Je vindt hier de programma's van Tekenfilm op tv We hebben de volgende programma's voor Tekenfilm Pingu: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 7 Animatieserie. Pingu graaft een gat. Ziggy en de Zootram: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 19 Belgische komische animatieserie. Flora raakt de weg kwijt. Flora vindt dat. Noddy, de detective: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 12 Frans Brits Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de dreigende. Bob de Bouwer: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 14 Britse animatieserie. Ijskoud Fixham. Wickie de Viking: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Belgisch Duits Japanse animatieserie. Pas op voor de wolf. Wickie, Ulme en Faxe zijn in. Jungle Book: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 2 Animatieserie. Wilde Zwarte Bijen. Mowgli ontdekt de zwarte bijen, die. Teen Titans Go!: Morgen - De Titans leren over geweld in tekenfilms tijdens hun jacht op een noten stelende Eekhoorn. Pingu: Overmorgen - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 8 Animatieserie. Pingu maakt het karwei af. Olly, het kleine witte busje: Overmorgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 18 Britse animatieserie. Turbo Bertje. Bertje wil graag meedoen aan de. Mike de ridder: Overmorgen - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 6 Canadees Britse animatieserie. Mike de ridder en de vogeltraining. Mike.

Tekenfilm op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Animatieserie. Pingu graaft een gat

Morgen | 06:40 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Belgische komische animatieserie. Flora raakt de weg kwijt. Flora vindt dat ze volwassen genoeg is om zelf de weg naar huis te vinden. Ze heeft toch een navigatie-app op haar telefoon! Maar wanneer zij en Brian verdwalen en haar telefoon uitvalt, moet ze toch leren op zichzelf te vertrouwen.

Morgen | 07:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de dreigende draak. De Ridders van het Fabelbos zijn in alle staten want er is een Dreigende Draak gesignaleerd. Noddy gelooft niet in draken en gaat op onderzoek uit.

Morgen | 07:35 Bob de Bouwer

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Britse animatieserie. Ijskoud Fixham

Morgen | 07:45 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Pas op voor de wolf. Wickie, Ulme en Faxe zijn in het bos om bessen te plukken voor in de taart van Ylva. Plotseling horen ze een wolf. Faxe gaat kijken, Wickie en Ulme blijven samen achter. De twee maken zich toch een beetje zorgen om Faxe en gaan kijken. De wolf blijkt een klein welpje te zijn. Faxe wil het houden, de andere twee vinden dat geen goed idee. Wickie wil terug naar het dorp, Ylva zit te wachten op haar bessen. Op de terugweg zien ze opeens een volwassen wolf. Ze klimmen in een boom, de wolf bespringt hen. Ondertussen komt Halvar thuis. Ylva maakt zich zorgen om Wickie, Ylva en Halvar gaan samen naar het bos om te zoeken. Ulme, Wickie en Faxe zitten nog steeds in de boom. Ze leiden de wolf af met Ulmes mand en vluchten een grot in.

Morgen | 08:10 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Animatieserie. Wilde Zwarte Bijen. Mowgli ontdekt de zwarte bijen, die levensgevaarlijk zijn. En hij bedenkt een list om Shere Khan terug te pakken, nadat deze Baloo en Bagheera heeft aangevallen.

Overmorgen | 06:25 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Animatieserie. Pingu maakt het karwei af

Overmorgen | 06:34 Olly, het kleine witte busje

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Britse animatieserie. Turbo Bertje. Bertje wil graag meedoen aan de Turbo Cup race. Volgens Bazza maakt hij geen enkele kans, maar Olly helpt hem zijn angst te overwinnen.

Overmorgen | 07:30 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de vogeltraining. Mike is een vogel aan het trainen. Zo komt Vonkie op het idee om Spuit te trainen om ook een stuk te gaan vliegen.

Overmorgen | 08:10 Shaun het schaap

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Britse animatieserie. De redding nabij?

Overmorgen | 08:15 Masha's sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Animatieserie. De oven in het bos. Masha vertelt: Twee kindertjes verdwalen in het bos. Het jongetje eet van betoverde broodjes en appels en drinkt uit een plas, en verandert in een geitje.

Overmorgen | 08:20 De Smurfen

Amerikaanse animatieserie. De Smurfen en de geldboom. Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.

Overmorgen | 09:00 Heuvellandziekenhuis

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Brits-Frans-Duitse klei-animatieserie. Saving your bacon. Dokter Max, Zuster Kitty, Dokter Ad, Chirurg Sally en de ziekenautobestuurders maken elke dag weer ontroerende en spannende dingen mee in het Heuvellandziekenhuis

Overmorgen | 09:15 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Nederlandse animatieserie. Toen de grote race was

Overmorgen | 09:20 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Russische animatieserie. En... actie!. Masha verveelt zich en komt op het idee om een film te gaan maken. Beer begint met het schrijven van een script, maar al snel blijkt dat Masha het anders voor zich ziet. Komen ze tot een oplossing?

Overmorgen | 09:45 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Britse animatieserie. Het verhaal van onhandige Benjamin. Als Pieter beseft dat hij Benjamin erg verdrietig heeft gemaakt als hij hem buitensluit bij de bonenroof, wil hij het goed maken, maar dan is Benjamin verdwenen.

Overmorgen | 10:00 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse animatieserie. Humpty Ui. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Overmorgen | 10:20 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Nederlandse animatieserie. Nijntje en de wolken

Overmorgen | 10:40 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Belgische animatieserie. Tinki de hond

Overmorgen | 11:00 Joe & Jack

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Ierse animatieserie. Feeënbloemen. Joe en Jack denken dat er feeën in de bloemen van oma wonen. Als ze de bloemen per ongeluk verwoesten, zijn ze bang dat de feeën geen huis meer hebben.

Overmorgen | 11:05 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Franse animatieserie. Al is de leugen nog zo snel.... No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Overmorgen | 11:15 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Australische animatieserie. Een nieuwe staart. Hazeltje wou dat hij net als zijn vrienden een bijzondere staart had. Zo kan Vos met haar staart koelte toewuiven en Kleine Veldmuis kan haar eigen staart achterna zitten. Hazeltjes vrienden helpen hem om een nieuwe staart te zoeken. Uiteindelijk weet Grote Haas Hazeltje ervan te overtuigen dat ook zijn staart bijzonder is.

Overmorgen | 11:25 Stella & Sam

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Canadese animatieserie. Stuiter en Sam

Overmorgen | 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 27 - Britse animatieserie. Angelina en de winderige kinderdag. Angelina, Alice, Marco en Polly vieren Kinderdag. Alles lijkt mis te gaan en ze denken erover om Kinderdag dit jaar maar niet te vieren.

Overmorgen | 11:55 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Canadese animatieserie. Blind vliegen. Wanda Waaghals heeft een co-piloot nodig en laat Badou en Rocco een test doen. De winnaar wordt haar co-piloot. Badou wint de test omdat hij degene is met het grootste observatietalent. Voor ze vertrekken moet Badou een veiligheidscontrole doen bij het vliegtuig, maar raffelt dat af omdat hij weg wil. Omdat hij niet goed heeft opgelet, heeft hij dus niet gezien dat Rocco stiekem aan boord is geklommen.

Overmorgen | 12:10 Heidi

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Japanse animatieserie. De belofte. Juffrouw Rottenmeier ontdekt de katjes en Heidi moet voor straf in de kelder. Met de hulp van Rudy en Clara ontsnapt ze. Ze ontdekt dat ze niet op bezoek is voor een paar dagen, maar voor altijd.

Overmorgen | 13:05 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Animatieserie. Filmsterren

Overmorgen | 13:40 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Nederlandse animatieserie. Kikker en het vogeltje

Overmorgen | 13:50 Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Frans-Amerikaans-Japans-Nederlandse animatieserie. Barbapapa en Barbamama zijn hele bijzondere wezens. Net als hun kinderen kunnen zij zich in elke gewenste vorm veranderen en daardoor beleven ze allerlei spannende avonturen.

Overmorgen | 14:10 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Britse animatieserie. Olivia wordt dierenarts. Olivia gaat samen met Julian naar de dierenarts voor zijn kameleon Barrie die niet wil eten. Door dit bezoek weet Olivia het zeker: zij wil ook dierenarts worden! Ze gaat thuis gelijk aan de slag met haar patiënten Edwin en Perry.

Overmorgen | 14:25 Moomin Vallei

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Fins-Britse animatieserie. Het onzichtbare kind

Overmorgen | 14:45 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 36 - Frans-Koreaans-Spaanse animatieserie waarin een haarloze ijsbeer in de schijnwerpers staat. Hockey

Overmorgen | 14:48 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 37 - Frans-Koreaans-Spaanse animatieserie waarin een haarloze ijsbeer in de schijnwerpers staat. Voetbal 2

Overmorgen | 14:55 Machtige Mike

Seizoen 1 - Aflevering 138 - Franse animatieserie. Harige kermis. Mike is een slimme hond die elke ochtend weer wakker wordt met dezelfde gedachte: indruk maken op Cindy, de knappe hond van de buren. Helaas gooien drie schildpadjes, een poesje en twee gemene wasberen altijd op het verkeerde moment zijn plannen in de war.

Di 28 januari 2020 | 06:28 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Animatieserie. Robby de snowboarder

Di 28 januari 2020 | 06:32 Olly, het kleine witte busje

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Britse animatieserie. Niets aan de hand. Stan en Olly gaan kamperen. Olly heeft nog nooit gekampeerd en is bang dat de geluiden die hij 's nachts hoort Stan uit zijn slaap houden. Stan legt hem uit, dat dat nu juist het leuke van kamperen is.

Di 28 januari 2020 | 06:50 Bing

Seizoen 2 - Britse animatieserie voor peuters. Nicky

Di 28 januari 2020 | 07:30 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en het kapotte schild. Mike zijn schild is kapot en Trollie probeert Vikingen weg te houden bij de jam die zijn moeder heeft gemaakt.

Di 28 januari 2020 | 08:10 Shaun het schaap

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Britse animatieserie. Relaxte boer

Di 28 januari 2020 | 08:15 Masha's sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Animatieserie. De kikkerprinses. Masha vertelt: Een prins moest trouwen met een kikker. Hij zorgde goed voor het beestje en het beestje beloofde hem een trouwe echtgenote te worden.

Di 28 januari 2020 | 08:20 De Smurfen

Amerikaanse animatieserie. Het versmurfte paradijs. Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.

Di 28 januari 2020 | 09:00 Heuvellandziekenhuis

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits-Frans-Duitse klei-animatieserie. Teething trouble. Dokter Max, Zuster Kitty, Dokter Ad, Chirurg Sally en de ziekenautobestuurders maken elke dag weer ontroerende en spannende dingen mee in het Heuvellandziekenhuis.

Di 28 januari 2020 | 09:10 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Nederlandse animatieserie. Toen ze naar de koekjesfabriek gingen

Di 28 januari 2020 | 09:20 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Russische animatieserie. Superheld. Verkleed als superheld, redt Masha haar poppen. De andere dieren in het bos zien haar niet echt als held tot het moment dat ze Beer van iets vreselijks moet redden.

Di 28 januari 2020 | 09:40 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Britse animatieserie. Het verhaal van het verloren dagboek. Als Benjamin per ongeluk het logboek van de vader van Pieter verliest komt het in de klauwen van heer Vos terecht.

Di 28 januari 2020 | 09:55 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Britse animatieserie. Ik ben groot en jij bent klein. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Di 28 januari 2020 | 10:20 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Nederlandse animatieserie. Boris is gebroken

Di 28 januari 2020 | 10:35 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Belgische animatieserie. De rode traktor

Di 28 januari 2020 | 10:55 Joe & Jack

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Ierse animatieserie. Koning van het kasteel. Joe's moeder zegt dat ze de was niet meer wil doen en Jack denkt dit wel op te kunnen lossen door haar lakens te gebruiken om een kasteel te bouwen.

 Meer

Tekenfilm op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 08:14 Teen Titans Go!

De Titans leren over geweld in tekenfilms tijdens hun jacht op een noten stelende Eekhoorn.

Tekenfilm gemist

Eerder Vandaag | 16:24 Teen Titans Go!

Omdat ze haar gelijk wil halen wat betreft klassieke superheldentekenfilms stuur Control Freak de Titans naar een ouderwetse versie van Teen Titans Go!

Eerder Vandaag | 15:44 Phineas And Ferb

De Tekenfilm: Phineas en Ferb besluiten een tekenfilm te maken.

Eerder Vandaag | 07:45 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Hoor, de wind waait. De Vikingen zijn aan boord van de Drakkar. Ze moeten snel aan eten en drinken komen, anders vergaan ze van honger en dorst. Dan ontdekken ze een eiland. Ze koersen er op af. Het is het eiland van de Windvorstin, die met haar holle bolle blaasbalg de Vikingen weg probeert te blazen. De Vikingen zien de blaasbalg aan voor een monster. Toch moeten ze naar het eiland toe, voor eten en drinken. Wickie verzint een list: op de lier van Ulme vliegt hij door de lucht op het eiland af. De windvorstin ziet hem als een boodschapper van de Luchtgod. Wickie vraagt haar op te houden met wind blazen.

Eerder Vandaag | 07:31 Bob de Bouwer

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Britse animatieserie. Wendy's verrassing. Wendy is jarig en Bob wil haar graag verrassen.

Eerder Vandaag | 07:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de gebroken speelgoedwasser. Als Toertje op het punt staat een beurt te krijgen in de nieuwe Speelgoedwasser van Volt, blijkt deze stuk te zijn. Wie heeft hem gebroken?

Eerder Vandaag | 06:25 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Animatieserie. Pingu wil vliegen

Gisteren 14:55 Machtige Mike

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Franse animatieserie. Duchess. Mike is een slimme hond die elke ochtend weer wakker wordt met dezelfde gedachte: indruk maken op Cindy, de knappe hond van de buren. Helaas gooien drie schildpadjes, een poesje en twee gemene wasberen altijd op het verkeerde moment zijn plannen in de war.

Gisteren 14:46 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 35 - Frans-Koreaans-Spaanse animatieserie waarin een haarloze ijsbeer in de schijnwerpers staat. Tennis 2

Gisteren 14:43 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 34 - Frans-Koreaans-Spaanse animatieserie waarin een haarloze ijsbeer in de schijnwerpers staat. Snowboarden

Gisteren 14:20 Moomin Vallei

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Fins-Britse animatieserie. Moominmama's hulp

Gisteren 14:10 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Britse animatieserie. Olivia helpt Moeder Natuur. Op school heeft de juf het over het minder verspillen om zo Moeder Natuur te helpen. Olivia gaat hier thuis heel ver in. Ze plaats recyclebakken in de keuken en wil dat Ian zijn nachtlampje uitdoet als hij gaat slapen, ook al is hij bang in het donker. Ze probeert uit te zoeken hoe zij Ian kan laten slapen met wat licht aan, zonder dat hierbij elektriciteit wordt verbruikt. De oplossing: vuurvliegjes!

Gisteren 13:50 Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Frans-Amerikaans-Japans-Nederlandse animatieserie. Barbapapa en Barbamama zijn hele bijzondere wezens. Net als hun kinderen kunnen zij zich in elke gewenste vorm veranderen en daardoor beleven ze allerlei spannende avonturen.

Gisteren 13:45 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse animatieserie. Kikker vindt een schat

Gisteren 13:10 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Animatieserie. Ruzie op rolschaatsen

Gisteren 12:10 Heidi

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Japanse animatieserie. De klokkentoren. Heidi mist de bergen heel erg. Daarom sluipt ze stiekem het huis uit om naar de klokkentoren te gaan, want ze denkt dat ze vanaf de toren de bergen misschien kan zien.

Gisteren 12:00 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Canadese animatieserie. De eerste zomerdagwandeling. Elk jaar op de eerste zomerdag gaat Badou met Koningin Celeste wandelen door de Windwaai-Kloof. Het is hun speciale dag. Dit jaar nemen ze Zawadi mee. Voor Zawadi is alles nog nieuw en eng, waardoor Celeste langzamer loopt en veel tijd besteedt aan Zawadi. Badou wordt hier erg verdrietig van, omdat dit zíjn speciale dag hoort te zijn. Uiteindelijk vinden ze rotstekeningen en maken een bijzonder avontuur mee. Ze vinden zelfs de gouden hoorn van Koningin Cleo. De dag is zó bijzonder dat Badou het volgend jaar preciés zoals dìt jaar wil doen, met z'n drieën.

Gisteren 11:45 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Britse animatieserie. Angelina springt over de rivier. Angelina moet een opdracht voor school maken. Polly wil met haar spelen, maar Angelina heeft daar geen tijd voor. Wat Angelina niet weet is dat Polly's spel Angelina op de goede weg helpt.

Gisteren 11:25 Stella & Sam

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Canadese animatieserie. Drie wensen

Gisteren 11:15 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Australische animatieserie. Oost west thuis best. Namens Grote Haas gaat Hazeltje bij al zijn vrienden langs om ze uit te nodigen voor het ontbijt.

Gisteren 11:05 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 47 - Franse animatieserie. No-No is niet ziek. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Gisteren 11:00 Joe & Jack

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Ierse animatieserie. Krokodillenmuur. Joe en Jack gaan op zoek naar een krokodil in de tuin. Maar is de krokodil die ze zoeken wel echt een krokodil?

Gisteren 10:40 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Belgische animatieserie. De trompet

Gisteren 10:20 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Nederlandse animatieserie. Nijntje op het strand

Gisteren 10:00 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Britse animatieserie. Allemaal in de ton!. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Gisteren 09:45 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Britse animatieserie. Het verhaal van het gevaarlijke feest. Als Pieter ontdekt dat heer Vos de gastheer van het verrassingsfeest is moet hij zien te voorkomen dat de gasten het feestmaal worden.

Gisteren 09:20 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Russische animatieserie. Petje af. Beer heeft de jacht geopend op een motje dat zijn kleren stukmaakt en Masha heeft een pet gevonden waarmee ze zich onzichtbaar kan maken. Ze helpt beer om de mot te vangen.

Gisteren 09:15 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse animatieserie. Toen de stroom uitviel

Gisteren 09:05 Heuvellandziekenhuis

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Brits-Frans-Duitse klei-animatieserie. Secret beds. Dokter Max, Zuster Kitty, Dokter Ad, Chirurg Sally en de ziekenautobestuurders maken elke dag weer ontroerende en spannende dingen mee in het Heuvellandziekenhuis

Gisteren 08:25 De Smurfen

Amerikaanse animatieserie. Gargamel de barmhartige. Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.

Gisteren 08:15 Masha's sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Animatieserie. De wolf en de zeven geitjes. Masha vertelt: Een wolf verschaft zich toegang tot een pand met zeven jeugdige geitjes. Zes eet hij er op. De zevende verschanst zich in de oven.

Gisteren 08:10 Shaun het schaap

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Britse animatieserie. Appeltjes stelen. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.

Gisteren 07:31 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de Glendragon bigband. Mike en zijn vriendjes gaan op de muzikale toer en gaan proberen ridderlijke muziek te maken. Dan moeten ze wel goed oefenen!

Gisteren 06:36 Olly, het kleine witte busje

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Britse animatieserie. IJspret. Stan leert Olly ijsdansen. Suzy vind het mooi en wil het ook eens proberen, alleen kan ze niet schaatsen. Olly leert het haar. Ondertussen is Bazza stikjaloers.

Gisteren 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Animatieserie. Pingu's winderige dag

Eergisteren 14:45 Machtige Mike

Seizoen 1 - Aflevering 136 - Franse animatieserie. Mike de zanger. Mike besluit om het hart van Iris te veroveren door een romantisch lied te zingen. Aangezien Mike niet muzikaal is, gebruikt hij een van Stephan's oude lp's. Maar tot Mike grote schrik gaat niet alles volgens plan.

Eergisteren 14:39 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 33 - Frans-Koreaans-Spaanse animatieserie waarin een haarloze ijsbeer in de schijnwerpers staat. Sprinten

Eergisteren 14:36 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 32 - Frans-Koreaans-Spaanse animatieserie waarin een haarloze ijsbeer in de schijnwerpers staat. Rugby

Eergisteren 14:15 Moomin Vallei

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Fins-Britse animatieserie. De nacht van de Grizza

Eergisteren 14:05 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Britse animatieserie. Olivia gaat naar kantoor. Het is 'Neem je kind mee naar kantoor'-dag. Olivia en Ian mogen met vader mee naar z'n werk. Vader hoort van zijn baas, meneer Boman, dat hij die middag nog om drie uur een model voor een nieuw aquarium af moet hebben. Olivia en Ian besluiten, zonder dat vader hier weet van heeft, ook een model te maken voor het aquarium.

Eergisteren 13:40 Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Frans-Amerikaans-Japans-Nederlandse animatieserie. Barbapapa en Barbamama zijn hele bijzondere wezens. Net als hun kinderen kunnen zij zich in elke gewenste vorm veranderen en daardoor beleven ze allerlei spannende avonturen.

Eergisteren 13:35 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Nederlandse animatieserie. Kikker en de warme dag

Eergisteren 13:00 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Animatieserie. Als een echte ster

Eergisteren 12:05 Heidi

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Japanse animatieserie. Clara. Heidi arriveert in Frankfurt. Ze kijkt er erg naar uit om Clara te ontmoeten, maar ze moet zich aan allerlei regeltjes houden. Dat gaat al heel snel mis. Toch worden zij en Clara vriendinnen en weten ze juffrouw Rottenmeier te overtuigen Heidi niet weg te sturen.

Eergisteren 11:50 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Canadese animatieserie. De bruller test. Babar, Badou en Munroe zijn op weg naar de Moerassen omdat de Baas vermoed dat haar Krokie Kroon Juwelen gestolen zullen gaan worden door Zwartslurf en zijn maten. Babar kent Zwartslurf goed en gaat 'm opsporen. Badou en Munroe moeten de Juwelen bewaken.

Eergisteren 11:40 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Britse animatieserie. Angelina en het carnaval. Angelina organiseert een carnaval voor Marco, maar ze is vergeten dat ook Polly jarig is. Vicky heeft een idee om het te combineren.

Eergisteren 11:20 Stella & Sam

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Canadese animatieserie. Lachen met soep

Eergisteren 11:10 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Australische animatieserie. Blauwe dingen. Hazeltje, Kleine Veldmuis en Kleine Grijze Eekhoorn gaan in de wei op zoek naar blauwe dingen - van grasklokjes tot het water van de rivier.

Eergisteren 11:00 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 46 - Franse animatieserie. No-No gaat logeren. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Eergisteren 10:55 Joe & Jack

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Ierse animatieserie. De ruimte. Joe en Jack willen de ruimte in om aliens te ontmoeten. Ze bouwen een raket van oude dozen.

Eergisteren 10:35 TwiniPop

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Belgische animatieserie. Het bankje

Eergisteren 10:20 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Nederlandse animatieserie. Nijntje gaat bowlen

Eergisteren 09:55 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse animatieserie. Wie bestuurt wat?. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Eergisteren 09:40 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Britse animatieserie. Het verhaal van Wipstaarts boomavontuur. Nadat Spikkel de Grote haar wegkaapt komt Wipstaart vast te zitten in een boom. Aan Pieter, Lily en Benjamin de taak om haar te redden, voordat de toevallig passerende heer vos haar te pakken krijgt, of de woedende terugkerende uil.

Eergisteren 09:20 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Russische animatieserie. Verpletterende schoonheid. Masha raakt geïnspireerd door een modetijdschrift dat ze van mevrouw Beer heeft gekregen. Ze opent een schoonheidssalon in het huis van Beer, maar die is daar niet zo van gediend.

Eergisteren 09:15 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse animatieserie. Toen Pippa niet bang was

Eergisteren 09:00 Heuvellandziekenhuis

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Brits-Frans-Duitse klei-animatieserie. Nightmare at Hilltop. Dokter Max, Zuster Kitty, Dokter Ad, Chirurg Sally en de ziekenautobestuurders maken elke dag weer ontroerende en spannende dingen mee in het Heuvellandziekenhuis

Eergisteren 08:25 De Smurfen

Amerikaanse animatieserie. Smurfen hebben het duivels moeilijk. Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.

Eergisteren 08:15 Masha's sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Animatieserie. Het paard met de bochel. Masha vertelt het verhaal van het paard met de bochel.

Eergisteren 08:10 Shaun het schaap

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Britse animatieserie. Verborgen talenten. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.

Eergisteren 07:30 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de superslingerblijde. Mike heeft een slingerblijde, maar die van Trollie is beter. Daarom gaat Mike een superslingerblijde bouwen. Zal deze beter zijn dan die van zijn vriendje?

Eergisteren 06:35 Olly, het kleine witte busje

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Britse animatieserie. Olly, de chauffeur. Lisa de roze limousine heeft een dubbele afspraak. Olly valt voor haar in en moet de slechtgehumeurde zakenman Ronald Grump van het station halen.

Eergisteren 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Animatieserie. Pinga's zoekgreraakte konijntje

 Meer