een gesprek met Phoebe beseft Rachel dat ze nog steeds van Ross houdt en ze vertrekt onmiddellijk naar Londen. Eerste deel van een dubbele aflevering.

Overmorgen | 23:35 Ik vertrek

'Judith, Patrick & Ilona.' Pedicure Judith Koopmanschap verruilt Loosdrecht voor Luxemburg. In het plaatsje Tarchamps neemt ze een draaiende camping over met honderd plaatsen, een zwembad en een restaurant. Deze gaat ze samen met vriend Patrick en hartsvriendin Judith runnen.

Do 19 september 2019 | 08:50 Ella

'Ella - 14.' (s 1/ep 14) Ella mag in Bar Taxi aan de slag. Ze neemt een goede start, tot blijkt dat ze een belangrijke sleutel die Ronny haar heeft toevertrouwd, is verloren. Norbert neemt van iedereen afscheid en vertrekt naar Amerika. Clio voelt zich opperbest, want nu heeft ze het rijk voor zich alleen.

Do 19 september 2019 | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Fijne Vriendentijnsdag / Hun liedje : In het bos wordt Vriendentijnsdag gevierd. Maar de vriendjes van Ringo hebben vertraging. Dus gaat de bende op zoek naar passende vriendjes met gelijke interesses om Ringo toch nog een leuke dag te bezorgen. // Na een ruzie met John dat hij altijd de liedjes voor Bosrockradio uitkiest, vertrekt Meneer Nugget en begint een piratenzender. Met het liedje dat ze ooit samen schreven, weet John Meneer Nugget over te halen terug te komen.

Do 19 september 2019 | 12:50 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 14 - De Pop-Up Paaseieren Zoektocht / Pop Kunstfestival: De chocoladekippen van de Paashaas - de kippen die chocolade eieren leggen - zijn gevlogen! Daarom gaan Zack en Quack de Paashaas helpen om ze terug te vinden zodat het paaseieren zoeken dit jaar door kan gaan. // Wanneer het vlak voor het Pop Kunstfestival over het prachtige schilderij van Kira regent, vertrekt Zack op avontuur om het recht te zetten. Maar alleen een regenboog is kleurrijk genoeg om Kira te helpen om haar kunstwerken weer te restaureren.

Do 19 september 2019 | 14:20 Married ... with Children

'Breaking Up is Easy to Do part 2.' (s 11/ep 15) Al Bundy heeft besloten het echtelijk dak te verlaten en een flat te huren. Peggy treurt om het vertrek van haar man. Marcy neemt haar boezemvriendin op sleeptouw en raadt haar aan om van het vrijgezellenleven te proeven. Grif en Jefferson overtuigen ook Al om een stapje in de wereld te zetten...

Do 19 september 2019 | 16:15 South Park

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Tsst: De schooldecaan wordt gek van Cartman en hij wil dat hij professionele hulp krijgt. De moeder van Cartman schakelt de supernanny in maar dit loopt helemaal verkeerd af. Het ziekenhuis denkt dat The Dog Whisperer: Cesar Milan, wel kan helpen. En het lijkt ook echt te werken. Wanneer Cesar weer vertrekt wil de moeder van Cartman graag een date met hem, alleen Cesar ziet dit niet zitten. De moeder van Cartman weet hier wel een plannetje op, wat een hoop verklaard!

Do 19 september 2019 | 18:25 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 23 - The One With Ross's Wedding - Part 1: Chandler en Joey zijn in Londen voor Ross' bruiloft en krijgen ruzie tijdens een stadstour. Na een gesprek met Phoebe beseft Rachel dat ze nog steeds van Ross houdt en ze vertrekt onmiddellijk naar Londen. Eerste deel van een dubbele aflevering.

Do 19 september 2019 | 19:45 Ik vertrek

'Hans & Karin - Bonaire.' Brugwachter Hans en casinomedewerker Karin verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Ze willen een mini-adventuregolfbaan beginnen.

Do 19 september 2019 | 20:20 Beauty and the Dogs

19/09 - Drama, Tijdens een studentenfeest ontmoet de jonge Tunesische Mariam de mysterieuze Youssef. Ze vertrekt met hem in wat een lange nacht zal worden. Gedurende de volgende uren zal ze moeten vechten voor haar rechten en haar waardigheid.

Tijdens een studentenfeest ontmoet de jonge Tunesische Mariam de mysterieuze Youssef. Ze vertrekt met hem in wat een lange nacht zal worden. Gedurende de volgende uren zal ze moeten vechten voor haar rechten en haar waardigheid.

Do 19 september 2019 | 21:00 Ozzy And Jack's World Detour

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityreeks. Cuba Or Busted. Ruim 50 jaar is Cuba verboden terrein geweest voor reizigers uit de VS. Nu de deuren zijn geopend, vertrekken Ozzy en Jack naar het land van revolutie en Koude Oorlog om meer te weten te komen over de verborgen geschiedenis.

Do 19 september 2019 | 21:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 4 - De Ridders van Pop-A-Lot / De Popperang 3000: Als Quack verkouden wordt terwijl iedereen Ridders van Pop-A-Lot speelt, vertrekt de galante heer Zack op een zoektocht om de ingrediënten te vinden voor het magische medicijn. / Als Zack een nieuwe boemerang krijgt, vergeet hij daardoor zijn maatje Quack. Maar als Quack in de problemen zit, realiseert Zack zich dat zijn vriendschap met Quack het allerbelangrijkste is.

Do 19 september 2019 | 23:15 Ik vertrek

'Hans & Karin - Bonaire.' Brugwachter Hans en casinomedewerker Karin verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire. Ze willen een mini-adventuregolfbaan beginnen.

Vr 20 september 2019 | 01:40 Ella

'Ella - 14.' (s 1/ep 14) Ella mag in Bar Taxi aan de slag. Ze neemt een goede start, tot blijkt dat ze een belangrijke sleutel die Ronny haar heeft toevertrouwd, is verloren. Norbert neemt van iedereen afscheid en vertrekt naar Amerika. Clio voelt zich opperbest, want nu heeft ze het rijk voor zich alleen.

Vr 20 september 2019 | 01:50 Ozzy And Jack's World Detour

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityreeks. Cuba Or Busted. Ruim 50 jaar is Cuba verboden terrein geweest voor reizigers uit de VS. Nu de deuren zijn geopend, vertrekken Ozzy en Jack naar het land van revolutie en Koude Oorlog om meer te weten te komen over de verborgen geschiedenis.

Vr 20 september 2019 | 03:20 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 46 - Op het strand: Peppa en haar familie gaan naar het strand. Daar doen ze van alles, zoals Papa Big ingraven in het zand. Als het tijd is om naar huis te gaan, vertrekken ze bijna zonder Papa Big, omdat die in slaap is gevallen.

Vr 20 september 2019 | 08:50 Arthur & De Minimoys

'Koning voor Eén Dag.' Koning Sifrat vertrekt op Meditonogin en benoemt Selenia tot koningin. Daardoor kunnen onze drie helden de koning niet beschermen tijdens zijn reis. En daar maakt Malthazard handig gebruik van.

Vr 20 september 2019 | 09:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Na bijna vijf maanden sinds het vertrek voor operatie Auriga keert de HMS Ark Royal terug in Portsmouth, maar niet voordat er een gevechtsschadeoefening is uitgevoerd.

Vr 20 september 2019 | 10:55 South Park

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Tsst: De schooldecaan wordt gek van Cartman en hij wil dat hij professionele hulp krijgt. De moeder van Cartman schakelt de supernanny in maar dit loopt helemaal verkeerd af. Het ziekenhuis denkt dat The Dog Whisperer: Cesar Milan, wel kan helpen. En het lijkt ook echt te werken. Wanneer Cesar weer vertrekt wil de moeder van Cartman graag een date met hem, alleen Cesar ziet dit niet zitten. De moeder van Cartman weet hier wel een plannetje op, wat een hoop verklaard!

Vr 20 september 2019 | 13:00 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 23 - The One With Ross's Wedding - Part 1: Chandler en Joey zijn in Londen voor Ross' bruiloft en krijgen ruzie tijdens een stadstour. Na een gesprek met Phoebe beseft Rachel dat ze nog steeds van Ross houdt en ze vertrekt onmiddellijk naar Londen. Eerste deel van een dubbele aflevering.

Vr 20 september 2019 | 13:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Na bijna vijf maanden sinds het vertrek voor operatie Auriga keert de HMS Ark Royal terug in Portsmouth, maar niet voordat er een gevechtsschadeoefening is uitgevoerd.

Vr 20 september 2019 | 14:40 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 46 - Op het strand: Peppa en haar familie gaan naar het strand. Daar doen ze van alles, zoals Papa Big ingraven in het zand. Als het tijd is om naar huis te gaan, vertrekken ze bijna zonder Papa Big, omdat die in slaap is gevallen.

Vr 20 september 2019 | 18:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Na bijna vijf maanden sinds het vertrek voor operatie Auriga keert de HMS Ark Royal terug in Portsmouth, maar niet voordat er een gevechtsschadeoefening is uitgevoerd.

Vr 20 september 2019 | 19:40 Ik vertrek

'Bart & Loes - Rezay.' Bankmedewerkers Loes en Bart van Iersel verruilen samen met hun dochter Amber, Waalwijk voor het Franse Rezay, waar ze een authentieke boerderij willen verbouwen tot een sfeervol gastenverblijf met vijf kamers.

Vr 20 september 2019 | 20:35 Elementary

'Tag, You're Me.' (s 4/ep 3) Holmes probeert ervoor te zorgen dat zijn vader zo snel mogelijk vertrekt. Ondertussen moet hij met Watson een dubbele moord onderzoeken. Hij ontdekt al snel dat een dubbelganger van het beoogde slachtoffer betrokken is.

Za 21 september 2019 | 00:00 Air Crash Investigation

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Desert Inferno: Vlak na het vertrek vanaf het vliegveld in de woestijn bij Jeddah, vloog vlucht 2120 van Nigeria Airways in brand. Alle inzittenden kwamen om.

Za 21 september 2019 | 00:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Episode 8: Na bijna vijf maanden sinds het vertrek voor operatie Auriga keert de HMS Ark Royal terug in Portsmouth, maar niet voordat er een gevechtsschadeoefening is uitgevoerd.

Za 21 september 2019 | 00:10 Ik vertrek

'Bart & Loes - Rezay.' Bankmedewerkers Loes en Bart van Iersel verruilen samen met hun dochter Amber, Waalwijk voor het Franse Rezay, waar ze een authentieke boerderij willen verbouwen tot een sfeervol gastenverblijf met vijf kamers.

Za 21 september 2019 | 06:05 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 46 - Op het strand: Peppa en haar familie gaan naar het strand. Daar doen ze van alles, zoals Papa Big ingraven in het zand. Als het tijd is om naar huis te gaan, vertrekken ze bijna zonder Papa Big, omdat die in slaap is gevallen.

Za 21 september 2019 | 10:00 King of the Road

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Spelshow waarin drie teams skateboarders tijdens een roadtrip opdrachten moeten vervullen. Sabotage is Part of the Game. Het regent in Seattle, een uitgelezen moment om je te laten piercen of tatoeëren. Iedereen vertrekt naar de volgende stad, maar eerst probeert Birdhouse de boel te saboteren.

Za 21 september 2019 | 16:40 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. The Convention. Michael en Dwight vertrekken naar Philadelphia voor een bijeenkomst met Jan over een verdrag rond kantoorbevoorrading. Op de vergadering ontmoeten ze Jim. Michael is meteen jaloers op de goede zakenrelatie die Jim heeft met zijn nieuwe baas. Ondertussen gaat Ryan op double date met Kelly. De andere aanwezige vrouw is Pam, die voor de eerste keer op date gaat sinds haar verbroken verloving met Jim.

Za 21 september 2019 | 18:35 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Puppies en ganzen / Pup pup en de lucht in: Tijdens de ganzentrek blijven er ganzen slapen bij de uitkijktoren van de Paw Patrol. Als de ganzen willen vertrekken, is Pluisje nergens meer te vinden. // Paw Patrol moete burgemeester Goodway helpen bij de jaarlijkse ballonnenrace.

 Meer

Vertrek gemist

Eerder Vandaag | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Het Pop-Up Piratenschip / Pop-Up Bananenijsjes: Wanneer een piratenkaart in de tuin verschijnt, vertrekken Zack en zijn maatjes op een roekeloos avontuur om de schat te vinden. Ze moeten de instructies op de kaart volgen, inclusief een speciale regel die zegt dat je niet aan een verleidelijk gouden lipje mag trekken - een regel die de ongeduldige Quack maar moeilijk kan volgen. // Wanneer Zack en Quack overal een wedstrijd van maken, gaan ze tot in het extreme om beter te zijn dan de ander. Maar wanneer ze besluiten om een wedstrijd te maken van wie het speciale ingrediënt voor het toetje van Kira kan vinden, is het bij de bananen af.

Eerder Vandaag | 15:20 McLeod's Daughters

'Thicker Than Water.' (s 7/ep 4) Alex is razend wanneer hij ontdekt dat Marcus achter zijn rug naar Nick in Argentinië heeft gebeld en hem van de financiële problemen op Killarney op de hoogte heeft gebracht. Alex is de bemoeizucht beu en eist dat de boekhouder onmiddellijk vertrekt. Maar Marcus is niet van plan om zonder slag of stoot te gaan en hij daagt Alex uit voor een bokswedstrijd. Als Marcus wint, mag hij blijven.

Eerder Vandaag | 15:10 EHBL

'Wouter en Justine - Otegem.' Twee jaar geleden kochten Wouter en Justine, beiden twintigers, een gigantisch huis in Otegem. Het was een koopje, maar wel eentje met nog heel wat werk aan. Het jonge koppel dacht snel alles in orde te brengen, maar intussen leven ze nog steeds in voorlopige vertrekken. Ze hebben het werk onderschat én Wouter blijkt niet echt over 'klussersbloed' te beschikken.

Eerder Vandaag | 14:05 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Pups redden de boekenbus / Pups redden koppige Humdinger: Mevrouw Merjorie brengt boeken rond. Vlak voordat ze wil vertrekken kruipt Maynard achter het stuur en breekt de rem.. // Burgemeester Humdinger wil een groot beeldhouwwerk van zichzelf. Hij haalt alleen zoveel steen weg dat de rots afbreekt.

Eerder Vandaag | 10:50 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van de krijsende eekhoorns. Als Felix en Hakketak ruzie krijgen, vertrekt Felix en wordt het in het eekhoorn kamp een complete chaos. Pieter moet zorgen dat de twee het weer goedmaken voordat het helemaal misgaat.

Eerder Vandaag | 02:55 The Miniaturist

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nella beseft dat haar huwelijk een schijnvertoning is en wil Amsterdam verlaten. Marin en de bedienden smeken haar te blijven omdat haar vertrek een schande voor de familie zou zijn. 2/3

Gisteren 23:05 The Miniaturist

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nella beseft dat haar huwelijk een schijnvertoning is en wil Amsterdam verlaten. Marin en de bedienden smeken haar te blijven omdat haar vertrek een schande voor de familie zou zijn. 2/3

Gisteren 21:32 Familie Kruys

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Nederlandse komische serie. Terwijl Thomas druk is met revalideren, brengt Kirk zichzelf in de problemen met een leugen om bestwil. Bette is verdrietig over het vertrek van Johan en krijgt hulp uit onverwachte hoek.