Je vindt hier de programma's van Toneel op tv We hebben de volgende programma's voor Toneel Oppassen!!!: Morgen - Serie, Seizoen 2 Aflevering 3 van 14 Kombu Dashi BNNVARA Comedyserie over twee grootvaders die samen hun. ALVINNN!!! en de Chipmunks: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 15 Enge Clowns Theodore wil dolgraag de rol van monster in een toneelstuk, dus. She's Funny That Way: Morgen - Comedy, Het gedoe begint als Broadway regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Het gevolg is. Blinky Bill: Morgen - Jeugd, Oprichtersdag Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor. Angelo Rules: Morgen - Animatie, Aflevering 46 van 46 Monster aan de Deur Omdat Angelo, Lola en Sherwood per ongeluk het decor. ALVINNN!!! en de Chipmunks: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 39 Het Kuscomplot Simon durft een meisje niet te kussen op het toneel, dus besluit. Liever verliefd: Overmorgen - IMDB * 5.9 - Comedy, Anna (Miryanna van Reeden) wordt op vakantie hopeloos verliefd op Dirk, een Belg die haar na drie weken ineens vertelt dat hij getrouwd is. Dan heeft ze het gehad, geen mannen meer! Tot ze Sander (Romijn Conen). She's Funny That Way: Overmorgen - Comedy, Het gedoe begint als Broadway regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Het. Schubert - Rosamunde Ouverture: Overmorgen - Muziek, D. 644 Andreas Spering dirigeert philharmonie zuidnederland in een uitvoering van de. Debussy - Pelléas et Melisande: Overmorgen - Muziek, Alain Altinoglu dirigeert de Philharmonia Zürich, het Zusatzchor Opernhaus Zürich en SoprAlti. Wickie de Viking: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 56 van 78 Het goddelijke toneelstuk KRO NCRV Het is feest in Flake: ter gelegenheid van het. Paw Patrol: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 5 De Pups Redden de Show / De Pups Redden een Spook De pups gaan een toneelstuk opvoeren,. SpongeBob: Animatie, Seizoen 7 Aflevering 38 Het Drama Octo heeft een toneelstuk geschreven. Als 'n grote producent het niet wil. ALVINNN!!! en de Chipmunks: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 15 Enge Clowns Theodore wil dolgraag de rol van monster in een toneelstuk, dus doet Alvin. Telekids Mini's: Zigby: Jeugd, Zigby schrijft een toneelstuk Animatieserie over de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden, Mickey. Iedereen klaar? Dansen maar!: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 13 Op het Toneel Freeze en Twirl hebben hun eerste publieke optreden. Jabaloe: Jeugd, Het toneelstuk Kinderserie. In de Saloon van Moe Jabaloe spelen zich de leukste en dwaaste avonturen van het.

Toneel op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:15 Oppassen!!!

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 14 - Kombu Dashi - BNNVARA Comedyserie over twee grootvaders die samen hun kleinkinderen opvoeden omdat de ouders (vader Victor en moeder Simone) het te druk hebben met hun carrière in het Europees Parlement en op toneel.

Morgen | 15:12 Blinky Bill

Oprichtersdag Elk jaar opnieuw wordt het toneelstukje dat burgemeester Cranky opvoert voor Oprichtersdag slechter. Het is een web van leugens met een artistiek tintje om de corrupte burgemeester te verheerlijken. Als Cranky in zijn nieuwste toneelstuk kritiek levert op Blinky's vader, komt de jonge koala in verweer. Het is tijd dat iedereen het échte verhaal achter de stichting van Greenpatch hoort.

Do 28 mei 2020 | 04:21 Ruimtekuikens in de ruimte

Acteren kun je leren / Atori Starley verzint een toneelstuk voor Glargg. Maar de Beige die denken dat de oorlogsverklaring in het stuk echt is. / In Atori komt er door een storm een notoire oplichter schuilen in de academie.

Vr 29 mei 2020 | 12:20 Oppassen!!!

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 14 - IJspret - BNNVARA Comedyserie over twee grootvaders die samen hun kleinkinderen opvoeden omdat de ouders (vader Victor en moeder Simone) het te druk hebben met hun carrière in het Europees Parlement en op toneel.

Ma 1 juni 2020 | 12:10 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 56 van 78 - Het goddelijke toneelstuk - KRO-NCRV Het is feest in Flake: ter gelegenheid van het Balder Vis Festival wordt een toneelstuk opgevoerd. Wickie, Ylvie en Gilby spelen mee, Halvar, Ylva, Urobe, Tjure, Faxe en Snorre ook. Frigg (Ylva) maakt zich zorgen over Balder (Ylvie). Terecht: Balder wordt betoverd en in slaap gebracht door Loki (Gilby). Odin (Halvar) en zijn mannen moeten naar de Onderwereld om een remedie te halen bij de godin Hel (Urobe). Ze komen bij de poortwachter van de Onderwereld, Garmr (Snorre). Hij laat hen een test doen: ze moeten reus Utgard (Faxe) met z'n voeten van de grond krijgen, dan mogen ze door. Uiteindelijk lukt het. Hel vertelt dat hij Balder kan wekken met tranen van alle wezens ter wereld. De goden gaan op weg, vangen tranen op. Eenmaal terug bij Hel blijken er tranen te ontbreken: die van Loki. Loki wil niet huilen, Thor verzint een list: ze gaan uien snijden. Loki huilt, de tranen worden opgevangen, Balder komt tot leven. Iedereen blij, Loki bekent schuld, het toneelstuk eindigt. Ulme wil nog een lied zingen, wordt weggehoond.

Di 2 juni 2020 | 12:15 Oppassen!!!

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 14 - Voor de kat z'n viool - BNNVARA Comedyserie over twee grootvaders die samen hun kleinkinderen opvoeden omdat de ouders (vader Victor en moeder Simone) het te druk hebben met hun carrière in het Europees parlement en op toneel.

Di 2 juni 2020 | 12:25 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 31 van 52 - Uit het niets - BNNVARA Tristan de gans verschijnt met veel bombarie op het toneel, en doet zich voor als de dapperste gans ooit. Maar is hij dat wel echt?

Di 2 juni 2020 | 19:20 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 9 van 28 - Thanksgiving Confidential Cheryl en Jim organiseren het Thanksgiving toneelstuk op school. Als ze alleen op de set zijn en intiem zijn worden ze betrapt. Cheryl mag vervolgens niet meer meedoen met het toneelstuk.

Wo 3 juni 2020 | 18:50 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 9 van 28 - Thanksgiving Confidential Cheryl en Jim organiseren het Thanksgiving toneelstuk op school. Als ze alleen op de set zijn en intiem zijn worden ze betrapt. Cheryl mag vervolgens niet meer meedoen met het toneelstuk.

Do 4 juni 2020 | 09:40 According To Jim

Seizoen 2 - Aflevering 9 van 28 - Thanksgiving Confidential Cheryl en Jim organiseren het Thanksgiving toneelstuk op school. Als ze alleen op de set zijn en intiem zijn worden ze betrapt. Cheryl mag vervolgens niet meer meedoen met het toneelstuk.

Toneel op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 13:35 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Enge Clowns Theodore wil dolgraag de rol van monster in een toneelstuk, dus doet Alvin voor hoe je mensen echt laat schrikken. Maar Theodore schrikt zo erg dat hij verstijft als een standbeeld. Krijgt Alvin Theodore weer in beweging voor de auditie?

Morgen | 13:55 She's Funny That Way

Morgen - Comedy, Het gedoe begint als Broadway regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Het gevolg is ...

Het gedoe begint als Broadway-regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Het gevolg is een en al verwarring, jaloezie, onbegrip en andere kolderieke situaties. Met Jennifer Aniston als Izzy's gefrustreerde therapeute, Will Forte als haar vriend én toneelschrijver en Kathryn Hahn als Arnold's vrouw. En acteur Rhys Ifans bemoeit zich er ook graag mee. Naarmate het aantal ontmoetingen en geheimen elkaar in rap tempo opvolgen, loopt de hachelijke situatie compleet uit de hand.

Overmorgen | 02:55 Angelo Rules

Aflevering 46 van 46 - Monster aan de Deur Omdat Angelo, Lola en Sherwood per ongeluk het decor vernielen, moeten ze meewerken aan Damien Burst's nieuwste toneelvoorstelling... met Angelo in de hoofdrol. Als dat maar goed komt.

Overmorgen | 03:28 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Het Kuscomplot Simon durft een meisje niet te kussen op het toneel, dus besluit Alvin het over te nemen, met alle gevolgen van dien.

Overmorgen | 11:50 Liever verliefd IMDb: 5.9

Overmorgen - IMDB * 5.9 - Comedy, Anna (Miryanna van Reeden) wordt op vakantie hopeloos verliefd op Dirk, een Belg die haar na drie weken ineens vertelt dat hij getrouwd is. Dan heeft ze het gehad, geen mannen meer! Tot ze Sander (Romijn Conen) ...

Anna (Miryanna van Reeden) wordt op vakantie hopeloos verliefd op Dirk, een Belg die haar na drie weken ineens vertelt dat hij getrouwd is. Dan heeft ze het gehad, geen mannen meer! Tot ze Sander (Romijn Conen) ontmoet. Een hele gevoelige en serieuze jongen die ze wel erg leuk vindt. Maar Rob (Chris Zegers) is ook leuk en die ontmoet ze doordat hij met een verbouwing per ongeluk een rondvliegende engel op haar hoofd laat vallen. Met hem gaat ze ook uit eten. Met allebei spreekt ze op strategische wijze af zodat ze elkaar niet ontmoeten. Wat ze alleen niet weet is dat Rob en Sander elkaar allang kennen omdat ze huisgenoten zijn. ’Liever Verliefd’ is het filmdebuut van Pim van Hoeve. Hij heeft in het verleden al diverse toneelstukken geschreven en geregisseerd. Verder regisseerde hij korte opdrachtfilms en de serie ’Nieuwe Buren’. Hij heeft tijdelijk in Afrika gebivakkeerd voor opnamen van de serie ’Hugo’s Diary’ en hij was betrokken bij de opzet van ’Westenwind’. Ook hoofdrolspeelster Anna is bekend geworden van Westenwind. Zij speelde hierin de rol van Charlotte Noordermeer. Voor haar betekent ’Liever Verliefd’ haar filmdebuut. Producer Johan Nijenhuis kreeg al eerder naamsbekendheid door de regie van ’Costa!’ en ’Volle Maan’. Ook werkte hij als producer van ’GTST’. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/liever-verliefd

Overmorgen | 14:10 She's Funny That Way

Overmorgen - Comedy, Het gedoe begint als Broadway regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Het ...

Het gedoe begint als Broadway-regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Het gevolg is een en al verwarring, jaloezie, onbegrip en andere kolderieke situaties. Met Jennifer Aniston als Izzy's gefrustreerde therapeute, Will Forte als haar vriend én toneelschrijver en Kathryn Hahn als Arnold's vrouw. En acteur Rhys Ifans bemoeit zich er ook graag mee. Naarmate het aantal ontmoetingen en geheimen elkaar in rap tempo opvolgen, loopt de hachelijke situatie compleet uit de hand.

Overmorgen | 15:56 Schubert - Rosamunde Ouverture

D. 644 Andreas Spering dirigeert philharmonie zuidnederland in een uitvoering van de "Rosamunde Ouverture" (D. 644) van Franz Schubert (1797-1828). Opgenomen in het Muziekgebouw Eindhoven in 2015. Schubert componeerde deze ouverture aanvankelijk voor Georg Ernst von Hofmanns toneelstuk Die Zauberharfe, en werd als zodanig ten gehore gebracht op 19 augustus, 1820. Drie jaar later werd de ouverture opnieuw gebruikt voor Helmina von Chézy's toneelstuk 'Rosamunde'. De libretto's van Chézy (1783-1856) waren weinig succesvol en Schuberts contributie aan Rosamunde zou de productie gered hebben.

Do 28 mei 2020 | 00:00 Debussy - Pelléas et Melisande

Alain Altinoglu dirigeert de Philharmonia Zürich, het Zusatzchor Opernhaus Zürich en SoprAlti der Oper Zürich in een uitvoering van Debussy’s Pelléas et Mélisande, een opera in vijf akten met het Franse libretto van het toneelstuk van Maurice Maeterlinck. Het werk ging in première in de Opéra-Comique te Parijs in 1902. In het verhaal staat een liefdesdriehoek centraal. Prins Golaud komt de mysterieuze jongevrouw Mélisande tegen. De twee trouwen en Golaud brengt haar naar het kasteel van zijn grootvader koning Arkel, alwaar Mélisande gevoelens krijgt voor Golauds jongere halfbroer Pelléas. Solisten zijn onder meer Brindley Sherratt (Arkel), Jacques Imbrailo (Pelléas), Kyle Ketelsen (Golaud) en Corinne Winters (Mélisande). Geregisseerd door Dmitri Tcherniakov en opgenomen in het Opernhaus Zürich in 2016.

Do 28 mei 2020 | 00:38 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De Pups Redden de Show / De Pups Redden een Spook De pups gaan een toneelstuk opvoeren, maar het decor dat Kaptein Turbot heeft gebouwd stort in. // Rubble denkt 's nachts een spook te zien, maar uiteindelijk blijkt het de slaapwandelende Marshall.

Do 28 mei 2020 | 04:21 Ruimtekuikens in de ruimte

Acteren kun je leren / Atori Starley verzint een toneelstuk voor Glargg. Maar de Beige die denken dat de oorlogsverklaring in het stuk echt is. / In Atori komt er door een storm een notoire oplichter schuilen in de academie.

Do 28 mei 2020 | 13:30 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Bühne gelofte Luan heeft een oogje op Benny. Als hij zich inschrijft voor schooltoneel, doet zij dat ook.

Do 28 mei 2020 | 14:01 Verdi - Luisa Miller

Massimo Zanetti dirigeert het koor en orkest van de Opéra Royal de Wallonie in een uitvoering van Verdi’s Luisa Miller. Het werk is een samenwerking tussen de componist en de Neopolitiaanse librettist Salvatore Cammarano en is gebaseerd op Friedrich Schillers toneelstuk Kabale und Liebe. Verdi voltooide het werk, dat hij voor het Teatro San Carlo te Napels schreef, in 1849. Het werk vormt een keerpunt in het leven van Verdi; bovendien keerde de componist tijdens het compositieproces terug naar zijn geboorteplaats Busseto. Hierbij nam Verdi afstand van het patriottistische karakter van zijn eerdere opera’s. Zo speelt Luisa Miller zich niet af binnen de kaders van een grote historische gebeurtenis, maar concentreert het verhaal zich rondom liefdesaffaires in eenvoudig Tirools dorp. Deze productie is opgenomen in de Opéra Royal de Wallonie te Luik in 2014. Solisten zijn Patrizia Ciofi, Gregory Kunde, Nicola Alaimo, Bálint Szabó, Luciano Montanaro, Alexise Yerna, Cristina Melis en Stefano De Rosa.

Do 28 mei 2020 | 15:30 Casper en Emma - maken theater

28/05 - Film, Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen ...

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis?

Do 28 mei 2020 | 15:42 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Het Kuscomplot Simon durft een meisje niet te kussen op het toneel, dus besluit Alvin het over te nemen, met alle gevolgen van dien.

Do 28 mei 2020 | 22:05 The English Teacher

28/05 - Film, Linda Sinclair (Moore) is een 40 jarige, ongetrouwde lerares Engels. Haar simpele leventje verandert drastisch op het moment dat haar voormalige student Jason Sherwood weer thuiskomt na een gefaalde poging om toneelschrijver te worden ...

Linda Sinclair (Moore) is een 40-jarige, ongetrouwde lerares Engels. Haar simpele leventje verandert drastisch op het moment dat haar voormalige student Jason Sherwood weer thuiskomt na een gefaalde poging om toneelschrijver te worden in New York. Hij wil de kunst achter zich laten, mede dankzij zijn vader die hem liever rechten ziet studeren, maar Linda steekt hier een stokje voor. Ze besluit Jason te helpen met zijn ambitieuze toneelstuk en neemt hierbij risico's die ze nog nooit genomen heeft. Hierbij staan het toneelstuk, haar carrière en haar reputatie op het spel.

Vr 29 mei 2020 | 19:50 Modern Family

Seizoen 8 - Grab It Phil wil dolgraag lid worden van Jays countryclub, maar dat ziet Jay helemaal niet zitten. Gloria heeft haar handen meer dan vol met Manny en Joe, maar gelukkig kan ze rekenen op de hulp van Claire. Mitch en Cameron wonen een interactief toneelstuk bij.

Za 30 mei 2020 | 02:30 Angelo Rules

Aflevering 46 van 46 - Monster aan de Deur Omdat Angelo, Lola en Sherwood per ongeluk het decor vernielen, moeten ze meewerken aan Damien Burst's nieuwste toneelvoorstelling... met Angelo in de hoofdrol. Als dat maar goed komt.

Za 30 mei 2020 | 04:30 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Pups Save a Dragon / Pups Save The Three Little Pigs De pups voeren een toneelstuk op waarbij Katie wordt vervloekt door een heks. Maar in Marshalls droom wordt het allemaal wel heel echt. // Boerin Yumi wil een hut voor haar biggetjes, maar het valt nog niet mee om een goede hut te bouwen.

Za 30 mei 2020 | 13:30 Birdman

30/05 - Comedy, Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt ...

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Za 30 mei 2020 | 19:00 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 56 van 78 - Het goddelijke toneelstuk - KRO-NCRV Het is feest in Flake: ter gelegenheid van het Balder Vis Festival wordt een toneelstuk opgevoerd. Wickie, Ylvie en Gilby spelen mee, Halvar, Ylva, Urobe, Tjure, Faxe en Snorre ook. Frigg (Ylva) maakt zich zorgen over Balder (Ylvie). Terecht: Balder wordt betoverd en in slaap gebracht door Loki (Gilby). Odin (Halvar) en zijn mannen moeten naar de Onderwereld om een remedie te halen bij de godin Hel (Urobe). Ze komen bij de poortwachter van de Onderwereld, Garmr (Snorre). Hij laat hen een test doen: ze moeten reus Utgard (Faxe) met z'n voeten van de grond krijgen, dan mogen ze door. Uiteindelijk lukt het. Hel vertelt dat hij Balder kan wekken met tranen van alle wezens ter wereld. De goden gaan op weg, vangen tranen op. Eenmaal terug bij Hel blijken er tranen te ontbreken: die van Loki. Loki wil niet huilen, Thor verzint een list: ze gaan uien snijden. Loki huilt, de tranen worden opgevangen, Balder komt tot leven. Iedereen blij, Loki bekent schuld, het toneelstuk eindigt. Ulme wil nog een lied zingen, wordt weggehoond.

Za 30 mei 2020 | 19:05 Midsomer Murders

Seizoen 11 - Aflevering 9 van 14 - The Magician's Nephew: Part 1 Deel 1/2. De assistent van een goochelaar valt dood neer op het toneel en blijkt vergiftigd te zijn door een tropische kikker. Barnaby en Jones beginnen hun onderzoek en de gemoederen in de lokale gemeenschap lopen hoog op.

Za 30 mei 2020 | 20:14 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Op het Toneel Freeze en Twirl hebben hun eerste publieke optreden.

Zo 31 mei 2020 | 06:58 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Het Kuscomplot Simon durft een meisje niet te kussen op het toneel, dus besluit Alvin het over te nemen, met alle gevolgen van dien.

Zo 31 mei 2020 | 09:30 Casper en Emma - maken theater

31/05 - Film, Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen ...

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis?

Zo 31 mei 2020 | 11:30 DOC: Het Wonder van Hamburg

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 26 van 43 Hamburg, 2 oktober 1985. Het Volksparkstadion is het toneel van een sportief mirakel. Sparta wint na strafschoppen van grootmacht HSV. We gaan terug naar Hamburg met fans en oud-spelers. Met Louis van Gaal als de leider van de ploeg en in de hoofdrol keeper Bas van Noortwijk, rechtsback Danny Blind en linksback Rene Eijer. En een bijzondere rol voor invaller Piet de Kant.

Ma 1 juni 2020 | 22:35 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Het Kuscomplot Simon durft een meisje niet te kussen op het toneel, dus besluit Alvin het over te nemen, met alle gevolgen van dien.

Di 2 juni 2020 | 02:10 Angelo Rules

Aflevering 46 van 46 - Monster aan de Deur Omdat Angelo, Lola en Sherwood per ongeluk het decor vernielen, moeten ze meewerken aan Damien Burst's nieuwste toneelvoorstelling... met Angelo in de hoofdrol. Als dat maar goed komt.

Di 2 juni 2020 | 13:43 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Bühne gelofte / Afgezaagd Luan heeft een oogje op Benny. Als hij zich inschrijft voor schooltoneel, doet zij dat ook. // Lincoln is gek op goochel shows en Clyde houdt van antiek snuffelen. Lincoln vindt dat juist saai en bedenkt een smoes om niet mee te hoeven.

Di 2 juni 2020 | 14:25 Casper en Emma - maken theater

02/06 - Film, Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen ...

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis?

Di 2 juni 2020 | 15:04 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Schooltoneel Peppa en haar vriendjes doen mee met een toneelstuk op school over Roodkapje, maar Pedro Pony heeft plankenkoorts.

Di 2 juni 2020 | 16:35 MacGyver

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Gunz 'N Boyz MacGyvers buurt is het strijdtoneel van een gewapend conflict tussen twee rivaliserende straatbendes.

Di 2 juni 2020 | 22:00 Band of brothers

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 10 - Points De verovering van het Adelaarsnest, de residentie van Hitler in Berchtesgaden, is het laatste echte wapenfeit van Easy Company. Daarna worden ze ingekwartierd in het Oostenrijkse Zell am Zee. De oorlog tegen Japan woedt voort en daarom kunnen de mannen nog niet naar huis, tenzij ze voldoende 'punten' op hun krijgsrapport hebben. Die kunnen ze nu alleen nog verdienen door allerlei militaire 'klussen' op te knappen: de overgave organiseren van Duitse eenheden, vluchtelingen naar huis begeleiden, enz. Sommige Amerikaanse soldaten misdragen zich en gaan helemaal over de schreef. Het gerucht doet ook de ronde dat Easy Company naar het strijdtoneel in de Pacific zal worden overgebracht...

Wo 3 juni 2020 | 01:30 MacGyver

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Gunz 'N Boyz MacGyvers buurt is het strijdtoneel van een gewapend conflict tussen twee rivaliserende straatbendes.

Wo 3 juni 2020 | 06:41 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Enge Clowns Theodore wil dolgraag de rol van monster in een toneelstuk, dus doet Alvin voor hoe je mensen echt laat schrikken. Maar Theodore schrikt zo erg dat hij verstijft als een standbeeld. Krijgt Alvin Theodore weer in beweging voor de auditie?

Wo 3 juni 2020 | 10:55 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Schooltoneel Peppa en haar vriendjes doen mee met een toneelstuk op school over Roodkapje, maar Pedro Pony heeft plankenkoorts.

Wo 3 juni 2020 | 12:10 MacGyver

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Gunz 'N Boyz MacGyvers buurt is het strijdtoneel van een gewapend conflict tussen twee rivaliserende straatbendes.

Wo 3 juni 2020 | 17:15 She's Funny That Way

03/06 - Comedy, Het gedoe begint als Broadway regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Het gevolg is ...

Het gedoe begint als Broadway-regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Het gevolg is een en al verwarring, jaloezie, onbegrip en andere kolderieke situaties. Met Jennifer Aniston als Izzy's gefrustreerde therapeute, Will Forte als haar vriend én toneelschrijver en Kathryn Hahn als Arnold's vrouw. En acteur Rhys Ifans bemoeit zich er ook graag mee. Naarmate het aantal ontmoetingen en geheimen elkaar in rap tempo opvolgen, loopt de hachelijke situatie compleet uit de hand.

Do 4 juni 2020 | 00:00 Verdi - Luisa Miller

Massimo Zanetti dirigeert het koor en orkest van de Opéra Royal de Wallonie in een uitvoering van Verdi’s Luisa Miller. Het werk is een samenwerking tussen de componist en de Neopolitiaanse librettist Salvatore Cammarano en is gebaseerd op Friedrich Schillers toneelstuk Kabale und Liebe. Verdi voltooide het werk, dat hij voor het Teatro San Carlo te Napels schreef, in 1849. Het werk vormt een keerpunt in het leven van Verdi; bovendien keerde de componist tijdens het compositieproces terug naar zijn geboorteplaats Busseto. Hierbij nam Verdi afstand van het patriottistische karakter van zijn eerdere opera’s. Zo speelt Luisa Miller zich niet af binnen de kaders van een grote historische gebeurtenis, maar concentreert het verhaal zich rondom liefdesaffaires in eenvoudig Tirools dorp. Deze productie is opgenomen in de Opéra Royal de Wallonie te Luik in 2014. Solisten zijn Patrizia Ciofi, Gregory Kunde, Nicola Alaimo, Bálint Szabó, Luciano Montanaro, Alexise Yerna, Cristina Melis en Stefano De Rosa.

Do 4 juni 2020 | 09:25 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Volwassen zijn, of niet volwassen zijn, dat is de vraag Het is weet tijd voor de jaarlijkse Rennaissance jaarmarkt, georganiseerd door Tom en Anne. Dawn en haar broers ruziën om wie het meest volwassen is, en ze gebruiken de jaarmarkt als hun strijdtoneel.

Do 4 juni 2020 | 10:00 DOC: John van Loen, Utrechtse ABC-voetballer

Seizoen 2015-2016 - Aflevering 27 van 60 Utrechter. Recht door zee. Voor de duvel niet bang. Spits. Beperkt, dat klopt. Maar, met specifieke kwaliteiten. Schopte het van Utrecht, via Kerkrade, tot voetballer op het wereldtoneel. Hij, John van Loen, stond op het WK. En belandde vervolgens via Brussel, Amsterdam en Rotterdam in het Japanse Hiroshima. Om vervolgens, na acht jaar met landstitels, wederom een bekertitel én een Europa Cup op zak, terug te keren op het oude nest. In Utrecht, bij de FC. Van Loen, ABC-voetballer, haalde het maximale uit zijn profcarriere.

 Meer

Toneel gemist

Eerder Vandaag | 19:00 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 56 van 78 - Het goddelijke toneelstuk - KRO-NCRV Het is feest in Flake: ter gelegenheid van het Balder Vis Festival wordt een toneelstuk opgevoerd. Wickie, Ylvie en Gilby spelen mee, Halvar, Ylva, Urobe, Tjure, Faxe en Snorre ook. Frigg (Ylva) maakt zich zorgen over Balder (Ylvie). Terecht: Balder wordt betoverd en in slaap gebracht door Loki (Gilby). Odin (Halvar) en zijn mannen moeten naar de Onderwereld om een remedie te halen bij de godin Hel (Urobe). Ze komen bij de poortwachter van de Onderwereld, Garmr (Snorre). Hij laat hen een test doen: ze moeten reus Utgard (Faxe) met z'n voeten van de grond krijgen, dan mogen ze door. Uiteindelijk lukt het. Hel vertelt dat hij Balder kan wekken met tranen van alle wezens ter wereld. De goden gaan op weg, vangen tranen op. Eenmaal terug bij Hel blijken er tranen te ontbreken: die van Loki. Loki wil niet huilen, Thor verzint een list: ze gaan uien snijden. Loki huilt, de tranen worden opgevangen, Balder komt tot leven. Iedereen blij, Loki bekent schuld, het toneelstuk eindigt. Ulme wil nog een lied zingen, wordt weggehoond.

Eerder Vandaag | 18:42 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De Pups Redden de Show / De Pups Redden een Spook De pups gaan een toneelstuk opvoeren, maar het decor dat Kaptein Turbot heeft gebouwd stort in. // Rubble denkt 's nachts een spook te zien, maar uiteindelijk blijkt het de slaapwandelende Marshall.

Eerder Vandaag | 17:12 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 38 - Het Drama Octo heeft een toneelstuk geschreven. Als 'n grote producent het niet wil oppakken, besluit hij het in de Krokante Krab te gaan opvoeren.

Eerder Vandaag | 15:25 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Enge Clowns Theodore wil dolgraag de rol van monster in een toneelstuk, dus doet Alvin voor hoe je mensen echt laat schrikken. Maar Theodore schrikt zo erg dat hij verstijft als een standbeeld. Krijgt Alvin Theodore weer in beweging voor de auditie?

Eerder Vandaag | 12:49 Telekids Mini's: Zigby

Zigby schrijft een toneelstuk Animatieserie over de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden, Mickey en Pico. Ze beleven avonturen op een exotisch eiland waar achter iedere hoek een ander verhaal schuilt. De naïeve Mickey heeft een blind vertrouwen in Zigby en volgt hem meestal in zijn enthousiasme, terwijl de plichtsgetrouwe Pico de zebra's met alle pootjes op de grond houdt.

Eerder Vandaag | 09:07 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Op het Toneel Freeze en Twirl hebben hun eerste publieke optreden.

Eerder Vandaag | 07:48 Jabaloe

Het toneelstuk Kinderserie. In de Saloon van Moe Jabaloe spelen zich de leukste en dwaaste avonturen van het hele Wilde Westen af. Moe Jabaloe ziet er misschien wel uit als een stokoud en versleten omaatje, zelf vindt ze dat ze in de bloei van haar leven is. Ze heeft er geen moeite mee om haar zoon Joe allemaal klusjes te laten doen of de andere bewoners van Jabaloe Town de les te leren.