Je vindt hier de programma's van Storm op tv We hebben de volgende programma's voor Storm Telekids Mini's: Ollie: Morgen - Jeugd, Onweer Ollie en zijn vriendjes schuilen voor een enge storm. Ze vinden al snel een manier om niet meer. PJ Masks: Pyjamahelden: Morgen - Serie, Jeugd, Het geheim van de pagode / Storm van de ninja Terwijl Catboy te druk bezig is met indruk maken. Air Crash Investigation: Morgen - Wetenschap, Seizoen 16 Aflevering 6 van 10 Storming Out Vlucht 1016 van USAir stort neer tijdens een zware. The Joy of Painting with Bob Ross: Morgen - Serie/soap, Seizoen 17 Aflevering 4 Stormy Seas Zo'n schitterende kracht en heldere kleuren in de zee en in de. Storm Chasers: Morgen - Natuur, Seizoen 1 Aflevering 1 Storms Over St. Louis Het is het hevigste tornadoseizoen in meer dan 50 jaar en. Grachtenfestival: Caravan: Morgen - Muziek, NTR Registratie van het concert van het ensemble Caravan tijdens het Grachtenfestival 2018, in De Duif. Limburg Doc: Morgen - Documentaire, portret Theu Boermans De Venlose regisseur Theu Boermans (1950) behoort al decennia tot de top. De Vijf en de Piratenschat: Morgen - Film, In een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang. Phineas And Ferb: Morgen - Serie, Jeugd, Terug naar de winkel / Storm in een glas water Candace wordt betrapt door Jeremy als ze in de. The Incredible Dr. Pol: Morgen - Informatief, Seizoen 8 Aflevering 9 van 26 Meow Y Christmas Tijdens de feestdagen krijgt Pol Vet te maken met.

Storm op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 07:14 Telekids Mini's: Ollie

Onweer Ollie en zijn vriendjes schuilen voor een enge storm. Ze vinden al snel een manier om niet meer bang te zijn en zich te amuseren tot de storm is gaan liggen.

Morgen | 23:15 PENOZA

Aflevering 7 van 40 - KRO-NCRV De actie van Boris zorgt bij Carmen voor problemen met Marcus, net nu ze hebben afgesproken om samen te werken. Storm brengt Leeflang op de hoogte terwijl Carmen de deal met het Kartel wil voltooien.

Overmorgen | 00:35 Adieu God?

Seizoen 2019 - Mart Smeets - EO Als jongen kreeg sportjournalist en schrijver Mart Smeets van zijn atheïstische ouders een Bijbel. Dat hoorde bij de opvoeding. Je ging naar dansles, je kreeg je eerste blazer met een das en je kreeg een Bijbel. Met een papiertje eromheen en een speech van mijn vader: 'We weten dat je deze teksten voor jezelf geen waarde geeft, maar ze hebben waarde voor de mensheid.' God bestaat niet, weet Mart Smeets voor zichzelf. Toch hebben christelijke normen en waarden wel een plek in zijn leven. Even stilzijn voor het eten in gezelschap noemt hij bijvoorbeeld 'een must'. De nestor van de sportjournalistiek bekent ook aan Tijs van den Brink dat hij bij de laatste verkiezingen op de ChristenUnie heeft gestemd. Verder gaat het gesprek onder meer over de zin van het leven en de dood. Voor dat laatste is hij niet bang. 'Ik heb er veel over nagedacht. Ik heb in situaties gelegen dat de storm wel heel heftig werd, zone rood. We komen op de wereld, dan zijn we niet bang. En we gaan van de wereld af, en dan hoef je ook niet bang te zijn. Je laat iets na, je was hier, einde.'

Overmorgen | 04:21 Ruimtekuikens in de ruimte

Acteren kun je leren / Atori Starley verzint een toneelstuk voor Glargg. Maar de Beige die denken dat de oorlogsverklaring in het stuk echt is. / In Atori komt er door een storm een notoire oplichter schuilen in de academie.

Overmorgen | 07:40 Rintje

Aflevering 13 van 326 - Stormschoenen - AVROTROS Animatieserie. Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje komt tot leven. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld. Voor het eerst naar school, jarig zijn, bij oma slapen en naar de dokter gaan.

Overmorgen | 12:40 Lassie Animated

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 26 - De redding van Zuli - EO Zoë moet een vogeltje loslaten dat in de kliniek op krachten is gekomen, maar daar heeft ze het moeilijk mee. Haar moeder geeft haar een zendertje waarmee ze het vogeltje, Zuli, kan volgen. Maar dan komt er een sneeuwstorm opzetten en Zuli is nog niet over de bergen! Zoë gaat samen met Erwin op zoek naar Zuli, maar als ze in de sneeuwstorm terechtkomen, moeten ze zelf worden gered. Gelukkig hebben ze Lassie bij zich.

Overmorgen | 16:02 Pokémon The Series: XY S17

Een stormloop aan ninjawijsheden! Onderweg naar Cyllage City komen onze helden een jonge ninja en zijn even sterke Frogadier tegen, en hebben ze heel wat met elkaar te delen.

Overmorgen | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 29 - Dijkversterking - NTR Als er geen dijken zijn, dan zou meer dan de helft van Nederland onder water staan. Hoe bouw je een dijk? En hoe test je of dijken stevig genoeg zijn om een superstorm te weerstaan? Maurice neemt een kijkje bij een golfmachine die de hoogste kunstmatige golven ter wereld kan maken.

Overmorgen | 22:10 Ik durf het bijna niet te vragen

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 9 - Hele dunne mensen - BNNVARA Kots je je eten uit? Kun je seks hebben zonder te breken? Durf je naar buiten als het stormt? We zien mensen die dun zijn omdat ze bewust dun willen zijn voor hun sport, mensen die heel erg zijn afgevallen door een infectie, ontsteking of een operatie en we zien mensen die dun zijn omdat ze een ziekte of stoornis hebben: een jongen met anorexia, een ballerina, een marathonloper en een jongen met ARFID.

Overmorgen | 23:15 PENOZA

Aflevering 8 van 40 - KRO-NCRV Terwijl Boris in veiligheid wordt gebracht, wil het Kartel ineens meer xtc-pillen. Carmens enige optie is Marcus, maar wil hij nog wel samenwerken? Natalie vraagt zich af waar Storm mee bezig is.

Wo 12 augustus 2020 | 01:50 Ik durf het bijna niet te vragen

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 3 - BNNVARA Kots je je eten uit? Kun je seks hebben zonder te breken? Durf je naar buiten als het stormt? Mensen die dun zijn, omdat ze graag dun willen zijn en mensen die dun zijn, maar dat helemaal niet willen. Een jongen met anorexia, een ballerina, een marathonloper en een meisje met een ziekte, beantwoorden hele directe vragen over extreem dun zijn.

Wo 12 augustus 2020 | 12:25 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 26 - Kleine Blizzy - KRO-NCRV Listige Sneeuwstorm is haar dochter Blizzy kwijt. Leo en Tijg proberen Blizzy te vinden en naar haar moeder terug te brengen.

Wo 12 augustus 2020 | 17:25 Storage Wars

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 33 - Buyers On The Storm Er is storm op komst in Whittier. Als het in de veilingbranche regent, komen alleen de beste bieders opdagen. Darrell wil de concurrentie ko slaan met een box die 27.000 dollar oplevert.

 Meer

Storm op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 07:57 PJ Masks: Pyjamahelden

Het geheim van de pagode / Storm van de ninja Terwijl Catboy te druk bezig is met indruk maken op An Yu, dringt Night Ninja de pagode binnen. / An Yu probeert een eeuwenoud raadsel op te lossen om zo een echte Bergmeester te worden.

Morgen | 08:54 Air Crash Investigation

Seizoen 16 - Aflevering 6 van 10 - Storming Out Vlucht 1016 van USAir stort neer tijdens een zware regenbui. Van de 52 passagiers komen er 37 om. De piloten zeggen dat ze niks meer konden zien, maar onderzoekers twijfelen aan hun verhaal.

Morgen | 11:45 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 17 - Aflevering 4 - Stormy Seas Zo'n schitterende kracht en heldere kleuren in de zee en in de lucht! Sla Bob Ross gade terwijl hij dit prachtige oceaanschilderij probeert te bedwingen.

Morgen | 12:50 Storm Chasers

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Storms Over St. Louis Het is het hevigste tornadoseizoen in meer dan 50 jaar en tijdens de eerste jacht van het jaar trekt een storm naar het centrum van St.-Louis; team Twistex komt te dichtbij.

Morgen | 13:20 Grachtenfestival: Caravan

NTR Registratie van het concert van het ensemble Caravan tijdens het Grachtenfestival 2018, in De Duif in Amsterdam. Caravan speelt een fusie van jazz en etnische muziek uit het Midden-Oosten en India. Het ensemble bestaat uit Julian Schneemann (piano), Emmy Storms (viool), Jawa Manla (ud) en Jeroen Batterink (percussie).

Morgen | 13:30 Limburg Doc

portret Theu Boermans De Venlose regisseur Theu Boermans (1950) behoort al decennia tot de top van de Nederlandse theaterwereld. Zijn nieuwste productie Amadeus, op de planken gebracht door Het Nationale Theater, is in september en oktober in Limburg te zien. Aan de vooravond van de Limburgse première zendt L1 TV een portret uit van Boermans. Uit gesprekken met hem en zijn naasten rijst het beeld van een man die zijn leven in dienst stelt van de kunst. Theu Boermans begon zijn carrière als acteur. "Het was eigenlijk het enige dat overbleef,” vertelt zus Lottie. Na een stormachtige middelbare schooltijd stuurde zijn vader, de vermaarde Venlose tekstschrijver Frans Boermans, Theu naar de Toneelacademie in Maastricht. Het bleek een gouden zet. In de jaren erna speelde Theu grote rollen op het toneel en ook was hij te zien op het witte doek. Begin jaren negentig maakte hij furore met het door hem opgerichte gezelschap De Trust. Toen hij in 2009 zijn eigen gezelschap zag verdwijnen als gevolg van de cultuurbezuinigingen, begon hij aan zijn grootste commerciële succes tot nu toe: Soldaat van Oranje. Dat is de langstlopende Nederlandse musical ooit. Volgens zijn broers en zus werd de basis voor dat succes gelegd in Venlo, waar Theu jarenlang de revues van zijn vader regisseerde.

Morgen | 14:45 De Vijf en de Piratenschat

Morgen - Film, In een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang ...

In een oud scheepswrak dat op een tropisch eiland is aangespoeld na een storm wordt een geheimzinnig koperen medaillon gevonden. Joe, dochter van een plaatselijke visser, denkt dat het de sleutel is tot een piratenschat die lang geleden is verdwenen. Ze vertelt de Vijf ook dat een projectontwikkelaar de vissers uit hun geliefde baai wil verbannen, zodat hij er een luxe hotel kan bouwen. De piratenschat zou Joe's laatste kans zijn om dat te voorkomen. Samen gaan de vrienden op jacht naar de schat, dwars door de gevaarlijke jungle. Maar het gangsterduo Nick en Cassi zit hen op de hielen, dus ze moeten voortmaken.

Morgen | 16:06 Phineas And Ferb

Terug naar de winkel / Storm in een glas water Candace wordt betrapt door Jeremy als ze in de winkel deo en schimmelcrème koopt. / Doofenschmirz wil wraak nemen op een kwelgeest uit zijn lagereschooltijd.

Morgen | 17:21 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 8 - Aflevering 9 van 26 - Meow-Y Christmas Tijdens de feestdagen krijgt Pol Vet te maken met een sneeuwstorm. Ondanks gebroken vleugels, stank, jingle bells en puppy-gejank, wordt het een Pol-lijk Kerstfeest.

Morgen | 18:15 Zware Jongens - Ice Road Truckers

Seizoen 3 - Canadian Invasion Het seizoen is drie weken bezig in Noord-Alaska en Carlile Transportation heeft nog maar 500 van de 2000 ladingen vervoerd naar de Prudhoe Bay-olievelden. De klok tikt en een sneeuwstorm dreigt de planning van de truckers nog meer in de war te sturen.

Morgen | 19:20 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 192 - Bedrijfspicknick / Ga erbij zitten Meneer Krabs organiseert een bedrijfspicknick, maar die wordt al snel verstoord door Plankton. // Het stormt en dat is een goede reden voor Meneer Krabs om een verhaal uit zijn mysterieuze verleden te vertellen.

Overmorgen | 03:22 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 3 - Aflevering 5 De generaal verzamelt opnieuw honderd kandidaten voor Runaway Rockaway, Breakfast en The Final Fall, waarna ze de kans krijgen om het machtige kasteel van Takeshi te bestormen. Zal er iemand goed genoeg zijn?

Overmorgen | 03:44 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 3 - Aflevering 6 Honderd deelnemers proberen de piraten in Turtle Path te ontwijken voor ze doorweekt worden in Wet Paint. Hun doel is het bestormen van het kasteel om de overwinning te behalen. Zal het ze lukken, met de Generaal die toekijkt?

Overmorgen | 04:21 Ruimtekuikens in de ruimte

Acteren kun je leren / Atori Starley verzint een toneelstuk voor Glargg. Maar de Beige die denken dat de oorlogsverklaring in het stuk echt is. / In Atori komt er door een storm een notoire oplichter schuilen in de academie.

Overmorgen | 05:36 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 3 - Aflevering 7 Een nieuwe lichting van honderd studenten probeert het kasteel te bestormen, maar ze zullen eerst Turtle Path, Wet Paint en Runaway Rockaway moeten overwinnen. Zal er iemand z'n diploma halen?

Overmorgen | 11:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers

Seizoen 3 - Canadian Invasion Het seizoen is drie weken bezig in Noord-Alaska en Carlile Transportation heeft nog maar 500 van de 2000 ladingen vervoerd naar de Prudhoe Bay-olievelden. De klok tikt en een sneeuwstorm dreigt de planning van de truckers nog meer in de war te sturen.

Overmorgen | 12:15 A Gathering Storm

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Super Typhoon Terror Tyfoon Hagibis raast over de Beringzee en neemt steeds verder toe in kracht terwijl hij op Japan afstevent. Vrachtschepen, schippersboten en marineschepen leggen met camera's de verwoesting vast.

Overmorgen | 13:05 A Gathering Storm

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - Gulf Storms De warme, ondiepe wateren in de Golf van Mexico zijn de ideale voedingsbodem voor orkanen. Hoe beschermen de inwoners, vissersboten en booreilanden in dit gebied zich tegen deze verwoestende stormen?

Overmorgen | 16:02 Pokémon The Series: XY S17

Een stormloop aan ninjawijsheden! Onderweg naar Cyllage City komen onze helden een jonge ninja en zijn even sterke Frogadier tegen, en hebben ze heel wat met elkaar te delen.

Overmorgen | 18:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Blinding Whiteout Een zware sneeuwstorm zorgt ervoor dat het verkeer op de ijsweg volledig wordt stilgelegd. En als er niet gereden kan worden, kan er ook geen geld verdiend worden. George, Tim en Lisa zoeken hun toevlucht tot Coldfoot, de enige truckstop op de weg. Andere truckers besluiten de storm gewoon uit te zitten.

Overmorgen | 19:30 Meerkat Manor

Seizoen 1 - Aflevering 12 - The Calm Before the Storm Exiled daughter Tosca searches for a roving male to start a new group with, while Flower leaves Shakespeare in charge when she leads the family in search of food.

Overmorgen | 22:25 Bridezillas

Seizoen 11 - Cry Zilla & Storm Zilla Helena overlaadt haar zus met werk bij de voorbereiding van het huwelijk. Ze reageert bovendien al haar woede af op de mensen die haar huwelijk organiseren. Shaneque blijft intussen maar doorrazen, in het bijzonder tegen haar bruidegom en schoonmoeder. Gelukkig kan Shaneques huwelijksplanner de boel recht houden.

Wo 12 augustus 2020 | 02:00 Air Crash Investigation

Seizoen 19 - Aflevering 10 van 10 - Stormy Cockpit Vlucht 507 van Kenya Airlines stort neer in een mangrove in West-Afrika. De onderzoekers kunnen de fatale fout aanwijzen, maar komen nog veel meer problemen tegen die hebben bijgedragen aan de ramp.

Wo 12 augustus 2020 | 02:25 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 3 - Aflevering 6 Honderd deelnemers proberen de piraten in Turtle Path te ontwijken voor ze doorweekt worden in Wet Paint. Hun doel is het bestormen van het kasteel om de overwinning te behalen. Zal het ze lukken, met de Generaal die toekijkt?

Wo 12 augustus 2020 | 03:30 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 3 - Aflevering 9 Een nieuwe lading hoopvolle deelnemers probeert het kasteel te bestormen, maar eerst moeten ze buitelen in de Star Bowling en wiebelen in de Bridge Ball. Meer deelnemers, meer uitdagingen en meer bewakers die ze in de weg staan.

Wo 12 augustus 2020 | 05:30 Takeshi's Castle Thailand

Seizoen 4 - Aflevering 1 Honderd kandidaten bereiden zich voor op de bestorming van Takeshi's Castle. Ze nemen het op tegen de spannende Tug Of War en moeten bewijzen dat ze genoeg in huis hebben om de bewakers te verslaan. Met voiceover van Russell Kane.

Wo 12 augustus 2020 | 05:39 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Pups redden een hoog vliegende Skye / Pups gaan voor het goud Door een onweersstorm rent de big Cornelius van schrik weg. De Paw Patrol moet hem terug vinden. // Ome Otis de goudzoeker vind een wel heel erg grote klomp goud en wil het naar de Avonturenbaai brengen.

Wo 12 augustus 2020 | 08:35 Meerkat Manor

Seizoen 1 - Aflevering 12 - The Calm Before the Storm Exiled daughter Tosca searches for a roving male to start a new group with, while Flower leaves Shakespeare in charge when she leads the family in search of food.

Wo 12 augustus 2020 | 09:15 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 24 - De Pups Redden een Pizza / De Pups Redden Skye Jake en Everest geven een pizza-feestje. Alex en Meneer Porter krijgen onderweg naar Jake een klapband en de auto glijdt uit de bocht. // Skye heeft met Ace afgesproken bij Jake, maar door een sneeuwstorm krijgt ze onderweg een ongeluk.

Wo 12 augustus 2020 | 09:25 Grachtenfestival: Caravan

NTR Registratie van het concert van het ensemble Caravan tijdens het Grachtenfestival 2018, in De Duif in Amsterdam. Caravan speelt een fusie van jazz en etnische muziek uit het Midden-Oosten en India. Het ensemble bestaat uit Julian Schneemann (piano), Emmy Storms (viool), Jawa Manla (ud) en Jeroen Batterink (percussie).

Wo 12 augustus 2020 | 10:45 Death in Paradise

Seizoen 8 - Aflevering 8 van 8 Als Saint Marie door een storm wordt getroffen, wordt het politiebureau een plaats delict. Een man wordt levenloos gevonden, opgesloten, maar hoe kwam hij daar binnen en hoe kon de moordenaar door een afgesloten deur ontsnappen?

Wo 12 augustus 2020 | 11:10 Mountain Men

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Polar Vortex Eustace en Raleigh bevechten een poolstorm om hun houtbedrijf overeind te krijgen. Mike trotseert een gebied vol beren op zoek naar vlees en Morgan en Margaret volgen de zwervende kariboe, in de hoop genoeg voedsel voor de winter veilig te stellen.

Wo 12 augustus 2020 | 11:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Blinding Whiteout Een zware sneeuwstorm zorgt ervoor dat het verkeer op de ijsweg volledig wordt stilgelegd. En als er niet gereden kan worden, kan er ook geen geld verdiend worden. George, Tim en Lisa zoeken hun toevlucht tot Coldfoot, de enige truckstop op de weg. Andere truckers besluiten de storm gewoon uit te zitten.

Wo 12 augustus 2020 | 14:40 Come Dine with Me

Devon 5/5. Series 2017. Series 2017 In Devon, detective Steve is counting on a menu of bold and experimental flavours to win him the £1,000 prize. His feast of bold flavours goes down a storm with most of the guests, but also sparks a Pavlova row between Tina and Holly.

Wo 12 augustus 2020 | 18:00 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 42 van 50 - Olivia speelt hotelletje - NTR Olivia en haar klas zijn vrij vanwege een sneeuwstorm. Olivia besluit thuis hotelletje te spelen, samen met Francine en Julian. Ian wil ook meedoen, maar is niet echt welkom; hij verkleedt zich daarom als spook om zo de hotelgasten bang te maken.

Wo 12 augustus 2020 | 18:10 Zware Jongens - Ice Road Truckers

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Accident Alley Door een nieuwe winterstorm heeft de ijsweg een nieuwe laag sneeuw gekregen. Veteraan Jack en groentje Lisa zijn echter vastberaden niet meer inkomsten op het spel te zetten en nemen het risico. Ze zetten koers naar Fairbanks, nog voor de sneeuwruimers zijn gearriveerd. Meer naar het noorden toe zorgt diezelfde sneeuwstorm voor een zware botsing.

Wo 12 augustus 2020 | 18:17 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 9 - De Pups Redden Ace / De Pups Redden een Bruiloft Ace komt naar avonturenbaai om 'n luchtshow te geven, maar onderweg gaat er iets mis met haar vliegtuig. De Paw Patrol schiet te hulp. // Boer Al en Boerin Yumi gaan trouwen en de stal is helemaal versiert. Maar een storm verwoest alle versieringen.

 Meer

Storm gemist

Eerder Vandaag | 21:21 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 192 - Bedrijfspicknick / Ga erbij zitten Meneer Krabs organiseert een bedrijfspicknick, maar die wordt al snel verstoord door Plankton. // Het stormt en dat is een goede reden voor Meneer Krabs om een verhaal uit zijn mysterieuze verleden te vertellen.

Eerder Vandaag | 18:35 Spy in the Wild

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Mischief The undercover cameras reveal how animals often get up to mischief among themselves - and some are downright criminal. A colony of adelie penguins hunker down to avoid a storm, unaware one of them is a thief out to steal the stones that make up their nests, and Spy Tropicbird witnesses an aerial attack by aggressive frigate birds who attempt to steal his fish. A boisterous elephant has a temper tantrum in the mud near the waterhole, chimpanzees have extra-marital affairs and lemurs get high by sniffing toxic millipedes.

Eerder Vandaag | 17:34 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 192 - Bedrijfspicknick / Ga erbij zitten Meneer Krabs organiseert een bedrijfspicknick, maar die wordt al snel verstoord door Plankton. // Het stormt en dat is een goede reden voor Meneer Krabs om een verhaal uit zijn mysterieuze verleden te vertellen.

Eerder Vandaag | 15:00 Limburg Doc

portret Theu Boermans De Venlose regisseur Theu Boermans (1950) behoort al decennia tot de top van de Nederlandse theaterwereld. Zijn nieuwste productie Amadeus, op de planken gebracht door Het Nationale Theater, is in september en oktober in Limburg te zien. Aan de vooravond van de Limburgse première zendt L1 TV een portret uit van Boermans. Uit gesprekken met hem en zijn naasten rijst het beeld van een man die zijn leven in dienst stelt van de kunst. Theu Boermans begon zijn carrière als acteur. "Het was eigenlijk het enige dat overbleef,” vertelt zus Lottie. Na een stormachtige middelbare schooltijd stuurde zijn vader, de vermaarde Venlose tekstschrijver Frans Boermans, Theu naar de Toneelacademie in Maastricht. Het bleek een gouden zet. In de jaren erna speelde Theu grote rollen op het toneel en ook was hij te zien op het witte doek. Begin jaren negentig maakte hij furore met het door hem opgerichte gezelschap De Trust. Toen hij in 2009 zijn eigen gezelschap zag verdwijnen als gevolg van de cultuurbezuinigingen, begon hij aan zijn grootste commerciële succes tot nu toe: Soldaat van Oranje. Dat is de langstlopende Nederlandse musical ooit. Volgens zijn broers en zus werd de basis voor dat succes gelegd in Venlo, waar Theu jarenlang de revues van zijn vader regisseerde.

Eerder Vandaag | 13:40 I Dreamed of Africa

Film, De gescheiden en welgestelde Kuki besluit na een zwaar auto ongeluk haar leven over een andere boeg te gooien. Ze aanvaardt een huwelijksaanzoek van Paolo Gallmann en trekt samen met hem en haar zoontje Emanuele naar Kenia om er als veeboeren ...

De gescheiden en welgestelde Kuki besluit na een zwaar auto-ongeluk haar leven over een andere boeg te gooien. Ze aanvaardt een huwelijksaanzoek van Paolo Gallmann en trekt samen met hem en haar zoontje Emanuele naar Kenia om er als veeboeren aan de slag te gaan. Het leven op het Afrikaanse platteland is bijzonder hard: wilde olifanten en leeuwen vormen een voortdurende bedreiging, zware stormen zorgen voor veel schade, genadeloze stropers laten zich door niets of niemand afschrikken en een naburige stam staat erg achterdochtig tegenover de nieuwkomers. Bovendien is Paolo vaak dagenlang afwezig terwijl hij gaat jagen of vissen met zijn vrienden. Maar Kuki is niet van plan om haar nieuwe leven zomaar op te geven.

Eerder Vandaag | 13:30 Limburg Doc

portret Theu Boermans De Venlose regisseur Theu Boermans (1950) behoort al decennia tot de top van de Nederlandse theaterwereld. Zijn nieuwste productie Amadeus, op de planken gebracht door Het Nationale Theater, is in september en oktober in Limburg te zien. Aan de vooravond van de Limburgse première zendt L1 TV een portret uit van Boermans. Uit gesprekken met hem en zijn naasten rijst het beeld van een man die zijn leven in dienst stelt van de kunst. Theu Boermans begon zijn carrière als acteur. "Het was eigenlijk het enige dat overbleef,” vertelt zus Lottie. Na een stormachtige middelbare schooltijd stuurde zijn vader, de vermaarde Venlose tekstschrijver Frans Boermans, Theu naar de Toneelacademie in Maastricht. Het bleek een gouden zet. In de jaren erna speelde Theu grote rollen op het toneel en ook was hij te zien op het witte doek. Begin jaren negentig maakte hij furore met het door hem opgerichte gezelschap De Trust. Toen hij in 2009 zijn eigen gezelschap zag verdwijnen als gevolg van de cultuurbezuinigingen, begon hij aan zijn grootste commerciële succes tot nu toe: Soldaat van Oranje. Dat is de langstlopende Nederlandse musical ooit. Volgens zijn broers en zus werd de basis voor dat succes gelegd in Venlo, waar Theu jarenlang de revues van zijn vader regisseerde.

Eerder Vandaag | 12:38 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Rusty's Rijdende Rivetlab Boswachter Anna is gecrashed op de savanne en moet gered worden. Rusty en Ruby komen meteen in actie, maar dan blijkt er een grote storm op komst te zijn. Gelukkig hebben onze helden altijd een oplossing, maar spannend wordt het wel!

Eerder Vandaag | 11:05 Grachtenfestival: Caravan

NTR Registratie van het concert van het ensemble Caravan tijdens het Grachtenfestival 2018, in De Duif in Amsterdam. Caravan speelt een fusie van jazz en etnische muziek uit het Midden-Oosten en India. Het ensemble bestaat uit Julian Schneemann (piano), Emmy Storms (viool), Jawa Manla (ud) en Jeroen Batterink (percussie).

Eerder Vandaag | 10:01 Napels, Klavierstad - Giovanni Maria Trabaci

Helemaal vergeten is hij niet, maar een begrip is Giovanni Maria Trabaci anno 2019 evenmin. Ten onrechte, want deze productieve toetsenvir tuoos schreef naast een pak vocale muziek ook meer dan 150 klaviercomposities. Met gedurfde chromatiek en experimentele thematische structuren stormt dit repertoire resoluut richting Frescobaldi. Artist in residence Marco Mencoboni kiest Trabaci’s meest vrijmoedige partituren.

Eerder Vandaag | 09:46 Blinky Bill

Crankynator Om ervoor te zorgen dat burgemeester Cranky zich eindelijk eens gedraagt, schrijft Blinky een brief naar de enige persoon die hem op zijn plaats kan zetten: zijn moeder. Maar wist hij veel dat hij daardoor een onstuitbare storm van schoonmakerij over de stad zou afroepen! Blinky en Jacko zullen moeten samenwerken met Cranky als ze het tirannieke schoonmaken willen stoppen.

Eerder Vandaag | 09:40 Stormwind - 3: op weg naar Ora IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Film, Duitse jeugdfilm: Mika is een paardenfluisteraar van naam geworden. Met haar hengst Stormwind vertrekt ze op een dag naar Andalusië, de geboortestreek van Stormwind. Daar ontdekken ze een magische oase, waar een groep wilde ...

Duitse jeugdfilm: Mika is een paardenfluisteraar van naam geworden. Met haar hengst Stormwind vertrekt ze op een dag naar Andalusië, de geboortestreek van Stormwind. Daar ontdekken ze een magische oase, waar een groep wilde paarden komt drinken. Een groot bedrijf heeft echter haar oog laten vallen op de oase met haar bronwater. Mika en haar vrienden willen voorkomen dat de oase zal worden geëxploiteerd en ervoor zorgen dat deze een beschermde status krijgt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/stormwind-3-op-weg-naar-ora

Eerder Vandaag | 06:35 All Star Driving School

Seizoen 2 - Aflevering 13 Tallia Storm tackles her hill starts with her dad and sister as backseat instructors, while Mark Watson battles to reach top speed on a dual carriageway.

 Meer