Super Bowl

De Super Bowl is de finale van de US American football profcompetitie National Football League (NFL). Het evenment is vrijwel altijd op de eerste zondag van februari. De Super Bowl noemt men ook wel het grootste eendaagse sport evenement ter wereld dat live op tv uitgezonden wordt en bereikt in de Verenigde Staten regelmatig de hoogste kijkcijfers van het jaar.

Super Bowl live op tv

Naast de interesse in de wedstrijd, gaat het vooral om de show die eromheen is. Op televisie wordt er voor een commercial miljoenen betaalt door adverteerders. De Super Bowl is live op tv in vele landen. In Nederland wordt de Super Bowl vaak 's nachts live uitgezonden op Veronica of op FOX TV en het betaalde FOX Sports.

Afgelopen jaar was de Super Bowl ook live op BBC 1 en Duitse Sat.1.

De Super Bowl wedstrijd en de festiviteiten samen worden ook wel Super Bowl Sunday genoemd. Deze dag heeft de status van een niet-officiële nationale feestdag door de jaren heen bereikt in de USA. De show die gedurende de rust wordt opgevoerd door internationale supersterren wordt altijd de Half Time Superbowl genoemd.

Super Bowl op tv (overige uitzendingen)

Do 21 november 2019 | 12:00 NFL - America's Game

NFL - America's Game. The stories behind each Super Bowl winning team. Featuring the 1966 Green Bay Packers side.

Vr 22 november 2019 | 12:00 NFL - America's Game

NFL - America's Game. Documentary in which the stories behind each Super Bowl winning team are told by the people involved. This show looks at the 1967 Green Bay Packers.

Zo 24 november 2019 | 15:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Dr. Pol's Super Bowl: Deze keer haalt Dr. Pol geld op met zijn lievelingspony Charlie, behandelt hij een hond die een aanvaring had met een draaiende kettingzaag, en helpt hij een varken bij haar zware bevalling.

Do 28 november 2019 | 07:30 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Do 28 november 2019 | 08:15 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Vr 29 november 2019 | 20:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Dr. Pol's Super Bowl: Deze keer haalt Dr. Pol geld op met zijn lievelingspony Charlie, behandelt hij een hond die een aanvaring had met een draaiende kettingzaag, en helpt hij een varken bij haar zware bevalling.

Za 30 november 2019 | 08:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Dr. Pol's Super Bowl: Deze keer haalt Dr. Pol geld op met zijn lievelingspony Charlie, behandelt hij een hond die een aanvaring had met een draaiende kettingzaag, en helpt hij een varken bij haar zware bevalling.

Zo 1 december 2019 | 01:30 Ridiculousness

Seizoen 12 - Aflevering 26 - Victor Cruz: In een nieuwe Ridiculousness komt Super Bowl-kampioen Victor Cruz bij Rob, Chanel en Steelo praten over de ziekte GRABBELITIS, de bekende dans MILDE SALSA en het belang van het dragen van goeie PIEKBESCHERMING.

Super Bowl gemist

Zo 3 februari 2019 | 23:45 Live: Super Bowl 2019

03/02 - Live verslag van de 53ste Super Bowl, de finale van het American Football seizoen, tussen de New England Patriots en de Los Angeles Rams. BBC One is bij Ziggo op kanaal 61 en bij KPN op kanaal 26 te...

Live verslag van de 53ste Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen, tussen de New England Patriots en de Los Angeles Rams. BBC One is bij Ziggo op kanaal 61 en bij KPN op kanaal 26 te zien. De voorbeschouwing begint om 23:45 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd start om 00:30 uur. Abonnees van FOX Sports kunnen op de betaalzender kijken naar de Super Bowl met Nederlands commentaar. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/3551/super-bowl-2019.

Vr 27 april 2018 | 20:39 Nieuw: Time to Dance

27/04/18 - Show, Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe dansshow Time To Dance, die gepresenteerd wordt door...

Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe dansshow Time To Dance, die gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman. Vanaf eind april jureren Dan Karaty, Robin Martens en Gianinni Semedo Moreira individuele dansers, duo's en groepen bij RTL 4. Artistieke vrijheid is het belangrijkste goed bij deze nieuwe dansshow. De audities zijn in de Maassilo in Rotterdam. Van daaruit bepalen de juryleden welke acts goed genoeg zijn voor de grootse studioshows. De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een geldprijs van 50.000 euro. Dan Karaty is naast jurylid ook geestelijk vader van de nieuwe dansshow: "We gaan naar het volgende niveau! Het is tijd om het groter aan te pakken dan ooit. We zijn op zoek naar het allerbeste danstalent. Een solist, een crew, whatever." Voor Robin Martens, winnares van het tweede seizoen van Dance Dance Dance, is dit haar debuut als jurylid. Ze bekijkt en jureert de optredens vanuit haar perspectief als groot dansliefhebber en ervaringsdeskundige. Het laatste jurylid, Gianinni Semedo Moreira, begon zijn danscarrière in het eerste seizoen van So You Think You Can Dance. Daarna maakte hij de overtocht naar LA om daar op te treden met Shakira, Rihanna, Nicki Minaj, met Lady Gaga trad hij op bij de Super Bowl en maakte een wereldtour. Daarnaast reisde hij de wereld over met Cirque du soleil tribute to Michael Jackson. In LA heeft hij ook zijn eigen productiebedrijf waarmee hij videoclips en commercials voor grote merken als Nike en Footlocker produceert en regisseert.

Zo 1 april 2018 | 20:29 Need For Speed IMDb: 6.5

01/04/18 - IMDB * 6.5 - Actiefilm, Amerikaans Britse actiefilm: Tobey Marshall is de eigenaar van een autobedrijf en klust bij met het opknappen van raceauto's. Wanneer zijn bedrijf failliet dreigt te gaan, gaat hij in zee met de arrogante ex NASCAR racer Dino Brewster. De samenwerking lijkt goed te verlopen wanneer ze bijna een grote deal hebben met autodealer Julia Bonet, maar een desastreuze race doet Tobey onschuldig in de gevangenis belanden voor poging tot moord. Na zijn vrijlating neemt hij zich voor Dino terug te pakken...

Amerikaans-Britse actiefilm: Tobey Marshall is de eigenaar van een autobedrijf en klust bij met het opknappen van raceauto's. Wanneer zijn bedrijf failliet dreigt te gaan, gaat hij in zee met de arrogante ex-NASCAR racer Dino Brewster. De samenwerking lijkt goed te verlopen wanneer ze bijna een grote deal hebben met autodealer Julia Bonet, maar een desastreuze race doet Tobey onschuldig in de gevangenis belanden voor poging tot moord. Na zijn vrijlating neemt hij zich voor Dino terug te pakken tijdens de beroemde De Leon race, de Super Bowl van underground races.

Di 6 februari 2018 | 13:48 RTLLN: o.a. Peter R. de Vries

06/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van betrokkenheid bij meerdere liquidaties en het Openbaar Ministerie legt hem deelname aan een criminele organisatie ten laste. De zaak telt maar liefst 65 zittingsdagen, bijna 300 getuigen, 40 rechercheurs en 1000 ordners. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd vandaag onder protest de rechtszaal uitgezet omdat hij nog als getuige in het proces wordt gehoord. Samen met collega Harry Lensink bespreekt hij vanavond waarom deze zaak zo belangrijk is. - Monica Overdijkink Voetbal Inside heeft veel emoties losgemaakt toen afgelopen vrijdagavond René Van der Gijp grappend meldde dat hij vanaf nu Renate heet en met een blonde pruik aan tafel verscheen. Dit als reactie op de coming out van VTM-journalist Boudewijn van Spilbeeck. TV-verslaggever Monica Overdijkink maakte in 2013 al bekend voortaan als vrouw verder te gaan, en vertelt ons wat de ophef met haar doet. - Jan Schellens en Astrid Nollen Koningin Máxima opende vandaag het nieuwe virtuele instituut Oncode waar 560 academische onderzoekers samen optrekken in de strijd tegen kanker. Kanker treft een op de drie Nederlanders en ieder uur sterven er vijf mensen aan de gevolgen van de ziekte. Binnen Oncode richten de medici zich niet alleen op onderzoek, maar proberen ze om medicijnen sneller in de praktijk toe te passen. Vanavond vertelt oncoloog Jan Schellens, samen met Astrid Nollen die dankzij experimentele medicijnen al 5 jaar kankervrij is, waarom dit zo’n belangrijke ontwikkeling is. - Bob de Zwart & Ferry Zandvliet Bob de Zwart en Ferry Zandvliet waren vandaag aanwezig bij de rechtszaak rond Saleh Abdeslam. Hij is de enige verdachte van de aanslagen in Parijs in 2015 die nog leeft. Bob en Ferry wilden de terrorist per se recht in de ogen kunnen kijken. Vanavond vertellen ze wat hebben meegemaakt in de rechtszaal. - Jack van Gelder Het is uniek: sporters die op late leeftijd succes blijven houden. De 40-jarige Tom Brady werd gisteren voor aanvang van de Super Bowl uitgeroepen tot meest waardevolle speler van het seizoen en denkt nog lang niet aan stoppen. Twee weken geleden voegde Roger Federer op 37-jarige leeftijd met de Australian Open nog een trofee toe aan zijn al indrukwekkende palmares. Ook in Nederland zijn er voorbeelden alom, denk alleen al aan Zoetemelk die de 38 jaar al had aangetikt toen hij wereldkampioen werd. Jack van Gelder bespreekt vanavond succesvolle topsporters met een respectabele leeftijd.

Di 6 februari 2018 | 00:55 RTLLN: o.a. Peter R. de Vries

06/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van betrokkenheid bij meerdere liquidaties en het Openbaar Ministerie legt hem deelname aan een criminele organisatie ten laste. De zaak telt maar liefst 65 zittingsdagen, bijna 300 getuigen, 40 rechercheurs en 1000 ordners. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd vandaag onder protest de rechtszaal uitgezet omdat hij nog als getuige in het proces wordt gehoord. Samen met collega Harry Lensink bespreekt hij vanavond waarom deze zaak zo belangrijk is. - Monica Overdijkink Voetbal Inside heeft veel emoties losgemaakt toen afgelopen vrijdagavond René Van der Gijp grappend meldde dat hij vanaf nu Renate heet en met een blonde pruik aan tafel verscheen. Dit als reactie op de coming out van VTM-journalist Boudewijn van Spilbeeck. TV-verslaggever Monica Overdijkink maakte in 2013 al bekend voortaan als vrouw verder te gaan, en vertelt ons wat de ophef met haar doet. - Jan Schellens en Astrid Nollen Koningin Máxima opende vandaag het nieuwe virtuele instituut Oncode waar 560 academische onderzoekers samen optrekken in de strijd tegen kanker. Kanker treft een op de drie Nederlanders en ieder uur sterven er vijf mensen aan de gevolgen van de ziekte. Binnen Oncode richten de medici zich niet alleen op onderzoek, maar proberen ze om medicijnen sneller in de praktijk toe te passen. Vanavond vertelt oncoloog Jan Schellens, samen met Astrid Nollen die dankzij experimentele medicijnen al 5 jaar kankervrij is, waarom dit zo’n belangrijke ontwikkeling is. - Bob de Zwart & Ferry Zandvliet Bob de Zwart en Ferry Zandvliet waren vandaag aanwezig bij de rechtszaak rond Saleh Abdeslam. Hij is de enige verdachte van de aanslagen in Parijs in 2015 die nog leeft. Bob en Ferry wilden de terrorist per se recht in de ogen kunnen kijken. Vanavond vertellen ze wat hebben meegemaakt in de rechtszaal. - Jack van Gelder Het is uniek: sporters die op late leeftijd succes blijven houden. De 40-jarige Tom Brady werd gisteren voor aanvang van de Super Bowl uitgeroepen tot meest waardevolle speler van het seizoen en denkt nog lang niet aan stoppen. Twee weken geleden voegde Roger Federer op 37-jarige leeftijd met de Australian Open nog een trofee toe aan zijn al indrukwekkende palmares. Ook in Nederland zijn er voorbeelden alom, denk alleen al aan Zoetemelk die de 38 jaar al had aangetikt toen hij wereldkampioen werd. Jack van Gelder bespreekt vanavond succesvolle topsporters met een respectabele leeftijd.

Ma 5 februari 2018 | 22:27 RTLLN: o.a. Peter R. de Vries

05/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Peter R. de Vries en Harry Lensink Vandaag staat de meest beruchte Nederlandse crimineel weer voor de rechter. Willem Holleeder wordt verdacht van betrokkenheid bij meerdere liquidaties en het Openbaar Ministerie legt hem deelname aan een criminele organisatie ten laste. De zaak telt maar liefst 65 zittingsdagen, bijna 300 getuigen, 40 rechercheurs en 1000 ordners. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd vandaag onder protest de rechtszaal uitgezet omdat hij nog als getuige in het proces wordt gehoord. Samen met collega Harry Lensink bespreekt hij vanavond waarom deze zaak zo belangrijk is. - Monica Overdijkink Voetbal Inside heeft veel emoties losgemaakt toen afgelopen vrijdagavond René Van der Gijp grappend meldde dat hij vanaf nu Renate heet en met een blonde pruik aan tafel verscheen. Dit als reactie op de coming out van VTM-journalist Boudewijn van Spilbeeck. TV-verslaggever Monica Overdijkink maakte in 2013 al bekend voortaan als vrouw verder te gaan, en vertelt ons wat de ophef met haar doet. - Jan Schellens en Astrid Nollen Koningin Máxima opende vandaag het nieuwe virtuele instituut Oncode waar 560 academische onderzoekers samen optrekken in de strijd tegen kanker. Kanker treft een op de drie Nederlanders en ieder uur sterven er vijf mensen aan de gevolgen van de ziekte. Binnen Oncode richten de medici zich niet alleen op onderzoek, maar proberen ze om medicijnen sneller in de praktijk toe te passen. Vanavond vertelt oncoloog Jan Schellens, samen met Astrid Nollen die dankzij experimentele medicijnen al 5 jaar kankervrij is, waarom dit zo’n belangrijke ontwikkeling is. - Bob de Zwart & Ferry Zandvliet Bob de Zwart en Ferry Zandvliet waren vandaag aanwezig bij de rechtszaak rond Saleh Abdeslam. Hij is de enige verdachte van de aanslagen in Parijs in 2015 die nog leeft. Bob en Ferry wilden de terrorist per se recht in de ogen kunnen kijken. Vanavond vertellen ze wat hebben meegemaakt in de rechtszaal. - Jack van Gelder Het is uniek: sporters die op late leeftijd succes blijven houden. De 40-jarige Tom Brady werd gisteren voor aanvang van de Super Bowl uitgeroepen tot meest waardevolle speler van het seizoen en denkt nog lang niet aan stoppen. Twee weken geleden voegde Roger Federer op 37-jarige leeftijd met de Australian Open nog een trofee toe aan zijn al indrukwekkende palmares. Ook in Nederland zijn er voorbeelden alom, denk alleen al aan Zoetemelk die de 38 jaar al had aangetikt toen hij wereldkampioen werd. Jack van Gelder bespreekt vanavond succesvolle topsporters met een respectabele leeftijd.

Ma 5 februari 2018 | 13:47 RTLLN: o.a. Gerard Ekdom

05/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond in RTL Late Night: Gerard Ekdom, Esmée Denters en Juvat Westendorp Tijdens de Super Bowl is er een sportwedstrijd gaande, maar waar wij Europeanen ons natuurlijk het meest voor...

Herhaling. Vanavond in RTL Late Night: - Gerard Ekdom, Esmée Denters en Juvat Westendorp Tijdens de Super Bowl is er een sportwedstrijd gaande, maar waar wij Europeanen ons natuurlijk het meest voor interesseren is de ‘half time show’. Dit weekend wordt deze verzorgd door niemand minder dan Justin Timberlake. De laatste keer dat de ultieme showman daar stond was in 2004, toen hij Janet Jackson’s borst ontblootte en daarmee ‘Nipplegate’ creëerde. Esmée Denters werkte en toerde samen met Timberlake. Samen met radio-dj Gerard Ekdom en danser Juvat Westendorp kijkt ze vooruit naar hét optreden van het jaar. - The BlueBirds Ook Adele is superfan van Dolly Parton. Deze week slingerde ze een foto op Instragram waarin ze volledig over-the-top verkleed was als de koningin van de country. Reden om ons vanavond te warmen aan de tragische schoonheid van Dolly’s leven en werk met ons favoriete trio The BlueBirds. Niet alleen zijn de dames groot fan; hun hele act is voor een groot deel geïnspireerd op Dolly. Vanavond bij Humberto hun verhaal en natuurlijk zingen ze haar grootste nummers. - Manon Proper Je zult na een tweeling maar meteen een drieling krijgen. Manon Proper overkwam het. De manier waarop ze alles in goede banen probeert te leiden met al dat rennende grut om zich heen, heeft haar tot een ware social media sensatie gemaakt. Manon vertelt vanavond alles over haar hectische leven: soms chaotisch, vaak hilarisch en altijd vertederend. Want het zijn er misschien veel, het zijn ook léuke kinderen! - Luuk Ikink Met nog precies een week tot de Olympische Spelen zijn alle ogen gericht op Zuid-Korea. De eerste sporters zijn het Aziatische land inmiddels aan het ontdekken. Om het land een beetje te leren kennen is Luuk Ikink in de internetcultuur van het land gedoken. In Luuks Likes laat hij ons dit keer de beste Zuid-Koreaanse pareltjes zien

Ma 5 februari 2018 | 00:30 Live: Super Bowl 52

05/02/18 - Live verslag van de Super Bowl LII tussen New England Patriots en Philadelphia Eagles. Het evenement is in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari live te zien bij FOX Sports. Op FOX...

Live verslag van de Super Bowl LII tussen New England Patriots en Philadelphia Eagles. Het evenement is in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari live te zien bij FOX Sports. Op FOX Sports 1 begint om 23:30 uur de voorbeschouwing in 'De Eretribunie: Super Bowl 52'. De wedstrijd begint om 00:30 uur. Op FOX Sports 2 wordt de Super Bowl met Amerikaans commentaar uitgezonden. Geen abonnee van FOX Sports? Je kunt de Super Bowl (NL en US commentaar) ook los bestellen via je TV-aanbieder (pay per view). Rob Gronkowski speelt vannacht gewoon mee in de Super Bowl. De 'tight end' van New England Patriots is fit verklaard na de hersenschudding, die hij in de AFC Championship Game opliep tegen Jacksonville Jaguars. Het is een behoorlijke meevaller voor de Patriots, waar Gronkowski het belangrijkste wapen is van quarterback Tom Brady. Gronk belooft een groot probleem te worden voor Philadelphia Eagles in de Super Bowl. "Het was super om van de doktoren te horen. Ik ben er helemaal klaar voor." Gronkowski viel in de met 24-20 gewonnen wedstrijd uit nadat verdediger Barry Church keihard met de 'tight end' in botsing kwam.

Za 3 februari 2018 | 01:35 RTLLN: o.a. Gerard Ekdom

03/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond in RTL Late Night: Gerard Ekdom, Esmée Denters en Juvat Westendorp Tijdens de Super Bowl is er een sportwedstrijd gaande, maar waar wij Europeanen ons natuurlijk het meest voor...

Herhaling. Vanavond in RTL Late Night: - Gerard Ekdom, Esmée Denters en Juvat Westendorp Tijdens de Super Bowl is er een sportwedstrijd gaande, maar waar wij Europeanen ons natuurlijk het meest voor interesseren is de ‘half time show’. Dit weekend wordt deze verzorgd door niemand minder dan Justin Timberlake. De laatste keer dat de ultieme showman daar stond was in 2004, toen hij Janet Jackson’s borst ontblootte en daarmee ‘Nipplegate’ creëerde. Esmée Denters werkte en toerde samen met Timberlake. Samen met radio-dj Gerard Ekdom en danser Juvat Westendorp kijkt ze vooruit naar hét optreden van het jaar. - The BlueBirds Ook Adele is superfan van Dolly Parton. Deze week slingerde ze een foto op Instragram waarin ze volledig over-the-top verkleed was als de koningin van de country. Reden om ons vanavond te warmen aan de tragische schoonheid van Dolly’s leven en werk met ons favoriete trio The BlueBirds. Niet alleen zijn de dames groot fan; hun hele act is voor een groot deel geïnspireerd op Dolly. Vanavond bij Humberto hun verhaal en natuurlijk zingen ze haar grootste nummers. - Manon Proper Je zult na een tweeling maar meteen een drieling krijgen. Manon Proper overkwam het. De manier waarop ze alles in goede banen probeert te leiden met al dat rennende grut om zich heen, heeft haar tot een ware social media sensatie gemaakt. Manon vertelt vanavond alles over haar hectische leven: soms chaotisch, vaak hilarisch en altijd vertederend. Want het zijn er misschien veel, het zijn ook léuke kinderen! - Luuk Ikink Met nog precies een week tot de Olympische Spelen zijn alle ogen gericht op Zuid-Korea. De eerste sporters zijn het Aziatische land inmiddels aan het ontdekken. Om het land een beetje te leren kennen is Luuk Ikink in de internetcultuur van het land gedoken. In Luuks Likes laat hij ons dit keer de beste Zuid-Koreaanse pareltjes zien

Vr 2 februari 2018 | 22:50 RTLLN: o.a. Gerard Ekdom

02/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond in RTL Late Night: Gerard Ekdom, Esmée Denters en Juvat Westendorp Tijdens de Super Bowl is er een sportwedstrijd gaande, maar waar wij Europeanen ons natuurlijk het meest voor interesseren...

Vanavond in RTL Late Night: - Gerard Ekdom, Esmée Denters en Juvat Westendorp Tijdens de Super Bowl is er een sportwedstrijd gaande, maar waar wij Europeanen ons natuurlijk het meest voor interesseren is de ‘half time show’. Dit weekend wordt deze verzorgd door niemand minder dan Justin Timberlake. De laatste keer dat de ultieme showman daar stond was in 2004, toen hij Janet Jackson’s borst ontblootte en daarmee ‘Nipplegate’ creëerde. Esmée Denters werkte en toerde samen met Timberlake. Samen met radio-dj Gerard Ekdom en danser Juvat Westendorp kijkt ze vooruit naar hét optreden van het jaar. - The BlueBirds Ook Adele is superfan van Dolly Parton. Deze week slingerde ze een foto op Instragram waarin ze volledig over-the-top verkleed was als de koningin van de country. Reden om ons vanavond te warmen aan de tragische schoonheid van Dolly’s leven en werk met ons favoriete trio The BlueBirds. Niet alleen zijn de dames groot fan; hun hele act is voor een groot deel geïnspireerd op Dolly. Vanavond bij Humberto hun verhaal en natuurlijk zingen ze haar grootste nummers. - Manon Proper Je zult na een tweeling maar meteen een drieling krijgen. Manon Proper overkwam het. De manier waarop ze alles in goede banen probeert te leiden met al dat rennende grut om zich heen, heeft haar tot een ware social media sensatie gemaakt. Manon vertelt vanavond alles over haar hectische leven: soms chaotisch, vaak hilarisch en altijd vertederend. Want het zijn er misschien veel, het zijn ook léuke kinderen! - Luuk Ikink Met nog precies een week tot de Olympische Spelen zijn alle ogen gericht op Zuid-Korea. De eerste sporters zijn het Aziatische land inmiddels aan het ontdekken. Om het land een beetje te leren kennen is Luuk Ikink in de internetcultuur van het land gedoken. In Luuks Likes laat hij ons dit keer de beste Zuid-Koreaanse pareltjes zien

Do 1 februari 2018 | 13:48 RTLLN: o.a. Jordi van de Bovenkamp

01/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Jordi van de Bovenkamp Dit weekend zit vrijwel elke Amerikaan weer voor de buis voor het grootste sportevenement van de Verenigde Staten: de Super...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Jordi van de Bovenkamp Dit weekend zit vrijwel elke Amerikaan weer voor de buis voor het grootste sportevenement van de Verenigde Staten: de Super Bowl. En begin februari starten de Olympische Winterspelen in Pyeongchang! Je merkt het al: sport voert de komende weken de boventoon en Jordi zal dan ook voor deze editie van zijn maandelijkse rubriek Galerie Jordi een ‘rondje langs de velden’ doen voor de mooiste reclames die inhaken op sport. - Diede de Groot Op je 21ste wereldkampioen worden, Wimbledon winnen en afgelopen weekend kwam daar de Australian Open ook nog eens bij. Diede de Groot rijgt de prijzen aaneen, mist amper een finale en is inmiddels Werelds beste rolstoeltennisster. Heeft legende Esther Vergeer daarmee een serieuze opvolger? Vanavond haar verhaal over winnen en de druk die succes met zich meebrengt. - Stefan en Hans Warink Komt er eindelijk gerechtigheid voor de slachtoffers van de aardbevingen in Groningen? Het goede nieuws van de dag is dat minister Wiebes eindelijk met een schadeprotocol kwam. Daar staat tegenover dat vandaag ook duidelijk werd dat er elk jaar gemiddeld vijf mensen zullen overlijden door gezondheidsklachten die te wijten zijn aan de aardbeving. Hans Warink en zijn zoon Stefan riepen al jaren geleden dat mensen letterlijk doodziek van de aardschokken zouden worden, en nu heeft de Rijksuniversiteit Groningen het ook bewezen. Vanavond geven zij hun mening over Wiebes’ protocol en vertellen ze hoe ze terugkijken op 6 traumatische jaren. - Tom Coronel en Nanet Por Het zal even wennen worden voor alle liefhebbers van de Formule 1. Vandaag werd bekend dat er vanaf nu geen pitspoezen meer zullen worden ingezet. Volgens de grote bazen van de F1 zijn de gridgirls niet meer van deze tijd. Te gast zijn autocoureur Tom Coronel en Nanet Por. Zij is met haar modellenbureau al jaar en dag hofleverancier van motorsportevenementen in binnen-en buitenland.

Do 1 februari 2018 | 00:55 RTLLN: o.a. Jordi van de Bovenkamp

01/02/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: Jordi van de Bovenkamp Dit weekend zit vrijwel elke Amerikaan weer voor de buis voor het grootste sportevenement van de Verenigde Staten: de Super...

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Jordi van de Bovenkamp Dit weekend zit vrijwel elke Amerikaan weer voor de buis voor het grootste sportevenement van de Verenigde Staten: de Super Bowl. En begin februari starten de Olympische Winterspelen in Pyeongchang! Je merkt het al: sport voert de komende weken de boventoon en Jordi zal dan ook voor deze editie van zijn maandelijkse rubriek Galerie Jordi een ‘rondje langs de velden’ doen voor de mooiste reclames die inhaken op sport. - Diede de Groot Op je 21ste wereldkampioen worden, Wimbledon winnen en afgelopen weekend kwam daar de Australian Open ook nog eens bij. Diede de Groot rijgt de prijzen aaneen, mist amper een finale en is inmiddels Werelds beste rolstoeltennisster. Heeft legende Esther Vergeer daarmee een serieuze opvolger? Vanavond haar verhaal over winnen en de druk die succes met zich meebrengt. - Stefan en Hans Warink Komt er eindelijk gerechtigheid voor de slachtoffers van de aardbevingen in Groningen? Het goede nieuws van de dag is dat minister Wiebes eindelijk met een schadeprotocol kwam. Daar staat tegenover dat vandaag ook duidelijk werd dat er elk jaar gemiddeld vijf mensen zullen overlijden door gezondheidsklachten die te wijten zijn aan de aardbeving. Hans Warink en zijn zoon Stefan riepen al jaren geleden dat mensen letterlijk doodziek van de aardschokken zouden worden, en nu heeft de Rijksuniversiteit Groningen het ook bewezen. Vanavond geven zij hun mening over Wiebes’ protocol en vertellen ze hoe ze terugkijken op 6 traumatische jaren. - Tom Coronel en Nanet Por Het zal even wennen worden voor alle liefhebbers van de Formule 1. Vandaag werd bekend dat er vanaf nu geen pitspoezen meer zullen worden ingezet. Volgens de grote bazen van de F1 zijn de gridgirls niet meer van deze tijd. Te gast zijn autocoureur Tom Coronel en Nanet Por. Zij is met haar modellenbureau al jaar en dag hofleverancier van motorsportevenementen in binnen-en buitenland.

Wo 31 januari 2018 | 22:29 RTLLN: o.a. Jordi van de Bovenkamp

31/01/18 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Jordi van de Bovenkamp Dit weekend zit vrijwel elke Amerikaan weer voor de buis voor het grootste sportevenement van de Verenigde Staten: de Super Bowl. En...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Jordi van de Bovenkamp Dit weekend zit vrijwel elke Amerikaan weer voor de buis voor het grootste sportevenement van de Verenigde Staten: de Super Bowl. En begin februari starten de Olympische Winterspelen in Pyeongchang! Je merkt het al: sport voert de komende weken de boventoon en Jordi zal dan ook voor deze editie van zijn maandelijkse rubriek Galerie Jordi een ‘rondje langs de velden’ doen voor de mooiste reclames die inhaken op sport. - Diede de Groot Op je 21ste wereldkampioen worden, Wimbledon winnen en afgelopen weekend kwam daar de Australian Open ook nog eens bij. Diede de Groot rijgt de prijzen aaneen, mist amper een finale en is inmiddels Werelds beste rolstoeltennisster. Heeft legende Esther Vergeer daarmee een serieuze opvolger? Vanavond haar verhaal over winnen en de druk die succes met zich meebrengt. - Stefan en Hans Warink Komt er eindelijk gerechtigheid voor de slachtoffers van de aardbevingen in Groningen? Het goede nieuws van de dag is dat minister Wiebes eindelijk met een schadeprotocol kwam. Daar staat tegenover dat vandaag ook duidelijk werd dat er elk jaar gemiddeld vijf mensen zullen overlijden door gezondheidsklachten die te wijten zijn aan de aardbeving. Hans Warink en zijn zoon Stefan riepen al jaren geleden dat mensen letterlijk doodziek van de aardschokken zouden worden, en nu heeft de Rijksuniversiteit Groningen het ook bewezen. Vanavond geven zij hun mening over Wiebes’ protocol en vertellen ze hoe ze terugkijken op 6 traumatische jaren. - Tom Coronel en Nanet Por Het zal even wennen worden voor alle liefhebbers van de Formule 1. Vandaag werd bekend dat er vanaf nu geen pitspoezen meer zullen worden ingezet. Volgens de grote bazen van de F1 zijn de gridgirls niet meer van deze tijd. Te gast zijn autocoureur Tom Coronel en Nanet Por. Zij is met haar modellenbureau al jaar en dag hofleverancier van motorsportevenementen in binnen-en buitenland.

Di 7 februari 2017 | 11:25 DWDD: o.a. Paul Verhoeven

07/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste actrice), nu ‘Beste Europese Film’ bij de Spaanse Goyas en een Oscarnominatie voor hoofdrolspeelster Isabelle Huppert. Verhoeven zit aan tafel met Rob van Scheers, die hem al 25 jaar op de voet volgt. Zijn biografie ‘Paul Verhoeven. Een filmersleven’ werd uitgebreid met nieuwe hoofdstukken over het succes van Elle, nieuw fotomateriaal en een voorwoord van Martin Koolhoven. - Terugblik Super Bowl 2017 Vannacht was het zover: in Houston werd de 51e editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde gehouden: De Super Bowl. Volgens The Washington Post de beste Super Bowl ooit. Meer dan 150 miljoen kijkers zagen hoe de New England Patriots de Atlanta Falcons versloegen. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de NFL was een verlenging nodig wegens gelijkspel. De legendarische quarterback van de Patriots, Tom Brady, evenaarde het record van Charles Haley, die tot zondag de enige speler was die de NFL-finale vijf keer won. Vorige week deden we een voorbeschouwing met Mart Smeets, vandaag uiteraard de nabeschouwing. - Nieuwe serie 'Made in Europe' - Dimitri Verhulst Pieter Steinz schreef ‘Made in Europe’, een analyse van het culturele DNA van ons continent. Welke culturele iconen verbinden de Europese bevolking? De bestseller is de aanleiding voor een nieuw reisprogramma, gepresenteerd door Dimitri Verhulst. In een tijd waarin de Europese gedachte onder vuur ligt, reist hij kriskras door het Europa dat leeft in de boeken die we lezen, de films die we zien en de muziek waarnaar we luisteren. Made in Europe is vanaf 12 februari bij de VPRO te zien, 20:15, NPO 2. - Tafeldame: Daphne Bunskoek Vanavond is Daphne Bunskoek de sidekick van Matthijs.

Di 7 februari 2017 | 04:35 DWDD: o.a. Paul Verhoeven

07/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste actrice), nu ‘Beste Europese Film’ bij de Spaanse Goyas en een Oscarnominatie voor hoofdrolspeelster Isabelle Huppert. Verhoeven zit aan tafel met Rob van Scheers, die hem al 25 jaar op de voet volgt. Zijn biografie ‘Paul Verhoeven. Een filmersleven’ werd uitgebreid met nieuwe hoofdstukken over het succes van Elle, nieuw fotomateriaal en een voorwoord van Martin Koolhoven. - Terugblik Super Bowl 2017 Vannacht was het zover: in Houston werd de 51e editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde gehouden: De Super Bowl. Volgens The Washington Post de beste Super Bowl ooit. Meer dan 150 miljoen kijkers zagen hoe de New England Patriots de Atlanta Falcons versloegen. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de NFL was een verlenging nodig wegens gelijkspel. De legendarische quarterback van de Patriots, Tom Brady, evenaarde het record van Charles Haley, die tot zondag de enige speler was die de NFL-finale vijf keer won. Vorige week deden we een voorbeschouwing met Mart Smeets, vandaag uiteraard de nabeschouwing. - Nieuwe serie 'Made in Europe' - Dimitri Verhulst Pieter Steinz schreef ‘Made in Europe’, een analyse van het culturele DNA van ons continent. Welke culturele iconen verbinden de Europese bevolking? De bestseller is de aanleiding voor een nieuw reisprogramma, gepresenteerd door Dimitri Verhulst. In een tijd waarin de Europese gedachte onder vuur ligt, reist hij kriskras door het Europa dat leeft in de boeken die we lezen, de films die we zien en de muziek waarnaar we luisteren. Made in Europe is vanaf 12 februari bij de VPRO te zien, 20:15, NPO 2. - Tafeldame: Daphne Bunskoek Vanavond is Daphne Bunskoek de sidekick van Matthijs.

Di 7 februari 2017 | 03:45 DWDD: o.a. Paul Verhoeven

07/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste actrice), nu ‘Beste Europese Film’ bij de Spaanse Goyas en een Oscarnominatie voor hoofdrolspeelster Isabelle Huppert. Verhoeven zit aan tafel met Rob van Scheers, die hem al 25 jaar op de voet volgt. Zijn biografie ‘Paul Verhoeven. Een filmersleven’ werd uitgebreid met nieuwe hoofdstukken over het succes van Elle, nieuw fotomateriaal en een voorwoord van Martin Koolhoven. - Terugblik Super Bowl 2017 Vannacht was het zover: in Houston werd de 51e editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde gehouden: De Super Bowl. Volgens The Washington Post de beste Super Bowl ooit. Meer dan 150 miljoen kijkers zagen hoe de New England Patriots de Atlanta Falcons versloegen. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de NFL was een verlenging nodig wegens gelijkspel. De legendarische quarterback van de Patriots, Tom Brady, evenaarde het record van Charles Haley, die tot zondag de enige speler was die de NFL-finale vijf keer won. Vorige week deden we een voorbeschouwing met Mart Smeets, vandaag uiteraard de nabeschouwing. - Nieuwe serie 'Made in Europe' - Dimitri Verhulst Pieter Steinz schreef ‘Made in Europe’, een analyse van het culturele DNA van ons continent. Welke culturele iconen verbinden de Europese bevolking? De bestseller is de aanleiding voor een nieuw reisprogramma, gepresenteerd door Dimitri Verhulst. In een tijd waarin de Europese gedachte onder vuur ligt, reist hij kriskras door het Europa dat leeft in de boeken die we lezen, de films die we zien en de muziek waarnaar we luisteren. Made in Europe is vanaf 12 februari bij de VPRO te zien, 20:15, NPO 2. - Tafeldame: Daphne Bunskoek Vanavond is Daphne Bunskoek de sidekick van Matthijs.

Di 7 februari 2017 | 00:15 DWDD: o.a. Paul Verhoeven

07/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste actrice), nu ‘Beste Europese Film’ bij de Spaanse Goyas en een Oscarnominatie voor hoofdrolspeelster Isabelle Huppert. Verhoeven zit aan tafel met Rob van Scheers, die hem al 25 jaar op de voet volgt. Zijn biografie ‘Paul Verhoeven. Een filmersleven’ werd uitgebreid met nieuwe hoofdstukken over het succes van Elle, nieuw fotomateriaal en een voorwoord van Martin Koolhoven. - Terugblik Super Bowl 2017 Vannacht was het zover: in Houston werd de 51e editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde gehouden: De Super Bowl. Volgens The Washington Post de beste Super Bowl ooit. Meer dan 150 miljoen kijkers zagen hoe de New England Patriots de Atlanta Falcons versloegen. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de NFL was een verlenging nodig wegens gelijkspel. De legendarische quarterback van de Patriots, Tom Brady, evenaarde het record van Charles Haley, die tot zondag de enige speler was die de NFL-finale vijf keer won. Vorige week deden we een voorbeschouwing met Mart Smeets, vandaag uiteraard de nabeschouwing. - Nieuwe serie 'Made in Europe' - Dimitri Verhulst Pieter Steinz schreef ‘Made in Europe’, een analyse van het culturele DNA van ons continent. Welke culturele iconen verbinden de Europese bevolking? De bestseller is de aanleiding voor een nieuw reisprogramma, gepresenteerd door Dimitri Verhulst. In een tijd waarin de Europese gedachte onder vuur ligt, reist hij kriskras door het Europa dat leeft in de boeken die we lezen, de films die we zien en de muziek waarnaar we luisteren. Made in Europe is vanaf 12 februari bij de VPRO te zien, 20:15, NPO 2. - Tafeldame: Daphne Bunskoek Vanavond is Daphne Bunskoek de sidekick van Matthijs.

Ma 6 februari 2017 | 19:45 DWDD: o.a. Paul Verhoeven

06/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste actrice), nu ‘Beste Europese Film’ bij de Spaanse Goyas en een Oscarnominatie voor hoofdrolspeelster Isabelle Huppert. Verhoeven zit aan tafel met Rob van Scheers, die hem al 25 jaar op de voet volgt. Zijn biografie ‘Paul Verhoeven. Een filmersleven’ werd uitgebreid met nieuwe hoofdstukken over het succes van Elle, nieuw fotomateriaal en een voorwoord van Martin Koolhoven. - Terugblik Super Bowl 2017 Vannacht was het zover: in Houston werd de 51e editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde gehouden: De Super Bowl. Volgens The Washington Post de beste Super Bowl ooit. Meer dan 150 miljoen kijkers zagen hoe de New England Patriots de Atlanta Falcons versloegen. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de NFL was een verlenging nodig wegens gelijkspel. De legendarische quarterback van de Patriots, Tom Brady, evenaarde het record van Charles Haley, die tot zondag de enige speler was die de NFL-finale vijf keer won. Vorige week deden we een voorbeschouwing met Mart Smeets, vandaag uiteraard de nabeschouwing. - Nieuwe serie 'Made in Europe' - Dimitri Verhulst Pieter Steinz schreef ‘Made in Europe’, een analyse van het culturele DNA van ons continent. Welke culturele iconen verbinden de Europese bevolking? De bestseller is de aanleiding voor een nieuw reisprogramma, gepresenteerd door Dimitri Verhulst. In een tijd waarin de Europese gedachte onder vuur ligt, reist hij kriskras door het Europa dat leeft in de boeken die we lezen, de films die we zien en de muziek waarnaar we luisteren. Made in Europe is vanaf 12 februari bij de VPRO te zien, 20:15, NPO 2. - Tafeldame: Daphne Bunskoek Vanavond is Daphne Bunskoek de sidekick van Matthijs.

Ma 6 februari 2017 | 19:00 DWDD: o.a. Paul Verhoeven

06/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Meer succes voor 'Elle' Opnieuw internationale waardering voor Paul Verhoevens speelfilm ‘Elle’: na twee Golden Globes (beste buitenlandse film, beste actrice), nu ‘Beste Europese Film’ bij de Spaanse Goyas en een Oscarnominatie voor hoofdrolspeelster Isabelle Huppert. Verhoeven zit aan tafel met Rob van Scheers, die hem al 25 jaar op de voet volgt. Zijn biografie ‘Paul Verhoeven. Een filmersleven’ werd uitgebreid met nieuwe hoofdstukken over het succes van Elle, nieuw fotomateriaal en een voorwoord van Martin Koolhoven. - Terugblik Super Bowl 2017 Vannacht was het zover: in Houston werd de 51e editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde gehouden: De Super Bowl. Volgens The Washington Post de beste Super Bowl ooit. Meer dan 150 miljoen kijkers zagen hoe de New England Patriots de Atlanta Falcons versloegen. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de NFL was een verlenging nodig wegens gelijkspel. De legendarische quarterback van de Patriots, Tom Brady, evenaarde het record van Charles Haley, die tot zondag de enige speler was die de NFL-finale vijf keer won. Vorige week deden we een voorbeschouwing met Mart Smeets, vandaag uiteraard de nabeschouwing. - Nieuwe serie 'Made in Europe' - Dimitri Verhulst Pieter Steinz schreef ‘Made in Europe’, een analyse van het culturele DNA van ons continent. Welke culturele iconen verbinden de Europese bevolking? De bestseller is de aanleiding voor een nieuw reisprogramma, gepresenteerd door Dimitri Verhulst. In een tijd waarin de Europese gedachte onder vuur ligt, reist hij kriskras door het Europa dat leeft in de boeken die we lezen, de films die we zien en de muziek waarnaar we luisteren. Made in Europe is vanaf 12 februari bij de VPRO te zien, 20:15, NPO 2. - Tafeldame: Daphne Bunskoek Vanavond is Daphne Bunskoek de sidekick van Matthijs.

Za 4 februari 2017 | 00:55 RTLLN: o.a. Carlo Boszhard

04/02/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Carlo Boszhard en Wibi Soerjari We zijn allemaal opgegroeid met Jungle Book, Peter Pan en de Lion King. De films van Walt Disney zijn al decennialang razend...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Carlo Boszhard en Wibi Soerjari We zijn allemaal opgegroeid met Jungle Book, Peter Pan en de Lion King. De films van Walt Disney zijn al decennialang razend populair en worden daarom de laatste jaren opnieuw uitgebracht. Niet als animatiefilms, maar met echte acteurs en actrices – ook wel live-action genoemd. Deze week werd de volledige trailer van de veelbelovende remake van Beauty and the Beast de wereld in geslingerd. Vanavond vertelt Carlo Bozshard over de geheimen van de wondere wereld van Disney en pianist Wibi Soerjadi, Disney-fan van het eerste uur, neemt ons mee langs de muzikale hoogstandjes uit de films. - Timor Steffens en Jennie Lena Aanstaande zondag is het weer tijd voor een van de grootste evenementen van het jaar: de Amerikaanse Super Bowl en haar spectaculaire ‘halftime shows’. Eerder mochten wereldsterren als Michael Jackson, Madonna, Beyoncé en Bruno Mars het publiek in de pauze vermaken. Dit jaar gaat die eer naar Lady Gaga. Vanavond blikken Jennie Lena, groot fan van de zangeres, en choreograaf Timor Steffens vooruit op dit spektakel. - Remy Bonjasky en Jan Kooijman Het is weer vrijdag, dus het is tijd voor onze wekelijkse nieuwsquiz ‘Thank God It’s Friday’! Deze week stappen kickbokser Remy Bonjasky en presentator Jan Kooijman bij ons in de ring en testen we hun actualiteitenkennis. Wie van hen weet het meest over het nieuws van de afgelopen week? - Rondé Fans moesten even wachten, maar nu is het zo ver. Rondé heeft onlangs zijn debuutalbum gelanceerd. Het gouden keeltje van Rikki zal vandaag te horen zijn met het nieuwe nummer Naturally. En ze komen met een primeur!

Vr 3 februari 2017 | 22:33 RTLLN: o.a. Carlo Boszhard

03/02/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Carlo Boszhard en Wibi Soerjari We zijn allemaal opgegroeid met Jungle Book, Peter Pan en de Lion King. De films van Walt Disney zijn al decennialang razend...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Carlo Boszhard en Wibi Soerjari We zijn allemaal opgegroeid met Jungle Book, Peter Pan en de Lion King. De films van Walt Disney zijn al decennialang razend populair en worden daarom de laatste jaren opnieuw uitgebracht. Niet als animatiefilms, maar met echte acteurs en actrices – ook wel live-action genoemd. Deze week werd de volledige trailer van de veelbelovende remake van Beauty and the Beast de wereld in geslingerd. Vanavond vertelt Carlo Bozshard over de geheimen van de wondere wereld van Disney en pianist Wibi Soerjadi, Disney-fan van het eerste uur, neemt ons mee langs de muzikale hoogstandjes uit de films. - Timor Steffens en Jennie Lena Aanstaande zondag is het weer tijd voor een van de grootste evenementen van het jaar: de Amerikaanse Super Bowl en haar spectaculaire ‘halftime shows’. Eerder mochten wereldsterren als Michael Jackson, Madonna, Beyoncé en Bruno Mars het publiek in de pauze vermaken. Dit jaar gaat die eer naar Lady Gaga. Vanavond blikken Jennie Lena, groot fan van de zangeres, en choreograaf Timor Steffens vooruit op dit spektakel. - Remy Bonjasky en Jan Kooijman Het is weer vrijdag, dus het is tijd voor onze wekelijkse nieuwsquiz ‘Thank God It’s Friday’! Deze week stappen kickbokser Remy Bonjasky en presentator Jan Kooijman bij ons in de ring en testen we hun actualiteitenkennis. Wie van hen weet het meest over het nieuws van de afgelopen week? - Rondé Fans moesten even wachten, maar nu is het zo ver. Rondé heeft onlangs zijn debuutalbum gelanceerd. Het gouden keeltje van Rikki zal vandaag te horen zijn met het nieuwe nummer Naturally. En ze komen met een primeur!

Do 2 februari 2017 | 11:30 DWDD: o.a. Hadewych Minis

02/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Het Groot Nederlands Songbook afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Het Groot Nederlands Songbook - afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op. Wende Snijders, Trijntje Oosterhuis, Paul de Munnik, Janne Schra, Leona Philippo, Frank Boeijen, Jan Dulles, Rob Dekay, Ilse DeLange, Huub van der Lubbe Nielson en Ellen ten Damme gingen voor, woensdagavond aan tafel Bart van der Weide (Racoon) en Hadewych Minis. - ‘Staat van Nederland’ - Bas Heijne In zijn essay ‘Staat van Nederland’, dat vandaag verschenen is, werpt Bas Heijne nieuw licht op de vragen die ons land keer op keer in beroering brengen. Wie willen wij zijn? Aan tafel: schrijver, columnist én winnaar van de P.C. Hooft-prijs 2017 Bas Heijne. - De Super Bowl: Tom Brady Aankomende zondag vindt in Houston in Texas, de 51ste editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde plaats: De Super Bowl. Tom Brady speelt voor finalist New England Patriots en geldt al jaren als één van de beste quarterbacks van Amerika. Als hij met zijn team de tegenstander Atlanta Falcons weet te verslaan, schrijft Brady geschiedenis als quarterback met de meeste Super Bowl titels op zak. Aan tafel: Mart Smeets. - Muziek: 3JS en Zo! Gospel Choir De 3JS gaven vorig jaar tijdens de Vrienden van Amstel Live een tribute aan U2. Zo ontstond het idee om het theater in te gaan met het album van U2 wat dit jaar 30 jaar bestaat: ‘The Jushua Tree’. Vanavond alvast een voorproefje bij ons in de studio. De 3JS spelen samen met het Zo! Gospel Choir het U2-nummer ‘I Still Haven’t Found What I Am Looking For’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Özcan Akyol Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 2 februari 2017 | 04:40 DWDD: o.a. Hadewych Minis

02/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Het Groot Nederlands Songbook afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Het Groot Nederlands Songbook - afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op. Wende Snijders, Trijntje Oosterhuis, Paul de Munnik, Janne Schra, Leona Philippo, Frank Boeijen, Jan Dulles, Rob Dekay, Ilse DeLange, Huub van der Lubbe Nielson en Ellen ten Damme gingen voor, woensdagavond aan tafel Bart van der Weide (Racoon) en Hadewych Minis. - ‘Staat van Nederland’ - Bas Heijne In zijn essay ‘Staat van Nederland’, dat vandaag verschenen is, werpt Bas Heijne nieuw licht op de vragen die ons land keer op keer in beroering brengen. Wie willen wij zijn? Aan tafel: schrijver, columnist én winnaar van de P.C. Hooft-prijs 2017 Bas Heijne. - De Super Bowl: Tom Brady Aankomende zondag vindt in Houston in Texas, de 51ste editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde plaats: De Super Bowl. Tom Brady speelt voor finalist New England Patriots en geldt al jaren als één van de beste quarterbacks van Amerika. Als hij met zijn team de tegenstander Atlanta Falcons weet te verslaan, schrijft Brady geschiedenis als quarterback met de meeste Super Bowl titels op zak. Aan tafel: Mart Smeets. - Muziek: 3JS en Zo! Gospel Choir De 3JS gaven vorig jaar tijdens de Vrienden van Amstel Live een tribute aan U2. Zo ontstond het idee om het theater in te gaan met het album van U2 wat dit jaar 30 jaar bestaat: ‘The Jushua Tree’. Vanavond alvast een voorproefje bij ons in de studio. De 3JS spelen samen met het Zo! Gospel Choir het U2-nummer ‘I Still Haven’t Found What I Am Looking For’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Özcan Akyol Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 2 februari 2017 | 03:40 DWDD: o.a. Hadewych Minis

02/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Het Groot Nederlands Songbook afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Het Groot Nederlands Songbook - afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op. Wende Snijders, Trijntje Oosterhuis, Paul de Munnik, Janne Schra, Leona Philippo, Frank Boeijen, Jan Dulles, Rob Dekay, Ilse DeLange, Huub van der Lubbe Nielson en Ellen ten Damme gingen voor, woensdagavond aan tafel Bart van der Weide (Racoon) en Hadewych Minis. - ‘Staat van Nederland’ - Bas Heijne In zijn essay ‘Staat van Nederland’, dat vandaag verschenen is, werpt Bas Heijne nieuw licht op de vragen die ons land keer op keer in beroering brengen. Wie willen wij zijn? Aan tafel: schrijver, columnist én winnaar van de P.C. Hooft-prijs 2017 Bas Heijne. - De Super Bowl: Tom Brady Aankomende zondag vindt in Houston in Texas, de 51ste editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde plaats: De Super Bowl. Tom Brady speelt voor finalist New England Patriots en geldt al jaren als één van de beste quarterbacks van Amerika. Als hij met zijn team de tegenstander Atlanta Falcons weet te verslaan, schrijft Brady geschiedenis als quarterback met de meeste Super Bowl titels op zak. Aan tafel: Mart Smeets. - Muziek: 3JS en Zo! Gospel Choir De 3JS gaven vorig jaar tijdens de Vrienden van Amstel Live een tribute aan U2. Zo ontstond het idee om het theater in te gaan met het album van U2 wat dit jaar 30 jaar bestaat: ‘The Jushua Tree’. Vanavond alvast een voorproefje bij ons in de studio. De 3JS spelen samen met het Zo! Gospel Choir het U2-nummer ‘I Still Haven’t Found What I Am Looking For’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Özcan Akyol Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 2 februari 2017 | 02:45 DWDD: o.a. Hadewych Minis

02/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Het Groot Nederlands Songbook afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Het Groot Nederlands Songbook - afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op. Wende Snijders, Trijntje Oosterhuis, Paul de Munnik, Janne Schra, Leona Philippo, Frank Boeijen, Jan Dulles, Rob Dekay, Ilse DeLange, Huub van der Lubbe Nielson en Ellen ten Damme gingen voor, woensdagavond aan tafel Bart van der Weide (Racoon) en Hadewych Minis. - ‘Staat van Nederland’ - Bas Heijne In zijn essay ‘Staat van Nederland’, dat vandaag verschenen is, werpt Bas Heijne nieuw licht op de vragen die ons land keer op keer in beroering brengen. Wie willen wij zijn? Aan tafel: schrijver, columnist én winnaar van de P.C. Hooft-prijs 2017 Bas Heijne. - De Super Bowl: Tom Brady Aankomende zondag vindt in Houston in Texas, de 51ste editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde plaats: De Super Bowl. Tom Brady speelt voor finalist New England Patriots en geldt al jaren als één van de beste quarterbacks van Amerika. Als hij met zijn team de tegenstander Atlanta Falcons weet te verslaan, schrijft Brady geschiedenis als quarterback met de meeste Super Bowl titels op zak. Aan tafel: Mart Smeets. - Muziek: 3JS en Zo! Gospel Choir De 3JS gaven vorig jaar tijdens de Vrienden van Amstel Live een tribute aan U2. Zo ontstond het idee om het theater in te gaan met het album van U2 wat dit jaar 30 jaar bestaat: ‘The Jushua Tree’. Vanavond alvast een voorproefje bij ons in de studio. De 3JS spelen samen met het Zo! Gospel Choir het U2-nummer ‘I Still Haven’t Found What I Am Looking For’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Özcan Akyol Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

Do 2 februari 2017 | 00:00 DWDD: o.a. Hadewych Minis

02/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Het Groot Nederlands Songbook afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Het Groot Nederlands Songbook - afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op. Wende Snijders, Trijntje Oosterhuis, Paul de Munnik, Janne Schra, Leona Philippo, Frank Boeijen, Jan Dulles, Rob Dekay, Ilse DeLange, Huub van der Lubbe Nielson en Ellen ten Damme gingen voor, woensdagavond aan tafel Bart van der Weide (Racoon) en Hadewych Minis. - ‘Staat van Nederland’ - Bas Heijne In zijn essay ‘Staat van Nederland’, dat vandaag verschenen is, werpt Bas Heijne nieuw licht op de vragen die ons land keer op keer in beroering brengen. Wie willen wij zijn? Aan tafel: schrijver, columnist én winnaar van de P.C. Hooft-prijs 2017 Bas Heijne. - De Super Bowl: Tom Brady Aankomende zondag vindt in Houston in Texas, de 51ste editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde plaats: De Super Bowl. Tom Brady speelt voor finalist New England Patriots en geldt al jaren als één van de beste quarterbacks van Amerika. Als hij met zijn team de tegenstander Atlanta Falcons weet te verslaan, schrijft Brady geschiedenis als quarterback met de meeste Super Bowl titels op zak. Aan tafel: Mart Smeets. - Muziek: 3JS en Zo! Gospel Choir De 3JS gaven vorig jaar tijdens de Vrienden van Amstel Live een tribute aan U2. Zo ontstond het idee om het theater in te gaan met het album van U2 wat dit jaar 30 jaar bestaat: ‘The Jushua Tree’. Vanavond alvast een voorproefje bij ons in de studio. De 3JS spelen samen met het Zo! Gospel Choir het U2-nummer ‘I Still Haven’t Found What I Am Looking For’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Özcan Akyol Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

Wo 1 februari 2017 | 19:45 DWDD: o.a. Hadewych Minis

01/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Het Groot Nederlands Songbook afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Het Groot Nederlands Songbook - afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op. Wende Snijders, Trijntje Oosterhuis, Paul de Munnik, Janne Schra, Leona Philippo, Frank Boeijen, Jan Dulles, Rob Dekay, Ilse DeLange, Huub van der Lubbe Nielson en Ellen ten Damme gingen voor, woensdagavond aan tafel Bart van der Weide (Racoon) en Hadewych Minis. - ‘Staat van Nederland’ - Bas Heijne In zijn essay ‘Staat van Nederland’, dat vandaag verschenen is, werpt Bas Heijne nieuw licht op de vragen die ons land keer op keer in beroering brengen. Wie willen wij zijn? Aan tafel: schrijver, columnist én winnaar van de P.C. Hooft-prijs 2017 Bas Heijne. - De Super Bowl: Tom Brady Aankomende zondag vindt in Houston in Texas, de 51ste editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde plaats: De Super Bowl. Tom Brady speelt voor finalist New England Patriots en geldt al jaren als één van de beste quarterbacks van Amerika. Als hij met zijn team de tegenstander Atlanta Falcons weet te verslaan, schrijft Brady geschiedenis als quarterback met de meeste Super Bowl titels op zak. Aan tafel: Mart Smeets. - Muziek: 3JS en Zo! Gospel Choir De 3JS gaven vorig jaar tijdens de Vrienden van Amstel Live een tribute aan U2. Zo ontstond het idee om het theater in te gaan met het album van U2 wat dit jaar 30 jaar bestaat: ‘The Jushua Tree’. Vanavond alvast een voorproefje bij ons in de studio. De 3JS spelen samen met het Zo! Gospel Choir het U2-nummer ‘I Still Haven’t Found What I Am Looking For’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Özcan Akyol Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

Wo 1 februari 2017 | 19:00 DWDD: o.a. Hadewych Minis

01/02/17 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Het Groot Nederlands Songbook afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Het Groot Nederlands Songbook - afl. 7 Vanavond de vijfde editie van onze rubriek ‘Het Groot Nederlands Songbook’. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op. Wende Snijders, Trijntje Oosterhuis, Paul de Munnik, Janne Schra, Leona Philippo, Frank Boeijen, Jan Dulles, Rob Dekay, Ilse DeLange, Huub van der Lubbe Nielson en Ellen ten Damme gingen voor, woensdagavond aan tafel Bart van der Weide (Racoon) en Hadewych Minis. - ‘Staat van Nederland’ - Bas Heijne In zijn essay ‘Staat van Nederland’, dat vandaag verschenen is, werpt Bas Heijne nieuw licht op de vragen die ons land keer op keer in beroering brengen. Wie willen wij zijn? Aan tafel: schrijver, columnist én winnaar van de P.C. Hooft-prijs 2017 Bas Heijne. - De Super Bowl: Tom Brady Aankomende zondag vindt in Houston in Texas, de 51ste editie van het grootste eendaagse sportevenement op aarde plaats: De Super Bowl. Tom Brady speelt voor finalist New England Patriots en geldt al jaren als één van de beste quarterbacks van Amerika. Als hij met zijn team de tegenstander Atlanta Falcons weet te verslaan, schrijft Brady geschiedenis als quarterback met de meeste Super Bowl titels op zak. Aan tafel: Mart Smeets. - Muziek: 3JS en Zo! Gospel Choir De 3JS gaven vorig jaar tijdens de Vrienden van Amstel Live een tribute aan U2. Zo ontstond het idee om het theater in te gaan met het album van U2 wat dit jaar 30 jaar bestaat: ‘The Jushua Tree’. Vanavond alvast een voorproefje bij ons in de studio. De 3JS spelen samen met het Zo! Gospel Choir het U2-nummer ‘I Still Haven’t Found What I Am Looking For’. - Huisdichter Nico Dijkshoorn Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. - Tafelheer: Özcan Akyol Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

Di 1 maart 2016 | 13:48 RTLLN: o.a. Angela Schijf

01/03/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Angela Schijf Het is alweer twintig jaar geleden dat Angela Schijf kennis maakte met de televisiewereld. Na haar rol van Kim Verduyn in Goede Tijden Slechte...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Angela Schijf Het is alweer twintig jaar geleden dat Angela Schijf kennis maakte met de televisiewereld. Na haar rol van Kim Verduyn in Goede Tijden Slechte Tijden was ze zien in tientallen producties. Maar vanaf woensdag zien we een hele nieuwe kant van haar: die van presentatrice. In ‘Als je me echt zou kennen’ maken volwassenen op een zo open en eerlijk mogelijke manier verbinding met elkaar. Niet alleen de deelnemers, maar ook Angela stelt zich kwetsbaar op. - Michiel Vos Morgen is de belangrijkste dag in de Amerikaanse voorverkiezingen, want tijdens ‘Super Tuesday’ wordt er in dertien staten tegelijkertijd gestemd. De winnaar van ‘Super Tuesday’ wordt over het algemeen ook de presidentskandidaat voor de echte verkiezingen. Bij de Democraten heeft Clinton de beste papieren en bij de Republikeinen lijkt Trump de gedoodverfde winnaar. En vooral die laatste is opmerkelijk, want wie had verwacht dat Trump ooit een serieuze kans zou maken op het presidentsschap? Amerika-correspondent Michiel Vos blikt vooruit naar de nu al historische super-dinsdag. - Arjan Postma Nederland is een diersoort rijker. Op 19 februari 2016 is namelijk een goudjakhals waargenomen op de Veluwe. Het is de eerste waarneming van deze diersoort in ons land. Boswachter Arjan Postma is blij met de komst van deze exotische jager. - Niels Geusebroek Niels Geusebroek is terug met een nieuw album èn een nieuwe sound. Uptempo melodieën, meer instrumenten en pure rauwheid. Zijn album en gelijknamige single Wildfire vertegenwoordigen deze vernieuwing op alle fronten en vanavond treedt Niels op bij RTL Late Night. - Eva Koreman en Leon Verdonschot Dat Lady Gaga de kameleon van de popmuziek genoemd kan worden, bewees ze de afgelopen maand meer dan eens. Zo verbaasde ze de wereld dat ze echt kon zingen met het Amerikaanse volkslied tijdens de Super Bowl, bracht ze een indrukwekkende ode aan David Bowie tijdens de Grammy’s en maakte ze een duidelijk statement tijdens de Oscar-uitreiking van afgelopen weekend. Ze laat haar stem horen aan iedereen die wil of juist niet wil luisteren. Bewonderaars Eva Koreman en Leon Verdonschot bespreken vanavond de vele kleuren van de superster bij RTL Late Night.

Di 1 maart 2016 | 00:52 RTLLN: o.a. Angela Schijf

01/03/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Angela Schijf Het is alweer twintig jaar geleden dat Angela Schijf kennis maakte met de televisiewereld. Na haar rol van Kim Verduyn in Goede Tijden Slechte...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Angela Schijf Het is alweer twintig jaar geleden dat Angela Schijf kennis maakte met de televisiewereld. Na haar rol van Kim Verduyn in Goede Tijden Slechte Tijden was ze zien in tientallen producties. Maar vanaf woensdag zien we een hele nieuwe kant van haar: die van presentatrice. In ‘Als je me echt zou kennen’ maken volwassenen op een zo open en eerlijk mogelijke manier verbinding met elkaar. Niet alleen de deelnemers, maar ook Angela stelt zich kwetsbaar op. - Michiel Vos Morgen is de belangrijkste dag in de Amerikaanse voorverkiezingen, want tijdens ‘Super Tuesday’ wordt er in dertien staten tegelijkertijd gestemd. De winnaar van ‘Super Tuesday’ wordt over het algemeen ook de presidentskandidaat voor de echte verkiezingen. Bij de Democraten heeft Clinton de beste papieren en bij de Republikeinen lijkt Trump de gedoodverfde winnaar. En vooral die laatste is opmerkelijk, want wie had verwacht dat Trump ooit een serieuze kans zou maken op het presidentsschap? Amerika-correspondent Michiel Vos blikt vooruit naar de nu al historische super-dinsdag. - Arjan Postma Nederland is een diersoort rijker. Op 19 februari 2016 is namelijk een goudjakhals waargenomen op de Veluwe. Het is de eerste waarneming van deze diersoort in ons land. Boswachter Arjan Postma is blij met de komst van deze exotische jager. - Niels Geusebroek Niels Geusebroek is terug met een nieuw album èn een nieuwe sound. Uptempo melodieën, meer instrumenten en pure rauwheid. Zijn album en gelijknamige single Wildfire vertegenwoordigen deze vernieuwing op alle fronten en vanavond treedt Niels op bij RTL Late Night. - Eva Koreman en Leon Verdonschot Dat Lady Gaga de kameleon van de popmuziek genoemd kan worden, bewees ze de afgelopen maand meer dan eens. Zo verbaasde ze de wereld dat ze echt kon zingen met het Amerikaanse volkslied tijdens de Super Bowl, bracht ze een indrukwekkende ode aan David Bowie tijdens de Grammy’s en maakte ze een duidelijk statement tijdens de Oscar-uitreiking van afgelopen weekend. Ze laat haar stem horen aan iedereen die wil of juist niet wil luisteren. Bewonderaars Eva Koreman en Leon Verdonschot bespreken vanavond de vele kleuren van de superster bij RTL Late Night.

Ma 29 februari 2016 | 22:27 RTLLN: o.a. Angela Schijf

29/02/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Angela Schijf Het is alweer twintig jaar geleden dat Angela Schijf kennis maakte met de televisiewereld. Na haar rol van Kim Verduyn in Goede Tijden Slechte...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Angela Schijf Het is alweer twintig jaar geleden dat Angela Schijf kennis maakte met de televisiewereld. Na haar rol van Kim Verduyn in Goede Tijden Slechte Tijden was ze zien in tientallen producties. Maar vanaf woensdag zien we een hele nieuwe kant van haar: die van presentatrice. In ‘Als je me echt zou kennen’ maken volwassenen op een zo open en eerlijk mogelijke manier verbinding met elkaar. Niet alleen de deelnemers, maar ook Angela stelt zich kwetsbaar op. - Michiel Vos Morgen is de belangrijkste dag in de Amerikaanse voorverkiezingen, want tijdens ‘Super Tuesday’ wordt er in dertien staten tegelijkertijd gestemd. De winnaar van ‘Super Tuesday’ wordt over het algemeen ook de presidentskandidaat voor de echte verkiezingen. Bij de Democraten heeft Clinton de beste papieren en bij de Republikeinen lijkt Trump de gedoodverfde winnaar. En vooral die laatste is opmerkelijk, want wie had verwacht dat Trump ooit een serieuze kans zou maken op het presidentsschap? Amerika-correspondent Michiel Vos blikt vooruit naar de nu al historische super-dinsdag. - Arjan Postma Nederland is een diersoort rijker. Op 19 februari 2016 is namelijk een goudjakhals waargenomen op de Veluwe. Het is de eerste waarneming van deze diersoort in ons land. Boswachter Arjan Postma is blij met de komst van deze exotische jager. - Niels Geusebroek Niels Geusebroek is terug met een nieuw album èn een nieuwe sound. Uptempo melodieën, meer instrumenten en pure rauwheid. Zijn album en gelijknamige single Wildfire vertegenwoordigen deze vernieuwing op alle fronten en vanavond treedt Niels op bij RTL Late Night. - Eva Koreman en Leon Verdonschot Dat Lady Gaga de kameleon van de popmuziek genoemd kan worden, bewees ze de afgelopen maand meer dan eens. Zo verbaasde ze de wereld dat ze echt kon zingen met het Amerikaanse volkslied tijdens de Super Bowl, bracht ze een indrukwekkende ode aan David Bowie tijdens de Grammy’s en maakte ze een duidelijk statement tijdens de Oscar-uitreiking van afgelopen weekend. Ze laat haar stem horen aan iedereen die wil of juist niet wil luisteren. Bewonderaars Eva Koreman en Leon Verdonschot bespreken vanavond de vele kleuren van de superster bij RTL Late Night.

Za 13 februari 2016 | 22:25 Docu: Beyonce - Life is But A Dream IMDb: 6.3

13/02/16 - IMDB * 6.3 - Muziekdocumentaire, Beyoncé zoals je haar nog nooit hebt gezien! In deze docu geeft Bee een kijkje in haar leven, haar carrière en relatie met rapper Jay Z. Alleen Adele kan op dit moment nog een beetje aan haar tippen,...

Beyoncé zoals je haar nog nooit hebt gezien! In deze docu geeft Bee een kijkje in haar leven, haar carrière en relatie met rapper Jay-Z. Alleen Adele kan op dit moment nog een beetje aan haar tippen, maar verder is Queen Bee ongeëvenaard groot. Alles wat de zangeres aanraakt verandert in goud. Maar dat hoeven we jou niet te vertellen, want dit weet jij al. Niemand kan namelijk om Beyoncé heen. En niemand wil dat ook. Beyoncé - Life Is But A Dream geeft een persoonlijk kijkje in het leven van de welgevormde zangeres. Sinds 2005 loopt er een 'visual director' rond in haar gevolg en gebruikt ze geregeld de webcam van haar laptop om haar privé-leven in beeld te vangen. Dat alles bij elkaar is wat je kunt zien in deze anderhalf uur durende docu. Na de dampende Super Bowl halftime show is Beyoncé naast entertainer nu ook activiste. Dat optreden en haar nieuwste videoclip 'Formation' zitten ramvol met verwijzingen naar Malcolm X, de Black Lives Matter Movement en de nog altijd merkbare gevolgen van orkaan Katrina. Serieuze shit dus.

Ma 8 februari 2016 | 00:30 Live: NFL Super Bowl 2016

08/02/16 - Sportwedstrijd, De strijd om de Super Bowl is komende nacht live te zien op FOX en FOX Sports. Iedereen in Nederland met digitale televisie kan zodoende live meekijken naar de 50e editie van één van de grootste...

De strijd om de Super Bowl is komende nacht live te zien op FOX en FOX Sports. Iedereen in Nederland met digitale televisie kan zodoende live meekijken naar de 50e editie van één van de grootste sportevenementen ter wereld. Dit jaar strijden de Denver Broncos en de Carolina Panthers om de hoofdprijs in de belangrijkste wedstrijd van het NFL-seizoen. De kick-off vindt plaats in de nacht van 7 op 8 februari om 00.30 uur. De allesbeslissende eindstrijd van de National Football League (NFL) wordt dit jaar gespeeld in het hypermoderne Levi’s® Stadium in Californië, de thuisbasis van de San Francisco 49ers. In de sfeer van een Super Bowl party begint de studio uitzending op dé live sportzender van Nederland om 23.00 uur, gepresenteerd door Pascal Kamperman en Noah Zeeuw. Met hun gasten Hubert Bedford en Neal Petersen kijken zij vooruit naar het spektakel en verzorgt DJ Kelly Pfaff de muzikale noot. Het Nederlandse commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Ronald van Dam en Ronald Buijs. FOX is voor iedereen met digitale televisie te zien. De uitzending op het betaalkanaal FOX Sports 2 wordt speciaal ingericht voor de NFL-liefhebbers, met vanaf 23.00 uur de ‘Road to the Super Bowl’ en vanaf 24.00 de originele Amerikaanse programmering en wedstrijdcommentaar. Traditioneel vindt er in de rust een ‘half time show’ plaats, het podium waar alle internationale topartiesten maar wat graag voor in aanmerking komen. Dit jaar is de eer om zich te presenteren aan een wereldwijd miljoenenpubliek gegund aan de Britse band Coldplay en Beyonce. Zij voegen zich hiermee in het illustere gezelschap van artiesten die hen voorgingen, zoals onder anderen Katy Perry, Bruno Mars, Beyoncé, Madonna, The Who, Bruce Springsteen & The E Street Band, Tom Petty and the Heartbreakers, Prince, the Rolling Stones, Paul McCartney en U2. Lady Gaga zingt zondag het Amerikaanse volkslied tijdens de vijftigste Super Bowl, de jaarlijkse American footballfinale in het Levi's Stadium in Santa Clara aldus CBS. De Super Bowl is een van de grootste televisie-evenementen in de Verenigde Staten. Vorig jaar stemden 118,5 miljoen tv-kijkers af op het evenement.

Vr 5 februari 2016 | 13:45 RTLLN: o.a. Johnny de Mol

05/02/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Johnny de Mol Johnny de Mol stortte zich afgelopen week vol op zijn werk voor de stichting Het Vergeten Kind. Vanavond geeft hij een update over alles wat hij...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Johnny de Mol Johnny de Mol stortte zich afgelopen week vol op zijn werk voor de stichting Het Vergeten Kind. Vanavond geeft hij een update over alles wat hij teweeg heeft gebracht. - Eva Koreman, Bob van Oosterhout en Jeroen Elshoff Al weken is Amerika in de ban van de 50e editie van de Super Bowl die komende zondag plaatsvindt. Het is de climax van het American Football seizoen en wordt door velen gezien als het grootste eendaagse sportevenement ter wereld. Naast het sportieve aspect is het spektakel, met de geweldige optredens en waanzinnige reclames, minstens even belangrijk. Eva Koreman, Bob van Oosterhout en Jeroen Elshoff blikken vanavond vooruit. - Arjan Postma Vogels die overwinteren gebruiken hun vakantieadres om nieuwe liedjes te leren en hun oude te oefenen. Op die manier zijn ze beter in staat om te paren als ze straks opnieuw in Nederland landen. Want wie het mooiste zingt, maakt het meeste kans op een partner. Maar ook de achterblijvers zitten niet stil. Wie goed luistert kan al de eerste lenteliedjes horen. Huisboswachter Arjan Postma laat ons vanavond de meest hemelse vogelconcerten horen. - Pia Dijkstra en Jeroen Wetzels Bart van U bekende vandaag dat hij Els Borst vermoorde uit onvrede over haar euthanasieplannen. Een politieke moord dus. Kamerlid en vriendin van Els Borst, Pia Dijkstra en RTL-verslaggever Jeroen Wetzels vertellen wat zijn bekentenis los maakt.

Vr 5 februari 2016 | 01:11 RTLLN: o.a. Johnny de Mol

05/02/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Johnny de Mol Johnny de Mol stortte zich afgelopen week vol op zijn werk voor de stichting Het Vergeten Kind. Vanavond geeft hij een update over alles wat hij...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Johnny de Mol Johnny de Mol stortte zich afgelopen week vol op zijn werk voor de stichting Het Vergeten Kind. Vanavond geeft hij een update over alles wat hij teweeg heeft gebracht. - Eva Koreman, Bob van Oosterhout en Jeroen Elshoff Al weken is Amerika in de ban van de 50e editie van de Super Bowl die komende zondag plaatsvindt. Het is de climax van het American Football seizoen en wordt door velen gezien als het grootste eendaagse sportevenement ter wereld. Naast het sportieve aspect is het spektakel, met de geweldige optredens en waanzinnige reclames, minstens even belangrijk. Eva Koreman, Bob van Oosterhout en Jeroen Elshoff blikken vanavond vooruit. - Arjan Postma Vogels die overwinteren gebruiken hun vakantieadres om nieuwe liedjes te leren en hun oude te oefenen. Op die manier zijn ze beter in staat om te paren als ze straks opnieuw in Nederland landen. Want wie het mooiste zingt, maakt het meeste kans op een partner. Maar ook de achterblijvers zitten niet stil. Wie goed luistert kan al de eerste lenteliedjes horen. Huisboswachter Arjan Postma laat ons vanavond de meest hemelse vogelconcerten horen. - Pia Dijkstra en Jeroen Wetzels Bart van U bekende vandaag dat hij Els Borst vermoorde uit onvrede over haar euthanasieplannen. Een politieke moord dus. Kamerlid en vriendin van Els Borst, Pia Dijkstra en RTL-verslaggever Jeroen Wetzels vertellen wat zijn bekentenis los maakt.

Do 4 februari 2016 | 22:46 RTLLN: o.a. Johnny de Mol

04/02/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Johnny de Mol Johnny de Mol stortte zich afgelopen week vol op zijn werk voor de stichting Het Vergeten Kind. Vanavond geeft hij een update over alles wat hij...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Johnny de Mol Johnny de Mol stortte zich afgelopen week vol op zijn werk voor de stichting Het Vergeten Kind. Vanavond geeft hij een update over alles wat hij teweeg heeft gebracht. - Eva Koreman, Bob van Oosterhout en Jeroen Elshoff Al weken is Amerika in de ban van de 50e editie van de Super Bowl die komende zondag plaatsvindt. Het is de climax van het American Football seizoen en wordt door velen gezien als het grootste eendaagse sportevenement ter wereld. Naast het sportieve aspect is het spektakel, met de geweldige optredens en waanzinnige reclames, minstens even belangrijk. Eva Koreman, Bob van Oosterhout en Jeroen Elshoff blikken vanavond vooruit. - Arjan Postma Vogels die overwinteren gebruiken hun vakantieadres om nieuwe liedjes te leren en hun oude te oefenen. Op die manier zijn ze beter in staat om te paren als ze straks opnieuw in Nederland landen. Want wie het mooiste zingt, maakt het meeste kans op een partner. Maar ook de achterblijvers zitten niet stil. Wie goed luistert kan al de eerste lenteliedjes horen. Huisboswachter Arjan Postma laat ons vanavond de meest hemelse vogelconcerten horen. - Pia Dijkstra en Jeroen Wetzels Bart van U bekende vandaag dat hij Els Borst vermoorde uit onvrede over haar euthanasieplannen. Een politieke moord dus. Kamerlid en vriendin van Els Borst, Pia Dijkstra en RTL-verslaggever Jeroen Wetzels vertellen wat zijn bekentenis los maakt.

Za 28 februari 2015 | 03:40 DWDD: o.a. Anita Witzier

28/02/15 - Praatprogramma, Vanavond o.a. in de uitzending van De Wereld Draait Door: Media uitzending: Droomhuis gezocht Martin Šimek Droomhuis Gezocht! bestaat al een tijd maar nog nooit was het zo ontzettend populair. Naar de...

Vanavond o.a. in de uitzending van De Wereld Draait Door: -Media-uitzending: Droomhuis gezocht - Martin Šimek Droomhuis Gezocht! bestaat al een tijd maar nog nooit was het zo ontzettend populair. Naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen dat twee weken geleden startte, keken maar liefst twéé miljoen mensen. Nederland kon zien hoe de gezinnen op zoek gingen naar een huis in het buitenland. Zo wilden Matthieu en Charlotte een vakantiehuis in Oostenrijk in de sneeuw en verhuisden Thonia en Jan juist naar het zonovergoten Bonaire. Presentator Sybrand Niessen hielp ze daar natuurlijk bij en liet de stellen proeven van de lokale cultuur. Martin Šimek, zelf bezitter van een droomhuis in Italië, is een trouwe kijker van het programma. -Media-uitzending: Halftime show bij de Super Bowl - David Grifhorst Tijdens de Amerikaanse Super Bowl keken ongeveer 160 miljoen mensen naar Katy Perry in het beroemde halftime optreden. Tijdens haar show werd de kijker verrast door gastoptredens van sterren als Lenny Kravitz en Missy Elliott, een spectaculaire vliegact en een enorme metalen leeuw. Maar waar we allemaal toch vooral van onder de indruk waren was de techniek die het football stadion in korte tijd van levend schaakbord tot een tropisch eiland omtoverde. Dat alles dankzij 'videomapping'. De tomeloos enthousiaste regisseur David Grifhorst legt uit. -Media-uitzending: Anita Witzier De Nederlandse televisiepresentatrice Anita Witzier verdiept zich in de zesdelige serie 'Anita wordt opgenomen' in het leven binnen twee psychiatrische klinieken in Almere en Hilversum, waarvan de deuren voor het eerst open gaan voor de media. Anita probeert te achterhalen wie de mensen zijn die er wonen of werken en hoopt zo de vooroordelen over psychisch zieken te ontkrachten. Zo ontmoet ze de schizofrene Diphda, ontdekt ze dat Leroy lijdt aan psychoses en doet ze samen met patiënten boodschappen en spelletjes. Daarnaast spreekt ze verpleegkundigen en behandelaars over hun vaak zware werk. De eerste aflevering werd door maar liefst 1,4 miljoen mensen bekeken en ook afgelopen maandag trok de serie ruim een miljoen kijkers. -Muziek: Typhoon Media-uitzending, dus verzorgt onze huisband Typhoon de muzikale omlijsting. Bij elk onderwerp spelen zij een cover die thematisch aansluit bij het onderwerp aan tafel. -Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Ook vandaag is Marc-Marie natuurlijk de sidekick van Matthijs.

Za 28 februari 2015 | 01:40 DWDD: o.a. Anita Witzier

28/02/15 - Praatprogramma, Vanavond o.a. in de uitzending van De Wereld Draait Door: Media uitzending: Droomhuis gezocht Martin Šimek Droomhuis Gezocht! bestaat al een tijd maar nog nooit was het zo ontzettend populair. Naar de...

Vanavond o.a. in de uitzending van De Wereld Draait Door: -Media-uitzending: Droomhuis gezocht - Martin Šimek Droomhuis Gezocht! bestaat al een tijd maar nog nooit was het zo ontzettend populair. Naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen dat twee weken geleden startte, keken maar liefst twéé miljoen mensen. Nederland kon zien hoe de gezinnen op zoek gingen naar een huis in het buitenland. Zo wilden Matthieu en Charlotte een vakantiehuis in Oostenrijk in de sneeuw en verhuisden Thonia en Jan juist naar het zonovergoten Bonaire. Presentator Sybrand Niessen hielp ze daar natuurlijk bij en liet de stellen proeven van de lokale cultuur. Martin Šimek, zelf bezitter van een droomhuis in Italië, is een trouwe kijker van het programma. -Media-uitzending: Halftime show bij de Super Bowl - David Grifhorst Tijdens de Amerikaanse Super Bowl keken ongeveer 160 miljoen mensen naar Katy Perry in het beroemde halftime optreden. Tijdens haar show werd de kijker verrast door gastoptredens van sterren als Lenny Kravitz en Missy Elliott, een spectaculaire vliegact en een enorme metalen leeuw. Maar waar we allemaal toch vooral van onder de indruk waren was de techniek die het football stadion in korte tijd van levend schaakbord tot een tropisch eiland omtoverde. Dat alles dankzij 'videomapping'. De tomeloos enthousiaste regisseur David Grifhorst legt uit. -Media-uitzending: Anita Witzier De Nederlandse televisiepresentatrice Anita Witzier verdiept zich in de zesdelige serie 'Anita wordt opgenomen' in het leven binnen twee psychiatrische klinieken in Almere en Hilversum, waarvan de deuren voor het eerst open gaan voor de media. Anita probeert te achterhalen wie de mensen zijn die er wonen of werken en hoopt zo de vooroordelen over psychisch zieken te ontkrachten. Zo ontmoet ze de schizofrene Diphda, ontdekt ze dat Leroy lijdt aan psychoses en doet ze samen met patiënten boodschappen en spelletjes. Daarnaast spreekt ze verpleegkundigen en behandelaars over hun vaak zware werk. De eerste aflevering werd door maar liefst 1,4 miljoen mensen bekeken en ook afgelopen maandag trok de serie ruim een miljoen kijkers. -Muziek: Typhoon Media-uitzending, dus verzorgt onze huisband Typhoon de muzikale omlijsting. Bij elk onderwerp spelen zij een cover die thematisch aansluit bij het onderwerp aan tafel. -Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Ook vandaag is Marc-Marie natuurlijk de sidekick van Matthijs.

Vr 27 februari 2015 | 19:45 DWDD: o.a. Anita Witzier

27/02/15 - Praatprogramma, Vanavond o.a. in de uitzending van De Wereld Draait Door: Media uitzending: Droomhuis gezocht Martin Šimek Droomhuis Gezocht! bestaat al een tijd maar nog nooit was het zo ontzettend populair. Naar de...

Vanavond o.a. in de uitzending van De Wereld Draait Door: -Media-uitzending: Droomhuis gezocht - Martin Šimek Droomhuis Gezocht! bestaat al een tijd maar nog nooit was het zo ontzettend populair. Naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen dat twee weken geleden startte, keken maar liefst twéé miljoen mensen. Nederland kon zien hoe de gezinnen op zoek gingen naar een huis in het buitenland. Zo wilden Matthieu en Charlotte een vakantiehuis in Oostenrijk in de sneeuw en verhuisden Thonia en Jan juist naar het zonovergoten Bonaire. Presentator Sybrand Niessen hielp ze daar natuurlijk bij en liet de stellen proeven van de lokale cultuur. Martin Šimek, zelf bezitter van een droomhuis in Italië, is een trouwe kijker van het programma. -Media-uitzending: Halftime show bij de Super Bowl - David Grifhorst Tijdens de Amerikaanse Super Bowl keken ongeveer 160 miljoen mensen naar Katy Perry in het beroemde halftime optreden. Tijdens haar show werd de kijker verrast door gastoptredens van sterren als Lenny Kravitz en Missy Elliott, een spectaculaire vliegact en een enorme metalen leeuw. Maar waar we allemaal toch vooral van onder de indruk waren was de techniek die het football stadion in korte tijd van levend schaakbord tot een tropisch eiland omtoverde. Dat alles dankzij 'videomapping'. De tomeloos enthousiaste regisseur David Grifhorst legt uit. -Media-uitzending: Anita Witzier De Nederlandse televisiepresentatrice Anita Witzier verdiept zich in de zesdelige serie 'Anita wordt opgenomen' in het leven binnen twee psychiatrische klinieken in Almere en Hilversum, waarvan de deuren voor het eerst open gaan voor de media. Anita probeert te achterhalen wie de mensen zijn die er wonen of werken en hoopt zo de vooroordelen over psychisch zieken te ontkrachten. Zo ontmoet ze de schizofrene Diphda, ontdekt ze dat Leroy lijdt aan psychoses en doet ze samen met patiënten boodschappen en spelletjes. Daarnaast spreekt ze verpleegkundigen en behandelaars over hun vaak zware werk. De eerste aflevering werd door maar liefst 1,4 miljoen mensen bekeken en ook afgelopen maandag trok de serie ruim een miljoen kijkers. -Muziek: Typhoon Media-uitzending, dus verzorgt onze huisband Typhoon de muzikale omlijsting. Bij elk onderwerp spelen zij een cover die thematisch aansluit bij het onderwerp aan tafel. -Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Ook vandaag is Marc-Marie natuurlijk de sidekick van Matthijs.

Vr 27 februari 2015 | 19:00 DWDD: o.a. Anita Witzier

27/02/15 - Praatprogramma, Vanavond o.a. in de uitzending van De Wereld Draait Door: Media uitzending: Droomhuis gezocht Martin Šimek Droomhuis Gezocht! bestaat al een tijd maar nog nooit was het zo ontzettend populair. Naar de...

Vanavond o.a. in de uitzending van De Wereld Draait Door: -Media-uitzending: Droomhuis gezocht - Martin Šimek Droomhuis Gezocht! bestaat al een tijd maar nog nooit was het zo ontzettend populair. Naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen dat twee weken geleden startte, keken maar liefst twéé miljoen mensen. Nederland kon zien hoe de gezinnen op zoek gingen naar een huis in het buitenland. Zo wilden Matthieu en Charlotte een vakantiehuis in Oostenrijk in de sneeuw en verhuisden Thonia en Jan juist naar het zonovergoten Bonaire. Presentator Sybrand Niessen hielp ze daar natuurlijk bij en liet de stellen proeven van de lokale cultuur. Martin Šimek, zelf bezitter van een droomhuis in Italië, is een trouwe kijker van het programma. -Media-uitzending: Halftime show bij de Super Bowl - David Grifhorst Tijdens de Amerikaanse Super Bowl keken ongeveer 160 miljoen mensen naar Katy Perry in het beroemde halftime optreden. Tijdens haar show werd de kijker verrast door gastoptredens van sterren als Lenny Kravitz en Missy Elliott, een spectaculaire vliegact en een enorme metalen leeuw. Maar waar we allemaal toch vooral van onder de indruk waren was de techniek die het football stadion in korte tijd van levend schaakbord tot een tropisch eiland omtoverde. Dat alles dankzij 'videomapping'. De tomeloos enthousiaste regisseur David Grifhorst legt uit. -Media-uitzending: Anita Witzier De Nederlandse televisiepresentatrice Anita Witzier verdiept zich in de zesdelige serie 'Anita wordt opgenomen' in het leven binnen twee psychiatrische klinieken in Almere en Hilversum, waarvan de deuren voor het eerst open gaan voor de media. Anita probeert te achterhalen wie de mensen zijn die er wonen of werken en hoopt zo de vooroordelen over psychisch zieken te ontkrachten. Zo ontmoet ze de schizofrene Diphda, ontdekt ze dat Leroy lijdt aan psychoses en doet ze samen met patiënten boodschappen en spelletjes. Daarnaast spreekt ze verpleegkundigen en behandelaars over hun vaak zware werk. De eerste aflevering werd door maar liefst 1,4 miljoen mensen bekeken en ook afgelopen maandag trok de serie ruim een miljoen kijkers. -Muziek: Typhoon Media-uitzending, dus verzorgt onze huisband Typhoon de muzikale omlijsting. Bij elk onderwerp spelen zij een cover die thematisch aansluit bij het onderwerp aan tafel. -Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Ook vandaag is Marc-Marie natuurlijk de sidekick van Matthijs.

Ma 23 februari 2015 | 23:10 Nieuw seizoen: Mad Men

23/02/15 - Dramaserie, Seizoen zes van Mad Men gaat vanavond van start. In deze eerste aflevering gaan Don en Megan op vakantie naar Hawaï. Peggy’s Super Bowl campagne wordt niet goed ontvangen en Rodger ontvangt slecht...

Seizoen zes van Mad Men gaat vanavond van start. In deze eerste aflevering gaan Don en Megan op vakantie naar Hawaï. Peggy’s Super Bowl campagne wordt niet goed ontvangen en Rodger ontvangt slecht nieuws over zijn moeder. In dit nieuwe seizoen van Mad Men zijn we aanbeland in het jaar 1968, een roerig jaar voor Amerika in real life en dit zal ook terug te zien zijn in het nieuwe seizoen van Mad Men.

Ma 8 juli 2013 | 20:00 Start: Benidorm Bastards USA

08/07/13 - Humoristisch programma, Vanaf vanavond op het tijdstip van GTSTS: Benidorm Bastards USA, In Benidorm Bastards USA is Betty White eindelijk weer eens op de Nederlandse tv te zien. In de VS is de 91 jarige actrice alweer een...

Vanaf vanavond op het tijdstip van GTSTS: Benidorm Bastards USA, In Benidorm Bastards USA is Betty White eindelijk weer eens op de Nederlandse tv te zien. In de VS is de 91-jarige actrice alweer een paar jaar niet meer uit de spotlights weg te slaan. Naïef op het dommige af en goed voor ontelbare bizarre verhalen over haar geboorte­-s­tadje St. Olaf. Dat was Rose, een van de ‘golden girls’ in de gelijknamige succesvolle comedy uit de jaren 80 en 90. Voor veel Nederlandse tv-kijkers hun enige kennismaking met actrice Betty White (1922). Na Golden girls leek het stil te worden rond Betty – zeker nadat haar drie ‘collega-girls’ de afgelopen jaren allemaal overleden. Totdat de nog altijd platinablonde ster een van de opmerkelijkste comebacks van het afgelopen decennium maakte. In 2010 speelde ze in een Snickersreclame die in première ging tijdens de Super Bowl, de best bekeken sportwedstrijd van Amerika. De commercial veranderde Betty in een cultfiguur en heldin bij een publiek van gemiddeld een kwart van haar eigen leeftijd. Die begonnen een actie op Facebook om de makers van de populaire comedyshow Saturday Night Live over te halen om Betty het programma een keer te laten presenteren. Dat lukte, en sindsdien is de hoogbejaarde actrice niet meer uit de spotlights weg te slaan. Ze verscheen in talloze talkshows, bracht boeken uit, ging verder met haar werk als dierenactiviste en kreeg een ‘eigen’ comedyserie: Hot in Cleveland. Die loopt inmiddels voor het vierde seizoen, en bezorgde White alweer de nodige acteerprijzen en -nominaties. Tot nu toe werd Hot in Cleveland niet door een Nederlandse zender opgepikt. RTL 4 zendt vanaf vanavond wel een andere show uit met Betty: Off their rockers (betekent zoiets als ‘Hartstikke gek’). De formule zal de gemiddelde Nederlander bekend voorkomen: het is namelijk een Amerikaanse versie van het oorspronkelijk Vlaamse Benidorm Bastards. Ook daarin nemen krasse oudjes nietsvermoedende jongeren te grazen voor de verborgen camera. La White zelf is alleen te zien in de filmpjes tussendoor. Daarin zien we haar onder meer een gespierde jongeman insmeren met taartglazuur, en een enorm glas wijn drinken ‘omdat één glas per dag gezond is’. Oftewel: ze voldoet helemaal aan het beeld van de ‘ondeugende oma’ dat het publiek tegenwoordig van haar heeft. Zelf vindt ze het niet eens haar eigen verdienste dat ze nog altijd zo populair is. Volgens haarzelf heeft ze het allemaal te danken aan ‘goed materiaal om mee te werken’. ‘Als het écht grappig is, blijven mensen ernaar kijken en werkt het voor elke generatie.’

Di 5 februari 2013 | 01:00 Nieuwsuur

05/02/13 - Onderwerpen: Kirkuk, probleemstad van Irak De oliestad Kirkuk ligt aan de rand van het gebied waar de Koerden zelfbestuur hebben. Koerden en Arabieren staan er lijnrecht tegenover elkaar....

Onderwerpen: -Kirkuk, probleemstad van Irak De oliestad Kirkuk ligt aan de rand van het gebied waar de Koerden zelfbestuur hebben. Koerden en Arabieren staan er lijnrecht tegenover elkaar. -Transportsector ontdekt Cyprusroute Cyprus is het meest aantrekkelijke belastingparadijs van Europa. Werkgevers hebben dat ook ontdekt, met alle gevolgen van dien. -Om ca. 22.40 uur het sportnieuws met Jeroen Stomhorst: VOETBAL Het Nederlands elftal verzamelt in Noordwijk AMERICAN FOOTBALL Super Bowl

Ma 4 februari 2013 | 22:00 Nieuwsuur

04/02/13 - Onderwerpen: Kirkuk, probleemstad van Irak De oliestad Kirkuk ligt aan de rand van het gebied waar de Koerden zelfbestuur hebben. Koerden en Arabieren staan er lijnrecht tegenover elkaar....

Onderwerpen: -Kirkuk, probleemstad van Irak De oliestad Kirkuk ligt aan de rand van het gebied waar de Koerden zelfbestuur hebben. Koerden en Arabieren staan er lijnrecht tegenover elkaar. -Transportsector ontdekt Cyprusroute Cyprus is het meest aantrekkelijke belastingparadijs van Europa. Werkgevers hebben dat ook ontdekt, met alle gevolgen van dien. -Om ca. 22.40 uur het sportnieuws met Jeroen Stomhorst: VOETBAL Het Nederlands elftal verzamelt in Noordwijk AMERICAN FOOTBALL Super Bowl

Ma 4 februari 2013 | 00:00 Live: Super Bowl XLVII

04/02/13 - Vannacht wordt de Super Bowl XLVII gespeeld. Dit is de 47e editie van deze belangrijkste American Football wedstrijd ter wereld. De Super Bowl is de finale van de National Football League (NFL)....

Vannacht wordt de Super Bowl XLVII gespeeld. Dit is de 47e editie van deze belangrijkste American Football-wedstrijd ter wereld. De Super Bowl is de finale van de National Football League (NFL). Hierin duelleren de kampioenen van de twee Amerikaanse Football-competities, de National Football Conference (NFC) en de American Football Conference (AFC). In 2013 zijn die kampioenen respectievelijk de Baltimore Ravens en de San Francisco 49ers. -Baltimore Ravens In vroeger tijden heette dit tam de Cleveland Browns. Midden jaren negentig is het team echter verhuisd naar Baltimore, waarbij de naam werd veranderd in de Baltimore Ravens. De Ravens hebben één keer de Super Bowl gewonnen: Zij versloegen in 2000 in de finale The New York Giants met 34-7.De Baltimore Ravens bereikten de Super Bowl van 2013 door in de finale om het NFC-kampioenschap de New England Patriots te verslaan met 28-13. -San Francisco 49ers De San Francisco 49ers bestaan sinds 1946. De term '49ers' in de naam van dit Californische team is een verwijzing naar de goudzoekers die tijdens de grote 'Gold Rush' in 1849 naar Californië trokken. De grote gloriedagen van San Francisco 49ers waren de jaren tachtig. In dat decennium pakten zij vier maal de overwinning in de Superbowl: in 1981, 1984, 1988 en 1989. In 1994 pakte het team voor de vijfde en voorlopig laatste keer de zege in dit officieuze WK American Football. De San Francisco 49'ers bereikten de Super Bowl 2013 door de Atlanta Falcons te verslaan met 28-24. Opvallend aan deze editie van de Superbowl is, dat de coaches van de twee finalisten, twee broers zijn: John Harbaugh coacht de Baltimore Ravens en Jim Harbaugh coacht de San Francisco 49'ers. De Superbowl wordt in 2013 gehouden in de Mercedes-Benz Superdome in New Orleans. Dit is het thuisstadion van de New Orleans Saints. Het stadion heeft bij American Footballwedstrijden een capaciteit van circa 75000 toeschouwers. Deze Superdome werd in 2005 wereldberoemd, toen dit stadion gebruikt werd als opvangplek tijdens de orkaan Katrina. Alicia Keys zal voorafgaand aan deze wedstrijd het volkslied van de Verenigde Staten zingen en Beyoncé Knowles zal de 'Halftime Show' verzorgen.

Eergisteren 19:00 NFL - America's Game

NFL - America's Game. The stories behind each Super Bowl winning team, featuring the Kansas City Chiefs in 1969.

Eergisteren 09:30 NFL - America's Game

NFL - America's Game. The stories behind each Super Bowl winning team, featuring the Pittsburgh Steelers from 1978.

Wo 13 november 2019 | 12:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Super Bowl Sunday. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Di 12 november 2019 | 13:05 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Super Bowl Sunday. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Zo 6 oktober 2019 | 13:00 How I Met Your Mother

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Monday Night Football: Door een begrafenis kan de groep de Super Bowl niet live zien en ze spreken af dat ze niet achter de uitslag komen tot ze de volgende dag samen kunnen kijken.

Zo 6 oktober 2019 | 00:30 How I Met Your Mother

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Monday Night Football: Door een begrafenis kan de groep de Super Bowl niet live zien en ze spreken af dat ze niet achter de uitslag komen tot ze de volgende dag samen kunnen kijken.

Zo 25 augustus 2019 | 10:55 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Zo 25 augustus 2019 | 10:25 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Wo 21 augustus 2019 | 19:15 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Wo 21 augustus 2019 | 18:50 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Wo 21 augustus 2019 | 13:55 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Wo 21 augustus 2019 | 13:30 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Di 20 augustus 2019 | 23:50 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Di 20 augustus 2019 | 23:25 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Do 15 augustus 2019 | 06:40 Dallas Cowboys Cheerleaders

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Big Time Dance: Nick Florez, choreograaf voor Katy Perry, Pink en de Super Bowl komt naar de repetitie. Dan moeten Kelli en Judy de allerbesten eruit kiezen voor de 'Showgroep'. Er worden blessures opgelopen en Katie Schaar gaat ze proberen te voorkomen.

Wo 14 augustus 2019 | 13:50 Dallas Cowboys Cheerleaders

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Big Time Dance: Nick Florez, choreograaf voor Katy Perry, Pink en de Super Bowl komt naar de repetitie. Dan moeten Kelli en Judy de allerbesten eruit kiezen voor de 'Showgroep'. Er worden blessures opgelopen en Katie Schaar gaat ze proberen te voorkomen.

Ma 22 juli 2019 | 01:10 Bob's Burgers

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Easy Com-Mercial, Easy Go-Mercial: Omdat hij wil wedijveren met z'n concurrent Jimmy Pesto en zijn Super Bowl-evenement, is Bob vastbesloten om een Bob's Burgers-reclamespotje te maken dat tijdens de Super Bowl uitgezonden moet worden.

Zo 14 juli 2019 | 01:35 Time Bomb IMDb: 4.7

14/07 - IMDB * 4.7 - Actionthriller, In Washingtons Footballstadion findet der Super Bowl statt. Terroristen haben dort Bomben platziert und drohen, 65.000 Menschen in die Luft zu jagen. Agent Bookman (David Arquette) bleibt wenig Zeit, die Täter zu finden – die auch noch seine Familie als Geiseln halten... Regisseur Stephen Gyllenhaal ist der Vater von Maggie und Jake Gyllenhaal. Sein Echtzeitthriller ist trotzdem kruder Mist.

In Washingtons Footballstadion findet der Super Bowl statt. Terroristen haben dort Bomben platziert und drohen, 65.000 Menschen in die Luft zu jagen. Agent Bookman (David Arquette) bleibt wenig Zeit, die Täter zu finden – die auch noch seine Familie als Geiseln halten... Regisseur Stephen Gyllenhaal ist der Vater von Maggie und Jake Gyllenhaal. Sein Echtzeitthriller ist trotzdem kruder Mist.

Zo 26 mei 2019 | 23:10 Ridiculousness

Seizoen 8 - Aflevering 19 - DeMarcus Ware & Von Miller: In een nieuwe Ridiculousness zijn Super Bowl 50-kampioenen DeMarcus Ware en Von Miller te gast bij Rob en de rest om te testen voor het Swat Team, Aanvalskippen te vangen en Belastingvrij te Ruften.

Zo 12 mei 2019 | 11:20 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Zo 12 mei 2019 | 10:55 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Zo 12 mei 2019 | 03:45 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Zo 12 mei 2019 | 03:40 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Vr 10 mei 2019 | 13:00 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Vr 10 mei 2019 | 12:40 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Do 9 mei 2019 | 17:30 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Do 9 mei 2019 | 17:05 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Wo 8 mei 2019 | 23:50 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Wo 8 mei 2019 | 23:25 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Do 25 april 2019 | 22:55 How I Met Your Mother

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Monday Night Football: Door een begrafenis kan de groep de Super Bowl niet live zien en ze spreken af dat ze niet achter de uitslag komen tot ze de volgende dag samen kunnen kijken.

Zo 7 april 2019 | 00:50 Bob's Burgers

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Easy Com-Mercial, Easy Go-Mercial: Omdat hij wil wedijveren met z'n concurrent Jimmy Pesto en zijn Super Bowl-evenement, is Bob vastbesloten om een Bob's Burgers-reclamespotje te maken dat tijdens de Super Bowl uitgezonden moet worden.

Wo 3 april 2019 | 15:10 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Za 2 maart 2019 | 03:40 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Di 26 februari 2019 | 22:05 NFL Gameday: Terugblik Super Bowl 53

NFL Gameday

Vr 15 februari 2019 | 22:00 Flat Pack Pop: Sweden's Music Miracle

Music documentary. Flat Pack Pop: Sweden's Music Miracle charts the remarkable rise of Sweden as a global musical superpower. Journalist James Ballardie explores the uniquely Swedish songwriting formula created by record producer Denniz Pop, discovering how the biggest chart hits of the last 30 years have been inspired by the myths and legends of this Land of the Midnight Sun. In the 1990s, an elite band of unlikely entrepreneur songwriters and producers became responsible for the most dramatic revolution in music since Elvis first shook his hips. What started out as an experiment on the Stockholm underground club scene soon blossomed into an entire genre of its own. These unlikely heroes of bubblegum pop surfed the wave of the dot.com boom, launching the careers of Britney Spears, the Backstreet Boys, Westlife and many, many more. Hundreds of millions of record sales later, today they have a combined net worth of many billions. Featuring interviews with key Swedish songwriters, plus producers and artists including Katy Perry, Justin Timberlake, Ace of Base and Robyn, James's search for the real lever-pullers behind today's top tunes takes him from the icy streets of Stockholm to the barren plains of Kronoberg. But why should Sweden - of all places - have become such a hotbed for hot tracks? Some say it's the terrible weather and long months of darkness that created the perfect environment for Swedes to refine their craft. Others praise the stellar state-funded musical education programmes promoted by the socialist governments of the 60s and 70s. A Swedish love for simplistic melodies - harking back to the medieval cattle-herding calls that form the basis of Swedish folk music - is also a key weapon in the Swedish musical juggernaut's arsenal. Perhaps most impressive of all about Sweden's musical miracle is the sheer duration of its success - with a streak of hits that has lasted longer than any of the classic songwriting factories that have defined pop history - from Motown and Tin Pan Alley to the Brill Building, Leiber and Stoller, and the Wall of Sound. At its heart - Swedish pop sounds effortless and uncomplicated. In reality, it is the most intricate and precise songwriting method of any genre. These are industrial-strength melodies handcrafted to pierce the 21st century's hubbub - in malls, stadiums, airports, casinos, gyms and the Super Bowl half-time shows. It is the same ethos that drove IKEA and H&M to become such world-beating brands. Swedes are so successful at exporting their culture because ingrained in the Swedish mindset is a curious knack for appealing to the residents of other countries. Pulling apart the very best ideas from British and American music, and then rearranging them in a more effective and efficient way is the cornerstone of Swedish musical thinking. As the 1990s drew to a close, the songwriting formula created by Denniz Pop made him and his followers filthy rich, a potential source of embarrassment in equality-obsessed Sweden. In accordance with Swedish 'Jante Law' - a social code that promotes the good of the community over the individual - Denniz and his team shunned the limelight, preferring to leave the pressures of fame to the unabashed Brits and Americans who sang their hits. But the dream could not last forever. In 1997 Denniz was diagnosed with stomach cancer. He died a year later at the age of just 35, less than two months before his greatest creation yet - Britney Spears's Baby One More Time hit record store shelves. Today, the most successful of Denniz Pop's motley band of followers is his prot?g? Max Martin. Max is famously modest about his mixing desk wizardry - but he is responsible for some of the most potent melodies of our time, standing third only to John Lennon and Paul McCartney when it comes to racking up US No 1 hits. Mysterious Max has turbocharged Denniz's songwriting formula into a theory he calls 'Melodic Math'. It is a complex musical algorithm perfect for the digita(2019)

Do 7 februari 2019 | 21:30 Samenvatting Super Bowl 53

Samenvatting

Wo 6 februari 2019 | 20:30 Samenvatting Super Bowl 53

Samenvatting

Di 5 februari 2019 | 00:15 NFL This Week

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Super Bowl LIII: Mark Chapman and guests review all the best highlights and talking points of Super Bowl LIII as the NFL season draws to its close.

Ma 4 februari 2019 | 18:00 NFL: Superbowl

Aflevering 21 - Verslag. Samenvatting Super Bowl 53

Ma 4 februari 2019 | 11:20 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Ma 4 februari 2019 | 10:55 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Ma 4 februari 2019 | 00:30 NFL Super Bowl LIII: Rams vs Patriots (NL)

Live verslag van de 53ste Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/3551/super-bowl-2019.

Ma 4 februari 2019 | 00:30 Live: Super Bowl 2019

Live verslag van de 53ste Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen, tussen de New England Patriots en de Los Angeles Rams. Om 22:00 uur begint de voorbeschouwing in 'De Eretribune', gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen. Analisten Neal Petersen, Geraldo Boldewijn en Hubert Bedford schuiven in de studio aan. Ook Teun Koopmeiners, Ouassima Tajmout en Mark Visser zijn te gast. De Super Bowl start om 00:30 uur. Ronald Buijs en Ronald van Dam geven het commentaar bij de wedstrijd. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/3551/super-bowl-2019. Geen abonnee van FOX Sports? Je kunt de Super Bowl als losse wedstrijd bestellen. Lees hoe dat werkt op gids.tv/3576/fox-sports-dagpas-losse-wedstrijd.

Ma 4 februari 2019 | 00:00 NFL Super Bowl LIII: Rams vs Patriots (US)

Live verslag van de 53ste Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen, met Amerikaans commentaar. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/3551/super-bowl-2019.

Zo 3 februari 2019 | 23:30 Super Bowl 53: De Eretribune

NFL Super Bowl 51

Zo 3 februari 2019 | 23:00 Live: NFL

Live: Super Bowl LIII is here as AFC champions New England Patriots take on NFC champions Los Angeles Rams for the Vince Lombardi Trophy at the Mercedes-Benz Stadium in Atlanta.

Zo 3 februari 2019 | 23:00 Road to the Super Bowl

NFL Super Bowl 51

Zo 3 februari 2019 | 23:00 Live: NFL

Live: Super Bowl LIII is here as AFC champions New England Patriots take on NFC champions Los Angeles Rams for the Vince Lombardi Trophy at the Mercedes-Benz Stadium in Atlanta.

Zo 3 februari 2019 | 22:35 Compilatie Super Bowl LII

FOX Sports Highlights

Zo 3 februari 2019 | 22:00 Super Bowl 53: De Eretribune

NFL Super Bowl 51

Zo 3 februari 2019 | 21:00 Road to the Super Bowl

NFL Super Bowl 51

Zo 3 februari 2019 | 20:30 Compilatie Super Bowl LII

FOX Sports Highlights

Zo 3 februari 2019 | 06:00 NFL

The New Orleans Saints take on the Los Angeles Rams at the Mercedes-Benz Superdome in the NFC Championship game, as the first Super Bowl LIII side is confirmed.

Zo 3 februari 2019 | 00:55 The NFL Show

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Mark Chapman, Osi Umenyiora and Jason Bell preview Super Bowl LIII between the Los Angeles Rams and New England Patriots, which takes place at the Mercedes-Benz Stadium in Atlanta.

Vr 1 februari 2019 | 23:50 Road to the Super Bowl

NFL Super Bowl 51

Vr 1 februari 2019 | 19:20 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Do 31 januari 2019 | 22:55 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Do 31 januari 2019 | 22:30 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Do 31 januari 2019 | 21:30 Road to the Super Bowl

NFL Super Bowl 51

Ma 28 januari 2019 | 19:45 NFL: Pro Bowl

NFL Super Bowl 51

Ma 28 januari 2019 | 00:30 Road to the Super Bowl

NFL Super Bowl 51

Zo 27 januari 2019 | 21:00 NFL: Pro Bowl

NFL Super Bowl 51

Zo 27 januari 2019 | 00:40 The NFL Show

Seizoen 3 - Aflevering 22 - With the divisional championships decided and the line-up confirmed, Mark Chapman and guests look ahead to the 53rd Super Bowl. The showpiece occasion takes place at the Mercedes-Benz Stadium in Atlanta.

Wo 23 januari 2019 | 15:50 Bob's Burgers

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Easy Com-Mercial, Easy Go-Mercial: Omdat hij wil wedijveren met z'n concurrent Jimmy Pesto en zijn Super Bowl-evenement, is Bob vastbesloten om een Bob's Burgers-reclamespotje te maken dat tijdens de Super Bowl uitgezonden moet worden.

Di 22 januari 2019 | 20:30 Dallas Cowboys Cheerleaders

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Big Time Dance: Nick Florez, choreograaf voor Katy Perry, Pink en de Super Bowl komt naar de repetitie. Dan moeten Kelli en Judy de allerbesten eruit kiezen voor de 'Showgroep'. Er worden blessures opgelopen en Katie Schaar gaat ze proberen te voorkomen.

Ma 21 januari 2019 | 00:35 NFL: Chiefs vs Patriots (AFC Championship Game)

NFL Super Bowl 51

Zo 20 januari 2019 | 21:00 NFL: Saints vs Rams (NFC Championship Game)

NFL Super Bowl 51

Zo 20 januari 2019 | 15:25 NFL Divisional Playoff: Saints vs Eagles

NFL Super Bowl 51

Zo 20 januari 2019 | 12:45 NFL Divisional Playoff: Patriots vs Chargers

NFL Super Bowl 51

Zo 20 januari 2019 | 00:50 The NFL Show

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Mark Chapman and guests preview the Conference championship games, with the two winners progressing to the 53rd Super Bowl - the third to be held in Atlanta.

Zo 20 januari 2019 | 00:40 NFL Divisional Playoff: Rams vs Cowboys

NFL Super Bowl 51

Za 19 januari 2019 | 09:45 NFL Divisional Playoff: Chiefs vs Colts

NFL Super Bowl 51

Za 19 januari 2019 | 02:45 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Super Bowl Sunday. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Vr 18 januari 2019 | 15:10 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Super Bowl Sunday. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Ma 14 januari 2019 | 20:45 NFL Divisional Playoff: Saints vs Eagles

NFL Super Bowl 51

Ma 14 januari 2019 | 18:00 NFL Divisional Playoff: Patriots vs Chargers

NFL Super Bowl 51

Zo 13 januari 2019 | 22:40 NFL Divisional Playoff: Saints vs Eagles

NFL Super Bowl 51

Zo 13 januari 2019 | 19:07 NFL Divisional Playoff: Patriots vs Chargers

NFL Super Bowl 51

Zo 13 januari 2019 | 15:30 NFL Divisional Playoff: Rams vs Cowboys

NFL Super Bowl 51

Zo 13 januari 2019 | 13:00 NFL Divisional Playoff: Chiefs vs Colts

NFL Super Bowl 51

Zo 13 januari 2019 | 10:00 NFL Divisional Playoff: Rams vs Cowboys

NFL Super Bowl 51

Zo 13 januari 2019 | 02:15 NFL Divisional Playoff: Rams vs Cowboys

NFL Super Bowl 51

Za 12 januari 2019 | 22:35 NFL Divisional Playoff: Chiefs vs Colts

NFL Super Bowl 51

Ma 7 januari 2019 | 20:02 NFL Wild Card Playoff: Ravens vs Chargers

NFL Super Bowl 51

Ma 7 januari 2019 | 16:00 Road to the Playoffs

NFL Super Bowl 51

Zo 6 januari 2019 | 22:40 NFL Wild Card Playoff: Bears vs Eagles

NFL Super Bowl 51

Zo 6 januari 2019 | 19:05 NFL Wild Card Playoff: Ravens vs Chargers

NFL Super Bowl 51

Zo 6 januari 2019 | 14:00 NFL Wild Card Playoff: Texans vs Colts

NFL Super Bowl 51

Zo 6 januari 2019 | 06:45 NFL Wild Card Playoff: Cowboys vs Seahawks

NFL Super Bowl 51

Zo 6 januari 2019 | 02:15 NFL Wild Card Playoff: Cowboys vs Seahawks

NFL Super Bowl 51

Zo 6 januari 2019 | 01:00 The NFL Show

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Mark Chapman, Osi Umenyiora and Jason Bell preview the weekend's NFL action. With the Super Bowl now less than a month away, this weekend sees the wild card play-offs.

Za 5 januari 2019 | 22:35 NFL Wild Card Playoff: Texans vs Colts

NFL Super Bowl 51

Za 5 januari 2019 | 21:35 Road to the Playoffs

NFL Super Bowl 51

Zo 30 december 2018 | 00:50 The NFL Show

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Mark Chapman and guests preview the week 15 fixtures, including Super Bowl champions the Philadelphia Eagles' trip to face the Washington Redskins.

Za 29 december 2018 | 16:55 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Hecking It Up. Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Di 25 december 2018 | 11:30 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Hecking It Up. Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Ma 24 december 2018 | 16:10 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Hecking It Up. Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Di 4 december 2018 | 23:04 Need for Speed IMDb: 6.5

04/12/18 - IMDB * 6.5 - Actiefilm, Amerikaans Britse actiefilm (2014). Tobey Marshall is de eigenaar van een autobedrijf en klust bij met het opknappen van raceauto's. Wanneer zijn bedrijf failliet dreigt te gaan, gaat hij in zee met de arrogante ex NASCAR racer Dino Brewster. De samenwerking lijkt goed te verlopen wanneer ze bijna een grote deal hebben met autodealer Julia Bonet, maar een desastreuze race doet Tobey onschuldig in de gevangenis belanden voor poging tot moord. Na zijn vrijlating neemt hij zich voor Dino terug te...

Amerikaans-Britse actiefilm (2014). Tobey Marshall is de eigenaar van een autobedrijf en klust bij met het opknappen van raceauto's. Wanneer zijn bedrijf failliet dreigt te gaan, gaat hij in zee met de arrogante ex-NASCAR racer Dino Brewster. De samenwerking lijkt goed te verlopen wanneer ze bijna een grote deal hebben met autodealer Julia Bonet, maar een desastreuze race doet Tobey onschuldig in de gevangenis belanden voor poging tot moord. Na zijn vrijlating neemt hij zich voor Dino terug te pakken tijdens de beroemde De Leon-race, de Super Bowl van undergroundraces.

Za 1 december 2018 | 13:00 How I Met Your Mother

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Monday Night Football: Door een begrafenis kan de groep de Super Bowl niet live zien en ze spreken af dat ze niet achter de uitslag komen tot ze de volgende dag samen kunnen kijken.

Wo 28 november 2018 | 02:40 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Super Bowl Sunday. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Di 27 november 2018 | 10:45 This Is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Super Bowl Sunday. Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Za 24 november 2018 | 17:30 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Hecking It Up. Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Wo 21 november 2018 | 11:40 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Hecking It Up. Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Di 20 november 2018 | 16:00 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Hecking It Up. Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Zo 28 oktober 2018 | 14:00 American Football

Philadelphia Eagles v Jacksonville Jaguars: Live coverage from Wembley as reigning Super Bowl champions Philadelphia take on a Jacksonville side who are amongst this season's favourites thanks to their fearsome defence. Nat Coombs introduces the action, with expert analysis provided by Osi Umenyiora and Jason Bell.

Zo 28 oktober 2018 | 00:50 The NFL Show

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Mark Chapman, Osi Umenyiora and Jason Bell preview the upcoming weekend of NFL action, which includes the clash at Wembley between reigning Super Bowl champions Philadelphia Eagles and the Jacksonville Jaguars.

Za 27 oktober 2018 | 18:40 How I Met Your Mother

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Monday Night Football: Door een begrafenis kan de groep de Super Bowl niet live zien en ze spreken af dat ze niet achter de uitslag komen tot ze de volgende dag samen kunnen kijken.

Wo 24 oktober 2018 | 00:15 NFL

Seizoen 3 - Aflevering 7 - This Week: Mark Chapman introduces the latest American football action from the NFL, with expert analysis by two-time Super Bowl winner Osi Umenyiora and former NFL corner Jason Bell.

Zo 14 oktober 2018 | 00:45 The NFL Show

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Mark Chapman, Osi Umenyiora and Jason Bell look ahead to week six of the NFL season, featuring Super Bowl champions Philadelphia Eagles visiting the New York Giants.

Vr 12 oktober 2018 | 03:40 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Do 11 oktober 2018 | 07:20 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Vr 5 oktober 2018 | 18:00 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Vr 5 oktober 2018 | 13:55 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Do 4 oktober 2018 | 23:25 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Do 4 oktober 2018 | 18:25 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Wo 3 oktober 2018 | 23:55 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Za 29 september 2018 | 20:30 Blockbuster: Need for Speed IMDb: 6.5

29/09/18 - IMDB * 6.5 - Actiefilm, Tobey Marshall (Aaron Paul), een jonge automonteur die er ingeluisd is door een rijke zakenman, is nog maar net uit de gevangenis wanneer hij mee gaat doen aan een cross country race. Dit met een wraakplan in zijn gedachten. Waneer zijn ex partner echter lucht krijgt van de race, schakelt deze direct de politie in.

Tobey Marshall (Aaron Paul), een jonge automonteur die er ingeluisd is door een rijke zakenman, is nog maar net uit de gevangenis wanneer hij mee gaat doen aan een cross-country race. Dit met een wraakplan in zijn gedachten. Waneer zijn ex-partner echter lucht krijgt van de race, schakelt deze direct de politie in.

Ma 24 september 2018 | 15:20 Bob's Burgers

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Easy Com-Mercial, Easy Go-Mercial: Omdat hij wil wedijveren met z'n concurrent Jimmy Pesto en zijn Super Bowl-evenement, is Bob vastbesloten om een Bob's Burgers-reclamespotje te maken dat tijdens de Super Bowl uitgezonden moet worden.

Ma 24 september 2018 | 00:40 Bob's Burgers

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Easy Com-Mercial, Easy Go-Mercial: Omdat hij wil wedijveren met z'n concurrent Jimmy Pesto en zijn Super Bowl-evenement, is Bob vastbesloten om een Bob's Burgers-reclamespotje te maken dat tijdens de Super Bowl uitgezonden moet worden.

Wo 25 juli 2018 | 02:00 How I Met Your Mother

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Monday Night Football: Door een begrafenis kan de groep de Super Bowl niet live zien en ze spreken af dat ze niet achter de uitslag komen tot ze de volgende dag samen kunnen kijken.

Ma 9 juli 2018 | 00:35 Bob's Burgers

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Easy Com-Mercial, Easy Go-Mercial: Omdat hij wil wedijveren met z'n concurrent Jimmy Pesto en zijn Super Bowl-evenement, is Bob vastbesloten om een Bob's Burgers-reclamespotje te maken dat tijdens de Super Bowl uitgezonden moet worden.

Wo 27 juni 2018 | 15:05 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Hecking It Up. Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Ma 25 juni 2018 | 11:35 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Zo 24 juni 2018 | 10:35 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Zo 24 juni 2018 | 10:10 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Zo 24 juni 2018 | 02:15 Time Bomb IMDb: 4.6

24/06/18 - IMDB * 4.6 - Actionthriller, In Washingtons Footballstadion findet der Super Bowl statt. Terroristen haben dort Bomben platziert und drohen, 65.000 Menschen in die Luft zu jagen. Agent Bookman (David Arquette) bleibt wenig Zeit, die Täter zu finden – die auch noch seine Familie als Geiseln halten... Regisseur Stephen Gyllenhaal ist der Vater von Maggie und Jake Gyllenhaal. Sein Echtzeitthriller ist trotzdem kruder Mist.

In Washingtons Footballstadion findet der Super Bowl statt. Terroristen haben dort Bomben platziert und drohen, 65.000 Menschen in die Luft zu jagen. Agent Bookman (David Arquette) bleibt wenig Zeit, die Täter zu finden – die auch noch seine Familie als Geiseln halten... Regisseur Stephen Gyllenhaal ist der Vater von Maggie und Jake Gyllenhaal. Sein Echtzeitthriller ist trotzdem kruder Mist.

Vr 22 juni 2018 | 23:00 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 13 - The One After The Super Bowl - Part 2: Rachel en Monica beconcurreren elkaar om de aandacht van Jean-Claude Van Damme nadat ze met hem hebben kennisgemaakt op een filmset. Ross en Marcel doen een bliksemtour door de stad. Deel twee van een dubbele aflevering.

Vr 22 juni 2018 | 17:30 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Vr 22 juni 2018 | 09:25 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Do 21 juni 2018 | 23:25 Friends

Seizoen 2 - Aflevering 12 - The One After The Super Bowl - Part 1: Ross gaat naar San Diego om zijn aap Marcel op te zoeken. Joey wordt gestalkt door een fan van de dramaserie waarin hij speelt. Deel een van een dubbele aflevering.

Do 17 mei 2018 | 18:36 The Ellen DeGeneres Show

Seizoen 15 - Aflevering 99 - Amerikaanse talkshow. Milo Ventimiglia / Dax Shepard / Claire & Dave Crosby. Gasten: acteur Milo Ventimiglia praat onder meer over zijn rol in de serie 'This Is Us' en acteur Dax Shepard vertelt over zijn verslaggeving van de Super Bowl.

Di 15 mei 2018 | 22:50 Ridiculousness

Seizoen 8 - Aflevering 19 - DeMarcus Ware & Von Miller: In een nieuwe Ridiculousness zijn Super Bowl 50-kampioenen DeMarcus Ware en Von Miller te gast bij Rob en de rest om te testen voor het Swat Team, Aanvalskippen te vangen en Belastingvrij te Ruften.

Wo 25 april 2018 | 18:40 The Simpsons

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse animatieserie: Sunday, Cruddy Sunday: Homer en zijn vrienden hebben er alles voor over om tickets te bemachtigen voor de Super Bowl. Homer sluit een dubieuze deal met een reisagent en vertrekt met de mannen naar Miami. Als hij samen met zijn makkers aan de ingang staat, ontdekken ze dat de tickets vals zijn. Intussen brengen de schoolkinderen een bezoek aan het postkantoor.

Di 24 april 2018 | 19:35 The Simpsons

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse animatieserie: Sunday, Cruddy Sunday: Homer en zijn vrienden hebben er alles voor over om tickets te bemachtigen voor de Super Bowl. Homer sluit een dubieuze deal met een reisagent en vertrekt met de mannen naar Miami. Als hij samen met zijn makkers aan de ingang staat, ontdekken ze dat de tickets vals zijn. Intussen brengen de schoolkinderen een bezoek aan het postkantoor.

Di 10 april 2018 | 18:05 The Simpsons

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse animatieserie: Sunday, Cruddy Sunday: Homer en zijn vrienden hebben er alles voor over om tickets te bemachtigen voor de Super Bowl. Homer sluit een dubieuze deal met een reisagent en vertrekt met de mannen naar Miami. Als hij samen met zijn makkers aan de ingang staat, ontdekken ze dat de tickets vals zijn. Intussen brengen de schoolkinderen een bezoek aan het postkantoor.

Ma 9 april 2018 | 19:13 The Simpsons

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse animatieserie: Sunday, Cruddy Sunday: Homer en zijn vrienden hebben er alles voor over om tickets te bemachtigen voor de Super Bowl. Homer sluit een dubieuze deal met een reisagent en vertrekt met de mannen naar Miami. Als hij samen met zijn makkers aan de ingang staat, ontdekken ze dat de tickets vals zijn. Intussen brengen de schoolkinderen een bezoek aan het postkantoor.

Vr 9 maart 2018 | 19:00 Eric And Jessie: Game On

With Eric focused on the biggest game of his career, Jessie and her family are taking in all the glitz and glam of Super Bowl weekend in New York City.

Zo 25 februari 2018 | 22:03 This is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie: Super Bowl Sunday: Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Wo 21 februari 2018 | 23:50 This is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie: Super Bowl Sunday: Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Di 20 februari 2018 | 22:55 This is Us

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie: Super Bowl Sunday: Kate bezoekt Kevin op de set van zijn film. Randall en Beth krijgen spannend nieuws. Rebecca probeert opnieuw contact te maken met Jack.

Wo 14 februari 2018 | 23:45 Ridiculousness

In een nieuwe Ridiculousness zijn Super Bowl 50-kampioenen DeMarcus Ware en Von Miller te gast bij Rob en de rest om te testen voor het Swat Team, Aanvalskippen te vangen en Belastingvrij te Ruften.

Zo 11 februari 2018 | 21:00 Compilatie Super Bowl LII

Samenvatting -

Vr 9 februari 2018 | 20:30 NFL Super Bowl LII: Patriots vs Eagles (US)

NFL Super Bowl 51

Wo 7 februari 2018 | 14:02 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: Hecking It Up: Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Wo 7 februari 2018 | 00:42 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: Hecking It Up: Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Di 6 februari 2018 | 18:00 Compilatie Super Bowl LII

Samenvatting -

Di 6 februari 2018 | 14:40 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: Hecking It Up: Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Di 6 februari 2018 | 00:15 NFL This Week

Mark Chapman is joined by Osi Umenyiora and Jason Bell in Minnesota to look back at the best of the action from Super Bowl LII at the US Bank Stadium.

Ma 5 februari 2018 | 23:33 Compilatie Super Bowl LII

Samenvatting -

Ma 5 februari 2018 | 23:30 De Eretribune: Super Bowl 52

De Eretribune

Ma 5 februari 2018 | 21:55 NFL Super Bowl LII: Patriots vs Eagles (US)

NFL Super Bowl 51

Ma 5 februari 2018 | 20:30 Compilatie Super Bowl LII

Samenvatting -

Ma 5 februari 2018 | 19:25 NFL Super Bowl LII: Patriots vs Eagles (NL)

NFL Super Bowl 51

Ma 5 februari 2018 | 18:45 NOS Sportjournaal

Vanavond onder andere in het NOS Sportjournaal: - Schaatsen: Kramer geeft in testrace Gangneung visitekaartje af - American football: Philadelphia Eagles wint Super Bowl

Ma 5 februari 2018 | 18:30 De Eretribune: Super Bowl 52

De Eretribune

Ma 5 februari 2018 | 17:30 Compilatie Super Bowl LII

Samenvatting -

Ma 5 februari 2018 | 14:00 NFL Super Bowl LII: Patriots vs Eagles (US)

NFL Super Bowl 51

Ma 5 februari 2018 | 10:30 NFL Super Bowl LII: Patriots vs Eagles (NL)

NFL Super Bowl 51

Ma 5 februari 2018 | 09:30 De Eretribune: Super Bowl 52

De Eretribune

Ma 5 februari 2018 | 06:00 NFL Super Bowl LII: Patriots vs Eagles (US)

NFL Super Bowl 51

Ma 5 februari 2018 | 04:30 De Eretribune: Super Bowl 52

De Eretribune

Ma 5 februari 2018 | 04:30 De Eretribune: Super Bowl 52

De Eretribune

Ma 5 februari 2018 | 00:30 American Football: NFL

Der Super Bowl 2017 war einer der spannendsten der Historie... Erstmals ging es im NFL-Endspiel in die Verlängerung, und die New England Patriots krönten eine unfassbare Aufholjagd gegen Atlanta mit dem fünften Titel. Angeführt wurden sie mal wieder von Tom Brady, der seine Ausnahmestellung in der NFL zementierte. Die Bedeutung des Quarterbacks macht folgende Anekdote deutlich: Im Trubel der Siegesfeier klaute ein Dieb Bradys Trikot. Bei der Suche nach dem Shirt beteiligte sich sogar das FBI, es wurde sechs Wochen später in Mexiko sichergestellt. Auch durch die aktuelle Saison rauschte der 40-Jährige mit seinen "Pats" wie ein heißes Messer durch Butter. New England beendet die reguläre Saison mit 13?:?3 Siegen und ist heute Favorit gegen Philadelphia.

Ma 5 februari 2018 | 00:26 NFL Super Bowl LII: Patriots vs Eagles (NL)

NFL Super Bowl 51

Ma 5 februari 2018 | 00:15 Super Bowl LII

Mark Chapman presents live coverage of Super Bowl LII, featuring New England Patriots v Philadelphia Eagles, from the US Bank Stadium in Minneapolis. The only other time the city hosted the Super Bowl was in 1992, and this is just the sixth time in history that it has been staged in a cold weather city. Mark is joined by two-time Super Bowl winner Osi Umenyiora, former NFL cornerback Jason Bell and a host of guests from the world of American football.

Ma 5 februari 2018 | 00:00 Live NFL Super Bowl LII

One of sport's biggest events arrives with Super Bowl LII from U.S. Bank Stadium in Minneapolis, as the Philadelphia Eagles and New England Patriots do battle for the Vince Lombardi Trophy. Also in HD

Ma 5 februari 2018 | 00:00 NFL Super Bowl LII: Patriots vs Eagles (US)

Live verslag van de Super Bowl LII tussen New England Patriots en Philadelphia Eagles. Het evenement is in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari live te zien bij FOX Sports. Op FOX Sports 1 begint om 23:30 uur de voorbeschouwing in 'De Eretribunie: Super Bowl 52'. De wedstrijd begint om 00:30 uur. Op FOX Sports 2 wordt de Super Bowl met Amerikaans commentaar uitgezonden. Geen abonnee van FOX Sports? Je kunt de Super Bowl (NL en US commentaar) ook los bestellen via je TV-aanbieder (pay per view). Rob Gronkowski speelt vannacht gewoon mee in de Super Bowl. De 'tight end' van New England Patriots is fit verklaard na de hersenschudding, die hij in de AFC Championship Game opliep tegen Jacksonville Jaguars. Het is een behoorlijke meevaller voor de Patriots, waar Gronkowski het belangrijkste wapen is van quarterback Tom Brady. Gronk belooft een groot probleem te worden voor Philadelphia Eagles in de Super Bowl. "Het was super om van de doktoren te horen. Ik ben er helemaal klaar voor." Gronkowski viel in de met 24-20 gewonnen wedstrijd uit nadat verdediger Barry Church keihard met de 'tight end' in botsing kwam.

Zo 4 februari 2018 | 23:30 De Eretribune: Super Bowl 52

De Eretribune

Zo 4 februari 2018 | 23:30 De Eretribune: Super Bowl 52

Voorbeschouwing op de Super Bowl LII tussen New England Patriots en Philadelphia Eagles. Het evenement is in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari live te zien bij FOX Sports. Op FOX Sports 1 begint om 23:30 uur de voorbeschouwing in 'De Eretribunie: Super Bowl 52'. De wedstrijd begint om 00:30 uur. Op FOX Sports 2 wordt de Super Bowl met Amerikaans commentaar uitgezonden. Geen abonnee van FOX Sports? Je kunt de Super Bowl (NL en US commentaar) ook los bestellen via je TV-aanbieder (pay per view). Rob Gronkowski speelt vannacht gewoon mee in de Super Bowl. De 'tight end' van New England Patriots is fit verklaard na de hersenschudding, die hij in de AFC Championship Game opliep tegen Jacksonville Jaguars. Het is een behoorlijke meevaller voor de Patriots, waar Gronkowski het belangrijkste wapen is van quarterback Tom Brady. Gronk belooft een groot probleem te worden voor Philadelphia Eagles in de Super Bowl. "Het was super om van de doktoren te horen. Ik ben er helemaal klaar voor." Gronkowski viel in de met 24-20 gewonnen wedstrijd uit nadat verdediger Barry Church keihard met de 'tight end' in botsing kwam.

Zo 4 februari 2018 | 23:00 NFL Road to the Super Bowl

NFL Road to the Super Bowl 2018

Zo 4 februari 2018 | 23:00 Live NFL Super Bowl LII

One of sport's biggest events arrives with Super Bowl LII from U.S. Bank Stadium in Minneapolis, as the Philadelphia Eagles and New England Patriots do battle for the Vince Lombardi Trophy. Also in HD

Zo 4 februari 2018 | 23:00 Live NFL Super Bowl LII

One of sport's biggest events arrives with Super Bowl LII from U.S. Bank Stadium in Minneapolis, as the Philadelphia Eagles and New England Patriots do battle for the Vince Lombardi Trophy. Also in HD

Zo 4 februari 2018 | 22:50 American Football: NFL

Der Super Bowl 2017 war einer der spannendsten der Historie. Erstmals ging es im NFL-Endspiel in die Verlängerung, die New England Patriots krönten eine unfassbare Aufholjagd gegen Atlanta mit dem fünften Titel. Angeführt wurden sie mal wieder von Tom Brady (r.), der seine Ausnahmestellung in der NFL zementierte. Die Bedeutung des Quarterbacks macht folgende Anekdote deutlich: Im Trubel der Siegesfeier klaute ein Dieb Bradys Trikot. Bei der Suche nach dem Shirt beteiligte sich sogar das FBI, es wurde sechs Wochen später in Mexiko sichergestellt. Auch durch die aktuelle Saison rauschte der 40-Jährige mit seinen Pats wie ein heißes Messer durch Butter. New England beendet die reguläre Saison mit 13?:?3 Siegen.

Zo 4 februari 2018 | 22:45 Samenvatting Super Bowl 51

NFL Super Bowl 51

Zo 4 februari 2018 | 21:45 NFL Road to the Super Bowl

NFL Road to the Super Bowl 2018

Zo 4 februari 2018 | 13:45 NFL Road to the Super Bowl

NFL Road to the Super Bowl 2018

Zo 4 februari 2018 | 11:45 NFL Road to the Super Bowl

NFL Road to the Super Bowl 2018

Zo 4 februari 2018 | 07:35 The NFL Show

Mark Chapman is joined by Osi Umenyiora and Jason Bell in Minnesota ahead of Super Bowl LII. The biggest event in the NFL calendar, it is set to take place at the US Bank Stadium in Minneapolis.

Zo 4 februari 2018 | 00:55 The NFL Show

Mark Chapman is joined by Osi Umenyiora and Jason Bell in Minnesota ahead of Super Bowl LII. The biggest event in the NFL calendar, it is set to take place at the US Bank Stadium in Minneapolis.

Za 3 februari 2018 | 22:29 Samenvatting Super Bowl 51

NFL Super Bowl 51

Vr 2 februari 2018 | 20:30 NFL: Pro Bowl

NFL Super Bowl 51

Di 30 januari 2018 | 19:00 NFL: Pro Bowl

NFL Super Bowl 51

Zo 28 januari 2018 | 21:00 NFL: Pro Bowl

NFL Super Bowl 51

Zo 28 januari 2018 | 20:05 NFL Road to the Super Bowl

NFL Road to the Super Bowl 2018

Zo 28 januari 2018 | 01:00 The NFL Show

Mark Chapman and experts Osi Umenyiora and Jason Bell analyse the major talking points ahead of Super Bowl LII, taking place at US Bank Stadium in Minneapolis.

Vr 26 januari 2018 | 22:52 NFL Road to the Super Bowl

NFL Road to the Super Bowl 2018

Vr 26 januari 2018 | 20:30 NFL: Eagles vs Vikings (NFC Championship Game)

NFL Super Bowl 51

Di 23 januari 2018 | 22:30 NFL: Patriots vs Jaguars (AFC Championship Game)

NFL Super Bowl 51

Ma 22 januari 2018 | 19:30 NFL: Eagles vs Vikings (NFC Championship Game)

NFL Super Bowl 51

Ma 22 januari 2018 | 00:40 NFL: Eagles vs Vikings (NFC Championship Game)

NFL Super Bowl 51

Zo 21 januari 2018 | 21:05 NFL: Patriots vs Jaguars (AFC Championship Game)

NFL Super Bowl 51

Vr 19 januari 2018 | 23:30 NFL: Steelers vs Jaguars (Divisional Playoffs)

NFL Super Bowl 51

Do 18 januari 2018 | 19:44 NFL: Vikings vs Saints (Divisional Playoffs)

NFL Super Bowl 51

Ma 15 januari 2018 | 19:00 NFL: Vikings vs Saints (Divisional Playoffs)

NFL Super Bowl 51

Zo 14 januari 2018 | 22:40 NFL Divisional Playoffs: Vikings vs Saints

NFL Super Bowl 51

Zo 14 januari 2018 | 19:05 NFL Divisional Playoffs: Steelers vs Jaguars

NFL Super Bowl 51

Zo 14 januari 2018 | 15:50 NFL Divisional Playoffs: Patriots vs Titans

NFL Super Bowl 51

Zo 14 januari 2018 | 13:35 NFL Divisional Playoffs: Eagles vs Falcons

NFL Super Bowl 51

Zo 14 januari 2018 | 09:55 NFL Divisional Playoffs: Patriots vs Titans

NFL Super Bowl 51

Zo 14 januari 2018 | 06:55 NFL Divisional Playoffs: Eagles vs Falcons

NFL Super Bowl 51

Zo 14 januari 2018 | 02:14 NFL Divisional Playoffs: Patriots vs Titans

NFL Super Bowl 51

Za 13 januari 2018 | 22:35 NFL Divisional Playoffs: Eagles vs Falcons

NFL Super Bowl 51

Vr 12 januari 2018 | 20:30 NFL Wild Card Playoffs: Saints vs Panthers

NFL Super Bowl 51

Ma 8 januari 2018 | 18:50 NFL Wild Card Playoffs: Saints vs Panthers

NFL Super Bowl 51

Ma 8 januari 2018 | 12:00 NFL Wild Card Playoffs: Jaguars vs Bills

NFL Super Bowl 51

Zo 7 januari 2018 | 22:40 NFL Wild Card Playoffs: Saints vs Panthers

NFL Super Bowl 51

Zo 7 januari 2018 | 19:05 NFL Wild Card Playoffs: Jaguars vs Bills

NFL Super Bowl 51

Zo 7 januari 2018 | 14:15 NFL Wild Card Playoffs: Rams vs Falcons

NFL Super Bowl 51

Zo 7 januari 2018 | 08:30 NFL Wild Card Playoffs: Rams vs Falcons

NFL Super Bowl 51

Zo 7 januari 2018 | 02:15 NFL Wild Card Playoffs: Rams vs Falcons

NFL Super Bowl 51

Za 6 januari 2018 | 22:35 NFL Wild Card Playoffs: Chiefs vs Titans

NFL Super Bowl 51

Do 28 december 2017 | 00:55 NFL This Week

Nat Coombs, two-time Super Bowl winner Osi Umenyiora and former NFL corner Jason Bell run through extended highlights from the festive period of NFL action. With the twelve playoff teams soon to be decided, it is make or break for teams across the AFC and NFC divisions. The pick of the games comes from Green Bay where the four-time Super Bowl winners take on their bitter divisional rivals Minnesota.

Ma 25 december 2017 | 22:30 NFL: Super Bowl Greatest Halftime Shows

NFL Super Bowl 51

Zo 24 december 2017 | 22:45 Ridiculousness

In een nieuwe Ridiculousness zijn Super Bowl 50-kampioenen DeMarcus Ware en Von Miller te gast bij Rob en de rest om te testen voor het Swat Team, Aanvalskippen te vangen en Belastingvrij te Ruften.

Zo 24 december 2017 | 21:15 NFL: Super Bowl Greatest Halftime Shows

NFL Super Bowl 51

Wo 13 december 2017 | 23:45 Ridiculousness

In een nieuwe Ridiculousness zijn Super Bowl 50-kampioenen DeMarcus Ware en Von Miller te gast bij Rob en de rest om te testen voor het Swat Team, Aanvalskippen te vangen en Belastingvrij te Ruften.

Wo 13 december 2017 | 16:15 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Zo 19 november 2017 | 07:50 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: Hecking It Up: Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Do 16 november 2017 | 14:50 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: Hecking It Up: Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Do 16 november 2017 | 02:55 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: Hecking It Up: Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Ma 13 november 2017 | 21:00 Samenvatting Super Bowl 51

NFL Super Bowl 51

Zo 8 oktober 2017 | 10:45 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: Hecking It Up: Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Wo 4 oktober 2017 | 14:55 The Middle

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie: Hecking It Up: Frankie hoopt op een belangrijke rol als vrijwilliger bij de organisatie van de Super Bowl, maar haar moeite is tevergeefs. Intussen verlaten de buren hun huis en van die gelegenheid profiteert het gehele gezin Heck om de gloednieuwe wagen van de buren uit te testen. Ondertussen biecht Sue haar ware gevoelens op tegenover haar nieuw liefje Matt.

Wo 4 oktober 2017 | 00:45 NFL This Week

It's week four of the NFL season and Mark Chapman, two-time Super Bowl winner Osi Umenyiora and former NFL corner Jason Bell run through extended highlights from the weekend's action. As the 32 teams are settling into the 17 game regular season the pick of the action sees bitter AFC North rivals the Baltimore Ravens and Pittsburgh Steelers do battle at M&T Bank Stadium, Baltimore.

Ma 25 september 2017 | 01:10 NFL Highlights - Jacksonville Jaguars v Baltimore Ravens

Caroline Barker presents highlights of Jacksonville Jaguars v Baltimore Ravens from Wembley Stadium. Jaguars quarterback Blake Bortles is facing criticism after some indifferent displays, while his opposite number and former Super Bowl champion Joe Flacco is finding his way back to full fitness after a summer recovering from a back injury. Osi Umenyiora provides expert analysis on this week-three clash.

Zo 24 september 2017 | 21:00 WAGS Miami

Astrid and Claudia confront Darnell at her birthday bash, concerned that she's been going out and partying so much. Ashley wants to start planning her upcoming wedding, but gets derailed by Phil?s trip to the Super Bowl. Kayla sets Astrid up with a sexy baseball player friend.

Vr 22 september 2017 | 22:15 WAGS Miami

Astrid and Claudia confront Darnell at her birthday bash, concerned that she's been going out and partying so much. Ashley wants to start planning her upcoming wedding, but gets derailed by Phil?s trip to the Super Bowl. Kayla sets Astrid up with a sexy baseball player friend.

Ma 18 september 2017 | 21:00 WAGS Miami

In the season premiere, Ashley butts heads with her future mother-in-law, Phyllis. Two new married WAGS are brought into the group but take an instant dislike to one another. Claudia and her rival Ashley attend a big game where their men play against each other, the winner of which goes to the Super Bowl.

Zo 17 september 2017 | 21:00 WAGS Miami

In the season premiere, Ashley butts heads with her future mother-in-law, Phyllis. Two new married WAGS are brought into the group but take an instant dislike to one another. Claudia and her rival Ashley attend a big game where their men play against each other, the winner of which goes to the Super Bowl.

Vr 15 september 2017 | 22:15 WAGS Miami

In the season premiere, Ashley butts heads with her future mother-in-law, Phyllis. Two new married WAGS are brought into the group but take an instant dislike to one another. Claudia and her rival Ashley attend a big game where their men play against each other, the winner of which goes to the Super Bowl.

Ma 11 september 2017 | 18:55 The Simpsons

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse animatieserie: Sunday, Cruddy Sunday: Homer en zijn vrienden hebben er alles voor over om tickets te bemachtigen voor de Super Bowl. Homer sluit een dubieuze deal met een reisagent en vertrekt met de mannen naar Miami. Als hij samen met zijn makkers aan de ingang staat, ontdekken ze dat de tickets vals zijn. Intussen brengen de schoolkinderen een bezoek aan het postkantoor.

Vr 8 september 2017 | 19:45 The Simpsons

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse animatieserie: Sunday, Cruddy Sunday: Homer en zijn vrienden hebben er alles voor over om tickets te bemachtigen voor de Super Bowl. Homer sluit een dubieuze deal met een reisagent en vertrekt met de mannen naar Miami. Als hij samen met zijn makkers aan de ingang staat, ontdekken ze dat de tickets vals zijn. Intussen brengen de schoolkinderen een bezoek aan het postkantoor.

Zo 6 augustus 2017 | 21:55 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Wo 2 augustus 2017 | 18:15 Tanked

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Marshawn Lynch Goes Beastmode: Gerenommeerd NFL running back en winnaar van de Super Bowl Marshawn Lynch vraagt Brett en Wayde om het ultieme Beast Mode aquarium voor hem te bouwen.

Ma 10 juli 2017 | 01:10 Bob's Burgers

Omdat hij wil wedijveren met z'n concurrent Jimmy Pesto en zijn Super Bowl-evenement, is Bob vastbesloten om een Bob's Burgers-reclamespotje te maken dat tijdens de Super Bowl uitgezonden moet worden.

Zo 18 juni 2017 | 02:35 Time Bomb IMDb: 4.6

18/06/17 - IMDB * 4.6 - Actionthriller, In Washingtons Footballstadion findet der Super Bowl statt. Terroristen haben dort Bomben platziert und drohen, 65.000 Menschen in die Luft zu jagen. Agent Bookman (David Arquette) bleibt wenig Zeit, die Täter zu finden ? die auch noch seine Familie als Geiseln halten... Regisseur Stephen Gyllenhaal ist der Vater von Maggie und Jake Gyllenhaal. Sein Echtzeitthriller ist trotzdem kruder Mist.

In Washingtons Footballstadion findet der Super Bowl statt. Terroristen haben dort Bomben platziert und drohen, 65.000 Menschen in die Luft zu jagen. Agent Bookman (David Arquette) bleibt wenig Zeit, die Täter zu finden ? die auch noch seine Familie als Geiseln halten... Regisseur Stephen Gyllenhaal ist der Vater von Maggie und Jake Gyllenhaal. Sein Echtzeitthriller ist trotzdem kruder Mist.

Do 8 juni 2017 | 15:03 Everybody Loves Raymond

Wanneer Ray twee tickets kan bemachtigen voor de Super Bowl, vraagt hij Gianni mee. Robert, Frank en Debra zijn kwaad omdat hij Gianni boven hen verkiest. In het hotel merkt Ray dat al zijn vrienden hun echtgenote hebben meegenomen en hij krijgt schuldgevoelens. Hij belt Carrie op om te vragen of ze alsnog met hem het weekend wil doorbrengen.

Wo 7 juni 2017 | 17:00 Everybody Loves Raymond

Wanneer Ray twee tickets kan bemachtigen voor de Super Bowl, vraagt hij Gianni mee. Robert, Frank en Debra zijn kwaad omdat hij Gianni boven hen verkiest. In het hotel merkt Ray dat al zijn vrienden hun echtgenote hebben meegenomen en hij krijgt schuldgevoelens. Hij belt Carrie op om te vragen of ze alsnog met hem het weekend wil doorbrengen.

Zo 4 juni 2017 | 07:45 Draft Day - Tag der Entscheidung

04/06/17 - Film, Drama, Football Manager Sonny Weaver Jr. erlebt nicht gerade rosige Zeiten. Sein Team, die Cleveland Browns, muss endlich wieder auf die Siegerstraße, sprich, den Weg zum Super Bowl schaffen. Dass sowohl Coach Penn als auch Clubbesitzer Harvey Molina Sonny mächtig im Nacken sitzen macht den Druck nicht gerade kleiner. Um endlich eine Wende herbeizuführen, muss ein starkes Team für die nächste Season verpflichtet werden und das geht nur am Draft Day. Dafür hat sich Harvey Molina in den Kopf gesetzt, das...

Football-Manager Sonny Weaver Jr. erlebt nicht gerade rosige Zeiten. Sein Team, die Cleveland Browns, muss endlich wieder auf die Siegerstraße, sprich, den Weg zum Super Bowl schaffen. Dass sowohl Coach Penn als auch Clubbesitzer Harvey Molina Sonny mächtig im Nacken sitzen macht den Druck nicht gerade kleiner. Um endlich eine Wende herbeizuführen, muss ein starkes Team für die nächste Season verpflichtet werden und das geht nur am Draft Day. Dafür hat sich Harvey Molina in den Kopf gesetzt, das begehrteste Talent beim Draft für sein Team zu sichern. Der Auserwählte ist schnell gefunden. Bo Callahan ist der kommende Star unter den Quarterbacks, doch das junge Talent ist bereits bei den Seattle Seahawks untergekommen. Die würden Callahan auch wieder ziehen lassen, wenn der Einsatz stimmt. Und der Preis ist ziemlich hoch, denn Sonny soll die Erstrundenpicks der nächsten drei Jahre abgeben. Die Uhr tickt unerbittlich und Sonny kann sich vor dem ersten Draft nur auf sein Gespür und seine Assistentin Ali verlassen. Ist Bo Callahan wirklich der goldene Heilsbringer?

Wo 31 mei 2017 | 15:24 The King Of Queens

Doug ontdekt dat Carries baas een televisie met een groot scherm heeft en hij probeert met de man in contact te komen om zo de Super Bowl te bekijken. Wanneer hij van Carrie verneemt dat haar baas in zijn zus Stephanie geïnteresseerd is, ruikt Doug zijn kans.

Di 30 mei 2017 | 17:26 The King Of Queens

Doug ontdekt dat Carries baas een televisie met een groot scherm heeft en hij probeert met de man in contact te komen om zo de Super Bowl te bekijken. Wanneer hij van Carrie verneemt dat haar baas in zijn zus Stephanie geïnteresseerd is, ruikt Doug zijn kans.

Ma 15 mei 2017 | 14:30 De Eretribune

De Eretribune: Super Bowl 51

Ma 15 mei 2017 | 10:00 De Eretribune

De Eretribune: Super Bowl 51

Zo 14 mei 2017 | 21:30 De Eretribune

De Eretribune: Super Bowl 51

Zo 14 mei 2017 | 16:30 De Eretribune

De Eretribune: Super Bowl 51

Zo 14 mei 2017 | 12:00 De Eretribune

De Eretribune: Super Bowl 51

Ma 8 mei 2017 | 14:20 De Eretribune

De Eretribune: Super Bowl 51

Di 9 februari 2016 | 03:55 NFL Super Bowl 2016 Highlights

Film.

Ma 8 februari 2016 | 18:20 NFL Super Bowl 2016 Highlights

Film.

Ma 8 februari 2016 | 13:35 NOS Journaal

NOS Journaal en het laatste sportnieuws, met onder andere: - Tennis: tennissters na mirakel van Moskou terug in Nederland - American football: Broncos winnaar Super Bowl - Voetbal: Van Gaal na afloop van duel Chelsea-Manchester United

Ma 8 februari 2016 | 13:20 NOS Journaal

NOS Journaal en het laatste sportnieuws, met onder andere: - Tennis: tennissters na mirakel van Moskou terug in Nederland - American football: Broncos winnaar Super Bowl - Voetbal: Van Gaal na afloop van duel Chelsea-Manchester United

Ma 8 februari 2016 | 13:00 NOS Journaal

NOS Journaal en het laatste sportnieuws, met onder andere: - Tennis: tennissters na mirakel van Moskou terug in Nederland - American football: Broncos winnaar Super Bowl - Voetbal: Van Gaal na afloop van duel Chelsea-Manchester United

Ma 8 februari 2016 | 13:00 NOS Journaal

NOS Journaal en het laatste sportnieuws, met onder andere: - Tennis: tennissters na mirakel van Moskou terug in Nederland - American football: Broncos winnaar Super Bowl - Voetbal: Van Gaal na afloop van duel Chelsea-Manchester United

Ma 4 februari 2013 | 19:00 NFL Playoffs: Super Bowl XLVII

One of the wonders of the sporting world as the NFC and AFC champions battle it our for the Vince Lombardi Trophy in the New Orleans Superdome.

Ma 4 februari 2013 | 18:45 NOS Sportjournaal

Presentatie: Jeroen Stomhorst VOETBAL Het Nederlands elftal verzamelt in Noordwijk AMERICAN FOOTBALL Super Bowl

Ma 4 februari 2013 | 13:49 NOS Sportjournaal

Presentatie: Sjoerd van Ramshorst VOETBAL Het Nederlands elftal verzamelt in Noordwijk AMERICAN FOOTBALL Super Bowl AFRIKA CUP Burkina Faso - Togo

Ma 4 februari 2013 | 13:10 NOS Sportjournaal

Presentatie: Sjoerd van Ramshorst VOETBAL Het Nederlands elftal verzamelt in Noordwijk AMERICAN FOOTBALL Super Bowl AFRIKA CUP Burkina Faso - Togo

 Meer