Sybrand Niessen op tv (tv-tip)

Ma 8 juni 2020 | 20:35 Terug: MAX vakantieman

08/06 - Informatief, In het nieuwe seizoen van MAX vakantieman staat het vakantie vieren tijdens de coronapandemie ...

In het nieuwe seizoen van MAX vakantieman staat het vakantie vieren tijdens de coronapandemie centraal. Sybrand Niessen bespreekt de veranderingen in de reissector, de problemen en mogelijkheden. Elke maandag rond 20:35 uur op NPO 1. Reizen Het is nog erg onduidelijk hoe de komende zomer eruit gaat zien. Veel mensen zullen vrij zijn, maar kunnen ze ook reizen? MAX vakantieman duikt in de nieuwe creatieve mogelijkheden, vakanties in het buitenland en de anderhalvemeter-vakantie. Piet Paulusma Elke afleveringen worden problemen van Nederlandse vakantievierders behandeld. MAX Ombudsman Jeanine Janssen springt op de bres voor gedupeerden. Naast oplossingen voor problemen komt MAX vakantieman ook met tips, bijvoorbeeld voor anderhalvemeter-ontspanning. Weerman Piet Paulusma bespreekt wekelijks het zomerweer.

Je vindt hier de programma's van Sybrand Niessen op tv We hebben de volgende programma's voor Sybrand Niessen Terug: MAX vakantieman: 08/06 - Informatief, In het nieuwe seizoen van MAX vakantieman staat het vakantie vieren tijdens de coronapandemie. Terug: MAX vakantieman: 13/06 - Informatief, Herhaling. In het nieuwe seizoen van MAX vakantieman staat het vakantie vieren tijdens de.

Sybrand Niessen op tv (overige uitzendingen NL)

Za 13 juni 2020 | 11:00 Terug: MAX vakantieman

Herhaling. In het nieuwe seizoen van MAX vakantieman staat het vakantie vieren tijdens de coronapandemie centraal. Sybrand Niessen bespreekt de veranderingen in de reissector, de problemen en mogelijkheden. Elke maandag rond 20:35 uur op NPO 1. Reizen Het is nog erg onduidelijk hoe de komende zomer eruit gaat zien. Veel mensen zullen vrij zijn, maar kunnen ze ook reizen? MAX vakantieman duikt in de nieuwe creatieve mogelijkheden, vakanties in het buitenland en de anderhalvemeter-vakantie. Piet Paulusma Elke afleveringen worden problemen van Nederlandse vakantievierders behandeld. MAX Ombudsman Jeanine Janssen springt op de bres voor gedupeerden. Naast oplossingen voor problemen komt MAX vakantieman ook met tips, bijvoorbeeld voor anderhalvemeter-ontspanning. Weerman Piet Paulusma bespreekt wekelijks het zomerweer.