Je vindt hier de programma's van Verrassing op tv We hebben de volgende programma's voor Verrassing Mickey en de Roadsterracers: Mickey´s grote verrassing / De Beagles bij elkaar!: Een verrassing voor Mickey! / De band weer bij elkaar. De Avonturen Van K3: Animatieserie. De K3 popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en. Sunny Day: Seizoen 1 Aflevering 25 Logeerverrassing: Iedereen trekt een pyjama aan voor een logeerpartijtje. Wanneer een. Married with Children: Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 1 Amerikaanse komische serie. Magnificent seven. Alhoewel de Bundy's voorbereid. Huize Herrie: Seizoen 2 Aflevering 21 Niet om te lachen/Geen spoilers: Wanneer Luan haar broers en zussen hoort zeuren over haar. Olivia: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 38 Britse animatieserie. Olivia en de trouwdagverrassing. Vader en moeder willen hun. Pokémon: Tekenfilm, Seizoen 20 Japanse animatieserie. Alolan open dag!. Het is open dag op de Pokémon School en Ashs moeder. The Incredible Dr. Pol 9: Seizoen 5 Aflevering 10 One Hot Llama: Spugende lama's en een hond die is aangereden zijn slechts twee van de. Abby Hatcher: Seizoen 1 Aflevering 3 Prinses Flug dag: Melvin krijgt een verrassingsfeestje en prinses Flug wil graag dat alles voor. Bella en de Bulldogs: Seizoen 1 Aflevering 10 Tornado fobie: Peppers verjaardagsfeestje dreigt in het water te vallen, omdat het.

Verrassing op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Magnificent seven. Alhoewel de Bundy's voorbereid zijn op de komst van de vreemde neefjes van Peggy, staat hen toch nog een grote verrassing te wachten. Zemus en Ida Mae hebben immers hun vijfjarig zoontje Seven meegebracht. De jongen voelt zich onmiddellijk thuis bij Al en Peggy. Als zijn ouders met een smoesje het huis verlaten, komen ze niet meer terug.

Vandaag | 11:00 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Britse animatieserie. Olivia en de trouwdagverrassing. Vader en moeder willen hun trouwdag vieren in het restaurant waar ze elkaar hebben leren kennen. Ze kunnen alleen geen goede oppas krijgen. Uiteindelijk past oma op de kinderen.

Vandaag | 15:13 Pokémon

Seizoen 20 - Japanse animatieserie. Alolan open dag!. Het is open dag op de Pokémon School en Ashs moeder komt als verrassing op bezoek om zijn presentatie te kunnen zien. Ash is erg zenuwachtig en Rotom Dex biedt aan om zijn nieuwe voice-sampling-functie te gebruiken, zodat hij de presentatie kan doen.

Overmorgen | 11:25 Klumpies

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Britse animatieserie. De verrassing

Za 16 november 2019 | 13:50 MAX maakt mogelijk

Aflevering 3 - Magazine rond goede doelen die de leefomstandigheden van ouderen in binnen- en buitenland verbeteren. Een bijzondere verrassing voor Ans en Jeane. Verder ook aandacht voor ouderen in Albanië.

Za 16 november 2019 | 20:30 MINDF*CK

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Populairwetenschappelijke goochelshow. Caribbean. Victor gaat de straat op voor een Surinaamse taaltest en hij heeft op Curaçao een emotionele verrassing voor Lee Towers.

Zo 17 november 2019 | 07:40 MINDF*CK

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Populairwetenschappelijke goochelshow. Caribbean. Victor gaat de straat op voor een Surinaamse taaltest en hij heeft op Curaçao een emotionele verrassing voor Lee Towers.

Verrassing op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:40 Mickey en de Roadsterracers

Mickey´s grote verrassing / De Beagles bij elkaar!: Een verrassing voor Mickey! / De band weer bij elkaar.

Vandaag | 09:35 De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Vandaag | 09:50 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Logeerverrassing: Iedereen trekt een pyjama aan voor een logeerpartijtje. Wanneer een mysterieuze insluiper de pret verstoort, bedenken Sunny en haar vrienden een val om hem te vangen. Dit levert een grote verrassing op, en een nieuw konijn voor Rox, Violet.

Vandaag | 10:45 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Niet om te lachen/Geen spoilers: Wanneer Luan haar broers en zussen hoort zeuren over haar humor, besluit ze ermee te stoppen./Aangezien Leni de nodige verrassingen heeft verpest, vertellen de kinderen haar niet over het komende feest van mama.

Vandaag | 19:00 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 5 - Aflevering 10 - One Hot Llama: Spugende lama's en een hond die is aangereden zijn slechts twee van de verrassingen die we voor de toegewijde dierenartsen in petto hebben.

Vandaag | 20:40 Abby Hatcher

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Prinses Flug dag: Melvin krijgt een verrassingsfeestje en prinses Flug wil graag dat alles voor haar is.

Vandaag | 21:30 Bella en de Bulldogs

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Tornado fobie: Peppers verjaardagsfeestje dreigt in het water te vallen, omdat het vriendengroepje vast zit op school wegens een tornado-alarm. Ze besluiten in de gymzaal een verrassingsfeestje te organiseren.

Vandaag | 21:30 Geordie Shore

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Tensions Keep Rising!: Chloe confronteert de meiden, omdat ze niet steunen dat ze weer met Sam is. Sam geeft Chloe een leuke verrassing, maar z'n gedrag op een mannenavond leidt ertoe dat ze weer uit elkaar gaan. Abbie vertelt James dat ze Chloe met een man zag op Ibiza.

Vandaag | 22:10 LoliRock

Shanila Verrassing: De toverkrachten van Iris worden sterker.

Morgen | 04:05 Bubble Guppies

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Het grote Bubbelfestival: Goby hoort dat er een groot festival in de stad is. De guppies zijn heel benieuwd hoe het er in de grote stad uitziet. Meneer Goudvis heeft een verrassing: ze gaan op schoolreisje naar de stad!

Morgen | 09:35 De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Morgen | 11:20 Abby Hatcher

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Prinses Flug dag: Melvin krijgt een verrassingsfeestje en prinses Flug wil graag dat alles voor haar is.

Morgen | 13:30 A Simple Favor

Morgen - De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy ...

De jonge moeder en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy en stylish thriller vol verrassingen, verraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord en wraak!

Morgen | 13:40 Wild Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reptiles: Ondanks hun oude uiterlijk zijn reptielen wezens vol verrassingen en verfijn. Net als dinosaurussen, zijn reptielen enorm efficiënte jagers.

Morgen | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4148 - Soap. Bob moet een knoop doorhakken. Tom heeft een verrassing voor Judith. Olivia is compleet in de war. Karin zoekt Toon op. Luc zorgt voor opschudding. Mayra wil Ann iets vragen.

Morgen | 14:10 Wittekerke

Frank weet dat Sam een tehuis voor probleemjongeren wil oprichten. Hij wil graag zijn schouders onder het project steken en maakt meteen werk van de locatie. Ook Sneyers wil meewerken, desnoods als vrijwilliger. Georges bijt zich vast in de zaak van de autodiefstallen. Geen enkele piste wordt onbewandeld gelaten en hij maakt volop gebruik van zijn vroegere contacten. Magda is totaal van de kaart door het telefoontje van haar zus. Max en Caro moeten een hond uit de kelder van een leegstaand pand bevrijden. Hij neemt de leiding over de reddingsactie en dat breekt hem zuur op. Maggie heeft een verrassing in petto voor Bart. Joke heeft een geheim afspraakje.

Morgen | 17:50 Gaby Star

Gaby en haar vrienden zijn na het feestje helemaal weg van countrymuziek. Beto en Luis spelen samen en betoveren het publiek. Luis geeft Gaby een verrassing van haar vader, Sergio Estrella.

Morgen | 17:55 Sturm der Liebe

Het komt tot een confrontatie tussen Paul en Goran. Alicia moet een romantische avond met Christoph afzeggen omdat ze op de baby van een van de gasten moet passen. Christoph laat zich niet uit zijn lood slaan en heeft zelfs nog een verrassing voor Alicia. Alfons is niet te vinden voor de plannen die André heeft met de Bräustüberl. Maar hij blijkt de enige te zijn die hier zo over denkt.

Morgen | 21:00 The Spy Who Dumped Me

Morgen - Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey's ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een ...

Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey's ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

Overmorgen | 00:00 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Rusty's Mysterieuze Mysterie: Agent Karel verliest op mysterieuze wijze zijn geluksbeeldje, maar door logisch nadenken en volharding krijgt hij 'm terug.. // Liam vindt van zichzelf dat hij eigenlijk in geen enkel spel goed is, totdat hij, tot z'n eigen verrassing, met zijn jojo een G

Overmorgen | 01:35 Wild Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reptiles: Ondanks hun oude uiterlijk zijn reptielen wezens vol verrassingen en verfijn. Net als dinosaurussen, zijn reptielen enorm efficiënte jagers.

Overmorgen | 02:55 Sturm der Liebe

Het komt tot een confrontatie tussen Paul en Goran. Alicia moet een romantische avond met Christoph afzeggen omdat ze op de baby van een van de gasten moet passen. Christoph laat zich niet uit zijn lood slaan en heeft zelfs nog een verrassing voor Alicia. Alfons is niet te vinden voor de plannen die André heeft met de Bräustüberl. Maar hij blijkt de enige te zijn die hier zo over denkt.

Overmorgen | 07:15 Sturm der Liebe

Het komt tot een confrontatie tussen Paul en Goran. Alicia moet een romantische avond met Christoph afzeggen omdat ze op de baby van een van de gasten moet passen. Christoph laat zich niet uit zijn lood slaan en heeft zelfs nog een verrassing voor Alicia. Alfons is niet te vinden voor de plannen die André heeft met de Bräustüberl. Maar hij blijkt de enige te zijn die hier zo over denkt.

Overmorgen | 09:05 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 5 - The One Where Rachel's Sister Babysits: Om haar zusje Amy wat meer verantwoordelijkheidsbesef bij te brengen, laat Rachel haar op Emma passen, maar daar krijgt ze al snel spijt van. Intussen verpest Phoebe nietsvermoedend de verrassing die Mike voor haar had.

Overmorgen | 09:35 De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Overmorgen | 10:20 Ideal Home

Overmorgen - Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt ...

Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt opgepakt door de politie, weet diens tienjarige zoontje Bill te ontsnappen. Gewapend met het adres van zijn grootvader, bezorgt hij Erasmus en Paul de verrassing van hun leven. Hoewel Paul niet blaakt van enthousiasme, besluiten ze zich toch over Bill te ontfermen. Terwijl hun band met Bill sterker wordt, lopen de wrijvingen tussen Erasmus en Paul steeds hoger op.

Overmorgen | 10:25 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De Sterren Cupcake Verrassing! / Zomer slushpuppy's!: Butterbean en haar vrienden moeten in alle haast nog meer cupcakes bakken. En dan gaat er wel eens wat mis. // Mevrouw Learnerbrook wil op de laaste schooldag graag ijsjes uitdelen aan haar leerlingen, maar dan gaat de vriezer in Butterbean’s Café kapot.

Overmorgen | 13:15 Gaby Star

Gaby en haar vrienden zijn na het feestje helemaal weg van countrymuziek. Beto en Luis spelen samen en betoveren het publiek. Luis geeft Gaby een verrassing van haar vader, Sergio Estrella.

Overmorgen | 17:55 Sturm der Liebe

Christoph wordt wantrouwig wanneer Desirée de verkoop lijkt uit te stellen. Wanneer Desirée terugkomt van een vergadering met Nils staat haar een onaangename verrassing te wachten. André nodigt Eva en Jessica uit om zijn nieuwe menu te testen. Wanneer Robert hoort over de culinaire plannen in de Bräustüberl, zet hij Hildegard onder druk om ook voor het Fürstenhof nieuwe menu's te bedenken.

Overmorgen | 21:25 Castle

Castle en Beckett onderzoeken de moord op een man die getrouwde en steenrijke vrouwen verleidde om er vervolgens met hun geld vandoor te gaan. Daarnaast heeft Castle een verrassing in petto voor Beckett om hun eerste huwelijksverjaardag te vieren.

Overmorgen | 22:00 Family Guy

Seizoen 12 - Aflevering 7 - Lois Comes Out of Her Shell: Lois is jarig en voelt zich alsof het leven aan haar voorbijgaat. Ze wil geen gedoe, maar Brian zorgt ervoor dat de familie een verrassingsfeestje organiseert. De speech van Peter maakt haar alleen maar onzekerder. Ze krijgt een heuse midlifecrisis.

Overmorgen | 22:35 Geordie Shore

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Tensions Keep Rising!: Chloe confronteert de meiden, omdat ze niet steunen dat ze weer met Sam is. Sam geeft Chloe een leuke verrassing, maar z'n gedrag op een mannenavond leidt ertoe dat ze weer uit elkaar gaan. Abbie vertelt James dat ze Chloe met een man zag op Ibiza.

Za 16 november 2019 | 02:20 Sturm der Liebe

Christoph wordt wantrouwig wanneer Desirée de verkoop lijkt uit te stellen. Wanneer Desirée terugkomt van een vergadering met Nils staat haar een onaangename verrassing te wachten. André nodigt Eva en Jessica uit om zijn nieuwe menu te testen. Wanneer Robert hoort over de culinaire plannen in de Bräustüberl, zet hij Hildegard onder druk om ook voor het Fürstenhof nieuwe menu's te bedenken.

Za 16 november 2019 | 09:12 De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Za 16 november 2019 | 19:00 Ideal Home

16/11 - Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt ...

Met hun succesvolle kookprogramma en feestjes voor de elite, staat het luxeleventje van homokoppel Erasmus en Paul (Steve Coogan en Paul Rudd) in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde biologische zoon Dale. Wanneer Dale wordt opgepakt door de politie, weet diens tienjarige zoontje Bill te ontsnappen. Gewapend met het adres van zijn grootvader, bezorgt hij Erasmus en Paul de verrassing van hun leven. Hoewel Paul niet blaakt van enthousiasme, besluiten ze zich toch over Bill te ontfermen. Terwijl hun band met Bill sterker wordt, lopen de wrijvingen tussen Erasmus en Paul steeds hoger op.

Za 16 november 2019 | 22:55 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 18 - The Last One Part 2: Gedenkwaardige gebeurtenissen en verrassingen wendingen kenmerken de laatste dag samen voor de vrienden.

Zo 17 november 2019 | 03:01 Bassie & Adriaan En De Reis Vol Verrassingen

Kinderserie waarin clown Bassie en acrobaat Adriaan allerlei avonturen beleven.

Zo 17 november 2019 | 03:31 Bassie & Adriaan En De Reis Vol Verrassingen

Kinderserie waarin clown Bassie en acrobaat Adriaan allerlei avonturen beleven.

Zo 17 november 2019 | 04:01 Bassie & Adriaan En De Reis Vol Verrassingen

Kinderserie waarin clown Bassie en acrobaat Adriaan allerlei avonturen beleven.

Zo 17 november 2019 | 04:30 Bassie & Adriaan En De Reis Vol Verrassingen

Kinderserie waarin clown Bassie en acrobaat Adriaan allerlei avonturen beleven.

Zo 17 november 2019 | 04:30 Sturm der Liebe

Het komt tot een confrontatie tussen Paul en Goran. Alicia moet een romantische avond met Christoph afzeggen omdat ze op de baby van een van de gasten moet passen. Christoph laat zich niet uit zijn lood slaan en heeft zelfs nog een verrassing voor Alicia. Alfons is niet te vinden voor de plannen die André heeft met de Bräustüberl. Maar hij blijkt de enige te zijn die hier zo over denkt.

Zo 17 november 2019 | 05:15 Sturm der Liebe

Christoph wordt wantrouwig wanneer Desirée de verkoop lijkt uit te stellen. Wanneer Desirée terugkomt van een vergadering met Nils staat haar een onaangename verrassing te wachten. André nodigt Eva en Jessica uit om zijn nieuwe menu te testen. Wanneer Robert hoort over de culinaire plannen in de Bräustüberl, zet hij Hildegard onder druk om ook voor het Fürstenhof nieuwe menu's te bedenken.

Zo 17 november 2019 | 09:12 De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

 Meer

Verrassing gemist

Eerder Vandaag | 00:40 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 18 - De pups redden een avontuur / De pups redden een verrassing: De pups helpen Alex bij het verdienen van zijn insigne voor brandveiligheid. // Burgemeester Goodway heeft een verrassing voor Ryder en de pups, maar deze worden steeds opgeroepen voor noodgevallen.

Gisteren 18:50 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 5 - The One Where Rachel's Sister Babysits: Om haar zusje Amy wat meer verantwoordelijkheidsbesef bij te brengen, laat Rachel haar op Emma passen, maar daar krijgt ze al snel spijt van. Intussen verpest Phoebe nietsvermoedend de verrassing die Mike voor haar had.

Gisteren 16:22 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Magnificent seven. Alhoewel de Bundy's voorbereid zijn op de komst van de vreemde neefjes van Peggy, staat hen toch nog een grote verrassing te wachten. Zemus en Ida Mae hebben immers hun vijfjarig zoontje Seven meegebracht. De jongen voelt zich onmiddellijk thuis bij Al en Peggy. Als zijn ouders met een smoesje het huis verlaten, komen ze niet meer terug.

Gisteren 14:25 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 5 - The One Where Rachel's Sister Babysits: Om haar zusje Amy wat meer verantwoordelijkheidsbesef bij te brengen, laat Rachel haar op Emma passen, maar daar krijgt ze al snel spijt van. Intussen verpest Phoebe nietsvermoedend de verrassing die Mike voor haar had.

Gisteren 14:15 Wittekerke

Frank en Klaartje weten ondertussen dat het vliegtuig met Nellie aan boord gecrasht is. Meer nieuws is er niet en het blijft voor de arts en zijn dochter dan ook bang afwachten. Gelukkig worden ze goed opgevangen door Magda, Georges en Sam. De psychologe ontfermt zich nog altijd over Sonja, de jonge vrouw die geregeld door haar jaloerse echtgenoot bont en blauw wordt geslagen. Zij blijkt zelf haar kleine kantjes te hebben en stelt Sams geduld zwaar op de proef. Joke is over haar toeren wanneer ze verneemt dat een vrouw op de advertentie heeft gereageerd. Ook Caro is in alle staten en dat door de schuld van haar zus Eliane. De agente kan niet vermoeden dat haar een nog grotere verrassing te wachten staat. Jimmy vindt dat Maggie steken laat vallen en herinnert haar aan de deal: zij windt Bart rond haar vinger en ondertussen licht hij Bart op.

Gisteren 11:00 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Britse animatieserie. Olivia bezoekt het aquarium. Olivia gaat met haar klas naar het Aquarium. Daar krijgen de leerlingen in duo's een opdracht waarmee ze een verrassing kunnen winnen: het voeren van de zeeleeuwen. Olivia wil en zal de verrassing winnen.

Gisteren 09:35 De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Gisteren 09:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. De bamboe verrassing. De Vikingen zijn in China en komen Ming en zijn zoon Qi tegen. Ming is bevelhebber van een dorpje dat geteisterd wordt door een boze geest. Tegen een schappelijke betaling is Halvar bereid om samen met de bemanning de boze geest te verdrijven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Gisteren 04:50 Nella De Ridderprinses

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Nella's Perfecte Familieportret/Reuzenproblemen: Het is Koninklijke Familieportretdag en Nella heeft er superveel zin in! Maar als alles misgaat komt het portret in gevaar en komt Nella in actie. - Er vallen enorme sneeuwballen op Castlehaven en Nella gaat uitzoeken hoe dat komt. De broertjes Trevor en Stomp blijken verantwoordelijk voor deze onaangename ijskoude verrassing.

Eergisteren 16:50 Secret Life Of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Chester Zoo is de thuishaven van 10 bedreigde zwarte neushoorns. Nu het aantal dieren in het wild steeds afneemt, stelt de zoo een plan op om de soort in stand te houden. Mannetje Mughadi wordt bij een potentiële partner gezet, het wijfje Kitani. Maar verzorgster Babs is bezorgd, want toen Kitani eerder dit jaar haar jong verloor, beschadigde ze haar hoorn ernstig, waardoor ze zich niet goed meer kan verdedigen. Verrassing bij de orang-oetans: er wordt geheel onverwacht een kleintje geboren, maar zus Emma is niet onder de indruk. We nemen een kijkje in de fascinerende wereld van de vleermuizen. Jaguars Napo en Goshi vechten een tweestrijd uit.

Eergisteren 10:30 Fast N' Loud

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Ferocious Ford and Fast Ferrari: Het Gas Monkey-team maakt van een door ratten aangevreten Ford uit 1938 een hippe hotrod. Richard koopt de Mercedes van footballspeler Emmitt Smith, die een verrassing bevat.

Eergisteren 09:35 De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Eergisteren 08:55 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Belgische komische animatieserie. Bunbury's grote dag. Bunbury plant een verrassing voor alle dieren ter gelegenheid van zijn honderdste tramrit. Maar zijn vrienden zijn iets anders van plan...

Eergisteren 06:25 The Real Housewives of Cheshire

De ruzie tussen Dawn en Leanne blijft aanslepen. Missé organiseert een cocktailfeestje met een verrassing voor de meisjes.

 Meer