Sport op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:29 Security IMDb: 5.7

IMDB * 5.7 - Thriller, De voormalige legerkapitein Eddie Deacon (Antonio Banderas) heeft het moeilijk na zijn terugkeer en is wanhopig op zoek naar een baan. Hij weet een baan te bemachtigen als beveiliger in een winkelcentrum. Tijdens zijn eerste ...

De voormalige legerkapitein Eddie Deacon (Antonio Banderas) heeft het moeilijk na zijn terugkeer en is wanhopig op zoek naar een baan. Hij weet een baan te bemachtigen als beveiliger in een winkelcentrum. Tijdens zijn eerste nachtdienst opent hij de deuren van het winkelcentrum voor een elfjarig meisje. Het meisje, Jamie, is in paniek en vertelt hem dat ze ontsnapt is aan criminelen die een politietransport onderschept hebben. Jamie is een belangrijke getuige in een rechtszaak. De criminelen zijn echter vastbesloten haar uit te schakelen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/security

Vandaag | 20:35 Start herhalingen: Bed & Breakfast

Informatief, Nu het nieuwste seizoen van Bed & Breakfast is afgelopen, gaat NPO 1 vanaf vanavond verder met herhalingen ...

Nu het nieuwste seizoen van Bed & Breakfast is afgelopen, gaat NPO 1 vanaf vanavond verder met herhalingen van vorig jaar. Elke vrijdag is vanaf 20:35 uur te zien hoe b&b-eigenaren elkaars onderneming testen en beoordelen. Oude pastorie De deelnemers van deze week logeren pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christe runnen hier namelijk hun bed & breakfast in een oude pastorie. Ski-liefhebbers Aad en Christel hebben een b&b met kamers in wintersportstijl in Midden-Delfland. Natuurlijk gaan de gasten hier skiën, maar ze brengen ook een bezoek aan een zeer bijzondere kunstenaar. Retrokamers De laatste b&b is van Peter en Anneriet. In de gemeente Boxmeer hebben zij een bed & breakfast met retrokamers. De gasten gaan wandelvoetballen tegen het dorpsteam, dit onder leiding van niemand minder dan internationaal scheidsrechter Pol van Boekel. Bekijk de vorige afleveringen van Bed & Breakfast op gids.tv/programma/bed-breakfast.

Morgen | 20:30 Trainwreck IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Drama, Trainwreck is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2015. Met onder andere Amy Schumer, Bill Hader en Brie Larson in de hoofdrol. Magazinejournaliste Amy gelooft niet in monogamie en leidt een leven van ...

Trainwreck is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2015. Met onder andere Amy Schumer, Bill Hader en Brie Larson in de hoofdrol. Magazinejournaliste Amy gelooft niet in monogamie en leidt een leven van liederlijkheid. Wanneer ze valt voor het onderwerp van een van haar artikels, de succesvolle maar brave sportdokter Aaron Conners, wordt ze geconfronteerd met haar bindingsangst. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/trainwreck

Overmorgen | 15:00 NOS Studio Sport Archief: Nederlands succes in de Europa Cup

Overmorgen - Sport, Aflevering 84 van 141 In het weekend dat aanvankelijk de Champions League finale op het programma ...

Aflevering 84 van 141 In het weekend dat aanvankelijk de Champions League-finale op het programma zou staan, blikt NOS Studio Sport Archief terug op de successen van de Nederlandse clubs in de Europa Cup.

Je vindt hier de programma's van Sport op tv We hebben de volgende programma's voor Sport Security: IMDB * 5.7 - Thriller, De voormalige legerkapitein Eddie Deacon (Antonio Banderas) heeft het moeilijk na zijn terugkeer en is wanhopig op zoek naar een baan. Hij weet een baan te bemachtigen als beveiliger in een winkelcentrum. Tijdens zijn eerste. Start herhalingen: Bed & Breakfast: Informatief, Nu het nieuwste seizoen van Bed & Breakfast is afgelopen, gaat NPO 1 vanaf vanavond verder met herhalingen. Trainwreck: Morgen - IMDB * 6.2 - Drama, Trainwreck is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2015. Met onder andere Amy Schumer, Bill Hader en Brie Larson in de hoofdrol. Magazinejournaliste Amy gelooft niet in monogamie en leidt een leven van. NOS Studio Sport Archief: Nederlands succes in de Europa Cup: Overmorgen - Sport, Aflevering 84 van 141 In het weekend dat aanvankelijk de Champions League finale op het programma. Outback Truckers: Amusement, Seizoen 6 Aflevering 3 Stoere Australische truckers nemen je weer mee in de avontuurlijke wereld van het. Wheeler Dealers: Auto's/Motoren, Seizoen 9 Aflevering 1 Fiat Dino Mike doet een 'Italian Job' en reist naar Trieste om een sportauto uit. Het Klokhuis: Jeugd, Seizoen 31 Boulderen NTR Pascal gaat boulderen. Hij is in de klimhal en leert van Nederlands Kampioen Kim hoe. NOS Sportjournaal: Sport, Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. Documentaire: The Everlasting Friendship: Sport, Jesse Owens en Luz Long Jesse Owens was de grote man tijdens de Olympische Spelen van 1936 in Berlijn. Als. Nieuwsuur: Informatief, NOS Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

Sport op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 31 - Boulderen - NTR Pascal gaat boulderen. Hij is in de klimhal en leert van Nederlands Kampioen Kim hoe hij een route leest. Elke klimroute heeft een eigen moeilijkheidsgraad. En hoe gaat een boulderwedstrijd er aan toe? Dos Hermanos is ook helemaal weg van deze klimsport.

Vandaag | 18:45 NOS Sportjournaal

Sport, Met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

Vandaag | 23:40 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.

Morgen | 01:30 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.

Morgen | 03:25 NOS Journaal

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting.

Morgen | 07:58 B.O.Z.: Pokémon

Een voorsprong krijgen op de competitie! De leerlingen van de Pokémon-school, professor Kukui en Kahuna Hala gaan naar de Lanakila-berg op Ula'ula Eiland. Daar ontmoeten ze Cerah, een ster van het sleesprong-evenement. Cerah laat onze helden kennismaken met de sport. Lillie en Sneeuwvlok doen opgetogen mee en scoren hoog in de competitie. Sneeuwvlok laat een nieuwe sprong zien: de Aurorasluier.

Morgen | 08:40 Zappsport

Seizoen 2020 - Aflevering 41 van 80 - Voetbal, Daniëlle van de Donk en Kika van Es - AVROTROS OranjeLeeuwinnen Daniëlle van de Donk en Kika van Es stonden vorig jaar nog in de finale van het WK vrouwenvoetbal. Hoe is het nu met ze? Ron gaat met de twee toppers videobellen. Daniëlle en Kika strijden tegen elkaar tijdens een aantal spelletjes. Ze beantwoorden vragen van kinderen. Ron test wie het beste van de twee toppers kan hooghouden. En wie zingt er zo vals? Ron heeft de onthullende beelden.

Morgen | 08:59 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 17 van 23 - E My Sports Als Bart uitblinkt in gamen, ontwikkelt Homer een passie voor coachen. Lisa probeert Homer terug te brengen tot de werkelijkheid met een chaos tot gevolg.

Morgen | 16:58 RTL Transportwereld

Aflevering 31 Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek naar de meest innovatieve productieprocessen, de nieuwste machines, het mooiste grootmaterieel en voorál de mensen die ermee werken. En we geven antwoord op de vraag: Hoe zorgt de nieuwste technologie voor het meest efficiënte en duurzame vervoer via de weg, het spoor, de lucht of het water?

Morgen | 17:45 The Flying Doctors

A sporting life Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. Vanwege de grote afstanden en slechte wegen gebruiken de artsen een vliegtuigje om hun patiënten te bereiken. Niet iedereen vindt het even makkelijk om zich thuis te voelen in de gesloten gemeenschap die Coopers Crossing vormt.

Morgen | 18:00 Zapp Your Planet: Flower Power

Seizoen 2020 - Aflevering 1 van 10 - EO Twee zappers maken, op verzoek van een kind, een BIJ-tuintje voor iemand die dit verdiend heeft: een opa, een oma, de juf, de sportleraar, de kapper, de dokter. Van bloemen worden mensen en bijen blij en zo fleuren we de boel lekker op.

Morgen | 18:50 NOS Sportjournaal

Morgen - Sport, Met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

Morgen | 18:58 De RTL Sportquiz

Aflevering 2 Sportquiz waarin Simon Zijlemans live vanuit de studio twee kandidaten het vuur aan de schenen legt over alles wat met sport heeft te maken. De kijkers thuis kunnen meespelen en ontdekken hoe groot hun kennis is van de Olympische Spelen, voetbal, culthelden, films en ga zo maar door. Zolang de vragen maar over sport gaan.

Morgen | 22:22 The Transporter

Dead drop Tijdens een nieuwe opdracht komt Frank in contact met Jack Perkins, zijn voormalige CIA-instructeur. De blinde Jack vertelt Frank dat hij onterecht wordt beschuldigd van het lekken van geheime documenten. Frank gaat op zoek naar een usb-stick met bewijsmateriaal om zo Jacks naam te zuiveren en de werkelijke dader te ontmaskeren.

Morgen | 23:21 The Transporter

Hot ice Frank is in Toronto waar hij een pakket moet ophalen met daarin een microchip met gevoelige informatie over Afrikaanse bloeddiamanten. Op het moment dat hij het zwaarbeveiligde pand wil verlaten, wordt hij onder vuur genomen door huurmoordenaars. Uit veiligheid wordt het gebouw direct hermetisch afgesloten, waardoor Frank geen kant meer op kan.

Overmorgen | 04:22 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 17 van 23 - E My Sports Als Bart uitblinkt in gamen, ontwikkelt Homer een passie voor coachen. Lisa probeert Homer terug te brengen tot de werkelijkheid met een chaos tot gevolg.

 Meer

Sport op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:50 Outback Truckers

Seizoen 6 - Aflevering 3 Stoere Australische truckers nemen je weer mee in de avontuurlijke wereld van het wegtransport. De ladingen zijn groter, de wegen gevaarlijker en de avonturen spannender dan ooit.

Vandaag | 17:10 Wheeler Dealers

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Fiat Dino Mike doet een 'Italian Job' en reist naar Trieste om een sportauto uit de jaren 70 te kopen. De auto moet echter flink opgeknapt worden voordat Mike en Edd een koper kunnen zoeken.

Vandaag | 20:30 Documentaire: The Everlasting Friendship

Jesse Owens en Luz Long Jesse Owens was de grote man tijdens de Olympische Spelen van 1936 in Berlijn. Als eerste Afro-Amerikaanse sporter won hij 4x goud op één Olympiade en dat nog wel in het Nazi-Duitsland van Adolf Hitler. Tijdens deze Spelen ontstond er een hechte vriendschap tussen de Duitse verspringer Luz Long en Jesse Owens. Deze vriendschap hield stand tot de dood van Long, als soldaat in de Tweede Wereldoorlog. In deze aangrijpende film wordt er teruggekeken op de sportieve strijd én de hechte vriendschap tussen Long en Owens, met unieke beelden en reacties van nabestaanden.

Vandaag | 21:30 Nieuwsuur

NOS Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

Vandaag | 23:00 herhalingen Nieuwsuur

NOS Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

Vandaag | 23:29 Autosport: WTCR in Macau

Autosport: WTCR in Macau. Race 1 - Macau

Vandaag | 23:30 Racing: Story of Formula E

In 2012 ontstond het idee om een elektrisch aangedreven autosportklasse op te richten. Het eerste kampioenschap werd gehouden in het seizoen 2014-2015, terwijl in de tweede helft van 2013 enkele demonstratie-evenementen werden gehouden. Ondek in deze 4 delige mini-serie de totstandkoming van de Formule E.

Morgen | 00:00 Autosport: WTCR in Macau

Autosport: WTCR in Macau. Race 2 - Macau

Morgen | 00:29 Autosport: WTCR in Macau

Autosport: WTCR in Macau. Race 3 - Macau

Morgen | 00:59 Autosport: WTCR in Macau

Autosport: WTCR in Macau. Terugblik - Macau

Morgen | 02:04 Autosport: WEC in Le Mans

Autosport: WEC in Le Mans. Hoogtepunten - Frankrijk

Morgen | 06:30 Autosport: WTCR in Macau

Autosport: WTCR in Macau. Race 1 - Macau

Morgen | 07:00 Autosport: WTCR in Macau

Autosport: WTCR in Macau. Race 2 - Macau

Morgen | 07:30 FantomWorks

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Now You See It Er arriveert een verhuiswagen bij de garage met onderdelen voor een complete Plymouth Business Coupe. Maar eerst moet Dan een Gran Sport uit 1972 op de kop tikken én opknappen.

Morgen | 07:30 Autosport: WTCR in Macau

Autosport: WTCR in Macau. Race 3 - Macau

Morgen | 08:00 Autosport: WTCR in Macau

Autosport: WTCR in Macau. Terugblik - Macau

Morgen | 08:15 FantomWorks

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Thunder Time Ian wil een gemoderniseerde 'Baby Bird' uit 1956 die rijdt als een sportauto. Dan heeft de perfecte oplossing: een gecombineerde GTO-Thunderbird die rijdt als de gesmeerde bliksem.

Morgen | 17:20 Car Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Fast Money Jimmy Kent zoekt een klassieke sportauto die ook een goede investering is. Hij maakt een ritje in een replica van een Shelby Cobra uit '66, een De Tomaso Pantera uit '73 en een Ferrari 328 GTS uit '87. Met welke auto krijgt hij waar voor zijn geld?

Morgen | 17:20 The Perfect Murder

Seizoen 5 - Aflevering 10 - The Last Blitz De populaire sportman Marlin Barnes en zijn vriend Timwanika Lumpkins worden doodgeslagen in Marlins appartement. Het misdrijf brengt een grote schok teweeg in de gemeenschap.

Morgen | 18:25 Start herhalingen: Bed & Breakfast

Herhaling. Nu het nieuwste seizoen van Bed & Breakfast is afgelopen, gaat NPO 1 vanaf vanavond verder met herhalingen van vorig jaar. Elke vrijdag is vanaf 20:35 uur te zien hoe b&b-eigenaren elkaars onderneming testen en beoordelen. Oude pastorie De deelnemers van deze week logeren pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christe runnen hier namelijk hun bed & breakfast in een oude pastorie. Ski-liefhebbers Aad en Christel hebben een b&b met kamers in wintersportstijl in Midden-Delfland. Natuurlijk gaan de gasten hier skiën, maar ze brengen ook een bezoek aan een zeer bijzondere kunstenaar. Retrokamers De laatste b&b is van Peter en Anneriet. In de gemeente Boxmeer hebben zij een bed & breakfast met retrokamers. De gasten gaan wandelvoetballen tegen het dorpsteam, dit onder leiding van niemand minder dan internationaal scheidsrechter Pol van Boekel. Bekijk de vorige afleveringen van Bed & Breakfast op gids.tv/programma/bed-breakfast.

Morgen | 21:30 G.A.S. Extreme Customs

Seizoen 1 - Aflevering 5 Galpin Auto Sports, een exclusieve garage voor customauto's in de VS, is gespecialiseerd in het aanpassen en ombouwen van auto's volgens de specifieke wensen van de eigenaar.

Morgen | 21:30 Jeremy Wade's Dark Waters

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Cold Water Mystery Sportvisser en avonturier Jeremy Wade vaart in Alaska mee op een vissersboot, op zoek naar reuzenheilbot. Lukt het hem om een heilbot van 25 kilo te vangen?

Morgen | 21:30 Nieuwsuur

NOS Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

Morgen | 23:00 herhalingen Nieuwsuur

NOS Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

Morgen | 23:30 Autosport: WTCR in Sepang

Autosport: WTCR in Sepang. Race 1 - Maleisië

Overmorgen | 00:00 Autosport: WTCR in Sepang

Autosport: WTCR in Sepang. Race 2 - Maleisië

Overmorgen | 00:30 Autosport: WTCR in Sepang

Autosport: WTCR in Sepang. Race 3 - Maleisië

Overmorgen | 01:00 Autosport: WTCR in Sepang

Autosport: WTCR in Sepang. Terugblik - Maleisië

Overmorgen | 02:15 G.A.S. Extreme Customs

Seizoen 1 - Aflevering 5 Galpin Auto Sports, een exclusieve garage voor customauto's in de VS, is gespecialiseerd in het aanpassen en ombouwen van auto's volgens de specifieke wensen van de eigenaar.

Overmorgen | 06:30 Autosport: WTCR in Sepang

Autosport: WTCR in Sepang. Race 1 - Maleisië

Overmorgen | 07:00 Autosport: WTCR in Sepang

Autosport: WTCR in Sepang. Race 2 - Maleisië

Overmorgen | 07:30 Autosport: WTCR in Sepang

Autosport: WTCR in Sepang. Race 3 - Maleisië

Overmorgen | 08:00 Autosport: WTCR in Sepang

Autosport: WTCR in Sepang. Terugblik - Maleisië

Overmorgen | 08:15 Wheeler Dealers

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Karmann Ghia Mike koopt in Idaho de ultieme retrosportwagen, de Karmann Ghia. Edd is weg van de auto, maar valt er wel winst te maken met een kapotte versnellingsbak en een goedkoop interieur?

 Meer

Sport gemist

Eerder Vandaag | 09:55 Koffietijd

Amusement, Onderwerpen van deze uitzending Bij Koffietijd brengen wij een ode aan de verhalen van Annie M.G. Schmidt. ...

Onderwerpen van deze uitzending - Bij Koffietijd brengen wij een ode aan de verhalen van Annie M.G. Schmidt. Dit doen we samen met bekende sporters, zij lezen een zelfgekozen verhaal uit 'Het grote Annie M.G. Schmidt voorleesboek' voor. Dit keer doen we dat met Sherida Spitse, speelster van de Oranje Leeuwinnen. Als kind was Sherida dol op de verhalen van Jip en Janneke. De hele serie heeft ze zelfs meegenomen naar Noorwegen, waar ze op dit moment woont. - Al heel het seizoen krijgen wij regelmatig bezoekjes van onze Koffieleuters. En voordat we ze straks drie maanden moeten missen, krijgen we voor de laatste keer wat mannelijke wijsheden en tips mee van Charly, Rick en Juvat! - En in onze laatste Koffietijd van dit seizoen mag onze Patrick Martens natuurlijk niet ontbreken. Nog 1 keer praat hij ons bij over het laatste entertainment nieuws. Wat zijn de nieuwste toppers op Netflix en welke oude klassiekers moeten we echt nog eens terugkijken?

Eerder Vandaag | 09:20 EenVandaag

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Waarom worden sommige kinderen heel ziek door het coronavirus? ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Waarom worden sommige kinderen heel ziek door het coronavirus? Nieuw onderzoek moet duidelijkheid geven Over de hele wereld duiken verhalen op van kinderen die opeens ernstig ziek worden. Er lijkt sprake te zijn van een link met het coronavirus. Kinderartsen in Nederland zijn inmiddels gestart met een breed onderzoek naar Covid-19 bij kinderen. Waarom worden de meeste kinderen minder snel ziek van het coronavirus dan volwassenen? En waarom slaat het virus bij een kleine groep kinderen wel heel hard toe? Kinderartsen willen voor Nederland specifiek in kaart brengen hoeveel kinderen klachten hebben die lijken op de ziekte van Kawasaki. Ook wordt er breder ingezet op onderzoek naar het coronavirus onder kinderen. Jongeren steunen oproep festivaltickets te bewaren voor later: 'Anders ook streep door volgende festivalzomer' Negen op de tien (88 procent) jongeren die een ticket bezitten voor een afgelast concert, optreden of festival, hebben begrip voor de ‘bewaar je ticket, geniet later’-oproep van de culturele sector. Dat blijkt uit onderzoek van 3Vraagt, onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel, in samenwerking met 3FM en CJP. Fietsen in groepjes kan volgens minister Grapperhaus, maar wél op anderhalve meter: 'Wees geen stomkop' Mogen wielrenners en fietsers in groepjes samen fietsen? De versoepelde regels zijn voor veel wielerliefhebbers niet duidelijk. Minister Grapperhaus doet een beroep op het gezonde verstand. "Ik moet geen stomkop zijn, anders ga ik dat virus verspreiden." Zagen we in maart nog alleen eenlingen op de fiets, sinds 11 mei inmiddels verschijnen er weer her en der kleine groepjes. 'Tot vier mensen bij elkaar' is het advies van Wielersportbond NTFU, die de belangen van sportieve fietsers behartigd. De KNWU op haar beurt adviseert het voorlopig te houden bij slechts één fietsmaatje. Minister Grapperhaus benadrukt vooral de afstand die we moeten blijven houden. "Anderhalve meter uit elkaar blijven, ik doe het zelf ook." Sabine (15) had corona zonder klachten, maar werd daarna heel ziek door Kawasaki Ze had het coronavirus, maar had dat niet eens gemerkt. Toch werd de 15-jarige Sabine later heel ziek door wat de ziekte van Kawasaki bleek te zijn. Volgens artsen lijkt het erop dat er een verband is met corona.

Eerder Vandaag | 11:55 Documentaire: De Premier League Days van Dennis Bergkamp

Dennis Bergkamp speelde van 1995 - 2006 bij Arsenal en vierde daar grote succesen. Ziggo Sport is in het Premier League archief gedoken en hier ziet u de hoogtepunten van deze Amsterdammer in Engeland.

Eerder Vandaag | 11:00 Woezel & Pip Overal Vriendjes!

Seizoen 1+2 - Aflevering 39 van 39 - KRO-NCRV In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel & Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen op het muurtje van Buurpoes, lachen met Woezel & Charlie, de wereld rondreizen met Molletje, proefjes doen onder begeleiding van Wijze Varen, of voorgelezen worden door Nederlandse sporthelden, schrijvers en wie al niet.

Eerder Vandaag | 08:05 Autosport: WTCR in Suzuka

Autosport: WTCR in Suzuka. Terugblik - Japan

Eerder Vandaag | 07:29 Autosport: WTCR in Suzuka

Autosport: WTCR in Suzuka. Race 3 - Japan

Eerder Vandaag | 07:01 Autosport: WTCR in Suzuka

Autosport: WTCR in Suzuka. Race 2 - Japan

Eerder Vandaag | 06:45 Documentaire: Perfection

Documentaire: Perfection. De 14 van Ziggo Sport Bekijk hier 14 prachtige goals van Nederlanders in de Premier League in het seizoen 2019/20! Wij konden niet kiezen welke de mooiste was, dus kijk zelf maar!

Eerder Vandaag | 06:27 Autosport: WTCR

Autosport: WTCR. Race 1 - Japan

Eerder Vandaag | 06:25 Typisch Nieuw Den Helder

Seizoen 14 - Aflevering 2 van 12 - BNNVARA In de wijk Nieuw Den Helder is 't Wijkhuis een belangrijke plek. Hier worden feesten gevierd, gekookt voor de wijk en cursussen gegeven. Cris, die in een caravan aan de overkant woont, komt er graag en Lianda bestiert de boel. Dikla is sportfanaat, runt haar eigen sportschool en geeft sportles bij de marine. In haar eigen tijd traint ze keihard; ze is kampioen gewichtheffen. En ook haar zoon Bodhin heeft sportieve ambities. En het is de tijd van de grote paddentrek. Stephan was verslaafd en dakloos, maar kwam uit de goot en gaat vandaag met Jona de padden veilig in de poel aan de andere kant van de weg uitzetten. Bij Silvano in de schuur is het beregezellig. De vrienden maken een rap en praten over de belangrijke dingen in het leven: meisjes en vriendschap.