Je vindt hier de programma's van Swingers op tv We hebben de volgende programma's voor Swingers All Together Now: 15/08 - Amusement, Serie, Aflevering 5 Muzikale hitshow waarin het niet alleen om de beste stem draait, maar ook om het. All Together Now: 22/08 - Amusement, Serie, Aflevering 7 Muzikale hitshow waarin het niet alleen om de beste stem draait, maar ook om het.

Swingers op tv (overige uitzendingen NL)

Za 15 augustus 2020 | 20:00 All Together Now

Aflevering 5 Muzikale hitshow waarin het niet alleen om de beste stem draait, maar ook om het beste optreden. De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, aangevoerd Gerard Joling. Het doel: ervoor zorgen dat zo veel mogelijk van 'de 100' opstaan en uit volle borst meezingen. Het aantal meezingers en swingers bepaalt hoe goed de deelnemer heeft gepresteerd. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering.

Za 22 augustus 2020 | 20:00 All Together Now

Aflevering 7 Muzikale hitshow waarin het niet alleen om de beste stem draait, maar ook om het beste optreden. De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, aangevoerd Gerard Joling. Het doel: ervoor zorgen dat zo veel mogelijk van 'de 100' opstaan en uit volle borst meezingen. Het aantal meezingers en swingers bepaalt hoe goed de deelnemer heeft gepresteerd. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering.