Straat op tv (tv-tip)

Overmorgen | 20:30 Steenrijk, straatarm: financiële vrijheid vs. gratis spullen

Overmorgen - Amusement, Ook deze woensdag ruilen twee gezinnen met uiteenlopende financiële situaties een aantal dagen ...

Ook deze woensdag ruilen twee gezinnen met uiteenlopende financiële situaties een aantal dagen van huis en leven. Een gezin zonder zorgen ervaart hoe het is om rond te moeten komen van zeventig euro per week en andersom. Gemakken In het Twentse Losser wonen Esther en Sander Reuvers met hun drie kinderen in een vrijstaande villa. Het huis van de Reuvers is van alle gemakken voorzien, en door de financiële vrijheid die de Reuvers hebben ontbreekt het gezin aan niets. Na een burn-out stortte Esther zich fulltime op haar passies, fotografie & interieurstyling. Weggeefhoeken Aan styling van hun interieur doet familie van Noppen in Maastricht ook. Alleen zonder budget en met spullen die ze gratis van Marktplaats en weggeefhoeken halen. Anton, Danielle en hun twee kinderen moeten rondkomen van zeventig euro per week. Gevuld Dat bedrag laat geen ruimte om leuke dingen te doen met de kinderen. Hoe gaan de Reuvers reageren op hun nieuwe onderkomen in Maastricht? En kunnen de van Noppens wennen aan een heel gevuld huishoudpotje? Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/steenrijk-straatarm.

Je vindt hier de programma's van Straat op tv We hebben de volgende programma's voor Straat Steenrijk, straatarm: financiële vrijheid vs. gratis spullen: Overmorgen - Amusement, Ook deze woensdag ruilen twee gezinnen met uiteenlopende financiële situaties een aantal dagen. Sesamstraat: Serie, Jeugd, Seizoen 40 Aflevering 21 van 30 Geluid NTR Ieniemienie is vandaag de mevrouw van het hotel. Ze heeft een. The Company Men: Film, Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar,. Pim & Pom: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 39 van 52 Heer in het verkeer KRO NCRV De vrouw ruimt de zolder op en zet een oud fietsje. School tv groep 1 en 2: Informatief, Jeugd, Aflevering 12 van 14 NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal. Straten van Amsterdam: Informatief, De historie van Amsterdam leeft voort in elke straat. Straten van Amsterdam geeft een unieke kijk in die. School tv groep 3 en 4: Informatief, Jeugd, Aflevering 12 van 14 NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal. School tv groep 5 en 6: Informatief, Jeugd, Aflevering 12 van 14 NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal. Nieuwsuur: o.a. Komt er een avondklok?: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Komt er een avondklok? Het demissionair kabinet is bijeen voor. Nieuwsuur: o.a. Komt er een avondklok?: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Komt er een avondklok? Het demissionair kabinet is bijeen voor.

Straat op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:40 Sesamstraat

Seizoen 40 - Aflevering 21 van 30 - Geluid - NTR Ieniemienie is vandaag de mevrouw van het hotel. Ze heeft een telefoon en een wekker.

Vandaag | 10:25 Nieuwsuur: o.a. Komt er een avondklok?

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Komt er een avondklok? Het demissionair kabinet is bijeen voor Catshuisoverleg. Er liggen in ieder geval drie onderwerpen op tafel. Het openen van basisscholen en de kinderopvang. Gisteren adviseerde het OMT al dat die langer dicht moeten blijven. Daarnaast ligt er een nieuw steunpakket voor ondernemers op tafel en buigt het kabinet zich over de avondklok. Die catshuisozou betekenen dat mensen van 20.00 tot 04.00 uur niet op straat mogen komen. Te gast is Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort. VS zetten zich schrap voor gewapende mars Met nog drie dagen te gaan tot de inauguratie van Joe Biden is Washington D.C. in een vesting veranderd. Er heerst een grimmige sfeer in de stad. Op bijna elke hoek van de straat staan agenten en militairen. Het gebied rond het Witte Huis, het Capitool en de National Mall is afgesloten met hoge hekken, prikkeldraad en gepantserde voertuigen. Trump-fans hebben gewapende protestmarsen aangekondigd in de hoofdsteden van alle vijftig staten. Zware tijden voor de NS Voor de pandemie namen elke dag 1,3 miljoen mensen de trein. Nu is het stil in de treinen. De NS staat voor een toekomst vol onzekerheden. Door de dramatische afname van het aantal treinreizigers moeten de spoorwegen flink reorganiseren. Wat betekenen al die veranderingen voor de werkvloer? Te gast is de nieuwe president-directeur van de NS, Marjan Rintel.

Vandaag | 11:00 Sesamstraat 10 voor...

Seizoen 40 - Grover - NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Vandaag | 11:30 Sesamstraat

Seizoen 40 - Sport - NTR Pino heeft heel veel zin om te voetballen. Hij weet er ook heel veel van.

Vandaag | 19:16 Ambulance UK

Seizoen 5 - Aflevering 10 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten op straat zetten zich iedere dag weer in voor hulpbehoevende mensen.

Morgen | 06:35 Sesamstraat

Seizoen 42-2 - Slim - NTR Tommie is heel sterk. Hij kan alles optillen. Nou ja, bijna alles.

Morgen | 11:00 Sesamstraat 10 voor...

Seizoen 38-2 - Elmo - NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Morgen | 11:30 Sesamstraat

Seizoen 40 - Water - NTR Tommie speelt met een bak water op zijn kamer. Hij is benieuwd wat er blijft drijven.

Morgen | 11:41 Zip Zip

Baasje Poppy Terwijl de groep thuis geniet van hun leventje, vinden de Levenslusts een hondje op straat; schijnbaar achtergelaten. Ze nemen hem mee.

Morgen | 15:30 Flodder

Seizoen 1 - Goed gedrag Nadat zoon Kees uit de auto van Johnnie op straat is gevallen, vertoont hij opeens voorbeeldig gedrag. Hij praat netjes en helpt de buurtbewoners. Dit tot grote ergernis van de familie. Johnnie zal hem weleens even helpen zijn geheugen terug te krijgen.

Morgen | 19:30 Ambulance UK

Seizoen 5 - Aflevering 11 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten op straat zetten zich iedere dag weer in voor hulpbehoevende mensen.

Morgen | 22:45 Nachtdieren

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 6 - Arnhem & Nijmegen - BNNVARA Ryanne klopt aan bij een bruidswinkel waar nog iemand aan het werk is en laat zich verleiden tot het passen van een bruidsjurk. Dan gaat ze door naar Fiona, die 's nachts werkt aan graphic novels. Haar ouders geloofden in parallelle universums, geesten en bovennatuurlijke dingen. Fiona gebruikt hun ideeën ter inspiratie voor haar novels. Ryanne rijdt door naar Nijmegen, waar ze een dokter op straat tegenkomt die op weg is naar de huisartsenpost. Ze rijdt met hem mee om eens te zien hoe het er daar aan toegaat 's nachts. Tot slot treft ze Bjorn en Inge in de bosjes, die noodgedwongen in park Valkhof moeten overnachten.

Morgen | 23:30 Ambulance UK

Seizoen 5 - Aflevering 11 Britse realityserie waarin we de de North West Ambulance Service volgen. De medewerkers van de hectische meldkamer en de ambulancediensten op straat zetten zich iedere dag weer in voor hulpbehoevende mensen.

 Meer

Straat op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 The Company Men

Film, Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar, ...

Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar, echtgenoot en vader herzien. Opeens zit Bobby aan tafel met carrièrecoaches, moet hij zijn geliefde auto verkopen en kan hij hun grote huis niet meer betalen. Bobby zet al zijn trots opzij om een baantje te accepteren bij zijn zwager, de zelfstandige aannemer Jack. Ondanks alle tegenslagen groeit het inzicht dat er meer is in het leven dan de golfbaan en het azen op de beste, grootste businessdeals.

Vandaag | 08:55 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 39 van 52 - Heer in het verkeer - KRO-NCRV De vrouw ruimt de zolder op en zet een oud fietsje op straat. 'Daar zal een ander kindje vast blij mee zijn', zegt ze. Maar Pim en Pom vinden het fietsje ook heel erg leuk. Samen gaan ze een eindje rijden. Pim fietst en Pom zit achterop. Maar Pim kent de verkeersregels niet. Hij rijdt bijna een voetganger omver en als ze op een kruispunt komen met verkeerslichten... Dat loopt maar net goed af. De politieagent is boos op Pim. Hij mag pas weer fietsen als hij de verkeersregels kent. Gelukkig kent Pom ze wel. Hij fietst naar huis en legt Pim op de terugweg alle verkeersregels uit! Zo komen ze veilig thuis.

Vandaag | 09:00 School tv groep 1 en 2

Aflevering 12 van 14 - NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal in het onderwijs door de leerkracht in de les gebruikt worden. Voor kinderen uit de onderbouw zijn er video's over letters in Letterjungle, rekenen met Moffel en Piertje en kunnen ze meezingen met de liedjes uit Sesamstraat. Voor de bovenbouw zijn er onder andere video's uit 13 in de oorlog en Willem Wever, maar ook landenvideo's bij wereldoriëntatie.

Vandaag | 09:15 Straten van Amsterdam

De historie van Amsterdam leeft voort in elke straat. Straten van Amsterdam geeft een unieke kijk in die straten. Samen met de bewoners belichten verslaggevers bijzondere verhalen, die anders verborgen waren gebleven.

Vandaag | 09:30 School tv groep 3 en 4

Aflevering 12 van 14 - NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal in het onderwijs door de leerkracht in de les gebruikt worden. Voor kinderen uit de onderbouw zijn er video's over letters in Letterjungle, rekenen met Moffel en Piertje en kunnen ze meezingen met de liedjes uit Sesamstraat. Voor de bovenbouw zijn er onder andere video's uit 13 in de oorlog en Willem Wever, maar ook landenvideo's bij wereldoriëntatie.

Vandaag | 10:00 School tv groep 5 en 6

Aflevering 12 van 14 - NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal in het onderwijs door de leerkracht in de les gebruikt worden. Voor kinderen uit de onderbouw zijn er video's over letters in Letterjungle, rekenen met Moffel en Piertje en kunnen ze meezingen met de liedjes uit Sesamstraat. Voor de bovenbouw zijn er onder andere video's uit 13 in de oorlog en Willem Wever, maar ook landenvideo's bij wereldoriëntatie.

Vandaag | 10:10 Nieuwsuur: o.a. Komt er een avondklok?

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Komt er een avondklok? Het demissionair kabinet is bijeen voor ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Komt er een avondklok? Het demissionair kabinet is bijeen voor Catshuisoverleg. Er liggen in ieder geval drie onderwerpen op tafel. Het openen van basisscholen en de kinderopvang. Gisteren adviseerde het OMT al dat die langer dicht moeten blijven. Daarnaast ligt er een nieuw steunpakket voor ondernemers op tafel en buigt het kabinet zich over de avondklok. Die catshuisozou betekenen dat mensen van 20.00 tot 04.00 uur niet op straat mogen komen. Te gast is Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort. VS zetten zich schrap voor gewapende mars Met nog drie dagen te gaan tot de inauguratie van Joe Biden is Washington D.C. in een vesting veranderd. Er heerst een grimmige sfeer in de stad. Op bijna elke hoek van de straat staan agenten en militairen. Het gebied rond het Witte Huis, het Capitool en de National Mall is afgesloten met hoge hekken, prikkeldraad en gepantserde voertuigen. Trump-fans hebben gewapende protestmarsen aangekondigd in de hoofdsteden van alle vijftig staten. Zware tijden voor de NS Voor de pandemie namen elke dag 1,3 miljoen mensen de trein. Nu is het stil in de treinen. De NS staat voor een toekomst vol onzekerheden. Door de dramatische afname van het aantal treinreizigers moeten de spoorwegen flink reorganiseren. Wat betekenen al die veranderingen voor de werkvloer? Te gast is de nieuwe president-directeur van de NS, Marjan Rintel.

Vandaag | 11:00 School tv groep 7 en 8

Aflevering 12 van 14 - NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal in het onderwijs door de leerkracht in de les gebruikt worden. Voor kinderen uit de onderbouw zijn er video's over letters in Letterjungle, rekenen met Moffel en Piertje en kunnen ze meezingen met de liedjes uit Sesamstraat. Voor de bovenbouw zijn er onder andere video's uit 13 in de oorlog en Willem Wever, maar ook landenvideo's bij wereldoriëntatie.

Vandaag | 11:17 Straten van Amsterdam

De historie van Amsterdam leeft voort in elke straat. Straten van Amsterdam geeft een unieke kijk in die straten. Samen met de bewoners belichten verslaggevers bijzondere verhalen, die anders verborgen waren gebleven.

Vandaag | 11:35 Sense and Sensibility IMDb: 7.6

IMDB * 7.6 - Film, Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn ...

Britse dramafilm uit 1995 gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1811 van Jane Austen. Hoofdrollen worden vertolkt door Emma Thompson, Alan Rickman en Kate Winslet. Na de onverwachte dood van Henry Dashwood gaan al zijn bezittingen naar zijn zoon John, een kind uit zijn eerste huwelijk, en diens vrouw Fanny. Daardoor komen Henry's tweede vrouw en hun dochters Elinor, Marianne en Margaret op straat te staan. Omdat John hun bestaansmiddelen drastisch heeft teruggesnoeid, moeten de moeder en haar drie dochters uitkijken naar andere bronnen van inkomsten. Elinor wordt verliefd op Fanny's broer Edward, een charmante, wat schuchtere jongeman. Fanny heeft dat in de gaten en stuurt Edward naar Londen. Marianne begint een passionele relatie met de knappe John Willougby. De voorzichtige Elinor maant haar zus aan tot inzicht en voorzichtigheid. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sense-and-sensibility

Vandaag | 13:18 Straten van Amsterdam

De historie van Amsterdam leeft voort in elke straat. Straten van Amsterdam geeft een unieke kijk in die straten. Samen met de bewoners belichten verslaggevers bijzondere verhalen, die anders verborgen waren gebleven.

Vandaag | 13:35 99 Homes

Film, Bouwvakker Dennis Nash (Andrew Garfield), wordt met zijn zoontje en moeder (Laura Dern) uit zijn ouderlijk huis in Orlando gezet. De keiharde makelaar Rick Carver (Michael Shannon) laat hen geen andere keus dan in een armoedig motel te gaan ...

Bouwvakker Dennis Nash (Andrew Garfield), wordt met zijn zoontje en moeder (Laura Dern) uit zijn ouderlijk huis in Orlando gezet. De keiharde makelaar Rick Carver (Michael Shannon) laat hen geen andere keus dan in een armoedig motel te gaan wonen. Dennis heeft er alles voor over om zijn huis terug te krijgen. Zelfs werken voor zijn grootste vijand; de man die hen op straat zette. Al snel kan hij genoeg verdienen om het huis terug te kopen, maar kan Dennis zijn geweten wel uitschakelen?

Vandaag | 16:14 Straten van Amsterdam

De historie van Amsterdam leeft voort in elke straat. Straten van Amsterdam geeft een unieke kijk in die straten. Samen met de bewoners belichten verslaggevers bijzondere verhalen, die anders verborgen waren gebleven.

Vandaag | 16:42 Police Interceptors

Seizoen 11 - Aflevering 9 Deze keer neemt Kev Salter drastische maatregelen om een auto met harddrugs te laten stoppen. Agenten moeten hun tasers trekken bij een straatgevecht en Mark Shepherd heeft zijn handen vol aan een achtervolging die van de weg af gaat.

Vandaag | 16:55 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Toekomstige tijd De familie Yates komt nieuw in de straat van de Herrie's wonen. Ze zijn werkelijk het ideale gezin.

Vandaag | 18:35 Sesamstraat 10 voor...

Seizoen 40 - Grover - NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Vandaag | 18:40 Sesamstraat

Seizoen 40 - Aflevering 21 van 30 - Geluid - NTR Ieniemienie is vandaag de mevrouw van het hotel. Ze heeft een telefoon en een wekker.

Vandaag | 20:03 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 183 - Aaaah, zee-egel / De karatemeester Er loopt een zee-egel door de Krokante Krab en daar is iedereen bang voor. Plankton wordt ingezet als lokaas om het beest te vangen! // Octo denkt dat hij gevaar loopt op straat en besluit karatelessen bij Sandy te gaan volgen.

Vandaag | 20:40 Bad company IMDb: 5.6

IMDB * 5.6 - Comedy, Film, Bad Company is een Amerikaanse western uit 1972 onder regie van Robert Benton. Wanneer een aan Harvard afgestudeerde CIA agent vermoord wordt tijdens een klus, huurt de CIA zijn tweelingbroer in, die echter een jongen van ...

Bad Company is een Amerikaanse western uit 1972 onder regie van Robert Benton. Wanneer een aan Harvard afgestudeerde CIA-agent vermoord wordt tijdens een klus, huurt de CIA zijn tweelingbroer in, die echter een jongen van de straat is. De CIA wil dat hij het project waar zijn broer mee is begonnen afmaakt. Maar aangezien hij totaal geen ervaring heeft, wordt er een ervaren agent ingehuurd om hem te trainen tot een echte CIA-agent. Deze film wordt rond 22.30 uur onderbroken door Hart Van Nederland. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bad-company

Vandaag | 21:20 De Weekenden

Seizoen 2 - Aflevering 5 Pascal heeft tijdens de zomer zijn gastric bypassoperatie ondergaan. Hij is 20 kg kwijtgeraakt op 8 weken, en voelt zich vitaler dan ooit. Anouar is opgenomen voor zijn verslavingsproblematiek, maar het afkickproces is zwaar: na enkele dagen al verlaat hij de instelling en leeft hij terug op straat. Maike wordt overmand door emoties wanneer ze na vele maanden gaat kijken waar de brand in het woonzorgcentrum gewoed heeft. Sinds zijn burn-out houdt Tijs zich bezig met het personaliseren van sneakers, maar de opdracht van Tomorrowland baart hem zorgen. Flora verhuist, het afscheid van Brussel valt haar zwaar; bovendien is de nieuwe woonst nauwelijks bewoonbaar.

Vandaag | 21:50 Steenrijk Straatarm

Seizoen 1 - Faure - Van Watermeulen De familie Faure woont in een droomhuis, inclusief zwembad, jacuzzi en Porsche op de oprit. Mama Claire baat samen met haar man een succesvol beautybedrijf uit waarvoor ze keihard werken. De familie Van Watermeulen woont samen met hun vijf kinderen. Omdat hun vorige woning niet verkocht geraakte, moesten ze een aantal jaren een overbruggingskrediet afbetalen. Bovenop de bestaande lening. Om hun huidige woning te renoveren is er geen budget. De twee gezinnen nemen een weekend lang mekaars leven over. Terwijl de familie Van Watermeulen geniet van de ongekende luxe, steekt de familie Faure de handen uit de mouwen om hen wat te helpen bij de renovatie én de aanschaf van een nieuw fornuis.

Morgen | 00:10 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 5 van 40 - Halloween Het is Halloween en Gumball Darwin en Anaïs gaan verkleed de straat op om snoep te verzamelen. Maar eigenlijk heeft Darwin afgesproken met Carrie de spookvriendin van school.

Morgen | 06:57 Lummels

Seizoen 1 - Zwartbaard De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

Morgen | 09:00 School tv groep 1 en 2

Aflevering 13 van 14 - NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal in het onderwijs door de leerkracht in de les gebruikt worden. Voor kinderen uit de onderbouw zijn er video's over letters in Letterjungle, rekenen met Moffel en Piertje en kunnen ze meezingen met de liedjes uit Sesamstraat. Voor de bovenbouw zijn er onder andere video's uit 13 in de oorlog en Willem Wever, maar ook landenvideo's bij wereldoriëntatie.

Morgen | 09:30 School tv groep 3 en 4

Aflevering 13 van 14 - NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal in het onderwijs door de leerkracht in de les gebruikt worden. Voor kinderen uit de onderbouw zijn er video's over letters in Letterjungle, rekenen met Moffel en Piertje en kunnen ze meezingen met de liedjes uit Sesamstraat. Voor de bovenbouw zijn er onder andere video's uit 13 in de oorlog en Willem Wever, maar ook landenvideo's bij wereldoriëntatie.

Morgen | 10:00 School tv groep 5 en 6

Aflevering 13 van 14 - NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal in het onderwijs door de leerkracht in de les gebruikt worden. Voor kinderen uit de onderbouw zijn er video's over letters in Letterjungle, rekenen met Moffel en Piertje en kunnen ze meezingen met de liedjes uit Sesamstraat. Voor de bovenbouw zijn er onder andere video's uit 13 in de oorlog en Willem Wever, maar ook landenvideo's bij wereldoriëntatie.

Morgen | 11:00 School tv groep 7 en 8

Aflevering 13 van 14 - NTR Schooltv voor het basisonderwijs. Een selectie uitlegvideo's die normaal in het onderwijs door de leerkracht in de les gebruikt worden. Voor kinderen uit de onderbouw zijn er video's over letters in Letterjungle, rekenen met Moffel en Piertje en kunnen ze meezingen met de liedjes uit Sesamstraat. Voor de bovenbouw zijn er onder andere video's uit 13 in de oorlog en Willem Wever, maar ook landenvideo's bij wereldoriëntatie.

Morgen | 11:41 Zip Zip

Baasje Poppy Terwijl de groep thuis geniet van hun leventje, vinden de Levenslusts een hondje op straat; schijnbaar achtergelaten. Ze nemen hem mee.

Morgen | 15:10 The Young Ones

Seizoen 2 - Summer Holiday Het is zomer, de examens zijn voorbij en het is Neils verjaardag. Dus zijn er geen gasten, bier of muziek voor het feestje. Als de huisbaas een bezoekje brengt en ziet wat voor ravage de Young Ones hebben aangericht, gooit hij hen op straat. Om aan geld te geraken, plant Mike een bankoverval; Rik steelt een dubbeldekbus om mee te vluchten.

Morgen | 15:21 Lummels

Seizoen 1 - Zwartbaard De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

Morgen | 17:03 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Warboel in de Wasstraat Blaze en zijn vrienden zitten onder de modder en hebben dringend een wasbeurt nodig. Ze gaan naar de wasstraat. Als Crusher heel veel extra zeep gebruikt, knalt de wasstraat uit elkaar.

Morgen | 18:35 Sesamstraat 10 voor...

Seizoen 38-2 - Elmo - NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Morgen | 18:45 Sesamstraat

Seizoen 42-2 - Slim - NTR Tommie is heel sterk. Hij kan alles optillen. Nou ja, bijna alles.

Morgen | 18:50 De Weekenden

Seizoen 2 - Aflevering 5 Pascal heeft tijdens de zomer zijn gastric bypassoperatie ondergaan. Hij is 20 kg kwijtgeraakt op 8 weken, en voelt zich vitaler dan ooit. Anouar is opgenomen voor zijn verslavingsproblematiek, maar het afkickproces is zwaar: na enkele dagen al verlaat hij de instelling en leeft hij terug op straat. Maike wordt overmand door emoties wanneer ze na vele maanden gaat kijken waar de brand in het woonzorgcentrum gewoed heeft. Sinds zijn burn-out houdt Tijs zich bezig met het personaliseren van sneakers, maar de opdracht van Tomorrowland baart hem zorgen. Flora verhuist, het afscheid van Brussel valt haar zwaar; bovendien is de nieuwe woonst nauwelijks bewoonbaar.

Morgen | 21:00 Onze Straat

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Cronos - BNNVARA/NTR/VPRO Na de geboorte van zijn zoon, wordt Mus overvallen door vreemde grillen van een pijnlijk trauma. Zijn enige uitweg is de confrontatie aangaan met een monster uit het verleden: zijn vader.

Morgen | 22:50 Benidorm Bastards

Seizoen 1 De bejaarde ouders van Hans Otten trekken de straat op om vrienden te vinden voor hun bekende zoon en om hem te helpen bij de inrichting van zijn appartement. Mensen op leeftijd delen graag alles met iedereen: Lea belt deze keer met de bediende van een telefoonwinkel om de geboorte van haar achterkleinkind Emma aan te kondigen. Terwijl de Antwerpse burgerwachten enkele bewoners met hun dubieuze raad opschepen, vragen Lea en Hilda zich luidop af wie nu toch weer dat liedje 'Let me take you to the candy shop' zingt. Gaston zet de stad in rep en roer wanneer hij in paniek door de straten rent, achtervolgd door een man in Tirolerpak: 'De Duitsen zen terug!'

Morgen | 22:59 Classical:NEXT 2019 - Clarinet Factory

The Clarinet Factory wordt gezien als een van de meest unieke gezelschappen binnen de Tsjechische muziekscene van de afgelopen drie decennia. Speelstijlen en genres variëren van modern tot klassiek en van jazz- tot wereldmuziek. Het ensemble bestaat uit Vojtěch Nýdl (klarinet en zang), Luděk Boura (klarinet), Jindřich Pavliš (klarinet) en Petr Valášek (basklarinet). Als winnaars van de Classic Prague Award 2017 voor beste cross-over project, combineert het kwartet een klassieke klarinetopleiding met jazz, minimalisme en improvisatie. The Clarinet Factory produceert eigen muziek zonder grenzen en weet deze direct te communiceren met het publiek. Het ensemble experimenteert ook met elektronische instrumenten en is zowel ambient als dance-geörienteerd als onderdeel van hun ‘muzieklaboratorium’. Het kwartet werkt regelmatig samen met symfonische ensembles, vocalisten en straatartiesten en heeft composities verzorgd voor films, theater en ballet. In deze showcase tijdens Classical:NEXT! 2019 te Rotterdam presenteert The Clarinet Factory eigen composities als Bird Song, Husa divoká, B-A-C-H, Hikari, Luda’s Dans en L'Amour.

 Meer