Vast op tv (tv-tips)

Morgen | 20:35 TV-Toppers: Jack Spijkerman & Stefano Keizers

Morgen - Informatief, In deze aflevering van TV Toppers haalt Anita Witzier samen met tv makers Jack Spijkerman en ...

In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met tv-makers Jack Spijkerman en Stefano Keizers herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. Kopspijkers Jack Spijkerman en Stefano Keizers komen allebei uit de wereld van het cabaret. Jack werd bekend bij het grote publiek door het programma Kopspijkers, waar Stefano wekelijks graag naar keek. Inmiddels is hij zelf de geestelijk vader van het radioprogramma Spijkers Met Koppen. Gekkigheid Beide vinden hedendaagse talkshows wat aan de brave kant en houden van spontaniteit, gekkigheid en humor op televisie. Vanavond laten ze zien naar welke televisieprogramma's ze vroeger graag keken, waar ze hard om moeten lachen en wat voor hen onvergetelijke televisie is. Grappenmakers Het vaste kijkerspanel, met de professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, kijkt gezellig mee. Je kunt de afleveringen van TV-Toppers terugkijken via gids.tv/programma/tv-toppers.

Ma 10 augustus 2020 | 20:30 Heat IMDb: 8.2

10/08 - IMDB * 8.2 - Misdaad, Film, Spanning, Amerikaanse misdaadthriller: Los Angeles. Neil McCauley is een beroepscrimineel die een fortuin vergaarde met een indrukwekkende reeks gewelddadige kraken. Vincent Hanna is luitenant bij de ...

Amerikaanse misdaadthriller: Los Angeles. Neil McCauley is een beroepscrimineel die een fortuin vergaarde met een indrukwekkende reeks gewelddadige kraken. Vincent Hanna is luitenant bij de misdaadbrigade die met een ziekelijke verbetenheid achter McCauley aanzit. Tijdens een overval op een geldtransport doden McCauley en zijn trawanten drie bewakers. Hanna bijt zich in de zaak vast. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heat

Ma 10 augustus 2020 | 19:30 Nieuw seizoen: Lang Leve de Liefde

10/08 - Amusement, Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag ...

Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag en is elke werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Vanaf 31 augustus beginnen de afleveringen om 18:00 uur. Samenwonen Singles gaan in dit programma gelijk samenwonen tijdens hun eerste date. Om elkaar beter te leren kennen, verblijven de dates in een luxe appartement en krijgen zij minimaal 24 uur voor hun eerste indruk. Dat levert spraakmakende momenten op. Romantisch weekend Elke dag mogen ze kiezen of ze er nog een aan vastplakken. Als ze het vijf dagen volhouden, mogen ze een romantisch weekend weg als bijzondere afsluiting van een spannende tijd. 20 matches In de appartementen van Lang Leve de Liefde zijn in het eerste seizoen al ruim 20 matches ontstaan. Je kunt alle afleveringen van Lang Leve de Liefde terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/lang-leve-de-liefde.

Je vindt hier de programma's van Vast op tv We hebben de volgende programma's voor Vast TV-Toppers: Jack Spijkerman & Stefano Keizers: Morgen - Informatief, In deze aflevering van TV Toppers haalt Anita Witzier samen met tv makers Jack Spijkerman en. Heat: 10/08 - IMDB * 8.2 - Misdaad, Film, Spanning, Amerikaanse misdaadthriller: Los Angeles. Neil McCauley is een beroepscrimineel die een fortuin vergaarde met een indrukwekkende reeks gewelddadige kraken. Vincent Hanna is luitenant bij de. Nieuw seizoen: Lang Leve de Liefde: 10/08 - Amusement, Het nieuwe seizoen van Lang Leve de Liefde, met extra lange afleveringen van een uur, begint maandag. Een Nieuw Leven In De Zon: Amusement, Reality, Seizoen 3 Aflevering 19 Britse realityserie waarin Britten worden gevolgd die naar het vasteland. Mini Ninja's: Serie, Jeugd, Nachtbrakers Omdat ze door haar leeftijd en onervarenheid buiten de missies gehouden wordt, is Kunoichi. Zeg 'ns AAA: Serie, Seizoen 6 Aflevering 1 van 20 Op weg BNNVARA Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen. Verborgen verleden: Informatief, Seizoen 10 en 11 Aflevering 11 van 12 Kees Prins NTR Kees Prins is als acteur onder meer bekend van. Studio 2020: Muziek, Populaire muziek, Aflevering 8 van 50 Yori NTR Yori Swart staat nog maar aan het begin van haar carrière. Er. Doctors: Behind Closed Doors: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 21 Van een zere keel tot zelfmoordneigingen: een vaste camera geeft je een unieke blik. Blinded: Drama, Serie, Aflevering 3 van 8 All In BNNVARA De kritische aanpak van Bea Farkas zorgt voor problemen in haar privé.

Vast op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:49 Een Nieuw Leven In De Zon

Seizoen 3 - Aflevering 19 Britse realityserie waarin Britten worden gevolgd die naar het vasteland van Europa trekken om hun droom te verwezenlijken. Zij wagen de sprong in het diepe en starten hun eigen bedrijf: van een bar, restaurant of botenverhuurbedrijf in Spanje tot wijngaarden en B&B's in Frankrijk. Zullen zij floreren of falen?

Vandaag | 15:51 Mini Ninja's

Nachtbrakers Omdat ze door haar leeftijd en onervarenheid buiten de missies gehouden wordt, is Kunoichi vastbeloten om te laten zien dat ze net zo goed is als de Mini Ninja's.

Vandaag | 16:05 Zeg 'ns AAA

Seizoen 6 - Aflevering 1 van 20 - Op weg - BNNVARA Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg. Publiekslieveling is huishoudster Mien Dobbelsteen, die zich overal mee bemoeit in haar Amsterdams accent. Vaste uitspraken uit de serie zoals 'Met de assistente van dokter Van de Ploeg' bij het opnemen van de telefoon, en 'Het is kwart over acht...geweest!' als het ontbijt klaar is, worden legendarisch.

Morgen | 06:40 Sarah en Eend

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 40 - Kermis - NTR Sarah en Eend willen uitrusten op hun vaste bankje in het park, maar er is een kermis en ze kunnen hun bankje niet vinden. Dasdame heeft het bankje gezien bij iets groots en ronds, maar ze weet niet meer wat het was. De maan is groot en rond, dus misschien kan hij helpen.

Morgen | 08:32 Star Wars Rebels

De Eervollen Zeb en Kallus komen vast te zitten op een bevroren planeet en ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan ze voorheen dachten.

Morgen | 08:40 Zappsport

Battle American Football - AVROTROS Dit keer draait het om American football. Daarvoor moet je flink wat lef hebben. Elkaar vastpakken en tackelen mag hier gewoon. Het is een variant op rugby. Is dit dan een echte jongenssport? Of laten de meiden zien dat ze flink wat pit hebben en slepen zij de Zappsport-beker binnen? De kinderen komen dit keer van Openbare Basisschool De Punt uit Amsterdam. Ze worden getraind door Barry de Boer en Michelle Pouw, die beiden een aantal keer wereldkampioen werden met hun team.

Morgen | 10:30 #forever

Seizoen 02 - Weekoverzicht - AVROTROS Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? De levens van de vier vrienden zijn te volgen. De kijker wordt meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers.

Morgen | 10:59 LEGO Friends: Girls On A Mission

Hart van de Zee Vastbesloten om Het Hart van de Zee en de geschiedenis van Heart Lake City te beschermen tegen Carter, beginnen de meiden aan het zoeken van de schat. Onder water ontdekken ze het grote geheim van de schat.

Morgen | 12:02 Flipping Out

Seizoen 10 - Aflevering 7 Amerikaanse realityserie over het dagelijkse leven van de Californische vastgoedhandelaar Jeff Lewis en zijn medewerkers.

Morgen | 13:00 Het Sollicitatiegesprek

Aflevering 5 Brits realityprogramma waarin mensen worden gevolgd als ze op sollicitatiegesprek gaan bij hun potentiële nieuwe werkgever. We volgen ze helemaal tot in dat geheimzinnige, kleine kamertje waarvan de deuren tot op heden altijd gesloten bleven. Tijdens het vaak zenuwslopende gesprek worden de emoties van de kandidaten tot in het kleinste detail vastgelegd.

Morgen | 13:40 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 2 van 12 - The Kids Aren't Alright Ryan en zijn team verkopen in Brooklyn zo veel huizen als ze maar kunnen. Steve vraagt zich af of hij geen oppas is in plaats van vastgoedmakelaar, als een paar jonge cliënten zich niet gedragen.

Morgen | 14:02 Het Sollicitatiegesprek

Aflevering 6 Brits realityprogramma waarin mensen worden gevolgd als ze op sollicitatiegesprek gaan bij hun potentiële nieuwe werkgever. We volgen ze helemaal tot in dat geheimzinnige, kleine kamertje waarvan de deuren tot op heden altijd gesloten bleven. Tijdens het vaak zenuwslopende gesprek worden de emoties van de kandidaten tot in het kleinste detail vastgelegd.

Morgen | 14:30 Hello Goodbye

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 6 - KRO-NCRV Een moeder verlangt ernaar om haar twee jonge kinderen die in Amerika wonen weer vast te houden, een man vertelt hoe hij en zijn vrouw een auto-ongeluk in Canada overleefden, twee zussen nemen afscheid van hun geëmigreerde zus en Joris praat met twee ouders over de verslaving van hun dochter.

Morgen | 15:53 Mijn Ridder En Ik

Vastgelegd Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Morgen | 17:29 RTL GP Magazine Specials

Aflevering 5 Autosportprogramma waarin beroemde coureurs in iconische sportwagens en razendsnelle racebolides stappen. We zien onder meer Jan Lammers in een Ferrari 250 GTO en Arie Luyendijk in Lotus Formule 1. Riemen vast voor een half uur op topsnelheid!

Morgen | 18:58 Idioten Op De Weg

Aflevering 6 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 19:00 Wilde dieren in Wildlands

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 Drie succesvolle Nederlandse natuurfilmers leggen het gedrag van de dieren in Wildlands Adventure Zoo Emmen vast.

Morgen | 19:28 Idioten Op De Weg

Aflevering 7 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 07:35 Star Wars - Het Verzet

Geen ontsnappen aan (Special deel 1) Nu de First Order de totale controle over de Colossus heeft, wordt de ene na de andere inwoner vastgezet. Op de achtergrond doemt het grootste gevaar in de geschiedenis van het sterrenstelsel op.

Overmorgen | 10:35 Flip This House

Seizoen 4 - Aflevering 3 van 17 - The Money Pit Peter heeft op het hoogtepunt van de vastgoedmarkt een huis gekocht in Atlanta. De prijzen zijn daarna gekelderd, terwijl de hypotheek torenhoog is. De enige oplossing is verbouwen en verkopen.

Overmorgen | 14:05 TV-Toppers

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - Jack Spijkerman en Stefano Keizers - KRO-NCRV Anita haalt met Jack Spijkerman en Stefano Keizers herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. De één heeft z'n sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zo'n carrière. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Waar keken deze twee generaties TV-Toppers als kind naar, door wie werden ze geïnspireerd en waardoor waren ze tot tranen toe geroerd? We horen hun verhalen en zien de fragmenten die ze graag nog één keer met ons willen delen. En het vaste kijkerspanel, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde professionele grappenmakers Richard Groenendijk, Soundos el Ahmadi, Noortje Veldhuizen en Glodi Lugungu, die kijken gezellig mee.

Overmorgen | 14:18 Ducktales

De laatste vlucht van de Zonnejager! Terwijl het vliegtuig vastzit op een bergtop, moeten de neefjes en Webby een gescheurde foto plakken en Dagobert confronteren met de verdwijning van Dumbella.

Overmorgen | 16:25 Jong en Hindoe, de geloofsbeleving van hindoejongeren

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 2 - NTR Steeds vaker botsen de oude en nieuwe generaties hindoestanen met elkaar. De oude generatie hecht veel waarde aan tradities en religieuze rituelen, maar jongeren vragen zich steeds meer af wat daar de zin van is. Rajiv gaat in gesprek met verschillende hindoejongeren over hoe zij hun geloof ervaren. De oudere generatie hindoestanen is heel hecht. Iedereen kent elkaar, de cultuur, de gebruiken. En daar houden ze graag aan vast. Maar de jongere generatie wijkt daar steeds vaker vanaf. De jongeren zijn opgegroeid in Nederland, gaan hier naar school, gaan uit. Dat zorgt vaak voor wrijving. Ook ten aanzien van de geloofsbeleving. Jonge hindoes willen niet alleen met hun hart geloven, maar ook met hun hoofd. Ze vragen zich steeds meer af wat de zin van de hindoeistische rituelen is.

Overmorgen | 17:30 RTL GP Magazine Specials

Aflevering 6 Autosportprogramma waarin beroemde coureurs in iconische sportwagens en razendsnelle racebolides stappen. We zien onder meer Jan Lammers in een Ferrari 250 GTO en Arie Luyendijk in Lotus Formule 1. Riemen vast voor een half uur op topsnelheid!

Overmorgen | 18:20 De Grote Verbouwing

Seizoen 16 - Aflevering 7 van 7 Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Overmorgen | 21:15 Promenade

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 7 - NTR Terwijl het belangrijkste deel van Nederland nog volop vakantie heeft of in ieder geval nauwelijks tv kijkt, gaan Diederik Ebbinge en zijn vaste gasten Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas deze zomer volop de strijd om de kijker aan met Zomer-Promenade, een informatieve en zonnige oase van meningen, weetjes en analyses.

Overmorgen | 22:40 Reportage: De langste kettingsbotsing van Engeland

Op 5 september 2013 vindt een van de langste kettingbotsingen ooit in Groot-Brittannië plaats. Op een anderhalve kilometer lange brug, die de haven Sheerness van het eiland Sheppey naar het vaste land verbindt, staan driehonderd mensen vast. Ze hebben dringend hulp nodig. Wat is er precies gebeurd bij dit enorme ongeluk en wat was er de oorzaak van? En wat heeft dit ongeluk betekend voor het leven van de betrokkenen?

Overmorgen | 23:05 Battle Los Angeles IMDb: 5.7

Overmorgen - IMDB * 5.7 - Film, Battle: Los Angeles is een Amerikaanse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Liebesman. Met in de hoofdrol onder andere Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez en ...

Battle: Los Angeles is een Amerikaanse actie- en sciencefictionfilm uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Liebesman. Met in de hoofdrol onder andere Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez en Bridget Moynahan. Verschillende steden op aarde worden aangevallen door buitenaardse wezens. In Los Angeles zit een aantal burgers vast in een gebied dat door de buitenaardse wezens wordt bezet. Een marineofficier die op het punt staat om met pensioen te gaan, krijgt de opdracht om met zijn peloton de burgers te bevrijden voordat het gebied door het leger wordt gebombardeerd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/battle-los-angeles

Overmorgen | 23:10 Cobra 11

Familienfest Andrea en Semir worden achtervolgd door de mensensmokkelaar Grigorov. Andrea denkt eerst dat het iets te maken heeft Semirs werk, maar dan blijkt dat het Grigorov om Andrea gaat. Semir valt in handen van Grigorov en wordt samen met Andrea's nieuwe vriend, Robert, vastgehouden. De ontvoerders spelen een kat-en-muisspel met Andrea. Van wie houdt ze echt: Semir of Robert?

Ma 10 augustus 2020 | 09:05 Thomas De Stoomlocomotief

De verdwenen reddingstrein Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven op het eiland Sodor en beleven spannende avonturen. Soms rijden ze heel snel en dan weer heel langzaam. Ze moeten allerlei opdrachten uitvoeren. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten.

Ma 10 augustus 2020 | 10:25 Tik Tak

Seizoen 1, set 2 - Aflevering 13 van 26 - KRO-NCRV Remake van de legendarische Vlaamse kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het Tik Tak-huisje zijn behouden, maar er zitten ook nieuwe rubrieken in deze reeks.

Ma 10 augustus 2020 | 10:32 Chillen met de Ronks

Uit lunchen / De eerste Ronk in de ruimte Mormagnon heeft de offers van de Ronks opgegeten, inclusief bedorven vlees. De voedselvergiftiging zorgt dat hij gaat hallucineren. / Mila zit vast in het ruimteschip.

 Meer

Vast op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:05 Verborgen verleden

Seizoen 10 en 11 - Aflevering 11 van 12 - Kees Prins - NTR Kees Prins is als acteur onder meer bekend van Jiskefet, Overspel en Bij ons in de Jordaan. Hij is nieuwsgierig naar de geschiedenis van de katholieke enclave Heemstede waar hij opgroeide. Ook wil hij weten of er meer artistieke lijnen in zijn familie te vinden zijn, kunstenaars met wie hij een verwantschap kan voelen. Bovenal zou hij echte vrijbuiters onder zijn voorouders willen vinden, mensen die echt gelééfd hebben. En gelukkig zijn die er ook geweest. Voor sommige voorouders ging dat vrije leven wel gepaard met menig bezoek aan de gevangenis, maar het levert Kees mooie verhalen op. Ook over de liefde vindt hij mooie verhalen. Zijn broer laat hem een pas ontdekte liefdesbrief van zijn ouders van vóór hun huwelijk lezen en eeuwen daarvoor liet een verre voorvader vastleggen dat hij echt met de vrouw bij wie hij een kind had verwekt zou trouwen als hij terug zou komen van zijn zeereis. Ware liefde heeft altijd bestaan.

Vandaag | 17:55 Studio 2020

Aflevering 8 van 50 - Yori - NTR Yori Swart staat nog maar aan het begin van haar carrière. Er vallen haar met grote regelmaat mooie samenwerkingsverbanden te beurt. Zo is ze vaste achtergrondzangeres bij Ilse DeLange en deed ze vorig jaar onverwacht een duet met de Nieuw-Zeelandse zanger Blair Jollands. Voor deze Studio 2020 nodigde ze supergitarist Reinier Scheffer uit. Een uitzending om voor te gaan zitten.

Vandaag | 23:30 Doctors: Behind Closed Doors

Seizoen 1 - Aflevering 21 Van een zere keel tot zelfmoordneigingen: een vaste camera geeft je een unieke blik achter de schermen van een hectische huisartenpraktijk in Londen.

Morgen | 02:15 Blinded

Aflevering 3 van 8 - All In - BNNVARA De kritische aanpak van Bea Farkas zorgt voor problemen in haar privé-leven. Ze is vastbesloten uit te zoeken wat de ST Bank en Peder proberen te verbergen. Ondertussen heeft Peder thuis wat uit te leggen als zijn echtgenote een verontrustende ontdekking doet. Bea's collega Thulin lijkt vijanden te hebben gemaakt en ondervindt op hardhandige wijze de nadelen van zijn handelswijze.

Morgen | 03:10 Doctors: Behind Closed Doors

Seizoen 1 - Aflevering 21 Van een zere keel tot zelfmoordneigingen: een vaste camera geeft je een unieke blik achter de schermen van een hectische huisartenpraktijk in Londen.

Morgen | 16:35 Studio 2020

Aflevering 9 van 50 - Thomas Azier - NTR Voor Thomas Azier golden de afgelopen maanden als één lange en koude winter. Die (corona-)winter lijkt nu voorbij. En het zou maar zo kunnen gebeuren dat hij op korte termijn zijn reislust weer kan botvieren. Want dat reizen (onder andere tussen Berlijn, Parijs, Amsterdam en Scandinavië) heeft hem al veel bijzondere songs opgeleverd. Bijna tegennatuurlijk was de release van het album 'Love, Disorderly' in juni van dit jaar, toen heel Nederland nog in lockdown was en Thomas zelf vastzat in onze hoofdstad. In deze uitzending veel nummers van die nieuwe plaat.

Overmorgen | 04:15 WW2 Hell Under The Sea

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 6 - Wounded Warrior USS Sliversides kampt met een vastzittende torpedo en een spoedoperatie in vijandige wateren terwijl ze Japanse schepen onderscheppen die onderweg zijn naar Guadalcanal.

Overmorgen | 10:15 Verborgen verleden

Seizoen 10 en 11 - Aflevering 11 van 12 - Kees Prins - NTR Kees Prins is als acteur onder meer bekend van Jiskefet, Overspel en Bij ons in de Jordaan. Hij is nieuwsgierig naar de geschiedenis van de katholieke enclave Heemstede waar hij opgroeide. Ook wil hij weten of er meer artistieke lijnen in zijn familie te vinden zijn, kunstenaars met wie hij een verwantschap kan voelen. Bovenal zou hij echte vrijbuiters onder zijn voorouders willen vinden, mensen die echt gelééfd hebben. En gelukkig zijn die er ook geweest. Voor sommige voorouders ging dat vrije leven wel gepaard met menig bezoek aan de gevangenis, maar het levert Kees mooie verhalen op. Ook over de liefde vindt hij mooie verhalen. Zijn broer laat hem een pas ontdekte liefdesbrief van zijn ouders van vóór hun huwelijk lezen en eeuwen daarvoor liet een verre voorvader vastleggen dat hij echt met de vrouw bij wie hij een kind had verwekt zou trouwen als hij terug zou komen van zijn zeereis. Ware liefde heeft altijd bestaan.

Overmorgen | 13:00 Studio 2020

Aflevering 8 van 50 - Yori - NTR Yori Swart staat nog maar aan het begin van haar carrière. Er vallen haar met grote regelmaat mooie samenwerkingsverbanden te beurt. Zo is ze vaste achtergrondzangeres bij Ilse DeLange en deed ze vorig jaar onverwacht een duet met de Nieuw-Zeelandse zanger Blair Jollands. Voor deze Studio 2020 nodigde ze supergitarist Reinier Scheffer uit. Een uitzending om voor te gaan zitten.

Overmorgen | 13:30 Nate & Jeremiah By Design

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Classic American Allan en Janelle's renovatie om ruimte te geven aan hun groeiende gezin loopt vast wanneer Janelle plotseling ziek wordt. Nate en Jeremiah staan voor een grote uitdaging.

Overmorgen | 17:30 Christina On The Coast

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Prachtige ouderslaapkamer Vastgoedexpert en ster uit 'Flip or Flop', Christina Anstead, transformeert de verouderde eigendommen van haar klanten in hoogwaardige huizen in het zuiden van Californië.

Overmorgen | 18:00 Christina On The Coast

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Een superkeuken voor mama Vastgoedexpert en ster uit 'Flip or Flop', Christina Anstead, transformeert de verouderde eigendommen van haar klanten in hoogwaardige huizen in het zuiden van Californië.

Overmorgen | 20:00 Celebrity IOU

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Brad Pitt's Gifting A Back Yard Pad Brad Pitt vraagt Drew en Jonathan om hem te helpen zijn goede vriendin en tevens vaste visagiste gedurende 30 jaar te verrassen met een renovatie van haar garage.

Ma 10 augustus 2020 | 01:55 Verborgen verleden

Seizoen 10 en 11 - Aflevering 11 van 12 - Kees Prins - NTR Kees Prins is als acteur onder meer bekend van Jiskefet, Overspel en Bij ons in de Jordaan. Hij is nieuwsgierig naar de geschiedenis van de katholieke enclave Heemstede waar hij opgroeide. Ook wil hij weten of er meer artistieke lijnen in zijn familie te vinden zijn, kunstenaars met wie hij een verwantschap kan voelen. Bovenal zou hij echte vrijbuiters onder zijn voorouders willen vinden, mensen die echt gelééfd hebben. En gelukkig zijn die er ook geweest. Voor sommige voorouders ging dat vrije leven wel gepaard met menig bezoek aan de gevangenis, maar het levert Kees mooie verhalen op. Ook over de liefde vindt hij mooie verhalen. Zijn broer laat hem een pas ontdekte liefdesbrief van zijn ouders van vóór hun huwelijk lezen en eeuwen daarvoor liet een verre voorvader vastleggen dat hij echt met de vrouw bij wie hij een kind had verwekt zou trouwen als hij terug zou komen van zijn zeereis. Ware liefde heeft altijd bestaan.

Ma 10 augustus 2020 | 02:00 How the Earth Works

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Japanese Death Match Liz en Martin bezoeken Japan, om de strijd vast te leggen tussen de mensen en het land waarop ze leven.

Ma 10 augustus 2020 | 02:45 Studio 2020

Aflevering 8 van 50 - Yori - NTR Yori Swart staat nog maar aan het begin van haar carrière. Er vallen haar met grote regelmaat mooie samenwerkingsverbanden te beurt. Zo is ze vaste achtergrondzangeres bij Ilse DeLange en deed ze vorig jaar onverwacht een duet met de Nieuw-Zeelandse zanger Blair Jollands. Voor deze Studio 2020 nodigde ze supergitarist Reinier Scheffer uit. Een uitzending om voor te gaan zitten.

Ma 10 augustus 2020 | 03:30 Nazi Megastructures

Seizoen 6 - Aflevering 6 van 6 - Hitler's Mediterranean Fortress Operatie Mincemeat zorgde voor een gewaagde verrassingsaanval op de nazi's op Sicilië. De Duitse troepen probeerden over het ruige terrein te ontsnappen en het veilige vasteland te bereiken.

Ma 10 augustus 2020 | 10:30 Studio 2020

Aflevering 9 van 50 - Thomas Azier - NTR Voor Thomas Azier golden de afgelopen maanden als één lange en koude winter. Die (corona-)winter lijkt nu voorbij. En het zou maar zo kunnen gebeuren dat hij op korte termijn zijn reislust weer kan botvieren. Want dat reizen (onder andere tussen Berlijn, Parijs, Amsterdam en Scandinavië) heeft hem al veel bijzondere songs opgeleverd. Bijna tegennatuurlijk was de release van het album 'Love, Disorderly' in juni van dit jaar, toen heel Nederland nog in lockdown was en Thomas zelf vastzat in onze hoofdstad. In deze uitzending veel nummers van die nieuwe plaat.

 Meer

Vast gemist

Eerder Vandaag | 14:13 Idioten Op De Weg

Aflevering 18 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 13:43 Idioten Op De Weg

Aflevering 17 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 13:31 Idioten Op De Weg

Aflevering 5 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 12:59 Flip This House

Seizoen 4 - Aflevering 3 van 17 - The Money Pit Peter heeft op het hoogtepunt van de vastgoedmarkt een huis gekocht in Atlanta. De prijzen zijn daarna gekelderd, terwijl de hypotheek torenhoog is. De enige oplossing is verbouwen en verkopen.

Eerder Vandaag | 11:23 Million Dollar Listing: NY

Seizoen 6 - Aflevering 2 van 12 - The Kids Aren't Alright Ryan en zijn team verkopen in Brooklyn zo veel huizen als ze maar kunnen. Steve vraagt zich af of hij geen oppas is in plaats van vastgoedmakelaar, als een paar jonge cliënten zich niet gedragen.

Eerder Vandaag | 11:10 De Grote Verbouwing

Seizoen 16 - Aflevering 6 van 7 Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Eerder Vandaag | 10:55 Animal Cops Philadelphia

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Undercover Sting Het team helpt een hond die bij winterse temperaturen in een achtertuin is achtergelaten, en een kat die in een rioolbuis vastzit wordt gered.

Eerder Vandaag | 10:50 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 26 - Vogels voeren - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Eerder Vandaag | 10:20 Tik Tak

Seizoen 1, set 2 - Aflevering 12 van 26 - KRO-NCRV Remake van de legendarische Vlaamse kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het Tik Tak-huisje zijn behouden, maar er zitten ook nieuwe rubrieken in deze reeks.

Eerder Vandaag | 09:04 Thomas De Stoomlocomotief

Hugo en het luchtschip Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven op het eiland Sodor en beleven spannende avonturen. Soms rijden ze heel snel en dan weer heel langzaam. Ze moeten allerlei opdrachten uitvoeren. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten.

Eerder Vandaag | 07:52 Ducktales

De laatste vlucht van de Zonnejager! Terwijl het vliegtuig vastzit op een bergtop, moeten de neefjes en Webby een gescheurde foto plakken en Dagobert confronteren met de verdwijning van Dumbella.

 Meer