Je vindt hier de programma's van Sneeuw op tv We hebben de volgende programma's voor Sneeuw How It's Made: Wetenschap, Seizoen 22 Aflevering 23 Plasma Gems, Special Effects Snow Er worden nog meer alledaagse voorwerpen onder. Zeven en ik: Animatie, Seizoen 1 Hybride animatieserie over de avonturen van een 10 jarig meisje dat een rechtstreekse afstammeling. B.O.Z.: Super Caribou: Jeugd, Seizoen 1 Jeremy de supersonische kariboe Jeremy's sneeuwschoenen hebben een opknapbeurt gekregen. Het is Sint. Telekids Mini's: Ollie: Jeugd, Seizoen 1 Sneeuw Ollie doet zijn uiterste best om zijn nieuwe vriendje te beschermen tegen het wilde. Stella & Sam: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 9 van 26 Sam en de sneeuwpop KRO NCRV Ga op ontdekkingstocht met de negenjarige Stella en. Bubble Guppies: Jeugd, Seizoen 5 Aflevering 11 Het Sneeuwteam komt je redden De guppies leren over de verschillende vormen van water:. 101 Dalmatian Street: Serie, Jeugd, Winter Wonderland / Sneeuwdag Als de beloofde sneeuwstorm niet doorgaat, maakt Dolly van hun huis een. Be Cool Scooby-Doo!: Comedy, Aflevering 12 van 26 Niet storen Om een sneeuwstorm te ontwijken checkt de groep in bij een eng enorm hotel wat. Telekids Mini's: Fien & Teun: Serie, Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 20 Kinderprogramma over Fien en Teun. Ze wonen met hun ouders op een boerderij in. Hostile Planet: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 Mountains In de hoogste bergen zijn ijzersterke dieren zoals sneeuwluipaarden,.

Sneeuw op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:54 B.O.Z.: Super Caribou

Seizoen 1 - Jeremy de supersonische kariboe Jeremy's sneeuwschoenen hebben een opknapbeurt gekregen. Het is Sint Martins Dag en Martin heeft robots voor iedereen laten maken. Door een kortsluiting tussen de sneeuwschoenen van Jeremy en de robots van Martin, regent het frietjes in Windheuvel.

Vandaag | 09:06 Telekids Mini's: Ollie

Seizoen 1 - Sneeuw Ollie doet zijn uiterste best om zijn nieuwe vriendje te beschermen tegen het wilde sneeuwbalgevecht van Mabel en Charles.

Vandaag | 09:40 Stella & Sam

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 26 - Sam en de sneeuwpop - KRO-NCRV Ga op ontdekkingstocht met de negenjarige Stella en haar vierjarige broertje Sam. Samen verkennen ze de natuur: van de top van een vulkaan tot de ijsschotsen in Antarctica.

Morgen | 11:45 De mooiste sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 48 - Sneeuwwitje en Rozerood - AVROTROS Duits sprookje. Sneeuwwitje en Rozerood zijn twee zusjes die met hun moeder in een huisje in het bos wonen. Het huisje wordt door twee rozenstruiken, een witte en een rode roos, beschermd tegen onheil en gevaar.

Morgen | 22:40 Popstar: Never Stop Never Stopping IMDb: 6.7

Morgen - IMDB * 6.7 - Comedy, Film, Het gaat niet goed wanneer zijn nieuwe album zeer matig blijkt te verkopen, begint de rappende popster Conner4real behoorlijk aan populariteit in te boeten. Lijdzaam moet hij aanschouwen hoe zijn sterrenstatus ...

Het gaat niet goed wanneer zijn nieuwe album zeer matig blijkt te verkopen, begint de rappende popster Conner4real behoorlijk aan populariteit in te boeten. Lijdzaam moet hij aanschouwen hoe zijn sterrenstatus verbleekt als sneeuw voor de zon, en zijn vermogen slinkt. Hij probeert er alles aan te doen om weer in de spotlights te staan. Alles. Op één ding na dan: hij weigert zich te herenigen met zijn oude band The Style Boyz. Popstar: Never Stop Never Stopping is een Amerikaanse Mockumentary en komediefilm uit het jaar 2016. De hoofdrollen worden vertolkt door Akiva Schaffer en Jorma Taccone. Daarnaast zijn er ook veel bekende mensen en artiesten in deze film te zien met onder andere Ringo Star, Usher, Nas, Adam Levine, Mariah Carey, Akon, 50 Cent, en Simon Cowell. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/popstar-never-stop-never-stopping

Overmorgen | 11:29 Mini Ninja's

Sneeuwpret Ashida's plan om een heleboel dieren te vangen vergt magie die de kleine meertjes in het Land Onder De Wolken uitdroogt.

Overmorgen | 14:15 Klaas Kan Alles

Seizoen 6 - Aflevering 12 van 57 - Jubileumuitzending 5 jaar Klaas Kan Alles - KRO-NCRV In deze jubileumaflevering krijgt Klaas de kans om revanche te nemen op missies die de afgelopen vijf jaar niet gelukt zijn. In seizoen 2 kreeg Klaas de missie: Kan Klaas 150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof? Ondanks een ademhalingstraining en door gebruik te maken van een onderwaterscooter lukte het Klaas toen niet. Voor deze speciale uitzending hebben we een twee keer zo snelle onderwaterscooter geregeld. Lukt het Klaas nu wel? De missie Kan Klaas een autobrand uitblazen? is in 2016 niet gelukt met speciale ballen die exploderen in het vuur en de autobrand zouden moeten doven. In samenwerking met Marcel Bus van de TU Delft probeert Klaas dit keer een fikse autobrand uit te blazen met een grote hoeveelheid vloeibare stikstof. Heeft hij nu meer succes? Tijdens de winterspecial in 2017 verloor Klaas een sneeuwballengevecht in Finland. Dit keer daagt hij Olympische schaatskampioen Stefan Groothuis uit voor een sneeuwbalgevecht. Hiervoor krijgen ze natuurlijk weer een leuke gadget. Er is één probleempje, geen sneeuw in Nederland. Maar natuurlijk heeft Klaas daar iets op gevonden. Presentator Jorn van Vrijaldenhoven van Ski&More is de scheidsrechter. Lukt het Klaas dit keer wel om het sneeuwbalduel te winnen? Voor het bijzondere beroep van deze feestelijke uitzending mag Klaas voor één dagje meester-patissier zijn. Robèrt van Beckhoven leert Klaas hoe hij zijn eigen chocolade jubileumtaart kan maken.

Ma 28 september 2020 | 10:41 Chillen met de Ronks

Verjaardag verpest / De Ronks op latten Als Flash het begrip 'verjaardag' introduceert ontstaat er meteen een competitie over wie het beste feest kan houden. / De berg ligt bezaaid met een dik pak sneeuw en Mormagnon komt heerlijk tot rust.

Sneeuw op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:24 How It's Made

Seizoen 22 - Aflevering 23 - Plasma Gems, Special Effects Snow Er worden nog meer alledaagse voorwerpen onder de loep genomen. Zo nemen we een kijkje bij de productie van plasmastenen en nepsneeuw.

Vandaag | 07:45 Zeven en ik

Seizoen 1 Hybride animatieserie over de avonturen van een 10-jarig meisje dat een rechtstreekse afstammeling is van Sneeuwwitje!

Vandaag | 10:04 Bubble Guppies

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Het Sneeuwteam komt je redden De guppies leren over de verschillende vormen van water: water, ijs en sneeuw. Als in de bergen slaapzakken verdwijnen en vreemde geluiden worden gehoord, moet het Sneeuwteam op onderzoek uit gaan. Zou er een yeti achter zitten?

Vandaag | 10:55 101 Dalmatian Street

Winter Wonderland / Sneeuwdag Als de beloofde sneeuwstorm niet doorgaat, maakt Dolly van hun huis een winter wonderland. / Dolly en Dylan houden een wedstrijd met hun ouders over wie de honden het beste kan opvoeden.

Vandaag | 12:35 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 12 van 26 - Niet storen Om een sneeuwstorm te ontwijken checkt de groep in bij een eng enorm hotel wat geleid wordt door een man die erg strikt is over de regels die opgesteld zijn door zijn overleden moeder. De groep komt erachter dat de straf voor een overtreding uitgevoerd wordt door de geest van de overleden moeder zelf.

Vandaag | 14:12 Telekids Mini's: Fien & Teun

Seizoen 3 - Aflevering 20 Kinderprogramma over Fien en Teun. Ze wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Samen met Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en hun schaapjes Mike en Molly beleven Fien en Teun elke dag weer een nieuw, spannend en leerzaam avontuur. Ze zingen graag vrolijke meezingliedjes en er worden vragen beantwoord als: hoe wordt een rups een vlinder? Wat is bloem en hoe maak je het? En kan een sneeuwpop praten?

Vandaag | 15:02 Hostile Planet

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Mountains In de hoogste bergen zijn ijzersterke dieren zoals sneeuwluipaarden, steenarenden, berggeiten en gelada's bestand tegen extreem weer, voedselschaarste en gebrek aan zuurstof. Presentatie: Bear Grylls.

Vandaag | 15:40 Vals IMDb: 5.0

IMDB * 5.0 - Film, Vals is een Nederlandse tienerthriller uit het jaar 2019 van Dennis Bots, gebaseerd op een boek van Mel Wallis de Vries met een scenario van Alexandra Penrhyn Lowe. Het succesvolle boek Vals won vijf keer de prijs voor beste ...

Vals is een Nederlandse tienerthriller uit het jaar 2019 van Dennis Bots, gebaseerd op een boek van Mel Wallis de Vries met een scenario van Alexandra Penrhyn Lowe. Het succesvolle boek Vals won vijf keer de prijs voor beste jeugdboek van het jaar. Vals draait om vier vriendinnen die voor een weekend naar de Ardennen gaan. Eenmaal aangekomen raken ze ingesneeuwd en komt hun vriendschap onder zware druk te staan. De situatie wordt echter beangstigend als de dames een voor een verdwijnen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/vals

Vandaag | 15:40 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Vandaag | 16:13 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Pups redden een witte wolf / Pups redden een verkeerde-kant-op-reiziger Na een onverwachte sneeuwstorm zorgt Everest voor een wolvenwelpje wanneer ze samenwerken om ervoor te zorgen dat de Paw Patrol ze kan vinden. // Toerende Travis neemt per ongeluk Chickaletta mee naar de noordpool, waar ze krokodillen tegenkomen?

Vandaag | 23:40 Chicago Med

Seizoen 4 - Old Flames, New Sparks Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

Vandaag | 23:50 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Morgen | 03:52 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 53 - Koude Winter Dag Het is een koude winterdag en Peppa en George willen in de modderpoelen springen. De modderpoelen zijn alleen bevroren en heel glad. Als het begint te sneeuwen komen Peppa's vrienden met sleeën. Iedereen heeft veel plezier.

Morgen | 05:35 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Morgen | 11:45 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Morgen | 16:10 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 26 - Het sneeuwvlokkenraadsel - KRO-NCRV Onze vrienden vragen zich af waar de sneeuw vandaan komt. Zijn het rijstkorrels, is het confetti, is het suiker van een reuzendonut of komt het van de Koude Guurberg?

Morgen | 19:20 Ik vertrek

Familie Hammink en Anton - Oostenrijk Na vijftien jaar elke dag in een auto te hebben gezeten, is rijschoolhouder Martin (44) wel toe aan iets anders. Hij koopt een enorm hotel met 21 kamers in het Oostenrijkse Gries im Sellrain. Dat zijn vrouw Linda (37) een hekel aan sneeuw heeft, mag de pret niet drukken. Ze runnen al jaren samen de rijschool, dus ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Aangezien ze ook nog tijd voor hun vier kinderen Tim (11), Daan (8), Lotte (5) en Sterre (2) willen hebben, gaat Linda's broer Anton (44) mee. Hij zal de keuken bestieren.Tijd voor inwerken is er niet, want ze nemen een draaiend hotel over en hebben meteen al een boeking van twintig personen. Terwijl Linda en Martin zich opmaken voor de enorme vuurdoop, gebeurt er iets heel vervelends. Anton scheurt zijn bicep en is voor onbepaalde tijd uit de running. Nog voordat het wintersportseizoen losbarst, slaat bij Linda en Martin de vermoeidheid toe. De lange dagen en het fysieke werk eisen zijn tol. En dan heb je ook nog vier kinderen rondlopen. Het leven van een hoteleigenaar zit in ieder geval vol uitdaging...

Morgen | 20:45 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Overmorgen | 00:05 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 26 - Het sneeuwvlokkenraadsel - KRO-NCRV Onze vrienden vragen zich af waar de sneeuw vandaan komt. Zijn het rijstkorrels, is het confetti, is het suiker van een reuzendonut of komt het van de Koude Guurberg?

Overmorgen | 02:40 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Overmorgen | 06:05 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 26 - Het sneeuwvlokkenraadsel - KRO-NCRV Onze vrienden vragen zich af waar de sneeuw vandaan komt. Zijn het rijstkorrels, is het confetti, is het suiker van een reuzendonut of komt het van de Koude Guurberg?

Overmorgen | 07:17 Europe's New Wild

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Land of Snow And Ice Sami-rendierherders en moderne natuurbeschermers werken samen om één van Europa's laatste wilde gebieden te behouden. In ijs en sneeuw wordt de band tussen mens en natuur opnieuw hersteld.

Overmorgen | 08:40 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Overmorgen | 11:29 Mini Ninja's

Sneeuwpret Ashida's plan om een heleboel dieren te vangen vergt magie die de kleine meertjes in het Land Onder De Wolken uitdroogt.

Overmorgen | 12:10 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 26 - Het sneeuwvlokkenraadsel - KRO-NCRV Onze vrienden vragen zich af waar de sneeuw vandaan komt. Zijn het rijstkorrels, is het confetti, is het suiker van een reuzendonut of komt het van de Koude Guurberg?

Overmorgen | 15:25 Two and a Half Men

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Bazinga! That's From a TV Show Hoe groot de liefde tussen Jake en Tammy enkele weken geleden ook was, ze lijkt nu verdwenen als sneeuw voor de zon. Jake bedroog zijn geliefde namelijk met haar achttienjarige dochter Ashley, iets waar Tammy absoluut niet om kan lachen. Zelfs Alan en Walden raken verwikkeld in hun ruzie.

Overmorgen | 15:55 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Overmorgen | 17:20 Wild Japan: Snow Monkeys

Aflevering 1 van 1 In de besneeuwde bergen van Japan woont Hiro, een jonge sneeuwaap die dankzij zijn charmante persoonlijkheid een opmerkelijke vriendschap sluit.

Overmorgen | 19:04 Wild Nordic

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 5 - Kingdom In The Sky De Scandinavische bergen: bedekt met sneeuw, winderig, onherbergzaam en wild. Deze toendra is een thuis voor eeuwenoude diersoorten als de muskusos, poolvos en rendieren.

Overmorgen | 21:15 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 26 - Het sneeuwvlokkenraadsel - KRO-NCRV Onze vrienden vragen zich af waar de sneeuw vandaan komt. Zijn het rijstkorrels, is het confetti, is het suiker van een reuzendonut of komt het van de Koude Guurberg?

Overmorgen | 21:40 Wild Nordic

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 5 - Kingdom In The Sky De Scandinavische bergen: bedekt met sneeuw, winderig, onherbergzaam en wild. Deze toendra is een thuis voor eeuwenoude diersoorten als de muskusos, poolvos en rendieren.

Ma 28 september 2020 | 00:05 101 Dalmatian Street

Winter Wonderland / Sneeuwdag Als de beloofde sneeuwstorm niet doorgaat, maakt Dolly van hun huis een winter wonderland. / Dolly en Dylan houden een wedstrijd met hun ouders over wie de honden het beste kan opvoeden.

Ma 28 september 2020 | 01:01 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 23 - De Pups Redden een Snowboardcompetitie / De Pups Redden een Zee-kip Jake en Everest organiseren een snowboardcompetitie, maar door sneeuwval is de baan niet meer te zien. // Kapitein Turbot heeft een software systeem om zijn duikerklok mee te besturen. Chickaletta, Cali en een zeemeeuw belanden onderwater.

Ma 28 september 2020 | 01:24 Paw Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 24 - De Pups Redden een Pizza / De Pups Redden Skye Jake en Everest geven een pizza-feestje. Alex en Meneer Porter krijgen onderweg naar Jake een klapband en de auto glijdt uit de bocht. // Skye heeft met Ace afgesproken bij Jake, maar door een sneeuwstorm krijgt ze onderweg een ongeluk.

Ma 28 september 2020 | 03:05 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 26 - Het sneeuwvlokkenraadsel - KRO-NCRV Onze vrienden vragen zich af waar de sneeuw vandaan komt. Zijn het rijstkorrels, is het confetti, is het suiker van een reuzendonut of komt het van de Koude Guurberg?

Ma 28 september 2020 | 05:55 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Ma 28 september 2020 | 06:45 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 2 - River of No Return Matt, Danny en Blake ondernemen een tocht van 120 km door de ongerepte wildernis van Idaho. Kunnen ze de besneeuwde bergen en gevaarlijke stroomversnellingen overwinnen?

Ma 28 september 2020 | 07:45 Zeven en ik

Seizoen 1 Hybride animatieserie over de avonturen van een 10-jarig meisje dat een rechtstreekse afstammeling is van Sneeuwwitje!

Ma 28 september 2020 | 09:10 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 26 - Het sneeuwvlokkenraadsel - KRO-NCRV Onze vrienden vragen zich af waar de sneeuw vandaan komt. Zijn het rijstkorrels, is het confetti, is het suiker van een reuzendonut of komt het van de Koude Guurberg?

Ma 28 september 2020 | 10:41 Chillen met de Ronks

Verjaardag verpest / De Ronks op latten Als Flash het begrip 'verjaardag' introduceert ontstaat er meteen een competitie over wie het beste feest kan houden. / De berg ligt bezaaid met een dik pak sneeuw en Mormagnon komt heerlijk tot rust.

Ma 28 september 2020 | 11:05 Ax Men: Reborn

Seizoen 10 - Aflevering 5 - The Longest Road Danny Pihl vecht fysiek en mentaal wanneer hij zijn eerste werkplek alleen runt. Het snelle werken van Frank Harkness vraagt op een steile, met sneeuw bedekte berghelling te veel van zijn apparatuur.

Ma 28 september 2020 | 11:55 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Kikker en de sneeuwman - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

 Meer