Steen op tv (tv-tip)

Morgen | 20:20 Terug: Project Rembrandt

Morgen - Informatief, Vanavond start een nieuw seizoen van Project Rembrandt, waarin amateurschilders het tegen elkaar ...

Vanavond start een nieuw seizoen van Project Rembrandt, waarin amateurschilders het tegen elkaar opnemen. Ze krijgen een half jaar om het oude ambacht van kunstschilder onder de knie te krijgen. De afleveringen zijn elke zondag rond 20:25 uur op NPO 1. Kans In de eerste aflevering krijgen dertig mensen de kans om bij de tien talenten te komen die gecoacht gaan worden door bevlogen docenten. Zo krijgen ze de kans hun talent in figuratieve kunst te ontdekken of verder te ontwikkelen. Opdrachten Iedere aflevering moeten de amateurschilders opdrachten uitvoeren, waarbij ze de grote meesters als Rembrandt, Van Gogh en Vermeer niet kopiëren en imiteren, maar hun werk erdoor laten inspireren en zo hun eigen stijl ontwikkelen. Jury De jury, met daarin Pieter Roelofs, hoofd Schilder- en Beeldhouwkunst bij het Rijksmuseum en gespecialiseerd in 17de-eeuwse Nederlandse schilderkunst, en Lita Cabellut, kunstenares, bepaalt wie er doorgaat en wie er afvalt. Annechien Steenhuizen presenteert het programma.

Je vindt hier de programma's van Steen op tv We hebben de volgende programma's voor Steen Terug: Project Rembrandt: Morgen - Informatief, Vanavond start een nieuw seizoen van Project Rembrandt, waarin amateurschilders het tegen elkaar. Paw Patrol: Animatie, Seizoen 4 Aflevering 17 Pups Redden een Ruimtesteen / Pups Redden een Goede Burgemeester Het alienkindje laat. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 1 van 8 Dead Man's Eleven: Part 1 Deel 1/2. Er doet zich een tragedie voor voor Robert. Hostile Planet: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 Mountains In de hoogste bergen zijn ijzersterke dieren zoals sneeuwluipaarden,. Steenrijk, Straatarm: Amusement, Seizoen 4 Driesterrenchef Jacob Jan Boerma en zijn vrouw Kim ruilen met de familie Talsma uit het Friese. Paw Patrol: Animatie, Seizoen 4 Aflevering 17 Pups Redden een Ruimtesteen / Pups Redden een Goede Burgemeester Het alienkindje laat. Blaze en de Monsterwielen: Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 15 De vliegende leeuw Blaze en AJ ontmoeten Roarian, een vliegende leeuw. Hij heeft een. Hunting Nazi Treasures: History, Educatief, Seizoen 1 Aflevering 7 van 8 Blood Treasure De oorlog tussen de nazi's en de Sovjet Unie leidde tot. Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 15 MegaMiauw en SuperLucha redden opnieuw! / Wrevelsteeltje Een magische spiegelsteen. Midsomer Murders: Morgen - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 1 van 8 Dead Man's Eleven: Part 1 Deel 1/2. Er doet zich een tragedie voor. Op1: Annechien Steenhuizen, Ernst Kuipers en meer: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen. Op Jacht Naar De Kroon: Amusement, Reality, Seizoen 2 Aflevering 5 De zoektocht naar Miss Nederland 2020 wordt afgesloten met een spetterende. Marvel's Avengers Assemble: Serie, Jeugd, De Leeftijd van Tony Stark De Tijd Steen hecht zich aan de arc reactor van Tony Stark, waardoor hij. Marvel's Avengers Assemble: Serie, Jeugd, De Leeftijd van Tony Stark De Tijd Steen hecht zich aan de arc reactor van Tony Stark, waardoor hij.

Steen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 07:45 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 22 van 26 - Het zonnevolk - KRO-NCRV Leo denkt dat hij de uitverkorene is van het zonnevolk en dat de zon alleen naar hem zal luisteren. De vrienden gaan op zoek naar de zonnesteen.

Morgen | 08:56 Marvel's Avengers Assemble

Koppen Tegen Elkaar Er staat een flinke uitdaging te wachten voor de Avengers, wanneer M.O.D.O.K. met de Gedachten Steen de controle over S.H.I.E.L.D. overneemt en de Avengers van lichaam laat wisselen!

Morgen | 09:00 Levende Steen Ministries

Seizoen 20192020 - Aflevering 73 van 91 Kerkdienst van de Levende Steen Gemeente uit Spijkenisse met een preek en liederen voor jong en oud.

Morgen | 13:00 Steenrijk, straatarm UK

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 4 De rijke familie Bentley ruilt hun imposante herenhuis met vier slaapkamers en luxe auto's in voor het leven in het kleine, gehuurde huis van de hardwerkende, alleenstaande moeder van vier Angela Carter-Begbie.

Overmorgen | 15:30 Op1: Annechien Steenhuizen, Ernst Kuipers en meer

Overmorgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen van ‘Project Rembrandt’ Vorig jaar was het een kijkcijferhit: Project Rembrandt, de talentenjacht waarin de beste Nederlandse amateurschilder werd gezocht. Niet alleen de deelnemers, maar ook de kijkers kwamen veel te weten over de genialiteit van de wereldberoemde kunstschilder Rembrandt van Rijn. Aankomende zondag begint een nieuw seizoen. Bij Op1 schuiven journalist en presentatrice Annechien Steenhuizen en kunstenares en jurylid Lita Cabellut aan om erover te vertellen. Tamara van Ark, Ernst Kuipers en Peter Paul van Benthem over de oplopende coronacijfers Het aantal besmettingen is voor het eerst boven de 10.000 en ook de ziekenhuisopnames lopen op. De reguliere zorg staat steeds verder onder druk; de eerste patiënten zijn vandaag per helikopter naar Duitse ziekenhuizen gevlogen. Wie beslist eigenlijk welke patiënt wordt overgebracht? Hoe lang nog voordat de reguliere zorg instort? En welk beleid is nodig om te voorkomen dat een tweede golf in een tsunami verandert? We bespreken het vanavond bij Op1 met de minister voor Medische Zorg Tamara van Ark, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, Ernst Kuipers en met Peter Paul van Benthem, voorzitter van de Federatie Medisch Specialisten. Thomas Acda over zijn liefde voor Amerika en zijn nieuwe boek ‘Scenario’ Theatermaker, zanger, acteur, schrijver… De veelzijdige Thomas Acda is gek op Amerika. Hij reisde door 35 staten en slenterde door de straten van New York. De inspiratie vloeide voor zijn nieuwste boek ‘Scenario’, een verhaal dat zich niet toevallig afspeelt in de Verenigde Staten. Vanavond schuift Acda aan bij Op1. Sahar Meradji, Boaz en Mulu over de documentaireserie ‘Verdoofd’ In Nederland zijn naar schatting ruim 1,2 miljoen mensen verslaafd aan drank of drugs. In de serie ‘Verdoofd’ volgt documentairemaker Sahar Meradji vier mensen in hun strijd tegen deze heftige verslavingen. Hoe ziet hun leven eruit? En lukt het ze om de vicieuze cirkel te doorbreken? Vanavond bij Op1 schuift Sahar aan, samen met Boaz en Mulu, wiens strijd tegen drugs gevolgd werd in de documentaire.

Overmorgen | 16:10 Zeg 'ns AAA

Seizoen 7 - Aflevering 9 van 21 - Zwartkijken - BNNVARA Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg. Publiekslieveling is huishoudster Mien Dobbelsteen, die zich overal mee bemoeit in haar Amsterdams accent. Vaste uitspraken uit de serie zoals 'Met de assistente van dokter Van de Ploeg' bij het opnemen van de telefoon, en Het is kwart over acht...geweest!'' als het ontbijt klaar is, worden legendarisch.

Di 27 oktober 2020 | 11:30 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 52 - Twee Pommen - KRO-NCRV Pim en Pom zitten op het dak en kijken naar de sterrenhemel. Pim klimt op de schoorsteen om een ster te plukken. Hij verliest z'n evenwicht en valt door de schoorsteen. Door het roet is hij nu net zo zwart als Pom. Pim herkent zichzelf niet meer en Pom begrijpt er ook helemaal niets van: er zijn ineens twee zwarte katten! Samen gaan ze in huis op zoek naar Pim. Maar hij is nergens te vinden. Er blijft nog een plek over: het dak, daar zagen ze Pim voor het laatst. Op het dak aangekomen is de teleurstelling groot. Pim is hier ook niet. Maar wanneer het gaat regenen spoelt het roet van het vachtje van Pim en is ie gelukkig weer terug! Hoera!

Di 27 oktober 2020 | 16:10 Zeg 'ns AAA

Seizoen 7 - Aflevering 10 van 21 - Hoofdluis - BNNVARA Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg. Publiekslieveling is huishoudster Mien Dobbelsteen, die zich overal mee bemoeit in haar Amsterdams accent. Vaste uitspraken uit de serie zoals 'Met de assistente van dokter Van de Ploeg' bij het opnemen van de telefoon, en Het is kwart over acht...geweest!'' als het ontbijt klaar is, worden legendarisch.

Steen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:49 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Pups Redden een Ruimtesteen / Pups Redden een Goede Burgemeester Het alienkindje laat een ruimtesteen achter bij de pups. Maar deze steen blijkt te kunnen lopen en praten. // Burgemeester Goodway gaat kamperen. Burgemeester Humdinger neemt stiekem haar werk over in de Avonturenbaai.

Vandaag | 16:45 Midsomer Murders

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 8 - Dead Man's Eleven: Part 1 Deel 1/2. Er doet zich een tragedie voor voor Robert Cavendish, aanvoerder van het Fletcher Cross Cricket-team als het lichaam van zijn vermiste vrouw in de buurt van een oude steengroeve wordt gevonden.

Vandaag | 17:06 Hostile Planet

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Mountains In de hoogste bergen zijn ijzersterke dieren zoals sneeuwluipaarden, steenarenden, berggeiten en gelada's bestand tegen extreem weer, voedselschaarste en gebrek aan zuurstof. Presentatie: Bear Grylls.

Vandaag | 18:40 Steenrijk, Straatarm

Seizoen 4 Driesterrenchef Jacob Jan Boerma en zijn vrouw Kim ruilen met de familie Talsma uit het Friese Beetgum. Hoe bevalt het de familie Boerma om hun luxeleven een week lang in te leveren? En hoe reageert de familie Talsma als ze kunnen proeven van de heerlijkheden die het leven in Berg en Bosch te bieden heeft?

Vandaag | 18:43 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Pups Redden een Ruimtesteen / Pups Redden een Goede Burgemeester Het alienkindje laat een ruimtesteen achter bij de pups. Maar deze steen blijkt te kunnen lopen en praten. // Burgemeester Goodway gaat kamperen. Burgemeester Humdinger neemt stiekem haar werk over in de Avonturenbaai.

Vandaag | 20:47 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 15 - De vliegende leeuw Blaze en AJ ontmoeten Roarian, een vliegende leeuw. Hij heeft een mooie zonnesteen die Crusher ook wel wil hebben. Als Crusher zijn zonnesteen steelt, blijkt dat vreselijke gevolgen te hebben voor Roarian. Blaze en AJ gaan erachteraan!

Vandaag | 21:55 Hunting Nazi Treasures

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 - Blood Treasure De oorlog tussen de nazi's en de Sovjet-Unie leidde tot miljoenen doden, maar ook tot twee mysteries. Het team zoekt de Barnsteenkamer en een fortuin aan vermiste meesterwerken uit Berlijnse musea.

Morgen | 00:37 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Seizoen 1 - Aflevering 15 - MegaMiauw en SuperLucha redden opnieuw! / Wrevelsteeltje Een magische spiegelsteen creëert een tweede Felicity die in alles het tegenovergestelde is van de echte Felicity. // Felicity wil met haar katcenera vieren dat ze geen kleine kitten meer is, maar Wrevelsteeltje komt het feest bijna verpesten.

Morgen | 06:00 Midsomer Murders

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 8 - Dead Man's Eleven: Part 1 Deel 1/2. Er doet zich een tragedie voor voor Robert Cavendish, aanvoerder van het Fletcher Cross Cricket-team als het lichaam van zijn vermiste vrouw in de buurt van een oude steengroeve wordt gevonden.

Morgen | 07:15 Beestig

Seizoen 2 Joshua maakt een wilde rit door de modder, hij legt uit waarom geiten flauwvallen en verzorgt een ander soort hond dan gewoonlijk: de zeehondjes in Blankenberge. In Gent woont 'influencerhond' Dirk - Dirkie voor de vrienden. De schattige labradoodle heeft een pittig karakter, maar de liefde tussen Dirkie en zijn baasje Julie Van den Steen is groot.

Morgen | 08:56 Marvel's Avengers Assemble

Koppen Tegen Elkaar Er staat een flinke uitdaging te wachten voor de Avengers, wanneer M.O.D.O.K. met de Gedachten Steen de controle over S.H.I.E.L.D. overneemt en de Avengers van lichaam laat wisselen!

Morgen | 12:05 Foxcatcher IMDb: 7.0

Morgen - IMDB * 7.0 - Film, Foxcatcher is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Bennett Miller. De hoofdrollen worden vertolkt door Channing Tatum, Steve Carell en Mark Ruffalo. Olympisch worstelkampioen ...

Foxcatcher is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Bennett Miller. De hoofdrollen worden vertolkt door Channing Tatum, Steve Carell en Mark Ruffalo. Olympisch worstelkampioen Mark Schultz wordt na een lezing benaderd door de excentrieke multimiljonair John du Pont. Hij wil Mark samen met zijn broer Dave inlijven bij het worstelteam dat hij sponsort en waarvoor hij een trainingscenter heeft gebouwd op zijn landgoed. Dave gaat om familiale redenen niet in op het aanbod en Mark verhuist alleen naar Pennsylvania. De jongste van de Schulz-broers krijgt een intense band met de excentrieke John Du Pont, maar hoe langer Mark bij deze steenrijke man op zijn domein woont, hoe meer hij verstrikt raakt in een web van paranoia en verraad. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/foxcatcher

Morgen | 12:35 Forever

Seizoen 1 - Dead Men Tell Long Tales Henry en Jo proberen uit te zoeken wie de eigenaar van een bedrijf dat zoekt naar verloren gewaande schatten heeft vermoord. Een van de verdachten, een charmante en steenrijke ondernemer, laat zijn oog op Jo vallen. Adam duikt opnieuw op. Hij beweert een manier te hebben gevonden om hem en Henry van hun onsterfelijkheid af te helpen.

Morgen | 13:35 Die Wüstenlöwen der Namib - Aufbruch und Wiederkehr

Aflevering 2 van 2 Die Filmer Will und Lianne Steenkamp beobachteten in der Namib-Wüste über einen Zeitraum von zwei Jahren Löwen. Diesmal hatten sie fünf Männchen im Visier, die sich vor Kurzem von ihren Müttern abgesetzt hatten. Der Überlebenskampf in der Wüste ist für die Raubkatzen nicht weniger gefährlich als für ihre Beutetiere. Derweil hat eine der Mütter wieder Junge zur Welt gebracht - allesamt Weibchen.

Morgen | 13:38 How It's Made

Seizoen 21 - Aflevering 15 - Rock Crushers, Fabric Lampshades, Cake Sprinkles We nemen weer uiteenlopende gebruiksvoorwerpen onder de loep. Kijk mee hoe steenvergruizers, taartstrooisels en stoomstrijkijzers worden gemaakt.

Morgen | 15:05 Diep in de zee

Morgen - Film, Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep.Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als ...

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep.Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldig tripje verandert al snel in een enorme ramp wanneer Diep per ongeluk een oude torpedo laat ontploffen. De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Lukt het hen de kolonie te bevrijden?

Morgen | 18:35 Eragon IMDb: 5.1

Morgen - IMDB * 5.1 - Film, Verfilming van de beroemde fantasyroman van Christopher Paolini over de weesjongen Eragon en zijn draak, die ten strijde trekken tegen de koning. Eragon is een vijftienjarige weesjongen. Hij woont in het land Alagaësia, ...

Verfilming van de beroemde fantasyroman van Christopher Paolini over de weesjongen Eragon en zijn draak, die ten strijde trekken tegen de koning. Eragon is een vijftienjarige weesjongen. Hij woont in het land Alagaësia, dat bestuurd wordt door de despotische koning Galbatorix. Op een dag vindt Eragon een object, waarvan hij in eerst instantie vermoedt dat het een steen is. Het blijkt echter een ei te zijn van een draak. Als het babydraakje uit zijn ei komt, voedt Eragon het dier stiekem op, totdat twee mannen van Galbatorix hem op het spoor komen. Nadat zijn oom en tante worden vermoord, moet Eragon vluchten. De reis die voor Eragon volgt, zal hem doen inzien dat hij de enige is die zijn land kan redden van de boosaardige Galbatorix. Eragon is het eerste deel van de trilogie "Het Erfgoed" van de jonge schrijver Christopher Paolini, die op vijftienjarige leeftijd het eerste deel schreef. Net als The Lord of the Rings en The Chronicles of Narnia moet deze verfilming het beginpunt vormen van een succesvolle fantasyreeks. Ook dit keer bestaat de cast uit een groep interessante, voornamelijk Britse, karakteracteurs onder wie Jeremy Irons en Robert Carlyle (The Full Monty). Hoofdrolspeler Edward Speleers wist in de auditierondes voor Eragon 180.000 personen te verslaan. Voordat Stefan Fangmeier de regie kreeg aangeboden over dit project, was hij special effects supervisor bij films als Signs en The Perfect Storm. Met Eragon maakt Fangmeier zijn regiedebuut. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/eragon

Overmorgen | 03:07 Beestjes Hotel

Eddie krijgt het in z'n bol / Niet liegen Eddie wordt gestoken door een versteend insect waardoor hij het letterlijk in zijn bol krijgt. / Eddie wedt met Louie dat hij geen dag kan zonder te liegen.

Overmorgen | 05:12 How It's Made

Seizoen 21 - Aflevering 15 - Rock Crushers, Fabric Lampshades, Cake Sprinkles We nemen weer uiteenlopende gebruiksvoorwerpen onder de loep. Kijk mee hoe steenvergruizers, taartstrooisels en stoomstrijkijzers worden gemaakt.

Overmorgen | 06:20 Kulturzeit

Aflevering 5593 Wladimir Perewersin über System Putin "Kulturzeit"-Gespräch mit dem Autor und russischen Ex-Häftling Wladimir Perewersin über das System Putin und seine Haft in einem russischen Lager. "Walk the Walk" Der Akt des Gehens ist Ausgangspunkt der Performance des dänischen Komponisten und Medienkünstlers Simon Steen-Andersen: Gemeinsam mit einem Schweizer Schlagzeugerquartett dekonstruiert er am Staatstheater Berlin das Gehen in einem virtuosen Spiel. "Das hohe Lied" von Nell Zink Drei junge Band-Mitglieder in den 1990ern in Manhattan: Während Pam und Daniel eine Tochter bekommen, wird Joe zum Superstar. Doch mit dem 9/11 ändert sich für sie alles. Ein Familienroman und Gesellschaftsporträt der USA.

Overmorgen | 08:00 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Stuntmen, Seabreacher Hoe overleven stuntmannen een slechte dag op het werk, hoe wordt barnsteen gewonnen en hoe wordt de zich als een dolfijn voortbewegende Seabreacher-duikboot gebouwd?

Overmorgen | 09:05 Kulturzeit

Aflevering 5593 Wladimir Perewersin über System Putin "Kulturzeit"-Gespräch mit dem Autor und russischen Ex-Häftling Wladimir Perewersin über das System Putin und seine Haft in einem russischen Lager. "Walk the Walk" Der Akt des Gehens ist Ausgangspunkt der Performance des dänischen Komponisten und Medienkünstlers Simon Steen-Andersen: Gemeinsam mit einem Schweizer Schlagzeugerquartett dekonstruiert er am Staatstheater Berlin das Gehen in einem virtuosen Spiel. "Das hohe Lied" von Nell Zink Drei junge Band-Mitglieder in den 1990ern in Manhattan: Während Pam und Daniel eine Tochter bekommen, wird Joe zum Superstar. Doch mit dem 9/11 ändert sich für sie alles. Ein Familienroman und Gesellschaftsporträt der USA.

Overmorgen | 11:35 Rules Don't Apply

Overmorgen - Film, In 1958 reist Marla Mabrey, een toegewijde baptist en schoonheidskoningin uit Virginia, naar Hollywood om het te maken als actrice. Ze wordt in de stad rondgereden door Frank Forbes, een jonge chauffeur en toegewijde methodist die ...

In 1958 reist Marla Mabrey, een toegewijde baptist en schoonheidskoningin uit Virginia, naar Hollywood om het te maken als actrice. Ze wordt in de stad rondgereden door Frank Forbes, een jonge chauffeur en toegewijde methodist die net als zij naar succes verlangt. Beide liggen onder contract bij Howard Hughes, een steenrijke filmmaker, vrouwenversierder en vliegtuigpionier. De twee krijgen al snel gevoelens voor elkaar, hoewel Hughes strenge regels heeft ingevoerd die verbieden dat zijn werknemers romantische of seksuele interacties hebben met elkaar.

Overmorgen | 11:54 Saddie Sparks

Knappe koppen Max vindt een heel mooie steen bij 't meer. De steen is een magnaflourite steen en belandt in de speelgoedhelm van Max die vervolgens als een soort geleider fungeert voor de steen.

Overmorgen | 13:35 Musea op NPO 2 extra

Aflevering 24 van 25 - Sophie Steengracht - NTR Serie korte reportages over Nederlandse musea.

Overmorgen | 14:29 De Avonturen van Paddington

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Paddington vindt een duif / Paddington en de takenlijst Er valt een duif door de schoorsteen van de familie Brown, en Paddington gaat voor hem zorgen. // Paddington wil, net als de rest van de familie, taken doen. Maar kan hij dat wel?

Overmorgen | 19:20 Kulturzeit

Aflevering 5594 Wladimir Perewersin über System Putin "Kulturzeit"-Gespräch mit dem Autor und russischen Ex-Häftling Wladimir Perewersin über das System Putin und seine Haft in einem russischen Lager. "Walk the Walk" Der Akt des Gehens ist Ausgangspunkt der Performance des dänischen Komponisten und Medienkünstlers Simon Steen-Andersen: Gemeinsam mit einem Schweizer Schlagzeugerquartett dekonstruiert er am Staatstheater Berlin das Gehen in einem virtuosen Spiel. "Das hohe Lied" von Nell Zink Drei junge Band-Mitglieder in den 1990ern in Manhattan: Während Pam und Daniel eine Tochter bekommen, wird Joe zum Superstar. Doch mit dem 9/11 ändert sich für sie alles. Ein Familienroman und Gesellschaftsporträt der USA.

Overmorgen | 21:50 Steenrijk, Straatarm

Seizoen 4 In het landelijke Doornspijk vinden we Maurice die er samen met zijn vriendin Patricia en hun 3-jarige zoontje Chiron woont in een kapitale, modern verbouwde woonboerderij die van alle luxe is voorzien. Maurice timmert als DJ in het feestmuziekcircuit en producer-manager van acts als de Snollebollekes met groot succes aan de weg. In Zaandam woont de familie Van Briemen. Moeder Patricia zet er alle zeilen bij om samen met haar drie kinderen financieel het hoofd boven water te houden. Dochter Denise, zoon Rick en de pas 1-jarige Caitlyn hebben alle drie een andere vader. Partners die Patricia op belangrijke momenten in het leven weer verlieten. Ondanks dat ze naast het drukke bestaan als alleenstaande moeder werkt, moet de familie zien rond te komen van 70 euro per week.

Di 27 oktober 2020 | 01:15 Sadie Sparks

Knappe koppen / Magische mojo Max vindt een heel mooie steen bij 't meer. / Sadie heeft last van een magieblok.

Di 27 oktober 2020 | 01:25 The Graham Norton Show

Seizoen 28 - Aflevering 4 The host offers a wry look at some trending news stories before welcoming a galaxy of stars - both in the studio and online - for a chat. Rock legend Bruce Springsteen promotes his new album Letter to You, Kristin Scott Thomas talks about the new Netflix adaptation of Rebecca and Oscar-winner Matthew McConaughey discusses his memoir Greenlights. Comedian Mawaan Rizwan promotes the new season of Taskmaster, while actor Stephen Mangan talks about Sky Arts' Portrait Artist of the Year. Plus, musical guest Sam Smith chats and performs current single Diamonds.

Di 27 oktober 2020 | 06:20 Kulturzeit

Aflevering 5594 Wladimir Perewersin über System Putin "Kulturzeit"-Gespräch mit dem Autor und russischen Ex-Häftling Wladimir Perewersin über das System Putin und seine Haft in einem russischen Lager. "Walk the Walk" Der Akt des Gehens ist Ausgangspunkt der Performance des dänischen Komponisten und Medienkünstlers Simon Steen-Andersen: Gemeinsam mit einem Schweizer Schlagzeugerquartett dekonstruiert er am Staatstheater Berlin das Gehen in einem virtuosen Spiel. "Das hohe Lied" von Nell Zink Drei junge Band-Mitglieder in den 1990ern in Manhattan: Während Pam und Daniel eine Tochter bekommen, wird Joe zum Superstar. Doch mit dem 9/11 ändert sich für sie alles. Ein Familienroman und Gesellschaftsporträt der USA.

Di 27 oktober 2020 | 09:05 Kulturzeit

Aflevering 5594 Wladimir Perewersin über System Putin "Kulturzeit"-Gespräch mit dem Autor und russischen Ex-Häftling Wladimir Perewersin über das System Putin und seine Haft in einem russischen Lager. "Walk the Walk" Der Akt des Gehens ist Ausgangspunkt der Performance des dänischen Komponisten und Medienkünstlers Simon Steen-Andersen: Gemeinsam mit einem Schweizer Schlagzeugerquartett dekonstruiert er am Staatstheater Berlin das Gehen in einem virtuosen Spiel. "Das hohe Lied" von Nell Zink Drei junge Band-Mitglieder in den 1990ern in Manhattan: Während Pam und Daniel eine Tochter bekommen, wird Joe zum Superstar. Doch mit dem 9/11 ändert sich für sie alles. Ein Familienroman und Gesellschaftsporträt der USA.

Di 27 oktober 2020 | 14:06 Bizet - Carmen

De Oostenrijkse Opernfestspiele St. Margarethen, één van de belangrijkste openluchtfestivals van Europa, trekken jaarlijks bijna 220 duizend operaliefhebbers . De indrukwekkende en adembenemende omgeving van de wild-romantische Romeinse steengroeve van St. Margarethen in Oostenrijk vormt dan ook het perfecte, unieke decor voor de kleurrijke openluchtopvoering van Georges Bizets opera Carmen (1875) in deze uitzending. Met een cast van 400 medewerkers is deze overdadige uitvoering van Bizets beroemdste opera een feest voor de zintuigen! Het Orkest en koor van het Nationaal Brno-theater staan onder leiding van dirigent Ernst Märzendorfer. Solisten zijn Nadia Krasteva, Russi Nikov en Alexandr Antonenko. De choreografie is van Marieta Romero.

Di 27 oktober 2020 | 17:45 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 122 van 183 - KRO-NCRV Villa Rams Woerthe, gelegen in Steenwijk, wordt ook wel het Downton Abbey van Overijssel genoemd. Het huis is in 1899 gebouwd voor de schatrijke familie Tromp Meesters. Het architectenbureau Van Gendt, bekend van het Concertgebouw, bouwt met dit huis een van hun duurste villa's. Alles hier in huis ademt de stijl van de art nouveau; met zwierige vormen en lijnen en versieringen met bloemen, bladeren en dieren. Architectuurhistoricus Valentijn Carbo is groot fan. Hij laat met alle liefde zien waarom villa Rams Woerthe zo uniek is. * Met steile hellingen, idyllische beekdalen en oude boskernen is het Savelsbos in Zuid-Limburg een van de mooiste plekjes van Nederland. Het is ook de plek waar ruim honderd jaar geleden een spectaculaire prehistorische vondst wordt gedaan: de vuursteenmijnen bij Rijckholt. Een complex van wel tweeduizend mijnschachten, waar mensen in de prehistorie hoogwaardig vuursteen uit de grond halen om er allerlei gereedschap mee te maken. Boswachter Marieke Schatteleijn daalt af om dit bijzonder stukje Nederlands erfgoed met eigen ogen te zien.

Di 27 oktober 2020 | 17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 9 Een schoorsteenveger vindt een waardevol pakketje in de schoorsteen van een leegstaand huis. Koen en Tineke starten een zoektocht naar de eigenaar. Floor en Femke krijgen te maken met een mysterieuze stenengooier. De dader viseert niet alleen onschuldige voorbijgangers, maar ook de agentes zelf.

Di 27 oktober 2020 | 19:20 Kulturzeit

Aflevering 5595 Wladimir Perewersin über System Putin "Kulturzeit"-Gespräch mit dem Autor und russischen Ex-Häftling Wladimir Perewersin über das System Putin und seine Haft in einem russischen Lager. "Walk the Walk" Der Akt des Gehens ist Ausgangspunkt der Performance des dänischen Komponisten und Medienkünstlers Simon Steen-Andersen: Gemeinsam mit einem Schweizer Schlagzeugerquartett dekonstruiert er am Staatstheater Berlin das Gehen in einem virtuosen Spiel. "Das hohe Lied" von Nell Zink Drei junge Band-Mitglieder in den 1990ern in Manhattan: Während Pam und Daniel eine Tochter bekommen, wird Joe zum Superstar. Doch mit dem 9/11 ändert sich für sie alles. Ein Familienroman und Gesellschaftsporträt der USA.

Di 27 oktober 2020 | 20:45 Ik vertrek

Remco en Colinda Buschauffeur Remco (52) en huishoudhulp Colinda (52) gaan de eerste glamping van Brazilië bouwen. Ze denken dat het een gat in de markt is, want "een glamping is er nog niet!". De twee hebben een braakliggend stuk grond op het eiland Florianópolis gekocht. Het plan is om een villa te bouwen met twee appartementen voor de verhuur en zes safaritenten te plaatsen op het terrein. Hun piepjonge aannemer heeft nog nooit een huis gebouwd, maar Remco en Colinda hebben er 'een goed gevoel' bij. Eenmaal aangekomen stapelen de problemen zich op: de bouwers en de architect hebben het vooral druk met ruziemaken, de bouwvergunning komt niet rond en hun visum wordt niet verlengd. Ondertussen is er nog geen steen gelegd en verlangt Colinda vanaf het paradijselijk eiland terug naar haar oude leventje. Want Nederland was toch eigenlijk zo slecht nog niet...

Di 27 oktober 2020 | 21:00 Gun Shy

27/10 - Comedy, Film, De steenrijke Turk Henry (Antonio Banderas) is een wereldberoemde rockster die getrouwd is met een supermodel (Olga Kurylenko). Tijdens een vakantie wordt zijn vrouw op mysterieuze wijze ontvoerd door een groep afvallige ...

De steenrijke Turk Henry (Antonio Banderas) is een wereldberoemde rockster die getrouwd is met een supermodel (Olga Kurylenko). Tijdens een vakantie wordt zijn vrouw op mysterieuze wijze ontvoerd door een groep afvallige piraten. Als hij maar weinig hulp krijgt van de lokale autoriteiten, besluit hij zelf een reddingsmissie op touw te zetten. Met nagenoeg geen ervaring moet hij door de jungle trekken en het opnemen tegen meedogenloze bandieten.

Wo 28 oktober 2020 | 03:50 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Seizoen 1 - Aflevering 1 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Wo 28 oktober 2020 | 04:20 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Seizoen 1 - Aflevering 2 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Wo 28 oktober 2020 | 04:25 Bassie & Adriaan En De Verzonken Stad

Seizoen 1 - Aflevering 3 Kinderserie. Bassie en Adriaan zijn in Griekenland aangekomen voor een lekkere luiervakantie. Daar komt echter weinig van terecht als Bassie tijdens een middagje snorkelen in zee een heel bijzondere steen vindt met allerlei onbegrijpelijke tekentjes erop. Tegelijkertijd duiken bij toeval ook de Baron, B2 en Vlugge Japie op in Griekenland. De drie boeven zijn natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat Bassie en Adriaan met de geheimzinnige steen gaan doen en besluiten de twee te achtervolgen. Bassie en Adriaan doen op hun beurt hun uiterste best de boeven in de val te lokken.

Wo 28 oktober 2020 | 05:36 PJ Masks: Pyjamahelden

Catboy en de Maankoepel / Gekko en de Almachtige Steen Luna Girl zet een gigantische koepel over het PyjamaHoofdkwartier. / De Pyjamahelden moeten Night Ninja tegenhouden voor hij de stad verwoest met de Almachtige Steen!

 Meer

Steen gemist

Eerder Vandaag | 10:55 Op1: Annechien Steenhuizen, Ernst Kuipers en meer

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Annechien Steenhuizen en Lita Cabellut over een nieuw seizoen van ‘Project Rembrandt’ Vorig jaar was het een kijkcijferhit: Project Rembrandt, de talentenjacht waarin de beste Nederlandse amateurschilder werd gezocht. Niet alleen de deelnemers, maar ook de kijkers kwamen veel te weten over de genialiteit van de wereldberoemde kunstschilder Rembrandt van Rijn. Aankomende zondag begint een nieuw seizoen. Bij Op1 schuiven journalist en presentatrice Annechien Steenhuizen en kunstenares en jurylid Lita Cabellut aan om erover te vertellen. Tamara van Ark, Ernst Kuipers en Peter Paul van Benthem over de oplopende coronacijfers Het aantal besmettingen is voor het eerst boven de 10.000 en ook de ziekenhuisopnames lopen op. De reguliere zorg staat steeds verder onder druk; de eerste patiënten zijn vandaag per helikopter naar Duitse ziekenhuizen gevlogen. Wie beslist eigenlijk welke patiënt wordt overgebracht? Hoe lang nog voordat de reguliere zorg instort? En welk beleid is nodig om te voorkomen dat een tweede golf in een tsunami verandert? We bespreken het vanavond bij Op1 met de minister voor Medische Zorg Tamara van Ark, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, Ernst Kuipers en met Peter Paul van Benthem, voorzitter van de Federatie Medisch Specialisten. Thomas Acda over zijn liefde voor Amerika en zijn nieuwe boek ‘Scenario’ Theatermaker, zanger, acteur, schrijver… De veelzijdige Thomas Acda is gek op Amerika. Hij reisde door 35 staten en slenterde door de straten van New York. De inspiratie vloeide voor zijn nieuwste boek ‘Scenario’, een verhaal dat zich niet toevallig afspeelt in de Verenigde Staten. Vanavond schuift Acda aan bij Op1. Sahar Meradji, Boaz en Mulu over de documentaireserie ‘Verdoofd’ In Nederland zijn naar schatting ruim 1,2 miljoen mensen verslaafd aan drank of drugs. In de serie ‘Verdoofd’ volgt documentairemaker Sahar Meradji vier mensen in hun strijd tegen deze heftige verslavingen. Hoe ziet hun leven eruit? En lukt het ze om de vicieuze cirkel te doorbreken? Vanavond bij Op1 schuift Sahar aan, samen met Boaz en Mulu, wiens strijd tegen drugs gevolgd werd in de documentaire.

Eerder Vandaag | 12:01 Op Jacht Naar De Kroon

Seizoen 2 - Aflevering 5 De zoektocht naar Miss Nederland 2020 wordt afgesloten met een spetterende show in Studio 21 in Hilversum. De tien finalisten geven tijdens vier catwalkrondes en een interview álles wat ze hebben. Daarbij worden ze muzikaal begeleid door Samantha Steenwijk, Elize en The Dutch Tenors. Wie weet de zevenkoppige jury, met onder anderen Albert Verlinde en Monique Westenberg, te overtuigen? Wie wordt Miss Nederland 2020 en gaat ons land vertegenwoordigen bij Miss Universe?

Eerder Vandaag | 08:57 Marvel's Avengers Assemble

De Leeftijd van Tony Stark De Tijd Steen hecht zich aan de arc reactor van Tony Stark, waardoor hij langzaam verandert in een kind. Door de Tijd Steen verschijnen er ook nog eens dino's en andere gevaarlijke dingen in het heden

Eerder Vandaag | 08:57 Marvel's Avengers Assemble

De Leeftijd van Tony Stark De Tijd Steen hecht zich aan de arc reactor van Tony Stark, waardoor hij langzaam verandert in een kind. Door de Tijd Steen verschijnen er ook nog eens dino's en andere gevaarlijke dingen in het heden