Vanavond op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:45 Start: De toekomst is fantastisch

Informatief, Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het zesdelige programma De toekomst is fantastisch, elke donderdag rond ...

Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het zesdelige programma De toekomst is fantastisch, elke donderdag rond 21:45 uur. Het is een combinatie van een documentaireserie en fictie, die gaat over hoe ons leven er in 2039 uit zou kunnen zien. Ethische dilemma's Naast de fictiescènes zijn er gesprekken met wetenschappers en denkers. Centraal staan de ethische dilemma's waarmee de mensheid (mogelijk) zal worden geconfronteerd als gevolg van technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen. Kunstmatige baarmoeder De eerste aflevering gaat over voortplanting. In 2039 worden veel baby's geboren na een zwangerschap in een kunstmatige baarmoeder, de biologische klok is een verschijnsel uit het verleden en de zogenoemde designerbaby is een feit. Je kunt alle afleveringen van De toekomst is fantastisch terugkijken op gids.tv/programma/de-toekomst-is-fantastisch.

Morgen | 20:25 Start: Reizen Waes Europa

Morgen - Reizen, Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het vorige seizoen van Reizen Waes, waarin Tom Waes binnen Europa ...

Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het vorige seizoen van Reizen Waes, waarin Tom Waes binnen Europa verrassende reizen maakt. Bizarre ervaringen Tom Waes wil met dit seizoen laten zien dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. Reizen Waes Europa zit vol bizarre ervaringen en ontroerende ontmoetingen. Achtergestelde streek In de eerste aflevering gaat Tom naar Spanje. In het westen, waar toeristen niet zo snel komen, ontdekt hij een Spanje waar de meesten van ons nauwelijks iets van weten: een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken. Eendenmosselen In het Galicische plaatsje Muxía waagt hij zijn leven door samen met plaatselijke vissers in de branding langs de woeste rotskust op zoek te gaan naar eendenmosselen. En in het dorpje Piornal in Extremadura bekogelen ze tijdens de jaarlijkse processie een vreemd uitgedoste figuur met duizenden rapen. Bekijk alle afleveringen van Reizen Waes op gids.tv/programma/reizen-waes.

Morgen | 20:35 Start herhalingen: Droomhuis Gezocht

Morgen - Informatief, NPO 1 start vanavond met een reeks herhalingen van het programma Droomhuis Gezocht, waarin ...

NPO 1 start vanavond met een reeks herhalingen van het programma Droomhuis Gezocht, waarin Sybrand Niessen Nederlanders helpt bij het kopen van een huis in het buitenland. Grote liefde In deze aflevering gaan Sebastiaan en Shah Rukh op zoek naar een huis op het Griekse eiland Zakynthos. Sebastiaan ontmoette zijn grote liefde toen hij voor zijn werk in Australië was. De twee besloten samen te gaan wonen in Amsterdam. Appartement Door een goede vriend, die al jaren in Athene woont, komen zij voor het eerst in aanraking met Griekenland. Al snel ontstaat het plan om samen een appartement te kopen op het Griekse eiland Zakynthos. Serenade Terwijl Sybrand Niessen het stel helpt bij de huizenjacht, gaat Carrie ten Napel in de regio op onderzoek uit en krijgt een serenade van een Grieks mannenkoor en ziet hoe je van de vele bloemen op het eiland verse likeur kan maken. Bekijk alle afleveringen van Droomhuis Gezocht via gids.tv/programma/droomhuis-gezocht.

Vandaag | 21:35 Concert: André Rieu in Wenen

Muziek, Klassieke muziek, In de tweede van een reeks van drie concerten van violist André Rieu op NPO 1 is vanavond ...

In de tweede van een reeks van drie concerten van violist André Rieu op NPO 1 is vanavond het spectakel op het plein voor de keizerlijke Hofburg in het hartje van Wenen te zien. Weense componisten Met prachtige composities van de beroemdste Weense componisten, voor het mooiste en stijlvolste decor dat je je maar kunt voorstellen. Romantisch Tijdens de wereldberoemde walsen en melodieën waan je je kijkend en luisterend tijdens dit concert in het romantische Wenen van de 19e eeuw. (Foto boven: André Rieu Productions bv/AVROTROS)

Overmorgen | 21:20 Nieuw: Hard Spel

Overmorgen - Amusement, Vanaf vanavond is de nieuwe humoristische kennisquiz Hard Spel elke zaterdag om 21:20 uur te ...

Vanaf vanavond is de nieuwe humoristische kennisquiz Hard Spel elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Richard Groenendijk maakt met dit programma zijn debuut als quizmaster. Specialismes In deze nieuwe quiz moeten de kandidaten alles weten van hun zelf aangeleverde specialismes, maar ook die van hun tegenstanders en de presentator. Tussendoor krijgen ze ook nog vragen die juist over een tegengesteld thema gaan. (Contra-)expertise Na de eerste expertise-ronde volgt de contra-expertise ronde. Daarin krijgen de kandidaten vragen over het tegenovergestelde van hun specialisme; als je expertise ballet is, krijg je nu bijvoorbeeld vragen over voetbal. Volgende rondes Daarna valt een van de vier kandidaten af en volgt Richards ronde: meerkeuzevragen over een onderwerp dat Richard zelf heeft meegebracht en waarover hij op geheel eigen wijze vragen afvuurt. En of dat nog niet nog niet hard genoeg is, volgt daarna een snelle ronde met algemene vragen. In de finaleronde nemen de twee beste spelers het tegen elkaar op voor Hard Spel-Bokaal. Bekijk hoe Richard Groenendijk vol enthousiasme vooruitblikt op de quiz op gids.tv/v226601/hard-spel.

Morgen | 20:30 We Want More: aflevering 4

Morgen - Amusement, Vanavond is de vierde auditie aflevering van de zangwedstrijd We Want More. Ook deze week komen ...

Vanavond is de vierde auditie-aflevering van de zangwedstrijd We Want More. Ook deze week komen allerlei muziekstijlen voorbij in dit verrassende en afwisselende programma. Met minstens vier van de vijf 'I Want More's' van de jury volgt een plek in de halve finale. Alle muziekstijlen Van jong tot oud en van koor tot solist. Iedereen is welkom, welke muziekstijl je ook zingt. Presentatoren Wendy van Dijk en Johnny de Mol ontvangen de deelnemers voor- en achteraf en bekijken de audities met vrienden en familie van de kandidaten. Jury De vijf juryleden Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes beoordelen alle optredens na een kort introductiepraatje. Tijdens het optreden kunnen ze op de knop drukken om hun 'I Want More' in te zetten, maar mogen ze hem ook weer terugtrekken. Winnaar Na de halve finales volgt over een aantal weken de grote finale, waarin de winnaar met 100 duizend euro naar huis gaat. Bekijk de leukste fragmenten uit We Want More of de volledige uitzendingen op KIJK.nl via gids.tv/programma/we-want-more.

Zo 5 juli 2020 | 20:00 Nieuw: Postcode Loterij Eén Tegen 50

05/07 - Amusement, Vanavond start de coronaproof versie van de quiz Eén tegen 100: Eén tegen 50. Verder is het spel ...

Vanavond start de coronaproof-versie van de quiz Eén tegen 100: Eén tegen 50. Verder is het spel gewoon hetzelfde. Eén kandidaat krijgt vragen van Caroline Tensen en moet tegenkandidaten wegspelen om geld te verdienen. Elke zondag om 20:00 uur op RTL 4. Aanpassingen Naast het halveren van het aantal kandidaten, zijn er ook andere maatregelen, zowel voor als achter de schermen, getroffen en vastgelegd in een protocol. "Enkele van deze maatregelen zijn aanpassingen van Carolines desk, desinfectie-, catering- en toiletprotocollen, looproutes en een indeling van kandidaten waardoor zij anderhalve meter uit elkaar zitten", meldt RTL. 1,5 meter Ook zijn er handhavers aanwezig om de inachtneming van het protocol te waarborgen. RTL is duidelijk: "Op elk moment, zowel voor als achter de schermen, wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen door alle betrokkenen, onder wie Caroline, kandidaten en crew."

Zo 5 juli 2020 | 21:15 Terug: Makkelijk Scoren (Studio Afgelast)

05/07 - Amusement, Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen ...

Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen met als ondertitel 'Studio Afgelast'. Coronatijd Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit is geweest. Sportevenementen In vier uitzendingen nemen ze elke zondag rond 21:15 uur in hoog tempo de afgelaste sportzomer door met onder andere aandacht voor de uitgestelde Olympische Spelen, de opgeschoven Tour de France, het afgelaste Wimbledon en het naar 2021 verplaatste Europees Kampioenschap voetbal.

Wat is er op televisie vanavond?

Wat is er op tv vanavond?

Op deze website kun je zien wat er op tv is vanavond, maar ook morgen, overmorgen, volgende week en zelfs wat er gisteren op tv was.

We hebben de volgende snelkoppelingen om te zien wat er vanavond op tv is:

  • Ga naar de homepage van tvgids om te kijken welke redactionele aanraders we hebben gemaakt voor je.
  • Ga naar de films op tv sectie voor de films van vanavond.
  • Ga naar de nu & straks sectie om te zien wat er nu op tv is.
  • Ga naar de primetime pagina om te zien wat er vanavond op tv is.

Vanavond op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:50 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 176 van 246 - Witlof-gehaktovenschotel Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Vandaag | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 176 van 246 - Witlof-gehaktovenschotel Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Vandaag | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 176 van 246 - Witlof-gehaktovenschotel Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Overmorgen | 01:55 Reizen Waes

Herhaling. Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het vorige seizoen van Reizen Waes, waarin Tom Waes binnen Europa verrassende reizen maakt. Bizarre ervaringen Tom Waes wil met dit seizoen laten zien dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. Reizen Waes Europa zit vol bizarre ervaringen en ontroerende ontmoetingen. Achtergestelde streek In de eerste aflevering gaat Tom naar Spanje. In het westen, waar toeristen niet zo snel komen, ontdekt hij een Spanje waar de meesten van ons nauwelijks iets van weten: een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken. Eendenmosselen In het Galicische plaatsje Muxía waagt hij zijn leven door samen met plaatselijke vissers in de branding langs de woeste rotskust op zoek te gaan naar eendenmosselen. En in het dorpje Piornal in Extremadura bekogelen ze tijdens de jaarlijkse processie een vreemd uitgedoste figuur met duizenden rapen. Bekijk alle afleveringen van Reizen Waes op gids.tv/programma/reizen-waes.

Overmorgen | 23:25 We Want More: aflevering 4

Herhaling. Vanavond is de vierde auditie-aflevering van de zangwedstrijd We Want More. Ook deze week komen allerlei muziekstijlen voorbij in dit verrassende en afwisselende programma. Met minstens vier van de vijf 'I Want More's' van de jury volgt een plek in de halve finale. Alle muziekstijlen Van jong tot oud en van koor tot solist. Iedereen is welkom, welke muziekstijl je ook zingt. Presentatoren Wendy van Dijk en Johnny de Mol ontvangen de deelnemers voor- en achteraf en bekijken de audities met vrienden en familie van de kandidaten. Jury De vijf juryleden Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes beoordelen alle optredens na een kort introductiepraatje. Tijdens het optreden kunnen ze op de knop drukken om hun 'I Want More' in te zetten, maar mogen ze hem ook weer terugtrekken. Winnaar Na de halve finales volgt over een aantal weken de grote finale, waarin de winnaar met 100 duizend euro naar huis gaat. Bekijk de leukste fragmenten uit We Want More of de volledige uitzendingen op KIJK.nl via gids.tv/programma/we-want-more.

Zo 5 juli 2020 | 13:25 We Want More: aflevering 4

Herhaling. Vanavond is de vierde auditie-aflevering van de zangwedstrijd We Want More. Ook deze week komen allerlei muziekstijlen voorbij in dit verrassende en afwisselende programma. Met minstens vier van de vijf 'I Want More's' van de jury volgt een plek in de halve finale. Alle muziekstijlen Van jong tot oud en van koor tot solist. Iedereen is welkom, welke muziekstijl je ook zingt. Presentatoren Wendy van Dijk en Johnny de Mol ontvangen de deelnemers voor- en achteraf en bekijken de audities met vrienden en familie van de kandidaten. Jury De vijf juryleden Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes beoordelen alle optredens na een kort introductiepraatje. Tijdens het optreden kunnen ze op de knop drukken om hun 'I Want More' in te zetten, maar mogen ze hem ook weer terugtrekken. Winnaar Na de halve finales volgt over een aantal weken de grote finale, waarin de winnaar met 100 duizend euro naar huis gaat. Bekijk de leukste fragmenten uit We Want More of de volledige uitzendingen op KIJK.nl via gids.tv/programma/we-want-more.

Ma 6 juli 2020 | 01:00 Nieuw: Hard Spel

Herhaling. Vanaf vanavond is de nieuwe humoristische kennisquiz Hard Spel elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Richard Groenendijk maakt met dit programma zijn debuut als quizmaster. Specialismes In deze nieuwe quiz moeten de kandidaten alles weten van hun zelf aangeleverde specialismes, maar ook die van hun tegenstanders en de presentator. Tussendoor krijgen ze ook nog vragen die juist over een tegengesteld thema gaan. (Contra-)expertise Na de eerste expertise-ronde volgt de contra-expertise ronde. Daarin krijgen de kandidaten vragen over het tegenovergestelde van hun specialisme; als je expertise ballet is, krijg je nu bijvoorbeeld vragen over voetbal. Volgende rondes Daarna valt een van de vier kandidaten af en volgt Richards ronde: meerkeuzevragen over een onderwerp dat Richard zelf heeft meegebracht en waarover hij op geheel eigen wijze vragen afvuurt. En of dat nog niet nog niet hard genoeg is, volgt daarna een snelle ronde met algemene vragen. In de finaleronde nemen de twee beste spelers het tegen elkaar op voor Hard Spel-Bokaal. Bekijk hoe Richard Groenendijk vol enthousiasme vooruitblikt op de quiz op gids.tv/v226601/hard-spel.

Ma 6 juli 2020 | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 177 van 246 - Romige pasta met Chinese kool Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Ma 6 juli 2020 | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 177 van 246 - Romige pasta met Chinese kool Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Ma 6 juli 2020 | 19:10 Typisch

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 24 - Vrijwilliger - BNNVARA Corine heeft samen met broer Evert een boerderij met 175 koeien. Ze zijn onlangs begonnen met een eigen zuivellijn. Corine laat de eerste, zelfgemaakte producten vandaag door bekenden testen. Op de rommelmarkt van Den Hoorn vindt ze voor een prikkie de spullen die ze nog nodig heeft voor de zuivelwinkel. Opa Witte rijdt in zijn blauwe autootje naar de heropening van het Luchtvaart- & Oorlogsmuseum op Texel. Hij was een van de oprichters van dit museum en is eregast. Is hij blij met de veranderingen in het museum? En Erwin Daalder is al 29 jaar met passie vrijwilliger bij de KNRM. Elke maandagavond wordt er geoefend. Vanavond moeten ze een omgeslagen catamaran veilig aan wal brengen. Dat lijkt dan een leuk spel, maar Erwin weet nog heel goed hoe het was om de overleden passagiers van een verongelukt vliegtuig te bergen.

Ma 6 juli 2020 | 22:45 Terug: Makkelijk Scoren (Studio Afgelast)

Herhaling. Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen met als ondertitel 'Studio Afgelast'. Coronatijd Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit is geweest. Sportevenementen In vier uitzendingen nemen ze elke zondag rond 21:15 uur in hoog tempo de afgelaste sportzomer door met onder andere aandacht voor de uitgestelde Olympische Spelen, de opgeschoven Tour de France, het afgelaste Wimbledon en het naar 2021 verplaatste Europees Kampioenschap voetbal.

Di 7 juli 2020 | 01:10 Terug: Makkelijk Scoren (Studio Afgelast)

Herhaling. Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen met als ondertitel 'Studio Afgelast'. Coronatijd Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit is geweest. Sportevenementen In vier uitzendingen nemen ze elke zondag rond 21:15 uur in hoog tempo de afgelaste sportzomer door met onder andere aandacht voor de uitgestelde Olympische Spelen, de opgeschoven Tour de France, het afgelaste Wimbledon en het naar 2021 verplaatste Europees Kampioenschap voetbal.

Di 7 juli 2020 | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 178 van 246 - Vietnamese springrolls met garnalen Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Di 7 juli 2020 | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 178 van 246 - Vietnamese springrolls met garnalen Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Di 7 juli 2020 | 15:20 Typisch

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 24 - Vrijwilliger - BNNVARA Corine heeft samen met broer Evert een boerderij met 175 koeien. Ze zijn onlangs begonnen met een eigen zuivellijn. Corine laat de eerste, zelfgemaakte producten vandaag door bekenden testen. Op de rommelmarkt van Den Hoorn vindt ze voor een prikkie de spullen die ze nog nodig heeft voor de zuivelwinkel. Opa Witte rijdt in zijn blauwe autootje naar de heropening van het Luchtvaart- & Oorlogsmuseum op Texel. Hij was een van de oprichters van dit museum en is eregast. Is hij blij met de veranderingen in het museum? En Erwin Daalder is al 29 jaar met passie vrijwilliger bij de KNRM. Elke maandagavond wordt er geoefend. Vanavond moeten ze een omgeslagen catamaran veilig aan wal brengen. Dat lijkt dan een leuk spel, maar Erwin weet nog heel goed hoe het was om de overleden passagiers van een verongelukt vliegtuig te bergen.

Wo 8 juli 2020 | 11:43 Paf de hond

Dansen met Vlooien Vanavond doen Lola en Pat mee aan een groot flash mob-evenement. Ze hebben uitgebreid gerepeteerd en alles is gereed. Alleen heeft Pat ondertussen vlooien gekregen van Hoodie.

Wo 8 juli 2020 | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 180 van 246 - Pindanoedels met gebakken tofu en broccoli Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Wo 8 juli 2020 | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 180 van 246 - Pindanoedels met gebakken tofu en broccoli Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

 Meer

Vanavond op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:30 M

Informatief, Herhaling. M (her)opent feestelijk de deuren van Carré! Vanavond heropent M de deuren van Koninklijk ...

Herhaling. M (her)opent feestelijk de deuren van Carré! Vanavond heropent M de deuren van Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op die dag mogen alle theaters in Nederland weer publiek ontvangen. Nu zonder bovengrens voor het aantal, mits de anderhalve meter afstand wordt gehandhaafd. Vandaar dat M vanavond uitgezonden wordt in het prachtige theater aan de Amstel! De volgende onderwerpen komen langs: Welke inzichten uit de afgelopen tijd nemen we mee naar de toekomst? Met veerkracht en verandering komt hoop. Mensen laten massaal hun stem horen en de premier heeft zelfs opgeroepen tot een revolutie. Jongeren bewegen zich nu als een verbond richting Den Haag. Wat kunnen we leren van de veranderingen waar we de afgelopen maanden getuige van zijn geweest? Gaan we ooit terug naar het 'oude normaal' en hoe biedt het 'nieuwe normaal' hoop voor de toekomst? Dat bespreken we vanuit Carré met Natacha Harlequin, Jeroen Smit, Talitha Muusse en Typhoon. Podium Carré gevuld met een bijzonder lied en een pas de deux: het mag weer! De kunst- en cultuursector kreeg het in de afgelopen maanden zwaar te verduren. Eindelijk mogen de theaters weer open en krijgt kunst weer een podium. Dansers zijn vanaf vandaag een uitzondering op de anderhalvemeter-regels en dat vieren we in Carré met een pas de deux door voormalig koningskoppel van Het Nationale Ballet Igone de Jongh en Marijn Rademaker. Naast ruimte voor dans is het podium ook vrij voor Freek de Jonge, vanavond zingt hij een speciaal aangepaste versie van zijn lied Leven na de dood: Leven als het kan. Eindelijk klinkt er weer muziek in Carré: Shary-An Nivillac en Jett Rebel treden op Nederland werd stil halverwege maart. Waar normaal gesproken de theaters zich vullen met cabaret, muziek en toneel, was er nu maanden niks… Tot vandaag, 1 juli. We (her)openen Carré en doen dat - uiteraard - met muziek, die eindelijk weer mag klinken in het theater aan de Amstel. Shary-An treedt samen met 10 vocalisten van het G-Roots Gospel Koor en een samengesteld orkest onder leiding van Fuse op. Jett Rebel zingt Landslide van Fleetwood Mac. Hoe crisis en stilstand voor veerkracht en verandering zorgen De afgelopen maanden waren roerig: een onvoorziene pandemie raast de wereld over, het dagelijks leven van alle (Nederlandse) burgers stond op zijn kop en mondiale anti-racisme protesten hebben een luidere stem dan ooit. Heeft stilstand gezorgd voor een stroomversnelling aan veranderingen? Rob Wijnberg, hoofdredacteur van De Correspondent en Andrew Makkinga, programmamaker, schijnen vanavond hun licht op deze vraag vanuit een vers heropend Carré.

Vandaag | 10:20 Nieuwsuur

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Arrestaties na invoering omstreden veiligheidswet Hongkong In ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Arrestaties na invoering omstreden veiligheidswet Hongkong In Hongkong zijn 180 demonstranten opgepakt. Het protest is een reactie op de invoering van de omstreden veiligheidswet voor Hongkong, die de Chinese overheid gisteren heeft doorgevoerd. Het streven naar afscheiding, buitenlandse inmenging en staatsondermijnende activiteiten in Hongkong is sinds gisteren verboden. Mensen die in Hongkong zijn opgepakt, kunnen worden overgeleverd aan het Chinese rechtssysteem. Met de nieuwe veiligheidswet wil Peking een einde maken aan de onrust in Hongkong. Het is vandaag precies 23 jaar geleden dat Hongkong aan China werd overgedragen. Correspondent Sjoerd den Daas is vanavond te gast. Tweede Kamer debatteert over racisme in Nederland De Tweede Kamer gaat vandaag in debat met premier Mark Rutte en minister van Justitie Ferd Grapperhaus over racisme in Nederland. De maatschappelijke discussie over racisme is hier de afgelopen tijd flink opgelaaid door de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd, met tal van demonstraties tot gevolg. Nieuwsuur kijkt vandaag met twee betrokkenen naar het Kamerdebat: Linda Nooitmeer, voorzitter van het Nationaal Instituut Slavernijverleden (NiNsee), en voormalig D66-raadslid in Eindhoven Mpanzu Bamenga, die zich inzet voor meer representatie aan de top van het bedrijfsleven en de overheid. Zij zijn vanavond te gast. Lek bij Citrix actief misbruikt Hackers hebben actief gebruikgemaakt van het lek bij thuiswerksoftware van Citrix, dat eind vorig jaar aan het licht kwam. Zeker 25 Nederlandse organisaties zijn na het dichten van het lek, toch gehackt, staat in een rapport van beveiligingsbedrijf Fox-IT. Wat moet er gebeuren om risicovolle hacks beter te kunnen voorkomen? We spreken met deskundigen en Kamerleden.

Vandaag | 11:05 Op1

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Een heftige botsing tijdens het racismedebat in de Tweede Kamer ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Een heftige botsing tijdens het racismedebat in de Tweede Kamer tussen Farid Azarkan en Lodewijk Asscher. Een clash die volgde op aantijgingen van DENK dat de PvdA de oorzaak is van negatieve beeldvorming over Turkse jongeren. Fractievoorzitter van DENK Tunahan Kuzu reageert vanavond bij Op1. Politiek journalist bij NRC Lamyae Aharouay zag het gebeuren. - Vandaag is het Keti Koti, de Surinaamse feestdag om de afschaffing van de Slavernij te vieren. De Nederlandse viering ging vanwege Corona niet door, maar bij het Nationaal monument slavernijverleden in Amsterdam werd in kleine kring stilgestaan bij het verleden. Urwin Vyent, directeur van het Nationaal Instituut Nederlands Slavernijverleden en Erfenis (NiNsee), praat erover bij Op1. - Specialist ouderengeneeskunde en voorzitter van Verenso Nienke Nieuwenhuizen wil voorkomen dat verpleeghuizen bij een tweede coronagolf weer maanden dicht moeten zonder bezoek. De lockdown zorgde voor veel eenzame ouderen en ook bij de verdeling van beschermingsmiddelen stonden de verpleeghuizen lang achteraan in de rij. Vandaag presenteren vier partijen uit de ouderenzorg plannen om te voorkomen dat zij weer over het hoofd worden gezien. Bij Op1 is Nieuwenhuizen te gast. - Deze zaterdag wordt duidelijk of het Pensioenakkoord – waar al zo ontzettend lang over onderhandeld is – doorgaat. De achterban van vakbond FNV moet dan akkoord gaan. Maar met dat pensioengeld van miljoenen Nederlanders wordt een bizar gokspel gespeeld, betoogt Cees Grimbergen, die jarenlang in de pensioenwereld dook voor Omroep MAX. - Ook het miljoenencircus van de Formule 1 kwam maanden tot stilstand door de coronacrisis. Maar vanaf zondag gaat er weer ‘gas op de plank’ en wel tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. En dat is vast een verademing voor onze eigen Max Verstappen. De coureur bij wie de liefde voor de autosport er al met de paplepel werd ingegoten. Bij Op1 praten sportjournalist Jaap de Groot en Formule 1 verslaggever bij Ziggo Sport Jack Plooij erover. - Saskia Noort is een van de best gelezen schrijvers van ons land. Ze heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht en een aantal van haar verhalen zijn ook verfilmd. Morgen komt haar nieuwe boek ‘Bonuskind’ uit.

Vandaag | 13:40 Kook mee met MAX

Seizoen 2020 - Aflevering 88 van 104 - Rabarbersalade met geitenkaas en aardbeien Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk. Vandaag maakt Sandra rabarbersalade met geitenkaas en aardbeien.

Vandaag | 18:40 Komen Eten

Seizoen 16 - Lulu uit Essen Lulu (35) uit Essen doet niet echt aan 'Komen Eten' mee om te winnen, maar ze zou dolgraag dat mes willen hebben. Als ze door omstandigheden tevreden zou moeten zijn met plaatsen twee, drie of vier, kreeg ze van manlief al de belofte dat hij haar een gelijkaardig mes zal schenken. De roots van Lulu liggen in Rusland, het hoeft dus niemand te verbazen dat ze vanavond in de rijke Slavische keuken zal duiken om haar gasten op allerlei lekkers te trakteren. Lulu houdt enorm van kruiden en van lekker vlees. Voor 'Komen Eten' koos ze voor een lekkere Schotse steak van Aberdeen Angus.

Vandaag | 19:30 Stukken van Mensen

Seizoen 2 Passeren vanavond de revue: een trouwjurk gemaakt uit Brussels lintjeskant, een unieke Spaanse kickertafel uit de jaren 30, een Chinees decoratieraam én het allereerste Kuifjesalbum.

Vandaag | 21:00 Nieuw: Flesh and Blood

Herhaling. Vanaf vanavond is de vierdelige Britse miniserie Flesh and Blood vier zondagen om 21:00 uur te zien op de Nederlandse zender BBC First. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Nieuwe liefde In de dramaserie Flesh and Blood wordt het leven van Jake en zijn zussen Helen en Natalie behoorlijk verstoord als hun moeder Vivian, die onlangs weduwe is geworden, vertelt dat ze nieuwe liefde heeft gevonden bij de gepensioneerde huisarts Mark. Prioriteiten Vlak voor de 70e verjaardag van Vivian wordt de achterdocht van haar kinderen alleen maar groter als blijkt dat Vivians prioriteiten niet meer bij hen liggen, maar bij Mark, waardoor hun ouderlijk huis, hun erfenis en hun goede jeugdherinneringen opeens in gevaar komen. Onrust Terwijl jaren van geheimen, leugens, rivaliteit en verraad aan het licht komen en het geluk van Vivians 45 jaar durende huwelijk in twijfel wordt getrokken, wordt de onrust van de kinderen verder vergroot door hun buurvrouw Mary, die een ongezonde belangstelling voor de familieperikelen toont.

Morgen | 01:20 Nieuw: Flesh and Blood

Herhaling. Vanaf vanavond is de vierdelige Britse miniserie Flesh and Blood vier zondagen om 21:00 uur te zien op de Nederlandse zender BBC First. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Nieuwe liefde In de dramaserie Flesh and Blood wordt het leven van Jake en zijn zussen Helen en Natalie behoorlijk verstoord als hun moeder Vivian, die onlangs weduwe is geworden, vertelt dat ze nieuwe liefde heeft gevonden bij de gepensioneerde huisarts Mark. Prioriteiten Vlak voor de 70e verjaardag van Vivian wordt de achterdocht van haar kinderen alleen maar groter als blijkt dat Vivians prioriteiten niet meer bij hen liggen, maar bij Mark, waardoor hun ouderlijk huis, hun erfenis en hun goede jeugdherinneringen opeens in gevaar komen. Onrust Terwijl jaren van geheimen, leugens, rivaliteit en verraad aan het licht komen en het geluk van Vivians 45 jaar durende huwelijk in twijfel wordt getrokken, wordt de onrust van de kinderen verder vergroot door hun buurvrouw Mary, die een ongezonde belangstelling voor de familieperikelen toont.

Morgen | 06:20 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 22 - Aflevering 9 - Elton John, Stephen Fry, Carey Mullican, Robbie Willians, Pink. Vanavond zitten bij Graham op de bank: Elton John, Stephen Fry, Carey Mullican, Robbie Willians, Pink.

Morgen | 16:05 Stukken van Mensen

Seizoen 2 Passeren vanavond de revue: een trouwjurk gemaakt uit Brussels lintjeskant, een unieke Spaanse kickertafel uit de jaren 30, een Chinees decoratieraam én het allereerste Kuifjesalbum.

Morgen | 19:30 The Daily Show

Seizoen 25 - Aflevering 127 The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast:

Morgen | 20:15 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 18 - Aflevering 2 - Robert de Niro, Anne Hathaway, Sir Kenneth Branagh, Tom Hiddleston, The Shires Vanavond zitten bij Graham op de bank: Robert de Niro, Anne Hathaway, Sir Kenneth Branagh, Tom Hiddleston, The Shires.

Overmorgen | 18:20 Stukken van Mensen

Seizoen 2 Passeren vanavond de revue: een trouwjurk gemaakt uit Brussels lintjeskant, een unieke Spaanse kickertafel uit de jaren 30, een Chinees decoratieraam én het allereerste Kuifjesalbum.

Overmorgen | 22:00 Nieuw: Flesh and Blood

Herhaling. Vanaf vanavond is de vierdelige Britse miniserie Flesh and Blood vier zondagen om 21:00 uur te zien op de Nederlandse zender BBC First. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Nieuwe liefde In de dramaserie Flesh and Blood wordt het leven van Jake en zijn zussen Helen en Natalie behoorlijk verstoord als hun moeder Vivian, die onlangs weduwe is geworden, vertelt dat ze nieuwe liefde heeft gevonden bij de gepensioneerde huisarts Mark. Prioriteiten Vlak voor de 70e verjaardag van Vivian wordt de achterdocht van haar kinderen alleen maar groter als blijkt dat Vivians prioriteiten niet meer bij hen liggen, maar bij Mark, waardoor hun ouderlijk huis, hun erfenis en hun goede jeugdherinneringen opeens in gevaar komen. Onrust Terwijl jaren van geheimen, leugens, rivaliteit en verraad aan het licht komen en het geluk van Vivians 45 jaar durende huwelijk in twijfel wordt getrokken, wordt de onrust van de kinderen verder vergroot door hun buurvrouw Mary, die een ongezonde belangstelling voor de familieperikelen toont.

Overmorgen | 22:10 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 23 - Aflevering 1 - Emily Blunt, John Krasinski, Tom Holland,Kylie Minogue. Vanavond zitten bij Graham op de bank: Emily Blunt, John Krasinski, Tom Holland,Kylie Minogue.

Zo 5 juli 2020 | 02:00 Nieuw: Flesh and Blood

Herhaling. Vanaf vanavond is de vierdelige Britse miniserie Flesh and Blood vier zondagen om 21:00 uur te zien op de Nederlandse zender BBC First. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Nieuwe liefde In de dramaserie Flesh and Blood wordt het leven van Jake en zijn zussen Helen en Natalie behoorlijk verstoord als hun moeder Vivian, die onlangs weduwe is geworden, vertelt dat ze nieuwe liefde heeft gevonden bij de gepensioneerde huisarts Mark. Prioriteiten Vlak voor de 70e verjaardag van Vivian wordt de achterdocht van haar kinderen alleen maar groter als blijkt dat Vivians prioriteiten niet meer bij hen liggen, maar bij Mark, waardoor hun ouderlijk huis, hun erfenis en hun goede jeugdherinneringen opeens in gevaar komen. Onrust Terwijl jaren van geheimen, leugens, rivaliteit en verraad aan het licht komen en het geluk van Vivians 45 jaar durende huwelijk in twijfel wordt getrokken, wordt de onrust van de kinderen verder vergroot door hun buurvrouw Mary, die een ongezonde belangstelling voor de familieperikelen toont.

Zo 5 juli 2020 | 17:10 Komen Eten

Seizoen 16 - Soren uit Bilzen De 32-jarige Soren uit Bilzen is wat je noemt een familieman. Hij is de trotse vader van een zoontje dat hij zelf omschrijft als het allermooiste cadeau dat hij ooit heeft gekregen. Soren werkt als kasseilegger. Hij legt heel graag terrassen, voor hem gaat er niets boven een mooi en egaal terras. Toen Soren zijn vrouw leerde kennen vond hij haar te mager. Hij beloofde haar een cadeau per kilo die ze zou bijkomen en dat kostte hem intussen al dertien geschenken. Maar ook zijn vrouw is vrijgevig: speciaal voor dit 'Komen Eten'-avontuur bezorgde ze haar ventje een gloednieuwe messenset, zodat hij geen mal figuur zou slaan op de nationale televisie. Voor de tafeldekking kon Soren rekenen op de hulp van zijn moeder. Ze heeft een wasmand vol tafelgerief en geplooide servetten klaargezet. Het enige dat Soren nog zelf moet doen vanavond is koken, dat kan toch niet zo moeilijk zijn?

Zo 5 juli 2020 | 17:55 Komen Eten

Seizoen 16 - Eddy uit Nederhasselt Eddy (61) woont in Nederhasselt en voor hem geldt de omschrijving 'ruwe bolster, blanke pit'. Achter zijn imposante uiterlijk van lange haren, stoere tatoeages en lederen jekkers schuilt er een crème van een vent. Eddy rijdt graag met zijn trike, een driewielige motorfiets. Hij noemt het zelf een brommer voor oude mensen, want je kunt er niet mee vallen. Eddy rijdt zo graag met zijn trike dat hij bij een trikeclub is gegaan. De broederband die je in zo'n vereniging aantreft, daar gaat niets boven volgens Eddy. Hij kookt intussen al dertig jaar, dus zenuwachtig zal hij zich niet maken voor een Komen Etentje meer of minder. Hij serveert vanavond een duo van zalm, côte à l'os op de barbecue en een heus verwenbord met zelfgemaakte frangipanetaart en ijs.

Zo 5 juli 2020 | 18:40 Komen Eten

Seizoen 16 - Lulu uit Essen Lulu (35) uit Essen doet niet echt aan 'Komen Eten' mee om te winnen, maar ze zou dolgraag dat mes willen hebben. Als ze door omstandigheden tevreden zou moeten zijn met plaatsen twee, drie of vier, kreeg ze van manlief al de belofte dat hij haar een gelijkaardig mes zal schenken. De roots van Lulu liggen in Rusland, het hoeft dus niemand te verbazen dat ze vanavond in de rijke Slavische keuken zal duiken om haar gasten op allerlei lekkers te trakteren. Lulu houdt enorm van kruiden en van lekker vlees. Voor 'Komen Eten' koos ze voor een lekkere Schotse steak van Aberdeen Angus.

Zo 5 juli 2020 | 22:05 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 23 - Aflevering 2 - Dwayne Johnson, Naomie Harris, Martin Freeman, Roger Daltrey. Vanavond zitten bij Graham op de bank: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Martin Freeman, Roger Daltrey.

Ma 6 juli 2020 | 07:25 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 18 - Aflevering 2 - Robert de Niro, Anne Hathaway, Sir Kenneth Branagh, Tom Hiddleston, The Shires Vanavond zitten bij Graham op de bank: Robert de Niro, Anne Hathaway, Sir Kenneth Branagh, Tom Hiddleston, The Shires.

Ma 6 juli 2020 | 11:50 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 23 - Aflevering 1 - Emily Blunt, John Krasinski, Tom Holland,Kylie Minogue. Vanavond zitten bij Graham op de bank: Emily Blunt, John Krasinski, Tom Holland,Kylie Minogue.

Ma 6 juli 2020 | 19:55 The Graham Norton Show

Seizoen 27 - Aflevering 13 Vanavond zitten bij Graham op de bank:

Di 7 juli 2020 | 07:25 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 23 - Aflevering 1 - Emily Blunt, John Krasinski, Tom Holland,Kylie Minogue. Vanavond zitten bij Graham op de bank: Emily Blunt, John Krasinski, Tom Holland,Kylie Minogue.

Di 7 juli 2020 | 11:50 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 23 - Aflevering 2 - Dwayne Johnson, Naomie Harris, Martin Freeman, Roger Daltrey. Vanavond zitten bij Graham op de bank: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Martin Freeman, Roger Daltrey.

Di 7 juli 2020 | 16:45 Huize Herrie

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Vertraag mentor / Een puist plan Vanavond zijn de oudergesprekken op school en juf Johnson zegt tegen Lincoln dat ze heel graag zijn ouder wil spreken... // Luan heeft haar eerste, officiële date met Benny en verheugd zich daar enorm op. Tot ze een puist op haar wang ontdekt.

Di 7 juli 2020 | 18:40 Komen Eten

Seizoen 16 - Corette uit Ravels Corette uit Ravels is 47 en ze heeft een passie voor kurk, zowel beroepshalve als privé. Ze werkt in een familiebedrijf dat kurkvloeren en -wanden verkoopt en heel haar huis hangt vol met kurk. Corette houdt van verandering, daarom krijgen haar muren geregeld een ander kleurtje. Vandaag zijn ze oranje, maar dat kan morgen alweer iets anders zijn. De kurk die Corette verkoopt, komt uit Portugal, en daarom kiest ze vanavond voor een Portugees geïnspireerd menu, met onder andere soep van groene kool en een stoofschotel met Portugees spek en zeevruchten. De gasten krijgen een workshop 'creatief met kurk' en toveren oude wijnstoppen om in beeldige kaders.

Di 7 juli 2020 | 20:30 Classical Film Music

De Briste dirigent en pianist Wayne Marshall dirigeert het Orchestre national d’Île-de-France in een concert dat geheel gewijd is aan filmmuziek. Het uitgebreide programma opent met de ouverture van Rossini’s La gazza ladra en sluit af met Brahms’ bekende Hongaarse Dans Nr. 5. Ook wordt het publiek verblijd met uitvoeringen van Moessorgski’s Een nacht op de Kale Berg, Gershwins Rhapsody in Blue, Duke Ellingtons Jam Blues, Wagners Ride of the Valkyries, Barbers Adagio for Strings, Rimsky-Korsakovs Flight of the Bumblebee en het geliefde Adagietto uit Mahlers Vijfde Symfonie. Ieder werk dat vanavond op de lessenaar staat heeft zijn weg naar het witte doek gevonden. Het concert is opgenomen in Salle Pleyel te Parijs in 2004.

Wo 8 juli 2020 | 06:20 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 18 - Aflevering 2 - Robert de Niro, Anne Hathaway, Sir Kenneth Branagh, Tom Hiddleston, The Shires Vanavond zitten bij Graham op de bank: Robert de Niro, Anne Hathaway, Sir Kenneth Branagh, Tom Hiddleston, The Shires.

Wo 8 juli 2020 | 07:25 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 23 - Aflevering 2 - Dwayne Johnson, Naomie Harris, Martin Freeman, Roger Daltrey. Vanavond zitten bij Graham op de bank: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Martin Freeman, Roger Daltrey.

Wo 8 juli 2020 | 11:43 Paf de hond

Dansen met Vlooien Vanavond doen Lola en Pat mee aan een groot flash mob-evenement. Ze hebben uitgebreid gerepeteerd en alles is gereed. Alleen heeft Pat ondertussen vlooien gekregen van Hoodie.

Do 9 juli 2020 | 06:20 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 23 - Aflevering 1 - Emily Blunt, John Krasinski, Tom Holland,Kylie Minogue. Vanavond zitten bij Graham op de bank: Emily Blunt, John Krasinski, Tom Holland,Kylie Minogue.

 Meer