Je vindt hier de programma's van The Good Wife op tv We hebben de volgende programma's voor The Good Wife The Good Wife: 12/06 - Serie/soap, Seizoen 3 The New Day Alicia voert de verdediging van een islamitische student die tijdens een. The Good Wife: 13/06 - Serie/soap, Seizoen 3 The Death Zone De Britse zakenman Oliver Cardiff spant een rechtszaak in tegen schrijver. The Good Wife: 13/06 - Serie/soap, Seizoen 3 Get a Room Alicia en Will worden gedwongen om in een hotelkamer te onderhandelen met een. The Good Wife: 13/06 - Serie/soap, Seizoen 3 Feeding the Rat Alicia treedt op als pro Deoadvocaat voor een inbreker die ervan wordt.

The Good Wife op tv (overige uitzendingen)

Vr 12 juni 2020 | 23:40 The Good Wife

Seizoen 3 - The New Day Alicia voert de verdediging van een islamitische student die tijdens een vechtpartij op de campus een joodse medestudent zou hebben aangevallen. Tot haar ongenoegen komt Alicia in de rechtbank tegenover Cary te staan.

Za 13 juni 2020 | 00:30 The Good Wife

Seizoen 3 - The Death Zone De Britse zakenman Oliver Cardiff spant een rechtszaak in tegen schrijver Danny Lembros. Cardiff beschuldigt Lembros ervan in een van zijn boeken leugens over hem te hebben verteld. Alicia verdedigt Lembros in de rechtszaal en wint het proces. Korte tijd later wordt het proces heropend door het Britse gerecht.

Za 13 juni 2020 | 01:15 The Good Wife

Seizoen 3 - Get a Room Alicia en Will worden gedwongen om in een hotelkamer te onderhandelen met een bemiddelaar om een rechtszaak af te handelen. De tegenpartij is Wills ex Celeste Serrano. Zij klaagt een dokter aan die een experimentele behandeling voorschreef, waarna Celeste hevige pijnen kreeg over haar hele lichaam. Celeste en Will kunnen het tijdens de besprekingen niet laten om elkaar het leven zuur te maken.

Za 13 juni 2020 | 02:00 The Good Wife

Seizoen 3 - Feeding the Rat Alicia treedt op als pro-Deoadvocaat voor een inbreker die ervan wordt beschuldigd tijdens zijn laatste overval een winkelbediende te hebben gedood. Hoewel hij door getuigen als de schutter werd aangeduid, blijft de man zijn onschuld volhouden. Diane wil niet dat Lockhart & Gardner nog langer gratis rechtsbijstand verleent. Ze praat met Will over de toekomst van de firma.