Je vindt hier de programma's van Stevens op tv We hebben de volgende programma's voor Stevens Homicide Hunter: Morgen - Misdaad, Seizoen 3 Aflevering 7 Snitch Als de politie wordt geroepen bij een schietpartij in het zuidoosten. The Remains of the Day: Morgen - IMDB * 7.8 - Film, Het Britse landgoed Darlington Hall dreigt te verdwijnen, maar een voormalig congreslid uit de VS koopt het op. Hij behoudt de butler James Stevens en de kokkin. Stevens krijgt een brief van de vroegere huishoudster Sally. K9: Legende van de Verloren Schat: 23/05 - Film, De saaie zomer van Kassie Stevenson en haar trouwe hond Scoot verandert in een spannend avontuur wanneer Kassie in het bezit komt van een geheimzinnig zakhorloge dat het geheim herbergt van het legendarische Garrinson goud. Kassie en. Police Interceptors: 28/05 - Amusement, Seizoen 9 Aflevering 4 Deze week trekt Damien Stevens zijn taser voor een agressieve weggebruiker.. Police Interceptors: 28/05 - Amusement, Seizoen 9 Aflevering 5 Damo Stevens spoort een heroïnedealer op. Jacko haast zich naar een kritiek.

Stevens op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 09:05 Homicide Hunter

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Snitch Als de politie wordt geroepen bij een schietpartij in het zuidoosten van de stad, ontdekken ze het lichaam van een jonge man die ze maar al te goed kennen: de politie-informant Jimmie Stevenson.

Morgen | 20:30 The Remains of the Day IMDb: 7.8

Morgen - IMDB * 7.8 - Film, Het Britse landgoed Darlington Hall dreigt te verdwijnen, maar een voormalig congreslid uit de VS koopt het op. Hij behoudt de butler James Stevens en de kokkin. Stevens krijgt een brief van de vroegere huishoudster Sally ...

Het Britse landgoed Darlington Hall dreigt te verdwijnen, maar een voormalig congreslid uit de VS koopt het op. Hij behoudt de butler James Stevens en de kokkin. Stevens krijgt een brief van de vroegere huishoudster Sally Kenton en besluit haar te bezoeken aan de Westkust. Via flashbacks zien we hoe de vriendschap tussen Stevens en Kenton is ontstaan, en welke belangrijke politieke zaken zich op het landgoed hebben afgespeeld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-remains-of-the-day

Zo 23 mei 2021 | 08:35 K9: Legende van de Verloren Schat

23/05 - Film, De saaie zomer van Kassie Stevenson en haar trouwe hond Scoot verandert in een spannend avontuur wanneer Kassie in het bezit komt van een geheimzinnig zakhorloge dat het geheim herbergt van het legendarische Garrinson goud. Kassie en ...

De saaie zomer van Kassie Stevenson en haar trouwe hond Scoot verandert in een spannend avontuur wanneer Kassie in het bezit komt van een geheimzinnig zakhorloge dat het geheim herbergt van het legendarische Garrinson goud. Kassie en Scoot gaan op zoek naar de schat, op de voet gevolgd door 2 boeven die het goud willen stelen. Zal het hen lukken om de schat te vinden en de boeven een stap voor te blijven?

Vr 28 mei 2021 | 15:30 Police Interceptors

Seizoen 9 - Aflevering 4 Deze week trekt Damien Stevens zijn taser voor een agressieve weggebruiker. En bij een jacht op een overvaller krijgt hondengeleider Jimmy Greaves een nare verrassing.

Vr 28 mei 2021 | 16:30 Police Interceptors

Seizoen 9 - Aflevering 5 Damo Stevens spoort een heroïnedealer op. Jacko haast zich naar een kritiek auto-ongeluk, de interceptors onderzoeken mogelijk gevaarlijke stoffen en een jonge bestuurder maakt een fout waar ze spijt van zal krijgen.