Vermoord op tv (tv-tips)

Morgen | 20:30 Ghost IMDb: 7.1

Morgen - IMDB * 7.1 - Drama, Fantasy, Ghost is een Amerikaanse romantische fantasyfilm uit 1990. De hoofdrollen worden vertolkt door Patrick Swayze, Demi Moore, Tony Goldwyn en Whoopi Goldberg. De regie was in handen van Jerry Zucker. Sam en Molly ...

Ghost is een Amerikaanse romantische fantasyfilm uit 1990. De hoofdrollen worden vertolkt door Patrick Swayze, Demi Moore, Tony Goldwyn en Whoopi Goldberg. De regie was in handen van Jerry Zucker. Sam en Molly zijn een gelukkig getrouwd koppel en dolverliefd als een stelletje tieners. Wanneer ze op een avond naar hun appartement terugwandelen, wordt Sam vermoord door een dief.Sams geest blijft echter verder leven. Hij beseft dat zijn dood geen toeval was. Hij wil zijn vrouw Molly waarschuwen voor het gevaar dat ook haar bedreigt. Maar als geest kan hij de levenden niet bereiken.Hij probeert te communiceren via Oda Mae Brown, een helderziende die niet eens beseft dat ze bovennatuurlijke gaven heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ghost

Morgen | 22:25 ATM IMDb: 4.7

Morgen - IMDB * 4.7 - Horror, Thriller, Film, Drie collega's halen voor ze op restaurant trekken geld af uit een bankautomaat op een verlaten parking. Daar worden ze verrast door een meedogenloze psychopaat die, verscholen onder een warme winterjas, ...

Drie collega's halen voor ze op restaurant trekken geld af uit een bankautomaat op een verlaten parking. Daar worden ze verrast door een meedogenloze psychopaat die, verscholen onder een warme winterjas, hen insluit van buitenaf en een voorbijganger koelbloedig voor hun ogen vermoordt. Doodsbang, en zonder enig communicatiemiddel, barricaderen ze de deur om aan de man te ontsnappen. De verwarming is echter kapot en de temperatuur daalt tot -15 °C. ATM is een Amerikaanse en Canadese thriller- en horrorfilm uit het jaar 2012. Met Alice Eve, Josh Peck en Brian Geraghty in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/atm

Je vindt hier de programma's van Vermoord op tv We hebben de volgende programma's voor Vermoord Ghost: Morgen - IMDB * 7.1 - Drama, Fantasy, Ghost is een Amerikaanse romantische fantasyfilm uit 1990. De hoofdrollen worden vertolkt door Patrick Swayze, Demi Moore, Tony Goldwyn en Whoopi Goldberg. De regie was in handen van Jerry Zucker. Sam en Molly. ATM: Morgen - IMDB * 4.7 - Horror, Thriller, Film, Drie collega's halen voor ze op restaurant trekken geld af uit een bankautomaat op een verlaten parking. Daar worden ze verrast door een meedogenloze psychopaat die, verscholen onder een warme winterjas,. Rizzoli & Isles: Serie, Seizoen 5 ...Goodbye Een bebloede vrouw loopt bevend met een geweer in haar handen door het station. Ze zegt dat. Death in Paradise: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 2 van 8 Terwijl inspecteur Richard Poole wanhopig op zoek is naar een fatsoenlijk. Cold Case Files: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 87 The Monster/A Cousin's Promise Een valse moordbekentenis wordt met forensisch bewijs. Beautiful & Twisted: Film, Miljonair Ben Novack Jr. leeft in een wereld van geld, exclusiviteit en overdaad sinds hij het Fontainebleau Miami Beach hotel erfde. Hij stapt in het huwelijksbootje met de oogverblindende stripper Narcy. Hun intense relatie wordt steeds. The Young Ones: Serie, Seizoen 2 Time Rick ontwaakt in bed naast een schoonheid, maar zijn bluf over zijn seksuele verovering, wordt. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 18 Aflevering 5 van 12 Breaking the Chain: Part 1 Deel 1/2. Als er een internationale. Bones: Serie, Seizoen 2 The Blonde in the Game Brennan en haar collega's onderzoeken de stoffelijke resten van een. Criminal Minds: Serie, Seizoen 4 Criminal Minds 4.16 Pleasure Is My Business Het team zoekt naar een dure callgirl die machtige.

Vermoord op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 20:30 Detectives Op Donderdag: Silent Witness

Seizoen 6 - Kith and kill (part 1) Bij een ogenschijnlijke inbraak zijn meerdere leden van een gezin vermoord. Sam onderzoekt de zaak en werkt samen met een oude vriend. Ondertussen onderzoekt Harry het lichaam van een oudere vrouw. Ze zou van de trap gevallen zijn, maar haar verwondingen duiden op een andere doodsoorzaak.

Overmorgen | 21:35 Detectives Op Donderdag: Silent Witness

Seizoen 6 - Kith and kill (part 2) Bij een ogenschijnlijke inbraak zijn meerdere leden van een gezin vermoord. Sam onderzoekt de zaak en werkt samen met een oude vriend. Ondertussen onderzoekt Harry het lichaam van een oudere vrouw. Ze zou van de trap gevallen zijn, maar haar verwondingen duiden op een andere doodsoorzaak.

Overmorgen | 22:40 Detectives Op Donderdag: Prime Suspect

Seizoen 1 - Aflevering 3 Clifford Bentley is vrijgekomen uit de gevangenis en is klaar om zijn grote slag te slaan. Bradfield laat hem weten dat hij hem in de gaten houdt. De ouders van de vermoorde Julie Ann proberen te bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is de collega's opgevallen dat het klikt tussen Tennison en Bradfield.

Overmorgen | 23:40 Detectives Op Donderdag: Prime Suspect

Seizoen 1 - Aflevering 4 De plannen van de Bentleys worden verstoord door een bezoekje van de politie. Eddie, het vriendje van de vermoorde Julie Ann, wordt dood aangetroffen in het kanaal. Bradfield denkt dat ook hij is vermoord. Tennison onderzoekt een aanwijzing die de Bentleys in verband brengt met de moordzaak.

Vermoord op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:20 Rizzoli & Isles

Seizoen 5 - ...Goodbye Een bebloede vrouw loopt bevend met een geweer in haar handen door het station. Ze zegt dat ze iemand heeft vermoord. Door de schok is ze echter vergeten wie het slachtoffer is.

Vandaag | 09:25 Death in Paradise

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 8 Terwijl inspecteur Richard Poole wanhopig op zoek is naar een fatsoenlijk kopje thee wordt een bruid op haar trouwdag vermoord.

Vandaag | 12:50 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 87 - The Monster/A Cousin's Promise Een valse moordbekentenis wordt met forensisch bewijs ontkracht en de zaak van een vrouw uit Ohio die werd verkracht en vermoord, wordt na 21 jaar opgelost door DNA-sporen op een sjaal.

Vandaag | 13:45 Beautiful & Twisted

Film, Miljonair Ben Novack Jr. leeft in een wereld van geld, exclusiviteit en overdaad sinds hij het Fontainebleau Miami Beach hotel erfde. Hij stapt in het huwelijksbootje met de oogverblindende stripper Narcy. Hun intense relatie wordt steeds ...

Miljonair Ben Novack Jr. leeft in een wereld van geld, exclusiviteit en overdaad sinds hij het Fontainebleau Miami Beach-hotel erfde. Hij stapt in het huwelijksbootje met de oogverblindende stripper Narcy. Hun intense relatie wordt steeds heviger door de kinky spelletjes die ze spelen, zodat liefde en wantrouwen elkaar voortdurend afwisselen. Wanneer Ben vermoord wordt aangetroffen, staat de lokale jetset op zijn kop. Het onderzoek van de politie wijst al snel op Narcy als de hoofdverdachte van het drama.

Vandaag | 15:50 The Young Ones

Seizoen 2 - Time Rick ontwaakt in bed naast een schoonheid, maar zijn bluf over zijn seksuele verovering, wordt snel tenietgedaan door de schoonheid in kwestie zelf; Helen. Terwijl Rick en Vyvyan door het huis strompelen, wordt er op de radio aangekondigd dat Helen een ontsnapte moordenares is, waarop ze hen allemaal probeert te vermoorden. Plots gaat het hele huis door een 'time warp' en bevinden the Young Ones zich in de middeleeuwen...

Vandaag | 19:00 Midsomer Murders

Seizoen 18 - Aflevering 5 van 12 - Breaking the Chain: Part 1 Deel 1/2. Als er een internationale fietswedstrijd plaatsvindt in het dorpje Burwood Mantle in Midsomer moeten DCI Barnaby en DS Nelson onderzoeken wanneer de leider is vermoord.

Vandaag | 19:40 Bones

Seizoen 2 - The Blonde in the Game Brennan en haar collega's onderzoeken de stoffelijke resten van een tienermeisje dat door een toevallige wandelaar werden opgemerkt in een bos. De manier waarop het meisje werd begraven, doet terugdenken aan de werkwijze van seriemoordenaar Howard Epps. Die zit echter al zeven jaar in de cel. Een verhoor van Epps levert het team geen nieuwe informatie op, tot ze een tip op het lichaam van het vermoorde meisje vinden. Samen met enkele cryptische uitspraken van Epps leidt dit spoor hen naar de vondst van een tweede lichaam in een mijn. Dit slachtoffer blijkt bovendien nog maar een week geleden vermoord te zijn. Booth en Brennan zijn het erover eens: Epps heeft een moordzuchtige handlanger buiten de gevangenismuren.

Vandaag | 22:03 Criminal Minds

Seizoen 4 - Criminal Minds 4.16 - Pleasure Is My Business Het team zoekt naar een dure callgirl die machtige zakenmannen meelokt en vermoordt.

Morgen | 00:45 Ordeal by Innocence

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 Erfgename Rachel Argyll wordt op het familielandgoed vermoord. Anderhalf jaar later, als haar weduwnaar voorbereidingen treft voor een nieuw huwelijk, wordt de identiteit van de moordenaar in twijfel getrokken.

Morgen | 02:20 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 87 - The Monster/A Cousin's Promise Een valse moordbekentenis wordt met forensisch bewijs ontkracht en de zaak van een vrouw uit Ohio die werd verkracht en vermoord, wordt na 21 jaar opgelost door DNA-sporen op een sjaal.

Morgen | 03:20 The Pier

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 8 - BNNVARA De ontvoering van Andrés brengt Verónica en Alejandra dichter bij elkaar dan ooit, maar tegelijkertijd spelen ze hoog spel. In de hoop Andrés te laten bekennen dat hij Óscar heeft vermoord, stellen ze alles in de waagschaal. Als de situatie escaleert, is er geen weg meer terug. Ook Conrado en Katia staan op een keerpunt in hun leven.

Morgen | 04:10 Ordeal by Innocence

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 Erfgename Rachel Argyll wordt op het familielandgoed vermoord. Anderhalf jaar later, als haar weduwnaar voorbereidingen treft voor een nieuw huwelijk, wordt de identiteit van de moordenaar in twijfel getrokken.

Morgen | 06:50 Midsomer Murders

Seizoen 18 - Aflevering 5 van 12 - Breaking the Chain: Part 1 Deel 1/2. Als er een internationale fietswedstrijd plaatsvindt in het dorpje Burwood Mantle in Midsomer moeten DCI Barnaby en DS Nelson onderzoeken wanneer de leider is vermoord.

Morgen | 07:05 Criminal Minds

Seizoen 4 - Criminal Minds 4.16 - Pleasure Is My Business Het team zoekt naar een dure callgirl die machtige zakenmannen meelokt en vermoordt.

Morgen | 11:15 Miss Nobody

Morgen - Comedy, Film, Wachtend op haar prins op het witte paard, werkt Sarah Jane McKinney (Leslie Bibb) als secretaresse voor een groot farmaceutisch bedrijf. Ze probeert tevergeefs hogerop te komen, totdat ze per ongeluk haar nieuwe baas ...

Wachtend op haar prins op het witte paard, werkt Sarah Jane McKinney (Leslie Bibb) als secretaresse voor een groot farmaceutisch bedrijf. Ze probeert tevergeefs hogerop te komen, totdat ze per ongeluk haar nieuwe baas vermoordt en diens positie krijgt aangeboden. Met deze eerste moord op haar geweten, begint Sarah Jane zich steeds verder naar boven te werken. Totdat er echt een prins op het witte paard voorbijkomt, in de vorm van een rechercheur.

Morgen | 11:25 A Vigilante

Morgen - Film, Genadeloos onderneemt Sadie (Olivia Wilde) actie tegen daders van huiselijk geweld en zorgt ze ervoor dat ze hun les leren. Omdat ze uit eenzelfde situatie komt, zet ze zich nu in om andere slachtoffers die geen uitweg meer zien te ...

Genadeloos onderneemt Sadie (Olivia Wilde) actie tegen daders van huiselijk geweld en zorgt ze ervoor dat ze hun les leren. Omdat ze uit eenzelfde situatie komt, zet ze zich nu in om andere slachtoffers die geen uitweg meer zien te helpen. Ze verliest haar missie nooit uit het oog, maar moet intussen ook haar eigen man opsporen en vermoorden om echt vrij te kunnen zijn.

Morgen | 11:50 The Young Ones

Seizoen 2 - Time Rick ontwaakt in bed naast een schoonheid, maar zijn bluf over zijn seksuele verovering, wordt snel tenietgedaan door de schoonheid in kwestie zelf; Helen. Terwijl Rick en Vyvyan door het huis strompelen, wordt er op de radio aangekondigd dat Helen een ontsnapte moordenares is, waarop ze hen allemaal probeert te vermoorden. Plots gaat het hele huis door een 'time warp' en bevinden the Young Ones zich in de middeleeuwen...

Morgen | 12:50 Father Brown

Seizoen 8 - Aflevering 2 van 10 - The Queen Bee De excentrieke bijenhoudster Beattie May besluit een puzzel aan haar testament toe te voegen die haar geadopteerde zoon Shambu naar een waardevol juweel moet leiden. Voordat ze dit kan doen, wordt Beattie vermoord in haar bed gevonden.

Morgen | 13:45 The First 48

Seizoen 19 - Aflevering 11 - 1000 Cuts/Draw In Tulsa wordt een onschuldige vrouw vermoord met een slagersmes. In Atlanta wordt een geliefde patriarch doodgeschoten als een dominospel levensgevaarlijk wordt.

Morgen | 14:50 Death in Paradise

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 Inspecteur Richard Poole en zijn team staan perplex als een vrouw toegeeft dat ze haar man heeft vermoord maar er geen lichaam blijkt te zijn.

Morgen | 21:25 CSI: Miami

Seizoen 7 - Presumed guilty Het team moet getuigen in de zaak van een vrouw die op een countryclub is vermoord. Horatio ontdekt dat de hoofdverdachte onschuldig is, maar dat er bewijs wordt achtergehouden. Het werk van de teamleden wordt bemoeilijkt door advocaat Derek Powell.

Morgen | 23:00 Who Killed The Co-Ed? An ID Murder Mystery

Wanneer een studente in haar appartement wordt vermoord, doen aanwijzingen de politie vermoeden dat ze de dader kende. Zes jaar later is de moordenaar nog altijd niet gevonden.

Overmorgen | 02:00 Homicide City

Seizoen 3 - Aflevering 1 - The Kensington Strangler Een leerling-verpleegkundige wordt vermoord aangetroffen in een vervallen wijk van Philadelphia. Rechercheurs komen op het spoor van een seriemoordenaar die vrouwen belaagt.

Overmorgen | 02:40 CSI: Miami

Seizoen 7 - Presumed guilty Het team moet getuigen in de zaak van een vrouw die op een countryclub is vermoord. Horatio ontdekt dat de hoofdverdachte onschuldig is, maar dat er bewijs wordt achtergehouden. Het werk van de teamleden wordt bemoeilijkt door advocaat Derek Powell.

Overmorgen | 03:50 The First 48

Seizoen 19 - Aflevering 11 - 1000 Cuts/Draw In Tulsa wordt een onschuldige vrouw vermoord met een slagersmes. In Atlanta wordt een geliefde patriarch doodgeschoten als een dominospel levensgevaarlijk wordt.

Overmorgen | 05:05 Death in Paradise

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 Inspecteur Richard Poole en zijn team staan perplex als een vrouw toegeeft dat ze haar man heeft vermoord maar er geen lichaam blijkt te zijn.

Overmorgen | 06:00 Father Brown

Seizoen 8 - Aflevering 2 van 10 - The Queen Bee De excentrieke bijenhoudster Beattie May besluit een puzzel aan haar testament toe te voegen die haar geadopteerde zoon Shambu naar een waardevol juweel moet leiden. Voordat ze dit kan doen, wordt Beattie vermoord in haar bed gevonden.

Overmorgen | 08:20 Rizzoli & Isles

Seizoen 5 - Doomsday Een man wordt dood gevonden in een ondoordringbare schuilkelder. Het team zoekt uit hoe en waarom hij werd vermoord.

Overmorgen | 09:20 The First 48

Seizoen 19 - Aflevering 11 - 1000 Cuts/Draw In Tulsa wordt een onschuldige vrouw vermoord met een slagersmes. In Atlanta wordt een geliefde patriarch doodgeschoten als een dominospel levensgevaarlijk wordt.

Overmorgen | 09:25 Death in Paradise

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 Inspecteur Richard Poole en zijn team staan perplex als een vrouw toegeeft dat ze haar man heeft vermoord maar er geen lichaam blijkt te zijn.

Overmorgen | 09:50 Don't Say a Word

Overmorgen - Film, Wanneer het dochtertje van psychiater Nathan Conrad (Michael Douglas) ontvoerd wordt, eisen de kidnappers geen geld, maar vragen ze Conrad om een dienst. Hij moet een zescijferige code zien te ontfutselen uit het verwarde geheugen ...

Wanneer het dochtertje van psychiater Nathan Conrad (Michael Douglas) ontvoerd wordt, eisen de kidnappers geen geld, maar vragen ze Conrad om een dienst. Hij moet een zescijferige code zien te ontfutselen uit het verwarde geheugen van een psychisch gestoorde tiener. De ontvoerders dreigen Nathan’s dochtertje te vermoorden als hij niet snel resultaat boekt. Bovendien houden zij constant zijn vrouw (Famke Janssen), die met een gebroken been thuis zit, met camera’s in de gaten. De tijd begint te dringen...

Overmorgen | 14:45 Death in Paradise

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 Een moordonderzoek wordt meer dan persoonlijk voor Richard als het slachtoffer wordt vermoord terwijl hij met handboeien aan hem vastzit.

Overmorgen | 17:00 Criminal Minds

Seizoen 4 - Criminal Minds 4.16 - Pleasure Is My Business Het team zoekt naar een dure callgirl die machtige zakenmannen meelokt en vermoordt.

Overmorgen | 17:10 Witse

Aflevering 9 van 13 - Vrije val Een parachutiste stort te pletter. Witse ontdekt dat er sabotage in het spel is; Tania Verstraete is koelbloedig vermoord. Wanneer belangrijk bewijsmateriaal teruggevonden wordt met de vingerafdrukken van Tania's vaste springpartner Bram erop, lijkt de zaak opgelost. Maar Witse blijft twijfelen of hij zich niet van dader vergist heeft. Of van slachtoffer ... Zou het kunnen dat de moordenaar niet Tania, maar iemand anders dood wilde?

Overmorgen | 18:40 Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Cold blooded In de woestijn wordt het lichaam gevonden van een student. Hij is overleden aan hersenletsel, maar heeft opvallende tandafdrukken in zijn lijf staan. Nick en Greg houden zich bezig met de moord op Phil Kohler. Zijn dochter werd vijf jaar eerder vermoord, maar haar lichaam werd nooit gevonden. Kohlers dood werpt een nieuw licht op die zaak.

Overmorgen | 18:55 Magnum P.I

Seizoen 1 - Six Paintings, One Frame Een kunstkenner en vriend van Higgins, die Magnum onlangs had ingehuurd, wordt vermoord. Het is Magnum die al snel als hoofdverdachte wordt beschouwd.

Overmorgen | 19:05 Midsomer Murders

Seizoen 18 - Aflevering 9 van 12 - Saints and Sinners: Part 1 Deel 1/2. Na de ontdekking van beenderen van een heilige in een archeologische opgraving in het dorp Cicely in Midsomer, wordt de leidinggevende van de opgraving vermoord.

Overmorgen | 19:40 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Girl in Suite 2103 Brennan en Booth onderzoeken een zware ontploffing in een hotel. Op het ogenblik van de explosie vond daar een conferentie over de strijd tegen de internationale drugshandel plaats. Vier lijken worden geïdentificeerd en geborgen, maar dan ontdekt Brennan het stoffelijk overschot van een vijfde slachtoffer in een aanpalende hotelkamer. Het blijkt om het lichaam van een jonge vrouw - Lisa Winokur - te gaan. Aanvankelijk wordt gedacht dat zij een bomaanslag pleegde, maar onderzoek wijst uit dat de explosie volgde op een kleine brand. Bij de autopsie van de jongedame wordt bovendien duidelijk dat ze gewurgd werd. Volgens Brennan kan er geen twijfel over bestaan: iemand heeft Lisa vermoord en vervolgens de kamer in brand gestoken om zijn of haar sporen uit te wissen.

Overmorgen | 20:00 Bestemming Sobibor

Hein Piller (40) reist vanuit zijn woonplaats Amsterdam naar het voormalige vernietingingskamp Sobibór in Oost-Polen, daar waar zijn joodse familie in 1943 werd vermoord. Alleen zijn moeder heeft de oorlog overleefd, iets wat Hein nog dagelijks bezighoudt. Hoewel hij zijn familie nooit heeft gekend, voelt Hein een intens verdriet om hun dood. Hij heeft bijvoorbeeld zijn achternaam veranderd naar die van zijn moeder, om de naam in stand te houden.

Overmorgen | 21:00 Momentum IMDb: 5.5

Overmorgen - IMDB * 5.5 - Film, Momentum is een Zuid Afrikaanse en Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Stephen S. Campanelli. De hoofdrollen worden vertolkt door Olga Kurylenko, James Purefoy en Morgan ...

Momentum is een Zuid-Afrikaanse en Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Stephen S. Campanelli. De hoofdrollen worden vertolkt door Olga Kurylenko, James Purefoy en Morgan Freeman. 'Momentum' vertelt het verhaal over een slimme dief Alexis Faraday (Olga Kurylenko). Ze wordt door haar ex-partner overgehaald om nog één overval te plegen. Samen met haar partners steelt ze dure diamanten uit een bankkluis. Wat ze op dat moment niet door heeft is dat er een USB-stick met staatsgeheimen tussen zit. Als één van haar partners wordt vermoord door een internationaal syndicaat slaat Faraday op de vlucht. Ze wordt achtervolgt door zowel de politie als een huurmoordenaar die de USB-stick koste wat kost in handen willen krijgen. Faraday gaat in haar eentje de harde strijd aan tegen beide partijen om te overleven. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/momentum-2015

Overmorgen | 22:00 Bestemming Sobibor

Hein Piller (40) reist vanuit zijn woonplaats Amsterdam naar het voormalige vernietingingskamp Sobibór in Oost-Polen, daar waar zijn joodse familie in 1943 werd vermoord. Alleen zijn moeder heeft de oorlog overleefd, iets wat Hein nog dagelijks bezighoudt. Hoewel hij zijn familie nooit heeft gekend, voelt Hein een intens verdriet om hun dood. Hij heeft bijvoorbeeld zijn achternaam veranderd naar die van zijn moeder, om de naam in stand te houden.

Vr 27 november 2020 | 00:00 Six Degrees Of Murder

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Writing On The Wall Karen Pannell heeft vrienden, familie en een liefdevolle vriend. Wanneer ze op brute wijze wordt vermoord, vindt de politie een aanwijzing die door Karen zelf is geschreven.

Vr 27 november 2020 | 00:30 The Tragedy of Macbeth

Overmorgen - Film, Nadat het Noorse leger verslagen is, keert Macbeth naar Schotland terug. Bezeten door machtswellust en aangemoedigd door zijn vrouw en de hulp van drie heksen vermoordt hij de Schotse koning Duncan. Om zijn macht te bevestigen ...

Nadat het Noorse leger verslagen is, keert Macbeth naar Schotland terug. Bezeten door machtswellust en aangemoedigd door zijn vrouw en de hulp van drie heksen vermoordt hij de Schotse koning Duncan. Om zijn macht te bevestigen begaat Macbeth nog meer moorden, maar de geesten van de slachtoffers achtervolgen hem in zijn slaap en zijn vrouw zwelgt in schuldgevoel. Langzamerhand begint de macht van de wrede koning af te brokkelen.

Vr 27 november 2020 | 01:00 Six Degrees Of Murder

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Crime Writer De net afgestudeerde Brook Baker droomt van een baan als journalist. Wanneer ze tijdens haar onderzoek voor een controversieel artikel wordt vermoord, zijn er honderden verdachten.

Vr 27 november 2020 | 01:00 Bestemming Sobibor

Hein Piller (40) reist vanuit zijn woonplaats Amsterdam naar het voormalige vernietingingskamp Sobibór in Oost-Polen, daar waar zijn joodse familie in 1943 werd vermoord. Alleen zijn moeder heeft de oorlog overleefd, iets wat Hein nog dagelijks bezighoudt. Hoewel hij zijn familie nooit heeft gekend, voelt Hein een intens verdriet om hun dood. Hij heeft bijvoorbeeld zijn achternaam veranderd naar die van zijn moeder, om de naam in stand te houden.

Vr 27 november 2020 | 02:00 Six Degrees Of Murder

Seizoen 2 - Aflevering 2 - A Fresh Start Christina verlaat haar gewelddadige vriend en verhuist naar een appartement. Wanneer een vriend vier dagen later langskomt, blijkt dat Christina op brute wijze is vermoord.

 Meer