Je vindt hier de programma's van Verrassing op tv We hebben de volgende programma's voor Verrassing Hawaii Five-0: Drama, Serie, Seizoen 4 Aflevering 9 van 22 Ha'uoli La Ho'omoaika'i (Happy Thanksgiving) Het Five 0 team onderzoekt de. Counting On: Amusement, Seizoen 5 Aflevering 7 Highs And Lows En Jinger en Jeremy delen verschrikkelijk nieuws. In Arkansas is Ben. Ideal Home: Comedy, Film, Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt. Crime Scene Investigation: Serie, Seizoen 13 In vino veritas Crossover, Part 1 Mac reist af naar Las Vegas om zijn vriendin Christine een. De Avonturen van Paddington: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 8 Paddington organiseert een feestje / Paddington leert vioolspelen Mevrouw Brown is. Nazi Megastructures: History, Educatief, Seizoen 6 Aflevering 6 van 6 Hitler's Mediterranean Fortress Operatie Mincemeat zorgde voor een. Geordie Shore: Amusement, Seizoen 20 Aflevering 3 Tensions Keep Rising! Chloe confronteert de meiden, omdat ze niet steunen dat ze. Droomhuis op het Platteland: Morgen - Informatief, Serie, Seizoen 25 Aflevering 12 van 70 Mensen die meer rust in hun leven willen, verruilen de. Peppa Pig: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 50 De verjaardag van papa Big Papa Big is jarig vandaag. Helaas moet hij naar z'n. Paw Patrol: Morgen - Animatie, Seizoen 4 Aflevering 6 Pups Redden een Taart voor Jake / Pups Redden een Gevaarlijke Rit Jake is.

Verrassing op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:35 Hawaii Five-0

Seizoen 4 - Aflevering 9 van 22 - Ha'uoli La Ho'omoaika'i (Happy Thanksgiving) Het Five-0 team onderzoekt de moord op een agent van de geheime dienst, op hetzelfde moment dat de president naar O'ahu komt. McGarrett krijgt een verrassingsbezoek van zijn tante Deb.

Vandaag | 21:54 Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - In vino veritas - Crossover, Part 1 Mac reist af naar Las Vegas om zijn vriendin Christine een verrassingsbezoek te brengen. Eenmaal daar ontdekt hij dat ze wordt vermist. Hij roept de hulp in van zijn collega D.B. Russell van het Las Vegas-team om haar te vinden.

Morgen | 08:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 25 - Aflevering 12 van 70 Mensen die meer rust in hun leven willen, verruilen de drukke stad voor een nieuw bestaan op het pittoreske platteland. De presentatoren reizen heel Groot-Brittannië door op zoek naar het droomhuis. De woningzoekenden krijgen twee huizen naar wens te zien, maar het verrassingshuis is iets heel anders dan waar ze om vroegen en zet mogelijk hun hele zoektocht op de kop.

Morgen | 15:50 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 25 - Aflevering 13 van 70 Mensen die meer rust in hun leven willen, verruilen de drukke stad voor een nieuw bestaan op het pittoreske platteland. De presentatoren reizen heel Groot-Brittannië door op zoek naar het droomhuis. De woningzoekenden krijgen twee huizen naar wens te zien, maar het verrassingshuis is iets heel anders dan waar ze om vroegen en zet mogelijk hun hele zoektocht op de kop.

Morgen | 21:03 The Truth About the Harry Quebert Affair

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 - Persona Non Grata De stad keert zich tegen Marcus als de details van zijn boek te vroeg naar de pers worden gelekt. Sterns verleden met Luther Caleb komt aan het licht. Harry is uit de gevangenis vrijgelaten. Bij thuiskomst staat hem een onaangename verrassing te wachten.

Overmorgen | 08:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 25 - Aflevering 13 van 70 Mensen die meer rust in hun leven willen, verruilen de drukke stad voor een nieuw bestaan op het pittoreske platteland. De presentatoren reizen heel Groot-Brittannië door op zoek naar het droomhuis. De woningzoekenden krijgen twee huizen naar wens te zien, maar het verrassingshuis is iets heel anders dan waar ze om vroegen en zet mogelijk hun hele zoektocht op de kop.

Overmorgen | 08:25 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 18 van 26 - Eenmaal per jaar - VPRO Masha heeft er alles aan gedaan om de dieren duidelijk te maken dat ze binnenkort jarig is. Als het dan eindelijk zo ver is, is er niemand te bekennen om haar te feliciteren. Teleurgesteld gaat zij naar huis. Gelukkig staat daar een verrassing op haar te wachten!

Overmorgen | 10:25 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 36 van 52 - Mama krijgt een verrassing - KRO-NCRV Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.

Overmorgen | 15:50 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 25 - Aflevering 14 van 70 Mensen die meer rust in hun leven willen, verruilen de drukke stad voor een nieuw bestaan op het pittoreske platteland. De presentatoren reizen heel Groot-Brittannië door op zoek naar het droomhuis. De woningzoekenden krijgen twee huizen naar wens te zien, maar het verrassingshuis is iets heel anders dan waar ze om vroegen en zet mogelijk hun hele zoektocht op de kop.

Wo 23 september 2020 | 08:00 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 25 - Aflevering 14 van 70 Mensen die meer rust in hun leven willen, verruilen de drukke stad voor een nieuw bestaan op het pittoreske platteland. De presentatoren reizen heel Groot-Brittannië door op zoek naar het droomhuis. De woningzoekenden krijgen twee huizen naar wens te zien, maar het verrassingshuis is iets heel anders dan waar ze om vroegen en zet mogelijk hun hele zoektocht op de kop.

Wo 23 september 2020 | 13:30 Talenten zonder Centen

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 5 - Edinburgh - Herman den Blijker Onze talenten, Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol, gaan zonder centen op pad en leveren vlak voor vertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN’er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld? In het buitenland, waar hun bekendheid niet bestaat, moeten Nick, Simon en Kees terugvallen op hun talenten om zeker te zijn van een slaapplek en eten. In elke aflevering gaan de drie mannen met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is blijft een verrassing tot dat ze op het vliegveld staan. Op het vliegveld leveren Nick, Simon, Kees en de gast-BN’er al hun geld in en start het avontuur. In deze aflevering moeten Nick, Simon en Kees samen met tv-kok Herman den Blijker zonder geld zien te overleven in de Schotse hoofdstad Edinburgh. In een Westerse stad lijkt het makkelijk om aan een baantje te komen, maar dat valt nog vies tegen… Tot de mannen hun eigen verdienmodel bedenken.

Wo 23 september 2020 | 17:45 Natuur op 2: Mountains - Life Above the Clouds

Aflevering 3 van 3 - Andes - EO De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende, verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude, zuidelijke bergen. Brilberen gaan op zoek naar water in verschroeide bergbossen en de afstammelingen van de Inca's komen bij elkaar voor een eeuwenoude ceremonie om een brug te maken van gevlochten gras. Hoog in de nevelwouden doet een kikker, die van vorm kan veranderen, wetenschappers versteld staan van z'n superkrachten en in de Atacamawoestijn, de droogste plek op aarde, nemen bijzondere reptielen het tegen elkaar op om bij het kostbare water te kunnen. Deze bergketen zit vol verrassingen en wonderen.

 Meer

Verrassing op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:00 Counting On

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Highs And Lows En Jinger en Jeremy delen verschrikkelijk nieuws. In Arkansas is Ben onzeker als hij een oogoperatie ondergaat. Daarna organiseert Jeremy een verrassingsfeestje voor Jinger!

Vandaag | 21:30 Ideal Home

Comedy, Film, Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt ...

Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt opgepakt door de politie, weet diens tienjarige zoontje Bill te ontsnappen. Gewapend met het adres van zijn grootvader, bezorgt hij Erasmus en Paul de verrassing van hun leven. Hoewel Paul niet blaakt van enthousiasme, besluiten ze zich toch over Bill te ontfermen. Terwijl hun band met Bill sterker wordt, lopen de wrijvingen tussen Erasmus en Paul steeds hoger op.

Vandaag | 23:06 De Avonturen van Paddington

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Paddington organiseert een feestje / Paddington leert vioolspelen Mevrouw Brown is jarig, maar dat is meneer Brown vergeten. En dus stelt Paddington voor om een verrassingfeestje te organiseren. // Judy heeft geen zin in vioolles en daardoor leert Paddington alles over leugentjes om bestwil, en vioolspelen.

Morgen | 01:10 Nazi Megastructures

Seizoen 6 - Aflevering 6 van 6 - Hitler's Mediterranean Fortress Operatie Mincemeat zorgde voor een gewaagde verrassingsaanval op de nazi's op Sicilië. De Duitse troepen probeerden over het ruige terrein te ontsnappen en het veilige vasteland te bereiken.

Morgen | 02:10 Geordie Shore

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Tensions Keep Rising! Chloe confronteert de meiden, omdat ze niet steunen dat ze weer met Sam is. Sam geeft Chloe een leuke verrassing, maar z'n gedrag op een mannenavond leidt ertoe dat ze weer uit elkaar gaan. Abbie vertelt James dat ze Chloe met een man zag op Ibiza.

Morgen | 08:57 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 50 - De verjaardag van papa Big Papa Big is jarig vandaag. Helaas moet hij naar z'n werk, maar dat geeft Peppa, George en Mama Big mooi de tijd om alles klaar te maken voor 't verjaardagsfeest. Met een extra speciale verrassing!

Morgen | 09:15 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups Redden een Taart voor Jake / Pups Redden een Gevaarlijke Rit Jake is jarig en zijn vrienden organiseren een verrassingsfeestje in zijn hut. // Alex wil leren snowboarden, maar als hij Durfal Danny X na gaat doen, komen ze samen in een gevaarlijke situatie terecht.

Morgen | 09:28 Top Wing

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Swift's pilotenfamilie / Timmy's piratenavontuur Swift krijgt bezoek van zijn opa. Speedy en Bea hebben een heel bijzondere verrassing voor hem! // Timmy lift per ongeluk mee met het piratenschip van Kapitein Dilly en beleeft zo een heus piratenavontuur.

Morgen | 11:30 Bubble Guppies

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Geheim Agent Nonny! Nonny is jarig en de Guppies willen een verrassingsfeestje voor hem organiseren. Dus sturen ze hem op een geheime missie als Geheim Agent Nonny.

Morgen | 12:06 Brahms - Symfonie Nr. 2

Franz Welser-Möst dirigeert het Cleveland Orchestra in een uitvoering van Brahms' Symfonie Nr. 2, Op. 73. Ervan uitgaande dat het Brahms meer dan vijftien jaar vergde om de Eerste Symfonie te voltooien, mag het geen verrassing zijn dat de Symfonie Nr. 2 een lichter en helderder werk is, waarin meesterlijk gebruik wordt gemaakt van wat in de Eerste Symfonie is bewerkstelligd. Omvangrijk en ongehaast weet het de luisteraar te charmeren met de nodige lyriek en gepassioneerde tutti's. Het is een van Brahms' meest geliefde orkestrale werken sinds de première in 1876. Deze uitvoering vond plaats in de Musikverein te Wenen in 2014.

Morgen | 13:35 Familie

Nena is met de noorderzon verdwenen en laat Niko en co achter met een onaangename verrassing. Jan reageert niet erg enthousiast op het voorstel van Agnes om in de Jan & Alleman te komen helpen. Hij probeert haar af te wimpelen met een flauw excuus. Het verleden van Thomas laat Stefanie niet los. Hij maakt zich zorgen over de toekomst van zijn relatie. Anna roept de familie samen.

Morgen | 13:35 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 10 - How The Rogue Roar'd Als Frank en Lu worden ingehuurd om een oude bingohal te sluiten, ontdekt Frank tot zijn verrassing dat er een oude aartsvijand aan het werk is. Maar wat is hij echt van plan?

Morgen | 18:50 Komen Eten

Seizoen 17 - Kimberly uit Sint-Andries Kimberly (22) trapt deze nieuwe week af in het West-Vlaamse Sint-Andries, een deelgemeente van Brugge. Ze nodigt graag mensen uit om te komen eten in haar kleine, gezellige huisje. Kimberly werkt als kleuterjuf en houdt van kinderen. Ze denkt dat ze vanavond vooral gaat scoren met sfeer en gezelligheid en de alcoholkeuze. Haar menu heeft ze in een boekentasje gestoken. Wanneer haar gasten arriveren, blijken er twee bekenden voor elkaar te zijn. Nicole en Jasper hebben elkaar lang geleden al eens ontmoet op de kermis. Kimberly's tafel is sober, maar mooi. Voor Pedro zijn de waterglazen overbodig. Kimberly laat als verrassing haar gasten proeven van het lokale bier, de Brugse Zot, en geeft hen ook een bijpassende muts.

Morgen | 20:10 The Big Bang Theory

Seizoen 1 - Aflevering 16 - The Peanut Reaction Leonards verjaardag is in aantocht, maar hij heeft die nog nooit gevierd. Penny kan dit maar moeilijk geloven. Ze wil daar dringend verandering in brengen en stelt voor om een verrassingsfeestje voor hem te organiseren. Leonard even uit zijn appartement krijgen zodat zijn vrienden de laatste voorbereidingen kunnen treffen, blijkt echter niet vanzelfsprekend.

Morgen | 23:57 Nazi Megastructures 5: America's War

Seizoen 5 - Aflevering 4 van 6 - Pearl Harbor Het verhaal achter de verrassingsaanval van Japan op de US Navy op Hawaii. Van het plan van Admiraal Yamamoto tot de verwoestende aanval op de Amerikaanse Pacifische Vloot op 7 december 1941.

Overmorgen | 03:40 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 10 - How The Rogue Roar'd Als Frank en Lu worden ingehuurd om een oude bingohal te sluiten, ontdekt Frank tot zijn verrassing dat er een oude aartsvijand aan het werk is. Maar wat is hij echt van plan?

Overmorgen | 04:54 Sadie Sparks

Eerlijke bubbels / Het nablijfspel Selina heeft een verrassingsvakantie georganiseerd voor de familie, maar Sadie is ongeduldig en wil weten waar naartoe. / De jaarlijkse speurtocht op Harmony High gaat weer beginnen.

Overmorgen | 09:40 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 35 - 1 April / Dazzle's verjaardagsverrassing Dazzle wil een 1 april grap uithalen met Poppy, maar dat gaat nog niet zo gemakkelijk. // Dazzle is jarig, maar ze denkt dat de anderen dat vergeten zijn. Poppy, Jasper, Butterbean en Cricket organiseren een surprise party voor haar.

Overmorgen | 13:55 Thuis

Seizoen 23 - Aflevering 4331 Frank en Simonne hebben op hun eigen manier het nieuwe jaar ingezet. Judith maakt zich zorgen over Stan. Ann loopt langs bij Rosa. Femke krijgt een leuke verrassing van Peter en Vic, en ook Nancy verrast Dieter.

Overmorgen | 14:46 The Hidden Kingdoms of China

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 5 - Empire of Giants De Chinese bamboebossen zitten vol geheimen en verrassingen, bijvoorbeeld de legendarische reuzenpanda, kleine panda, de Tibetaanse makaak, en nog veel meer bijzondere dieren.

Overmorgen | 15:51 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De Sterren Cupcake Verrassing! / Zomer slushpuppy's! Butterbean en haar vrienden moeten in alle haast nog meer cupcakes bakken. En dan gaat er wel eens wat mis. // Mevrouw Learnerbrook wil op de laaste schooldag ijsjes uitdelen aan haar leerlingen, maar dan gaat de vriezer in Butterbean’s Café kapot.

Overmorgen | 17:20 Ella, Oscar & Hoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 52 - De verrassing - AVROTROS Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.

Overmorgen | 17:48 Verhekst!

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Over Een Tovenaar Jax brengt het ultieme offer voor Emma terwijl Desdemona samenzweert om Emma en Daniel weer bij elkaar te brengen. Ondertussen plannen Maddie en Sophie in het geheim een verrassingsfeestje voor Katie haar verjaardag.

Overmorgen | 23:06 De Avonturen van Paddington

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Paddington organiseert een feestje / Paddington leert vioolspelen Mevrouw Brown is jarig, maar dat is meneer Brown vergeten. En dus stelt Paddington voor om een verrassingfeestje te organiseren. // Judy heeft geen zin in vioolles en daardoor leert Paddington alles over leugentjes om bestwil, en vioolspelen.

Wo 23 september 2020 | 01:15 Ella, Oscar & Hoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 52 - De verrassing - AVROTROS Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.

Wo 23 september 2020 | 02:28 Kiva Kan het!

Seizoen 1 - Aflevering 41 - De Kracht van Water Sara is jarig dus dat is de perfecte gelegenheid om een verrassingsfeestje te geven met haar lievelings beignets. Maar hoe moet Omie die bakken met een kapotte oven? Kiva en Paul gaan naar de Mississippi rivier en bouwen een oven.

Wo 23 september 2020 | 05:47 Kiva Kan het!

Seizoen 1 - Aflevering 41 - De Kracht van Water Sara is jarig dus dat is de perfecte gelegenheid om een verrassingsfeestje te geven met haar lievelings beignets. Maar hoe moet Omie die bakken met een kapotte oven? Kiva en Paul gaan naar de Mississippi rivier en bouwen een oven.

Wo 23 september 2020 | 07:10 Ella, Oscar & Hoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 52 - De verrassing - AVROTROS Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.

Wo 23 september 2020 | 08:39 Vampirina

V's griezelfeestje / V gaat viral In Transilvanië zijn verrassingfeestjes anders, daar verrast de gastheer de gasten. / Na het uploaden van een film waarin V en Poppy een oeroude Transilvaanse dans doen, krijgen ze onverwacht bezoek.

Wo 23 september 2020 | 10:14 De Avonturen van Paddington

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Paddington organiseert een feestje / Paddington leert vioolspelen Mevrouw Brown is jarig, maar dat is meneer Brown vergeten. En dus stelt Paddington voor om een verrassingfeestje te organiseren. // Judy heeft geen zin in vioolles en daardoor leert Paddington alles over leugentjes om bestwil, en vioolspelen.

Wo 23 september 2020 | 11:15 Ideal Home

23/09 - Comedy, Film, Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer ...

Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt opgepakt door de politie, weet diens tienjarige zoontje Bill te ontsnappen. Gewapend met het adres van zijn grootvader, bezorgt hij Erasmus en Paul de verrassing van hun leven. Hoewel Paul niet blaakt van enthousiasme, besluiten ze zich toch over Bill te ontfermen. Terwijl hun band met Bill sterker wordt, lopen de wrijvingen tussen Erasmus en Paul steeds hoger op.

Wo 23 september 2020 | 11:45 Ink Master

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Every Artist For Themselves De tatoeëerders krijgen een onverwachte verrassing en moeten bewijzen dat ze sterk genoeg zijn om de territoriumoorlog te overleven, zelfs als ze er helemaal alleen voor staan.

Wo 23 september 2020 | 13:20 Ella, Oscar & Hoo

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 52 - De verrassing - AVROTROS Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.

Wo 23 september 2020 | 14:10 Nick, Simon & Kees: Homeward Bound

Aflevering 2 van 5 - Simon & Garfunkel - AVROTROS De mannen proberen opnames voor hun documentaire te maken in de ouderlijke woningen van Simon & Garfunkel. In de woning van Art Garfunkel ontmoeten ze een bijzondere man die een wel heel bijzondere verrassing in zijn kelder heeft staan. Verder hebben ze een ontmoeting met Anthony DeCurtis, een muziekjournalist die voor diverse grote bladen schrijft en voor zijn werk Simon & Garfunkel mocht interviewen. Nick & Simon willen alles over dit interview weten. Kees komt op het idee om albumhoezen van Simon & Garfunkel na te maken, maar dan met Nick & Simon op de cover. Daarvoor gaan ze shoppen in een typische New Yorkse tweedehandswinkel. Kees leeft zich uit om zo mooi mogelijke covers te fotograferen.

Wo 23 september 2020 | 15:30 The Guardian

Seizoen 2 - My Aim is True Fallin & Fallin verwelkomt een nieuwe werkkracht. Claire Stasiak, voormalig officier van Justitie, vertegenwoordigt samen met Nick een politieagent die een verdachte neerschoot. De verrassing is echter groot wanneer het slachtoffer niemand minder dan Nicks ex-dealer blijkt te zijn. Hij besluit de zaak over te dragen aan Claire en Burton. Ondertussen gaan Nick en Alvin de strijd aan om drie tieners weg te houden uit een psychiatrische instelling. Ze komen echter voor een moeilijke beslissing te staan.

Wo 23 september 2020 | 16:50 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 36 van 52 - Mama krijgt een verrassing - KRO-NCRV Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.

Wo 23 september 2020 | 17:48 Verhekst!

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Vette Verrassing Desdemona betovert Daniel op het verrassings-strandfeest van Katie De V3 bereiden hun grootste streek ooit voor, maar kunnen niet besluiten of die voor Jax of Daniel zal zijn. Lily begint te vermoeden dat Desdemona iets van plan is.

Wo 23 september 2020 | 18:55 Married at First Sight Australia

Seizoen 7 Na de verbintenisceremonie, waarin twee koppels het experiment hebben verlaten, hebben de experts een leuke verrassing: ze hebben twee nieuwe koppels gevormd. Een van de nieuwe deelnemers is Lizzie, die al in een eerder seizoen te zien was.

 Meer

Verrassing gemist

Eerder Vandaag | 15:55 Masterchef USA

Seizoen 8 - Aflevering 18 van 21 - Something Fishy Er staat de zes kandidaten een speciale verrassing te wachten, wanneer hun familieleden hen tijdens de mystery box challenge vergezellen. Ze moeten inspiratie halen uit hun familie voor hun gerecht, waarna een kandidaat het programma zal moeten verlaten.

Eerder Vandaag | 15:52 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De Sterren Cupcake Verrassing! / Zomer slushpuppy's! Butterbean en haar vrienden moeten in alle haast nog meer cupcakes bakken. En dan gaat er wel eens wat mis. // Mevrouw Learnerbrook wil op de laaste schooldag ijsjes uitdelen aan haar leerlingen, maar dan gaat de vriezer in Butterbean’s Café kapot.

Eerder Vandaag | 13:49 Plop - Vakantie Vol Verrassingen

Plop mag van tante Plap komen logeren in haar vakantiepaddenstoel op de bloemenweide. Hij vertrekt samen met Klus, Kwebbel en Lui om te kunnen genieten van de rustgevende vakantie. Klus vindt een rups en doopt deze om tot zijn nieuwe huisdier. Maar wat begint als een nieuw vriendje voor Klus, wordt al snel de grootste nachtmerrie van de andere kabouters.

Eerder Vandaag | 11:40 The Doctors

Seizoen 10 - Aflevering 46 van 170 De onderwerpen zijn: Een gevangene is misschien te zwaar voor de gevangenis, seksuele intimidatie, een gemeenschap werkt samen nadat twee jongens beide ouders hebben verloren, een overlevende van borstkanker krijgt een schokkende verrassing.

Eerder Vandaag | 11:37 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 2 van 23 - Dana’s Back Adam wacht een verrassing uit het verleden: Dana komt terug op William Penn. Intussen gaan Barry en Erica eindelijk naar de universiteit; alleen hebben ze geen onderdak op de campus.

Eerder Vandaag | 11:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 50 - De verjaardag van papa Big Papa Big is jarig vandaag. Helaas moet hij naar z'n werk, maar dat geeft Peppa, George en Mama Big mooi de tijd om alles klaar te maken voor 't verjaardagsfeest. Met een extra speciale verrassing!

Eerder Vandaag | 09:34 De Avonturen Van K3

Seizoen 1 - Aflevering 12 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Eerder Vandaag | 09:22 De Avonturen Van K3

Seizoen 1 - Aflevering 11 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Eerder Vandaag | 08:30 De Wensboom

Seizoen 2 - Lier Niels trekt naar Sint-Ursula in Lier om enkele kinderwensen te realiseren. Miro doet een wens voor oom Feike, die zich al jaren inzet als vrijwilliger in het kinderziekenhuis. Voor zijn wens neemt Niels Miro mee naar een speelgoedwinkel, waar hij onbeperkt zijn karretje mag volladen. Marte doet een speciale wens voor meester Tom. Ze vindt dat hij superleuke gedichten schrijft en wil dat iedereen de kans krijgt om ze te lezen. Ook de wens van Zoë intrigeert Niels. Zij heeft immers een goede reden om haar overgrootvader een ballonvaart te schenken. Lenke heeft een verrassing in gedachten voor haar vriendinnen, die erg veel voor haar betekenen.

Eerder Vandaag | 06:35 Nick, Simon & Kees: Homeward Bound

Aflevering 3 van 5 - Simon & Garfunkel - AVROTROS Nick, Simon en Kees verlaten hun huis in Queens en verhuizen naar Manhattan, om meer te weten te komen over de doorbraak van Simon & Garfunkel, als zij elkaar halverwege de jaren 60, na hun studententijd weer ontmoeten en besluiten samen de muziek op te pakken. Nick en Simon krijgen een tour en mogen optreden in Greenwich Village, de wijk waar Simon & Garfunkel ontdekt werden. En ze ontmoeten en interviewen Al Gorgoni, een bekende studio gitarist die in 1965 de nieuwe versie van het nummer 'The Sound of Silence' opnam. Deze versie werd wel een enorme hit, in tegenstelling tot de eerste akoestische versie. En Kees heeft een bijzondere verrassing voor Nick en Simon: via één van hun contacten heeft hij iets weten te regelen dat ze misschien in contact kan brengen met Art Garfunkel zelf.