Je vindt hier de programma's van Vakantie op tv We hebben de volgende programma's voor Vakantie Carlo En Irene En De Parel van de Woestijn: Avonturenfilm, Nederlandse avonturenfilm. Carlo en Irene gaan samen op vakantie naar Marokko. Op een authentieke Marokkaanse markt koopt Irene een mooie glimmende spiegel. Eenmaal in haar appartement aangekomen, verschijnt er een mysterieuze fee in. Telekids Mini's: Poppenkast TV: Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje. RTL Snowmagazine: Sportmagazine, Seizoen 12 Aflevering 6 Magazine waarin Nederlanders op wintersportlocatie worden gevolgd. Sander en. House Vision: Magazine, Seizoen 19 Aflevering 49 Informatief woonmagazine over de beleving van het kopen, huren of verhuren van een. Extreme Engineering: CityCenter, Las Vegas, Seizoen 5 Aflevering 1 CityCenter, Las Vegas: Danny Forster onderzoekt het $12 miljard kostende. Way Of Living: Life-stylemagazine, Seizoen 8 Aflevering 7 Woon en lifestylemagazine. We starten vandaag met een nieuw fenomeen:. Hotel Transylvania 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie: Animatiefilm, Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip. RTL Snowmagazine: Sportmagazine, Seizoen 12 Aflevering 7 Magazine waarin Nederlanders op wintersportlocatie worden gevolgd. Sander en. Hallo Bungalow: In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen. Extreme Engineering: CityCenter, Las Vegas, Seizoen 5 Aflevering 1 CityCenter, Las Vegas: Danny Forster onderzoekt het $12 miljard kostende.

Vakantie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:30 Carlo En Irene En De Parel van de Woestijn

Avonturenfilm, Nederlandse avonturenfilm. Carlo en Irene gaan samen op vakantie naar Marokko. Op een authentieke Marokkaanse markt koopt Irene een mooie glimmende spiegel. Eenmaal in haar appartement aangekomen, verschijnt er een mysterieuze fee in ...

Nederlandse avonturenfilm. Carlo en Irene gaan samen op vakantie naar Marokko. Op een authentieke Marokkaanse markt koopt Irene een mooie glimmende spiegel. Eenmaal in haar appartement aangekomen, verschijnt er een mysterieuze fee in de spiegel, die Irene en Carlo waarschuwt voor wat komen gaat. Maar is deze fee echt zo goed als ze zich voordoet?

Vandaag | 09:00 RTL Snowmagazine

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Magazine waarin Nederlanders op wintersportlocatie worden gevolgd. Sander en Sophie zijn in het Zwitserse Engelberg. Sander bezoekt de gletsjer en skiet over de prachtigste pistes. Sophie gaat samen met de Nederlandse Daniëlle op pad. Samen bezoeken zij een klooster, gaan sneeuwschoenwandelen, heerlijk eten en rodelen. Kortom: genieten!

Vandaag | 10:20 House Vision

Seizoen 19 - Aflevering 49 - Informatief woonmagazine over de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland

Vandaag | 13:20 Way Of Living

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Woon- en lifestylemagazine. We starten vandaag met een nieuw fenomeen: proefslapen. De familie Van Troost doet dat in hun nieuwe vakantiehuis in Exloo en Arno gaat poolshoogte nemen. Sanne zoekt het wat zuidelijker: ze is op pad met Robert, die haar kennis laat maken met het Portugese Alicante. Ze gaan samen naar een unieke villa bovenop een berg in Rojales. In de Ardennen test het presentatieduo dit keer een megavilla in Gedinne. Arno bezoekt verder nog een wintersportaccommodatie in Saalbach en Sanne hoort op de Second Home Beurs alles over vakantiehuizen in Florida.

Vandaag | 17:30 RTL Snowmagazine

Seizoen 12 - Aflevering 7 - Magazine waarin Nederlanders op wintersportlocatie worden gevolgd. Sander en Sophie zijn in het Italiaanse Gitschberg Jochtal. Sophie gaat op pad in Jochtal met Jan-Pieter en Roswitha, een jong verliefd stel. Ze worden geholpen door de cavaliere, een skiënde informatiegids voor iedereen op de piste. Sander verkent de pistes van Gitschberg.

Morgen | 00:25 Droomhuis gezocht

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Realityreeks over mensen die op zoek gaan naar hun droomhuis in het buitenland. Frankrijk. Nathalie en Dirk-Jan hebben elkaar leren kennen tijdens een vakantie in Kroatië. Inmiddels zijn ze tien jaar samen en hebben ze een latrelatie. Als er een huis bijkomt in Frankrijk, gaan zij één van de twee huizen in Nederland verkopen en voor het eerst samenwonen. Ze zoeken een huis in de regio Charente. De Charente is vernoemd naar de gelijknamige rivier in het gebied. Carrie ten Napel gaat twintig meter onder de grond om een wel heel bijzondere kerk te bezoeken.

Morgen | 15:55 Pauw: Brigitte Kaandorp, Jamai Loman, Suse van Kleef en meer

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Brigitte Kaandorp staat opnieuw ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Brigitte Kaandorp staat opnieuw in het theater met haar cabaretshow 'Eh...' "In Eh… geeft Brigitte Kaandorp het publiek precies waarvoor het is gekomen," kopte de Volkskrant. Een cabaretshow over de tussenfase in Kaandorps leven: het verzorgen van haar hoogbejaarde ouders, terwijl haar eigen kinderen Brigitte de stuipen op het lijf jagen met hun roekeloze acties. En nu gaat de voorstelling in reprise! Bij PAUW schuift Brigitte aan. Suse van Kleef over het debat tussen Boris Johnson en Jeremy Corbyn Over 6 dagen gaan de Britten naar de stembus. Vanavond staan premier Boris Johnson en oppositieleider Jeremy Corbyn voor het laatst in deze verkiezingsstrijd tegenover elkaar. Correspondent in Groot-Brittannië Suse van Kleef volgt het debat, dat om 21:30 uur Nederlandse tijd bij BBC One live wordt uitgezonden. Het is de laatste kans voor Corbyn om het tij te keren terwijl Johnson zal proberen de schade zoveel mogelijk te beperken. Bij PAUW schuift Suse aan met het laatste verkiezingsnieuws. Jarona Hulleman verloor haar broertje na een auto-ongeluk: "film en fotografeer verkeersongevallen niet" “Stop met filmen en fotograferen van verkeersongelukken of geweldsincidenten en zet ze zeker niet meteen op sociale media of online!” Dat is een dringende oproep van Jarona Hulleman (24), die in oktober haar broertje Luciën (20) verloor na een auto-ongeluk. Video’s en foto’s van het ongeluk werden al snel verspreid op sociale media. Voordat de familie op de hoogte was van Luciëns overlijden, stond het internet vol met beeldmateriaal. Zijn ouders waren destijds op vakantie in Turkije. Bij PAUW schuift Jarona vanavond aan en legt ze uit waarom dit ‘respectloze gedrag’ moet stoppen. Daniël Butter (19) is weer op vrije voeten De 19-jarige Amsterdammer Daniël Buter, die dreigde te worden uitgezet, is vandaag weer vrijgelaten. Na het aanvragen van een Nederlands paspoort voor zijn studie, werd Daniël vier weken lang vastgezet in afwachting of hij zou worden uitgezet naar de Dominicaanse Republiek. De in Nederland geboren Amsterdammer is door zijn Dominicaanse ouders achtergelaten bij zijn opa en oma. Door fouten van de gemeente en zijn ouders beschikt hij niet over een Nederlands paspoort, waardoor hij als illegaal werd beschouwd. Zijn familie en vrienden zaten gisteravond bij ons in de uitzending om over zijn situatie te praten, vanavond is hij zelf te gast en doet hij zijn verhaal. De tv-week van Jamai Loman Elke week vragen we iemand voor ons een week telvisie te kijken en de opmerkelijkste fragmenten mee te nemen. Deze week was het de beurt aan musicalster Jamai Loman. Hij brengt fragmenten mee uit zijn favoriete series en consumentenprogramma.

Morgen | 17:00 Married with Children

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Sofa so good. Al en Peg zijn op vakantie en dus bereiden Kelly en Bud zich voor op een hete zaterdagavond. Bud hoopt de wulpse Naomi te strikken, terwijl Kelly haar nieuwste verovering Gunther ontvangt. Wanneer die met zijn sigaar de zetel van Peg in brand steekt, wordt het hem iets te heet onder de voeten.

Overmorgen | 07:30 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Animatieserie. Toen ze vakantie hadden. De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.

Overmorgen | 11:00 Married with Children

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Sofa so good. Al en Peg zijn op vakantie en dus bereiden Kelly en Bud zich voor op een hete zaterdagavond. Bud hoopt de wulpse Naomi te strikken, terwijl Kelly haar nieuwste verovering Gunther ontvangt. Wanneer die met zijn sigaar de zetel van Peg in brand steekt, wordt het hem iets te heet onder de voeten.

Vakantie op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Vandaag | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 1 - CityCenter, Las Vegas: Danny Forster onderzoekt het $12 miljard kostende project om het imago van Las Vegas als vakantiebestemming om te buigen naar dat van een bloeiende, moderne metropool.

Vandaag | 16:45 Hotel Transylvania 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie

Animatiefilm, Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip.

Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip.

Vandaag | 18:25 Hallo Bungalow

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen ...

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen ze immers een nieuw leven beginnen. Maar voor ze het weten hebben ze een team low-budget huurmoordenaars achter zich aan. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Vandaag | 18:45 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 1 - CityCenter, Las Vegas: Danny Forster onderzoekt het $12 miljard kostende project om het imago van Las Vegas als vakantiebestemming om te buigen naar dat van een bloeiende, moderne metropool.

Vandaag | 19:25 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Back From Vacation. Jan en Michael zijn samen op een deugddoende vakantie geweest in Jamaica, maar willen dat aan niemand doorvertellen. Het wordt echter enorm moeilijk om dit nieuws nog te verzwijgen wanneer hij per ongeluk een foto van hem en Jan op reis per mail doorstuurt naar alle werknemers van Dunder Mifflin. Ondertussen geraakt Pam ongelukkig verwikkeld in een discussie tussen Jim en Karen.

Vandaag | 20:15 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. The Return. Oscar gaat opnieuw aan de slag bij Dunder Mifflin na zijn langdurige vakantie. Hiervoor wil Michael een stereotiep Mexicaans feest organiseren. Oscar heeft er echter gemengde gevoelens bij, aangezien hij er niet uit is of hij hier nog wel wil werken. Ondertussen maakt Andy gebruik van de situatie om een nauwere relatie met zijn baas Michael op te bouwen en is Dwight genoodzaakt een job aan te nemen bij Staples.

Vandaag | 20:45 De Middelste van 7

Uitglijders bij de Aqualympics (Special deel 2): De Diaz kids moeten hun vakantie zien te redden.

Vandaag | 21:30 De chalet

'Feestelijke Brunch.' Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van. Laat je inspireren om van de vroege uurtjes tot het gat in de nacht van het leven te genieten.

Morgen | 02:20 Angelo Rules

Angelo en zijn familie gaan op vakantie! Maar Angelo is bang dat een inbreker er met zijn nieuwe Playbox vandoor gaat. Hij besluit het huis vol te zetten met vallen. Maar weet-ie ook nog waar ze staan als ze weer thuis komen?

Morgen | 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Morgen | 09:45 Ladies in Black

Morgen - Romantische komedie, In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob.

In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob.

Morgen | 11:40 De chalet

'Feestelijke Brunch.' Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van. Laat je inspireren om van de vroege uurtjes tot het gat in de nacht van het leven te genieten.

Morgen | 17:00 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Vakantieappartement in Virginia Beach: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Morgen | 20:05 Galaxy Park

Jeugdserie. Zes jongeren gaan aan de slag als vakantiekrachten in het vakantiepark Galaxy Park. Al gauw blijkt dat er zich een alien onder hen bevindt. De zes gaan op zoek naar het geheimzinnige buitenaardse wezen en proberen zijn bedoelingen te achterhalen. Maar ze zijn niet de enigen: het hele park hangt vol camera's die iedereen nauwlettend in de gaten houden.

Morgen | 20:20 Galaxy Park

Jeugdserie. Zes jongeren gaan aan de slag als vakantiekrachten in het vakantiepark Galaxy Park. Al gauw blijkt dat er zich een alien onder hen bevindt. De zes gaan op zoek naar het geheimzinnige buitenaardse wezen en proberen zijn bedoelingen te achterhalen. Maar ze zijn niet de enigen: het hele park hangt vol camera's die iedereen nauwlettend in de gaten houden.

Morgen | 23:10 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Dol op de directrice: Als Alvin de eerste schooldag na de vakantie de nieuwe knappe directrice ontmoet, wordt hij opslag verliefd. Hij doet er alles aan om indruk op haar te maken en bij haar te zijn. De klas van juf Smid uitgestuurd worden, en dus naar de directrice, werkt het beste, maar als dat de spuigaten uitloopt wordt Alvin geschorst. Tijdens zijn huisarrest valt hij zijn vader ook lastig met zijn jaloerse gedrag. Dave besluit de directrice te smeken of ze Alvin terug op school wil laten en ze ontmoeten elkaar in een restaurant. Alvin verstopt zich en bespioneert de twee maar verliest zijn evenwicht en valt in de soep. Dave probeert de situatie te redden maar als de echtgenoot van de directrice arriveert springt Alvin tevoorschijn. Als uitkomt dat de directrice gelukkig getrouwd realiseert Alvin dat zijn verliefde gedrag onacceptabel was. Hij verontschuldigt zich tegenover juf Smid en belooft beterschap maar als er buiten een mooie dame langsloopt rent Alvin daar toch achteraan.

Morgen | 23:35 De Wonderlijke Wereld van Gumball

De Watersons gaan op vakantie en moeten rennen voor hun leven! De Watersons wisselen enge verhalen uit in de auto tijdens een familievakantie.

Overmorgen | 01:35 Angelo Rules

Wanneer Lola en Sherwood op vakantie gaan, zoekt Angelo twee mensen die ze kunnen vervangen, maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt.

Overmorgen | 05:10 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Vakantieappartement in Virginia Beach: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Overmorgen | 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Overmorgen | 07:40 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Naar de maan / Spookverblijf: De Pinguïns besluiten op vakantie te gaan naar de maan..

Overmorgen | 10:30 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Big News: Shannon en Charlie kunnen nog net op vakantie naar Margate voor de baby komt. Chloe en Jordan gaan tot het uiterste. Megan brengt tijd door met Dylan en zijn vriendin. Amber geeft een gender-revealparty. Sassi en Darren krijgen weer een relatie.

Overmorgen | 15:05 Columbo

De eigenaar van een stierenranch in Mexico geeft zijn werknemers een dagje vrij en houdt er stiekem een stierengevecht. Dat loopt echter compleet fout af, maar is de dood van de man wel een ongelukkig voorval? Columbo, die op vakantie is in Mexico, raakt verwikkeld in de zaak door een collega die hem erg bewondert.

Overmorgen | 15:30 Hallo Bungalow

Overmorgen - In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een ...

In het suffe vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun ingedutte leven meer dan zat zijn. Ze vermoeden dat de parkmanager zich met criminelen inlaat omdat hij een kluis vol cash heeft en besluiten hem te chanteren. Met een zak geld kunnen ze immers een nieuw leven beginnen. Maar voor ze het weten hebben ze een team low-budget huurmoordenaars achter zich aan. Onze drie heldinnen zullen alles op alles moeten zetten om dit te overleven, terwijl ze tegelijkertijd middenin het hoogseizoen zitten.

Overmorgen | 16:10 Ladies in Black

Overmorgen - Romantische komedie, In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob.

In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob.

Overmorgen | 16:50 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 4 - OctoCharlotte / Problemen in Tropikini: Schwoz verandert Charlotte in een octopusmens en als Captain Man en Kid Danger haar terug willen veranderen, moeten ze haar eerst vangen!/De vakantie van de helden wordt verstoord als Jasper in een vulkaan valt en gevangen wordt gehouden.

Overmorgen | 17:00 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zomerliefde: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Overmorgen | 17:30 De Garde van Gert

'Fazantenborst met knolselderpuree - feest.' Gert Verhulst viert vandaag feest met Jan Buytaert. Om de kerstvakantie smakelijk in te zetten, maken de mannen een fazantenborst klaar. Geen klassieke aardappelpuree, maar wel één met knolselder begeleidt de fazant. Gert geniet zichtbaar.

Overmorgen | 18:40 The Simpsons

Smithers is dringend aan vakantie toe. Hij stelt Homer aan als zijn plaatsvervanger. Homer is de pesterijen van zijn werkgever snel meer dan beu. Wanneer Mr. Burns hem voor de zoveelste keer uitscheldt, kan hij zich niet meer bedwingen. Hij slaat zijn bejaarde baas knock-out.

Overmorgen | 20:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Polly Op Vakantie: Oma en Opa Big gaan op vakantie…Ze brengen Polly Papegaai naar Peppa toe, zodat zij en George voor Polly kunnen zorgen. Maarrr…dan vliegt Polly de boom in. Hoe krijgen ze haar weer naar beneden?

Overmorgen | 20:05 Galaxy Park

Jeugdserie. Zes jongeren gaan aan de slag als vakantiekrachten in het vakantiepark Galaxy Park. Al gauw blijkt dat er zich een alien onder hen bevindt. De zes gaan op zoek naar het geheimzinnige buitenaardse wezen en proberen zijn bedoelingen te achterhalen. Maar ze zijn niet de enigen: het hele park hangt vol camera's die iedereen nauwlettend in de gaten houden.

Overmorgen | 20:20 Galaxy Park

Jeugdserie. Zes jongeren gaan aan de slag als vakantiekrachten in het vakantiepark Galaxy Park. Al gauw blijkt dat er zich een alien onder hen bevindt. De zes gaan op zoek naar het geheimzinnige buitenaardse wezen en proberen zijn bedoelingen te achterhalen. Maar ze zijn niet de enigen: het hele park hangt vol camera's die iedereen nauwlettend in de gaten houden.

Overmorgen | 20:40 De Garde van Gert

'Fazantenborst met knolselderpuree - feest.' Gert Verhulst viert vandaag feest met Jan Buytaert. Om de kerstvakantie smakelijk in te zetten, maken de mannen een fazantenborst klaar. Geen klassieke aardappelpuree, maar wel één met knolselder begeleidt de fazant. Gert geniet zichtbaar.

Wo 11 december 2019 | 02:00 Angelo Rules

Meneer Voet wil als straf de leerlingen één week voor de vakantie een toets laten maken. Lukt het Angelo om de toets een hele week uit te stellen?

Wo 11 december 2019 | 05:10 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zomerliefde: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Wo 11 december 2019 | 05:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Huurders: Alvin heeft het huis verhuurt om Dave te verrassen met een vakantie naar Hawaii. Jammer genoeg komen de huurders een dag te vroeg.

Wo 11 december 2019 | 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Wo 11 december 2019 | 08:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Waakzaam en Dienstbaar: Simon wordt gekozen als Veiligheidscoördinator op school en mag thuis de vakantiebestemming kiezen. Als Alvin op school in de fout gaat, moet Simon dit door de vingers zien of Alvin erbij lappen en zo een streep door de vakantie halen.

Wo 11 december 2019 | 11:05 De Garde van Gert

'Fazantenborst met knolselderpuree - feest.' Gert Verhulst viert vandaag feest met Jan Buytaert. Om de kerstvakantie smakelijk in te zetten, maken de mannen een fazantenborst klaar. Geen klassieke aardappelpuree, maar wel één met knolselder begeleidt de fazant. Gert geniet zichtbaar.

 Meer

Vakantie gemist

Gisteren 00:20 Pauw: Brigitte Kaandorp, Jamai Loman, Suse van Kleef en meer

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Brigitte Kaandorp staat ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Brigitte Kaandorp staat opnieuw in het theater met haar cabaretshow 'Eh...' "In Eh… geeft Brigitte Kaandorp het publiek precies waarvoor het is gekomen," kopte de Volkskrant. Een cabaretshow over de tussenfase in Kaandorps leven: het verzorgen van haar hoogbejaarde ouders, terwijl haar eigen kinderen Brigitte de stuipen op het lijf jagen met hun roekeloze acties. En nu gaat de voorstelling in reprise! Bij PAUW schuift Brigitte aan. Suse van Kleef over het debat tussen Boris Johnson en Jeremy Corbyn Over 6 dagen gaan de Britten naar de stembus. Vanavond staan premier Boris Johnson en oppositieleider Jeremy Corbyn voor het laatst in deze verkiezingsstrijd tegenover elkaar. Correspondent in Groot-Brittannië Suse van Kleef volgt het debat, dat om 21:30 uur Nederlandse tijd bij BBC One live wordt uitgezonden. Het is de laatste kans voor Corbyn om het tij te keren terwijl Johnson zal proberen de schade zoveel mogelijk te beperken. Bij PAUW schuift Suse aan met het laatste verkiezingsnieuws. Jarona Hulleman verloor haar broertje na een auto-ongeluk: "film en fotografeer verkeersongevallen niet" “Stop met filmen en fotograferen van verkeersongelukken of geweldsincidenten en zet ze zeker niet meteen op sociale media of online!” Dat is een dringende oproep van Jarona Hulleman (24), die in oktober haar broertje Luciën (20) verloor na een auto-ongeluk. Video’s en foto’s van het ongeluk werden al snel verspreid op sociale media. Voordat de familie op de hoogte was van Luciëns overlijden, stond het internet vol met beeldmateriaal. Zijn ouders waren destijds op vakantie in Turkije. Bij PAUW schuift Jarona vanavond aan en legt ze uit waarom dit ‘respectloze gedrag’ moet stoppen. Daniël Butter (19) is weer op vrije voeten De 19-jarige Amsterdammer Daniël Buter, die dreigde te worden uitgezet, is vandaag weer vrijgelaten. Na het aanvragen van een Nederlands paspoort voor zijn studie, werd Daniël vier weken lang vastgezet in afwachting of hij zou worden uitgezet naar de Dominicaanse Republiek. De in Nederland geboren Amsterdammer is door zijn Dominicaanse ouders achtergelaten bij zijn opa en oma. Door fouten van de gemeente en zijn ouders beschikt hij niet over een Nederlands paspoort, waardoor hij als illegaal werd beschouwd. Zijn familie en vrienden zaten gisteravond bij ons in de uitzending om over zijn situatie te praten, vanavond is hij zelf te gast en doet hij zijn verhaal. De tv-week van Jamai Loman Elke week vragen we iemand voor ons een week telvisie te kijken en de opmerkelijkste fragmenten mee te nemen. Deze week was het de beurt aan musicalster Jamai Loman. Hij brengt fragmenten mee uit zijn favoriete series en consumentenprogramma.

Eerder Vandaag | 02:20 Angelo Rules

Meneer Voet wil als straf de leerlingen één week voor de vakantie een toets laten maken. Lukt het Angelo om de toets een hele week uit te stellen?

Eerder Vandaag | 01:35 Rocko's Modern Life

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Ik zie Londen, ik zie Frankrijk / De dikternis: Tijdens een vakantie in Frankrijk wordt Rocko verliefd. // Bloaty en Squirmy zijn er weer en leven nu op een zwaarlijvige Spunky. Rocko spoort Spunky aan af te vallen.

Gisteren 21:40 De chalet

'De Chalet - 3.' Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van. Laat je inspireren om van de vroege uurtjes tot het gat in de nacht van het leven te genieten. De chefs zorgen voor een waaier aan feestelijke gerechten.

Gisteren 20:45 De Middelste van 7

Uitglijders in het Waterpark (Special deel 1): De familie Diaz gaat op vakantie naar een waterpark!

Gisteren 20:30 Runaway vacation IMDb: 5.5

Gisteren - IMDB * 5.5 - RV (Alternatieve titel: Runaway Vacation) is een Amerikaanse, Britse en Duitse komedie en avonturenfilm uit het jaar 2006. Met Robin Williams en Jeff Daniels in de hoofdrol. Bob Munro heeft een drukke baan en klopt lange ...

RV (Alternatieve titel: Runaway Vacation) is een Amerikaanse, Britse en Duitse komedie- en avonturenfilm uit het jaar 2006. Met Robin Williams en Jeff Daniels in de hoofdrol. Bob Munro heeft een drukke baan en klopt lange dagen. Om de band met zijn gezin hechter te maken, neemt hij zijn vrouw en kinderen mee op een uitstap door de Rocky Mountains. Onderweg ontmoeten ze vreemde mensen en begeeft hun camper het meer dan eens. Ondertussen probeert Bob wanhopig de band met zijn gezin te versterken, maar de kinderen werken niet echt mee. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/runaway-vacation

Gisteren 20:25 Christmas Getaway

Gisteren - Een auteur van reisverhalen wil in alle rust de kerstperiode doorbrengen en ze beslist een vakantiehuisje te huren. Tot haar grote verbazing is er door een foutje van de verhuurder een dubbele boeking gebeurd en moet ze haar vakantie ...

Een auteur van reisverhalen wil in alle rust de kerstperiode doorbrengen en ze beslist een vakantiehuisje te huren. Tot haar grote verbazing is er door een foutje van de verhuurder een dubbele boeking gebeurd en moet ze haar vakantie noodgedwongen doorbrengen met een weduwnaar en zijn dochtertje.

Gisteren 19:30 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Robobart / Helpersspeldje: Bart gaat met vakantie en laat RoboBart bij de Bende. Op de afstandsbediening zit een knop voor turbokracht, maar daarop is Robobart nog niet getest. Dasha kan de verleiding echter niet weerstaan. ? // De Bende is met Paps op avontuur in het bos. Om een speldje te verdienen moeten ze een ander dier zien te helpen. Maar niemand heeft hulp nodig.

Gisteren 13:15 Droomhuis gezocht

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Realityreeks over mensen die op zoek gaan naar hun droomhuis in het buitenland. Noorwegen. De sportieve Arjan en Jolijn hebben elkaar ontmoet tijdens hun opleiding sportmanagement. In 2012 kwamen ze voor het eerst in Noorwegen, het land waar Arjan kon gaan wildkamperen. De eerste vakantie in dit land beviel zo goed dat Arjan en Jolijn meerdere keren terugkwamen. Na al die jaren voelen zij zich hier zo thuis dat er nu concrete plannen zijn voor emigratie. Sybrand laat het stel drie huizen zien in de regio Telemark.

Gisteren 11:57 RTL Snowmagazine

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Magazine waarin Nederlanders op wintersportlocatie worden gevolgd. Sander en Sophie zijn in het Zwitserse Engelberg. Sander bezoekt de gletsjer en skiet over de prachtigste pistes. Sophie gaat samen met de Nederlandse Daniëlle op pad. Samen bezoeken zij een klooster, gaan sneeuwschoenwandelen, heerlijk eten en rodelen. Kortom: genieten!

Gisteren 09:41 Milo Murphy's Wet

Amerikaanse komische animatieserie. Familie vakantie / De Vet van Murphy

Gisteren 08:00 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Sneeuw weg uit / Sneeuw weg af: Lana overtuigt de kinderen om naar de Burpin 'Burger te gaan om haar raceheld te ontmoeten, ondanks de zware sneeuwval./ Wanneer Lincoln met Clyde op vakantie gaat, realiseert hij zich hoe overbezorgd Clyde's vaders zijn.

Gisteren 07:55 Carlo en Irene en de vloek van Griebelstein

Gisteren - Komedie, Carlo en Irene zijn in Frankrijk waar ze op het huis van tante Hortensia passen. Ze komen erachter dat tante Hortensia niet op vakantie is, maar dat ze is gevlucht voor de vloek van Griebelstein die op het huis rust

Carlo en Irene zijn in Frankrijk waar ze op het huis van tante Hortensia passen. Ze komen erachter dat tante Hortensia niet op vakantie is, maar dat ze is gevlucht voor de vloek van Griebelstein die op het huis rust

Gisteren 06:55 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Gisteren 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Gisteren 03:25 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Naar de maan / Spookverblijf: De Pinguïns besluiten op vakantie te gaan naar de maan..

Gisteren 02:00 Angelo Rules

Wanneer Lola en Sherwood op vakantie gaan, zoekt Angelo twee mensen die ze kunnen vervangen, maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt.

Gisteren 01:30 Spring Breakers

Eergisteren - Brit, Candy, Cotty, en Faith zijn beste vriendinnen. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en hongeren naar avontuur. Omdat de dames geld nodig hebben om op vakantie te gaan, overvallen ze een restaurant, waarna ze afreizen naar ...

Brit, Candy, Cotty, en Faith zijn beste vriendinnen. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en hongeren naar avontuur. Omdat de dames geld nodig hebben om op vakantie te gaan, overvallen ze een restaurant, waarna ze afreizen naar Florida voor een week vol wilde feestjes tijdens hun voorjaarsvakantie alias spring break. Al snel worden de vriendinnen opgepakt en belanden ze in de gevangenis. Hun borgtocht wordt betaald door de drugs- en wapenhandelaar Alien, die het viertal mee op sleeptouw neemt. De griezelige crimineel met gouden tanden heeft een aantal bizarre klusjes voor de losgeslagen meiden in petto.

Eergisteren 20:35 Monte Carlo

Eergisteren - Na het behalen van hun middelbaar diploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om met hun spaargeld hun droomreis naar Parijs te verwezenlijken. Helaas worden Grace en Emma op hun trip vergezeld door de bekrompen stiefzuster van ...

Na het behalen van hun middelbaar diploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om met hun spaargeld hun droomreis naar Parijs te verwezenlijken. Helaas worden Grace en Emma op hun trip vergezeld door de bekrompen stiefzuster van Grace, Meg. Eenmaal aangekomen in Parijs besluit het drietal de saaie bezienswaardigheden te ontvluchten en onder te duiken in de lobby van een vijfsterrenhotel. Grace wordt hier echter per ongeluk aanzien als een meisje uit de Britse beau monde. Voordat de drie meiden de kans krijgen om hun ware identiteit te onthullen, raken ze verzeild in een wervelwind van paparazzi, privévliegtuigen, haute-couturekleding, sprookjesachtige romances en een vakantie in Monte Carlo die ze nooit meer zullen vergeten.

Eergisteren 14:00 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Teen Mom OG: Catelynn verwijdert haar spiraaltje en zegt niks tegen Tyler. Farrah gaat op vakantie naar Italië. Ryan en Mackenzie vieren samen hun vrijgezellenfeest. Maci hoort dat Taylor niet op de bruiloft mag komen. Amber ontdekt dat ze zwanger is.

Eergisteren 09:50 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 2 - Aflevering 1 - We hebben een grotere beker nodig: Tony Stanza vraagt alle leden van de Fortex om hun Tech bij hem in te leveren en een vakantie in te lassen. Maar dan moet de spion van haar baas een gevaarlijk WF vrijlaten. De Fortex moet dit probleem zonder Tech zien op te lossen.

 Meer