Vader op tv (tv-tip)

Overmorgen | 22:55 God's Own Country

Overmorgen - Drama, God's Own Country is een Britse romantische dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Francis Lee (Ammonite 2020). Met Josh O'Connor en Alec Secareanu in de hoofdrol. Johnny Saxby (vertolkt door Josh ...

God's Own Country is een Britse romantische dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Francis Lee (Ammonite 2020). Met Josh O'Connor en Alec Secareanu in de hoofdrol. Johnny Saxby (vertolkt door Josh O’Connor) is een jonge schapenboer uit Yorkshire die het familiebedrijf draaiende moet houden nadat z’n vader gedeeltelijk verlamd is geraakt. Hij uit z’n emotionele onvermogen en frustraties in veel drinken en snelle seks. Wanneer het lammeren-seizoen eraan komt, zorgen zijn vader en inwonende grootmoeder ervoor dat Johnny hulp krijgt van een Roemeense gastarbeider. Vanaf dat moment zal Johnny’s leven nooit meer hetzelfde zijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gods-own-country

Je vindt hier de programma's van Vader op tv We hebben de volgende programma's voor Vader God's Own Country: Overmorgen - Drama, God's Own Country is een Britse romantische dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Francis Lee (Ammonite 2020). Met Josh O'Connor en Alec Secareanu in de hoofdrol. Johnny Saxby (vertolkt door Josh. De mooiste sprookjes: Serie, Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 25 van 51 Hans en Grietje AVROTROS Duits sprookje. Hans en Grietje wonen met hun. Hostile Border: Film, Claudia is 22 jaar. Ze groeide op in de Verenigde Staten als een illegale immigrant. Wanneer ze wordt gearresteerd door de FBI voor creditcardfraude, wordt ze gedeporteerd naar Mexico. Maar ze spreekt geen Spaans en voelt zich verloren in haar. A Better Life: Film, De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst:. Het Zonnetje In Huis: Serie, Sitcom, Seizoen 5 Opgerold staat netjes De nieuwe bovenburen blijken ook een stel met inwonende vader te zijn.. Caribbean Life: Reizen, Seizoen 20 Aflevering 3 Searching On St. Maarten Een vader en zoon verruilen Canada voor het eiland Sint. Jusqu' à la Garde: Film, Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen. Wanneer de rechter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, voelt Julien zich verscheurd tussen zijn ouders. Als. House: Drama, Serie, Seizoen 1 Cursed Een 12 jarige jongen wordt binnengebracht met vreemde klachten. De tiener denkt dat er. Au Pairs: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 6 van 10 BNNVARA Kendra, Joshua en hun kids gaan de strijd met elkaar aan in een. Het Zonnetje In Huis: Serie, Sitcom, Seizoen 5 Zo vader zo niet Erik krijgt een stagiaire op kantoor, maar daar is Cath het niet mee eens.. Typisch Helmond: Informatief, Educatief, Seizoen 16 Aflevering 2 van 12 BNNVARA Karolina heeft een adviesbureau voor Polen die in. Caps club: Serie, Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 7 van 8 De ontvoering AVROTROS In het stadje Hughevliet woont Tom (Cappie) samen met. Tafel voor twee: Informatief, Educatief, Seizoen 1 Aflevering 2 van 8 KRO NCRV Liam, die het syndroom van Down heeft, wil zijn broer. Het Zonnetje In Huis: Serie, Sitcom, Seizoen 5 Opgerold staat netjes De nieuwe bovenburen blijken ook een stel met inwonende vader te zijn.. The Road Within: IMDB * 7.1 - Comedy, Film, Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan.

Vader op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:40 De mooiste sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 25 van 51 - Hans en Grietje - AVROTROS Duits sprookje. Hans en Grietje wonen met hun vader en stiefmoeder in een huisje in het bos. Ze zijn erg arm en de stiefmoeder haalt vader over om de kinderen achter te laten in het bos. Wanhopig proberen Hans en Grietje de weg terug te vinden.

Vandaag | 20:15 Au Pairs

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 10 - BNNVARA Kendra, Joshua en hun kids gaan de strijd met elkaar aan in een Romeinse setting en Joshua wordt niet gespaard. Chaundae's onvrede loopt op en ze besluit weg te gaan bij haar gastgezin. Dit valt niet in goede aarde. Nikki krijgt commentaar van haar hostvader Vincenzo en Julia ontmoet haar gastgezin. Dat blijkt een schot in de roos als de hostmoeder en Julia een belangrijke gemene deler hebben. Maar dan moet Julia nog vertellen over haar eetgewoontes.

Vandaag | 23:50 Au Pairs

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 10 - BNNVARA Kendra, Joshua en hun kids gaan de strijd met elkaar aan in een Romeinse setting en Joshua wordt niet gespaard. Chaundae's onvrede loopt op en ze besluit weg te gaan bij haar gastgezin. Dit valt niet in goede aarde. Nikki krijgt commentaar van haar hostvader Vincenzo en Julia ontmoet haar gastgezin. Dat blijkt een schot in de roos als de hostmoeder en Julia een belangrijke gemene deler hebben. Maar dan moet Julia nog vertellen over haar eetgewoontes.

Morgen | 04:10 Lee Daniels' Star

Seizoen 3 - Aflevering 15 van 18 - Lean On Me Simone en Alex maken zich op voor de strijd tegen nieuwkomer Amber. Bobby, de vader van Noah, helpt zijn zoon met zijn verslaving en met het vaderschap. En Leon doet Cotton een voorstel.

Morgen | 13:05 Dr. Phil

Seizoen 17 - Our lying ex boyfriend is the next dirty John Tiffany zegt dat haar relatie met de vader van haar zoon, Erik, stukliep, omdat hij constant loog en dingen beloofde die hij niet waarmaakte. Ze heeft hem uit haar leven gebannen en inmiddels drie jaar niet meer gezien. Erik geeft toe dat hij gelogen heeft tegen zijn ex-vriendinnen. Sheka heeft haar huwelijk met hem afgezegd, toen ze erachter kwam dat hij alles bij elkaar loog. Zijn moeder, Jody, vertelt dat hij als kind al leugens vertelde.

Morgen | 14:25 Caps club

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 8 - De schoppen heer - AVROTROS In het stadje Hughevliet woont Tom (Cappie) samen met zijn vader Sjoerd, die rechercheur is bij de plaatselijke politie. Cappie kan slecht zien, maar zijn overige zintuigen zijn sterk ontwikkeld. Hij herkent alle geuren en zijn gehoor is superscherp.

Morgen | 15:40 De mooiste sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 51 - De meesterdief - AVROTROS Duits sprookje. Wanneer Robert na jarenlange afwezigheid naar huis terugkeert en zijn ouders vertelt dat hij een meesterdief geworden is, schrikken zij daar erg van. Ze zijn bang dat zijn peetvader, graaf Gustav, niet blij is met de mededeling van Robert. Helaas hebben ze daar gelijk in en graaf Gustav wil Robert de strop geven. Robert krijgt echter de kans om zijn vrijheid te verdienen: als hij drie opdrachten weet uit te voeren zal de graaf hem gratie verlenen.

Morgen | 18:51 The Goldbergs

Seizoen 6 - Aflevering 8 van 23 - The Living Room: A 100% True Story Barry beseft dat hij zich als toekomstig arts meer om Murray's gezondheid moet bekommeren. Hij schakelt de hulp in van de Jenkintown-bende en van coach Mellor om zijn vader weer fit te krijgen.

Morgen | 19:15 Typisch Helmond

Seizoen 16 - Aflevering 11 van 13 - BNNVARA Nick heeft geen opslagruimte bij 't Buurtwinkeltje en rijdt daarom elke ochtend eerst naar de groothandel. Maar niet te vroeg, want anders ben je ook maar te vroeg klaar. Meryem gaat met haar schoonvader Mehmet naar Vlisco, de beroemde textielfabriek aan de rand van 't Haagje. De hele familie heeft hier gewerkt. En Peer laat zien hoe de echte Helmonder graag getatoeëerd wil worden.

Morgen | 20:25 Shrek 2 IMDb: 7.2

Morgen - IMDB * 7.2 - Jeugd, Shrek 2 is een Amerikaanse komedie en animatiefilm uit het jaar 2004. Deze productie is geregisseerd door Andrew Adamson, Kelly Asbury en Conrad Vernon. Wanneer Shrek en zijn lieftallige Fiona terugkomen van hun ...

Shrek 2 is een Amerikaanse komedie- en animatiefilm uit het jaar 2004. Deze productie is geregisseerd door Andrew Adamson, Kelly Asbury en Conrad Vernon. Wanneer Shrek en zijn lieftallige Fiona terugkomen van hun huwelijksreis wacht hen een verrassing: een brief van Fiona's ouders. Zij nodigen het kersverse stel uit voor een diner zodat Shrek zijn schoonouders eindelijk kan ontmoeten. Samen met de vervelende maar goedhartige Donkey gaan ze op reis naar het kasteel van Fiona's ouders. Vader en moeder hadden een koene ridder verwacht, maar kunnen er wel mee leven dat het een boeman is geworden. Ondertussen is er een held met blond golvend haar op bezig met het redden van de mooie Fiona uit het kasteel wat jarenlang haar gevangenis was. Wanneer hij klaarstaat om gezoend te worden merkt hij dat Fiona er al lang niet meer is. Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz keren terug als de stemmen van Shrek, Donkey en prinses Fiona in 'Shrek 2', het vervolg op de succesvolle computer-animatiefilm uit 2001. De nieuwe geluiden komen van Fiona's vader en moeder: John Cleese als King Harold en Julie Andrews als Queen Lillian. Antonio Banderas is Puss-in-Boots (de Gelaarsde Kat), Rupert Everett vertolkt prins Charming en diens gehaaide moeder werd ingesproken door Jennifer Saunders (tv-serie 'Absolutely Fabulous'). 'Shrek 2' wordt wederom geregisseerd door Andrew Adamson, dit keer met co-regisseurs Kelly Asbury en Conrad Vernon. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/shrek-2

Overmorgen | 06:16 Furiki

Overdonderd / Gesponsord door Luiaard André vraagt Dragan om een mascotte te bouwen, zodat hij zich niet met zijn stunt bemoeid. / André wordt door zijn vader gesponsord en leert te relaxen.

Overmorgen | 10:08 Ik, Elvis Riboldi

Ik, Elvis Riboldi, op de filmset Leonidas heeft een klusje op de set van een actiefilm en Elvis mag mee. Op de set ontmoet Elvis de beroemde actieheld, Jason Sterk. Elvis is helemaal onder de indruk, en laat zijn vader links liggen.

Overmorgen | 11:09 Furiki

Furikidag / Vleesetende logé André moet de familietradities in ere houden terwijl hij zijn vader redt. / André brengt zijn vrienden in gevaar wanneer hij vriendjes wordt met een vleeseter.

 Meer

Vader op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:50 Hostile Border

Film, Claudia is 22 jaar. Ze groeide op in de Verenigde Staten als een illegale immigrant. Wanneer ze wordt gearresteerd door de FBI voor creditcardfraude, wordt ze gedeporteerd naar Mexico. Maar ze spreekt geen Spaans en voelt zich verloren in haar ...

Claudia is 22 jaar. Ze groeide op in de Verenigde Staten als een illegale immigrant. Wanneer ze wordt gearresteerd door de FBI voor creditcardfraude, wordt ze gedeporteerd naar Mexico. Maar ze spreekt geen Spaans en voelt zich verloren in haar vreemde "vaderland". Met tegenzin zoekt ze toevlucht bij haar vervreemde vader op zijn veeboerderij. Haar vader is een onverzettelijke man en ze botst met hem. Ze onderneemt dan ook een poging om terug naar huis te keren en neemt contact op met de buitenlandse smokkelaar Ricky, wat een gevaarlijke beslissing blijkt te zijn.

Vandaag | 16:05 A Better Life

Film, De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Vandaag | 16:06 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 5 - Opgerold staat netjes De nieuwe bovenburen blijken ook een stel met inwonende vader te zijn. Het verschil is alleen dat bij hen alles akelig perfect lijkt te zijn. Of is dat maar schijn?

Vandaag | 17:30 Caribbean Life

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Searching On St. Maarten Een vader en zoon verruilen Canada voor het eiland Sint-Maarten. Ze zoeken een studio of een tweekamerflat vlak bij de stad met mooi uitzicht en een zwembad.

Vandaag | 18:55 Jusqu' à la Garde

Film, Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen. Wanneer de rechter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, voelt Julien zich verscheurd tussen zijn ouders. Als ...

Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen. Wanneer de rechter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, voelt Julien zich verscheurd tussen zijn ouders. Als beschermengel van zijn moeder voor zijn jaloerse vader, doet Julien zijn best de goede vrede te bewaren om zo het ergst denkbare te voorkomen.

Vandaag | 19:05 House

Seizoen 1 - Cursed Een 12-jarige jongen wordt binnengebracht met vreemde klachten. De tiener denkt dat er een vloek op hem rust, omdat hij op een ouijabord heeft gezien dat hij zal sterven. De vader van Chase, een beroemde arts, is op bezoek en bemoeit zich met de zaak. Chase wil geen contact met zijn vader en dat fascineert House mateloos.

Vandaag | 20:37 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 5 - Zo vader zo niet Erik krijgt een stagiaire op kantoor, maar daar is Cath het niet mee eens. Piet is zeer gecharmeerd van deze knappe jongedame, maar tot ieders verbijstering blijkt Mary-Lou alleen belangstelling voor Fred te hebben.

Vandaag | 21:00 Evil Lives Here: Shadows Of Death

Seizoen 4 - Aflevering 7 - I Forgive You In 2003 schiet in Georgia een jongeman zijn vader zestien keer in het hoofd. Enkele dagen later wordt langs een weg in Virginia het verminkte lichaam van een non aangetroffen.

Vandaag | 21:00 Trading Paint

Film, De ervaren autocoureur Sam Munroe (John Travolta) vormt samen met zijn zoon Cam (Toby Sebastian) een legendarisch raceduo. Wanneer hun reeks aan overwinningen ten einde komt, krijgen vader en zoon ruzie. Een rivaliserende racegigant maakt ...

De ervaren autocoureur Sam Munroe (John Travolta) vormt samen met zijn zoon Cam (Toby Sebastian) een legendarisch raceduo. Wanneer hun reeks aan overwinningen ten einde komt, krijgen vader en zoon ruzie. Een rivaliserende racegigant maakt gebruik van deze tweestrijd en biedt Cam een lucratieve kans om te racen voor de tegenstander. Cam accepteert en de kloof met zijn vader wordt nog groter. Wanneer de twee lijnrecht tegenover elkaar worden gezet in een levensgevaarlijke competitie, volgt een allesbeslissende race waar de vonken vanaf vliegen.

Vandaag | 21:55 Telefilm: Moos

Drama, Film, KRO NCRV Een koosjere komedie waarin liefde en humor belangrijker zijn dan uiterlijke schijn. Moos' leven bestaat uit koken, schoonmaken en helpen in de textielwinkel van haar vader Maup. Tijdens de viering van Chanoeka maakt een ...

KRO-NCRV Een koosjere komedie waarin liefde en humor belangrijker zijn dan uiterlijke schijn. Moos' leven bestaat uit koken, schoonmaken en helpen in de textielwinkel van haar vader Maup. Tijdens de viering van Chanoeka maakt een speciale gast zijn opwachting. Sam en Moos waren als kinderen onafscheidelijk tot hun sterke band ruw werd verbroken toen Sam met zijn ouders naar Israël verhuisde. Aangemoedigd door Sam besluit Moos haar dromen na te jagen, te beginnen met een auditie bij de Kleinkunstacademie. Maar Moos komt er al snel achter dat een eigen leven opbouwen niet zo eenvoudig is als gedacht.

Vandaag | 22:30 Let Me In

Film, New Mexico, begin jaren tachtig. De twaalfjarige Owen is een eenzame jongen die op school wordt gepest door drie klasgenoten. Thuis koestert hij zijn wraakgevoelens. Op een avond treft hij bij de speeltoestellen voor hun gebouw de twaalfjarige ...

New Mexico, begin jaren tachtig. De twaalfjarige Owen is een eenzame jongen die op school wordt gepest door drie klasgenoten. Thuis koestert hij zijn wraakgevoelens. Op een avond treft hij bij de speeltoestellen voor hun gebouw de twaalfjarige Abby. Het meisje is pas in de buurt is komen wonen, samen met haar vader. De twee raken bevriend en Abby spoort Owen aan om voor zichzelf op te komen. Owen kan echter niet vermoeden welk duister geheim Abby met zich meedraagt.

Morgen | 00:29 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 5 - Zo vader zo niet Erik krijgt een stagiaire op kantoor, maar daar is Cath het niet mee eens. Piet is zeer gecharmeerd van deze knappe jongedame, maar tot ieders verbijstering blijkt Mary-Lou alleen belangstelling voor Fred te hebben.

Morgen | 01:00 Evil Lives Here: Shadows Of Death

Seizoen 4 - Aflevering 7 - I Forgive You In 2003 schiet in Georgia een jongeman zijn vader zestien keer in het hoofd. Enkele dagen later wordt langs een weg in Virginia het verminkte lichaam van een non aangetroffen.

Morgen | 01:00 Telefilm: Moos

Drama, Film, KRO NCRV Een koosjere komedie waarin liefde en humor belangrijker zijn dan uiterlijke schijn. Moos' leven bestaat uit koken, schoonmaken en helpen in de textielwinkel van haar vader Maup. Tijdens de viering van Chanoeka maakt een ...

KRO-NCRV Een koosjere komedie waarin liefde en humor belangrijker zijn dan uiterlijke schijn. Moos' leven bestaat uit koken, schoonmaken en helpen in de textielwinkel van haar vader Maup. Tijdens de viering van Chanoeka maakt een speciale gast zijn opwachting. Sam en Moos waren als kinderen onafscheidelijk tot hun sterke band ruw werd verbroken toen Sam met zijn ouders naar Israël verhuisde. Aangemoedigd door Sam besluit Moos haar dromen na te jagen, te beginnen met een auditie bij de Kleinkunstacademie. Maar Moos komt er al snel achter dat een eigen leven opbouwen niet zo eenvoudig is als gedacht.

Morgen | 01:50 Documentaire: Schumacher, Lauda, Hamilton

Against the Odds Lewis Hamilton heeft de ooit schijnbaar onbereikbare records van de grote Michael Schumacher in het vizier, maar de Brit heeft een zware opvoeding en een rotsachtige relatie met zijn vader moeten doorstaan om de berg te beklimmen. Schumacher's cijfers zijn ongelooflijk en zijn vijf opeenvolgende F1-titels fenomenaal. En Niki Lauda, de drievoudige F1-kampioen die een gruwelijke vuurbalcrash overleefde tijdens de Duitse GP van 1977, maar pas zes weken later terugkeerde naar het racen.

Morgen | 03:15 The Death of Stalin IMDb: 7.2

IMDB * 7.2 - Film, In de nacht van 2 maart 1953 krijgt Joseph Stalin een beroerte. Stalin, "de vader van de mensen", regeerde met absolute macht over het volk van Rusland. Twee dagen later werd hij dood verklaard. In deze twee roerige ...

In de nacht van 2 maart 1953 krijgt Joseph Stalin een beroerte. Stalin, "de vader van de mensen", regeerde met absolute macht over het volk van Rusland. Twee dagen later werd hij dood verklaard. In deze twee roerige dagen heerst er een hevige concurrentieslag voor het verkrijgen van de hoogste macht. Zijn ministers bakkeleien over de controle; sommige willen positieve veranderingen in de Sovjet-Unie, andere hebben meer sinistere motieven. Wat volgt zijn twee dagen van grote waanzin, perversiteit, onmenselijkheid en lichte paniek. The Death of Stalin is een Britse, Canadese, Franse en Belgische komedie en dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Armando Iannucci (bekend van de films 'In The Loop' en 'The Personal History of David Copperfield'). Met Steve Buscemi, Simon Russell Beale en Paddy Considine in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-death-of-stalin

Morgen | 04:50 House

Seizoen 1 - Cursed Een 12-jarige jongen wordt binnengebracht met vreemde klachten. De tiener denkt dat er een vloek op hem rust, omdat hij op een ouijabord heeft gezien dat hij zal sterven. De vader van Chase, een beroemde arts, is op bezoek en bemoeit zich met de zaak. Chase wil geen contact met zijn vader en dat fascineert House mateloos.

Morgen | 05:35 Caribbean Life

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Searching On St. Maarten Een vader en zoon verruilen Canada voor het eiland Sint-Maarten. Ze zoeken een studio of een tweekamerflat vlak bij de stad met mooi uitzicht en een zwembad.

Morgen | 06:10 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 5 - Zo vader zo niet Erik krijgt een stagiaire op kantoor, maar daar is Cath het niet mee eens. Piet is zeer gecharmeerd van deze knappe jongedame, maar tot ieders verbijstering blijkt Mary-Lou alleen belangstelling voor Fred te hebben.

Morgen | 09:45 House

Seizoen 1 - Cursed Een 12-jarige jongen wordt binnengebracht met vreemde klachten. De tiener denkt dat er een vloek op hem rust, omdat hij op een ouijabord heeft gezien dat hij zal sterven. De vader van Chase, een beroemde arts, is op bezoek en bemoeit zich met de zaak. Chase wil geen contact met zijn vader en dat fascineert House mateloos.

Morgen | 11:30 Caribbean Life

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Searching On St. Maarten Een vader en zoon verruilen Canada voor het eiland Sint-Maarten. Ze zoeken een studio of een tweekamerflat vlak bij de stad met mooi uitzicht en een zwembad.

Morgen | 12:10 Wonder Wheel IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Drama, Film, Deze film vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele ...

Deze film vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wonder-wheel

Morgen | 12:55 Ozzy and Jack's American Roadtrip

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Twisted Sister Ozzy plant zijn laatste wereldtournee, maar wordt opgejaagd door pers, promotieactiviteiten en foto's - waar hij een hekel aan heeft. Hij wil Jack overhalen om weg te gaan, maar er is één probleem: Jack wordt binnenkort vader en kan niet weg uit L.A.

Morgen | 13:40 House

Seizoen 1 - Cursed Een 12-jarige jongen wordt binnengebracht met vreemde klachten. De tiener denkt dat er een vloek op hem rust, omdat hij op een ouijabord heeft gezien dat hij zal sterven. De vader van Chase, een beroemde arts, is op bezoek en bemoeit zich met de zaak. Chase wil geen contact met zijn vader en dat fascineert House mateloos.

Morgen | 14:45 Typisch Helmond

Seizoen 16 - Aflevering 3 van 12 - BNNVARA De afgelopen jaren is er enorm geïnvesteerd in Helmond-West. Het is er schoon op straat. Dat komt door het harde werk van Harry en z'n collega's, die elke dag de troep opruimen. Maartje vertelt hoe het met haar ging voordat ze uit de kast kwam en Corline ontmoette. Jessie leert het vak van haar vader en zet een tattoo bij zichzelf. En cateraar Anabel stond op het punt een restaurant over te nemen, maar in deze coronatijd durfde ze het toch niet aan. Nu kookt ze weer thuis voor de mensen in de buurt.

Morgen | 15:30 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 5 - Zo vader zo niet Erik krijgt een stagiaire op kantoor, maar daar is Cath het niet mee eens. Piet is zeer gecharmeerd van deze knappe jongedame, maar tot ieders verbijstering blijkt Mary-Lou alleen belangstelling voor Fred te hebben.

Morgen | 18:05 Warning Shot

Morgen - Film, Audrey (Tammy Blanchard), een alleenstaande moeder van dochter Cheyenne (Onata Aprile), heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Wanneer haar grootvader overlijdt, erft ze de familieboerderij inclusief waterrechten. De ...

Audrey (Tammy Blanchard), een alleenstaande moeder van dochter Cheyenne (Onata Aprile), heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Wanneer haar grootvader overlijdt, erft ze de familieboerderij inclusief waterrechten. De kleinzoon van een oude zakelijke rivaal van Audrey's grootvader, Bobby (David Spade), wil het familiebedrijf van zijn opa overnemen maar wel met eigen waterrechten. Hij neemt het heft in eigen handen en huurt twee mannen in om Audrey en haar dochter te intimideren om de waterrechten af te geven. Maar Audrey laat het er niet zomaar bij zitten en de situatie loopt al snel uit de hand.

Morgen | 20:30 De Patrick IMDb: 6.8

Morgen - IMDB * 6.8 - Comedy, Film, De Patrick is een Belgische komedie en dramafilm uit het jaar 2019. De hoofdrollen worden vertolkt door met Kevin Janssens, Jan Bijvoet, Pierre Bokma en Hannah Hoekstra. Op de rustige naturistencamping van zijn ...

De Patrick is een Belgische komedie- en dramafilm uit het jaar 2019. De hoofdrollen worden vertolkt door met Kevin Janssens, Jan Bijvoet, Pierre Bokma en Hannah Hoekstra. Op de rustige naturistencamping van zijn vader is Patrick de klusjesman. Hij voert getrouw de taken uit die de campinggasten van hem verlangen. De tijd die overblijft spendeert hij aan zijn hobby, het ontwerpen en maken van meubels. Wanneer Patrick op een dag zijn favoriete hamer kwijtraakt, begint hij aan een zoektocht die hem tot in de verste uithoeken van de camping brengt. Als Patricks vader opeens sterft, wordt Patricks tocht zowaar een existentiële queeste. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/de-patrick

Morgen | 21:30 Dertigers

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 24 - BNNVARA De organisatie van het jaarlijks weekendje weg is in volle gang. De groep wil Pieter verrassen, maar dat valt niet zoals verwacht. Saar stelt Adam voor aan de rest. Niet iedereen is even enthousiast. Terwijl Feras steeds enthousiaster wordt over zijn aankomend vaderschap, wordt de situatie tussen Nora en Pieter ongemakkelijker.

Morgen | 22:30 Documentaire: Chris Vos – Niets Is Onmogelijk

Toen Paralympisch snowboarder Chris Vos vijf jaar was, kreeg hij een ongeluk dat zijn leven voorgoed veranderde. Hij kreeg van de artsen te horen dat hij nooit meer zou lopen, laat staan sporten. Maar door zijn doorzettingsvermogen verliep dat gelukkig anders. Door middel van beeld en teksten uit het familiearchief, interviews met vader Paul, moeder Natasja, broer Lorenzo, opa en oma en Chris zelf en fragmenten uit de vlogserie van Chris en Lisa wordt het verhaal van Chris verteld tot aan zijn deelname aan de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang.

Overmorgen | 01:40 Wonder Wheel IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Drama, Film, Deze film vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele ...

Deze film vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wonder-wheel

Overmorgen | 04:40 Oklahoma Crude

Morgen - Film, Aan het begin van de twintigste eeuw is Oklahoma helemaal in de ban van de olie. De wilskrachtige feministe Lena Doyle (Faye Dunaway) wordt door een stel harde zakenmannen onder druk gezet om haar stuk grond te verkopen. Maar Lena is ...

Aan het begin van de twintigste eeuw is Oklahoma helemaal in de ban van de olie. De wilskrachtige feministe Lena Doyle (Faye Dunaway) wordt door een stel harde zakenmannen onder druk gezet om haar stuk grond te verkopen. Maar Lena is van plan om helemaal zelf naar ruwe olie te boren. Helaas moet ze hiervoor wel de hulp accepteren van haar vader Cleon en de lompe huurling Noble Mason (George C. Scott). De drie vormen een vreemd gezelschap: Lena haat mannen, Mason denkt alleen aan zichzelf en Cleon probeert de verloren tijd met zijn dochter in te halen. Gezamenlijk maken ze het de grote jongens echter knap lastig.

Overmorgen | 09:15 Ozzy and Jack's American Roadtrip

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Twisted Sister Ozzy plant zijn laatste wereldtournee, maar wordt opgejaagd door pers, promotieactiviteiten en foto's - waar hij een hekel aan heeft. Hij wil Jack overhalen om weg te gaan, maar er is één probleem: Jack wordt binnenkort vader en kan niet weg uit L.A.

Overmorgen | 10:10 Wakefield

Overmorgen - Film, Howard Wakefield (Bryan Cranston) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn ...

Howard Wakefield (Bryan Cranston) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader die in een opwelling besluit zijn, voor de buitenwereld perfect ogende, leven achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw (Jennifer Garner) en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid? Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt je mee in de herinneringen en gedachten die bij hem naar boven komen. Maar is wat hij door het raam observeert enkel zijn verleden? Of ligt hier ook zijn toekomst?

Overmorgen | 13:15 16 & Pregnant

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Savon Een veerkrachtige tiener probeert een jongen te daten die niet de vader van haar baby is.

Overmorgen | 13:45 Tafel voor twee

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 - KRO-NCRV Geartsje wil haar chronisch zieke zus Annemiek in het zonnetje zetten. Stefanie probeert het goed te maken met haar beste vriend Fernando. Wesley vertelt zijn vader, na hem jaren niet te hebben gezien, dat hij opa geworden is. Ron wil met zijn vrouw Ietje een moeilijke tijd afsluiten. Marvin bedankt zijn vriendin Nicky omdat zij ondanks zijn Gilles de la Tourette bij hem is gebleven.

Overmorgen | 14:15 Forbidden: Dying for Love

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Bound By Honor Een jonge vrouw houdt de relatie met haar vriend geheim voor haar orthodoxe vader en broer. Het leven van de twee jonge geliefden verandert echter al snel in een helse nachtmerrie.

 Meer

Vader gemist

Eerder Vandaag | 14:40 Typisch Helmond

Seizoen 16 - Aflevering 2 van 12 - BNNVARA Karolina heeft een adviesbureau voor Polen die in Nederland werken. Vandaag spreekt ze Zofia, die werkt in de vleesindustrie, maar nu last heeft van haar knie. Jessie werkt sinds kort bij haar vader Peer in de tattooshop. Het is de bedoeling dat zij straks de zaak overneemt. Wessel was vroeger een van die lastige jongens uit de buurt, maar nu loopt hij er stage als jongerenwerker. En Colinda maakt in deze tijd kerststukken.

Eerder Vandaag | 14:25 Caps club

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 - De ontvoering - AVROTROS In het stadje Hughevliet woont Tom (Cappie) samen met zijn vader Sjoerd, die rechercheur is bij de plaatselijke politie. Cappie kan slecht zien, maar zijn overige zintuigen zijn sterk ontwikkeld. Hij herkent alle geuren en zijn gehoor is superscherp.

Eerder Vandaag | 13:50 Tafel voor twee

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 8 - KRO-NCRV Liam, die het syndroom van Down heeft, wil zijn broer Evan bedanken omdat hij altijd zo lief voor hem is. Melvin en zijn zakenpartner Menno gaan op chique om hun onwaarschijnlijke vriendschap te vieren. Regina vertelt haar partner Mark-Jan dat ze, na een lang en zwaar ziekbed, schoon is verklaard. Fabiana zegt sorry tegen haar goede vriendin Isa, omdat ze er niet voor haar was tijdens haar transitie van man naar vrouw. Esther bedankt haar 'bonusvader' Imro omdat hij haar ondanks alles nooit in de steek heeft gelaten.

Eerder Vandaag | 06:44 Het Zonnetje In Huis

Seizoen 5 - Opgerold staat netjes De nieuwe bovenburen blijken ook een stel met inwonende vader te zijn. Het verschil is alleen dat bij hen alles akelig perfect lijkt te zijn. Of is dat maar schijn?

Eerder Vandaag | 06:30 The Road Within IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Comedy, Film, Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan ...

Vincent is een jongeman met het syndroom van Gilles de la Tourette. Na het overlijden van zijn moeder wordt hij geconfronteerd met drastische veranderingen. In de gedragskliniek vindt hij een vriendin in Marie, die aan anorexia lijdt. Samen besluiten ze de auto van dokter Rose te stelen om de as van Vincents moeder in de oceaan te verstrooien. Wanneer de autistische Alex hen dreigt aan te geven, zijn ze gedwongen hem op sleeptouw te nemen. Al snel worden ze door Vincents vader en dokter Rose achtervolgd terwijl Vincent, Marie en Alex aan een epische roadtrip beginnen die hun leven voor altijd zal veranderen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-road-within