Verplicht op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:40 Radar: o.a. burgerinitiatief tegen niet-transparante kosten woekerpolissen

Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Burgerinitiatief: einde aan niet transparante kosten Financiële producten ...

Onderwerpen van deze uitzending Burgerinitiatief: einde aan niet-transparante kosten Financiële producten die zoveel verborgen kosten hadden dat het rendement dat je ooit beloofd was nooit gehaald kon worden. De zogenaamde woekerpolissen. In Nederland zijn zeven miljoen van deze polissen afgesloten. Radar berichtte in 2006 als eerste over deze affaire. Banken en verzekeraars zijn al flink door het stof gegaan. Sinds 2008 krijgen consumenten ieder jaar verplicht een De Ruiter waarde-overzicht. Desondanks zijn bepaalde (beleggings)kosten nog steeds niet transparant en onzichtbaar voor de klant. En daar moet nu echt, via een wetswijziging, een einde aan komen. Dat vinden de Consumentenbond, ConsumentenClaim, Stichting Woekerpolisproces en Vereniging Woekerpolis.nl. Zij startten in mei samen een burgerinitiatief. Ondertussen hebben ze ruim 52.000 handtekeningen binnen en komt het onderwerp op de agenda van de Tweede Kamer te staan. Wat kunnen we verwachten? Radar checkt: klanten van Vitens moeten zelf de put in Veel mensen in Driebergen hebben hun watermeter in een put in hun voortuin zitten. Makkelijk voor het waterbedrijf, Vitens, om de meterstand op te nemen als de bewoners niet thuis zijn. Maar nu, zo'n twintig jaar later, wil Vitens zelf niet meer de put in en sturen ze brieven dat bewoners het zelf maar moeten doen. De put is diep, vies en zit vol insecten. Daarnaast is de deksel loeizwaar en nauwelijks los te krijgen. Fons gaat langs bij de bewoners én bij Vitens. En je hebt afgelopen juni een koffiezetautomaat gekocht van maar liefst 1300 euro en het apparaat is nog steeds niet binnen. Bellen, mailen en nog eens bellen maar je krijgt de leverancier niet te pakken. Een ronde op internet leert dat er talloze klachten zijn over het bedrijf. Weet Fons ze wel te pakken te krijgen? Betrouwbaarheid van DNA-thuistesten Er wordt behoorlijk wat reclame voor gemaakt, DNA-testen die inzicht geven in jouw genen. Vanaf 99 euro kun je een DNA test kopen. Niet bij de huisarts of in een ziekenhuis, maar op internet. Je stuurt wat spuug op en na zes tot acht weken krijg je de uitslag via de mail binnen. Heb je bijvoorbeeld verhoogde kans op borstkanker, of op alzheimer? Maar hoe wordt de test gedaan, en hoe moet je de uitslag analyseren? Hoe betrouwbaar zijn de uitslagen van dit soort testen? De Vereniging van Klinische Genetica Nederland (VKGN) zet grote vraagtekens bij de testen. De VKGN en iGene, een van de aanbieders van deze testen, zitten aan tafel.

Je vindt hier de programma's van Verplicht op tv We hebben de volgende programma's voor Verplicht Radar: o.a. burgerinitiatief tegen niet-transparante kosten woekerpolissen: Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Burgerinitiatief: einde aan niet transparante kosten Financiële producten. Elena van Avalor: Morgen - Serie, Jeugd, Elena’s dagje vrij Elena werkt zich helemaal over de kop om alles rond te krijgen voor haar. Radar: o.a. burgerinitiatief tegen niet-transparante kosten woekerpolissen: Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Burgerinitiatief: einde aan niet transparante kosten. Blue Bloods: Morgen - Serie, Seizoen 7 Not Fade Away Danny gaat aan de slag als lijfwacht voor Ernie Mason, een man die onterecht 12. Gooische Vrouwen: Overmorgen - Serie/soap, Seizoen 4 De Franse zanger Cheryl heeft de handen meer dan vol. Ze presenteert immers. Gooische Vrouwen: Overmorgen - Serie/soap, Seizoen 4 De Franse zanger Cheryl heeft de handen meer dan vol. Ze presenteert immers. The Awakening: 31/10 - IMDB * 6.5 - Horror, Thriller, Film, Het verhaal speelt zich af in het jaar 1921, in een naoorlogse tijd van wanhoop en verlies waar de nabestaanden hun troost zoeken in spiritualiteit. Achtervolgd door de dood van haar verloofde, brengt. Broodschappers: 31/10 - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 8 Hap slik wegpiraten / Voedselvechtclub Na de zoveelste verkeersboete van. Rogue One: 31/10 - Film, 15 jaar geleden werd wetenschapper Galen Erso opgespoord door Orson Krennic, een wapenontwikkelaar voor het Galactisch Keizerrijk. Die wilde Erso verplichten om mee te werken aan de ontwikkeling van de Death Star, een ruimtestation. Broodschappers: 01/11 - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 8 Hap slik wegpiraten / Voedselvechtclub Na de zoveelste verkeersboete van.

Verplicht op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 13:35 Radar: o.a. burgerinitiatief tegen niet-transparante kosten woekerpolissen

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Burgerinitiatief: einde aan niet transparante kosten ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Burgerinitiatief: einde aan niet-transparante kosten Financiële producten die zoveel verborgen kosten hadden dat het rendement dat je ooit beloofd was nooit gehaald kon worden. De zogenaamde woekerpolissen. In Nederland zijn zeven miljoen van deze polissen afgesloten. Radar berichtte in 2006 als eerste over deze affaire. Banken en verzekeraars zijn al flink door het stof gegaan. Sinds 2008 krijgen consumenten ieder jaar verplicht een De Ruiter waarde-overzicht. Desondanks zijn bepaalde (beleggings)kosten nog steeds niet transparant en onzichtbaar voor de klant. En daar moet nu echt, via een wetswijziging, een einde aan komen. Dat vinden de Consumentenbond, ConsumentenClaim, Stichting Woekerpolisproces en Vereniging Woekerpolis.nl. Zij startten in mei samen een burgerinitiatief. Ondertussen hebben ze ruim 52.000 handtekeningen binnen en komt het onderwerp op de agenda van de Tweede Kamer te staan. Wat kunnen we verwachten? Radar checkt: klanten van Vitens moeten zelf de put in Veel mensen in Driebergen hebben hun watermeter in een put in hun voortuin zitten. Makkelijk voor het waterbedrijf, Vitens, om de meterstand op te nemen als de bewoners niet thuis zijn. Maar nu, zo'n twintig jaar later, wil Vitens zelf niet meer de put in en sturen ze brieven dat bewoners het zelf maar moeten doen. De put is diep, vies en zit vol insecten. Daarnaast is de deksel loeizwaar en nauwelijks los te krijgen. Fons gaat langs bij de bewoners én bij Vitens. En je hebt afgelopen juni een koffiezetautomaat gekocht van maar liefst 1300 euro en het apparaat is nog steeds niet binnen. Bellen, mailen en nog eens bellen maar je krijgt de leverancier niet te pakken. Een ronde op internet leert dat er talloze klachten zijn over het bedrijf. Weet Fons ze wel te pakken te krijgen? Betrouwbaarheid van DNA-thuistesten Er wordt behoorlijk wat reclame voor gemaakt, DNA-testen die inzicht geven in jouw genen. Vanaf 99 euro kun je een DNA test kopen. Niet bij de huisarts of in een ziekenhuis, maar op internet. Je stuurt wat spuug op en na zes tot acht weken krijg je de uitslag via de mail binnen. Heb je bijvoorbeeld verhoogde kans op borstkanker, of op alzheimer? Maar hoe wordt de test gedaan, en hoe moet je de uitslag analyseren? Hoe betrouwbaar zijn de uitslagen van dit soort testen? De Vereniging van Klinische Genetica Nederland (VKGN) zet grote vraagtekens bij de testen. De VKGN en iGene, een van de aanbieders van deze testen, zitten aan tafel.

Wo 4 november 2020 | 15:12 Marvel's Spider-Man

Een dag uit het leven van… Spider-Man moet Black Cat zien te stoppen die bezig is met een serie diefstallen, terwijl hij ondertussen ook zijn verplichtingen op school na probeert te komen.

Vr 6 november 2020 | 19:00 Two and a Half Men

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 24 - Enjoy Those Garlic Balls Judith gaat uit met Jakes kinderarts. Alan vindt het maar niets, totdat Charlie hem erop wijst dat als Judith hertrouwt, hij van zijn alimentatieverplichtingen af is. Ondertussen ondervraagt Evelyn een ongemakkelijke Charlie waarom hij een hekel aan haar heeft.

Verplicht op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 09:46 Elena van Avalor

Elena’s dagje vrij Elena werkt zich helemaal over de kop om alles rond te krijgen voor haar kroningsfeest en daarom moet ze verplicht een dag vrij nemen. Naomi, Isabel en Ixlan nemen haar mee voor een echte meidendag.

Overmorgen | 03:45 Blue Bloods

Seizoen 7 - Not Fade Away Danny gaat aan de slag als lijfwacht voor Ernie Mason, een man die onterecht 12 jaar vastzat op verdenking van moord. Hij besluit Ernie te helpen bij diens zoektocht naar de echte dader. Jamie en Eddie komen tussenbeide bij een ruzie tussen twee andere agenten, die en relatie hebben met elkaar. Hierdoor worden Eddie en Jamie zelf verplicht om na te denken over hun gevoelens voor elkaar.

Overmorgen | 15:15 Gooische Vrouwen

Seizoen 4 - De Franse zanger Cheryl heeft de handen meer dan vol. Ze presenteert immers binnenkort haar nieuwe parfum: Cheryl n° 5. De lancering van het geurtje verdwijnt echter naar het achterplan wanneer Tippiwan van zich laat horen. Zij heeft in de gevangenis een boek geschreven over haar ervaringen als au pair, waardoor alle geheimen en schandalen van de Gooische vrouwen op straat liggen. Anouk, Cheryl en Claire belanden in een regelrechte nachtmerrie. Ze willen de schade zoveel mogelijk beperken en zien zich verplicht alle boeken op te kopen. Evert beseft dat hij zijn nieuwe geliefde Roelien dringend aan de vriendinnen van zijn overleden echtgenote Willemijn moet voorstellen en hij besluit een barbecue te geven.

Overmorgen | 23:40 Gooische Vrouwen

Seizoen 4 - De Franse zanger Cheryl heeft de handen meer dan vol. Ze presenteert immers binnenkort haar nieuwe parfum: Cheryl n° 5. De lancering van het geurtje verdwijnt echter naar het achterplan wanneer Tippiwan van zich laat horen. Zij heeft in de gevangenis een boek geschreven over haar ervaringen als au pair, waardoor alle geheimen en schandalen van de Gooische vrouwen op straat liggen. Anouk, Cheryl en Claire belanden in een regelrechte nachtmerrie. Ze willen de schade zoveel mogelijk beperken en zien zich verplicht alle boeken op te kopen. Evert beseft dat hij zijn nieuwe geliefde Roelien dringend aan de vriendinnen van zijn overleden echtgenote Willemijn moet voorstellen en hij besluit een barbecue te geven.

Za 31 oktober 2020 | 01:45 The Awakening IMDb: 6.5

31/10 - IMDB * 6.5 - Horror, Thriller, Film, Het verhaal speelt zich af in het jaar 1921, in een naoorlogse tijd van wanhoop en verlies waar de nabestaanden hun troost zoeken in spiritualiteit. Achtervolgd door de dood van haar verloofde, brengt ...

Het verhaal speelt zich af in het jaar 1921, in een naoorlogse tijd van wanhoop en verlies waar de nabestaanden hun troost zoeken in spiritualiteit. Achtervolgd door de dood van haar verloofde, brengt Florence haar tijd door met het ontmaskeren van bovennatuurlijke verschijnselen. Ze gebruikt hiervoor methodische en rationele verklaringen om de stelling dat de doden ons kunnen achtervolgen te ontkrachten. Dus voelt ze zich verplicht in te gaan op een voorstel om naar Rookwood te gaan, naar een kostschool op het platteland waar een jongen onlangs dood werd teruggevonden. Er doen geruchten de ronde over een geest van een jongen die op de school rondspookt en grote paniek zaait bij leerlingen en ouders. The Awakening is een Britse horror- en thrillerfilm uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol Rebecca Hall, Dominic West en Imelda Staunton. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-awakening-2011

Za 31 oktober 2020 | 18:51 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Hap-slik-wegpiraten / Voedselvechtclub Na de zoveelste verkeersboete van Rambamboe moeten de Broodschappers verplicht naar de verkeersschool. // De Broodschappers ontdekken een geheime club waar gevochten wordt met hun dierbare brood.

Za 31 oktober 2020 | 20:30 Rogue One

31/10 - Film, 15 jaar geleden werd wetenschapper Galen Erso opgespoord door Orson Krennic, een wapenontwikkelaar voor het Galactisch Keizerrijk. Die wilde Erso verplichten om mee te werken aan de ontwikkeling van de Death Star, een ruimtestation ...

15 jaar geleden werd wetenschapper Galen Erso opgespoord door Orson Krennic, een wapenontwikkelaar voor het Galactisch Keizerrijk. Die wilde Erso verplichten om mee te werken aan de ontwikkeling van de Death Star, een ruimtestation uitgerust met een wapen dat krachtig genoeg is om hele planeten te verwoesten. Tijdens de confrontatie tussen Erso en Krennic werd Erso's echtgenote gedood door enkele Death Troopers, terwijl zijn dochter Jyn ternauwernood kon ontsnappen. Nu is Jyn een volwassen vrouw en wordt ze door Cassian Andor, een officier bij de Rebel Alliance, verzocht om te helpen bij de zoektocht naar haar vader. Andor hoopt namelijk dat Galen de Alliance meer kan vertellen over de Death Star.

Zo 1 november 2020 | 18:51 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Hap-slik-wegpiraten / Voedselvechtclub Na de zoveelste verkeersboete van Rambamboe moeten de Broodschappers verplicht naar de verkeersschool. // De Broodschappers ontdekken een geheime club waar gevochten wordt met hun dierbare brood.

Ma 2 november 2020 | 14:23 Golden Gays

Seizoen 1 - Aflevering 1 In dit programma volgen we met Robert Julian het leven van een divers groepje gays en lesbiennes die wonen in Palm Springs. Onder hen bevindt zich Reid, een Canadees die een resort wil beginnen. Helaas blijkt de zwemkleding verplicht eis die hij stelt niet echt goed te vallen, en als dan de planning voor de opening ook nog dreigt mis te lopen, lijkt het resort al te mislukken voordat hij begint.

Ma 2 november 2020 | 16:55 Buren

Aflevering 8102 Er heerst chaos in het gemeenschapscentrum, waar Toadie wanhopig op zoek is naar Nell. Bij de slachtoffers zijn ook enkele buren, onder wie Sheila en Bea. Er wordt meteen met een beschuldigende vinger gewezen naar Finn, maar Ned voelt zich verplicht om te vertellen wat er echt is gebeurd. Chloe ziet hoe Kyle hemel en aarde verzet om bij Amy te kunnen zijn en begint te vermoeden dat hij dan toch meer voor haar voelt dan hij laat uitschijnen.

Ma 2 november 2020 | 19:23 Golden Gays

Seizoen 1 - Aflevering 1 In dit programma volgen we met Robert Julian het leven van een divers groepje gays en lesbiennes die wonen in Palm Springs. Onder hen bevindt zich Reid, een Canadees die een resort wil beginnen. Helaas blijkt de zwemkleding verplicht eis die hij stelt niet echt goed te vallen, en als dan de planning voor de opening ook nog dreigt mis te lopen, lijkt het resort al te mislukken voordat hij begint.

Di 3 november 2020 | 14:26 Golden Gays

Seizoen 1 - Aflevering 1 In dit programma volgen we met Robert Julian het leven van een divers groepje gays en lesbiennes die wonen in Palm Springs. Onder hen bevindt zich Reid, een Canadees die een resort wil beginnen. Helaas blijkt de zwemkleding verplicht eis die hij stelt niet echt goed te vallen, en als dan de planning voor de opening ook nog dreigt mis te lopen, lijkt het resort al te mislukken voordat hij begint.

Di 3 november 2020 | 17:15 Groen in de Grote Stad

In de Schoenen van Cricket/ Vete Gevecht Als Cricket ziek is probeert zijn familie hem te helpen om zijn dagelijkse verplichtingen te voldoen. / Chip Fluiter duikt ineens op, op de Boerenmarkt, hij wil klanten weg halen bij de familie Groen.

Wo 4 november 2020 | 10:23 Golden Gays

Seizoen 1 - Aflevering 1 In dit programma volgen we met Robert Julian het leven van een divers groepje gays en lesbiennes die wonen in Palm Springs. Onder hen bevindt zich Reid, een Canadees die een resort wil beginnen. Helaas blijkt de zwemkleding verplicht eis die hij stelt niet echt goed te vallen, en als dan de planning voor de opening ook nog dreigt mis te lopen, lijkt het resort al te mislukken voordat hij begint.

Wo 4 november 2020 | 15:12 Marvel's Spider-Man

Een dag uit het leven van… Spider-Man moet Black Cat zien te stoppen die bezig is met een serie diefstallen, terwijl hij ondertussen ook zijn verplichtingen op school na probeert te komen.

Do 5 november 2020 | 10:30 Blinky Bill

Seizoen 1 - Mijn mijn Cranky roept een nieuwe feestdag uit: 'Crankydag', en verplicht ook nieuwe belastingen om de feestdag te betalen. Als de burgemeester het kompas van Blinky's vader in beslag neemt, besluit Blinky een deal te sluiten: echt, puur goud in ruil voor het kompas. Maar waar moet Blinky dat goud in hemelsnaam vandaan halen?

Do 5 november 2020 | 16:57 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Uit de bocht op de leerweg Phoebe hoopt ingedeeld te worden bij haar favoriete hippe held in het superhelden mentor programma, maar voelt zich verplicht voor haar vader te kiezen. Al snel heeft ze spijt als ze zijn oude en achterhaalde lesmethodes ziet.

Vr 6 november 2020 | 19:00 Two and a Half Men

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 24 - Enjoy Those Garlic Balls Judith gaat uit met Jakes kinderarts. Alan vindt het maar niets, totdat Charlie hem erop wijst dat als Judith hertrouwt, hij van zijn alimentatieverplichtingen af is. Ondertussen ondervraagt Evelyn een ongemakkelijke Charlie waarom hij een hekel aan haar heeft.

Za 7 november 2020 | 11:33 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Hap-slik-wegpiraten / Voedselvechtclub Na de zoveelste verkeersboete van Rambamboe moeten de Broodschappers verplicht naar de verkeersschool. // De Broodschappers ontdekken een geheime club waar gevochten wordt met hun dierbare brood.

Za 7 november 2020 | 20:30 Rogue One

07/11 - Film, 15 jaar geleden werd wetenschapper Galen Erso opgespoord door Orson Krennic, een wapenontwikkelaar voor het Galactisch Keizerrijk. Die wilde Erso verplichten om mee te werken aan de ontwikkeling van de Death Star, een ruimtestation ...

15 jaar geleden werd wetenschapper Galen Erso opgespoord door Orson Krennic, een wapenontwikkelaar voor het Galactisch Keizerrijk. Die wilde Erso verplichten om mee te werken aan de ontwikkeling van de Death Star, een ruimtestation uitgerust met een wapen dat krachtig genoeg is om hele planeten te verwoesten. Tijdens de confrontatie tussen Erso en Krennic werd Erso's echtgenote gedood door enkele Death Troopers, terwijl zijn dochter Jyn ternauwernoord kon ontsnappen. Nu is Jyn een volwassen vrouw en wordt ze door Cassian Andor, een officier bij de Rebel Alliance, verzocht om te helpen bij de zoektocht naar haar vader. Andor hoopt namelijk dat Galen de Alliance meer kan vertellen over de Death Star.

 Meer