Verhuizen op tv (tv-tip)

Ma 30 september 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6091 - Nederlandse soap. Janine deelt haar donkerste vermoedens met Nina. Nina reageert op een onverwachte manier. Rik denkt te weten waarom Daan niet wil verhuizen naar een eigen woning. Puck neemt een artistieke beslissing die ongunstig kan uitpakken voor LaNina.

Je vindt hier de programma's van Verhuizen op tv We hebben de volgende programma's voor Verhuizen Goede Tijden, Slechte Tijden: 30/09 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6091 Nederlandse soap. Janine deelt haar donkerste vermoedens met Nina. Nina. Huizenjagers: Vastgoedwedstrijd, 'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere. Pitch: Dramaserie, 'Unstoppable Forces & Immovable Objects.' (s 1/ep 8) Tijdens een uitstel door regen houdt het team een. Rivales sur la glace: Morgen - Tv-drama, Wanneer Mattie Dane, de 15 jarige kunstschaatskampioene een zware val maakt tijdens een wedstrijd. Henry Danger: Morgen - Seizoen 4 Aflevering 15 Henry's Frittle probleem: Jake krijgt een baan bij de Frittle fabriek in Bordertown.. Grey's Anatomy: Morgen - Dramaserie, 'This Is Why We Fight.' (s 9/ep 16) Het gerucht over de financiële problemen van het ziekenhuis. The Bachelors: Morgen - IMDB * 6.8 - Komedie, Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in een. Vtwonen verbouwen of verhuizen: Overmorgen - Magazine, Seizoen 1 Lifestylemagazine. Amsterdam. Jan en Marre zijn acht jaar geleden verhuisd vanwege de. Vtwonen verbouwen of verhuizen: Overmorgen - Magazine, Seizoen 1 Lifestylemagazine. Zwolle. Sarah en Wouter wonen in een mooie hoekwoning. Ze hebben. Huizenjagers: Overmorgen - Vastgoedwedstrijd, 'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een.

Verhuizen op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 12:55 Vtwonen verbouwen of verhuizen

Seizoen 1 - Lifestylemagazine. Amsterdam. Jan en Marre zijn acht jaar geleden verhuisd vanwege de geboorte van hun oudste kind. Ze hebben nu drie kinderen. Ze missen in hun huis onder andere een extra slaapkamer en ruimte in de woonkamer.

Overmorgen | 15:50 Vtwonen verbouwen of verhuizen

Seizoen 1 - Lifestylemagazine. Zwolle. Sarah en Wouter wonen in een mooie hoekwoning. Ze hebben weinig ruimte in de keuken om gezellig en lang te koken. Ook hebben ze behoefte aan meer bergruimte na de komst van hun dochtertje.

Overmorgen | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Life in the Light. Het team onderzoekt de dood van een yoga-instructeur. Al snel blijkt dat het slachtoffer banden had met een motorbende. Booth heeft al dertig dagen niet meer gegokt. Beetje bij beetje probeert hij de relatieproblemen met Brennan op te lossen. Angela en Hodgins besluiten naar Parijs te verhuizen.

Zo 22 september 2019 | 15:30 De Boskampi's IMDb: 7.0

22/09 - IMDB * 7.0 - Komische avonturenfilm, De Boskampi's (Alternatieve titel: Little Gangster) is een Nederlandse komedie en avonturenfilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Thor Braun, Henry Van Loon en Rick Lens. De vader van ...

De Boskampi's (Alternatieve titel: Little Gangster) is een Nederlandse komedie en avonturenfilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Thor Braun, Henry Van Loon en Rick Lens. De vader van Rik Boskamp is een bekwame, maar sullige boekhouder die moeilijk nee kan zeggen. Dat hij door buurtkinderen en collega's flink wordt gepest, maakt ook Rik tot doelwit. Wanneer zijn vader voor een promotie moet verhuizen, ziet Rik de kans om met een schone lei te beginnen. Hij meet zichzelf het imago van maffioso aan. Daarop ruilt krullebol hij z'n ribbroek voor een spijkerbroek, wit T-shirt, zwartleren jack en opgeföhnde blonde kuif. Als Rikkie Boskampi geniet hij voortaan de reputatie van 'Italiaanse' linkmiegel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-little-gangster

Za 28 september 2019 | 12:50 Vtwonen verbouwen of verhuizen

Seizoen 1 - Lifestylemagazine. Zwolle. Sarah en Wouter wonen in een mooie hoekwoning. Ze hebben weinig ruimte in de keuken om gezellig en lang te koken. Ook hebben ze behoefte aan meer bergruimte na de komst van hun dochtertje.

Ma 30 september 2019 | 11:10 The Real O'Neals

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. The Real Move. Murray brengt steeds meer tijd door in het huis, en Pat beseft dat het tijd wordt om te verhuizen. Ondertussen start Eileen haar nieuwe job in het salon van tante Jodi. Wanneer de kinderen ontdekken hoe ongelukkig hun ouders waren tijdens hun huwelijk, organiseren ze een feestelijke scheidings-ceremonie.

Ma 30 september 2019 | 17:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Britse realityreeks. In deze aflevering bezoeken we de pijlgifkikkers, een van de dodelijkste dieren ter wereld. Een druppel van hun gif is genoeg om zeker twintig mensen om te brengen. Het is een bedreigde diersoort omdat hun habitat, het Colombiaanse regenwoud, almaar kleiner wordt door de ontbossing. De stekelvarkens hebben enkele maanden geleden een jong gekregen, Marion, en dat vinden hun buren, de meerkatten, bijzonder interessant. Die denken er een speelmaatje bij te hebben, maar Marion is doodsbang van hen. De zeldzame Maleise tapirs krijgen een nieuw en groter verblijf. Ze moeten dus verhuizen en dat blijkt een hele onderneming.

Ma 30 september 2019 | 18:30 Two and a Half Men

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. That's Summer Sausage, Not Salami. Charlie denkt de perfecte vrouw voor Alan gevonden te hebben: hun nieuwe, bloedmooie buurvrouw Danielle. Hij besluit de twee aan elkaar voor te stellen, maar na een tijdje ontdekt hij de ware aard van Danielle.

Ma 30 september 2019 | 18:55 Two and a Half Men

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. My Damn Stalker. Rose brengt de Harpers op de hoogte van haar beslissing om naar Londen te verhuizen. Charlie gelooft haar eerst niet en trekt zich aanvankelijk dan ook weinig aan van haar nakend vertrek, maar langzaam maar zeker beseft hij dat hij oprecht veel voor haar voelt.

Ma 30 september 2019 | 23:05 The Spiderwick Chronicles IMDb: 6.5

30/09 - IMDB * 6.5 - Avonturenfilm, Amerikaanse avonturenfilm, naar de kinderboeken van Tony DiTerlizzi en Holly Black. Mallory en haar tweelingbroers Jared en Simon verhuizen met hun moeder naar Villa Spiderwick, een groot huis van hun tante. De ...

Amerikaanse avonturenfilm, naar de kinderboeken van Tony DiTerlizzi en Holly Black. Mallory en haar tweelingbroers Jared en Simon verhuizen met hun moeder naar Villa Spiderwick, een groot huis van hun tante. De kinderen ontdekken al snel een geheime bibliotheek in huis waar een geheimzinnig boek wacht. Ze ontdekken ook dat er nog iemand in huis is, een kleine kobold die hen het leven zuur maakt door Simons kikkervisjes in te vriezen, zijn muizen te laten ontsnappen en Mallory's haar aan haar bedeinde vast te knopen. Ze proberen de kobold gunstig te stemmen door een nieuw huisje voor hem te maken, het oude hadden ze kapot gemaakt. Als dank voor zijn nieuwe huisje geeft hij hen een waarschuwing: verbrand het geheimzinnige boek. Maar dat kunnen ze niet... Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-spiderwick-chronicles

Di 1 oktober 2019 | 11:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6091 - Nederlandse soap. Janine deelt haar donkerste vermoedens met Nina. Nina reageert op een onverwachte manier. Rik denkt te weten waarom Daan niet wil verhuizen naar een eigen woning. Puck neemt een artistieke beslissing die ongunstig kan uitpakken voor LaNina.

Di 1 oktober 2019 | 17:05 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6091 - Nederlandse soap. Janine deelt haar donkerste vermoedens met Nina. Nina reageert op een onverwachte manier. Rik denkt te weten waarom Daan niet wil verhuizen naar een eigen woning. Puck neemt een artistieke beslissing die ongunstig kan uitpakken voor LaNina.

Wo 2 oktober 2019 | 13:05 This Is Us

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Kyle. Rebecca komt onverwachts op bezoek; Kevin besluit om naar New York te verhuizen; Toby organiseert een speciale dag om Kate uit de schaduw van Kevin te krijgen.

 Meer

Verhuizen op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 00:00 Huizenjagers

'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere woning. Op het verlanglijstje van het gezin staan drie slaapkamers, een bureauruimte en plaats voor twee oldtimers. Maar dat is nog niet alles: zelfstandige Filip wil heel graag zijn optiekzaak in de woning onderbrengen. Een handelsruimte in of naast het pand zou dus een grote plus zijn.

Morgen | 00:10 Pitch

'Unstoppable Forces & Immovable Objects.' (s 1/ep 8) Tijdens een uitstel door regen houdt het team een nepproces in het clubhuis. Mike denkt na over Oscars idee om naar een andere club te verhuizen.

Morgen | 09:00 Rivales sur la glace

Wanneer Mattie Dane, de 15-jarige kunstschaatskampioene een zware val maakt tijdens een wedstrijd moet ze stoppen met schaatsen. Mattie en haar moeder verhuizen. Mattie vindt het moeilijk om zich aan te passen en ook op school lijkt ze nergens bij te horen, tot ze coach Mercury ontmoet in de lokale schaatsbaan.

Morgen | 13:10 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Henry's Frittle-probleem: Jake krijgt een baan bij de Frittle-fabriek in Bordertown. Henry en Ray bedenken een plan zodat Henry niet hoeft te verhuizen.

Morgen | 18:40 Grey's Anatomy

'This Is Why We Fight.' (s 9/ep 16) Het gerucht over de financiële problemen van het ziekenhuis verspreidt zich snel. Catherine moedigt Jackson aan om naar Boston te verhuizen. De coassistenten zijn ondertussen bang om hun baan te verliezen.

Morgen | 22:30 The Bachelors IMDb: 6.8

Morgen - IMDB * 6.8 - Komedie, Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in een ...

Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in een nieuwe liefde. Wes ontmoet Lacy, en introvert maar fel meisje wiens raadselachtige persoonlijkheid de aandacht trekt van Wes. Bill ontmoet Carine, een medelevende en elegante lerares die ook een verdrietig verleden kent. Als hun relaties op de proef worden gesteld groeien Bill en Wes uit elkaar.

Overmorgen | 19:35 Huizenjagers

'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere woning. Op het verlanglijstje van het gezin staan drie slaapkamers, een bureauruimte en plaats voor twee oldtimers. Maar dat is nog niet alles: zelfstandige Filip wil heel graag zijn optiekzaak in de woning onderbrengen. Een handelsruimte in of naast het pand zou dus een grote plus zijn.

Zo 22 september 2019 | 01:40 Pitch

'Unstoppable Forces & Immovable Objects.' (s 1/ep 8) Tijdens een uitstel door regen houdt het team een nepproces in het clubhuis. Mike denkt na over Oscars idee om naar een andere club te verhuizen.

Zo 22 september 2019 | 11:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Duel: Lily trekt officieel bij Marshall en Ted in, en Ted krijgt het gevoel te moeten verhuizen. Barney stelt de 'limoen-wet' in voor eerste dates en Robin wil bewijzen dat je even nodig hebt om te beslissen of je met iemand uit wil of niet.

Zo 22 september 2019 | 17:30 Catfish: The TV Show

Seizoen 6 - Aflevering 20 - 620: Jonge moeder Caitlyn vraagt Max en Nev om hulp om erachter te komen hoe het zit met charmante Facebook-hunk Kenton. Kenton wil per se dat zij en haar dochter naar Kentucky verhuizen, maar is Kenton wie hij zegt te zijn?

Ma 23 september 2019 | 00:50 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Koning zonder koninkrijk / Raak me niet aan: Maurice en Mort besluiten te verhuizen...

Do 26 september 2019 | 17:05 South Park

Seizoen 22 - Aflevering 4 - Tegridy Farms: Butters verkoopt e-sigaretten op school en allerlei fruitsmaakjes voor erin. Randy besluit met het gezin naar het platteland te verhuizen en een boerenbedrijf te beginnen.

Vr 27 september 2019 | 18:15 The Vet Life

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Raining Cats, Dogs, And Tigers: Drie dierenartsen verhuizen met hun gezin naar Houston voor een nieuw leven en een nieuwe carrière. Het is een grote stap, maar ze zijn vastbesloten om er een succes van te maken.

Vr 27 september 2019 | 18:15 The Vet Life

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Raining Cats, Dogs, And Tigers: Drie dierenartsen verhuizen met hun gezin naar Houston voor een nieuw leven en een nieuwe carrière. Het is een grote stap, maar ze zijn vastbesloten om er een succes van te maken.

Vr 27 september 2019 | 22:50 The Vet Life

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Raining Cats, Dogs, And Tigers: Drie dierenartsen verhuizen met hun gezin naar Houston voor een nieuw leven en een nieuwe carrière. Het is een grote stap, maar ze zijn vastbesloten om er een succes van te maken.

Vr 27 september 2019 | 22:50 The Vet Life

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Raining Cats, Dogs, And Tigers: Drie dierenartsen verhuizen met hun gezin naar Houston voor een nieuw leven en een nieuwe carrière. Het is een grote stap, maar ze zijn vastbesloten om er een succes van te maken.

Za 28 september 2019 | 02:25 The Vet Life

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Raining Cats, Dogs, And Tigers: Drie dierenartsen verhuizen met hun gezin naar Houston voor een nieuw leven en een nieuwe carrière. Het is een grote stap, maar ze zijn vastbesloten om er een succes van te maken.

Za 28 september 2019 | 02:25 The Vet Life

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Raining Cats, Dogs, And Tigers: Drie dierenartsen verhuizen met hun gezin naar Houston voor een nieuw leven en een nieuwe carrière. Het is een grote stap, maar ze zijn vastbesloten om er een succes van te maken.

Di 1 oktober 2019 | 16:05 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Deltona Massacre: De 22-jarige Erin Belanger en haar vriend Francisco 'Flacco' Roman verhuizen naar Deltona in Florida voor een nieuwe start. Ze zijn zich niet bewust van het gevaar dat hen wacht.

Wo 2 oktober 2019 | 02:20 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Koning zonder koninkrijk / Raak me niet aan: Maurice en Mort besluiten te verhuizen...

Wo 2 oktober 2019 | 07:50 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Deltona Massacre: De 22-jarige Erin Belanger en haar vriend Francisco 'Flacco' Roman verhuizen naar Deltona in Florida voor een nieuwe start. Ze zijn zich niet bewust van het gevaar dat hen wacht.

Do 3 oktober 2019 | 01:35 South Park

Seizoen 22 - Aflevering 4 - Tegridy Farms: Butters verkoopt e-sigaretten op school en allerlei fruitsmaakjes voor erin. Randy besluit met het gezin naar het platteland te verhuizen en een boerenbedrijf te beginnen.

 Meer

Verhuizen gemist

Eerder Vandaag | 19:40 Huizenjagers

'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere woning. Op het verlanglijstje van het gezin staan drie slaapkamers, een bureauruimte en plaats voor twee oldtimers. Maar dat is nog niet alles: zelfstandige Filip wil heel graag zijn optiekzaak in de woning onderbrengen. Een handelsruimte in of naast het pand zou dus een grote plus zijn.

Eerder Vandaag | 19:15 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Duel: Lily trekt officieel bij Marshall en Ted in, en Ted krijgt het gevoel te moeten verhuizen. Barney stelt de 'limoen-wet' in voor eerste dates en Robin wil bewijzen dat je even nodig hebt om te beslissen of je met iemand uit wil of niet.

Eerder Vandaag | 19:10 Two and a Half Men

'A Beer-Battered Rip-Off.' (s 12/ep 12) Wanneer Lyndsey enkele spullen van Alan terugbrengt, kondigt ze aan dat ze zal verhuizen om een nieuwe start te nemen. Maar wanneer ze die nacht met Alan in bed belandt, begint ze plots te twijfelen. Walden vreest dat een breuk tussen Alan en McMartin de adoptie van Louis in gevaar kan brengen.

Eerder Vandaag | 15:25 Rivales sur la glace

Wanneer Mattie Dane, de 15-jarige kunstschaatskampioene een zware val maakt tijdens een wedstrijd moet ze stoppen met schaatsen. Mattie en haar moeder verhuizen. Mattie vindt het moeilijk om zich aan te passen en ook op school lijkt ze nergens bij te horen, tot ze coach Mercury ontmoet in de lokale schaatsbaan.

Eerder Vandaag | 13:55 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Duel: Lily trekt officieel bij Marshall en Ted in, en Ted krijgt het gevoel te moeten verhuizen. Barney stelt de 'limoen-wet' in voor eerste dates en Robin wil bewijzen dat je even nodig hebt om te beslissen of je met iemand uit wil of niet.

Eerder Vandaag | 12:15 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 2 - The Long Goodbye: Phil en Claire brengen een bliksembezoek aan Alex en beseffen dat ze zich beter redt op de universiteit dan ze hadden verwacht. Manny is vastbesloten om er geen zwaar afscheid van te maken nadat Gloria en Jay hem verhuizen naar zijn studentenkamer. Mitch zorgt per ongeluk voor een versnelde verbouwing en Hayley krijgt een onverwachte kans nadat ze vriendschap sluit met een rijk vrouwelijk lid van de sociëteit.

Gisteren 23:50 How I Met Your Mother

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Duel: Lily trekt officieel bij Marshall en Ted in, en Ted krijgt het gevoel te moeten verhuizen. Barney stelt de 'limoen-wet' in voor eerste dates en Robin wil bewijzen dat je even nodig hebt om te beslissen of je met iemand uit wil of niet.

Gisteren 17:30 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 2 - The Long Goodbye: Phil en Claire brengen een bliksembezoek aan Alex en beseffen dat ze zich beter redt op de universiteit dan ze hadden verwacht. Manny is vastbesloten om er geen zwaar afscheid van te maken nadat Gloria en Jay hem verhuizen naar zijn studentenkamer. Mitch zorgt per ongeluk voor een versnelde verbouwing en Hayley krijgt een onverwachte kans nadat ze vriendschap sluit met een rijk vrouwelijk lid van de sociëteit.

Gisteren 13:35 The Maiden Heist IMDb: 6.1

Gisteren - IMDB * 6.1 - Misdaadkomedie, Als de totale collectie van een museum zal verhuizen naar Denemarken, besluiten de drie museumbewakers hun favoriete kunstwerken te stelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the maiden heist

Als de totale collectie van een museum zal verhuizen naar Denemarken, besluiten de drie museumbewakers hun favoriete kunstwerken te stelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-maiden-heist

Gisteren 10:15 The Bachelors IMDb: 6.8

Gisteren - IMDB * 6.8 - Komedie, Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in ...

Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in een nieuwe liefde. Wes ontmoet Lacy, en introvert maar fel meisje wiens raadselachtige persoonlijkheid de aandacht trekt van Wes. Bill ontmoet Carine, een medelevende en elegante lerares die ook een verdrietig verleden kent. Als hun relaties op de proef worden gesteld groeien Bill en Wes uit elkaar.

Gisteren 07:25 School of Rock IMDb: 7.1

Gisteren - IMDB * 7.1 - School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band ...

School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek- en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt buitengegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn leerlingen volbloed rock-'n-rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen wanneer zijn nieuwe leerkracht de leerlingen inschrijft voor een muziekwedstrijd voor nieuwe bands. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-school-of-rock

Gisteren 01:05 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Morning Jog. Laura en Jake onderzoeken de moord op dokter Aidan Silverman, die tijdens het joggen voor een bus werd geduwd. Mimi, de vrouw van Aidan, onthult aan de detectives dat ze op het punt stonden te verhuizen naar Europa, omdat de wereldvoetbalbond FIFA Aidan een topjob had aangeboden. Kurt Behrenson, de biologische vader van Mimi's zoon, was ronduit tegen de verhuisplannen van de familie Silverman.

Eergisteren 22:00 Modern Family

Seizoen 9 - Aflevering 2 - The Long Goodbye: Phil en Claire brengen een bliksembezoek aan Alex en beseffen dat ze zich beter redt op de universiteit dan ze hadden verwacht. Manny is vastbesloten om er geen zwaar afscheid van te maken nadat Gloria en Jay hem verhuizen naar zijn studentenkamer. Mitch zorgt per ongeluk voor een versnelde verbouwing en Hayley krijgt een onverwachte kans nadat ze vriendschap sluit met een rijk vrouwelijk lid van de sociëteit.

Eergisteren 18:50 The Simpsons

'Coming to Homerica.' (s 20/ep 21) De nieuwe vegetarische Krusty Burger zorgt ervoor dat bijna iedereen in Springfield een voedselvergiftiging oploopt. De oorzaak ligt bij bedorven gerst dat in het naburige Ogdenville werd geteeld. Daardoor stort de economie in Ogdenville in, en zien de inwoners zich verplicht om naar Springfield te verhuizen, waar ze op zoek gaan naar werk.

Eergisteren 15:35 Barely Lethal IMDb: 5.4

Eergisteren - IMDB * 5.4 - Actie, Megan Walsch (Hailee Steinfeld) is een 16 jarig meisje dat is opgegroeid op een kostschool waar kinderen worden opgeleid tot moordenaars. Inmiddels verlangt ze naar een 'normaal' leven en besluit te verhuizen. ...

Megan Walsch (Hailee Steinfeld) is een 16-jarig meisje dat is opgegroeid op een kostschool waar kinderen worden opgeleid tot moordenaars. Inmiddels verlangt ze naar een 'normaal' leven en besluit te verhuizen. Echter wordt ze achterna gezeten door de kwaadaardige Victoria Knox (Jessica Alba), die het op haar gemunt heeft.

Eergisteren 14:55 The Maiden Heist IMDb: 6.1

Eergisteren - IMDB * 6.1 - Misdaadkomedie, Als de totale collectie van een museum zal verhuizen naar Denemarken, besluiten de drie museumbewakers hun favoriete kunstwerken te stelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the maiden ...

Als de totale collectie van een museum zal verhuizen naar Denemarken, besluiten de drie museumbewakers hun favoriete kunstwerken te stelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-maiden-heist

 Meer