Je vindt hier de programma's van Spoorloos op tv We hebben de volgende programma's voor Spoorloos The Ghost Whisperer: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 17 Amerikaanse dramaserie. The Walk in. Harold heeft de nachtshift in het mortuarium.. The Wrong Son: Morgen - 13 jaar nadat haar zoontje Matt spoorloos verdween, beleeft Sarah de schok van haar leven wanneer Matt plots voor de deur staat. Aanvankelijk is Sarah in de wolken met de terugkeer van Matt, maar al snel begint ze te twijfelen aan zijn. NCIS: Los Angeles: Morgen - Misdaadserie, Seizoen 5 Aflevering 17 Amerikaanse misdaadserie. Between the Lines. Op het internet staat een. Non élucidé: Morgen - Magazine, 'Affaire Olivier Fargues.' Op 11 maart 2004 wordt het lichaam van Olivier Fargues teruggevonden in. Wallander: Morgen - Misdaadserie, Seizoen 3 Aflevering 3 Britse misdaadserie. Before the Frost. In een bos in het zuiden van. Complément d'enquête: Morgen - Actualiteitenmagazine, Maatschappelijk magazine met reportages en getuigenissen. Disparitions : comment j'ai. Blood Runs Cold: Overmorgen - One Billboard Outside Tucson, Seizoen 1 Aflevering 4 One Billboard Outside Tucson: Nadat een jonge moeder. Magnum, P.I: Overmorgen - Terwijl Virginia Fowler, een succesvolle ghostwriter, de memoires van de excentrieke uitvinder Harold W.. Spoorloos Extra: Overmorgen - Realityreeks, Aflevering 9 Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het. Esprits criminels: Overmorgen - Misdaadserie, 'La règle des trois.' (s 2/ep 7) Gideon, Hotchner en JJ moeten een hele stad doorlichten om. What Happened to Monday: Gisteren - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden. The Ghost Whisperer: Gisteren - Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 17 Amerikaanse dramaserie. The Walk in. Harold heeft de nachtshift in het. Cold Case: Gisteren - Het gaat van kwaad naar erger met Vera: hij verdwijnt spoorloos. Om hem op het spoor te komen, heropent het. Magnum, P.I: Gisteren - Terwijl Virginia Fowler, een succesvolle ghostwriter, de memoires van de excentrieke uitvinder Harold W.. Magnum, P.I: Eergisteren - Terwijl Virginia Fowler, een succesvolle ghostwriter, de memoires van de excentrieke uitvinder Harold W.. Cold Case: Eergisteren - Het gaat van kwaad naar erger met Vera: hij verdwijnt spoorloos. Om hem op het spoor te komen, heropent. River Monsters: Eergisteren - Body Snatcher, Aflevering 6 Body Snatcher: Jeremy heeft verhalen gehoord van een geest genaamd Water. Spoorloos Extra: Eergisteren - Realityreeks, Aflevering 9 Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het. River Monsters: Eergisteren - Body Snatcher, Aflevering 6 Body Snatcher: Jeremy heeft verhalen gehoord van een geest genaamd Water.

Spoorloos op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:45 The Ghost Whisperer

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. The Walk-in. Harold heeft de nachtshift in het mortuarium. Hij slaat in paniek wanneer één van de lijken spoorloos verdwijnt. Op dat moment wordt medium Melinda benaderd door de geest van Bryan, wiens lichaam verdwenen is uit het lijkenhuis. Hij is in de war en beseft niet dat hij dood is. Bovendien is een andere geest er met zijn lichaam vandoor. Professor Payne legt de link met voodoo, waarin een ronddwalende geest een dood lichaam kan overnemen.

Morgen | 17:45 NCIS: Los Angeles

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Between the Lines. Op het internet staat een video waarop te zien is hoe een undercoveragent wordt geëxecuteerd door leden van een misdaadbende. Het NCIS-team is ervan overtuigd dat er een mol aan het werk is binnen de politie en gaat naar hem op zoek voor er nog meer slachtoffers vallen. Granger maakt zich ondertussen zorgen wanneer Kensi spoorloos verdwijnt in Afghanistan.

Overmorgen | 13:45 Spoorloos Extra

Aflevering 9 - Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het opsporingsmagazine 'Spoorloos'. Het contact na een hereniging in Colombia. Vanessa en haar broer ontmoetten hun biologische moeder in hun geboorteland Colombia. Hoe is het contact sinds de hereniging? Wat heeft deze ontmoeting betekend voor de relatie met hun Nederlandse adoptieouders?

Zo 27 oktober 2019 | 19:30 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse actieserie. The Duke of Whispering Pines. Een ex-liefje van BA zit met een groot probleem: haar echtgenoot, een van BA's grootste rivalen tijdens zijn schooltijd, blijkt spoorloos te zijn. BA toont zijn gouden hart en trommelt zijn vrienden op.

Zo 3 november 2019 | 17:30 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse actieserie. The Duke of Whispering Pines. Een ex-liefje van BA zit met een groot probleem: haar echtgenoot, een van BA's grootste rivalen tijdens zijn schooltijd, blijkt spoorloos te zijn. BA toont zijn gouden hart en trommelt zijn vrienden op.

Spoorloos op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 13:45 The Wrong Son

Morgen - 13 jaar nadat haar zoontje Matt spoorloos verdween, beleeft Sarah de schok van haar leven wanneer Matt plots voor de deur staat. Aanvankelijk is Sarah in de wolken met de terugkeer van Matt, maar al snel begint ze te twijfelen aan zijn ...

13 jaar nadat haar zoontje Matt spoorloos verdween, beleeft Sarah de schok van haar leven wanneer Matt plots voor de deur staat. Aanvankelijk is Sarah in de wolken met de terugkeer van Matt, maar al snel begint ze te twijfelen aan zijn verhaal. Is Matt wel echt haar zoon?

Morgen | 20:35 Non élucidé

'Affaire Olivier Fargues.' Op 11 maart 2004 wordt het lichaam van Olivier Fargues teruggevonden in een vuilniszak. Olivier studeerde voor ingenieur aan de ENSMA (Ecole National Superieur Mecanique Aerotechnique) en verdweem spoorloos in de nacht van 2 op 3 maart na een avondje stappen met zijn vrienden.

Morgen | 20:40 Wallander

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Before the Frost. In een bos in het zuiden van Zweden worden zes zwanen levend verbrand door een man die net uit de gevangenis ontsnapte. Een wandelaar is getuige van dit vreemde schouwspel, maar moet het met de dood bekopen. Op hetzelfde moment krijgt Wallander bezoek van Anna, een vriendin van zijn dochter Linda, die hem om hulp vraagt. Wanneer het meisje spoorloos verdwijnt, ziet Wallander zich verplicht opnieuw contact te zoeken met zijn dochter. Linda heeft nieuws dat hun relatie een heel nieuwe wending zal geven. Ondertussen leidt het onderzoek Wallander naar een religieuze sekte die zich op de moderne maatschappij wil wreken.

Morgen | 22:59 Complément d'enquête

Maatschappelijk magazine met reportages en getuigenissen. Disparitions : comment j'ai quitté les miens. Jacques Cardoze en zijn team van reporters onderzoeken opnieuw een moeilijk en mysterieus onderwerp. Dit onderzoek, naar tragische verdwijningen die sommige families voor altijd hebben geraakt, leidde tot bijzondere onthullingen. Wanneer sommige mensen spoorloos verdwenen zijn, is dat te wijten aan een weloverwogen persoonlijke beslissing. De families blijven vaak achter in onzekerheid. Waarom besluiten schijnbaar onopvallende individuen om zo abrupt te breken met hun familiale omgeving?

Overmorgen | 00:00 Blood Runs Cold

Seizoen 1 - Aflevering 4 - One Billboard Outside Tucson: Nadat een jonge moeder spoorloos verdwijnt, gaat haar eigen moeder zelf op zoek naar de waarheid achter de verdwijning. Haar zoektocht heeft echter fatale consequenties.

Overmorgen | 08:40 Magnum, P.I

Terwijl Virginia Fowler, een succesvolle ghostwriter, de memoires van de excentrieke uitvinder Harold W. Farber schrijft, verdwijnt deze laatste spoorloos. Bovendien wordt Virginia's flat door onbekenden doorzocht.

Overmorgen | 22:35 Esprits criminels

'La règle des trois.' (s 2/ep 7) Gideon, Hotchner en JJ moeten een hele stad doorlichten om drie vermiste studentes terug te vinden. De meisjes verdwenen spoorloos tijdens een footballwedstrijd. Het team gaat op zoek naar mensen die niet aanwezig waren.

Zo 27 oktober 2019 | 02:15 What Happened to Monday

27/10 - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo ...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Zo 27 oktober 2019 | 22:50 Esprits criminels

'La règle des trois.' (s 2/ep 7) Gideon, Hotchner en JJ moeten een hele stad doorlichten om drie vermiste studentes terug te vinden. De meisjes verdwenen spoorloos tijdens een footballwedstrijd. Het team gaat op zoek naar mensen die niet aanwezig waren.

Di 29 oktober 2019 | 19:00 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In: Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Di 29 oktober 2019 | 23:30 The Family

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Fun Ways to Tell Boyfriend You're Pregnant. Hank vermoedt dat hij de sleutel heeft die nodig is om Nina te helpen bij het oplossen van de zaak rond Adam. Willa is argwanend tegenover Ben wanneer ze een onthutsende vaststelling doet rond wat er echt met Adam is gebeurd. Jane vraagt iemand om hulp wanneer de bevalling inzet. Doug is spoorloos verdwenen. Bridey verraadt Willa in een poging om de voorpagina te halen met haar verhaal. Nina krijgt een bezoekje dat nog lang zal nazinderen.

Wo 30 oktober 2019 | 11:30 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In: Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Do 31 oktober 2019 | 15:10 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lafayette's Little Sisters: Enkele jaren na elkaar verdwijnen twee vrouwen spoorloos uit Lafayette. De politie heeft nauwelijks aanwijzingen; ze lopen een race tegen de klok om de waarheid te achterhalen.

Do 31 oktober 2019 | 21:25 De Parelvissers

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Dramaserie. In 1994 richten zes vrienden samen 'De Parelvissers' op, een televisieproductiehuis dat in een mum van tijd uitgroeit tot het meest succesvolle Vlaamse productiehuis ooit. De vrienden hadden een gemeenschappelijke droom en niets leek hun geluk en professionele toekomst in de weg te staan. Tot op 26 mei 2000. Toen haalde één van hen, Jan De Ridder, 100 miljoen Belgische frank van de rekening van het bedrijf om daarna spoorloos te verdwijnen. Zijn verdwijning is nooit opgehelderd, niemand heeft ooit nog iets van hem vernomen, alle onderzoeken liepen vast. Eén jaar later was 'De Parelvissers' failliet. Op zeven jaar van niets naar alles en van alles naar niets. Nog eens vijf jaar later, in het voorjaar van 2005, nodigt Piet De Ridder (de jongere broer van Jan) alle collega's en vennoten van toen uit in een huis in de Ardennen, in de hoop om samen antwoorden te vinden op oude vragen.

Vr 1 november 2019 | 04:20 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lafayette's Little Sisters: Enkele jaren na elkaar verdwijnen twee vrouwen spoorloos uit Lafayette. De politie heeft nauwelijks aanwijzingen; ze lopen een race tegen de klok om de waarheid te achterhalen.

Vr 1 november 2019 | 09:40 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lafayette's Little Sisters: Enkele jaren na elkaar verdwijnen twee vrouwen spoorloos uit Lafayette. De politie heeft nauwelijks aanwijzingen; ze lopen een race tegen de klok om de waarheid te achterhalen.

Za 2 november 2019 | 10:35 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In: Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Ma 4 november 2019 | 21:00 Valley Of The Damned

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Killer Confession: Wanneer Lea Porter uit Prison Valley spoorloos verdwijnt, besluiten haar familieleden zelf naar haar op zoek te gaan. Hun onderzoek leidt tot een schokkende ontdekking.

Di 5 november 2019 | 21:00 Twisted Sisters

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Murder Is A Filthy Business: Een welzijnswerker met goede bedoelingen verdwijnt spoorloos nadat ze betrokken raakt bij twee zussen die hun kinderen in een huis vol rommel grootbrengen.

 Meer

Spoorloos gemist

Gisteren 21:00 What Happened to Monday

Gisteren - In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden ...

In een nabije toekomst die wordt geteisterd door overbevolking en hongersnood, is slechts één kind per gezin toegestaan. Illegaal verwekte kinderen worden opgepakt en in een kunstmatige cryoslaap gehouden. Zeven eeneiige zussen worden zo gedwongen onder te duiken en zich voor de buitenwereld voor te doen als één persoon: Karen Settman (Noomi Rapace). Ze zijn naar de dagen van de week vernoemd en elke zus mag naar buiten op de dag van hun naam. Als op een dag Monday plotseling spoorloos verdwijnt, ontstaat er een meedogenloze strijd tussen de zussen en het Child Allocation Bureau.

Gisteren 19:35 The Ghost Whisperer

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. The Walk-in. Harold heeft de nachtshift in het mortuarium. Hij slaat in paniek wanneer één van de lijken spoorloos verdwijnt. Op dat moment wordt medium Melinda benaderd door de geest van Bryan, wiens lichaam verdwenen is uit het lijkenhuis. Hij is in de war en beseft niet dat hij dood is. Bovendien is een andere geest er met zijn lichaam vandoor. Professor Payne legt de link met voodoo, waarin een ronddwalende geest een dood lichaam kan overnemen.

Gisteren 13:35 Cold Case

Het gaat van kwaad naar erger met Vera: hij verdwijnt spoorloos. Om hem op het spoor te komen, heropent het team een zaak waar Vera al een tijdje in het geheim aan bezig was.

Gisteren 12:15 Magnum, P.I

Terwijl Virginia Fowler, een succesvolle ghostwriter, de memoires van de excentrieke uitvinder Harold W. Farber schrijft, verdwijnt deze laatste spoorloos. Bovendien wordt Virginia's flat door onbekenden doorzocht.

Eergisteren 17:55 Magnum, P.I

Terwijl Virginia Fowler, een succesvolle ghostwriter, de memoires van de excentrieke uitvinder Harold W. Farber schrijft, verdwijnt deze laatste spoorloos. Bovendien wordt Virginia's flat door onbekenden doorzocht.

Eergisteren 17:50 Cold Case

Het gaat van kwaad naar erger met Vera: hij verdwijnt spoorloos. Om hem op het spoor te komen, heropent het team een zaak waar Vera al een tijdje in het geheim aan bezig was.

Eergisteren 15:30 River Monsters

Aflevering 6 - Body Snatcher: Jeremy heeft verhalen gehoord van een geest genaamd Water Mama, die lichamen pakt. Nu er mensen spoorloos verdwijnen is hij ervan overtuigd dat er een riviermonster rondzwemt.

Eergisteren 14:30 Spoorloos Extra

Aflevering 9 - Realityreeks waarin een bezoek wordt gebracht aan eerdere deelnemers van het opsporingsmagazine 'Spoorloos'. Het contact na een hereniging in Colombia. Vanessa en haar broer ontmoetten hun biologische moeder in hun geboorteland Colombia. Hoe is het contact sinds de hereniging? Wat heeft deze ontmoeting betekend voor de relatie met hun Nederlandse adoptieouders?

Eergisteren 13:45 River Monsters

Aflevering 6 - Body Snatcher: Jeremy heeft verhalen gehoord van een geest genaamd Water Mama, die lichamen pakt. Nu er mensen spoorloos verdwijnen is hij ervan overtuigd dat er een riviermonster rondzwemt.