Stad op tv (tv-tips)

Wo 25 september 2019 | 08:00 Formule 1: GP Kalender 2018

Wanneer komt in het seizoen 2018 de formule 1 op TV? Dit jaar worden de volgende races verreden in de Formule 1: De GP Australie wordt verreden op 25 maart De race van Australië is op het circuit Albert Park De GP Bahrein wordt verreden op 8 april De race van China is op het circuit Shanghai De GP China wordt verreden op 15 april De race van Bahrein is op het circuit Sakhir De GP Azerbeidzjan wordt verreden op 29 april De race van Azerbeidzjan is op het circuit Baku Street Circuit De GP Spanje wordt verreden op 13 mei De race van Spanje is op het circuit Circuit de Catalunya De GP Monaco wordt verreden op 27 mei De race van Monaco is op het circuit Monte Carlo De GP Canada wordt verreden op 10 juni De race van Canada is op het circuit Montreal De GP Frankrijk wordt verreden op 24 juni De race van Frankrijk is op het Circuit Paul Ricard De GP Oostenrijk wordt verreden op 1 juli De race van Oostenrijk is op het circuit Red Bull Ring De GP van Groot Brittannie wordt verreden op 8 juli De race van Groot-Brittannië is op het circuit Silverstone De GP Duitsland wordt verreden op 22 juli De race van Duitsland is op het circuit Hockenheimring De GP Hongarije wordt verreden op 29 juli De race van Hongarije is op het circuit Hungaroring De GP Belgie wordt verreden op 26 augustus De race van België is op het circuit Spa Francorchamps De GP Italie wordt verreden op 2 september De race van Italië is op het circuit Monza De GP Singapore wordt verreden op 16 september De race van Singapore is op het circuit Marina Bay De GP Rusland wordt verreden op 30 september De race van Rusland is op het circuit Sotsji De GP Japan wordt verreden op 7 oktober De race van Japan is op het circuit Suzuka De GP Verenigde Staten wordt verreden op 21 oktober De race van Amerika is op het circuit Circuit of the Americas De GP Mexico wordt verreden op 28 oktober De race van Mexico is op het circuit Mexico Stad De GP Brazilie wordt verreden op 11 november De race van Brazilië is op het circuit Interlagos De GP Abu Dhabi wordt verreden op 25 november De race van Abu Dhabi is op het circuit Yas Marina

Vandaag | 21:10 Tegenlicht: Plattelandspioniers

Documentaire, Mede door de hoge vastgoedprijzen trekken veel starters, startups en jonge gezinnen uit de stad naar het ...

Mede door de hoge vastgoedprijzen trekken veel starters, startups en jonge gezinnen uit de stad naar het platteland. Wie over de stadsmuren tuurt ziet groen, een huis met een tuin, ruimte voor experiment en innovatie. Vernieuwers Nederlandse plattelandspioniers geven vorm aan nieuwe manieren van voedsel verbouwen, duurzaam leven en gemeenschapszin. Wat kunnen we van deze vernieuwers leren? Daar gaat deze aflevering van Tegenlicht over. Groene stroom Het Friese dorpje Wijnjewoude heeft een eigen energiecoöperatie opgericht, waarin groene stroom wordt opgewekt. Met als volgende stap: het vergisten van koeienmest om zo zelf biogas te produceren. Boer in dienst De stichting Herenboeren in Boxtel is een corporatie van huishoudens die samen een stuk land hebben aangekocht, een boer in dienst hebben genomen en in ruil daarvoor goedkope, biologische aardappels, groenten, vlees en fruit ontvangen.

Vandaag | 15:30 Buitenspel

Drama, Zuid Koreaans drama. Jia is net in de stad komen wonen en ontmoet Sun. Ze worden vriendinnen. Maar als de school weer begint, wordt hun vriendschap op de proef gesteld: Jia vindt de andere meisjes ook wel heel leuk.

Zuid-Koreaans drama. Jia is net in de stad komen wonen en ontmoet Sun. Ze worden vriendinnen. Maar als de school weer begint, wordt hun vriendschap op de proef gesteld: Jia vindt de andere meisjes ook wel heel leuk.

Morgen | 20:55 Docu: Strijd om Istanbul

Morgen - Documentaire, Journalist Fidan Ekiz maakt gedurende één jaar maar liefst drie verkiezingen mee in Istanbul. ...

Journalist Fidan Ekiz maakt gedurende één jaar maar liefst drie verkiezingen mee in Istanbul. Terwijl een economische crisis woedt, neemt de populariteit van de conservatieve partij van president Erdogan steeds verder af. Spanningen De spanningen tussen moderne seculiere bewoners en conservatieven nemen daardoor toe, want iedereen beseft dat hun leefwijze op het spel staat. Gewone inwoners In de documentaire Strijd om Istanbul volgt Fidan een jaar lang een aantal gewone inwoners van de traditionele wijk Uskudar en de moderne wijk Kadikoy en ziet ze hoe hun levens veranderen als gevolg van de steeds grimmiger wordende strijd.

Je vindt hier de programma's van Stad op tv We hebben de volgende programma's voor Stad Formule 1: GP Kalender 2018: 25/09 - Formule 1, Wanneer komt in het seizoen 2018 de formule 1 op TV? Dit jaar worden de volgende races verreden in. Tegenlicht: Plattelandspioniers: Documentaire, Mede door de hoge vastgoedprijzen trekken veel starters, startups en jonge gezinnen uit de stad naar het. Buitenspel: Drama, Zuid Koreaans drama. Jia is net in de stad komen wonen en ontmoet Sun. Ze worden vriendinnen. Maar als de school weer begint, wordt hun vriendschap op de proef gesteld: Jia vindt de andere meisjes ook wel heel leuk. Docu: Strijd om Istanbul: Morgen - Documentaire, Journalist Fidan Ekiz maakt gedurende één jaar maar liefst drie verkiezingen mee in Istanbul.. Butterbean's Café: Seizoen 1 Aflevering 7 De grote opening: Butterbean trekt met haar vrienden naar Puddlebrook om een café te openen.. Blowing Up History: Inca Apocalypse: The Dark Evidence, Seizoen 3 Aflevering 1 Inca Apocalypse: The Dark Evidence: Volgens de legende was. Groen in de Grote Stad: Jeugdreeks, Amerikaanse animatieserie. Gestinkdierd / Saxon neersabelen. Groen in de Grote Stad: Skunked/Axin´ Saxon: Cricket vs. stinkdieren. / Nancy maakt Saxon kapot. Temples of Sports MCG: Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met. Groen in de Grote Stad: Tilly Tour/Dinner Party: Omie en Tilly hangen de toerist uit. / Familie diner feest.

Stad op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:38 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Gestinkdierd / Saxon neersabelen

Vandaag | 10:30 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Tilly Tour / Feestdiner

Vandaag | 10:53 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Koffie Queeste / Phoenix herrijst

Vandaag | 11:16 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Ontkooid (Special deel 1 & deel 2)

Vandaag | 11:38 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Nacht Bill / Goedkope slang

Vandaag | 12:01 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Oogstmaaltijd / Winnaar winnaar

Vandaag | 12:24 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Hallo Henry / Mensen kijken

Vandaag | 12:46 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Pijntandje / Pyjamafeestzusjes

Vandaag | 13:07 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Trailer tragedie / Huize Heibel

Vandaag | 13:30 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Supermarkt schandaal

Vandaag | 14:20 Kracht IMDb: 6.9

IMDB * 6.9 - Drama, Nederlands drama. Een gefrustreerde kunstenares uit de stad zoekt heil bij een boer die pas zijn vrouw heeft verloren. Om dichter bij de boer te komen doet ze haar uiterste best zijn overleden vrouw te evenaren. Met haar rijke ...

Nederlands drama. Een gefrustreerde kunstenares uit de stad zoekt heil bij een boer die pas zijn vrouw heeft verloren. Om dichter bij de boer te komen doet ze haar uiterste best zijn overleden vrouw te evenaren. Met haar rijke fantasie gaat ze daar iets te ver in.

Vandaag | 17:15 Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Historische docureeks over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30 van Nederland. Verheffing. In de stad leven veel arbeiders begin 20ste eeuw in erbarmelijke omstandigheden: aan stinkende grachten en in krotwoningen. Het idee groeit dat daar iets aan gedaan moet worden. Dus verrijzen er tuindorpen, zoals Vreewijk in Rotterdam, met fatsoenlijke huizen en dubbele tuinen. Het vooruitgangsideaal van de 'gezonde mens' krijgt hier vorm en wie niet voldoet aan dit ideaal komt in aanmerking voor heropvoeding.

Vandaag | 19:40 3 op Reis

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Toeristisch magazine. Slowakije - België - Zuid-Afrika. Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. Chris bezoekt de Belgische kustplaats Oostende. Nienke is in Zuid-Afrika, in de grootste stad van het land: Johannesburg.

Vandaag | 20:55 Crime Scene Investigation

Seizoen 12 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. CSI Unplugged. Het team start een race tegen de klok om een ontvoerde jongen terug te vinden. Ondertussen zorgt een stroompanne ervoor dat de stad in duisternis gehuld wordt.

Vandaag | 22:30 Foute vrienden op vakantie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Komische show waarin de vrienden naar Curaçao afreizen om daar elkaar gênante opdrachten uit te laten voeren. De vrienden boenen bolides in een tropische wasstraat en bepalen het deurbeleid bij de hipste club van Willemstad. Ook regelen ze een oppas voor hun hond in Nederland en lopen nog stage bij TeleCuraçao.

Vandaag | 22:45 Crime Scene Investigation

Seizoen 12 - Aflevering 18 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Malice in Wonderland. Tijdens het trouwfeest van Andrew Miller en Lisa Cravet - met als thema Alice in Wonderland - dringen twee mannen de zaal binnen. Ze openen het vuur op de feestvierders. Ecklie begeeft zich ter plaatse en treft er de bruidegom dood aan. Hij ontdekt ook dat de daders ervandoor zijn gegaan met een grote buit aan geld en juwelen. Ondertussen komt Hodges' moeder aan in de stad. Hij probeert haar wijs te maken dat Morgan zijn vriendin is.

Morgen | 07:12 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Rijbewijs van Omie

Morgen | 07:23 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Berenval

 Meer

Stad op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:30 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 7 - De grote opening: Butterbean trekt met haar vrienden naar Puddlebrook om een café te openen. Dit tot ongenoegen van mevrouw Marmalady, de eigenaresse van het tot dan toe enige café in de stad.

Vandaag | 09:38 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Inca Apocalypse: The Dark Evidence: Volgens de legende was de Inca-hoofdstad Cusco een schatkamer vol goud en andere rijkdommen. Nieuwe ontdekkingen werpen een ander licht op de ondergang van dit machtige rijk.

Vandaag | 09:44 Groen in de Grote Stad

Skunked/Axin´ Saxon: Cricket vs. stinkdieren. / Nancy maakt Saxon kapot.

Vandaag | 10:25 Temples of Sports MCG

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de cricket-tempel Melbourne Cricket Ground centraal.

Vandaag | 10:30 Groen in de Grote Stad

Tilly Tour/Dinner Party: Omie en Tilly hangen de toerist uit. / Familie diner feest.

Vandaag | 10:55 Groen in de Grote Stad

Coffee Quest/Phoenix Rises: Cricket en Gloria´s koffie zoektocht. / Phoenix rent weg.

Vandaag | 11:20 Groen in de Grote Stad

Uncaged: De moeder van Cricket en Tilly komt langs.

Vandaag | 11:43 Groen in de Grote Stad

Night Bill/Cheap Snake: De kinderen volgen Bill snachts. / Cricket koopt een slang.

Vandaag | 12:07 Groen in de Grote Stad

Harvest Dinner/Winner Winner: Oogstmaaltijd. / Winnaar winnaar.

Vandaag | 12:30 Groen in de Grote Stad

Hiya Henry/People Watching: Hallo Henry. / Mensen kijken.

Vandaag | 12:54 Groen in de Grote Stad

Hurty Tooth/Sleepover Sisters: Pijntandje. / Pyjamafeestzusjes.

Vandaag | 13:16 Groen in de Grote Stad

Trailer Trouble/Mansion Madness: De gestolen trailer. / Cricket past op het huis van Remy.

Vandaag | 13:35 Expedition Unknown

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Lost City Of El Mirador: Josh maakt de balans op van zijn onderzoek naar de mysterieuze Mayastad El Mirador, waaronder de mogelijkheid dat de Slangenkoningen er begraven liggen.

Vandaag | 13:38 How Do They Do It?

Aflevering 8 - Episode 8: Ontdek hoe robots geprogrammeerd worden om auto's te produceren en hoe 's werelds grootste footballstadion getransformeerd wordt tot het grootste ijshockeystadion.

Vandaag | 15:35 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 4 - Helmets, Tea, District Heating: Hoe wordt de duurste thee ter wereld geoogst en verwerkt? En hoe slaagt de Siekierki-centrale erin de helft van alle huishoudens in de Poolse hoofdstad Warschau te verwarmen?

Vandaag | 16:30 Anthony Bourdain: No Reservations

Aflevering 3 - New York: Anthony Bourdain houdt van de drukte van New York, maar vreest dat de stad een toeristische attractie wordt. Samen met Andrew Zimmern herontdekt hij de magie van deze betonjungle.

Vandaag | 17:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway: Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Vandaag | 17:30 My Lottery Dream Home

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Aflevering 11: David Bromstad helpt Amerikaanse geluksvogels om hun droomhuis te verwezenlijken. Deze families, echtparen en alleenstaanden hebben een grote geldprijs gewonnen met kraskaarten.

Vandaag | 17:40 Mega Builders

Aflevering 4 - New City in Vegas: Hollywood-filmmaatschappij MGM bouwt voor $7,4 miljard een ministad van 30 hectare aan de Strip in Las Vegas. Het is een enorm ambitieus project met ongeëvenaarde voorzieningen.

Vandaag | 18:00 My Lottery Dream Home

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Aflevering 12: David Bromstad helpt Amerikaanse geluksvogels om hun droomhuis te verwezenlijken. Deze families, echtparen en alleenstaanden hebben een grote geldprijs gewonnen met kraskaarten.

Vandaag | 18:00 Groen in de Grote Stad

In de Schoenen van Cricket/ Vete Gevecht: Cricket is ziek. / Strijd op de Boerenmarkt.

Vandaag | 18:25 Groen in de Grote Stad

Belangrijk nieuws / Cyberpestkoppen: Bill´s megameloen. / Cricket verzet zich tegen cyberpesten.

Vandaag | 19:00 Temples of Sports MCG

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de cricket-tempel Melbourne Cricket Ground centraal.

Vandaag | 19:00 Nightmare Next Door

Seizoen 5 - Aflevering 1 - The Coldest Case: In een kleine stad in Michigan zorgt de moord op Christopher Green voor opschudding. Detectives volgen de paar aanwijzingen die ze hebben en trekken een ijzingwekkende conclusie.

Vandaag | 19:30 The Hills: New Beginnings

Seizoen 1 - Aflevering 11 - 111: De serie volgt de beroemde vriendengroep in hun terugkeer naar de stad die ze als twintigers liefhadden en verlieten. Als dertigers met een oog op de toekomst overdenken ze nu hun oude fouten, maken ze nieuwe en proberen ze hun roem terug te krijgen.

Morgen | 02:00 Drugs Inc.

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Miami Vices: Het moderne Miami is vooral gebouwd met geld uit de cocaïnesector. Al ruim 40 jaar lang speelt de stad een cruciale rol in de smokkel van drugs van Latijns-Amerika naar de Verenigde Staten.

Morgen | 03:05 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Origami Tsunami / Donnie's Cadeau: Onze wannabe helden proberen het grootste kleine probleem in de stad op te lossen.. // De Turtles vechten tegen hun slechte gewoontes en een eigenaardige chefkok.

Morgen | 05:15 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 14 - De pups redden een olifantenfamilie / De pups en de ondeugende kittens: Ryder en de pups gaan op bezoek bij Kapitein Turbot en Francois in Afrika. // Burgemeester Humdinger wil voorkomen dat de prijs voor streeploze stad naar burgemeester Goodway gaat en daar zet hij grof geschut voor in.

Morgen | 05:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Aflevering 3 - New York: Anthony Bourdain houdt van de drukte van New York, maar vreest dat de stad een toeristische attractie wordt. Samen met Andrew Zimmern herontdekt hij de magie van deze betonjungle.

Morgen | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Rusty en De Piraten Van Sprankeldam / Rusty's Muizenplaag: Rusty, Ruby en Frankie gaan samen op avontuur om de schat van Rusty's over-overgrootpa te zoeken! Alleen wil Frankie de schat stiekem voor zichzelf houden.. // Frankie veroorzaakt weer eens grote problemen als hij zijn Robo-Muis kloont met Rusty's Snelle Kloner en de hele stad met een robo-muizenplaag opzadelt.

Morgen | 06:55 Nightmare Next Door

Seizoen 5 - Aflevering 1 - The Coldest Case: In een kleine stad in Michigan zorgt de moord op Christopher Green voor opschudding. Detectives volgen de paar aanwijzingen die ze hebben en trekken een ijzingwekkende conclusie.

Morgen | 07:14 Mega Builders

Aflevering 4 - New City in Vegas: Hollywood-filmmaatschappij MGM bouwt voor $7,4 miljard een ministad van 30 hectare aan de Strip in Las Vegas. Het is een enorm ambitieus project met ongeëvenaarde voorzieningen.

 Meer

Stad gemist

Eergisteren 21:25 Terug: Bed & Breakfast

Eergisteren - Realityreeks, Vanavond start een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. De komende vier weken testen ...

Vanavond start een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. De komende vier weken testen b&b-houders elkaars onderneming. Noorden In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt er gelogeerd in het noorden. De b&b-houders reizen af naar Groningen en Friesland. Sloeproeien In deze aflevering wordt er gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In vier jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen drie kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Schapen Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen. Daar leven ze samen met onder andere 300 schapen. Tijdens de logeerpartij zien de gasten lammeren geboren worden. Bier De laatste logeerpartij is bij Derk en Marline, zij zijn de eigenaren van een torentje, middenin de weilanden in de provincie Groningen. In de stad beklimmen zij met hun gasten de Martinitoren en gaan zij bier proeven.

Eergisteren 21:05 Nederland tussen de oorlogen: de 'gezonde mens'

Eergisteren - Informatief programma, De derde aflevering van deze zesdelige historische docureeks, over het turbulente ...

De derde aflevering van deze zesdelige historische docureeks, over het turbulente leven in de jaren 20 en de toenemende angst voor ontsporing in de jaren 30 van Nederland, gaat over verheffing. Erbarmelijk In de stad leven veel arbeiders begin 20ste eeuw in erbarmelijke omstandigheden: aan stinkende grachten en in krotwoningen. Het idee groeit dat daar iets aan gedaan moet worden. Tuindorpen Dus verrijzen er tuindorpen, zoals Vreewijk in Rotterdam, met fatsoenlijke huizen en dubbele tuinen. Het vooruitgangsideaal van de 'gezonde mens' krijgt hier vorm en wie niet voldoet aan dit ideaal komt in aanmerking voor heropvoeding.

Eerder Vandaag | 09:16 Big Hero 6

Amerikaanse animatieserie. De terugkeer van Baymax deel 2. Hiro Hamada raakt betrokken bij een crimineel plan dat de hectische, hightechstad San Fransokyo dreigt te vernietigen.

Eerder Vandaag | 08:55 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eerder Vandaag | 08:50 Blowing Up History

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Lost City Of The Desert: De eeuwenoude stad Petra roept al decennialang veel vragen op bij wetenschappers. Met behulp van nieuwe technieken wordt nu duidelijk waarom de stad abrupt werd verlaten.

Eerder Vandaag | 08:45 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 51 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Dordrecht. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eerder Vandaag | 08:30 Good Bones

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Een stadswoning met problemen: Een eeuwenoude duplexwoning aan de Talbott Street in Indianapolis wordt het nieuwe project van Mina en Karen. Ze pakken hem per unit aan en moeten binnen het budget blijven.

Eerder Vandaag | 08:05 Littlest Pet Shop - A World Of Our Own

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse animatieserie. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket.

Eerder Vandaag | 06:40 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Lichtrijders: Een lichtdief steelt alle verlichting uit Axle Stad. Blaze en zijn vrienden gaan de dief achterna.

Eerder Vandaag | 06:26 Blowing Up History

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Hidden City Of The Incas: De verloren stad Machu Picchu is een van de grote raadselen van de archeologie. Kunnen geheime Inca-codes en misvormde skeletten meer duidelijkheid verschaffen over dit mysterie?

Eerder Vandaag | 03:45 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Zeepbubbels!: Het lijkt wel of iedereen in de stad verkouden is, zelfs meneer Zeebaars! Maar geen zorgen: in hun eigen soap laten de guppies meneer Zeebaars zien hoe je met goede hygiëne voorkomt dat je ziek wordt.

Eerder Vandaag | 01:30 Codes and Conspiracies

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Las Vegas: Waarom was Las Vegas tijdens WOII het doelwit van nazi-sabotage? En waarom was de stad een testgebied voor atoombommen en een ontmoetingsplaats voor de 11-september-terroristen?

Eerder Vandaag | 00:52 De Psammy Show

Ik wou dat ik de geheimen van de stad kon onthullen!: Robert kent alle geheimen van de stad.

Eerder Vandaag | 00:20 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 22 - De Pups redden de kampeertrip / De pups schieten de schildpadden te hulp: Skye en Rocky gaan voor het eerst kamperen. Maar Chickaletta komt vast te zitten in een kloof. // Baby schildpadden verschijnen overal in de stad. Ryder en de pups verzamelen ze en brengen ze naar huis.

Gisteren 23:35 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Pups redden een aap en een bus / Pups redden een uil: Een aap is ontsnapt uit zijn kooi van een trein. Ryder en de Paw Patrol raken in een achtervolging door heel de stad. // Ryder en de Paw Patrol redden een baby uil en brengen hem terug naar zijn moeder.

Gisteren 22:50 De Psammy Show

Ik wou dat ik de geheimen van de stad kon onthullen!: Robert kent alle geheimen van de stad.

Gisteren 22:15 Volcano IMDb: 5.5

Gisteren - IMDB * 5.5 - Actiethriller, Mike Roark werkt als directeur in het crisiscentrum van Los Angeles. Wanneer de stad wordt opgeschrikt door aardbevingen en plotse explosies slagen de seismologen er maar niet in de oorzaak te achterhalen. ...

Mike Roark werkt als directeur in het crisiscentrum van Los Angeles. Wanneer de stad wordt opgeschrikt door aardbevingen en plotse explosies slagen de seismologen er maar niet in de oorzaak te achterhalen. Roark bijt zich vast in de zaak en ontdekt samen met dr. Amy Barnes dat een tot dan onbekende vulkaan vlak onder de stad op het punt staat om uit te barsten en dat niets de lavastroom kan tegenhouden. De vulkaan barst inderdaad uit en de hete lava verspreidt zich razendsnel door de straten en metrotunnels van de stad en verbrandt alles op zijn weg. Roark, zijn rechterhand Emmitt en Amy trachten de vulkaan te bestrijden, maar het lijkt een hopeloos gevecht te worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/volcano

Gisteren 20:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Aflevering 3 - New York: Anthony Bourdain houdt van de drukte van New York, maar vreest dat de stad een toeristische attractie wordt. Samen met Andrew Zimmern herontdekt hij de magie van deze betonjungle.

Gisteren 20:05 The Big Bang Theory

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Good Guy Fluctuation. Leonard voelt zich aangetrokken tot een meisje in de stripwinkel. De jongens halen een Halloweengrap uit met Sheldon, die uit is op wraak.

Gisteren 19:35 The Big Bang Theory

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Rhinitis Revelation. Sheldon wordt boos wanneer zijn moeder op bezoek komt en niet wil koken of tijd met hem wil doorbrengen. Ze gaat liever op stap met Leonard, Raj en Howard voor een rondleiding door de stad.

Gisteren 18:25 Groen in de Grote Stad

Voor Cricket en Ouder/ Huizenplaats: Cricket gaat naar de film. / Cricket verhuurt een kamer.

Gisteren 18:00 Groen in de Grote Stad

Familie erfgoed / Kunstzinnige streken: Verborgen schat. / Krabbels op schilderijen.

Gisteren 15:50 Milo Murphy´s Wet

The Undergrounders: Milo ontdekt een ondergrondse stad.

Gisteren 15:05 South Park

Seizoen 21 - Aflevering 10 - Splatty Tomato: De kinderen in South Park zeggen Mr Garrison in de stad gezien te hebben. De bewoners zijn kwaad dat de president hun kinderen schrik aanjaagt.

Gisteren 14:10 Munchies Guide to

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een culinaire trip door een stad of land. Washington. Welkom in Washington! Gastheer Tarik Abdullah begint onze reis met een proeverij van Seattle's klassiekers en onderzoekt de smaken van de eilanden en bergen van de Emerald State.

Gisteren 13:20 Munchies Guide to

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een culinaire trip door een stad of land. Wales. Ontdek met Charlet Duboc de verrassende en lekkere keuken van Wales. Zou Wales met zijn ambachtelijke chocola tot foeragerende chef-koks het best bewaarde voedselgeheim van het VK zijn?

Gisteren 12:55 The Bachelors IMDb: 6.8

Gisteren - IMDB * 6.8 - Komedie, Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in ...

Na het verlies van zijn vrouw verhuizen Bill Ponder en zijn zoon Wes vanuit hun dorp naar de grote stad in een poging een nieuwe start te maken. Ze beginnen te wennen aan hun nieuwe leven en vinden beiden troost in een nieuwe liefde. Wes ontmoet Lacy, en introvert maar fel meisje wiens raadselachtige persoonlijkheid de aandacht trekt van Wes. Bill ontmoet Carine, een medelevende en elegante lerares die ook een verdrietig verleden kent. Als hun relaties op de proef worden gesteld groeien Bill en Wes uit elkaar.

Gisteren 09:50 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Den Haag. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Gisteren 09:44 Groen in de Grote Stad

Park Pandemonium/Cricket´s Biscuits: Omie wil niet met Tilly spelen. / Oma maakt speciale koek.

Gisteren 09:43 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Oproer in het park / Cricket wil koekjes

Gisteren 08:50 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Breda. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Gisteren 08:05 Littlest Pet Shop - A World Of Our Own

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse animatieserie. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket.

Gisteren 06:15 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Lichtrijders: Een lichtdief steelt alle verlichting uit Axle Stad. Blaze en zijn vrienden gaan de dief achterna.

Gisteren 03:55 Dead Set on Life

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Canadees culinair magazine (2017) met Matty Matheson. Thunder Bay, The Greatest City in the World. Chef-kok Hayden Johnston probeert Matty met chique ijsvissen en autoraces op bevroren meren ervan te overtuigen dat zijn huis Thunder Bay 'de grootste stad ter wereld is'.

Gisteren 02:00 The Shadows Of Death

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Manifesto: Wanneer dominee Remington overdag in zijn kerk wordt doodgeschoten, begint de politie een klopjacht. Elders in de stad vreest de familie Odom dat hun vermiste zoon in gevaar is.

Gisteren 00:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Aflevering 3 - New York: Anthony Bourdain houdt van de drukte van New York, maar vreest dat de stad een toeristische attractie wordt. Samen met Andrew Zimmern herontdekt hij de magie van deze betonjungle.

Eergisteren 23:30 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Sapoti’s: Een nieuwe held helpt Ladybug en Cat Noir te stad te redden.

Eergisteren 22:15 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Pups redden het circus / Pup-a-doedel-dee: Het circus verlaat de stad, maar olifant Ellie ontsnapt. De Paw Patrol vindt haar en brengt haar terug. // Chickaletta is verdwenen. Ryder en de Paw Patrol gaan op zoek en brengen haar terug naar burgemeester Goodway.

Eergisteren 22:00 The Shadows Of Death

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Manifesto: Wanneer dominee Remington overdag in zijn kerk wordt doodgeschoten, begint de politie een klopjacht. Elders in de stad vreest de familie Odom dat hun vermiste zoon in gevaar is.

Eergisteren 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Aflevering 3 - New York: Anthony Bourdain houdt van de drukte van New York, maar vreest dat de stad een toeristische attractie wordt. Samen met Andrew Zimmern herontdekt hij de magie van deze betonjungle.

Eergisteren 18:35 Les aventures extraordinaires d'Adele Blanc-Sec IMDb: 6.3

Eergisteren - IMDB * 6.3 - Actie, Avontuur dat zich afspeelt in 1912. Adèle Blanc Sec is een jonge, onverschrokken journaliste die op reis is naar Egypte om oudheden te onderzoeken. In de tussentijd staat Parijs op haar kop: het ei van een ...

Avontuur dat zich afspeelt in 1912. Adèle Blanc-Sec is een jonge, onverschrokken journaliste die op reis is naar Egypte om oudheden te onderzoeken. In de tussentijd staat Parijs op haar kop: het ei van een pterodactylus, 136 miljoen jaar oud, is opengebroken in een Botanisch Museum, en dit vliegende wezen zaait paniek boven de stad. Tijd voor Adèle om terug te keren...

Eergisteren 18:00 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Sapoti’s: Een nieuwe held helpt Ladybug en Cat Noir te stad te redden.

Eergisteren 17:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Lichtrijders: Een lichtdief steelt alle verlichting uit Axle Stad. Blaze en zijn vrienden gaan de dief achterna.

Eergisteren 16:20 Dead Set on Life

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Canadees culinair magazine (2017) met Matty Matheson. Thunder Bay, The Greatest City in the World. Chef-kok Hayden Johnston probeert Matty met chique ijsvissen en autoraces op bevroren meren ervan te overtuigen dat zijn huis Thunder Bay 'de grootste stad ter wereld is'.

Eergisteren 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 52 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Zevenhuizen. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eergisteren 15:30 Groen in de Grote Stad

In de Schoenen van Cricket/ Vete Gevecht: Cricket is ziek. / Strijd op de Boerenmarkt.

Eergisteren 15:15 Blinky Bill

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Australische animatieserie. Vliegend circus. Blinky heeft er altijd al van gedroomd een van de beroemde Vliegende Ratzo's te worden. Als de knotsgekke trapeze-act naar de stad komt, twijfelt hij er dan ook geen seconde aan om zijn kans te wagen. Maar hun komst brengt ook heel wat problemen met zich mee. De Vliegende Ratzo's hebben duidelijk meer in petto dan enkele mooie kunstjes.

Eergisteren 15:14 Blowing Up History

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Lost City Of The Desert: De eeuwenoude stad Petra roept al decennialang veel vragen op bij wetenschappers. Met behulp van nieuwe technieken wordt nu duidelijk waarom de stad abrupt werd verlaten.

Eergisteren 15:05 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 48 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Tilburg. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eergisteren 15:05 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 51 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Dordrecht. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eergisteren 14:15 Nightmare Next Door

Seizoen 5 - Aflevering 1 - The Coldest Case: In een kleine stad in Michigan zorgt de moord op Christopher Green voor opschudding. Detectives volgen de paar aanwijzingen die ze hebben en trekken een ijzingwekkende conclusie.

Eergisteren 14:10 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Spijkenisse. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eergisteren 14:05 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crow Crime Scene: Deskundigen leggen uit hoe spinnen in een nacht een hele stad in spinnenwebben kunnen hullen. Houden kraaien begrafenissen en waarom is een meer in Venezuela elektrisch geladen?

Eergisteren 14:05 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crow Crime Scene: Deskundigen leggen uit hoe spinnen in een nacht een hele stad in spinnenwebben kunnen hullen. Houden kraaien begrafenissen en waarom is een meer in Venezuela elektrisch geladen?

Eergisteren 12:50 Munchies Guide to

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een culinaire trip door een stad of land. Wales. Ontdek met Charlet Duboc de verrassende en lekkere keuken van Wales. Zou Wales met zijn ambachtelijke chocola tot foeragerende chef-koks het best bewaarde voedselgeheim van het VK zijn?

Eergisteren 11:25 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Animatieserie. Pingu glijdt naar roem. De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Eergisteren 10:26 Blowing Up History

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Lost City Of The Desert: De eeuwenoude stad Petra roept al decennialang veel vragen op bij wetenschappers. Met behulp van nieuwe technieken wordt nu duidelijk waarom de stad abrupt werd verlaten.

Eergisteren 08:20 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Nieuwpoort. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Eergisteren 07:24 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Super salto Bill

Eergisteren 07:13 Groen in de Grote Stad

Amerikaanse animatieserie. Oppas voor Cricket

Eergisteren 07:00 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Niet normaal meer / Foetsie: SpongeBob besluit zich te gaan gedragen als een normaal (saai) mens. // SpongeBob wordt op een dag wakker. Buiten blijkt de stad verlaten en is iedereen verdwenen. Hij weet niet dat het "Nationale geen SpongeBob-dag" is.

Eergisteren 06:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Hong Kong: Anthony Bourdain is in Hongkong om de culinaire lekkernijen te proeven. Hij ontdekt al snel dat deze kleurrijke, haastige stad een unieke mengeling is van modern en traditioneel.

 Meer