Team op tv (tv-tip)

Vandaag | 21:00 Nieuw: Contact

Alien Evidence, Het is de vraag die de mensheid al lange tijd bezighoudt: hebben buitenaardse wezens al eens contact ...

Het is de vraag die de mensheid al lange tijd bezighoudt: hebben buitenaardse wezens al eens contact met ons gemaakt? Terwijl meer dan de helft van de (Amerikaanse) bevolking van wel denkt, ontbreekt tot op heden nog altijd het onomstotelijke bewijs daarvoor. Nieuwe technieken In het nieuwe programma Contact proberen zes vooraanstaande onderzoekers dit alsnog te vinden op een nieuwe en radicale manier. Met geavanceerde CIA-software, militaire opsporingstechnieken en verrassende onderzoeksjournalistiek willen ze aanwijzingen vanuit de hele wereld natrekken op hun mogelijke waarheid. Weke vormen van buitenaards contact gaan zij vinden? Puzzelstukjes Het team van onderzoekers wordt aangevoerd door voormalig CIA-officier Myke Cole en conflict-analist Dr. Michael Livingston. Samen met astrofysicus en ruimtevaartjournalist Sarah Cruddas, voormalig Groene Baret Kawa Mawlayee, voormalig Specal Ops Intel Officer Nick Karnaze en de bekroonde onderzoeksjournalist Paul Beban proberen ze onderlinge verbanden te zoeken in de bestaande puzzelstukjes. Bewijs Ze verbinden miljoenen datapunten, ooggetuigenverslagen, patronen van meldingen op social media en openbaar gemaakte overheidsrapporten met elkaar op een manier die niet eerder is gedaan. Kunnen zij hiermee eindelijk het bewijs vinden dat wij niet alleen zijn in ons universum?

Je vindt hier de programma's van Team op tv We hebben de volgende programma's voor Team Nieuw: Contact: Alien Evidence, Het is de vraag die de mensheid al lange tijd bezighoudt: hebben buitenaardse wezens al eens contact. Kindig Customs: Dave Kindig, Guest Judge, Seizoen 5 Aflevering 10 Dave Kindig, Guest Judge: Het team kijkt elk jaar uit naar de. Bob de Bouwer: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 16 Britse animatieserie. Winter in Lentestad. Tijdens het winter lente festival wordt. Zappsport: Sportmagazine, Aflevering 27 Sportprogramma voor kinderen. Voetbal, Oussama Idrissi. Alle takken van sport komen aan. Vis TV XL: Magazine, Seizoen 2 Aflevering 7 Magazine boordevol boeiende en zomerse visavonturen. Het 'Vis TV XL' team laat zien. De Grote Tuinverbouwing: Life-stylemagazine, Seizoen 1 Aflevering 28 Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en. Pit Bulls & Parolees: Battle Scars, Aflevering 5 Battle Scars: Het team van Villalobos haast zich met spoed naar de stad om een hond te. Baas BBQ: Culinair magazine, Seizoen 2 Aflevering 6 Culinaire wedstrijd. Barbecuestrijd onder leiding van tv kok Jeremy Vermolen. Chasing Classic Cars: Wayne's Apprentice, Seizoen 5 Aflevering 16 Wayne's Apprentice: Wayne bezoekt McPherson College om drie leerlingen voor. Checkpoint: Jeugdprogramma, Aflevering 79 Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige.

Team op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:45 Bob de Bouwer

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Britse animatieserie. Winter in Lentestad. Tijdens het winter-lente festival wordt er een stoeltjeslift gemaakt door Bob en z'n team. Liftie wil ook op de sneeuw, maar dat gaat mis. De lift gaat kapot, maar gelukkig maakt Bob het weer op tijd.

Vandaag | 08:40 Zappsport

Aflevering 27 - Sportprogramma voor kinderen. Voetbal, Oussama Idrissi. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.

Vandaag | 09:33 Vis TV XL

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Magazine boordevol boeiende en zomerse visavonturen. Het 'Vis TV XL'-team laat zien hoe spannend vissen is en hoe mooi Nederland is als sportvisland.

Vandaag | 09:45 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. Lodewijk Hoekstra sluit zich aan bij het huidige team. Hij spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

Vandaag | 10:44 Baas BBQ

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Culinaire wedstrijd. Barbecuestrijd onder leiding van tv-kok Jeremy Vermolen en foodexpert en influencer Carolina van Dorenmalen. De deelnemende teams strijden acht weken lang voor de felbegeerde titel 'Baas BBQ 2019'.

Vandaag | 13:30 Checkpoint

Aflevering 79 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Vandaag | 15:00 NCIS: Los Angeles

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Breach. Een jongeman rijdt met zijn truck binnen in een stripclub en doodt daarbij een onderofficier. De chauffeur blijkt een Soedanese vluchteling te zijn. Na het overlijden van een collega is Hetty bezorgd dat haar team te veel door het werk is opgeslorpt. Ze dwingt haar teamleden om een leven buiten het kantoor op te bouwen.

Vandaag | 15:10 The Goldbergs

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Hail Barry. Barry gaat bij het footballteam. Als hij bij gebrek aan talent op de bank belandt, denkt Barry dat de coach hem op de proef wil stellen. Dan wijst Adam hem op andere manieren om het team te helpen.

Vandaag | 15:19 Zafari

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Animatieserie. Het slijmteam/De keuze van Zoomba

Vandaag | 15:31 Motocross Of Nations

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Motorcrossmagazine. Motocross Of Nations Historie. Een overzicht van de Motocross of Nations door de jaren heen. De wedstrijd voor landenteams werd voor het eerst gehouden in 1947. In 2019 vindt het evenement plaats in Assen.

Vandaag | 16:23 Gamma Racing Day 2019

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Verslag van het grootste gratis toegankelijke race-evenement van Europa op het TT-circuit van Assen. Naast races met auto's, motoren en karts zijn er demonstraties van belangrijke motor- en Formule 1-teams.

Vandaag | 16:35 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse actieserie. The Crystal Skull. Het A-Team moet op een eiland op zoek naar een religieus kunstvoorwerp. Als de mannen daar stuiten op een stam die in Murdock hun God ziet, laat hij zich de verering welgevallen. Er is werk aan de winkel als het dorp van de stam wordt overvallen door de monniken van wie het A-Team het voorwerp heeft gestolen.

Vandaag | 17:35 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse actieserie. The Sky Who Mugged Me. The A-Team moet 's werelds gevaarlijkste terrorist, bekend als 'The Jaguar', zien te verslaan.

Vandaag | 17:38 Pokémon

Seizoen 20 - Japanse animatieserie. Een pittige zoektocht!. Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.

Vandaag | 17:40 Topdoks

Aflevering 7 - Magazine over het menselijk lichaam. Elbert gaat op zoek naar medicijnen... in een slang! Rachel kijkt mee met het team van de traumahelikopter. Ze onderzoekt misselijkheid in een klein vliegtuig. Op de Spoedeisende Hulp komt Lukas binnen met een wonde op zijn voorhoofd en in de lijfshow zie je wat Jelle allemaal kan op een klein fietsje.

Vandaag | 17:42 Politie 24/7

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks over het werk van Lokale Politie Antwerpen. Twee mannen hebben zichzelf opgesloten in hun appartement. Het is duidelijk dat ze onder invloed van drugs zijn. Het slachtoffer van een fietsdiefstal ziet haar fiets te koop op het internet en ze lokt de dief samen met het snelleresponsteam in de val. De bestuurder van een Duitse huurwagen kan geen geldige boorddocumenten voorleggen. Een man kreeg een kopstoot van zijn ex-vrouw. Hij komt samen met zijn vriendin aangifte doen in het wijkkantoor, maar daar blijkt dat hij geseind staat.

Vandaag | 17:45 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Brothers. Het team wordt ingeschakeld om een matroos met leukemie te helpen in zijn zoektocht naar een geschikte beenmergdonor.

Vandaag | 17:56 Custom Cars: Las Vegas

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse realityreeks rond oldtimerliefhebber Danny Koker. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij is, speurt hij naar juweeltjes. Met de hulp van zijn getalenteerde team koopt hij oldtimers op en restaureert ze om ze vervolgens met winst te verkopen. Elke aflevering staat bol van verbazingwekkende verhalen over de historische voertuigen.

Vandaag | 18:19 Custom Cars: Las Vegas

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse realityreeks rond oldtimerliefhebber Danny Koker. Danny's hele leven draait om de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij is, speurt hij naar juweeltjes. Met de hulp van zijn getalenteerde team koopt hij oldtimers op en restaureert ze om ze vervolgens met winst te verkopen. Elke aflevering staat bol van verbazingwekkende verhalen over de historische voertuigen.

Vandaag | 18:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Spinning Weel. Ducky wordt aangevallen door een man die beweert informatie te hebben over zijn halfbroer, die tientallen jaren geleden overleed. Het NCIS-team gaat op zoek naar de dader, terwijl Ducky emotionele herinneringen ophaalt aan de laatste dagen die hij met zijn broer doorbracht.

Vandaag | 18:35 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. The Grey Team. The A-Team moet Paula Anderson vinden. Ze is weggelopen met de aktetas van haar vader met daarin belangrijke documenten. Paula denkt dat haar vader de informatie gaat doorspelen aan de Russen, maar de documenten blijken niet echt te zijn.

Vandaag | 19:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie. Without Reservations. The A-Team staat erop dat Stockwell hen twee weken verlof geeft. Murdock nodigt de jongens uit op restaurant, maar Hannibal en B.A willen liever thuisblijven om tv te kijken. Onderweg naar het restaurant zien ze drie gewapende gansters lopen. Wanneer ze proberen de mannen te ontwapenen, wordt Face neergeschoten.

Vandaag | 20:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Lance to the Heart. Om erachter te komen wie Booth laat opdraaien voor de moord, werkt het team samen met FBI-agent Aubrey. Gezamenlijk gaan ze op zoek naar degene die achter het complot binnen de regering zit. Er wordt vreemd DNA aangetroffen bij een slachtoffer dat gelinkt is aan het schandaal. Hierdoor kan het team het aantal verdachten verkleinen en komen ze steeds dichter bij de oplossing.

Vandaag | 20:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Purging of the Pundit. Met de hulp van stagiair Rodolfo Fuentes onderzoekt het team de moord op Hutch Whitehouse, een radiopresentator die dood werd teruggevonden in een goot onder een brug. Speciaal agent Aubrey neemt het voortouw in het onderzoek.

Vandaag | 21:50 Chicago P.D

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Endings. Na een brand in een flatgebouw wordt een patiënt vermist uit het Chicago Med-ziekenhuis. Het team ontdekt dat de patiënt een chip in haar lichaam heeft en ze vermoeden dat zij het slachtoffer is van mensensmokkel. Ondertussen heeft Halstead moeite met het overlijden van zijn vader en wordt hij gedwongen om de zaak van op een afstand te volgen.

Vandaag | 21:53 Crime Scene Investigation

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Tell-tale hearts. Een gezin wordt op een bijzonder brutale manier uitgemoord. Het team probeert uit te zoeken wie hiervoor verantwoordelijk is. Ze komen drie verdachten op het spoor, die allen toegeven achter het bloedbad te zitten.

Vandaag | 22:20 NCIS: Los Angeles

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Assets. Tijdens het onderzoek naar een moord in Los Angeles ontdekt het NCIS team dat deze persoon iets belangrijks heeft meegesmokkeld naar de stad en waarschijnlijk doorverkocht heeft.

Vandaag | 22:40 Make Holland Great Again

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Show waarin Sahil Amar Aïssa een poging doet om van Nederland een betere plek te maken. Van online haat tot donorregistratie. Waarom en hoe verandert Sahil met zijn GREAT-team de plaatsnamen Hardenberg, Dongen en Dieren? Hoe reageren mensen op straat op haatopmerkingen? Waarom is een emoji de oplossing tegen online haat? En lukt het de tv-makers om die ene onvindbare single te vinden ter herinnering aan de overleden vrouw van Mark?

Vandaag | 22:48 Crime Scene Investigation

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Bittersweet. Robbins en Nick wonen samen een tentoonstelling bij in een kunstgalerij. Plots merken ze dat er vanuit een betonblok, dat deel uitmaakt van een kunstwerk, een stinkende vloeistof loopt. Ze ontdekken dat er zich ontbindende menselijke resten in bevinden. De kunstenaar beweert het blok te hebben gevonden op een stortplaats in Tresser Park. Het team begeeft zich naar de vuilnisbelt en vindt er nog andere betonblokken met daarin de resten van een tienermeisje.

Vandaag | 23:10 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Kau pahi, ko'u kua. Kau pu, ko'u po'o (Your Knife, My Back. My Gun, Your Head). Een bendeleider en negen van diens onderdanen worden vermoord. Het team onderzoekt de zaak en probeert een bendeoorlog te vermijden.

Vandaag | 23:25 Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Reportagereeks over de Nederlandse selectie voor The Homeless World Cup, het WK voetbal voor daklozen. Na de laatste oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse daklozenteam naar Cardiff, waar het WK gespeeld zal worden. Een hele onderneming, want sommige spelers zijn nog nooit buiten Nederland geweest. Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij daklozen uit 50 andere landen. Tot hun schrik blijken daklozen in andere landen opvallend sterk te kunnen voetballen. Dapper vechten ze zich door de eerste wedstrijden, waarbij de gemoederen hoog oplopen.

Vandaag | 23:43 Crime Scene Investigation

Seizoen 12 - Aflevering 4 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Maid man. De voormalige burgemeester van Las Vegas wordt vermoord tijdens de inhuldiging van een nieuw museum. Het CSI-team gaat op zoek naar de dader en moet hiervoor de archieven van de stad raadplegen.

Morgen | 00:05 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. House on Fire. Een pyromaan slaat genadeloos toe in het dorpje Royal in Indiana. Wanneer het dodental oploopt tot 31, wordt de hulp van het team ingeroepen. De brandstichter steekt telkens enkele ontmoetingsplaatsen in brand om zo een zo groot mogelijk dodenaantal te bereiken.

Morgen | 00:35 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Brits-Franse misdaadserie. Posing in Murder. Een modeshow op het strand draait uit op een tragedie wanneer een van de modellen vlak na haar loopje op de catwalk gewurgd wordt aangetroffen. Tijdens het onderzoek blijkt dat het pand voortdurend beveiligd was, wat betekent dat de moordenaar een van de collega's van het model moet zijn. Ze hebben echter stuk voor stuk een waterdicht alibi. Goodman en zijn team moeten verder met de enige aanwijzing die ze hebben: een netkous in de hand van het slachtoffer. Intussen doet Florence haar best om Goodman bij te staan in zijn pogingen om vlot over te komen bij vrouwen.

Morgen | 01:00 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Conflicted. Het team zakt af naar Texas, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar. De man heeft het gemunt op jonge studenten die er hun vakantie doorbrengen. Al snel maken een verlegen hotelschoonmaker en een receptioniste zich verdacht.

Morgen | 01:25 MARVEL'S Agents of S.H.I.E.L.D

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse sf-actieserie. Purpose in the Machine. Leo Fitz en het team roepen de hulp in van een Asgardian om een oude monoliet open te breken en zo Jemma te redden. Ondertussen staat Agent May in tweestrijd met haar persoonlijk en professioneel leven.

Morgen | 08:37 B.O.Z.: Blazing Team

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie

Morgen | 10:15 Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Reportagereeks over de Nederlandse selectie voor The Homeless World Cup, het WK voetbal voor daklozen. Na de laatste oefenwedstrijd vertrekt het Nederlandse daklozenteam naar Cardiff, waar het WK gespeeld zal worden. Een hele onderneming, want sommige spelers zijn nog nooit buiten Nederland geweest. Aangekomen in Cardiff ontmoeten zij daklozen uit 50 andere landen. Tot hun schrik blijken daklozen in andere landen opvallend sterk te kunnen voetballen. Dapper vechten ze zich door de eerste wedstrijden, waarbij de gemoederen hoog oplopen.

Morgen | 16:05 Het Zit In De Familie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityreeks over familieleden die hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Programma waarin presentatrice Lieke van Lexmond verschillende families ontmoet waarin meerdere mensen hetzelfde opvallende uiterlijk delen. Een team van cosmetisch chirurgen helpt deze families, zodat ook zij met zelfvertrouwen door het leven gaan. Voor mensen die zo onzeker en ongelukkig zijn met hun uiterlijk, kan een cosmetische ingreep levensveranderend zijn.

Morgen | 16:35 Checkpoint

Aflevering 32 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert. Kan je een speurhond om de tuin leiden? Wat ontploft eerder: een deodorant of haarlak? En wie zijn er beter in observeren, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Morgen | 18:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. Alive at Five. Face heeft geen hoop meer op amnestie en besluit het A-team te verlaten. Hij wil tijdens de volgende missie ontsnappen, maar wordt verliefd op een journaliste.

Morgen | 19:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse actieserie. Family Reunion. Een voormalig politiek adviseur biedt aan een dagboek te ruilen voor een weerzien met zijn dochter. Deze wissel kan enkele politici zeer veel schade berokkenen. Dan komt Murdock erachter dat de adviseur wellicht de vader van Face is en zijn dochter de zus van Face.

 Meer

Team op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 02:50 Kindig Customs

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Dave Kindig, Guest Judge: Het team kijkt elk jaar uit naar de autotentoonstellingen, maar deze keer heeft een tentoonstelling een speciaal verzoek. Dave wordt gevraagd te jureren en een prijs uit te reiken.

Vandaag | 10:00 Pit Bulls & Parolees

Aflevering 5 - Battle Scars: Het team van Villalobos haast zich met spoed naar de stad om een hond te redden die door een auto is aangereden en er zijn meer adopties nodig, omdat de kennels overvol zitten.

Vandaag | 10:55 Chasing Classic Cars

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Wayne's Apprentice: Wayne bezoekt McPherson College om drie leerlingen voor zijn team te vinden. De studenten moeten als test een Model T in elkaar zetten en Wayne maakt de winnaars bekend.

Vandaag | 14:20 Inside West Coast Customs

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Mad Dash To Sema: Het team maakt zich klaar voor de SEMA, de grootste tuningbeurs ter wereld. Maar net als Ryan naar Las Vegas wil vertrekken, werpt een grote klant hem een klus in de schoot.

Vandaag | 16:25 Finding Bigfoot

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Bigfoot Crossing in Georgia: Tijdens onderzoek naar een Bigfoot-waarneming in de bossen van Noord-Georgia doen Matt en zijn team een schokkende ontdekking die hen rechtstreeks naar het beest kan leiden.

Morgen | 01:35 Everest: Beyond the Limit

Aflevering 2 - On the Ropes: Brice geeft het team een strakke tijdslimiet tijdens hun eerste klim naar het kamp. Betsy heeft nog een klim om zichzelf te bewijzen, anders mag ze niet meedoen aan de uitdaging.

Morgen | 18:00 West End Salvage

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Salvaging An Auto Graveyard: Het team creëert buitenspellen voor de 25.000 fans van de Iowa Speedway. Ondertussen heeft Hal zijn eigen project waar hij prioriteit aan geeft.

Morgen | 19:30 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Beyond the Summit: Het team, dat inmiddels aan de hoogte gewend is, verlaat het basiskamp en gaat op weg naar de top. Hoewel de top vlakbij is, hebben David en Phurba nog een lange weg te gaan.

Team gemist

Eerder Vandaag | 01:10 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse actieserie. The Sound of Thunder. Generaal Fulbright kan Hannibal en zijn team ervan overtuigen om naar Vietnam terug te keren. Zij zouden daar de man vinden die als enige hun naam kan zuiveren.

Eerder Vandaag | 00:40 Finding Bigfoot

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Swamp Ape: Matt en zijn team helpen een gezin in Noord-Florida dat ervan overtuigd is dat er een Bigfoot op hun land leeft. Zullen ze het beest in het diepe zuiden aantreffen?

Eerder Vandaag | 00:15 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. At Rest. Samantha gaat in het grootste geheim en in haar eentje op zoek naar haar vermiste zus Emily. Ze kan enkel rekenen op de hulp van de plaatselijke politie. Maar al snel ontdekt Jack dat Emily ontvoerd is. Hij dringt er dan ook meteen bij Samantha op aan dat het volledige team meewerkt aan de zoektocht.

Eerder Vandaag | 00:00 Ross Kemp: Extreme World

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Episode 4: De bekroonde documentairemaker Ross Kemp en zijn team onthullen de menselijke verhalen achter complexe problematiek door de betrokken mensen en plaatsen persoonlijk te bezoeken.

Eerder Vandaag | 00:00 Lewis

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. What Lies Tangled. Een mooie zomerdag in Oxford wordt ontsierd wanneer een bompakket ontploft. Het slachtoffer van de aanslag is de gerenommeerde wiskundige Adam Capstone, een genie op het vlak van de knopentheorie. Hij was getrouwd met chemieprofessor Elizabeth, maar had veel affaires, meestal met jonge studentes. Het team moet onderzoeken of de aanslag werkgerelateerd was of een wraakactie voor zijn ontrouw. Lewis staat echter op het punt om voor zes maanden naar Nieuw-Zeeland te trekken met Hobson. Het wordt een race tegen de tijd om zijn carrière en relatie te redden.

Gisteren 23:45 Finding Bigfoot

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Bigfoot Crossing in Georgia: Tijdens onderzoek naar een Bigfoot-waarneming in de bossen van Noord-Georgia doen Matt en zijn team een schokkende ontdekking die hen rechtstreeks naar het beest kan leiden.

Gisteren 23:10 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse politieserie. Skin Deep. Wanneer Flynn tijdens zijn huizenjacht om raad vraagt bij Provenza en Buzz leidt een onverwachte samenloop van omstandigheden tot een nieuw onderzoek voor het team. Buzz onderzoekt ondertussen de moord op zijn vader.

Gisteren 22:30 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Winchester Yellow Boy/Firefighter Thank You: Rich en het team maken een Winchester Yellow Boy uit 1866 na voor een cowboy. Renee en Paige verzamelen een heel arsenaal voor een schietevenement voor de plaatselijke brandweer.

Gisteren 22:00 Kindig Customs

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Dave Kindig, Guest Judge: Het team kijkt elk jaar uit naar de autotentoonstellingen, maar deze keer heeft een tentoonstelling een speciaal verzoek. Dave wordt gevraagd te jureren en een prijs uit te reiken.

Gisteren 21:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Conspiracy in the Corpse. Brennan en het Jeffersonian-team doen er alles aan om de onschuldige Booth uit de gevangenis te krijgen en zijn naam te zuiveren. De botresten van een man die al zestien jaar dood is zouden hen daarbij kunnen helpen. Het team schiet in actie en neemt het skelet van de man onder de loep. De samenzwering die ze hopen bloot te leggen lijkt een diepgewortelde oorsprong te hebben. Ondertussen hebben Daisy en Sweets een verrassing in petto.

Gisteren 20:55 CSI: New York

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Unfriendly chat. De 20-jarige Franse studente Sass Dumonde wordt gewurgd terwijl ze aan het chatten is met Adam. Het team doorzoekt Dumondes appartement en ontdekt dat een van haar laptops is verdwenen. Het toestel behoort toe aan Draga Financial, een investeringsmaatschappij die door de FBI van dichtbij wordt gevolgd.

Gisteren 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. The Recluse In The Reclinder. Het team onderzoekt de dood van een man die Booth wilde informeren over een doofpotaffaire. De zaak dreigt Booth boven het hoofd te groeien als zijn toekomst bij de FBI op het spel komt te staan.

Gisteren 19:30 NCIS: New Orleans

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Overdrive. Een marinier die als amateur ook autocoureur is, verongelukt bij een fatale crash op het spoor. Het NCIS team onderzoekt of de verdachte heeft vals gespeeld.

Gisteren 18:10 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 1 - In The Nick Of Time: Een familie vraagt Mark en zijn team om hun 19e-eeuwse blokhut in West Virginia te redden voordat projectontwikkelaars het bouwwerk bulldozeren. Kan hij de familie helpen?

Gisteren 17:45 NCIS: Los Angeles

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Plain Sight. Nadat er een wapenvoorraad met een waarde van 1 miljoen euro gestolen is, gaat het team op onderzoek uit.

Gisteren 17:45 Salvage Dawgs

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Storybook-Style House: Het team gaat ondanks de hitte aan de slag om uit een sprookjeshuis in Winston-Salem in North Carolina unieke kroonluchters, gootstenen, ramen en een boerendeur te verwijderen.

Gisteren 17:38 Pokémon

Seizoen 20 - Japanse animatieserie. Kristalhelder speurwerk!. Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.

Gisteren 17:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. Lodewijk Hoekstra sluit zich aan bij het huidige team. Hij spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

Gisteren 16:05 Barnwood Builders

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Barn Storming: A Wild Takedown: Mark en het team zijn gewend aan regen, sneeuw en hitte, maar tijdens een klus in Ohio kampen ze met zulke harde windvlagen dat een toch al lastige klus zeer gevaarlijk wordt.

Gisteren 15:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. Lodewijk Hoekstra sluit zich aan bij het huidige team. Hij spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

Gisteren 12:45 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Judgement Day: Het team trotseert barre weersomstandigheden tijdens een klim naar het tweede kamp en Brice moet beslissen wie niet deel mag nemen aan de klim.

Gisteren 12:02 Baas BBQ

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Grillcompetitie gepresenteerd door barbecuekoning Jeremy Vermolen en zijn zus Ellemieke. De deelnemende teams krijgen een mystery box gevuld met ingrediënten waarmee ze hun creatieve, culinaire grillkunsten moeten vertonen. Jeremy stort zich vooral op lekkere stukken vlees en Ellemieke laat zien dat barbecueën ook heel gezond kan zijn. Terwijl de teams in de weer zijn met hun mystery box, zorgen broer en zus Vermolen voor het nodige BBQ-entertainment. Na een keiharde afvalrace zal er uiteindelijk een team overblijven dat zich Baas BBQ 2018 mag noemen.

Gisteren 12:00 Everest: Beyond the Limit

Aflevering 2 - On the Ropes: Brice geeft het team een strakke tijdslimiet tijdens hun eerste klim naar het kamp. Betsy heeft nog een klim om zichzelf te bewijzen, anders mag ze niet meedoen aan de uitdaging.

Gisteren 07:35 Kanniewaarzijn

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Satirisch magazine waarin een team van cabaretiers absurde situaties aan de kaak stelt. In deze aflevering aandacht voor een meubelzaak die er maar niet in slaagt de juiste bestelling te leveren, Belgisch-Nederlandse spraakverwarring over een diploma en fraude via WhatsApp.

Gisteren 07:30 Dirty Jobs

Seizoen 2 - Aflevering 53 - Wild Goose Chase: Mike Rowe ziet ze letterlijk vliegen! Hij reist naar de toendra en gaat aan de slag met een team dat met vliegtuigen een vlucht wilde ganzen bijeendrijft.

Gisteren 06:45 When the Game Stands Tall IMDb: 6.7

Gisteren - IMDB * 6.7 - Drama, Amerikaans sportdrama. Americanfootballcoach Bob Ladouceur wordt ingehuurd door de De La Salle High School Spartans. Hoewel hij weinig ervaring heeft, slaagt hij er door zijn vastberaden trainingsmethodiek in om één ...

Amerikaans sportdrama. Americanfootballcoach Bob Ladouceur wordt ingehuurd door de De La Salle High School Spartans. Hoewel hij weinig ervaring heeft, slaagt hij er door zijn vastberaden trainingsmethodiek in om één van 's lands grootste footballteams te smeden, een team dat een record zou vestigen door maar liefst 151 wedstrijden op rij te winnen.

Gisteren 05:15 Supertruckers

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Airbus: Het hele team wordt ingeschakeld om voor de bekende vliegtuigbouwer Airbus twee A400M-vliegtuigvleugels ter waarde van miljoenen ponden te vervoeren.

Gisteren 05:15 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Judgement Day: Het team trotseert barre weersomstandigheden tijdens een klim naar het tweede kamp en Brice moet beslissen wie niet deel mag nemen aan de klim.

Gisteren 04:30 Gold Rush

Seizoen 3 - Aflevering 5 - The Ultimatum: De hoofdinvesteerder van Todd stelt hoge eisen, het team van Parker belandt in een crisis en Fred probeert uit oud ijzer een precisieonderdeel voor zijn graafmachine te maken.

Gisteren 03:40 Treehouse Masters

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Appalachian Christmas Treehouse: Kijk mee hoe bomenfluisteraar Pete Nelson en zijn team unieke boomhutten ontwerpen voor mensen die terug willen naar de natuur en in contact willen komen met hun innerlijke kind.

Gisteren 01:30 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Judgement Day: Het team trotseert barre weersomstandigheden tijdens een klim naar het tweede kamp en Brice moet beslissen wie niet deel mag nemen aan de klim.

Gisteren 00:55 Without a Trace

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Skin Deep. Tess Pratt laat op de markt de hand van haar zoontje slechts een paar seconden los en het jongetje verdwijnt spoorloos. Haar schoonvader Joseph is racistisch en is er niet blij mee dat zijn kleinzoon een mix is van zijn donkere moeder en blanke vader. Het team verdenkt hem daarom van ontvoering.

Gisteren 00:40 Finding Bigfoot

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Swamp Ape: Matt en zijn team helpen een gezin in Noord-Florida dat ervan overtuigd is dat er een Bigfoot op hun land leeft. Zullen ze het beest in het diepe zuiden aantreffen?

Eergisteren 23:05 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Conflicted. Het team zakt af naar Texas, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar. De man heeft het gemunt op jonge studenten die er hun vakantie doorbrengen. Al snel maken een verlegen hotelschoonmaker en een receptioniste zich verdacht.

Eergisteren 22:10 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. House on Fire. Een pyromaan slaat genadeloos toe in het dorpje Royal in Indiana. Wanneer het dodental oploopt tot 31, wordt de hulp van het team ingeroepen. De brandstichter steekt telkens enkele ontmoetingsplaatsen in brand om zo een zo groot mogelijk dodenaantal te bereiken.

Eergisteren 21:25 NCIS: Los Angeles

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Plain Sight. Nadat er een wapenvoorraad met een waarde van 1 miljoen euro gestolen is, gaat het team op onderzoek uit.

Eergisteren 21:00 Finding Bigfoot

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Swamp Ape: Matt en zijn team helpen een gezin in Noord-Florida dat ervan overtuigd is dat er een Bigfoot op hun land leeft. Zullen ze het beest in het diepe zuiden aantreffen?

Eergisteren 20:34 Kees van der Spek ontmaskert

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Verborgencameraprogramma waarin Kees van der Spek oplichters probeert te ontmaskeren. In de Indiase hoofdstad New Delhi doen Kees en zijn team onder meer onderzoek naar malafide reisbureaus. Die bieden goedwillende toeristen dure tripjes aan naar weeshuizen en beweren dat een deel van de kosten ten goede komt aan de weeskinderen. Maar is dat wel zo?

Eergisteren 20:30 NCIS: Los Angeles

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Assets. Tijdens het onderzoek naar een moord in Los Angeles ontdekt het NCIS team dat deze persoon iets belangrijks heeft meegesmokkeld naar de stad en waarschijnlijk doorverkocht heeft.

Eergisteren 19:30 NCIS: New Orleans

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Outlaws. Het team onderzoekt de moord op een matroos die tijdens een motorrally dood werd aangetroffen. Lasalle vraagt Gregorio om advies.

Eergisteren 19:30 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Judgement Day: Het team trotseert barre weersomstandigheden tijdens een klim naar het tweede kamp en Brice moet beslissen wie niet deel mag nemen aan de klim.

Eergisteren 18:00 West End Salvage

Seizoen 2 - Aflevering 8 - It'll Be A Cluster, Alright: Het team bouwt voor een gezin een eetkamertafel van 300 jaar oude ramen en luiken. En Hal koopt twintig hoofdlampen om er een kroonluchter van te maken.

Eergisteren 17:40 NCIS: New Orleans

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Course Correction. Pride en zijn team onderzoeken de crash van een privévliegtuig. LaSalle en Percy zijn op zoek naar een vervanger voor Brody.

Eergisteren 16:35 Checkpoint

Aflevering 28 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Eergisteren 16:00 NCIS: Los Angeles

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Breach. Een jongeman rijdt met zijn truck binnen in een stripclub en doodt daarbij een onderofficier. De chauffeur blijkt een Soedanese vluchteling te zijn. Na het overlijden van een collega is Hetty bezorgd dat haar team te veel door het werk is opgeslorpt. Ze dwingt haar teamleden om een leven buiten het kantoor op te bouwen.

Eergisteren 15:30 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Beyond the Summit: Het team, dat inmiddels aan de hoogte gewend is, verlaat het basiskamp en gaat op weg naar de top. Hoewel de top vlakbij is, hebben David en Phurba nog een lange weg te gaan.

Eergisteren 15:05 Operatie Beveiliging

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin beveiligers worden gevolgd tijdens hun werk. In deze aflevering gaan de beveiligers aan het werk tijdens Koningsdag in Breda. Dronken tieners en meer dan 40.000 bezoekers zorgen voor onrust en openbare dronkenschap. Weet het team escalatie te voorkomen?

Eergisteren 14:35 Finding Bigfoot

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Bigfoot Crossing in Georgia: Tijdens onderzoek naar een Bigfoot-waarneming in de bossen van Noord-Georgia doen Matt en zijn team een schokkende ontdekking die hen rechtstreeks naar het beest kan leiden.

Eergisteren 14:26 Strawberry Shortcake

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Amerikaanse animatieserie. Team voor twee

Eergisteren 11:15 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 3 - Aflevering 10 - BMW M6: Heb je je weleens afgevraagd hoe luxe auto's worden gemaakt? Het team gaat op onderzoek uit naar het ontstaan, de eigenschappen en de technische aspecten van de mooiste wagens.

Eergisteren 09:00 Insane Pools: Off the Deep End

Seizoen 1 - Aflevering 4 - In Hot Water: Een stel vraagt Lucas om een zwembad met verrassende elementen te bouwen. Het team creëert twee unieke zwembaden die met elkaar verbonden zijn door een wildwaterbaan.

Eergisteren 08:38 B.O.Z.: Blazing Team

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Animatieserie

 Meer