Je vindt hier de programma's van Verjaardag op tv We hebben de volgende programma's voor Verjaardag Flodder: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 12 Nederlandse komische serie. De vondeling. Een origineel kerstcadeau voor de. The Angry Beavers: Seizoen 1 Aflevering 3 Een Gegeven Paard / Hup, Beavers: Norb krijgt een treinset voor z'n verjaardag, maar Dag krijgt. Car S.O.S. 7: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 7 Morris Traveller Mayday: Tim en Fuzz trekken naar Leighton Buzzard om Richard en Tracy. My Super Sweet 16: Morgen - Seizoen 9 Aflevering 1 Lea: Lea Robinson viert haar vijftiende verjaardag met het thema horror. Darnell, Lea's. De Ludwigs: Morgen - Seizoen 4 Aflevering 34 434 De kaart en de taart: Anoosha en Yara gaan op verjaardagsbezoek en terwijl ze. My Best Friend's Wedding: Morgen - Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden. Stuck In The Middle: Morgen - Pap zijn verjaardag: Tom is jarig; Suzy en de kinderen nemen zijn taken over. Modern Family: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 19 Game Changer: De nieuwe iPad komt uit op Phils verjaardag en hij wil een van de. Bob de Bouwer - Op de Bouwplaats: Wolkenkrabbers: Overmorgen - Animatiefilm, Bob en zijn superteam zijn terug in een splinternieuw avontuur op de bouwplaats! Kijk mee hoe Bob als verjaardagsverrassing een modelspoorbaan voor Meneer Spijker bouwt. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Overmorgen - Wat geef je Masami voor haar verjaardag als ze alles al heeft?.

Verjaardag op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:21 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Nederlandse komische serie. De vondeling. Een origineel kerstcadeau voor de Flodders: een baby in een boodschappentas bij de voordeur. Verrassend om te krijgen, maar lastig om op passende wijze weer vanaf te komen. Johnnie en zoon Kees vinden een oplossing door de baby weer bij een andere voordeur achter te laten. Niemand houdt er echter rekening mee dat het moederinstinct van dochter Kees is ontwaakt. Intussen heeft de moeder spijt gekregen van haar daad en wil ze haar baby terug.

Overmorgen | 20:30 The River Wild IMDb: 6.4

Overmorgen - IMDB * 6.4 - Thriller, The River Wild is een Amerikaanse avonturen en actiethriller uit het jaar 1994. De belangrijkste hoofdrol wordt vertolkt door Meryl Streep. Ook zien we acteurs Kevin Bacon en David Strathairn in deze film waar een ...

The River Wild is een Amerikaanse avonturen- en actiethriller uit het jaar 1994. De belangrijkste hoofdrol wordt vertolkt door Meryl Streep. Ook zien we acteurs Kevin Bacon en David Strathairn in deze film waar een levensgevaarlijke rivier centraal staat. Gail (Meryl Streep) organiseert een spannende wildwatertocht om de verjaardag van haar zoon te vieren en haar wankele huwelijk te redden. Hoewel ze vroeger een erg bekwaam riviergids was, wil Gail nu niet meer dezelfde risico's nemen als in haar jonge jaren. Ze wordt echter tot het uiterste gedreven wanneer een ontmoeting met drie mysterieuze dieven hun vakantie in een vreselijke hel verandert. De drie criminelen willen de ervaring van Gail als riviergids inschakelen om veilig uit de zogenaamde Gauntlet te geraken en deinzen daarbij voor niets terug. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-river-wild

Za 26 oktober 2019 | 12:55 ZombieLars

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Noorse komische jeugdserie. Op de verjaardag van zijn overleden vrouw Linh heeft Kai het moeilijk.

Za 26 oktober 2019 | 16:55 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse sitcom. Leo Unwrapped. Will heeft een grote verrassing gepland voor de verjaardag van Grace: hij heeft ervoor gezorgd dat Leo sneller thuiskomt van zijn humanitaire opdracht in Afrika. Zijn plan valt in het water wanneer Leo te vroeg aankomt en zich een dag in Wills appartement moet verstoppen. Grace loopt haar echtgenoot toevallig tegen het lijf, maar ze wil de pret van Will niet bederven en doet alsof ze van niets weet. Ondertussen ondernemen Karen en Jack een ambitieus plan om iedereen toch te verrassen.

Zo 27 oktober 2019 | 06:40 Mullewapp

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Animatieserie. Frans is jarig. Frans is jarig, maar hij is niet erg blij met de cadeautjes die hij krijgt. Door de cadeautjes op een bijzondere manier te gebruiken (pantoffels als waterski's bijvoorbeeld) weet Johnny zijn vriend toch nog een leuke verjaardag te bezorgen.

Zo 27 oktober 2019 | 19:10 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse sitcom. Leo Unwrapped. Will heeft een grote verrassing gepland voor de verjaardag van Grace: hij heeft ervoor gezorgd dat Leo sneller thuiskomt van zijn humanitaire opdracht in Afrika. Zijn plan valt in het water wanneer Leo te vroeg aankomt en zich een dag in Wills appartement moet verstoppen. Grace loopt haar echtgenoot toevallig tegen het lijf, maar ze wil de pret van Will niet bederven en doet alsof ze van niets weet. Ondertussen ondernemen Karen en Jack een ambitieus plan om iedereen toch te verrassen.

Ma 28 oktober 2019 | 11:50 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Animatieserie. Pieters eenzame verjaardagsfeestje

Di 29 oktober 2019 | 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Britse animatieserie. De verjaardag van Sam. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Verjaardag op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 00:20 The Angry Beavers

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Een Gegeven Paard / Hup, Beavers: Norb krijgt een treinset voor z'n verjaardag, maar Dag krijgt slechts een luchtverfrisser. Dag kan z'n jaloezie niet verhullen.. // Het plaatselijke footballteam, vanzelfsprekend The Beavers genoemd, wordt ingemaakt door de bezoekende ploeg.

Morgen | 06:45 Car S.O.S. 7

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Morris Traveller Mayday: Tim en Fuzz trekken naar Leighton Buzzard om Richard en Tracy te helpen. Ze restaureren een '68 Morris Traveller voor de verjaardag van hun zoon.

Morgen | 10:00 My Super Sweet 16

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Lea: Lea Robinson viert haar vijftiende verjaardag met het thema horror. Darnell, Lea's oudere broer, gaf zijn Sweet 16 twee jaar eerder. De vraag is of Lea hem kan overtreffen.

Morgen | 13:20 De Ludwigs

Seizoen 4 - Aflevering 34 - 434 - De kaart en de taart: Anoosha en Yara gaan op verjaardagsbezoek en terwijl ze liedjes improviseren moet Nigel zorgen dat hij niet ontdekt wordt! Maar dan valt het hele plan in het water...

Morgen | 13:25 My Best Friend's Wedding

Morgen - Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden ...

Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden trouwen. Drie weken voor Julianne's verjaardag belt Michael op met de mededeling dat hij over vier dagen gaat trouwen met de piepjonge en steenrijke Kim. Julianne is vastbesloten het huwelijk te saboteren, omdat ze erachter is gekomen dat ze al die jaren verliefd op Michael was maar deze gevoelens altijd heeft onderdrukt.

Morgen | 20:45 Stuck In The Middle

Pap zijn verjaardag: Tom is jarig; Suzy en de kinderen nemen zijn taken over.

Morgen | 23:25 Modern Family

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Game Changer: De nieuwe iPad komt uit op Phils verjaardag en hij wil een van de eersten zijn die er een heeft. Voordat hij naar Phils feestje gaat, wil Mitchell stoerder worden.

Overmorgen | 08:25 Bob de Bouwer - Op de Bouwplaats: Wolkenkrabbers

Overmorgen - Animatiefilm, Bob en zijn superteam zijn terug in een splinternieuw avontuur op de bouwplaats! Kijk mee hoe Bob als verjaardagsverrassing een modelspoorbaan voor Meneer Spijker bouwt.

Bob en zijn superteam zijn terug in een splinternieuw avontuur op de bouwplaats! Kijk mee hoe Bob als verjaardagsverrassing een modelspoorbaan voor Meneer Spijker bouwt.

Overmorgen | 10:31 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Wat geef je Masami voor haar verjaardag als ze alles al heeft?

Overmorgen | 10:55 VRT NWS Live

Aflevering 11 - Speciale uitzending n.a.v. de 18e verjaardag van prinses Elisabeth. Kroonprinses Elisabeth wordt vandaag 18 jaar. Dat viert ze door op het koninklijk paleis een feest te organiseren voor tachtig leeftijdgenoten. Commentaar: Filip Feyten.

Overmorgen | 12:40 Modern Family

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Game Changer: De nieuwe iPad komt uit op Phils verjaardag en hij wil een van de eersten zijn die er een heeft. Voordat hij naar Phils feestje gaat, wil Mitchell stoerder worden.

Overmorgen | 14:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 5 - India (Rajasthan): Anthony Bourdain reist de wereld over op zoek naar authentieke smaken. In het afgelegen Rajasthan bezoekt hij een verjaardagsfeest, waar hij van de lokale cultuur en keuken proeft.

Overmorgen | 14:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Tover-Jeanette: Jeanette is jarig, maar ze wil het niet vieren, omdat ze niet meer gelooft in de magie van deze speciale dag. De Chipmunks en de Chipettes werken samen om haar een magische, sprookjesachtige verjaardag te bezorgen die ze nooit zal vergeten.

Overmorgen | 16:10 Broodschappers

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Viking Eenden / Verjaardagsbrood: De jongens zoeken een baan en worden per ongeluk aangenomen als Viking Eenden door Oenski. Maar het inwerken gaat niet helemaal soepel. // BuhDeuce wenst dat hij elke dag jarig is en eet daarvoor het Verjaardagsbrood.

Overmorgen | 17:05 Modern Family

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Game Changer: De nieuwe iPad komt uit op Phils verjaardag en hij wil een van de eersten zijn die er een heeft. Voordat hij naar Phils feestje gaat, wil Mitchell stoerder worden.

Overmorgen | 18:10 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Henry's verjaardag: Henry is jarig en iedereen is benieuwd naar zijn speciale verjaardagstaart. Maar problemen met Jeff gooien steeds roet in het eten.

Overmorgen | 19:40 Parks and Recreation

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. The Master Plan. Iedereen kijkt uit naar de 21e verjaardag van April behalve Leslie die bang is dat haar budget gekort gaat worden door het accountantsbureau van de staat.

Za 26 oktober 2019 | 04:31 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Als blijkt dat Pap de verjaardag van Mam is vergeten, stuurt hij Gumball en Darwin er op uit om in het plaatselijke tankstation een cadeautje voor haar te kopen.

Za 26 oktober 2019 | 08:10 Bad Dog

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Diggity Dogs: Een hond graaft greppels in de achtertuin, die zijn baasje weer dempt met een bulldozer. Geiten sturen een verjaardagsfeestje in de war en een hond steelt ondergoed.

Za 26 oktober 2019 | 08:10 Bad Dog

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Diggity Dogs: Een hond graaft greppels in de achtertuin, die zijn baasje weer dempt met een bulldozer. Geiten sturen een verjaardagsfeestje in de war en een hond steelt ondergoed.

Za 26 oktober 2019 | 09:25 Tsjaikovski - Ya Vas Liubiu

Aan de vooravond van het 300-jarig bestaan vierde Sint-Petersburg, het Russische ‘venster naar Europa’, het jubileum op een grootse muzikale wijze. Ruslands crème de la crème van de klassieke muziek reisde af naar St. Petersburg om samen met het aloude Sint-Petersburg Philharmonisch onder leiding van dirigenten Yuri Temirkanov en Nikolai Alekseev deze bijzondere verjaardag te vieren. Een van de hoofdrolspelers van het operagala was zondermeer de Russische sterbariton Dmitri Hvorostovsky. Hij zingt hier de beroemde ‘Yeletsky’s Aria’ uit de 2e acte van Tchaikovsky’s belangrijke opera ‘Schoppenvrouw’. Tchaikovsky componeerde deze opera op het korte gelijknamige verhaal van de beroemde Russische schrijver Aleksandr Poesjkin. Het was zijn broer Modest die het Russische libretto schreef. De première vond plaats in 1890 in St. Petersburg.

Za 26 oktober 2019 | 10:55 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Pittige tante: Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.

Za 26 oktober 2019 | 12:05 CSI: Crime Scene Investigation

Nick, Greg en Hodges nemen Henry mee voor een avondje uit om Henry's verjaardag te vieren. In de bar ontdekken ze het lichaam van een man waaraan een wasbeer is vastgemaakt. Catherine onderzoekt ondertussen de dood van een vrouw die in haar bad verdronk.

Za 26 oktober 2019 | 14:55 Fairly Odd Parents

Seizoen 10 - Aflevering 3 - MeisjesEekhoorn // Verjaardagsgevecht: Chloe sluit zich aan bij de Eekhoornscouts en redt de groep door ze aan hun eerste medaille te helpen. // Als Timmy en Chloe erachter komen dat ze op dezelfde dag jarig zijn wordt het een gevecht wie het leukste feestje organiseert.

Za 26 oktober 2019 | 20:32 Mozart - Pianoconcert Nr. 12 en 14

Ter ere van zijn zeventigste verjaardag Christoph Eschenbach combineert de taak van dirigent en solist. Hij wordt bijgestaan door het Orchestre de Paris tijdens de uitvoering van Mozarts Pianoconcerten Nr. 12 (KV 414) en 23 (KV 488). De in Breslau geboren Eschenbach ambieerde lange tijd om dirigent te worden, maar begon zijn muzikale carrière als pianist. Nu hij de rol van dirigent op zich heeft genomen, is hij regelmatig te zien als dirigent én solist, zo ook in deze uitvoering. Eschenbach staat bekend om zijn ‘ouderwetse’ dirigeerstijl, die door critici vaak als controversieel wordt beschouwd; sommigen preferen een meer gangbare, moderne benadering. Desondanks is Eschenbach geroemd om zijn interpretaties van werken uit de Duitse Romantiek. Dit concert is opgenomen in de Salle Pleyel te Parijs in februari 2010.

Zo 27 oktober 2019 | 00:00 Kenan & Kel

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Cadeauspanning: Kenan is nieuwsgierig naar zijn verjaardagscadeaus en gaat op zoek. Kel maakt het cadeau per ongeluk kapot en het komt bij Kenans oom terecht. Nu moeten de jongens het cadeau omwisselen. Succes.

Zo 27 oktober 2019 | 02:55 My Best Friend's Wedding

27/10 - Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden ...

Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden trouwen. Drie weken voor Julianne's verjaardag belt Michael op met de mededeling dat hij over vier dagen gaat trouwen met de piepjonge en steenrijke Kim. Julianne is vastbesloten het huwelijk te saboteren, omdat ze erachter is gekomen dat ze al die jaren verliefd op Michael was maar deze gevoelens altijd heeft onderdrukt.

Zo 27 oktober 2019 | 04:00 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Mama Big’s verjaardag: Mama Big is jarig en Peppa, George en Papa Big gaan haar verrassen.

Zo 27 oktober 2019 | 06:05 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Mijn verjaardagspartijtje: Peppa is jarig en ze geeft een feestje.

Zo 27 oktober 2019 | 09:20 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Zoe Zebra, Dochter Van De Postbode: Zoe Zebra viert haar verjaardagsfeestje en nodigt iedereen uit per brief. Dat is natuurlijk reuze spannend voor Peppa en George, want een brief krijg je niet iedere dag! En een brief terugschrijven en bezorgen is helemaal top!

Zo 27 oktober 2019 | 09:55 Broodschappers

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Viking Eenden / Verjaardagsbrood: De jongens zoeken een baan en worden per ongeluk aangenomen als Viking Eenden door Oenski. Maar het inwerken gaat niet helemaal soepel. // BuhDeuce wenst dat hij elke dag jarig is en eet daarvoor het Verjaardagsbrood.

Zo 27 oktober 2019 | 10:10 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Texaanse worst / Yoehoe Tube: Captain Man en Kid Danger krijgen de opdracht om duizend hotdogs op te halen voor een verjaardagsfeest./Om Schwoz te redden na een mislukt experiment moeten Captain Man en Kid Danger zijn aanwijzingen op internet volgen.

Zo 27 oktober 2019 | 10:35 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 1 - Aflevering 14 - 8:08:08: De 8e verjaardag van Saraline verandert in een nachtelijk avontuur door de Wayne met al hun vrienden. Ze krijgen een geheimzinnige opdracht van Tony Stanza.

Zo 27 oktober 2019 | 10:55 Modern Family

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Game Changer: De nieuwe iPad komt uit op Phils verjaardag en hij wil een van de eersten zijn die er een heeft. Voordat hij naar Phils feestje gaat, wil Mitchell stoerder worden.

Zo 27 oktober 2019 | 16:20 Parks and Recreation

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. The Master Plan. Iedereen kijkt uit naar de 21e verjaardag van April behalve Leslie die bang is dat haar budget gekort gaat worden door het accountantsbureau van de staat.

Ma 28 oktober 2019 | 03:10 Vang Blake!

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Schrikken // Verrassing: Skye neemt wraak op Blake en Mitch door een heel eng verhaal te vertellen. // Er wordt een surprise party geregeld voor Blake's verjaardag maar al gauw komt Mitch erachter dat de eekliens achter dit feestje zitten.

Ma 28 oktober 2019 | 09:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 5 - India (Rajasthan): Anthony Bourdain reist de wereld over op zoek naar authentieke smaken. In het afgelegen Rajasthan bezoekt hij een verjaardagsfeest, waar hij van de lokale cultuur en keuken proeft.

Ma 28 oktober 2019 | 17:10 Witse

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Politieserie. Paso dramatico. Hector, een getalenteerd tangodanser en de eigenaar van een dansschool, wordt vermoord op de ochtend van zijn verjaardag. Op zijn gsm staat een geheimzinnige boodschap. Verschillende van zijn collega's en leerlingen van de dansschool blijken een motief te hebben om hem te vermoorden. Niet in het minst omdat ze, al dan niet in het geheim, verliefd op hem waren. Cherchez la femme dus. Of is er meer aan de hand?

Ma 28 oktober 2019 | 20:30 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 4 - FACE OFF: Shannon krijgt goed nieuws. Ste kan z'n mond niet houden op Brooklyns verjaardag. Chloe ondervraagt Jordan over z'n vakantie naar Bratislava. Megan commandeert Dylans vriendin te komen praten. Sassi's beugel mag eruit, maar er valt niks te lachen.

Ma 28 oktober 2019 | 22:00 Friends

Seizoen 9 - Aflevering 5 - The One With Phoebe's Birthday Dinner: Phoebe en Joey doen alle moeite om hun mooie tafel in een chic restaurant te behouden in afwachting van hun vrienden die samen met hen Phoebe’s verjaardag zouden komen vieren, maar Rachel, Ross, Monica en Chandler hebben allemaal oponthoud.

Ma 28 oktober 2019 | 23:50 Modern Family

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Manny Get Your Gun: Iedereen is samen in een restaurant om Manny's verjaardag te vieren, maar Manny heeft een mini-crisis omdat hij ouder wordt. Onderweg naar het restaurant houden Phil en Claire een niet-erg-vriendelijke race.

Di 29 oktober 2019 | 06:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 5 - India (Rajasthan): Anthony Bourdain reist de wereld over op zoek naar authentieke smaken. In het afgelegen Rajasthan bezoekt hij een verjaardagsfeest, waar hij van de lokale cultuur en keuken proeft.

 Meer

Verjaardag gemist

Eerder Vandaag | 16:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Wat geef je Masami voor haar verjaardag als ze alles al heeft?

Eerder Vandaag | 15:10 Fairly Odd Parents

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Verjaardag! Nee!! / Mam is overal: Timmy is zenuwachtig voor zijn verjaardag, totdat hij beseft dat een jaar ouder worden betekent dat hij een jaar dichterbij het verliezen van zijn feeën komt. // Timmy wil geen tijd verspillen aan doen van saaie dingen met zijn moeder en wenst haar weg

Eerder Vandaag | 14:45 Fairly Odd Parents

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Verjaardag! Nee!! / Mam is overal: Timmy is zenuwachtig voor zijn verjaardag, totdat hij beseft dat een jaar ouder worden betekent dat hij een jaar dichterbij het verliezen van zijn feeën komt. // Timmy wil geen tijd verspillen aan doen van saaie dingen met zijn moeder en wenst haar weg

Eerder Vandaag | 11:50 Bad Dog

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Diggity Dogs: Een hond graaft greppels in de achtertuin, die zijn baasje weer dempt met een bulldozer. Geiten sturen een verjaardagsfeestje in de war en een hond steelt ondergoed.

Eerder Vandaag | 11:50 Bad Dog

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Diggity Dogs: Een hond graaft greppels in de achtertuin, die zijn baasje weer dempt met een bulldozer. Geiten sturen een verjaardagsfeestje in de war en een hond steelt ondergoed.

Eerder Vandaag | 10:30 My Super Sweet 16

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Top5 most Stuntin' Celebrity Bashes: Niemand wist zijn of haar verjaardagsfeest grootser te brengen dan de kinderen van beroemdheden, daarom deze aflevering een speciale top vijf van de meest extravagante sweet-sixteen-feesten ooit gegeven door de rich & fame.

Eerder Vandaag | 09:25 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse sitcom. Leo Unwrapped. Will heeft een grote verrassing gepland voor de verjaardag van Grace: hij heeft ervoor gezorgd dat Leo sneller thuiskomt van zijn humanitaire opdracht in Afrika. Zijn plan valt in het water wanneer Leo te vroeg aankomt en zich een dag in Wills appartement moet verstoppen. Grace loopt haar echtgenoot toevallig tegen het lijf, maar ze wil de pret van Will niet bederven en doet alsof ze van niets weet. Ondertussen ondernemen Karen en Jack een ambitieus plan om iedereen toch te verrassen.

Eerder Vandaag | 07:41 Ducktales

Seizoen 1 - Animatieserie over Kwik, Kwek en Kwak die bij Oom Dagobert intrekken. Het zware verjaardagsfeestje!

Eerder Vandaag | 07:38 Ducktales

Het zware verjaardagsfeestje!: Ga met Dagobert Duck en zijn familie mee op avontuur!

Eerder Vandaag | 03:18 Hommage aan Yehudi Menuhin

Op 22 april 2016 zou Yehudi Menuhin (1916-1999) zijn honderdste verjaardag gevierd hebben. Daniel Hope is een van Menuhins bekendste studenten en daarnaast een dierbare vriend. Het was door Menuhin dat Hope ambieerde violist te worden. Hopes moeder was de assistente van Menuhin toen het gezin Hope zich in Londen vestigde. Daniel Hope groeide dan ook grotendeels op bij Menuhin thuis. Hier ontdekte hij niet alleen zijn liefde voor muziek, maar ook dat de viool deel uitmaakt van het leven; het bespelen van de viool is net zo essentieel als drinken, eten of lopen. Als kleine jongen speelde Hope samen met Menuhin enkele duetten van Bartók, die hem op deze wijze kennis liet maken met de muziek van de Hongaarse componist. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat er werk van Bartok op het programma staat. Het concert opent echter met Edward Elgars Vioolconcert, Op. 61. Het Konzerthausorchester Berlin staat onder leiding van Iván Fischer.

Eerder Vandaag | 02:15 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 26 - Het feest van Neptunes: Neptunes vier zijn verjaardag in de Krokante Krab. Al snel komt het treurige verhaal over zijn verloren zoon eruit en dreigt de Krokante Krab erdoor failliet te gaan.

Eerder Vandaag | 00:10 The Real Housewives of Melbourne

De stress slaat toe bij het plannen van het feest voor Pettifleurs vijftigste verjaardag. Zal het haar lukken om alles tot in de puntjes te verzorgen?

Gisteren 23:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Tover-Jeanette: Jeanette is jarig, maar ze wil het niet vieren, omdat ze niet meer gelooft in de magie van deze speciale dag. De Chipmunks en de Chipettes werken samen om haar een magische, sprookjesachtige verjaardag te bezorgen die ze nooit zal vergeten.

Gisteren 21:45 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Winkeldeurcriminelen: Phoebe en Max moeten naar het winkelcentrum om Hanks verjaardagscadeau op te halen, maar dit loopt uit op vechten, chaos en een confrontatie met een bewaker, waardoor paps verjaardag in het honderd dreigt te lopen.

Gisteren 20:20 Bizaardvark

Paige is jarig en dat wordt te gek!: Frankie belooft Paige de beste verjaardag ooit.

Gisteren 19:55 Wat Beren Leren

Het is Panda's verjaardag. Grizz en IJsbeer organiseren speciaal voor Panda een meet-and-greet met zijn favoriete K-pop-band: Monster X.

Gisteren 19:10 The Middle

Frankie en Mike geven toe dat ze opnieuw Bricks verjaardag zijn vergeten. Wanneer ze beseffen dat hun zoon 15 wordt en hij voor zijn rijbewijs mag gaan, slaat de paniek toe. Sue probeert een goede afstudeerrichting te vinden voor de inschrijvingsdeadline verloopt. Tijdens haar zoektocht komt ze achter een schokkend geheim van Frankie.

Gisteren 17:05 ZombieLars

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Noorse komische jeugdserie. Op de verjaardag van zijn overleden vrouw Linh heeft Kai het moeilijk.

Gisteren 17:00 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 1 - Aflevering 14 - 8:08:08: De 8e verjaardag van Saraline verandert in een nachtelijk avontuur door de Wayne met al hun vrienden. Ze krijgen een geheimzinnige opdracht van Tony Stanza.

Gisteren 15:45 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Back to Square One: Catelynn en Tyler vieren Carly's verjaardag, wie ze negen jaar geleden ter adoptie hebben afgestaan, en horen teleurstellend nieuws. Bentley gaat naar groep 6 terwijl Jen en Larry opgelucht zijn dat Ryan teruggaat naar de afkickkliniek.

Gisteren 15:10 Fairly Odd Parents

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Verjaardag! Nee!! / Mam is overal: Timmy is zenuwachtig voor zijn verjaardag, totdat hij beseft dat een jaar ouder worden betekent dat hij een jaar dichterbij het verliezen van zijn feeën komt. // Timmy wil geen tijd verspillen aan doen van saaie dingen met zijn moeder en wenst haar weg

Gisteren 13:50 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 4 - FACE OFF: Shannon krijgt goed nieuws. Ste kan z'n mond niet houden op Brooklyns verjaardag. Chloe ondervraagt Jordan over z'n vakantie naar Bratislava. Megan commandeert Dylans vriendin te komen praten. Sassi's beugel mag eruit, maar er valt niks te lachen.

Gisteren 13:00 Het Regent Gehaktballen

Sam is boos dat iedereen haar verjaardag is vergeten, maar wanneer Flint met haar op jacht gaat naar de geheimzinnige sardinosaurus, is ze haar boosheid al weer snel vergeten.

Gisteren 12:50 Wat Beren Leren

Het is Panda's verjaardag. Grizz en IJsbeer organiseren speciaal voor Panda een meet-and-greet met zijn favoriete K-pop-band: Monster X.

Gisteren 12:45 The Real Housewives of Melbourne

De stress slaat toe bij het plannen van het feest voor Pettifleurs vijftigste verjaardag. Zal het haar lukken om alles tot in de puntjes te verzorgen?

Gisteren 10:25 How I Met Your Mother

Seizoen 3 - Aflevering 17 - The Goat: Barney voelt zich schuldig als hij de "Bro"-code heeft geschonden en moet zien om te gaan met de gevolgen. Lily behoedt een dier voor de slacht. En Ted bereidt zich voor op zijn verjaardag - hij bereikt een mijlpaal.

Gisteren 10:25 My Super Sweet 16

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Soulja Boy Tellem: Amerikaans rapper, danser en YouTube-ster Soulja Boy viert zijn achttiende verjaardag en is van plan de meest geweldige Super 18 ooit te houden. Zijn feest zal inclusief pool party en eigen concert voor VIP-fans zijn.

Gisteren 10:20 Familie voor Altijd

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Groene meid keert terug: Stuart en Ivy organiseren de verjaardag van Tessa. Het meisje dat haar verjaardag normaal verzorgd doet er alles aan om hen te saboteren.

Gisteren 09:50 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 1 - Aflevering 14 - 8:08:08: De 8e verjaardag van Saraline verandert in een nachtelijk avontuur door de Wayne met al hun vrienden. Ze krijgen een geheimzinnige opdracht van Tony Stanza.

Gisteren 09:30 Wat Beren Leren

Het is Panda's verjaardag. Grizz en IJsbeer organiseren speciaal voor Panda een meet-and-greet met zijn favoriete K-pop-band: Monster X.

Gisteren 03:10 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 50 - De verjaardag van papa Big: Papa Big is jarig vandaag. Helaas moet hij naar z'n werk, maar dat geeft Peppa, George en Mama Big mooi de tijd om alles klaar te maken voor 't verjaardagsfeest. Met een extra speciale verrassing!

Eergisteren 21:30 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 4 - FACE OFF: Shannon krijgt goed nieuws. Ste kan z'n mond niet houden op Brooklyns verjaardag. Chloe ondervraagt Jordan over z'n vakantie naar Bratislava. Megan commandeert Dylans vriendin te komen praten. Sassi's beugel mag eruit, maar er valt niks te lachen.

Eergisteren 19:45 Modern Family

De verjaardag van Jay komt eraan en zoals steeds wil hij dat zo rustig mogelijk vieren. Dat is echter buiten zijn familie gerekend. Phil neemt Jay met zijn vrienden mee uit vissen op een wel heel ongewone manier. Gloria weet niet hoe ze Jay moet vertellen dat ze zwanger is. Mitchell en Cameron slagen er niet in om een tweede kind te adopteren en dus beslissen ze dan maar om een kat te nemen.

Eergisteren 19:05 Leonardo da Vinci: The Universal Man

Herhaling. Kunstdocumentaire over Leonardo da Vinci naar aanleiding van zijn 500ste sterfdag, afgelopen 2 mei. Bekijk op welk kanaal Canvas bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/5314/kanaal-canvas. Mona Lisa Hoe kan het dat een en dezelfde man in staat was om zowel de 'Mona Lisa' te schilderen, de kogellager uit te vinden en als eerste een klinische beschrijving te geven van aderverkalking? In deze documentaire zoekt Serge Bramly een antwoord op deze vragen en nog vele andere. Terug in de tijd Hij gaat op onderzoek uit om informatie te verzamelen, praat met experten ter zake en reist zelfs terug in de tijd naar de renaissance om het leven van deze getalenteerde man van dichterbij te bestuderen.

Eergisteren 18:10 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Danger. Henry Danger: Captain Man en Kid Danger worden gevraagd om een beruchte, rijke crimineel op te pakken. Ze bezoeken daarvoor de zestiende verjaardag van zijn dochter.

Eergisteren 18:01 Israel Philharmonic Orchestra: 60th Anniversary

Het Israelisch Philharmonisch Orkest vierde haar zestigste verjaardag met dit Gala Concert uit 1996 onder leiding van Zubin Mehta en Daniel Barenboim. Tijdens het gala spelen ’s werelds meest geroemde solisten. Van de gevestigde violist Isaac Stern tot jonge talenten als Maxim Vengerov en Gil Shaham. Ook Pinchas Zukerman, Shlomo Mintz en Itzhak Perlman betreden het podium. De avond opent met een emotioneel beladen speech van Isaac Stern, die terugblikt op de eerste jaren van het orkest. Op het programma staan Bach’s Concert in d-klein voor twee violen (BWV 1043), Brahms’ Symfonie Nr. 2, Halversens “Passacaglia voor Viool en Cello, Mozart’s Serenade Nr. 6, KV. 239, Vivaldi’s concert voor vier violen en orkest in b-klein en Webers Oberon Overture.

Eergisteren 17:25 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse sitcom. Leo Unwrapped. Will heeft een grote verrassing gepland voor de verjaardag van Grace: hij heeft ervoor gezorgd dat Leo sneller thuiskomt van zijn humanitaire opdracht in Afrika. Zijn plan valt in het water wanneer Leo te vroeg aankomt en zich een dag in Wills appartement moet verstoppen. Grace loopt haar echtgenoot toevallig tegen het lijf, maar ze wil de pret van Will niet bederven en doet alsof ze van niets weet. Ondertussen ondernemen Karen en Jack een ambitieus plan om iedereen toch te verrassen.

Eergisteren 13:55 How I Met Your Mother

Seizoen 3 - Aflevering 17 - The Goat: Barney voelt zich schuldig als hij de "Bro"-code heeft geschonden en moet zien om te gaan met de gevolgen. Lily behoedt een dier voor de slacht. En Ted bereidt zich voor op zijn verjaardag - hij bereikt een mijlpaal.

Eergisteren 12:01 Paf de hond

Te Opgeblazen: Het is Pat´s verjaardag.

Eergisteren 09:00 CSI: Crime Scene Investigation

Nick, Greg en Hodges nemen Henry mee voor een avondje uit om Henry's verjaardag te vieren. In de bar ontdekken ze het lichaam van een man waaraan een wasbeer is vastgemaakt. Catherine onderzoekt ondertussen de dood van een vrouw die in haar bad verdronk.

Eergisteren 08:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Tover-Jeanette: Jeanette is jarig, maar ze wil het niet vieren, omdat ze niet meer gelooft in de magie van deze speciale dag. De Chipmunks en de Chipettes werken samen om haar een magische, sprookjesachtige verjaardag te bezorgen die ze nooit zal vergeten.

Eergisteren 06:45 My Cat From Hell

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Stalking Miss Daisy: Vanaf het moment dat Dexter het huis betrad, stond hij Daisy naar het leven. Intussen heeft Sarah voor haar verjaardag Giver gekregen van Corey, maar dit cadeau is geen succes.

 Meer