Tiener op tv (tv-tip)

Morgen | 00:15 Young Adult IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Comedy, Young Adult is een Amerikaanse komische dramafilm uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Jason Reitman (bekend van de films 'Tully' en 'The Front Runner'). De hoofdrol wordt vertolkt door actrice Charlize Theron. ...

Young Adult is een Amerikaanse komische dramafilm uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Jason Reitman (bekend van de films 'Tully' en 'The Front Runner'). De hoofdrol wordt vertolkt door actrice Charlize Theron. Het verhaal gaat over de egoïstische Mavis Gary. Zij is schrijfster van populaire tienerboeken. Ze keert terug naar haar geboorteplaatsje om haar topjaren, die ze op de middelbare school had, te herbeleven. Haar belangrijke missie is om haar oude schoolvriendje, die ondertussen gelukkig getrouwd is, weer voor zich te winnen. Wanneer blijkt dat haar terugkomst niet bij iedereen in goede aarde valt, sluit Mavis een ongewone vriendschap met een oud-klasgenoot. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/young-adult

Je vindt hier de programma's van Tiener op tv We hebben de volgende programma's voor Tiener Young Adult: IMDB * 6.2 - Comedy, Young Adult is een Amerikaanse komische dramafilm uit het jaar 2011. Deze productie is geregisseerd door Jason Reitman (bekend van de films 'Tully' en 'The Front Runner'). De hoofdrol wordt vertolkt door actrice Charlize Theron.. Disappeared: Serie, Seizoen 5 Aflevering 68 Just a Nice Guy Een bescheiden tiener verdwijnt na een affaire te hebben gehad met een. Still A Mystery: Serie, Seizoen 4 Aflevering 2 The Dangerous Houses In 2013 verdwijnt tiener Brookelyn Farthing spoorloos na een feestje. Still A Mystery: Serie, Seizoen 4 Aflevering 3 Down The Hill In 2017 gaan twee jonge tieners een blokje om en verdwijnen vervolgens. 16 and Pregnant: Amusement, Seizoen 5 Aflevering 10 Savon Een veerkrachtige tiener probeert een jongen te daten die niet de vader van. The Knife That Killed Me: Film, De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen. Inside the Ambulance: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 9 Vandaag behandelen Hannah en Amy een tiener die door de pijn geen woord meer kan. Sisters: Jeugd, Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7 jarige Marine en haar zes jaar. Sisters: Jeugd, Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7 jarige Marine en haar zes jaar. ESPN Film: No Limits: Sport, Seizoen 2018 Aflevering 75 van 130 Als tiener lijdt de Franse Audrey Mestre aan scoliose, maar een ontmoeting. Sisters: Jeugd, Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7 jarige Marine en haar zes jaar. The Good Wife: Serie/soap, Seizoen 3 Pants on Fire Alicia neemt het in de rechtszaal op voor Lindsey, een tienermeisje dat enkele. Cyberbully: Misdaad, Film, Het Britse tienermeisje Casey Jacobs (Maisie WIlliams) krijgt te maken met de ergste ervaringen van het internet wanneer ze wordt lastiggevallen door een anonieme cyber stalker. De hacker houdt haar in z'n greep en als ze weigert te. Cold Case Files: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 96 A Sister Lost/Rumours of Murder Een schoonmaker van een school wordt verdacht van de. B.O.Z.: Blazing Team: Jeugd, Aflevering 1 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen.

Tiener op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:04 Cultureshock

Freaks And Geeks: the documentary Van de Amerikaanse tienerdramaserie 'Freaks And Geeks' zijn in totaal maar 12 afleveringen uitgezonden. Ondanks dat werd de serie al snel bestempeld als cultklassieker. Time Magazine plaatste de serie zelfs in het rijtje van 'beste tv-shows aller tijden'. Cast- en crewleden vertellen hoe het nu met ze gaat en blikken terug op de periode van de opnames.

Morgen | 01:37 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 22 - The Superhero in The Alley Brennan en Booth onderzoeken een vergaan lijk dat in een onorthodox kostuum in een steegje is gevonden. Ze stellen vast dat het om een tiener gaat die een geheim tweede leven leidde.

Morgen | 18:07 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 26 - Aflevering 22 Het team pakt in Den Haag de oude keuken van Michel en Nicole en hun twee tieners aan. De plaat van de koelkastdeur is afgebroken, de plank onder de vaatwasser zit los en sommige lades gaan alleen met veel geweld open. Thomas en zijn team maken er een moderne keuken van. Ondertussen houdt Tom een voorjaarschoonmaak op onze eigen boerderij en maakt verder nog een balkontafeltje.

Morgen | 22:20 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 17 van 22 - Parental Guidance Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor. In deze aflevering vertegenwoordigen Bull en het TAC-team een tienerjongen die volledig in isolatie is opgevoed. Hij staat terecht voor moord na een vuurgevecht. Terwijl het proces begint, lijkt Bull juryleden te selecteren die geloven dat zijn cliënt handelde onder de misleide invloed van de enige andere persoon die hij ooit heeft gekend, zijn vader.

Morgen | 23:34 Freedom Writers IMDb: 7.5

Morgen - IMDB * 7.5 - Drama, Freedom Writers is een Amerikaanse en Duitse biografische dramafilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Richard LaGravenese (bekend van de films 'Paris, Je T'Aime' en 'The Last 5 Years'). Met actrice ...

Freedom Writers is een Amerikaanse en Duitse biografische dramafilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Richard LaGravenese (bekend van de films 'Paris, Je T'Aime' en 'The Last 5 Years'). Met actrice Hilary Swank in de hoofdrol. De jonge lerares Erin Gruwell wordt voor de leeuwen gegooid in de Woodrow Wilson Classical High School. Ze krijgt de slechtst presterende klas toegewezen en wordt op voorhand gewaarschuwd voor hun gedrag. Zowel de school als haar omgeving zijn ervan overtuigd dat het om een stel domme en ongeïnteresseerde tieners gaat. Maar Gruwell denkt daar anders over en komt met haar eigen leerprogramma op de proppen. Gaandeweg groeit de weerstand van de directie tegenover haar onconventionele aanpak, maar beetje bij beetje wint ze het vertrouwen van de kansarme jongeren en brengt ze het beste in hen naar boven. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/freedom-writers

Overmorgen | 07:30 Antwoorden Met Bayless Conley

Seizoen 11 - Aflevering 22 Vind antwoorden op uw levensvragen met pastor Bayless Conley van de Cottonwood Church in Californië. Bayless staat bekend om zijn heldere en praktische preken. Als tiener raakte hij aan de drugs en alcohol. Na vele jaren van zoeken naar de waarheid begon hij de Bijbel te lezen en vond hij antwoorden op zijn vragen. Zijn verleden, ommekeer en sympathieke aard stellen hem in staat om veel verschillende mensen aan te spreken.

Overmorgen | 09:35 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 26 - Aflevering 22 Het team pakt in Den Haag de oude keuken van Michel en Nicole en hun twee tieners aan. De plaat van de koelkastdeur is afgebroken, de plank onder de vaatwasser zit los en sommige lades gaan alleen met veel geweld open. Thomas en zijn team maken er een moderne keuken van. Ondertussen houdt Tom een voorjaarschoonmaak op onze eigen boerderij en maakt verder nog een balkontafeltje.

Tiener op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:40 Disappeared

Seizoen 5 - Aflevering 68 - Just a Nice Guy Een bescheiden tiener verdwijnt na een affaire te hebben gehad met een aantrekkelijke jonge moeder met een moeilijke relatie. Waar is hij nu en wat verbergt Misty?

Vandaag | 11:30 Still A Mystery

Seizoen 4 - Aflevering 2 - The Dangerous Houses In 2013 verdwijnt tiener Brookelyn Farthing spoorloos na een feestje bezocht te hebben. En de familie van de vermoorde Lindsay Buziak wil weten wat er met haar is gebeurd.

Vandaag | 12:20 Still A Mystery

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Down The Hill In 2017 gaan twee jonge tieners een blokje om en verdwijnen vervolgens spoorloos. En een 13-jarige jongen verdwijnt tijdens een vakantie in Colorado. Wat is er met hen gebeurd?

Vandaag | 13:54 16 and Pregnant

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Savon Een veerkrachtige tiener probeert een jongen te daten die niet de vader van haar baby is.

Vandaag | 15:15 The Knife That Killed Me

Film, De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen ...

De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen en manipulatieve pestkop van de school, Roth. Als Paul een boodschap van Roth aan de leider van een bende op een rivaliserende school aflevert, ontbrandt er een gevaarlijke vete. Geconfronteerd met de toenemende druk van beide groepen moet Paul beslissen waar zijn vriendschap ligt, een beslissing die hem zijn leven kan kosten.

Vandaag | 15:48 Inside the Ambulance

Seizoen 1 - Aflevering 9 Vandaag behandelen Hannah en Amy een tiener die door de pijn geen woord meer kan uitbrengen en ze gaan langs bij de moeder wier driejarige dochtertje iets in haar neus heeft gestopt.

Vandaag | 15:50 Sisters

Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7-jarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy.

Vandaag | 16:01 Sisters

Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7-jarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy.

Vandaag | 16:07 ESPN Film: No Limits

Seizoen 2018 - Aflevering 75 van 130 Als tiener lijdt de Franse Audrey Mestre aan scoliose, maar een ontmoeting met de Cubaanse freediver Pipin Ferreras verandert haar leven. Ze trouwt met hem en ontwikkelt zo'n grote passie voor het duiken zonder zuurstofflessen dat ze zelfs beter wordt dan haar man. Maar als ze in 2002 het record voor de diepste duik ooit - 171 meter - wil breken slaat het noodlot toe. Een verkeerde beslissing vlak voor de duik wordt haar fataal.

Vandaag | 16:13 Sisters

Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7-jarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy.

Vandaag | 16:55 Crème de la Crème

Seizoen 1 Mira wil nog steeds voor de heropening van de crèmerie gaan en weet Jo te overtuigen om samen in het verhaal te stappen. De toekomst ziet er goed uit, tot de bank de broodnodige lening weigert. Gelukkig springt Jo's echtgenoot Elvis in de bres. Hij wil ook zijn houthandel innoveren op een ecologische manier. Dit stuit tegen de borst van Jos, zijn oudste werknemer en de spreekbuis van de behoudsgezinde arbeiders in het bedrijf. Maar Elvis heeft nog andere kopzorgen: zijn enige zus en zorgenkind Romi is plots teruggekeerd uit Milaan. Mira fleurt op in haar beginnende zaak, maar heeft het thuis moeilijk met haar tienerzoon Niko. Ondertussen moet Pierre zijn dementerende echtgenote Magda naar een verzorgingstehuis brengen. De lege plek die ze thuis achterlaat, stemt hem somber. En Hans, een rolstoelgebruiker en jeugdvriend van Jo en Mira, maakt vanop afstand zijn intrede.

Vandaag | 21:50 Three Girls

Aflevering 1 van 3 - BNNVARA Als nieuwkomer in Rochdale is de vijftienjarige Holly blij zich te kunnen aansluiten bij een vriendinnengroep. Al gauw raken Holly, Amber en Ruby echter verstrikt in een wereld van seksueel misbruik. Zelfs als Holly zich uitspreekt blijft hulp van de autoriteiten uit. Haar ouders staan machteloos totdat hulpverlener Sara de signalen opvangt. Maar ook zij ontdekt spoedig dat de situatie van de tienermeisjes niet voldoende serieus wordt genomen door de autoriteiten die hen in bescherming moeten nemen.

Morgen | 00:30 Malavita

Comedy, Giovanni Manzoni is uit het criminele leven gestapt en leeft nu met zijn vrouw en hun twee tieners onder getuigenbescherming in Frankrijk. De maffiabazen die er door Giovanni bij zijn gelapt laten de zaak echter niet rusten en de familie ...

Giovanni Manzoni is uit het criminele leven gestapt en leeft nu met zijn vrouw en hun twee tieners onder getuigenbescherming in Frankrijk. De maffiabazen die er door Giovanni bij zijn gelapt laten de zaak echter niet rusten en de familie krijgt huurmoordenaars achter zich aan. Ze verhuizen aan de lopende band en zijn nu in een kneuterig, braaf dorpje in Normandië aangekomen. Daar moeten ze zich gedeisd houden, maar het lukt geen enkel gezinslid om hun oude gewelddadige levensstijl achter zich te laten.

Morgen | 00:30 Monsters Inside Me

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Help! My Son Is a Leper Een doorgewinterde atleet wordt geveld door een mysterieuze infectie en een tiener loopt een angstaanjagende ziekte op. Verder staan de hersenen van een vrouw praktisch in brand.

Morgen | 00:30 Wolfseinde

Seizoen 1, Aflevering 10 - Geflitst. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taakt de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Morgen | 02:05 Three Girls

Aflevering 1 van 3 - BNNVARA Als nieuwkomer in Rochdale is de vijftienjarige Holly blij zich te kunnen aansluiten bij een vriendinnengroep. Al gauw raken Holly, Amber en Ruby echter verstrikt in een wereld van seksueel misbruik. Zelfs als Holly zich uitspreekt blijft hulp van de autoriteiten uit. Haar ouders staan machteloos totdat hulpverlener Sara de signalen opvangt. Maar ook zij ontdekt spoedig dat de situatie van de tienermeisjes niet voldoende serieus wordt genomen door de autoriteiten die hen in bescherming moeten nemen.

Morgen | 03:10 Monsters Inside Me

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Help! My Son Is a Leper Een doorgewinterde atleet wordt geveld door een mysterieuze infectie en een tiener loopt een angstaanjagende ziekte op. Verder staan de hersenen van een vrouw praktisch in brand.

Morgen | 04:17 Most Ridiculous

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Teen disasters Het meest bizarre programma met viral video's is terug en dit keer draait het om tienerrampen, van epische driftbuien tot enorme flaters.

Morgen | 12:00 Nachtwacht

open audiodescriptie Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld. (met open audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv-beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden)

Morgen | 12:50 The Good Dinosaur IMDb: 6.7

Morgen - IMDB * 6.7 - Comedy, The Good Dinosaur is een Amerikaanse animatiefilm uit 2015 en geproduceerd door de Pixar Animation Studios, maar gedistribueerd door Walt Disney Pictures. In een wereld waar de dinosauriërs nooit zijn uitgestorven ...

The Good Dinosaur is een Amerikaanse animatiefilm uit 2015 en geproduceerd door de Pixar Animation Studios, maar gedistribueerd door Walt Disney Pictures. In een wereld waar de dinosauriërs nooit zijn uitgestorven leeft Arlo, een 70 meter hoge tiener-Apatosaurus met een groot hart. Nadat een traumatische gebeurtenis onrust veroorzaakt in Arlo's rustige gemeenschap, gaat Arlo eropuit om de vrede te herstellen. Onderweg krijgt hij onverwachts gezelschap van een mens: het jongetje genaamd Spot. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-good-dinosaur

Morgen | 15:50 Sisters

Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7-jarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy.

Morgen | 16:00 Sisters

Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7-jarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy.

Morgen | 16:10 Sisters

Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7-jarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy.

Morgen | 19:20 Nachtwacht

Seizoen 3 - Korrigan de Waarzegster Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld.

Morgen | 20:15 Love, Simon IMDb: 7.6

Morgen - IMDB * 7.6 - Film, Love, Simon is een Amerikaanse romantische filmkomedie uit 2018, geregisseerd door Greg Berlanti, geschreven door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger en gebaseerd op de roman Simon vs. de verwachtingen van de rest van de ...

Love, Simon is een Amerikaanse romantische filmkomedie uit 2018, geregisseerd door Greg Berlanti, geschreven door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger en gebaseerd op de roman Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld (Engels: Simon vs. the Homo Sapiens Agenda) van Becky Albertalli. De jonge man Simon Spier, een homoseksuele, nog niet uit de kast gekomen, tiener die gedwongen wordt om een balans te vinden tussen zijn vrienden, zijn familie en de afperser. Hij wordt gechanteerd door deze afperser die dreigt hem te onthullen voor zijn hele school, terwijl hij tegelijkertijd probeert de identiteit te ontdekken van de anonieme klasgenoot waar hij verliefd op is geworden op het internet. Maar iedereen verdient een geweldig liefdesverhaal. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/love-simon

Morgen | 20:20 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Dubbelspel Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.

Morgen | 20:25 Nights in Rodanthe

Morgen - Film, Om haar leven weer op de rails te krijgen, trekt Adrienne Willis zich terug in het kustplaatsje Rodanthe in North Carolina, waar ze een weekend op een klein hotel past. Adrienne heeft rust nodig en geen behoefte aan een opstandige ...

Om haar leven weer op de rails te krijgen, trekt Adrienne Willis zich terug in het kustplaatsje Rodanthe in North Carolina, waar ze een weekend op een klein hotel past. Adrienne heeft rust nodig en geen behoefte aan een opstandige tienerdochter en een onberekenbare echtgenoot. Terwijl er een zware storm op komst is, arriveert de enige hotelgast. Deze dokter, Paul Flanner, is naar Rodanthe gekomen vanwege zijn eigen persoonlijke problemen. Wanneer de storm opsteekt, zoeken de twee gezelschap bij elkaar en tijdens een magisch weekend beleven ze een romance die de rest van hun leven zal beïnvloeden.

Morgen | 20:30 The Reckoning

Morgen - Misdaad, Film, Rechercheurs Robbie Green en Jane Lambert doen onderzoek naar de moord op Robbies voormalige partner. Op diens lichaam vinden ze videomateriaal van twee tieners, Rachel en AJ, die met hun eigen onderzoek bezig zijn: Rachel ...

Rechercheurs Robbie Green en Jane Lambert doen onderzoek naar de moord op Robbies voormalige partner. Op diens lichaam vinden ze videomateriaal van twee tieners, Rachel en AJ, die met hun eigen onderzoek bezig zijn: Rachel heeft ontdekt dat haar verongelukte zus betrokken was bij een ingewikkelde zaak van corruptie en zware criminaliteit. Het stel filmt alles. Telkens wanneer Robbie en Jane weer een slachtoffer vinden, zijn er ook weer een nieuwe beelden. Met iedere video ontdekken de rechercheurs steeds meer over de gewelddadige wraaktocht van de tieners en de beerput van corruptie en moord.

Overmorgen | 00:30 Wolfseinde

Seizoen 1, Aflevering 10 - Geflitst. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taakt de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Overmorgen | 00:40 Killer Kids

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Runner & Natural Born Killers Een tiener van het platteland van Indiana pleegt een dubbele moord, naar eigen zeggen in opdracht van de duivel. Samen met twee medegevangenen beraamt hij een vluchtpoging zodat hij weer aan het moorden kan slaan.

Overmorgen | 01:00 The Boy Next Door IMDb: 4.7

Morgen - IMDB * 4.7 - Film, The Boy Next Door is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2015. De hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Lopez en Ryan Guzman. Wanneer de knappe, charmante tiener Noah intrekt naast de pas gescheiden lerares Claire ...

The Boy Next Door is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2015. De hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Lopez en Ryan Guzman. Wanneer de knappe, charmante tiener Noah intrekt naast de pas gescheiden lerares Claire Peterson (Jennifer Lopez), begint ze op aandringen van haar vriendinnen met hem te flirten. De jongen brengt vooral tijd door met Claires zoon, maar de aantrekkingskracht tussen de twee is voelbaar. Op een nacht laat ze zich door hem verleiden, maar wanneer Claire een einde wil maken aan de vrijpartij, laat Noah dat niet zomaar gebeuren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-boy-next-door

Overmorgen | 07:50 Guilty Pleasure Doc: Little Divas - Tantrums & Tiaras

Little Divas: Tantrums & Tiaras volgt enkele jonge diva's die niet vies zijn van emotionele chantage en manipulatie om te krijgen wat ze willen. Onder de diva's vinden we de shopverslaafde Janey, de ambitieuze tiener Romy en toekomstige kapper Matthew.

Overmorgen | 08:45 Nachtwacht

Seizoen 3 - Skulltor de riddergeest Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld.

Overmorgen | 09:00 Epicly Later'd

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 - Chad Muska Chad Muska's ontwikkeling van dakloze tiener naar een van de meest gehypete skateboarders aller tijden leidt hem naar Hollywood, haute couture en de internationale kunstwereld.

Overmorgen | 09:15 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De vuile was / Faalfilmpjes Een tienermeisje brengt wassen beelden tot leven om wraak te nemen op Captain Man en Kid Danger. // Onzichtbare Brad chanteert Captain Man en Kid Danger door filmpjes van hen te publiceren.

Overmorgen | 10:40 Still A Mystery

Seizoen 4 - Aflevering 2 - The Dangerous Houses In 2013 verdwijnt tiener Brookelyn Farthing spoorloos na een feestje bezocht te hebben. En de familie van de vermoorde Lindsay Buziak wil weten wat er met haar is gebeurd.

Overmorgen | 11:30 Still A Mystery

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Down The Hill In 2017 gaan twee jonge tieners een blokje om en verdwijnen vervolgens spoorloos. En een 13-jarige jongen verdwijnt tijdens een vakantie in Colorado. Wat is er met hen gebeurd?

Overmorgen | 12:00 Nachtwacht

open audiodescriptie Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld. (met open audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv-beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden)

Overmorgen | 14:32 Wolfseinde

Seizoen 1, Aflevering 11 - Elvis. De Brabantse regiosoap Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taakt de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

Overmorgen | 15:00 DOC: Vrijgevochten - De jeugdjaren van Gertjan Verbeek

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 29 van 43 Gertjan Verbeek verhuist als driejarig kind van Deventer naar Enschede. Daar ontstaat zijn liefde voor FC Twente. Maar naast de zorgeloosheid van een sportieve jeugd is er ook strijd. Met teamgenoten die niet hetzelfde fanatisme op kunnen brengen als hij. Met iedereen die hem in een keurslijf probeert te dwingen. En met zijn vader, met wiens autoritaire opvoeding de tiener Verbeek zich steeds minder kan verenigen.

Overmorgen | 15:15 Hotel Transylvania

Overmorgen - Comedy, Welkom in Hotel Transylvanië, Dracula's luxueuze 'vijf stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: ...

Welkom in Hotel Transylvanië, Dracula's luxueuze 'vijf-stakenresort', waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij is niet alleen prins van de duisternis, hij is ook vader. Overbeschermend voor zijn tienerdochter Mavis, fabriceert Dracula uitgebreide gevaren om haar avontuurlijke instelling te ontmoedigen.

Overmorgen | 15:32 Hotel Transylvanië: de serie

Tiener Lydia / Mummie mammie om de piramide leiden Tante Lydia wordt per ongeluk in een tiener veranderd. / De moeder van Pedro komt langs in het hotel.

Overmorgen | 15:43 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De vuile was / Faalfilmpjes Een tienermeisje brengt wassen beelden tot leven om wraak te nemen op Captain Man en Kid Danger. // Onzichtbare Brad chanteert Captain Man en Kid Danger door filmpjes van hen te publiceren.

 Meer

Tiener gemist

Eerder Vandaag | 08:16 Sisters

Seizoen 1 Komische animatiereeks over de belevenissen van twee zussen: de 7-jarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy.

Eerder Vandaag | 08:10 The Good Wife

Seizoen 3 - Pants on Fire Alicia neemt het in de rechtszaal op voor Lindsey, een tienermeisje dat enkele jaren geleden werd beschuldigd van de moord op een ander meisje. Lindsey zou tijdens een zomerkamp samen met twee andere meisjes het slachtoffer naar de bossen hebben gelokt en haar daar hebben vermoord. Nu blijkt dat de bewijslast die indertijd werd aangevoerd, ongeldig was. Peter raadt Alicia aan om Lindsey schuldig te laten pleiten, in ruil voor strafvermindering.

Eerder Vandaag | 08:00 Cyberbully

Misdaad, Film, Het Britse tienermeisje Casey Jacobs (Maisie WIlliams) krijgt te maken met de ergste ervaringen van het internet wanneer ze wordt lastiggevallen door een anonieme cyber stalker. De hacker houdt haar in z'n greep en als ze weigert te ...

Het Britse tienermeisje Casey Jacobs (Maisie WIlliams) krijgt te maken met de ergste ervaringen van het internet wanneer ze wordt lastiggevallen door een anonieme cyber-stalker. De hacker houdt haar in z'n greep en als ze weigert te doen wat hij zegt, maakt hij een aantal gevoelige foto's openbaar.

Eerder Vandaag | 06:50 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 96 - A Sister Lost/Rumours of Murder Een schoonmaker van een school wordt verdacht van de moord op een tiener, maar zonder bewijs blijft de zaak onopgelost. En na het zien van deze serie vroeg een vrouw de politie om de zaak van haar vermiste nichtje te heropenen.

Eerder Vandaag | 06:30 B.O.Z.: Blazing Team

Aflevering 1 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.