Tiener op tv (tv-tip)

Morgen | 15:30 Just Charlie IMDb: 6.8

Morgen - IMDB * 6.8 - Jeugd, Film, Just Charlie (Nederlandse titel: 'Gewoon Charlie') is een Britse dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Rebekah Fortune ('Deadly Intent'). Met Harry Gilby en Ewan Mitchell in de hoofdrol. ...

Just Charlie (Nederlandse titel: 'Gewoon Charlie') is een Britse dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Rebekah Fortune ('Deadly Intent'). Met Harry Gilby en Ewan Mitchell in de hoofdrol. Charlie heeft een groot talent voor voetbal. Een topclub wil hem een contract aanbieden en zijn toekomst lijkt uitgestippeld. De tiener ziet het echter als één grote nachtmerrie. Charlie is eigenlijk een meisje dat geboren is in het lichaam van een jongen en ze wordt verscheurd door het moeten kiezen tussen de verwachtingen van haar vader te volgen en kiezen voor haar eigen geluk in een meer passend lichaam. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/just-charlie

Je vindt hier de programma's van Tiener op tv We hebben de volgende programma's voor Tiener Just Charlie: Morgen - IMDB * 6.8 - Jeugd, Film, Just Charlie (Nederlandse titel: 'Gewoon Charlie') is een Britse dramafilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Rebekah Fortune ('Deadly Intent'). Met Harry Gilby en Ewan Mitchell in de hoofdrol.. Blazing Team: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 23 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die. Unexpected: Teenage & Pregnant: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 1 Kids Having Kids Een emotionele blik op de hoogte en dieptepunten van zwangere. The Knife That Killed Me: Morgen - Film, De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de. Ice Cold Killers: Morgen - Misdaad, Seizoen 3 Aflevering 8 The Darkness Of Nights Op een koude avond in Virginia verdwijnt een mooi en. Ice Cold Killers: Morgen - Misdaad, Seizoen 2 Aflevering 1 Meach In de meest gewelddadige nacht in de geschiedenis van Anchorage vallen. De regel van 3S: compilatie: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Vlaamse detectivereeks over de 17 jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener. Nachtwacht: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 open audiodescriptie Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten. Moonrise Kingdom: Morgen - Comedy, Film, Als in de zomer van 1965 de verliefde tieners Sam (Jared Gilman) en Suzy (Kara Hayward) van huis weglopen, is het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer. Iedereen wordt gemobiliseerd om de twee op. The First 48: Morgen - Misdaad, Seizoen 18 Aflevering 17 Bloody Valentine/ Storm Warning In Tulsa wordt een vader doodgeschoten. Nachtwacht: Jeugd, Seizoen 1 open audiodescriptie Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het. Cold Case Files: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 96 A Sister Lost/Rumours of Murder Een schoonmaker van een school wordt verdacht van de. Police Interceptors: Amusement, Seizoen 12 Aflevering 2 In deze aflevering vol actie komen Gordo en Dan met hun tasers in actie tegen een. Dalziel and Pascoe: Serie/soap, Seizoen 6 Aflevering 1 van 8 Walls Of Silence Part 1 Detectiveserie met Warren Clarke. De tiener Alec. Homestead Rescue: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 10 High Country Bear Lair De familie Counter was op zoek naar rust en verhuisde naar.

Tiener op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:55 Blazing Team

Seizoen 1 - Aflevering 23 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.

Vandaag | 21:00 Unexpected: Teenage & Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Kids Having Kids Een emotionele blik op de hoogte- en dieptepunten van zwangere tieners tijdens de gesprekken met hun ouders en partners in aanloop naar hun moederschap.

Morgen | 07:00 The Knife That Killed Me

Morgen - Film, De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de ...

De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen en manipulatieve pestkop van de school, Roth. Als Paul een boodschap van Roth aan de leider van een bende op een rivaliserende school aflevert, ontbrandt er een gevaarlijke vete. Geconfronteerd met de toenemende druk van beide groepen moet Paul beslissen waar zijn vriendschap ligt, een beslissing die hem zijn leven kan kosten.

Morgen | 07:35 Ice Cold Killers

Seizoen 3 - Aflevering 8 - The Darkness Of Nights Op een koude avond in Virginia verdwijnt een mooi en populair tienermeisje. Haar auto staat op de parkeerplaats waar ze werkt... maar er is geen spoor van haar. Terwijl de sneeuw de regio bedekt, neemt de bezorgdheid toe: waar is Tara Munsey?

Morgen | 08:25 Ice Cold Killers

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Meach In de meest gewelddadige nacht in de geschiedenis van Anchorage vallen zeven doden, waaronder vier tieners. De politie-afdeling wordt overweldigd door de reeks schietpartijen, totdat aanwijzingen haar naar de onwaarschijnlijkste verdachten leiden.

Morgen | 10:20 De regel van 3S: compilatie

Seizoen 2 Vlaamse detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener die ongewild geconfronteerd wordt met een criminele zaak waar de politie geen vat op krijgt.

Morgen | 12:00 Nachtwacht

Seizoen 1 - open audiodescriptie Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld. (met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv-beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden)

Morgen | 14:20 Moonrise Kingdom

Morgen - Comedy, Film, Als in de zomer van 1965 de verliefde tieners Sam (Jared Gilman) en Suzy (Kara Hayward) van huis weglopen, is het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer. Iedereen wordt gemobiliseerd om de twee op ...

Als in de zomer van 1965 de verliefde tieners Sam (Jared Gilman) en Suzy (Kara Hayward) van huis weglopen, is het anders zo rustige eiland aan de Amerikaanse oostkust in rep en roer. Iedereen wordt gemobiliseerd om de twee op te sporen: van de lokale padvinders waartoe Sam behoort onder leiding van hopman Ward (Edward Norton) tot aan de sullige sheriff Sharp (Bruce Willis).

Morgen | 14:40 The First 48

Seizoen 18 - Aflevering 17 - Bloody Valentine/ Storm Warning In Tulsa wordt een vader doodgeschoten tijdens een bezoek aan zijn zoon. Rechercheur Justin Ritter ontdekt dat de moeder van het kind er meer van weet. In Atlanta wordt een tiener gedood en raken er twee gewond bij een inbraak.

Morgen | 17:00 Truth About Murder With Sunny Hostin

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Terrible Place To Die In Portland in Texas worden twee tieners in een park aangevallen door een onbekende man. Een tiener overlijdt en de andere helpt de politie bij de jacht op de meedogenloze dader.

Morgen | 17:35 Zoo

Morgen - Family, Film, Het verhaal gebaseerd op ware feiten speelt zich af begin de jaren veertig, bij het begin van de Tweede Wereldoorlog. Tom is een prille tiener wiens vader het huis heeft verlaten om voor zijn land te vechten. Hij werkte in de ...

Het verhaal gebaseerd op ware feiten speelt zich af begin de jaren veertig, bij het begin van de Tweede Wereldoorlog. Tom is een prille tiener wiens vader het huis heeft verlaten om voor zijn land te vechten. Hij werkte in de plaatselijke dierentuin, die net een babyolifant genaamd Buster had gekregen. Tom heeft een hechte band met het dier. Wanneer het gebied gebombardeerd wordt, roept Tom de hulp in van een groep tamelijk oppervlakkige maar niettemin plezierige vrienden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/zoo

Morgen | 19:05 Boerenjaar

Seizoen 2 Het is vakantie. De boerenkinderen mogen aan de bak en kunnen zich naar hartenlust uitleven op de akkers. Bij de familie Bolsens willen de tienerdochters Flore en Roos tijdens hun verlof zo veel mogelijk chillen. Maar dat is buiten de bloemkolen gerekend. In de Westhoek smeert landbouwstudent Louis-Philippe een extra boterham. Als hij straks nog 1 examen doorspartelt, mag hij zich officieel boer noemen. Maar zijn eerste zomer als landbouwer is er meteen eentje van hittegolven, droogte en wisselvallig weer. Sierteler Patrick wacht nog op nieuws over een mogelijke uitzaaiing van zijn prostaatkanker. Hij verzet zijn gedachten tijdens een hitte-inspectie van zijn bloemperken her en der in Lochristi. Ook fruittelers Hendrik en Willy hebben besognes. Hun appelen zijn verbrand door de zon.

Morgen | 19:55 Blazing Team

Seizoen 1 - Aflevering 24 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.

Morgen | 21:00 Don't Say a Word

Morgen - Film, Wanneer het dochtertje van psychiater Nathan Conrad (Michael Douglas) ontvoerd wordt, eisen de kidnappers geen geld, maar vragen ze Conrad om een dienst. Hij moet een zescijferige code zien te ontfutselen uit het verwarde geheugen van ...

Wanneer het dochtertje van psychiater Nathan Conrad (Michael Douglas) ontvoerd wordt, eisen de kidnappers geen geld, maar vragen ze Conrad om een dienst. Hij moet een zescijferige code zien te ontfutselen uit het verwarde geheugen van een psychisch gestoorde tiener. De ontvoerders dreigen Nathan’s dochtertje te vermoorden als hij niet snel resultaat boekt. Bovendien houden zij constant zijn vrouw (Famke Janssen), die met een gebroken been thuis zit, met camera’s in de gaten. De tijd begint te dringen...

Morgen | 21:35 Labyrinth

Morgen - Film, De tiener Sarah (Jennifer Connelly) moet voor de zoveelste maal alleen op haar kleine broertje Toby (Toby Froud) passen, wanneer haar ouders op stap zijn. Ze vervloekt dit met het gevolg dat Toby gevangen wordt genomen door Jareth the ...

De tiener Sarah (Jennifer Connelly) moet voor de zoveelste maal alleen op haar kleine broertje Toby (Toby Froud) passen, wanneer haar ouders op stap zijn. Ze vervloekt dit met het gevolg dat Toby gevangen wordt genomen door Jareth the Goblin King (David Bowie). Sarah moet haar broertje bevrijden uit het kasteel van de koning. Hiervoor moet ze door een groot labyrint dat steeds verandert en waarin niets lijkt wat het is. De klok tikt door want ze heeft maar 13 uur de tijd om bij het kasteel te komen...

Morgen | 23:35 Suits

Seizoen 8 - Good Mudding Harvey probeert zijn broer te helpen, die volop in een echtscheiding is verwikkeld. Alex heeft zijn handen meer dan vol met zijn rebellerende tienerdochter Joy. Louis moet een groot offer maken voor zijn gezin.

Overmorgen | 03:50 Ice Cold Killers

Seizoen 3 - Aflevering 8 - The Darkness Of Nights Op een koude avond in Virginia verdwijnt een mooi en populair tienermeisje. Haar auto staat op de parkeerplaats waar ze werkt... maar er is geen spoor van haar. Terwijl de sneeuw de regio bedekt, neemt de bezorgdheid toe: waar is Tara Munsey?

Overmorgen | 05:00 Never Say Goodbye

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Cruel And Unusual Een vader treft bij thuiskomst zijn tienerdochter vermoord aan. Er is geen duidelijk motief en er zijn geen getuigen, maar dan ontdekt de politie dat verraad het motief kan zijn.

Overmorgen | 05:25 Drive-In

Morgen - Comedy, Film, Het is weekend in het Texaanse plaatsje Terrell en de lokale Alamo Drive In bioscoop vertoont de rampenfilm 'Disaster 76'. Zoals gebruikelijk trekt de voorstelling weer heel wat lokale tieners. Maar die hebben heel wat ...

Het is weekend in het Texaanse plaatsje Terrell en de lokale Alamo Drive-In bioscoop vertoont de rampenfilm 'Disaster 76'. Zoals gebruikelijk trekt de voorstelling weer heel wat lokale tieners. Maar die hebben heel wat liefdesperikelen en andere avontuurlijke verwikkelingen aan hun hoofd om ongestoord van de film te kunnen genieten.

Overmorgen | 19:05 De regel van 3S

Seizoen 2 Vlaamse detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener die ongewild geconfronteerd wordt met een criminele zaak waar de politie geen vat op krijgt.

Overmorgen | 19:15 De regel van 3S

Seizoen 2 Vlaamse detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener die ongewild geconfronteerd wordt met een criminele zaak waar de politie geen vat op krijgt.

Overmorgen | 19:16 Blazing Team

Seizoen 1 - Aflevering 25 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.

Overmorgen | 19:50 Zo Man Zo Vrouw

Seizoen 10 - Alexandra en Michaël Alexandra (41, professioneel masseuse) is 'one hell of a woman' en dat is ook Michaël (55, paracommando op rust) niet ontgaan. Ze wonen in een voormalig rendez-voushotel en dat voelt een beetje griezelig aan. Voor mannen als Jani toch. Gelukkig vallen er geen lijken uit de kast, maar wel een pak bijzondere kledingstukken. Dat gaat van lang en saai tot übersexy bij Alexandra en van camouflageshorts voor tieners tot jassen zonder kraag bij Michaël. Hij is wellicht ook de enige militair die met zijn gevechtskledij eerst langs de kleermaker liep. Het wordt een hete aflevering vol liefde en met een knaller van een make-over.

Di 26 januari 2021 | 15:40 A Better Life

26/01 - Film, De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Di 26 januari 2021 | 16:10 Zo Man Zo Vrouw

Seizoen 10 - Alexandra en Michaël Alexandra (41, professioneel masseuse) is 'one hell of a woman' en dat is ook Michaël (55, paracommando op rust) niet ontgaan. Ze wonen in een voormalig rendez-voushotel en dat voelt een beetje griezelig aan. Voor mannen als Jani toch. Gelukkig vallen er geen lijken uit de kast, maar wel een pak bijzondere kledingstukken. Dat gaat van lang en saai tot übersexy bij Alexandra en van camouflageshorts voor tieners tot jassen zonder kraag bij Michaël. Hij is wellicht ook de enige militair die met zijn gevechtskledij eerst langs de kleermaker liep. Het wordt een hete aflevering vol liefde en met een knaller van een make-over.

Di 26 januari 2021 | 17:20 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 9 - Holidays Of Future Passed In deze aflevering zien we hoe het leven van de Simpsons er binnen 30 jaar zal uitzien. Bart is een werkloze en gescheiden klaploper die zijn twee kinderen nauwelijks te zien krijgt. Lisa is een succesvolle zakenvrouw. Ze is getrouwd met Milhouse en heeft een rebellerende tienerdochter. Maggie is de zangeres van een populaire popgroep.

Di 26 januari 2021 | 19:05 De regel van 3S

Seizoen 2 Vlaamse detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener die ongewild geconfronteerd wordt met een criminele zaak waar de politie geen vat op krijgt.

Di 26 januari 2021 | 19:15 De regel van 3S

Seizoen 2 Vlaamse detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener die ongewild geconfronteerd wordt met een criminele zaak waar de politie geen vat op krijgt.

Di 26 januari 2021 | 19:16 Blazing Team

Seizoen 1 - Aflevering 26 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.

Di 26 januari 2021 | 20:30 Footloose IMDb: 5.9

26/01 - IMDB * 5.9 - Film, Footloose is een Amerikaanse muziek en komediefilm uit het jaar 2011. Deze productie is een remake van de eerste film Footloose uit 1984. De hoofdrollen worden vertolkt door Julianne Hough, Kenny Wormald en Dennis Quaid. ...

Footloose is een Amerikaanse muziek- en komediefilm uit het jaar 2011. Deze productie is een remake van de eerste film Footloose uit 1984. De hoofdrollen worden vertolkt door Julianne Hough, Kenny Wormald en Dennis Quaid. Tiener Ren MacCormack verhuist van de grote stad naar een klein dorp waar het leven heel anders blijkt dan hij is gewend. Zowel luide muziek als dansen is hier niet toegestaan vanwege het verongelukken van een groep jongeren na een avond stappen. Rens rebelse karakter leidt er al snel toe dat hij besluit de boel in zijn nieuwe woonplaats eens flink op stelten te zetten. Zijn liefde voor domineesdochter Ariel zorgt voor verdere verhitting van de gemoederen in deze besloten gemeenschap. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/footloose-2011

Di 26 januari 2021 | 21:30 Smoketown

Seizoen 1 - Aflevering 6 Dramaserie - In de nasleep van een mysterieuze en schokkende moord, zijn drie unieke mensen - een assistent politiechef, een verslaggever en een tienermeisje - op bovennatuurlijke wijze gemachtigd om te vechten voor de armste en meest raciaal diverse wijk van de stad.

Di 26 januari 2021 | 22:30 Unexpected: Teenage & Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Kids Having Kids Een emotionele blik op de hoogte- en dieptepunten van zwangere tieners tijdens de gesprekken met hun ouders en partners in aanloop naar hun moederschap.

Di 26 januari 2021 | 23:16 Ik, Elvis Riboldi

Ik, Elvis Riboldi, en mijn Babysitter Leonidas en Ireland gaan uit eten en hebben een oppas geregeld voor Elvis, een tienermeisje genaamd Margot.

Wo 27 januari 2021 | 02:20 Unexpected: Teenage & Pregnant

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Kids Having Kids Een emotionele blik op de hoogte- en dieptepunten van zwangere tieners tijdens de gesprekken met hun ouders en partners in aanloop naar hun moederschap.

Wo 27 januari 2021 | 03:20 The Hollow Child

27/01 - Film, Wanneeer de getroebleerde tiener Samantha ongestoord wil rondhangen met haar vriendin, stuurt ze haar jongere pleegzusje Olivia alleen naar huis door het bos. Dan gebeurt het ondenkbare. Het meisje verdwijnt, maar duikt drie dagen ...

Wanneeer de getroebleerde tiener Samantha ongestoord wil rondhangen met haar vriendin, stuurt ze haar jongere pleegzusje Olivia alleen naar huis door het bos. Dan gebeurt het ondenkbare. Het meisje verdwijnt, maar duikt drie dagen later gelukkig weer op. Paniek maakt plaats voor ontlading en het leven in het gezinnetje kan eindelijk weer zijn normale gangetje gaan. Alleen bekruipt Samantha het onbehaaglijke gevoel dat Olivia Olivia niet is. Een gevoel waar ze helaas als enige mee lijkt te kampen. Radeloos bindt ze de strijd aan met de bovennatuurlijke krachten die haar zusje hebben ingepalmd.

Wo 27 januari 2021 | 03:30 Smoketown

Seizoen 1 - Aflevering 6 Dramaserie - In de nasleep van een mysterieuze en schokkende moord, zijn drie unieke mensen - een assistent politiechef, een verslaggever en een tienermeisje - op bovennatuurlijke wijze gemachtigd om te vechten voor de armste en meest raciaal diverse wijk van de stad.

Wo 27 januari 2021 | 09:05 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 36 - Escape Room Captain Man en Kid Danger worden uitgenodigd voor de opening van een escape room. Dit blijkt echter een val en ze moeten daadwerkelijk zien te ontsnappen, samen met twee tieners.

Wo 27 januari 2021 | 11:40 Barely Lethal

27/01 - Comedy, Film, Megan Walsh traint al haar hele leven voor geheim agent aan de Hardman school. Tijdens een missie ziet ze hoe andere tieners lol hebben en normale levens leiden. Als ze dan ook nog eens per ongeluk van de radar verdwijnt, ...

Megan Walsh traint al haar hele leven voor geheim agent aan de Hardman school. Tijdens een missie ziet ze hoe andere tieners lol hebben en normale levens leiden. Als ze dan ook nog eens per ongeluk van de radar verdwijnt, grijpt ze haar kans. Megan gaat ervandoor, laat zich adopteren door een pleeggezin en schrijft zich in op een normale school. Maar de complexiteit van het leven op de middelbare school valt haar zwaarder dan verwacht.

Wo 27 januari 2021 | 11:50 Donne-moi des Ailes

27/01 - Film, Bioloog Christian bestudeert wilde ganzen. Zijn tienerzoon Thomas is meer geïnteresseerd in videogames en daarom is het idee van een vakantie bij zijn vader in de vrije natuur een nachtmerrie. Toch komen de twee nader tot elkaar ...

Bioloog Christian bestudeert wilde ganzen. Zijn tienerzoon Thomas is meer geïnteresseerd in videogames en daarom is het idee van een vakantie bij zijn vader in de vrije natuur een nachtmerrie. Toch komen de twee nader tot elkaar wanneer ze aan een bijzonder project beginnen: het redden van een bedreigde ganzensoort. Christian wil de vogels een minder gevaarlijke route aanleren naar Noorwegen, door in zijn ultralichte motorluchtvaartuig voor ze uit te gaan vliegen.

Wo 27 januari 2021 | 13:15 A Better Life

27/01 - Film, De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een ...

De Mexicaanse Carlos Galindo werkt illegaal als tuinman in Los Angeles. In het land van onbegrensde mogelijkheden droomt hij van een beter leven voor zijn tienerzoon Luis. Deze is echter helemaal niet bezig met het opbouwen van een toekomst: via zijn vriendin Ruthie komt hij in aanraking met het bendeleven van de stad. Als Carlos' truck gestolen wordt, gaan vader en zoon samen ernaar op zoek. Deze trip brengt hen dichter bij elkaar, al is het maar voor korte duur.

Wo 27 januari 2021 | 19:05 De regel van 3S

Seizoen 2 Vlaamse detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener die ongewild geconfronteerd wordt met een criminele zaak waar de politie geen vat op krijgt.

Wo 27 januari 2021 | 19:15 De regel van 3S

Seizoen 2 Vlaamse detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers, een energieke en inventieve tiener die ongewild geconfronteerd wordt met een criminele zaak waar de politie geen vat op krijgt.

Wo 27 januari 2021 | 19:16 Blazing Team

Seizoen 1 - Aflevering 1 Avontuurlijke animatieserie over het Blazing Team, een groep heldhaftige tieners die strijden tegen het mysterieuze kwaad. Ze maken daarbij gebruik van de magische krachten van Yo Kwon Do, een combinatie van jojoën en de vechtkunst taekwondo.

Wo 27 januari 2021 | 20:51 The Dog Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 6 Matt en Leon ontfermen zich over Gemma, een tiener die moeite heeft om contact te maken met andere mensen. Matt geeft advies aan de baasjes van Lily die zich agressief gedraagt tegen andere honden. En Matt en Leon en hun honden Lulu en Summer worden getest om te kijken of ze geschikt zijn om schoolkinderen te helpen.

Wo 27 januari 2021 | 23:30 Body Bizarre

Seizoen 3 - Aflevering 2 - My Baby Has Two Heads: Body Bizarre De tumor op het gezicht van een man blijft groeien totdat het lijkt alsof hij een enorme baard heeft. En een tiener lijdt aan een zeldzame verouderingsziekte.

Do 28 januari 2021 | 01:30 The Dog Hotel

Seizoen 1 - Aflevering 6 Matt en Leon ontfermen zich over Gemma, een tiener die moeite heeft om contact te maken met andere mensen. Matt geeft advies aan de baasjes van Lily die zich agressief gedraagt tegen andere honden. En Matt en Leon en hun honden Lulu en Summer worden getest om te kijken of ze geschikt zijn om schoolkinderen te helpen.

Do 28 januari 2021 | 03:10 Body Bizarre

Seizoen 3 - Aflevering 2 - My Baby Has Two Heads: Body Bizarre De tumor op het gezicht van een man blijft groeien totdat het lijkt alsof hij een enorme baard heeft. En een tiener lijdt aan een zeldzame verouderingsziekte.

Do 28 januari 2021 | 09:50 Wat Beren Leren

Aflevering 53 van 61 - Bearz II Men De baby beren helpen een tiener zijn jeugdroom om zanger te worden waar te maken.

Do 28 januari 2021 | 10:05 The girl in the book

28/01 - Film, Schrijfster Alice voelt zich gevangen in een baan als junior redactrice en worstelt met haar writer's block. Wanneer ze onverwacht wordt gevraagd om een re release van Milan Danekers boek Waking Eyes voor te bereiden, opent dat een ...

Schrijfster Alice voelt zich gevangen in een baan als junior redactrice en worstelt met haar writer's block. Wanneer ze onverwacht wordt gevraagd om een re-release van Milan Danekers boek Waking Eyes voor te bereiden, opent dat een deur naar pijnlijke herinneringen uit haar verleden. Zij heeft namelijk Milan al als tiener ontmoet en het boek bevat deels haar eigen teksten en intieme details over haar relatie met Milan, die haar misbruikte. Alice moet de kracht vinden om de gebeurtenissen onder ogen te zien en beslissingen te nemen die uiteindelijk haar demonen moeten verdrijven.

Do 28 januari 2021 | 11:40 Now Add Honey

28/01 - Comedy, Film, Caroline Morgans rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haar gek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Caroline is dolblij met het bezoek ...

Caroline Morgans rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haar gek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Caroline is dolblij met het bezoek van zus Beth en haar dochter Honey, een tienerster. Maar deze blijdschap verdwijnt als Beth naar een afkickkliniek moet, waardoor Honey bij Caroline blijft. Honey heeft het moeilijk zonder haar luxe levensstijl en Caroline's gezin ergert zich aan de diva die allerlei chaos veroorzaakt met fans en paparazzi. Maar Caroline realiseert zich dat Honey misschien net de verandering is die iedereen nodig heeft.

 Meer

Tiener gemist

Eerder Vandaag | 12:00 Nachtwacht

Seizoen 1 - open audiodescriptie Spannende fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld. (met audiodescriptie, d.w.z. de mondelinge beschrijving van de tv-beelden ten behoeve van blinden en slechtzienden)

Eerder Vandaag | 11:55 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 96 - A Sister Lost/Rumours of Murder Een schoonmaker van een school wordt verdacht van de moord op een tiener, maar zonder bewijs blijft de zaak onopgelost. En na het zien van deze serie vroeg een vrouw de politie om de zaak van haar vermiste nichtje te heropenen.

Eerder Vandaag | 10:25 Police Interceptors

Seizoen 12 - Aflevering 2 In deze aflevering vol actie komen Gordo en Dan met hun tasers in actie tegen een messentrekkende tiener, leidt Jim Hunt vijf eenheden die een auto klemrijden die vermoedelijk drugs vervoert en doet hij daarna een inval bij een vermoedelijke dealer.

Eerder Vandaag | 09:45 Dalziel and Pascoe

Seizoen 6 - Aflevering 1 van 8 - Walls Of Silence Part 1 Detectiveserie met Warren Clarke. De tiener Alec Jordan, een begaafde cellist, blijkt onder verdachte omstandigheden verdronken te zijn. Deel 1 van 2.

Eerder Vandaag | 07:50 Homestead Rescue

Seizoen 2 - Aflevering 10 - High Country Bear Lair De familie Counter was op zoek naar rust en verhuisde naar een afgelegen homestead in Colorado. Maar na twee jaar valt er weinig te oogsten en hun tienerkinderen vervelen zich.