Je vindt hier de programma's van Slachtoffer op tv We hebben de volgende programma's voor Slachtoffer CSI: New York: Misdaadserie, Seizoen 7 Aflevering 18 Amerikaanse misdaadserie. Identity crisis. Tijdens een schermutseling tussen twee. L'héritage: Tv-drama, Christophe Perrin, een bekende oesterkweker in Arcachon, wordt het slachtoffer van een moordpoging. Hij is. Bones: Misdaadserie, Seizoen 10 Aflevering 22 Amerikaanse misdaadserie. The Next in the Last. Wanneer het Jeffersonian team de. CSI: Crime Scene Investigation: Misdaadserie, 'Young Man With A Horn.' (s 9/ep 8) De populaire zangeres Layla wordt vlakbij een nachtclub dood. Meurtres en Martinique: Tv-misdaadfilm, Het lijk van een jonge vrouw wordt aangetroffen op de top van de vulkaan Mont Pelée in Martinique. Kapitein Léna Valroise komt overgevlogen vanuit Parijs om het slachtoffer te identificeren. Hoewel Léna over Martinikaanse roots. CSI: Crime Scene Investigation: Misdaadserie, 'One To Go.' (s 9/ep 10) Grissom maakt zich op om afscheid te nemen van zijn team. Iedereen wil zijn. Chicago P.D: Misdaadserie, Seizoen 4 Aflevering 10 Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw. Deadly Secrets: A Killer Hand, Seizoen 1 Aflevering 6 A Killer Hand: Steven Willis is geschokt wanneer een familielid wordt vermoord.. Midsomer Murders: Seizoen 6 Aflevering 2 A Talent For Life: Part 2: Deel 2/2. Troy verdenkt een antiekhandelaar met wie Isobel bevriend. Murder Chose Me: Morgen - Snake Eyes, Seizoen 1 Aflevering 7 Snake Eyes: Bij een verlaten fabriek wordt het lichaam van een onbekende.

Slachtoffer op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:57 CSI: New York

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Identity crisis. Tijdens een schermutseling tussen twee mannen op een perron in New York komt een van beiden om het leven. Wanneer het team ter plaatse komt, ontdekken ze dat het slachtoffer een jonge vrouw is die zich verkleed had als oude man. De echtgenoot van het slachtoffer is stomverbaasd te horen dat zijn vrouw zich in New York bevond. Ze werkte namelijk als hostess en moest op dat moment werken op een vlucht naar Miami.

Vandaag | 21:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Next in the Last. Wanneer het Jeffersonian-team de stoffelijke resten van een onbekend slachtoffer terugvindt, wijzen alle sporen in de richting van een copycat van seriemoordenaar Christopher Pelant. Angela blijft sceptisch over haar verhuis naar Parijs met Hodgins. Zal het koppel nog van gedachten veranderen? Ook Brennan en Booth overwegen intussen een andere toekomst.

Morgen | 00:40 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen met verschillende schotwonden. Intelligence ontdekt gelijkenissen met andere moorden en vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in Chicago. Het team bezoekt de ouders van de slachtoffers om mogelijke antwoorden te vinden. Ondertussen besluit Lindsay om haar biologische vader voor de eerste keer te ontmoeten. Voight verwelkomt agent Kenny Rixton in het team, wanneer Ruzek undercover gaat voor een opdracht.

Morgen | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Smoked. Wanneer een verbrand en gemummificeerd lichaam van een vermiste man wordt aangetroffen op een marinebasis, moet het NCIS-team samenwerken met de FBI. Het slachtoffer blijkt een seriemoordenaar te zijn. Beide teams bezoeken zijn familie en doen een schokkende ontdekking. McGee krijgt het hard te verduren door het boek dat hij over het NCIS-team heeft geschreven.

Morgen | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Suspicion. Wanneer een topofficier van de marine vermoord wordt aangetroffen in een motelkamer moet het NCIS-team de dader opsporen. Het slachtoffer was al drie dagen dood en de lokale politie heeft zijn eigen onderzoek gevoerd. Gibbs is vastbesloten om de dader te vatten en kan de zaak in verband brengen met een terroristische cel.

Morgen | 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Ka Hana A Ka Makua, O Ka Hana No Ia A Keiki. Het team onderzoekt de moord op een acupuncturist. Wanneer de dochter van het slachtoffer plots spoorloos verdwijnt, vrezen Steve en Danny dat ze in gevaar is.

Overmorgen | 21:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Nazi on The Honeymoon. Brennan en Booth zijn in Buenos Aires op huwelijksreis. Brennan stuit in een lijkenhuis op de ongeïdentificeerde botten van een slachtoffer. Booth en zij helpen de politie de misdaad op te lossen.

Overmorgen | 22:20 Chicago Fire

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. Two Families. De brigade wordt opgeroepen voor een brand in een kinderdagverblijf. Ze ontdekken dat een personeelslid in een nabijgelegen schuur een drugslab heeft ingericht. Omdat het team werd blootgesteld aan de gassen die uit de brandende schuur kwamen, eist Boden dat iedereen een drugstest aflegt. Later raakt het team betrokken bij een schietpartij en worden ze opgeroepen om de slachtoffers van een kettingbotsing te helpen. Matt en Hallie praten over hun toekomst. Boden krijgt het bezoek van het ex-liefje van Leslie.

Di 24 september 2019 | 10:00 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Komische serie. De gave. Johnnie en Kees komen erachter dat roekeloos rijden tot vreemde gebeurtenissen kan leiden. De botsingen die zij veroorzaken, eisen geen slachtoffers maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is van een bijzondere gave.

Slachtoffer op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 L'héritage

Christophe Perrin, een bekende oesterkweker in Arcachon, wordt het slachtoffer van een moordpoging. Hij is daarna niet langer in staat de zaak te leiden, maar zijn drie dochters schieten te hulp.

Vandaag | 21:25 CSI: Crime Scene Investigation

'Young Man With A Horn.' (s 9/ep 8) De populaire zangeres Layla wordt vlakbij een nachtclub dood aangetroffen. Deze club was echter al vijftig jaar gesloten, sinds de moord op de toenmalige eigenaar. De onderzoekers ontdekken dat het slachtoffer een duister geheim met zich meedroeg dat haar carrière om zeep kon helpen. Het CSI moet het verband tussen de twee moorden achterhalen om de dader te vatten.

Vandaag | 22:30 Meurtres en Martinique

Tv-misdaadfilm, Het lijk van een jonge vrouw wordt aangetroffen op de top van de vulkaan Mont Pelée in Martinique. Kapitein Léna Valroise komt overgevlogen vanuit Parijs om het slachtoffer te identificeren. Hoewel Léna over Martinikaanse roots ...

Het lijk van een jonge vrouw wordt aangetroffen op de top van de vulkaan Mont Pelée in Martinique. Kapitein Léna Valroise komt overgevlogen vanuit Parijs om het slachtoffer te identificeren. Hoewel Léna over Martinikaanse roots beschikt, is het haar eerste bezoek aan het eiland. Samen met Paul Ventura, die al 20 jaar op Martinique vertoeft, verdiept Léna zich in het onderzoek.

Vandaag | 23:10 CSI: Crime Scene Investigation

'One To Go.' (s 9/ep 10) Grissom maakt zich op om afscheid te nemen van zijn team. Iedereen wil zijn laatste zaak tot een goed einde brengen, maar de medeplichtige in de Dick and Jane-moorden vinden, is een loodzware taak. De onderzoekers werken tegen de klok om de vermiste echtgenote van het laatste slachtoffer te vinden. Grissom nodigt dr. Langston uit om de zieke geest van Haskell beter te begrijpen.

Morgen | 04:20 Deadly Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 6 - A Killer Hand: Steven Willis is geschokt wanneer een familielid wordt vermoord. Hij gaat op zoek naar de dader, maar voordat de waarheid aan het licht komt, vallen er nog drie slachtoffers.

Morgen | 05:05 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 2 - A Talent For Life: Part 2: Deel 2/2. Troy verdenkt een antiekhandelaar met wie Isobel bevriend is, maar Barnaby is niet overtuigd en denkt dat iedereen die de slachtoffers bij leven kende de moordenaar kan zijn geweest. 2/10

Morgen | 10:35 Murder Chose Me

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Snake Eyes: Bij een verlaten fabriek wordt het lichaam van een onbekende vrouw gevonden. Rechercheur Demery is van zijn stuk gebracht als hij het slachtoffer van het misdrijf herkent.

Morgen | 12:25 Magnum

'Never Again... Never Again.' (s 1/ep 7) Lena en Saul Greenberg, twee overlevenden van de Holocaust, hebben vrede en rust gevonden op Hawaï, waar ze een kleine kledingzaak uitbaten. Daar komt plots een einde aan, wanneer ze beseffen dat ze opnieuw het slachtoffer zijn van blinde haat. Wanneer Saul door onbekenden wordt meegenomen, probeert Magnum hem op te sporen. Een initiatief dat veel gevaarlijker is dan hij kan vermoeden.

Morgen | 12:40 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 2 - A Talent For Life: Part 2: Deel 2/2. Troy verdenkt een antiekhandelaar met wie Isobel bevriend is, maar Barnaby is niet overtuigd en denkt dat iedereen die de slachtoffers bij leven kende de moordenaar kan zijn geweest. 2/10

Morgen | 13:45 CSI: Crime Scene Investigation

'Let it Bleed.' (s 9/ep 4) Het team onderzoekt de dood van de dochter van een Colombiaanse drugsbaron die wordt gezocht door de FBI en de CIA. Op de bewakingsvideo van een nachtclub is te zien hoe het slachtoffer de deur wordt gewezen door twee buitenwippers. Catherine en Riley begeven zich naar de nachtclub. Catherine botst er op haar dochter Lindsey, die met valse papieren de club is binnengeglipt.

Morgen | 16:05 CSI: Miami

'Stiff.' (s 10/ep 2) Een man wordt dood aangetroffen in een luxehotel in Miami. Bij de autopsie wordt duidelijk dat een slag tegen het hoofd hem fataal is geworden. Het team ontdekt dat het slachtoffer een gigolo was die de kamer al enkele weken huurde en er geregeld bezoek ontving.

Morgen | 17:30 Les Experts : Miami

'Le chéri de ces dames.' (s 7/ep 7) Het team onderzoekt de moord op Steve Howell. Hij dook geregeld met getrouwde vrouwen in bed waarna hij hun geld stal. Zijn slachtoffers deden nooit aangifte omdat ze niet wilden dat hun echtgenoten hun ontrouw zouden ontdekken. Howell werd door een hotelmanager in bed teruggevonden met naast zich een vrouw die zich niets kan herinneren.

Morgen | 17:50 CSI: Miami

'Look Who's Taunting.' (s 10/ep 4) Jennifer Olsen roept de hulp in van Horatio en zijn team om haar ontvoerde zusje Angela op te sporen. Kort na de ontvoering kreeg Jennifer een telefoontje van de dader, een zekere Anton LeDoux. Horatio ontdekt dat die Anton LeDoux al in 1948 overleed. Hij laat het graf van LeDoux openen en daarin vindt het team het lichaam van een ander slachtoffer van de ontvoerder.

Morgen | 20:00 Killing Time

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Keep Your Friends Close: Een vrouw treft bij thuiskomst haar man dood aan in een plas bloed. De politie gaat aanvankelijk uit van een ongeluk, totdat blijkt dat de auto van het slachtoffer is verdwenen.

Morgen | 20:30 Criminal Minds

'The Job.' (s 11/ep 1) Het team voert onderzoek naar een seriemoordenaar die kenmerkende tekens achterlaat op de gezichten van zijn slachtoffers. Het team krijgt hulp van dokter Tara Lewis, een forensisch psychologe.

Overmorgen | 00:10 CSI: Miami

'Look Who's Taunting.' (s 10/ep 4) Jennifer Olsen roept de hulp in van Horatio en zijn team om haar ontvoerde zusje Angela op te sporen. Kort na de ontvoering kreeg Jennifer een telefoontje van de dader, een zekere Anton LeDoux. Horatio ontdekt dat die Anton LeDoux al in 1948 overleed. Hij laat het graf van LeDoux openen en daarin vindt het team het lichaam van een ander slachtoffer van de ontvoerder.

Overmorgen | 09:30 Homicide: Hours To Kill

De sleutel tot het oplossen van de zwaarste misdrijven ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Deze waargebeurde documentaire-reeks volgt rechercheurs bij hun zoektocht in dit cruciale tijdsbestek.

Overmorgen | 12:20 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Overmorgen | 12:25 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Bayou Millionaires: Wanneer de politie van Chicago de resten van acht slachtoffers van een seriemoordenaar onderzoeken, stuiten ze op bewijs waarmee een tientallen jaren oude moordzaak wordt opgelost.

Overmorgen | 13:30 The Coroner

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Jane en Davey onderzoeken een ongeluk tijdens een parachutesprong en ontdekken dat iemand heeft geknoeid met de parachute van het slachtoffer. 1/10

Overmorgen | 14:15 Wittekerke

Nellie zal proberen het medicijn te verkrijgen dat in Amerika met succes op Bart werd toegepast. Karin kan het niet verwerken dat Bruno de verdediging van Dimitri op zich neemt. Klusjesman Bertrand raadt Frank aan een tijd naar het zuiden te trekken en de inrichting van zijn huis aan hem over te laten. Frank vindt dat een uitstekend idee. Georges wacht de terugkeer van Magda niet af en verdwijnt. Max en Olivier vrezen het ergste. Camilla wordt bijna het slachtoffer van een aanslag.

Overmorgen | 14:25 Les enquêtes de Murdoch

'Amateurs contre professionnels.' (s 11/ep 11) Higgins gaat cricket spelen. Maar... al tijdens zijn eerste wedstrijd is het prijs: een tegenspeler overlijdt op het terrein. Tijdens het onderzoek ondervinden Murdoch en Brackenreid erg onsportief gedrag. Werd de onfortuinlijke cricketspeler het slachtoffer van een politieke moord of van sportieve rivaliteit?

Overmorgen | 15:05 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Overmorgen | 15:50 Deadly Expose

Overmorgen - Thriller, Rechercheur Maxine Peyton krijgt de opdracht een moord te onderzoeken. Het slachtoffers was lid van een datingssite voor getrouwde personen. Omdat er op het lijk een voorwerp is achtergelaten, heeft Maxine het vermoeden dat ...

Rechercheur Maxine Peyton krijgt de opdracht een moord te onderzoeken. Het slachtoffers was lid van een datingssite voor getrouwde personen. Omdat er op het lijk een voorwerp is achtergelaten, heeft Maxine het vermoeden dat het geen normale moord is.

Overmorgen | 15:50 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Overmorgen | 16:00 Homicide: Hours To Kill

De sleutel tot het oplossen van de zwaarste misdrijven ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Deze waargebeurde documentaire-reeks volgt rechercheurs bij hun zoektocht in dit cruciale tijdsbestek.

Overmorgen | 22:45 Criminal Minds

De BAU gaat op zoek naar een seriemoordenaar die systematisch duidelijke sporen achterlaat op de gezichten van zijn slachtoffers. Hotch gaat ondertussen op zoek naar een vervanger voor Kate.

Overmorgen | 23:40 Criminal Minds

Het BAU-team wordt naar Los Angeles gestuurd, waar een aanval met saringas op een bus tien slachtoffers heeft gemaakt. Rossi en de anderen gaan op zoek naar de daders, voor die opnieuw kunnen toeslaan.

Di 24 september 2019 | 00:00 Secrets Of The Morgue

Secrets of the Morgue bekijkt beruchte moordzaken vanuit het perspectief van de lijkschouwer, die samen met de politie werkt aan gerechtigheid voor de moordslachtoffers en hun familie.

Di 24 september 2019 | 05:00 Homicide: Hours To Kill

De sleutel tot het oplossen van de zwaarste misdrijven ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Deze waargebeurde documentaire-reeks volgt rechercheurs bij hun zoektocht in dit cruciale tijdsbestek.

Di 24 september 2019 | 05:10 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Bayou Millionaires: Wanneer de politie van Chicago de resten van acht slachtoffers van een seriemoordenaar onderzoeken, stuiten ze op bewijs waarmee een tientallen jaren oude moordzaak wordt opgelost.

Di 24 september 2019 | 08:25 The Coroner

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Jane en Davey onderzoeken een ongeluk tijdens een parachutesprong en ontdekken dat iemand heeft geknoeid met de parachute van het slachtoffer. 1/10

Di 24 september 2019 | 09:30 Homicide: Hours To Kill

De sleutel tot het oplossen van de zwaarste misdrijven ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Deze waargebeurde documentaire-reeks volgt rechercheurs bij hun zoektocht in dit cruciale tijdsbestek.

Di 24 september 2019 | 12:20 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Di 24 september 2019 | 15:00 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Di 24 september 2019 | 15:50 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Di 24 september 2019 | 16:00 Homicide: Hours To Kill

De sleutel tot het oplossen van de ergste moorden ligt binnen de laatste 24 uur van het leven van een slachtoffer. Deze reeks documentaires over echte moorden volgt rechercheurs terwijl ze de gebeurtenissen in dit kritieke tijdsbestek reconstrueren.

Di 24 september 2019 | 16:00 Les Experts

'Faux-semblants.' (s 2/ep 10) Nu Grissom er niet is, heeft Warrick voor het eerst de leiding over het team. Ze onderzoeken de moord op een bedrieger. De man was ervandoor gegaan met het geld van een aantal toeristen en werd later dood aangetroffen op een parking. Intussen blijkt het geld, dat bij het slachtoffer werd gevonden, geen enkele waarde te hebben.

Di 24 september 2019 | 16:50 Les Experts

'C'est pas moi, c'est elle.' (s 2/ep 11) Wanneer het levenloze lichaam van de bekende projectontwikkelaar Bob Fairmont in een hotellift wordt aangetroffen, wordt de hulp van het CSI-team ingeroepen. De onderzoekers ontdekken al snel dat het slachtoffer na zijn dood werd omgekleed. Op de plaats waar het lijk werd aangetroffen, werd alle bewijsmateriaal grondig verwijderd. Het belooft een moeilijke speurtocht te worden.

Di 24 september 2019 | 17:00 Crimes That Shook Australia

In Crimes That Shook Australia komen de verhalen aan bod van de zwaarste misdrijven van het land, verteld aan de hand van de getuigenissen van de slachtoffers.

Di 24 september 2019 | 19:10 Les Experts : Miami

'Dernier voyage.' (s 7/ep 18) Op de bagageband van de luchthaven Grove International Airport duikt plots het lijk van een stewardess op tussen de koffers. Het team ontdekt dat het slachtoffer onder invloed was van verdovende middelen.

 Meer

Slachtoffer gemist

Eerder Vandaag | 23:00 Drugs Inc.

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Alaska Heroin Rush: Alaska. Dankzij de afgelegen liggen van deze staat kunnen drugssmokkelaars hier enorme winsten behalen. Maar het grootste probleem is de illegaal gestookte alcohol, die tal van slachtoffers eist.

Eerder Vandaag | 20:05 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Life in the Light. Het team onderzoekt de dood van een yoga-instructeur. Al snel blijkt dat het slachtoffer banden had met een motorbende. Booth heeft al dertig dagen niet meer gegokt. Beetje bij beetje probeert hij de relatieproblemen met Brennan op te lossen. Angela en Hodgins besluiten naar Parijs te verhuizen.

Eerder Vandaag | 19:10 Les Experts : Manhattan

'Jeu de maux.' (s 7/ep 6) Op het dak van een Wall Street-gebouw staat een auto geparkeerd met daarin het aan stukken gesneden lichaam van een jongen. Een koppel vreest dat het om hun vermiste zoon gaat. De zaak neemt een heel andere wending wanneer het team de ware identiteit van het slachtoffer achterhaalt.

Eerder Vandaag | 18:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 2 - A Talent For Life: Part 2: Deel 2/2. Troy verdenkt een antiekhandelaar met wie Isobel bevriend is, maar Barnaby is niet overtuigd en denkt dat iedereen die de slachtoffers bij leven kende de moordenaar kan zijn geweest. 2/10

Eerder Vandaag | 18:00 CSI: Crime Scene Investigation

'Let it Bleed.' (s 9/ep 4) Het team onderzoekt de dood van de dochter van een Colombiaanse drugsbaron die wordt gezocht door de FBI en de CIA. Op de bewakingsvideo van een nachtclub is te zien hoe het slachtoffer de deur wordt gewezen door twee buitenwippers. Catherine en Riley begeven zich naar de nachtclub. Catherine botst er op haar dochter Lindsey, die met valse papieren de club is binnengeglipt.

Eerder Vandaag | 17:35 Rosewood

'Prosopagnosia & Parrotfish.' (s 2/ep 8) De ogenschijnlijk eenvoudige zaak rond een dode foodtruckuitbater wordt gecompliceerd wanneer blijkt dat het slachtoffer een link heeft met het verleden van Slade.

Eerder Vandaag | 17:10 CSI: Crime Scene Investigation

'Art Imitates Life.' (s 9/ep 3) Het team onderzoekt een reeks van moorden waarbij de lichamen van de slachtoffers opgesteld staan in een alledaagse bezigheid. De verdenking valt op een fotograaf. Het team wordt ondertussen versterkt door de mooie Riley Adams. Zij krijgt al meteen haar eerste zaak voorgeschoteld: een man werd halfnaakt aangetroffen op een bank.

Eerder Vandaag | 15:05 L'arme fatale

'Confessions intimes.' (s 1/ep 13) Riggs en Murtaugh onderzoeken een reeks misdaden die één ding gemeenschappelijk hebben: de slachtoffers zijn allen leden van dezelfde kerkgemeenschap. Trish en Roger hebben commentaar op RJ's toekomstplannen.

Eerder Vandaag | 15:05 NCIS : enquêtes spéciales

'Une vieille histoire.' (s 7/ep 22) Het NCIS moet op zoek naar een seriemoordenaar. Alle slachtoffers zijn lid van een motorbende. Het onderzoek leidt het team naar een verrassende ontknoping. Abby wordt uitgenodigd op een symposium in Mexico en McGee vergezelt haar. Ze ontdekt een vreselijk geheim over Gibbs en dat brengt haar in een lastige positie.

Eerder Vandaag | 15:00 DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlands-Duits-Belgische jeugdserie. Varken Lulu. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.

Eerder Vandaag | 14:15 NCIS : enquêtes spéciales

'L'année de l'espion.' (s 7/ep 21) Een man overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Terwijl het team op zoek is naar de moordenaar, verdwijnt de zus van het slachtoffer. Ook een vriend van de broers en zussen is recent overleden.

Eerder Vandaag | 13:30 NCIS : enquêtes spéciales

'Justice parallèle.' (s 7/ep 20) Onderofficier John Roebuck wordt levenloos teruggevonden in de dokken en vlakbij ligt een ander lijk. Roebuck probeerde het slachtoffer te beschermen, maar werd zelf te grazen genomen. Gibbs en Fornell moeten op zoek naar een lek binnen het NCIS.

Eerder Vandaag | 12:50 Demain nous appartient

(s 1/ep 554) De hoofdverdachte van het onderzoek is nog steeds voortvluchtig. Clémentine neemt het heft in eigen handen. Het enthousiasme van Chloé is moeilijk voor Anna om te dragen. Soraya wordt het slachtoffer van een vreselijke aanval.

Eerder Vandaag | 11:10 NCIS : enquêtes spéciales

'Double identité.' (s 7/ep 17) Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marinier en tijdens het onderzoek ontdekken ze dat het slachtoffer enkele duistere geheimen had.

Eerder Vandaag | 06:55 Deadly Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 6 - A Killer Hand: Steven Willis is geschokt wanneer een familielid wordt vermoord. Hij gaat op zoek naar de dader, maar voordat de waarheid aan het licht komt, vallen er nog drie slachtoffers.

Eerder Vandaag | 06:25 Frequency

'Break, Break, Break.' (s 1/ep 7) Het speurwerk van Raimy en Satch begint zijn vruchten af te werpen wanneer het slachtoffer van een cold case hen leidt tot een grote doorbraak: een kamer waar de Nightingale zijn eerste slachtoffer vasthield.

Eerder Vandaag | 06:00 South Park

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Safe Space: Cartman is slachtoffer van gepest om zijn uiterlijk.

Eerder Vandaag | 00:50 CSI: Crime Scene Investigation

'A Thousand Days On Earth.' (s 8/ep 13) Een stand-upcomedian maakt een ongelukkig grapje over abortus. Enkele uren later treft hij een kinderlijkje aan in zijn wagen. Het slachtoffer is een driejarig meisje. Het CSI-team moet een schrijnende autopsie verrichten en vooral Catherine heeft het moeilijk met de zaak.

Gisteren 21:05 Les petits meurtres d'Agatha Christie

'Rendez-vous avec la mort.' (ep 2) Een kamermeisje van een verouderd luxehotel wordt vermoord teruggevonden. Het slachtoffer werd gewurgd. Voor Laurence is het al snel heel erg duidelijk: hoofdverdachte nummer één is Clémence Berg: de eigenares van het hotel, een flamboyante, extreem autoritaire en meedogenloze vrouw met drie kinderen.

Gisteren 20:35 Elementary

'Tag, You're Me.' (s 4/ep 3) Holmes probeert ervoor te zorgen dat zijn vader zo snel mogelijk vertrekt. Ondertussen moet hij met Watson een dubbele moord onderzoeken. Hij ontdekt al snel dat een dubbelganger van het beoogde slachtoffer betrokken is.

Gisteren 15:00 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. The Final Nail. Castle en Beckett onderzoeken de dood van een welstellende vrouw die werd vermoord met een spijkerpistool. Castle kent de man van het slachtoffer nog van vroeger. Beckett vermoedt dat die iets met de moord op zijn vrouw te maken heeft, maar Castle is een andere mening toegedaan.

Gisteren 14:25 South Park

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Safe Space: Cartman is slachtoffer van gepest om zijn uiterlijk.

Gisteren 11:55 Magnum

'Never Again... Never Again.' (s 1/ep 7) Lena en Saul Greenberg, twee overlevenden van de Holocaust, hebben vrede en rust gevonden op Hawaï, waar ze een kleine kledingzaak uitbaten. Daar komt plots een einde aan, wanneer ze beseffen dat ze opnieuw het slachtoffer zijn van blinde haat. Wanneer Saul door onbekenden wordt meegenomen, probeert Magnum hem op te sporen. Een initiatief dat veel gevaarlijker is dan hij kan vermoeden.

Gisteren 11:30 Murder Chose Me

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Snake Eyes: Bij een verlaten fabriek wordt het lichaam van een onbekende vrouw gevonden. Rechercheur Demery is van zijn stuk gebracht als hij het slachtoffer van het misdrijf herkent.

Gisteren 04:10 Winx Club

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Het juweel van empathie: Bloom, Layla en Tecna zoeken op Zenith naar het Juweel van Empathie, terwijl Stella, Flora en Musa thuis blijven nadat Stella slachtoffer is geworden van een verjongingsvloek.

Gisteren 01:05 South Park

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Safe Space: Cartman is slachtoffer van gepest om zijn uiterlijk.

Gisteren 00:00 Killing Time

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Keep Your Friends Close: Een vrouw treft bij thuiskomst haar man dood aan in een plas bloed. De politie gaat aanvankelijk uit van een ongeluk, totdat blijkt dat de auto van het slachtoffer is verdwenen.

Eergisteren 22:35 Backstrom

'Ancient, Chinese, Secret.' (s 1/ep 6) Een getuige in een drugsonderzoek wordt dood teruggevonden na zijn ontsnapping uit het afkickcentrum. Wanneer Backstrom en zijn team te weten komen dat het slachtoffer niet geliefd was bij zijn bandleden, beginnen ze te geloven dat de moordenaar misschien dichterbij is dan ze denken.

Eergisteren 20:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. The Nazi on The Honeymoon. Brennan en Booth zijn in Buenos Aires op huwelijksreis. Brennan stuit in een lijkenhuis op de ongeïdentificeerde botten van een slachtoffer. Booth en zij helpen de politie de misdaad op te lossen.

Eergisteren 20:00 Killing Time

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Keep Your Friends Close: Een vrouw treft bij thuiskomst haar man dood aan in een plas bloed. De politie gaat aanvankelijk uit van een ongeluk, totdat blijkt dat de auto van het slachtoffer is verdwenen.

Eergisteren 19:00 Murder Chose Me

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Snake Eyes: Bij een verlaten fabriek wordt het lichaam van een onbekende vrouw gevonden. Rechercheur Demery is van zijn stuk gebracht als hij het slachtoffer van het misdrijf herkent.

Eergisteren 17:55 Magnum

'Never Again... Never Again.' (s 1/ep 7) Lena en Saul Greenberg, twee overlevenden van de Holocaust, hebben vrede en rust gevonden op Hawaï, waar ze een kleine kledingzaak uitbaten. Daar komt plots een einde aan, wanneer ze beseffen dat ze opnieuw het slachtoffer zijn van blinde haat. Wanneer Saul door onbekenden wordt meegenomen, probeert Magnum hem op te sporen. Een initiatief dat veel gevaarlijker is dan hij kan vermoeden.

 Meer