Special op tv (tv-tips)

Morgen | 20:25 Corona-special: Reizen Waes blijft thuis

Morgen - Reizen, Voordat NPO 3 volgende week vrijdag begint aan het nieuwe seizoen van Reizen Waes, waarin ...

Voordat NPO 3 volgende week vrijdag begint aan het nieuwe seizoen van Reizen Waes, waarin programmamaker en acteur Tom Waes in drie afleveringen door Japan reist, is vanavond het eenmalige 'Reizen Waes blijft thuis' te zien. Corona Tom Waes wil weten hoe de mensen in de landen die hij bezocht, omgaan met corona. Vanuit zijn woonkamer probeert Tom contact te leggen met zoveel mogelijk mensen. Een online reünie met de hele wereld. Culturen De afgelopen vier seizoenen van Reizen Waes heeft Tom meer dan dertig verschillende bestemmingen over de hele wereld bezocht. Hij heeft honderden mensen ontmoet uit de meest verschillende culturen en met de meest uiteenlopende achtergronden. Hoe zou het eigenlijk met iedereen gaan? En hoe gaat iederen in al die verschillende landen met de crisis om?

Vandaag | 21:55 Broodje Gezond

Seizoen 3 + 4 - Aflevering 3 van 11 - Ei - KRO-NCRV Begin de dag tik een eitje. Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterolbom of is het toch superfood? Tijdens de zoektocht naar antwoorden test Marlijn of het eten van 35 eieren in een week invloed heeft op je cholesterol en gaat Ersin op zoek naar het superei. Hoe kan het nu toch dat dit simpele eitje voor zoveel reuring zorgt? Een rondgang langs voedingswetenschappers, eierspecialisten en fervente tegenstanders moet antwoord geven.

Zo 7 juni 2020 | 20:20 Slot: Boer zoekt Vrouw Special

07/06 - Informatief, Vanavond is de laatste Boer zoekt Vrouw Special te zien. Yvon Jaspers zoekt uit hoe het nu gaat ...

Vanavond is de laatste Boer zoekt Vrouw Special te zien. Yvon Jaspers zoekt uit hoe het nu gaat met boer Theo uit 2015 en met boer Jan uit 2008, die zijn vrouw bij de Boer zoekt Vrouw Afterparty ontmoette. Ongemakkelijke stiltes Yvon Jaspers blikt met boer Theo terug op hoe hij via Boer zoekt Vrouw de liefde zocht. Dat ging niet over rozen: de ongemakkelijke stiltes die vielen tussen Theo en 'zijn' drie vrouwen Ria, Nancy en Sandra staan hem nog duidelijk op het netvlies. Theo is single en heeft inmiddels zijn (kaas)boerderij verkocht. Die vrijheid maakt hem heel gelukkig en hij doet alleen maar dingen die hij leuk vindt. Niet gekoppeld Zo verschillend als boer Jan en Pauline leken, zo bijzonder is het dat ze al twaalf jaar gelukkig samen zijn. Het stel was in de Boer zoekt Vrouw-uitzending van 2008 niet aan elkaar gekoppeld. De Rotterdamse Pauline logeerde bij varkensboer Gerard, maar werd niet zijn vrouw. Afterparty Datzelfde seizoen deed ook boer Jan mee, die samen met zijn moeder op de boerderij in Friesland woonde. Hij hoefde geen keus te maken: zijn drie vrouwen verlieten hem uit eigen beweging. Maar op de Boer zoekt Vrouw Afterparty liepen de twee elkaar tegen het lijf en het klikte meteen. Tegenslagen Sindsdien wonen ze samen in het kleine Friese dorpje van Jan. Helaas heeft het stel een verdrietige tijd achter de rug. Jans moeder is vorig jaar overleden en ze hebben het financieel een aantal jaar niet makkelijk gehad. Hun voorgenomen huwelijk is om die reden niet doorgegaan. Toch houdt hun liefde ondanks die tegenslagen goed stand. Voor Yvon reden om te ontdekken wat het geheim van hun liefde is. Bekijk de vorige afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special op gids.tv/programma/boer-zoekt-vrouw-special.

Do 11 juni 2020 | 20:30 Docu: Zweden doen het anders

11/06 - Documentaire, Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in ...

Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in Zweden blijven scholen en horeca gewoon open. Waarom? Journalisten Thomas Erdbrink en Sander Schimmelpenninck onderzoeken het in deze eenmalige special. Lockdown Vol verbazing kijken we sinds een paar weken naar de Zweden. Tijdens de coronacrisis gaat de wereld in lockdown, maar in Zweden zijn scholen en horeca gewoon open. Het dagelijks leven én de economie moeten zo min mogelijk ontwricht worden, dat is het uitgangspunt van de regering. Vertrouwen Correspondent Thomas Erdbrink heeft Iran verruild voor Noord-Europa als standplaats. Voor The New York Times doet hij verslag van de aanpak van het coronavirus in Zweden. Met verbazing en verwondering kijkt hij naar de kracht van de welvaartsstaat en het vertrouwen van de burgers in elkaar en in hun overheid. Viroloog Hij spreekt de viroloog die achter het Zweedse plan zit, migranten die extra hard zijn geraakt door de coronacrisis, een twaalfjarige Pippi Langkous-actrice over de rechten van het kind om naar school te blijven gaan en met Björn van Abba. Horeca Quote-hoofdredacteur en Op1-presentator Sander Schimmelpenninck bezoekt Zweden al jaren wekelijks voor zijn geliefde. Schimmelpenninck bezoekt het platteland van Grebbestad, waar zijn vriendin oesters duikt. Met zijn schoonfamilie heeft hij het over vertrouwen in de overheid en met lokale horecaondernemers bespreekt hij de situatie daar.

Je vindt hier de programma's van Special op tv We hebben de volgende programma's voor Special Corona-special: Reizen Waes blijft thuis: Morgen - Reizen, Voordat NPO 3 volgende week vrijdag begint aan het nieuwe seizoen van Reizen Waes, waarin. Broodje Gezond: Informatief, Seizoen 3 + 4 Aflevering 3 van 11 Ei KRO NCRV Begin de dag tik een eitje. Maar is dit wel zo'n goed idee?. Slot: Boer zoekt Vrouw Special: 07/06 - Informatief, Vanavond is de laatste Boer zoekt Vrouw Special te zien. Yvon Jaspers zoekt uit hoe het nu gaat. Docu: Zweden doen het anders: 11/06 - Documentaire, Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in. The Professionals: Serie, Seizoen 5, Aflevering 4 Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een. The Incredible Dr. Pol 9 Compilations: Informatief, Seizoen 9 Aflevering 8 van 17 Highway Pol Trol Als dierenarts op het platteland ben je altijd onderweg. In. Ik Weet Er Alles Van!: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 4 Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar. American Guns: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 Family Arms De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf. The Professionals: Serie, Seizoen 5, Aflevering 4 Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een. American Guns: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 Family Arms De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf.

Special op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:00 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 2 - Aflevering 4 Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.

Morgen | 09:45 Telekids Mini's: Super Wings

Jamaicaanse golven Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Morgen | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Niet vergeten, Max! Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Morgen | 11:15 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 2 - Aflevering 4 Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.

Morgen | 14:35 The Doctors

Seizoen 10 - Aflevering 112 van 170 Een panel van de beste medische specialisten snijdt gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.

Morgen | 14:35 Gravity Falls

XPCVEAOQFOXSO (Special) Gevangen in de Apocalyps en met gevaarlijke oude en nieuwe vijanden op de loer, moet Dipper racen tegen de klok.

Morgen | 14:57 Gravity Falls

Vreemdmageddon 2: Ontsnapping aan de Realiteit (Special) Dipper, Soos en Wendy moeten Mabel redden uit een vreemde wereld. Ondertussen, bedenken Bill's monsters een nieuw plan.

Morgen | 15:19 Gravity Falls

Vreemdmageddon 3: Neem Falls Terug (Special) Terwijl Ford ontdekt wat Bill echt van plan is, bereid het Raadselschuur team zich voor om terug te vechten. Wat volgt is de laatste confrontatie van de Pines familie tegen Bill.

Morgen | 22:20 NCIS: Los Angeles

Seizoen 8 - Aflevering 21 van 24 - Battle Scars Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Een kapitein van de marine ontvoert een fondsenbeheerder. Het team moet samenwerken met een gepensioneerde admiraal, Hetty’s voormalige collega’s en admiraal Sterling Bridges om de zaak op te lossen.

Morgen | 22:40 The Blacklist

Dr. Bogdan Krilov Mr. Kaplan voert de druk op Red verder op door dr. Bogdan Krilov te rekruteren, een specialist in het manipuleren van herinneringen. In haar jonge jaren is Liz ook slachtoffer geworden van deze wetenschapper. Het lukt Red om Mr. Kaplan te traceren, en ongewild komt hij lijnrecht tegenover een oude partner te staan.

Morgen | 23:05 NCIS: Los Angeles

Seizoen 8 - Aflevering 22 van 24 - Golden Days Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Tijdens een onderzoek werkt het NCIS-team samen met Hetty’s voormalige oorlog-collega’s uit Vietnam.

Overmorgen | 07:35 Star Wars - Het Verzet

De rekruut: deel 1 (Special) Kaz gaat op missie voor het verzet.

Overmorgen | 14:30 Eindelijk Tijd

Seizoen 1 - Aflevering 1 Sanne Heijen en Arno Raymakers praten over wat je doet met je tijd als je thuis moet blijven. Met persoonlijke verhalen, tips en inspiratie om goed voor jezelf, én voor de ander, te zorgen. Jack geeft de stand van zaken op zijn Veluwse camping nu alles dicht is. Sanne verrast iemand met een magazine dat je op afstand kunt geven. Arno maakt een immuun-boost-smoothie. Han vertelt hoe het in Zweden is zonder lockdown. Schoonheidspecialiste Daphne laat zien hoe je op afstand toch mensen kunt helpen als huidcoach.

Overmorgen | 15:30 'Allo 'Allo!

Special Britse sitcom over de Franse café-eigenaar René Artois, die tijdens de Tweede Wereldoorlog tussen twee vuren komt te zitten. Zijn café wordt druk bezocht door zowel hooggeplaatste Duitse militairen als leden van het Franse verzet. René wringt zich in allerlei bochten om beide partijen te vriend te houden. Daarnaast loopt hij op zijn tenen om zijn buitenechtelijke affaires met de serveersters voor zijn vrouw verborgen te houden.

Overmorgen | 15:55 Marvel's Spider-Man

Horizon High (Special deel 1) Peter wordt toegelaten op Horizon High: een school voor genieën, waar zijn beste vriend Harry Osborn net van geschorst werd. Peter maakt zijn debuut als Spider-Man en moet het opnemen tegen de Vulture

Overmorgen | 16:16 Marvel's Spider-Man

Horizon High (Special deel twee) Spider-Man moet Scorpion zien te stoppen, die chaos veroorzaakt in het museum.

Overmorgen | 17:40 NCIS: Los Angeles

Seizoen 8 - Aflevering 22 van 24 - Golden Days Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Tijdens een onderzoek werkt het NCIS-team samen met Hetty’s voormalige oorlog-collega’s uit Vietnam.

Overmorgen | 18:00 SAS: Who Dares Wins

Aflevering 3 Documentaireserie over de loodzware training bij de Britse speciale eenheid Special Air Service (SAS). In het onherbergzame gebied van het Atlasgebergte in het zuiden van Marokko moeten 25 rekruten de zwaarst denkbare lichamelijke en geestelijke beproevingen doorstaan. Gedurende de training worden ze tot het uiterste gedreven en leren ze hun eigen valkuilen kennen. Wie van hen zal uiteindelijk de eindstreep halen?

Overmorgen | 18:35 NCIS

Seizoen 15 - Aflevering 22 van 24 - Two Steps Back Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Wanneer uit het bewijs blijkt dat een NCIS-teamlid het nieuwste doelwit van een huurmoordenaar is, moet het team oude dossierbestanden doorzoeken om te bepalen wie degene is die wraak zoekt.

Overmorgen | 19:30 NCIS

Seizoen 15 - Aflevering 23 van 24 - Fallout Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Terwijl Gibbs de herdenking bijwoont voor een vriend die verdwaald was op zee, ontdekt hij dat de 'overleden' kapitein Phillip Brooks zich heeft verstopt in een opvangcentrum.

Overmorgen | 19:50 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 23 van 29 - Special - EO Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa. Ook duikt het programma regelmatig de geschiedenis in om bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes nog eens de revue te laten passeren. En er is speciale aandacht voor koninklijke couture en sieraden.

Overmorgen | 20:30 NCIS: New Orleans

Seizoen 4 - Aflevering 9 van 24 - Hard Knock Life Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Pride twijfelt over het bewijs dat aantoont dat straatkinderen verdachten zijn van de moord op een onderofficier.

Overmorgen | 21:25 NCIS: New Orleans

Seizoen 4 - Aflevering 10 van 24 - Mirror, Mirror Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. Rita Deveruax vertelt tegen Pride dat Douglas Hamilton een deal probeert te maken om uit de gevangenis te komen.

Overmorgen | 23:45 The Elvis All-Star Tribute Special

NTR Documentaire over de iconische televisiegebeurtenis in 1968 waarmee de legendarische Elvis Presley zijn comeback maakte en weer tot de top van de hitlijsten doordrong. Er doet een all-star-groep van beroemde artiesten in mee, onder wie Ed Sheeran, Jennifer Lopez, Keith Urban, Shawn Mendes, Blake Shelton, Josh Groban, Carrie Underwood en vele anderen. Zij brengen een hommage aan Elvis Presley door een nieuwe versie te brengen van het spektakel dat die onvergetelijke avond plaatsvond. De special is geproduceerd door Ken Ehrlich, die onder andere bekend is als producent van The Grammy Awards.

Zo 7 juni 2020 | 07:25 Boer zoekt Vrouw Special

Herhaling. In de derde van vier Boer zoekt Vrouw Special-afleveringen gaat Yvon Jaspers lang bij oud-deelnemers Willem en Aad. Zorgboerderij Yvon gaat aan de slag op de zorgboerderij van boer Willem, de eerste boer die op zoek ging naar een man. Hij stopte in 2014 met zijn werk op de zorgboerderij om ruimte te maken voor andere zaken in zijn leven. Hij werd gemeenteraadslid en zette een biologische pluktuin op. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon; inmiddels werkt hij weer als boer en heeft hij het er weer naar zijn zin op de zorgboerderij. Rijk mens Toen Willem aan Boer Zoekt Vrouw begon, was hij op zoek naar een grote liefde. Helaas pakte dat anders uit. Maar hij kwam er in de afgelopen jaren achter dat hij al een rijk mens is: zo vrij als een vogel, gezond en hij is zich gaan realiseren dat een liefdespartner extra mooi is, maar niet per se noodzakelijk voor hem om zich gelukkig te voelen. Yvon wil weten: is Willem van plan zijn hele leven single te blijven? Ziekte Ook Boer Aad en zijn Ingrid zijn vijf jaar samen en gelukkig. Dat is voor hen niet vanzelfsprekend omdat er bij Ingrid drie jaar geleden borstkanker werd geconstateerd. Een heftig en spannende tijd die ze goed zijn doorgekomen maar het legde wel druk op hun relatie. De ziekte heeft ervoor gezorgd dat ze nog meer van elkaar zijn gaan houden en dat ze nog meer waarderen wat ze hebben. Aad voelt zich een rijk mens. Bekijk de vorige afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special via gids.tv/programma/boer-zoekt-vrouw-special.

Zo 7 juni 2020 | 07:35 Star Wars - Het Verzet

De rekruut: deel 2 (Special) Kaz doet mee aan een gevaarlijke race.

Zo 7 juni 2020 | 13:05 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 10 - Papegaai Willy - NTR USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama baby! De oppas rent naar de woonkamer en ziet dat Hannah bijna stikt. Meagan is nog net op tijd om haar te redden. Begreep Willy dat het kindje hulp nodig had? Wat ging er om in het hoofd van de papegaai? Om hier antwoord op te krijgen gaan Sem en Felix op bezoek bij een gespecialiseerde papegaaienarts. Jamey en Lina onderzoeken hoe papegaaien praten. En Layla struint het internet af op zoek naar de tofste filmpjes en feitjes over papegaaien.

Zo 7 juni 2020 | 14:30 De Grobbebollen Maken Lol

Hypnoten Geeltje heeft speciale noten: hypnoten. Als iemand die opeet, doet diegene alles wat Geeltje wil. Als dat maar goed afloopt voor Broer...

Zo 7 juni 2020 | 16:00 NCIS: Los Angeles

Seizoen 8 - Aflevering 21 van 24 - Battle Scars Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Een kapitein van de marine ontvoert een fondsenbeheerder. Het team moet samenwerken met een gepensioneerde admiraal, Hetty’s voormalige collega’s en admiraal Sterling Bridges om de zaak op te lossen.

 Meer

Special op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:01 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 4 - Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Vandaag | 17:51 The Incredible Dr. Pol 9 Compilations

Seizoen 9 - Aflevering 8 van 17 - Highway Pol-Trol Als dierenarts op het platteland ben je altijd onderweg. In deze speciale aflevering zien we hoe de dierenartsen door weer en wind, en op elk tijdstip voor de dieren klaarstaan.

Vandaag | 21:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Family Arms De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Vandaag | 22:00 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 4 - Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Morgen | 03:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Family Arms De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Morgen | 05:12 How It's Made

Seizoen 22 - Aflevering 23 - Plasma Gems, Special Effects Snow Er worden nog meer alledaagse voorwerpen onder de loep genomen. Zo nemen we een kijkje bij de productie van plasmastenen en nepsneeuw.

Morgen | 08:00 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 4 - Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Morgen | 13:05 16 and Pregnant

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Unseen Moments Speciale uitzending van 16 & Pregnant waarin wordt teruggekeken op het eerste seizoen. Het programma wordt geleid door Dr. Drew.

Morgen | 17:31 Ontdek je Plekje

Afl. Utrecht deel 3. Idyllische beelden van steden en dorpen in Nederland, begeleid door de rustgevende stem van Joop Scheltens. In tien minuten worden de hoogtepunten van een plaats belicht, met oog voor detail en hart voor de historie. Speciale aandacht is er voor de architectonische hoogtepunten van plaatsen. 'Ontdek je plekje' voert u mee langs stadsmuren, halsgevels, gedenkstenen en wapenschilden. In deze aflevering: Vianen, Wijk bij Duurstede en Amerongen.

Morgen | 18:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Family Arms De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Overmorgen | 05:30 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 3 - You'll Be All Right. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Overmorgen | 10:00 The Bronx Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Kangaroo Dave De 14 jaar oude kangoeroe Dave krijgt een speciale behandeling voor artritis en de krokodillenverzorgers proberen te voorkomen dat de ernstig bedreigde gangesgaviaal gaat vechten.

Overmorgen | 11:30 Golf: Tiger Woods Special

Golf: Tiger Woods Special. In deze special unieke verhalen van intrigerende pesonen, die hun verhalen delen over hun ervaringen met Tiger Woods.

Overmorgen | 21:30 G.A.S. Extreme Customs

Seizoen 1 - Aflevering 8 Galpin Auto Sports, een exclusieve garage voor customauto's in de VS, is gespecialiseerd in het aanpassen en ombouwen van auto's volgens de specifieke wensen van de eigenaar.

Overmorgen | 22:30 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Family Arms De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Zo 7 juni 2020 | 04:49 The Bronx Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Kangaroo Dave De 14 jaar oude kangoeroe Dave krijgt een speciale behandeling voor artritis en de krokodillenverzorgers proberen te voorkomen dat de ernstig bedreigde gangesgaviaal gaat vechten.

Zo 7 juni 2020 | 05:00 Documentaire: Daniel Ricciardo

Documentaire: Daniel Ricciardo. The Inside Line Special In The Inside Line Specials kijken we naar de carrieres van een aantal grote sterren uit de Formule 1. In deze aflevering staat Daniel Ricciardo centraal.

Zo 7 juni 2020 | 05:00 Documentaire: Daniel Ricciardo

Documentaire: Daniel Ricciardo. The Inside Line Special In The Inside Line Specials kijken we naar de carrieres van een aantal grote sterren uit de Formule 1. In deze aflevering staat Daniel Ricciardo centraal.

Zo 7 juni 2020 | 05:30 Documentaire: Fernando Alonso

Documentaire: Fernando Alonso. The Inside Line Special In The Inside Line Specials kijken we naar de carrieres van een aantal grote sterren uit de Formule 1. In deze aflevering staat Fernando Alonso centraal.

Zo 7 juni 2020 | 05:30 Documentaire: Fernando Alonso

Documentaire: Fernando Alonso. The Inside Line Special In The Inside Line Specials kijken we naar de carrieres van een aantal grote sterren uit de Formule 1. In deze aflevering staat Fernando Alonso centraal.

Zo 7 juni 2020 | 05:30 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 3 - You'll Be All Right. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

 Meer

Special gemist

Eerder Vandaag | 14:35 The Doctors

Seizoen 10 - Aflevering 111 van 170 Een panel van de beste medische specialisten snijdt gezondheidsonderwerpen aan. Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.

Eerder Vandaag | 14:15 RTL Z Special: Coronavirus - Al Jouw Vragen Over De NOW 2.0

De overheid trekt opnieuw miljarden uit om bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis te steunen. Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken beantwoordt vragen van ondernemers die hierop een beroep willen doen, samen met arbeidsjurist Maarten van Gelderen.

Eerder Vandaag | 13:32 Ontdek je Plekje

Afl. Noord-Holland deel 5. Idyllische beelden van steden en dorpen in Nederland, begeleid door de rustgevende stem van Joop Scheltens. In tien minuten worden de hoogtepunten van een plaats belicht, met oog voor detail en hart voor de historie. Speciale aandacht is er voor de architectonische hoogtepunten van plaatsen. 'Ontdek je plekje' voert u mee langs stadsmuren, halsgevels, gedenkstenen en wapenschilden. In deze aflevering: 5. Alkmaar, Texel, en Graft.

Eerder Vandaag | 11:22 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 2 - Aflevering 3 Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.

Eerder Vandaag | 11:15 RTL Z Special: Coronavirus - Al Jouw Vragen Over De NOW 2.0

De overheid trekt opnieuw miljarden uit om bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis te steunen. Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken beantwoordt vragen van ondernemers die hierop een beroep willen doen, samen met arbeidsjurist Maarten van Gelderen.

Eerder Vandaag | 10:58 Paf de hond

De Grote Samenwerking De gigantische boom in het park wordt gekapt om plaats te maken voor een nieuwe parkeerplaats. Lola is woedend. Ze mogen dit niet doen! Het is onze speciale boom!

Eerder Vandaag | 10:04 Telekids Mini's: Robocar Poli

De vriendschapsboom Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Eerder Vandaag | 09:50 Telekids Mini's: Super Wings

Visvrienden Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Eerder Vandaag | 09:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Family Arms De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Eerder Vandaag | 08:38 Groen in de Grote Stad

Oproer in het park / Cricket wil koekjes Omie wil niet met Tilly spelen in het park, dus probeert Tilly haar jaloers te maken. / Oma maakt speciale koek voor de kinderen als ze pijn hebben, maar als ze beter zijn, wil ze die niet meer maken.

Eerder Vandaag | 07:30 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Life's A Dog Beach Amanda zoekt een gouden mandje voor een Franse bulldogpup die vermoedelijk een waterhoofd heeft. En twee van Amanda's eigen honden hebben specialistische medische zorg nodig.

 Meer