Straat op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:31 Ciske de rat IMDb: 7.0

IMDB * 7.0 - Drama, Ciske de Rat is een Nederlandse film uit 1984, gebaseerd op de boeken Ciske de Rat en Ciske groeit op uit de Ciske trilogie van Piet Bakker. Het boek werd al eens eerder verfilmd in 1955 en in 2007 kwam er een musical uit, waarin ...

Ciske de Rat is een Nederlandse film uit 1984, gebaseerd op de boeken Ciske de Rat en Ciske groeit op uit de Ciske trilogie van Piet Bakker. Het boek werd al eens eerder verfilmd in 1955 en in 2007 kwam er een musical uit, waarin de gehele trilogie verteld wordt. Met Danny de Munk, Willeke van Ammelrooy en Peter Faber. Ontroerend portret van het Amsterdamse straatschoffie Ciske (De Munk) dat in de jaren 30 het beste van zijn leven probeert te maken. Het wordt hem echter niet gemakkelijk gemaakt, want zijn moeder (Van Ammelrooy) is een regelrecht kreng en zijn vader (Faber) is altijd van huis. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ciske-de-rat

Vr 29 mei 2020 | 20:25 Docu: Diego Maradona

29/05 - Documentaire, Een uniek portret van rebel, held en stervoetballer Diego Maradona op basis van meer dan 500 uur ...

Een uniek portret van rebel, held en stervoetballer Diego Maradona op basis van meer dan 500 uur archiefmateriaal. Voetbaltalent De documentaire vertelt het meeslepende en onvergetelijke verhaal van de opkomst en ondergang van het grote voetbaltalent Diego Maradona. Hoe een Argentijns straatjongetje uitgroeide tot verheven voetbalgod. Maar die status had ook een keerzijde. Sprookje Van straatjongetje tot sterspeler, het klinkt als een sprookje. Diego Maradona brak alle transferrecords, trok de slecht presterende Italiaanse voetbalclub Napoli uit het slop (hij maakte ze diverse malen landskampioen) én won in 1986 praktisch eigenhandig met Argentinië het WK voetbal in Mexico. Maar naast de vele hoogtepunten kent zijn leven ook een schaduwkant door zijn cocaïneverslaving en omgang met figuren uit de onderwereld. Godenstatus De film concentreert zich met name op de periode van 1984 tot 1991, de tijd van Maradona in Italië. De periode met de grootste overwinningen en de ergste dieptepunten. Een tijd waarin hij zijn godenstatus verwierf, maar ook weer uit de gratie raakte bij de Napolitanen. De roem en het succes die Maradona ten deel vallen, eisen hun tol van de voetballer. Documentairemaker Asif Kapadia vertelde in Jinek over zijn band met Maradona. Bekijk de video op gids.tv/v96498/diego-maradona.

Je vindt hier de programma's van Straat op tv We hebben de volgende programma's voor Straat Ciske de rat: IMDB * 7.0 - Drama, Ciske de Rat is een Nederlandse film uit 1984, gebaseerd op de boeken Ciske de Rat en Ciske groeit op uit de Ciske trilogie van Piet Bakker. Het boek werd al eens eerder verfilmd in 1955 en in 2007 kwam er een musical uit, waarin. Docu: Diego Maradona: 29/05 - Documentaire, Een uniek portret van rebel, held en stervoetballer Diego Maradona op basis van meer dan 500 uur. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 13 van 26 Het verhaal van Casper, de kameleon KRO NCRV Animatieserie over het zevenjarige. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 14 van 26 Het verhaal van Zeemus, de ooievaar KRO NCRV Animatieserie over het zevenjarige. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 17 van 26 Het verhaal van neef Prikkel KRO NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 8 van 26 Het verhaal van Alan, het aardvarken KRO NCRV Animatieserie over het zevenjarige. Crime Scene Investigation: Serie, The good, the bad & the dominatrix Grissoms pad kruist dat van Lady Heather, een sm meesteres die een enorme. Sesamstraat 10 voor...: Jeugd, Seizoen 40 Bert & Ernie NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 14 van 26 Het verhaal van Zeemus, de ooievaar KRO NCRV Animatieserie over het zevenjarige. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 15 van 26 Het verhaal van Gijsje's beste vriend KRO NCRV Animatieserie over het zevenjarige. Kindertijd: Jeugd, Seizoen 2020 Aflevering 42 van 153 KRO NCRV In de serie Vloggen zien we kleuters die met een vlogcamera een. Sesamstraat: Jeugd, Seizoen 42 2 Hoe werkt dat? NTR Ieniemienie heeft een nieuwe fietsbel. Ze zoekt uit hoe haar bel werkt. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 15 van 26 Het verhaal van Gijsje's beste vriend KRO NCRV Animatieserie over het zevenjarige. Typisch Nieuw Den Helder: Informatief, Seizoen 14 Aflevering 1 van 12 BNNVARA Vier jaar geleden kwam Karolinie (26) vanuit Sri Lanka naar Den. Zoostraat 64: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 14 van 26 Het verhaal van Zeemus, de ooievaar KRO NCRV Animatieserie over het zevenjarige.

Straat op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:50 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 17 van 26 - Het verhaal van neef Prikkel - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 10:50 Sesamstraat 10 voor...

Seizoen 40 - Bert & Ernie - NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Vandaag | 13:51 Lummels

Zwartbaard De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

Vandaag | 14:05 Sesamstraat

Seizoen 42-2 - Verzorgen - NTR Tommie heeft een egeltje gevonden. Hij verzorgt hem heel goed.

Vandaag | 15:20 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 16:10 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 16 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 17:35 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 18:30 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 19:17 Ambulance UK

Seizoen 4 - Aflevering 7 Britse realityserie over de North West Ambulance Service. Zowel de medewerkers van de hectische meldkamer als de ambulancediensten op straat worden nauwlettend gevolgd.

Vandaag | 23:31 Ambulance UK

Seizoen 4 - Aflevering 7 Britse realityserie over de North West Ambulance Service. Zowel de medewerkers van de hectische meldkamer als de ambulancediensten op straat worden nauwlettend gevolgd.

Morgen | 06:45 Sesamstraat

Seizoen 41 - Aflevering 2 van 24 - Verstoppen - NTR Pino speelt verstoppertje met zijn knuffel Haas.

Morgen | 06:50 Make You Laugh Out Loud

Seizoen 3 - Aflevering 8 van 10 - Toddlers Hilarische filmpjes van peuters, van autowasstraat gruwelen tot bizarre verjaardagen met broertjes en zusjes.

Morgen | 07:31 Kindertijd

Seizoen 2020 - Aflevering 43 van 153 - KRO-NCRV In de serie Vloggen zien we kleuters die met een vlogcamera een bijzondere dag in beeld brengen. Zo mag Len kijken hoe de trein door de wasstraat gaat, laat Olivia haar lange haren knippen voor een goed doel, wachten Stan en Anna op de baby die komt, exposeert Jinane haar tekening in een echt museum en krijgt Twiggy gaatjes in haar oren. In Kijk mij nou mogen kleuters laten zien wat zij belangrijk of leuk vinden. Of het nu gaat om een radslag, een kunstje of het zingen van een lied.

Morgen | 09:50 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 18 van 26 - Het verhaal van Joey's kampeeruitje - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 10:45 Sesamstraat 10 voor...

Seizoen 40 - Koekiemonster - NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Morgen | 15:20 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

 Meer

Straat op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:30 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 26 - Het verhaal van Casper, de kameleon - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 09:40 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 26 - Het verhaal van Zeemus, de ooievaar - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 09:55 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 26 - Het verhaal van Alan, het aardvarken - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 10:17 Crime Scene Investigation

The good, the bad & the dominatrix Grissoms pad kruist dat van Lady Heather, een sm-meesteres die een enorme aantrekkingskracht uitoefent op Gil. Een cliënt heeft geprobeerd haar te vermoorden, maar ze weigert zijn naam prijs te geven. Een andere zaak betreft een vrouw die dood op straat is aangetroffen. Op haar lichaam wordt gele verf gevonden. Het team probeert te achterhalen of de vrouw is overreden door een taxi.

Vandaag | 11:55 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 26 - Het verhaal van Zeemus, de ooievaar - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 12:10 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 13:55 X Games Real Street 2019

X Games Real Street 2019. Seizoen 2020 - Aflevering 31 van 76 In Real Street zie je de vetste skateboard-trucs op straat van 2019.

Vandaag | 14:25 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 26 - Het verhaal van Casper, de kameleon - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 14:40 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 26 - Het verhaal van Zeemus, de ooievaar - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 14:50 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 26 - Het verhaal van Alan, het aardvarken - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 15:45 Verborgen verleden

Seizoen 8 en 9 - Aflevering 11 van 12 - Paul Haenen - NTR De moeder van Paul Haenen had straatvrees waardoor ze moeizaam functioneerde en niet altijd de moeder kon zijn die Paul zich misschien gewenst had. Nu wil hij proberen te achterhalen hoe zijn moeder zo werd. Kwam het doordat haar zuster er met haar grote liefde vandoor ging? Of is ze tijdens de Tweede Wereldoorlog betrokken geraakt bij gebeurtenissen die haar heftig hebben geschokt? Als Paul antwoord heeft gekregen op die vragen, zoekt hij zijn voorouders aan vaders kant. Daarvoor moet hij onder meer naar Amsterdam en Maastricht, maar uiteindelijk de grens over: naar een enorm kasteel.

Vandaag | 16:00 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 16:10 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 26 - Het verhaal van Georgina's wonderbessensoep - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 18:30 Sesamstraat 10 voor...

Seizoen 40 - Bert & Ernie - NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Vandaag | 18:40 Sesamstraat

Seizoen 42-2 - Hoe werkt dat? - NTR Ieniemienie heeft een nieuwe fietsbel. Ze zoekt uit hoe haar bel werkt.

Vandaag | 18:55 May God Save Us

Film, In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de ...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Vandaag | 21:05 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 26 - Het verhaal van Zeemus, de ooievaar - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Vandaag | 21:15 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 00:00 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 00:10 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 26 - Het verhaal van Georgina's wonderbessensoep - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 00:55 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 26 - Het verhaal van Erwins tovertruc - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 01:05 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 26 - Het verhaal van Isabel, de flamingo - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 03:10 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 26 - Het verhaal van Zeemus, de ooievaar - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 03:20 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 05:00 Verborgen verleden

Seizoen 8 en 9 - Aflevering 11 van 12 - Paul Haenen - NTR De moeder van Paul Haenen had straatvrees waardoor ze moeizaam functioneerde en niet altijd de moeder kon zijn die Paul zich misschien gewenst had. Nu wil hij proberen te achterhalen hoe zijn moeder zo werd. Kwam het doordat haar zuster er met haar grote liefde vandoor ging? Of is ze tijdens de Tweede Wereldoorlog betrokken geraakt bij gebeurtenissen die haar heftig hebben geschokt? Als Paul antwoord heeft gekregen op die vragen, zoekt hij zijn voorouders aan vaders kant. Daarvoor moet hij onder meer naar Amsterdam en Maastricht, maar uiteindelijk de grens over: naar een enorm kasteel.

Morgen | 06:05 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 06:15 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 26 - Het verhaal van Georgina's wonderbessensoep - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 09:05 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 26 - Het verhaal van Zeemus, de ooievaar - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 09:15 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 12:00 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 12:10 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 26 - Het verhaal van Georgina's wonderbessensoep - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 13:55 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 26 - Het verhaal van Zeemus, de ooievaar - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 14:10 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Morgen | 15:55 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 26 - Het verhaal van Georgina's wonderbessensoep - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

 Meer

Straat gemist

Eerder Vandaag | 07:35 Kindertijd

Seizoen 2020 - Aflevering 42 van 153 - KRO-NCRV In de serie Vloggen zien we kleuters die met een vlogcamera een bijzondere dag in beeld brengen. Zo mag Len kijken hoe de trein door de wasstraat gaat, laat Olivia haar lange haren knippen voor een goed doel, wachten Stan en Anna op de baby die komt, exposeert Jinane haar tekening in een echt museum en krijgt Twiggy gaatjes in haar oren. In Kijk mij nou mogen kleuters laten zien wat zij belangrijk of leuk vinden. Of het nu gaat om een radslag, een kunstje of het zingen van een lied.

Eerder Vandaag | 06:50 Sesamstraat

Seizoen 42-2 - Hoe werkt dat? - NTR Ieniemienie heeft een nieuwe fietsbel. Ze zoekt uit hoe haar bel werkt.

Eerder Vandaag | 06:15 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 26 - Het verhaal van Gijsje's beste vriend - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.

Eerder Vandaag | 06:10 Typisch Nieuw Den Helder

Seizoen 14 - Aflevering 1 van 12 - BNNVARA Vier jaar geleden kwam Karolinie (26) vanuit Sri Lanka naar Den Helder. In haar eigen land was ze ongetwijfeld al als arts aan het werk geweest, nu volgt ze een opleiding tot verpleegkundige. Een moderne, jonge vrouw met ambitie en tegelijkertijd accepteert ze dat haar ouders een geschikte echtgenoot voor haar uitzoeken. Cris (74) woont al maanden in z'n caravan, pal tegenover buurtcentrum 't Wijkhuis. Hij bouwt eigenhandig een tiny house, maar het wil nog niet erg opschieten. Vandaag gaan de eerste palen de grond in. Silvano (21) is nu stratenmaker en wil graag voorman worden in dat vak. Maar als puber had hij het moeilijk. Hij werd bedreigd en z'n moeder ontdekte zelfs een mes in z'n tas. Inmiddels heeft hij helemaal zijn draai gevonden en komen alle vrienden chillen in de schuur achter zijn huis, helemaal als z'n moeder lekker heeft gekookt. Hugerine (91) en Carla (72) zijn dikke vriendinnen en wonen bij elkaar in de straat. Ze kijken met argusogen naar de nieuwe, dure huizen die in de buurt worden gebouwd. Want welke snode plannen heeft de woningbouwvereniging met hun goedkopere huurhuizen?

Eerder Vandaag | 06:05 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 14 van 26 - Het verhaal van Zeemus, de ooievaar - KRO-NCRV Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont en elke avond naar verhalen luistert die verteld worden door de dieren.