Je vindt hier de programma's van Spoor op tv We hebben de volgende programma's voor Spoor Nachtwacht: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 9 van 13 De goblin Er heerst een ware inbraakgolf in het anders zo rustige Schemermeer.. Echte Verhalen: De Buurtpolitie: Amusement, Seizoen 8 De kleine Finn verdwijnt spoorloos uit de binnenspeeltuin. Via de bewakingsbeelden ontdekken Koen. Railroad Australia: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 6 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van. The Craigslist Killer: Film, Philip Markoff, een van de meest veelbelovende geneeskundestudenten aan de universiteit van Boston, werd in 2009 beschuldigd van de overval en moord op de masseuse Julissa Brisman. Een vrouw die hij opgespoord zou hebben via de internetsite. Railroad Australia: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 6 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van. Blood Runs Cold: Serie, Seizoen 1 Aflevering 4 One Billboard Outside Tucson Nadat een jonge moeder spoorloos verdwijnt, gaat haar eigen. Jul & Julia: Serie, Jeugd, Jul & Julia in het Wilde Westen Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van. Rail Away: Informatief, Reizen, Seizoen 2017 Aflevering 2 van 3 Kroatië: Zagreb Knin EO De legendarische Oriënt Express rijdt er. Dr. No: IMDB * 7.2 - Film, De Britse geheim agent James Bond reist naar Jamaica om de verdwijning van collega Strangways te onderzoeken. Al snel komt Bond erachter dat Strangways op raadselachtige wijze vermoord is en dat diens dood deel uitmaakt van een. KRO Detectives: Inspector Banks: Drama, Serie, Seizoen 1 Aflevering 1 van 3 Playing with fire Inspecteur Banks en rechercheur Annie Cabbot moeten een.

Spoor op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:30 Rail Away

Seizoen 2017 - Aflevering 2 van 3 - Kroatië: Zagreb-Knin - EO De legendarische Oriënt Express rijdt er niet meer, maar nog steeds is de trein een uitstekend vervoermiddel om Kroatië te leren kennen. Als je uit het treinraam kijkt, trekken er eeuwenoude forten, kristalheldere rivieren en watervallen, uitgestrekte bossen en diepe canyons aan je voorbij. Doe je het raampje open, dan ruik je de zoete, kruidige buitenlucht. We stappen op in de hoofdstad Zagreb en rijden tot aan Knin. Zagreb was vroeger een tussenstop voor reizigers met de Oriënt Express. Daarom werd in 1925 pal naast het station het fameuze Esplanade-hotel gebouwd, met een voor die tijd ongekende luxe. Eenmaal in de trein passeren we onderweg tal van interessante plaatsen, zoals de wijnstreek van Plešivica, ingebed in een prachtig landschap van golvende heuvels en wijngaarden. En ook het nationale park Plitvice-meren is een populaire bestemming. Het is dan ook het beroemdste, oudste en meest bezochte natuurpark van Kroatië. Het is vooral bekend door de watervallen en de zestien blauwe en groene meren, die allemaal op verschillende hoogtes liggen en trapsgewijs in elkaar overvloeien. De Likalijn brengt ons verder door de uitgestrekte groene vlakten en bossen van het Kroatische binnenland. Vlakbij Gospiç bezoeken we de woonplaats van een van de bekendste uitvinders aller tijden: Nikola Tesla. Met de regioswinger of kanteltrein van de Kroatische Spoorwegen HŽPP vervolgen we onze tocht. De Duitsers hebben dit type trein de bijnaam Wackel-Dackel gegeven, de 'waggelende teckel'. De trein helt in bochten automatisch over en hoeft daardoor in die bochten nauwelijks te remmen. Na een tocht van een kleine drie uur lopen we binnen op het zonovergoten station van Knin.

Morgen | 16:30 Rail Away

Seizoen 2006 - Aflevering 1 van 4 - Frankrijk: Nice-Dignes les Bains - EO Een prachtige treinreis langs de rivier de Var, die begint aan de Middellandse Zee. Vanaf het mondaine Nice slingert het spoor langs de rivier de Var en de Verdon door een onherbergzaam gebied. Op deze reis door de Provence wisselen kleine stationnetjes in stille stadjes en imposante viaducten elkaar af.

Spoor op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:35 Nachtwacht

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 13 - De goblin Er heerst een ware inbraakgolf in het anders zo rustige Schemermeer. Cooper vindt geen spoor van de daders maar onze helden kunnen gelukkig wel achterhalen wie er achter de diefstallen zit. Maar dit sluwe wezen laat zich niet snel vangen.

Vandaag | 12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 8 De kleine Finn verdwijnt spoorloos uit de binnenspeeltuin. Via de bewakingsbeelden ontdekken Koen en Tineke dat hij is meegegaan met een onbekende vrouw. Een vrouw wordt lastiggevallen in het park door een onbekende man. Aziz gaat wel heel ver om de dader te klissen, tot groot jolijt van Obi.

Vandaag | 13:40 Railroad Australia

Seizoen 2 - Aflevering 6 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van spoorwegmedewerkers dag en nacht paraat om het treinverkeer veilig en stipt te laten verlopen.

Vandaag | 13:45 The Craigslist Killer

Film, Philip Markoff, een van de meest veelbelovende geneeskundestudenten aan de universiteit van Boston, werd in 2009 beschuldigd van de overval en moord op de masseuse Julissa Brisman. Een vrouw die hij opgespoord zou hebben via de internetsite ...

Philip Markoff, een van de meest veelbelovende geneeskundestudenten aan de universiteit van Boston, werd in 2009 beschuldigd van de overval en moord op de masseuse Julissa Brisman. Een vrouw die hij opgespoord zou hebben via de internetsite Craigslist, waar ze een advertentie had geplaatst. Markoff werd tevens beschuldigd van meerdere gewapende overvallen op vrouwen die allen adverteerden op de bewuste internetsite.

Vandaag | 13:50 Railroad Australia

Seizoen 2 - Aflevering 6 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van spoorwegmedewerkers dag en nacht paraat om het treinverkeer veilig en stipt te laten verlopen.

Vandaag | 14:15 Blood Runs Cold

Seizoen 1 - Aflevering 4 - One Billboard Outside Tucson Nadat een jonge moeder spoorloos verdwijnt, gaat haar eigen moeder zelf op zoek naar de waarheid achter de verdwijning. Haar zoektocht heeft echter fatale consequenties.

Vandaag | 16:01 Jul & Julia

Jul & Julia in het Wilde Westen Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader, Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin besluiten de muizen ernaar op zoek te gaan. Maar ook de boeven zijn de buit op het spoor! Wie zal als eerste de schat met het oneindige gouden geel vinden in het Wilde Westen?

Vandaag | 20:40 Dr. No IMDb: 7.2

IMDB * 7.2 - Film, De Britse geheim agent James Bond reist naar Jamaica om de verdwijning van collega Strangways te onderzoeken. Al snel komt Bond erachter dat Strangways op raadselachtige wijze vermoord is en dat diens dood deel uitmaakt van een ...

De Britse geheim agent James Bond reist naar Jamaica om de verdwijning van collega Strangways te onderzoeken. Al snel komt Bond erachter dat Strangways op raadselachtige wijze vermoord is en dat diens dood deel uitmaakt van een schrikwekkend complot. Het spoor leidt naar Crab Key, het privé-eiland van de mysterieuze Dr. No. Geholpen door bootman Quarrel, CIA-agent Felix Leiter en de verleidelijke Honey Rider, probeert Bond de waarheid achter de gevaarlijke dokter te achterhalen. 'Dr. No' is de allereerste officiële James Bondfilm. Producenten Albert Broccoli en Harry Saltzman wilden filmster Cary Grant voor de rol van de geheim agent, maar die had geen zin om zich voor meerdere Bondfilms vast te leggen. Andere kandidaten waren Richard Burton, Rex Harrison en Patrick McGoohan. Uiteindelijk kreeg de relatief onbekende Sean Connery de rol, nadat de producenten hem zagen in de Disney-film 'Darby O'Gill and the Little People' (1959). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dr-no

Vandaag | 20:50 KRO Detectives: Inspector Banks

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - Playing with fire Inspecteur Banks en rechercheur Annie Cabbot moeten een brandstichting op een woonboot onderzoeken. In de boot wordt het verkoolde lichaam aangetroffen van Leslie Whittaker. Achteraan op de boot vinden zij een koffer met een schilderij van de beroemde schilder Turner. Ze vermoeden dat het om een kunstvervalsing gaat en dat de brandstichting daar iets mee te maken heeft. Het spoor leidt naar een plaatselijke kunstenaar, Jake McMahon, die blijkbaar een bekende was van Whittaker. Maar dan wordt de zaak complexer: blijkbaar bevond zich naast de woonboot nog een ander bootje dat in de vlammen is opgegaan en gezonken. In het bootje wordt nog een tweede lijk gevonden, van de jonge studente Christina Aspen. De vraag is wie nu eigenlijk echt het doelwit was vande brandstichting en waarom.

Vandaag | 22:30 The Outsider

Film, Wanneer de Britse militair Lex Walker het schokkende bericht krijgt dat zijn dochter dood is aangetroffen in Los Angeles, blijkt bij aankomst dat het lichaam van iemand anders is. Met grof geweld begint Lex een zoektocht naar zijn dochter. Het ...

Wanneer de Britse militair Lex Walker het schokkende bericht krijgt dat zijn dochter dood is aangetroffen in Los Angeles, blijkt bij aankomst dat het lichaam van iemand anders is. Met grof geweld begint Lex een zoektocht naar zijn dochter. Het spoor leidt naar keiharde criminelen en hij heeft al zijn militaire training nodig om in de wereld van maffia en moordenaars te overleven en zijn dochter te redden uit de klauwen van haar wrede ontvoerder. Tegelijkertijd moet hij de politie zien te ontlopen, die achter hem aanzit vanwege het grote aantal lijken van zware criminelen dat gevonden wordt sinds Lex in LA is aangekomen.

Vandaag | 23:14 Bassie & Adriaan En De Diamant

Aflevering 5 Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Vandaag | 23:36 Bassie & Adriaan En De Diamant

Aflevering 6 Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Vandaag | 23:59 Bassie & Adriaan En De Diamant

Aflevering 7 Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 00:01 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Wanhoopsbeer De butler van Chloe spoort haar aan om aardig te zijn, maar als ze hem voor de zoveelste keer uitkaffert grijpt Havikmot zijn kans en verandert hem in Wanhoopsbeer.

Morgen | 00:21 Bassie & Adriaan En De Diamant

Aflevering 8 Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 00:41 Bassie & Adriaan En De Diamant

Aflevering 9 Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Morgen | 00:55 KRO Detectives: Inspector Banks

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - Playing with fire Inspecteur Banks en rechercheur Annie Cabbot moeten een brandstichting op een woonboot onderzoeken. In de boot wordt het verkoolde lichaam aangetroffen van Leslie Whittaker. Achteraan op de boot vinden zij een koffer met een schilderij van de beroemde schilder Turner. Ze vermoeden dat het om een kunstvervalsing gaat en dat de brandstichting daar iets mee te maken heeft. Het spoor leidt naar een plaatselijke kunstenaar, Jake McMahon, die blijkbaar een bekende was van Whittaker. Maar dan wordt de zaak complexer: blijkbaar bevond zich naast de woonboot nog een ander bootje dat in de vlammen is opgegaan en gezonken. In het bootje wordt nog een tweede lijk gevonden, van de jonge studente Christina Aspen. De vraag is wie nu eigenlijk echt het doelwit was vande brandstichting en waarom.

Morgen | 02:01 Bassie & Adriaan En De Geheimzinnige Opdracht

Het einde van het goede spoor Kinderserie waarin clown Bassie en acrobaat Adriaan allerlei avonturen in Europa beleven. Een geheimzinnige opdrachtgever daagt hen uit om in verschillende landen pakjes te verzamelen. Bassie en Adriaan worden tijdens hun reis achtervolgd door de Baron, Handige Harry en B100.

Morgen | 05:35 Richard's Wedding

Comedy, Film, Tuna en zijn oude makker Alex zijn van plan om naar de bruiloft van Richard te gaan in Central Park. Het duo bereidt zich voor op de confrontatie met hun bonte groep van vrienden, waarbij veel oud zeer en jaloezie boven komt drijven. ...

Tuna en zijn oude makker Alex zijn van plan om naar de bruiloft van Richard te gaan in Central Park. Het duo bereidt zich voor op de confrontatie met hun bonte groep van vrienden, waarbij veel oud zeer en jaloezie boven komt drijven. Ze discussiëren zo uitvoerig over politiek, religie en de betekenis van succes, dat de hele groep het risico loopt om in een stortvloed van regen en emoties ontspoord te raken.

Morgen | 06:55 Blood Runs Cold

Seizoen 1 - Aflevering 4 - One Billboard Outside Tucson Nadat een jonge moeder spoorloos verdwijnt, gaat haar eigen moeder zelf op zoek naar de waarheid achter de verdwijning. Haar zoektocht heeft echter fatale consequenties.

Morgen | 07:56 PJ Masks: Pyjamahelden

Pyjamakomeet / Gloeinde motten Pyjamarobot spoort de helden aan om naar een komeet te reizen. / Luna plaat Romeo met haar nieuwe motten in topvorm en de helden moeten haar tegenhouden.

Morgen | 09:22 Nachtwacht

Seizoen 3 - Aflevering 6 - De Leviathan Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden. Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.

Morgen | 13:40 Railroad Australia

Seizoen 2 - Aflevering 7 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van spoorwegmedewerkers dag en nacht paraat om het treinverkeer veilig en stipt te laten verlopen.

Morgen | 13:45 Dr. No IMDb: 7.2

Morgen - IMDB * 7.2 - Film, De Britse geheim agent James Bond reist naar Jamaica om de verdwijning van collega Strangways te onderzoeken. Al snel komt Bond erachter dat Strangways op raadselachtige wijze vermoord is en dat diens dood deel uitmaakt ...

De Britse geheim agent James Bond reist naar Jamaica om de verdwijning van collega Strangways te onderzoeken. Al snel komt Bond erachter dat Strangways op raadselachtige wijze vermoord is en dat diens dood deel uitmaakt van een schrikwekkend complot. Het spoor leidt naar Crab Key, het privé-eiland van de mysterieuze Dr. No. Geholpen door bootman Quarrel, CIA-agent Felix Leiter en de verleidelijke Honey Rider, probeert Bond de waarheid achter de gevaarlijke dokter te achterhalen. 'Dr. No' is de allereerste officiële James Bondfilm. Producenten Albert Broccoli en Harry Saltzman wilden filmster Cary Grant voor de rol van de geheim agent, maar die had geen zin om zich voor meerdere Bondfilms vast te leggen. Andere kandidaten waren Richard Burton, Rex Harrison en Patrick McGoohan. Uiteindelijk kreeg de relatief onbekende Sean Connery de rol, nadat de producenten hem zagen in de Disney-film 'Darby O'Gill and the Little People' (1959). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/dr-no

Morgen | 13:50 Railroad Australia

Seizoen 2 - Aflevering 7 In de verzengende, uitgestrekte wildernis van Australië staat een leger van spoorwegmedewerkers dag en nacht paraat om het treinverkeer veilig en stipt te laten verlopen.

Morgen | 15:45 Klumpies

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 26 - Natuur spoor - KRO 3D-animatiereeks over een klein volkje dat in een enorme boom leeft, de Pappelboom.

Morgen | 16:02 Jul & Julia

Jul & Julia in het Wilde Westen Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader, Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin besluiten de muizen ernaar op zoek te gaan. Maar ook de boeven zijn de buit op het spoor! Wie zal als eerste de schat met het oneindige gouden geel vinden in het Wilde Westen?

Morgen | 17:15 Magnum, P.I

Seizoen 2 - Billy Joe Bob Cowboy Billy Joe maakt zich zorgen omdat hij zijn zus al langere tijd niet meer heeft gehoord. Hij vraagt Magnum om haar te zoeken. Die ontdekt dat de jonge vrouw niet echt veel succes kende als beginnende zangeres en dat ze uiteindelijk in de prostitutie belandde. De zoektocht kent geen happy end, want de zus van Billy Joe wordt dood teruggevonden. Het spoor leidt naar gangster Ito, de Al Capone van Hawaï.

Morgen | 17:20 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Lost at Sea Het team wordt ingeschakeld om een helikoptercrash te onderzoeken. Het toestel stortte neer boven de zee en spoelde aan op het strand. Drie passagiers worden lichtgewond teruggevonden, van de piloot ontbreekt ieder spoor. Ducky vindt het vreemd dat de passagiers er slechts met lichte verwondingen zijn vanaf gekomen. DiNozzo en McGee gaan op het strand op zoek naar aanwijzingen en treffen er het lichaam aan van de piloot. Ze ontdekken dat hij een schotwonde heeft aan het hoofd.

Morgen | 20:30 Secret in Their Eyes IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Film, Secret in Their Eyes is een Amerikaanse psychologische thriller uit 2015, geregisseerd door Billy Ray. Het is een remake van de Argentijnse film El secreto de sus ojos uit 2009 van Juan José Campanella, gebaseerd op de ...

Secret in Their Eyes is een Amerikaanse psychologische thriller uit 2015, geregisseerd door Billy Ray. Het is een remake van de Argentijnse film El secreto de sus ojos uit 2009 van Juan José Campanella, gebaseerd op de roman La pregunta de sus ojosvan Eduardo Sacheri. Een hecht team van FBI onderzoekers, Ray (Chiwetel Ejiofor) en Jess (Julia Roberts), raakt verscheurd wanneer ze ontdekken dat de tienerdochter van Jess op brute en onverklaarbare wijze is vermoord. Dertien jaar later, na iedere dag obsessief op zoek te zijn naar de ongrijpbare moordenaar, heeft Ray eindelijk een nieuw spoor ontdekt waarvan hij zeker is dat hij de zaak kan oplossen. Niemand is echter voorbereid op hetgeen dat vervolgens zal gaan gebeuren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/secret-in-their-eyes

Morgen | 21:35 Code 37

Seizoen 2 - Aflevering 5 - El Paradiso Terwijl speurders het lijk van Franco Fedrigo ontdekken, krijgt het team van de zedenrecherche een noodoproep binnen vanuit bordeel El Paradiso. De Kosovaarse prostituee Nadia is er van de trap gevallen terwijl getuigen haar om hulp hoorden schreeuwen. De vrouw ligt in een diepe coma en kan Hannah en haar team niet vertellen wat er precies is gebeurd. De hoofdvraag blijft of het ongelukkige slachtoffer werd geduwd of domweg struikelde. Tijdens het onderzoek wordt duidelijk dat geen van de aanwezigen in het bordeel bereid is om mee te werken om de waarheid te achterhalen. Boekhouder Rik Vervloet was op het ogenblik van de feiten in de zaak. De man legt echter tegenstrijdige verklaringen af. Terwijl Hannah en Charles de rol van pooier Arben Berisha onderzoeken, komt Kevin op het spoor van een erotisch getinte blog. Hannah gaat in op de uitnodiging van Koen om een feestje bij hem thuis bij te wonen.

Morgen | 22:15 Bravetown

Morgen - Film, Door een foute dosis drugs ontsnapt de getalenteerde DJ Josh op een haartje na aan de dood. Zijn moeder stuurt hem vanuit New York naar het plattelandsstadje van zijn vader, waar Josh terug naar school moet en zijn ontspoorde leven ...

Door een foute dosis drugs ontsnapt de getalenteerde DJ Josh op een haartje na aan de dood. Zijn moeder stuurt hem vanuit New York naar het plattelandsstadje van zijn vader, waar Josh terug naar school moet en zijn ontspoorde leven weer op de rit moet krijgen. De enige met wie hij een klein beetje contact maakt is zijn reclasseringsambtenaar, Alex. Dan ontmoet hij Mary, die hem vraagt om te draaien voor haar dansteam. Het regionale kampioenschap staat voor de deur en met de trendy undergroundmuziek van Josh wil ze de cup pakken. Josh raakt beetje bij beetje gemotiveerd om de problemen van Alex, Mary én zichzelf te overwinnen.

Morgen | 23:40 Klumpies

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 26 - Natuur spoor - KRO 3D-animatiereeks over een klein volkje dat in een enorme boom leeft, de Pappelboom.

Overmorgen | 00:00 Animal Kingdom

Seizoen 2 - Grace De politie zet Amy onder druk voor informatie over de overval. Pope probeert de politie op een dwaalspoor te zetten en Craig plant een nieuwe klus.

Overmorgen | 00:05 Apocalypto

Morgen - Film, Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang ...

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk. Door een speling van het lot krijgt hij de kans te ontsnappen. Aangespoord door de liefde voor zijn vrouw en familie probeert hij terug naar huis te keren om zijn gezin te redden.

Overmorgen | 03:25 KRO Detectives: Inspector Banks

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - Playing with fire Inspecteur Banks en rechercheur Annie Cabbot moeten een brandstichting op een woonboot onderzoeken. In de boot wordt het verkoolde lichaam aangetroffen van Leslie Whittaker. Achteraan op de boot vinden zij een koffer met een schilderij van de beroemde schilder Turner. Ze vermoeden dat het om een kunstvervalsing gaat en dat de brandstichting daar iets mee te maken heeft. Het spoor leidt naar een plaatselijke kunstenaar, Jake McMahon, die blijkbaar een bekende was van Whittaker. Maar dan wordt de zaak complexer: blijkbaar bevond zich naast de woonboot nog een ander bootje dat in de vlammen is opgegaan en gezonken. In het bootje wordt nog een tweede lijk gevonden, van de jonge studente Christina Aspen. De vraag is wie nu eigenlijk echt het doelwit was vande brandstichting en waarom.

Overmorgen | 06:00 Wild Scene Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - Crooks in the Canyon Waarom worden er in Californië allerlei gewone voorwerpen gestolen? Juwelen, hondenkammen, bakblikken en zelfs sokken verdwijnen spoorloos.

Overmorgen | 06:10 Klumpies

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 26 - Natuur spoor - KRO 3D-animatiereeks over een klein volkje dat in een enorme boom leeft, de Pappelboom.

Overmorgen | 06:30 A Kid Like Jake

Overmorgen - Film, Alex en Greg Wheeler (Claire Danes en Jim Parsons) wonen in Brooklyn en hebben altijd geweten dat hun slimme vierjarige zoontje Jake meer interesse had in sprookjesprinsessen dan in speelgoedauto's. Op de kinderopvang wijst ...

Alex en Greg Wheeler (Claire Danes en Jim Parsons) wonen in Brooklyn en hebben altijd geweten dat hun slimme vierjarige zoontje Jake meer interesse had in sprookjesprinsessen dan in speelgoedauto's. Op de kinderopvang wijst juffrouw Judy (Octavia Spencer) hen op het feit dat Jake niet zomaar door een fase gaat. In de zoektocht naar een geschikte basisschool voor hem, spoort ze Alex en Greg aan om een plek te vinden waar Jake als transgender wordt geaccepteerd. Omdat er geen geld is voor een particuliere school, moet het echtpaar beslissen of ze de geaardheid van Jake wel willen inzetten om aan een beurs te komen.

Overmorgen | 08:05 The Fall of the Krays

Overmorgen - Film, Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf en hun ...

Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf en hun beruchte status te behouden. De obsessie van een politieagent voor de broers zorgt ervoor dat Ronnie en Reggie hem op een dwaalspoor moeten zetten om hem af te leiden van hun gevaarlijke geestelijke toestand.

Overmorgen | 10:00 The Expendables 2 IMDb: 6.6

Overmorgen - IMDB * 6.6 - Film, The Expendables 2 is een actiefilm uit het jaar 2012 en een vervolg op The Expendables uit 2010. Net als zijn voorganger is deze productie een eerbetoon aan het actiegenre en werd het aangevuld met nieuwe acteurs. ...

The Expendables 2 is een actiefilm uit het jaar 2012 en een vervolg op The Expendables uit 2010. Net als zijn voorganger is deze productie een eerbetoon aan het actiegenre en werd het aangevuld met nieuwe acteurs. Naast Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger zijn onder andere ook Jason Statham en Jet Li te zien in deze film. Het brute team huursoldaten onder leiding van Barney Ross wordt dit keer naar Azië gestuurd voor een makkelijke klus. Het geld lijkt snel verdiend voor de doorgewinterde vechtmachines, maar de missie loopt vreselijk uit de hand en een van hen wordt genadeloos omgebracht. De Expendables zweren wraak en vechten zich een bloedig spoor dwars door de vijandige linies. Onderweg maken ze korte metten met een transport van vijf ton plutonium, meer dan genoeg om de machtsverhoudingen in de wereld te veranderen. Maar dat is nog niets vergeleken met de wraakactie die ze in petto hebben voor de tegenstander die hun partner in koele bloede vermoord hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-expendables-2

Overmorgen | 10:00 Magnum, P.I

Seizoen 2 - Billy Joe Bob Cowboy Billy Joe maakt zich zorgen omdat hij zijn zus al langere tijd niet meer heeft gehoord. Hij vraagt Magnum om haar te zoeken. Die ontdekt dat de jonge vrouw niet echt veel succes kende als beginnende zangeres en dat ze uiteindelijk in de prostitutie belandde. De zoektocht kent geen happy end, want de zus van Billy Joe wordt dood teruggevonden. Het spoor leidt naar gangster Ito, de Al Capone van Hawaï.

Overmorgen | 10:27 Abby Hatcher

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Abby en de Kwinkel Pieper paniek / Dingen die ting zeggen in de nacht Abby en Bozzly zijn op zoek naar kleine Do, die een spoor van stippen achter zich laat. Ze vindt haar bij Melvin. // Abby en Bozzly horen een geluid en zoeken degene die het maakt. Het is Otis, die dol is op knopjes.

Overmorgen | 11:01 The Bletchley Circle

Seizoen 1, Aflevering 3 - Cracking a Killer's Code, deel 3. In een huiveringwekkende confrontatie met de moordenaar die ze zo briljant hebben opgespoord, raken Susan en de andere Bletchley-vrouwen opgesloten in een steeds gevaarlijker kat-en-muisspel dat tot een schijnbaar onontkoombare conclusie leidt.

Overmorgen | 11:35 Animal Kingdom

Seizoen 2 - Grace De politie zet Amy onder druk voor informatie over de overval. Pope probeert de politie op een dwaalspoor te zetten en Craig plant een nieuwe klus.

Overmorgen | 11:40 Rail Away

Seizoen 2016 - Zweden: Ludvika - Mora - EO Een treinreis door de ongerepte natuur van Midden-Zweden, door de provincie Dalarna. Een gebied dat vaak 'Zweden in het klein' wordt genoemd. De typerende rode huizen, de duizenden meren en de uitgestrekte bossen: veel Zweedser dan hier krijg je het niet. Onze treinrit begint in Ludvika. Hier stappen we op de trein naar het 150 kilometer noordelijker gelegen Mora. Het gebied waar we door rijden is zo groot als België, maar met slechts 300.000 inwoners is het een stuk minder dichtbevolkt. Terwijl de bomen beginnen te kleuren en de winter nadert, trekken we verder door de uitgestrekte bossen. Wie tot rust wil komen, kan hier prima terecht. De natuur biedt volop mogelijkheden om te kanoën, vissen, wandelen en allerlei andere vormen van recreatie te beoefenen. In Zweden geldt het 'allemansrecht', wat inhoudt dat je overal mag wildkamperen, vuurtjes maken en paddenstoelen plukken. Natuurlijk wel met respect voor mens en dier. De bossen zijn rijk aan dieren: bevers, herten, elanden, maar ook wolven en beren. Dieren die ook geregeld in de buurt van het spoor te vinden zijn. Het spoor volgt lange tijd de oevers het Siljan-meer, een van de grootste meren van Zweden. Ten slotte lopen we binnen op het station van Mora, aan de oevers van het Siljan-meer. De plaats is internationaal bekend vanwege de Vasaloppet-skirace, genoemd naar Gustav Vasa, die deze 90 kilometer lange tocht in de barre winter van 1520 maakte, toen hij op de vlucht was voor de Denen. Uiteindelijk werd Gustav drie jaar later tot koning van Zweden gekroond en sindsdien is het land onafhankelijk.

Overmorgen | 11:50 Klumpies

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 26 - Natuur spoor - KRO 3D-animatiereeks over een klein volkje dat in een enorme boom leeft, de Pappelboom.

Overmorgen | 12:50 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Met griep op bed Alvin doet of hij ziek is om naar een conventie te kunnen, maar wanneer Dave hem op het spoor komt wordt het een waar kat en muis spel!

 Meer