Je vindt hier de programma's van Verkopen op tv We hebben de volgende programma's voor Verkopen The Good Buy Girls: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 10 Deze week heeft Art een product dat hij wil verkopen en hij kaapt de show van Brook. 'Allo 'Allo!: Serie, Seizoen 7 The Spirit of Nouvion De lokale krant, met René als uitgever, organiseert een 'Spirit of Nouvion'. Flip This House: Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 3 van 17 The Money Pit Peter heeft op het hoogtepunt van de vastgoedmarkt een. Modern Family: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 6 Yard Sale Jay en Gloria organiseren een rommelmarkt om Manny en Luke te helpen met. Bee Movie: IMDB * 6.1 - Film, Bee Movie is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Steve Hickner en Simon J. Smith (bekend van de films 'The Prince of Egypt' en 'Penguins of Madagascar '. Met de stemmen van Jerry. Van onschatbare waarde: Informatief, Seizoen 3 Aflevering 6 van 6 MAX Hét programma waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de. Custom Cars: Las Vegas: Informatief, Aflevering 4 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele. Custom Cars: Las Vegas: Informatief, Aflevering 5 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele. Custom Cars: Las Vegas: Informatief, Aflevering 6 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele. Coop & Cami Willen alles weten: Serie, Jeugd, Pas je liever op een fret? Cami en Charlotte besluiten om het huis dat hun moeder probeert te verkopen te.

Verkopen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:00 Flip This House

Seizoen 4 - Aflevering 3 van 17 - The Money Pit Peter heeft op het hoogtepunt van de vastgoedmarkt een huis gekocht in Atlanta. De prijzen zijn daarna gekelderd, terwijl de hypotheek torenhoog is. De enige oplossing is verbouwen en verkopen.

Vandaag | 17:05 Custom Cars: Las Vegas

Aflevering 4 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met de hulp van zijn getalenteerde team koopt hij oldtimers op en restaureert hij ze om ze vervolgens met winst te verkopen. De verhalen over de historische voertuigen zijn verbazingwekkend.

Vandaag | 18:04 Custom Cars: Las Vegas

Aflevering 5 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met de hulp van zijn getalenteerde team koopt hij oldtimers op en restaureert hij ze om ze vervolgens met winst te verkopen. De verhalen over de historische voertuigen zijn verbazingwekkend.

Vandaag | 18:32 Custom Cars: Las Vegas

Aflevering 6 Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met de hulp van zijn getalenteerde team koopt hij oldtimers op en restaureert hij ze om ze vervolgens met winst te verkopen. De verhalen over de historische voertuigen zijn verbazingwekkend.

Morgen | 00:16 Cobra 11

Lackschäden Semir en Alex bevinden zich in het gerechtsgebouw als er plotseling schoten vallen. De dader vlucht, maar Semir en Alex weten hem te pakken. Ze willen van hem weten hoe hij een wapen in de streng beveiligde rechtszaal kon binnensmokkelen. Het pistool blijkt met een speciale verf behandeld te zijn, waardoor het onzichtbaar is voor scanners. De crimineel eist zijn vrijlating, anders zal zijn compagnon de verf verkopen aan de hoogstbiedende terroristen.

Morgen | 09:45 Furiki

Hallo Wielestrum, iemand thuis? / Teveel chefs André saboteert het fileradiostation van Chobado. / André sluit een deal met Muriël, zodat ze taco’s op de school kan verkopen.

Morgen | 11:22 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 3 van 12 - Frankel-y Speaking Als een verkoper Ryan vraagt om een teamlid van een project te halen, verzint Ryan een list. Steve krijgt de kans om een fraai penthouse te verkopen, maar dan moet zijn principes terzijde schuiven.

Morgen | 12:09 Flip This House

Seizoen 4 - Aflevering 3 van 17 - The Money Pit Peter heeft op het hoogtepunt van de vastgoedmarkt een huis gekocht in Atlanta. De prijzen zijn daarna gekelderd, terwijl de hypotheek torenhoog is. De enige oplossing is verbouwen en verkopen.

Morgen | 14:42 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 5 van 12 - Under the Influencers Fredrik wil een appartement van $ 20.000.000 verkopen in zijn nieuwe megatoren en belt iedereen die hij kent, onder wie een oude bekende van vroeger: de ervaren makelaar Michael Lorber.

Overmorgen | 04:42 Furiki

Hallo Wielestrum, iemand thuis? / Teveel chefs André saboteert het fileradiostation van Chobado. / André sluit een deal met Muriël, zodat ze taco’s op de school kan verkopen.

Overmorgen | 13:40 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 5 van 12 - Under the Influencers Fredrik wil een appartement van $ 20.000.000 verkopen in zijn nieuwe megatoren en belt iedereen die hij kent, onder wie een oude bekende van vroeger: de ervaren makelaar Michael Lorber.

Overmorgen | 13:55 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 78 - Aanval van de stinkbeestjes - KRO-NCRV Als Halvar alle mannen uit het dorp mee uit jagen neemt, slaat Sven z'n slag en valt ie Flake aan. Hij wil alle vrouwen en kinderen meenemen en ergens verkopen. Vic weet Halvar te vinden en hem te waarschuwen, maar Halvar's tegenaanval faalt ook meteen. Dan verzint Vic een slim plan met stinkende beestjes. En uiteindelijk worden de piraten zo verjaagd.

Overmorgen | 20:30 Uitstel Van Executie

Aflevering 5 Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maarten heeft kanker en ontkomt niet aan een dwarslaesie, waardoor hij niet meer kan werken. Maarten en zijn partner, Mirjam, moeten noodgedwongen hun huis verkopen.

 Meer

Verkopen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:32 The Good Buy Girls

Seizoen 1 - Aflevering 10 Deze week heeft Art een product dat hij wil verkopen en hij kaapt de show van Brook en Tara. Die laten dat natuurlijk niet zomaar gebeuren. Grant maakt ondertussen een rapvideo voor DSN, waaraan iedereen meewerkt.

Vandaag | 09:35 'Allo 'Allo!

Seizoen 7 - The Spirit of Nouvion De lokale krant, met René als uitgever, organiseert een 'Spirit of Nouvion'-competitie, waarbij de sterkste, knapste en deugdzaamste vrouw van het dorp zal bekroond worden. Edith is meteen kandidaat... Het Verzet zit op zwart zaad en René krijgt de opdracht het schilderij van de Madonna te verkopen. Er is slechts een klein probleempje: het beroemde meesterwerk bevindt zich in de safe van Herr Flick.

Vandaag | 14:00 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Yard Sale Jay en Gloria organiseren een rommelmarkt om Manny en Luke te helpen met hun inzamelingsactie voor school en iedereen helpt mee. Phil wil iets verkopen én kopen en Mitch en Cam helpen Claire met het beoordelen van Alex' nieuwe vriend.

Vandaag | 15:00 Bee Movie IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Film, Bee Movie is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Steve Hickner en Simon J. Smith (bekend van de films 'The Prince of Egypt' en 'Penguins of Madagascar '. Met de stemmen van Jerry ...

Bee Movie is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Steve Hickner en Simon J. Smith (bekend van de films 'The Prince of Egypt' en 'Penguins of Madagascar '. Met de stemmen van Jerry Seinfeld en Renée Zellweger. Voor de Nederlandse versie zijn Jeroen van Koningsbrugge en Thekla Reuten te horen. De pas afgestudeerde bij Barry B. Benson heeft eigenlijk maar één carrièrepad: honing maken. Tijdens de honingoverdracht en bestuiving van bloemen buiten zijn bijenkorf, wordt Barry gered door bloemist Vanessa. Tegen de bijenregels in, bedankt hij haar en ze worden vrienden. Maar dan ontdekt Barry dat mensen bijen uitbuiten om honing te kunnen verkopen. Hij besluit een rechtszaak tegen de mensheid aan te spannen, maar dit heeft ernstige gevolgen voor de natuur. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bee-movie

Vandaag | 16:05 Van onschatbare waarde

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 6 - MAX Hét programma waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd is er geen weg meer terug.

Vandaag | 19:34 Coop & Cami Willen alles weten

Pas je liever op een fret? Cami en Charlotte besluiten om het huis dat hun moeder probeert te verkopen te gebruiken als hangplek.

Vandaag | 19:55 Patrouille Linkeroever

Seizoen 1 Vandaag wordt chef Johannes 30 jaar. Een domper op de feestvreugde: er is een Albanese bende die gestolen luxeproducten probeert te verkopen op Rechteroever. Wanneer Saskia een Albanese auto opmerkt op Linkeroever, ontdekt ze een lijk.

Vandaag | 20:58 Restaurant Start-Up

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 8 Twee gespecialiseerde snoepwinkels pitchen hun concept: The Sticky Pig, met kwalitatief goede chocoladelekkernijen met spek, en Sugar Knife, waar ze marshmallows en nougatine met alcohol verkopen.

Vandaag | 22:54 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Flip Flop Phil heeft er alle vertrouwen in dat hij het door Claire en Cam gerenoveerde huis wel kan verkopen, maar als dat tegen blijkt te vallen, zet hij de hele familie aan tot wanhopige en bijna waanzinnige maatregelen.

Vandaag | 23:30 Saving Mr. Banks IMDb: 7.5

IMDB * 7.5 - Comedy, Drama, Biography, History, Music, Documentary, Biopic, Film, Saving Mr. Banks is een Amerikaanse biografische film uit 2013 van John Lee Hancock met in de hoofdrollen onder meer Emma Thompson en Tom Hanks. Al twintig jaar lang ...

Saving Mr. Banks is een Amerikaanse biografische film uit 2013 van John Lee Hancock met in de hoofdrollen onder meer Emma Thompson en Tom Hanks. Al twintig jaar lang probeert Walt Disney (Tom Hanks) de rechten te vergaren van het boek “Mary Poppins” om het in een film te kunnen adapteren. De auteur, P.L. Travers (Emma Thompson), weigert echter de rechten verkopen omdat ze bang is dat haar geliefde creatie compleet verscheurd zal worden door het Hollywoodsysteem. Als P.L. eenmaal in geldnood terecht komt door tegenvallende verkoopcijfers van haar boek, besluit ze Walt’s aanbod in overweging te nemen. Ze reist af naar Los Angeles waar ze Walt twee weken de tijd geeft om haar te overtuigen dat hij de juiste persoon is om deze geliefde icoon naar het grote scherm over te brengen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/saving-mr-banks

Morgen | 01:19 Angelo Rules

Aflevering 41 van 46 - Slangenkuil Angelo wil zijn uitvinding presenteren in het programma Slangenkuil. Hij komt met een goed idee, maar kan hij het ook verkopen?

Morgen | 03:16 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 582 - Het Geld Darwin blijkt waanzinnig goed schuiffluit te kunnen spelen en mag solist zijn tijdens de parade. Gumball is jaloers, maar is niet degene die de boel probeert te saboteren. Maar wie dan wel?/De Wattersons zijn blut en moeten geld zien te verdienen. Gumball stelt zich principieel op en wil niet dat ze zich verkopen en meespelen in een reclame. Maar hij zal misschien wel moeten.

Morgen | 04:00 Storage Wars

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Fa-La-La-Lala, La-La-La Locker! In Riverside komen Shana en Edwin in Golden Girls-chic, maar moeten uiteindelijk bellen. Dave laat z'n oog vallen op een unit vol troep. Rene mag niet kopen, dus is hij aan het verkopen geslagen.

Morgen | 07:30 Storage Wars

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Fa-La-La-Lala, La-La-La Locker! In Riverside komen Shana en Edwin in Golden Girls-chic, maar moeten uiteindelijk bellen. Dave laat z'n oog vallen op een unit vol troep. Rene mag niet kopen, dus is hij aan het verkopen geslagen.

Morgen | 07:55 Foodtruck gezocht

Aflevering 2 van 6 - Andrea - AVROTROS We volgen Andrea, een Belgische dame die met haar theatrale voorkomen altijd de aandacht weet te trekken. Vanwege lichamelijke klachten wisselt ze haar honden-uitlaatservice in en gaat ze haar droom achterna om Brusselse wafels te verkopen. Maar haar lichamelijke klachten worden erger en een foodtruck runnen is zwaarder dan ze dacht. Gaat ze haar droom kunnen verwezenlijken?

Morgen | 08:25 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Children Of The Corns Al en Grif worden door hun grote baas Gary uitgedaagd voor een wedstrijd. Wie de meeste schoenen kan verkopen, wordt beloond met een fikse loonsverhoging. Wanneer er een immigrant opduikt die werkt in een illegale winkel van Gary, beslist Al het duel op een andere manier aan te pakken.

Morgen | 09:45 Furiki

Hallo Wielestrum, iemand thuis? / Teveel chefs André saboteert het fileradiostation van Chobado. / André sluit een deal met Muriël, zodat ze taco’s op de school kan verkopen.

Morgen | 14:05 Foodtruck gezocht

Aflevering 4 van 6 - Menno en Linda - AVROTROS We volgen Menno en Linda. De bende van acht noemen ze hun grote samengestelde gezin. Delen staat centraal in hun leven en dit is ook wat ze willen doen met de Mexicaanse quesadillas die ze willen verkopen met hun foodtruck. Maar een goede grillplaat vinden om de quesadillas op te bakken blijkt een grotere uitdaging dan ze dachten.

Morgen | 17:00 Married with Children

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Children Of The Corns Al en Grif worden door hun grote baas Gary uitgedaagd voor een wedstrijd. Wie de meeste schoenen kan verkopen, wordt beloond met een fikse loonsverhoging. Wanneer er een immigrant opduikt die werkt in een illegale winkel van Gary, beslist Al het duel op een andere manier aan te pakken.

Morgen | 18:00 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Flip Flop Phil heeft er alle vertrouwen in dat hij het door Claire en Cam gerenoveerde huis wel kan verkopen, maar als dat tegen blijkt te vallen, zet hij de hele familie aan tot wanhopige en bijna waanzinnige maatregelen.

Morgen | 19:25 Foute Vrienden

Seizoen 3 De Foute Vrienden verdiepen zich in het lekkerste en het beste dat België te bieden heeft: chocolade. In de Brusselse Koninginnegalerij wanen de Vrienden zich voor één dag pralineverkopers bij een chique chocolatier. In Gent moeten Jeron, Begijn, Thomas en Christophe vervolgens toevallige passanten manieren aanleren, maar niet iedere Foute Vriend neemt de wijze raad die wordt ingefluisterd zomaar in de mond. In het pittoreske Durbuy gaan de Vrienden tot slot worsten verkopen. De verliezer van deze aflevering staat opnieuw een uiterst gênante straf te wachten.

Morgen | 20:00 Happily Divorced

Seizoen 2 - Aflevering 2 Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Als het dak van Frantastische Flora begint te lekken, besluit Fran om Peter’s plek in het familiegraf te verkopen om het dak met dat geld te laten repareren. Dori en Peter zijn hier echter erg kwaad om, dus probeert Fran het terug te kopen.

Overmorgen | 00:35 Happily Divorced

Seizoen 2 - Aflevering 2 Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Als het dak van Frantastische Flora begint te lekken, besluit Fran om Peter’s plek in het familiegraf te verkopen om het dak met dat geld te laten repareren. Dori en Peter zijn hier echter erg kwaad om, dus probeert Fran het terug te kopen.

Overmorgen | 00:40 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Een reuzenbaby / Mythe-Macronen Miguel en Felicity passen op een reuzenbaby. // Om het park te redden moet geld worden ingezameld. Daarom gaan de MytheScouties koekjes verkopen. Die zijn alleen zo vies dat niemand ze wil hebben.

Overmorgen | 04:42 Furiki

Hallo Wielestrum, iemand thuis? / Teveel chefs André saboteert het fileradiostation van Chobado. / André sluit een deal met Muriël, zodat ze taco’s op de school kan verkopen.

Overmorgen | 05:23 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 200 - Vaarwel Krabburger? Meneer Krabs gaat de Krabburger wereldwijd diepgevroren verkopen, maar hierdoor komt de vriendschap van SpongeBob en Patrick op het spel te staan.

Overmorgen | 08:22 Teen Titans Go!

Aflevering 1125 - Garage Verkoop Robin wil dat de andere Titans hun waardevolle herinneringen verkopen van vorige afleveringen.

Overmorgen | 08:45 The Company Men

Overmorgen - Film, Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als ...

Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar, echtgenoot en vader herzien. Opeens zit Bobby aan tafel met carrièrecoaches, moet hij zijn geliefde auto verkopen en kan hij hun grote huis niet meer betalen. Bobby zet al zijn trots opzij om een baantje te accepteren bij zijn zwager, de zelfstandige aannemer Jack. Ondanks alle tegenslagen groeit het inzicht dat er meer is in het leven dan de golfbaan en het azen op de beste, grootste businessdeals.

Overmorgen | 12:15 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Flip Flop Phil heeft er alle vertrouwen in dat hij het door Claire en Cam gerenoveerde huis wel kan verkopen, maar als dat tegen blijkt te vallen, zet hij de hele familie aan tot wanhopige en bijna waanzinnige maatregelen.

Overmorgen | 15:30 Combat Dealers

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Operation Clear-Out Bruce Compton, handelaar in WOII-militaria, ruimt zijn rommelige opslagruimte op en ontdekt een aantal lang vergeten schatten. Kan hij ze met veel winst verkopen?

Overmorgen | 18:00 Auction Hunters

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Diesel Digs In een opslagbox in het industriële centrum van LA vindt het tweetal enkele zware machines, waaronder een Bobcat 743 Frontloader uit 1981. Kunnen ze de machines met winst verkopen?

Overmorgen | 18:15 Auction Hunters

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Diesel Digs In een opslagbox in het industriële centrum van LA vindt het tweetal enkele zware machines, waaronder een Bobcat 743 Frontloader uit 1981. Kunnen ze de machines met winst verkopen?

Overmorgen | 20:41 Bizaardvark

Het Vuur Van Een Duckworth Paige en Willow verkopen huisgemaakte granola op de bio-markt. Bernie en Frankie brengen een telefoon terug naar de woedende eigenaar.

Wo 12 augustus 2020 | 02:00 Bassie & Adriaan En De Diamant

Aflevering 1 Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Wo 12 augustus 2020 | 02:20 Bassie & Adriaan En De Diamant

Aflevering 2 Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Wo 12 augustus 2020 | 02:50 Bassie & Adriaan En De Diamant

Aflevering 3 Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Wo 12 augustus 2020 | 03:20 Bassie & Adriaan En De Diamant

Aflevering 4 Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

 Meer