Zenders op Tvgids.tv

Je vindt hier de programma's van Telekids op tv We hebben de volgende programma's voor Telekids Telekids Mini's: Bibaboerderij: Serie, Jeugd, Seizoen 1 De wijde wereld in Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke. Telekids Mini's: Molang: Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 29 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu.. Telekids Mini's: Molang: Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 30 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu.. Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes: Serie, Jeugd, Educatief, Seizoen 1 Lente Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van. Telekids Mini's: Sophie De Giraf: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 9 Animatieserie waarin het schattige girafje Sophie de allerkleinsten meeneemt in haar. Telekids Mini's: Hello Kitty And Friends: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 6 Animatieserie. Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes beleven spannende avonturen: ze. Telekids Mini's: Juf Roos: Serie, Jeugd, Seizoen 2 Zo gaat de molen Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen. Telekids Mini's: Tee & Mo: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 30 Animatieserie over het opgewekte 3 jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Jeugd, Seizoen 1 Discobellen Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont. Telekids Mini's: Beertje Pol: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 22 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld.

Telekids op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:27 Telekids Mini's: Beertje Pol

Seizoen 2 - Aflevering 22 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Vandaag | 08:40 Telekids Mini's: Molang

Seizoen 4 - Aflevering 29 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Vandaag | 08:45 Telekids Mini's: Molang

Seizoen 4 - Aflevering 7 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Vandaag | 08:50 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Seizoen 2 - Stoplicht Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Vandaag | 08:53 Telekids Mini's: Louie & Yoko

Seizoen 1 - Aflevering 16 Animatieserie over de superhandige Louie. Samen met Yoko bouwt hij alles wat hun vrienden nodig hebben. Of het nou een brug is, een skilift, een windturbine of een raket: geen enkel probleem! Met een magische gereedschapskist kunnen Louie en Yoko álles maken! En ze laten jou zien hoe het moet.

Vandaag | 09:00 Telekids Mini's: Sophie De Giraf

Seizoen 1 - Aflevering 7 Animatieserie waarin het schattige girafje Sophie de allerkleinsten meeneemt in haar kleurrijke wereld. Met spelletjes en liedjes leren ze over kleuren, vormen, dieren, getallen, seizoenen en nog veel meer.

Vandaag | 09:03 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Drie kleine visjes Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine en grote mensen zoals 'Drie kleine visjes', 'Rijden, rijden, rijden in een wagentje' en 'Zeg ken jij de mosselman?'.

Vandaag | 09:09 Telekids Mini's: Ollie

Seizoen 1 - Slaapfeestje Ollie gaat logeren bij Charles, maar die heeft er al gauw spijt van dat hij een nachtuil heeft uitgenodigd.

Vandaag | 09:15 Telekids Mini's: Fien & Teun

Seizoen 3 - Aflevering 19 Kinderprogramma over Fien en Teun. Ze wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en hun schaapjes Mike en Molly beleven Fien en Teun elke dag weer een nieuw, spannend en leerzaam avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: hoe wordt een rups een vlinder? Wat is bloem en hoe maak je het? En kan een sneeuwpop praten?

Vandaag | 09:23 Telekids Mini's: StoryZoo

Seizoen 1 - Aflevering 7 Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' komen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven telkens weer een nieuw avontuur. Omdat Pepper alleen maar Engels spreekt, leren zowel Toby als de kinderen thuis de Engelse benaming voor vele woordjes en korte zinnen.

Vandaag | 09:34 Telekids Mini's: De Opmerkelijke Meneer King

Seizoen 1 - Meneer Kings priksjaal Animatieserie over het goedbedoelende leeuwtje Meneer King. Hij denkt veel na, maar maakt niet altijd de juiste keuze. In het Kaleidoscoopbos beleeft Meneer King avonturen en leert hij iedere dag weer iets nieuws.

Vandaag | 09:41 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Seizoen 24 - Cleo's eerste sneeuw Cleo is geschokt als ze hoort dat sneeuw niet eeuwig duurt en ze probeert te voorkomen dat het smelt. Maar zal haar missie om de sneeuw, én een sneeuwpop, te redden succesvol zijn?

Vandaag | 09:54 Telekids Mini's: Super Wings

Seizoen 1 - Regendans Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Vandaag | 10:06 Telekids Mini's: Robocar Poli

Seizoen 1 - Moerassige maatjes Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Vandaag | 10:21 Telekids Mini's: Chuggington

Seizoen 1 - Brewster goes bananas Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington.

Vandaag | 10:30 Telekids Mini's: Chuggington Medaille Race

Seizoen 1 - Help eens een wieltje Animatieserie. Met de hulp van experts leren de treinen Koko, Wilson en Brewster hoe ze perfect kunnen rijden op het spoor. De ijverige leerlingen krijgen allerlei opdrachten, zoals het vervoeren van goederen en het uitzetten van routes.

Vandaag | 10:35 Telekids Mini's: Chuck And Friends

Seizoen 1 - Vol vertrouwen vooruit Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Vandaag | 10:45 Telekids Mini's: Remy & Boo

Seizoen 1 - Aflevering 22 Animatieserie over het 6-jarige meisje Remy en haar unieke beste vriend, de robot Boo. Boo is groot, zacht en roze en lost graag problemen op. Remy en Boo gaan met hun rijke fantasie graag de uitdaging aan en beleven allerlei avonturen!

Vandaag | 10:55 Telekids Mini's: Sprookjesboom - Zing En Dans Mee

Seizoen 1 - Geitje kwijt Animatieserie. Swing en zing mee met de allerleukste Sprookjesboomliedjes!

Vandaag | 11:04 Telekids Mini's: Jokie

Seizoen 1 - Pretpark Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een achtbaan. Er zitten kinderen in. Ze hebben veel plezier. Een jongen vraagt of Jokie ook mee gaat. Jokie en Jet gaan in verschillende attracties en hebben veel plezier!

Vandaag | 11:12 Telekids Mini's: TiTaToverfeest

Seizoen 1 - Aflevering 57 Kinderprogramma. Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen, Broer en Geeltje, zijn er ook en die maken altijd lol.

Vandaag | 11:29 Telekids Mini's: Cry Babies

Seizoen 2 - Aflevering 16 Animatieserie over de Cry Babies: schattige kleine baby's met grote persoonlijkheden! Ze huilen snel, maar hun tranen bevatten magische krachten. De Cry Babies beleven allerlei avonturen terwijl ze de wereld verkennen. Samen kunnen ze alle situaties aan!

Vandaag | 11:35 Telekids Mini's: Duikelblad

Seizoen 2 - Aflevering 16 Kinderserie over het nieuwsgierige blauwe vosje Mos. Door te spelen en spullen te onderzoeken, leert hij hoe de dingen werken. Mos ontdekt de wereld, beleeft avonturen en ontmoet daarbij nieuwe vriendjes.

Vandaag | 11:47 Telekids Mini's: Ella De Olifant

Seizoen 1 - Aflevering 43 Animatieserie over Ella: een klein olifantje met een rijke fantasie. Samen met haar vrienden Frankie, Belinda en Tiki, én haar magische hoed, beleeft ze iedere dag weer een nieuw avontuur. Soms komen ze in lastige situaties terecht, maar met teamwork, doorzettingsvermogen en een beetje magie komt het altijd weer goed.

 Meer

Telekids op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:01 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Seizoen 1 - De wijde wereld in Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Vandaag | 06:16 Telekids Mini's: Molang

Seizoen 4 - Aflevering 29 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Vandaag | 06:20 Telekids Mini's: Molang

Seizoen 4 - Aflevering 30 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Vandaag | 06:25 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Seizoen 1 - Lente Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Vandaag | 06:28 Telekids Mini's: Sophie De Giraf

Seizoen 1 - Aflevering 9 Animatieserie waarin het schattige girafje Sophie de allerkleinsten meeneemt in haar kleurrijke wereld. Met spelletjes en liedjes leren ze over kleuren, vormen, dieren, getallen, seizoenen en nog veel meer.

Vandaag | 06:31 Telekids Mini's: Hello Kitty And Friends

Seizoen 1 - Aflevering 6 Animatieserie. Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes beleven spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daartussenin. Ze maken zelfs een reis naar de ruimte! Tijdens hun avonturen leren ze belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Vandaag | 06:43 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 2 - Zo gaat de molen Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine én grote mensen, zoals 'Twee emmertjes water halen', 'De wielen van de bus', 'Hop paardje hop' en 'Ik zag twee beren broodjes smeren'.

Vandaag | 06:48 Telekids Mini's: Tee & Mo

Seizoen 1 - Aflevering 30 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Vandaag | 06:54 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Seizoen 1 - Discobellen Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Vandaag | 12:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Seizoen 1 - De laatste gieter Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.

Vandaag | 12:15 Telekids Mini's: Molang

Seizoen 4 - Aflevering 31 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Vandaag | 12:20 Telekids Mini's: Molang

Seizoen 4 - Aflevering 32 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Vandaag | 12:24 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Seizoen 1 - Speeltuin Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Vandaag | 12:27 Telekids Mini's: Sophie De Giraf

Seizoen 1 - Aflevering 10 Animatieserie waarin het schattige girafje Sophie de allerkleinsten meeneemt in haar kleurrijke wereld. Met spelletjes en liedjes leren ze over kleuren, vormen, dieren, getallen, seizoenen en nog veel meer.

Vandaag | 12:30 Telekids Mini's: Ollie

Seizoen 1 - Op stelten Ollie is verdrietig omdat hij niet zo goed kan basketballen als Mabel, maar vindt na een tijdje een ander spel uit.

Vandaag | 12:35 Telekids Mini's: Jokie

Seizoen 1 - Regen Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje buiten spelen. Nét als Jokie en Jet lekker mee willen spelen, begint het te regenen. Wat jammer, nu kunnen ze niet meer buiten spelen... Of toch wel?!

Vandaag | 12:40 Telekids Mini's: StoryZoo Op Avontuur: Plastic Soep

Seizoen 2 - Papier- en kartonafval Toby en Pepper leren in deze aflevering over papier- en karton afval. Wat hoort er wel en niet in de papierbak, en wat wordt er van al dat oud papier gemaakt?

Vandaag | 12:51 Telekids Mini's: Remy & Boo

Seizoen 1 - Aflevering 12 Animatieserie over het 6-jarige meisje Remy en haar unieke beste vriend, de robot Boo. Boo is groot, zacht en roze en lost graag problemen op. Remy en Boo gaan met hun rijke fantasie graag de uitdaging aan en beleven allerlei avonturen!

Vandaag | 13:01 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Seizoen 23 - De kroon op het werk Rajiv raakt zijn kroon kwijt. Hij raakt in paniek, want zonder zijn kroon kan hij zijn werk niet doen!

Vandaag | 13:12 Telekids Mini's: Super Wings

Seizoen 1 - De edele ridder Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Vandaag | 13:27 Telekids Mini's: Robocar Poli

Seizoen 3 - U kunt het, meneer Bouwer De bouw op de bouwplaats loopt vertraging op. De eigenaar van het nieuwe huis maakt zich zorgen en valt flauw. Het bouwteam bedenkt een plan om het goed te maken.

Vandaag | 13:38 Telekids Mini's: Chuck And Friends

Seizoen 1 - Oude liefde roest niet Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Vandaag | 13:52 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Seizoen 1 - De fakir en de tuinman Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Vandaag | 14:14 Telekids Mini's: De Avonturen Van Bollo

Seizoen 2 - Aflevering 8 Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schatzoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer. Op een humoristische en positieve manier zien kinderen hoe leuk het is om de natuur te ontdekken, erover te leren en hoe je kunt samenwerken en elkaar kunt helpen.

Vandaag | 14:19 Telekids Mini's: Wizzy & Woppy

Seizoen 1 - Aflevering 42 Kinderprogramma over de muizen Wizzy en Woppy. Zij wonen samen in hun kooi in de dierenwinkel. In de andere kooien wonen Kasha de papegaai en Dongo de schildpad. Als meneer Bram, de dierenverkoper, zijn winkel verlaat, komen de dieren uit hun kooien en beleven ze dolle avonturen.

Vandaag | 14:24 Telekids Mini's: Fien & Teun

Seizoen 1 - Het kippenei Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

 Meer