Team op tv (tv-tips)

Vandaag | 23:55 Falco

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Franse misdaadserie. Dubbele straf deel 2. De verdwijning van Audrey neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat ze niet het enige slachtoffer is. Falco en zijn team moeten de moordenaar tegenhouden voor hij opnieuw toeslaat. Het wordt een race tegen de klok, terwijl Falco nog steeds geplaagd wordt door migraine. Intussen ontmoet hij ook de mysterieuze Maxime, die een vriendschap met hem probeert aan te knopen.

Vr 21 juni 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 42 - Aflevering 6055 - Nederlandse soap. JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke toelatingsopdracht. Ludo lijkt van de aardbodem verdwenen. Shanti ziet dat Nina onwel wordt en raakt vervolgens zelf ook buiten westen. Is hier sprake van opzet? Nabil doet Rik een gigantisch voorstel.

Vandaag | 22:00 Terug: Kindig Customs

Kindig Customs, Vanvond beginnen Dave Kindig en zijn team beginnen aan het nieuwe seizoen van Kindig Customs. De ...

Vanvond beginnen Dave Kindig en zijn team beginnen aan het nieuwe seizoen van Kindig Customs. De afleveringen zijn elke zaterdag om 22:00 uur te zien op Discovery. Bekijk op welk kanaal je Discovery bij jouw tv-aanbieder kunt vinden op gids.tv/4311/kanaal-discovery. Het vijfde seizoen begint met een klus zoals ze die niet eerder hebben gehad. Een klant vraagt om zijn 1964 Ranchero af te maken tot een waar kunstwerk. Dave heeft daar wel oren naar en begint al meteen met het ontwerpen van een waanzinnig voertuig. Er is eerder al heel wat werk verricht aan deze Ranchero, maar als de mannen van Kindig Customs onder de laklaag kijken, krijgen ze een nare verrassing. Ook andere bijzondere ontwerpen komen weer voorbij dit seizoen. Zoals de bouw van een 62 Volkswagen Safaribus, een 41 Chevy en een schitterende Mercedes Gullwing uit 1955.

Vandaag | 22:20 NCIS: New Orleans

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Checkmate, Part II. Prides nieuw gevormde NCIS-teams onthullen een sinister plot tijdens de New Orleans Tricentennial Fleet Week-viering.

Di 18 juni 2019 | 21:25 Nieuw: Station 19

18/06 - Dramaserie, Vanaf vanavond is de nieuwe Amerikaanse dramaserie Station 19 elke dinsdag te zien op Net5. In ...

Vanaf vanavond is de nieuwe Amerikaanse dramaserie Station 19 elke dinsdag te zien op Net5. In Station 19 worden de helden van brandweerkazerne nummer 19 in Seattle; van commandant tot rookie. De serie is na vanavond wekelijks vanaf 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5. Station 19 is een spin-off van de serie Grey's Anatomy, waarbij er regelmatig een zogenoemde cross-over wordt gemaakt naar het Grey Sloan Memorial Hospital met vertrouwde gezichten als dokter Meredith Grey en Miranda Bailey. De dappere mannen en vrouwen van Station 19 vormen een hecht team en samen riskeren ze hun eigen leven om dat van anderen te redden. In de eerste aflevering rukt het team uit bij een brand in een woonhuis waar commandant Pruitt gewond raakt bij een ontploffing. In het ziekenhuis blijkt dat hij ook nog eens kanker heeft en moet er gezocht worden naar een opvolger binnen het korps.

Je vindt hier de programma's van Team op tv We hebben de volgende programma's voor Team Falco: Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 2 Franse misdaadserie. Dubbele straf deel 2. De verdwijning van Audrey neemt een. Goede Tijden, Slechte Tijden: 21/06 - Soap, Seizoen 42 Aflevering 6055 Nederlandse soap. JoJo wil bij het vlogteam, maar krijgt een onmogelijke. Terug: Kindig Customs: Kindig Customs, Vanvond beginnen Dave Kindig en zijn team beginnen aan het nieuwe seizoen van Kindig Customs. De. NCIS: New Orleans: Dramaserie, Seizoen 4 Aflevering 24 Amerikaanse misdaadserie. Checkmate, Part II. Prides nieuw gevormde NCIS teams. Nieuw: Station 19: 18/06 - Dramaserie, Vanaf vanavond is de nieuwe Amerikaanse dramaserie Station 19 elke dinsdag te zien op Net5. In. American Guns: Winchester Yellow Boy/Firefighter Thank You, Seizoen 1 Aflevering 9 Winchester Yellow Boy/Firefighter Thank You: Rich. Beste Kijkers: Spelshow, Seizoen 6 Aflevering 5 Humoristische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste,. CSI: New York: Misdaadserie, Seizoen 5 Aflevering 12 Amerikaanse misdaadserie. Help. Verschillende toekomstige bruiden vliegen elkaar. It Takes 2: Muziekshow, Seizoen 1 Aflevering 7 Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen.. The A-Team: Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 15 Amerikaanse actieserie. Members Only. Face wil lid worden van een prestigieuze.

Team op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:45 Beste Kijkers

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Humoristische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste fragmenten uit binnen- en buitenland. Hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste fragmenten uit binnen- en buitenland. Twee teams onder leiding van Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge worden getest op hun kennis van de afgelopen televisieweek en strijden om de titel 'Beste Kijkers'. De teamcaptains worden bijgestaan door vaste gasten Martijn Koning en Erik van Looy.

Vandaag | 22:45 CSI: New York

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Help. Verschillende toekomstige bruiden vliegen elkaar in de haren tijdens een uitverkoop van bruidsjurken. Wanneer een van de winkeliers dood wordt teruggevonden, moet het CSI-team aan de slag. De bizarre aanwijzingen in deze zaak dwingen Hawkes om zijn eigen verleden onder ogen te zien.

Vandaag | 23:30 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. Negen bekende Nederlanders doen datgene wat niemand had verwacht: zingen. De zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengesteld team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Vandaag | 23:40 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse actieserie. Members Only. Face wil lid worden van een prestigieuze countryclub, maar wordt hierbij tegengewerkt door een corrupte bankier. Het A-Team wil hier het fijne van weten en gaat op onderzoek uit.

Vandaag | 23:50 The Passage

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. I Want to Know What You Taste Like. De situatie is uiterst gespannen vanwege een virus dat rondwaart buiten Project Noah. Guilder en Richards stellen een reddingsteam samen. Amy biedt haar hulp aan, wat leidt tot spanning met Brad.

Morgen | 09:55 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. Lodewijk Hoekstra sluit zich aan bij het huidige team. Hij spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

Morgen | 12:25 Million Dollar Listing: Bethenny & Fredrik

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse realityreeks. The Proof is in the Porcelain. Bethenny en Fredrik informeren het designteam over hun samenwerking. Om te kunnen bezuinigen zal Fredrik een aantal concessies moeten doen. Intussen helpt hij Bethenny in de liefde.

Morgen | 13:10 Kanniewaarzijn

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Satirisch magazine waarin een team van cabaretiers absurde situaties aan de kaak stelt. Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en voor de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op 'Het Witte Lint', een kunstproject bij Zutphen. De 'Kanniecolumn' is deze week van Frank van der Lende, en we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'.

Morgen | 13:55 Thank you for the Music

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Muzikale spelshow. Drie duo's nemen het tegen elkaar op onder leiding van Kim-Lian van der Meij. Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain - Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol - en een wekelijks wisselende BN'er. De BN'ers spelen de leukste muziekspellen - en zeven speciale publieksleden dragen ook een belangrijke noot bij!

Morgen | 14:20 Checkpoint

Aflevering 1 - Show. Op expeditie in de bergen. Wie zijn eigenlijk betere bergbeklimmers, jongens of meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Morgen | 16:35 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse actieserie. The Doctor is Out. De psycholoog van Murdock wordt ontvoerd en het A-Team komt dan ook onmiddellijk in actie. Hun achtervolging brengt hen naar Zuid-Amerika, waar de dokter begeleid wordt door een vrouw die zich uitgeeft voor zijn dochter.

Morgen | 17:35 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. Uncle Buckle-Up. Het A-Team ontdekt dat een populaire kindershow eigenlijk een dekmantel is voor een belangrijke heroïnesmokkelaar. Hannibal solliciteert voor de presentatie van de show.

Morgen | 17:38 Pokémon

Seizoen 20 - Japanse animatieserie. Opgewekt, opgeladen en erop af!. Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.

Morgen | 17:50 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Crescent City (Part I). Wanneer het lichaam van congreslid Dan McLane, een voormalig NCIS-agent, aanspoelt in New Orleans worden Gibbs en zijn voormalige collega, agent Dwayne Cassius Pride, herenigd in een zaak die door beide teams en de FBI wordt onderzocht.

Morgen | 18:05 RTL Woonmagazine

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Woonmagazine met de laatste woontrends en tips voor het restylen van huizen. Het deskundige team bestaat uit: Osiris Hertman, Jan en Monique des Bouvrie, Remy Meijers, James van der Velden, Marcel Wolterinck en het ontwerpersduo Stock Interiors. Wekelijks trekken de woonexperts door het hele land om mensen bij te staan die problemen ondervinden met het inrichten van hun woning. Zij creëren eenheid, geven advies en zorgen voor spectaculaire metamorfoses.

Morgen | 18:30 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie. Wheel of Fortune. Murdoch wint een trip naar Hawaï. Daar wordt hij gekidnapt, zogenaamd door de CIA.

Morgen | 19:30 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie. The A-Team is Coming, The A-Team is Coming. Een gestoorde Sovjet-generaal heeft een plot beraamd om de Derde Wereldoorlog te beginnen.

Morgen | 19:30 NCIS

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Page Not Found. McGee's vriendin vindt een doorbraak in een controversiële zaak. Ze vraagt hulp aan het NCIS-team.

Morgen | 20:00 Crime Scene Investigation

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Coupe de Grace. Wanneer een zwarte agent 's nachts wordt doodgeschoten door een blanke agent, moet het CSI-team uitzoeken of het om een ongeluk dan wel om opzettelijke doodslag gaat.

Morgen | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Make Me Kai (Death at Sea). McGarrett, Danny, Tani en Junior werden besmet door een biologisch wapen. Het resterende team van Five-0 heeft maar acht uur de tijd om een tegengif te vinden.

Morgen | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. React. De dochter van secretaresse Sarah Porter werd ontvoerd. Om haar te vinden werkt het NCIS-team samen met de FBI.

Morgen | 22:20 Sterke Verhalen

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Humoristische panelshow. Evi Hanssen, Keizer, Erik van Muiswinkel, Rick Paul van Mulligen. Panelleden: Evi Hanssen, Keizer, Erik van Muiswinkel en Rick Paul van Mulligen. Door het stellen van slimme en tactische vragen proberen de teams waarheden van leugens te onderscheiden. Wie kan zo goed bluffen dat iedereen het verhaal gelooft?

Morgen | 23:40 CSI: Cyber

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Shades of grey. Wanneer verschillende bankautomaten plots in het wilde weg biljetten beginnen te verspreiden, vermoedt het team dat dit het werk is van een of andere moderne Robin Hood.

Overmorgen | 00:10 Criminal Minds

Seizoen 12 - Aflevering 21 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Green Light. Reid vreest dat zijn moeder is ontvoerd. Hij vraagt het team om de zaak te onderzoeken terwijl hij vastzit in de gevangenis.

Overmorgen | 01:00 Criminal Minds

Seizoen 12 - Aflevering 22 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Red Light. Derek Morgan helpt het team met een aanwijzing om Mr. Scratch op te pakken.

Overmorgen | 01:20 MARVEL'S Agents of S.H.I.E.L.D

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse sf-actieserie. Watchdogs. Wanneer de radicale Watchdogs-groep van plan is om de Inhumans te elimineren, snelt agent Mack samen met zijn broer de doelwitten ter hulp. Simmons vindt een krachtige chemische stof.

Overmorgen | 09:49 Robocar Poli

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Animatieserie over het Robocarteam. Leki, Levi of Leti?

Overmorgen | 11:30 Hardcore Pawn: Chicago

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks over de medewerkers van de Royal Pawn Shop in Chicago. Changing of the Guard. Nadat er gestolen is uit de zaak, wordt het beveiligingsteam de wacht aangezegd, en Elyse grijpt de kans om de leiding over te nemen.

Overmorgen | 15:10 Beste Vrienden Quiz

Seizoen 6 - Aflevering 115 - Quiz waarin twee teams van drie vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen

Overmorgen | 15:45 Pauw: o.a. Merel Westrik

Overmorgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Merel Westrik Voor onze ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Merel Westrik Voor onze wekelijkse tv-rubriek heeft Merel Westrik, presentatrice van onder meer RTL Nieuws, haar meest opmerkelijke fragmenten meegenomen. Ze bespreekt het nieuws van de afgelopen week, maar ook spectaculaire natuurdocumentaires en praat over haar guilty pleasure: enórme bruidsjurken. - Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks De Nederlandse voetbalvrouwen nemen het morgen in hun tweede WK-wedstrijd op tegen Kameroen. De eerste wedstrijd wonnen de Leeuwinnen nipt van Nieuw-Zeeland (1-0), dankzij een treffer in blessuretijd. Wat kan het team van bondscoach Sarina Wiegman morgen verwachten? We kijken vast vooruit met ons vaste duo oud-international Anouk Hoogendijk en sportpresentatrice Hélène Hendriks. - Jeanette Morang In 1983 hoorde Jeanette Morang bij de eerste lichting vrouwen bij de Koninklijke Marine en vanaf vandaag is zij de eerste vrouwelijke commandeur. In die functie vertrekt zij maandag naar Maritiem Commandocentrum van de NAVO in Engeland om vanaf daar de NAVO-vloot aan te sturen. Vanavond schuift ze aan bij PAUW. - Wilma Borgman Wilma Borgman, politiek verslaggever bij de NOS, over de integriteitskwesties bij de VVD. Er komt een telefonische helpdesk voor partijleden die willen overleggen over gevoelige ethische kwesties. De lijn is bedoeld om dilemma's te kunnen voorleggen en daarmee hoopt de VVD het aantal problemen rond integriteit te verminderen, maar of dat echt gaat helpen is nog maar de vraag.

Overmorgen | 16:50 Checkpoint

Aflevering 3 - Wetenschappelijk jeugdmagazine. Het programma speelt zich af in een loods op een geheime plek, ergens in Nederland. Die loods is de testruimte waar Rachel Rosier met een team van stoere jongens en meiden allerlei testen uitvoert.

Overmorgen | 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Fade Away. De detectives gaan naarstig op zoek naar het 17-jarige basketbalwonder Ted Soros, die op mysterieuze wijze verdween de avond nadat hij een grote overwinning voor de ploeg in de nationale scholencompetitie binnenrijfde. Teds bescheiden ouders verklaren dat hun zoon zich opwerkte op de sociale ladder om op die manier opgemerkt te worden door scouts voor een universitaire beurs. Jack en zijn team vinden het merkwaardig dat Teds coach en zijn medespelers minder bereidwillig zijn om het onderzoek vooruit te helpen. Anne heeft droevig nieuws voor Jack.

Overmorgen | 17:20 Beste Vrienden Quiz

Seizoen 6 - Aflevering 116 - Quiz waarin twee teams van drie vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen

Overmorgen | 17:40 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Tail Spin. Wanneer luchtverkeersleider Neil Rawlings plots verdwijnt, ontdekken Jack en zijn team al snel dat de voorbeeldige werknemer de laatste tijd bedreigd werd door een piloot uit het Midden-Oosten. Bovendien blijkt ook dat Neil schulden heeft bij een ziekenhuis waar zijn intussen overleden vrouw werd verzorgd. Ook zijn tienerzoon heeft zich in nesten gewerkt, maar al die gebeurtenissen zijn slechts sporen naar de echte reden van zijn verdwijning.

 Meer

Team op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:30 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Winchester Yellow Boy/Firefighter Thank You: Rich en het team maken een Winchester Yellow Boy uit 1866 na voor een cowboy. Renee en Paige verzamelen een heel arsenaal voor een schietevenement voor de plaatselijke brandweer.

Morgen | 00:00 Masters of Disaster

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Monteur en survivalist Beau Boruff en zijn team 'redden' afgedankte objecten, brengen ze weer terug in goed werkende conditie en verkopen ze vervolgens met flinke winst.

Morgen | 02:00 Vegas Rat Rods

Seizoen 4 - Aflevering 2 - The Real Iron Man Revealed: Het WelderUp-team heeft nog twee weken voor de ironwork-ratrod van Tyrone en in die tijd moeten ze de motor bouwen en installeren en het frame op maat maken voor de schokbrekers.

Morgen | 02:50 Kindig Customs

Seizoen 5 - Aflevering 1 - We Build Bitchin Rides: Dave en het team beginnen aan een uniek project dat voor hen een primeur wordt: een Ranchero uit 1964. Maar wat ze onder de motorkap aantreffen, is een tegenvaller.

Morgen | 05:15 Treehouse Masters

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Appalachian Christmas Treehouse: Kijk mee hoe bomenfluisteraar Pete Nelson en zijn team unieke boomhutten ontwerpen voor mensen die terug willen naar de natuur en in contact willen komen met hun innerlijke kind.

Morgen | 07:45 Dirty Jobs with Peter Schmeichel

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Italy: Peter veegt samen met een team van de stadsreiniging van Venetië het San Marcoplein schoon. Later ontdekt hij hoe leer wordt gelooid. Het is vies werk, maar iemand moet het doen!

Morgen | 09:25 Railroad Alaska

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Ice Rescue: De spanningen lopen hoog op als een trein problemen heeft met de remmen en de onderhoudsteams stranden. Bewoners weten een brand te voorkomen maar zitten zonder verwarming.

Morgen | 15:15 Overhaulin'

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Elco That's All Go: Slotenmaker Doug's geliefde El Camino uit 1982 wordt naar de set van Overhaulin' gebracht. Chip Foose en zijn A-Team geven de auto een uitgebreide opknapbeurt.

Morgen | 16:05 Vegas Rat Rods

Seizoen 4 - Aflevering 2 - The Real Iron Man Revealed: Het WelderUp-team heeft nog twee weken voor de ironwork-ratrod van Tyrone en in die tijd moeten ze de motor bouwen en installeren en het frame op maat maken voor de schokbrekers.

Morgen | 19:05 Masters of Disaster

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Monteur en survivalist Beau Boruff en zijn team 'redden' afgedankte objecten, brengen ze weer terug in goed werkende conditie en verkopen ze vervolgens met flinke winst.

Overmorgen | 07:35 Treehouse Masters

Seizoen 3 - Aflevering 12 - International: Brazil: De visionaire boomfluisteraar Pete Nelson en zijn team bouwen de meest adembenemende, fantastische, onthutsende, spectaculaire en verbazingwekkende boomhutten denkbaar.

Overmorgen | 12:35 Salvage Dawgs

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Roanoke College: Het team verwijdert architecturale elementen bij Roanoke College in Salem, waaronder balustrades, klinkers, gotische lampen en een kluis uit de jaren 40 van de vorige eeuw.

Overmorgen | 13:00 Salvage Dawgs

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Lexington Burnout House: Het team bekijkt wat ze kunnen redden uit een huis met brandschade dat onlangs was omgebouwd in appartementen. Robert en Mike krijgen positief bericht op een taxatie.

Overmorgen | 16:05 Building Alaska

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Keeping Morale Up: Jeff begint aan een project op een klif. Chappies team moet materialen vervoeren naar een locatie zonder toegangsweg en Chris worstelt met de fundering van zijn eerste project.

Overmorgen | 17:00 FantomWorks

Seizoen 4 - Aflevering 10 - That Sinking Feeling: Tom en Patti willen graag rijden en varen met hun Amphicar uit 1967, maar er is iets mis met de amfibiewagen. Kan het team ervoor zorgen dat de auto niet zinkt als een baksteen?

Overmorgen | 18:00 Garage Gold

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Proceed with Caution: Als het team een krat met een gevaarlijke inhoud vindt, brengen ze het naar de politie. Krijgen ze spijt dat ze afstand hebben gedaan van een mogelijke goudmijn?

 Meer

Team gemist

Eerder Vandaag | 00:25 Pauw: o.a. Merel Westrik

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Merel Westrik Voor onze ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Merel Westrik Voor onze wekelijkse tv-rubriek heeft Merel Westrik, presentatrice van onder meer RTL Nieuws, haar meest opmerkelijke fragmenten meegenomen. Ze bespreekt het nieuws van de afgelopen week, maar ook spectaculaire natuurdocumentaires en praat over haar guilty pleasure: enórme bruidsjurken. - Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks De Nederlandse voetbalvrouwen nemen het morgen in hun tweede WK-wedstrijd op tegen Kameroen. De eerste wedstrijd wonnen de Leeuwinnen nipt van Nieuw-Zeeland (1-0), dankzij een treffer in blessuretijd. Wat kan het team van bondscoach Sarina Wiegman morgen verwachten? We kijken vast vooruit met ons vaste duo oud-international Anouk Hoogendijk en sportpresentatrice Hélène Hendriks. - Jeanette Morang In 1983 hoorde Jeanette Morang bij de eerste lichting vrouwen bij de Koninklijke Marine en vanaf vandaag is zij de eerste vrouwelijke commandeur. In die functie vertrekt zij maandag naar Maritiem Commandocentrum van de NAVO in Engeland om vanaf daar de NAVO-vloot aan te sturen. Vanavond schuift ze aan bij PAUW. - Wilma Borgman Wilma Borgman, politiek verslaggever bij de NOS, over de integriteitskwesties bij de VVD. Er komt een telefonische helpdesk voor partijleden die willen overleggen over gevoelige ethische kwesties. De lijn is bedoeld om dilemma's te kunnen voorleggen en daarmee hoopt de VVD het aantal problemen rond integriteit te verminderen, maar of dat echt gaat helpen is nog maar de vraag.

Gisteren 20:30 Finale: It Takes 2

Gisteren - Muziekshow, Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met ...

Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. De finalisten van dit seizoen zijn: - Cabaretier en acteur Pim Muda uit het team van Trijntje Oosterhuis - Actrice Loes Haverkort uit het team van Marcel Veenendaal - Actrice Imanuelle Grives actrice Waylon - Lisa Michels presentatrice Waylon Negen bekende Nederlanders doen datgene wat niemand had verwacht: zingen. De zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengesteld team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Eerder Vandaag | 21:50 CSI: New York

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Forbidden fruit. Tijdens een politieachtervolging wordt een verdachte van een moord opgepakt. Het CSI-team lijkt op het eerste gezicht een simpele zaak voorgeschoteld te krijgen, maar wanneer de ondervragingen beginnen, is dit het begin van een lastig onderzoek.

Eerder Vandaag | 21:25 NCIS: New Orleans

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The River Styx (2). Tijdens hun zoektocht naar het dodelijke ondergrondse spionagenetwerk Apollyon wordt Pride gescheiden van het team. Het NCIS-team moet de mol vinden die informatie blijft geven aan Apollyon.

Eerder Vandaag | 21:00 Vegas Rat Rods

Seizoen 4 - Aflevering 2 - The Real Iron Man Revealed: Het WelderUp-team heeft nog twee weken voor de ironwork-ratrod van Tyrone en in die tijd moeten ze de motor bouwen en installeren en het frame op maat maken voor de schokbrekers.

Eerder Vandaag | 20:55 CSI: New York

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The triangle. Het team onderzoekt de moord op Carl Custer. Die kwam in bizarre omstandigheden om het leven. Toen Carl op de achterbank van zijn auto zat, vormden zich opeens vonken. Na onderzoek blijkt dat vorming van microgolven de man fataal werd.

Eerder Vandaag | 20:30 Thank you for the Music

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Muzikale spelshow. Drie duo's nemen het tegen elkaar op onder leiding van Kim-Lian van der Meij. Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain - Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol - en een wekelijks wisselende BN'er. De BN'ers spelen de leukste muziekspellen - en zeven speciale publieksleden dragen ook een belangrijke noot bij!

Eerder Vandaag | 20:00 Ondertussen In Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Familiespelshow waarin een team van wekelijks wisselende bekende Nederlanders en een team van onbekende Nederlanders hun kennis testen op het gebied van gebruiken en gewoontes in heel Nederland

Eerder Vandaag | 20:00 CSI: New York

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The box. Wanneer in een autowrak een lijk in verre staat van ontbinding wordt gevonden, moeten de leden van het CSI-team de beenderen ontleden om te zien wie het slachtoffer is. Dankzij de nummerplaat van de auto kunnen ze eigenares Elisabeth Banks opsporen. Haar man had de auto kortgeleden als gestolen opgegeven.

Eerder Vandaag | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Secrets. Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.

Eerder Vandaag | 18:25 The Simpsons

Seizoen 25 - Aflevering 5 - Amerikaanse animatieserie. Labor pains. Homer helpt in een lift een baby ter wereld brengen. Wanneer de moeder haar zoon Homer Jr. noemt, ontwikkelt hij een diepe emotionele band met het kind. Lisa wordt aangeworven door de cheerleaders van het plaatselijke footballteam.

Eerder Vandaag | 17:45 Salvage Dawgs

Seizoen 6 - Aflevering 1 - St. Michael's Catholic School: Het team gaat naar de St. Michael's Catholic School in Pittsburgh. Ze begeven zich op grote hoogte om historische bouwelementen te redden.

Eerder Vandaag | 17:38 Pokémon

Seizoen 20 - Japanse animatieserie. Ballonnen, Brionne en boosheid!. Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.

Eerder Vandaag | 17:20 Salvage Dawgs

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Roanoke Chamber Of Commerce: Het team van Salvage Dawgs verwijdert herbruikbare materialen bij de Roanoke Chamber of Commerce, waaronder kluisjes en een buizenpostsysteem.

Eerder Vandaag | 17:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. Lodewijk Hoekstra sluit zich aan bij het huidige team. Hij spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

Eerder Vandaag | 16:55 Salvage Dawgs

Aflevering 3 - Reel Theatres: Mike, Robert en het team verwijderen herbruikbare materialen uit een bioscoop in Sevierville. Ze vinden er onder andere analoge projectoren, filmschermen en neonletters.

Eerder Vandaag | 16:05 Barnwood Builders

Seizoen 4 - Aflevering 11 - West Virginia Legacy Cabin: Mark en het team gaan in Leivasy in West Virginia aan de slag om het huis van de familie O'Dell te redden. Ondertussen komen ze alles te weten over de familiegeschiedenis.

Eerder Vandaag | 15:10 Checkpoint

Aflevering 48 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Eerder Vandaag | 15:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. Lodewijk Hoekstra sluit zich aan bij het huidige team. Hij spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

Eerder Vandaag | 13:30 Racing Team Nederland - Road To Le Mans

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Documentairereeks die een kijkje neemt achter de schermen bij Racing Team Nederland. Racing Team Nederland is het enige Nederlandse team dat meedoet aan de legendarische 24 uur van Le Mans: 5000 kilometer in één etmaal met 340 km per uur, de ultieme uitdaging voor mens en machine. Kijk mee achter de schermen bij het team op weg naar wat geldt als de grootste race ter wereld.

Eerder Vandaag | 13:15 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. Negen bekende Nederlanders doen datgene wat niemand had verwacht: zingen. De zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengesteld team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Eerder Vandaag | 12:45 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Judgement Day: Het team trotseert barre weersomstandigheden tijdens een klim naar het tweede kamp en Brice moet beslissen wie niet deel mag nemen aan de klim.

Eerder Vandaag | 12:00 Baas BBQ

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Culinaire wedstrijd. Barbecuestrijd onder leiding van tv-kok Jeremy Vermolen en foodexpert en influencer Carolina van Dorenmalen. De deelnemende teams strijden acht weken lang voor de felbegeerde titel 'Baas BBQ 2019'.

Eerder Vandaag | 12:00 Everest: Beyond the Limit

Aflevering 2 - On the Ropes: Brice geeft het team een strakke tijdslimiet tijdens hun eerste klim naar het kamp. Betsy heeft nog een klim om zichzelf te bewijzen, anders mag ze niet meedoen aan de uitdaging.

Eerder Vandaag | 11:50 Zara en de magische kicksen marathon

Marathonuitzending van de Nederlandse jeugdserie. Zara wil graag voetballen, maar is te onzeker om haar kunsten te vertonen voor de selectie van het voetbalteam van haar jaloerse broers. Als ze magische voetbalschoenen krijgt, verandert alles.

Eerder Vandaag | 09:20 SpangaS op survival IMDb: 5.6

IMDB * 5.6 - Avonturenfilm, De leerlingen van het 'SpangaliS' college verlaten de schoolbanken en gaan op een actieve werkweek naar de Ardennen. Docent Jochem heeft er zin in en gaat als begeleider mee evenals docent Engels Miss Madge, die niet echt ...

De leerlingen van het 'SpangaliS'-college verlaten de schoolbanken en gaan op een actieve werkweek naar de Ardennen. Docent Jochem heeft er zin in en gaat als begeleider mee evenals docent Engels Miss Madge, die niet echt zit te wachten op een week slapen in een tent. Aangekomen in het bos bij het basiskamp is het de bedoeling dat de leerlingen in teams allerlei opdrachten uitvoeren, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Hierdoor komen ze soms zelfs in gevaarlijke situaties terecht. Tijdens het hoogtepunt van de werkweek; 'de dropping' is er een hevige concurrentiestrijd tussen beide groepen en is de zekerheid van een goede afloop ver te zoeken. Samenwerken zal moeten om veilig de weg naar het kamp terug te vinden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/spangas-op-survival

Eerder Vandaag | 08:40 Zappsport

Aflevering 46 - Sportprogramma voor kinderen. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.

Eerder Vandaag | 07:30 Kanniewaarzijn

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Satirisch magazine waarin een team van cabaretiers absurde situaties aan de kaak stelt. Aandacht voor een moeilijk plaatsbare vaatwasser, slechte service bij de reparatie van elektrische fietsen en voor de problemen die je ondervindt als je Nederlander wilt worden. In 'Weggegooid Geld' een terugblik op 'Het Witte Lint', een kunstproject bij Zutphen. De 'Kanniecolumn' is deze week van Frank van der Lende, en we zien vreemdsoortige advertenties, onleesbare bijsluiters en rare verkeersborden in 'Kla(a)re Taal'.

Eerder Vandaag | 05:15 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Judgement Day: Het team trotseert barre weersomstandigheden tijdens een klim naar het tweede kamp en Brice moet beslissen wie niet deel mag nemen aan de klim.

Eerder Vandaag | 03:35 Treehouse Masters

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Sky High Redwood Retreat: Het team zet alles op alles om aan de wensen van een boomchirurg te voldoen. Hij wil graag een huis van drie verdiepingen, hoog in drie sequoia's. Zal het lukken?

Eerder Vandaag | 01:30 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Judgement Day: Het team trotseert barre weersomstandigheden tijdens een klim naar het tweede kamp en Brice moet beslissen wie niet deel mag nemen aan de klim.

Gisteren 23:10 Criminal Minds

Seizoen 12 - Aflevering 22 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Red Light. Derek Morgan helpt het team met een aanwijzing om Mr. Scratch op te pakken.

Gisteren 23:01 House

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Human Error. Twee Cubaanse vluchtelingen - Esteban en Marina Hernandez - riskeren lijf en leden om per boot de Verenigde Staten te bereiken. Aan de kustwacht die hen uit het water plukt, vragen ze een ontmoeting te regelen met dokter House. Marina is ernstig ziek, maar in haar thuisland slaagden artsen er niet in een precieze diagnose te stellen. House en zijn collega's kennen echter niet veel meer geluk. Ondertussen heeft de werking van Houses team zwaar te lijden onder Foremans nakende vertrek. Maar in plaats van in te praten op Foreman, gaat House de confrontatie aan met Chase. Hij besluit hem te bedanken voor bewezen diensten.

Gisteren 22:20 Criminal Minds

Seizoen 12 - Aflevering 21 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Green Light. Reid vreest dat zijn moeder is ontvoerd. Hij vraagt het team om de zaak te onderzoeken terwijl hij vastzit in de gevangenis.

Gisteren 21:25 NCIS: Los Angeles

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Parallel Resistors. Het team ontdekt een link tussen de internationale oorlogsvoering het een student die een elektromagnetisch wapen heeft gemaakt voor de Marine. Kensi kampt nog steeds met een slopende revalidatie.

Gisteren 21:00 Six

De komende vrijdagen zendt FOX het tweede seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Six uit. Op de eerste twee vrijdagen vanaf 20:00 uur vier afleveringen per avond. Op de laatste vrijdag worden de negende en tiende aflevering uitgezonden. Bekijk op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3733/zender-fox. De serie Six gaat over SEAL-Team Six. Na de aanslag op Rip zinnen Graves en de SEALs op wraak. Michael wordt door de CIA op een 'black site' gevangengezet, terwijl CIA-agente Gina Cline op zoek gaat naar het brein achter de aanval.

Gisteren 20:30 The Lost World: Jurassic Park IMDb: 6.5

Gisteren - IMDB * 6.5 - SF-avonturenfilm, Vier jaar na het mislukken van zijn dinosauruspretpark op Isla Nublar vertelt John Hammond aan Ian Malcolm dat er nog een eiland is ('Site B'), waar dinosaurussen gefokt werden voordat ze naar Isla Nublar ...

Vier jaar na het mislukken van zijn dinosauruspretpark op Isla Nublar vertelt John Hammond aan Ian Malcolm dat er nog een eiland is ('Site B'), waar dinosaurussen gefokt werden voordat ze naar Isla Nublar werden overgebracht. Sinds de ramp zijn de dino's alleen achtergebleven en hebben zich flink voortgeplant. Met enige tegenzin reist Ian samen met een team wetenschappers, onder wie zijn vriendin Sarah, voor onderzoek naar het eiland. Al snel komen ze erachter dat ze niet de enige mensen daar zijn. Dit vervolg op 'Jurassic Park' werd een gigantisch bioscoopsucces. Het verhaal is losjes gebaseerd op de bestseller van Michael Crichton. De effecten van zowel Stan Winston als ILM mogen er absoluut zijn, net zoals de sterke cast. Steven Spielberg regisseerde dit succesvolle vervolg op zijn wereldhit 'Jurassic Park'. Jeff Goldblum keerde terug als wiskundige Ian. Daarnaast is Julianne Moore te zien als Sarah en speelt Pete Postlethwaite een Brits jager die de dino's probeert te vangen. Hierna volgde 'Jurassic Park III'. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-lost-world-jurassic-park

Gisteren 19:30 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Judgement Day: Het team trotseert barre weersomstandigheden tijdens een klim naar het tweede kamp en Brice moet beslissen wie niet deel mag nemen aan de klim.

Gisteren 18:00 Garage Gold

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Geishas And Broken Drawers: Het team helpt een lokale kunstenaar bij het opruimen van zijn schuur, die een bonte verzameling van spullen bevat. Kunnen ze winst maken, of moeten ze er geld op toeleggen?

Gisteren 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Fade Away. De detectives gaan naarstig op zoek naar het 17-jarige basketbalwonder Ted Soros, die op mysterieuze wijze verdween de avond nadat hij een grote overwinning voor de ploeg in de nationale scholencompetitie binnenrijfde. Teds bescheiden ouders verklaren dat hun zoon zich opwerkte op de sociale ladder om op die manier opgemerkt te worden door scouts voor een universitaire beurs. Jack en zijn team vinden het merkwaardig dat Teds coach en zijn medespelers minder bereidwillig zijn om het onderzoek vooruit te helpen. Anne heeft droevig nieuws voor Jack.

Gisteren 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Thing With Feathers. De speurders gaan op zoek naar kankerpatiënte Audrey West, een jonge moeder die nog amper één maand te leven heeft. Ze werd voor het laatst gezien op een bijeenkomst van kankerpatiënten in het bijzijn van Ryan, de vriend van Audreys verpleegster en tevens een drugsverslaafde die er niet voor terugdeinst om medicatie van Audreys lotgenoten te ontvreemden. Jack en zijn team gaan bijgevolg niet alleen op zoek naar Audrey, maar tevens naar Ryan en ook naar de vermaarde architect Brian Gaghan, Audreys baas die haar van afpersing beschuldigde.

Gisteren 16:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Newborn King. Een marinekapitein wordt vermoord aangetroffen in een hotelkamer. Het team vermoedt dat de dader het ook op de zwangere vriendin van het slachtoffer heeft gemunt en gaat naar haar op zoek.

Gisteren 15:55 NCIS: Los Angeles

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Identity. Het team onderzoekt de dood van een marineofficier die tijdens een zware schietpartij om het leven kwam.

Gisteren 14:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. A Deadly Affair. Beckett heeft niets meer gehoord van Castle sinds hij maanden geleden vertrok om zijn tweede boek over Nikki Heat af te werken. Wanneer Beckett en haar team een moordenaar opsporen in een schimmig appartement, treffen ze er Castle aan. Hij staat over een lijk gebogen met een geweer in zijn handen. Beckett kan niet anders dan hem te arresteren.

Gisteren 13:00 Salvage Dawgs

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Beechcraft Airplane Salvage: Het team waagt zich op ongekend terrein door op een Beechcraft-vliegtuig uit 1947 te bieden. Mike biedt iets meer dan hij zich had voorgenomen om de bieding te winnen.

Gisteren 11:45 Speed Is The New Black

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Corvetter's Gonna Hate: Een gerestaureerde Corvette uit 1962 wordt in de garage volledig aangepast. Het team wil de oorspronkelijke charme van de auto behouden, maar de prestatie vergroten.

Gisteren 05:15 Everest: Beyond the Limit

Aflevering 2 - On the Ropes: Brice geeft het team een strakke tijdslimiet tijdens hun eerste klim naar het kamp. Betsy heeft nog een klim om zichzelf te bewijzen, anders mag ze niet meedoen aan de uitdaging.

Gisteren 03:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Winchester Yellow Boy/Firefighter Thank You: Rich en het team maken een Winchester Yellow Boy uit 1866 na voor een cowboy. Renee en Paige verzamelen een heel arsenaal voor een schietevenement voor de plaatselijke brandweer.

Gisteren 02:40 Speed Is The New Black

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Corvetter's Gonna Hate: Een gerestaureerde Corvette uit 1962 wordt in de garage volledig aangepast. Het team wil de oorspronkelijke charme van de auto behouden, maar de prestatie vergroten.

Gisteren 01:30 Everest: Beyond the Limit

Aflevering 2 - On the Ropes: Brice geeft het team een strakke tijdslimiet tijdens hun eerste klim naar het kamp. Betsy heeft nog een klim om zichzelf te bewijzen, anders mag ze niet meedoen aan de uitdaging.

Gisteren 00:55 Major Crimes

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Thick as Thieves. Flynn herstelt van zijn verwondingen en ziet zich gedwongen om bureauwerk te doen. Ondertussen onderzoeken Sharon en het team de moord op een voortvluchtige diamantdief. Zijn lichaam werd gevonden door de man die zijn borgsom betaald had. Rusty wordt in het nauw gedreven wanneer de broer van Marianna achter zijn verhouding met Slider komt.

Gisteren 00:45 Racing Team Nederland - Road To Le Mans

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Documentairereeks die een kijkje neemt achter de schermen bij Racing Team Nederland. Racing Team Nederland is het enige Nederlandse team dat meedoet aan de legendarische 24 uur van Le Mans: 5000 kilometer in één etmaal met 340 km per uur, de ultieme uitdaging voor mens en machine. Kijk mee achter de schermen bij het team op weg naar wat geldt als de grootste race ter wereld.

Eergisteren 22:27 House

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The jerk. House en zijn team onderzoeken de onhandelbare zestienjarige schaakkampioen Nate Harrison. De tiener maakt het team het leven zuur tijdens hun onderzoek. Foreman ontdekt dat iemand zijn sollicitatiegesprek met het New York Mercy Hospital heeft afgezegd. Hij verdenkt House, maar die blijft halsstarrig ontkennen.

Eergisteren 21:30 Speed Is The New Black

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Corvetter's Gonna Hate: Een gerestaureerde Corvette uit 1962 wordt in de garage volledig aangepast. Het team wil de oorspronkelijke charme van de auto behouden, maar de prestatie vergroten.

Eergisteren 21:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Winchester Yellow Boy/Firefighter Thank You: Rich en het team maken een Winchester Yellow Boy uit 1866 na voor een cowboy. Renee en Paige verzamelen een heel arsenaal voor een schietevenement voor de plaatselijke brandweer.

Eergisteren 20:30 S.W.A.T

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Radical. Een terrorist overlijdt bij een explosie. Het team gaat snel op zoek naar zijn partner, voordat nog meer bommen ontploffen.

Eergisteren 20:29 The Expendables 3 IMDb: 6.1

Eergisteren - IMDB * 6.1 - Actiethriller, The Expendables 3 is een Amerikaanse actie thriller uit 2014 onder regie van Patrick Hughes. De film is het vervolg op The Expendables 2 uit 2012. Barney Ross, Lee Christmas en de rest van het team komen oog ...

The Expendables 3 is een Amerikaanse actie-thriller uit 2014 onder regie van Patrick Hughes. De film is het vervolg op The Expendables 2 uit 2012. Barney Ross, Lee Christmas en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks, die jaren geleden samen met Barney 'The Expendables' oprichtte. Stonebanks belandde echter op het slechte pad en werd een meedogenloze wapenhandelaar, zonder ziel of enig moreel besef. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-expendables-3

Eergisteren 19:30 Everest: Beyond the Limit

Aflevering 2 - On the Ropes: Brice geeft het team een strakke tijdslimiet tijdens hun eerste klim naar het kamp. Betsy heeft nog een klim om zichzelf te bewijzen, anders mag ze niet meedoen aan de uitdaging.

Eergisteren 18:00 Garage Gold

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Spiders, Cake and Collectables: Voordat het team aan hun nieuwe klus kan beginnen, moet Big Tony uit een boom gered worden. Kunnen ze hem veilig op de grond krijgen en ook nog winst maken op de klus?

Eergisteren 17:45 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Thing With Feathers. De speurders gaan op zoek naar kankerpatiënte Audrey West, een jonge moeder die nog amper één maand te leven heeft. Ze werd voor het laatst gezien op een bijeenkomst van kankerpatiënten in het bijzijn van Ryan, de vriend van Audreys verpleegster en tevens een drugsverslaafde die er niet voor terugdeinst om medicatie van Audreys lotgenoten te ontvreemden. Jack en zijn team gaan bijgevolg niet alleen op zoek naar Audrey, maar tevens naar Ryan en ook naar de vermaarde architect Brian Gaghan, Audreys baas die haar van afpersing beschuldigde.

Eergisteren 16:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Watch Over Me. Het team onderzoekt de verdwijning van een maatschappelijk werker die kort geleden zijn baan had opgezegd. Het onderzoek leidt naar een jonge, zwangere vrouw die al eerder een kind moest afstaan.

Eergisteren 14:22 Verminkt

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Realityshow met slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Eergisteren 13:00 Salvage Dawgs

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Storybook-Style House: Het team gaat ondanks de hitte aan de slag om uit een sprookjeshuis in Winston-Salem in North Carolina unieke kroonluchters, gootstenen, ramen en een boerendeur te verwijderen.

Eergisteren 07:53 B.O.Z.: Pokémon

Seizoen 16 - Aflevering 42 - Animatieserie. Emolga sluit zich aan bij Team Rocket!

 Meer