Snelheid op tv (tv-tip)

Morgen | 20:30 Het Perfecte Plaatje: actieshoot

Morgen - Show, In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een ...

In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. Geloven Ook moeten de deelnemers een documentair beeld maken over zes verschillende geloven in opdracht van voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet Polat.

Je vindt hier de programma's van Snelheid op tv We hebben de volgende programma's voor Snelheid Het Perfecte Plaatje: actieshoot: Morgen - Show, In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een. Brandweerman Sam - Klaar voor Actie: Animatiefilm, Als een brandende tankwagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Zondag met Lubach: Morgen - Komische show, Seizoen 10 Aflevering 6 Satirisch actualiteitenmagazine. Huishoudboekje koningshuis. De koning. Het Perfecte Plaatje: Overmorgen - Show, Herhaling. In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het. Speed Is The New Black: Overmorgen - Wild Horses, Seizoen 1 Aflevering 5 Wild Horses: De garage krijgt een Chevelle uit 1969 binnen. Noah vindt. Police Interceptors: Overmorgen - Seizoen 13 Aflevering 5 Aflevering 5: In deze aflevering leidt Paul "Mustard" Faulkner een gevaarlijke. Komen Eten: Overmorgen - Robin (32) uit Kortrijk is CEO van zijn eigen bedrijf in zonnepanelen. In zijn vrije tijd houdt hij enorm. Africa's Deadliest: Botswana Compilations: Overmorgen - Seizoen 1 Aflevering 1 The Fast And The Furious: Dieren die leven te midden van Africa’s Deadliest lopen. Komen Eten: 22/11 - Robin (32) uit Kortrijk is CEO van zijn eigen bedrijf in zonnepanelen. In zijn vrije tijd houdt hij enorm van. Police Interceptors: 22/11 - Seizoen 13 Aflevering 5 Aflevering 5: In deze aflevering leidt Paul "Mustard" Faulkner een gevaarlijke. Nederland Maakt Het: Informatief programma waarin we zien wat bedrijven doen om succesvol te blijven. Veranderingen in de wereld gaan. Furiki Wheels: Gisteren - Verslaafd aan snelheid / Strak geparkeerd: André moet langzaam doen. / André brengt Chobado in gevaar. Ultraviolet: Gisteren - Aan het einde van de 21e eeuw, is er een nieuw genetisch gemodificeerd menselijk ras ontstaan. Deze zogenaamde Hemophages beschikken over een enorme snelheid, een ongelooflijk uithoudingsvermogen en een verhoogde intelligentie. De. Nederland Maakt Het: Eergisteren - Informatief programma waarin we zien wat bedrijven doen om succesvol te blijven. Veranderingen in de. Bears: Eergisteren - Deze documentaire laat in een adembenemend verhaal een jaar uit het leven van een berenfamilie zien. Twee.

Snelheid op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 14:15 Zondag met Lubach

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Satirisch actualiteitenmagazine. Huishoudboekje koningshuis. De koning krijgt naast zijn salaris een onkostenvergoeding van vijf miljoen euro. Is dat geld echt nodig? Verder: Liefde in Nieuwsuur, snelheidsverlaging en de VVD, en The Great Travel Hack van Shell.

Overmorgen | 16:00 Het Perfecte Plaatje

Herhaling. In de vierde aflevering van Het Perfecte Plaatje gaan de bekende hobbyfotografen het water op voor een actieshoot. Windsurfers Ze fotograferen windsurfers op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. Geloven Ook moeten de deelnemers een documentair beeld maken over zes verschillende geloven in opdracht van voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet Polat.

Vr 22 november 2019 | 15:30 Nederland Maakt Het

Informatief programma waarin we zien wat bedrijven doen om succesvol te blijven. Veranderingen in de wereld gaan sneller dan ooit en bedrijven moeten zich met steeds hogere snelheid aanpassen om te overleven. We zien hoe techniek en technologie hierin een doorslaggevende rol spelen.

Za 23 november 2019 | 21:00 Supersnelle valk

Seizoen 37 - Natuurdocumentaire uit de reeks 'Natural World' over de slechtvalk. De slechtvalk is het snelste dier op aarde, met een topsnelheid van meer dan 320 km per uur. Maar wat heb je allemaal nodig om een snelheidsduivel te zijn? Camera's volgen een jonge familie slechtvalken in Chicago en zien hoe gerenommeerd valkenier Lloyd Buck, met de hulp van hypermoderne technologie en leidinggevende wetenschappers, zijn slechtvalken aan testen onderwerpt. Daarna bereidt Lloyd een jonge slechtvalk voor op de ultieme uitdaging: een race tegen een olympische skiër in de Zwitserse Alpen.

Za 23 november 2019 | 22:30 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. De bekende hobbyfotografen gaan het water op voor een actieshoot. Ze fotograferen windfoils op hoge snelheid. Wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman maken het IJsselmeer onveilig met hun kunsten. En er moet een documentair beeld gemaakt worden over zes verschillende geloven in opdracht van voormalig fotograaf des Vaderlands, Ahmet Polat.

Do 28 november 2019 | 21:30 Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser rijdt naar Tilburg waar buurtbewoners last hebben van snelheidsduivels, die denken dat de straat een racebaan is. De bewoners zijn inmiddels zó klaar met deze gevaarlijke situatie, dat ze van Meester Visser advies willen over wat ze hiertegen kunnen doen. In het Gelderse Loenen koopt Marianne een paard van haar vriendin, maar het dier overlijdt vóórdat deze bij Marianne in de wei staat. Ze heeft het paard dan al wel betaald, maar haar vriendin weigert het geld terug te geven. En mevrouw Vink uit Rhenen heeft een groot probleem; haar man past met zijn rollator niet in de lift omdat daar een los stoeltje in staat. Ze eist dat de VVE een klapstoeltje plaatst maar zij zien dat niet zitten. Mevrouw Vink wil van Meester Visser weten of ze de VVE hiertoe kan verplichten.

Vr 29 november 2019 | 15:55 Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser rijdt naar Tilburg waar buurtbewoners last hebben van snelheidsduivels, die denken dat de straat een racebaan is. De bewoners zijn inmiddels zó klaar met deze gevaarlijke situatie, dat ze van Meester Visser advies willen over wat ze hiertegen kunnen doen. In het Gelderse Loenen koopt Marianne een paard van haar vriendin, maar het dier overlijdt vóórdat deze bij Marianne in de wei staat. Ze heeft het paard dan al wel betaald, maar haar vriendin weigert het geld terug te geven. En mevrouw Vink uit Rhenen heeft een groot probleem; haar man past met zijn rollator niet in de lift omdat daar een los stoeltje in staat. Ze eist dat de VVE een klapstoeltje plaatst maar zij zien dat niet zitten. Mevrouw Vink wil van Meester Visser weten of ze de VVE hiertoe kan verplichten.

Snelheid op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 17:15 Brandweerman Sam - Klaar voor Actie

Animatiefilm, Als een brandende tankwagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie.

Als een brandende tankwagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie.

Overmorgen | 16:30 Speed Is The New Black

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Wild Horses: De garage krijgt een Chevelle uit 1969 binnen. Noah vindt 1000 pk niet genoeg en daagt het team uit om de auto tot een oogverblindend snelheidsmonster te transformeren.

Overmorgen | 17:35 Police Interceptors

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Aflevering 5: In deze aflevering leidt Paul "Mustard" Faulkner een gevaarlijke achtervolging met hoge snelheid door de straten van Stockton. De bestuurder en zijn passagiers laten de auto achter en verstoppen zich in het kreupelhout.

Overmorgen | 17:55 Komen Eten

Robin (32) uit Kortrijk is CEO van zijn eigen bedrijf in zonnepanelen. In zijn vrije tijd houdt hij enorm van snelheid. Dat kan op een van zijn boten zijn, maar het liefst van al rijdt Robin snel met de wagen. Vroeger heeft hij jarenlang op het circuit geracet, tegenwoordig rijdt hij in het Belgisch Kampioenschap rally. Zo'n wedstrijd is erg intensief, hij verloor ooit maar liefst acht kilo op vierentwintig uur tijdens het racen. Koken kan Robin niet zo goed, maar hij beschouwt zijn deelname aan Komen Eten als een echte uitdaging. Om alles op alles te zetten haalt Robin verse struisvogel op een struisvogelboerderij en mogen zijn Komen Eten-gasten eten met een massief zilveren bestek. Robin heeft bovendien een bijzondere ontvangst in gedachten. Christine, Vincent en Michelle worden uitgenodigd op Robins speedboot en nuttigen hun aperitief tijdens een gezapig tochtje op het Kanaal Bossuit-Kortrijk. Verder schenkt Robin een bijzonder exclusieve wijn. Zelfs de koning van Spanje staat op een wachtlijst om ooit een flesje te kunnen bemachtigen.

Overmorgen | 18:45 Africa's Deadliest: Botswana Compilations

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Fast And The Furious: Dieren die leven te midden van Africa’s Deadliest lopen overal gevaar. In deze wereld betekent snelheid het verschil tussen leven en dood.

Vr 22 november 2019 | 09:10 Komen Eten

Robin (32) uit Kortrijk is CEO van zijn eigen bedrijf in zonnepanelen. In zijn vrije tijd houdt hij enorm van snelheid. Dat kan op een van zijn boten zijn, maar het liefst van al rijdt Robin snel met de wagen. Vroeger heeft hij jarenlang op het circuit geracet, tegenwoordig rijdt hij in het Belgisch Kampioenschap rally. Zo'n wedstrijd is erg intensief, hij verloor ooit maar liefst acht kilo op vierentwintig uur tijdens het racen. Koken kan Robin niet zo goed, maar hij beschouwt zijn deelname aan Komen Eten als een echte uitdaging. Om alles op alles te zetten haalt Robin verse struisvogel op een struisvogelboerderij en mogen zijn Komen Eten-gasten eten met een massief zilveren bestek. Robin heeft bovendien een bijzondere ontvangst in gedachten. Christine, Vincent en Michelle worden uitgenodigd op Robins speedboot en nuttigen hun aperitief tijdens een gezapig tochtje op het Kanaal Bossuit-Kortrijk. Verder schenkt Robin een bijzonder exclusieve wijn. Zelfs de koning van Spanje staat op een wachtlijst om ooit een flesje te kunnen bemachtigen.

Vr 22 november 2019 | 09:55 Police Interceptors

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Aflevering 5: In deze aflevering leidt Paul "Mustard" Faulkner een gevaarlijke achtervolging met hoge snelheid door de straten van Stockton. De bestuurder en zijn passagiers laten de auto achter en verstoppen zich in het kreupelhout.

Vr 22 november 2019 | 21:50 Superhuman Showdown

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Speed: Hoe kan basejumper Frode Johannessen zonder gemotoriseerde aandrijving een snelheid van 270 km/u bereiken en hoe kan violist Ben Lee 810 noten per minuut spelen?

Vr 22 november 2019 | 22:40 Superhuman Showdown

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Brain Power: Hoe kan Roman Campayo 20.000 woorden onthouden, hoe kunnen Shaolinmonniken op een lemmet balanceren en hoe kan Fran Capo met een snelheid van 603 woorden per minuut praten?

Zo 24 november 2019 | 07:30 Mighty Trains

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Ave 103: Teddy Wilson gaat in Spanje aan boord van de Ave 103, een hogesnelheidstrein die ruim 350 km per uur haalt. Aan de infrastructuur en het onderhoud ervan worden hoge eisen gesteld.

Zo 24 november 2019 | 08:15 Mighty Trains

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Ave 103: Teddy Wilson gaat in Spanje aan boord van de Ave 103, een hogesnelheidstrein die ruim 350 km per uur haalt. Aan de infrastructuur en het onderhoud ervan worden hoge eisen gesteld.

Zo 24 november 2019 | 11:55 Queen Of The Chase

Queen Of The Chase: De Afrikaanse savanne met acacia bossen is de habitat van een gevlekte katachtige die bekend staat om zijn snelheid en gratie: de cheetah.

Ma 25 november 2019 | 00:40 Flying Wild Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Top of the World: Jim zoekt naar een groep vermiste bergbeklimmers; Luke brengt een dorpsoudste naar het ziekenhuis en een piloot probeert een wereldsnelheidsrecord naar de Noordpool te vestigen.

Ma 25 november 2019 | 00:40 Flying Wild Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Top of the World: Jim zoekt naar een groep vermiste bergbeklimmers; Luke brengt een dorpsoudste naar het ziekenhuis en een piloot probeert een wereldsnelheidsrecord naar de Noordpool te vestigen.

Ma 25 november 2019 | 13:38 Superhuman Showdown

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Speed: Hoe kan basejumper Frode Johannessen zonder gemotoriseerde aandrijving een snelheid van 270 km/u bereiken en hoe kan violist Ben Lee 810 noten per minuut spelen?

Ma 25 november 2019 | 14:26 Superhuman Showdown

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Brain Power: Hoe kan Roman Campayo 20.000 woorden onthouden, hoe kunnen Shaolinmonniken op een lemmet balanceren en hoe kan Fran Capo met een snelheid van 603 woorden per minuut praten?

Wo 27 november 2019 | 02:55 You Have Been Warned

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Pure Power: Maak kennis met mensen die met snelheid, kracht en skills het internet onveilig maken. Verbaas je over ongelofelijke bungeejumps en krachtige drones die kunnen vliegen en zwemmen.

Do 28 november 2019 | 01:50 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De strijd om lichtsnelheid: Blaze zijn lichtsnelheidsmotor vliegt er vandoor en Crusher grijpt zijn kans; hij gaat er als een speer achteraan. Blaze moet zorgen dat hij voor Crusher bij de motor is. Maar hoe gaat Blaze dat doen? Zonder motor kan hij niet rijden.

Do 28 november 2019 | 16:30 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De Snelheidsduivel / Mascotte Clash: Iemand is er met Donnie's uitvinding vandoor. Na een lange achtervolging vangen ze de onverwachte dader. // De Turtles willen een cadeau voor Splinter kopen, maar daar is geld voor nodig. Hoe komen ze aan geld zonder ontdekt te worden?

Vr 29 november 2019 | 06:15 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De strijd om lichtsnelheid: Blaze zijn lichtsnelheidsmotor vliegt er vandoor en Crusher grijpt zijn kans; hij gaat er als een speer achteraan. Blaze moet zorgen dat hij voor Crusher bij de motor is. Maar hoe gaat Blaze dat doen? Zonder motor kan hij niet rijden.

Vr 29 november 2019 | 16:30 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De Snelheidsduivel / Mascotte Clash: Iemand is er met Donnie's uitvinding vandoor. Na een lange achtervolging vangen ze de onverwachte dader. // De Turtles willen een cadeau voor Splinter kopen, maar daar is geld voor nodig. Hoe komen ze aan geld zonder ontdekt te worden?

Za 30 november 2019 | 19:30 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Junior Strandwacht/Tent problemen: Vandaag geeft Steven van Gent les om een junior strandwacht te worden. Wie de opdrachten het beste uitvoert, mag zich bij zijn team voegen. Kracht en snelheid zijn belangrijke onderdelen, maar luisteren ook en dat kan niet iedereen even goed.. // Becca gaat met haar vriendjes en Paps een dagje kamperen op de Puntige Piek. Het is de bedoeling dat iedereen goed zijn tas inpakt en de juiste dingen meeneemt,, maar dat is nog best moeilijk. En blijkbaar is Paps er ook niet zo heel goed in.

Zo 1 december 2019 | 11:05 Nuts and Bolts

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin Tyler, The Creator ontdekt hoe zijn favoriete dingen worden gemaakt. Go-Kart. Tyler houdt van snelheid, van auto's en van racen. Vandaag probeert hij de ultieme gocart in elkaar te steken.

Zo 1 december 2019 | 19:40 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 5 - De Snelheidsduivel / Mascotte Clash: Iemand is er met Donnie's uitvinding vandoor. Na een lange achtervolging vangen ze de onverwachte dader. // De Turtles willen een cadeau voor Splinter kopen, maar daar is geld voor nodig. Hoe komen ze aan geld zonder ontdekt te worden?

Zo 1 december 2019 | 20:00 Mighty Trains

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Ave 103: Teddy Wilson gaat in Spanje aan boord van de Ave 103, een hogesnelheidstrein die ruim 350 km per uur haalt. Aan de infrastructuur en het onderhoud ervan worden hoge eisen gesteld.

Zo 1 december 2019 | 20:00 Mighty Trains

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Ave 103: Teddy Wilson gaat in Spanje aan boord van de Ave 103, een hogesnelheidstrein die ruim 350 km per uur haalt. Aan de infrastructuur en het onderhoud ervan worden hoge eisen gesteld.

Ma 2 december 2019 | 13:25 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Snelheidsduivels: Als Casey en Donatello een band krijgen door het bouwen van Casey's nieuwe raceauto, wordt die band direct op de proef gesteld door de mutant Speed Demon, een gevaarlijke racegek.

 Meer

Snelheid gemist

Eerder Vandaag | 10:30 Nederland Maakt Het

Informatief programma waarin we zien wat bedrijven doen om succesvol te blijven. Veranderingen in de wereld gaan sneller dan ooit en bedrijven moeten zich met steeds hogere snelheid aanpassen om te overleven. We zien hoe techniek en technologie hierin een doorslaggevende rol spelen.

Eerder Vandaag | 04:44 Furiki Wheels

Verslaafd aan snelheid / Strak geparkeerd: André moet langzaam doen. / André brengt Chobado in gevaar.

Gisteren 19:35 Ultraviolet

Gisteren - Aan het einde van de 21e eeuw, is er een nieuw genetisch gemodificeerd menselijk ras ontstaan. Deze zogenaamde Hemophages beschikken over een enorme snelheid, een ongelooflijk uithoudingsvermogen en een verhoogde intelligentie. De ...

Aan het einde van de 21e eeuw, is er een nieuw genetisch gemodificeerd menselijk ras ontstaan. Deze zogenaamde Hemophages beschikken over een enorme snelheid, een ongelooflijk uithoudingsvermogen en een verhoogde intelligentie. De regering ziet de steeds groter wordende groep mutanten als een bedreiging en wil ze uitmoorden. De rebelse strijder Violet (Milla Jovovich) wil haar ras koste wat kost beschermen en wraak nemen op degenen die haar leven voor altijd hebben veranderd. Met haar vechttechnieken en kameleon-achtige eigenschappen tracht ze het wapen te vinden waarmee de regering alle Hemophages probeert te vernietigen.

Eergisteren 16:00 Nederland Maakt Het

Informatief programma waarin we zien wat bedrijven doen om succesvol te blijven. Veranderingen in de wereld gaan sneller dan ooit en bedrijven moeten zich met steeds hogere snelheid aanpassen om te overleven. We zien hoe techniek en technologie hierin een doorslaggevende rol spelen.

Eergisteren 15:30 Bears

Deze documentaire laat in een adembenemend verhaal een jaar uit het leven van een berenfamilie zien. Twee jonge beertjes leren de belangrijkste levenslessen. Hun reis door het imposante Alaska waar het krioelt van het leven, begint als de winter ten einde loopt en de beren uit hun winterslaap komen om de bittere kou te trotseren. De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De welpjes dalen speels de bergen af, waarbij een lawine altijd op de loer ligt. Wanneer de lente plaats maakt voor de zomer, moeten de bruine beren hard aan het werk om eten te vinden. Uiteindelijk doen ze zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. Ontdek de snelheid en de onzekerheid van het leven in Alaska, een van de laatste wildernissen op aarde.