Start op tv (tv-tips)

Morgen | 18:55 Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis

Morgen - Life-stylemagazine, Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen programma waarin Kees Tol en de stylisten ...

Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen-programma waarin Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan gaan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De afleveringen zijn elke zondag om 18:55 uur te zien op SBS6. Frisse blik De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen-stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. Sfeer ontbreekt In de eerste aflevering Bart en Marieke. Zij hebben een prachtige woning op een heerlijke plek, maar de sfeer in de woonkamer ontbreekt. De meubels hebben overal al een keer gestaan en ook de grote raampartijen maken het lastig om de juiste indeling te vinden. Rust Ze denken zelfs na over meerdere grote verbouwingen zoals een nieuwe keuken en het doorbreken van een muur. De ruimte is er, alleen voelt de woonkamer nog steeds ongezellig en onpersoonlijk aan. Nu de rust in het gezin is gevonden met twee mooie jongens en ze op een fijne plek wonen, zouden ze dolgraag ook rust vinden in hun interieur.

Di 24 september 2019 | 20:30 Nieuw: Iris en de 12 dates

24/09 - Show, In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen ...

In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen op zoek gaat naar de ware liefde. Blind dates Hond krijgt daarbij hulp van een psycholoog. In de reality-documentaire probeert Iris tijdens blind dates met twaalf verschillende mannen de liefde van haar leven te vinden, waarbij ze na elke date evalueert met psycholoog Lennart Klipp. Obstakels Hij kijkt bij elke date op afstand mee, analyseert de ontmoetingen en gidst Iris naar persoonlijke ontwikkeling. De gesprekken laten zien tegen welke obstakels ze aanloopt bij het daten. Met nieuwe inzichten gaat Iris vervolgens naar de volgende date. Bergen In de eerste aflevering is te zien dat Iris verhuist naar het kustplaatsje Bergen om te starten met het intensieve datingtraject. Hier ontmoet ze drie mannen: de actieve vijftiger David, de knappe Sietse en de Afrikaanse prins Randy.

Di 24 september 2019 | 21:30 Terug: Grenzeloos Verliefd

24/09 - Reality-show, Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen ...

Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen van zes stellen die voor de liefde het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Elke dinsdag om 21:30 uur op Net5. Festival In deze eerste aflevering het verhaal van Kim & Patrick. Als Kim een festival in de Zuid-Afrikaanse woestijn bezoekt, ontmoet ze Patrick. Al snel blijkt dat het meer is dan een vakantieflirt. Opgeven Kim besluit daarom haar droomappartement en -baan in Amsterdam op te geven voor een leven met Patrick. Patrick is weliswaar regelmatig voor zijn werk in het buitenland, maar dat vindt Kim geen probleem.

Morgen | 21:55 Nieuw: Great Indian Railway Journeys

Morgen - Reisdocumentaire, Vanavond start de vierdelige Britse reisserie, waarin journalist, mediafiguur en voormalig ...

Vanavond start de vierdelige Britse reisserie, waarin journalist, mediafiguur en voormalig politicus Michael Portillo per trein India doorkruist aan de hand van George Bradshaws 'Handbook of Indian, Foreign and Colonial Travel' uit 1913. De afleveringen zijn elke zondag rond 21:55 uur te zien op de Vlaamse zender Eén. Bekijk op welk kanaal Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3715/kanaal-belgie-een. Michael vertrekt op een klassieke treinreis van Amritsar naar Shimla. Onderweg helpt hij een handje in de grootste gratis keuken ter wereld en volgt hij dezelfde route als de miljoenen migranten tijdens de deling van Brits-Indië. In de Punjab geeft hij zijn outfit een Indisch tintje en waagt hij zich aan een paar bhangra-danspasjes. In Ludhiana bezoekt hij een medische universiteit voor meisjes, alvorens zich onder te dompelen in Chandigarh, een staaltje modernistische architectuur van Le Corbusier. En in Kalka vangt hij een eerste glimp op van de Himalaya voor hij naar de voormalige hoofdzetel van Brits-Indië trekt.

Overmorgen | 20:55 Docu: Marten & Oopjen - Portret van een huwelijk

Overmorgen - Kunstdocumentaire, Overal stralende gezichten bij de presentatie in Parijs van de schilderijen Marten en ...

Overal stralende gezichten bij de presentatie in Parijs van de schilderijen Marten en Oopjen van Rembrandt, vier jaar geleden. Maar schijn bedriegt. Gevecht In de documentaire Marten en Oopjen: portret van een huwelijk wordt pijnlijk duidelijk hoe hartstochtelijk en verbeten de directie van het Rijksmuseum heeft gevochten om niet één, maar beide portretten voor Nederland aan te kopen. Lobby Nadat de Franse familie De Rothschild de portretten op de markt brengt, start de directie van het Rijksmuseum een fanatieke lobby om de aankoopsom, 160 miljoen euro, voor dit Nederlands erfgoed bijeen te krijgen. Maar wat begint als een kunstdeal tussen het Rijksmuseum en verkoper baron Eric de Rothschild, ontaardt in een bloedige strijd tussen Nederland en Frankrijk.

Overmorgen | 23:00 Nieuw: American Horror Story seizoen 9

Overmorgen - Horrorserie, Vanvond start het negende seizoen van de Amerikaanse horrorserie American Horror Story. Dit ...

Vanvond start het negende seizoen van de Amerikaanse horrorserie American Horror Story. Dit nieuwe seizoen krijgt als ondertitel '1984' en bestaat uit tien afleveringen. De serie afleveringen worden binnen een week na de première op de Amerikaanse tv in Nederland uitgezonden. Elke maandag om 23:00 uur op FOX. Bekijk op welk kanaal FOX bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/3733/kanaal-fox. Zoals de naam al doet vermoeden, speelt AHS: 1984 zich af in het jaar 1984. Geheel in stijl zal het negende seizoen aanvoelen als een throwback naar de zogenoemde slasher-films uit die tijd. In de zomer van 1984 gaan vijf vrienden als begeleiders aan de slag bij Camp Redwood in LA. Al snel blijkt het verleden veel akeliger dan enge kampuurverhalen.

Je vindt hier de programma's van Start op tv We hebben de volgende programma's voor Start Terug: Vtwonen weer verliefd op je huis: Morgen - Life-stylemagazine, Vanavond start een nieuw seizoen van het Vtwonen programma waarin Kees Tol en de stylisten. Nieuw: Iris en de 12 dates: 24/09 - Show, In het nieuwe programma Iris en de 12 dates gaat pianiste en componiste Iris Hond in zeven afleveringen. Terug: Grenzeloos Verliefd: 24/09 - Reality-show, Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen. Nieuw: Great Indian Railway Journeys: Morgen - Reisdocumentaire, Vanavond start de vierdelige Britse reisserie, waarin journalist, mediafiguur en voormalig. Docu: Marten & Oopjen - Portret van een huwelijk: Overmorgen - Kunstdocumentaire, Overal stralende gezichten bij de presentatie in Parijs van de schilderijen Marten en. Nieuw: American Horror Story seizoen 9: Overmorgen - Horrorserie, Vanvond start het negende seizoen van de Amerikaanse horrorserie American Horror Story. Dit. Rugby World Cup 2019: Highlights: Gisteren - Jill Douglas presents highlights of the opening game of the 2019 Rugby World Cup as the hosts Japan take on. This is BBC FOUR: Gisteren - This is BBC Four. Programmes start at 7.00pm. The Big Fish Off: Herhaling. Team captains Ali Hamidi and Dean Macey present the competitive angling show in which two celebrity guest. Captain's Log: Ricky Ponting: Ricky Ponting reflects on his time as Australia captain, including his start in international cricket, his two World.

Start op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:20 Nederland Zingt

Aflevering 21 - Muziekmagazine met massale koor- en samenzang vanuit een van de vele monumentale kerkgebouwen in Nederland. Special: Vrede verbindt over grenzen. Op 21 september start de nationale Vredesweek met als thema 'Vrede verbindt over grenzen'. Vrede is een prachtig thema waarover veel wordt gezongen.

Morgen | 16:00 Foute vrienden USA

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische show. Human Piñata. De mannen proberen met vreemden te knuffelen om het goed te maken. Verder presenteren ze rare uitvindingen aan verbaasde consumenten en starten ze een massale zoektocht naar hun zogenaamd vermiste vrouwen.

Start op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 01:15 Rugby World Cup 2019: Highlights

Jill Douglas presents highlights of the opening game of the 2019 Rugby World Cup as the hosts Japan take on Russia in Tokyo. The Brave Blossoms captured the heart of every sports fan four years ago when they pulled off the biggest shock the tournament has ever seen by beating South Africa. Now the home fans will be expecting a winning start in this pool A opener. Commentary comes from Miles Harrison, Shane Williams and Jamie Roberts.

Vandaag | 05:00 This is BBC FOUR

This is BBC Four. Programmes start at 7.00pm.

Vandaag | 08:25 The Big Fish Off

Herhaling. Team captains Ali Hamidi and Dean Macey present the competitive angling show in which two celebrity guest tackle a series of fishing challenges. Not all the guests are keen anglers, and some admit to never having handled a fishing rod in their lives. In the first episode, keen fisherman, reality star and owner of the Sugar Hut nightclub Mick Norcross brings along his friend Hollywood actor Tamer Hassan, who gets things off to a bad start by announcing that he can't imagine anything worse than golf or fishing. (2014)

Vandaag | 08:30 Captain's Log: Ricky Ponting

Captain's Log: Ricky Ponting. Ricky Ponting reflects on his time as Australia captain, including his start in international cricket, his two World Cup wins, the 2005 Ashes defeat, and the infamous Edgbaston toss.

Vandaag | 10:35 CBeebies Presents The Tortoise and the Hare

Herhaling. In a retelling of Aesop's classic fable, join Mr Bloom and the Tiddlers for an exciting day - the Woodland Cross Wood Race! The officials are at the starting line with fans waiting to cheer on their favourite runners. But who will race the current champion - the extremely fast Hare? Featuring dance performances by Northern Ballet. With Ben Faulks.

Vandaag | 12:00 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een revolutie in Amerika. Hij gaat de strijd aan met obesitas, hartkwalen, diabetes en andere aandoeningen die veroorzaakt worden door slechte eetgewoonten.

Vandaag | 12:20 Four in a Bed

Herhaling. Reality series in which bed-and-breakfast owners compete to have their establishments crowned the best. This brand new competition starts in Barmouth, north Wales, at the Bae Abermaw Hotel, run by newly engaged couple Rosie Lewis and Dexter Green.

Vandaag | 12:55 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een revolutie in Amerika. Hij gaat de strijd aan met obesitas, hartkwalen, diabetes en andere aandoeningen die veroorzaakt worden door slechte eetgewoonten.

Vandaag | 13:30 Het gezin

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks waarin zes Vlaamse gezinnen ons laten meekijken in hun leven en huis. Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

Vandaag | 16:15 Tree Fu Tom

Herhaling. Animated fantasy adventure show. When Tom and Twigs invite cave-dwelling, light-sensitive dark sprites Rootle and Shade to come with them above ground, they use a Shadowbot to shield them from the light. Things go well until the machine runs out of power. As the shadow starts to shrink, the dark sprites panic. Tom uses BWM to power it back up, but then Twigs puts a red crystal into the Shadowbot's power cell, causing it to run off and spread permanent darkness wherever it goes. It's up to Tom to stop it, and quickly! With Sophie Aldred, Mark Bonnar, Duncan Wisbey, Duncan Wisbey, and Sophie Aldred.

Vandaag | 18:15 Westart

Vandaag | 18:15 Molly and Mack

Preschool drama series about a girl who works on her brother's market stall during the summer holidays. Alice has organised a relaxation class, and Molly helps get people to come to the class. But just as everyone starts to relax, Bob and Moira start some very noisy work.With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2018)

Vandaag | 18:40 Die Simpsons

Seizoen 20 - Aflevering 4/21 (424) - Der traditionelle Kürbis-Ulk: Auch die drei kurzen Gruselepisoden vom Jahrgang 2008 sind voller Anspielungen auf Literatur, TV und Kino. Zum Start schenkt Bart seiner Schwester ein Spielzeugcabrio, das sich alsbald in einen grobmotorischen Roboter verwandelt. Die "Transformers" lassen grüßen. Es folgen schwarzhumorige Parodien auf das preisgekrönte US-Drama "Mad Men" und auf "Die Peanuts".

Vandaag | 19:25 Models in Paris

In deze aflevering start model Famke haar zoektocht naar een Frans modellenbureau terwijl Beaudine een fotoshoot heeft voor Splendid. En net nadat alle modellen geïnstalleerd zijn in hun modellenappartement, staat er ineens een nieuw high-fashion model voor de deur.

Vandaag | 19:58 This is BBC FOUR

This is BBC Four. Programmes start at 7.00pm.

Vandaag | 20:00 The Simpsons

When Bart gets the blame for starting a fight with Lisa during Thanksgiving dinner, the spiky-haired misfit decides to run away from home. When he winds up at a shelter for the homeless, and is interviewed by a TV crew, his appalled family frantically begin searching for their sardonic sibling. (1992)

Vandaag | 20:30 It's Aperotime Somewhere in the World

'It's Aperotime Somewhere in the World - België - Nederland.' Bartender Hannah Van Ongevalle verzoent België & Nederland en maakt in deze aflevering vooral gebruik van Belgische en Nederlandse producten. Ze start met een eigen versie op de klassieke Bloody Mary en shaket nadien de kruidige Marie Dunas.

Vandaag | 21:50 Sam & Cat

Seizoen 1 - Aflevering 22 - #Lompastisch: Sam en Cat starten een weddenschap met de vervelende broer van een oppasklant, dat "Lompastisch" de echte wereld is. Als ze ontdekken dat het niet zo is, moeten ze een manier vinden om in het woordenboek te komen.

Morgen | 01:00 The Reluctant Landlord

Comedy. Romesh gets a shock when he investigates the pub car park's rave online reviews. Later he is in for another surprise after Natasha pushes his mum to start dating. With Romesh Ranganathan.(2018)

Morgen | 01:50 Der Samariter – Tödliches Finale

Nach langer Haft hofft Trickbetrüger Foley (Jackson) auf ein ruhiges Leben mit der Gelegenheitsprostituierten Iris (Ruth Negga). Aber der Sohn seines Expartners taucht auf und drängt ihn zum berüchtigten "letzten" Coup... Nach einem etwas behäbigen Start gönnt sich der Noir-Thriller ein paar heftige Wendungen – dann wird es spannend, blutig und menschlich hochdramatisch.

Morgen | 02:15 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een revolutie in Amerika. Hij gaat de strijd aan met obesitas, hartkwalen, diabetes en andere aandoeningen die veroorzaakt worden door slechte eetgewoonten.

Morgen | 03:00 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een revolutie in Amerika. Hij gaat de strijd aan met obesitas, hartkwalen, diabetes en andere aandoeningen die veroorzaakt worden door slechte eetgewoonten.

Morgen | 04:55 This is BBC FOUR

This is BBC Four. Programmes start at 7.00pm.

Morgen | 06:30 This Is CBeebies

Welcome to the CBeebies channel. Programmes start at 6.00am.

Morgen | 07:50 Frasier

Herhaling. American sitcom about a Seattle-based radio psychiatrist. Frasier agrees to get Roz tickets for Alice to see child entertainer Nanny G, who he used to be married to. But can he and Nanny G resist their desire to reprise the physical aspects of their marriage? And Niles buys an expensive sweater even though he had promised Daphne he would start saving for their child's college fund?.With Kelsey Grammer, David Hyde Pierce, John Mahoney, Jane Leeves, and Julia Sweeney.(1993)

Morgen | 08:10 Westart

Morgen | 08:20 Gardeners' World

Seizoen 52 - Aflevering 28 - Monty Don assesses the progress, successes and failures of the paradise garden he planted at the start of the year. He also sets about sowing a meadow of wildflowers in the orchard and gives advice on what to plant now in the vegetable garden. Frances Tophill travels to Glasgow to meet a gardener whose hands-off approach to his garden has reaped rewards for wildlife, Adam Frost visits a garden in Wales where a potentially unpromising and rocky site has been transformed, while Mark Lane explores Nymans in West Sussex to find out how the garden is managed with sustainability at its heart.

Morgen | 09:00 Go Jetters

Meet the Go Jetters, four explorers on a global adventure with their teacher Ubercorn - a disco-loving unicorn. It's a very rainy day at the Go Jet Academy and the Go Jetters are in the training domes teaching the cadets some crucial Go Jetter skills. Meanwhile, Grandmaster Glitch has built his own rival Grim Academy dome on the side of a large, steep hill. He has uprooted trees in order to make room for his Grimdome, but without the roots of trees to hold the soil together the heavy rainfall starts a mudslide down the side of the hill! Mudslides are very powerful and can destroy anything in their path. Glitch and his cadets need rescuing before they are washed away down the hill.(2018)

Morgen | 09:35 The Furchester Hotel

Herhaling. Mr Flash, a fabulous peacock with even more fabulous feathers, enters the hotel with total pizzazz. Everyone is in awe of Mr Flash's feathers, but when Funella goes to welcome him with furry arms, Mr Flash tells her that he doesn't want his feathers ruffled. Everyone can look, but not touch. Phoebe and Elmo are about to take him up to his room, the Glam Suite, when Funella announces that the Furchester Garden Games are about to start and Mr Flash decides that he'd like to play too.

Morgen | 12:35 Topsy and Tim

Herhaling. Live-action children's show following the everyday adventures of two fun-loving twins. Topsy and Tim look after Grandma's dog Mossy, with the help of Tim's best friend Tony Welch. When Mossy starts being a bit naughty, they realise it is time for her walk. By the time they've got Mossy's lead, ball and poo bags, Tim worries that she might not get to her favourite bush in time to do her business!

Morgen | 13:20 The Big Fish Off

Herhaling. Team captains Ali Hamidi and Dean Macey present the competitive angling show in which two celebrity guest tackle a series of fishing challenges. Not all the guests are keen anglers, and some admit to never having handled a fishing rod in their lives. In the first episode, keen fisherman, reality star and owner of the Sugar Hut nightclub Mick Norcross brings along his friend Hollywood actor Tamer Hassan, who gets things off to a bad start by announcing that he can't imagine anything worse than golf or fishing. (2014)

Morgen | 13:30 The Simpsons

Herhaling. When Bart sells his soul to Milhouse for five dollars, strange things start to happen - Santa's Little Helper and Snowball II dislike him, Itchy and Scratchy cartoons are no longer funny, and even pranks played on Homer leave him unaffected. (1995)

Morgen | 14:05 Pitch

'Pilot.' (s 1/ep 1) Ginny Baker, een jonge honkbalwerpster, past zich aan aan een leven in de schijnwerpers nadat ze als eerste vrouw ooit start in de hoogste Amerikaanse competitie.

Morgen | 15:15 Wunderschön!

Ein Rinnsal im Hochsauerland markiert den Start. Hier, auf 674 Metern Höhe, liegt die Quelle der Ruhr – und hier beginnt auch der Ruhrtalradweg. Stefan Pinnow und Anne Willmes radeln rund 140 Kilometer von Winterberg bis nach Hagen am Rande des Ruhrgebiets. Sie sind nicht nur Moderationskollegen bei "Wunderschön", sondern auch beim WDR-Magazin "Hier und Heute". Anne Willmes, gebürtige Sauerländerin, hat die Tour bei der Eröffnung des Radwegs vor zehn Jahren schon einmal gemacht. Für Stefan Pinnow ist vieles neu. Sie folgen dem Verlauf der Ruhr und machen Ausflüge in die Umgebung: Steil bergab geht es mit Mountainbikes im Bike-Park bei Winterberg und steil bergauf zu Fuß auf die Bruchhauser Steine. Durchatmen können die Radler im Rosendorf Assinghausen und auf dem Poesiepfad im Mühlental bei Arnsberg. Anne Willmes möchte sich ansehen, wie sich das Rittergut Wildshausen verändert hat; Stefan Pinnow schlägt eine Kajakfahrt auf der Ruhr bei Schwerte vor; und Tourismus-Expertin Sandra Wolfson, die sie unterwegs treffen, schickt sie auf den Kneipp-Pfad in Olsdorf.

Morgen | 15:45 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Een ei-genaardige redding / Het Parelfestival : Sandy Ooievaar verliest haar bril en haalt de eieren die ze moet bezorgen door elkaar. / Chomps en Rocco stelen voor het Parelfestival alle parels. Team Top Wing moet de parels terug vinden voor het festival van start gaat.

Morgen | 17:55 Game Shakers

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De Mason Ervaring: Babe en Kenzie zijn twee 12-jarige meiden die een mobiel spel creëren dat het meest populaire spel van het jaar wordt. Met de winst en hun vriend, Hudson, wereldberoemde Rapper Double G, en zijn zoon Triple G, starten de meiden hun eigen supercoole gaming bedrijf in Brooklyn. Nu moeten Babe en Kenzie hun gamingbedrijf een succes laten zijn, naast het blijven waarborgen van de kwaliteit. De showervaring bestaat uit meerdere platforms, omdat kijkers niet alleen de avonturen van de bende kijken, maar hun nieuwste creaties op Nick.com, de Nick App en hun mobiele apparaten afspelen.

Morgen | 18:10 Mysteries At The Museum

Seizoen 11 - Aflevering 10 - A Party That Started A War: Geschiedenisliefhebber Don Wildman gaat op zoek naar bijzondere relikwieën en artefacten die een uniek verhaal te vertellen hebben en een geheim in zich bergen.

Morgen | 18:15 Mysteries At The Museum

Seizoen 11 - Aflevering 10 - A Party That Started A War: Geschiedenisliefhebber Don Wildman gaat op zoek naar bijzondere relikwieën en artefacten die een uniek verhaal te vertellen hebben en een geheim in zich bergen.

Morgen | 19:00 Escape to the Chateau: DIY

Herhaling. Dick Strawbridge helps British families who run businesses in French chateaux. Dick helps Lincolnshire couple Tim and Rebecca find their feet after leaving the UK to start a new life in a dilapidated 25 room chateau. With no plumbing in place, they start major building works to open as a B&B in four months' time. Edward and Anna expect 185 guests in their fairy-tale chateau, but the surrounding roads get closed for the weekend. Returner, DIY enthusiast Fiona continues to single-handedly restore her magnificent 12th century French castle into a high-end B&B but may have met her match when she is faced with stripping 1970s carpet off the entire first floor.

Morgen | 19:05 Undercover Billionaire

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Episode 6: Selfmade miljardair Glenn Stearns had geen gemakkelijke start in het leven. Nu gaat hij 90 dagen undercover om iemand die het verdient te helpen het financieel beter te krijgen.

Morgen | 19:10 Undercover Billionaire

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Episode 6: Selfmade miljardair Glenn Stearns had geen gemakkelijke start in het leven. Nu gaat hij 90 dagen undercover om iemand die het verdient te helpen het financieel beter te krijgen.

Morgen | 19:45 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 19 - De beste zomer ooit: Dawn en Mae gaan in een luxe strandtent werken en verwachten dat dit hun beste zomer ooit wordt. Maar haar drie broers komen onverwacht langs, haar ouders gaan maar niet weg en Madison is haar baas. Niet bepaald de beste start voor de beste zomer ooit..

Morgen | 19:58 This is BBC FOUR

This is BBC Four. Programmes start at 7.00pm.

Morgen | 19:58 This Is CBeebies

This is CBeebies. Programmes start at 6.00am.

Morgen | 21:45 Fußball: Bundesliga

Frankfurt – Dortmund. Bei dem Verkauf einiger in der Vorsaison überragender Offensivkräfte ging ein wenig unter, dass die Frankfurter drei zuvor ausgeliehene Profis aus der Defensive fest verpflichteten. Neben Keeper Kevin Trapp und Abwehrspieler Martin Hinteregger erhielt auch Mittelfeldabräumer Sebastian Rode eine Festanstellung. Der 28-Jährige, der schon 2010 bis 2014 im SGE-Dress auflief und später weder bei den Bayern noch in Dortmund (2016–18) glücklich wurde, zog sich im Europa-League-Halbfinalaus gegen Chelsea einen Knorpelschaden zu. Sogar ein vorzeitiges Karriereende stand im Raum. Doch Rode – in der Vergangenheit mehrfach schwer verletzt – mischte schon zum Saisonstart wieder mit. – Die Partien werden auch beim NDR, BR, HR, SWR sowie RBB (22.00–22.20 Uhr) und MDR (22.10–22.30 Uhr) übertragen.

Morgen | 22:00 Treasure Island with Bear Grylls

Bear Grylls drops 12 ordinary Brits on an uninhabited island in the Pacific where cash prizes worth 100,000 pounds are waiting to be discovered. After two weeks, eleven islanders remain stranded 5000 miles from home. Having set up camp on the north side of the island, the group are barely subsisting on a daily diet of coconuts and winkles, as hunger starts to bite. The camp are still completely unaware that Marco and Ivar have stashed away 35,000 pounds, and that Emily and Elissa have stashed 10,000 pounds in their backpacks. But suspicions in the group start to rise. Morag decides to take matters into her own hands and sets off a chain of events that threatens to tear the islanders apart.

Morgen | 22:05 Die NDR Quizshow

Endlich: Die "NDR Quizshow" ist zurück aus der Sommerpause. Und in dieser neuen Folge begrüßt Jörg Pilawa fünf prominente Gäste. Für Niedersachsen startet die Journalistin und Moderatorin Valeska Homburg, für Schleswig-Holstein der Schlagersänger Jürgen Drews, für Bremen die Schauspielerin Sandra Quadflieg, für Mecklenburg-Vorpommern die Schauspielerin Madeleine Niesche und für Hamburg "Tagesschau"-Legende Jo Brauner.

Morgen | 23:00 Tories at War

Filmed over the last nine months, this documentary tells the inside story of the bitter hatreds that mark the Conservative Party's struggle over the defining issue of the day - Brexit - with extraordinary access to Cabinet ministers, Brexiteers and Remainer rebels. Starting in January as Prime Minister Theresa May battles to sell her hard withdrawal agreement to an increasingly sceptical House of Commons, it ends as new Prime Minister Boris Johnson faces defeat after defeat in the courts and Parliament as he fights to save his vision of Brexit.

 Meer

Start gemist

Eerder Vandaag | 19:58 This Is CBeebies

This is CBeebies. Programmes start at 6.00am.

Eerder Vandaag | 08:35 Mustangs FC

Seizoen 2 - Aflevering 5 - No Pressure: The grudge match against the Wildcats has everyone feeling the pressure. Comedy drama about a group of girls who start their own football team.

Eerder Vandaag | 08:35 The Big Bang Theory

Herhaling. Comedy about a group of brainy but socially clueless scientists. Sheldon experiences difficulty working through a formula so takes a job at the Cheesecake Factory in the hopes it will kick start his creativity. With Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, and Kunal Nayyar.(2010)

Eerder Vandaag | 07:00 The King of Queens

Herhaling. Sitcom about a working-class man making what he can of family life. On the way to an overeating support group, Doug notices an abusive relationship group and decides to join that instead. However, Carrie starts to become suspicious when Doug not only gains weight, but begins to cower in her presence. With Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Nicole Sullivan, and Tim Bagley.(2004)

Eerder Vandaag | 06:30 This Is CBeebies

Welcome to the CBeebies channel. Programmes start at 6.00am.

Gisteren 22:50 It's Aperotime Somewhere in the World

'It's Aperotime Somewhere in the World - België - Nederland.' Bartender Hannah Van Ongevalle verzoent België & Nederland en maakt in deze aflevering vooral gebruik van Belgische en Nederlandse producten. Ze start met een eigen versie op de klassieke Bloody Mary en shaket nadien de kruidige Marie Dunas.

Gisteren 22:50 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 3 - Aflevering 10 - De Invasie: De invasie gaat van start. Hakoda komt aan bij Aang, Sokka, Katara en Toph en heeft alle oude vrienden van de helden meegenomen om de Vuurnatie te bevechten. Ze trekken ten strijde, volgens een uitgekiend plan van Sokka. Ook heeft de Mechanist veel strijdmaterieel uitgevonden, waardoor de krijgers de Vuurnatie tegemoet kunnen treden. Ze vechten voortvarend. Intussen is Aang naar het Koninklijk Paleis gevlogen, om daar tijdens de zonsverduistering met de Vuurheer te strijden. Maar als hij daar aankomt, lijkt daar niemand aanwezig....

Gisteren 21:50 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Een ei-genaardige redding / Het Parelfestival : Sandy Ooievaar verliest haar bril en haalt de eieren die ze moet bezorgen door elkaar. / Chomps en Rocco stelen voor het Parelfestival alle parels. Team Top Wing moet de parels terug vinden voor het festival van start gaat.

Gisteren 21:00 Gardeners' World

Seizoen 52 - Aflevering 28 - Monty Don assesses the progress, successes and failures of the paradise garden he planted at the start of the year. He also sets about sowing a meadow of wildflowers in the orchard and gives advice on what to plant now in the vegetable garden. Frances Tophill travels to Glasgow to meet a gardener whose hands-off approach to his garden has reaped rewards for wildlife, Adam Frost visits a garden in Wales where a potentially unpromising and rocky site has been transformed, while Mark Lane explores Nymans in West Sussex to find out how the garden is managed with sustainability at its heart.

Gisteren 20:15 Ninja Warrior Germany – Die stärkste Show Deutschlands

Nico Hülkenberg fährt seine bisher schwächste Formel 1-Saison, da könnte ein "Ninja Warrior"-Erfolg als Motivationsspritze dienen. Allerdings ist auch Oliver Edelmann, Last Man Standing 2016, am Start.

Gisteren 20:00 The Repair Shop

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Metal worker Dominic Chinea has to use all of his restoration skills to future proof an old, Cornish museum sign, while Steven Fletcher has to steer an old banger back onto the road. Plus, bear-care team Julie and Amanda start treatment on George, a very special teddy who has lost one of his eyes and his growl.

Gisteren 19:58 This is BBC FOUR

This is BBC Four. Programmes start at 7.00pm.

Gisteren 19:58 This Is CBeebies

This is CBeebies. Programmes start at 6.00am.

Gisteren 18:30 Time for School

This popular observational documentary is back for a new series, following a reception class of children as they start school for the very first time. Today, the children have a special visit from some firefighters. They show the class around their fire engine before letting them loose with the water hose!Later, some of the children pretend to be fireworks, using flashing lights and pom-poms! They put on a brilliant display, but what will their teacher think of the show?(2019)

Gisteren 17:50 Go Jetters

Tala decides to focus a class project on her uncle Glitch's souvenir selfies from Europe - but little does she know that all of his pictures are atrocious. A panicking Glitch gets help from the Go Jetters, and using a series of cardboard cut-outs they start to take photos all across the continent - but can they help out when Glitch gets himself into a sticky situation?(2019)

Gisteren 16:00 Escape to the Country

Seizoen 19 - Aflevering 30 - North Yorkshire: Alistair Appleton accompanies a couple on a North Yorkshire house hunt. They are calling time on running a guest house in the city and have a £650 000 budget to find a rural family home with business potential. Whilst in the county, Alistair also pays a visit to a heritage train line and helps the team to get their impressive locomotives fired up for the start of the tourist season.

Gisteren 15:50 Coronation Street

The highs and lows of life on Britain's most famous Street. Sally wants to go on holiday, but Kevin knows he won't be able to get time off work. Ken starts giving Raquel French lessons. Mike tells Jim he can start at MVB. With Sally Dynevor, Michael Le Vell, William Roache, Sarah Lancashire, and Johnny Briggs.

Gisteren 15:15 Impossible

Seizoen 6 - Aflevering 40 - Seventeen contenders start this edition of the quiz, but how many of them will survive to face the £10,000 Question? Hosted by Rick Edwards.

Gisteren 12:05 Undercover Boss USA

Herhaling. Steven Newman, CEO of Loehmann's department stores, goes undercover posing as an aspiring entrepreneur in a reality TV contest who is trying to win money to start up his own firm.

Gisteren 12:05 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Stagiaire Nour is een drugsdealer op het spoor. Samen met Sami en hun stagementor Floor zet ze een val op om hem te pakken. Voor Patrick en de commissaris start een race tegen de klok wanneer ze via een anonieme brief vernemen dat een complot gesmeed is tegen de burgemeester.

Gisteren 10:25 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 5 - KICK START CAREERS: Sassi start haar eigen zaak, 'Sassi's Salon'. Chloe besluit dat ze verloskundige wil worden, maar moet Jordan nog wel overtuigen. Megan ontdekt iets over Dylan en z'n vriendin. Shannons onzekerheden worden haar te veel. Slecht nieuws voor Amber.

Gisteren 06:30 This Is CBeebies

Welcome to the CBeebies channel. Programmes start at 6.00am.

Gisteren 05:00 This is BBC FOUR

This is BBC Four. Programmes start at 7.00pm.

Gisteren 01:40 Ella

'Ella - 14.' (s 1/ep 14) Ella mag in Bar Taxi aan de slag. Ze neemt een goede start, tot blijkt dat ze een belangrijke sleutel die Ronny haar heeft toevertrouwd, is verloren. Norbert neemt van iedereen afscheid en vertrekt naar Amerika. Clio voelt zich opperbest, want nu heeft ze het rijk voor zich alleen.

Gisteren 01:30 The Cleveland Show

Herhaling. Animated spin-off from Family Guy. Cleveland and the gang run into problems trying to start up a new Broken Stool at Stoolbend Airport, while Rallo reunites Holt with his estranged military father. (2012)

Gisteren 01:00 The Reluctant Landlord

Comedy. Romesh gets a shock when he investigates the pub car park's rave online reviews. Later he is in for another surprise after Natasha pushes his mum to start dating. With Romesh Ranganathan.(2018)

Eergisteren 20:30 DNA

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse politieserie. De eigenaar van een snelgroeiende start-up wordt dood aangetroffen in de bedrijfsmeditatieruimte. Isabelle draait mee in het politieteam als vervanging voor Eliz. Als Lara bij Kate komt eten, vertelt ze dat ze erg moet wennen aan Isabelle. Kate vindt dat ze Isabelle een eerlijke kans moet geven.

Eergisteren 19:58 This is BBC FOUR

This is BBC Four. Programmes start at 7.00pm.

Eergisteren 19:58 This Is CBeebies

This is CBeebies. Programmes start at 6.00am.

Eergisteren 19:10 Two and a Half Men

'A Beer-Battered Rip-Off.' (s 12/ep 12) Wanneer Lyndsey enkele spullen van Alan terugbrengt, kondigt ze aan dat ze zal verhuizen om een nieuwe start te nemen. Maar wanneer ze die nacht met Alan in bed belandt, begint ze plots te twijfelen. Walden vreest dat een breuk tussen Alan en McMartin de adoptie van Louis in gevaar kan brengen.

Eergisteren 18:30 Time for School

This heart-warming series continues, following a reception class of children as they start school for the very first time. In this episode, the children are learning all about autumn. Some of the children get crafty and make their own spiky hedgehogs using paper plates and card. Later, they draw a giant autumn leaf in the playground using chalk. And Bailey makes up a catchy autumn tune, but will his friends join in with a sing-along?(2019)

Eergisteren 18:15 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Stagiaire Nour is een drugsdealer op het spoor. Samen met Sami en hun stagementor Floor zet ze een val op om hem te pakken. Voor Patrick en de commissaris start een race tegen de klok wanneer ze via een anonieme brief vernemen dat een complot gesmeed is tegen de burgemeester.

Eergisteren 13:45 Abducted

Eergisteren - Tv-thriller, De zevenjarige Jocelyn Shaker wordt tijdens een vakantie op mysterieuze wijze ontvoerd uit een resort in het regenwoud van Colombia. Haar rijke Colombiaanse stiefvader Javier wordt in verdenking gesteld. Ervan overtuigd ...

De zevenjarige Jocelyn Shaker wordt tijdens een vakantie op mysterieuze wijze ontvoerd uit een resort in het regenwoud van Colombia. Haar rijke Colombiaanse stiefvader Javier wordt in verdenking gesteld. Ervan overtuigd dat haar man onschuldig is, start Jocelyns moeder Caitlin haar eigen onderzoek.

Eergisteren 12:05 Undercover Boss USA

Herhaling. The US version of the show where high-flying company executives go undercover to ensure their businesses are in good shape. Randy DeWitt, co-founder and CEO of sports bar and grill chain Twin Peaks, goes undercover posing as a contestant on a reality TV competition who wants to win money to start his own business. Twin Peaks is growing at a fast pace and Randy wants to go incognito among his staff to see if the company's culture is keeping up with its rapid growth.

Eergisteren 10:00 Early Start

Eergisteren 09:05 Ted en de schat van de mummie

Eergisteren - Animatie, Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet ...

Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Tijdens zijn werk graaft hij talloze voorwerpen op, het ene al waardelozer dan het andere, maar hij geeft niet op. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit wereldberoemd zal worden. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. De start van een dolkomisch avontuur.

Eergisteren 08:50 Ella

'Ella - 14.' (s 1/ep 14) Ella mag in Bar Taxi aan de slag. Ze neemt een goede start, tot blijkt dat ze een belangrijke sleutel die Ronny haar heeft toevertrouwd, is verloren. Norbert neemt van iedereen afscheid en vertrekt naar Amerika. Clio voelt zich opperbest, want nu heeft ze het rijk voor zich alleen.

Eergisteren 08:30 European Tour Golf Highlights

European Tour Golf Highlights. Highlights from day four of the 2018 BMW PGA Championship at Wentworth. Rory McIlroy and Francesco Molinari share the lead at the start of the final round.

Eergisteren 06:30 This Is CBeebies

Welcome to the CBeebies channel. Programmes start at 6.00am.

 Meer