Trouwen op tv (tv-tips)

Di 19 november 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6127 - Nederlandse soap. Een pechdag voor Puck: zowel zakelijk als privé zit het enorm tegen. Tiffy neemt Janine in vertrouwen over een fout van Lucas. Nina heeft het fijn met Bing en dat verwart haar. Laura probeert Janine te beschermen, maar Janine wil daar niets van weten.

Overmorgen | 20:30 Terug: 90 Day Fiancé

Overmorgen - Aflevering 1, Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer ...

Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer nieuwe Amerikanen te zien die samen met hun geliefde uit het buitenland hopen op een gezamenlijke toekomst in de VS. Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/ kanaal-tlc. Trouwen De nieuwe koppels hebben 90 dagen de tijd, want zo lang is het visum van de buitenlandse geliefde geldig. De enige manier om het verblijf permanent te maken is door te trouwen. Korte tijd Kun je elkaar in zo'n korte tijd genoeg leren kennen? De nieuwe liefdesperikelen van de nieuwe koppels zijn elke vrijdag om 20:30 uur te volgen op TLC.

Je vindt hier de programma's van Trouwen op tv We hebben de volgende programma's voor Trouwen Goede Tijden, Slechte Tijden: 19/11 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6127 Nederlandse soap. Een pechdag voor Puck: zowel zakelijk als privé zit het. Terug: 90 Day Fiancé: Overmorgen - Aflevering 1, Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer. B.A.B.S.: Loek en Anneke. Loek wordt door Layla ontdekt als lookalike van Anton Faber. Layla helpt Loek om B.A.B.S. te worden.. Avatar: De Legende Van Aang: Seizoen 2 Aflevering 17 Het Laogai Meer: Tijdens het zoeken naar Appa komen ze Jet tegen. Ze zijn het niet eens of ze. Echtscheiding: einde of nieuw begin?: Evert ten Ham in gesprek met Bram de Blouw over de weg naar herstel na een echtscheiding en over hertrouwen na een. Echtscheiding: einde of nieuw begin?: Evert ten Ham in gesprek met Bram de Blouw over de weg naar herstel na een echtscheiding en over hertrouwen na een. Betrayed by Lies: Morgen - Misdaaddrama, Sabrina raakt het vertrouwen in haar man Fletcher kwijt, omdat hij meerdere zakelijke uitstapjes naar Parijs onderneemt. Ze ontdekt dat hij een andere vrouw heeft en illegale zaken doet met zijn schoonvader. 'Allo 'Allo!: Morgen - Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 6 Britse komische serie. A Marriage of Inconvenience. Edith beraamt een. Echtscheiding: einde of nieuw begin?: Morgen - Evert ten Ham in gesprek met Bram de Blouw over de weg naar herstel na een echtscheiding en over hertrouwen na. Leo & Tijg: Morgen - Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 2 Animatieserie. De mysterieuze grot. Leo, Tijg en Mila komen terecht in.

Trouwen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 11:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Britse komische serie. A Marriage of Inconvenience. Edith beraamt een plan om Denise gevangen te nemen en haar plaats in te nemen voor het altaar. Ondertussen zijn ook Yvette en Mimi van alles aan het bekokstoven om het huwelijk ongeldig te laten verklaren. En Monsieur Alphonse hoopt nog steeds om met Edith te kunnen trouwen.

Morgen | 12:00 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Animatieserie. De mysterieuze grot. Leo, Tijg en Mila komen terecht in een mysterieuze grot. Om hun weg terug naar huis te vinden, moeten Leo, Tijg en Mila de taal van de grot leren begrijpen en elkaar leren vertrouwen.

Morgen | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Aye, Aye, Captain. Charlie is doodongerust. Hij is er bijna zeker van dat Chelsea een affaire heeft met Alans advocaat Brad. Hij steekt zijn wantrouwen tegenover haar speciale band met Brad niet onder stoelen of banken, waarmee hij zich meteen een hoop problemen op de hals haalt. Chelsea reageert razend op zijn beschuldigingen en ze besluit haar koffers te pakken.

Overmorgen | 16:21 Polly Pocket

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaans-Canadese 3D-animatieserie. Night to remember (part 2). Griselle heeft de hele stad onder controle. Polly, Lila en Shani zijn door haar opgesloten, dus zullen ze op Nicolas moeten vertrouwen om iedereen te redden.

Zo 17 november 2019 | 16:00 Foute vrienden USA

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische show. All the wrong moves. In een waterpretpark moeten de vrienden elkaar om de beurt blindelings vertrouwen. De lolbroeken proberen er ook voor te zorgen dat vreemden hun stoeltjes op Times Square bezet houden.

Trouwen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:30 B.A.B.S.

Loek en Anneke. Loek wordt door Layla ontdekt als lookalike van Anton Faber. Layla helpt Loek om B.A.B.S. te worden. Anneke’s jongere collega juf Sophie gaat trouwen; Anneke is ontevreden met haar eigen leven omdat het zo voorspelbaar en onopvallend is.

Vandaag | 21:40 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Het Laogai-Meer: Tijdens het zoeken naar Appa komen ze Jet tegen. Ze zijn het niet eens of ze hem kunnen vertrouwen of niet. Ondertussen jaagt Zuko ook op Appa.

Vandaag | 22:30 Echtscheiding: einde of nieuw begin?

Evert ten Ham in gesprek met Bram de Blouw over de weg naar herstel na een echtscheiding en over hertrouwen na een echtscheiding

Morgen | 04:00 Echtscheiding: einde of nieuw begin?

Evert ten Ham in gesprek met Bram de Blouw over de weg naar herstel na een echtscheiding en over hertrouwen na een echtscheiding

Morgen | 07:00 Betrayed by Lies

Morgen - Misdaaddrama, Sabrina raakt het vertrouwen in haar man Fletcher kwijt, omdat hij meerdere zakelijke uitstapjes naar Parijs onderneemt. Ze ontdekt dat hij een andere vrouw heeft en illegale zaken doet met zijn schoonvader.

Sabrina raakt het vertrouwen in haar man Fletcher kwijt, omdat hij meerdere zakelijke uitstapjes naar Parijs onderneemt. Ze ontdekt dat hij een andere vrouw heeft en illegale zaken doet met zijn schoonvader.

Morgen | 11:30 Echtscheiding: einde of nieuw begin?

Evert ten Ham in gesprek met Bram de Blouw over de weg naar herstel na een echtscheiding en over hertrouwen na een echtscheiding

Morgen | 12:05 Abandoned

Morgen - Tijdens een tochtje op hun jacht, komen vier mannen terecht in een verschrikkelijke storm. Wanneer een enorme vloedgolf hun boot doet kapseizen, moeten ze hun overlevingsdrift inzetten om te kunnen overleven. Bovendien blijkt dat niet ...

Tijdens een tochtje op hun jacht, komen vier mannen terecht in een verschrikkelijke storm. Wanneer een enorme vloedgolf hun boot doet kapseizen, moeten ze hun overlevingsdrift inzetten om te kunnen overleven. Bovendien blijkt dat niet alleen de natuur hun vijand is, maar dat ze ook elkaar niet meer kunnen vertrouwen.

Morgen | 12:51 Telekids Mini's: Zigby

Animatieserie over de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden, Mickey en Pico. Ze beleven avonturen op een exotisch eiland waar achter iedere hoek een ander verhaal schuilt. De naïeve Mickey heeft een blind vertrouwen in Zigby en volgt hem meestal in zijn enthousiasme, terwijl de plichtsgetrouwe Pico de zebra's met alle pootjes op de grond houdt.

Morgen | 14:30 Echtscheiding: einde of nieuw begin?

Evert ten Ham in gesprek met Bram de Blouw over de weg naar herstel na een echtscheiding en over hertrouwen na een echtscheiding

Morgen | 16:30 The Nanny

Het nieuws dat haar ex-verloofde gaat trouwen, zorgt ervoor dat Fran heel vaak gaat winkelen als afleiding. Op advies van meneer Sheffield sluit ze zich aan bij Anonieme Winkelverslaafden, maar het lijkt niks te helpen.

Morgen | 17:00 Xena: Warrior Princess

Callisto kan ontsnappen uit de gevangenis. Ze bevrijdt ook een aantal van haar medegevangenen zodat ze een nieuw leger kan vormen. Ondertussen zoekt Perdicas Gabrielle op. Hij is het vechten beu en wil een rustig leven aan Gabrielles zijde. Zij besluit om met hem te trouwen. Wanneer Xena verneemt dat Callisto uit de gevangenis ontsnapt is, zet ze de achtervolging in. Maar Callisto doet haar listige imago alle eer aan door niet Xena maar haar hartsvriendin Gabrielle een lesje te leren.

Morgen | 19:40 Modern Family

Sal, de beste vriendin van Mitchell en Cameron, kondigt aan dat ze gaat trouwen en ze vraagt hen om de getuigen te zijn. Cameron en Mitchell betwijfelen echter of Sal wel de juiste beslissing neemt. Gloria vertrouwt haar nieuwe oppas niet. Phil helpt Luke om een afspraakje te versieren met een meisje.

Morgen | 22:00 It Comes at Night

Morgen - Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin verschuilen zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander ...

Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin verschuilen zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat. Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Terwijl buiten het gevaar steeds dichterbij sluipt, haalt het beschermen van zijn eigen gezin het meest monsterlijke in Paul naar boven.

Morgen | 23:35 Three Wives, One Husband

Melinda en Anazella's echtgenoot Jim is onlangs aan kanker overleden. Op zijn sterfbed heeft hij zijn broer Abel gevraagd om met zijn twee weduwen te trouwen en zijn zeven kinderen groot te brengen. Abel wil graag gehoor geven aan Jims wens, maar hij heeft al drie vrouwen. Die zitten niet te wachten op nog meer veranderingen en nog minder aandacht van Abel. Ze willen eerst weleens zien of hij zich gaat houden aan de beloftes die hij hen heeft gedaan. Voor Melinda en Anazella zelf is het ook geen gemakkelijk besluit. Hun huwelijk met Jim werd getekend door ruzies en jaloezie, zodat ze door de anderen de 'tweekoppige draak' werden genoemd. Het verdriet om Jims overlijden bracht de twee weduwen wel dichter bij elkaar, maar nu moeten ze beslissen of ze als gezin ook bij elkaar willen blijven en opnieuw de uitdaging van een polygaam huwelijk aangaan, of dat ze toch liever ieder hun weg gaan.

Overmorgen | 10:55 Xena: Warrior Princess

Callisto kan ontsnappen uit de gevangenis. Ze bevrijdt ook een aantal van haar medegevangenen zodat ze een nieuw leger kan vormen. Ondertussen zoekt Perdicas Gabrielle op. Hij is het vechten beu en wil een rustig leven aan Gabrielles zijde. Zij besluit om met hem te trouwen. Wanneer Xena verneemt dat Callisto uit de gevangenis ontsnapt is, zet ze de achtervolging in. Maar Callisto doet haar listige imago alle eer aan door niet Xena maar haar hartsvriendin Gabrielle een lesje te leren.

Overmorgen | 11:15 The Assassination

Overmorgen - Wanneer er examens worden gestolen op zijn universiteit, wil voorzitter Kirckpatrick het incident stil houden, maar de dieven streng straffen. Student Bobby ontdekt dat de top van de belangrijkste broederschap betrokken is bij allerlei ...

Wanneer er examens worden gestolen op zijn universiteit, wil voorzitter Kirckpatrick het incident stil houden, maar de dieven streng straffen. Student Bobby ontdekt dat de top van de belangrijkste broederschap betrokken is bij allerlei illegale activiteiten. Hij wordt geholpen door het mooie Francesca, de schoonheid van de school, maar de gebeurtenissen nemen een levensbedreigende wending als er een poging tot moord plaatsvindt op een van de verdachten. Kirckpatrick verhoogt de druk op Bobby, hij wil resultaten. Maar wat heeft hij te verbergen? En is Francesca wel te vertrouwen?

Overmorgen | 12:51 Telekids Mini's: Zigby

Animatieserie over de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden, Mickey en Pico. Ze beleven avonturen op een exotisch eiland waar achter iedere hoek een ander verhaal schuilt. De naïeve Mickey heeft een blind vertrouwen in Zigby en volgt hem meestal in zijn enthousiasme, terwijl de plichtsgetrouwe Pico de zebra's met alle pootjes op de grond houdt.

Overmorgen | 12:55 Wakandy

Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen - want Andy, wakandy niet?

Overmorgen | 14:00 Fusion obsessionnelle

Overmorgen - Tv-thriller, Mark en Nicole wonen enkele maanden samen wanneer Mark beslist haar ten huwelijk te vragen tijdens een feestje voor haar 30ste verjaardag. Nicole zegt volmondig ja, en ontmoet tegelijkertijd voor het eerst de halfzus van ...

Mark en Nicole wonen enkele maanden samen wanneer Mark beslist haar ten huwelijk te vragen tijdens een feestje voor haar 30ste verjaardag. Nicole zegt volmondig ja, en ontmoet tegelijkertijd voor het eerst de halfzus van haar verloofde, Audrey. Zij zal zich bezighouden met de voorbereidselen van het huwelijk. Ze kan al snel het vertrouwen winnen van haar toekomstige schoonzus.

Overmorgen | 17:00 Air Crash Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Plane Versus Pilot: Soms brokkelt het vertrouwen tussen een piloot en zijn toestel af, waardoor het in de cockpit een strijd wordt tussen mens en machine. Bij een vliegshow voltrekt zich een ramp voor een groot publiek.

Overmorgen | 21:00 The Theory of Everything IMDb: 7.7

Overmorgen - IMDB * 7.7 - The Theory of Everything is een biografische dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door James Marsh ('The Mercy'). De hoofdrollen worden vertolkt door Eddie Redmayne, Felicity Jones en David Thewlis. ...

The Theory of Everything is een biografische dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door James Marsh ('The Mercy'). De hoofdrollen worden vertolkt door Eddie Redmayne, Felicity Jones en David Thewlis. SBS 9 zendt vanavond de prachtige film 'The Theory of Everything' uit. Het waargebeurde verhaal gaat over de liefde tussen Stephen Hawking en Jane Wilde. Deze romance ontstaat in de jaren 60, aan de universiteit van Cambridge. Hawking werkt er aan een doctoraat, zijn vriendin studeert literatuur. Hawkings toekomstbeeld smelt als sneeuw voor de zon wanneer hij gediagnosticeerd wordt met ALS en bovendien nog maar twee jaar te leven heeft. Toch besluit hij te trouwen en moedig te strijden tegen de ongeneeslijke spierziekte. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-theory-of-everything-2014

Overmorgen | 21:00 Left Behind 2

Een week nadat miljoenen mensen spoorloos zijn verdwenen, wendt een wanhopige wereld zich tot de president van de Verenigde Naties, Nicolae Carpathia. Genietend van de bewondering en het vertrouwen van de mensen, lijkt Carpathia de hele planeet volkomen in zijn macht te hebben. Maar ergens ver weg probeert een klein groepje mensen iedereen te overtuigen van de duistere indentiteit van Carpathia. Ze noemen zich de Tribulation Force. De wereldberoemde tv-journalist Buck Williams, pastor Bruce Barnes, piloot Rayford Steele en zijn dochter Chloe gaan op een levensgevaarlijke missie om de ogen van mensheid te openen.

Overmorgen | 21:15 De sterrenkaart

'De karmeliet.' Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond. Ook nu nog blijft De Karmeliet met z'n 3 sterren een must voor de echte lekkerbek. Geert en z'n echtgenote Mireille zijn onafscheidelijk verbonden met elkaar en het restaurant. Samen delen ze een passie voor wijnen.

Overmorgen | 22:10 Poldark

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Britse dramaserie. De aanwezigheid van Hanson in Cornwall wekt wantrouwen op. De relatie van Geoffrey Charles en Cecily bloeit helemaal open. De gezondheid van George gaat erop achteruit, wat Cary met een zware verantwoordelijkheid opzadelt.

Za 16 november 2019 | 00:30 90 Day Fiancé

Herhaling. Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer nieuwe Amerikanen te zien die samen met hun geliefde uit het buitenland hopen op een gezamenlijke toekomst in de VS. Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/ kanaal-tlc. Trouwen De nieuwe koppels hebben 90 dagen de tijd, want zo lang is het visum van de buitenlandse geliefde geldig. De enige manier om het verblijf permanent te maken is door te trouwen. Korte tijd Kun je elkaar in zo'n korte tijd genoeg leren kennen? De nieuwe liefdesperikelen van de nieuwe koppels zijn elke vrijdag om 20:30 uur te volgen op TLC.

Za 16 november 2019 | 02:55 An Impossible Love

Overmorgen - Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert ...

Frankrijk, jaren vijftig. Rachel werkt als eenvoudige typiste wanneer ze de charmante Philippe ontmoet, een intellectueel van gegoede komaf. Ze worden verliefd en krijgen al snel een dochter, Chantal. Onder druk van zijn familie weigert Philippe echter beneden zijn stand te trouwen. Rachel moet daardoor hun dochter alleen opvoeden. Jarenlang strijdt ze ervoor om Chantal erkend te krijgen. Na tien jaar geeft Philippe eindelijk toe. Tegelijkertijd besluit hij werkelijk een vader voor Chantal te zijn. De gevolgen zijn onvoorzien en ingrijpend.

Za 16 november 2019 | 13:05 De sterrenkaart

'De karmeliet.' Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond. Ook nu nog blijft De Karmeliet met z'n 3 sterren een must voor de echte lekkerbek. Geert en z'n echtgenote Mireille zijn onafscheidelijk verbonden met elkaar en het restaurant. Samen delen ze een passie voor wijnen.

Za 16 november 2019 | 14:00 Hallo K3

'Het Huwelijk.' (s 2/ep 9) Wanneer Josje terugkomt uit de Verenigde Staten, blijkt ze tot grote verbazing van Karen en Kristel, verloofd te zijn. Haar geliefde zal binnen een paar dagen naar België komen om met haar te trouwen. Al gauw barst er een strijd los tussen Karen en Kristel om de titel van getuige te bemachtigen.

Za 16 november 2019 | 16:15 Family Guy

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Space Cadet: Als Chris weer problemen heeft op school, maken Lois en Peter zich zorgen over zijn intelligentie. Chris hoort hen praten en zijn zelfvertrouwen krijgt een deuk. Daarom sturen ze hem op kamp, maar hij komt per ongeluk terecht bij een ruimtevaartkamp.

Za 16 november 2019 | 21:00 Mary Queen of Scots IMDb: 6.3

16/11 - IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film ...

Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary Queen of Scots laat het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart zien. Koningin van Frankrijk op haar 16de en weduwe op de leeftijd van 18 jaar. Mary gaat in tegen de druk om te hertrouwen en in plaats daarvan keert ze terug naar haar geboorteland Schotland om haar rechtmatige troon terug te vorderen. Maar Schotland en Engeland vallen onder de heerschappij van de meeslepende Elizabeth 1. Elke jonge koningin aanschouwt haar “zus” in angst en fascinatie. Rivalen in macht en in liefde, en vrouwelijke regenten waar mannen over de wereld heersen, moeten de twee beslissen hoe ze het spel van huwelijk versus onafhankelijkheid moeten spelen. Vastbesloten om te regeren als meer dan een boegbeeld, eist Mary haar claim op de Engelse troon, die de soevereiniteit van Elizabeth bedreigt. Van vriendschap naar oorlog, en er zit niets tussen in. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-queen-of-scots

Za 16 november 2019 | 21:55 It Takes Two

16/11 - Amanda en Alysa ontmoeten elkaar op een zomerkamp. Hoewel de meisjes sprekend op elkaar lijken, komen ze uit totaal verschillende werelden. Amanda is een stoere wees die niet op haar mondje is gevallen. Alysa is de dochter van de rijke ...

Amanda en Alysa ontmoeten elkaar op een zomerkamp. Hoewel de meisjes sprekend op elkaar lijken, komen ze uit totaal verschillende werelden. Amanda is een stoere wees die niet op haar mondje is gevallen. Alysa is de dochter van de rijke zakenman Roger Callaway. Hij staat op het punt te trouwen met Clarice, een afstandelijke vrouw die enkel uit is op zijn fortuin. Alysa kan het niet vinden met haar toekomstige stiefmoeder en samen met Amanda smeedt ze een plannetje om het huwelijk te boycotten. De meisjes besluiten elkaars plaats in te nemen...

Zo 17 november 2019 | 10:10 Antboy - 3

17/11 - Avonturenkomedie, Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens meer een ...

Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens meer een superheld nodig heeft. Trouwens, Pelle en Ida gaan samen verder naar dezelfde school na de zomervakantie. Aan de andere kant heeft Pelle Wilhelm niet veel gezien gedurende de zomer. Het lijkt alsof de twee elk hun eigen weg opgaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/antboy-3

Zo 17 november 2019 | 11:10 Abandoned

17/11 - Tijdens een tochtje op hun jacht, komen vier mannen terecht in een verschrikkelijke storm. Wanneer een enorme vloedgolf hun boot doet kapseizen, moeten ze hun overlevingsdrift inzetten om te kunnen overleven. Bovendien blijkt dat niet alleen ...

Tijdens een tochtje op hun jacht, komen vier mannen terecht in een verschrikkelijke storm. Wanneer een enorme vloedgolf hun boot doet kapseizen, moeten ze hun overlevingsdrift inzetten om te kunnen overleven. Bovendien blijkt dat niet alleen de natuur hun vijand is, maar dat ze ook elkaar niet meer kunnen vertrouwen.

Zo 17 november 2019 | 13:00 On Chesil Beach

17/11 - Romantisch drama, Juli 1962. Edward en Florence denken dat hun huwelijk hen geluk, vertrouwen en vrijheid zal brengen en hun ware dromen zal verwezenlijken. De mooie belofte voor de toekomst kan echter niet hun zorgen over de huwelijksnacht ...

Juli 1962. Edward en Florence denken dat hun huwelijk hen geluk, vertrouwen en vrijheid zal brengen en hun ware dromen zal verwezenlijken. De mooie belofte voor de toekomst kan echter niet hun zorgen over de huwelijksnacht wegnemen.

Zo 17 november 2019 | 16:30 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 9 - De pups redden Ace / De pups redden een bruiloft: Ace komt naar avonturenbaai om 'n luchtshow te geven, maar onderweg gaat er iets mis met haar vliegtuig. De Paw Patrol schiet te hulp. // Boer Al en Boerin Yumi gaan trouwen en de stal is helemaal versiert. Maar een storm verwoest alle versieringen.

Zo 17 november 2019 | 17:10 Agatha Christie : Dix petits nègres

'3/3.' (s 1/ep 3) Van de tien originele gasten blijven er nog vijf over. De spanning is te snijden en niemand valt te vertrouwen. Wanneer er nog een dode valt, besluiten de overlevenden om zich over te geven aan hun driften. Blijft er aan het einde van de rit nog iemand staande?

Zo 17 november 2019 | 18:45 De sterrenkaart

'De karmeliet.' Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond. Ook nu nog blijft De Karmeliet met z'n 3 sterren een must voor de echte lekkerbek. Geert en z'n echtgenote Mireille zijn onafscheidelijk verbonden met elkaar en het restaurant. Samen delen ze een passie voor wijnen.

Zo 17 november 2019 | 18:55 Mary Queen of Scots IMDb: 6.3

17/11 - IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film ...

Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary Queen of Scots laat het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart zien. Koningin van Frankrijk op haar 16de en weduwe op de leeftijd van 18 jaar. Mary gaat in tegen de druk om te hertrouwen en in plaats daarvan keert ze terug naar haar geboorteland Schotland om haar rechtmatige troon terug te vorderen. Maar Schotland en Engeland vallen onder de heerschappij van de meeslepende Elizabeth 1. Elke jonge koningin aanschouwt haar “zus” in angst en fascinatie. Rivalen in macht en in liefde, en vrouwelijke regenten waar mannen over de wereld heersen, moeten de twee beslissen hoe ze het spel van huwelijk versus onafhankelijkheid moeten spelen. Vastbesloten om te regeren als meer dan een boegbeeld, eist Mary haar claim op de Engelse troon, die de soevereiniteit van Elizabeth bedreigt. Van vriendschap naar oorlog, en er zit niets tussen in. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-queen-of-scots

Zo 17 november 2019 | 21:00 Agatha Christie's Crooked House

17/11 - Misdaaddrama, De familie Leonid leeft samen onder de rijke patriarch Aristide. Nadat Aristide door zijn eigen oogmedicijn is vergiftigd, vertelt zijn kleindochter Sophia haar verloofde Charles Hayward dat ze niet kunnen trouwen totdat de ...

De familie Leonid leeft samen onder de rijke patriarch Aristide. Nadat Aristide door zijn eigen oogmedicijn is vergiftigd, vertelt zijn kleindochter Sophia haar verloofde Charles Hayward dat ze niet kunnen trouwen totdat de moordenaar gevonden is.

Zo 17 november 2019 | 22:00 90 Day Fiancé

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Aflevering 1: Met een uniek visum gaan koppels de reis van hun leven maken. Hun buitenlandse geliefden gaan mee naar de VS en ze hebben 90 dagen de tijd om te trouwen of ze moeten terug.

Zo 17 november 2019 | 22:00 Fenix

Petra mag haar dienst bij de politie hervatten, maar is nog niet uit haar schulden. Rens is Gideon’s vertrouwenspersoon geworden. Maar wanneer ze op weg gaan met een lading drugs, staat zijn eigen familie klaar voor een aanslag. Jara doet onderzoek naar Torre’s ware identiteit en ontdekt in diens huis spullen van haar vader, zoals een video-opname van diens laatste minuten…

Ma 18 november 2019 | 02:45 90 Day Fiancé

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Aflevering 1: Met een uniek visum gaan koppels de reis van hun leven maken. Hun buitenlandse geliefden gaan mee naar de VS en ze hebben 90 dagen de tijd om te trouwen of ze moeten terug.

Ma 18 november 2019 | 09:45 90 Day Fiancé

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Aflevering 1: Met een uniek visum gaan koppels de reis van hun leven maken. Hun buitenlandse geliefden gaan mee naar de VS en ze hebben 90 dagen de tijd om te trouwen of ze moeten terug.

Ma 18 november 2019 | 10:55 My Best Friend's Wedding

18/11 - Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden ...

Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden trouwen. Drie weken voor Julianne's verjaardag belt Michael op met de mededeling dat hij over vier dagen gaat trouwen met de piepjonge en steenrijke Kim. Julianne is vastbesloten het huwelijk te saboteren, omdat ze erachter is gekomen dat ze al die jaren verliefd op Michael was maar deze gevoelens altijd heeft onderdrukt.

Ma 18 november 2019 | 12:51 Telekids Mini's: Zigby

Animatieserie over de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden, Mickey en Pico. Ze beleven avonturen op een exotisch eiland waar achter iedere hoek een ander verhaal schuilt. De naïeve Mickey heeft een blind vertrouwen in Zigby en volgt hem meestal in zijn enthousiasme, terwijl de plichtsgetrouwe Pico de zebra's met alle pootjes op de grond houdt.

 Meer

Trouwen gemist

Eerder Vandaag | 20:20 De Thundermans

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Het Verjaardagsfeest: Phoebe en Max willen graag het vertrouwen voor een normaal tienerverjaardagsfeest, maar als een bevroren Mrs Wong zoek raakt en ze haar moeten vinden, gaan ze pas beseffen hoe leuk hun familiefeestjes eigenlijk zijn.

Eerder Vandaag | 18:25 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Britse komische serie. A Marriage of Inconvenience. Edith beraamt een plan om Denise gevangen te nemen en haar plaats in te nemen voor het altaar. Ondertussen zijn ook Yvette en Mimi van alles aan het bekokstoven om het huwelijk ongeldig te laten verklaren. En Monsieur Alphonse hoopt nog steeds om met Edith te kunnen trouwen.

Eerder Vandaag | 17:00 Air Crash Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Bad Attitude: Op elke vlucht vertrouwen passagiers hun leven toe aan de gezagvoerder, die met zijn menselijke tekortkomingen de oorzaak kan zijn van een vliegtuigramp. Dat was ook het geval bij BEA vlucht 548.

Eerder Vandaag | 16:25 It Comes at Night

Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin verschuilen zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin ...

Paul (Joel Edgerton) en zijn gezin verschuilen zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat. Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand. Terwijl buiten het gevaar steeds dichterbij sluipt, haalt het beschermen van zijn eigen gezin het meest monsterlijke in Paul naar boven.

Eerder Vandaag | 15:15 Caroline, Coco en de Wilde Neushoorn

Animatiefilm, Cirkeline vindt een beste vriendin, iemand op wie ze kan vertrouwen. Enkel vindt zij zichzelf een heuse prinses. Ze doet toch alsof ze er één is. Ondertussen ontmoet Ingolf een kleine, maar erg verdrietige neushoorn.

Cirkeline vindt een beste vriendin, iemand op wie ze kan vertrouwen. Enkel vindt zij zichzelf een heuse prinses. Ze doet toch alsof ze er één is. Ondertussen ontmoet Ingolf een kleine, maar erg verdrietige neushoorn.

Eerder Vandaag | 13:45 The Wedding Do Over

Abby Anderson is een weddingplanner uit Los Angeles die zich specialiseert in koppels die hun huwelijksgeloften willen hernieuwen. Op een dag wil Abby's zus Emily voor een tweede keer trouwen met haar man Peter, een militair die net terug is van een ...

Abby Anderson is een weddingplanner uit Los Angeles die zich specialiseert in koppels die hun huwelijksgeloften willen hernieuwen. Op een dag wil Abby's zus Emily voor een tweede keer trouwen met haar man Peter, een militair die net terug is van een lange buitenlandse missie. Abby wil dit feest met veel plezier organiseren, tot ze ontdekt dat haar ex-verloofde en Peters broer Dan ook aanwezig zal zijn.

Eerder Vandaag | 12:51 Telekids Mini's: Zigby

Animatieserie over de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden, Mickey en Pico. Ze beleven avonturen op een exotisch eiland waar achter iedere hoek een ander verhaal schuilt. De naïeve Mickey heeft een blind vertrouwen in Zigby en volgt hem meestal in zijn enthousiasme, terwijl de plichtsgetrouwe Pico de zebra's met alle pootjes op de grond houdt.

Eerder Vandaag | 11:35 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Stekende Liefde: Ping heeft een nieuwe vriendin gevonden in Schorpioen. Ze weet na een tijd ook het vertrouwen te winnen van Po. Maar ze blijkt een dubbele agenda te hebben en vergiftigt alle dieren op het Herfstfestival met maantaartjes, zodat ze flauwvallen.

Eerder Vandaag | 11:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Britse komische serie. Otherwise Engaged. Tot Renés ontzetting herkent Denise Laroque, de leidster van het communistische verzet en voormalig leeuwentemster, in hem haar verloren gewaande jeugdliefde. Ze laat René vrij op voorwaarde dat hij met haar zal trouwen. Maar dat is buiten Edith gerekend.

Eerder Vandaag | 11:30 Le Prince de Bel-Air

'La femme de mon ami.' (s 4/ep 20) Jazz gaat trouwen met een vrouw die pas is vrijgelaten uit de gevangenis. Will staat erop dat het trouwfeest bij de familie Banks wordt gehouden. Wanneer de vrouw verliefd wordt op Will, weet deze niet of hij Jazz hierover moet inlichten.

Eerder Vandaag | 10:55 My Best Friend's Wedding

Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden trouwen. ...

Negen jaar geleden hadden Julianne en Michael een kortstondige romance, maar beiden waren van mening dat het niets zou worden. Destijds maakten zij de afspraak dat, als ze voor hun 28ste verjaardag nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zouden trouwen. Drie weken voor Julianne's verjaardag belt Michael op met de mededeling dat hij over vier dagen gaat trouwen met de piepjonge en steenrijke Kim. Julianne is vastbesloten het huwelijk te saboteren, omdat ze erachter is gekomen dat ze al die jaren verliefd op Michael was maar deze gevoelens altijd heeft onderdrukt.

Eerder Vandaag | 10:30 De Hofbar

Seizoen 2 - Aflevering 32 - Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Eerder Vandaag | 09:15 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Hook, Feline and Sinker: Van manke geiten tot strijdlustige stieren, vele families vertrouwen erop dat de Pol Vet Services deze zomer voor hun dieren zorgt.

Gisteren 22:35 Three Wives, One Husband

Melinda en Anazella's echtgenoot Jim is onlangs aan kanker overleden. Op zijn sterfbed heeft hij zijn broer Abel gevraagd om met zijn twee weduwen te trouwen en zijn zeven kinderen groot te brengen. Abel wil graag gehoor geven aan Jims wens, maar hij heeft al drie vrouwen. Die zitten niet te wachten op nog meer veranderingen en nog minder aandacht van Abel. Ze willen eerst weleens zien of hij zich gaat houden aan de beloftes die hij hen heeft gedaan. Voor Melinda en Anazella zelf is het ook geen gemakkelijk besluit. Hun huwelijk met Jim werd getekend door ruzies en jaloezie, zodat ze door de anderen de 'tweekoppige draak' werden genoemd. Het verdriet om Jims overlijden bracht de twee weduwen wel dichter bij elkaar, maar nu moeten ze beslissen of ze als gezin ook bij elkaar willen blijven en opnieuw de uitdaging van een polygaam huwelijk aangaan, of dat ze toch liever ieder hun weg gaan.

Gisteren 19:05 Le Prince de Bel-Air

'La femme de mon ami.' (s 4/ep 20) Jazz gaat trouwen met een vrouw die pas is vrijgelaten uit de gevangenis. Will staat erop dat het trouwfeest bij de familie Banks wordt gehouden. Wanneer de vrouw verliefd wordt op Will, weet deze niet of hij Jazz hierover moet inlichten.

Gisteren 18:26 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Britse komische serie. Otherwise Engaged. Tot Renés ontzetting herkent Denise Laroque, de leidster van het communistische verzet en voormalig leeuwentemster, in hem haar verloren gewaande jeugdliefde. Ze laat René vrij op voorwaarde dat hij met haar zal trouwen. Maar dat is buiten Edith gerekend.

Gisteren 17:50 How I Met Your Mother

Stella's zus wordt enkele dagen voor haar trouwfeest gedumpt door haar verloofde. Stella stelt voor om haar huwelijksfeest over te nemen en veel vroeger te trouwen dan gepland. Ted nodigt Robin uit om het feest bij te wonen, maar dat is niet naar de zin van zijn aanstaande bruid.

Gisteren 07:15 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 9 - De pups redden Ace / De pups redden een bruiloft: Ace komt naar avonturenbaai om 'n luchtshow te geven, maar onderweg gaat er iets mis met haar vliegtuig. De Paw Patrol schiet te hulp. // Boer Al en Boerin Yumi gaan trouwen en de stal is helemaal versiert. Maar een storm verwoest alle versieringen.

Gisteren 01:30 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 9 - De pups redden Ace / De pups redden een bruiloft: Ace komt naar avonturenbaai om 'n luchtshow te geven, maar onderweg gaat er iets mis met haar vliegtuig. De Paw Patrol schiet te hulp. // Boer Al en Boerin Yumi gaan trouwen en de stal is helemaal versiert. Maar een storm verwoest alle versieringen.

Gisteren 00:55 Lost and Found

Eergisteren - Tijdens een vakantie in Frankrijk, ontmoeten Adam en Tricia elkaar. Dan volgt een afspraakje en al snel trouwen ze. Maar talrijke scheldpartijen en lichamelijke conflicten later komen ze erachter dat het eigenlijk veel te snel is ...

Tijdens een vakantie in Frankrijk, ontmoeten Adam en Tricia elkaar. Dan volgt een afspraakje en al snel trouwen ze. Maar talrijke scheldpartijen en lichamelijke conflicten later komen ze erachter dat het eigenlijk veel te snel is gegaan. Kunnen Tricia en Adam een manier vinden zodat hun huwelijk werkt?

Eergisteren 20:40 13 Going On 30

Eergisteren - De puber Jenna droomt er op haar dertiende verjaardag van om dertig jaar en succesvol te zijn. Haar hartenwens komt uit en de volgende dag ontwaakt ze als een dertigjarige journaliste met een professionele hockeyspeler als vriend. ...

De puber Jenna droomt er op haar dertiende verjaardag van om dertig jaar en succesvol te zijn. Haar hartenwens komt uit en de volgende dag ontwaakt ze als een dertigjarige journaliste met een professionele hockeyspeler als vriend. Jenna heeft alles waarvan ze droomde, tot ze beseft dat ze niet meer het lieve, onschuldige meisje van weleer is. Ze is sluw en achterbaks geworden en ze heeft haar familie en jeugdvriend Matt in de steek gelaten. Zodra ze dit beseft zoekt ze Matt, die op het punt staat te trouwen, op en gaat ze op zoek naar een manier om terug te keren naar haar zorgeloze tienerleven.

Eergisteren 18:35 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Captain Terry's Spray-On Hair. Charlie wordt plots onzeker wanneer hij ontdekt dat Chelsea geen orgasme had tijdens hun laatste vrijpartij. Vastberaden om deze scheve situatie recht te trekken, bereidt hij een romantisch avondje voor, maar ook dat brengt geen zoden aan de dijk. Al snel ontdekt Charlie wat er scheelt: Chelsea voelt zich niet goed in haar vel omdat haar ex op het punt staat opnieuw te trouwen.

Eergisteren 18:00 How I Met Your Mother

Terwijl Ted, Marshall en Lily al hun spullen inpakken, halen ze herinneringen op aan hun appartement. Zo denken met weemoed terug aan de verschillende interventies die ze voor elkaar hebben gehouden. Maar plots duikt een interventie op die nooit het levenslicht zag: blijkbaar waren Teds vrienden enkele maanden geleden niet opgezet met zijn plannen om met Stella te trouwen.

 Meer