Je vindt hier de programma's van Steun op tv We hebben de volgende programma's voor Steun Promised Land: Promised Land, Steve Butler (Matt Damon) is een verkoper bij een aardgasbedrijf. Hij komt samen met zijn collega Sue Thomason (McDormand) in een landelijk plaatsje waar het bedrijf nieuwe bronnen wil aanboren. Het stadje is hard getroffen door de. The A-Team: The A-Team, Seizoen 3 Knights of the Road Robert Corson en zijn jonge, dynamische dochtertje Jenny werken keihard om. Coriolanus: Coriolanus, een gewaardeerde én gevreesde Romeinse generaal, moet niet veel hebben van de stad Rome en van zijn medeburgers. Zijn dominante en ambitieuze moeder wil echter dat hij alles in het werk stelt om de machtige positie van consul te. De publieke tribune (HUMAN): De publieke tribune (HUMAN), Hoelang is het haalbaar om met dementie thuis te wonen? Wie steunt de mantelzorger?. Is Genesis History: Mag je uitgaan van de zesdaagse schepping zoals die in het Bijbelboek Genesis is beschreven? In deze meeslepende. CMIM - Eerste Ronde - David Tayloe: Tenor David Tayloe (VS, 1987) wordt begeleid door Mark Bilyeu tijdens de eerste ronde van de Lieder competitie van het. Mom: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 14 Amerikaanse komische serie. Death, Death, Death and a Bucket of Chicken.. CMIM - Eerste Ronde - Suzanne Fischer: Sopraan Suzanne Fischer (Verenigd Koninkrijk, 1987) wordt begeleid door Jonathan Ware tijdens de eerste ronde van de. Vranckx: 01/03 - Een team van Belgische architecten trekt naar Noord Irak om er een centrum voor traumatherapie te bouwen met. Malaika: 01/03 - Malaika, Aflevering 18 Robin wordt geconfronteerd met de dood van een bewoner. Hij is blij met de steun van. Holebikort op OUTtv: Half Life: Beter levenslang als aidslijder steun trekken dan van de honger omkomen. Deze film maakt onderdeel uit van de selectie. Impact of Murder: Gisteren - Dragged To Hell, Seizoen 1 Aflevering 6 Dragged To Hell: De jeugdliefde van Amanda Storms wordt na hun. The Bélier Family: Gisteren - The Bélier Family, In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de. Ink Master Redemption: Eergisteren - Twee boze canvassen keren terug naar de shop met steun van hun familie om de artiesten te confronteren.. Vicious: Eergisteren - Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash heeft een baan bij een hippe.

Steun op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:40 De publieke tribune (HUMAN)

Hoelang is het haalbaar om met dementie thuis te wonen? Wie steunt de mantelzorger? Patiënten, hun verzorgers, ouderen-artsen, casemanagers en thuiszorgmedewerkers leggen hun persoonlijke verhalen en vragen voor aan minister Hugo de Jonge van VWS. Zijn beleid is gericht op 'liefdevolle zorg' en 'langer thuis wonen'. Maar wanneer moet de overheid ingrijpen?

Vandaag | 19:10 Mom

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Death, Death, Death and a Bucket of Chicken. Christy steunt Bonnie wanneer zij in een neerwaartse spiraal belandt.

Di 3 maart 2020 | 00:00 Mistresses

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 13 - Into The Woods Vier sexy en brutale vriendinnen bewandelen ieder een eigen pad naar zelfontdekking. De vier vriendinnen ondersteunen en begeleiden elkaar tijdens hun turbulente ritten en stormen van opwinding, geheimhouding en verraad en de complexe relaties die ze hebben gecreëerd. April leert een les tijdens Lucy's schoolkampeertrip; Calista laat haar waken over Luca.

Di 3 maart 2020 | 19:20 Typisch Zuilen - Utrecht (BNNVARA)

De Red Rebels van Roel bereiden samen met Greenpeace een grote protestactie op Schiphol voor. De repetitie speelt zich op een geheime locatie af, want de groep die onderdeel uitmaakt van Extinction Rebellion, roept ook irritatie op. Bianca runt in haar vrije tijd een dierenvoedselbank. Die ondersteunt mensen die wel huisdieren hebben, maar geen geld. Eten, spullen en de rekening van de dierenarts wordt ook betaald. Want juist in zware tijden heb je je huisdier nodig, zegt vrijwilliger Peter. Moeder Nimet en dochter Funda koken samen Turkse koolrolletjes. Dat is een hele prestatie, want ze zijn allebei nogal eigenwijs. Bij de lokale radiozender Bingo FM is Martin de vaste weerman. De voorbereiding doet-ie lekker thuis op de bank. Wat wordt het weer, Martin?

Wo 4 maart 2020 | 01:05 Mistresses

Seizoen 3 - Aflevering 5 van 13 - Threesomes Vier sexy en brutale vriendinnen bewandelen ieder een eigen pad naar zelfontdekking. De vier vriendinnen ondersteunen en begeleiden elkaar tijdens hun turbulente ritten en stormen van opwinding, geheimhouding en verraad en de complexe relaties die ze hebben gecreëerd. Karen gaat in op de nasleep van haar schandelijke ontmoeting met Vivian en Alec, terwijl ze allemaal proberen te achterhalen wat dit voor hen betekent.

Wo 4 maart 2020 | 15:25 Typisch Zuilen - Utrecht (BNNVARA)

De Red Rebels van Roel bereiden samen met Greenpeace een grote protestactie op Schiphol voor. De repetitie speelt zich op een geheime locatie af, want de groep die onderdeel uitmaakt van Extinction Rebellion, roept ook irritatie op. Bianca runt in haar vrije tijd een dierenvoedselbank. Die ondersteunt mensen die wel huisdieren hebben, maar geen geld. Eten, spullen en de rekening van de dierenarts wordt ook betaald. Want juist in zware tijden heb je je huisdier nodig, zegt vrijwilliger Peter. Moeder Nimet en dochter Funda koken samen Turkse koolrolletjes. Dat is een hele prestatie, want ze zijn allebei nogal eigenwijs. Bij de lokale radiozender Bingo FM is Martin de vaste weerman. De voorbereiding doet-ie lekker thuis op de bank. Wat wordt het weer, Martin?

Do 5 maart 2020 | 20:30 Zembla (BNNVARA)

In 2014 komen zes leden van de Palestijnse familie Ziada om het leven door een Israëlische precisieaanval op hun huis in Gaza. Op dat moment vecht Israël in Gaza een oorlog uit tegen Hamas, dat daar aan de macht is. De Nederlandse Palestijn Ismail Ziada verliest bij die aanval zijn moeder, drie broers, schoonzus en een neefje van 12 jaar. Ziada begint in Nederland een rechtszaak tegen de twee oud-generaals, die volgens hem verantwoordelijk zijn voor het bombardement. Een van hen is de Israëlische politicus Benny Gantz, de mogelijke opvolger van premier Netanyahu. Een rechtszaak in Israel zou volstrekt onmogelijk zijn, omdat Palestijnen amper of geen toegang tot de rechter hebben. Volgens de advocaat van Ziada is het bombarderen van een huis een oorlogsmisdaad. Ziada wordt in deze unieke rechtszaak financieel gesteund door onder anderen de Britse musicus Roger Waters, bekend van de rockband Pink Floyd. Maar eind januari zegt de rechtbank in Den Haag niet bevoegd te zijn de zaak in behandeling te nemen. Volgens de rechtbank genieten de twee onschendbaarheid, omdat ze namens de Israëlische Staat handelden. Zembla onderzoekt waar en hoe Palestijnen hun recht kunnen halen.

Vr 6 maart 2020 | 20:30 Max IMDb: 6.7

06/03 - IMDB * 6.7 - Max is een Amerikaanse avonturen en familiefilm uit het jaar 2015. Met Josh Wiggins en Thomas Haden Church in de hoofdrol. Het verhaal gaat over een oorlogshond Max die getraumatiseerd huiswaarts keert wanneer diens eigenaar in ...

Max is een Amerikaanse avonturen- en familiefilm uit het jaar 2015. Met Josh Wiggins en Thomas Haden Church in de hoofdrol. Het verhaal gaat over een oorlogshond Max die getraumatiseerd huiswaarts keert wanneer diens eigenaar in Afghanistan om het leven komt. De hond schept een bijzondere band met het 14-jarige broertje van zijn overleden baas. De twee vinden steun bij elkaar en samen komen ze achter de ware toedracht van het overlijden van de soldaat. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/max-2015

Steun op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 Promised Land

Promised Land, Steve Butler (Matt Damon) is een verkoper bij een aardgasbedrijf. Hij komt samen met zijn collega Sue Thomason (McDormand) in een landelijk plaatsje waar het bedrijf nieuwe bronnen wil aanboren. Het stadje is hard getroffen door de ...

Steve Butler (Matt Damon) is een verkoper bij een aardgasbedrijf. Hij komt samen met zijn collega Sue Thomason (McDormand) in een landelijk plaatsje waar het bedrijf nieuwe bronnen wil aanboren. Het stadje is hard getroffen door de economische malaise van de afgelopen jaren en de twee buitenstaanders zien kansen dat de lokale bevolking hun zakelijk aanbod zal aanvaarden. Wat een eenvoudige taak lijkt voor het duo, wordt echter bemoeilijkt door de enorm gerespecteerde leraar Frank Yates (Hal Holbrook), die gesteund wordt door de campagneleider Dustin Noble (John Krasinski).

Vandaag | 08:20 The A-Team

Seizoen 3 - Knights of the Road Robert Corson en zijn jonge, dynamische dochtertje Jenny werken keihard om van hun garage en depannageservice een bloeiende zaak te maken. Ze worden echter voortdurend gehinderd en gepest door de mannetjes van concurrent Walt Tyler die alleenheerser wil zijn in de regio. Tyler gebruikt daartoe alle mogelijke drukkingsmiddelen, van verbaal en fysiek geweld tot sabotage. Jenny kan het niet langer meer aanzien en vraagt het A-Team om steun.

Vandaag | 10:35 Coriolanus

Coriolanus, een gewaardeerde én gevreesde Romeinse generaal, moet niet veel hebben van de stad Rome en van zijn medeburgers. Zijn dominante en ambitieuze moeder wil echter dat hij alles in het werk stelt om de machtige positie van consul te ...

Coriolanus, een gewaardeerde én gevreesde Romeinse generaal, moet niet veel hebben van de stad Rome en van zijn medeburgers. Zijn dominante en ambitieuze moeder wil echter dat hij alles in het werk stelt om de machtige positie van consul te bereiken. Maar de trotse Coriolanus wil niet kruipen voor het gepeupel om stemmen te winnen. Als het volk weigert hem te steunen, is Corolianus woedend en veroorzaakt hij een ware opstand. Uiteindelijk wordt hij verbannen uit Rome. Al snel daarna sluit de held in ballingschap een pact met zijn gezworen vijand Tullus Aufidius om wraak te kunnen nemen op de stad.

Vandaag | 14:00 Is Genesis History

Mag je uitgaan van de zesdaagse schepping zoals die in het Bijbelboek Genesis is beschreven? In deze meeslepende documentaire gaat dr. Del Tackett in gesprek met dertien wetenschappers, experts in hun eigen vakgebied. Hij ging op zoek naar informatie die Genesis ondersteunt, op het gebied van biologie, geologie, sterrenkunde, geschiedenis en Hebreeuws. Tacketts zoektocht brengt hem door bergen en valleien, langs laboratoria en dino-opgravingen, onder water, in de aardkorst en tussen de sterren. Zo kon hij antwoord geven op die ene vraag: is Genesis geschiedenis?

Vandaag | 17:46 CMIM - Eerste Ronde - David Tayloe

Tenor David Tayloe (VS, 1987) wordt begeleid door Mark Bilyeu tijdens de eerste ronde van de Lieder-competitie van het Concours musical international de Montréal van 2018 (CMIM). Op het programma staan Im Früling (D. 882) van Schubert, Gerald Finzi’s The Sigh (A Young Man’s Exhortation, Op. 14/7), Der Tambour (uit Mörike-Lieder) van Wolf en Poulencs Bleuet (FP. 102). Het Concours musical international de Montréal trekt jaarlijks duizenden toeschouwers naar de concertzalen, alsook vele luisteraars via radio of internet. Het concours ambieert om jonge musici te ontdekken en ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om hun talent te etaleren. Het is het enige internationale concours in Noord-Amerika dat jaarlijks wordt georganiseerd en presenteert drie verschillende disciplines (zang, viool en piano) die ieder jaar worden gerouleerd.

Vandaag | 23:25 CMIM - Eerste Ronde - Suzanne Fischer

Sopraan Suzanne Fischer (Verenigd Koninkrijk, 1987) wordt begeleid door Jonathan Ware tijdens de eerste ronde van de Lieder-competitie van het Concours musical international de Montréal van 2018 (CMIM). Op het programma staan Schuberts Gretchen am Spinnrad (D. 118), Alfred Bachelets Chère nuit en Brittens O Waly, Waly. Het Concours musical international de Montréal trekt jaarlijks duizenden toeschouwers naar de concertzalen, alsook vele luisteraars via radio of internet. Het concours ambieert om jonge musici te ontdekken en ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om hun talent te etaleren. Het is het enige internationale concours in Noord-Amerika dat jaarlijks wordt georganiseerd en presenteert drie verschillende disciplines (zang, viool en piano) die ieder jaar worden gerouleerd.

Morgen | 00:51 Vranckx

Een team van Belgische architecten trekt naar Noord-Irak om er een centrum voor traumatherapie te bouwen met duurzame tenten. Nomaden Lotte Knaepen en Lisa Matthys gaan mee. Ze willen kennis maken met de kinderen die er later terecht zullen kunnen. Die hebben veel gezien en meegemaakt, maar Lotte en Lisa willen vooral focussen op hun creativiteit, moed en veerkracht. Een reportage van Lotte Knaepen en Lisa Matthys © 2020 Met steun van het Fonds Pascal Decroos

Morgen | 01:30 Malaika

Aflevering 18 Robin wordt geconfronteerd met de dood van een bewoner. Hij is blij met de steun van Zoë en dat leidt tot een intiem moment. Esra krijgt bijzondere reacties op haar profiel op een datingsite en hoopt dat de ware jakob ertussen zit. Corien is bang voor Hanneke nu zij weet van Hiddes overspel.

Morgen | 08:15 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Morgen | 19:30 Vranckx

Een team van Belgische architecten trekt naar Noord-Irak om er een centrum voor traumatherapie te bouwen met duurzame tenten. Nomaden Lotte Knaepen en Lisa Matthys gaan mee. Ze willen kennis maken met de kinderen die er later terecht zullen kunnen. Die hebben veel gezien en meegemaakt, maar Lotte en Lisa willen vooral focussen op hun creativiteit, moed en veerkracht. Een reportage van Lotte Knaepen en Lisa Matthys © 2020 Met steun van het Fonds Pascal Decroos

Morgen | 21:00 Over water

Seizoen 2 - Goede raad Carl belandt met Ritje in het hospitaal en krijgt daar heel slecht nieuws te horen. Dat verbergt hij voorlopig voor Marjan, die nu zelf Michielsen NV probeert te leiden, maar dat niet gecombineerd krijgt met haar galerij. Van Cauwenberghe is er om haar te steunen, al heeft hij haar liever weg van de haven, gezien de campagne die hij daar voert. Wanneer ook John een list bedenkt om Michielsen NV van haar over te nemen, vecht ze terug. Intussen plannen Carl en Ritje een heel ingrijpend gesprek met Ella.

Morgen | 21:10 Over water (open audiodescriptie)

Seizoen 2 - Goede raad Carl belandt met Ritje in het hospitaal en krijgt daar heel slecht nieuws te horen. Dat verbergt hij voorlopig voor Marjan, die nu zelf Michielsen NV probeert te leiden, maar dat niet gecombineerd krijgt met haar galerij. Van Cauwenberghe is er om haar te steunen, al heeft hij haar liever weg van de haven, gezien de campagne die hij daar voert. Wanneer ook John een list bedenkt om Michielsen NV van haar over te nemen, vecht ze terug. Intussen plannen Carl en Ritje een heel ingrijpend gesprek met Ella.

Overmorgen | 01:01 Paw Patrol

Burgemeester Humdinger vindt het te druk op het strand en verzint een plan om het strand helemaal voor zichzelf te krijgen. // De pier kan door een gebroken steunpaal in het water vallen.

Overmorgen | 07:50 Impact of Murder

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Dragged To Hell: De jeugdliefde van Amanda Storms wordt na hun huwelijk gewelddadig. Wanneer hij zijn biezen pakt, krijgt ze steun van een vriend. Maar op een duistere nacht breekt de hel los.

Overmorgen | 11:27 Are You the One?

Chris T. zet het prijzengeld van een miljoen dollar op het spel doordat hij Shanley niet met rust kan laten. Als Ryans dagboeken verdwijnen, wordt hij gesteund door Kayla, die op haar beurt steun vindt bij Wes.

Overmorgen | 20:10 The Big Bang Theory

Sheldon heeft onder dwang vakantie moeten nemen. Tijdens zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door met Penny. Zij heeft immers net ontslag genomen, maar Leonard heeft er moeite mee om haar daarin te steunen. Intussen roept Bernadette de hulp in van Stuart om een stripboek van Howard te herstellen. De vraag is maar of hij iets zal merken van het bricoleerwerk.

Overmorgen | 20:27 Vicious

Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash heeft een baan bij een hippe nachtclub en nodigt Freddie en Stuart uit. Zij gaan samen met Penelope en Mason naar de nachtclub waar Freddie in de smaak valt bij het jonge volk. Aangezien Violet in Argentinië bij haar nieuwe vriend is, zoekt Stuart steun bij Penelope.

Di 3 maart 2020 | 01:17 Vicious

Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash heeft een baan bij een hippe nachtclub en nodigt Freddie en Stuart uit. Zij gaan samen met Penelope en Mason naar de nachtclub waar Freddie in de smaak valt bij het jonge volk. Aangezien Violet in Argentinië bij haar nieuwe vriend is, zoekt Stuart steun bij Penelope.

Di 3 maart 2020 | 09:02 CMIM - Finale - Julien van Mellaerts

Bariton Julien van Mellaerts (Nieuw-Zeeland/Verenigde Staten, 1988) wordt begeleid door João Araújo tijdens de finale van de Lieder-competitie van het Concours musical international de Montréal van 2018 (CMIM). Op het programma staan Richard Strauss’ Traum durch die Dämmerung, Op. 29/1, Mondnacht en Frühlingsnacht uit Schumann’ Liederkreis. Gevolgd door Leslie Adams’ For You There is No Song en Genius Child van Robert Owens. Van Mellaerts sluit de competitie af met Trois ballades de François Villon (L. 119) van Debussy. Het Concours musical international de Montréal trekt jaarlijks duizenden toeschouwers naar de concertzalen, alsook vele luisteraars via radio of internet. Het concours ambieert om jonge musici te ontdekken en ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om hun talent te etaleren. Het is het enige internationale concours in Noord-Amerika dat jaarlijks wordt georganiseerd en presenteert drie verschillende disciplines (zang, viool en piano) die ieder jaar worden gerouleerd.

Di 3 maart 2020 | 20:05 The Zoo: San Diego

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Welcome To Our World: Twee grote dierentuinen in San Diego bieden een inkijkje bij hun dieren, verzorgers en dierenartsen, waarbij ook uitleg wordt gegeven over de projecten die de organisaties steunen.

Di 3 maart 2020 | 20:05 The Zoo: San Diego

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Welcome To Our World: Twee grote dierentuinen in San Diego bieden een inkijkje bij hun dieren, verzorgers en dierenartsen, waarbij ook uitleg wordt gegeven over de projecten die de organisaties steunen.

Di 3 maart 2020 | 23:26 CMIM - Eerste Ronde - Anush Hovhannisyan

Sopraan Anush Hovhannisyan (Armenië, 1986) wordt begeleid door Martin Dubé tijdens de eerste ronde van de Aria-competitie van het Concours musical international de Montréal van 2018 (CMIM). Op het programma staan Bel raggio lusinghier uit Rossini’s Semiramide, Frühling uit Richard Strauss’ Vier letzte Lieder en Al destin, che la minaccia uit Mozarts opera seria Mitridate, Re di Ponto (K. 87). Het Concours musical international de Montréal trekt jaarlijks duizenden toeschouwers naar de concertzalen, alsook vele luisteraars via radio of internet. Het concours ambieert om jonge musici te ontdekken en ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om hun talent te etaleren. Het is het enige internationale concours in Noord-Amerika dat jaarlijks wordt georganiseerd en presenteert drie verschillende disciplines (zang, viool en piano) die ieder jaar worden gerouleerd.

Wo 4 maart 2020 | 02:15 Tuvalu

04/03 - Tuvalu is de naam van een eiland waar Anton van droomt om naar te ontsnappen een droom die waarschijnlijk niet uitkomt, aangezien hij als onderhoudsman werkt in het vervallen zwembad van zijn vader. Het bad is al jaren verlaten, maar Anton ...

Tuvalu is de naam van een eiland waar Anton van droomt om naar te ontsnappen - een droom die waarschijnlijk niet uitkomt, aangezien hij als onderhoudsman werkt in het vervallen zwembad van zijn vader. Het bad is al jaren verlaten, maar Anton weet zijn blinde vader ervan te overtuigen dat het nog steeds populair is. Wanneer Antons ondernemende broer Gregor een plan opstelt om het gebouw te laten slopen en als onroerend goed te verkopen, moet Anton de hulp inroepen van de weinige vaste klanten die het zwembad steunen, onder anderen zijn oude vriendin Eva.

Wo 4 maart 2020 | 16:59 CMIM - Eerste Ronde - Carolyn Sproule

Mezzosopraan Carolyn Sproule (Canada, 1988) wordt begeleid door Martin Dubé tijdens de eerste ronde van de Aria-competitie van het Concours musical international de Montréal van 2018 (CMIM). Op het programma staan Richard Strauss’ Wie du warst! (Der Rosenkavalier), Saint-Saëns’ Printemps qui commence (Samson et Dalila) en Ah quando all’ ara scorgemi uit Donizetti’s Maria Stuarda. Het Concours musical international de Montréal trekt jaarlijks duizenden toeschouwers naar de concertzalen, alsook vele luisteraars via radio of internet. Het concours ambieert om jonge musici te ontdekken en ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om hun talent te etaleren. Het is het enige internationale concours in Noord-Amerika dat jaarlijks wordt georganiseerd en presenteert drie verschillende disciplines (zang, viool en piano) die ieder jaar worden gerouleerd.

Wo 4 maart 2020 | 20:00 Air Crash Investigation

Eigenaar Niki Lauda van Lauda Air ondersteunt het onderzoeksteam om te achterhalen waarom vlucht 004 na een duikvlucht neerstortte.

Wo 4 maart 2020 | 20:30 Promised Land

04/03 - Promised Land, Steve Butler (Matt Damon) is een verkoper bij een aardgasbedrijf. Hij komt samen met zijn collega Sue Thomason (McDormand) in een landelijk plaatsje waar het bedrijf nieuwe bronnen wil aanboren. Het stadje is hard getroffen ...

Steve Butler (Matt Damon) is een verkoper bij een aardgasbedrijf. Hij komt samen met zijn collega Sue Thomason (McDormand) in een landelijk plaatsje waar het bedrijf nieuwe bronnen wil aanboren. Het stadje is hard getroffen door de economische malaise van de afgelopen jaren en de twee buitenstaanders zien kansen dat de lokale bevolking hun zakelijk aanbod zal aanvaarden. Wat een eenvoudige taak lijkt voor het duo, wordt echter bemoeilijkt door de enorm gerespecteerde leraar Frank Yates (Hal Holbrook), die gesteund wordt door de campagneleider Dustin Noble (John Krasinski).

Wo 4 maart 2020 | 23:45 The Zoo: San Diego

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Welcome To Our World: Twee grote dierentuinen in San Diego bieden een inkijkje bij hun dieren, verzorgers en dierenartsen, waarbij ook uitleg wordt gegeven over de projecten die de organisaties steunen.

Wo 4 maart 2020 | 23:45 The Zoo: San Diego

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Welcome To Our World: Twee grote dierentuinen in San Diego bieden een inkijkje bij hun dieren, verzorgers en dierenartsen, waarbij ook uitleg wordt gegeven over de projecten die de organisaties steunen.

Do 5 maart 2020 | 09:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Do 5 maart 2020 | 13:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Do 5 maart 2020 | 18:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Do 5 maart 2020 | 21:00 Being Me

Documentaire over jonge transgenders in Australië. Kinderen hebben het moeilijk als ze weten dat ze in het verkeerde lichaam zitten. Isabelle en Jamie krijgen alle steun van hun ouders, Paige Eliott Phoenix moest het doen zonder die steun. Behalve dat moet ook de rechter bepalen of ze in de puberteit al met de behandeling mogen beginnen.

Do 5 maart 2020 | 21:45 Samba IMDb: 6.7

05/03 - IMDB * 6.7 - Samba is een Franse drama en komediefilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Olivier Nakache en Éric Toledano (bekend van de prachtige film 'Intouchables'). Met onder andere Omar Sy en Charlotte Gainsbourg in ...

Samba is een Franse drama- en komediefilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Olivier Nakache en Éric Toledano (bekend van de prachtige film 'Intouchables'). Met onder andere Omar Sy en Charlotte Gainsbourg in de hoofdrol. Hoofdpersonage 'Samba' is een Senegalese man die reeds tien jaar in Frankrijk woont en leeft van slechte bijbaantjes. Alice, een ambtenaar, heeft last van een burn-out. Terwijl Samba op allerlei manieren een verblijfsvergunning probeert te krijgen, probeert Alice vrijwilligerswerk te doen bij een vrijwilligersorganisatie die mensen zonder verblijfsvergunning of status ondersteunt. Beiden willen ze uit hun precaire situatie komen, tot op een dag hun pad zich kruist. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/samba

Vr 6 maart 2020 | 00:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Episode 7: HMS Ark Royal neemt deel aan een grote oefening met de Amerikaanse marine. De opdracht is om luchtsteun te bieden en de landing van de mariniers in het oorlogsgebied te begeleiden.

Vr 6 maart 2020 | 01:29 Being Me

Documentaire over jonge transgenders in Australië. Kinderen hebben het moeilijk als ze weten dat ze in het verkeerde lichaam zitten. Isabelle en Jamie krijgen alle steun van hun ouders, Paige Eliott Phoenix moest het doen zonder die steun. Behalve dat moet ook de rechter bepalen of ze in de puberteit al met de behandeling mogen beginnen.

Vr 6 maart 2020 | 07:55 Ella

Op de persconferentie krijgen Ella en Nicolas steun uit onverwachte hoek. De ouders van Nicolas leggen hun ruzie bij en keren terug naar Monaco. Na een gesprek met Norbert neemt juffrouw Linda een beslissing over het huwelijksaanzoek van Jasper. Anthony treedt op tijdens de persconferentie. Clio gaat Jens bezoeken en wordt daar herkend door dokter Arends.

Vr 6 maart 2020 | 08:26 CMIM - Finale - Clara Osowski

Mezzosopraan Clara Osowski (Verenigde Staten, 1986) wordt begeleid door Olivier Godin tijdens de finale van de Lieder-competitie van het Concours musical international de Montréal van 2018 (CMIM). Op het programma staan Schuberts An Sylvia (D. 891), La mort d’Ophélie (H. 92A) van Berlioz en Abschied von Frankreich en Gebet uit Schumanns Gedichte der Königin Maria Stuart, Op. 135. Osowski vervolgd met Robert Flemings liederencyclys The Confession Stone (Songs of Mary), waarna ze de competitive afsluit met Schuberts Die junge Nonne D. 828 en A Prayer to Saint Catherine van Virgil Thomson. Het Concours musical international de Montréal trekt jaarlijks duizenden toeschouwers naar de concertzalen, alsook vele luisteraars via radio of internet. Het concours ambieert om jonge musici te ontdekken en ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om hun talent te etaleren. Het is het enige internationale concours in Noord-Amerika dat jaarlijks wordt georganiseerd en presenteert drie verschillende disciplines (zang, viool en piano) die ieder jaar worden gerouleerd.

Vr 6 maart 2020 | 19:35 Teen Mom OG

Amber heeft steun aan haar familie terwijl ze uitzoekt wat ze met Matt moet. Ryan is vroeg klaar met afkicken en wil Bentley zien. Catelynn is bang dat als ze weer zwanger wordt, ze post-partumdepressie krijgt. Farrah zoekt een huis in LA.

Vr 6 maart 2020 | 19:44 CMIM - Eerste Ronde - John Brancy

Bariton John Brancy (Verenigde Staten, 1988) wordt begeleid door Peter Dugan tijdens de eerste ronde van de Lieder-competitie van het Concours musical international de Montréal van 2018 (CMIM). Op het programma staan Gerald Finzi’s Channel Firing (uit ‘Before and after Summer’, Op. 16), Schuberts Nachtstück (D.672) and Noël des enfants qui n’ont plus de maison (L. 139) van Debussy. Het Concours musical international de Montréal trekt jaarlijks duizenden toeschouwers naar de concertzalen, alsook vele luisteraars via radio of internet. Het concours ambieert om jonge musici te ontdekken en ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om hun talent te etaleren. Het is het enige internationale concours in Noord-Amerika dat jaarlijks wordt georganiseerd en presenteert drie verschillende disciplines (zang, viool en piano) die ieder jaar worden gerouleerd.

Za 7 maart 2020 | 00:35 Look Away

07/03 - Look Away, Maria heeft het niet makkelijk. Op school wordt ze gepest door haar klasgenoten, en thuis voelt ze zich niet begrepen door haar ouders. Op een dag ontdekt ze in haar spiegelbeeld haar tweelingzus, die is gestorven bij hun ...

Maria heeft het niet makkelijk. Op school wordt ze gepest door haar klasgenoten, en thuis voelt ze zich niet begrepen door haar ouders. Op een dag ontdekt ze in haar spiegelbeeld haar tweelingzus, die is gestorven bij hun geboorte. Ze kent alle geheimen, angsten en zorgen van Maria en is in de eerste instantie haar steun en toeverlaat. Langzaam maar zeker wil haar tweelingzus echter de problemen zelf oplossen en neemt ze de controle over. Onzeker als Maria is, stemt ze daarmee in en ze wisselen van kant. Maria zit gevangen in de spiegel en moet machteloos toekijken hoe haar tweelingzus wraak neemt op alle mensen in haar omgeving...

Za 7 maart 2020 | 03:00 Ella

Op de persconferentie krijgen Ella en Nicolas steun uit onverwachte hoek. De ouders van Nicolas leggen hun ruzie bij en keren terug naar Monaco. Na een gesprek met Norbert neemt juffrouw Linda een beslissing over het huwelijksaanzoek van Jasper. Anthony treedt op tijdens de persconferentie. Clio gaat Jens bezoeken en wordt daar herkend door dokter Arends.

Za 7 maart 2020 | 17:12 CMIM - Eerste Ronde - Gemma Summerfield

Sopraan Gemma Summerfield (Verenigd Koninkrijk, 1990) wordt begeleid door Sebastian Wybrew tijdens de eerste ronde van de Lieder-competitie van het Concours musical international de Montréal van 2018 (CMIM). Op het programma staan Schuberts Ganymed (D. 544), Brittens Fish in the Unruffled Lakes en Poème d’un jour, Op. 21 van Fauré. Het Concours musical international de Montréal trekt jaarlijks duizenden toeschouwers naar de concertzalen, alsook vele luisteraars via radio of internet. Het concours ambieert om jonge musici te ontdekken en ondersteunen en biedt hen de mogelijkheid om hun talent te etaleren. Het is het enige internationale concours in Noord-Amerika dat jaarlijks wordt georganiseerd en presenteert drie verschillende disciplines (zang, viool en piano) die ieder jaar worden gerouleerd.

 Meer

Steun gemist

Eerder Vandaag | 01:27 Holebikort op OUTtv: Half Life

Beter levenslang als aidslijder steun trekken dan van de honger omkomen. Deze film maakt onderdeel uit van de selectie van het Holebi filmfestival 2015.

Gisteren 16:05 Impact of Murder

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Dragged To Hell: De jeugdliefde van Amanda Storms wordt na hun huwelijk gewelddadig. Wanneer hij zijn biezen pakt, krijgt ze steun van een vriend. Maar op een duistere nacht breekt de hel los.

Gisteren 08:45 The Bélier Family

Gisteren - The Bélier Family, In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de ...

In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin kan weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.

Eergisteren 11:59 Ink Master Redemption

Twee boze canvassen keren terug naar de shop met steun van hun familie om de artiesten te confronteren. Kunnen Nick D'Angelo en Robbie Ripoll hun emoties opzij zetten voor een tweede kans?

Eergisteren 08:54 Vicious

Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash heeft een baan bij een hippe nachtclub en nodigt Freddie en Stuart uit. Zij gaan samen met Penelope en Mason naar de nachtclub waar Freddie in de smaak valt bij het jonge volk. Aangezien Violet in Argentinië bij haar nieuwe vriend is, zoekt Stuart steun bij Penelope.