Vanavond op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:33 Nieuw: Dossier Van Den Heuvel

Actuele reportage, Vanavond gaat het nieuwe tv programma van misdaadverslaggever John van den Heuvel van start op RTL ...

Vanavond gaat het nieuwe tv-programma van misdaadverslaggever John van den Heuvel van start op RTL 4. In Dossier Van Den Heuvel staat hij elke maandag om 20:30 uur slachtoffers van criminaliteit bij. Het programma gaat over verschillende soorten criminaliteit, zoals oplichting, ontvoering en georganiseerde misdaad in het buitenland. Iedere week staat een andere zaak van John en zijn team centraal. "Door onze jarenlange ervaring wordt ons team ingeschakeld bij veel soorten zaken", laat Van den Heuvel weten. "Wat de aard van het misdrijf ook is, het gaat ons om de gerechtigheid voor de slachtoffers. De missie is geslaagd als door onze inspanningen zaken heropend of eindelijk afgehandeld worden", zegt hij.

Vandaag | 20:10 Docu: Starbucks Unfiltered

Actuele documentaire, Vanavond wordt de Franse documentaire 'Starbucks Unfiltered', over het succes van koffieketen ...

Vanavond wordt de Franse documentaire 'Starbucks Unfiltered', over het succes van koffieketen Starbucks, uitgezonden op Canvas. Waar je ook komt, je kunt niet naast Starbucks kijken. Net zoals McDonalds is deze koffiegigant niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In 2018 waren er al 28 duizend Starbucksbars in 67 landen en er komen elke dag bij. Starbucks is opgericht in de jaren 60 vanuit een hippiegedachte, maar is intussen uitgegroeid tot één van de belangrijkste symbolen van de massaconsumptie. Beroemd of voor sommigen berucht voor z'n koffie biedt het nu ook een waaier aan andere frappuccino's en dergelijke aan. Een 'guilty pleasure' voor velen, maar een ongezonde suikerbom volgens deskundigen. En voor al die brouwsels moet het personeel keihard werken, niet altijd in overeenstemming met het vriendelijke imago waar Starbucks ons in wil laten geloven.

Overmorgen | 21:30 Terug: Verminkt

Overmorgen - Reality-show, Vanavond keert het programma Verminkt weer terug op RTL 4. Elke woensdag om 21:30 uur komen ...

Vanavond keert het programma Verminkt weer terug op RTL 4. Elke woensdag om 21:30 uur komen mensen aan bod waarbij cosmetische ingrepen verkeerd zijn uitgepakt. Presentatrice Evelyn Struik duikt met een gespecialiseerd team van plastisch chirurgen in de verschillende cases en probeert de gedupeerden hun leven weer terug te geven. Dit gebeurt onder andere door het uitvoeren van hersteloperaties. In de eerste aflevering staat het verhaal van Esmeralda centraal. Zij is ten einde raad na het inspuiten van fillers in haar billen. Ze heeft veel pijn en last van harde bulten. De schoonheidsspecialiste die de ingreep deed, heeft de 30 gaten dichtgeplakt die veroorzaakt zijn door de gebruikte canules met secondelijm. Esmeralda staat doodsangsten uit over wat er in haar billen is gespoten. Met een verborgen camera gaat ze terug naar de salon met haar klachten en vraagt welk middel er ingespoten is.

Za 27 april 2019 | 20:35 Nieuw: Informer IMDb: 7.8

27/04 - IMDB * 7.8 - Thrillerserie, Vanavond start de zesdelige Britse thrillerserie Informer op de Vlaamse zender ...

Vanavond start de zesdelige Britse thrillerserie Informer op de Vlaamse zender Canvas. De serie gaat over een Brits-Pakistaanse jongeman die gedwongen wordt om undercover te gaan in de strijd tegen terrorisme. De komende drie zaterdagen wordt Informer met dubbele afleveringen vanaf 20:35 uur uitgezonden op Canvas. Een avondje uit met zijn vriendin draait heel anders uit voor Raza Shar. Hij wordt gearresteerd en gerekruteerd als informant voor de CTSU, de Londense antiterreurdienst. Inspecteur Gabe Waters introduceert zijn nieuwe compagnon, Holly Morten, in de wereld van de informanten. Yousef, één van Gabes belangrijkste tipgevers, heeft gevoelige informatie over een potentiële terrorist: Ahmed El Adoua. Die heeft onlangs een terreuraanval gepleegd in Rotterdam en de CTSU vreest dat hij hetzelfde van plan is in Londen. De druk op het team ligt hoog om snel in te grijpen.

Overmorgen | 20:30 Nieuw: Caveman - Patrick is terug

Overmorgen - Ex drugsverslaafde Patrick uit 'Het Rotterdam Project' van Beau van Erven Dorens is vanavond terug op ...

Ex-drugsverslaafde Patrick uit 'Het Rotterdam Project' van Beau van Erven Dorens is vanavond terug op televisie met een eigen programma: 'Caveman: Patrick is terug'. In 'Het Rotterdam Project' was te zien hoe Patrick veranderde van een uitgemergelde drugsgebruiker in een gezonde vent met humor, liefde, tranen en ambitie. Hij vindt zijn passie in de fotografie en neemt als alias de naam 'Caveman010' aan. Patrick wil van drugs af en een productief leven opbouwen. In 'Caveman: Patrick is terug' is te zien hoe Patrick na twaalf jaar dakloosheid en verslaving een nieuw bestaan probeert op te bouwen. Vanaf het moment dat hij na drie maanden in de afkickkliniek in Zuid-Afrika terugkomt op Schiphol stapt Beau weer zijn leven in. Niet alleen zijn familie staat meteen voor hem klaar, ook de dealers weten dat hij weer terug is. Lukt het Patrick om van de verdovende middelen af te blijven en een nieuw bestaan op te bouwen als familieman, vriend, geliefde en fotograaf? Beau van Erven Dorens en zijn team steunen Patrick waar ze kunnen. Een verhaal van wederopstanding, dromen, tegenslag, vriendschap, menselijke veerkracht en… Rotterdam.

Do 25 april 2019 | 20:25 Terug: Broodje Gezond

25/04 - Consumentenmagazine, Het programma Broodje Gezond is vanaf vanavond weer elke donderdag om 20:25 uur te zien op ...

Het programma Broodje Gezond is vanaf vanavond weer elke donderdag om 20:25 uur te zien op NPO 3. In dit programma onderzoeken Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris de zin en onzin rondom onze voeding en gezondheid. Wat klopt wel en wat is klinkklare onzin? Een rondgang langs wetenschappers, fabrikanten, experts en consumenten levert diverse verrassende inzichten op. Met in deze eerste aflevering soja. Een goede zuivel- en vleesvervanger of hormonenbom? Tijd om eens paal en perk te stellen aan de hele soja-discussie. Want dit gaat niet alleen de vegetariërs aan. Soja zit in legio producten, dus we eten het allemaal vaak, zonder het te weten. Maar is dat nu erg of niet? Hun zoektocht voert Marlijn en Ersin langs de enige Nederlandse sojakweker, ze praten met een arts die soja weigert te eten en een producent die juist ontzettend trots is op zijn sojaburgers. Maar wie heeft nu gelijk? Is de angst voor het sojaboontje nu wel of niet terecht?

Morgen | 21:30 Nieuw: Dino & Friends in New York

Morgen - Show, Vanaf vanavond is het nieuwe programma Dino & Friends in New York elke dinsdag om 21:30 uur te zien op ...

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Dino & Friends in New York elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. In dit programma probeert Jandino Asporaat door te breken als comedian in New York. In Nederland is Jandino Asporaat bekend, maar het volgende doel dat hij zichzelf heeft gesteld is met zijn humor als stand-up comedian de wereld veroveren. Hij gaat wonen en optreden in het mekka van de comedy. In New York zal hij weer onderaan moeten beginnen. Daarvoor schakelt Jandino per aflevering een goede, bekende vriend in die hem daarbij kan helpen, zoals Rico Verhoeven of Najib Amhali. Bekijk welke BN'ers Jandino nog meer gaan helpen op gids.tv/3911/dino-friends-in-new-york.

Vr 26 april 2019 | 21:10 Nieuw: In de voetsporen van D-Day

26/04 - Geschiedkundige documentaire, Vanavond start het nieuwe programma In de voetsporen van D Day, waarin ...

Vanavond start het nieuwe programma In de voetsporen van D-Day, waarin presentator Philip Freriks 75 jaar na D-Day meereist met de hoofdrolspelers van Operatie Overlord. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:10 uur te zien op NPO 2. Hij reconstrueert aan de hand van archiefmateriaal, dagboekfragmenten en persoonlijke ervaringen van geallieerden en Duitsers, de voorbereidingen, het verloop en de nasleep van de dag die onze geschiedenis voorgoed heeft veranderd. In de indrukwekkende serie komen, naast de Britse historicus en D-Day-kenner Sir Antony Beevor, onder meer Engelandvaarder Rudi Hemmes, de Canadese generaal Richard Rohmer, de Amerikaanse paratroeper Tom Rice en de Duitse Waffen SS'er Erich Bissoir aan het woord. Zij zijn enkele van de weinige nog levende ooggetuigen van de desbetreffende dag. Met deze mannen, allemaal 95 jaar of ouder, reist Philip terug naar de plekken waar zij gevochten hebben. Aan de hand van hun verhalen zijn er levensechte reconstructies gemaakt.

Do 25 april 2019 | 20:30 Nieuw: The World's Best IMDb: 4.5

25/04 - IMDB * 4.5 - Show, Vanaf vanavond wordt de talentenjacht The World's Best elke donderdag om 20:30 uur ...

Vanaf vanavond wordt de talentenjacht The World's Best elke donderdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS6. Het programma startte begin februari op de Amerikaanse televisie. In The World's Best strijden unieke acts van over de hele wereld om een prijs van één miljoen dollar en de titel 'The World's Best'. James Corden is de presentator van het programma. Van muzikanten tot bizarre circusacts en spectaculaire vechtkunst, van alles komt voorbij. De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill. Ze moeten ook de Wall of the World overtuigen, met meer dan vijftig beroemde experts uit 38 landen. Deze experts hebben verschillende achtergronden binnen de entertainmentwereld: van Bollywood tot ballet, van K-Pop tot comedy, van vechtsport tot magie en alles daartussenin. De experts geven feedback tijdens elke ronde van de competitie en helpen beslissen welke act uiteindelijk wint. Waarom de Nederlandse juryleden Chantal Janzen en Angela Groothuizen uit de uitzendingen op SBS6 geknipt zijn, kun je lezen op gids.tv/3889/the-worlds-best.

Vandaag | 20:30 Radar

Consumentenmagazine, Vanavond onder andere in Radar: Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een ...

Vanavond onder andere in Radar: - Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning die vanuit de gemeente wordt geregeld. En later, omdat er meer zorg nodig is, vanuit de Wet Langdurige Zorg. Dat wordt geregeld vanuit een zorgkantoor, in dit geval Zilveren Kruis. Maar wat is nou het geval, het Zorgkantoor heeft het CAK, die verantwoordelijk is voor het innen van de eigen bijdrage, twee jaar te laat de gegevens doorgestuurd. En jij krijgt de rekening gepresenteerd. Gaat Zilveren Kruis of het CAK hier iets in betekenen? - Toen Nellie's man overleed bleek hun hypotheek heel anders in elkaar te zitten dan de ABN AMRO-adviseur had verteld, zo liet Radar vorige week zien. De verzekering, gekoppeld aan de hypotheek, keerde een ton uit, maar het gespaarde deel van ruim 69.000 euro ging naar de bank. Vreemd, maar waar en Nellie voelt zich op zijn zachtst gezegd belazerd. ABN AMRO reageerde in de studio en deed de claim dat de constructie toch echt in de voorwaarden staat. Die voorwaarden hebben ze inmiddels opgestuurd. Advocaat Hendrik Jan Bos laat daar zijn licht over schijnen.

Ma 29 april 2019 | 21:20 Terug: Spoorloos Extra

29/04 - Realityreeks, Vanavond start een nieuwe reeks van Spoorloos Extra, elke maandag om 21:20 uur op NPO 1. Deze ...

Vanavond start een nieuwe reeks van Spoorloos Extra, elke maandag om 21:20 uur op NPO 1. Deze week het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen. Zij hoorde van hen dat het contact met de biologische familie de leegte in Jeff’s leven had kunnen vullen. Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland om de band met Martina aan te halen. Hij bracht slecht nieuws mee. Ook in deze aflevering het verhaal van Diana. In 2004 zocht én vond Diana met behulp van Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland. De eerste ontmoeting tussen vader en dochter was een feest van herkenning. Het klikte enorm. Urenlang zaten ze op een terras en raakten niet uitgepraat. Toch ontstond er níet de vader-dochter band waar Diana zo op had gehoopt. Na tien jaar vol teleurstellingen verbrak ze het contact en werd het stil. Maar een half jaar geleden was daar opeens dat telefoontje. "Hij gaf me uiteindelijk het grootste cadeau van mijn leven. Hij nam me mee naar Suriname."

 Meer
Wat is er op televisie vanavond?

Wat is er op tv vanavond?

Op deze website kun je zien wat er op tv is vanavond, maar ook morgen, overmorgen, volgende week en zelfs wat er gisteren op tv was.

We hebben de volgende snelkoppelingen om te zien wat er vanavond op tv is:

  • Ga naar de homepage van tvgids om te kijken welke redactionele aanraders we hebben gemaakt voor je.
  • Ga naar de films op tv sectie voor de films van vanavond.
  • Ga naar de nu & straks sectie om te zien wat er nu op tv is.
  • Ga naar de primetime pagina om te zien wat er vanavond op tv is.

Vanavond op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:00 Pauw: o.a. Anita Witzier

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Anita Witzier Anita Witzier is naast ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Anita Witzier Anita Witzier is naast presentatrice ook een enthousiaste thuiskok. Nu verschijnt er zelfs een heus kookboek van haar hand: 'Zonder Fratsen'. In dit boek geen aandacht voor quinoa of gojibessen, maar vooral gewoon voor lekkere gerechten. Slaan we tegenwoordig door met allerlei voedingstrends? Dat bespreken we vanavond bij PAUW. - Frans Bauer Ook dit seizoen sluiten we de vrijdag af met de wekelijkse tv-rubriek van PAUW. De aftrap is aan Frans Bauer, die zijn meest opvallende fragmenten heeft meegenomen. Met vrolijkheid maar ook met stevige klappen. - Robin Timmers, Hans van der Vlier en Vincent Swierstra Stemmen horen in je hoofd. Voor stemmenhoorders bestaan de stemmen echt, maar anderen horen ze niet. Ongeveer één op de acht mensen heeft weleens stemmen in het hoofd. Maar voor sommige mensen kan het gekmakend zijn, het kan iemands leven totaal beheersen. Vanavond praten we erover me Robin Timmers, Hans van der Flier en Vincent Swierstra. - Attje Kuiken en Gerald Roethof Er komt een onderzoek naar de handel in vuurwapens vanuit de kliniek in Heiloo. Gisteren onthulde de Telegraaf dat Herman D zonder problemen een handel in vuurwapens kon leiden vanuit zijn cel. PvdA Tweede Kamerlid Attje Kuiken vindt dat belachelijk. Strafrechtadvocaat Gerald Roethof denkt er echter anders over. Vanavond doen zij hun woord bij Pauw.

Morgen | 13:20 Radar

Morgen - Consumentenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: Bericht van het Centraal Administratie Kantoor ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: - Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning die vanuit de gemeente wordt geregeld. En later, omdat er meer zorg nodig is, vanuit de Wet Langdurige Zorg. Dat wordt geregeld vanuit een zorgkantoor, in dit geval Zilveren Kruis. Maar wat is nou het geval, het Zorgkantoor heeft het CAK, die verantwoordelijk is voor het innen van de eigen bijdrage, twee jaar te laat de gegevens doorgestuurd. En jij krijgt de rekening gepresenteerd. Gaat Zilveren Kruis of het CAK hier iets in betekenen? - Toen Nellie's man overleed bleek hun hypotheek heel anders in elkaar te zitten dan de ABN AMRO-adviseur had verteld, zo liet Radar vorige week zien. De verzekering, gekoppeld aan de hypotheek, keerde een ton uit, maar het gespaarde deel van ruim 69.000 euro ging naar de bank. Vreemd, maar waar en Nellie voelt zich op zijn zachtst gezegd belazerd. ABN AMRO reageerde in de studio en deed de claim dat de constructie toch echt in de voorwaarden staat. Die voorwaarden hebben ze inmiddels opgestuurd. Advocaat Hendrik Jan Bos laat daar zijn licht over schijnen.

Do 25 april 2019 | 19:30 Premier League

Live verslag van speelronde 13 in de dartscompetitie Premier League. Vanavond in Birmingham met de volgende duels: - Mensur Suljovic v Michael Smith - Rob Cross v Gerwyn Price - Daryl Gurney v Peter Wright - James Wade v Michael van Gerwen

Vr 26 april 2019 | 01:35 Atlanta

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Champagne Papi. Yeah, we gaan feesten vanavond! Maar als je er niet over post, is het dan wel echt gebeurd?

Vr 26 april 2019 | 02:25 Atlanta

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. North of the Border. Misschien moeten we vanavond die zet maken. Ik heb gehoord dat er een pyjamafeest is en dat Paper Boi daar zal zijn.

Zo 28 april 2019 | 00:40 De nachtzoen

Aflevering 42 - Talkshow (2019). Gerard van Maasakkers. Wie doet vanavond het licht uit voor het slapengaan? Gerard van Maasakkers zingt erover. Hij is gespecialiseerd in gevoelige, uit het leven gegrepen liedjes die raken.

Zo 28 april 2019 | 20:30 De Handhavers

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Nederlandse realityshow. Vanavond worden de handhavers bij de RET in Rotterdam geconfronteerd met een dame die een felle discussie aangaat wanneer ze een boete krijgt voor roken. In Leiden is er veel onbegrip van een foutparkeerder bij het station en en de Utrechtse handhavers zijn streng aan het controleren op as-last.

Ma 29 april 2019 | 16:25 De Handhavers

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Nederlandse realityshow. Vanavond worden de handhavers bij de RET in Rotterdam geconfronteerd met een dame die een felle discussie aangaat wanneer ze een boete krijgt voor roken. In Leiden is er veel onbegrip van een foutparkeerder bij het station en en de Utrechtse handhavers zijn streng aan het controleren op as-last.

Vanavond op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 17:55 Komen Eten

'Anneke uit Erembodegem.' De 40-jarige Anneke ontvangt haar gasten vanavond in een exotisch ingericht huis. Zo zijn er giraffen te bewonderen, een schommelpaard en zelfs een varken. Anneke vormt al zestien jaar een koppel met de liefde van haar leven en houdt ervan hem te verwennen. En koken is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van.

Morgen | 22:20 Temptation Island

De meeste dromen zijn bedrog. Maar als je het Sidney vraagt, twijfelt hij toch. Het kampvuur van vanavond verhit de gemoederen nog verder en zorgt voor emotionele momenten. Vooral Sidney dreigt de pedalen te verliezen.

Overmorgen | 02:35 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Sterrennacht Slaapfeestje / Wilde Tapijtjacht: Vanavond vliegt er een Wens-ster door de hemel van Zahramay Falls! Het geestje die hem vangt mag zijn eigen wens doen! Shimmer en Shine staan op het punt de Wens-Ster te vangen als Zeta hem zo voor hun neus wegkaapt! Nu is het aan Shimmer, Shine en Leah om de ster terug te krijgen voor Zeta een wens kan doen! // Het nieuwe magische tapijt van Zac kan allerlei coole dingen, inclusief iets met de naam: De Gekke Zac Stand: als je het magische wachtwoord zegt, zeilt het tapijt als een speer door de lucht! Als Zac de Gekke Zac Stand aan Shimmer, Shine en Leah laat zien, wordt het zo'n wilde boel dat het tapijt ervan door gaat en tegen Zeta en Nazboo aanbotst. Zeta pikt het magische tapijt van Kaz in zodat ze voortaan zelf een tovertapijt heeft. Nu moeten Shimmer, Shine, Leah, Kaz en Zac samenwerken om het tapijt terug te krijgen van Zeta!

Overmorgen | 12:50 Komen Eten

'Anneke uit Erembodegem.' De 40-jarige Anneke ontvangt haar gasten vanavond in een exotisch ingericht huis. Zo zijn er giraffen te bewonderen, een schommelpaard en zelfs een varken. Anneke vormt al zestien jaar een koppel met de liefde van haar leven en houdt ervan hem te verwennen. En koken is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van.

Di 30 april 2019 | 07:40 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Pata. In drie seizoenen zijn 26 wapensmeden Forged in Fire-kampioen geworden. Vanavond keren de winnaars terug om te laten zien wie de beste is. Met 10.000 dollar op het spel, én hun reputatie, moeten de twee overgebleven smeden de dodelijke Pata maken.

Di 30 april 2019 | 14:00 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Pata. In drie seizoenen zijn 26 wapensmeden Forged in Fire-kampioen geworden. Vanavond keren de winnaars terug om te laten zien wie de beste is. Met 10.000 dollar op het spel, én hun reputatie, moeten de twee overgebleven smeden de dodelijke Pata maken.

Wo 1 mei 2019 | 04:20 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Pata. In drie seizoenen zijn 26 wapensmeden Forged in Fire-kampioen geworden. Vanavond keren de winnaars terug om te laten zien wie de beste is. Met 10.000 dollar op het spel, én hun reputatie, moeten de twee overgebleven smeden de dodelijke Pata maken.

Wo 1 mei 2019 | 22:10 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Sterrennacht Slaapfeestje / Wilde Tapijtjacht: Vanavond vliegt er een Wens-ster door de hemel van Zahramay Falls! Het geestje die hem vangt mag zijn eigen wens doen! Shimmer en Shine staan op het punt de Wens-Ster te vangen als Zeta hem zo voor hun neus wegkaapt! Nu is het aan Shimmer, Shine en Leah om de ster terug te krijgen voor Zeta een wens kan doen! // Het nieuwe magische tapijt van Zac kan allerlei coole dingen, inclusief iets met de naam: De Gekke Zac Stand: als je het magische wachtwoord zegt, zeilt het tapijt als een speer door de lucht! Als Zac de Gekke Zac Stand aan Shimmer, Shine en Leah laat zien, wordt het zo'n wilde boel dat het tapijt ervan door gaat en tegen Zeta en Nazboo aanbotst. Zeta pikt het magische tapijt van Kaz in zodat ze voortaan zelf een tovertapijt heeft. Nu moeten Shimmer, Shine, Leah, Kaz en Zac samenwerken om het tapijt terug te krijgen van Zeta!

Ma 6 mei 2019 | 02:05 Dallas Cowboys Cheerleaders

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Training Camp: Het DCC-trainingskamp begint vanavond bij Valley Ranch. De nieuwe trainingskampkandidaten zijn duidelijk gestrest. Ze hebben moeite om hun schema om te gooien en een woning te vinden in Dallas.