Start op tv (tv-tips)

Morgen | 21:25 Start: Niets liever dan een kind

Morgen - Amusement, Vanaf vanavond is het programma Niets liever dan een kind opnieuw elke dinsdag om 21:30 uur te zien ...

Vanaf vanavond is het programma Niets liever dan een kind opnieuw elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Presentatrice Leonie ter Braak volgt hierin verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Kinderwens Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die vurige kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. Teleurstelling Het programma registreert en volgt de hoofdpersonen gedurende een lange periode. Sommigen slagen, anderen krijgen (weer) een teleurstelling te verwerken. Marleen wil zo graag een kind dat ze een spermadonor vond. Bij Lisette en Dennis wordt er voor de dertiende keer een embryo teruggeplaatst en voor Lisa en Rob lijkt een tweede kind ver weg.

Overmorgen | 21:30 Start: 100 Jaar Jong

Overmorgen - Amusement, Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma 100 Jaar Jong, waarin Gordon 100 plussers die nog van ...

Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma 100 Jaar Jong, waarin Gordon 100-plussers die nog van alles beleven opzoekt, elke woensdag om 21:30 uur opnieuw uit. Geraniums Er zijn steeds meer honderdjarigen in Nederland. De honderdplussers in dit programma laten Gordon en de rest van Nederland zien dat dat heus niet betekent dat ze de hele dag achter de geraniums zitten. Boodschappenrondje In deze aflevering: ondanks dat de 103-jarige Sam kinderloos is en bijna geen familie meer heeft, staat hij nog positief in het leven. Hij neemt Gordon mee op zijn vaste boodschappenrondje door Vlaardingen en bezoekt daar samen de Grote Kerk waar Sam in 1947 voor het laatst orgel heeft gespeeld. Bridgen De 101-jarige Lenie uit Etten-Leur is een echte levensgenieter. Ze houdt wel van een glaasje en gaat er nog een paar avonden per week op uit voor haar grote passie: bridgen. Na het eerste bezoek van Gordon gaat het opeens bergafwaarts met Lenie, waardoor haar jaarlijkse uitje naar de drankgroothandel in België in het water dreigt te vallen. Bekijk alle afleveringen van 100 Jaar Jong op KIJK.nl via gids.tv/programma/100-jaar-jong.

Morgen | 21:31 Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto

Morgen - Amusement, Vanaf vanavond herhaalt RTL 5 het reportageprogramma 'Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto', ...

Vanaf vanavond herhaalt RTL 5 het reportageprogramma 'Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto', waarin programmamaker Ewout Genemans met gevaar voor eigen leven een kijkje nemen in de gevaarlijkste wijken ter wereld. Lokale gangs Iedere aflevering, op dinsdag om 21:30 uur te zien, brengt Ewout een paar dagen in een wijk door en ontmoet daar kopstukken van lokale gangs. Hij komt in aanraking met wapens, kilo's drugs en kidnapping, wat in deze buurten de normale gang van zaken is. Zuid-Afrika In de eerste aflevering gaat Ewout naar de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Hier vallen dagelijks tientallen doden als gevolg van bende- en drugsgerelateerd geweld. In de wijk Lavender Hill hebben de gangs het voor het zeggen en regeren zij de straten met moord en geweld. No-go area Deze wijk staat bekend als no-go area voor blanken én de politie. En dat ervaart Ewout ook als een van de bendes het op zijn apparatuur heeft voorzien.

Za 6 juni 2020 | 20:30 Terug: Het echte leven in de dierentuin

06/06 - Informatief, Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Het echte leven in de dierentuin', waarin de ...

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Het echte leven in de dierentuin', waarin de gebeurtenissen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, juist ook na sluitingstijd, te zien zijn. Reuzenpanda's Een groot deel van de serie gaat over reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya en hun pasgeboren jong, van paring tot dracht tot geboorte en kraamholtijd. Maar ook de avonturen van onder andere de nieuwe olifantenbul Tusker, de voortplanting van de zeepaardjes en het nieuwe verblijf van de Aldabra reuzenschildpadden komen voorbij. Verborgen camera's 'Het echte leven in de dierentuin' beidt een uniek kijkje achter de schermen van Ouwehands. Met verborgen camera's in de dierenverblijven en de verhalen van gepassioneerde verzorgers over hun werk en het behoud van diersoorten. Bekijk het eerste seizoen van Het echte leven in de dierentuin terug via gids.tv/programma/het-echte-leven-in-de-dierentuin.

Do 4 juni 2020 | 23:00 Start: The Clinton Affair

04/06 - Documentaire, De komende donderdagen herhaalt NPO 2 de zesdelige documentaireserie The Clinton Affair over de ...

De komende donderdagen herhaalt NPO 2 de zesdelige documentaireserie The Clinton Affair over de afzettingsprocedure tegen president Clinton getoond. Een verhaal over seks, macht, leugens en ideologische oorlogsvoering. Schandaal Een president die zich oraal laat bevredigen door een stagiaire en daar vervolgens over liegt, of nou ja, dat is een kwestie van interpretatie. Het klinkt misschien vreemd in de tijd van Donald Trump, maar wat in deze serie centraal staat was twintig jaar geleden het grootste politieke schandaal dat de Verenigde Staten in een generatie had gezien. Het leidde tot een afzettingsprocedure, en dat was voor het eerst sinds 1974, toen Richard Nixon zich in de nesten had gewerkt. Kloof Tot de afzetting van Bill Clinton leidde het uiteindelijk niet, maar het hele proces heeft het politieke systeem wel diepgaand beïnvloed. De kloof tussen Democraten en Republikeinen is sindsdien steeds dieper geworden.

Je vindt hier de programma's van Start op tv We hebben de volgende programma's voor Start Start: Niets liever dan een kind: Morgen - Amusement, Vanaf vanavond is het programma Niets liever dan een kind opnieuw elke dinsdag om 21:30 uur te zien. Start: 100 Jaar Jong: Overmorgen - Amusement, Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma 100 Jaar Jong, waarin Gordon 100 plussers die nog van. Start: Beruchte Sloppenwijken - Ewout In De Ghetto: Morgen - Amusement, Vanaf vanavond herhaalt RTL 5 het reportageprogramma 'Beruchte Sloppenwijken: Ewout In De Ghetto',. Terug: Het echte leven in de dierentuin: 06/06 - Informatief, Vanavond start een nieuw seizoen van het programma 'Het echte leven in de dierentuin', waarin de. Start: The Clinton Affair: 04/06 - Documentaire, De komende donderdagen herhaalt NPO 2 de zesdelige documentaireserie The Clinton Affair over de. The First 48: Misdaad, Seizoen 22 Aflevering 11 Family First Voor rechercheurs van moordzaken start de klok op het moment dat ze. The A-Team: Serie, Seizoen 2 The Maltese Cow Jaren geleden redde Sam Yeng in Saigon het leven van het A team. In ruil voor zijn. Early Start: Nieuws/actualiteiten, Get a jump on the day's news with Christine Romans and Laura Jarrett. Crime Scene Investigation: Serie, Cockroaches (part 1) Het team start een onderzoek naar een maffiabende. Warrick wordt hoofdverdachte in een. L1 Concert: Muziek, Maestro of music deel 1 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy.

Start op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:10 Even tot hier

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 7 - BNNVARA Bijna was het 'even tot hier' voor het programma. Want hoe maak je een satirische zaterdagavondshow tijdens een intelligente lockdown? Een quiz met tweehonderd man publiek? Onmogelijk. Een musicalensemble? Ondenkbaar. Een complete band uit België? Niet te doen. En toch starten we 'gewoon'. In een aangepaste vorm: iets korter en zonder een paar vertrouwde gezichten. Maar met satire, met muziek, met een simpel liedje en met anderhalve meter afstand. Dus ook tijdens de coronacrisis nemen Jeroen Woe en Niels van der Laan weer de week door. Met aandacht voor alles wat er gebeurd is en, speciaal dit seizoen, ook alles wat er niet gebeurd is.

Overmorgen | 04:21 Ruimtekuikens in de ruimte

Geen brein geen pijn / Het kuiken kanaal Finley moet en zal de beste leerling worden, daarvoor moet hij Hester overtreffen. / Pipi start een nieuwe internetrage en laat Chuck een contract tekenen voor een realityserie.

Start op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:10 The First 48

Seizoen 22 - Aflevering 11 - Family First Voor rechercheurs van moordzaken start de klok op het moment dat ze worden gebeld. Hun kans een zaak op te lossen wordt gehalveerd als ze binnen de eerste 48 uur geen sporen vinden.

Vandaag | 11:00 The A-Team

Seizoen 2 - The Maltese Cow Jaren geleden redde Sam Yeng in Saigon het leven van het A-team. In ruil voor zijn heldendaad hielpen de mannen hem een Chinees restaurant opstarten in Los Angeles. Nu neemt een bange Sam opnieuw contact op met hen. Omdat hij geen beschermingsgeld wou betalen aan de maffia, die de macht in Chinatown in handen heeft, is zijn restaurant kort en klein geslagen.

Vandaag | 11:00 Early Start

Get a jump on the day's news with Christine Romans and Laura Jarrett.

Vandaag | 11:46 Crime Scene Investigation

Cockroaches (part 1) Het team start een onderzoek naar een maffiabende. Warrick wordt hoofdverdachte in een moordzaak die gerelateerd is aan de maffia. Zijn verslaving aan pillen begint gevolgen te hebben voor zijn functioneren.

Vandaag | 14:00 L1 Concert

Maestro of music deel 1 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Vandaag | 15:00 First Move with Julia Chatterley

Get a head start on what's moving the business agenda with Julia Chatterley live from the floor of the New York Stock Exchange.

Vandaag | 15:30 L1 Concert

Maestro of music deel 1 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Vandaag | 18:00 American Pickers

Seizoen 17 - Aflevering 6 - Mr Whizzer Ter ere van hun overleden vader en zijn enorme voorraad roestig goud, nodigen twee zussen de mannen uit om hun vaders epische en onaangeroerde garage te doorzoeken. Terug in Iowa krijgt Robbie deskundige hulp bij het starten van een vintage tractor.

Vandaag | 18:05 Cougar Town

Seizoen 6 - Even the Losers Jules merkt dat Travis het financieel moeilijk heeft en leent hem geld om een nieuwe zaak op te starten. Grayson mag invallen als muziekleraar op de school van Stan.

Vandaag | 18:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Vandaag | 18:30 Crime Scene Investigation

Cockroaches (part 1) Het team start een onderzoek naar een maffiabende. Warrick wordt hoofdverdachte in een moordzaak die gerelateerd is aan de maffia. Zijn verslaving aan pillen begint gevolgen te hebben voor zijn functioneren.

Vandaag | 19:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Vandaag | 20:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Vandaag | 21:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Vandaag | 22:05 Normal People

Seizoen 1 - Aflevering 11 Marianne returns to Carricklea for the summer and after a night out together, she and Connell start to discuss their friendship and inevitably their attraction, but when they end up in bed, Marianne makes a request of Connell that upsets him. Later, Marianne is provoked by Alan, who ends up hitting her in the face. She calls Connell, who immediately drives over to pick her up, threatens Alan and promises her that he'll never let anyone hurt her again. Adaptation of Sally Rooney's novel, with Paul Mescal and Daisy Edgar-Jones.

Vandaag | 22:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Vandaag | 23:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Morgen | 00:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Morgen | 01:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Morgen | 02:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Morgen | 03:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Morgen | 04:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Morgen | 04:40 Location, Location, Location

Seizoen 31 - Aflevering 1 - Greater Manchester Kirstie Allsopp and Phil Spencer are in Greater Manchester. Kirstie searches the city suburbs for engaged couple Kate and Vicky, who are looking for their first home, where they hope to start a family. Meanwhile, Phil meets Bolton-born and bred couple Angelina and Thomas, who have recently sold the house they have lived in for over 30 years.

Morgen | 05:20 Fytsalvestêdetocht

Nei Fryslân Hjoed stjoert Omrop Fryslân it bêste fan de Fytstalvestêdentocht út. Yn it kompilaasjeprogramma binne de moaiste reportaazjes fan de ôfrûne jierren te sjen. Sa sjogge wy bygelyks hoe't Wiebe Tolsma de tocht foar de 60ste kear rydt, wat de frijwilligers moarns foar de start allegearre al út de wei sette en in portret fan Jan 'de koweman'.

Morgen | 06:45 Tanked

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Brett's Donut Mania Tank Brett is een nieuwe onderneming gestart: Donut Mania. De zaak wordt feestelijk geopend en om Brett te feliciteren verrassen Wayde en het team hem met een aquarium!

Morgen | 07:25 2Doc: Goede buren

HUMAN Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchtere overbuurvrouw Wilma (70) twijfelen geen moment en worden vrijwilligers. Samen leggen ze huisbezoeken af, op zoek naar eenzame ouderen die hulp behoeven. Zo ontmoeten ze onder anderen de alleenwonende Jan (81), die al zeven jaar lang nauwelijks zijn huis uit is geweest. En de sterke, eigenzinnige Til (85) die elk aanbod van ondersteuning weigert en haar problemen liever bij zichzelf houdt. Diep geraakt door de eenzaamheid die ze tegenkomen, besluiten Ada en Wilma in actie te komen. Maar kun je iemand wel uit zijn eenzaamheid bevrijden? En waar ligt de grens tussen zorgen voor en bemoeien met?

Morgen | 08:10 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Never Let Go Het team gaat van start met Operatie Rhino in de hoop een langzitter in de opvang een gouden mandje te bezorgen. En het team haalt twee honden op uit het French Quarter.

Morgen | 08:35 Ella

Nicolas en Ella gaan samen Clio bezoeken in de gevangenis. Zij vraagt Ella om haar getuige te zijn. Anthony is boos wanneer blijkt dat Lukas maar weinig vertrouwen heeft in de outfits die zijn vriend voor hem aan het maken is. Linda en Anke maken een nieuwe start. Jens organiseert een feestje om Ella in de bloemetjes te zetten nu haar examens achter de rug zijn.

Morgen | 09:55 Rond de Noordzee

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 10 Arnout start de laatste etappe van zijn grote Noordzeereis in Amsterdam. Deze stad dankt zijn rijkdom voor een groot deel aan de Antwerpenaren die er ooit kwamen wonen. Hij ontmoet de 98-jarige Eddy, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in een roeibootje naar Engeland vluchtte. In Zeeland spreekt hij met enkele mensen die de watersnoodramp van 1953 op een haar na overleefden. Bij zijn thuiskomst in Antwerpen wacht Arnout nog een grote verrassing...

Morgen | 10:24 Crime Scene Investigation

Cockroaches (part 1) Het team start een onderzoek naar een maffiabende. Warrick wordt hoofdverdachte in een moordzaak die gerelateerd is aan de maffia. Zijn verslaving aan pillen begint gevolgen te hebben voor zijn functioneren.

Morgen | 11:00 Early Start

Get a jump on the day's news with Christine Romans and Laura Jarrett.

Morgen | 11:25 Korean Baseball: Tigers vs Giants

Seizoen 2020 - Aflevering 9 van 100 Verslag van de KBO League, de Koreaanse honkbalcompetitie. Met een flinke lijst aan coronamaatregelen kon een van 's werelds grootste honkbalcompetities op 5 mei toch van start gaan.

Morgen | 11:25 Korean Baseball: Tigers vs Giants

Seizoen 2020 - Aflevering 9 van 100 Verslag van de KBO League, de Koreaanse honkbalcompetitie. Met een flinke lijst aan coronamaatregelen kon een van 's werelds grootste honkbalcompetities op 5 mei toch van start gaan.

Morgen | 12:00 Come Dine with Me

Manchester. Series 2016. Series 2017 In Manchester, lorry-driving movie buff Ryan plans a film-inspired menu including his Prawn Identity" starter,Sausage Meat the Fockers" and 'Chocolate Clockwork Orange' desert. Unfortunately the first course is more of a disaster movie for Johanna, who has to face her fear of prawns. Meanwhile, Nico puts the cat among the pigeons with his views on male chefs and Fiona takes Linzi to task over her beauty regime.

Morgen | 13:05 Come Dine with Me

Manchester. Series 2016. Series 2017 Critical laundrette owner Linzi has been a hard taskmaster all week in the Manchester area, so expects to show her guests where they've been going wrong. She's not pleased when Ryan questions her choice of starter. When the guests find out what Linzi does for a job, Nico struggles to understand the concept of a laundrette. Self-proclaimed domestic delegator Fiona has to face her fears during Linzi's entertainment - an ironing competition.

Morgen | 13:10 Cougar Town

Seizoen 6 - Even the Losers Jules merkt dat Travis het financieel moeilijk heeft en leent hem geld om een nieuwe zaak op te starten. Grayson mag invallen als muziekleraar op de school van Stan.

Morgen | 14:00 DOC: Het 4-sterrenseizoen van Cambuur

Seizoen 2015-2016 - Aflevering 49 van 60 In het voorjaar van 1992 promoveert sportclub Cambuur voor het eerst in het bestaan naar de Eredivisie. Na een stroeve start komt de ploeg van trainer Rob Baan op gang, totdat een salmonellabacterie tijdens een winters trainingskamp roet in het eten dreigt te gooien. Cambuur krijgt uitstel krijgt van de KNVB en hoeft de gehele maand januari niet in actie te komen, waarna de titel in april een feit is. In de FOX Sports DOC ‘Het 4-sterrenseizoen van Cambuur’ kijken spelers, trainer en andere betrokkenen terug op een bijzonder seizoen in de geschiedenis van Cambuur Leeuwarden.

Morgen | 15:00 First Move with Julia Chatterley

Get a head start on what's moving the business agenda with Julia Chatterley live from the floor of the New York Stock Exchange.

Morgen | 16:00 Korean Baseball: Tigers vs Giants

Seizoen 2020 - Aflevering 9 van 100 Verslag van de KBO League, de Koreaanse honkbalcompetitie. Met een flinke lijst aan coronamaatregelen kon een van 's werelds grootste honkbalcompetities op 5 mei toch van start gaan.

Morgen | 20:35 Married At First Sight Nederland

Seizoen 5 Henk en Chantal arriveren afzonderlijk van elkaar op de trouwlocatie en de huwelijksceremonie gaat bijna van start. Maar Chantal laat lang op zich wachten. Worden de spanningen haar te veel? Voor Robin en Kimberly is de dag van de bruiloft ook aangebroken. Beiden kunnen niet wachten hun match voor het eerst in de ogen te kijken. Thierry en Sanne, het eerste koppel, is getrouwd en tussen hen gaat het heel goed. Vandaag worden ze voor het eerst samen wakker.

Morgen | 21:00 Korean Baseball: Tigers vs Giants

Seizoen 2020 - Aflevering 9 van 100 Verslag van de KBO League, de Koreaanse honkbalcompetitie. Met een flinke lijst aan coronamaatregelen kon een van 's werelds grootste honkbalcompetities op 5 mei toch van start gaan.

Morgen | 21:25 Wat wil Maxime?

Seizoen 1 Maxime Meiland zoekt uit wat ze in haar leven wil. Wil ze daten? Een eigen carrière opstarten? Wat gaat de familie Meiland straks in Nederland doen? En hoe zit het eigenlijk met de vader van Claire?

Morgen | 23:00 The Treasure Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Raw Treasure Dallas Campbell and Ellie Harrison present the first of two programmes in which they embark on the ultimate treasure hunt, searching the globe to uncover its extraordinary riches, from natural gems to precious metals - and more besides. Dallas begins his search Down Under, free-diving for lustrous pearls in the waters around north-west Australia and seeking out diamonds from the bottom of the ocean. He also learns about opal mining in one of the most hostile places on Earth and, together with Ellie, reveals how ambergris, a substance that starts life in a sperm whale's stomach, can prove an expensive ingredient in perfume. Plus, how one of the largest and most unusual treasures has helped solve a 67-million-year-old puzzle.

Overmorgen | 00:10 2Doc: Goede buren

HUMAN Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchtere overbuurvrouw Wilma (70) twijfelen geen moment en worden vrijwilligers. Samen leggen ze huisbezoeken af, op zoek naar eenzame ouderen die hulp behoeven. Zo ontmoeten ze onder anderen de alleenwonende Jan (81), die al zeven jaar lang nauwelijks zijn huis uit is geweest. En de sterke, eigenzinnige Til (85) die elk aanbod van ondersteuning weigert en haar problemen liever bij zichzelf houdt. Diep geraakt door de eenzaamheid die ze tegenkomen, besluiten Ada en Wilma in actie te komen. Maar kun je iemand wel uit zijn eenzaamheid bevrijden? En waar ligt de grens tussen zorgen voor en bemoeien met?

Overmorgen | 01:10 Ella

Nicolas en Ella gaan samen Clio bezoeken in de gevangenis. Zij vraagt Ella om haar getuige te zijn. Anthony is boos wanneer blijkt dat Lukas maar weinig vertrouwen heeft in de outfits die zijn vriend voor hem aan het maken is. Linda en Anke maken een nieuwe start. Jens organiseert een feestje om Ella in de bloemetjes te zetten nu haar examens achter de rug zijn.

Overmorgen | 04:21 Ruimtekuikens in de ruimte

Geen brein geen pijn / Het kuiken kanaal Finley moet en zal de beste leerling worden, daarvoor moet hij Hester overtreffen. / Pipi start een nieuwe internetrage en laat Chuck een contract tekenen voor een realityserie.

Overmorgen | 10:30 Frasier

Seizoen 10 - Aflevering 24 - A New Position for Roz Roz prepares to leave the radio station - but not before airing her views about Frasier's relationship with Julia. Meanwhile, Niles and Daphne take the plunge and decide to start a family.

Overmorgen | 10:31 Air Crash Investigation

Seizoen 18 - Aflevering 7 van 10 - Runway Runoff Vlucht 1404 van Continental Airlines raast over de startbaan op de luchthaven van Denver als het toestel plotseling van de baan schiet, crasht en in brand vliegt. Er zijn geen dodelijke slachtoffers.

 Meer