Telstar

Telstar op tv

Telstar is een voetbalclub die uitkomt in de Jupiler League. De samenvattingen van de wedstrijden van Telstar worden uitgezonden bij Veronica Jupiler League op zaterdag om 18:00 uur. FOX Sports zendt meerdere duels in de Jupiler League live uit. Op vrijdagavond zullen de hoogtepunten van de wedstrijden van Telstar voorbijkomen in Voetbal op Vrijdag op FOX Sports.

Telstar op tv (overige uitzendingen)

Wo 3 juni 2020 | 08:00 DOC: Opschudding in het Oosterpark

Seizoen 2015-2016 - Aflevering 19 van 60 Op zondag 10 juni 1979 is FC Groningen - Telstar, een wedstrijd uit de nacompetitie van de eerste divisie, 33 minuten oud als het Oosterparkstadion wordt opgeschrikt door een bizar incident. Telstar-aanvoerder Fred Bischot wil ingooien als hij ineens een mes rechtop in het veld ziet staan. Het mes was even daarvoor door de 41-jarige FC Groningen-supporter Jacob S. op het veld gegooid. Bischot en de rest van de spelers van Telstar willen niet meer verder spelen. De eerste vorm van supportersgeweld in Groningen is geboren.

Zo 7 juni 2020 | 14:30 DOC: Als Witte Leeuwen Brullen

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 43 van 43 Al veertig jaar speelt Telstar een meestentijds bescheiden rol in de Jupiler League. Een sympathieke club met een excentrieke algemeen directeur, een persman met humor en een leuke talentvolle spelersgroep. Maar afgelopen seizoen presteerden de Witte Leeuwen boven verwachting. Met een ambitieuze trainer en een dito spelersgroep werd voor het eerst in negen jaar de Jupiler Play-Offs behaald. In ‘Als Witte Leeuwen brullen’ volgen we Pieter de Waard (algemeen directeur), Dennis Bliek (pers en communicatie) en de spelersgroep in de jacht op promotie naar de Eredivisie.