Stal op tv (tv-tips)

Morgen | 20:00 Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

Morgen - Amusement, Voordat een nieuw seizoen met Chantal Janzen als presentatrice wordt opgenomen, herhaalt RTL 4 het ...

Voordat een nieuw seizoen met Chantal Janzen als presentatrice wordt opgenomen, herhaalt RTL 4 het tweede seizoen van Oh, Wat Een Jaar! met Linda de Mol als presentatrice. De afleveringen zijn de komende zaterdagen om 20:00 uur te zien op RTL 4. Teamcaptains Samen met teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda elke aflevering terug in de tijd in de nostalgische spelshow die ze zelf bedacht. Look & feel Volledig in de look & feel van het betreffende jaar gaan de mannen, bijgestaan door wekelijks een andere BN'er, de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de meeste kennis over dit jaar heeft en zo de pot met guldens weet te veroveren. 1980 In deze eerste aflevering zijn dat actrice Carly Wijs en presentator Rolf Wouters. Zij gaan terug naar het jaar 1980. De teams spelen verschillende spellen waarin trends, groot nieuws en tv-fragmenten van dat jaar naar voren komen. Ook staat er iedere week weer een gastartiest klaar om de grootste hits uit deze periodes te laten horen. Bekijk waarom Linda de Mol niet begrijpt dat Chantal Janzen het programma van haar overneemt op gids.tv/v218136/linda-chantal.

Di 9 juni 2020 | 20:30 Léon: The Professional IMDb: 8.5

09/06 - IMDB * 8.5 - Misdaad, Serie, Spanning, Film, Léon (of The Cleaner, of The professional) is een Franse productie uit het jaar 1994 van de regisseur Luc Besson. In de Engelstalige film hebben Jean Reno, Gary Oldman en Natalie Portman de ...

Léon (of The Cleaner, of The professional) is een Franse productie uit het jaar 1994 van de regisseur Luc Besson. In de Engelstalige film hebben Jean Reno, Gary Oldman en Natalie Portman de hoofdrollen. Mathilda (Nathalie Portman) is een twaalfjarig meisje uit een asociaal New Yorks gezin, wier vader verwikkeld is in drugszaken. Als zij op een kwade dag even boodschappen gaat doen, moordt de corrupte agent Norman Stansfield (Gary Oldman) op gruwelijke wijze haar hele familie uit. Mathilda zoekt onderdak bij de introverte Franse buurman Leon (Jean Reno) die een huurmoordenaar blijkt te zijn. Na enige aarzeling ontfermt hij zich over het meisje en leert haar zelfs de kneepjes van het vak. Kan hij haar echter ook beschermen tegen de moordenaars van haar gezin? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/leon

Je vindt hier de programma's van Stal op tv We hebben de volgende programma's voor Stal Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!: Morgen - Amusement, Voordat een nieuw seizoen met Chantal Janzen als presentatrice wordt opgenomen, herhaalt RTL 4 het. Léon: The Professional: 09/06 - IMDB * 8.5 - Misdaad, Serie, Spanning, Film, Léon (of The Cleaner, of The professional) is een Franse productie uit het jaar 1994 van de regisseur Luc Besson. In de Engelstalige film hebben Jean Reno, Gary Oldman en Natalie Portman de. Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir: Jeugd, Pixelmaker De klas van Marinette en Adrien mag werkervaring opdoen in het hotel van de burgemeester. Daar checkt. Telekids Mini's: Zigby: Jeugd, Aflevering 18 Animatieserie over de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden, Mickey en Pico. Ze. Bridezillas: Amusement, Seizoen 8 Johanne & Cristal Cristal draagt overduidelijk de broek in haar relatie. Wanneer de gemoederen. Shade: Queens of NYC: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 8 Marti en Blake besluiten een kerstalbum op te nemen om geld in te zamelen voor het. Telekids Mini's: Chuck And Friends: Jeugd, In de hoofdrol Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de. Mijn Nostalgisch Nederland - De Wadden: Serie, In de serie Mijn Nostalgisch Nederland komt de recente geschiedenis van verschillende Nederlandse steden en. Catfish: The TV Show: Amusement, Seizoen 5 Aflevering 17 Andrea, Alex & Andrea Fans van populaire YouTubester Andrea Russett schakelen. ThunderCats Brul!: Animatie, Aflevering 4 van 52 Geintje Lion O wil de ThunderKittens zo graag bewijzen dat hij niet zo'n saaie oude. Telekids Mini's: Chuck And Friends: Jeugd, Waaghals Chuck Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de. Mijn Nostalgisch Nederland - Drenthe: Serie, In de serie Mijn Nostalgisch Nederland komt de recente geschiedenis van verschillende Nederlandse steden en. Shade: Queens of NYC: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 8 Marti en Blake besluiten een kerstalbum op te nemen om geld in te zamelen voor het. Pound of Flesh: IMDB * 5.1 - Film, Deacon, een voormalige black ops agent, is in China om zijn nier af te staan aan zijn stervende nichtje. Een dag voor de operatie wordt hij wakker en blijkt hij het slachtoffer te zijn van orgaandiefstal. Op zoek naar zijn nier.

Stal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 21:15 Nu te Zien!

Seizoen 04 - Aflevering 11 van 23 - Crux - AVROTROS Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts bezoekt Museum De Fundatie in Zwolle, waar het werk van vier schilders uit Leipzig te zien is. In het kielzog van de figuratieve schilder Neo Rauch is Leipzig een belangrijke kraamkamer voor schilderstalent. Martin Kobe, Mirjam Völker, Robert Seidel en Titus Schade geven ieder op hun eigen manier die nieuwe generatie schilders uit Leipzig een gezicht.

Morgen | 06:55 Telekids Mini's: Chuck And Friends

De gouden wieldop Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Morgen | 12:15 Sterren NL Top 25

Seizoen 2020 - Aflevering 23 van 52 - AVROTROS Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.

Morgen | 15:15 Nu te Zien!

Seizoen 04 - Aflevering 11 van 23 - Crux - AVROTROS Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts bezoekt Museum De Fundatie in Zwolle, waar het werk van vier schilders uit Leipzig te zien is. In het kielzog van de figuratieve schilder Neo Rauch is Leipzig een belangrijke kraamkamer voor schilderstalent. Martin Kobe, Mirjam Völker, Robert Seidel en Titus Schade geven ieder op hun eigen manier die nieuwe generatie schilders uit Leipzig een gezicht.

Morgen | 17:40 Nu te Zien!

Seizoen 04 - Aflevering 11 van 23 - Crux - AVROTROS Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts bezoekt Museum De Fundatie in Zwolle, waar het werk van vier schilders uit Leipzig te zien is. In het kielzog van de figuratieve schilder Neo Rauch is Leipzig een belangrijke kraamkamer voor schilderstalent. Martin Kobe, Mirjam Völker, Robert Seidel en Titus Schade geven ieder op hun eigen manier die nieuwe generatie schilders uit Leipzig een gezicht.

Morgen | 18:35 NCIS

Seizoen 15 - Aflevering 22 van 24 - Two Steps Back Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Wanneer uit het bewijs blijkt dat een NCIS-teamlid het nieuwste doelwit van een huurmoordenaar is, moet het team oude dossierbestanden doorzoeken om te bepalen wie degene is die wraak zoekt.

Morgen | 19:30 NCIS

Seizoen 15 - Aflevering 23 van 24 - Fallout Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Terwijl Gibbs de herdenking bijwoont voor een vriend die verdwaald was op zee, ontdekt hij dat de 'overleden' kapitein Phillip Brooks zich heeft verstopt in een opvangcentrum.

Morgen | 23:25 Bloemen voor Bannink

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 2 - Deel 1 - BNNVARA Nederlandstalige liedjesprogramma in samenwerking met de Stichting Conamus, waarin Karin Bloemen een Nederlandse tekstschrijver of componist ontvangt. De gast wordt geëerd d.m.v. uitvoering van zijn liedjes door diverse bekende artiesten. Muzikale begeleiding door het Metropole Orkest o.l.v. Harry van Hoof en een vocalgroep bestaande uit Astrid Seriese, Marjolein Touw, Wil van der Meer en Haye van der Heyden. Deel 1 van pianist en liedjesschrijver Harry Bannink.

Overmorgen | 06:46 Ruimtekuikens in de ruimte

Beste Pal / Het ei Finley installeert een vrije wil disc op Pal 9000. Dat blijkt toch niet zo'n goed idee. / Starley adopteert het monster uit het ei maar de rest van de leerlingen maakt jacht op het monster.

Stal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:27 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Pixelmaker De klas van Marinette en Adrien mag werkervaring opdoen in het hotel van de burgemeester. Daar checkt rockster Jagged Stone in, maar hij wordt al snel lastig gevallen door een stalker.

Vandaag | 12:47 Telekids Mini's: Zigby

Aflevering 18 Animatieserie over de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden, Mickey en Pico. Ze beleven avonturen op een exotisch eiland waar achter iedere hoek een ander verhaal schuilt. De naïeve Mickey heeft een blind vertrouwen in Zigby en volgt hem meestal in zijn enthousiasme, terwijl de plichtsgetrouwe Pico de zebra's met alle pootjes op de grond houdt.

Vandaag | 12:55 Bridezillas

Seizoen 8 - Johanne & Cristal Cristal draagt overduidelijk de broek in haar relatie. Wanneer de gemoederen oververhit geraken, deelt ze haar toekomstige echtgenoot een klap uit in het gezicht. Zal hij alsnog met haar in het huwelijksbootje stappen? Johanne is een drama queen van het hoogste niveau. Haar vrijgezellenfeest dreigt faliekant af te lopen wanneer er plots een voedselgevecht uitbreekt...

Vandaag | 13:08 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 8 Marti en Blake besluiten een kerstalbum op te nemen om geld in te zamelen voor het Ali Forney Center en schakelen de hulp in van diverse queens en Broadwaysterren. Maar de stress die erbij komt kijken, zet hun huwelijk flink onder druk.

Vandaag | 13:33 Telekids Mini's: Chuck And Friends

In de hoofdrol Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Vandaag | 14:33 Mijn Nostalgisch Nederland - De Wadden

In de serie Mijn Nostalgisch Nederland komt de recente geschiedenis van verschillende Nederlandse steden en streken aan bod. In deze aflevering: De Wadden. Zeehonden, wadlopen en de kracht van de natuur. 'Mijn Wadden' neemt u mee naar het verleden van deze regio.

Vandaag | 15:55 Catfish: The TV Show

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Andrea, Alex & Andrea Fans van populaire YouTubester Andrea Russett schakelen Nev en Max in om een mogelijke stalker te vinden die online doet alsof hij familie van Andrea is. Ze ontdekken veel meer nepprofielen dan ze ooit hadden verwacht.

Vandaag | 18:01 ThunderCats Brul!

Aflevering 4 van 52 - Geintje Lion-O wil de ThunderKittens zo graag bewijzen dat hij niet zo'n saaie oude volwassene is als Tygra, dat hij zijn instincten negeert en zich inlaat met een overduidelijk kwaadaardig kristal.

Vandaag | 18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 8 Een jong meisje wordt op klaarlichte dag aangevallen met een honkbalknuppel. Wanneer Eric en Brigitte haar ouders op de hoogte brengen, blijkt ook de jongere zus van het slachtoffer verdwenen te zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, komt er plots een nieuwe melding van agressie binnen. Koen en Tineke krijgen te maken met een diefstal in het kunstencentrum. Ze gaan op zoek naar negen verdwenen kunstwerken en krijgen hierbij onverwacht hulp van de commissaris.

Vandaag | 18:31 Keeping Up Appearances

Seizoen 5, Aflevering 3 - Hyacinth Is Alarmed. Richard is hun huwelijksverjaardag vergeten. Gelukkig komt men die dag een alarminstallatie installeren en veinst hij dat dit zijn cadeau is.

Vandaag | 19:17 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Vandaag | 21:17 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Vandaag | 21:52 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Aap Uit De Mouw Het dorp staat op stelten door een diefstal..

Vandaag | 22:00 Madame Bovary

Film, Emma Bovary is een boerendochter die droomt van een romantisch en bourgeois leven in de grote stad. Zij trouwt met een plattelandsarts die haar echter niet het leven geeft waar zij naar verlangt. Eenzaam probeert zij haar fantasieën gestalte ...

Emma Bovary is een boerendochter die droomt van een romantisch en bourgeois leven in de grote stad. Zij trouwt met een plattelandsarts die haar echter niet het leven geeft waar zij naar verlangt. Eenzaam probeert zij haar fantasieën gestalte te geven door een reeks romances en de aanschaf van exotische kleding. Het is echter duidelijk dat zij langzaam maar zeker steeds verder afraakt van de werkelijke vervulling van haar verlangens. Zij verliest elke greep op de realiteit.

Vandaag | 23:32 Keeping Up Appearances

Seizoen 5, Aflevering 3 - Hyacinth Is Alarmed. Richard is hun huwelijksverjaardag vergeten. Gelukkig komt men die dag een alarminstallatie installeren en veinst hij dat dit zijn cadeau is.

Morgen | 00:24 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Morgen | 01:17 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Morgen | 01:20 Bridezillas

Seizoen 8 - Johanne & Cristal Cristal draagt overduidelijk de broek in haar relatie. Wanneer de gemoederen oververhit geraken, deelt ze haar toekomstige echtgenoot een klap uit in het gezicht. Zal hij alsnog met haar in het huwelijksbootje stappen? Johanne is een drama queen van het hoogste niveau. Haar vrijgezellenfeest dreigt faliekant af te lopen wanneer er plots een voedselgevecht uitbreekt...

Morgen | 02:10 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Morgen | 03:03 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Morgen | 03:36 Apocalypse: War of Worlds

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - The Wall Deze keer: Chroesjtsjov verrast iedereen door de daden van Stalin te veroordelen. De Vietnamoorlog breekt bijna uit en Kennedy geeft op 26 juni 1963 zijn bekende 'Ich bin ein Berliner!'-speech.

Morgen | 03:56 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Morgen | 04:30 Tanked

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Shark Byte Het duo is in Indiana voor de bouw van een enorm haaienaquarium. Het is een hele klus om een aquarium voor meer dan honderd vissen en twee soorten haaien te installeren.

Morgen | 04:49 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Morgen | 04:50 Level 16

Misdaad, Film, De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van vroeger die ...

De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van vroeger die haar toentertijd verraden heeft. Samen beginnen de meisjes aan een gevaarlijke zoektocht om de gruwelijke waarheid achter hun opsluiting bloot te leggen. Hun leven staat op het spel en ze moeten alles op alles zetten om zichzelf te redden...

Morgen | 05:42 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Morgen | 06:35 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Morgen | 07:28 RTV Drenthe Nostalgie

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met Babbelegoegies. Iedere week trof Margriet Benak gezellige gasten in een Drents café. Elk dorp heeft wel markante inwoners. Mensen met een opvallende hobby of gekke fratsen doen hun verhaal aan de stamtafel en twee teams spelen een kwis over Drentse onderwerpen. Babbelegoegies komt keer vanuit Café De Cerck in Beilen.

Morgen | 08:00 Radio - Hemmeltied - veur de hele familie

Drentstalig radioprogramma voor de hele familie, iedere zaterdagmorgen tussen 8.00 en 12.00 uur.

Morgen | 08:59 De Rocketeer S1

Rampzalige Receptenroof / De Beestenbende Kit en Sareena willen het boek met recepten van hun beroemde gerechten niet aan een chefkok geven. / Kit onderzoekt diefstallen, gepleegd in heel Hogendaal.

Morgen | 09:09 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 8 Marti en Blake besluiten een kerstalbum op te nemen om geld in te zamelen voor het Ali Forney Center en schakelen de hulp in van diverse queens en Broadwaysterren. Maar de stress die erbij komt kijken, zet hun huwelijk flink onder druk.

Morgen | 09:33 ThunderCats Brul!

Aflevering 4 van 52 - Geintje Lion-O wil de ThunderKittens zo graag bewijzen dat hij niet zo'n saaie oude volwassene is als Tygra, dat hij zijn instincten negeert en zich inlaat met een overduidelijk kwaadaardig kristal.

Morgen | 10:15 Radio - Hemmeltied - veur de hele familie

Drentstalig radioprogramma voor de hele familie, iedere zaterdagmorgen tussen 8.00 en 12.00 uur.

Morgen | 10:58 Barbie Dreamtopia: Een Feest Vol Fantasie

Barbie reist met haar zusje Chelsea door de heerlijke fantasiewereld Sweetville. Tijdens hun reis ontmoeten Barbie en Chelsea allerlei kleurrijke karakters, zoals Notto Prins, de olifantenkoning en aardbeibeertjes. Barbie gebruikt haar magie voor een kristalceremonie, maar raakt haar toverstokje kwijt. Barbie en Chelsea helpen twee eenhoorns met de bouw van een nieuwe dropschuur en repareren de grote limonadebubbelmachine. Deze avonturen wil je niet missen!

Morgen | 13:00 **** That's Delicious

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 8 - Multiculturalism At Its Best Rapper, chef en renaissancemens Action Bronson stopt in DC, Atlanta en Miami om de zuidelijke barbecue en papajaschelpen te keuren terwijl zijn personeel rookt en jetskiet (meestal tegelijkertijd).

Morgen | 13:20 I Almost Got Away With It

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Got Plastic Surgery Michael Hess was al twintig jaar voortvluchtig toen hij een fout maakte: hij stal een valse identiteit, waardoor de politie hem op het spoor kwam.

Morgen | 14:03 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 22 - De Geheime Tuin van Jeanette / Schattenjacht Jeanette besluit een tuintje aan te leggen op het schoolterrein, maar Bocarter installeert liever snoepautomaten. // Wanneer Alvin een schatkaart vindt in de kelder van mevrouw Kramer, gaan de Chipmunks op zoek naar de verloren schat.

Morgen | 18:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Shanghai In Shanghai gaat Tony op zoek naar de perfecte knoedel en de lekkernijen van lokale stalletjes. Later reist hij naar het Yangcheng-meer, waar hij voor het eerst wolhandkrab proeft.

Morgen | 23:32 Keeping Up Appearances

Seizoen 5, Aflevering 3 - Hyacinth Is Alarmed. Richard is hun huwelijksverjaardag vergeten. Gelukkig komt men die dag een alarminstallatie installeren en veinst hij dat dit zijn cadeau is.

Overmorgen | 01:19 Angelo Rules

Aflevering 29 van 46 - Pro-gamer De moeder van Angelo installeert een timer op zijn computer. Hoe kan Angelo bewijzen dat zijn games bijdragen aan zijn ontwikkeling zodat ze hem weer weghaalt?

Overmorgen | 06:46 Ruimtekuikens in de ruimte

Beste Pal / Het ei Finley installeert een vrije wil disc op Pal 9000. Dat blijkt toch niet zo'n goed idee. / Starley adopteert het monster uit het ei maar de rest van de leerlingen maakt jacht op het monster.

 Meer

Stal gemist

Eerder Vandaag | 10:27 Telekids Mini's: Chuck And Friends

Waaghals Chuck Animatieserie. Chuck is een slimme, avontuurlijke, creatieve, grappige dromer en doener met de wereld aan z'n wielen. Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen. Ze beleven altijd grote avonturen die meestal eindigen in een wijze les en veel modder.

Eerder Vandaag | 09:31 Mijn Nostalgisch Nederland - Drenthe

In de serie Mijn Nostalgisch Nederland komt de recente geschiedenis van verschillende Nederlandse steden en streken aan bod. In deze aflevering: Drenthe. Hunebedden, de TT Races in Assen en het Noorder Dierenpark in Emmen. 'Mijn Drenthe' neemt u mee naar het verleden van deze provincie.

Eerder Vandaag | 09:31 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 8 Marti en Blake besluiten een kerstalbum op te nemen om geld in te zamelen voor het Ali Forney Center en schakelen de hulp in van diverse queens en Broadwaysterren. Maar de stress die erbij komt kijken, zet hun huwelijk flink onder druk.

Eerder Vandaag | 08:15 Pound of Flesh IMDb: 5.1

IMDB * 5.1 - Film, Deacon, een voormalige black ops agent, is in China om zijn nier af te staan aan zijn stervende nichtje. Een dag voor de operatie wordt hij wakker en blijkt hij het slachtoffer te zijn van orgaandiefstal. Op zoek naar zijn nier ...

Deacon, een voormalige black-ops agent, is in China om zijn nier af te staan aan zijn stervende nichtje. Een dag voor de operatie wordt hij wakker en blijkt hij het slachtoffer te zijn van orgaandiefstal. Op zoek naar zijn nier laat hij een spoor van geweld achter in de donkerste uithoeken van de stad, bordelen, vechtclubs, zwarte markten en landgoederen van miljardairs. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/pound-of-flesh