Je vindt hier de programma's van Steekt op tv We hebben de volgende programma's voor Steekt Friends: Amusement, Seizoen 6 Aflevering 2 The One Where Ross Hugs Rachel Chandler en Monica vertellen aan Joey en Rachel dat ze. Power Players: Animatie, Aflevering 116 Koning Axel Wanneer Axel en zijn vrienden een film over Koning Arthur zien, steekt Axel zijn. Liefde voor muziek: Muziek, Seizoen 3 Songs van Josje Clouseau, Natalia, Bart Peeters, Gers Pardoel, Lady Linn en Isabelle A bewerken de K3. Junkyard Empire: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 3 Buck Wild Bronco Wanneer Andy op een veiling een Bronco uit 1994 bemachtigt, ziet hij. Junkyard Empire: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 3 Buck Wild Bronco Wanneer Andy op een veiling een Bronco uit 1994 bemachtigt, ziet hij. Friends: Morgen - Amusement, Seizoen 6 Aflevering 2 The One Where Ross Hugs Rachel Chandler en Monica vertellen aan Joey en. Gravity Falls: Morgen - Jeugd, Het Genootschap van het Blinde Oog Tijdens Dipper's zoektocht om de schrijver te vinden, komt hij. Gravity Falls: Morgen - Jeugd, Het Genootschap van het Blinde Oog Tijdens Dipper's zoektocht om de schrijver te vinden, komt hij. Paw Patrol: Morgen - Animatie, Seizoen 5 Aflevering 12 Pups redden de sneeuwwandelende Goodways / Pups redden een eendenplas. Go Away Unicorn! S1: 04/06 - Jeugd, Hoepel op, unipox! / Da's niet grappig, Unicorn! Unicorn is besmet met de vreemde ziekte unipox en. Paw Patrol: Jeugd, Seizoen 5 Aflevering 12 Pups redden de sneeuwwandelende Goodways Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en.

Steekt op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 14:36 Gravity Falls

Het Genootschap van het Blinde Oog Tijdens Dipper's zoektocht om de schrijver te vinden, komt hij erachter dat de geschiedenis van Gravity Falls anders in elkaar steekt dan hij dacht.

Vr 5 juni 2020 | 07:08 Gravity Falls

Het Genootschap van het Blinde Oog Tijdens Dipper's zoektocht om de schrijver te vinden, komt hij erachter dat de geschiedenis van Gravity Falls anders in elkaar steekt dan hij dacht.

Vr 5 juni 2020 | 09:15 Masha's sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 26 - De wolf en de zeven geitjes - VPRO Masha vertelt: Een wolf verschaft zich toegang tot een pand met zeven jeugdige geitjes. Zes eet hij er op. De zevende verschanst zich in de oven. Bij zijn pogingen het beestje te pakken te krijgen, raakt de wolf bekneld in de schoorsteen. Als moeder geit thuiskomt, steekt ze nietsvermoedend de oven aan. De wolf verlaat het toneel met een smeulende staart.

Zo 7 juni 2020 | 07:50 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 26 - Lente voor beer - VPRO Het is lente en Beer heeft lentekriebels. Hij probeert een mooie vrouwtjesbeer te versieren, maar daar steekt Masha een stokje voor. Ze wil haar vriendje namelijk niet kwijtraken!

Do 11 juni 2020 | 14:20 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 26 - De sneeuwdraak - KRO-NCRV Er steekt een sneeuwstorm op en onze vrienden gaan schuilen in een grot. Brombeer doet daar een dutje, maar zijn gesnurk wordt door de wanden van de grot zo versterkt dat Blunder denkt dat ze worden belaagd door een draak.

Za 13 juni 2020 | 19:00 Islands of America

Seizoen 2018 - Aflevering 2 van 4 - EO Martins omzwervingen brengen hem 2400 kilometer verderop naar de San Juan Islands in de staat Washington, aan de noordwestkust van Amerika, vlak bij de grens met Canada. Daar liggen ruim honderd grotendeels onbewoonde eilanden. Vanaf de San Juan Islands zakt Martin de westkust af naar het Channel Islands National Park, dat bekendstaat als de Galapagos van Amerika vanwege de unieke fauna. En vanaf de Channel Islands onderneemt Martin een reis van 3000 kilometer dwars door de VS naar Avery Island, in het binnenland van Louisiana ten noorden van de Golf van Mexico, dat 45 meter boven het omringende water uitsteekt. Martin bezoekt de kust bij Avery Island, waar steeds meer eilandbewoners wegtrekken vanwege de gevolgen van de klimaatverandering, het stijgende zeewaterniveau en extreem weer. Het landoppervlak neemt alarmerend snel af, zoals Martin zelf kan aanschouwen.

Zo 14 juni 2020 | 07:35 Boer zoekt Vrouw Special

Aflevering 3 van 4 - Yvon steekt handen uit de mouwen bij boer Willem en gaat terug naar Aad - KRO-NCRV Yvon steekt de handen uit de mouwen op de zorgboerderij van boer Willem, de eerste boer die op zoek ging naar een man. Willem stopte in 2014 met zijn werk op de zorgboerderij om ruimte te maken voor andere zaken in zijn leven. Hij werd gemeenteraadslid en zette een biologische pluktuin op. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon; inmiddels werkt hij weer als boer en heeft hij het er weer naar zijn zin op de zorgboerderij. Toen Willem aan Boer Zoekt Vrouw begon, was hij op zoek naar een grote liefde. Helaas pakte dat anders uit. Maar hij kwam er in de afgelopen jaren achter dat hij al een rijk mens is: zo vrij als een vogel, gezond en hij is zich gaan realiseren dat een liefdespartner extra mooi is, maar niet per se noodzakelijk voor hem om zich gelukkig te voelen. Yvon wil weten: is Willem van plan zijn hele leven single te blijven? Ook Boer Aad en zijn Ingrid zijn vijf jaar samen en gelukkig. Dat is voor hen niet vanzelfsprekend omdat er bij Ingrid drie jaar geleden borstkanker werd geconstateerd. Een heftig en spannende tijd die ze goed zijn doorgekomen maar het legde wel druk op hun relatie. De ziekte heeft ervoor gezorgd dat ze nog meer van elkaar zijn gaan houden en dat ze nog meer waarderen wat ze hebben. Aad voelt zich een rijk mens.

Steekt op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:43 Friends

Seizoen 6 - Aflevering 2 - The One Where Ross Hugs Rachel Chandler en Monica vertellen aan Joey en Rachel dat ze willen gaan samenwonen. Het steekt Monica dat Rachel niet zo heftig reageert als Joey. Phoebe probeert erachter te komen wat Ross nou echt voor Rachel voelt.

Vandaag | 18:26 Power Players

Aflevering 116 - Koning Axel Wanneer Axel en zijn vrienden een film over Koning Arthur zien, steekt Axel zijn zwaard in de lucht en verklaart zichzelf tot koning. Maar als Dynamo zijn magnetisme gebruikt om het zwaard te stelen, vraagt het hele team zich af wie er eigenlijk de leider zou moeten zijn.

Vandaag | 20:35 Liefde voor muziek

Seizoen 3 - Songs van Josje Clouseau, Natalia, Bart Peeters, Gers Pardoel, Lady Linn en Isabelle A bewerken de K3-songs van Josje Huisman. Ze was 7 jaar 'de blonde van K3', maar in Liefde voor Muziek laat Josje zien dat ze ook solo heel wat in haar mars heeft. Josje sluit het K3-tijdperk in schoonheid af met een toepasselijke tribute op 'Somewhere Over The Rainbow'. Maar eerst laat ze zich verrassen door K3-songs zoals ze die nog nooit eerder hoorde. Het is Clouseau die de spits mag afbijten. Het duo heeft een nummer gekozen waar ze heel gelukkig van worden. De broers brengen een swingende rock 'n rollversie van 'Drums Gaan Boem' die iedereen aan het dansen brengt. Gers ontroert met een eigen versie van 'Wanneer Zie Ik Jou Terug'. De waaghals van dienst is deze keer Bart Peeters. Hij steekt 'Tele-Romeo', misschien wel de allerbekendste K3-hit, in een typisch Bart Peeters-jasje. Isabelle A heeft haar eigen regenboogtruitje uitgekozen voor Josje. Zij liet K3-tekstschrijver Alain Vande Putte 'Eyo' vertalen. Het resultaat is volgens Josje een echte zomerhit. De songkeuze van Natalia lag meteen vast. omdat ze de tekst van 'Je Hebt een Vriend' zo mooi vindt. Met haar versie weet Natalia Josje tot tranen toe te ontroeren. De pakkende song bezorgt Lady Linn, die de avond afsluit, klamme handjes. Zij heeft gekozen voor Josjes favoriete K3-lied: 'Oya Lélé'. Al blijft er niet veel meer over van het originele nummer. Lady Linn pakt uit met een straffe jazzversie. Tussen alle muziek door, leren de artiesten elkaar beter kennen in Mallorca en is er tijd voor ontspanning. De vrouwen genieten van een frisse duik in het zwembad, terwijl Bart Clouseau lepeltjesgewijs leert jammen op 'Oya Lélé'. Josje legt een gezichtsmasker bij Lady Linn en trotseert hoge temperaturen tijdens een Bikram Yogasessie met Natalia. En Bart, die krijgt de hele groep in de ban van het 'bottle flippen'.

Vandaag | 23:15 Junkyard Empire

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Buck Wild Bronco Wanneer Andy op een veiling een Bronco uit 1994 bemachtigt, ziet hij lucratieve mogelijkheden. Net als Andy aan de slag gaat met de truck, steekt vader Bobby daar een stokje voor.

Vandaag | 23:20 Junkyard Empire

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Buck Wild Bronco Wanneer Andy op een veiling een Bronco uit 1994 bemachtigt, ziet hij lucratieve mogelijkheden. Net als Andy aan de slag gaat met de truck, steekt vader Bobby daar een stokje voor.

Morgen | 11:46 Friends

Seizoen 6 - Aflevering 2 - The One Where Ross Hugs Rachel Chandler en Monica vertellen aan Joey en Rachel dat ze willen gaan samenwonen. Het steekt Monica dat Rachel niet zo heftig reageert als Joey. Phoebe probeert erachter te komen wat Ross nou echt voor Rachel voelt.

Morgen | 14:36 Gravity Falls

Het Genootschap van het Blinde Oog Tijdens Dipper's zoektocht om de schrijver te vinden, komt hij erachter dat de geschiedenis van Gravity Falls anders in elkaar steekt dan hij dacht.

Overmorgen | 04:51 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Pups redden de sneeuwwandelende Goodways / Pups redden een eendenplas Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen in de bergen. Wanneer er een sneeuwstorm opsteekt, moeten ze schuilen totdat ze gered worden. // Burgemeester Humdinger wil water voor zijn waterglijbaan met water uit de Eendenplas.

Do 4 juni 2020 | 12:06 Go Away Unicorn! S1

Hoepel op, unipox! / Da's niet grappig, Unicorn! Unicorn is besmet met de vreemde ziekte unipox en steekt Ollie en Pixie ook aan. / Alice is heel slecht in goeie grappen verzinnen voor 1 April. Maar Unicorn kan haar nog wel het een en ander leren.

Do 4 juni 2020 | 13:00 Junkyard Empire

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Buck Wild Bronco Wanneer Andy op een veiling een Bronco uit 1994 bemachtigt, ziet hij lucratieve mogelijkheden. Net als Andy aan de slag gaat met de truck, steekt vader Bobby daar een stokje voor.

Do 4 juni 2020 | 13:15 Junkyard Empire

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Buck Wild Bronco Wanneer Andy op een veiling een Bronco uit 1994 bemachtigt, ziet hij lucratieve mogelijkheden. Net als Andy aan de slag gaat met de truck, steekt vader Bobby daar een stokje voor.

Do 4 juni 2020 | 13:30 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 6 - Invasie - EO Alle families die in de Serengeti leven, kijken verlangend uit naar de jaarlijkse Grote Migratie die binnenkort begint. De hitte neemt toe in het gebied en de roofdieren worden hongerig, omdat het voedsel steeds schaarser wordt. Maar het leven gaat door. Leeuwin Kali en haar zus vertrouwen hun jongen toe aan hun nieuwe mannelijke kinderoppas Sefu, wat bijna rampzalige gevolgen heeft. Baviaan Bakari krijgt de schrik van zijn leven wanneer een tochtje over de rivier om krokodilleneieren te verzamelen tragisch lijkt af te lopen voor Cheka, zijn nieuwe vrouwtje, en hun geadopteerde jong. Door de concurrentiestrijd met de groepsleider komen hij en het jong opnieuw in gevaar. Shani, een vrouwtjeszebra, voert haar familie aan tijdens de migratie. Ze moet even stoppen om een veulen te krijgen, maar zodra het veulen kan rennen, trekken ze verder naar de grote rivier. Als de kuddes eindelijk bij de rivier aankomen, wemelt het daar van de krokodillen en zebramoeder Shani moet beslissen wanneer en op welke manier ze met haar pasgeboren veulen het verraderlijke water oversteekt.

Do 4 juni 2020 | 16:55 Crème de la Crème

Seizoen 1 De woorden van Hans zinderen nog na bij Jo. Heeft haar man Elvis iets te verbergen? De twijfel wordt Jo te veel, ze zoekt steun bij Pierre. Romi stort zich met volle overgave op haar revalidatie. Ondertussen rijft Mira de ene deal na de andere binnen voor crèmerie Romi. Ook Pierre is back in business en steekt een handje toe in de zaak. Elvis geeft zijn job in de houthandel van Elvis op om als zelfstandige te gaan werken. Een eerste opdacht heeft hij alvast binnen: de website voor het ijssalon van zijn moeder ontwerpen. Mira en Bob groeien ondertussen steeds dichter naar elkaar toe. Maar Hans blijft de situatie op de spits drijven...

Vr 5 juni 2020 | 07:08 Gravity Falls

Het Genootschap van het Blinde Oog Tijdens Dipper's zoektocht om de schrijver te vinden, komt hij erachter dat de geschiedenis van Gravity Falls anders in elkaar steekt dan hij dacht.

Vr 5 juni 2020 | 07:25 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 6 - Invasie - EO Alle families die in de Serengeti leven, kijken verlangend uit naar de jaarlijkse Grote Migratie die binnenkort begint. De hitte neemt toe in het gebied en de roofdieren worden hongerig, omdat het voedsel steeds schaarser wordt. Maar het leven gaat door. Leeuwin Kali en haar zus vertrouwen hun jongen toe aan hun nieuwe mannelijke kinderoppas Sefu, wat bijna rampzalige gevolgen heeft. Baviaan Bakari krijgt de schrik van zijn leven wanneer een tochtje over de rivier om krokodilleneieren te verzamelen tragisch lijkt af te lopen voor Cheka, zijn nieuwe vrouwtje, en hun geadopteerde jong. Door de concurrentiestrijd met de groepsleider komen hij en het jong opnieuw in gevaar. Shani, een vrouwtjeszebra, voert haar familie aan tijdens de migratie. Ze moet even stoppen om een veulen te krijgen, maar zodra het veulen kan rennen, trekken ze verder naar de grote rivier. Als de kuddes eindelijk bij de rivier aankomen, wemelt het daar van de krokodillen en zebramoeder Shani moet beslissen wanneer en op welke manier ze met haar pasgeboren veulen het verraderlijke water oversteekt.

Vr 5 juni 2020 | 15:00 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Operatie: Chimpan-Nee / Sneeuwmageddon! De pinguïns komen erachter dat Roger de chimpansee wordt uitgekozen voor een missie naar de maan. // Wanneer een grote sneeuwstorm plots de kop op steekt, zit Skipper met Marlene vast in een winkel, waar Agent X ook blijkt te zitten.

Vr 5 juni 2020 | 20:15 Le gendarme et les gendarmettes IMDb: 6.2

05/06 - IMDB * 6.2 - Comedy, De politiebrigade van Saint Tropez, die totnogtoe uitsluitend uit mannen bestond, krijgt er vier vrouwelijke stagiaires bij. Het haantjesgedrag steekt al snel de kop op en de agenten vechten als verliefde pubers voor de ...

De politiebrigade van Saint-Tropez, die totnogtoe uitsluitend uit mannen bestond, krijgt er vier vrouwelijke stagiaires bij. Het haantjesgedrag steekt al snel de kop op en de agenten vechten als verliefde pubers voor de aandacht van de vier mooie vrouwen. Maar dan worden de agenten een voor een ontvoerd, net wanneer de kolonel een inspectiebezoek heeft aangekondigd. Cruchot en zijn kompanen zetten een grootscheepse reddingsactie op poten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/le-gendarme-et-les-gendarmettes

Za 6 juni 2020 | 01:55 Nights in Rodanthe

06/06 - Film, Om haar leven weer op de rails te krijgen, trekt Adrienne Willis zich terug in het kustplaatsje Rodanthe in North Carolina, waar ze een weekend op een klein hotel past. Adrienne heeft rust nodig en geen behoefte aan een opstandige ...

Om haar leven weer op de rails te krijgen, trekt Adrienne Willis zich terug in het kustplaatsje Rodanthe in North Carolina, waar ze een weekend op een klein hotel past. Adrienne heeft rust nodig en geen behoefte aan een opstandige tienerdochter en een onberekenbare echtgenoot. Terwijl er een zware storm op komst is, arriveert de enige hotelgast. Deze dokter, Paul Flanner, is naar Rodanthe gekomen vanwege zijn eigen persoonlijke problemen. Wanneer de storm opsteekt, zoeken de twee gezelschap bij elkaar en tijdens een magisch weekend beleven ze een romance die de rest van hun leven zal beïnvloeden.

Za 6 juni 2020 | 04:50 Level 16

06/06 - Misdaad, Film, De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van ...

De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van vroeger die haar toentertijd verraden heeft. Samen beginnen de meisjes aan een gevaarlijke zoektocht om de gruwelijke waarheid achter hun opsluiting bloot te leggen. Hun leven staat op het spel en ze moeten alles op alles zetten om zichzelf te redden...

Za 6 juni 2020 | 05:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 311 - De Held Als Gumball tegenover zijn vriendjes de draak steekt met Pap, hoort die dat toevallig. Paps hart is gebroken en hij sluit zich op in de schuur.

Za 6 juni 2020 | 14:30 Le gendarme et les gendarmettes IMDb: 6.2

06/06 - IMDB * 6.2 - Comedy, De politiebrigade van Saint Tropez, die totnogtoe uitsluitend uit mannen bestond, krijgt er vier vrouwelijke stagiaires bij. Het haantjesgedrag steekt al snel de kop op en de agenten vechten als verliefde pubers voor de ...

De politiebrigade van Saint-Tropez, die totnogtoe uitsluitend uit mannen bestond, krijgt er vier vrouwelijke stagiaires bij. Het haantjesgedrag steekt al snel de kop op en de agenten vechten als verliefde pubers voor de aandacht van de vier mooie vrouwen. Maar dan worden de agenten een voor een ontvoerd, net wanneer de kolonel een inspectiebezoek heeft aangekondigd. Cruchot en zijn kompanen zetten een grootscheepse reddingsactie op poten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/le-gendarme-et-les-gendarmettes

Zo 7 juni 2020 | 09:05 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 6 - Invasie - EO Alle families die in de Serengeti leven, kijken verlangend uit naar de jaarlijkse Grote Migratie die binnenkort begint. De hitte neemt toe in het gebied en de roofdieren worden hongerig, omdat het voedsel steeds schaarser wordt. Maar het leven gaat door. Leeuwin Kali en haar zus vertrouwen hun jongen toe aan hun nieuwe mannelijke kinderoppas Sefu, wat bijna rampzalige gevolgen heeft. Baviaan Bakari krijgt de schrik van zijn leven wanneer een tochtje over de rivier om krokodilleneieren te verzamelen tragisch lijkt af te lopen voor Cheka, zijn nieuwe vrouwtje, en hun geadopteerde jong. Door de concurrentiestrijd met de groepsleider komen hij en het jong opnieuw in gevaar. Shani, een vrouwtjeszebra, voert haar familie aan tijdens de migratie. Ze moet even stoppen om een veulen te krijgen, maar zodra het veulen kan rennen, trekken ze verder naar de grote rivier. Als de kuddes eindelijk bij de rivier aankomen, wemelt het daar van de krokodillen en zebramoeder Shani moet beslissen wanneer en op welke manier ze met haar pasgeboren veulen het verraderlijke water oversteekt.

Zo 7 juni 2020 | 13:16 Power Players

Aflevering 116 - Koning Axel Wanneer Axel en zijn vrienden een film over Koning Arthur zien, steekt Axel zijn zwaard in de lucht en verklaart zichzelf tot koning. Maar als Dynamo zijn magnetisme gebruikt om het zwaard te stelen, vraagt het hele team zich af wie er eigenlijk de leider zou moeten zijn.

Ma 8 juni 2020 | 07:25 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 6 - Invasie - EO Alle families die in de Serengeti leven, kijken verlangend uit naar de jaarlijkse Grote Migratie die binnenkort begint. De hitte neemt toe in het gebied en de roofdieren worden hongerig, omdat het voedsel steeds schaarser wordt. Maar het leven gaat door. Leeuwin Kali en haar zus vertrouwen hun jongen toe aan hun nieuwe mannelijke kinderoppas Sefu, wat bijna rampzalige gevolgen heeft. Baviaan Bakari krijgt de schrik van zijn leven wanneer een tochtje over de rivier om krokodilleneieren te verzamelen tragisch lijkt af te lopen voor Cheka, zijn nieuwe vrouwtje, en hun geadopteerde jong. Door de concurrentiestrijd met de groepsleider komen hij en het jong opnieuw in gevaar. Shani, een vrouwtjeszebra, voert haar familie aan tijdens de migratie. Ze moet even stoppen om een veulen te krijgen, maar zodra het veulen kan rennen, trekken ze verder naar de grote rivier. Als de kuddes eindelijk bij de rivier aankomen, wemelt het daar van de krokodillen en zebramoeder Shani moet beslissen wanneer en op welke manier ze met haar pasgeboren veulen het verraderlijke water oversteekt.

Ma 8 juni 2020 | 16:20 Level 16

08/06 - Misdaad, Film, De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van ...

De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van vroeger die haar toentertijd verraden heeft. Samen beginnen de meisjes aan een gevaarlijke zoektocht om de gruwelijke waarheid achter hun opsluiting bloot te leggen. Hun leven staat op het spel en ze moeten alles op alles zetten om zichzelf te redden...

Wo 10 juni 2020 | 00:02 LoliRock

Zandkastelen Als de meisjes op het strand zijn voor een optreden voor een goed doel wat Nathaniel organiseerd, steekt er ineens een zware wind op waardoor Nathaniel van zijn surfboard wordt geslagen.

Do 11 juni 2020 | 00:05 Level 16

11/06 - Misdaad, Film, De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van ...

De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van vroeger die haar toentertijd verraden heeft. Samen beginnen de meisjes aan een gevaarlijke zoektocht om de gruwelijke waarheid achter hun opsluiting bloot te leggen. Hun leven staat op het spel en ze moeten alles op alles zetten om zichzelf te redden...

Do 11 juni 2020 | 09:15 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Pups redden de sneeuwwandelende Goodways / Pups redden een eendenplas Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen in de bergen. Wanneer er een sneeuwstorm opsteekt, moeten ze schuilen totdat ze gered worden. // Burgemeester Humdinger wil water voor zijn waterglijbaan met water uit de Eendenplas.

Do 11 juni 2020 | 22:50 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 311 - De Held Als Gumball tegenover zijn vriendjes de draak steekt met Pap, hoort die dat toevallig. Paps hart is gebroken en hij sluit zich op in de schuur.

Vr 12 juni 2020 | 20:30 The English Teacher

12/06 - Film, Linda Sinclair (Moore) is een 40 jarige, ongetrouwde lerares Engels. Haar simpele leventje verandert drastisch op het moment dat haar voormalige student Jason Sherwood weer thuiskomt na een gefaalde poging om toneelschrijver te worden ...

Linda Sinclair (Moore) is een 40-jarige, ongetrouwde lerares Engels. Haar simpele leventje verandert drastisch op het moment dat haar voormalige student Jason Sherwood weer thuiskomt na een gefaalde poging om toneelschrijver te worden in New York. Hij wil de kunst achter zich laten, mede dankzij zijn vader die hem liever rechten ziet studeren, maar Linda steekt hier een stokje voor. Ze besluit Jason te helpen met zijn ambitieuze toneelstuk en neemt hierbij risico's die ze nog nooit genomen heeft. Hierbij staan het toneelstuk, haar carrière en haar reputatie op het spel.

Vr 12 juni 2020 | 23:00 Kiss Of Death

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Crazy In Love Scholiere Melissa staat aan het begin van een veelbelovende toekomst als ze Robert Burton ontmoet. Wanneer ze haar ambities wil realiseren, steekt zijn jaloezie de kop op.

Za 13 juni 2020 | 14:26 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Pups redden de sneeuwwandelende Goodways / Pups redden een eendenplas Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen in de bergen. Wanneer er een sneeuwstorm opsteekt, moeten ze schuilen totdat ze gered worden. // Burgemeester Humdinger wil water voor zijn waterglijbaan met water uit de Eendenplas.

Zo 14 juni 2020 | 18:15 Power Players

Aflevering 116 - Koning Axel Wanneer Axel en zijn vrienden een film over Koning Arthur zien, steekt Axel zijn zwaard in de lucht en verklaart zichzelf tot koning. Maar als Dynamo zijn magnetisme gebruikt om het zwaard te stelen, vraagt het hele team zich af wie er eigenlijk de leider zou moeten zijn.

Zo 14 juni 2020 | 21:35 Rond de Noordzee

Seizoen 01 - Aflevering 4 van 10 - De ruige Schotse kust - VPRO Arnout Hauben steekt de Schotse grens over. De kustlijn wordt steeds ruiger en dramatischer. Hij komt langs het golfterrein van Donald Trump, dat op fel protest van de omwonenden stuit. Samen met enkele biologen gaat hij op zoek naar orka's.

 Meer

Steekt gemist

Eerder Vandaag | 06:36 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Pups redden de sneeuwwandelende Goodways Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen in de bergen. Wanneer er een sneeuwstorm opsteekt, moeten ze schuilen totdat ze gered worden.