Vanavond op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:20 Nieuw: Kinderen van het verzet

Geschiedkundige documentaire, Vanavond start de zesdelige documentairereeks Kinderen van het verzet op de Vlaamse ...

Vanavond start de zesdelige documentairereeks Kinderen van het verzet op de Vlaamse zender Canvas. Elke dinsdag om 21:20 uur op Canvas. Bekijk op welk kanaal Canvas bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/5314/kanaal-canvas. Verzetsdaden In dit programma spreken dertien getuigen over de verzetsdaden van hun ouders en hoe de erfenis van de Tweede Wereldoorlog hun eigen leven heeft bepaald, soms tot vandaag. Nazi's Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Arrestaties Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

Morgen | 21:30 Nieuw: Cash or Trash?

Morgen - Show, Vanaf vanavond is het nieuwe programma van Martien Meiland te zien op SBS6. Elke woensdag om 21:30 uur ...

Vanaf vanavond is het nieuwe programma van Martien Meiland te zien op SBS6. Elke woensdag om 21:30 uur is de TelevizierRing-winnaar te zien als presentator van het programma Cash or Trash. Taxatie en onderhandeling Martien ontvangt mensen die bijzondere voorwerpen willen verkopen. Ze komen bij hem aan met waardevolle erfstukken of oude speelgoedauto's. Na een taxatie door professionals komen ze tegenover vijf handelaren te staan. Aan de deelnemers de taak om goed te onderhandelen. Deze aflevering In de eerste aflevering is antiekliefhebber Tom benieuwd wat zijn gynaecoloogstoel uit de 19e eeuw waard is en blijkt Ellen een speciale designstoel in handen te hebben.

Morgen | 21:30 Nieuw: Rooijakkers Over De Vloer

Morgen - Show, Vanavond start het nieuwe programma Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet ...

Vanavond start het nieuwe programma Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren. Elke woensdag om 21:30 uur is op RTL 4 te zien dat Art Rooijakkers bekende Nederlanders opzoekt. Dat doet hij thuis of op het werk van de BN'er. Daar hebben ze persoonlijke en openhartige gesprekken. In dit eerste seizoen gaat Rooijakkers onder anderen langs bij Ronald Koeman, Martine Sandifort, Rob Jetten en Frank Lammers. Art gaat met Martine Sandifort naar de sauna, met Frank Lamers naar de gevangenis, bezoekt het ouderlijk huis van Rob Jetten en staat met het kleinkind van Ronald Koeman in zijn handen.

Morgen | 21:25 Terug: De Reünie

Morgen - Documentaire, Vanaf vanavond is De Reünie weer terug op tv. In dit programma komen ex klasgenoten weer bij ...

Vanaf vanavond is De Reünie weer terug op tv. In dit programma komen ex-klasgenoten weer bij elkaar en vertellen ze bijzondere levensverhalen. Anita Witzier is dit seizoen de enig overgebleven presentatrice van het programma, dat elke woensdag om 21:25 uur te zien is op NPO 1. Verhalen In elke aflevering ontmoet Anita stuk voor stuk openhartige mensen die graag over hun levens vertellen. De ervaringen die de voormalig klasgenoten aan elkaar vertellen zorgen voor mooie, vrolijke en soms ook aangrijpende verhalen. Amsterdam Hoe is het om je hele lagere én middelbare schooltijd met dezelfde groep in de klas te zitten? Die vraag wordt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen beantwoord door een bonte groep Amsterdamse kids die in de jaren 90 lief en leed met elkaar deelden op de Vrije School. Herinneringen Twintig jaar later keren ze terug naar hun school om daar, in hun oude vertrouwde klaslokaal, herinneringen op te halen.

Overmorgen | 18:55 Live: Young Boys - Feyenoord (Europa League)

Overmorgen - Voetbal, Vanaf 18:00 uur een voorbeschouwing en vanaf 18:55 uur live verslag van de wedstrijd Young Boys ...

Vanaf 18:00 uur een voorbeschouwing en vanaf 18:55 uur live verslag van de wedstrijd Young Boys - Feyenoord in de UEFA Europa League. Feyenoord is na twee speelronden de koploper in Groep G, op doelsaldo. Alle teams hebben namelijk drie punten. Na het verlies bij Rangers (1-0) won Feyenoord de vorige wedstrijd met 2-0 van FC Porto. De tegenstander van vanavond is het Zwitserse Young Boys. Die ploeg verloor van FC Porto en won vervolgens van Rangers. In de voorbeschouwing, die om 18:00 uur begint, komen ook de wedstrijden van AZ (tegen Astana, in samenvatting om 23:20 uur op RTL 7) en PSV (tegen LASK Linz, om 21:00 uur live op RTL 7) aan bod.

Overmorgen | 20:30 Terug: Praat Nederlands Met Me

Overmorgen - Spelshow, Vanavond start een nieuw seizoen van het komische quizprogramma Praat Nederlands Met Me, over de ...

Vanavond start een nieuw seizoen van het komische quizprogramma Praat Nederlands Met Me, over de verschillende vormen van taal. Soorten taal Drie teams strijden tegen elkaar in zes spelrondes. Ze krijgen vragen over bijvoorbeeld taalgebruik in WhatsApp, straattaal, kantoortaal en communiceren met emoji's. Teamcaptains Art Rooijakkers presenteert het programma. Martijn Koning, Georgina Verbaan en Jeroom Snelders zijn de vaste teamcaptains. Zij spelen elke week met een andere bekende Nederlander in hun team. Finale De duo's met de meeste punten gaan door naar de finale en nemen het tegen elkaar op. Het duo dat wint, is het meest allround in alle vormen van taal.

Overmorgen | 20:35 Live: De staat van het klimaat

Overmorgen - Magazine, Het kabinet wil elk jaar op de vierde donderdag van oktober verantwoording afleggen over het ...

Het kabinet wil elk jaar op de vierde donderdag van oktober verantwoording afleggen over het terugdringen van de uitstoot van CO2 zoals afgesproken bij het klimaatakkoord van Parijs. Omroep Human maakt in een jaarlijks terugkerend live televisieprogramma de balans op. Elfjarig project Vanavond is de eerste editie van het programma. De staat van het klimaat is onderdeel van een elfjarig project. In 2030 moet de CO2-uitstoot met 49% zijn verminderd ten opzichte van 1990. Dat is een enorme opgave. Hoe ver zijn we? Hoe staat Nederland ervoor en wat moet er nog gebeuren? Presentatie Tim Hofman presenteert het liveprogramma en wordt bijgestaan door wetenschapsjournalist Diederik Jekel en meteoroloog Gerrit Hiemstra, onderzoekt Human de stand van zaken. De staat van het klimaat zoomt in op vier domeinen: wonen, eten, reizen en industrie.

Wat is er op televisie vanavond?

Wat is er op tv vanavond?

Op deze website kun je zien wat er op tv is vanavond, maar ook morgen, overmorgen, volgende week en zelfs wat er gisteren op tv was.

We hebben de volgende snelkoppelingen om te zien wat er vanavond op tv is:

  • Ga naar de homepage van tvgids om te kijken welke redactionele aanraders we hebben gemaakt voor je.
  • Ga naar de films op tv sectie voor de films van vanavond.
  • Ga naar de nu & straks sectie om te zien wat er nu op tv is.
  • Ga naar de primetime pagina om te zien wat er vanavond op tv is.

Vanavond op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:05 DWDD: o.a. Epke Zonderland

Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Plaatst Epke zich voor de Olympische Spelen? ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Plaatst Epke zich voor de Olympische Spelen? Het klinkt vreemd, maar; het wordt spannend of Epke Zonderland naar de Olympische Spelen in Tokyo gaat. Tijdens het WK in Stuttgart kwam hij ten val, waardoor hij slecht scoorde en zich niet kwalificeerde. Enige optie is nu om als eerste te eindigen in het wereldbekerklassement op zijn discipline, de rekstok. Maar er komen nog vier wedstrijden aan en de concurrentie is pittig… Krantenprimeurs Ruinerwold Vandaag twee primeurs van ochtendkranten: De Telegraaf toonde beelden van Gerrit-Jan van D., de vader van het gezin dat jarenlang geïsoleerd in Ruinerwold leefde, waarin hij onder meer praat over ‘spirituele strijd’. De Volkskrant ploegde door de duizenden artikelen die Van D. onder de naam ‘John Eagles’ op internet schreef. Aan tafel de journalisten achter de scoops: Silvan Schoonhoven (Telegraaf) en Xander van Uffelen (Volkskrant). Speelfilm: 'De liefhebbers' Wanneer uitkomt dat de autoritaire vader van de familie Liefhebber al een jaar ziek is, hij heeft Alzheimer, worden de getroebleerde onderlinge relaties van de familie pijnlijk zichtbaar. Om nader tot elkaar te komen zullen de familieleden de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen. Aan tafel bijna de gehele sterrencast: Jeroen Krabbé, Beppie Melissen, Hadewych Minis, Theo Maassen, Guy Clemens en Sanne Samina Hanssen. Roos Moggré is tafeldame!

Vandaag | 13:20 Radar: o.a. ex-partner betaalt geen kinderalimentatie

Consumentenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: Ex partner betaalt geen kinderalimentatie Na een ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: Ex-partner betaalt geen kinderalimentatie Na een scheiding moeten ouders kinderalimentatie betalen, sowieso tot 18 jaar en zelfs tot 21 jaar als kinderen studeren. Wie niet uit zichzelf betaalt, krijgt te maken met het LBIO (Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen): zij innen voor jou de achterstallige alimentatie. Vorig jaar kregen zo'n 2300 mensen geen cent kinderalimentatie, ondanks een gerechtelijke uitspraak en inspanningen van het LBIO. Vaak zijn schulden de oorzaak. De alimentatiebetaler moet eerst de Belastingdienst en het CJIB betalen vóór je kinderalimentatie krijgt. Dit soort schuldeisers hebben voorrang, met als resultaat dat de ouder die voor de kinderen zorgt - en alle kosten maakt - geen geld krijgt van de ex-partner. Kinderalimentatie moet preferent worden, vindt het CDA die hier eerder Kamervragen over stelde. Ook de VVD deelt deze mening. De vraag is of dat ook gaat gebeuren? Diëtisten gesponsord door Suikerunie Foodwatch heeft een onderzoek gedaan naar de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Wat blijkt? Diëtisten werken regelmatig samen met de voedselindustrie en ook is er vaak sprake van sponsoring. De branchevereniging wordt gesponsord door Friesland Campina, Unilever, Nutricia en Nestlé, en in het vakblad wordt een ‘gesprekskaart’ van Coca-Cola bijgevoegd waarmee cliënten kunnen worden voorgelicht. Ook krijgen diëtisten in opleiding studiepunten om congressen bij te wonen die worden georganiseerd door de Suikerunie. Hoe onafhankelijk is het advies van de diëtist eigenlijk?

Vandaag | 15:50 Pauw: o.a. Antoinette Hertsenberg en Hanno Pijl

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Artsen dienen klacht in tegen TV ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Artsen dienen klacht in tegen TV-programma Dokters van Morgen na claims over kanker, reuma en vasten De uitzending van ‘Dokters van Morgen’ van 8 oktober over vasten maakte veel los. In het programma werd belicht wat de bijkomende gezondheidseffecten zijn van het zogenaamde ‘intermittend fasting’. Voornamelijk reumapatiënten en mensen met kanker zouden baat kunnen hebben bij het vasten. Artsen Tijs Stehmann en Lester Du Perron dienden een klacht in tegen het televisieprogramma. Zij ontvingen veel reacties van ongeruste patiënten. Tijs en Lester zijn initiatiefnemers van ‘Dokter Media’, een onafhankelijke website met het doel om op een simpele, begrijpelijke en zo objectief mogelijke manier een bijdrage te leveren aan de interpretatie van medische nieuwsberichten. Vanavond bij PAUW gaat presentatrice van Dokters van Morgen Antionette Hertsenberg samen met LUMC-onderzoeker Hanno Pijl in gesprek met de artsen van Dokter Media. Albert Verlinde en Nyassa Alberta over de Nederlandse Tina Turner Musical Vandaag is de cast van de Nederlandse versie van de Tina Turner musical bekendgemaakt door producent Albert Verlinde. De hoofdrol van Tina gaat naar de Nederlandse musicalactrice Nyassa Alberta. In Duitsland heeft zij al een flinke carrière achter de rug met rollen in onder andere Sister Act en de Lion King. De voorstelling neemt ons door middel van Tina’s grootste hits mee door haar leven. Ook de dieptepunten zoals haar gewelddadige relatie met Ike Turner passeren de revue. Vanavond schuiven Albert en Nyassa aan bij PAUW voor een gesprek en het eerste optreden op de Nederlandse televisie. Frits Spits schreef boek over een jaar van rouw en gemis Anderhalf jaar geleden overleed de vrouw van Frits Spits, Greetje. 46 jaar lang deelden ze lief en leed. Het gemis en de leegte zijn groot, maar muziek biedt hem troost. Hij schreef er - aan de hand van muziek - een boek over: Alles lijkt zoals het was.

Overmorgen | 15:55 Cash or Trash?

Herhaling. Vanaf vanavond is het nieuwe programma van Martien Meiland te zien op SBS6. Elke woensdag om 21:30 uur is de TelevizierRing-winnaar te zien als presentator van het programma Cash or Trash. Taxatie en onderhandeling Martien ontvangt mensen die bijzondere voorwerpen willen verkopen. Ze komen bij hem aan met waardevolle erfstukken of oude speelgoedauto's. Na een taxatie door professionals komen ze tegenover vijf handelaren te staan. Aan de deelnemers de taak om goed te onderhandelen. Deze aflevering In de eerste aflevering is antiekliefhebber Tom benieuwd wat zijn gynaecoloogstoel uit de 19e eeuw waard is en blijkt Ellen een speciale designstoel in handen te hebben.

Vr 25 oktober 2019 | 01:25 De nachtzoen

Aflevering 98 - Talkshow waarin een bekende of minder bekende gast Nederland op bed legt. Thijs Kuijken. Deze voorman van de band I am Oak zingt liever dan dat hij spreekt. Toch laat hij zich vanavond tot een gesprek verleiden over het onderbewustzijn als inspiratiebron. Een nachtzoen van Thijs Kuijken.

Ma 28 oktober 2019 | 23:35 Crimson Peak IMDb: 6.5

28/10 - IMDB * 6.5 - Horrorfilm, Crimson Peak is een Amerikaanse en Canadese fantasy en horrorfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd Guillermo del Toro (bekend van films zoals Oscarwinnaar 'The Shape of Water' en 'Pan's Labyrinth'). ...

Crimson Peak is een Amerikaanse en Canadese fantasy- en horrorfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd Guillermo del Toro (bekend van films zoals Oscarwinnaar 'The Shape of Water' en 'Pan's Labyrinth'). De hoofdrollen worden vertolkt door Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam en Tom Hiddleston. Net 5 zendt vanavond de sfeervolle horrorfilm Crimson Peak uit. Op jonge leeftijd verloor Edith (Mia Wasikowska) op tragische wijze haar moeder. Die komt 's nachts terug, met zwarte klauwen morrelend aan de deur en onheilspellend fluisterend 'Pas op voor Crimson Peak'. Edith valt voor een Britse vreemdeling, die haar na de gewelddadige dood van haar vader meeneemt naar zijn gotische villa bovenop een berg. Daar delft hij rode aarde, die als bloed afsteekt tegen de sneeuw. Zusterlief (Jessica Chastain) is minder blij met de komst van de prachtige blondine, met wie ze haar broer moet delen. Ook dwaalt Edith met een kandelaar rond in nadrukkelijk verboden en duistere vertrekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/crimson-peak

Di 29 oktober 2019 | 20:30 Crimson Peak IMDb: 6.5

29/10 - IMDB * 6.5 - Horrorfilm, Crimson Peak is een Amerikaanse en Canadese fantasy en horrorfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd Guillermo del Toro (bekend van films zoals Oscarwinnaar 'The Shape of Water' en 'Pan's Labyrinth'). ...

Crimson Peak is een Amerikaanse en Canadese fantasy- en horrorfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd Guillermo del Toro (bekend van films zoals Oscarwinnaar 'The Shape of Water' en 'Pan's Labyrinth'). De hoofdrollen worden vertolkt door Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam en Tom Hiddleston. Net 5 zendt vanavond de sfeervolle horrorfilm Crimson Peak uit. Op jonge leeftijd verloor Edith (Mia Wasikowska) op tragische wijze haar moeder. Die komt 's nachts terug, met zwarte klauwen morrelend aan de deur en onheilspellend fluisterend 'Pas op voor Crimson Peak'. Edith valt voor een Britse vreemdeling, die haar na de gewelddadige dood van haar vader meeneemt naar zijn gotische villa bovenop een berg. Daar delft hij rode aarde, die als bloed afsteekt tegen de sneeuw. Zusterlief (Jessica Chastain) is minder blij met de komst van de prachtige blondine, met wie ze haar broer moet delen. Ook dwaalt Edith met een kandelaar rond in nadrukkelijk verboden en duistere vertrekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/crimson-peak

Vanavond op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:40 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 157 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Edward Snowden.

Vandaag | 20:55 Live: UEFA Champions League Switch (Groepsfase)

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedstrijden gespeeld in de derde ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League: Manchester City - Atalanta, Galatasaray - Real Madrid, Juventus - Lokomotiv Moskou, Olympiakos - Bayern München, Club Brugge - Paris St. Germain en Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado.

Morgen | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 157 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Edward Snowden.

Morgen | 19:40 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 158 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Gov. Gavin Newsom.

Morgen | 20:35 Voetbal - UEFA Champions League: KRC Genk - Liverpool FC

Landskampioen KRC Genk krijgt vanavond het bezoek van titelverdediger Liverpool FC. De troepen van Felice Mazzu herpakten zich op de vorige speeldag na de 6-2-bolwassing bij FC Salzburg. In eigen huis hielden de Genkenaren SSC Napoli op een 0-0-gelijkspel. De Reds van hun kant tellen momenteel 3 punten, na een 2-0-nederlaag op het veld van Napoli, en een 4-3-zege tegen Salzburg.

Morgen | 20:55 Live: UEFA Champions League Switch (Groepsfase)

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedstrijden gespeeld in de derde ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League: Slavia Praag - FC Barcelona, Racing Genk - Liverpool, Internazionale - Borussia Dortmund, LOSC Lille - Valencia, Benfica - Olympique Lyonnais en Red Bull Salzburg - Napoli.

Overmorgen | 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 157 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Edward Snowden.

Overmorgen | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 158 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Gov. Gavin Newsom.

Overmorgen | 19:40 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 159 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Nick Cannon.

Overmorgen | 23:50 Live: Sporza: Europa League Magazine

Live: Aflevering 3 - Voetbalmagazine met een samenvatting van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League. Groepsfase - matchdag 3. Presentatie: Ruben Van Gucht

Vr 25 oktober 2019 | 02:05 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 159 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Nick Cannon.

Vr 25 oktober 2019 | 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 158 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Gov. Gavin Newsom.

Vr 25 oktober 2019 | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 159 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Nick Cannon.

Vr 25 oktober 2019 | 19:25 Sporza: Europa League Magazine

Aflevering 3 - Voetbalmagazine met een samenvatting van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League. Groepsfase - matchdag 3. Presentatie: Ruben Van Gucht

Vr 25 oktober 2019 | 19:40 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 160 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Jameela Jamil.

Vr 25 oktober 2019 | 23:50 Studio Foot - vendredi

'Eupen - Anderlecht.' Met een verslag van de vanavond gespeelde wedstrijd tussen Eupen en Anderlecht.

Za 26 oktober 2019 | 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 159 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Nick Cannon.

Za 26 oktober 2019 | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 160 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Jameela Jamil.

Za 26 oktober 2019 | 08:20 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Sterrennacht Slaapfeestje / Wilde Tapijtjacht: Vanavond vliegt er een Wens-ster door de hemel van Zahramay Falls! Het geestje die hem vangt mag zijn eigen wens doen! Shimmer en Shine staan op het punt de Wens-Ster te vangen als Zeta hem zo voor hun neus wegkaapt! Nu is het aan Shimmer, Shine en Leah om de ster terug te krijgen voor Zeta een wens kan doen! // Het nieuwe magische tapijt van Zac kan allerlei coole dingen, inclusief iets met de naam: De Gekke Zac Stand: als je het magische wachtwoord zegt, zeilt het tapijt als een speer door de lucht! Als Zac de Gekke Zac Stand aan Shimmer, Shine en Leah laat zien, wordt het zo'n wilde boel dat het tapijt ervan door gaat en tegen Zeta en Nazboo aanbotst. Zeta pikt het magische tapijt van Kaz in zodat ze voortaan zelf een tovertapijt heeft. Nu moeten Shimmer, Shine, Leah, Kaz en Zac samenwerken om het tapijt terug te krijgen van Zeta!

Zo 27 oktober 2019 | 03:30 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 159 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Nick Cannon.

Zo 27 oktober 2019 | 03:50 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 160 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Jameela Jamil.

Zo 27 oktober 2019 | 08:20 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Sterrennacht Slaapfeestje / Wilde Tapijtjacht: Vanavond vliegt er een Wens-ster door de hemel van Zahramay Falls! Het geestje die hem vangt mag zijn eigen wens doen! Shimmer en Shine staan op het punt de Wens-Ster te vangen als Zeta hem zo voor hun neus wegkaapt! Nu is het aan Shimmer, Shine en Leah om de ster terug te krijgen voor Zeta een wens kan doen! // Het nieuwe magische tapijt van Zac kan allerlei coole dingen, inclusief iets met de naam: De Gekke Zac Stand: als je het magische wachtwoord zegt, zeilt het tapijt als een speer door de lucht! Als Zac de Gekke Zac Stand aan Shimmer, Shine en Leah laat zien, wordt het zo'n wilde boel dat het tapijt ervan door gaat en tegen Zeta en Nazboo aanbotst. Zeta pikt het magische tapijt van Kaz in zodat ze voortaan zelf een tovertapijt heeft. Nu moeten Shimmer, Shine, Leah, Kaz en Zac samenwerken om het tapijt terug te krijgen van Zeta!

Ma 28 oktober 2019 | 03:30 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 160 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Jameela Jamil.

Di 29 oktober 2019 | 02:05 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 158 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Gov. Gavin Newsom.

Di 29 oktober 2019 | 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 159 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Nick Cannon.

Di 29 oktober 2019 | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 160 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Jameela Jamil.

Di 29 oktober 2019 | 18:30 True Love or True Lies?

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The New Arrivals: Een gigantische wending: maar liefst vijf nieuwe stellen arriveren om te strijden om de titel van 'het perfecte stel'. Het hele huis is geschokt. Een van de nieuwe stellen vertrekt vanavond nog, maar wie zijn de echte geliefden en wie niet?

Wo 30 oktober 2019 | 02:05 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 159 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Nick Cannon.

Wo 30 oktober 2019 | 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 160 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Jameela Jamil.

Wo 30 oktober 2019 | 18:30 True Love or True Lies?

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Love Battles Begin: Het leven in het huis staat op het punt te veranderen, want de Liefdesgevechten gaan beginnen. De stellen worden in twee teams verdeeld en moeten winnen om te overleven - het winnende team kan vanavond niet worden weggestemd. Tijd om te strijden!

Do 31 oktober 2019 | 02:05 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 160 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Jameela Jamil.

 Meer