Troep op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:30 Behind enemy lines IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Oorlogsfilm, Behind Enemy Lines is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 2001 onder regie van John Moore. Het basisgegeven van het verhaal is losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar de plot is fictief. De film won een Taurus World Stunt ...

Behind Enemy Lines is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 2001 onder regie van John Moore. Het basisgegeven van het verhaal is losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar de plot is fictief. De film won een Taurus World Stunt Awards voor beste luchtstunts en werd genomineerd voor een Political Film Society Award. De oorlog in Bosnië-Herzegovina is bijna voorbij, maar het Amerikaanse leger blijft aanwezig in de regio met een vliegdekschip. De missies van de piloten beperken zich echter tot eentonige verkenningsvluchten. Gevechtspiloot Chris Burnett krijgt met zijn co-piloot Stackhouse de opdracht om te patrouilleren boven de veilige zone van het oorlogsgebied. Burnett kan zijn collega echter ompraten om af te wijken van hun koers en beelden te maken van vreemde troepenbewegingen op de grond. De twee piloten worden er met afweergeschut onthaald en hun vliegtuig wordt geraakt. Ze slagen erin gebruik te maken van hun schietstoel, maar al snel staat Burnett er alleen voor want Stackhouse valt in handen van de vijandelijke troepen en hij wordt meteen geëxecuteerd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/behind-enemy-lines

Je vindt hier de programma's van Troep op tv We hebben de volgende programma's voor Troep Behind enemy lines: IMDB * 6.4 - Oorlogsfilm, Behind Enemy Lines is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 2001 onder regie van John Moore. Het basisgegeven van het verhaal is losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar de plot is fictief. De film won een Taurus World Stunt. The Great Battle: Morgen - Historisch drama, In het jaar 645 wordt het Ansi Fort belegerd. Er ontbrandt een hevige achtentachtig dagen. Sprookjes: Morgen - Jeugdreeks, Seizoen 1 Aflevering 22 Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Ali Baba en de. Africa's Deadliest 4: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 1 Giant Killers: Wanneer nijlpaarden, olifanten, buffels en andere grote dieren niet door. Big Cat Tales: Morgen - Danger In The Long Grass, Seizoen 1 Aflevering 2 Danger In The Long Grass: Het is paarseizoen bij de leeuwen. Big Cat Tales: Morgen - Danger In The Long Grass, Seizoen 1 Aflevering 2 Danger In The Long Grass: Het is paarseizoen bij de leeuwen. Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back: Overmorgen - IMDB * 8.7 - Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, Darth Vader zet zich in om de rebellie tegen het Keizerrijk de kop in te drukken. De rebellen hebben een basis op de ijsplaneet Hoth. Wanneer keizerlijke troepen arriveren om. Outdaughtered: Overmorgen - Aflevering 3, Seizoen 4 Aflevering 3 Aflevering 3: Als de Busby vijfling van baby's tot dametjes zijn. Nationaal defilé: Overmorgen - Reportage, Live uitzending, Rechtstreeks verslag van het nationaal defilé n.a.v. de Nationale Feestdag.. Outdaughtered: Overmorgen - Aflevering 4 Aflevering 4: Als de Busby vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles.. De Rijdende Rechter: Pinnig Perceel: Gisteren - Realityreeks, Vandaag in De Rijdende Rechter: Pinnig Perceel. Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al. Animal Fight Club: Gisteren - Seizoen 2 Aflevering 6 Wolverines, Giant Hornets, Koalas: Twee leeuwenbroers willen de troep overnemen.. Animal Fight Club: Gisteren - Seizoen 2 Aflevering 6 Wolverines, Giant Hornets, Koalas: Twee leeuwenbroers willen de troep overnemen.. Outdaughtered: Gisteren - Aflevering 4 Aflevering 4: Als de Busby vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles.. Animal Fight Club: Gisteren - Seizoen 2 Aflevering 6 Wolverines, Giant Hornets, Koalas: Twee leeuwenbroers willen de troep overnemen.. Outdaughtered: Gisteren - Aflevering 4 Aflevering 4: Als de Busby vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles.. Outdaughtered: Eergisteren - Aflevering 4 Aflevering 4: Als de Busby vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles..

Troep op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 14:32 Sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Ali Baba en de veertig rovers. Er was eens een kleine stad, ver weg in Perzië, waar twee broers leefden. Kassim was rijk en leidde een gemakkelijk leventje, maar Ali Baba moest hard werken voor zijn gezin. Op zekere dag, toen Ali Baba in het bos bezig was, zag hij een troep ruiters in een grote stofwolk naderen. Hij was bang dat het rovers waren en daarom verstopte hij zich snel.

Troep op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 09:15 The Great Battle

In het jaar 645 wordt het Ansi Fort belegerd. Er ontbrandt een hevige achtentachtig dagen durende strijd. Yang Man-chun en zijn Goguryeo-troepen vechten tegen 500.000 soldaten van de Tang-dynastie.

Morgen | 15:25 Africa's Deadliest 4

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Giant Killers: Wanneer nijlpaarden, olifanten, buffels en andere grote dieren niet door troepen kleinere rovers worden belaagd, nemen ze het tegen elkaar op.

Morgen | 20:00 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Danger In The Long Grass: Het is paarseizoen bij de leeuwen van de Marsh-troep; leeuw Askari heeft zijn oog laten vallen op leeuwin Cloudy Eye. Luipaard Malaika jaagt op gnoe om haar jongen te voeden.

Morgen | 20:00 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Danger In The Long Grass: Het is paarseizoen bij de leeuwen van de Marsh-troep; leeuw Askari heeft zijn oog laten vallen op leeuwin Cloudy Eye. Luipaard Malaika jaagt op gnoe om haar jongen te voeden.

Overmorgen | 14:35 Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back IMDb: 8.7

Overmorgen - IMDB * 8.7 - Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, Darth Vader zet zich in om de rebellie tegen het Keizerrijk de kop in te drukken. De rebellen hebben een basis op de ijsplaneet Hoth. Wanneer keizerlijke troepen arriveren om ...

Darth Vader zet zich in om de rebellie tegen het Keizerrijk de kop in te drukken. De rebellen hebben een basis op de ijsplaneet Hoth. Wanneer keizerlijke troepen arriveren om de rebellen te vernietigen, vluchten Han Solo en Princess Leia naar Cloud City, waar ze gevangen worden genomen door Darth Vader. Luke Skywalker reist af naar de planeet Dagobah, waar hij door de Jedi-meester Yoda in de Force getraind wordt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/star-wars-episode-v-the-empire-strikes-back

Overmorgen | 14:50 Outdaughtered

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Overmorgen | 15:10 Nationaal defilé

Rechtstreeks verslag van het nationaal defilé n.a.v. de Nationale Feestdag. Op 21 juli viert België zijn Nationale Feestdag. Traditioneel schouwt koning Filip de troepen in de Wetstraat om daarna plaats te nemen op de tribune van het Paleizenplein. Het eigenlijke defilé kan dan van start gaan met het luchtdefilé en de nationale driekleur. Vervolgens is er de parade van de legereenheden die op verschillende plaatsen in het buitenland en ook in het binnenland actief zijn geweest. De veiligheids- en hulpdiensten - politie, brandweer, civiele bescherming en Rode Kruis - sluiten de rij. Bijzondere aandacht is er voor '75 jaar bevrijding van België'. Een Britse Spitfire (1938) zal boven Brussel vliegen en er is een kolonne met een aantal historische voertuigen. Nieuw is dat zowel Defensie als Politie zich extra richten op de jeugd. Bij de Landmacht defileren er kadetten mee, bij de politie een groep Brusselse jongeren.

Overmorgen | 20:00 Outdaughtered

Aflevering 4 - Aflevering 4: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Overmorgen | 22:35 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Hole in one / Sentimentele troep: Spongebob en Patrick gaan een partijtje golf spelen // Het is lente, voorjaarsschoonmaak, maar Spongebob wil niks weggooien.

Overmorgen | 23:35 Outdaughtered

Aflevering 4 - Aflevering 4: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Ma 22 juli 2019 | 11:15 Star Wars : the Clone Wars

'Aanvoerlijnen.' (s 3/ep 3) Wanneer Ryloth aangevallen wordt, roept de ingesloten Jedi Ima-Gun Di de hulp in van de lokale troepen van Cham Syndulla.

Di 23 juli 2019 | 01:20 The Last Kingdom

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Edward neemt een gevaarlijke gok door Uhtred troepen te beloven om het gevecht met Haesten aan te gaan. Maar heeft de prins, door Alfred te verdedigen, Uhtred en zijn mannen de dood ingejaagd? 5/10

Di 23 juli 2019 | 04:25 The Last Kingdom

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Edward neemt een gevaarlijke gok door Uhtred troepen te beloven om het gevecht met Haesten aan te gaan. Maar heeft de prins, door Alfred te verdedigen, Uhtred en zijn mannen de dood ingejaagd? 5/10

Wo 24 juli 2019 | 20:20 Green Warriors

Aflevering 3 - Documentairereeks waarin een team van GREEN Warriors drie grote milieuschandalen onder de aandacht brengt. De smerigste rivier ter wereld. De Citarum-rivier in Indonesië is de smerigste rivier ter wereld en toch zijn meer dan 35 miljoen mensen voor hun watervoorziening afhankelijk van deze rivier. Overal drijft afval. Van huishoudelijk vuil tot de erg toxische chemische troep die door de vele textielbedrijven in het water wordt geloosd. Bedrijven waar ook de grote kledingmerken van bij ons bestellingen plaatsen. Samen met internationale wetenschappers trekken de GREEN Warriors op onderzoek naar de oorzaken en de gevolgen. Het water van de Citarum kleurt soms rood, groen, geel en zwart door de hoge concentratie kleurstoffen die in verband worden gebracht met het aantal gevallen van kankers, huidziekten, psychische stoornissen, de ontwikkeling bij kinderen enz.

Wo 24 juli 2019 | 20:30 Outdaughtered

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Aflevering 5: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Do 25 juli 2019 | 00:00 Outdaughtered

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Aflevering 5: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Do 25 juli 2019 | 10:10 Outdaughtered

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Aflevering 5: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Za 27 juli 2019 | 18:15 The Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 2 - The Marvelous Mott Mott: De gorillafamilie verhuist eindelijk naar hun nieuwe regenwoudverblijf, het mangabey-aapje maakt kennis met de troep en op de boerderij worden lammetjes geboren.

Za 27 juli 2019 | 18:15 The Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 2 - The Marvelous Mott Mott: De gorillafamilie verhuist eindelijk naar hun nieuwe regenwoudverblijf, het mangabey-aapje maakt kennis met de troep en op de boerderij worden lammetjes geboren.

Za 27 juli 2019 | 20:00 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Battle On The Plains: Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te beschermen tegen bavianen en leeuwen. Ondertussen brengt de komst van zes rondzwervende mannetjesleeuwen de hele Marsh-troep in gevaar.

Za 27 juli 2019 | 20:00 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Battle On The Plains: Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te beschermen tegen bavianen en leeuwen. Ondertussen brengt de komst van zes rondzwervende mannetjesleeuwen de hele Marsh-troep in gevaar.

Zo 28 juli 2019 | 14:50 Outdaughtered

Aflevering 4 - Aflevering 4: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Zo 28 juli 2019 | 20:00 Outdaughtered

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Aflevering 5: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Zo 28 juli 2019 | 23:35 Outdaughtered

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Aflevering 5: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Ma 29 juli 2019 | 02:40 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Vulkaantje Lek / Brandschone Geestjes: Het is weer die tijd van het jaar waarbij Berg Naveen, een vulkaan, uitbarst in een grote glitterwolk en Leah, Shimmer en Shine gaan er samen heen voor het schouwspel. Maar als de Vulkaan bijna geen glitter laat zien gaan de meiden naar binnen om te kijken wat er mis is. Ze ontdekken dat Zeta en Nazboo alle glitter proberen te stelen voor het maken van toverdrankjes. Kunnen de meiden Zeta tegenhouden en weten ze te ontsnappen voor de vulkaan uitbarst in zijn grote glitterpracht? // De meiden gebruiken de Steriele Steen om op te ruimen na een middag knutselen wat een grote troep heeft veroorzaakt in Shimmer's kamer. Zeta ziet ze bezig in haar kristallen bol en gebruikt een spreuk om de steen zo onder hun neus vandaan te stelen! Met de steen in haar bezit gaat Zeta aan het werk en creëert een leger van schoonmaakspullen om haar grot schoon te maken. Helaas verliest ze al snel de macht over de steen en de betoverde spullen gaan recht op de marktplaats af! Kunnen de meiden de Steriele Steen terugkrijgen en zo de stad redden?

Ma 29 juli 2019 | 19:10 Broodschappers

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Troep Rover / Eet bij Vullers: De Broodschappers worden geteisterd door een wasbeer, die het gemunt heeft op hun troep. // Het gaat slecht met de zaak van Meneer Vullers. De Broodschappers schieten te hulp en maken een reclamespotje. En niet zonder succes...

Di 30 juli 2019 | 15:20 How Do They Do It?

Seizoen 12 - Aflevering 4 - Episode 4: Hoe maak je van de meest glibberige stof op aarde waterdichte kleding voor ontdekkingsreizigers, bergbeklimmers en commandotroepen?

Di 30 juli 2019 | 15:40 How Do They Do It?

Seizoen 12 - Aflevering 4 - Episode 4: Hoe maak je van de meest glibberige stof op aarde waterdichte kleding voor ontdekkingsreizigers, bergbeklimmers en commandotroepen?

Wo 31 juli 2019 | 20:30 Outdaughtered

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Aflevering 6: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Do 1 augustus 2019 | 16:15 Africa's Deadliest 4

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Giant Killers: Wanneer nijlpaarden, olifanten, buffels en andere grote dieren niet door troepen kleinere rovers worden belaagd, nemen ze het tegen elkaar op.

Do 1 augustus 2019 | 21:25 Africa's Deadliest 4

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Giant Killers: Wanneer nijlpaarden, olifanten, buffels en andere grote dieren niet door troepen kleinere rovers worden belaagd, nemen ze het tegen elkaar op.

 Meer

Troep gemist

Gisteren 15:20 De Rijdende Rechter: Pinnig Perceel

Gisteren - Realityreeks, Vandaag in De Rijdende Rechter: Pinnig Perceel. Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al ...

Vandaag in De Rijdende Rechter: Pinnig Perceel. Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks te zoeken heeft op zíjn stuk grond. En dat haar dochtertje van vijf jaar daar af en toe speelt en zich kan bezeren aan de troep en uitstekende pinnen op het perceel is toch niet zijn probleem? Janneke Smit schakelt de Rijdende Rechter in om het slepende conflict te beslechten.

Gisteren 23:00 Animal Fight Club

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Wolverines, Giant Hornets, Koalas: Twee leeuwenbroers willen de troep overnemen. Zoutwaterkrokodillen vechten om een badplaats en reuzenhoornaars verorberen hun koningin.

Gisteren 17:05 Animal Fight Club

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Wolverines, Giant Hornets, Koalas: Twee leeuwenbroers willen de troep overnemen. Zoutwaterkrokodillen vechten om een badplaats en reuzenhoornaars verorberen hun koningin.

Gisteren 10:10 Outdaughtered

Aflevering 4 - Aflevering 4: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Gisteren 09:25 Animal Fight Club

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Wolverines, Giant Hornets, Koalas: Twee leeuwenbroers willen de troep overnemen. Zoutwaterkrokodillen vechten om een badplaats en reuzenhoornaars verorberen hun koningin.

Gisteren 00:00 Outdaughtered

Aflevering 4 - Aflevering 4: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!

Eergisteren 20:30 Outdaughtered

Aflevering 4 - Aflevering 4: Als de Busby-vijfling van baby's tot dametjes zijn opgegroeid verandert alles. Danielle en Adam krijgen dan te maken met hun humeur, mooie belevenissen én hun troep in vijfvoud!