Tijd op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:25 50 jaar Turks Fruit: de film

Geschiedkundige documentaire, Vanavond is het tweede en laatste deel van het programma 50 jaar Turks Fruit, waarin ...

Vanavond is het tweede en laatste deel van het programma 50 jaar Turks Fruit, waarin directbetrokkenen terugblikken op de film. Vorige week stond het boek centraal. Arnon Grunberg presenteert het programma. Monique van de Ven Onder anderen Karina Wolkers, Paul Verhoeven, Gerard Soeteman en Monique van de Ven, maar ook andere schrijvers, acteurs, opiniemakers, regisseurs en wetenschappers, blikken terug op de film Turks fruit. Seks In november 1969 verscheen de expliciete liefdesroman Turks Fruit van Jan Wolkers. Het boek vol seks en 'schuttingtaal' deed veel stof opwaaien, maar werd ook erkend als krachtig liefdesverhaal over kunst, liefde en dood. Best bezocht Met het boek bleek de seksuele revolutie definitief haar doorbraak te beleven in Nederland. De roman werd een bestseller en de film - die in 1973 in première ging - is nog altijd de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm aller tijden.

Vandaag | 23:05 War IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Actiethriller, Jack Crawford is een verbitterde FBI agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Chinese huurmoordenaar Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin ...

Jack Crawford is een verbitterde FBI-agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Chinese huurmoordenaar Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin moesten bekopen met de dood. Als Rogue na lange tijd opeens weer opduikt, wil Jack wraak. Als een bezetene gaat hij achter zijn vijand aan en komt terecht in een gigantische bendeoorlog. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/war

Vandaag | 21:20 Andere Tijden: Het pientere pookje

Geschiedkundig magazine, Vanavond in Andere Tijden: Het pientere pookje. David van Lennep en Peter Hissink, oud DAF ...

Vanavond in Andere Tijden: Het pientere pookje. David van Lennep en Peter Hissink, oud-DAF-rijders, ruimtevaartdeskundige Piet Smolders en Rob Koch, leider van het DAF racingteam in 1968, bespreken de traploze automatische transmissie (CVT) van de allereerste DAF personenauto, een vondst van de gebroeders van Doorne in 1958, die daarmee hun tijd ver vooruit waren. Want ondanks het imago van 'truttenschudder met jarretelgordel' bewezen coureurs David van Lennep, Peter Hissink, Rob Slotemaker en Rob Janssen met hun Formule 3 race-DAFs dat DAF niet onderdeed voor de grote merken: tijdens de non-stop monsterrit van Londen naar Sydney in 1968 haalden de équipes de eindstreep zonder noemenswaardige mankementen. Een Dakota DC-3 van Martinair begeleidde de rijders onderweg en De Telegraaf en AVRO maakten de prestaties wereldkundig.

Vandaag | 21:30 Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers

Praatprogramma over de actualiteit, Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar ...

Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar vaste vriendinnen, Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma, ook Steph Raeymaekers (40) aan. Zij is geboren uit een anonieme spermacocktail en wil weten waar ze vandaan komt. Ook seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé zijn te gast en vertellen waarom zij pleiten voor seksueel genot voor vrouwen. Anonieme spermacocktail Raeymaekers is donorkind, maar heeft haar biologische vader nog niet gevonden. Ze wil hem dolgraag ontmoeten. In Ladies Night vertelt ze erover. Ook spreekt ze de Verenigde Naties in Genève volgende week toe over de rechten van donorkinderen. De medische wetenschap maakt voor oudere vrouwen met een kinderwens steeds meer mogelijk: ook Nederlandse vrouwen zoeken hun heil in het buitenland voor een anonieme (commerciële) donor. Seksueel genot Daarnaast schuiven seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé aan. Zij pleiten beiden voor seksueel genot voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat mannen nog steeds meer plezier beleven aan seks dan vrouwen. Er is sprake van een orgasme gap: 95 procent van de heteroseksuele mannen komt klaar tijdens seks en bij vrouwen is dat slechts 65 procent. Wat kunnen we daar aan doen? Vaste vriendinnen Naast de gasten zijn uiteraard ook weer drie vaste vriendinnen van Westrik aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma aan. In de talkshow bespreken zij met Westrik wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Vandaag | 23:05 Pauw special: Parkinson

Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond in een speciale Pauw aandacht voor de ziekte van Parkinson! De ziekte van ...

Vanavond in een speciale Pauw aandacht voor de ziekte van Parkinson! De ziekte van Parkinson is de snelst groeiende neurologische ziekte wereldwijd. In Nederland lijden er ruim 50.000 mensen aan. Het is een ingewikkelde ziekte die zich kenmerkt door het uitvallen van de motoriek, waardoor mensen bijvoorbeeld heftig trillen of trager bewegen. Minder bekend zijn de vele andere symptomen zoals de depressies, obstipatie en slaapproblemen. Parkinson is ongeneselijk en blijft vaak verborgen, omdat het ook een ziekte is met een taboe. Patiënten zijn vaak bang dat ze gelijk worden afgeschreven. Onjuist, de ziekte is niet te genezen, maar wel te behandelen waardoor patiënten goed kunnen functioneren. We praten met Rob en Henriëtte de Nijs over de schok van de diagnose en wat dit betekent voor zijn zangcarrière. Er is nog een Bekende Nederlander die aan de ziekte lijdt. Hij hield lange tijd zijn mond maar vertelt vanavond voor het eerst zijn verhaal. Neuroloog professor van het Radboudumc, Bas Bloem, vertelt wat de ziekte van Parkinson betekent, wat de symptomen zijn en hoe ze te behandelen zijn? En Annelien Oosterbaan was pas 33 jaar toen zij de diagnose Parkinson kreeg. Hoe gaat zij met de ziekte om en kan ze nog werken? Vanavond bij Pauw!

Vandaag | 22:35 Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger zijn en met hun buitenlandse geliefde in een ander land wonen. Daar zijn de cultuur en levenswijze compleet anders dan thuis. Niet eenvoudig Tijdens hun zwangerschap beseffen ze steeds meer dat het land waar ze wonen mijlenver afstaat van wat ze gewend zijn en dat het opvoeden van een kind in dit land niet altijd eenvoudig zal zijn. Suriname De eerste aflevering gaat over de 26-jarige Marceline in Suriname. In 2016 liep ze daar stage. In haar vrije tijd gaat ze op salsales en ontmoet daar Zach (32). Als de vriendschap uitmondt in een relatie, vestigt Marceline zich permanent in Paramaribo. Nachtmerrie Al snel is ze in verwachting van hun eerste kindje. In Suriname betekent dat lang wachten voor controles bij de gynaecoloog, geen voorbereiding op de bevalling en babyspullen van lage kwaliteit. Maar dat alles valt nog in het niet bij Marcelines bevalling, die één grote nachtmerrie wordt.

Vandaag | 20:32 Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Make-overprogramma waarin een team aan de slag gaat met excentrieke moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden. De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingpakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt. De 50-jarige Martha heeft vijf zoons. Sinds haar scheiding 21 jaar geleden werkt ze in de horeca en kleedt ze zich heel opvallend. Ze krijgt mede door haar borstvergroting veel aandacht van 'vieze mannen', zoals zoon Dylan ze noemt. Hij wil dat zijn moeder zich meer naar haar leeftijd gaat kleden.

Overmorgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6125 - Nederlandse soap. Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor gaat. Billy voelt dat ze iets voor Shanti moet doen als zij teleurgesteld is in de liefde en dus gaat ze bij Rik langs... Valentijn is getuige van een misdaad en komt in actie.

Morgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6124 - Nederlandse soap. Nina wil iets voor haar moeder betekenen en eist dat Lucas met haar meedoet. Daans plannen voor een romantische date worden doorkruist door Pucks verwijten. Lana vindt dat Sjors en Amir hun geheim moeten openbaren.

Morgen | 21:50 Nieuw: Dienders

Morgen - Realityreeks, In de nieuwe documentaireserie Dienders worden acht jonge agenten in opleiding gevolgd tijdens ...

In de nieuwe documentaireserie Dienders worden acht jonge agenten in opleiding gevolgd tijdens hun eerste jaar op de politieacademie. De zes afleveringen zijn vanaf vanavond elke donderdag om 21:45 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv. Praktijk De agenten-in-opleiding zitten niet alleen in de schoolbanken, maar moeten ook direct de straat op om te laten zien wat ze in de praktijk waard zijn. Zes van hen komen te werken in het zware district Zuid. Agressie Daar is agressie, armoede en huiselijk geweld de standaard en zijn schietpartijen eerder regel dan uitzonderingen zijn. Zoektocht In de docuserie zie je de agenten zijn hun eerste keer preventief fouilleren en een lange zoektocht naar de moeder van een hopeloos verdwaalde kleuter. Ze worden ook gevolgd in hun dagelijks leven.

Ma 18 november 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6126 - Nederlandse soap. Lucas heeft een ziekenhuisfobie, dus staat Nina er alleen voor. Janine ontmoet een lotgenoot waarvan ze niet veel begrijpt. Anton heeft zwijgplicht, maar Ludo zet hem onder druk. Bobby maakt het alleen maar erger voor zichzelf als hij agressief wordt.

Di 19 november 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6127 - Nederlandse soap. Een pechdag voor Puck: zowel zakelijk als privé zit het enorm tegen. Tiffy neemt Janine in vertrouwen over een fout van Lucas. Nina heeft het fijn met Bing en dat verwart haar. Laura probeert Janine te beschermen, maar Janine wil daar niets van weten.

Morgen | 23:05 Living the Light - Robby Müller IMDb: 7.5

Morgen - IMDB * 7.5 - Kunstdocumentaire, Living the Light Robby Müller is een Nederlandse documentaire uit het jaar 2018. Deze docu gaat over Robby Müller: DoP (director of photography). Geen van zijn films lijkt op de vorige en hij verzette als ...

Living the Light - Robby Müller is een Nederlandse documentaire uit het jaar 2018. Deze docu gaat over Robby Müller: DoP (director of photography). Geen van zijn films lijkt op de vorige en hij verzette als geen ander de bakens van zijn vak. Hoe kan het dat zijn werk desondanks altijd herkenbaar is als een echte Müller? In 2016 werd Robby Müller geëerd met de tentoonstelling Master of Light in het EYE Filmmuseum in Amsterdam. Daarin werd voor het eerst op grote schaal zijn persoonlijke archief ontsloten bestaande uit honderden polaroids, foto’s en videodagboeken, die het jaar erop in Berlijn te zien was. Dit archief ligt ook ten grondslag aan deze film van Claire Pijman over Robby’s blik, werk en leven , waarvoor Jim Jarmusch de muziek verzorgde. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/living-the-light-robby-muller

Wo 20 november 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6128 - Nederlandse soap. Linda hoopt dat Rover en Kimberly hun reisplannen uitstellen. Om wat zekerder te zijn, praat ze op Kimberly in. Nina wordt boos op Daan als hij geen geduld voor haar kan opbrengen. Ze lucht haar hart bij Shanti. Rik krijgt een geheim van Daan te horen.

Do 21 november 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6129 - Nederlandse soap. Shanti wordt door Rik uitgedaagd. Billy schiet haar dochter te hulp als het in de keuken allemaal niet zo vlot gaat. Lana vraagt Bobby op date, dan komt ze erachter dat hij tegen haar gelogen heeft. Rover gaat een strijd aan met zijn moeder.

Overmorgen | 22:00 Breakdown IMDb: 6.9

Overmorgen - IMDB * 6.9 - Actiethriller, Breakdown is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Mostow ('Terminator 3: Rise of the Machines'). Met Kurt Russell en Kathleen Quinlan in de hoofdrol. ...

Breakdown is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Mostow ('Terminator 3: Rise of the Machines'). Met Kurt Russell en Kathleen Quinlan in de hoofdrol. Tijdens hun reis naar San Diego stranden Jeff en Amy met autopech middenin de woestijn. Een vriendelijke vrachtwagenchauffeur biedt het getrouwde stel hulp aan, waarop Amy besluit met hem mee te rijden naar een eetcafé om daar een garage te bellen. Als de tijd verstrijkt, begint Jeff zich steeds meer zorgen te maken om zijn vrouw en uiteindelijk krijgt hij zijn auto toch weer aan de praat. Eenmaal gearriveerd bij het eetcafé, ontdekt hij dat Amy daar nooit is aangekomen. De radeloze Jeff begint een zoektocht naar zijn vrouw, die blijkt te zijn gekidnapt en wordt vastgehouden voor losgeld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/breakdown

Vr 22 november 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6130 - Nederlandse soap. Lucas neemt zich voor om zijn moeder nu écht bij te staan in het ziekenhuis. Shanti geniet van haar date, totdat de romantiek gruwelijk verstoord wordt. Billy en Laura brullen mee met smartlappen en hebben de grootste lol.

Overmorgen | 20:30 Terug: 90 Day Fiancé

Overmorgen - Aflevering 1, Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer ...

Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer nieuwe Amerikanen te zien die samen met hun geliefde uit het buitenland hopen op een gezamenlijke toekomst in de VS. Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/ kanaal-tlc. Trouwen De nieuwe koppels hebben 90 dagen de tijd, want zo lang is het visum van de buitenlandse geliefde geldig. De enige manier om het verblijf permanent te maken is door te trouwen. Korte tijd Kun je elkaar in zo'n korte tijd genoeg leren kennen? De nieuwe liefdesperikelen van de nieuwe koppels zijn elke vrijdag om 20:30 uur te volgen op TLC.

Overmorgen | 20:25 Docu: Louis Theroux - Mothers on the Edge

Overmorgen - Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische ...

Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische problemen. Stress De zwangerschap en het moederschap zijn vaak de gelukkigste tijd voor een vrouw - zo wordt gezegd - maar het kan soms ook gepaard gaan met veel stress en psychologische problemen. In het Verenigd Koninkrijk krijgt een op de vijf vrouwen last van een psychische aandoening tijdens het eerste levensjaar van haar kind. Psychiatrische afdelingen Louis Theroux gaat in deze documentaire naar twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen waar de moeders tijdens hun behandeling kunnen blijven zorgen voor hun kind. Louis onderzoekt waar de oorzaak ligt van hun toestand en ontdekt hoe uitdagend de zorg is voor twee mensen die in de meest kwetsbare periode van hun leven zitten.

Morgen | 00:20 Pauw special: Parkinson

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond in een speciale Pauw aandacht voor de ziekte van Parkinson! De ...

Herhaling. Vanavond in een speciale Pauw aandacht voor de ziekte van Parkinson! De ziekte van Parkinson is de snelst groeiende neurologische ziekte wereldwijd. In Nederland lijden er ruim 50.000 mensen aan. Het is een ingewikkelde ziekte die zich kenmerkt door het uitvallen van de motoriek, waardoor mensen bijvoorbeeld heftig trillen of trager bewegen. Minder bekend zijn de vele andere symptomen zoals de depressies, obstipatie en slaapproblemen. Parkinson is ongeneselijk en blijft vaak verborgen, omdat het ook een ziekte is met een taboe. Patiënten zijn vaak bang dat ze gelijk worden afgeschreven. Onjuist, de ziekte is niet te genezen, maar wel te behandelen waardoor patiënten goed kunnen functioneren. We praten met Rob en Henriëtte de Nijs over de schok van de diagnose en wat dit betekent voor zijn zangcarrière. Er is nog een Bekende Nederlander die aan de ziekte lijdt. Hij hield lange tijd zijn mond maar vertelt vanavond voor het eerst zijn verhaal. Neuroloog professor van het Radboudumc, Bas Bloem, vertelt wat de ziekte van Parkinson betekent, wat de symptomen zijn en hoe ze te behandelen zijn? En Annelien Oosterbaan was pas 33 jaar toen zij de diagnose Parkinson kreeg. Hoe gaat zij met de ziekte om en kan ze nog werken? Vanavond bij Pauw!

Za 16 november 2019 | 21:15 Nederland op film: Sinterklaas

16/11 - Geschiedkundige documentaire, Vanavond is de sinterklaasaflevering uit de documentaireserie Nederland op film ...

Vanavond is de sinterklaasaflevering uit de documentaireserie Nederland op film opnieuw te zien. Amateurfilmers Aan de hand van de video's die Nederlandse amateurfilmers maakten tijdens de sinterklaasviering thuis en tijdens de intocht van de Sint en zijn Pieten, wordt het verhaal van de viering van het feest in Nederland verteld. Traditie Voor veel Nederlanders is het sinterklaasfeest de meest geliefde traditie en dat is terug te zien aan de vele uren ingezonden amateurfilms. Het huiselijke geluk spat af van de super 8-films en de 16mm-films. Pakjesavond Ondertussen veranderde er veel in de loop der tijd: de rollen die Sint en Piet vervullen, de uitbundigheid van het feest, de manier waarop het feest wordt gevierd en hoe pakjesavond de standaard werd. Alle aspecten komen voorbij in de beelden die de amateurfilmers van Nederland maakten.

Morgen | 00:30 Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie ...

Herhaling. Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar vaste vriendinnen, Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma, ook Steph Raeymaekers (40) aan. Zij is geboren uit een anonieme spermacocktail en wil weten waar ze vandaan komt. Ook seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé zijn te gast en vertellen waarom zij pleiten voor seksueel genot voor vrouwen. Anonieme spermacocktail Raeymaekers is donorkind, maar heeft haar biologische vader nog niet gevonden. Ze wil hem dolgraag ontmoeten. In Ladies Night vertelt ze erover. Ook spreekt ze de Verenigde Naties in Genève volgende week toe over de rechten van donorkinderen. De medische wetenschap maakt voor oudere vrouwen met een kinderwens steeds meer mogelijk: ook Nederlandse vrouwen zoeken hun heil in het buitenland voor een anonieme (commerciële) donor. Seksueel genot Daarnaast schuiven seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé aan. Zij pleiten beiden voor seksueel genot voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat mannen nog steeds meer plezier beleven aan seks dan vrouwen. Er is sprake van een orgasme gap: 95 procent van de heteroseksuele mannen komt klaar tijdens seks en bij vrouwen is dat slechts 65 procent. Wat kunnen we daar aan doen? Vaste vriendinnen Naast de gasten zijn uiteraard ook weer drie vaste vriendinnen van Westrik aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma aan. In de talkshow bespreken zij met Westrik wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

 Meer
Je vindt hier de programma's van Tijd op tv We hebben de volgende programma's voor Tijd 50 jaar Turks Fruit: de film: Geschiedkundige documentaire, Vanavond is het tweede en laatste deel van het programma 50 jaar Turks Fruit, waarin. War: IMDB * 6.2 - Actiethriller, Jack Crawford is een verbitterde FBI agent, compleet geobsedeerd door zijn werk. Jaren terug bonden hij en zijn partner Tom de strijd aan met de mysterieuze Chinese huurmoordenaar Rogue. Een strijd die Tom en zijn gezin. Andere Tijden: Het pientere pookje: Geschiedkundig magazine, Vanavond in Andere Tijden: Het pientere pookje. David van Lennep en Peter Hissink, oud DAF. Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers: Praatprogramma over de actualiteit, Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar. Pauw special: Parkinson: Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond in een speciale Pauw aandacht voor de ziekte van Parkinson! De ziekte van. Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland: Reality-show, Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd spin off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman. Hotter Than My Daughter: Reality-show, Seizoen 8 Aflevering 2 Make overprogramma waarin een team aan de slag gaat met excentrieke moeders die er. Goede Tijden, Slechte Tijden: Overmorgen - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6125 Nederlandse soap. Sjors wil van Bobby af omdat haar gezin eraan onderdoor. Goede Tijden, Slechte Tijden: Morgen - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6124 Nederlandse soap. Nina wil iets voor haar moeder betekenen en eist dat Lucas. Nieuw: Dienders: Morgen - Realityreeks, In de nieuwe documentaireserie Dienders worden acht jonge agenten in opleiding gevolgd tijdens. Goede Tijden, Slechte Tijden: 18/11 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6126 Nederlandse soap. Lucas heeft een ziekenhuisfobie, dus staat Nina er alleen. Goede Tijden, Slechte Tijden: 19/11 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6127 Nederlandse soap. Een pechdag voor Puck: zowel zakelijk als privé zit het. Living the Light - Robby Müller: Morgen - IMDB * 7.5 - Kunstdocumentaire, Living the Light Robby Müller is een Nederlandse documentaire uit het jaar 2018. Deze docu gaat over Robby Müller: DoP (director of photography). Geen van zijn films lijkt op de vorige en hij verzette als. Goede Tijden, Slechte Tijden: 20/11 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6128 Nederlandse soap. Linda hoopt dat Rover en Kimberly hun reisplannen. Goede Tijden, Slechte Tijden: 21/11 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6129 Nederlandse soap. Shanti wordt door Rik uitgedaagd. Billy schiet haar dochter. Breakdown: Overmorgen - IMDB * 6.9 - Actiethriller, Breakdown is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Mostow ('Terminator 3: Rise of the Machines'). Met Kurt Russell en Kathleen Quinlan in de hoofdrol.. Goede Tijden, Slechte Tijden: 22/11 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6130 Nederlandse soap. Lucas neemt zich voor om zijn moeder nu écht bij te staan. Terug: 90 Day Fiancé: Overmorgen - Aflevering 1, Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer. Docu: Louis Theroux - Mothers on the Edge: Overmorgen - Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische. Pauw special: Parkinson: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond in een speciale Pauw aandacht voor de ziekte van Parkinson! De. Nederland op film: Sinterklaas: 16/11 - Geschiedkundige documentaire, Vanavond is de sinterklaasaflevering uit de documentaireserie Nederland op film. Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie.

Tijd op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:43 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. My favorite mistake. Izzie wordt wakker in het bed van George en maakt zich snel uit de voeten voor de wekker afgaat. Wanneer George wakker wordt, blijkt al snel dat hij zich door de drank niets meer kan herinneren van hun nacht samen. Callie vraagt George om hun ruzie te vergeten. Vandaag moeten ze immers het perfecte koppel spelen want haar vader komt op bezoek om George te ontmoeten. Colin Marlow heeft een tienjarenplan uitgewerkt voor het ziekenhuis. Iedereen wil de positie van Richard veroveren en werkt ook zijn eigen plan uit. Mark probeert bij Miranda te achterhalen wat het ziekenhuis nodig heeft, maar daar heeft ze nu geen tijd voor. Ze kan alleen denken aan wat nu meteen moet gebeuren.

Morgen | 06:00 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Nightmare on Altman Street. Josh Flagg heeft een pand van halverwege de 20e eeuw dat projectontwikkelaars willen slopen. Josh en Heather zijn weer terug en moeten hun droomhuis op tijd in de wacht zien te slepen.

Morgen | 06:30 Bumba

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Animatieserie. Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.

Morgen | 08:51 Ruimtekuikens in de ruimte

Animatieserie. Vriend-slag / Verrekte tijd

Morgen | 09:25 Kindertijd

Kinderblok met een gevarieerd kinderprogramma

Morgen | 10:00 Koffietijd

Seizoen 34 - Aflevering 54 - Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur

Morgen | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 145 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Benja Bruining, Paul Haenen, Wilbert Plijnaar, Karin Luiten, Mariska van Kolck en Dook van Dijck

Morgen | 10:20 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 20 - Amerikaanse animatieserie. Let's Go Fly a Coot. Bart gaat roken om indruk te maken op Annika, de nicht van Millhouse. De rest van het gezin krijgt te horen over opa's tijd bij de luchtmacht.

Morgen | 11:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6123 - Nederlandse soap. Lucas en Tiffy zijn heel onzeker of ze het als ouders wel goed doen. Jojo wordt gevraagd als zangeres, maar houdt af omdat ze de aanleiding te emotioneel vindt. Nina zit klem tussen twee situaties die al haar aandacht vragen.

Morgen | 11:15 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 83 - Culinair programma waarin tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel zet

Morgen | 13:05 Kindertijd

Kinderblok met een gevarieerd kinderprogramma

Morgen | 13:30 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Morgen | 15:05 Kosmoo

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Belgische avontuurlijke jeugdserie. Het ponymysterie. De pony van Robbe's nichtje Fran gedraagt zich vreemd. Tijdens een toernooi wordt Fran zelfs van haar pony gegooid. Robbe en Ellis denken dat er kwade opzet in het spel is en gaan op onderzoek.

Morgen | 15:20 Pauw special: Parkinson

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond in een speciale Pauw aandacht voor de ziekte van ...

Herhaling. Vanavond in een speciale Pauw aandacht voor de ziekte van Parkinson! De ziekte van Parkinson is de snelst groeiende neurologische ziekte wereldwijd. In Nederland lijden er ruim 50.000 mensen aan. Het is een ingewikkelde ziekte die zich kenmerkt door het uitvallen van de motoriek, waardoor mensen bijvoorbeeld heftig trillen of trager bewegen. Minder bekend zijn de vele andere symptomen zoals de depressies, obstipatie en slaapproblemen. Parkinson is ongeneselijk en blijft vaak verborgen, omdat het ook een ziekte is met een taboe. Patiënten zijn vaak bang dat ze gelijk worden afgeschreven. Onjuist, de ziekte is niet te genezen, maar wel te behandelen waardoor patiënten goed kunnen functioneren. We praten met Rob en Henriëtte de Nijs over de schok van de diagnose en wat dit betekent voor zijn zangcarrière. Er is nog een Bekende Nederlander die aan de ziekte lijdt. Hij hield lange tijd zijn mond maar vertelt vanavond voor het eerst zijn verhaal. Neuroloog professor van het Radboudumc, Bas Bloem, vertelt wat de ziekte van Parkinson betekent, wat de symptomen zijn en hoe ze te behandelen zijn? En Annelien Oosterbaan was pas 33 jaar toen zij de diagnose Parkinson kreeg. Hoe gaat zij met de ziekte om en kan ze nog werken? Vanavond bij Pauw!

Morgen | 16:20 Jacobine

Aflevering 21 - Talkshow over de actualiteit en 'de zin' in samenleving en cultuur. Is de Kristallnacht wel verleden tijd?. Jacobine Geel in gesprek met Wolfgang Kotek, ooggetuige van de Kristallnacht, radiopresentator Frits Spits en schrijver van de bestseller 't Hooge Nest', Roxane van Iperen.

Morgen | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 146 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Loes Haverkort, Floris Verbeij, Hanneke Dessing, Robin Koops en Elin Seebus.

Morgen | 17:25 Het Blok Australië

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Australische spelshow. In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Morgen | 17:30 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 84 - Culinair programma waarin tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel zet

Morgen | 17:45 De Ganges met Sue Perkins

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse reportagereeks waarin Sue Perkins langs de Indiase rivier de Ganges reist. Sue Perkins begint aan het laatste traject van haar reis in Patna. De hoofdstad van de Indiase deelstaat Bihar was in koloniale tijden een belangrijk knooppunt in de Britse opiumhandel, maar staat nu te boek als een educatief, wetenschappelijk en medisch centrum. In Kolkata vindt ze Rakhi terug, een straatkind dat ze tijdens een bezoek twee jaar geleden leerde kennen. Ze zoekt ook uit welke maatregelen worden genomen om de Bengaalse tijger te beschermen. Sue eindigt haar reis op het eiland Sagar, waar twee miljoen mensen van plan zijn om in de heilige rivier te baden.

Morgen | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 29 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Morgen | 20:25 Keuringsdienst van Waarde

Aflevering 23 - Consumentenmagazine. Vloerbrood. Nooit bij stilgestaan hoe een brood gebakken wordt. Maar er is brood dat zich trots op de borst slaat. Het heet vloerbrood en zou op de vloer van de oven gebakken zijn. Of bakt de bakker ons een poets? De Keuringsdienst steekt zijn neus in de oven en ontdekt dat vloerbrood niet altijd een vloer gezien hoeft te hebben.

Morgen | 20:30 Team Spoedeisende Hulp

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin artsen en verpleegkundigen worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden op de afdeling Spoedeisende Hulp van diverse ziekenhuizen. We volgen de behandelingen vanaf binnenkomst op de spoedeisende hulp en zien de gevoelens en ervaringen van de teams die zich dag en nacht inzetten voor patiënten in acute situaties.

Morgen | 21:25 S.W.A.T

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse actieserie. Trigger Creep. S.W.A.T. haast zich naar de volgende plek waar een schutter op de vlucht zou toeslaan. Hondo neemt wat tijd voor een persoonlijk onderzoek. Jessica krijgt een onverwachte kans.

Overmorgen | 00:00 Van Kroeg Tot Wereldpodium

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentaire over de ontwikkeling van het fenomeen darts. We krijgen te zien hoe de sport zich van een spelletje in de kroeg tot professionele wedstrijden in volgepakte arena's heeft ontwikkeld. Deze documentaire geeft een unieke kijk achter de schermen en grootheden als Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor en Raymond van Barneveld doen hun verhaal. De camera brengt de hoogspanning waaronder topspelers staan tijdens de wedstrijden feilloos in beeld.

Overmorgen | 00:55 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse politieserie. Cleared History. Gavin Jacobs wordt thuis dood teruggevonden met de keel doorgesneden. Volgens zijn huisgenoot was de hij laatste tijd erg paranoïde.

Overmorgen | 01:05 Keuringsdienst van Waarde

Aflevering 23 - Consumentenmagazine. Vloerbrood. Nooit bij stilgestaan hoe een brood gebakken wordt. Maar er is brood dat zich trots op de borst slaat. Het heet vloerbrood en zou op de vloer van de oven gebakken zijn. Of bakt de bakker ons een poets? De Keuringsdienst steekt zijn neus in de oven en ontdekt dat vloerbrood niet altijd een vloer gezien hoeft te hebben.

Overmorgen | 08:10 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de beste uitkijk. Het is tijd voor het Glendragon-jamfestijn. Mike gaat op de uitkijk staan om zeker te weten dat de Vikingen niet de jam komen opeten.

Overmorgen | 09:30 Kindertijd

Kinderblok met een gevarieerd kinderprogramma

Overmorgen | 10:00 Koffietijd

Seizoen 34 - Aflevering 55 - Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur

Overmorgen | 10:20 Tijd voor MAX

Aflevering 146 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Loes Haverkort, Floris Verbeij, Hanneke Dessing, Robin Koops en Elin Seebus.

 Meer

Tijd op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:45 Kenny

Documentaire over de voormalige Liverpool voetballer en manager Kenny Dalglish, met name over zijn carrière als speler en over zijn tijd bij Liverpool, de club die hij leidde tussen 1985 en 1991. Naast hoogtepunten komen ook de dieptepunten aan bod, zoals de ramp in Hillsborough in 1989, waarbij 96 supporters van Liverpool stierven tijdens het bijwonen van een halve finale in de FA Cup.

Morgen | 00:05 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 00:30 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 03:40 Forged In Fire

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Nepalese Kukri. Vier wapensmeden moeten met vier verschillende metalen een dodelijk wapen smeden. Slechts twee van hen gaan door en hebben vijf dagen de tijd om een van de dodelijkste wapens uit de militaire geschiedenis te maken, de Nepalese kukri.

Morgen | 04:40 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 05:05 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Morgen | 07:15 Animal Cops Houston

Seizoen 17 - Aflevering 5 - Breathe: De Houston SPCA krijgt een melding van een dode puppy in een tuin, maar bij aankomst ontdekt het team dat het dier nog leeft. Zijn ze echter nog op tijd om de puppy te redden?

Morgen | 07:15 Animal Cops Houston

Seizoen 17 - Aflevering 5 - Breathe: De Houston SPCA krijgt een melding van een dode puppy in een tuin, maar bij aankomst ontdekt het team dat het dier nog leeft. Zijn ze echter nog op tijd om de puppy te redden?

Morgen | 13:50 Forged In Fire

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Cutlass. Na een zware testronde hebben twee wapensmeden slechts vijf dagen de tijd om de legendarische kortelas te smeden. Met 'piratenzwaarden' in de hand beklimmen we het bovendek en onderwerpen we onze zwaarden aan verschillende testrondes.

Morgen | 14:45 John Doe, Vigilante

Morgen - In de straten van de stad stikt het van de criminelen die roven, verkrachten en moorden. De autoriteiten doen weinig voor de slachtoffers. Eén man, die John Doe genoemd wordt, treedt keihard op tegen dit onrecht. Op brute wijze legt hij de ...

In de straten van de stad stikt het van de criminelen die roven, verkrachten en moorden. De autoriteiten doen weinig voor de slachtoffers. Eén man, die John Doe genoemd wordt, treedt keihard op tegen dit onrecht. Op brute wijze legt hij de misdadigers om die hun straf ontlopen. Ondanks de moorden die hij pleegt, is hij enorm populair bij de pers en de bevolking. Maar de zaken lopen uit de hand wanneer meer individuen zich gaan voordoen als John Doe. De normen vervagen als mensen te pas en te onpas voor eigen rechter gaan spelen. Tijd voor de echte John Doe om met een drastische actie een eind te maken aan de geëscaleerde situatie.

Morgen | 16:55 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

Morgen - In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Morgen | 19:00 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Double Trouble: Het is bijna tijd is voor Dr. Emily's zwangerschapsverlof, maar niet voordat Dr. Pol en het team een groep jonge dieren heeft behandeld.

Morgen | 23:30 Fast N' Loud

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Tune It Up: De Monkeys en Big Mike proberen de Datsun 280Z uit 1975 op tijd af te krijgen voor hun debuut op SEMA. Maar Richard vreest dat ze het door een ontbrekend onderdeel niet gaan halen.

Overmorgen | 00:05 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 00:30 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 03:40 Forged In Fire

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Cutlass. Na een zware testronde hebben twee wapensmeden slechts vijf dagen de tijd om de legendarische kortelas te smeden. Met 'piratenzwaarden' in de hand beklimmen we het bovendek en onderwerpen we onze zwaarden aan verschillende testrondes.

Overmorgen | 04:40 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 05:00 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 05:20 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Overmorgen | 06:30 Filth

Overmorgen - Corrupte en doorgesnoven politie agent Bruce Robertson staat op het punt promotie te krijgen. Als hij tenminste een brute moord op weet te lossen. Bruce gaat meedogenloos te werk en schuwt niet om zijn eigen collega's onder de bus te ...

Corrupte en doorgesnoven politie-agent Bruce Robertson staat op het punt promotie te krijgen. Als hij tenminste een brute moord op weet te lossen. Bruce gaat meedogenloos te werk en schuwt niet om zijn eigen collega's onder de bus te gooien. Op een zeker moment raakt hij verstrikt in zijn eigen web van bedrog, corruptie en hallucinates. Kan Bruce zich nog op tijd los krijgen en ontdoen van de viezigheid waar hij al tijden in rolt?

 Meer

Tijd gemist

Eerder Vandaag | 13:58 Beau

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: In september werd advocaat Derk Wiersum ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: In september werd advocaat Derk Wiersum doodgeschoten voor zijn woning in Buitenveldert. Vandaag kwam naar buiten dat het huis waar hij woonde met zijn vrouw en twee kinderen al weken voor zijn dood in de gaten werd gehouden door de vermoedelijke daders. Vanavond praat Peter R. De Vries ons bij. Zaterdag speelt Oranje het cruciale duel om de plaatsing voor het Europees Kampioenschap 2020. Een gelijkspel tegen Noord-Ierland is genoeg, maar gaat dat lukken? NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg volgde vandaag de eerste training van Oranje en praat ons vanavond bij. Jachtvlieger worden op een F16, het is een jongensdroom met donkere schaduwkanten. Vanavond vertelt de meest ervaren F16-piloot van Nederland, Joost Luijsterburg hoe het is om zo’n indrukwekkend toestel te besturen en spreken we schrijvers van het boek ‘Missie F16’, Silvan Schoonhoven en Olof van Joolen. Over precies een half jaar vindt de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats in Ahoy. Maar over een maand barst het songfestival-circus al los in de Ziggo Dome tijdens het Grote Songfestivalfeest dat wordt gepresenteerd door Cornald Maas en Tim Douwsma. Vanavond geven de twee mannen een mini-college waarin ze vertellen hoe ons land van zich van de onderste regionen opwerkte tot een succesreeks met als hoogtepunt de winst van Duncan Laurence.

Eerder Vandaag | 12:00 Opsporing verzocht: de moord op Derk Wiersum

Magazine, Herhaling. In de uitzending van Opsporing verzocht van dinsdag 12 november, om 20.30 uur te zien op NPO 1, is ...

Herhaling. In de uitzending van Opsporing verzocht van dinsdag 12 november, om 20.30 uur te zien op NPO 1, is extra aandacht voor de moord op Derk Wiersum. Het huis van de vermoorde advocaat werd al weken voor de moord in de gaten gehouden, en de politie brengt meerdere auto's in verband met de aanslag. Vluchtauto Een witte Opel Combo, die vermoedelijk werd gebruikt als vluchtauto, werd begin oktober al getraceerd door de politie; de bestuurder van die auto is de enige persoon die tot nu toe vast zit in verband met de moord op Wiersum. Ook is er een grijze Volkswagen Transporter door de politie geconfisqueerd. Deze werd twee dagen vóór de moord op de advocaat nog gezien in de straat waar hij woont. Verkenning De politie gaat ervan uit dat de Volkswagen werd gebruikt tijdens de verkenningstochten in de buurt van het huis van Wiersum. Voordat deze straat ingereden kan worden, moesten de auto's door een straat waar camera's hangen. Aan de hand van deze beelden hoopt de politie op tips. Wiersum werd op 18 september doodgeschoten. Hij was de advocaat van Nabil B., kroongetuige in de zaak tegen Ridouan Taghi.

Eerder Vandaag | 10:00 Koffietijd

Magazine, Leco van Zadelhoff groeide uit tot Nederlands bekendste kapper en visagist. Nu geeft hij als ...

Leco van Zadelhoff groeide uit tot Nederlands bekendste kapper en visagist. Nu geeft hij als gasthoofdredacteur in de nieuwe Nouveau tips & tricks aan vrouwen op leeftijd om 'Ageless Beauties' te worden en te blijven! Emma Levie studeerde Beeld en Taal aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Ze is een creatieve duizendpoot en houdt er van om te tekenen. Op 7 november verschijnen er 4 herdrukken van Claudia Roden in de winkel. De Joodse keuken, Arabesque, De smaken van Italië en De smaken van Spanje. Op verzoek van Claudia heeft Emma de tekeningen op de omslag mogen tekenen! Synthia Stoffer begon in 2001 met free fighten en boksen. Ze heeft maar één missie en dat is vrouwen sterker en zelfbewuster te maken. Niet alleen door ze fysieke zelfverdedigingstechnieken te leren, maar ook door ze mentaal weerbaarder te maken. Met haar persoonlijke- en vechtsportervaring zette Synthia in 2017 haar eigen programma op. Ze deelt straks haar verhaal en geeft ze tips! Claudia Roden is een Britse kookboekenauteur van Egyptische komaf. Ze schreef tientallen boeken, en is vanwege de heruitgaven en kookboekenweek een week in Nederland! Ze komt hierover vertellen in Koffietijd.

Gisteren 20:30 Nieuw: Grenzeloos Verliefd - Baby in het Buitenland

Gisteren - Reality-show, Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd spin off 'Baby in het Buitenland' uit. ...

Vanaf vanavond zendt Net5 de Grenzeloos Verliefd-spin-off 'Baby in het Buitenland' uit. Jennifer Hoffman presenteert de vier afleveringen elke dinsdag om 20:30 uur. Anders In dit programma volgt Jennifer Nederlandse vrouwen die zwanger zijn en met hun buitenlandse geliefde in een ander land wonen. Daar zijn de cultuur en levenswijze compleet anders dan thuis. Niet eenvoudig Tijdens hun zwangerschap beseffen ze steeds meer dat het land waar ze wonen mijlenver afstaat van wat ze gewend zijn en dat het opvoeden van een kind in dit land niet altijd eenvoudig zal zijn. Suriname De eerste aflevering gaat over de 26-jarige Marceline in Suriname. In 2016 liep ze daar stage. In haar vrije tijd gaat ze op salsales en ontmoet daar Zach (32). Als de vriendschap uitmondt in een relatie, vestigt Marceline zich permanent in Paramaribo. Nachtmerrie Al snel is ze in verwachting van hun eerste kindje. In Suriname betekent dat lang wachten voor controles bij de gynaecoloog, geen voorbereiding op de bevalling en babyspullen van lage kwaliteit. Maar dat alles valt nog in het niet bij Marcelines bevalling, die één grote nachtmerrie wordt.

Eergisteren 15:55 Pauw: o.a. Annie Schreijer-Pierik en Lamyae Aharouay

Eergisteren - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Annie Schreijer Pierik en Lamyae ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Annie Schreijer-Pierik en Lamyae Aharouay over het CDA Het discussiestuk ‘Zij aan zij’ van het wetenschappelijk bureau van het CDA is Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik rauw op het dak gevallen. Ze vindt het onvoorstelbaar dat uitgerekend haar CDA de boeren minder wil laten exporteren. De kiezers op het platteland zullen op deze manier afhaken, waarschuwt ze. Aan de vooravond van het grote najaarscongres van het CDA schuift Annie Schreijer-Pierik aan bij PAUW. Ook te gast is politiek redacteur Lamyae Aharouay van NRC. Hoe kijkt zij aan tegen deze opvallende koerswijziging van het CDA en hoe verwacht zij dat dit morgen zal worden ontvangen op het partijcongres? Britt Dekker over haar nieuwe serie 'Opgezadeld met Britt' In de nieuwe SBS6-serie Opgezadeld met Britt krijgt Nederland een kijkje achter de schermen van het drukke leven van Britt Dekker. Ze staat voor een grote uitdaging: ze moet de trainingen met paard George voor het Nederlands Kampioenschap Dressuur en een drukke tv-carrière combineren. Haar fans zijn lyrisch, televisierecensent Angela de Jong een stuk minder. Vanavond reageert Britt in PAUW. Jan Willem Poot, Floris Verdoes en Lotte Asveld over gameverslaving Zo’n miljoen Nederlanders vermaken zich met computerspelletjes. De keerzijde is dat gameverslaving de snelst stijgende vorm van verslaving is onder jongeren. Jan Willem Poot is oprichter van de Yes We Can Clinics, een jeugdkliniek waar veel jongeren in behandeling zijn voor een gameverslaving. Alleen dit jaar hebben al 500 jongeren zich hier voor aangemeld. Floris Verdoes was 2,5 jaar zwaar gameverslaafd en richtte na zijn afkicken een praatgroep op voor jongeren. Tot slot schuift ook Lotte Asveld aan. Haar zoon van 12 jaar vertoont zorgelijk gedrag als het op gamen aankomt. Zij wil dat de politiek zich ermee gaat bemoeien en verslavende elementen in games gaat verbieden. De tv-week van Martijn Koning Deze week in de tv-rubriek van Pauw: cabaretier Martijn Koning. Nu bezig met de try-outs van zijn eindejaarsvoorstelling, maar hij maakte ook tijd om te kijken naar films, voetbal (Ajax!) en het nieuws.

Eerder Vandaag | 20:02 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6123 - Nederlandse soap. Lucas en Tiffy zijn heel onzeker of ze het als ouders wel goed doen. Jojo wordt gevraagd als zangeres, maar houdt af omdat ze de aanleiding te emotioneel vindt. Nina zit klem tussen twee situaties die al haar aandacht vragen.

Eerder Vandaag | 19:25 First Dates

Seizoen 5 - Aflevering 28 - Datingshow waarin singles met elkaar op blind date gaan in het 'First Dates'-restaurant. Het 'First Dates'-restaurant opent voor de vijfde keer haar deuren. Dit restaurant onderscheidt zich van andere eetgelegenheden omdat de gasten single zijn en op zoek naar de ware. De vrijgezellen komen uit het hele land en zijn van alle leeftijden. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?

Eerder Vandaag | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Fart Jokes, Pie and Celeste. Charlie voelt zich schuldig over de breuk van Jake en Celeste. Om zijn neefje te helpen, spoort hij hem aan om zich te gaan verontschuldigen en, wanneer dat niet helpt, met andere meisjes af te spreken. Ondertussen krijgt Herb het zwaar te verduren wanneer Judith ontdekt dat hij tijd doorbrengt met Alan. Herb besluit dan maar stiekem af te spreken met Alan.

Eerder Vandaag | 18:34 Grey's Anatomy

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. My favorite mistake. Izzie wordt wakker in het bed van George en maakt zich snel uit de voeten voor de wekker afgaat. Wanneer George wakker wordt, blijkt al snel dat hij zich door de drank niets meer kan herinneren van hun nacht samen. Callie vraagt George om hun ruzie te vergeten. Vandaag moeten ze immers het perfecte koppel spelen want haar vader komt op bezoek om George te ontmoeten. Colin Marlow heeft een tienjarenplan uitgewerkt voor het ziekenhuis. Iedereen wil de positie van Richard veroveren en werkt ook zijn eigen plan uit. Mark probeert bij Miranda te achterhalen wat het ziekenhuis nodig heeft, maar daar heeft ze nu geen tijd voor. Ze kan alleen denken aan wat nu meteen moet gebeuren.

Eerder Vandaag | 18:00 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. The Perspiration Implementation. Wanneer de jongens leren schermen van Barry Kripke, bevindt Sheldon zich in een onaangename situatie. Kripke lijkt namelijk geïnteresseerd te zijn in Amy. Stuart vindt maar moeilijk vrouwelijke klanten voor de stripwinkel, dus Amy, Penny en Bernadette helpen hem.

Eerder Vandaag | 18:00 Brain Games

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Battle of The Ages: Er werd lange tijd aangenomen dat de hersenen na verloop van tijd verouderen, maar sommige hersenfuncties verbeteren naarmate we ouder worden en soms gedraagt je brein zich niet naar zijn leeftijd.

Eerder Vandaag | 17:30 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 83 - Culinair programma waarin tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel zet

Eerder Vandaag | 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 145 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Benja Bruining, Paul Haenen, Wilbert Plijnaar, Karin Luiten, Mariska van Kolck en Dook van Dijck

Eerder Vandaag | 16:50 Kenny

Documentaire over de voormalige Liverpool voetballer en manager Kenny Dalglish, met name over zijn carrière als speler en over zijn tijd bij Liverpool, de club die hij leidde tussen 1985 en 1991. Naast hoogtepunten komen ook de dieptepunten aan bod, zoals de ramp in Hillsborough in 1989, waarbij 96 supporters van Liverpool stierven tijdens het bijwonen van een halve finale in de FA Cup.

Eerder Vandaag | 15:50 Vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Lifestylemagazine waarin Kees Tol en stylisten de uitdaging aangaan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Zeventien jaar geleden sloeg de vonk over bij de Udenaren Roel en Rianne. Ze zijn allebei vanuit hun ouderlijk huis gaan samenwonen en in hun eerste woning werden Maud en Jip geboren. Twee jaar geleden verhuisden Roel en Rianne naar deze twee-onder-een kapwoning. Het was vooral voor Rianne een moeilijke periode omdat ze in korte tijd haar vader en haar zus heeft verloren. Hun hoofd stond niet naar het inrichten van hun huis, ook de vorm van de woonkamer maakt het moeilijk om er een eenheid in te krijgen.

Eerder Vandaag | 15:38 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 73 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Eerder Vandaag | 13:50 Forged In Fire

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Nepalese Kukri. Vier wapensmeden moeten met vier verschillende metalen een dodelijk wapen smeden. Slechts twee van hen gaan door en hebben vijf dagen de tijd om een van de dodelijkste wapens uit de militaire geschiedenis te maken, de Nepalese kukri.

Eerder Vandaag | 13:21 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Eerder Vandaag | 12:55 Forged In Fire

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Viking Sword. Vier wapensmeden moeten materiaal uit een auto hergebruiken en een zwaard smeden in een race tegen de klok. Slechts twee van hen gaan door naar de laatste ronde, waarin ze vijf dagen de tijd hebben om een vikingzwaard te smeden.

Eerder Vandaag | 12:40 Lassie Animated

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Animatieserie. In de val. Tijdens een zware onweersbui komt er veel modder en wrakhout los, waardoor er een dam ontstaat die het water naar de vallei tegenhoudt. De dieren krijgen dorst en de parkwachters gaan op onderzoek. Gerard kijkt in een grot om de oorzaak te zoeken en valt, waarbij hij vast komt te zitten tussen stenen.

Eerder Vandaag | 12:06 Er

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. No brain, no gain. Peter Benton gaat tijdens elk vrij moment naar de kamer van baby Megan, die door zijn schuld stervende is. Alleen een mirakel kan het kindje nog redden. Dokter Keaton wil dat Benton geduld leert uitoefenen en geeft hem de opdracht bij Megan te waken. John Carter ontfermt zich over meneer Percy, een mentaal gehandicapte man die een tumor in de keel heeft.

Eerder Vandaag | 11:15 Wat Eten We?

Seizoen 2 - Aflevering 82 - Culinair programma waarin tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel zet

Eerder Vandaag | 11:10 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 20 - Amerikaanse animatieserie. Let's Go Fly a Coot. Bart gaat roken om indruk te maken op Annika, de nicht van Millhouse. De rest van het gezin krijgt te horen over opa's tijd bij de luchtmacht.

Eerder Vandaag | 11:06 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6122 - Nederlandse soap. Nina doet er alles aan om Daan te negeren omdat er geen toekomst voor hen is. Anton wordt onder druk gezet om vertrouwelijke informatie openbaar te maken. Sjors zoekt steun in haar idee dat Bobby geen geschikt vriendje voor haar dochter is.

Eerder Vandaag | 10:50 Kenny

Documentaire over de voormalige Liverpool voetballer en manager Kenny Dalglish, met name over zijn carrière als speler en over zijn tijd bij Liverpool, de club die hij leidde tussen 1985 en 1991. Naast hoogtepunten komen ook de dieptepunten aan bod, zoals de ramp in Hillsborough in 1989, waarbij 96 supporters van Liverpool stierven tijdens het bijwonen van een halve finale in de FA Cup.

Eerder Vandaag | 10:40 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Eerder Vandaag | 10:30 Fast N' Loud

Seizoen 1 - Aflevering 23 - No Bull Bonneville: Richard en Aaron kopen een Bonneville uit 1959 die ze voor de komst van Richards Australische vrienden willen opknappen. Ze hebben drie dagen; krijgen ze de auto voor die tijd af?

Eerder Vandaag | 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 144 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast is Loes Luca. Ze speelt de hoofdrol in de Nederlandse speelfilm Mi Vida over een gepensioneerde kapster die ervan droomt een kapsalon in Spanje te beginnen. De film werd geregisseerd door Norbert ter Hall. * Het derde seizoen van de Britse serie The Crown is te zien op Netflix. Daarin komen de gebeurtenissen rond het Britse koningshuis in de periode 1964-1976 aan de orde. Conservator van Paleis Het Loo Paul Rem heeft de serie bekeken en hij licht een tipje van de sluier op. * Dichter Jaap Robben is in de poëziearchieven gedoken en heeft wat dichtpareltjes over de 'gekkendag' 11 november opgediept.

Eerder Vandaag | 10:00 Chuggington Medaille Race

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Amerikaanse animatieserie. Geen tijd te verliezen

Eerder Vandaag | 09:25 Kindertijd

Kinderblok met een gevarieerd kinderprogramma

Eerder Vandaag | 08:00 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Poke Pawn. Zet je schrap als de Pawn Stars een zeer waardevolle Pokémon-collectie in de winkel krijgen. Strijdt Rick voor een koopje of wordt hij verslagen? Dan is het tijd dat de Pawn Stars een horlogeaansteker van Dunhill uit 1926 in de winkel ontvangen.

Eerder Vandaag | 06:55 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Nightmare on Altman Street. Josh Flagg heeft een pand van halverwege de 20e eeuw dat projectontwikkelaars willen slopen. Josh en Heather zijn weer terug en moeten hun droomhuis op tijd in de wacht zien te slepen.

Eerder Vandaag | 06:35 Bumba

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Animatieserie. Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.

Eerder Vandaag | 05:30 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Poke Pawn. Zet je schrap als de Pawn Stars een zeer waardevolle Pokémon-collectie in de winkel krijgen. Strijdt Rick voor een koopje of wordt hij verslagen? Dan is het tijd dat de Pawn Stars een horlogeaansteker van Dunhill uit 1926 in de winkel ontvangen.

Eerder Vandaag | 05:30 America's Wild Spaces

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Jewels of The Canyonlands: Canyonlands is een van de mooiste nationale parken in Amerika. Maar dit ruige terrein is meer dan mooi; het is een geschiedenisboek van de tijd.

Eerder Vandaag | 05:20 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Eerder Vandaag | 05:00 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Eerder Vandaag | 04:40 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Eerder Vandaag | 04:30 Gold Rush

Seizoen 6 - Aflevering 7 - El Dorado Dream: De zonen van Klondike zijn terug voor meer goud, de Hoffmans willen hun reputatie opnieuw opbouwen, Parkers tijd zit er misschien op en zal de familie Beets weer aan de top komen?

Eerder Vandaag | 00:30 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Eerder Vandaag | 00:05 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Gisteren 23:30 Fast N' Loud

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Bad Bass: De Monkeys en gastmonteur Brian Bass lopen achter met de Ford Coupe uit 1934. Richard regelt ondertussen een fotoshoot met Hot Rod Magazine, in de hoop dat de Ford op tijd afkomt.

Gisteren 22:35 Trippers

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Reisreportagereeks met indringende, bijzondere en verborgen verhalen over wat jonge mensen in het buitenland bezighoudt. Zuid- Afrika. In Zuid-Afrika lopen de levens van jagers en stropers gevaarlijk dicht langs elkaar. Emma ziet hoe rijke trophy hunters tegen betaling op de mooiste dieren mogen jagen en daarmee de basis leggen voor een wel heel aparte industrie. Aan de andere kant ziet Maurice hoe er, ter bescherming van dezelfde wilde dieren, met scherp wordt geschoten op stropers. Zo loopt jagen en gejaagd worden in de reservaten van Zuid-Afrika onnavolgbaar door elkaar.

Gisteren 22:15 Raul

Gisteren - Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in ...

Na dertig jaar werken in de kapperszaak die hij van zijn ouders heeft geërfd, begint Raúl zijn dagelijkse routine te veranderen om zijn klanten iets nieuws te vertellen. Hij probeert dichter bij zijn buren te komen, bezoekt een bar in de buurt van zijn huis en brengt wat tijd door op het buurtplein, waar hij een dame ontmoet met wie hij een vreemde relatie opbouwt.

Gisteren 20:30 John McEnroe - In The Realm Of Perfection

John McEnroe - In The Realm Of Perfection. Een documentaire die zich afspeelt tijdens de finale van de French Open van 1984 tussen John McEnroe en Ivan Lendl, in een tijd waarin McEnroe de beste speler van de wereld was.

Gisteren 19:30 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Poke Pawn. Zet je schrap als de Pawn Stars een zeer waardevolle Pokémon-collectie in de winkel krijgen. Strijdt Rick voor een koopje of wordt hij verslagen? Dan is het tijd dat de Pawn Stars een horlogeaansteker van Dunhill uit 1926 in de winkel ontvangen.

Gisteren 18:55 Daughter of Mine

Gisteren - De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar ...

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina’s wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker.

Gisteren 18:15 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. The 2003 Approximation. Sheldon leert van een verandering in zijn leven en besluit terug te keren naar 2003, een makkelijkere tijd voordat hij Leonard en Penny ontmoette.

Gisteren 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 144 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast is Loes Luca. Ze speelt de hoofdrol in de Nederlandse speelfilm Mi Vida over een gepensioneerde kapster die ervan droomt een kapsalon in Spanje te beginnen. De film werd geregisseerd door Norbert ter Hall. * Het derde seizoen van de Britse serie The Crown is te zien op Netflix. Daarin komen de gebeurtenissen rond het Britse koningshuis in de periode 1964-1976 aan de orde. Conservator van Paleis Het Loo Paul Rem heeft de serie bekeken en hij licht een tipje van de sluier op. * Dichter Jaap Robben is in de poëziearchieven gedoken en heeft wat dichtpareltjes over de 'gekkendag' 11 november opgediept.

Gisteren 16:15 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 20 - Amerikaanse animatieserie. Let's Go Fly a Coot. Bart gaat roken om indruk te maken op Annika, de nicht van Millhouse. De rest van het gezin krijgt te horen over opa's tijd bij de luchtmacht.

Gisteren 15:50 Cultuurshock

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin Nederlandse gezinnen worden uitgedaagd om een week te wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. De vakanties van de Almelose familie Webbink bestaan uit bakken in de zon, lekker eten en vooral niks doen. Moeder Anouk wil haar twee verwende pubers laten inzien dat ze het zo slecht nog niet hebben, dus gaat dit jaar het roer om! De nuchtere Twentenaren worden gedropt in Mongolië bij een herdersvolk dat rondtrekt over de kale hoogvlakte met hun dieren en tent. 40 graden is hier geen uitzondering, maar bakken in de zon? Daar hebben de Mongolen en dus ook de Webbinkjes geen tijd voor. Belaagd door honderden vliegen moeten ze schapen scheren, geiten slachten, koeien melken, mee in de vreemde rituelen en eetgewoonten én nog maar nét gewend in hun tent, moeten ze alweer verkassen! Mongolen zijn altijd in beweging!

Gisteren 14:35 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Russische animatieserie. Tijd om met mijn pony te gaan rijden. Masha leert hoe ze moet schaken van Beer en Tijger. Al gauw blijkt dat Masha een stuk beter is dan haar twee leermeesters. De partijtjes pakken heel anders uit dan Tijger en Beer voorzien hadden.

Gisteren 12:55 Forged In Fire

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Scottish Claymore. Nadat ze een zwaard moeten maken met alleen vuur en hun blote handen gaan er maar twee wapensmeden door naar de laatste ronde, waarin ze vijf dagen de tijd hebben om de iconische Schotse Claymore te maken, het legendarische wapen van William Wallace.

Gisteren 12:30 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Staying Positive: Chloe en Jordan hebben een geweldige tijd in Corfu. Shannon vraagt Charlie om bij haar in te trekken. Sassi zet de grote operatie door en Amber probeert positief te blijven over de baby. Megan en Dylan vieren Dulcie's verjaardag apart.

Gisteren 10:30 Fast N' Loud

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Beards, Builds And Beers: De mannen van GMG restaureren weer een aantal roestige juweeltjes in hun garage. Slagen ze erin de auto's op tijd voor de veiling af te krijgen en winst te maken op de verkoop?

Gisteren 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 143 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Natasja Froger, Lieke Lamb, Lévi Weemoedt, Julius Jaspers en The Dutch Tenors.

Gisteren 09:55 De stelling Van Foreest, een schaakfamilie

Documentaire over de Nederlandse schaakfamilie Van Foreest. De zes kinderen Van Foreest zijn buitengewoon getalenteerde schakers, goed getraind en al vanaf jonge leeftijd actief in de professionele schaakwereld. Hun ouders vinden dat de reguliere basisschool de kinderen niet voldoende biedt om hun talent tot bloei te laten komen. Ze geven thuisonderwijs en de hierdoor vrijgekomen tijd wordt benut voor een serieuze schaakopleiding. Hun aanpak heeft al het nodige resultaat opgeleverd. Jorden (1999), de oudste, werd op zestienjarige leeftijd de jongste in Nederland geboren schaakgrootmeester. Zijn jongere broer Lucas (2001) zit hem op de hielen. Jongste en enige dochter Machteld (2007) lijkt in de voetsporen van haar grote broers te treden. Op zesjarige leeftijd werd ze Nederlands kampioen in de categorie 'meisjes onder de tien jaar' en ze geldt misschien wel als het grootste talent van de familie.

Gisteren 09:35 The Last Detail

Gisteren - Twee matrozen worden geselecteerd om een jonge, emotioneel teruggetrokken rekruteerder van hun West Virginia basis naar een gevangenis in Massachusetts te begeleiden voor het stelen uit de liefdadigheid doos voor polio. In de ban van het ...

Twee matrozen worden geselecteerd om een jonge, emotioneel teruggetrokken rekruteerder van hun West Virginia basis naar een gevangenis in Massachusetts te begeleiden voor het stelen uit de liefdadigheid doos voor polio. In de ban van het gestuntel van de jonge rekruut en de moeilijkheidsgraad van zijn benarde situatie, tonen de twee verharde zeilers hem een goede tijd voor zijn lange verblijf in de gevangenis.

Gisteren 08:05 Kursk

Gisteren - In 2000 zinkt de Russische nucleaire onderzeeër Kursk na een explosie naar de bodem van de ijzige Barentszzee. Aan boord weten 23 matrozen zich in veiligheid te brengen in een onbeschadigd compartiment en zet kapitein luitenant ter zee ...

In 2000 zinkt de Russische nucleaire onderzeeër Kursk na een explosie naar de bodem van de ijzige Barentszzee. Aan boord weten 23 matrozen zich in veiligheid te brengen in een onbeschadigd compartiment en zet kapitein-luitenant ter zee Mikhail Averin (Matthias Schoenaerts) alles op alles om hen te redden. Ondertussen stuiten zijn vrouw (Léa Seydoux) en de andere wanhopige familieleden aan wal op een muur van politiek stilzwijgen. Hoewel de Russische marine er met haar verouderde materiaal niet in slaagt de mannen te bevrijden, wordt alle buitenlandse hulp afgehouden. Ondertussen gaat er kostbare tijd verloren.

Gisteren 07:50 Beauty Queen Murders

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Stalking Beauty: Wanneer schoonheidskoningin Elizabeth Kenyon verdwijnt, vreest de politie dat ze door een seriemoordenaar is gegrepen. Zullen ze erin slagen de dader op tijd te vinden?

Gisteren 05:20 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Gisteren 05:00 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Gisteren 04:40 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Gisteren 04:30 Gold Rush

Aflevering 6 - Treasure Island: De zonen van Klondike zijn terug voor meer goud, de Hoffmans willen hun reputatie opnieuw opbouwen, Parkers tijd zit er misschien op en zal de familie Beets weer aan de top komen?

Gisteren 02:40 Thank God It's Friday

Eergisteren - Nicole Sims bezoekt regelmatig de disco The Zoo, en hoopt zelf ooit een ster te worden. De film volgt gedurende een vrijdagavond een aantal personages die een bezoek brengen aan deze disco, waar die avond een optreden van The ...

Nicole Sims bezoekt regelmatig de disco The Zoo, en hoopt zelf ooit een ster te worden. De film volgt gedurende een vrijdagavond een aantal personages die een bezoek brengen aan deze disco, waar die avond een optreden van The Commodores gepland staat. Daartoe moeten echter wel de instrumenten op tijd aanwezig zijn.

Gisteren 00:30 Killer In Plain Sight

Amerikaanse misdaadserie over moordzaken waarbij de dader dichterbij was dan gedacht... In een reconstructie zien we hoe rechercheurs leugens van de waarheid moeten zien te onderscheiden en hoe iedere betrokkene een verdachte kan zijn. Niet zelden blijkt de geëmotioneerde partner, hulpvaardige buurman of familievriend de moordenaar te zijn die zich al die tijd in het volle zicht verborgen hield.

Eergisteren 21:30 Cultuurshock

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin Nederlandse gezinnen worden uitgedaagd om een week te wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. De vakanties van de Almelose familie Webbink bestaan uit bakken in de zon, lekker eten en vooral niks doen. Moeder Anouk wil haar twee verwende pubers laten inzien dat ze het zo slecht nog niet hebben, dus gaat dit jaar het roer om! De nuchtere Twentenaren worden gedropt in Mongolië bij een herdersvolk dat rondtrekt over de kale hoogvlakte met hun dieren en tent. 40 graden is hier geen uitzondering, maar bakken in de zon? Daar hebben de Mongolen en dus ook de Webbinkjes geen tijd voor. Belaagd door honderden vliegen moeten ze schapen scheren, geiten slachten, koeien melken, mee in de vreemde rituelen en eetgewoonten én nog maar nét gewend in hun tent, moeten ze alweer verkassen! Mongolen zijn altijd in beweging!

Eergisteren 20:30 Holland's Next Top Model

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin aanstormende vrouwelijke én mannelijke modellen strijden om de felbegeerde titel 'Holland's Next Top Model 2019'. De competitie gaat verder in Georgië! De modellen hebben geen tijd om te wennen, want meteen bij aankomst moeten ze zichzelf tijdens de Go Sees presenteren aan belangrijke Georgische designers. In groepen verkennen ze de stad, wat zorgt voor chaos en discussies. Tijdens de ELLE-shoot moeten de modellen opnieuw met elkaar werken en het blijkt al snel dat vriendschap geen garantie is voor een soepele samenwerking.

Eergisteren 20:30 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Staying Positive: Chloe en Jordan hebben een geweldige tijd in Corfu. Shannon vraagt Charlie om bij haar in te trekken. Sassi zet de grote operatie door en Amber probeert positief te blijven over de baby. Megan en Dylan vieren Dulcie's verjaardag apart.

Eergisteren 19:55 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. The Perspiration Implementation. Wanneer de jongens leren schermen van Barry Kripke, bevindt Sheldon zich in een onaangename situatie. Kripke lijkt namelijk geïnteresseerd te zijn in Amy. Stuart vindt maar moeilijk vrouwelijke klanten voor de stripwinkel, dus Amy, Penny en Bernadette helpen hem.

Eergisteren 19:30 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. The 2003 Approximation. Sheldon leert van een verandering in zijn leven en besluit terug te keren naar 2003, een makkelijkere tijd voordat hij Leonard en Penny ontmoette.

Eergisteren 19:30 World's Weirdest: Sharks

World's Weirdest: Sharks: Toen de dinosauriërs verschenen, bestonden haaien al lang. Ze hebben dus tijd genoeg gehad om zich te ontwikkelen tot zeer opmerkelijke dieren.

Eergisteren 18:30 Salvage Hunters

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Moving With The Times: Wanneer bedrijven met de tijd meegaan, koopt Drew graag hun oude spullen op. Bij een warenhuis in Essex dat de deuren gaat sluiten, vindt hij een zeldzaam bureau uit de jaren 30.

Eergisteren 17:30 House Hunters International

Seizoen 137 - Aflevering 12 - Tijd voor het gezin in Kaiserslautern: Een koppel verhuist naar het buitenland voor een nieuwe baan in Duitsland. Hij wil een korte reistijd naar zijn werk, maar zij wil graag in een leuke buurt gaan wonen.

Eergisteren 17:10 Tijd voor MAX

Aflevering 143 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen

Eergisteren 16:05 Beauty Queen Murders

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Stalking Beauty: Wanneer schoonheidskoningin Elizabeth Kenyon verdwijnt, vreest de politie dat ze door een seriemoordenaar is gegrepen. Zullen ze erin slagen de dader op tijd te vinden?

Eergisteren 12:10 E.R

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ghosts. Het is Halloween, wat betekent dat de patiënten er nog vreemder uitzien dan anders. Voor het verplegend personeel is het niet makkelijk werken. De stroom valt om de haverklap uit, en de klusjesman slaagt er maar niet in het probleem op te lossen. Tijdens de donkere momenten wordt het verhaal verteld over de geest op de vijfde verdieping. Hij werkte in de jaren '30 als dokter in het ziekenhuis en was stapelverliefd op een collega. Maar hij durfde haar niet te benaderen. Na een hele tijd was zij het wachten beu en trouwde met een ander. De arts stierf van een gebroken hart.

Eergisteren 11:55 World's Weirdest: Sharks

World's Weirdest: Sharks: Toen de dinosauriërs verschenen, bestonden haaien al lang. Ze hebben dus tijd genoeg gehad om zich te ontwikkelen tot zeer opmerkelijke dieren.

Eergisteren 10:30 Married With Children

Seizoen 6 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. The gas station show. Al wordt week van een emotionele film en wil plots meer tijd met vrouw en kinderen doorbrengen. Niemand ziet dit zitten, maar Al staat erop om met zijn stokoude Dodge een gezinsuitstap te maken. Maar hij heeft niet getankt en na vijf minuten moeten ze het wrak al duwen tot aan het tankstation. Gefrustreerd kopen Peg en de kinderen snoep en frisdrank, maar Al heeft geen cent op zak.

Eergisteren 10:15 Tijd voor MAX

Aflevering 142 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen. Te gast: Alex Klaasen, Govert van Brakel, The Kik, Friso de Zeeuw, Robèrt van Beckhoven en Pauline Broekem.

Eergisteren 08:20 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Dr. Strangeglove: Met meer dan 19.000 patiënten, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze bij de Pol Vet Services op een vreemde aandoening stuiten.

Eergisteren 07:15 World's Weirdest: Sharks

World's Weirdest: Sharks: Toen de dinosauriërs verschenen, bestonden haaien al lang. Ze hebben dus tijd genoeg gehad om zich te ontwikkelen tot zeer opmerkelijke dieren.

 Meer