Verdriet op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:25 Docu: Suzi Q

Documentaire, Kunst/cultuur, Geen vrouw is zo baanbrekend geweest in de popmuziek als Suzi Quatro. Ze was de eerste ...

Geen vrouw is zo baanbrekend geweest in de popmuziek als Suzi Quatro. Ze was de eerste vrouwelijke bassist in een hardrock band, groeide uit tot een rolmodel voor vrouwen en verkocht 55 miljoen platen wereldwijd. Deze documentaire gaat over het stormachtige leven van de 69-jarige zangeres, die vorig jaar een nieuw album uitbracht. Breuk De Canadese artieste begint in een familieband en wordt begin jaren zeventig door een talentenjager in Engeland opgemerkt. Haar vader houdt de aanbiedingen voor een solo-carrière bij haar weg. Als ze dit hoort, vertrekt ze woedend naar Europa en valt het gezin verbitterd uit elkaar. Ze betaalt voor de breuk met haar zussen en vader met een periode van eenzaamheid. Successen Dit verdriet wordt al snel gecompenseerd door overweldigende successen in Europa. Ze verschijnt altijd in een leren jumpsuit en weet tot op de dag van vandaag een groot publiek aan zich te binden. Ze drijft niet op drank en seks, maar op energie en talent. Stormachtig leven De documentaire zit vol verbazingwekkende details over het stormachtige leven van de zangeres, songwriter, bandleider, actrice, dichter en presentatrice. Zo duikt ze plotseling op in de komische televisieserie Happy Days, waar ze een tijd lang vaste gast is. Er is de bijna vanzelfsprekende vergetelheid en dan plotseling weer de come-back en een plek in de Hall of Fame.

Overmorgen | 20:25 Corona-editie: Voor wie steek jij een kaarsje op?

01/06 - Informatief, NPO zendt vanavond een speciale editie het programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op?' uit. ...

NPO zendt vanavond een speciale editie het programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op?' uit. Anita Witzier brengt met portretten en verhalen een eerbetoon aan de mensen die zijn overleden tijdens de coronacrisis, extra hard moeten werken of juist teleurstellingen te verwerken hebben. In stilte begraven De makers roepen heel Nederland op om op deze tweede pinksterdag een kaarsje te branden voor het raam, op het balkon of in de voortuin. Duizenden Nederlanders worden tijdens de coronacrisis in stilte begraven. Het plotselinge, sobere afscheid maakt het verdriet voor de nabestaanden nog groter. Hard aan het werk Anita Witzier geeft de kille cijfers een gezicht. Naast portretten en verhalen over de overledenen vertelt ze de verhalen van mensen die een kaarsje willen branden voor de zwager, die hard aan het werk is in het ziekenhuis of voor het nichtje, dat nu geen eindexamen kan doen.

Je vindt hier de programma's van Verdriet op tv We hebben de volgende programma's voor Verdriet Docu: Suzi Q: Documentaire, Kunst/cultuur, Geen vrouw is zo baanbrekend geweest in de popmuziek als Suzi Quatro. Ze was de eerste. Corona-editie: Voor wie steek jij een kaarsje op?: 01/06 - Informatief, NPO zendt vanavond een speciale editie het programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op?' uit.. Baby Daddy: Serie, Seizoen 5 Aflevering 11 van 20 Trial By Liar De jonge vrijgezelle Ben geniet van het leven in New York. Zijn. Het Familiediner: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 3 van 6 EO Kleindochter Angelique logeerde vroeger heel graag bij haar opa en oma,. Noddy, de detective: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 38 van 52 Noddy en de zaak van de ongelukkige eenhoorn KRO NCRV Kloppiehoorn is heel. Ik mis je: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 28 van 36 EO 'Hij is 's avonds vrolijk naar bed gegaan en niet meer wakker. Fairly Odd Parents: Jeugd, Seizoen 9 Aflevering 41 Lamme Eenden / Perfecte Nachtmerrie Er is bij de Turners ingebroken en Timmy's vader zet. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Animatie, Aflevering 811 Visie Gumball en Darwin ontdekken een manifest dat Alan heeft geschreven. Hierin staat dat hij. In mijn hart: Morgen - Informatief, In de nieuwe tv serie ‘In mijn hart’ spreekt Klaas Drupsteen op Gelderse begraafplaatsen met. In mijn hart: Morgen - Informatief, In de nieuwe tv serie ‘In mijn hart’ spreekt Klaas Drupsteen op Gelderse begraafplaatsen met.

Verdriet op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 14:20 Baby Daddy

Seizoen 5 - Aflevering 11 van 20 - Trial By Liar De jonge vrijgezelle Ben geniet van het leven in New York. Zijn leven staat op z'n kop, wanneer zijn ex hun dochter van drie maanden oud bij hem achterlaat. Ben besluit om de zorg voor de baby op zich te nemen en krijgt hulp van zijn maatje Tucker, broer Danny, moeder Bonnie en de knappe Riley. Met z'n allen proberen ze de baby zo goed mogelijk op te voeden, wat hen niet altijd goed af gaat. Riley is nog steeds verdrietig over het feit dat Danny en Sam op de middelbare school met elkaar hebben geslapen en Danny in een schijnproces over haar gebroken hart heeft gestopt.

Vandaag | 14:25 Het Familiediner

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 6 - EO Kleindochter Angelique logeerde vroeger heel graag bij haar opa en oma, maar tot haar grote verdriet is er nu al drie jaar geen contact meer tussen haar ouders en grootouders. Bert van Leeuwen gaat met een emotionele videoboodschap van Angelique naar de ruziënde partijen en nodigt ze uit voor een verzoenend familiediner. Brengt hij de familie weer bij elkaar?

Vandaag | 19:25 Ik mis je

Seizoen 2020 - Aflevering 28 van 36 - EO 'Hij is 's avonds vrolijk naar bed gegaan en niet meer wakker geworden.' Dat vertelt Gonnie van Kammen over haar zoon Reinier. Reinier is een vrolijke jongen met een licht verstandelijke beperking en autisme. Hij woont en werkt in een woonvorm waar hij helemaal tot bloei komt. Gonnie mocht negentien jaar van hem genieten. * Een jaar na de diagnose alvleesklierkanker moet Marja Hoogendam afscheid van haar man Peter nemen. Kort voor hij sterft, schrijven ze elkaar een brief. Voor haar is het nog zo onwerkelijk dat hij er niet meer is. Maar ze verwondert zich erover dat ze ondanks het gewankel toch blijft staan. * 'Je hebt je vader niet vergeven', hoort Han van den Boogaart van zijn coach. Voor Han komt deze opmerking als een donderslag bij heldere hemel. Heeft iets wat vroeger gebeurd is nu nog zoveel impact op zijn leven? Hij gaat ermee aan de slag en schrijft zijn vader, die een alcoholprobleem had en in 2006 overleed, een brief. * Harvey, de enige zoon van Sieglien Venloo, krijgt op vakantie in Thailand een hartstilstand. Twee jaar later gaat Sieglien naar Thailand om de plek te zien waar hij is overleden. Het troost haar dat hij daar heeft genoten. Naast het grote verdriet is er bij Sieglien ook dankbaarheid.

Overmorgen | 14:46 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 14 - Chefs, Lies, and FaceTime De ruzie tussen Bobby en Hannah wordt door Lauren alleen nog maar groter. Bugsy krijgt vreselijk nieuws van het thuisfront en moet kiezen tussen naar huis gaan of ondanks haar verdriet doorwerken.

Overmorgen | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 22 - An Inconvenient Ruth Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord. In deze aflevering zoeken Murtaugh en Riggs de daders van een plaatselijke juwelenoverval. Murtaugh wordt voor opa aangezien als hij op de speelplaats staat met Harper. Riggs heeft besloten te stoppen met drinken.

Overmorgen | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 22 - Ruthless Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord. In deze aflevering loopt Murtaugh op glad ijs met Trish. Riggs vindt een onwaarschijnlijke vriend in Ruthie. Captain Avery wordt herenigd met een vriend en vijand die belangrijke informatie over de zaak heeft.

Overmorgen | 23:30 Cultureshock

Michael Jackson's final curtain call Het plotselinge overlijden van Michael Jackson staat centraal. Op 25 juni 2009 overleed de toen 50-jarige King of Pop aan een hartstilstand. Het bericht ging als een schokgolf over de wereld en liet duizenden fans in verdriet en ongeloof achter. We zien onder meer welke reacties het overlijdensbericht losmaakte bij fans en mensen die met hem samenwerkten.

Di 2 juni 2020 | 13:54 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 14 - Chefs, Lies, and FaceTime De ruzie tussen Bobby en Hannah wordt door Lauren alleen nog maar groter. Bugsy krijgt vreselijk nieuws van het thuisfront en moet kiezen tussen naar huis gaan of ondanks haar verdriet doorwerken.

Di 2 juni 2020 | 14:45 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 14 - All Chained Up and No Place to Go Naakte gasten leiden de bemanning af. Hannah en Bobby praten over hun meningsverschillen. De spanning tussen Lauren en Bobby loopt op. Bugsy verwerkt het verdriet over haar onlangs overleden oma.

Di 2 juni 2020 | 22:40 A man apart IMDb: 6.1

02/06 - IMDB * 6.1 - Film, Spanning, Nadat zijn vrouw is vermoord, heeft Sean Vetter (Vin Diesel) niets meer te verliezen en dat maakt zijn wraak des te gevaarlijker. Al zeven jaar jaagt Sean Vetter (Vin Diesel) op Memo Lucero, de grote man achter ...

Nadat zijn vrouw is vermoord, heeft Sean Vetter (Vin Diesel) niets meer te verliezen en dat maakt zijn wraak des te gevaarlijker. Al zeven jaar jaagt Sean Vetter (Vin Diesel) op Memo Lucero, de grote man achter het beruchtste en machtigste drugskartel. Met zijn arrestatie denkt Sean dat de rust wedergekeerd is. Maar deze is slechts van korte duur. De mysterieuze Diablo neemt het kartel over en als ze hem proberen te overmeesteren slaat hij keihard terug door Stacy, Sean's vrouw, in hun eigen huis te vermoorden. Verscheurd door verdriet gaat Sean de strijd aan met Diablo. Hij heeft niets meer te verliezen, schakelt zelfs de hulp in van Lucero vanuit de gevangenis om wraak te nemen op Diablo. Sinds 'The Negotiator' uit 1998 werd het een beetje stil rond regisseur F. Gary Gray. Maar in 2003 slaat hij terug met maar liefst twee nieuwe films: de remake van 'The Italian Job', en 'A Man Apart' met Vin Diesel. Deze reus van een acteur heeft zich in de afgelopen jaren opgewerkt van bijrollen ('Saving Private Ryan') tot hoofdrollen in grote producties ('XXX'). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-man-apart

Wo 3 juni 2020 | 10:43 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 14 - Chefs, Lies, and FaceTime De ruzie tussen Bobby en Hannah wordt door Lauren alleen nog maar groter. Bugsy krijgt vreselijk nieuws van het thuisfront en moet kiezen tussen naar huis gaan of ondanks haar verdriet doorwerken.

Wo 3 juni 2020 | 14:01 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 14 - All Chained Up and No Place to Go Naakte gasten leiden de bemanning af. Hannah en Bobby praten over hun meningsverschillen. De spanning tussen Lauren en Bobby loopt op. Bugsy verwerkt het verdriet over haar onlangs overleden oma.

Do 4 juni 2020 | 10:30 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 14 - All Chained Up and No Place to Go Naakte gasten leiden de bemanning af. Hannah en Bobby praten over hun meningsverschillen. De spanning tussen Lauren en Bobby loopt op. Bugsy verwerkt het verdriet over haar onlangs overleden oma.

 Meer

Verdriet op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:05 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 38 van 52 - Noddy en de zaak van de ongelukkige eenhoorn - KRO-NCRV Kloppiehoorn is heel verdrietig omdat zijn speciale Knuffelbal kwijt is. Noddy moet dit snel onderzoeken!

Vandaag | 19:49 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 41 - Lamme Eenden / Perfecte Nachtmerrie Er is bij de Turners ingebroken en Timmy's vader zet samen met Timmy en Meneer Crocker een detective-team op. // Timmy's vader is verdrietig vanwege het feit dat de Dinkelbergs steeds de prijs voor het perfecte gezin winnen.

Vandaag | 21:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 811 - Visie Gumball en Darwin ontdekken een manifest dat Alan heeft geschreven. Hierin staat dat hij schoolpresident wil worden en de wereld wil veroveren om die vervolgens onder dwang te verlossen van verdriet. Als Gumball en Darwin Alan willen tegenhouden weet die hen in eerste instantie te overtuigen van hun ongelijk. Maar dan blijkt Alan wel degelijk dat soort plannen te hebben en rekent Gumball met hem af.

Morgen | 17:20 In mijn hart

In de nieuwe tv-serie ‘In mijn hart’ spreekt Klaas Drupsteen op Gelderse begraafplaatsen met mensen die een graf of gedenkplek van een dierbare bezoeken. Het zijn spontane gesprekken over liefde, verdriet, geluk, herinneringen, het leven en sterven.

Morgen | 18:20 In mijn hart

In de nieuwe tv-serie ‘In mijn hart’ spreekt Klaas Drupsteen op Gelderse begraafplaatsen met mensen die een graf of gedenkplek van een dierbare bezoeken. Het zijn spontane gesprekken over liefde, verdriet, geluk, herinneringen, het leven en sterven.

Morgen | 19:20 In mijn hart

In de nieuwe tv-serie ‘In mijn hart’ spreekt Klaas Drupsteen op Gelderse begraafplaatsen met mensen die een graf of gedenkplek van een dierbare bezoeken. Het zijn spontane gesprekken over liefde, verdriet, geluk, herinneringen, het leven en sterven.

Morgen | 20:20 In mijn hart

In de nieuwe tv-serie ‘In mijn hart’ spreekt Klaas Drupsteen op Gelderse begraafplaatsen met mensen die een graf of gedenkplek van een dierbare bezoeken. Het zijn spontane gesprekken over liefde, verdriet, geluk, herinneringen, het leven en sterven.

Morgen | 21:20 In mijn hart

In de nieuwe tv-serie ‘In mijn hart’ spreekt Klaas Drupsteen op Gelderse begraafplaatsen met mensen die een graf of gedenkplek van een dierbare bezoeken. Het zijn spontane gesprekken over liefde, verdriet, geluk, herinneringen, het leven en sterven.

Morgen | 22:20 In mijn hart

In de nieuwe tv-serie ‘In mijn hart’ spreekt Klaas Drupsteen op Gelderse begraafplaatsen met mensen die een graf of gedenkplek van een dierbare bezoeken. Het zijn spontane gesprekken over liefde, verdriet, geluk, herinneringen, het leven en sterven.

Morgen | 22:50 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 542 - De Vriend Anais is verdrietig dat ze geen vrienden heeft, daarom bedenken Gumball en Darwin er een voor haar.

Morgen | 23:20 In mijn hart

In de nieuwe tv-serie ‘In mijn hart’ spreekt Klaas Drupsteen op Gelderse begraafplaatsen met mensen die een graf of gedenkplek van een dierbare bezoeken. Het zijn spontane gesprekken over liefde, verdriet, geluk, herinneringen, het leven en sterven.

Overmorgen | 03:05 De Psammy Show

Ik wou dat ik Captain Ten kon ontmoeten! Robert is verdrietig: de stripverhalen van zijn favoriete superheld lopen ten einde. Om hem op te vrolijken wenst Jane dat Captain Ten tot leven komt.

Overmorgen | 13:55 Thuis

Aflevering 4262 Tom en Judith weten niet of hun huwelijk nog kan doorgaan. Nancy heeft last van stress. Karin is verdrietig. Frank krijgt een mooi aandenken aan een leuke namiddag. Er wacht Steven nog een zwaar gesprek.

Overmorgen | 19:06 Blue's Clues

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Een Verdrietige Dag Met Blue Blue is verdrietig en Josh probeert er met Blue's Clues achter te komen waarom.

Overmorgen | 23:08 De Psammy Show

Ik wou dat ik Captain Ten kon ontmoeten! Robert is verdrietig: de stripverhalen van zijn favoriete superheld lopen ten einde. Om hem op te vrolijken wenst Jane dat Captain Ten tot leven komt.

Di 2 juni 2020 | 03:02 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Modderpoelen Het regent. Peppa is verdrietig omdat ze niet buiten kan spelen. Als het stopt met regenen, gaat Peppa met George een van hun lievelingsspelletjes doen: in modderplassen springen. Als Papa Big en Mama Big ook meedoen, wordt het wel heel modderig.

Di 2 juni 2020 | 11:45 Sanjay & Craig

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Lekker Verdriet / Glory Hounds Sanjay en Craig hebben een slechte dag, maar als ze na het luisteren naar trieste muziek worden ze toch weer blij. // Als Sanjay per ongeluk één van de trofeeën van Megan breekt, moet hij op zoek naar een nieuwe troffee.

Di 2 juni 2020 | 17:10 Het Familiediner

Seizoen 2020 - Aflevering 1 van 6 - EO Als je dochter besluit te gaan scheiden van haar man, kan dat voor ouders veel verdriet opleveren. In sommige gevallen ontaardt het in een hooglopende ruzie en een jarenlange verwijdering. Lukt het Bert van Leeuwen om de familie weer aan één tafel te krijgen?

Di 2 juni 2020 | 22:40 A man apart IMDb: 6.1

02/06 - IMDB * 6.1 - Film, Spanning, Nadat zijn vrouw is vermoord, heeft Sean Vetter (Vin Diesel) niets meer te verliezen en dat maakt zijn wraak des te gevaarlijker. Al zeven jaar jaagt Sean Vetter (Vin Diesel) op Memo Lucero, de grote man achter ...

Nadat zijn vrouw is vermoord, heeft Sean Vetter (Vin Diesel) niets meer te verliezen en dat maakt zijn wraak des te gevaarlijker. Al zeven jaar jaagt Sean Vetter (Vin Diesel) op Memo Lucero, de grote man achter het beruchtste en machtigste drugskartel. Met zijn arrestatie denkt Sean dat de rust wedergekeerd is. Maar deze is slechts van korte duur. De mysterieuze Diablo neemt het kartel over en als ze hem proberen te overmeesteren slaat hij keihard terug door Stacy, Sean's vrouw, in hun eigen huis te vermoorden. Verscheurd door verdriet gaat Sean de strijd aan met Diablo. Hij heeft niets meer te verliezen, schakelt zelfs de hulp in van Lucero vanuit de gevangenis om wraak te nemen op Diablo. Sinds 'The Negotiator' uit 1998 werd het een beetje stil rond regisseur F. Gary Gray. Maar in 2003 slaat hij terug met maar liefst twee nieuwe films: de remake van 'The Italian Job', en 'A Man Apart' met Vin Diesel. Deze reus van een acteur heeft zich in de afgelopen jaren opgewerkt van bijrollen ('Saving Private Ryan') tot hoofdrollen in grote producties ('XXX'). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-man-apart

Wo 3 juni 2020 | 03:25 Het Familiediner

Seizoen 2020 - Aflevering 1 van 6 - EO Als je dochter besluit te gaan scheiden van haar man, kan dat voor ouders veel verdriet opleveren. In sommige gevallen ontaardt het in een hooglopende ruzie en een jarenlange verwijdering. Lukt het Bert van Leeuwen om de familie weer aan één tafel te krijgen?

Wo 3 juni 2020 | 04:10 DNA Onbekend

Seizoen 05 - Aflevering 5 van 8 - AVROTROS In DNA Onbekend staan familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek centraal. Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Grote twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Want leven in het ongewisse, of het nu gaat om oorlogskinderen, adoptiezaken of het vermoeden voortgekomen te zijn uit overspel, veroorzaakt veel verdriet. Dionne Stax gaat in DNA Onbekend op pad om voor eens en altijd een antwoord te vinden en een eind te maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen.

Wo 3 juni 2020 | 15:45 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 52 - Zandkasteel - KRO-NCRV Pim en Pom gaan met de vrouw een dagje naar het strand. Dat is fijn! Maar tot hun grote schrik gaan de nichtjes ook mee! Op het strand bouwen Pim en Pom een prachtig zandkasteel. Ze zijn er reuze trots op. Maar als de nichtjes langskomen, trappen ze het mooie zandkasteel helemaal kapot. Pim en Pom zijn heel verdrietig, maar ze laten het niet op zich zitten. Ze bedenken een manier om wraak te nemen. Ze gaan de nichtjes ingraven. En dat kunnen ze heel erg goed...

Wo 3 juni 2020 | 17:45 Eat Pray Love IMDb: 5.8

03/06 - IMDB * 5.8 - Film, Elizabeth Gilbert heeft 'alles wat haar hartje begeert' als moderne vrouw: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn, wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en ...

Elizabeth Gilbert heeft 'alles wat haar hartje begeert' als moderne vrouw: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn, wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Wanneer zij en haar man scheiden, besluit Elizabeth een jaar lang alleen op reis te gaan. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze Italië, Indië en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en daar leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en maakt ze kennis met de kracht van meditatie, en in Indonesië ontdekt ze de balans tussen ernst en lichtvoetigheid. Op Bali ontmoet ze de liefde van haar leven. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/eat-pray-love

Wo 3 juni 2020 | 23:45 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 52 - Zandkasteel - KRO-NCRV Pim en Pom gaan met de vrouw een dagje naar het strand. Dat is fijn! Maar tot hun grote schrik gaan de nichtjes ook mee! Op het strand bouwen Pim en Pom een prachtig zandkasteel. Ze zijn er reuze trots op. Maar als de nichtjes langskomen, trappen ze het mooie zandkasteel helemaal kapot. Pim en Pom zijn heel verdrietig, maar ze laten het niet op zich zitten. Ze bedenken een manier om wraak te nemen. Ze gaan de nichtjes ingraven. En dat kunnen ze heel erg goed...

Wo 3 juni 2020 | 23:56 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 45 - Toekomstblik / Octo's Tikiland SpongeBob, Patrick en Octo worden per ongeluk in een blik gestopt wat over 50 jaar pas wordt opengemaakt. // Omdat Octo erg verdrietig is besluiten Patrick en SpongeBob hem te verrassen. Ze creëren Octo's Tikiland.

Do 4 juni 2020 | 05:53 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 52 - Zandkasteel - KRO-NCRV Pim en Pom gaan met de vrouw een dagje naar het strand. Dat is fijn! Maar tot hun grote schrik gaan de nichtjes ook mee! Op het strand bouwen Pim en Pom een prachtig zandkasteel. Ze zijn er reuze trots op. Maar als de nichtjes langskomen, trappen ze het mooie zandkasteel helemaal kapot. Pim en Pom zijn heel verdrietig, maar ze laten het niet op zich zitten. Ze bedenken een manier om wraak te nemen. Ze gaan de nichtjes ingraven. En dat kunnen ze heel erg goed...

Do 4 juni 2020 | 11:36 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 52 - Zandkasteel - KRO-NCRV Pim en Pom gaan met de vrouw een dagje naar het strand. Dat is fijn! Maar tot hun grote schrik gaan de nichtjes ook mee! Op het strand bouwen Pim en Pom een prachtig zandkasteel. Ze zijn er reuze trots op. Maar als de nichtjes langskomen, trappen ze het mooie zandkasteel helemaal kapot. Pim en Pom zijn heel verdrietig, maar ze laten het niet op zich zitten. Ze bedenken een manier om wraak te nemen. Ze gaan de nichtjes ingraven. En dat kunnen ze heel erg goed...

Do 4 juni 2020 | 12:38 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Rusty's Bottofort / Stierenvechter Rusty Liam heeft een nieuw fort en iedereen mag erin, maar Bottosaurus is te groot. Verdrietig loopt hij weg, maar Rusty bouwt een fort speciaal voor hem. // Meneer Hendriks brengt een oude bulldozer naar Rusty, die er nieuw leven in blaast.

Do 4 juni 2020 | 14:11 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 41 - Lamme Eenden / Perfecte Nachtmerrie Er is bij de Turners ingebroken en Timmy's vader zet samen met Timmy en Meneer Crocker een detective-team op. // Timmy's vader is verdrietig vanwege het feit dat de Dinkelbergs steeds de prijs voor het perfecte gezin winnen.

Do 4 juni 2020 | 15:37 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 52 - Zandkasteel - KRO-NCRV Pim en Pom gaan met de vrouw een dagje naar het strand. Dat is fijn! Maar tot hun grote schrik gaan de nichtjes ook mee! Op het strand bouwen Pim en Pom een prachtig zandkasteel. Ze zijn er reuze trots op. Maar als de nichtjes langskomen, trappen ze het mooie zandkasteel helemaal kapot. Pim en Pom zijn heel verdrietig, maar ze laten het niet op zich zitten. Ze bedenken een manier om wraak te nemen. Ze gaan de nichtjes ingraven. En dat kunnen ze heel erg goed...

Do 4 juni 2020 | 16:13 Piet Piraat

Steven verdrietig Kinderprogramma. Op zijn schip De Scheve Schuit maakt Piet Piraat samen met zijn bemanning de gekste avonturen mee. Ze speuren de grote wateren af op zoek naar de verborgen schat die Piets opa ooit heeft begraven. Samen met zijn vrienden gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Alle hens aan dek dus voor Piet Piraat en zijn gekke bende!

Do 4 juni 2020 | 17:20 Single Parents

Seizoen 2 - The Angie-Man Tony heeft verdriet en de kinderen besluiten hem een make-over te geven om hem op te beuren. Douglas stelt Poppy voor om boodschappen te doen.

Do 4 juni 2020 | 18:05 Sturm der Liebe

Xenia en Christoph brengen samen de nacht door. Xenia wil dat hij zijn liefde voor haar bewijst. Denise en Joshua werken samen en groeien naar elkaar toe. Maar dan keert Annabelle terug van vakantie. Na een ruzie zet Tobias de eerste stap naar Boris. Werner kampt met liefdesverdriet. André probeert hem af te leiden.

Do 4 juni 2020 | 18:45 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Hindsight Leah overweegt om terug te gaan naar Jeremy. Isaac heeft moeite met Javi's uitzending. Jenelles verjaardagsreisje naar New York gaat mis wanneer ze van Nathan hoort. Chelsea en Cole vieren hun verloving, maar Aubree heeft verdrietig nieuws.

Do 4 juni 2020 | 18:56 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 41 - Lamme Eenden / Perfecte Nachtmerrie Er is bij de Turners ingebroken en Timmy's vader zet samen met Timmy en Meneer Crocker een detective-team op. // Timmy's vader is verdrietig vanwege het feit dat de Dinkelbergs steeds de prijs voor het perfecte gezin winnen.

Do 4 juni 2020 | 20:42 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 52 - Zandkasteel - KRO-NCRV Pim en Pom gaan met de vrouw een dagje naar het strand. Dat is fijn! Maar tot hun grote schrik gaan de nichtjes ook mee! Op het strand bouwen Pim en Pom een prachtig zandkasteel. Ze zijn er reuze trots op. Maar als de nichtjes langskomen, trappen ze het mooie zandkasteel helemaal kapot. Pim en Pom zijn heel verdrietig, maar ze laten het niet op zich zitten. Ze bedenken een manier om wraak te nemen. Ze gaan de nichtjes ingraven. En dat kunnen ze heel erg goed...

Do 4 juni 2020 | 20:53 iCarly

Seizoen 5 - Aflevering 3 - 1. april In deze speciale 1 April grappen aflevering, Carly en Spencer moeten hun appartement uit. Iedereen is daar verdrietig over en ze denken samen terug aan hun tijd in Bushwell Plaza. Maar hun herinneringen zijn niet hetzelfde zoals wij ze herinneren.

 Meer