Verkeer op tv (tv-tip)

Morgen | 20:35 Radar

Morgen - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 20 van 33 AVROTROS Op Prinsjesdag werd het bekendgemaakt: de ...

Seizoen 2020 - Aflevering 20 van 33 - AVROTROS Op Prinsjesdag werd het bekendgemaakt: de overdrachtsbelasting wordt vanaf 1 januari 2021 afgeschaft voor starters. Dat is goed nieuws, maar roept ook meteen vragen op. Want wat als je nu een huis aan het kopen bent en de overdracht is 1 november aanstaande? We deden een oproep en kregen honderden mails binnen met vragen. We zetten de belangrijkste vragen op een rij. * De 22-jarige Rowina koopt speciaal een opvouwbare scootmobiel om iedere dag naar haar werk te gaan. Deze scootmobiel voldoet qua gewicht en formaat aan de Europese eisen om mee te nemen in de bus, maar toch wordt ze iedere dag geweigerd. Ze voelt zich gediscrimineerd als mobiel-beperkte. Fons gaat met haar op pad en ondervindt zelf waar Rowina tegenaan loopt. * Uit het niets blokkeert je bank per direct je bankrekening: je wordt verdacht van fraude. Je wordt behandeld als crimineel terwijl je helemaal niets verkeerds hebt gedaan. Radar spreekt twee consumenten die de dupe zijn van strenge bankcontroles en die onterecht gezien worden als fraudeur.

Je vindt hier de programma's van Verkeer op tv We hebben de volgende programma's voor Verkeer Radar: Morgen - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 20 van 33 AVROTROS Op Prinsjesdag werd het bekendgemaakt: de. All New Traffic Cops: Amusement, Seizoen 5 Aflevering 2 Verkeersagent Dan Hughes wordt bijna van zijn sokken gereden door een automobilist. Blaze en de Monsterwielen: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 14 Raket ski's op hol Crusher denkt met zijn raket ski's van Blaze te kunnen winnen, maar. Catfish: The TV Show: Amusement, Seizoen 7 Aflevering 39 Cherie & Avion De sexy Avion heeft Cherie overgehaald om hem naaktfoto's te. Het Verkeer: Informatief, Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit. Modern Family: Amusement, Seizoen 8 Aflevering 9 Snow Ball Manny en Luke organiseren het buitensporige feest van school en zitten met. Het Verkeer: Informatief, Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Comedy, Aflevering 33 van 40 De misverstanden Gumball wordt de hele dag verkeerd begrepen en daardoor beland hij in een. Het Verkeer: Informatief, Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit. Frank & Rogier Checken in: Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 3 Gabriela is kunstenares in Zuid Limburg. Het liefst schildert ze de hele. Groen in de Grote Stad: Serie, Jeugd, Verkeerschaos / Mama vogel Bill neemt het gezin mee op een roadtrip, maar ze komen niet ver vanwege een. All New Traffic Cops: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 5 Christmas In deze aflevering heeft de verkeerspolitie z'n handen vol aan dronken. Blaze en de Monsterwielen: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 15 De Dinoparade Een vrolijke parade van dinosaurussen trekt door Axle Stad. Maar wanneer. Het Verkeer: Informatief, Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit. ALVINNN!!! en de Chipmunks: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 21 De hamsteraar / Spookvakantie Wanneer Dave zegt dat Simon wat spullen weg moet doen,. Het Verkeer: Informatief, Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit. Het Verkeer: Informatief, Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit. À bout portant: Film, Samuel is bijna klaar met zijn opleiding tot verpleger en Nadia, zijn vrouw, verwacht hun eerste kind. Het gaat hen voor de wind. Tot Samuel de verkeerde man helpt. Nadia wordt ontvoerd en Samuel krijgt slechts een paar uur de tijd om deze.

Verkeer op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:36 Frank & Rogier Checken in

Seizoen 1 - Aflevering 3 Gabriela is kunstenares in Zuid-Limburg. Het liefst schildert ze de hele dag, maar ze runt ook een B&B met vijf kamers. De laatste tijd krijgt ze steeds vaker commentaar in slechte reviews. Ze begrijpt niet wat ze verkeerd doet, maar de gasten blijven weg. Frank en Rogier zien direct waar de schoen wringt en grijpen in.

Morgen | 12:32 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 5 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 13:29 Idioten Op De Weg

Seizoen 3 - Aflevering 34 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 13:59 Idioten Op De Weg

Seizoen 3 - Aflevering 35 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 14:29 Idioten Op De Weg

Seizoen 1 - Aflevering 37 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 12:30 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 6 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Verkeer op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:58 All New Traffic Cops

Seizoen 5 - Aflevering 2 Verkeersagent Dan Hughes wordt bijna van zijn sokken gereden door een automobilist die waarschijnlijk dronken is. De verdachte slaat met 110 km per uur op de vlucht door de straten van Scarborough, met Dan vlak op zijn hielen.

Vandaag | 16:41 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Raket-ski's op hol Crusher denkt met zijn raket-ski's van Blaze te kunnen winnen, maar de raket-ski's slaan op hol en sturen Crusher de verkeerde kant op. Crusher zijn oma helpt Blaze en AJ om Crusher weer tot stilstand te brengen.

Vandaag | 16:45 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 39 - Cherie & Avion De sexy Avion heeft Cherie overgehaald om hem naaktfoto's te sturen, maar ze is bang dat ze haar foto's aan de verkeerde heeft toevertrouwd. Nev en Justin Combs proberen te helpen, maar na een boos telefoontje van Avions vrouw gaat het al gauw mis.

Vandaag | 17:54 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Vandaag | 18:34 Modern Family

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Snow Ball Manny en Luke organiseren het buitensporige feest van school en zitten met een probleem door een sms-misverstand. Gloria, Claire, Mitch en Cam houden toezicht op het feest en Jays zwakke excuus om eronderuit te komen pakt verkeerd uit.

Vandaag | 19:53 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Vandaag | 20:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 33 van 40 - De misverstanden Gumball wordt de hele dag verkeerd begrepen en daardoor beland hij in een aantal rare situaties én komt hij te laat voor zijn date met Penny.

Vandaag | 21:54 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Vandaag | 23:55 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Morgen | 01:53 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Morgen | 05:18 Eerste hulp bij Tattoo Disasters

Seizoen 1 - Aflevering 6 In de pop-up kliniek behandelen drie experts echte tattoo disasters. Steffie zit vast aan een jeugdzonde, Robert maakt de stoere Harry aan het huilen en Peet heeft de verkeerde naam op zijn been staan. Presentatie Dennis Weening en Bella Hay.

Morgen | 06:00 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek.

Morgen | 07:36 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Judgement Day De nieuwe locatie komt in gevaar als omwonenden protesteren tegen een opvang voor gevaarlijke honden in de wijk. Een pup verkeert in nood. Kan hij gered worden of is hij te zwak?

Morgen | 09:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 17 - Aflevering 10 - Love At First Flight Jumpsuit-fanaat Randell wil trouwen in een onesie, maar Randy en Lisa kunnen er geen vinden. En de aanstaande schoonfamilie van Julianna is bang dat ze een verkeerde jurk uitkiest.

Morgen | 09:15 Sturm der Liebe

Christoph is niet meer geïnteresseerd in het Fürstenhof en neemt een beslissing. Paul vindt een brief die Natascha in een slecht daglicht stelt en gaat ermee naar Michael. Die wil de volledige waarheid horen van zijn vrouw. Joshua hoort toevallig een gesprek tussen Jessica en Henry en trekt verkeerde conclusies.

Morgen | 09:19 All New Traffic Cops

Seizoen 5 - Aflevering 2 Verkeersagent Dan Hughes wordt bijna van zijn sokken gereden door een automobilist die waarschijnlijk dronken is. De verdachte slaat met 110 km per uur op de vlucht door de straten van Scarborough, met Dan vlak op zijn hielen.

Morgen | 09:42 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Morgen | 10:00 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek.

Morgen | 11:43 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Morgen | 11:45 Serpico IMDb: 7.7

Morgen - IMDB * 7.7 - Film, De agent Serpico weigert om, wat de rest van zijn collega's wel doen, een deel van het geld aan te nemen dat de agenten geregeld afnemen van de plaatselijke criminelen. Niemand wil met Serpico werken, en hij verkeert in ...

De agent Serpico weigert om, wat de rest van zijn collega's wel doen, een deel van het geld aan te nemen dat de agenten geregeld afnemen van de plaatselijke criminelen. Niemand wil met Serpico werken, en hij verkeert in constant gevaar om door zijn partners in levensbedreigende situaties geplaatst te worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/serpico

Morgen | 13:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 17 - Aflevering 10 - Love At First Flight Jumpsuit-fanaat Randell wil trouwen in een onesie, maar Randy en Lisa kunnen er geen vinden. En de aanstaande schoonfamilie van Julianna is bang dat ze een verkeerde jurk uitkiest.

Morgen | 13:55 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Morgen | 14:00 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek.

Morgen | 14:18 Motorway Cops

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Breakdown Als een dronken bestuurder tegen het verkeer in gaat rijden, krijgen de Motorway Cops te maken met de tragische gevolgen. In West Yorkshire komen vijf snelwegen en twee grote steden bij elkaar op een van de drukste knooppunten van het land.

Morgen | 17:25 All New Traffic Cops

Seizoen 5 - Aflevering 5 In deze aflevering zien we de verkeersagenten op het drukste moment: wanneer de kroegen sluiten. Ze grijpen in wanneer mensen over de schreef gaan. Op een landgoed in York schiet brigadier Ben Astin een collega te hulp die wordt bedreigd.

Morgen | 17:55 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Morgen | 18:35 This Boy's Life

Morgen - Film, Een misbruikt jongetje en zijn moeder starten een nieuw leven in Seattle. De moeder ontmoet daar een beleefde garagetechneut. Al snel trouwen ze. Het jongetje komt continu in de problemen door verkeerde mensen in zijn omgeving. Al ...

Een misbruikt jongetje en zijn moeder starten een nieuw leven in Seattle. De moeder ontmoet daar een beleefde garagetechneut. Al snel trouwen ze. Het jongetje komt continu in de problemen door verkeerde mensen in zijn omgeving. Al snel blijkt dat de man een alcholist is die kinderen misbruikt. Het jongetje en de moeder proberen te leven met de onmogelijk situatie, maar de jongen groeit op met een trauma en wil beslist wegvluchten.

Morgen | 19:53 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Morgen | 19:55 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 23 van 40 - Angelina en 't hart op 't ijs - EO Angelina en Alice zeggen dat Marco mee kan doen met de ijshockeywedstrijd. Marco is meteen enthousiast, maar hij begrijpt het verkeerd. Hij kan meedoen door te zingen, niet door te spelen.

Morgen | 20:01 Modern Family

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Snow Ball Manny en Luke organiseren het buitensporige feest van school en zitten met een probleem door een sms-misverstand. Gloria, Claire, Mitch en Cam houden toezicht op het feest en Jays zwakke excuus om eronderuit te komen pakt verkeerd uit.

Morgen | 21:00 Those who kill

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Shadow of the past - KRO-NCRV Tot grote ergernis van Katrine neemt Thomas ontslag bij de politie met het plan terug te keren naar zijn vroegere baan bij de universiteit. Maar terwijl zijn laatste werkdag nadert, krijgt Thomas te maken met een heftige zaak die een fout uit zijn verleden naar boven brengt. Als jonge psycholoog had hij een patiënt die telkens dezelfde gedetailleerde tekeningen maakte van een tragisch verkeersongeluk, maar trok daar geen conclusies uit. Nu keren de beelden terug, dit keer in de vorm van echte moorden. Thomas wil de zaak tot het einde uitzitten, maar is niet voorbereid op de gewelddadige manier waarop dat zal gebeuren.

Morgen | 21:54 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Morgen | 22:30 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 9 van 40 - De Swipe Rocky is wanhopig op zoek naar liefde en zodra hij op aanraden van Gumball en Darwin gebruik gaat maken van een datingservice met swipe lijkt de zoektocht alleen maar lastiger. Tot hij de liefde van z'n leven weer ziet en per ongeluk de verkeerde kant op swiped...

Morgen | 23:55 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Overmorgen | 01:00 Those who kill

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Shadow of the past - KRO-NCRV Tot grote ergernis van Katrine neemt Thomas ontslag bij de politie met het plan terug te keren naar zijn vroegere baan bij de universiteit. Maar terwijl zijn laatste werkdag nadert, krijgt Thomas te maken met een heftige zaak die een fout uit zijn verleden naar boven brengt. Als jonge psycholoog had hij een patiënt die telkens dezelfde gedetailleerde tekeningen maakte van een tragisch verkeersongeluk, maar trok daar geen conclusies uit. Nu keren de beelden terug, dit keer in de vorm van echte moorden. Thomas wil de zaak tot het einde uitzitten, maar is niet voorbereid op de gewelddadige manier waarop dat zal gebeuren.

Overmorgen | 01:53 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Overmorgen | 03:00 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Judgement Day De nieuwe locatie komt in gevaar als omwonenden protesteren tegen een opvang voor gevaarlijke honden in de wijk. Een pup verkeert in nood. Kan hij gered worden of is hij te zwak?

Overmorgen | 04:30 Wolf

Morgen - Film, De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen in een troosteloze achterstandswijk. Na het maken van allerlei verkeerde keuzes staat de jonge Marokkaan nu op een kruising in zijn leven. Met zijn talent in de ring kan ...

De jonge, veelbelovende kickbokser Majid werd geboren en getogen in een troosteloze achterstandswijk. Na het maken van allerlei verkeerde keuzes staat de jonge Marokkaan nu op een kruising in zijn leven. Met zijn talent in de ring kan hij het ver gaan schoppen, maar ondertussen lonkt ook de criminele weg naar snel en makkelijk geld. Verstoten door zijn familie en zonder opleiding is Majid aangewezen op zijn grootste talent: zijn vechtersinstinct.

Overmorgen | 06:00 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek.

Overmorgen | 06:46 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Pups redden een verkeerde-kant-op-reiziger Op een zonnige dag landt er ineens een luchtballon in Avonturenbaai. Het is Toerende Travis, die op weg is naar de noordpool.

Overmorgen | 09:55 All New Traffic Cops

Seizoen 5 - Aflevering 5 In deze aflevering zien we de verkeersagenten op het drukste moment: wanneer de kroegen sluiten. Ze grijpen in wanneer mensen over de schreef gaan. Op een landgoed in York schiet brigadier Ben Astin een collega te hulp die wordt bedreigd.

Overmorgen | 10:00 Dit is Flevoland

Live radio met nieuws, informatie, weer, verkeer en muziek.

Overmorgen | 10:55 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Overmorgen | 13:12 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

 Meer

Verkeer gemist

Eerder Vandaag | 15:55 Groen in de Grote Stad

Verkeerschaos / Mama vogel Bill neemt het gezin mee op een roadtrip, maar ze komen niet ver vanwege een file. / Tilly vindt een nest met eieren. Ze zorgt voor de eieren in de hoop dat de kuikentjes haar als moeder zullen zien.

Eerder Vandaag | 15:02 All New Traffic Cops

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Christmas In deze aflevering heeft de verkeerspolitie z'n handen vol aan dronken feestgangers die achter het stuur kruipen; de stress van de feestdagen leidt tot nachtelijke escapades en schreeuwwedstrijden. Winkeldieven slaan hun slag voor Kerstmis

Eerder Vandaag | 14:14 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 15 - De Dinoparade Een vrolijke parade van dinosaurussen trekt door Axle Stad. Maar wanneer Crusher, verkleed als dinosaurus, zich bij de optocht aansluit, gaat het helemaal verkeerd.

Eerder Vandaag | 13:54 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Eerder Vandaag | 12:19 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 21 - De hamsteraar / Spookvakantie Wanneer Dave zegt dat Simon wat spullen weg moet doen, vallen een paar gevaarlijke uitvindingen in verkeerde handen. // Dave en de jongens huren een huisje in het bos voor wat rust en ontspanning, maar komen er achter dat het er misschien spookt.

Eerder Vandaag | 11:43 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Eerder Vandaag | 09:42 Het Verkeer

Het Verkeer is dé rubriek voor de Amsterdamse weggebruiker. Hoe je ook de stad doorkruist; in dit beknopte programma zie je waar je in de stad met werkzaamheden te maken kunt krijgen.

Eerder Vandaag | 06:30 À bout portant

Film, Samuel is bijna klaar met zijn opleiding tot verpleger en Nadia, zijn vrouw, verwacht hun eerste kind. Het gaat hen voor de wind. Tot Samuel de verkeerde man helpt. Nadia wordt ontvoerd en Samuel krijgt slechts een paar uur de tijd om deze ...

Samuel is bijna klaar met zijn opleiding tot verpleger en Nadia, zijn vrouw, verwacht hun eerste kind. Het gaat hen voor de wind. Tot Samuel de verkeerde man helpt. Nadia wordt ontvoerd en Samuel krijgt slechts een paar uur de tijd om deze gewonde crimineel, die onder politiebewaking staat, uit het ziekenhuis waar hij werkt te bevrijden. Het lot van Samuel is vanaf dat moment verbonden met dat van Sartet, een onderwereldfiguur die niet alleen door de politie gezocht wordt.