Je vindt hier de programma's van Toernooi op tv We hebben de volgende programma's voor Toernooi Death in Paradise: Seizoen 7 Aflevering 2 Het team betreedt de lucratieve wereld van professionele pokertoernooien als de favoriet voor de. Sturm der Liebe: Morgen - Valentina viert haar verjaardag. Fabien verheugt zich erop om op haar feestje te mogen draaien. Christoph wil. Ben 10: Overmorgen - Tijdens een bezoekje aan tweelingstad besluiten Ben en Gwen mee te doen aan een lasergametoernooi. Maar. Muppet Baby´s: Overmorgen - Het grote Muppet Sporttoernooi / Een Aardappel is mijn beste vriend: Een sporttoernooi! / Gonzo heeft een. Fifa Club World Cup 2019: Overmorgen - Liveverslag van een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA. LPGA: CME Group Tour Championship Hoogtepunten: Overmorgen - Verslag van de vierde dag van het CME Group Tour Championship toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag. LPGA: CME Group Tour Championship Hoogtepunten: 18/12 - Verslag van de vierde dag van het CME Group Tour Championship toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag. Fifa Club World Cup 2019: 18/12 - Liveverslag van een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd. Avatar: De Legende Van Aang: 18/12 - Seizoen 2 Aflevering 6 De Blinde Bandiet: In de zoektocht naar een leraar Aardsturen voor Aang gaan ze naar een. American Chopper: 20/12 - Bill Murray Bike - Part 1, Seizoen 3 Aflevering 72 Bill Murray Bike Part 1: Bill Murray vraagt OCC een chopper. WK darts: o.a. Van Barneveld: Gisteren - Darts, Live verslag van het WK darts, met vanavond onder anderen Raymond van Barneveld in de eerste ronde.. Live: WK darts 2020: Eergisteren - Darts, Live verslag van de eerste avond van het WK darts 2020, het toernooi dat vanaf vanavond tot en met. Sturm der Liebe: Gisteren - Valentina viert haar verjaardag. Fabien verheugt zich erop om op haar feestje te mogen draaien. Christoph. Nella De Ridderprinses: Gisteren - Seizoen 1 Aflevering 20 Sneeuw gezocht / Hup, Drakenbloempjes, hup!: Nella zoekt naar de Kristallen Ijspegel. Sturm der Liebe: Eergisteren - Valentina viert haar verjaardag. Fabien verheugt zich erop om op haar feestje te mogen draaien. Christoph. Sturm der Liebe: Eergisteren - Valentina viert haar verjaardag. Fabien verheugt zich erop om op haar feestje te mogen draaien. Christoph. LPGA: CME Group Tour Championship Hoogtepunten: Eergisteren - Verslag van de vierde dag van het CME Group Tour Championship toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag.

Toernooi op tv (overige uitzendingen NL)

Vr 20 december 2019 | 11:55 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Animatieserie. Kerstwinnaars. Leo en Tijg missen de finale van het hockeytoernooi, maar gebruiken hun hockeysticks om een sneeuwpop redden.

Za 21 december 2019 | 00:00 A Knight's Tale IMDb: 6.9

21/12 - IMDB * 6.9 - Avonturenfilm, A Knight's Tale is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2001. Met Heath Ledger, Rufus Sewell en Shannyn Sossamon in de hoofdrol. Deze productie heeft onder andere de muziek van Queen's We Will Rock ...

A Knight's Tale is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2001. Met Heath Ledger, Rufus Sewell en Shannyn Sossamon in de hoofdrol. Deze productie heeft onder andere de muziek van Queen's We Will Rock You en David Bowie's Golden Years. William is een jonge schildknaap die heel behendig is in steekspelen. Wanneer zijn meester plots sterft, besluit William met zijn kameraden Roland en Wat de wijde wereld in te trekken. Onderweg maken ze kennis met de onbekende schrijver Geoffrey Chaucer. William kan hem ervan overtuigen om stamboomdocumenten te vervalsen en hem tot ridder te benoemen. Met zijn gloednieuwe identiteit op zak, besluit William om die ridderstitel ook alle eer aan te doen en zijn kansen te wagen in een gerenommeerde, landelijke competitie. Dit is een doorn in het oog van ridder Adhemar. Wanneer William verliefd wordt op een schone jonkvrouw die voor Adhemar is bestemd, ontstaan er moeilijkheden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-knights-tale

Za 21 december 2019 | 08:45 Zappsport

Aflevering 79 - Sportprogramma voor kinderen. The battle kerstmis. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.

Zo 22 december 2019 | 08:45 Zappsport

Aflevering 80 - Sportprogramma voor kinderen. Zappsporter van het Jaar 2019. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.

Wo 25 december 2019 | 23:35 Midsomer Murders

Seizoen 19 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Last man out. Tijdens een crickettoernooi wordt het lichaam van de sterspeler gevonden, vlak na een glorieuze overwinning. Barnaby komt steeds meer te weten over het verleden van het slachtoffer, maar wordt zelf ook terug in de tijd gekatapulteerd. Gedurende het onderzoek stuit hij namelijk op een oude bekende. Het mysterieuze weerzien roept vele vragen op.

Za 28 december 2019 | 08:45 Zappsport

Aflevering 80 - Sportprogramma voor kinderen. Zappsporter van het Jaar 2019. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.

Toernooi op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:55 Death in Paradise

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Het team betreedt de lucratieve wereld van professionele pokertoernooien als de favoriet voor de winst halverwege het pokerspel wordt vergiftigd. 2/8

Morgen | 06:50 Sturm der Liebe

Valentina viert haar verjaardag. Fabien verheugt zich erop om op haar feestje te mogen draaien. Christoph wil na het toernooi een paar weken op reis met Alicia. Ze aarzelt, maar stemt toch in met zijn voorstel. Xenia blijft haar charmes bovenhalen bij Michael.

Overmorgen | 06:00 Ben 10

Tijdens een bezoekje aan tweelingstad besluiten Ben en Gwen mee te doen aan een lasergametoernooi. Maar wanneer Ben met Kevin in een team terechtkomt moeten ze toch proberen om samen te werken als ze willen winnen.

Overmorgen | 10:25 Muppet Baby´s

Het grote Muppet Sporttoernooi / Een Aardappel is mijn beste vriend: Een sporttoernooi! / Gonzo heeft een nieuwe vriend.

Overmorgen | 20:00 Fifa Club World Cup 2019

Liveverslag van een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen. Gastland dit jaar is Qatar.

Overmorgen | 22:30 LPGA: CME Group Tour Championship Hoogtepunten

LPGA: CME Group Tour Championship Hoogtepunten. Verslag van de vierde dag van het CME Group Tour Championship toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag.

Wo 18 december 2019 | 09:30 LPGA: CME Group Tour Championship Hoogtepunten

LPGA: CME Group Tour Championship Hoogtepunten. Verslag van de vierde dag van het CME Group Tour Championship toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag.

Wo 18 december 2019 | 20:00 Fifa Club World Cup 2019

Liveverslag van een wedstrijd op het wereldkampioenschap voetbal voor clubs, een door de FIFA georganiseerd voetbaltoernooi waaraan de winnaars van zes continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserend land deelnemen. Gastland dit jaar is Qatar.

Wo 18 december 2019 | 21:40 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De Blinde Bandiet: In de zoektocht naar een leraar Aardsturen voor Aang gaan ze naar een ondergronds toernooi Aardsturen waar ze een blinde maar zeer krachtige Aardmeester treffen.

Vr 20 december 2019 | 09:00 American Chopper

Seizoen 3 - Aflevering 72 - Bill Murray Bike - Part 1: Bill Murray vraagt OCC een chopper voor hem te bouwen die geïnspireerd is op zijn rol in 'Caddyshack'. De motor zal tijdens een golftoernooi voor een goed doel worden geveild.

Di 24 december 2019 | 09:30 Tekken

24/12 - In het jaar 2039 hebben wereldoorlogen de mensheid bijna weggevaagd en worden continenten geleid door machtige bedrijven. Topman Heihachi Mishima is organisator van Tekken, het grootste vechtsportevenement ter wereld dat de massa's mensen ...

In het jaar 2039 hebben wereldoorlogen de mensheid bijna weggevaagd en worden continenten geleid door machtige bedrijven. Topman Heihachi Mishima is organisator van Tekken, het grootste vechtsportevenement ter wereld dat de massa's mensen rustig moet houden en de winnaar eeuwige roem belooft. Ook de opstandige straatvechter Jin Kazama wil eraan deelnemen. Maar zijn motivatie is om bloedige wraak op Heihachi te kunnen nemen die hij schuldig acht voor de dood van zijn moeder. Tijdens het toernooi openbaart zich de duistere zijde van het Mishima-imperium en ontdekt Jin een geheim project dat de wereld voor altijd kan veranderen.

Di 24 december 2019 | 13:10 Teen Mom OG

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Maxi en Taylor gaan met de familie naar Atlanta voor Bentley's honkbaltoernooi en Ryan komt ook opdagen. Cheyennes vader ondervraagt Matt over z'n onvoorwaardelijke liefde. Cory en Taylor bespreken het idee om met z'n allen af te spreken.

Di 24 december 2019 | 21:20 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Sjoelbakhelden / Professor Octo: Patrick en SpongeBob mogen Meerminman en Mosseljongen vervangen tijdens een sjoelbaktoernooi. Met de kleding aan van hun helden latenze zich een beetje gaan als hoders van de wet. // Octo geeft zich uit voor Octor Fancyson, een groot musicus. Hij gaat lesgeven op een conservatorium. Alles gaat goed tot hij Patrick en SpongeBob in de klas krijgt.

 Meer

Toernooi gemist

Gisteren 19:59 WK darts: o.a. Van Barneveld

Gisteren - Darts, Live verslag van het WK darts, met vanavond onder anderen Raymond van Barneveld in de eerste ronde. ...

Live verslag van het WK darts, met vanavond onder anderen Raymond van Barneveld in de eerste ronde. Laatste WK Raymond van Barneveld begint aan zijn laatste wereldkampioenschap. In 2007 won hij het toernooi door in de finale dartslegende Phil Taylor te verslaan. In de eerste ronde is de Amerikaan Darin Young zijn tegenstander. Het programma - Mark McGeeney - Matt Campbell (eerste ronde) - Jamie Hughes - Zoran Lerchbacher (eerste ronde) - Raymond van Barneveld - Darin Young (eerste ronde) - Rob Cross - Huybrechts/Nentjes (tweede ronde) Documentaire In het uur voor deze uitzending, tussen 19:00 en 20:00 uur, is de documentaire 'Van Barneveld: Het Fenomeen' te zien op RTL 7. Alle hoofdrolspelers blikken terug op de imposante WK-successen van Raymond van Barneveld. Hij won namelijk ook vier keer het WK van dartsbond BDO. Bekijk het volledige speelschema van het WK darts op gids.tv/6485/speelschema-wk-darts-2020

Eergisteren 19:58 Live: WK darts 2020

Eergisteren - Darts, Live verslag van de eerste avond van het WK darts 2020, het toernooi dat vanaf vanavond tot en met ...

Live verslag van de eerste avond van het WK darts 2020, het toernooi dat vanaf vanavond tot en met woensdag 1 januari dagelijks (behalve met kerst en op oudjaarsdag) live wordt uitgezonden op RTL 7. Titelverdediger Michael van Gerwen is één van de elf Nederlanders die aan het wereldkampioenschap beginnen. De beste 32 darters van de wereld, met daarbij vier Nederlanders, beginnen in de tweede ronde. Vanaf de eerste avond zijn er ook al tweederondepartijen, zoals deze vrijdag Michael van Gerwen tegen de winnaar van Jelle Klaasen - Kevin Burness, die eerder op de avond gespeeld wordt. Marcel Maijer en Koert Westerman ontvangen elke dag analisten in de studio om het WK darts te bespreken. De partijen van deze openingsavond: - Jelle Klaasen - Kevin Burness (eerste ronde) - Kim Huybrechts - Geert Nentjes (eerste ronde) - Luke Humphries - Devon Petersen (eerste ronde) - Michael van Gerwen - Klaasen/Burness (tweede ronde) Bekijk het volledige speelschema van het WK darts op gids.tv/6485/speelschema-wk-darts-2020

Eerder Vandaag | 04:45 Sturm der Liebe

Valentina viert haar verjaardag. Fabien verheugt zich erop om op haar feestje te mogen draaien. Christoph wil na het toernooi een paar weken op reis met Alicia. Ze aarzelt, maar stemt toch in met zijn voorstel. Xenia blijft haar charmes bovenhalen bij Michael.

Eerder Vandaag | 04:30 Nella De Ridderprinses

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Sneeuw gezocht / Hup, Drakenbloempjes, hup!: Nella zoekt naar de Kristallen Ijspegel om het te laten sneeuwen voor het Sneeuwfestival. Nella en haar vrienden moeten samenwerken om het toernooi om de Castelhavenbeker te winnen.

Gisteren 02:35 Sturm der Liebe

Valentina viert haar verjaardag. Fabien verheugt zich erop om op haar feestje te mogen draaien. Christoph wil na het toernooi een paar weken op reis met Alicia. Ze aarzelt, maar stemt toch in met zijn voorstel. Xenia blijft haar charmes bovenhalen bij Michael.

Eergisteren 17:50 Sturm der Liebe

Valentina viert haar verjaardag. Fabien verheugt zich erop om op haar feestje te mogen draaien. Christoph wil na het toernooi een paar weken op reis met Alicia. Ze aarzelt, maar stemt toch in met zijn voorstel. Xenia blijft haar charmes bovenhalen bij Michael.

Eergisteren 07:30 LPGA: CME Group Tour Championship Hoogtepunten

LPGA: CME Group Tour Championship Hoogtepunten. Verslag van de vierde dag van het CME Group Tour Championship toernooi, in de LPGA gespeeld op zondag.