Stad op tv (tv-tips)

Vandaag | 19:05 Reportage: Achter de deuren van Koninklijk Paleis Amsterdam

Overige, Omroep MAX baas Jan Slagter krijgt een bijzondere rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam. Nu het ...

Omroep MAX-baas Jan Slagter krijgt een bijzondere rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam. Nu het gebouw voor publiek gesloten is vanwege het coronavirus, neemt de conservator hem mee voor een uniek bezoek. Koning Het paleis staat midden in de hoofdstad, op de Dam, en is het officiële ontvangstpaleis van koning Willem-Alexander. Een levendig gebouw met imposante zalen en salons. Geschiedenis Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een uniek gebouw dat een grote rol heeft gespeeld in onze vaderlandse historie en waar nog steeds geschiedenis wordt geschreven. Het is de plek waar wereldleiders worden ontvangen, waar troonswisselingen plaatsvinden en koninklijke huwelijken worden gevierd. Ferdinand Bol Samen met conservator Alice Taatgen, neemt Jan Slagter u mee langs indrukwekkende beeldhouwwerken, schilderijen van grootmeesters als Govert Flinck en Ferdinand Bol en het bijzondere meubilair van Lodewijk Napoleon. 17e eeuw Ondersteund door prachtige muziek kan iedereen, vanaf de bank, toch genieten van het grootste en meest prestigieuze gebouw uit de 17e eeuw en in de voetsporen treden van koninklijke gasten.

Vandaag | 20:35 Belgravia

Aflevering 4 van 6 - KRO-NCRV De Trenchards vertrekken naar hun buitenhuis met hun zoon Oliver en schoondochter Susan, hoewel zij liever in de stad zou blijven. John Bellasis en zijn gokverslaafde vader doen hun uiterste best om het geheim achter Charles Pope te achterhalen, in de hoop de Trenchards ermee te kunnen chanteren.

Je vindt hier de programma's van Stad op tv We hebben de volgende programma's voor Stad Reportage: Achter de deuren van Koninklijk Paleis Amsterdam: Overige, Omroep MAX baas Jan Slagter krijgt een bijzondere rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam. Nu het. Belgravia: Drama, Aflevering 4 van 6 KRO NCRV De Trenchards vertrekken naar hun buitenhuis met hun zoon Oliver en schoondochter. Wereldse Hotels: Documentaire, Aflevering 2 van 6 Ecuador: Mashpi Lodge MAX De presentatoren reizen af naar het Andes woud in Ecuador om. Phineas And Ferb: Jeugd, Duimworstelen / Licht, Candace, actie! P&F zijn uitgedaagd door de plaatselijke pestkop Buford om mee te. Sprookjes: Jeugd, Ali Baba en de veertig rovers Er was eens een kleine stad, ver weg in Perzië, waar twee broers leefden. Kassim. Jouw Stad, Ons Dorp: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 5 van 6 Voorst en Spijkenisse NTR Nina en Reindert uit Voorst in Gelderland zijn. Extreme Engineering: Serie, Seizoen 7 Aflevering 2 London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze. Huizenjacht: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 32 van 70 Callantsoog Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene,. Met hart en ziel: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 22 van 35 Op weg naar Pinksteren KRO NCRV Het is Pinksteren, het feest van de Geest,. Anthony Bourdain: No Reservations: Serie, Seizoen 2 Aflevering 13 Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan. Spirit - Samen Vrij: Jeugd, Aflevering 6 Animatieserie. De 12 jarige Lucky verhuist van de grote stad naar het platteland. Ze voelt zich er. Blowing Up History: Wetenschap, Seizoen 1 Aflevering 2 Secrets Of The Maya Pyramid De verloren stad Chichen Itza in Mexico herbergt. Littlest Pet Shop: A World Of Our Own: Jeugd, Aflevering 52 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat.

Stad op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:30 Wereldse Hotels

Aflevering 2 van 6 - Ecuador: Mashpi Lodge - MAX De presentatoren reizen af naar het Andes woud in Ecuador om te werken bij Mashpi Lodge, een modernistisch hotel dat op duizelingwekkende hoogte beschikt over een kabelbaan. Het hotel is gebouwd door de voormalige burgemeester van de hoofdstad Quito op de locatie van een houthakkersstation. Gasten van de Mashpi Lodge, bevinden zich op 900m boven zeeniveau op een plek met een zeer grote biodiversiteit.

Vandaag | 13:34 Phineas And Ferb

Duimworstelen / Licht, Candace, actie! P&F zijn uitgedaagd door de plaatselijke pestkop Buford om mee te doen aan een gevecht. / In de stad wordt een romantische film opgenomen en Candace wil er een rol in.

Vandaag | 14:27 Sprookjes

Ali Baba en de veertig rovers Er was eens een kleine stad, ver weg in Perzië, waar twee broers leefden. Kassim was rijk en leidde een gemakkelijk leventje, maar Ali Baba moest hard werken voor zijn gezin. Op een zekere dag, toen Ali Baba in het bos bezig was, zag hij een troep ruiters in een grote stofwolk naderen. Hij was bang dat het rovers waren en daarom verstopte hij zich snel...

Vandaag | 15:15 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 6 - Voorst en Spijkenisse - NTR Nina en Reindert uit Voorst in Gelderland zijn echte boeren: Nina insemineert dagelijks een flinke hoeveelheid koeien en Reindert heeft de veeboerderij van zijn vader overgenomen. Het koppel komt het dorp nooit uit en ze zijn ontzettend trots op hun boerenleven. Nu gaan ze ruilen van huis en haard met Hind en Wembley uit Spijkenisse. Wembley heeft zich onlangs tot de islam bekeerd en ook zijn naam veranderd in Karim. Samen met zijn kersverse vrouw zal Karim de boerderij gaan runnen terwijl Nina en Reindert kennis maken met de islamitische cultuur, die voor hen volkomen vreemd is.

Vandaag | 16:20 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 32 van 70 - Callantsoog Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Vandaag | 18:00 Met hart en ziel

Seizoen 5 - Aflevering 22 van 35 - Op weg naar Pinksteren - KRO-NCRV Het is Pinksteren, het feest van de Geest, een luidruchtig en uitbundig feest: de leerlingen van Jezus beginnen zich te roeren, ze houden zich niet stil. Er is het geluid van de wind, er is beweging, dynamiek. De hele stad dromt samen, kijkt ervan op. Pinksteren is het feest van de inspiratie en bezieling. Ds. René de Reuver houdt een meditatie en zangeres Francis van Broekhuizen zingt Wat altijd is geweest, een nummer uit het Liedboek.

Morgen | 07:50 Met hart en ziel

Seizoen 5 - Aflevering 22 van 35 - Op weg naar Pinksteren - KRO-NCRV Het is Pinksteren, het feest van de Geest, een luidruchtig en uitbundig feest: de leerlingen van Jezus beginnen zich te roeren, ze houden zich niet stil. Er is het geluid van de wind, er is beweging, dynamiek. De hele stad dromt samen, kijkt ervan op. Pinksteren is het feest van de inspiratie en bezieling. Ds. René de Reuver houdt een meditatie en zangeres Francis van Broekhuizen zingt Wat altijd is geweest, een nummer uit het Liedboek.

Morgen | 08:03 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 1 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Morgen | 09:25 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 57 van 70 - Eindhoven Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Morgen | 09:41 Marathon: Blinky Bill

De Bunyip-jager Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing! Dat kan maar een ding betekenen... Bunyip! Het kleine stadje staat op stelten en het is aan Blinky en Jacko om het gevaarlijke dier te stoppen.

Morgen | 10:15 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 63 van 70 - Apeldoorn Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Morgen | 10:30 Groen in de Grote Stad

Verkeerschaos / Mama vogel Bill neemt het gezin mee op een roadtrip, maar ze komen niet ver vanwege een file. / Tilly vindt een nest met eieren. Ze zorgt voor de eieren in de hoop dat de kuikentjes haar als moeder zullen zien.

Morgen | 10:51 Groen in de Grote Stad

Welkom thuis / Gewasbeerd Cricket en zijn familie verhuizen naar de grote stad. / Bill en Cricket willen iets uit de schuur van Omie halen, er rennen een heleboel wasberen uit de schuur het huis van Omie binnen.

Morgen | 11:13 Groen in de Grote Stad

Bolle Bill / Beestenbal bedoening De familie Groen gaat uiteten, besluiten Cricket en Tilly een levende octopus te redden. / Cricket speelt een balspelletje.

Morgen | 11:35 Tiny House Hunting

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 13 - A Tiny Bite of the Big Apple Jacqueline en haar man David willen hun kinderen laten opgroeien in de stad waar ze zo veel van houden, maar het kopen van een tiny huis is uit noodzaak geboren.

Morgen | 11:37 Spirit - Samen Vrij

Aflevering 7 Animatieserie. De 12-jarige Lucky verhuist van de grote stad naar het platteland. Ze voelt zich er niet meteen thuis, maar dat verandert als ze vriendschap sluit met een wild paard dat ze Spirit noemt. Samen met haar nieuwe vriendinnen, Abigail en Pru, beleeft Lucky spannende avonturen. De dappere meiden en hun paarden verleggen hun grenzen en ontdekken wat het betekent om vrij te zijn.

Morgen | 11:37 Groen in de Grote Stad

Parade / Doe-het-zelf-jongen Cricket laat Gloria alleen in de koffiesalon, terwijl hij in zijn pauze gaat genieten van de parade. / Bill gebruikt een bezoek aan de doe-het-zelf-zaak om Remy iets te leren over zelfredzaamheid.

Morgen | 11:59 Groen in de Grote Stad

Waterspuwers wederhelft / Supermarkt schandaal Om indruk te maken op haar vriendje, zegt Tilly dat ze de waterspuwers tot leven heeft zien komen. / De familie staat voor het eerst op de Boerenmarkt. Cricket verkoopt meer producten dan ze hebben.

Morgen | 12:22 Groen in de Grote Stad

Barry Cuda / Suite genieten Cricket krijgt fooi en van dat geld koopt hij de zingende vis: Barry Cuda. / Omie zet het gezin voor een dag uit huis en Bill, Tilly en Cricket verblijven voor het eerst in een hotel.

Morgen | 12:45 Groen in de Grote Stad

Familie erfgoed / Kunstzinnige streken Omie vertelt Cricket en Tilly dat er een schat op hun land begraven ligt. / Cricket voegt zijn eigen krabbels toe aan de abstracte schilderijen in het café van Gloria.

Morgen | 13:07 Wilde Ganzen

Seizoen 2020 - Aflevering 22 van 52 - Guatemala - EO In Guatemala hebben buurtbewoners in de stad Sacoj een basisschool, middelbare school en een technische vakschool opgericht. Met succes! Er zijn inmiddels 500 studenten afgestudeerd. Ze willen graag de vakschool uitbreiden, zodat ze op termijn financieel onafhankelijk kunnen worden.

Morgen | 21:10 De Gevaarlijkste Wegen

Seizoen 5 - Aflevering 6 van 8 - Bulgarije - PowNed Centraal gelegen in het Oost-Europese Bulgarije ligt het Balkangebergte. Deze relatief onbekende keten van dichtbeboste bergen zal worden doorkruist door oud-schaatskampioen Rintje Ritsma en actrice en Insta-celebrity Gaby Blaaser. Ze rijden de route van de Bulgaarse onafhankelijkheid, waarvoor eind negentiende eeuw rond dit gebergte veel is gestreden, en volgen het spoor van de negentiende-eeuwse onafhankelijkheidsstrijder Vasil Levski. Een reis die veel losmaakt en intrigeert. Vanuit de in het westen van Bulgarije gelegen hoofdstad Sofia trekken Gaby en Rintje in oostelijke richting naar de plek waar de beboste Bulgaarse bergen de Zwarte Zee in zakken: Kaap Emine. Slagen de twee er in om zich heelhuids door de dichtbegroeide wouden en langs de steile afgronden te wringen? Samen?

Morgen | 23:05 2Doc Kort

Seizoen 03 - Aflevering 12 van 15 - De rijdende mullah - HUMAN De Afghaanse mullah Abdul Rashid crosst dagelijks stad en land af om taliban, dorpshoofden, onderwijzers en ouders zo ver te krijgen om hun kinderen te laten vaccineren tegen polio. Zijn werk is bepaald niet zonder gevaar. Collega's zijn ontvoerd en vermoord. Weerstand moet overal overwonnen worden en als het vertrouwen er is, blijft dit wankel. Maar Abdul Rashid ziet zijn werk als een morele plicht; het gaat om de toekomst van de kinderen, en daarmee van zijn land.

Overmorgen | 07:10 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 52 - Krokodillen bedrog - NTR Krokodillus heeft het plan om Babar een standbeeld cadeau te doen ter ere van de vriendschap tussen Celestestad en het Krokodillen-Moeras en hij hoopt dan dat dit standbeeld wordt geplaatst in de Koninklijke Schatkamer. In dat standbeeld verstopt hij dan Billy en Rocco zodat zij de Schatkamer kunnen leegroven. Uiteraard zal hij eerst heel aardig moeten doen tegen iedereen, zodat het niet verdacht is dat hij Babar een standbeeld cadeau doet. Badou vind dit aardige gedrag heel verdacht en gaat op onderzoek uit.

Overmorgen | 08:01 LEGO City

Aflevering 1 Animatieserie over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij.

Overmorgen | 08:16 Groen in de Grote Stad

Koffie Queeste / Phoenix herrijst Mevrouw Cho daagt Cricket en Gloria uit om één van de laatste zakken koffiebonen te halen voor Grote Koffie. / Als Phoenix wegrent van huis gaat de familie Groen eropuit om haar te zoeken.

Overmorgen | 08:38 Groen in de Grote Stad

Ontkooid (Special deel 1 & deel 2) De rebelse moeder van Cricket en Tilly, Nancy Groen, komt net uit de gevangenis en werkt zichzelf in de nesten.

Overmorgen | 08:50 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 24 - Aflevering 64 van 70 Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland.

Overmorgen | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Belofte maakt schuld Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Overmorgen | 11:30 Fresh Off The Boat

Aflevering 19 Amerikaanse sitcom over de 12-jarige Eddie Huang, die in de jaren 90 met zijn ouders en broertjes verhuist van Chinatown in Washington D.C. naar een voorstad van Orlando. Het leven in deze stad brengt een ware cultuurshock bij deze immigrantenfamilie teweeg.

Overmorgen | 11:54 Atomic Puppet

Verkouden / AP vs. Ellendor Joey is ziek waardoor hij de stad niet kan redden. / Atomic Puppet wil de kat uit huis hebben.

Overmorgen | 12:39 Groen in de Grote Stad

Rijbewijs van Omie / Berenval Het rijbewijs van Omie is verlopen. / Cricket Groen heeft een hekel aan beren.

Overmorgen | 13:01 Groen in de Grote Stad

Foto's schieten / Redding Remy Bill belooft zijn gezin een trip naar de markthal, het is een truc om ze te verrassen met een familiefoto. / Remy spijbelt van vioolles om bij Cricket te zijn. We leren hoe sterk hun vriendschap is.

Overmorgen | 13:31 Tiny House Hunting

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 13 - Going Tiny in the Tetons Eric en Lindsey zijn fanatieke natuursporters. Vandaar dat ze een tiny huisje zoeken in Lindsey's geboortestad Jackson Hole in Wyoming, maar zal tiny wonen hun relatie van tien jaar goed doen?

Overmorgen | 13:41 LEGO City

Aflevering 2 Animatieserie over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij.

Overmorgen | 14:20 Strawberry Shortcake

Goede burgerclub Welkom in Berry Bitty City, een miniatuurstadje in een tuin vol aardbeienplanten. Hier wonen Strawberry Shortcake en haar vriendinnetjes. Samen beleven ze avonturen en leren ze nuttige dingen.

Overmorgen | 14:35 Fresh Off The Boat

Aflevering 21 Amerikaanse sitcom over de 12-jarige Eddie Huang, die in de jaren 90 met zijn ouders en broertjes verhuist van Chinatown in Washington D.C. naar een voorstad van Orlando. Het leven in deze stad brengt een ware cultuurshock bij deze immigrantenfamilie teweeg.

Overmorgen | 15:00 Fresh Off The Boat

Aflevering 22 Amerikaanse sitcom over de 12-jarige Eddie Huang, die in de jaren 90 met zijn ouders en broertjes verhuist van Chinatown in Washington D.C. naar een voorstad van Orlando. Het leven in deze stad brengt een ware cultuurshock bij deze immigrantenfamilie teweeg.

Overmorgen | 15:54 Het Regent Gehaktballen

Aflevering 34 Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een stad waar alles om sardientjes draait, maar hij heeft andere toekomstplannen en hoopt de wereld te veranderen met zijn uitvindingen. Flint beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die droomt van een carrière als meteoroloog.

 Meer

Stad op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Vandaag | 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Morgen | 12:00 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dallas Cowboys Stadium Het mooie nieuwe footballstadion van de Dallas Cowboys wordt het grootste in de VS, met plaats voor 100.000 fans in het 30 hectare grote gebouw. Danny Forster gaat op onderzoek.

Morgen | 13:00 Legendary Locations

Seizoen 2 - Aflevering 3 - End Of The World Josh Gates verkent locaties waar het einde van de wereld slechts het begin was. Hij bezoekt een ondergrondse overheidsbunker en een stad die een tsunami overleefde.

Morgen | 15:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Morgen | 19:30 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Dallas Cowboys Stadium Het mooie nieuwe footballstadion van de Dallas Cowboys wordt het grootste in de VS, met plaats voor 100.000 fans in het 30 hectare grote gebouw. Danny Forster gaat op onderzoek.

Morgen | 22:30 Holocaust Escape Tunnel

Een groep archeologen gaat vlak bij de Litouwse hoofdstad Vilnius op zoek naar een door Joodse gevangenen gegraven ontsnappingstunnel bij voormalig concentratiekamp Ponar.

Overmorgen | 03:45 Barnwood Builders

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Rebuilding After The Flood Het stadje White Sulphur Springs, dat niet ver van de werkplaats ligt, werd verwoest door een overstroming. Mark en het team helpen de inwoners bij de wederopbouw van hun huizen.

Overmorgen | 03:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Overmorgen | 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Overmorgen | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

 Meer

Stad gemist

Eerder Vandaag | 11:13 Spirit - Samen Vrij

Aflevering 6 Animatieserie. De 12-jarige Lucky verhuist van de grote stad naar het platteland. Ze voelt zich er niet meteen thuis, maar dat verandert als ze vriendschap sluit met een wild paard dat ze Spirit noemt. Samen met haar nieuwe vriendinnen, Abigail en Pru, beleeft Lucky spannende avonturen. De dappere meiden en hun paarden verleggen hun grenzen en ontdekken wat het betekent om vrij te zijn.

Eerder Vandaag | 08:15 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Secrets Of The Maya Pyramid De verloren stad Chichen Itza in Mexico herbergt eeuwenoude geheimen van een wonderlijke beschaving. Hoe werd de stad gebouwd en welke rol speelde het gebruik van mensenoffers?

Eerder Vandaag | 08:02 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 52 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.