Stijl op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Bed & Breakfast

Seizoen 10 - Aflevering 2 van 6 - MAX De B&B-houders logeren in verschillende B&B's in Noord-Brabant en Zeeland. Bij Ad en Gerda slapen de gasten in bungalows, ze maken kennis met de dorpsmascotte 'het contente menneke' en leren de ambacht van het sigaren draaien. Verderop in Brabant verblijven de gasten in de voormalige herberg van Wim en Renske. Een van de kamers is volledig ingericht in jaren zeventig stijl, inclusief retrobehang en een platenspeler. Ten slotte logeren de gasten tussen de schapen en kalkoenen in de oude Zeeuwse boerderij van Wicki, die in drukke tijden wordt geholpen door goede vriendin Lily. Naast de vele dieren is hier ook het enige echte koffie- en theepottenmuseum van ons land te vinden.

Vr 12 juni 2020 | 20:30 Nieuw: We Want More

12/06 - Amusement, Vanaf vanavond is de gloednieuwe zangwedstrijd We Want More elke vrijdag om 20:30 uur te zien op ...

Vanaf vanavond is de gloednieuwe zangwedstrijd We Want More elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Coronavirus De opnames werden na zes afleveringen tijdelijk onderbroken vanwege de uitbraak van het coronavirus. De halve finales en finale zijn later opgenomen, met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Muziekstijlen De zangwedstrijd We Want More is niet een gewone talentenjacht. Alle muziekstijlen zijn welkom, van jong tot oud en van koor tot solist. Jury De vijf juryleden representeren allemaal verschillende muziekgenres: - Davina Michelle - André Hazes - Trijntje Oosterhuis - Henk Poort - Ali B De deelnemers die vier of vijf 'I Want More's' verdienen van de jury gaan naar de halve finale. Finale Na zes afleveringen volgt de halve finale en slechts twaalf kandidaten halen de finale. Zij hebben nu de zware taak om de jury, 25 muziekexperts en de kijker thuis omver te blazen. De winnaar gaat naar huis met 100 duizend euro. Bekijk de eerste beelden van We Want More op gids.tv/v218125/we-want-more.

Wo 10 juni 2020 | 20:30 Start herhalingen: Obese

10/06 - Amusement, Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 het laatste seizoen van Obese. Elke woensdag om 20:30 uur is te zien ...

Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 het laatste seizoen van Obese. Elke woensdag om 20:30 uur is te zien hoe verschillende deelnemers de strijd tegen de kilo's aangaan. Nieuwe levensstijl Angela Groothuizen presenteert het programma waarin de deelnemers acht maanden werken aan een nieuwe levensstijl. Dat doen ze onder intensieve begeleiding van een team van experts. Getrouwd In de eerste aflevering zijn Wesley en Johanna te zien. Ze zijn tien jaar getrouwd en gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Fat shaming Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. 'Fat shaming' is aan de orde van dag, waardoor ze bijna niet eens meer de straat op durven. Hun gezondheid loopt bovendien ernstig gevaar. Zij gaan als koppel de strijd tegen de kilo's aan. Bekijk hoe oud-deelnemers terugblikken op hun deelname aan Obese op gids.tv/v154729/obese.

Je vindt hier de programma's van Stijl op tv We hebben de volgende programma's voor Stijl Bed & Breakfast: Informatief, Seizoen 10 Aflevering 2 van 6 MAX De B&B houders logeren in verschillende B&B's in Noord Brabant. Nieuw: We Want More: 12/06 - Amusement, Vanaf vanavond is de gloednieuwe zangwedstrijd We Want More elke vrijdag om 20:30 uur te zien op. Start herhalingen: Obese: 10/06 - Amusement, Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 het laatste seizoen van Obese. Elke woensdag om 20:30 uur is te zien. Storage Wars: Informatief, Seizoen 12 Aflevering 6 Not All That Glitters is Gourd In Orange komen de Vegas Ladies in vintage stijl. Piece of Art: Informatief, Serie waarin Amsterdamse graffiti kunstenaars uitgelicht worden. Elke aflevering gaat over een andere. vtwonen weer verliefd op je huis: Informatief, Seizoen 9 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten. Prinsessia: Jeugd, Zoem Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van. Prinsessia: Jeugd, Koninklijk bal Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het. Sibelius - Symfonie Nr. 7: Muziek, In 2013 werd de Finse dirigent Hannu Lintu chef dirigent van het Fins Radio Symfonie Orkest. Lintu studeerde. Fine Young Criminals: Serie/soap, Seizoen 1 Aflevering 5 van 10 Coyote Bros Mensenhandel was niet iets wat de 23 jarige Max zich ten doel had. Mozart on Tour - Aflevering 8: Wenen II: Muziek, De dertiendelige serie ‘Mozart on Tour’ geeft inzicht in de reizen die Wolfgang Amadeus Mozart gedurende. De Grote Verbouwing: Documentaire, Seizoen 7 Aflevering 11 van 14 Australie Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in. Eigen Huis & Tuin: Informatief, Seizoen 25 Aflevering 10 Thomas is trots op de master bedroom die hij heeft gemaakt. Evelyn gaat langs bij.

Stijl op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:55 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 9 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Morgen | 08:00 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 22 van 29 - Koningin Máxima aan de wandel op Texel - EO Uitzending vanuit de tuin van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Conservator en kunsthistoricus Paul Rem vertelt over de 17e-eeuwse, barokke paleistuinen, die vanaf 1 juni weer open zijn om te ontspannen op royale afstand. * Koningin Máxima was donderdagmiddag te vinden op Texel. Ze bezocht op het Waddeneiland een strandpaviljoen en hotel om te spreken over het toerisme en de seizoensgebonden horeca. Aan het slot van het bezoek maakte ze tot verrassing van velen nog een korte wandeling door het centrum van Den Burg. * Overal waar de Oranjes zijn, zijn zij ook: de royaltyfotografen. Vanwege de coronacrisis is hun werk deels stil komen te liggen. Wij vroegen ze naar hun mooiste foto van koning Willem-Alexander. * Juwelenexpert Martijn Akkerman neemt ons mee naar museum de Hermitage Amsterdam, waar schitterende juwelen te zien zijn die gedragen werden aan het Russische hof. * Verder blikken we terug op een mooi werkbezoek van koningin Máxima aan het Alzheimer Trefpunt in Giessenburg. * En stijlmeester Bodo Breg interviewde Máxima's favoriete modeontwerper Jan Taminiau op zijn tentoonstelling in Utrecht.

Morgen | 08:14 Prinsessia

Zensessia Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Morgen | 14:35 The Odd Couple

Seizoen 3 - Aflevering 9 van 13 - My Best Friend's Girl De twee vrienden Oscar en Felix delen samen een appartement, nadat ze uit huis zijn gezet door hun vrouwen. Alleen de ideeën van de mannen over het huishouden en hun levensstijl lopen erg uiteen. Emily schakelt de hulp van Dani, Teddy en Murph in wanneer ze 100 kettingen moet produceren voor een evenement.

Overmorgen | 07:00 Abi

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 5 - Het Hollandse been - KRO-NCRV De zesjarige Surinaamse Abi woont samen met haar ouders in een flat in Amsterdam Zuid-Oost. Tijdens haar avonturen komt zij meer te weten over de cultuur, levensstijl en gewoontes van de buren.

Overmorgen | 08:16 Prinsessia

De wissel Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Overmorgen | 18:30 De Grote Verbouwing

Seizoen 7 - Aflevering 12 van 14 - Australie Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Overmorgen | 18:40 Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 4 De kledingstijl van de 56-jarige Spaanse Trinidad is een hysterische mix van roze leggings, hoge hakken en tijgerprintjes. Dochter Maya schaamt zich voor het uiterlijk van haar moeder en denkt dat een make-over haar een flinke oppepper kan geven. De 40-jarige Elenora werkt sinds drie jaar in de porno-industrie. Voor haar werk draagt Elenora de meest kinky pakjes. Haar dochter, Gaby, heeft daar begrip voor, maar baalt ervan dat ze ook in haar vrije tijd steeds vaker heel sexy gekleed is.

Stijl op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:40 Storage Wars

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Not All That Glitters is Gourd In Orange komen de Vegas Ladies in vintage stijl aan, al vindt niet iedereen dat. Casey heeft het lef om een goede container op te pikken. Darrell probeert zijn koopwaar aan Emily te verkopen, maar hij neemt genoegen met een fatsoenlijke container.

Vandaag | 17:47 Piece of Art

Serie waarin Amsterdamse graffiti kunstenaars uitgelicht worden. Elke aflevering gaat over een andere street artist met eigen stijl en over hoe deze kunstenaar bepalend is binnen de scene en voor onze stad.

Vandaag | 17:56 Prinsessia

Zoem Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Vandaag | 18:11 Prinsessia

Koninklijk bal Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Vandaag | 18:38 Sibelius - Symfonie Nr. 7

In 2013 werd de Finse dirigent Hannu Lintu chef-dirigent van het Fins Radio Symfonie Orkest. Lintu studeerde piano en cello aan de Sibelius Academy en het Turku conservatorium in het Zuidwesten van Zweden. Hij begon met dirigeren en ook dit deed hij vooral aan de Sibelius Academy. Met het Fins Radio Symfonie Orkest gaf hij al in 2012 vele concerten en bleek een logische vervanger voor Sakari Oramo die in 2012 zijn contract, na vele jaren dienst als dirigent én concertmeester, liet aflopen. Het orkest is gespecialiseerd in het uitvoeren van Finse muziek, maar voert ook de grote werken van onder andere Gustav Mahler en Béla Bartók uit. De Finse componist Jean Sibelius is de favoriet van het orkest en de dirigent. Samen met de Finse publieke omroep (Yle) besloten zij om alle zeven symfonieën van Sibelius op te nemen en uit te zenden. Voorafgaand aan de symfonie ziet u een korte gesproken introductie over de desbetreffende symfonie, waarna de symfonie in zijn geheel te beluisteren is. Zijn laatste, de zevende, symfonie was in veel opzichten zijn beste symfonie. De delen volgen logisch op elkaar en klinken als één geheel. Het is een korte symfonie waarin al wordt vooruitgelopen op de componeerstijl die zich na de dood van Sibelius ontwikkelde bij bijvoorbeeld Anton Webern. Ondanks zeven prachtige symfonieën domineerde deze niet zijn gehele oeuvre. Zijn Vioolconcert en het symfonische gedicht Finlandia zijn veel bekender en populairder geworden.

Vandaag | 19:30 Fine Young Criminals

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 10 - Coyote Bros Mensenhandel was niet iets wat de 23-jarige Max zich ten doel had gesteld. Maar zodra hij de smaak van het geld te pakken had en de levensstijl van een 'coyote' kreeg, keek hij nooit meer achterom.

Vandaag | 21:00 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Kids These Days Haley heeft moederlijk advies nodig van Claire over de toekomst van haar relatie met Dylan en haar carrière. De niet bepaald politiek correcte coachingstijl van Jay en Cam levert hen een cursus sensitiviteit op.

Vandaag | 23:35 Storage Wars

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Not All That Glitters is Gourd In Orange komen de Vegas Ladies in vintage stijl aan, al vindt niet iedereen dat. Casey heeft het lef om een goede container op te pikken. Darrell probeert zijn koopwaar aan Emily te verkopen, maar hij neemt genoegen met een fatsoenlijke container.

Vandaag | 23:56 True Crime: 48 Hours

Aflevering 32 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Morgen | 04:10 Fine Young Criminals

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 10 - Coyote Bros Mensenhandel was niet iets wat de 23-jarige Max zich ten doel had gesteld. Maar zodra hij de smaak van het geld te pakken had en de levensstijl van een 'coyote' kreeg, keek hij nooit meer achterom.

Morgen | 06:25 Treehouse Masters

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Black Bear Bungalow Twee zussen vragen Pete om op hun landgoed van vier vierkante kilometer een berenobservatiehut te bouwen. Pete bedenkt een tienhoekig huis met glazen muren in jaren-vijftigstijl.

Morgen | 06:51 True Crime: 48 Hours

Aflevering 28 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Morgen | 07:32 True Crime: 48 Hours

Aflevering 29 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Morgen | 07:55 Now Add Honey

Morgen - Comedy, Caroline Morgans rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haar gek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Caroline is dolblij met het bezoek van zus ...

Caroline Morgans rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haar gek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Caroline is dolblij met het bezoek van zus Beth en haar dochter Honey, een tienerster. Maar deze blijdschap verdwijnt als Beth naar een afkickkliniek moet, waardoor Honey bij Caroline blijft. Honey heeft het moeilijk zonder haar luxe levensstijl en Caroline's gezin ergert zich aan de diva die allerlei chaos veroorzaakt met fans en paparazzi. Maar Caroline realiseert zich dat Honey misschien net de verandering is die iedereen nodig heeft.

Morgen | 08:16 True Crime: 48 Hours

Aflevering 30 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Morgen | 08:59 True Crime: 48 Hours

Aflevering 31 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Morgen | 12:00 Payday

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 8 - Oakland Oaklands d.h.z.-stijl inspireert een edibles-kampioen, een transportcontainerbewoner, een LGBT-comedian en een liefdadigheidsinstelling om een indruk achter te laten op hun samenleving.

Morgen | 12:28 True Crime: 48 Hours

Aflevering 28 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Morgen | 13:09 True Crime: 48 Hours

Aflevering 29 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Morgen | 13:53 True Crime: 48 Hours

Aflevering 30 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Morgen | 17:57 Prinsessia

De kookwedstrijd Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Morgen | 18:11 Prinsessia

De baljurk Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Morgen | 22:47 Io Sono L'Amore

In het stijlvolle, operatekse drama io sono l'amore stort een met een Italiaanse industrieel getrouwde vrouw (Tilda Swinton) zich in een onmogelijke liefdesrelatie.

Morgen | 23:08 True Crime: 48 Hours

Aflevering 31 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Morgen | 23:50 True Crime: 48 Hours

Aflevering 32 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Overmorgen | 00:34 True Crime: 48 Hours

Aflevering 32 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Overmorgen | 03:25 Io Sono L'Amore

In het stijlvolle, operatekse drama io sono l'amore stort een met een Italiaanse industrieel getrouwde vrouw (Tilda Swinton) zich in een onmogelijke liefdesrelatie.

Overmorgen | 06:30 True Crime: 48 Hours

Aflevering 29 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Overmorgen | 06:35 True Crime: 48 Hours

Aflevering 30 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Overmorgen | 06:40 True Crime: 48 Hours

Aflevering 31 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Overmorgen | 06:45 True Crime: 48 Hours

Aflevering 32 Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen worden onderzocht.

Overmorgen | 07:12 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Feestbeest Lori viert haar zeventiende verjaardag in stijl, zoals zij vindt dat het hoort. Maar dat is niet hoe de Herries het vieren.

Overmorgen | 10:01 Josquin - Missa Gaudeamus

Energiek en welsprekend: in de Missa Gaudeamus is een volwassen Josquin Desprez aan het woord, die met bravoure alle gangbare compositietechnieken en stijlelementen etaleert. Cantus firmus- en canontechnieken gaan hand in hand met melodische inventiviteit en een uitgekiende climaxwerking. Met het meervoudig bekroonde Stile Antico straalt deze partituur, afgewisseld met Josquins motetten Ave Maria en Salve Regina.

Overmorgen | 12:17 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Animaestro Havikmot akumeert de regisseur tot Animaestro, die in allerlei verschillende animatiegedaanten en -stijlen dood en verderf zaait.

Overmorgen | 14:00 Storage Wars

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Not All That Glitters is Gourd In Orange komen de Vegas Ladies in vintage stijl aan, al vindt niet iedereen dat. Casey heeft het lef om een goede container op te pikken. Darrell probeert zijn koopwaar aan Emily te verkopen, maar hij neemt genoegen met een fatsoenlijke container.

Overmorgen | 14:35 Insane Pools: Off the Deep End

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Pool-a-Vida Buitenruimteontwerper Lucas Congdon en zijn team bouwen unieke zwemparadijzen. De tuinontwerpen zijn grootser dan ooit, met de meest fantastische stijlelementen.

Overmorgen | 14:35 Excess Baggage

Overmorgen - Comedy, Om de aandacht van haar vader te trekken, zet Emily T. Hope (Alicia Silverstone) haar eigen ontvoering in scène. Ze sluit zich op in de kofferbak van haar BMW, maar dan wordt de auto gestolen door Vincent Roche. De autodief wil ...

Om de aandacht van haar vader te trekken, zet Emily T. Hope (Alicia Silverstone) haar eigen ontvoering in scène. Ze sluit zich op in de kofferbak van haar BMW, maar dan wordt de auto gestolen door Vincent Roche. De autodief wil geen ontvoerder zijn en probeert van haar af te komen, maar Emily valt voor zijn roekeloze levensstijl en laat hem niet los, terwijl haar vader zijn maffiabroer achter hen aanstuurt. Emily besluit de touwtjes zelf in handen te nemen. Want zoals de zaken er nu voorstaan, wordt ze liever niet teruggevonden.

Overmorgen | 15:30 Insane Pools: Off the Deep End

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Rocks Of Love Buitenruimteontwerper Lucas Congdon en zijn team bouwen unieke zwemparadijzen. De tuinontwerpen zijn grootser dan ooit, met de meest fantastische stijlelementen.

Overmorgen | 16:00 Friends

Seizoen 6 - Aflevering 7 - The One Where Phoebe Runs Wanneer Chandler Monica met iets probeert te helpen, merkt hij hoe extreem geordend zij is. Joey probeert wanhopig om niet te flirten met zijn nieuwe sexy huisgenote. Rachel geneert zich voor Phoebe's hardloopstijl.

Overmorgen | 17:47 Piece of Art

Serie waarin Amsterdamse graffiti kunstenaars uitgelicht worden. Elke aflevering gaat over een andere street artist met eigen stijl en over hoe deze kunstenaar bepalend is binnen de scene en voor onze stad.

Overmorgen | 18:05 Prinsessia

Madeliefjesdag Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Overmorgen | 18:07 Prinsessia

Heks Flora Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

 Meer

Stijl gemist

Eerder Vandaag | 12:08 Mozart on Tour - Aflevering 8: Wenen II

De dertiendelige serie ‘Mozart on Tour’ geeft inzicht in de reizen die Wolfgang Amadeus Mozart gedurende zijn leven ondernam door Europa. Toen Wolfgang en Constanze in Wenen waren genesteld, verbeterde de componist zijn artistieke positie door het organiseren van zogenoemde ‘academies’. Dit waren geen educatieve bijeenkomsten, maar eerder grootschalige concerten waarin werken van de componist centraal stonden. De relatie tussen Wolfgang en vader Leopold was intussen verslechterd en Leopold maakte er geen geheim van dat de frivole en losbandige levensstijl van zijn zoon hem niet aanstond. Dit veranderde toen Joseph Haydn, de gevierde componist van die tijd, een bezoek bracht om Leopold te bedanken voor de muzikale opvoeding van Wolfgang, die volgens Haydn de grootste componist was die hij ooit had gekend. Ivan Klánský is de solist in Mozarts Pianoconcert Nr. 20, KV. 466. Hij wordt bijgestaan door het Praags Kamerorkest onder leiding van Jiri Belohlávek. De uitvoering is opgenomen in het Waldstein Paleis in Praag.

Eerder Vandaag | 11:10 De Grote Verbouwing

Seizoen 7 - Aflevering 11 van 14 - Australie Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Eerder Vandaag | 10:34 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 25 - Aflevering 10 Thomas is trots op de master bedroom die hij heeft gemaakt. Evelyn gaat langs bij de flamboyante Johan Vlemmix. De bekende Eindhovenaar heeft onlangs een nieuw huis gekocht dat net zo extravagant is als hijzelf. Zijn entree mist nog wel wat glamour en daar helpt Evelyn hem bij. Tom heeft de uitdaging om in Muiderberg een nieuwe tuin aan te leggen in 'surfstijl'. De bewoners zijn fanatieke watersporters en hopen dat ze in hun tuin kunnen chillen in 'hang loose'-sferen.