Je vindt hier de programma's van Vandaag op tv We hebben de volgende programma's voor Vandaag FOX Sports Vandaag: FOX Sports Vandaag. Peppa Pig: Seizoen 2 Aflevering 50 De verjaardag van papa Big: Papa Big is jarig vandaag. Helaas moet hij naar z'n werk, maar dat. Just Tattoo of Us Benelux: Seizoen 1 Aflevering 8 108: Twinnies Rani en Tessa zijn onafscheidelijk maar moeten vandaag ècht even zonder elkaar.. Vice: Documentaire, Seizoen 4 Aflevering 4 Amerikaanse reportagereeks. Beating Blindness & White Collar Weed. Vandaag een. EenVandaag: Actualiteitenmagazine, Aflevering 119 Actualiteitenmagazine. Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen en. FOX Sports Vandaag: FOX Sports Vandaag. Peppa Pig: Seizoen 2 Aflevering 20 George Is Jarig: George is jarig vandaag en omdat hij zo dol is op dinosaurussen, staat alles. FOX Sports Vandaag: FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag: FOX Sports Vandaag. Shimmer & Shine: Seizoen 1 Aflevering 20 Fijne Wensjaardag: Vandaag vieren Shimmer, Shine en Leah hun wensjaardag! Leah heeft superveel.

Vandaag op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:15 EenVandaag

Aflevering 119 - Actualiteitenmagazine. Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland.

Morgen | 01:20 EenVandaag

Aflevering 119 - Actualiteitenmagazine. Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland.

Morgen | 07:29 Piet Piraat

Seizoen 3 - Aflevering 70 - Avonturenserie over Piet Piraat. De hik. Vandaag heeft Stien een afspraakje met haar geliefde Kapitein Driebeen. Ze gaan samen dineren, maar Stien heeft al de hele tijd last van de hik. Piet, Steven en Berend doen er alles aan om haar te helpen, maar dit is niet zo eenvoudig.

Vandaag op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:00 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Vandaag | 14:50 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 50 - De verjaardag van papa Big: Papa Big is jarig vandaag. Helaas moet hij naar z'n werk, maar dat geeft Peppa, George en Mama Big mooi de tijd om alles klaar te maken voor 't verjaardagsfeest. Met een extra speciale verrassing!

Vandaag | 16:25 Just Tattoo of Us Benelux

Seizoen 1 - Aflevering 8 - 108: Twinnies Rani en Tessa zijn onafscheidelijk maar moeten vandaag ècht even zonder elkaar. Of dat het waard was moet blijken. Jeffrey en Priscilla tillen hun huwelijk naar een lager niveau met hun tattoos. Wordt het scheiden of blijven?

Vandaag | 16:40 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse reportagereeks. Beating Blindness & White Collar Weed. Vandaag een reportage over de enorme vooruitgang die gemaakt wordt in de strijd tegen blindheid: door nieuwe technologieën en betere chirurgische technieken kunnen vele mensen die totaal blind waren nu opnieuw zien.

Vandaag | 19:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Vandaag | 19:55 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 20 - George Is Jarig: George is jarig vandaag en omdat hij zo dol is op dinosaurussen, staat alles in het teken daarvan. En dat vindt Peppa niet makkelijk…maar uiteindelijk hebben ze allemaal dikke pret!

Vandaag | 20:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Vandaag | 21:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Vandaag | 22:35 Shimmer & Shine

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Fijne Wensjaardag: Vandaag vieren Shimmer, Shine en Leah hun wensjaardag! Leah heeft superveel zin om de vriendschap met haar favoriete geestjes te vieren. Ter ere van hun wensjaardag, hebben Shimmer en Shine het perfecte cadeautje gemaakt: een armband met een vleugje magie. Als Leah de armband om doet, kan ze zweven als een geestje! Maar als Zac onverwachts langskomt om een videospel te spelen, krijgt Raket de armband te pakken en zweeft ermee weg! Leah moet het videospel spelen met Zac, terwijl ze met met de geestjes samenwerkt om de toverarmband te pakken te krijgen voor Zac Raket ziet rondzweven!

Vandaag | 23:00 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 00:03 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 00:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 01:31 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 04:00 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Een Dag Met Henry en... Hardloopschoenen: Vandaag ontmoet Henry een paar hardloopschoenen in de winkel. Ze zijn een beetje treurig want ze hebben nog nooit meegedaan aan een sportevenement. Henry besluit atleet te worden en ze houden een evenement in de winkel.

Morgen | 04:05 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 2 - Aflevering 24 - The Day Henry Met... en een theepot: Vandaag vindt Henry een theepot, ze is erg alleen want de rest van haar familie is bij de antiquair. Henry wordt antiekhandelaar en ze zoeken samen naar haar familie.

Morgen | 04:10 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Een dag met Henry... en een rups: Vandaag vindt Henry een rups, ze speelt verstoppertje met haar broer maar ze kan hem niet vinden. Henry vermomt zich als insect en zoekt met haar mee.

Morgen | 04:20 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Een dag met Henry... Een Vlinderdas: Vandaag vindt Henry een Vlinderdas, hij wordt uitgenodigd op elk feestje maar zou ook graag eens met zijn kostuum op een geweldige geheime missie gaan als geheim agent.

Morgen | 04:25 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Een dag met Henry.......Een Bus: Vandaag vindt Henry een Bus, net als hij op wil stappen om vanuit de Bus heel Londen te gaan zien blijkt de chauffeur niet aanwezig te zijn...

Morgen | 04:30 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Een dag met Henry....... Een Surfplank: Vandaag vindt Hendry een Surfplank aan het strand, ze kan goed solo surfen, maar om de grootste golf allertijden te bedwingen heeft ze toch echt een surfer nodig.

Morgen | 04:35 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Een dag met Henry....... Een BMX: Vandaag vindt Henry een BMX, ze kan geweldige trucs maar heeft de grote wens om een keer mee te doen aan de grootste wielerwedstrijd aller tijden.

Morgen | 04:40 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Een dag met Henry.......Een Helikopter: Vandaag vindt Henry een helikopter, hij geniet erg van de vliegshow op het vliegveld maar heeft de grote droom om reddingshelikopter te worden. Dan kan hij ook mensen in nood helpen, in plaats van ze alleen maar plezier te geven.

Morgen | 04:45 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Een dag met Henry en.......Een Onderzeeër: Vandaag vindt Henry een Onderzeeër, hij ligt tevreden boven het water, maar ziet onderwater de laatste tijd alleen maar nare dingen. Daarom blijft het zijn grote droom eens het Great Barrier Reef te zien.

Morgen | 04:50 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Een dag met Henry en....... Een Honkbalknuppel: Vandaag vindt Henry een Honkbalknuppel, hij heeft een heerlijk leven op het speelveld. Toch wil hij graag eens spelen in een echt stadion en dan het kampioenschap winnen.

Morgen | 04:55 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Een dag met Henry en... Een Schaapshond: Vandaag vindt Henry een Schaapshond, hij vindt het heerlijk om op de boerderij te leven. Het liefst van alles helpt hij de herder met schapendrijven. Maar als alle schapen ontsnapt zijn is de herder helaas niet in de buurt.

Morgen | 05:00 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Een dag met Henry en....... een Cactus: Vandaag vindt Henry een Cactus, ze is erg gelukkig in het Tuincentrum maar zou ook graag net als haar grootvader eens adjudant van de Sherrif in het wilde westen willen zijn.

Morgen | 05:05 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Een dag met Henry en....... Een Olifant: Vandaag vindt Henry een Olifant, hij geniet erg van het bekijken van zijn familiealbum, toch zou hij heel graag zijn verre familielid grootmoeder wollige Mammoet eens in het echt ontmoeten..

Morgen | 05:05 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse reportagereeks. Beating Blindness & White Collar Weed. Vandaag een reportage over de enorme vooruitgang die gemaakt wordt in de strijd tegen blindheid: door nieuwe technologieën en betere chirurgische technieken kunnen vele mensen die totaal blind waren nu opnieuw zien.

Morgen | 05:10 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Een dag met Henry en....... Een Stopbord: Vandaag vindt Henry een Stopbord, ze helpt alle kinderen over te steken naar school. Alleen is de klaarover verhinderd vanwege file, hoe komen de kinderen nu op tijd op school?

Morgen | 05:15 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Een dag met Henry en.......Een Speelautomaat: Vandaag vindt Henry een Speelautomaat, hij is een beetje bedompt omdat niemand meer op hem wil spelen. Henry wordt een ruimte cadet en dringt zich binnen in het spel om de Buitenaardse Aap te redden.

Morgen | 05:20 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Een dag met Henry en... Balletschoenen: Vandaag vindt Henry Balletschoenen, ze maken zich op voor een grote dansshow, maar dan is hun danspartner ineens verhindert..

Morgen | 05:25 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Een dag met Henry en........ Een Wasbak: Vandaag vindt Henry een Wasbak, alles gaat goed in de badkamer tot de druk zo hoog wordt opgevoerd dat er allemaal leidingen barsten!

Morgen | 05:30 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Een dag met Henry en....... Een Trofee: Vandaag vindt Henry een Trofee, de Trofee staat niet in de vitrine omdat ze nog nooit heeft meegedaan aan een wedstrijd. Henry gaat haar helpen om in de vitrine te belanden.

Morgen | 05:35 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Een dag met Henry en...... Een Luchtballon: Vandaag vindt Henry een luchtballon op de kermis, ze heeft nog niet veel van haar uitzichten kunnen genieten omdat ze eigenlijk alleen maar korte vluchten maakt met de kermisbezoekers.

Morgen | 05:40 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Een dag met Henry en... Een Bij: Vandaag vindt Henry een Bij, ze is bezig om alle honing voor de andere bijen te verzamelen, maar de bezige bijen die haar zouden helpen zijn onverwachts een dagje naar het strand gegaan..

Morgen | 05:42 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 05:45 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Een dag met Henry en.......Een Kompas: Vandaag vindt Henry een Kompas, hij weet overal de weg maar heeft zijn avontuur om een ooit vergeten eiland te ontdekken nooit af kunnen maken.

Morgen | 05:50 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Een dag met Henry en........Een doos met bonbons: Vandaag vindt Henry een doos met bonbons, hij is namelijk in de snoepwinkel om iets lekkers te kopen voor moederdag. Alleen is de doos met bonbons helemaal leeg, hij wordt voor de gelegenheid chocolatier en maakt nieuwe bonbons

Morgen | 06:05 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 06:32 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 07:00 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 07:29 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 08:00 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 08:10 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse reportagereeks. Palestine Now & Viva Cuba Libre. Vandaag een reportage over de toestand op de Westelijke Jordaanoever, waar het conflict tussen Israël en de Palestijnen al generaties lang woedt. Palestijnse jongeren zijn er ondertussen zo ontmoedigd over het status quo dat ze zich tegen hun eigen regering keren. Verder trok Shane Smith naar Havana: nu Barack Obama als eerste Amerikaanse president in 88 jaar Cuba bezocht, worden de betrekkingen genormaliseerd. VICE onderzocht niet alleen hoe de politieke verandering verloopt, maar ook hoe de Cubaanse muziek en cultuur een brug met de VS probeert te slaan.

Morgen | 08:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 08:40 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse reportagereeks. Beating Blindness & White Collar Weed. Vandaag een reportage over de enorme vooruitgang die gemaakt wordt in de strijd tegen blindheid: door nieuwe technologieën en betere chirurgische technieken kunnen vele mensen die totaal blind waren nu opnieuw zien.

Morgen | 09:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Morgen | 10:01 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

 Meer

Vandaag gemist

Eerder Vandaag | 10:00 Buitenhof: o.a. afscheidsinterview Buma

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: Afscheidsinterview met Sybrand Buma ...

Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: - Afscheidsinterview met Sybrand Buma Zondag in Buitenhof: een uitgebreid afscheidsinterview met CDA-leider Sybrand Buma. Hoe kijkt hij terug op zijn politieke carrière? Maakt hij zich zorgen over de verruwing van de politiek en de opkomst van populistische partijen? En hoe ziet hij zijn toekomst als burgemeester van Leeuwarden? - Europese verkiezingen Aan de vooravond van de Europese verkiezingen op 23 mei hebben we een gesprek met NRC-columnist Caroline de Gruyter en hoogleraar Politieke communicatie Claes de Vreese. Hoe zit het met het vertrouwen van de kiezers in Europa, wordt het debat over Europa overschaduwd door de flanken en wie wil eigenlijk een Nexit? - Kwaliteit van de wetenschap We hebben te veel vertrouwen in de wetenschap. Dat schrijft Rosanne Hertzberger in haar boek Het grote niets. De kwaliteit van het onderzoek rammelt en wetenschap heeft de rol van religie overgenomen. In Buitenhof gaat Hertzberger in debat met de president van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, Wim van Saarloos.

Eerder Vandaag | 12:15 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 11:50 Just Tattoo of Us Benelux

Seizoen 1 - Aflevering 3 - 103: De tweeling Sharon & Esmee verruilt Maaskantje vandaag voor de studio van Just Tattoo Of Us. Dat wordt Double Trouble! En de epische stapavonden van besties èn party-animals Sandy & Peng zullen na vandaag nooit meer hetzelfde zijn.

Eerder Vandaag | 11:45 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 11:15 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 10:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 10:05 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Een dag met Henry.......Een Helikopter: Vandaag vindt Henry een helikopter, hij geniet erg van de vliegshow op het vliegveld maar heeft de grote droom om reddingshelikopter te worden. Dan kan hij ook mensen in nood helpen, in plaats van ze alleen maar plezier te geven.

Eerder Vandaag | 09:45 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 09:15 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 08:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 08:00 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 08:00 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Dazzle's ca-taart-strofe! / Crickets eerste lunchmenu: Dazzle runt vandaag in haar eentje Butterbean’s Cafe. Het is wel heel veel werk in je eentje. // Cricket mag vandaag voor het eerst in haar eentje het lunchmenu samenstellen. Uiteraard probeert mevrouw Marmalady haar plannen te dwarsbomen.

Eerder Vandaag | 07:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 06:55 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 06:40 Het zandkasteel

Animatieserie. Postbode. De postbode komt Koning Koos een brief brengen. Van wie zou die zijn? Er staat een hartje op. Daarna komt er een groot pakket, ook voor Koning Koos. Wat zou er in zitten? Koning Koos boft vandaag wel, zeg.

Eerder Vandaag | 06:30 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

Eerder Vandaag | 06:00 FOX Sports Vandaag

FOX Sports Vandaag. FOX Sports Vandaag

 Meer