Je vindt hier de programma's van Verjaardag op tv We hebben de volgende programma's voor Verjaardag De avonturen van Kid Danger: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 3 Texaanse worst / Yoehoe Tube Captain Man en Kid Danger krijgen de opdracht om duizend. Ducktales: Jeugd, Gefeliciteerd, Dorus Druif! Kwak werkt samen met Kitty om Dorus op te lichten op z'n verjaardag, terwijl Kwik. Chicago Fire: Serie/soap, Seizoen 5 Lift Each Other De ouders van Antonio en Gabriela Dawson bezoeken Chicago om er hun. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 21 Mama Big’s verjaardag Mama Big is jarig en Peppa, George en Papa Big gaan haar. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 21 van 26 Het verhaal van Melanie's verjaardagscadeautje KRO NCRV Animatieserie over het. Casper & Emma – Beste vriendjes: Film, Emma wordt bijna vijf en wil voor haar verjaardag graag een hond. Maar haar moeder vindt dat ze daar nog niet groot genoeg voor is. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Hier. De Grote Generatieshow: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 4 van 4 Chips & Cola BNNVARA In de vierde aflevering draait het om eten en. According To Jim: Comedy, Seizoen 2 Aflevering 16 van 28 Slumber Party Cheryl moet alles regelen voor de verjaardag van Ruby omdat Jim. De avonturen van Kid Danger: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 3 Texaanse worst / Yoehoe Tube Captain Man en Kid Danger krijgen de opdracht om duizend. Keeping Up Appearances: Serie, Seizoen 5, Aflevering 3 Hyacinth Is Alarmed. Richard is hun huwelijksverjaardag vergeten. Gelukkig komt men die. Huize Herrie: Animatie, Seizoen 2 Aflevering 9 Feestbeest Lori viert haar zeventiende verjaardag in stijl, zoals zij vindt dat het. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 21 van 26 Het verhaal van Melanie's verjaardagscadeautje KRO NCRV Animatieserie over het. Blaze en de Monsterwielen: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 9 Pak die taart! Darington is jarig en geeft een feestje. Blaze en AJ halen zijn.

Verjaardag op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 14:51 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 28 - Slumber Party Cheryl moet alles regelen voor de verjaardag van Ruby omdat Jim alles lijkt te verprutsen. Op de dag van het feest blijkt Jim te moeten zorgen voor alle meisjes die blijven slapen op het pyjamafeest.

Vandaag | 22:45 Crime Scene Investigation

Appendicitement Nick, Greg en Hodges 'ontvoeren' collega Henry om zijn verjaardag te vieren. In het café waar ze hem mee naar toe nemen, stuiten ze op een dubbele moord. Alle aanwezige personen worden gezien als verdachten.

Morgen | 11:08 Paf de hond

Piñata Party Lola vindt Victor verdrietig en alleen in zijn tuin. Morgen is zijn verjaardag maar er is helemaal niets gepland voor deze speciale dag. Met haar hart besluit het meisje een feestje te organiseren.

Morgen | 18:46 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 28 - Slumber Party Cheryl moet alles regelen voor de verjaardag van Ruby omdat Jim alles lijkt te verprutsen. Op de dag van het feest blijkt Jim te moeten zorgen voor alle meisjes die blijven slapen op het pyjamafeest.

Overmorgen | 07:30 Ducktales: Welkom in Duckstad

Donald De familie viert de verjaardag van Donald.

Overmorgen | 10:25 TV Monument: Koos Postema

BNNVARA Portret van Koos Postema naar aanleiding van zijn 80e verjaardag.

Verjaardag op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:55 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Texaanse worst / Yoehoe Tube Captain Man en Kid Danger krijgen de opdracht om duizend hotdogs op te halen voor een verjaardagsfeest. // Om Schwoz te redden na een mislukt experiment moeten Captain Man en Kid Danger zijn aanwijzingen op internet volgen.

Vandaag | 10:45 Ducktales

Gefeliciteerd, Dorus Druif! Kwak werkt samen met Kitty om Dorus op te lichten op z'n verjaardag, terwijl Kwik iets nieuws probeert te doen in z'n lievelingsspel.

Vandaag | 12:10 Chicago Fire

Seizoen 5 - Lift Each Other De ouders van Antonio en Gabriela Dawson bezoeken Chicago om er hun huwelijksverjaardag te vieren, maar de feestelijke stemming slaat al snel om. Casey probeert het leven van een jongen te redden na een hartverscheurende oproep. Boden ontdekt een duister geheim over het verleden van zijn stiefzoon James. Otis en Kidd doen mee aan een modderwedstrijd om café Molly's te sponsoren.

Vandaag | 12:35 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Mama Big’s verjaardag Mama Big is jarig en Peppa, George en Papa Big gaan haar verrassen.

Vandaag | 12:45 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 21 van 26 - Het verhaal van Melanie's verjaardagscadeautje - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 13:10 Casper & Emma – Beste vriendjes

Film, Emma wordt bijna vijf en wil voor haar verjaardag graag een hond. Maar haar moeder vindt dat ze daar nog niet groot genoeg voor is. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Hier ...

Emma wordt bijna vijf en wil voor haar verjaardag graag een hond. Maar haar moeder vindt dat ze daar nog niet groot genoeg voor is. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Hier ontmoeten de kleuters elkaar en hebben ze allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee sluiten direct vriendschap en hun knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa mee naar huis nemen. Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien.

Vandaag | 13:20 De Grote Generatieshow

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 4 - Chips & Cola - BNNVARA In de vierde aflevering draait het om eten en drinken. De éne generatie dronk bijvoorbeeld al bier op z'n twaalfde verjaardag, de ander lurkt eerder een ballon vol lachgas leeg dan dat ze drank mogen kopen in de supermarkt. Er zijn genoeg verschillen, maar hoe diep is die generatiekloof nou echt? Sophie Hilbrand neemt de kijker mee terug in de tijd, maar ook het heden en de toekomst komen aan bod in deze leuke en informatieve spelshow.

Vandaag | 15:21 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Texaanse worst / Yoehoe Tube Captain Man en Kid Danger krijgen de opdracht om duizend hotdogs op te halen voor een verjaardagsfeest. // Om Schwoz te redden na een mislukt experiment moeten Captain Man en Kid Danger zijn aanwijzingen op internet volgen.

Vandaag | 15:30 Keeping Up Appearances

Seizoen 5, Aflevering 3 - Hyacinth Is Alarmed. Richard is hun huwelijksverjaardag vergeten. Gelukkig komt men die dag een alarminstallatie installeren en veinst hij dat dit zijn cadeau is.

Vandaag | 16:04 SpongeBob SquarePants

Seizoen 12 - Aflevering 54 - Spongebob's Verjaardags Uitje Spongebob is jarig en om dat te vieren gaat hij met Patrick en nog wat figuren in een aquarium op wieltjes naar Vasteland, oftewel, aan land. Daar beleven ze allerlei avonturen.

Vandaag | 16:25 SpongeBob SquarePants

Seizoen 12 - Aflevering 55 - Spongebob's Verjaardags Uitje, deel 2 Spongebob en Patrick gaan naar Vastland, terwijl Sande in Bikini Broek een verrassingsfeestje voor Spongebob probeert te organiseren.

Vandaag | 17:07 Europakonzert 2007 - Berlijn

Het Europakonzert van 2007 vond plaats in Berlijn ter ere van de 125ste verjaardag van de Berliner Philharmoniker. Het concertprogramma met als thema ‘Het jaar 1882’ staat onder de muzikale leiding van Sir Simon Rattle. Op het programma staan onder meer Brahms’ Vioolconcert, Op. 77 en Symfonie Nr. 4, Op. 98 en de Prelude uit Wagners Parsifal, een stuk dat door het orkest al in 1913 werd vastgelegd onder leiding van Alfred Hertz. Het feestelijke concert wordt afgesloten met Brahms Dubbelconcert, Op. 102. Solisten van de avond zijn Lisa Batiashvili (viool) en Truls Mørk (cello). Opgenomen in de ‘Kraftwerk und Kabelwerk Oberspree’; een indrukwekkend, historisch industrieel gebouw uit het laat 19e-eeuwse Berlijn.

Vandaag | 17:33 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 26 - Het feest van Neptunes Neptunes vier zijn verjaardag in de Krokante Krab. Al snel komt het treurige verhaal over zijn verloren zoon eruit en dreigt de Krokante Krab erdoor failliet te gaan.

Vandaag | 18:51 Pierre Boulez en de Lucerne Festival Academy

De afgelopen zestig jaar is er vrijwel niemand van grotere invloed geweest op hedendaagse muziek dan Pierre Boulez. Al vanaf zijn vroege jaren heeft hij de reputatie een koene voorvechter te zijn van de avant-garde. Met zijn composities, interpretaties en ideeën heeft hij een groot stempel gedrukt op de internationale muziekwereld: niet alleen als componist en dirigent maar ook als muziekfilosoof en leraar. Deze documentaire van Gunter Atteln en Angelika Stiehler richt zich op Boulez' werk voor de Lucerne Festival Academy en is een hommage aan de Fransman ter gelegenheid van zijn 85e verjaardag op 26 maart 2010.

Vandaag | 19:56 Teen Titans Go!

Aflevering 1201 - Vriendschapsverjaardag Cyborg en Beast Boy vieren de geboorte van hun vriendschap. Ro bin begrijpt dit niet en komt er achter dat hun ”vriendschap” een echt wezentje is.

Vandaag | 21:45 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 21 van 26 - Het verhaal van Melanie's verjaardagscadeautje - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 22:35 Happy Death Day IMDb: 6.5

IMDB * 6.5 - Film, Happy Death Day is een Amerikaanse horror en komediefilm uit het jaar 2017. Met actrice Jessica Rothe in de hoofdrol. Het verhaal volgt Tree Gelbman, een blonde studente die de ergste verjaardag ooit beleeft. Op het einde van de ...

Happy Death Day is een Amerikaanse horror- en komediefilm uit het jaar 2017. Met actrice Jessica Rothe in de hoofdrol. Het verhaal volgt Tree Gelbman, een blonde studente die de ergste verjaardag ooit beleeft. Op het einde van de dag wordt ze namelijk bruut vermoord. Het is een dag die ze telkens opnieuw beleeft, van de alledaagse details tot aan het dodelijke einde dat ze elke dag weer moet doormaken. Om de cirkel te doorbreken zal ze moeten achterhalen wie de moordenaar is en waarom deze het op haar voorzien heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/happy-death-day

Vandaag | 23:05 SpongeBob SquarePants

Seizoen 12 - Aflevering 54 - Spongebob's Verjaardags Uitje Spongebob is jarig en om dat te vieren gaat hij met Patrick en nog wat figuren in een aquarium op wieltjes naar Vasteland, oftewel, aan land. Daar beleven ze allerlei avonturen.

Vandaag | 23:26 SpongeBob SquarePants

Seizoen 12 - Aflevering 55 - Spongebob's Verjaardags Uitje, deel 2 Spongebob en Patrick gaan naar Vastland, terwijl Sande in Bikini Broek een verrassingsfeestje voor Spongebob probeert te organiseren.

Morgen | 00:09 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Bellenman Marinette wil Adrien een verjaardagscadeau geven, maar durft dat niet goed en worstelt ermee. Ondertussen heeft Havikmot Nino, de vriend van Adrien, geakumeerd tot Bellenman.

Morgen | 00:34 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 26 - Het feest van Neptunes Neptunes vier zijn verjaardag in de Krokante Krab. Al snel komt het treurige verhaal over zijn verloren zoon eruit en dreigt de Krokante Krab erdoor failliet te gaan.

Morgen | 03:40 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 21 van 26 - Het verhaal van Melanie's verjaardagscadeautje - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 05:38 LoliRock

De Verjaardag Iris krijgt een geheimzinnige muziekdoos van een anonieme fan waardoor ze voorspellende dromen krijgt. Ondertussen organiseren ze een feestje voor de 50ste verjaardag van Tante Ellen.

Morgen | 08:30 My Best Friend's Wedding

Morgen - Comedy, Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar ...

Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden trouwen. Drie weken voor Julianne's verjaardag belt Michael op met de mededeling dat hij over vier dagen gaat trouwen met de piepjonge en steenrijke Kim. Julianne is vastbesloten het huwelijk te saboteren, omdat ze erachter is gekomen dat ze al die jaren verliefd op Michael was maar deze gevoelens altijd heeft onderdrukt.

Morgen | 09:45 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 21 van 26 - Het verhaal van Melanie's verjaardagscadeautje - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 11:08 Paf de hond

Piñata Party Lola vindt Victor verdrietig en alleen in zijn tuin. Morgen is zijn verjaardag maar er is helemaal niets gepland voor deze speciale dag. Met haar hart besluit het meisje een feestje te organiseren.

Morgen | 14:50 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 21 van 26 - Het verhaal van Melanie's verjaardagscadeautje - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 15:18 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Mama Big’s verjaardag Mama Big is jarig en Peppa, George en Papa Big gaan haar verrassen.

Morgen | 15:31 Keeping Up Appearances

Seizoen 5, Aflevering 3 - Hyacinth Is Alarmed. Richard is hun huwelijksverjaardag vergeten. Gelukkig komt men die dag een alarminstallatie installeren en veinst hij dat dit zijn cadeau is.

Morgen | 18:05 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Ka'ili Aku (Snatchback) Terwijl hij zijn verjaardag in het gezelschap van zijn collega's viert, krijgt Chin te horen dat zijn nichtje Sara in Mexico is ontvoerd door een drugskartel. Samen met de rest van het team reist Chin naar Mexico af om haar te redden.

Morgen | 18:56 Family Guy

Seizoen 16 - Aflevering 4 - Follow the Money Als Chris een speciaal dollarbiljet krijgt voor z'n verjaardag en dat al snel kwijtraakt, wordt de dollar doorgegeven van personage op personage in Quahog.

Morgen | 19:45 Modern Family

Seizoen 8 - Five Minutes Op vijf minuten kan er veel gebeuren. Mitchell en Cam hebben nog vijf minuten om hun vlucht te halen, terwijl de slaappillen die ze hebben ingenomen net beginnen te werken. Op Rainers verjaardag moeten Haley en Rainer hun relatie evalueren in de vijf minuten voor de verjaardagstaart komt. Phil en Claire leren op vijf minuten tijd Alex' nieuwe vriend kennen. Vijf minuten voordat de film begint, moet Manny een parkeerplaats vinden terwijl Jay en Gloria ruziën op de achterbank.

Morgen | 20:10 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - The Birthday Synchronicity Terwijl Amy samen met Sheldon haar verjaardag viert, verwelkomen Howard en Bernadette eindelijk hun eerste baby.

Morgen | 21:55 Helden van Hier: In de Lucht

Seizoen 2 Bij een zwaar verkeersongeval op de E40 in Beernem is een kleine vrachtwagen ingereden op een truck. De autostrade wordt afgesloten, zodat de helikopter veilig kan landen. Een kind is voor de aankomst van de MUG-helikopter al bevrijd en wordt met de MUG-auto naar het ziekenhuis gebracht. De mama zit wel nog gekneld en moet door de brandweer worden bevrijd. Zij wordt naar het ziekenhuis gevlogen, waar ze herenigd wordt met haar dochter. De helikopter vliegt ook uit voor een moeilijke reanimatie. Een oude man is uit een vijver gehaald, is buiten bewustzijn en heeft een lichaamstemperatuur van slechts 30,5 graden. De brandweer is de reanimatie al begonnen als de MUG-hulpverleners aankomen. En ook voor Dimitri wordt de helikopter ingeschakeld. Hij wordt na een werkongeval in spoed overgevlogen naar AZ Sint-Jan in Brugge. Hij heeft meerdere breuken in zijn gezicht en moet ook op meerdere plaatsen gehecht worden. Piloot Danny vliegt op zijn verjaardag uit naar een trailerpark voor een gasontploffing in een caravan. Vanuit de lucht is een grote rookpluim te zien. Het slachtoffer heeft brandwonden opgelopen op verschillende plaatsen van zijn lichaam. Hij wordt naar het brandwondencentrum in Neder-Over-Heembeek gevlogen om snel verzorging te krijgen. Ook op de spoeddienst is het alle hens aan dek. Een man wordt binnengebracht na een ongeval met een kettingzaag. Hij heeft een diepe snee in zijn arm. Een slagader is overgesneden en ook zijn spier is geraakt. Ook kleine Remco heeft verzorging nodig. Hij heeft bij een val een wonde opgelopen aan zijn hoofd. Daarnaast brengt de ambulance een vader met zijn twee kinderen naar de spoeddienst. Door een brand in hun woning hebben ze veel rook ingeademd. De dokters testen hun bloed om te zien of er veel CO in zit. Ten slotte wordt een jongeman zijn vinger terug in de kom getrokken na een skateongeval en krijgt de 100-jarige Adolphe verzorging aan zijn teen.

Morgen | 22:26 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 142 van 240 - Lepel, De Als blijkt dat Pap de verjaardag van Mam is vergeten, stuurt hij Gumball en Darwin er op uit om in het plaatselijke tankstation een cadeautje voor haar te kopen.

Morgen | 22:55 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Ka'ili Aku (Snatchback) Terwijl hij zijn verjaardag in het gezelschap van zijn collega's viert, krijgt Chin te horen dat zijn nichtje Sara in Mexico is ontvoerd door een drugskartel. Samen met de rest van het team reist Chin naar Mexico af om haar te redden.

Overmorgen | 02:32 Keeping Up Appearances

Seizoen 5, Aflevering 3 - Hyacinth Is Alarmed. Richard is hun huwelijksverjaardag vergeten. Gelukkig komt men die dag een alarminstallatie installeren en veinst hij dat dit zijn cadeau is.

Overmorgen | 03:10 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Ka'ili Aku (Snatchback) Terwijl hij zijn verjaardag in het gezelschap van zijn collega's viert, krijgt Chin te horen dat zijn nichtje Sara in Mexico is ontvoerd door een drugskartel. Samen met de rest van het team reist Chin naar Mexico af om haar te redden.

Overmorgen | 07:30 Ducktales: Welkom in Duckstad

Donald De familie viert de verjaardag van Donald.

Overmorgen | 07:30 Keeping Up Appearances

Seizoen 5, Aflevering 3 - Hyacinth Is Alarmed. Richard is hun huwelijksverjaardag vergeten. Gelukkig komt men die dag een alarminstallatie installeren en veinst hij dat dit zijn cadeau is.

Overmorgen | 07:35 Teen Titans Go!

Aflevering 1225 - BBR Verjaardag Omdat Robin niet wordt uitgenodigd voor Beast Bou's feestje geeft Robin zelf een feestje met als speciale gast Bob Uecker.

Overmorgen | 09:40 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 35 - 1 April / Dazzle's verjaardagsverrassing Dazzle wil een 1 april grap uithalen met Poppy, maar dat gaat nog niet zo gemakkelijk. // Dazzle is jarig, maar ze denkt dat de anderen dat vergeten zijn. Poppy, Jasper, Butterbean en Cricket organiseren een surprise party voor haar.

Overmorgen | 10:14 44 Katten

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Cosmo, de astronautenkat Als de Buffycats horen dat Cosmo graag naar de maan en Mars wil op zijn verjaardag, helpen ze hem om zijn droom uit te laten komen. Al zijn het niet de echte maan en Mars, het is echt voor Cosmo, die de verjaardag van zijn leven krijgt.

Overmorgen | 12:15 Ducktales: Welkom in Duckstad

Donald De familie viert de verjaardag van Donald.

 Meer

Verjaardag gemist

Eerder Vandaag | 07:07 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Feestbeest Lori viert haar zeventiende verjaardag in stijl, zoals zij vindt dat het hoort. Maar dat is niet hoe de Herries het vieren.

Eerder Vandaag | 07:00 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 21 van 26 - Het verhaal van Melanie's verjaardagscadeautje - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Eerder Vandaag | 06:16 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Pak die taart! Darington is jarig en geeft een feestje. Blaze en AJ halen zijn verjaardagstaart op. Maar als Crusher de lekkere taart ziet, wil hij hem opeten; hij probeert de taart te stelen. Blaze en AJ gaan erachteraan!