Vanavond op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:25 Op1: Jan Slagter, Maurice de Hond en meer

Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX ...

Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX Ouderenjournaal keert vanaf vandaag terug! Het programma richt zich op positief en hoopvol nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen tijdens deze tweede coronagolf. Omroepdirecteur én presentator Jan Slagter vertelt vanavond bij Op1 waarom het MAX Ouderenjournaal terugkeert en wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen. Voormalig Nederlands model Thysia Huisman deelt haar schokkende verhaal in nieuw boek Thysia Huisman stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein. Ze schreef haar verhaal op in het boek ‘Close-up’ en vanavond vertelt Tysia hierover bij Op1. Ab Osterhaus en Maurice de Hond in debat over wel of geen complete lockdown Het RIVM meldt vandaag 10.353 nieuwe bevestigde coronabesmettingen en dat is weer een stijging. Het zijn 145 meer bevestigde besmettingen dan gisteren. Viroloog Ab Osterhaus pleit voor een complete lockdown om zo het coronavirus weg te drukken. Sociaal geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond is tegen een complete lockdown, die volgens hem schade toebrengt aan de samenleving. Vanavond bij Op1 gaan Ab Osterhaus en Maurice de Hond hierover met elkaar in debat. Jan Struijs en Paul Depla over coronamoeheid en toenemende spanningen in de samenleving Coronamoeheid zorgt voor spanningen in de samenleving. Hier bij Op1 aan tafel Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse politiebond en Paul Depla, burgemeester van Breda. Beiden hadden ze dit weekend te maken met ongeregeldheden in hun omgeving. Joost Vullings over de toenemende druk op het kabinet om strengere maatregelen Gaat Nederland in een volledige lockdown of niet? Het kabinet volgt de besmettingscijfers op de voet en hoopt de komende dagen de stijging van coronagevallen af te zien nemen. Terwijl Den Haag wacht, neemt de druk om verder in te grijpen toe. Politiek verslaggever Joost Vullings weet of het kabinet de roep om strengere maatregelen kan weerstaan.

Overmorgen | 21:40 Slot: Waar doen ze het van?

Overmorgen - Informatief, Vanavond is de laatste aflevering van 'Waar doen ze het van?', waarin gezinnen die moeten ...

Vanavond is de laatste aflevering van 'Waar doen ze het van?', waarin gezinnen die moeten rondkomen van verschillende maandbudgetten een half jaar worden gevolgd. Zaken De miljonairsfamilie Azimi gaat met vakantie naar Mexico, maar ze hebben ook net een nieuw pand gekocht. Lukt het vader Salar eindelijk om zich te focussen op zijn gezin of is hij alleen maar bezig met zijn zaken? Stoppen met roken Marco en Joke geven een derde van hun weekbudget, namelijk 25 euro, uit aan tabak. Daar moet een einde aan komen. Ze gaan stoppen met roken. Zwanger Bij de familie Geerts komt er een kostenpost bij, maar de zeven kinderen weten nog niet dat Annemarie zwanger is. De vraag is: zijn ze er blij mee? En gaat het Giovanna nu eindelijk lukken om de reis naar Italië te boeken? Heeft ze genoeg gespaard? Je kunt alle afleveringen van Waar doen ze het van? terugkijken via gids.tv/programma/waar-doen-ze-het-van.

Vandaag | 23:50 Op1: Jan Slagter, Maurice de Hond en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX Ouderenjournaal keert vanaf vandaag terug! Het programma richt zich op positief en hoopvol nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen tijdens deze tweede coronagolf. Omroepdirecteur én presentator Jan Slagter vertelt vanavond bij Op1 waarom het MAX Ouderenjournaal terugkeert en wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen. Voormalig Nederlands model Thysia Huisman deelt haar schokkende verhaal in nieuw boek Thysia Huisman stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein. Ze schreef haar verhaal op in het boek ‘Close-up’ en vanavond vertelt Tysia hierover bij Op1. Ab Osterhaus en Maurice de Hond in debat over wel of geen complete lockdown Het RIVM meldt vandaag 10.353 nieuwe bevestigde coronabesmettingen en dat is weer een stijging. Het zijn 145 meer bevestigde besmettingen dan gisteren. Viroloog Ab Osterhaus pleit voor een complete lockdown om zo het coronavirus weg te drukken. Sociaal geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond is tegen een complete lockdown, die volgens hem schade toebrengt aan de samenleving. Vanavond bij Op1 gaan Ab Osterhaus en Maurice de Hond hierover met elkaar in debat. Jan Struijs en Paul Depla over coronamoeheid en toenemende spanningen in de samenleving Coronamoeheid zorgt voor spanningen in de samenleving. Hier bij Op1 aan tafel Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse politiebond en Paul Depla, burgemeester van Breda. Beiden hadden ze dit weekend te maken met ongeregeldheden in hun omgeving. Joost Vullings over de toenemende druk op het kabinet om strengere maatregelen Gaat Nederland in een volledige lockdown of niet? Het kabinet volgt de besmettingscijfers op de voet en hoopt de komende dagen de stijging van coronagevallen af te zien nemen. Terwijl Den Haag wacht, neemt de druk om verder in te grijpen toe. Politiek verslaggever Joost Vullings weet of het kabinet de roep om strengere maatregelen kan weerstaan.

Vandaag | 23:35 Terug: M

Informatief, Herhaling. Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een ...

Herhaling. Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een uiteenlopende selectie gasten met wie ze uiteenlopende gesprekken en discussies voert. In de eerste week ontvangt Magriet onder andere de finalisten van Wie Is De Mol, Famke Louise en Twan Huys Napret met de finalisten van Wie is de Mol?: samen blikken zij terug! Twintig jaar Wie is de Mol?: een uniek seizoen met uitsluitend oud-kandidaten. Na weken vol spanning hebben de fans eindelijk antwoord op de vraag die hen tijden bezig heeft gehouden… Jeroen Kijk in de Vegte is de mol! Hoe voelt het om zijn geheim na al die tijd te mogen delen? Hoe kijkt verliezend finalist Tygo Gernandt terug op het seizoen? En hoe voelt Nikkie de Jager zich na de overwinning? Bij M genieten zij na én blikken terug op het avontuur! De jeugd weer aan het lezen, zo gaan Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy dat doen Er is sprake van ontlezing onder Nederlandse jongeren en daarom is de Weddenschap in het leven geroepen. De campagne gaat vandaag van start, zo hopen ze leerlingen uit te dagen om meer te lezen. Leescoaches Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy tekenen straks zelf óók het contract. Het eerste optreden van het seizoen: Tim Akkerman samen met huisband Her Majesty! De komende uitzendingen zal de band Her Majesty de huisband van M zijn. Elke avond treden zij op met een campagnenummer uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vanavond trapt de band hun eerste optreden van het seizoen af samen met Tim Akkerman. En dat doen ze met het nummer: Born in the USA!

Do 29 oktober 2020 | 21:30 Terug: Mr. Frank Visser rijdt Visite

29/10 - Informatief, Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de ...

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Juridisch advies Mr. Frank Visser belt in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkamer van het broodnodige juridisch advies te voorzien. Humor Hij krijgt dagelijks tientallen noodkreten van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. Mr. Frank Visser weet zelfs de moeilijkste probleemgevallen met zijn kenmerkende doortastendheid én humor van advies te voorzien. Puppy In de eerste aflevering biedt Mr. Visser hulp bij een flink beschadigde kast na bezorging, een man wiens woning van de gemeente tegen de vlakte moet en een via internet bestelde puppy die ernstig ziek blijkt te zijn. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser rijdt visite terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/mr-frank-visser-rijdt-visite.

Wat is er op televisie vanavond?

Wat is er op tv vanavond?

Op deze website kun je zien wat er op tv is vanavond, maar ook morgen, overmorgen, volgende week en zelfs wat er gisteren op tv was.

We hebben de volgende snelkoppelingen om te zien wat er vanavond op tv is:

  • Ga naar de homepage van tvgids om te kijken welke redactionele aanraders we hebben gemaakt voor je.
  • Ga naar de films op tv sectie voor de films van vanavond.
  • Ga naar de nu & straks sectie om te zien wat er nu op tv is.
  • Ga naar de primetime pagina om te zien wat er vanavond op tv is.

Vanavond op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 03:25 Terug: M

Informatief, Herhaling. Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een ...

Herhaling. Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een uiteenlopende selectie gasten met wie ze uiteenlopende gesprekken en discussies voert. In de eerste week ontvangt Magriet onder andere de finalisten van Wie Is De Mol, Famke Louise en Twan Huys Napret met de finalisten van Wie is de Mol?: samen blikken zij terug! Twintig jaar Wie is de Mol?: een uniek seizoen met uitsluitend oud-kandidaten. Na weken vol spanning hebben de fans eindelijk antwoord op de vraag die hen tijden bezig heeft gehouden… Jeroen Kijk in de Vegte is de mol! Hoe voelt het om zijn geheim na al die tijd te mogen delen? Hoe kijkt verliezend finalist Tygo Gernandt terug op het seizoen? En hoe voelt Nikkie de Jager zich na de overwinning? Bij M genieten zij na én blikken terug op het avontuur! De jeugd weer aan het lezen, zo gaan Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy dat doen Er is sprake van ontlezing onder Nederlandse jongeren en daarom is de Weddenschap in het leven geroepen. De campagne gaat vandaag van start, zo hopen ze leerlingen uit te dagen om meer te lezen. Leescoaches Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy tekenen straks zelf óók het contract. Het eerste optreden van het seizoen: Tim Akkerman samen met huisband Her Majesty! De komende uitzendingen zal de band Her Majesty de huisband van M zijn. Elke avond treden zij op met een campagnenummer uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vanavond trapt de band hun eerste optreden van het seizoen af samen met Tim Akkerman. En dat doen ze met het nummer: Born in the USA!

Morgen | 07:04 Samson & Marie

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 50 - Samson de poes - AVROTROS Marie wil vanavond tijdens het optreden een special act doen. Ze heeft leren jongleren en wil het eens demonstreren. Wanneer Samson tijdens de jongleeract per ongeluk een tik tegen zijn hoofd krijgt, denkt hij dat hij een poes is...

Morgen | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 176 van 210 - Pompoenrisotto Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Morgen | 15:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 176 van 210 - Pompoenrisotto Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Morgen | 15:55 Op1: Jan Slagter, Maurice de Hond en meer

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX Ouderenjournaal keert vanaf vandaag terug! Het programma richt zich op positief en hoopvol nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen tijdens deze tweede coronagolf. Omroepdirecteur én presentator Jan Slagter vertelt vanavond bij Op1 waarom het MAX Ouderenjournaal terugkeert en wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen. Voormalig Nederlands model Thysia Huisman deelt haar schokkende verhaal in nieuw boek Thysia Huisman stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein. Ze schreef haar verhaal op in het boek ‘Close-up’ en vanavond vertelt Tysia hierover bij Op1. Ab Osterhaus en Maurice de Hond in debat over wel of geen complete lockdown Het RIVM meldt vandaag 10.353 nieuwe bevestigde coronabesmettingen en dat is weer een stijging. Het zijn 145 meer bevestigde besmettingen dan gisteren. Viroloog Ab Osterhaus pleit voor een complete lockdown om zo het coronavirus weg te drukken. Sociaal geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond is tegen een complete lockdown, die volgens hem schade toebrengt aan de samenleving. Vanavond bij Op1 gaan Ab Osterhaus en Maurice de Hond hierover met elkaar in debat. Jan Struijs en Paul Depla over coronamoeheid en toenemende spanningen in de samenleving Coronamoeheid zorgt voor spanningen in de samenleving. Hier bij Op1 aan tafel Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse politiebond en Paul Depla, burgemeester van Breda. Beiden hadden ze dit weekend te maken met ongeregeldheden in hun omgeving. Joost Vullings over de toenemende druk op het kabinet om strengere maatregelen Gaat Nederland in een volledige lockdown of niet? Het kabinet volgt de besmettingscijfers op de voet en hoopt de komende dagen de stijging van coronagevallen af te zien nemen. Terwijl Den Haag wacht, neemt de druk om verder in te grijpen toe. Politiek verslaggever Joost Vullings weet of het kabinet de roep om strengere maatregelen kan weerstaan.

Morgen | 21:55 Nachtdieren

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 6 - Dordrecht - BNNVARA Ryanne duikt Dordrecht in. Ze loopt Xueli en haar zus Yara tegen het lijf tijdens hun late avondwandeling. Xueli heeft albinisme en daarom gaan de meiden na zonsondergang regelmatig een luchtje scheppen, dan heeft Xueli namelijk geen last van het daglicht en kan ze rustig buiten zijn. Net buiten de stad op een verlaten industrieterrein belandt Ryanne op een feestje waar DJ Logosamphia de boel op zijn kop zet met muziek van groente en fruit. Na zelf een bloemkool te hebben bespeeld, rijdt Ryanne verder naar de Dordtse Biesbosch waar ze starstruck raakt als ze boswachter Thomas tegenkomt. Hij laat haar tijdens zijn wekelijkse telling kennismaken met heel bijzondere nachtdieren: de nachtvlinders. In nabijgelegen Sliedrecht ziet ze Yahia druk bellend bij zijn voordeur staan. Yahia hangt bijna elke nacht uren aan de telefoon met zijn verloofde, die nog in Syrië is. Hij mist haar vreselijk. Terug in het centrum van Dordrecht ontmoet Ryanne Diggy, de beste vriend van Juno, die nachtburgemeester van de stad is. En men zegt dan wel: hoe dichter bij Dordt hoe rotter het wordt, maar niet vanavond. Ze valt met haar neus in de boter want Juno is, samen met zijn familie, appelcider aan het brouwen. Tot slot mag Ryanne een kijkje komen nemen op de brandweerkazerne van Dordrecht, waar de gastvrije nachtploeg haar een rondleiding geeft.

Overmorgen | 03:05 Nachtdieren

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 6 - Dordrecht - BNNVARA Ryanne duikt Dordrecht in. Ze loopt Xueli en haar zus Yara tegen het lijf tijdens hun late avondwandeling. Xueli heeft albinisme en daarom gaan de meiden na zonsondergang regelmatig een luchtje scheppen, dan heeft Xueli namelijk geen last van het daglicht en kan ze rustig buiten zijn. Net buiten de stad op een verlaten industrieterrein belandt Ryanne op een feestje waar DJ Logosamphia de boel op zijn kop zet met muziek van groente en fruit. Na zelf een bloemkool te hebben bespeeld, rijdt Ryanne verder naar de Dordtse Biesbosch waar ze starstruck raakt als ze boswachter Thomas tegenkomt. Hij laat haar tijdens zijn wekelijkse telling kennismaken met heel bijzondere nachtdieren: de nachtvlinders. In nabijgelegen Sliedrecht ziet ze Yahia druk bellend bij zijn voordeur staan. Yahia hangt bijna elke nacht uren aan de telefoon met zijn verloofde, die nog in Syrië is. Hij mist haar vreselijk. Terug in het centrum van Dordrecht ontmoet Ryanne Diggy, de beste vriend van Juno, die nachtburgemeester van de stad is. En men zegt dan wel: hoe dichter bij Dordt hoe rotter het wordt, maar niet vanavond. Ze valt met haar neus in de boter want Juno is, samen met zijn familie, appelcider aan het brouwen. Tot slot mag Ryanne een kijkje komen nemen op de brandweerkazerne van Dordrecht, waar de gastvrije nachtploeg haar een rondleiding geeft.

Overmorgen | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 177 van 210 - Maaltijdsalade met warme geitenkaas Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Do 29 oktober 2020 | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 178 van 210 - Kip Siam Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Do 29 oktober 2020 | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 178 van 210 - Kip Siam Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Do 29 oktober 2020 | 18:00 UEFA Europa League Voorbeschouwing

Aflevering 2 Voorbeschouwing op de wedstrijden die vanavond in de UEFA Europa League worden gespeeld.

Do 29 oktober 2020 | 22:55 UEFA Europa League Nabeschouwing

Aflevering 2 Bart Nolles en Simon Zijlemans blikken samen met analisten Jan Boskamp en Theo Janssen terug op de wedstrijden die vanavond in de UEFA Europa League zijn gespeeld.

Do 29 oktober 2020 | 23:20 UEFA Europa League AZ - Rijeka

Samenvatting Samenvattingen van de wedstrijden die vanavond in de UEFA Europa League zijn gespeeld.

Do 29 oktober 2020 | 23:50 UEFA Europa League Samenvattingen

Aflevering 4 Samenvattingen van de wedstrijden die vanavond in de UEFA Europa League zijn gespeeld.

Vr 30 oktober 2020 | 13:55 Terug: Mr. Frank Visser rijdt Visite

Herhaling. Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser rijdt visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Juridisch advies Mr. Frank Visser belt in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkamer van het broodnodige juridisch advies te voorzien. Humor Hij krijgt dagelijks tientallen noodkreten van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. Mr. Frank Visser weet zelfs de moeilijkste probleemgevallen met zijn kenmerkende doortastendheid én humor van advies te voorzien. Puppy In de eerste aflevering biedt Mr. Visser hulp bij een flink beschadigde kast na bezorging, een man wiens woning van de gemeente tegen de vlakte moet en een via internet bestelde puppy die ernstig ziek blijkt te zijn. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser rijdt visite terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/mr-frank-visser-rijdt-visite.

Za 31 oktober 2020 | 22:05 Nachtdieren

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 6 - Dordrecht - BNNVARA Ryanne duikt Dordrecht in. Ze loopt Xueli en haar zus Yara tegen het lijf tijdens hun late avondwandeling. Xueli heeft albinisme en daarom gaan de meiden na zonsondergang regelmatig een luchtje scheppen, dan heeft Xueli namelijk geen last van het daglicht en kan ze rustig buiten zijn. Net buiten de stad op een verlaten industrieterrein belandt Ryanne op een feestje waar DJ Logosamphia de boel op zijn kop zet met muziek van groente en fruit. Na zelf een bloemkool te hebben bespeeld, rijdt Ryanne verder naar de Dordtse Biesbosch waar ze starstruck raakt als ze boswachter Thomas tegenkomt. Hij laat haar tijdens zijn wekelijkse telling kennismaken met heel bijzondere nachtdieren: de nachtvlinders. In nabijgelegen Sliedrecht ziet ze Yahia druk bellend bij zijn voordeur staan. Yahia hangt bijna elke nacht uren aan de telefoon met zijn verloofde, die nog in Syrië is. Hij mist haar vreselijk. Terug in het centrum van Dordrecht ontmoet Ryanne Diggy, de beste vriend van Juno, die nachtburgemeester van de stad is. En men zegt dan wel: hoe dichter bij Dordt hoe rotter het wordt, maar niet vanavond. Ze valt met haar neus in de boter want Juno is, samen met zijn familie, appelcider aan het brouwen. Tot slot mag Ryanne een kijkje komen nemen op de brandweerkazerne van Dordrecht, waar de gastvrije nachtploeg haar een rondleiding geeft.

Zo 1 november 2020 | 07:25 Terug: Project Rembrandt

Herhaling. Vanavond start een nieuw seizoen van Project Rembrandt, waarin amateurschilders het tegen elkaar opnemen. Ze krijgen een half jaar om het oude ambacht van kunstschilder onder de knie te krijgen. De afleveringen zijn elke zondag rond 20:25 uur op NPO 1. Kans In de eerste aflevering krijgen dertig mensen de kans om bij de tien talenten te komen die gecoacht gaan worden door bevlogen docenten. Zo krijgen ze de kans hun talent in figuratieve kunst te ontdekken of verder te ontwikkelen. Opdrachten Iedere aflevering moeten de amateurschilders opdrachten uitvoeren, waarbij ze de grote meesters als Rembrandt, Van Gogh en Vermeer niet kopiëren en imiteren, maar hun werk erdoor laten inspireren en zo hun eigen stijl ontwikkelen. Jury De jury, met daarin Pieter Roelofs, hoofd Schilder- en Beeldhouwkunst bij het Rijksmuseum en gespecialiseerd in 17de-eeuwse Nederlandse schilderkunst, en Lita Cabellut, kunstenares, bepaalt wie er doorgaat en wie er afvalt. Annechien Steenhuizen presenteert het programma.

Ma 2 november 2020 | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 179 van 210 - Chimichanga met tempehgehakt en guacamole Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Ma 2 november 2020 | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 179 van 210 - Chimichanga met tempehgehakt en guacamole Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Di 3 november 2020 | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 180 van 210 - Okonomiyaki (Japanse groentepannenkoek) Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Di 3 november 2020 | 15:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 180 van 210 - Okonomiyaki (Japanse groentepannenkoek) Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Wo 4 november 2020 | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 181 van 210 - Winterpeen-macaroni-ovenschotel met halloumi Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Wo 4 november 2020 | 12:45 Paf de hond

Dansen met Vlooien Vanavond doen Lola en Pat mee aan een groot flash mob-evenement. Ze hebben uitgebreid gerepeteerd en alles is gereed. Alleen heeft Pat ondertussen vlooien gekregen van Hoodie.

Wo 4 november 2020 | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 181 van 210 - Winterpeen-macaroni-ovenschotel met halloumi Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

 Meer

Vanavond op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 23:30 Waarom Israël

Aflevering 3 - Het Nieuwe Verbond Serie gesprekken tussen ds. Willem J.J. Glashouwer en Dolf van de Vegte over Israel en de bijzondere rol van het Joodse volk. Vanavond: Het Nieuwe Verbond.

Morgen | 04:30 Waarom Israël

Aflevering 3 - Het Nieuwe Verbond Serie gesprekken tussen ds. Willem J.J. Glashouwer en Dolf van de Vegte over Israel en de bijzondere rol van het Joodse volk. Vanavond: Het Nieuwe Verbond.

Morgen | 09:40 Terug: M

Morgen - Informatief, Herhaling. Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer ...

Herhaling. Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een uiteenlopende selectie gasten met wie ze uiteenlopende gesprekken en discussies voert. In de eerste week ontvangt Magriet onder andere de finalisten van Wie Is De Mol, Famke Louise en Twan Huys Napret met de finalisten van Wie is de Mol?: samen blikken zij terug! Twintig jaar Wie is de Mol?: een uniek seizoen met uitsluitend oud-kandidaten. Na weken vol spanning hebben de fans eindelijk antwoord op de vraag die hen tijden bezig heeft gehouden… Jeroen Kijk in de Vegte is de mol! Hoe voelt het om zijn geheim na al die tijd te mogen delen? Hoe kijkt verliezend finalist Tygo Gernandt terug op het seizoen? En hoe voelt Nikkie de Jager zich na de overwinning? Bij M genieten zij na én blikken terug op het avontuur! De jeugd weer aan het lezen, zo gaan Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy dat doen Er is sprake van ontlezing onder Nederlandse jongeren en daarom is de Weddenschap in het leven geroepen. De campagne gaat vandaag van start, zo hopen ze leerlingen uit te dagen om meer te lezen. Leescoaches Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy tekenen straks zelf óók het contract. Het eerste optreden van het seizoen: Tim Akkerman samen met huisband Her Majesty! De komende uitzendingen zal de band Her Majesty de huisband van M zijn. Elke avond treden zij op met een campagnenummer uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vanavond trapt de band hun eerste optreden van het seizoen af samen met Tim Akkerman. En dat doen ze met het nummer: Born in the USA!

Morgen | 11:15 Op1: Jan Slagter, Maurice de Hond en meer

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Jan Slagter keert vanaf vandaag terug met het MAX Ouderenjournaal Het MAX Ouderenjournaal keert vanaf vandaag terug! Het programma richt zich op positief en hoopvol nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen tijdens deze tweede coronagolf. Omroepdirecteur én presentator Jan Slagter vertelt vanavond bij Op1 waarom het MAX Ouderenjournaal terugkeert en wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen. Voormalig Nederlands model Thysia Huisman deelt haar schokkende verhaal in nieuw boek Thysia Huisman stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein. Ze schreef haar verhaal op in het boek ‘Close-up’ en vanavond vertelt Tysia hierover bij Op1. Ab Osterhaus en Maurice de Hond in debat over wel of geen complete lockdown Het RIVM meldt vandaag 10.353 nieuwe bevestigde coronabesmettingen en dat is weer een stijging. Het zijn 145 meer bevestigde besmettingen dan gisteren. Viroloog Ab Osterhaus pleit voor een complete lockdown om zo het coronavirus weg te drukken. Sociaal geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond is tegen een complete lockdown, die volgens hem schade toebrengt aan de samenleving. Vanavond bij Op1 gaan Ab Osterhaus en Maurice de Hond hierover met elkaar in debat. Jan Struijs en Paul Depla over coronamoeheid en toenemende spanningen in de samenleving Coronamoeheid zorgt voor spanningen in de samenleving. Hier bij Op1 aan tafel Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse politiebond en Paul Depla, burgemeester van Breda. Beiden hadden ze dit weekend te maken met ongeregeldheden in hun omgeving. Joost Vullings over de toenemende druk op het kabinet om strengere maatregelen Gaat Nederland in een volledige lockdown of niet? Het kabinet volgt de besmettingscijfers op de voet en hoopt de komende dagen de stijging van coronagevallen af te zien nemen. Terwijl Den Haag wacht, neemt de druk om verder in te grijpen toe. Politiek verslaggever Joost Vullings weet of het kabinet de roep om strengere maatregelen kan weerstaan.

Morgen | 17:29 All New Traffic Cops

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Hit and Run Vanavond heeft de politie z'n handen vol aan de intriges van vervalsers en oplichters.

Morgen | 20:50 Voetbal: Uefa Champions League Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedstrijden gespeeld in de eerste ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Morgen | 20:50 Voetbal: Uefa Champions League Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedstrijden gespeeld in de eerste ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Overmorgen | 10:00 All New Traffic Cops

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Hit and Run Vanavond heeft de politie z'n handen vol aan de intriges van vervalsers en oplichters.

Overmorgen | 20:55 Voetbal: UEFA Champions League Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedstrijden gespeeld in de eerste ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Overmorgen | 20:55 Voetbal: UEFA Champions League Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedstrijden gespeeld in de eerste ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Overmorgen | 23:10 't Is gebeurd - Steve Tielens en Monique

Seizoen 3 Steve Tielens en zijn trouwe sidekick Monique zijn vanavond de centrale gasten. Herbeleef samen met hen de grappigste fragmenten uit o.a. 'De Slimste Mens ter Wereld', 'Basta' en 'Now or Never' met Walter Grootaers.

Do 29 oktober 2020 | 16:39 Huize Herrie

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Vertraag mentor / Een puist plan Vanavond zijn de oudergesprekken op school en juf Johnson zegt tegen Lincoln dat ze heel graag zijn ouder wil spreken... // Luan heeft haar eerste, officiële date met Benny en verheugd zich daar enorm op. Tot ze een puist op haar wang ontdekt.

Do 29 oktober 2020 | 18:55 Komen Eten

Seizoen 18 - Piera uit Genk De 40-jarige Piera is een echte Italiaanse furie die het graag proper houdt. Ze is dan ook heel trots op haar werk als poetsvrouw. Een goede gastvrouw moet volgens haar vriendelijk en proper zijn én goede manieren hebben. Haar gasten zijn vanavond alvast in goede handen. Piera is een mooie, gevoelige vrouw die graag geniet van het leven. Koken leerde ze van haar grootmoeder zaliger. Zelf kookt ze als een echte Italiaanse mama met verse pasta, een lekkere saus met zongedroogde tomaatjes én een echt torentje van Pisa als voorgerecht.

Do 29 oktober 2020 | 23:55 Sporza: Europa League Magazine

Aflevering 2 van 6 - Groepsfase - matchdag 2 Samenvatting van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

Vr 30 oktober 2020 | 11:50 Komen Eten

Seizoen 18 - Piera uit Genk De 40-jarige Piera is een echte Italiaanse furie die het graag proper houdt. Ze is dan ook heel trots op haar werk als poetsvrouw. Een goede gastvrouw moet volgens haar vriendelijk en proper zijn én goede manieren hebben. Haar gasten zijn vanavond alvast in goede handen. Piera is een mooie, gevoelige vrouw die graag geniet van het leven. Koken leerde ze van haar grootmoeder zaliger. Zelf kookt ze als een echte Italiaanse mama met verse pasta, een lekkere saus met zongedroogde tomaatjes én een echt torentje van Pisa als voorgerecht.

Vr 30 oktober 2020 | 19:25 Sporza: Europa League Magazine

Aflevering 2 van 6 - Groepsfase - matchdag 2 Samenvatting van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League.

Vr 30 oktober 2020 | 19:50 't Is gebeurd - Steve Tielens en Monique

Seizoen 3 Steve Tielens en zijn trouwe sidekick Monique zijn vanavond de centrale gasten. Herbeleef samen met hen de grappigste fragmenten uit o.a. 'De Slimste Mens ter Wereld', 'Basta' en 'Now or Never' met Walter Grootaers.

Vr 30 oktober 2020 | 21:00 The Graham Norton Show: Best Of

Seizoen 20 - Aflevering 13 - Ryan Gosling, Emma Stone, Ben Affleck, Sienna Miller and Gregory Porter Vanavond zitten bij Graham op de bank: Ryan Gosling, Emma Stone, Ben Affleck, Sienna Miller en Gregory Porter.

Za 31 oktober 2020 | 06:40 All New Traffic Cops

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Hit and Run Vanavond heeft de politie z'n handen vol aan de intriges van vervalsers en oplichters.

Za 31 oktober 2020 | 22:05 The Graham Norton Show

Seizoen 26 - Aflevering 18 - Justin Timberlake, Anna Kendrick, Oti Mabuse, Alan Carr, Sam Smith Vanavond zitten bij Graham op de bank: Justin Timberlake, Anna Kendrick, Oti Mabuse, Alan Carr, Sam Smith.

Zo 1 november 2020 | 22:05 't Is gebeurd - Steve Tielens en Monique

Seizoen 3 Steve Tielens en zijn trouwe sidekick Monique zijn vanavond de centrale gasten. Herbeleef samen met hen de grappigste fragmenten uit o.a. 'De Slimste Mens ter Wereld', 'Basta' en 'Now or Never' met Walter Grootaers.

Ma 2 november 2020 | 23:30 Waarom Israël

Aflevering 4 - Het Beloofde Land Serie gesprekken tussen ds. Willem J.J. Glashouwer en Dolf van de Vegte over Israel en de bijzondere rol van het Joodse volk. Vanavond: Het Beloofde Land

Di 3 november 2020 | 04:30 Waarom Israël

Aflevering 4 - Het Beloofde Land Serie gesprekken tussen ds. Willem J.J. Glashouwer en Dolf van de Vegte over Israel en de bijzondere rol van het Joodse volk. Vanavond: Het Beloofde Land

Di 3 november 2020 | 20:55 Voetbal: UEFA Champions League Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedstrijden gespeeld in de eerste ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Di 3 november 2020 | 20:55 Voetbal: UEFA Champions League Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Er wordt live geschakeld tussen alle heenwedstrijden gespeeld in de eerste ronde van de groepsfase in de UEFA Champions League.

Wo 4 november 2020 | 12:45 Paf de hond

Dansen met Vlooien Vanavond doen Lola en Pat mee aan een groot flash mob-evenement. Ze hebben uitgebreid gerepeteerd en alles is gereed. Alleen heeft Pat ondertussen vlooien gekregen van Hoodie.

 Meer

Vanavond gemist

Eerder Vandaag | 19:00 Terug: M

Informatief, Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een uiteenlopende ...

Talkshow M is terug! Ook in dit nieuwe seizoen ontvangt Magriet van der Linden weer een uiteenlopende selectie gasten met wie ze uiteenlopende gesprekken en discussies voert. In de eerste week ontvangt Magriet onder andere de finalisten van Wie Is De Mol, Famke Louise en Twan Huys Napret met de finalisten van Wie is de Mol?: samen blikken zij terug! Twintig jaar Wie is de Mol?: een uniek seizoen met uitsluitend oud-kandidaten. Na weken vol spanning hebben de fans eindelijk antwoord op de vraag die hen tijden bezig heeft gehouden… Jeroen Kijk in de Vegte is de mol! Hoe voelt het om zijn geheim na al die tijd te mogen delen? Hoe kijkt verliezend finalist Tygo Gernandt terug op het seizoen? En hoe voelt Nikkie de Jager zich na de overwinning? Bij M genieten zij na én blikken terug op het avontuur! De jeugd weer aan het lezen, zo gaan Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy dat doen Er is sprake van ontlezing onder Nederlandse jongeren en daarom is de Weddenschap in het leven geroepen. De campagne gaat vandaag van start, zo hopen ze leerlingen uit te dagen om meer te lezen. Leescoaches Dio, Famke Louise en Jeangu Macrooy tekenen straks zelf óók het contract. Het eerste optreden van het seizoen: Tim Akkerman samen met huisband Her Majesty! De komende uitzendingen zal de band Her Majesty de huisband van M zijn. Elke avond treden zij op met een campagnenummer uit de geschiedenis van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vanavond trapt de band hun eerste optreden van het seizoen af samen met Tim Akkerman. En dat doen ze met het nummer: Born in the USA!

Eerder Vandaag | 15:35 Op1

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen van ‘Project Rembrandt’ Vorig jaar was het een kijkcijferhit: Project Rembrandt, de talentenjacht waarin de beste Nederlandse amateurschilder werd gezocht. Niet alleen de deelnemers, maar ook de kijkers kwamen veel te weten over de genialiteit van de wereldberoemde kunstschilder Rembrandt van Rijn. Aankomende zondag begint een nieuw seizoen. Bij Op1 schuiven journalist en presentatrice Annechien Steenhuizen en kunstenares en jurylid Lita Cabellut aan om erover te vertellen. Tamara van Ark, Ernst Kuipers en Peter Paul van Benthem over de oplopende coronacijfers Het aantal besmettingen is voor het eerst boven de 10.000 en ook de ziekenhuisopnames lopen op. De reguliere zorg staat steeds verder onder druk; de eerste patiënten zijn vandaag per helikopter naar Duitse ziekenhuizen gevlogen. Wie beslist eigenlijk welke patiënt wordt overgebracht? Hoe lang nog voordat de reguliere zorg instort? En welk beleid is nodig om te voorkomen dat een tweede golf in een tsunami verandert? We bespreken het vanavond bij Op1 met de minister voor Medische Zorg Tamara van Ark, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, Ernst Kuipers en met Peter Paul van Benthem, voorzitter van de Federatie Medisch Specialisten. Thomas Acda over zijn liefde voor Amerika en zijn nieuwe boek ‘Scenario’ Theatermaker, zanger, acteur, schrijver… De veelzijdige Thomas Acda is gek op Amerika. Hij reisde door 35 staten en slenterde door de straten van New York. De inspiratie vloeide voor zijn nieuwste boek ‘Scenario’, een verhaal dat zich niet toevallig afspeelt in de Verenigde Staten. Vanavond schuift Acda aan bij Op1. Sahar Meradji, Boaz en Mulu over de documentaireserie ‘Verdoofd’ In Nederland zijn naar schatting ruim 1,2 miljoen mensen verslaafd aan drank of drugs. In de serie ‘Verdoofd’ volgt documentairemaker Sahar Meradji vier mensen in hun strijd tegen deze heftige verslavingen. Hoe ziet hun leven eruit? En lukt het ze om de vicieuze cirkel te doorbreken? Vanavond bij Op1 schuift Sahar aan, samen met Boaz en Mulu, wiens strijd tegen drugs gevolgd werd in de documentaire.

Eerder Vandaag | 14:02 Jinek

Amusement, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het laatste debat tussen Trump en Biden! Amerikanen hadden zich ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het laatste debat tussen Trump en Biden! Amerikanen hadden zich schrap gezet voor een nieuwe partij moddergooien, maar zagen vannacht zowaar een inhoudelijk debat tussen Donald Trump en Joe Biden. Heeft dit de campagne beïnvloed of hebben de Amerikanen hun keuze allang gemaakt? Te gast zijn Amerikadeskundige Michiel Vos en politicus Joost Eerdmans. Het was Wereldstotterdag: wij praten met ervaringsdeskundigen! Van internationale filmhelden tot Nederlandse politici en van wereldberoemde popsterren tot topfitte atleten. Wereldwijd zijn er ongeveer zestig miljoen mensen die stotteren of spraakproblemen hebben. In Nederland stottert 1% van de bevolking wat neerkomt op 170.000 mensen. We praten er vanavond over met evaringsdeskundigen Femke Merel van Kooten-Arissen, Erben Wennemars en Waldemar Torenstra. Over de wereld van misdaad, geweld en boeven Het blijft een eindeloze bron van fascinatie: de wereld van misdaad, geweld en boeven. De kijker smult en gruwelt ervan, maar wie zijn de mannen die écht oog in oog durven te staan met de criminelen. Kees van der Spek en Ewout Genemans lijken op het eerste gezicht allebei verschillend, maar in de kern doen ze hetzelfde: boeven ontmaskeren. Een nieuw dagrecord: 10.000 besmettingen Diederik Gommers is te gast.

Eerder Vandaag | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 175 van 210 - Zelfgemaakt panbrood met pittige saus en biefreepjes Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Eerder Vandaag | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2019 - Aflevering 175 van 210 - Zelfgemaakt panbrood met pittige saus en biefreepjes Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Eerder Vandaag | 09:58 Samson & Marie

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 50 - Samson de poes - AVROTROS Marie wil vanavond tijdens het optreden een special act doen! Ze heeft leren jongleren en wil het eens demonstreren. Wanneer Samson tijdens de jongleeract per ongeluk een tik tegen zijn hoofd krijgt, denkt hij dat hij een poes is.