Vermoord op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:25 Docu: De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw

Documentaire over de gevangenisbezoeken van schrijver Tim Krabbé aan Ferdi Elsas (1942 2009), de moordenaar van Ahold ...

Documentaire over de gevangenisbezoeken van schrijver Tim Krabbé aan Ferdi Elsas (1942-2009), de moordenaar van Ahold-directeur Gerrit Jan Heijn. Veroordeling In 1987 ontvoerde en vermoordde Ferdi Elsas Ahold-topman Gerrit Jan Heijn. De rechtbank veroordeelde Ferdi tot twintig jaar gevangenisstraf en tbs. Schrijver Tim Krabbé bezocht Ferdi veertien jaar lang in de gevangenis. Details Obsessief noteerde hij ieder detail van de moord en van het gezinsleven van Elsas, daarbij ook geholpen door diens vrouw Els. Krabbé schreef hierover het boek 'Vrienden, een kroniek'. Twan Huys Net als Tim Krabbé bezocht ook journalist Twan Huys Ferdi E. bijna negen jaar in de gevangenis. In deze documentaire spreken Huys en Krabbé, in een cellenblok van de Bijlmerbajes in Amsterdam, over Ferdi E., de moord en zijn gezin.

Vandaag | 21:15 Nieuw: Narcostaat

Documentaire, In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de ...

In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv. Criminelen De komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld. Drugsindustrie Er gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs. Slachtoffers Danny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.

Je vindt hier de programma's van Vermoord op tv We hebben de volgende programma's voor Vermoord Docu: De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw: Documentaire over de gevangenisbezoeken van schrijver Tim Krabbé aan Ferdi Elsas (1942 2009), de moordenaar van Ahold. Nieuw: Narcostaat: Documentaire, In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de. Desperado: Een naamloze en eenzame mariachi (Antonio Banderas) reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak. Wraak op de drugsdealer Bucho die zijn vriendin vermoordde en zijn hand verwondde. El Mariachi papt aan met de bloedmooie Carolina. Betrayed: Bent On Betrayal, Seizoen 2 Aflevering 6 Bent On Betrayal: Wanneer carrièrevrouw Joan Bent wordt vermoord, zijn er. The Juror: Annie Laird (Demi Moore) wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia rechtszaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als The Teacher gedwongen om de andere juryleden over te halen om een 'niet schuldig' vonnis uit te spreken. Hij bedreigt haar. New Tricks: Seizoen 9 Aflevering 9 Jaren geleden hoorde Strickland bij een groep die namens MI5 een geheime operatie uitvoerde. Nu. La fin de la nuit: Tv drama. Thérèse Desqueyroux heeft geprobeerd haar man te vermoorden om te ontsnappen aan een ondraaglijk leven. Twintig jaar later leeft Thérèse op haar eentje in Parijs. Wanneer ze op een dag bezoek krijgt van haar dochter Marie, wordt ze op. Vérités cachées: Tv-drama, Shannon Hughes restaureert Victoriaanse huizen in het dorpje Lighthouse en fungeert er eveneens als. New Tricks: Seizoen 9 Aflevering 10 Standing en McAndrew reizen naar Glasgow, waar een nieuwe UCOS afdeling wordt opgericht en de. Blue Bloods: Misdaadserie, 'Se méfier des apparences.' (s 9/ep 16) Nadat een vrouw werd vermoord in haar appartement, zoeken Danny.

Vermoord op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 01:55 Narcostaat

Herhaling. In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv. Criminelen De komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld. Drugsindustrie Er gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs. Slachtoffers Danny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.

Morgen | 09:40 De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw

Herhaling. Documentaire over de gevangenisbezoeken van schrijver Tim Krabbé aan Ferdi Elsas (1942-2009), de moordenaar van Ahold-directeur Gerrit Jan Heijn. Veroordeling In 1987 ontvoerde en vermoordde Ferdi Elsas Ahold-topman Gerrit Jan Heijn. De rechtbank veroordeelde Ferdi tot twintig jaar gevangenisstraf en tbs. Schrijver Tim Krabbé bezocht Ferdi veertien jaar lang in de gevangenis. Details Obsessief noteerde hij ieder detail van de moord en van het gezinsleven van Elsas, daarbij ook geholpen door diens vrouw Els. Krabbé schreef hierover het boek 'Vrienden, een kroniek'. Twan Huys Net als Tim Krabbé bezocht ook journalist Twan Huys Ferdi E. bijna negen jaar in de gevangenis. In deze documentaire spreken Huys en Krabbé, in een cellenblok van de Bijlmerbajes in Amsterdam, over Ferdi E., de moord en zijn gezin.

Morgen | 22:35 Navy NCIS

Seizoen 17 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Institutionalized. Tijdens het onderzoek naar de dood van een marinier, die een tijdlang in de gevangenis had gezeten, blijkt de hoofdverdachte een oude jeugdvriendin van Kasie te zijn.

Overmorgen | 21:25 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Downward Spiral. Een parfummagnaat wordt op brutale wijze vermoord, maar het onderzoek wijst geen hoofdverdachte aan. Laura en Jake hebben moeite om hun relatie te definiëren.

Vermoord op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:30 Desperado

Een naamloze en eenzame mariachi (Antonio Banderas) reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak. Wraak op de drugsdealer Bucho die zijn vriendin vermoordde en zijn hand verwondde. El Mariachi papt aan met de bloedmooie Carolina ...

Een naamloze en eenzame mariachi (Antonio Banderas) reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak. Wraak op de drugsdealer Bucho die zijn vriendin vermoordde en zijn hand verwondde. El Mariachi papt aan met de bloedmooie Carolina (Salma Hayek), maar ondertussen stuurt Bucho zijn mannen op hem af. Een explosieve confrontatie kan niet uitblijven.

Vandaag | 09:40 Betrayed

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Bent On Betrayal: Wanneer carrièrevrouw Joan Bent wordt vermoord, zijn er verdachten in overvloed. Maar als na een aanwijzing de identiteit van de dader aan het licht komt, is iedereen verbijsterd.

Vandaag | 10:35 The Juror

Annie Laird (Demi Moore) wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia rechtszaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als The Teacher gedwongen om de andere juryleden over te halen om een 'niet schuldig' vonnis uit te spreken. Hij bedreigt haar ...

Annie Laird (Demi Moore) wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia-rechtszaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als The Teacher gedwongen om de andere juryleden over te halen om een 'niet-schuldig'-vonnis uit te spreken. Hij bedreigt haar te vermoorden als ze dit niet zal doen.

Vandaag | 11:15 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Jaren geleden hoorde Strickland bij een groep die namens MI5 een geheime operatie uitvoerde. Nu probeert iemand de leden van de groep te vermoorden. 9/10

Vandaag | 13:59 La fin de la nuit

Tv drama. Thérèse Desqueyroux heeft geprobeerd haar man te vermoorden om te ontsnappen aan een ondraaglijk leven. Twintig jaar later leeft Thérèse op haar eentje in Parijs. Wanneer ze op een dag bezoek krijgt van haar dochter Marie, wordt ze op ...

Tv-drama. Thérèse Desqueyroux heeft geprobeerd haar man te vermoorden om te ontsnappen aan een ondraaglijk leven. Twintig jaar later leeft Thérèse op haar eentje in Parijs. Wanneer ze op een dag bezoek krijgt van haar dochter Marie, wordt ze op hardhandige wijze geconfronteerd met een meisje dat ze niet zelf heeft opgevoed. Marie is verliefd op de jonge en ambitieuze Mourad, die aarzelt om zich te verloven. Marie vraagt haar moeder om advies, maar de sensuele en psychologische aantrekkingskracht die Thérèse op Mourad uitoefent, compliceert de moeder-dochterrelatie.

Vandaag | 15:30 Vérités cachées

Shannon Hughes restaureert Victoriaanse huizen in het dorpje Lighthouse en fungeert er eveneens als plaatselijke speurder. Wanneer een bankier vermoord wordt teruggevonden in een huis waarin ze zou werken, halen haar speurderskills al snel de bovenhand op haar renovatieskills.

Vandaag | 16:15 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Standing en McAndrew reizen naar Glasgow, waar een nieuwe UCOS-afdeling wordt opgericht en de zaak van een vermoorde bookmaker in onderzoek is. 10/10

Vandaag | 18:20 Blue Bloods

'Se méfier des apparences.' (s 9/ep 16) Nadat een vrouw werd vermoord in haar appartement, zoeken Danny en Baez hulp bij haar dochter, Margo. In plaats van een helpende hand te bieden, bemoeilijkt zij het onderzoek.

Vandaag | 19:10 Les Experts : Miami

'Traque sans merci.' (s 9/ep 4) Memmo Fierro, de man die Horatio's vrouw vermoordde, slaagt erin te ontsnappen uit de gevangenis. Het team gaat op zoek naar de man voor hij nog meer slachtoffers maakt.

Vandaag | 19:31 Cherif

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Franse misdaadserie. Piégé. Een magistraat uit Lyon wordt vermoord aangetroffen in zijn kantoor. Kader leidt het onderzoek, maar wordt ontvoerd en opgesloten in een kelder. Kan hij op tijd ontsnappen?

Vandaag | 19:40 NCIS

Vance wil dat het team de dood onderzoekt van kolonel Parks. De man werd enkele weken geleden vermoord teruggevonden. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer en vermoedt dat de jongen een drugsverslaving heeft. Nick gaat al snel door de knieën en bekent dat hij zijn vader heeft vermoord. Gibbs gelooft echter niet dat hij achter de moord zit.

Vandaag | 20:30 Non élucidé

'Affaire Christian Maréchal.' Op 21 maart 2007 wordt Christian Maréchal, het hoofd van de gemeentelijke politie van Chambourcy, vermoord aangetroffen. Een mysterieuze booschap op de plaats delict doet vermoeden dat het om een terroristische daad gaat.

Vandaag | 21:00 Valley Of The Damned

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Jehovah Jinx: Jehova's getuige Pam Candelario wordt door een indringer vermoord en haar man wordt mishandeld. De rechercheurs vallen tijdens het moordonderzoek van de ene verbazing in de andere.

Vandaag | 22:50 Criminal Minds

De BAU wordt naar Los Angeles gestuurd, waar twee vrouwen in gelijkaardige omstandigheden werden vermoord. De beide slachtoffers werden om het leven gebracht in hun huis en alles wijst erop dat ze de dader zelf binnenlieten. Terwijl het team deze dubbele moord onderzoekt, valt er een derde slachtoffer.

Morgen | 00:00 Britain's Darkest Taboos

Gareth MacDonald werd op wrede wijze vermoord door zijn geliefde, oplichter Glenn Rycroft, in een motel toen hij op weg was naar Londen.

Morgen | 00:30 NCIS

Vance wil dat het team de dood onderzoekt van kolonel Parks. De man werd enkele weken geleden vermoord teruggevonden. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer en vermoedt dat de jongen een drugsverslaving heeft. Nick gaat al snel door de knieën en bekent dat hij zijn vader heeft vermoord. Gibbs gelooft echter niet dat hij achter de moord zit.

Morgen | 00:55 Crimes That Shook Britain

Het schokkende verhaal van de moord op de 8-jarige Victoria Climbie, die in 2000 door haar voogden in Noord-Londen werd mishandeld en vermoord.

Morgen | 02:00 Welcome To Killer Town

Seizoen 1 - Aflevering 2 - One Hot Summer: In 1975 wordt de 14-jarige Christie Mullins uit Clintonville in Ohio vermoord. De zaak blijft 40 jaar lang onopgelost, totdat een jonge vrouw haar oom als de moordenaar aanwijst.

Morgen | 06:45 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Standing en McAndrew reizen naar Glasgow, waar een nieuwe UCOS-afdeling wordt opgericht en de zaak van een vermoorde bookmaker in onderzoek is. 10/10

Morgen | 08:10 I Still Know What You Did Last Summer

Morgen - Julie James (Jennifer Love Hewitt) is nooit meer dezelfde geworden als ze was voor de moord op de visser Ben Willis, die onder meer twee van haar vrienden heeft vermoord. Het gaat slecht op school en haar relatie loopt op de klippen. Het ...

Julie James (Jennifer Love Hewitt) is nooit meer dezelfde geworden als ze was voor de moord op de visser Ben Willis, die onder meer twee van haar vrienden heeft vermoord. Het gaat slecht op school en haar relatie loopt op de klippen. Het tij voor Julie lijkt te keren, wanneer haar beste vriendin Karla Wilson (Brandy) een reis voor vier personen naar de Bahama's wint. Daar aangekomen lijkt het noodlot weer toe te slaan. Want wat begon als een ontspannen romantische vakantie, verandert a snel in een tripje waarbij de vier moeten rennen voor hun leven.

Morgen | 08:40 Vérités cachées

Shannon Hughes restaureert Victoriaanse huizen in het dorpje Lighthouse en fungeert er eveneens als plaatselijke speurder. Wanneer een bankier vermoord wordt teruggevonden in een huis waarin ze zou werken, halen haar speurderskills al snel de bovenhand op haar renovatieskills.

Morgen | 11:05 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Standing en McAndrew reizen naar Glasgow, waar een nieuwe UCOS-afdeling wordt opgericht en de zaak van een vermoorde bookmaker in onderzoek is. 10/10

Morgen | 11:50 Agent of Deceit

Amanda wordt tijdens een woningoverval bijna vermoord en blijft getraumatiseerd achter. Ze voelt zich niet veilig, maar krijgt veel steun van de aantrekkelijke rechercheur James Dawson

Morgen | 12:00 NCIS

Vance wil dat het team de dood onderzoekt van kolonel Parks. De man werd enkele weken geleden vermoord teruggevonden. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer en vermoedt dat de jongen een drugsverslaving heeft. Nick gaat al snel door de knieën en bekent dat hij zijn vader heeft vermoord. Gibbs gelooft echter niet dat hij achter de moord zit.

Morgen | 15:20 Steel Country

Morgen - Mysterieuze thriller, Wanneer een jongetje dood wordt aangetroffen in een slaperig stadje in Pennsylvania, start de lokale vrachtwagenchauffeur Donald een onderzoek. Hij moet en zal bewijzen dat de jongen is vermoord.

Wanneer een jongetje dood wordt aangetroffen in een slaperig stadje in Pennsylvania, start de lokale vrachtwagenchauffeur Donald een onderzoek. Hij moet en zal bewijzen dat de jongen is vermoord.

Morgen | 15:40 Citizen Jane

Morgen - Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze wordt ...

Jane Alexander, een aantrekkelijke, atletische vrouw, geniet van een comfortabel leven in Pacific Heights met haar man, de knappe, charismatische Tom. Jane's idyllische leven verandert als haar geliefde tante Gertrude op brute wijze wordt vermoord. Haar verdriet gaat over in afschuw wanneer een politiedetective Jane ervan overtuigt dat Tom de moordenaar is. Jane begint aan een spannende reis om haar vindingrijke echtgenoot op te sporen. Ze verbaast politie en justitie met haar sluwheid en vastberadenheid.

Morgen | 21:00 Hotel Artemis

Morgen - Sf-actiefilm, Hotel Artemis is een geheim en exclusief members only ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. De hard werkende zuster Jean Thomas (Jodie Foster) probeert alles in goede banen te leiden. Ze ontdekt dat één van ...

Hotel Artemis is een geheim en exclusief members-only ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. De hard werkende zuster Jean Thomas (Jodie Foster) probeert alles in goede banen te leiden. Ze ontdekt dat één van de patiënten zich heeft laten opnemen om een andere gewonde te vermoorden. De problemen stapelen zich op, wanneer ook nog eens The Wolf King (Jeff Goldblum) arriveert, en alles uit de hand dreigt te lopen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hotel-artemis

Overmorgen | 00:30 Toon Marty

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Grotman koorts: Marty en Burnie hebben een dino-ei uitgebroed en nu loopt er een Toonrex door Toonstad. Alleen een Grotman kan hem verslaan. Gelukkig heeft Jack een Grotman maar als Marty en Burnie die per ongeluk "vermoorden" moeten ze een ander oplossing bedenken. Laat dat maar aan Marty over!

Overmorgen | 00:45 CSI: NY

De succesvolle zakenman Kelvin Moore wordt vermoord in de hal van een flatgebouw. Kelvin groeide op in een moeilijke buurt maar slaagde er toch in om zijn studies te voltooien en zichzelf en zijn vrouw zo een comfortabel leven te bieden. Bovendien bleef Moore zich inzetten voor de sociale projecten in zijn oude buurt.

Overmorgen | 03:35 Agatha Raisin

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Mary Fortune, een schijnbaar perfect toonbeeld van het dorpsleven, wordt vermoord aangetroffen in haar achtertuin. 4/8

Overmorgen | 05:10 Piercing

Morgen - Gekweld door een mysterieuze aandrang staat Reed 's nachts over zijn kind gebogen, klaar om de baby te doden met een ijspriem... Om van die neigingen af te komen bedenkt hij een plan: een kamer boeken in een hotel, een escortdame bellen en ...

Gekweld door een mysterieuze aandrang staat Reed 's nachts over zijn kind gebogen, klaar om de baby te doden met een ijspriem... Om van die neigingen af te komen bedenkt hij een plan: een kamer boeken in een hotel, een escortdame bellen en het nietsvermoedende slachtoffer vermoorden. Een uitlaatklep voor zijn verderfelijke impulsen. Maar wanneer de intrigerende callgirl Jackie (Mia Wasikowska) plots de kamer binnenstapt, komt er een kink in de kabel. Wie is de kat en wie de muis in zijn spelletje? Is dit een koortsdroom? Voor de nacht voorbij is, zullen Reed en Jackie hun verbintenis met bloed bezegelen.

Overmorgen | 17:00 Crimes That Shook Britain

Beverley Allitt leek een modelverpleegkundige. Ze was slim, zorgzaam en stond altijd klaar om te helpen. Waarom vermoordde ze vier kinderen en probeerde ze er nog eens elf te doden?

Overmorgen | 17:15 Flikken Maastricht

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse misdaadserie. Groeten uit Lagos. De politieagenten van Limburg-Zuid spelen mee in de loterij. Maar er zijn ook mensen die het grote risico aangaan om met een andere loterij mee te spelen. Een loterij waar je eerst heel veel geld voor moet neerleggen. Een loterij die wordt gespeeld door mensen die je liever niet tegenkomt. Zo ook Hans van Baeren. Hij speelt mee, maar kan het geld niet meer opbrengen, waardoor hij nog maar een uitweg ziet en dat is er een einde aan maken. Maar heeft Hans echt wel zelfmoord gepleegd? Zijn dochter Aimée is er van overtuigd dat hij vermoord werd. Wolfs valt voor de charme van Aimée en wil wel een klein onderzoekje doen.

Overmorgen | 17:40 Striking Distance

Overmorgen - Rechercheur Tom Hardy (Bruce Willis) is een agent uit een echte politiefamilie. Als zijn vader vermoord wordt verdenkt hij een collega en wordt hij gedegradeerd tot rivierdienst. Toms nieuwe collega, Jo Christman (Sarah Jessica Parker), ...

Rechercheur Tom Hardy (Bruce Willis) is een agent uit een echte politiefamilie. Als zijn vader vermoord wordt verdenkt hij een collega en wordt hij gedegradeerd tot rivierdienst. Toms nieuwe collega, Jo Christman (Sarah Jessica Parker), is van mening dat zijn verhaal op meer berust dan enkel fantasie. Samen starten ze een illegaal onderzoek naar de nieuwe moorden.

Overmorgen | 19:00 The First 48

In Tulsa spoort een rechercheur een sadistische moordenaar op die de broer vermoordde van de man die z'n truck had gestolen.

Overmorgen | 20:05 Agatha Raisin

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Mary Fortune, een schijnbaar perfect toonbeeld van het dorpsleven, wordt vermoord aangetroffen in haar achtertuin. 4/8

Overmorgen | 23:00 Valley Of The Damned

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Jehovah Jinx: Jehova's getuige Pam Candelario wordt door een indringer vermoord en haar man wordt mishandeld. De rechercheurs vallen tijdens het moordonderzoek van de ene verbazing in de andere.

Do 21 november 2019 | 02:00 Homicide City

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Killer Moves: Wanneer bij een radiostation een dj wordt vermoord, denkt de politie aanvankelijk aan een uit de hand gelopen overval. Maar dan blijkt dat de dj geen willekeurig slachtoffer was.

Do 21 november 2019 | 03:30 The First 48

In Tulsa spoort een rechercheur een sadistische moordenaar op die de broer vermoordde van de man die z'n truck had gestolen.

Do 21 november 2019 | 07:05 The First 48

In Tulsa spoort een rechercheur een sadistische moordenaar op die de broer vermoordde van de man die z'n truck had gestolen.

Do 21 november 2019 | 11:20 Crimes That Shook Britain

Beverley Allitt leek een modelverpleegkundige. Ze was slim, zorgzaam en stond altijd klaar om te helpen. Waarom vermoordde ze vier kinderen en probeerde ze er nog eens elf te doden?

Do 21 november 2019 | 11:40 NCIS

Wanneer een topofficier van de marine vermoord wordt teruggevonden in een motelkamer, moet het NCIS-team de dader opsporen. Het slachtoffer was al drie dagen dood en de lokale politie heeft zijn eigen onderzoek gevoerd. Gibbs is vastbesloten om de dader te vatten en kan de zaak in verband brengen met een terroristische cel.

Do 21 november 2019 | 14:01 Meyerbeer - Les Huguenots

De dramatische gebeurtenissen omtrent Bartholomeüsnacht, waarin ongeveer 3000 protestanten werden vermoord door katholieken, is de context van deze historische ‘grand opera’ van Giacomo Meyerbeer. De protestantse Raoul is verliefd op de katholieke Valentine: een onmogelijke liefde. Niet alleen staat de kwestie van het geloof tussen de twee geliefden in, Valentine is bovendien beloofd aan katholieke Comte de Nevers, zijn vijand... Dit werk genoot een ongekende populariteit vlak na de eerste uitvoering, maar raakte daarna in de vergetelheid. Deze productie van de Deutsche Oper Berlin (1991) is een triomfantelijke comeback voor dit tijdloos werk, gepresenteerd in een eigentijds jasje. Solisten: Angela Denning (Margarethe von Valois), Lucy Peacock (Valentine), Richard Leech (Raoul von Nangis), Hartmut Welker (Graf von Saint-Bris), Camille Capasso (Urban), Martin Blasius (Marcel). Dirigent: Stefan Soltesz. Regisseur: John Dew.

Do 21 november 2019 | 17:00 The Juror

21/11 - Annie Laird (Demi Moore) wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia rechtszaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als The Teacher gedwongen om de andere juryleden over te halen om een 'niet schuldig' vonnis uit te spreken. Hij ...

Annie Laird (Demi Moore) wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia-rechtszaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als The Teacher gedwongen om de andere juryleden over te halen om een 'niet-schuldig'-vonnis uit te spreken. Hij bedreigt haar te vermoorden als ze dit niet zal doen.

Do 21 november 2019 | 18:00 Murder Chose Me

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Red Flags: Rechercheur Rod Demery heeft een persoonlijke band met de misdaad; zijn moeder werd vermoord, zijn broer pleegde een moord en hij zelf heeft meer dan 250 moorden opgelost.

Do 21 november 2019 | 18:15 Agent of Deceit

Amanda wordt tijdens een woningoverval bijna vermoord en blijft getraumatiseerd achter. Ze voelt zich niet veilig, maar krijgt veel steun van de aantrekkelijke rechercheur James Dawson

 Meer

Vermoord gemist

Eerder Vandaag | 02:05 Ambulance

De North West Ambulance Service bereidt zich voor op de wedstrijd tussen Engeland en Kroatië in de halve finales van het WK voetbal. De shift begint echter met een oproep van een man die vertelt dat hij zijn vrouw heeft vermoord.

Gisteren 21:25 Navy NCIS

Seizoen 17 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Institutionalized. Tijdens het onderzoek naar de dood van een marinier, die een tijdlang in de gevangenis had gezeten, blijkt de hoofdverdachte een oude jeugdvriendin van Kasie te zijn.

Gisteren 20:55 Unité 42

'Pare-feu.' (s 2/ep 5) Billie is naar haar geboortedorp teruggekeerd voor de begrafenis van een vriend. Daar aangekomen ontdekt ze echter dat de overledene niet stierf door een werkongeval, maar dat hij werd vermoord. Samen met de plaatselijke politiediensten duiken ze in de familiegeschiedenis van de man en ontdekken ze een groot geheim dat de oppervlakte niet mocht zien.

Gisteren 20:30 Criminal Minds

Zes maanden na zijn ontvoering kan Morgan die gebeurtenis maar niet vergeten en is hij nog steeds verwoed op zoek naar de dader. Bij zijn terugkeer naar de BAU, wordt hij samen met de anderen naar Wichita, in de staat Kansas, gestuurd. Daar werd de kleine Ronnie Brewer ontvoerd, terwijl zijn ouders werden vermoord.

Gisteren 20:30 Ambulance

De North West Ambulance Service bereidt zich voor op de wedstrijd tussen Engeland en Kroatië in de halve finales van het WK voetbal. De shift begint echter met een oproep van een man die vertelt dat hij zijn vrouw heeft vermoord.

Gisteren 20:00 Da Vinci Code

Gisteren - Thriller, In Parijs loopt professor Robert Langdon een afspraak mis met de conservator van het Louvre, omdat die kort daarvoor is vermoord. Langdon is de belangrijkste verdachte, ook omdat de man voor hij stierf zijn naam op de grond ...

In Parijs loopt professor Robert Langdon een afspraak mis met de conservator van het Louvre, omdat die kort daarvoor is vermoord. Langdon is de belangrijkste verdachte, ook omdat de man voor hij stierf zijn naam op de grond heeft geschreven.

Gisteren 19:30 MacGyver

Een vriend van MacGyver wordt vermoord door een dief met diplomatische onschendbaarheid. Samen met de zus van het slachtoffer gaat MacGyver achter de dader aan.

Gisteren 19:10 Les Experts : Miami

'Tous à terre.' (s 8/ep 24) Een seriemoordenaar tergt het CSI-team door hen een cryptische puzzel te sturen. De oplossing van de puzzel is een adres waar bij aankomst net een vrouw is vermoord. Een volgend raadsel wordt achtergelaten. Hoe langer het team erover doet om het op te lossen, hoe meer doden er vallen. En dan slaat het absolute noodlot toe bij het hele CSI-team.

Gisteren 17:40 CSI: NY

De succesvolle zakenman Kelvin Moore wordt vermoord in de hal van een flatgebouw. Kelvin groeide op in een moeilijke buurt maar slaagde er toch in om zijn studies te voltooien en zichzelf en zijn vrouw zo een comfortabel leven te bieden. Bovendien bleef Moore zich inzetten voor de sociale projecten in zijn oude buurt.

Gisteren 15:05 Cold Case Files

Een valse moordbekentenis wordt met forensisch bewijs ontkracht en de zaak van een vrouw uit Ohio die werd verkracht en vermoord, wordt na 21 jaar opgelost door DNA-sporen op een sjaal.

Gisteren 13:45 Mandy

Gisteren - Horrorfilm, Het pittoreske leven van een gelukkig koppel wordt verwoest door een gewelddadige sekte. Red Millers vrouw wordt vermoord, waarna hij op bloederige wijze wraak neemt.

Het pittoreske leven van een gelukkig koppel wordt verwoest door een gewelddadige sekte. Red Millers vrouw wordt vermoord, waarna hij op bloederige wijze wraak neemt.

Gisteren 12:25 Criminal Minds

De BAU wordt naar Los Angeles gestuurd, waar twee vrouwen in gelijkaardige omstandigheden werden vermoord. De beide slachtoffers werden om het leven gebracht in hun huis en alles wijst erop dat ze de dader zelf binnenlieten. Terwijl het team deze dubbele moord onderzoekt, valt er een derde slachtoffer.

Gisteren 12:00 Midsomer Murders

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Garden of Death: Part 1: Deel 1/2. De inwoners van Midsomer Deverell zijn geschokt als Elspeth Inkpen plannen heeft hun publieke herdenkingstuin te veranderen in een theewinkel. Al snel daarna wordt Elspeths dochter vermoord in de tuin aangetroffen. 1/10

Gisteren 11:15 Midsomer Murders

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Death of a Stranger: Part 2: Deel 2/2. Barnaby blijkt gelijk te hebben als de vader van de stroper vermoord met zijn eigen wapen wordt gevonden. Barnaby en Troy worden gedwongen de zaak te heropenen. 8/8

Gisteren 10:35 Murder Chose Me

Seizoen 3 - Aflevering 5 - The Passenger: Rechercheur Rod Demery heeft een persoonlijke band met de misdaad; zijn moeder werd vermoord, zijn broer pleegde een moord en hij zelf heeft meer dan 250 moorden opgelost.

Gisteren 09:40 Murder Chose Me

Aflevering 3 - Trapped In Place: Rechercheur Rod Demery heeft een persoonlijke band met de misdaad; zijn moeder werd vermoord, zijn broer pleegde een moord en hij zelf heeft meer dan 250 moorden opgelost.

Gisteren 07:40 Death in Paradise

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Series 3, Episode 6: Een vogelaar wordt vermoord aangetroffen in de jungle van Saint-Marie. Het team wordt voor een bijzonder raadsel gesteld. 6/8

Eergisteren 20:57 CSI: New York

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The real McCoy. De eigenaar van een populair café wordt vermoord. Het team onderzoekt de zaak. Adam brengt een bezoek aan zijn vader, die aan de ziekte van Alzheimer lijdt, en probeert tegelijkertijd enkele problemen op te lossen.

Eergisteren 20:50 FBI

'Le dogme de l'armurier.' (s 1/ep 10) Een handelaar in illegale wapens, die voor de FBI werkte als informant, wordt vermoord. O.A., de enige agent die voor het slachtoffer kan doorgaan, neemt zijn identiteit over en gaat undercover om te voorkomen dat er meer wapens worden verkocht.

Eergisteren 20:00 CSI: New York

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Blood out. Rechercheur Lovato wordt geconfronteerd met haar undercoververleden wanneer een man waar ze gevoelens voor had gekregen op een gruwelijke manier wordt vermoord. Het team gaat op zoek naar de dader.

Eergisteren 20:00 FBI

'Sous haute protection.' (s 1/ep 9) Wanneer een U.S. Marhsal en een sleutelgetuige in een hinderlaag worden gelokt en vermoord, moeten Maggie en O.A. de persoon vinden die de informatie lekte die tot hun dood leidde.

Eergisteren 19:00 Midsomer Murders

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Garden of Death: Part 1: Deel 1/2. De inwoners van Midsomer Deverell zijn geschokt als Elspeth Inkpen plannen heeft hun publieke herdenkingstuin te veranderen in een theewinkel. Al snel daarna wordt Elspeths dochter vermoord in de tuin aangetroffen. 1/10

Eergisteren 18:00 Midsomer Murders

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Death of a Stranger: Part 2: Deel 2/2. Barnaby blijkt gelijk te hebben als de vader van de stroper vermoord met zijn eigen wapen wordt gevonden. Barnaby en Troy worden gedwongen de zaak te heropenen. 8/8

Eergisteren 17:15 24: Legacy

Na de missie waarbij terroristenleider Bin-Khalid werd vermoord, wordt er een aanslag gepleegd op het leven van sergeant Eric Carter. Hij ontdekt dat de identiteit van hem en van de andere Rangers werd gelekt. Een voor een worden de Rangers uitgeschakeld door de terroristische groepering achter Bin-Khalid, die op zoek zijn naar iets, maar enkel Grimes en Carter weten op het nippertje te ontsnappen. Carter roept meteen de hulp in van voormalig CTU-directeur Rebecca Ingram.

Eergisteren 12:45 Death in Paradise

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Series 3, Episode 6: Een vogelaar wordt vermoord aangetroffen in de jungle van Saint-Marie. Het team wordt voor een bijzonder raadsel gesteld. 6/8

Eergisteren 12:25 Beauty Queen Murders

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Fatal Obsession: Tana Woolley werd verkozen tot Miss Rosamond 1978. Enkele weken nadat de 18-jarige schoonheid op zichzelf gaat wonen, wordt ze vermoord. Had ze misschien vijanden?

Eergisteren 10:25 The First 48

In Cleveland wordt een jonge vader vermoord in z'n auto en de recherche ontdekt dat z'n vriend wellicht weet wie de dader is. In Tulsa gaat het team van Moordzaken op jacht naar een schietgrage moordenaar die een familie kapot heeft gemaakt.

Eergisteren 09:30 The First 48

In Atlanta wordt een man in een nachtclub doodgeschoten bij een ruzie over gokken. Rechercheur Kevin Otts stuit op een muur van stilte als hij de moordenaar probeert op te sporen. In Tulsa wordt een jong stel in koelen bloede vermoord.

Eergisteren 07:50 Evil Lives Here

Seizoen 1 - Aflevering 5 - In Love with the Devil: Bernadette was 17 toen haar vriend haar vertelde dat hij iemand had vermoord. Ze wilde een lang en gelukkig leven en geloofde hem niet - totdat hij weer iemand vermoorde.

 Meer