Varen op tv (tv-tips)

Overmorgen | 20:00 Finale: Lego Masters

Overmorgen - Amusement, Vanavond is de finale van LEGO Masters, waarin de drie overgebleven duo's hun ultieme bouwwerk ...

Vanavond is de finale van LEGO Masters, waarin de drie overgebleven duo's hun ultieme bouwwerk mogen maken. Finalisten Na zeven afleveringen zijn de Belgische vrienden Björn & Corneel, de Nederlandse ex-geliefden Lola & Jan en de Nederlandse Martijn & Jos nog over. Maserbuild De finalisten krijgen 28 uur om hun 'masterbuild' te bouwen. Ze gaan voortvarend aan de slag, maar dan slaat de vermoeidheid toe. Kunnen de zes bouwers nog helder nadenken? Winnaars De spanning is om te snijden. Desondanks worden er drie oogverblindende bouwwerken gecreëerd. De winnaars krijgen een trofee van LEGO en 25 duizend euro prijzengeld. Bekijk wat presentator Ruben Nicolai vertelt over het succes van LEGO Masters op gids.tv/v216239/ruben-nicolai-lego-masters.

Wo 3 juni 2020 | 21:45 Terug: Kleine Mensen, Grote Dromen

03/06 - Documentaire, De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine ...

De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine mensen in een wereld die is ingericht voor mensen met een gemiddelde lengte, in het Nederlands ingesproken door tv-presentatrice Lucille Werner. Uniek perspectief Het is een hartverwarmende serie over het dagelijks leven van bijzondere mensen die het leven in Groot-Brittannië door hun kleine postuur vanuit een uniek perspectief ervaren. Het gaat om mensen die niet groter worden dan anderhalve meter. Koksschool Louis Makepeace is maar 1 meter 17 lang. Zijn droom om kok te worden werd de grond in geboord toen de plaatselijke koksschool hem voor een cateringopleiding zou hebben afgewezen vanwege zijn lengte. Maar toen dit verhaal viraal ging, kreeg Louis een aanbod om mee te draaien in de meedogenloze wereld van de haute cuisine. Kleding Mary Russell heeft ook grote dromen: ze weet met haar 1 meter 24 welke problemen kleine vrouwen tegenkomen bij het kopen van kleding. Ze is van plan hier zelf iets aan te doen en de eerste Britse modeontwerper te worden die kleding ontwerpt voor mensen met dwerggroei. Dragqueen Jamie John is 1 meter 42 lang en is bij een klein publiek ook wel bekend als Miss DQ, the Diamond Diva, een van de weinige dragqueens ter wereld met dwerggroei. We volgen Jamie als hij probeert door te breken op het legendarische Fringe Festival in Edinburgh.

Je vindt hier de programma's van Varen op tv We hebben de volgende programma's voor Varen Finale: Lego Masters: Overmorgen - Amusement, Vanavond is de finale van LEGO Masters, waarin de drie overgebleven duo's hun ultieme bouwwerk. Terug: Kleine Mensen, Grote Dromen: 03/06 - Documentaire, De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine. Van Gelders Grijs: Informatief, Wat houdt de ouderen van Gelderland bezig en hoe ervaren zij dingen? Dat zie je bij Van Gelders Grijs.. Below Deck Mediterranean: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 1 van 14 Who's the Boss? De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco vaart uit. Villa Frans: Informatief, Boer Frans ontvangt BN’ers op zijn boerderij in De Lutte. In deze aflevering is Catherine Keyl te gast.. Transformers Robots In Disguise: Jeugd, Aflevering 14 Animatieserie over een team van jonge Autobots. Zij moeten de wereld redden, maar er is een. Kijk uit: Educatief, Seizoen 2020 Kijk uit voor de elektrische step De elektrische step is niet meer weg te denken uit het. Jessie: Jeugd, Een Bijna Onbewoond Eiland (Special Deel 1) Jessie en de kids gaan varen op de middellandse zee en komen daar. Gods of Egypt: IMDB * 5.4 - Film, Set, de genadeloze God van de duisternis, heeft de troon van Egypte overgenomen en heeft het eens vreedzame en welvarende rijk veranderd in een grote chaos. Weinigen durven het op te nemen tegen hem. Een jonge dief, wiens geliefde. Hunt: Muziek, Le Sacre du printemps Tero Saarinens kenmerkende danssolo HUNT behoort tot een van de meest geliefde. Team Kwistenbiebel: Jeugd, Komische reeks met een educatieve noot over het wedervaren van superagente Kwistenbiebel en haar zeskoppig team. Woezel & Pip Overal Vriendjes!: Jeugd, Seizoen 1+2 Aflevering 38 van 39 KRO NCRV In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel & Pip zijn nu ook.

Varen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:05 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 14 - Who's the Boss? De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco vaart uit vanuit Kroatië. Hannah en Bobby krijgen zeven nieuwe collega's, en Hannah komt tegenover een ervaren nieuwe leider te staan: kapitein Sandy.

Morgen | 11:00 Woezel & Pip Overal Vriendjes!

Seizoen 1+2 - Aflevering 39 van 39 - KRO-NCRV In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel & Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen op het muurtje van Buurpoes, lachen met Woezel & Charlie, de wereld rondreizen met Molletje, proefjes doen onder begeleiding van Wijze Varen, of voorgelezen worden door Nederlandse sporthelden, schrijvers en wie al niet.

Morgen | 12:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 55 van 78 - Het vaarbewijs - KRO-NCRV Als de Vikingen door Deense wateren varen, worden ze tegengehouden door een zeepatrouille. Op dat moment zit Wickie aan het roer. Omdat hij geen stuurbrevet heeft kan de Drakkar in beslag genomen worden, tenzij hij alsnog een stuurexamen doet.

Morgen | 14:10 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 14 - Who's the Boss? De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco vaart uit vanuit Kroatië. Hannah en Bobby krijgen zeven nieuwe collega's, en Hannah komt tegenover een ervaren nieuwe leider te staan: kapitein Sandy.

Overmorgen | 13:50 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 14 - Who's the Boss? De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco vaart uit vanuit Kroatië. Hannah en Bobby krijgen zeven nieuwe collega's, en Hannah komt tegenover een ervaren nieuwe leider te staan: kapitein Sandy.

Overmorgen | 17:10 Denkend aan Holland

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 4 - De Linge - MAX Janny neemt André mee naar de Betuwe voor een koninklijke tocht over de slingerende rivier de Linge die zich uitstrekt tussen Geldermalsen en Gorinchem. André staat aan het roer, Janny wijst de weg. Ze varen door een afwisselend landschap, bezoeken authentieke dorpjes en praten met bewoners. In Leerdam bezoeken ze een eeuwenoude glasfabriek, waar André een poging doet om glas te blazen. Ze worden verrast door onbekende plekken en gebouwen, zoals de Nederlandse toren van Pisa. Het eindpunt is het plaatsje Buren waar de voorouders van onze koning vandaan komen.

Overmorgen | 18:05 Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 51 van 61 De dierentuin is een tijdloze attractie die jong en oud de bijzondere wereld van de meest exotische en wilde diersoorten laat ervaren. Achter de schermen werkt het dierentuinpersoneel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op deze belevenis. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en alles wat daar omheen gebeurt.

Overmorgen | 18:35 Drukte in de Dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 52 van 61 De dierentuin is een tijdloze attractie die jong en oud de bijzondere wereld van de meest exotische en wilde diersoorten laat ervaren. Achter de schermen werkt het dierentuinpersoneel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op deze belevenis. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en alles wat daar omheen gebeurt.

Zo 31 mei 2020 | 13:50 Way Of Living

Seizoen 9 - Aflevering 6 De ideale vakantiewoning bevindt zich vaak in een heerlijk klimaat. Sanne en Arno hebben zo'n droomplek gevonden: Bonaire. Ze werpen daar een blik op de woningmarkt, en hebben daarnaast ook nog tijd om te snorkelen en varen. Sanne ruilt daarna de warmte in voor een sleetocht van een donkere piste in Saalbach. Ter afsluiting van hun tour door de Ardennen slaapt het presentatieduo ditmaal in een ouderwetse vakantiewoning in Houffalize. En in het zuiden van Portugal neemt Sanne een kijkje bij een nieuw ecologisch resort.

Zo 31 mei 2020 | 17:50 Lego Masters

Seizoen 1 - Aflevering 8 De finaleopdracht waar de drie overgebleven teams enorm naar uitkijken. De opdracht: geen! De finalisten krijgen 28 uur om hun masterbuild te bouwen. Ze gaan voortvarend aan de slag, maar dan slaat de vermoeidheid toe. Kunnen de zes bouwers nog helder nadenken? De spanning is om te snijden. Desondanks worden er drie oogverblindende bouwwerken gecreëerd. Wie gaan er met de winst vandoor?

Zo 31 mei 2020 | 20:30 Hawaii Five-O

Seizoen 9 - Aflevering 12 van 25 - Ka Hauli O Ka Mea Hewa 'Ole, He Nalowale Koke (A Bruise Inflicted on an Innocent Person Vanishes Quickly) Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. MacGarrett en Five-0 ondersteunen Danny en Rachel door vast te stellen wat er gebeurde toen Grace een levensbedreigend auto-ongeluk kreeg en in kritieke toestand belandde. Ook helpt Tani Koa wanneer zijn revalidatiepatiënt vermist raakt.

Zo 31 mei 2020 | 22:05 Reportage: Dodelijke dates

Reportages over waargebeurde gebeurtenissen en opvallende mensen. Dating-apps en sociale media zijn in korte tijd de meest populaire manier geworden om met andere mensen in contact te komen. Maar door ons leven online te zetten worden we ook blootgesteld aan gevaren. Misdrijven waarbij dating-apps en sociale media een rol spelen, zijn een toenemend probleem. Hoe veilig is het om iemand online te leren kennen?

Zo 31 mei 2020 | 23:10 Hawaii Five-0

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 24 - Kai e'e (Tidal Wave) Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. Een tsunami-expert wordt ontvoerd op dezelfde dag dat oceaanrapporten aangeven dat een tsunami naar Hawaï komt. Five-0 vermoedt dat het rapport een hoax is en in verband staat met de ontvoering.

Ma 1 juni 2020 | 10:30 Below Deck Mediterranean

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 14 - Who's the Boss? De bemanning van het luxueuze jacht de Sirocco vaart uit vanuit Kroatië. Hannah en Bobby krijgen zeven nieuwe collega's, en Hannah komt tegenover een ervaren nieuwe leider te staan: kapitein Sandy.

 Meer

Varen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:00 Van Gelders Grijs

Wat houdt de ouderen van Gelderland bezig en hoe ervaren zij dingen? Dat zie je bij Van Gelders Grijs. Jochem van Gelder gaat elke week op bezoek bij ouderen. Naast de vele gesprekken die Jochem voert, wordt er elke week een portret gemaakt van een markante ouder en wordt er een grootouder-kleinkind quiz gespeeld. Foto: Fotografiënne

Vandaag | 15:07 Villa Frans

Boer Frans ontvangt BN’ers op zijn boerderij in De Lutte. In deze aflevering is Catherine Keyl te gast. De ervaren tv-presentatrice, die tegenwoordig haar eigen magazine heeft, krijgt zoals gebruikelijk eerst een rondleiding op het boerenbedrijf. Daarna maakt het duo een huifkartocht door de omgeving. Na de lunch mag Catherine zich onder deskundige begeleiding van Frans bekwamen in het klootschieten!

Vandaag | 17:18 Transformers Robots In Disguise

Aflevering 14 Animatieserie over een team van jonge Autobots. Zij moeten de wereld redden, maar er is een probleempje: ook al zijn de Autobots heuse actiehelden, ze zijn nog wel wat onervaren. Bumblebee helpt ze daarom niet alleen als leider van de ploeg, maar óók als hun coach.

Vandaag | 17:58 Kijk uit

Seizoen 2020 - Kijk uit voor de elektrische step De elektrische step is niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. Maar kent iedereen de regels even goed? Waar mogen we rijden en hoe? 'Kijk uit' buigt zich over de voordelen en de gevaren van de elektrische step, de verzekeringsregels en waar je voor moet oppassen bij de aankoop via het internet.

Vandaag | 20:00 Jessie

Een Bijna Onbewoond Eiland (Special Deel 1) Jessie en de kids gaan varen op de middellandse zee en komen daar een meisje tegen dat een zeemeermin lijkt: Delphina. Uiteindelijk blijkt het ze Kim te heten, en te entertainen op een cruise-schip.

Vandaag | 20:35 Gods of Egypt IMDb: 5.4

IMDB * 5.4 - Film, Set, de genadeloze God van de duisternis, heeft de troon van Egypte overgenomen en heeft het eens vreedzame en welvarende rijk veranderd in een grote chaos. Weinigen durven het op te nemen tegen hem. Een jonge dief, wiens geliefde ...

Set, de genadeloze God van de duisternis, heeft de troon van Egypte overgenomen en heeft het eens vreedzame en welvarende rijk veranderd in een grote chaos. Weinigen durven het op te nemen tegen hem. Een jonge dief, wiens geliefde gevangen is genomen door hem, tracht met behulp van de machtige god Horus Set te onttronen en te verslaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gods-of-egypt

Vandaag | 21:32 Hunt

Le Sacre du printemps Tero Saarinens kenmerkende danssolo HUNT behoort tot een van de meest geliefde hedendaagse interpretaties van Stravinky's Sacre du Printemps. Deze opwindende nieuwe filmversie, vervaardigd uit Saarinens laatste uitvoeringen van het werk, geeft de kijkers de kans om dit baanbrekende ballet eindelijk op tv te ervaren. HUNT werd in opdracht gecreëerd voor de Biënnale van Venetië in 2002 en is een samenwerking tussen choreograaf-danser Tero Saarinen en multimedia-artiest Marita Liulia. Saarinen toerde vervolgens tien jaar lang rond de wereld om het werk uit te voeren. De Finse omroep YLE filmde de laatste uitvoeringen van HUNT in het Nationale Finse Theater te Helsinki in mei 2013. Fragmenten van deze uitvoeringen worden gecombineerd met beelden vanuit de studios van YLE.

Morgen | 01:25 South Park

Seizoen 16 - Aflevering 5 - Butterballs Butters wordt stiekem getergd door zijn oma en Stan wil mensen bewuster maken van de gevaren van pesten. Stan maakt een dansvideo, maar het succes ervan stijgt hem naar het hoofd.

Morgen | 06:20 Bar Rescue

Seizoen 6 - Aflevering 30 - The Sound of Failing Music Een ervaren artiest heeft een bistro gekocht om zijn onemanshow te kunnen voortzetten. Kan hij zijn zaak en zijn familie redden voor het doek valt?

Morgen | 11:20 Team Kwistenbiebel

Komische reeks met een educatieve noot over het wedervaren van superagente Kwistenbiebel en haar zeskoppig team.

Morgen | 13:16 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Race door de Gevarenkloof Baddy Vleermuis vliegt snel door de Gevarenkloof om te laten zien hoe stoer hij is. Swift moet erachteraan om hem te redden.

Morgen | 14:30 Bar Rescue

Seizoen 6 - Aflevering 30 - The Sound of Failing Music Een ervaren artiest heeft een bistro gekocht om zijn onemanshow te kunnen voortzetten. Kan hij zijn zaak en zijn familie redden voor het doek valt?

Morgen | 17:28 Transformers Robots In Disguise

Aflevering 15 Animatieserie over een team van jonge Autobots. Zij moeten de wereld redden, maar er is een probleempje: ook al zijn de Autobots heuse actiehelden, ze zijn nog wel wat onervaren. Bumblebee helpt ze daarom niet alleen als leider van de ploeg, maar óók als hun coach.

Morgen | 19:02 Sterren voor de Klas

Aflevering 7 - Dennis van der Geest. Robert ten Brink, Do, Dennis van der Geest, Lucille Werner, Loretta Schrijver en andere BN-ers staan voor het eerst van hun leven voor de klas. Hun prestaties zijn soms goed en een andere keer weer ontluisterend slecht. De zes bekende Nederlanders storten zich twee dagen in het onderwijs en ervaren hoe het is om voor een volle klas te staan. Houden zij de orde? Staan zij boven de stof? En: lukt het ze de leerlingen echt iets te leren? Kortom: zijn deze sterren ook echt ‘Sterren voor de klas’?.

Morgen | 20:35 Die Another Day IMDb: 6.1

Morgen - IMDB * 6.1 - Film, James Bond heeft weer een nieuwe missie en moet hiervoor vele gevaren over de hele wereld trotseren. 'Die Another Day' begint met een spectaculaire achtervolging per hovercraft in de wapenvrije zone die Zuid en Noord ...

James Bond heeft weer een nieuwe missie en moet hiervoor vele gevaren over de hele wereld trotseren. 'Die Another Day' begint met een spectaculaire achtervolging per hovercraft in de wapenvrije zone die Zuid- en Noord-Korea van elkaar scheidt. Deze missie lijkt aanvankelijk te falen, temeer daar James meer dan een jaar in gevangenschap wordt gehouden. Als Bond vrijkomt, wordt er echter getwijfeld aan zijn betrouwbaarheid; zijn vertrouwelingen vermoeden dat hij tijdens zijn gevangenschap zeer belangrijke informatie heeft doorgespeeld. Hierop gaat Bond in zijn eentje op zoek naar de waarheid, waarbij hij verschillende gevaren in Hong Kong, Cuba, Londen en IJsland moet trotseren. Zo ontmoet hij de sexy Jinx en de veelzijdige Miranda Frost die beiden een cruciale rol in 'Die Another Day' spelen. Het is alweer de twintigste James Bond-film die in de bioscopen wordt gelanceerd, nu ter gelegenheid van het 40 jaar bestaan van de bekendste filmheld van het witte doek. Een makkelijk rekensommetje levert op dat gemiddeld elke twee jaar weer een nieuw deel uitgebracht is. En ditmaal was de eer aan regisseur Lee Tamahori, die reeds bekend is van films als 'Once Were Warriors' en 'Along Came a Spider'. Hij moest de Bond-films nieuw leven inblazen, zeker na de laatste delen uit de reeks; hoewel 'Goldeneye', de eerste film met Pierce Brosnan als 007, nog wel een aardig deel uit de hele reeks vormde, waren de laatste twee delen toch wel ver benedenmaats te noemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/die-another-day

Morgen | 22:44 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Pups Vinden een Geest / Pups Redden een Koorddanser Rubble droomt dat hij drie wensen mag doen. Maar de geest die zijn wensen moet vervullen is wat onervaren. // Francois Turbot wil het record koorddansen verbreken.

Overmorgen | 00:00 Sterren voor de Klas

Aflevering 6 - Lucille Werner. Robert ten Brink, Do, Dennis van der Geest, Lucille Werner, Loretta Schrijver en andere BN-ers staan voor het eerst van hun leven voor de klas. Hun prestaties zijn soms goed en een andere keer weer ontluisterend slecht. De zes bekende Nederlanders storten zich twee dagen in het onderwijs en ervaren hoe het is om voor een volle klas te staan. Houden zij de orde? Staan zij boven de stof? En: lukt het ze de leerlingen echt iets te leren? Kortom: zijn deze sterren ook echt ‘Sterren voor de klas’?.

Overmorgen | 03:35 WW2 Hell Under The Sea

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 6 - Cold War Crisis Oktober 1962. Vier sovjet-onderzeeërs varen met nucleaire torpedo's naar Cuba. Amerika stelt daar een quarantaine in. Door de inzet van dieptebommen wordt bijna een kernoorlog ontketend.

Overmorgen | 07:40 Huize Herrie

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Aangespoeld / Recept voor rampen De familie is sinds lange tijd weer eens gezamenlijk vrij en gaan een dagje varen op het Eddy meer. // Clyde laat Lincoln een stel diepvriesmaaltijden proeven. Ze blijken precies hetzelfde te smaken als paps gerechten. Een receptendiefstal!

Overmorgen | 16:40 The American IMDb: 6.3

Overmorgen - IMDB * 6.3 - Misdaad, Film, The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla ...

The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een tijdje onder te duiken, tot het Zweedse probleem is 'opgelost'. Ondertussen moet hij een gesofisticeerd wapen maken voor zijn Belgische collega Mathilde. Jack sluit vriendschap met een plaatselijke priester en begint een relatie met de prostituee Clara. Geleidelijk aan laat hij zijn voorzichtigheid varen en dat komt hem duur te staan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-american

Overmorgen | 17:20 Transformers Robots In Disguise

Aflevering 16 Animatieserie over een team van jonge Autobots. Zij moeten de wereld redden, maar er is een probleempje: ook al zijn de Autobots heuse actiehelden, ze zijn nog wel wat onervaren. Bumblebee helpt ze daarom niet alleen als leider van de ploeg, maar óók als hun coach.

Overmorgen | 20:25 Lego Masters

Seizoen 1 De finaleopdracht waar de drie overgebleven teams enorm naar uitkijken. De opdracht: geen! Brickmaster geeft de finalisten maar liefst 28 uur om hun masterbuild te bouwen. Voortvarend gaan de LEGO Masters in spe aan de slag, maar de vermoeidheid slaat al snel bij iedereen toe. Kunnen de zes bouwers nog helder nadenken? De spanning is om te snijden. Desondanks worden er drie oogverblindende bouwwerken gecreëerd. Wie winnen de 25.000 euro, de reis naar LEGO House en de titel: LEGO Masters van Nederland en België?

Overmorgen | 21:30 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 18 - Aflevering 6 - Majestic Peaks Sluit u aan bij Bob Ross die de geweldigste creaties van de natuur schildert - prachtige met sneeuw bedekte bergen! Schoonheid die u gewoon moet ervaren.

Zo 31 mei 2020 | 00:00 Sterren voor de Klas

Aflevering 6 - Lucille Werner. Robert ten Brink, Do, Dennis van der Geest, Lucille Werner, Loretta Schrijver en andere BN-ers staan voor het eerst van hun leven voor de klas. Hun prestaties zijn soms goed en een andere keer weer ontluisterend slecht. De zes bekende Nederlanders storten zich twee dagen in het onderwijs en ervaren hoe het is om voor een volle klas te staan. Houden zij de orde? Staan zij boven de stof? En: lukt het ze de leerlingen echt iets te leren? Kortom: zijn deze sterren ook echt ‘Sterren voor de klas’?.

Zo 31 mei 2020 | 00:04 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 842 - Het Nieuws Of het nou om een spannende politieachtervolging gaat of een nieuwtje over Daisy de Ezel, Channel 6 Elmore News zit er bovenop. Ervaren nieuwslezer Kip Schlezinger is DE aangewezen persoon om je het laatste nieuws, de sportuitslagen en weersverwachting te brengen…..Zelfs als er niets te melden is.

Zo 31 mei 2020 | 06:25 Nazi Megastructures

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 6 - Hitler's Killer Subs Hitler wilde een duikboot die alle andere overtrof. Type 21 was 's werelds meest geavanceerde onderzeeër: het zeevarende superwapen van Hitler.

Zo 31 mei 2020 | 06:58 DOC: The Daruma Doll

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 35 van 43 In 2008 haalt VVV-Venlo de dan nog jonge en onervaren Keisuke Honda naar Limburg, een cultuurschok voor de Japanner. Het is de start van een bijzondere relatie tussen VVV, Japan en de mysterieuze Daruma Doll.

Zo 31 mei 2020 | 08:40 Seven Years In Tibet IMDb: 7.1

31/05 - IMDB * 7.1 - Film, Seven Years In Tibet is een Amerikaanse en Britse drama en avonturenfilm uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jean Jacques Annaud. De hoofdrollen worden vertolkt door Brad Pitt, B.D. Wong en David ...

Seven Years In Tibet is een Amerikaanse en Britse drama- en avonturenfilm uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jean-Jacques Annaud. De hoofdrollen worden vertolkt door Brad Pitt, B.D. Wong en David Thewlis. Voormalig Olympisch skikampioen Heinrich Harrer (Brad Pitt) vertrekt net voor de Tweede Wereldoorlog op expeditie naar de Himalaya, terwijl zijn zwangere vrouw in Oostenrijk achterblijft. In India wordt hij gevangengenomen, maar samen met Peter Aufschneiter (David Thewlis) weet hij te ontsnappen. Ze steken de grens met Tibet over en ontdekken daar de verboden stad Lhasa. Heinrich wordt hier aangesteld als de mentor van de jonge Dhalai Lama, waarmee hij een vriendschapsband opbouwt die zijn leven zal veranderen. Met 'Se7en' had Brad Pitt in 1995 al bewezen een van de betere acteurs van zijn generatie te zijn, maar of hij ook een episch drama kon dragen bleef nog maar de vraag. Zijn rol in 'Seven Years in Tibet' van Jean-Jacques Annaud werd over het algemeen niet als erg overtuigend ervaren. De geringe twijfel die nog rond het talent van Pitt bestond zou eigenlijk pas twee jaar later met zijn ijzersterke optreden in 'Fight Club' worden weggevaagd. Pitt liet hierin zien een uitstekend karakteracteur te zijn en was ook niet te beroerd om zijn gezicht tot pulp te laten slaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/seven-years-in-tibet

Zo 31 mei 2020 | 10:44 RK Veulpoepers BV, de Hippies van Beek

RK Veulpoepers BV, de Hippies van Beek gaat over de opkomst, het succes en de ondergang van deze band uit Hilvarenbeek. Een van de meest dwarse en spraakmakende bands die Nederland gekend heeft. Over volwassen worden en over hoe hechte vriendschappen uit elkaar spatten.

Zo 31 mei 2020 | 12:30 Everybody Wants Some!!

31/05 - Comedy, In het najaar van 1980 verhuist eerstejaarsstudent Jake Bradford naar Texas om te gaan wonen een huis buiten de campus met andere leden van het college honkbalteam. Hij ontmoet verschillende teamgenoten, waaronder zijn kamergenoot ...

In het najaar van 1980 verhuist eerstejaarsstudent Jake Bradford naar Texas om te gaan wonen een huis buiten de campus met andere leden van het college-honkbalteam. Hij ontmoet verschillende teamgenoten, waaronder zijn kamergenoot Billy, die vanwege zijn diepe zuidelijke accent de bijnaam 'Beuter' heeft gekregen. Hij sluit zich aan bij Finnegan, Roper, Dale en Plummer die met de auto over de campus varen, op zoek naar vrouwen.

Zo 31 mei 2020 | 15:15 Hotel Transylvania

31/05 - Comedy, Welkom in Hotel Transylvanië, Dracula's luxueuze 'vijf stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij ...

Welkom in Hotel Transylvanië, Dracula's luxueuze 'vijf-stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij is niet alleen prins van de duisternis, hij is ook vader. Overbeschermend voor zijn tienerdochter Mavis, fabriceert Dracula uitgebreide gevaren om haar avontuurlijke instelling te ontmoedigen.

Zo 31 mei 2020 | 17:20 Transformers Robots In Disguise

Aflevering 17 Animatieserie over een team van jonge Autobots. Zij moeten de wereld redden, maar er is een probleempje: ook al zijn de Autobots heuse actiehelden, ze zijn nog wel wat onervaren. Bumblebee helpt ze daarom niet alleen als leider van de ploeg, maar óók als hun coach.

Zo 31 mei 2020 | 17:30 Lego Masters

Seizoen 1 De finaleopdracht waar de drie overgebleven teams enorm naar uitkijken. De opdracht: geen! Brickmaster geeft de finalisten maar liefst 28 uur om hun masterbuild te bouwen. Voortvarend gaan de LEGO Masters in spe aan de slag, maar de vermoeidheid slaat al snel bij iedereen toe. Kunnen de zes bouwers nog helder nadenken? De spanning is om te snijden. Desondanks worden er drie oogverblindende bouwwerken gecreëerd. Wie winnen de 25.000 euro, de reis naar LEGO House en de titel: LEGO Masters van Nederland en België?

Zo 31 mei 2020 | 18:03 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Race door de Gevarenkloof / Een beregoede redding Baddy Vleermuis vliegt snel door de Gevarenkloof om te laten zien hoe stoer hij is. Swift moet erachteraan om hem te redden. // Rod bewijst dat hij 'een haan, en geen angsthaas' is als hij op zoek gaat naar een verdwaald beertje.

Ma 1 juni 2020 | 07:00 Hotel Transylvania

01/06 - Comedy, Welkom in Hotel Transylvanië, Dracula's luxueuze 'vijf stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij ...

Welkom in Hotel Transylvanië, Dracula's luxueuze 'vijf-stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij is niet alleen prins van de duisternis, hij is ook vader. Overbeschermend voor zijn tienerdochter Mavis, fabriceert Dracula uitgebreide gevaren om haar avontuurlijke instelling te ontmoedigen.

Ma 1 juni 2020 | 11:20 Team Kwistenbiebel

Komische reeks met een educatieve noot over het wedervaren van superagente Kwistenbiebel en haar zeskoppig team.

 Meer

Varen gemist

Eerder Vandaag | 11:20 Team Kwistenbiebel

Komische reeks met een educatieve noot over het wedervaren van superagente Kwistenbiebel en haar zeskoppig team.

Eerder Vandaag | 11:00 Woezel & Pip Overal Vriendjes!

Seizoen 1+2 - Aflevering 38 van 39 - KRO-NCRV In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel & Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen op het muurtje van Buurpoes, lachen met Woezel & Charlie, de wereld rondreizen met Molletje, proefjes doen onder begeleiding van Wijze Varen, of voorgelezen worden door Nederlandse sporthelden, schrijvers en wie al niet.