Je vindt hier de programma's van Sjarel Branckaerts op tv We hebben de volgende programma's voor Sjarel Branckaerts

Sjarel Branckaerts gemist

Vr 30 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische jeugdserie. Karel Karaat. Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

Do 29 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Belgische jeugdserie. Mega Max. Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Hij beschikt niet over voldoende kracht om de boeven te stoppen en moet er weer beroep gedaan worden op Mega Mindy... maar wie is die Mega Max dan wel?

Wo 28 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische jeugdserie. Carlo. Oma krijgt het bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Dit tot grote ergernis van opa. Het blijkt geen toeval dat Carlo bij oma langskomt. Al snel is duidelijk dat hij slechte bedoelingen heeft. Gelukkig is er Mega Mindy om in actie te schieten, maar dit loopt deze keer niet zoals het moet. Zal Mega Mindy opgewassen zijn tegen Carlo?

Di 27 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Belgische jeugdserie. De stagiaire

Ma 26 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Belgische jeugdserie. De kriminalsky brothers

Vr 23 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Belgische jeugdserie. Rob Robot. Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Rob Robot komt terug vrij en hij zint op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

Do 22 augustus 2019 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Belgische jeugdserie. Opa Boef. Vandaag komt er een nieuwe commissaris op het politiebureau werken. Opa is zichzelf niet meer en gaat de bank overvallen. Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft. Zal Mega Mindy moeten tussenkomen om de echte dader van de overval te vinden?

Wo 21 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Belgische jeugdserie. De gijzeling. Commissaris Migrain is spoorloos. Voor Toby en Mieke is de afwezigheid van de commissaris een groot raadsel. Mama Migrain weet met zichzelf geen raad meer. Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt al snel dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt. Dringend Mega Mindy time!

Di 20 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Belgische jeugdserie. Last minute. In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Ma 19 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Belgische jeugdserie. Circus Manzini. Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Vr 16 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Belgische jeugdserie. De slaapverwekker. Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

Do 15 augustus 2019 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Belgische jeugdserie. Jack in the box. Migrain is zeer trots als beeldhouwer Jim van hem een standbeeld heeft gemaakt. In het museum zijn de meningen hierover verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk eerder op een klimrek van een aap. Wanneer in het museum twee schilderijen van Picasso zijn gestolen, krijgen Toby en Mieke argwaan. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het dieven.

Wo 14 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Belgische jeugdserie. 3, 2, 1 actie!. Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.

Di 13 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Belgische jeugdserie. De valsemunters

Ma 12 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Belgische jeugdserie. Hoog bezoek. Peter en Katja doen hun best om zich als hertog en hertogin 'Van Koets tot Keuningen' in te leven. Migrain is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron gestolen heeft.

Vr 9 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Belgische jeugdserie. De tombe van Djengis Khan. In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Do 8 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Belgische jeugdserie. Femme fatale. Er is ingebroken in de kluis van de baron: papieren, geld en fonkelende edelstenen zijn allemaal verdwenen. Volgens Migrain is de butler van de baron de dader. Niemand verdenkt barones Rien de Rien ook maar van iets, behalve Mieke.

Wo 7 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Belgische jeugdserie. De bijenkoning. In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is alvast in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant de Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor, is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien.

Di 6 augustus 2019 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische jeugdserie. De magnetische magnetiseur. Migrain is druk bezig aan het oefenen voor het jaarlijkse politie-golftoernooi. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man plots opnieuw kan laten stappen. Ook oma Fonkel kan er niet over zwijgen en hoopt dat hij haar pijnlijke rug kan genezen. Mieke en Opa Fonkel hebben er alvast hun twijfels over. Dit klinkt verdacht ... Mega-Mindy time...

Ma 5 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Belgische jeugdserie. De kerkgangster. Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Vr 2 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Belgische jeugdserie. Het Egyptische masker. Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Do 1 augustus 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Belgische jeugdserie. De foute goochelaar. Vandaag arriveert de beroemde en bijzondere goochelaar Maldini in het dorp. Hij brengt ook zijn geheime koffer mee. Na de show blijkt de collier van een dame gestolen te zijn. Japie, die aan de vestiaire staat, is de eerste verdachte. Intussen graaft opa Fonkel in zijn archief van krantenartikelen en komt zo op een belangrijk spoor.

Wo 31 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Belgische jeugdserie. De gevaarlijke groene rat. Migrain zijn mama is helemaal overstuur wanneer ze thuis wordt opgeschrikt door groene ratten. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit want zelf heeft hij het véél te druk. Zullen ze het probleem vinden? Gelukkig is er ook nog steeds de hulp van Mega Mindy!

Di 30 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 65 - Belgische jeugdserie. Vakantie?

Ma 29 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 64 - Belgische jeugdserie. De gouden fiets

Vr 26 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 63 - Belgische jeugdserie. De bompiano

Do 25 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Belgische jeugdserie. Zeldzame pippo's

Wo 24 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 61 - Belgische jeugdserie. Spionbeertjes

Di 23 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 60 - Belgische jeugdserie. De danswedstrijd

Ma 22 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 59 - Belgische jeugdserie. De ontsnappingskoning

Vr 19 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 58 - Belgische jeugdserie. De bende van big chief

Do 18 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 57 - Belgische jeugdserie. De schat van ridder Rudolf

Wo 17 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 56 - Belgische jeugdserie. Restaurant in nood

Di 16 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 55 - Belgische jeugdserie. Bezoek uit de kosmos

Ma 15 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 54 - Belgische jeugdserie. Tante Amerika

Vr 12 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 53 - Belgische jeugdserie. Goedsnoep fabriek

Do 11 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 52 - Belgische jeugdserie. Piratenschat. Theo is een echte piraat. Hij heeft een zwaard, een verrekijker en zelfs een papegaai. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om ze na al die tijd te stelen?

Wo 10 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Belgische jeugdserie. Zwart goud. Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.

Di 9 juli 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Belgische jeugdserie. Valse stemming. Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor de probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.

Ma 8 juli 2019 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Belgische jeugdserie. Sluikstorten. Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!

Zo 7 juli 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Belgische jeugdserie. Cash in de carwash. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de scouts een carwashdag om hun reis te sponsoren. Alles gaat zijn gewone gangetje, tot er 's nachts een aantal auto's besmeurd worden met modder. Volgens het politiecorps zijn de scouts de eerste verdachten, totdat Mieke en Toby op het spoor komen dat er in de echte carwash vreemde zaakjes gebeuren. Hoog tijd voor Mega Mindy om in actie te komen.

Za 6 juli 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische jeugdserie. Paardenrace. Heel het dorp kijkt uit naar de spannende paardenrace die er zit aan te komen. In de stallen smeden Verdraff en boer Wannes een wreed plan om veel geld te verdienen. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets vreemd aan de hand is.

Zo 30 juni 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Belgische jeugdserie. Zwembad. Slechte zwemcoach Fred Baksteen saboteert tijdens de ultieme wedstrijd de zwembaan van zijn voornaamste concurrent Toby, zodat zijn pupil zeker wint. Mega Mindy kan dankzij de Mega Terugspoeler voorkomen dat Toby in de val springt.

Za 29 juni 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische jeugdserie. Wonderhaar. Willem en zijn zonen willen een grote slag slaan door haargroeimiddel 'Wonderhaar' te verkopen. Ook de moeder van Migrain heeft het middel voor haar zoon gekocht. Benieuwd of het geen bijwerkingen heeft.

Zo 23 juni 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Belgische jeugdserie. Winkeldieven. Er wordt tegenwoordig veel gestolen in supermarkt 'Chez P'. De kassierster Annie blijkt er voor iets tussen te zitten. Migrain zou de zaak moeten oplossen, maar hij heeft het veel te druk met de cameraploeg die hem volgt. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Za 22 juni 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Belgische jeugdserie. Imitatiemicro. Opa demonstreert zijn nieuwste uitvinding, "de imitatiemicrofoon", aan Mieke en oma. Op het politiebureau is de nieuwe kuisvrouw Lutgarde van start gegaan. Lutgarde hoort dat de nieuwe auto van de commissaris is aangekomen en zoekt een manier om hem te stelen. Het politiebureau staat in rep en roer. Megamindy komt ter hulp.

Zo 16 juni 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 46 - Belgische jeugdserie. Gifgas. Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?

Za 15 juni 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Belgische jeugdserie. De hypnotisoorarts. Toby moet dringend naar het medisch onderzoek. Volgens de dokter scheelt er iets met zijn gehoor. Dokter Serafino bezorgt Toby een speciaal apparaatje. Mieke vindt dat Toby raar doet... tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Zo 9 juni 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische jeugdserie. Kermis in het dorp. De twee broers, Guust en Pierre, hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin. Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?

Za 8 juni 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische jeugdserie. Uw geld of olijven. Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Za 8 juni 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische jeugdserie. Uw geld of olijven. Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Za 8 juni 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische jeugdserie. Uw geld of olijven. Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Zo 2 juni 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 44 - Belgische jeugdserie. Electro. Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen. Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde. Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel. Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken? Of zal Mega Mindy hulp moeten komen bieden?

Za 1 juni 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Belgische jeugdserie. De snorrenbende. Mieke raapt eindelijk al haar moed bij elkaar om haar droomprins Toby een liefdesbrief te schrijven. Terwijl opa druk bezig is in zijn lab, krijgt oma Fonkel bezoek van de charmante Italiaan Robert. Robert wil oma een prachtig en duur horloge verkopen. Maar heeft hij wel goede bedoelingen? Het onderzoek loopt vast tot Mieke de waarheid achterhaalt. Dan is het... Mega Mindy time!

Zo 26 mei 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Belgische jeugdserie. Baltazar Bal. 'De Bezige Bijen' en ' De Snoepers' spelen een belangrijke voetbalwedstrijd. Baltazar Bal kondigt zichzelf aan als de nieuwe trainer van 'De Snoepers'. Mieke vermoedt dat er iets niet pluis is met hem en gaat zelf op onderzoek uit. Het lukt Mieke niet om Baltazar te ontmaskeren. Zal Mega Mindy de waarheid over Baltazar aan het licht brengen?

Za 25 mei 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 42 - Belgische jeugdserie. Wet is wet. De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten. Hij is plots heel streng geworden. "Wet is wet" is zijn leuze. Hij wijst iedereen op verschillende wetten en eist hiervoor hoge boetes. Hij strijkt hierdoor veel centen op. Er blijven constant nieuwe wetten bijkomen. Mieke ontdekt dat de hoofdcommissaris de wetten zelf schrijft. Tijd voor Mega Mindy om de hoofdcommissaris hiermee te laten stoppen.

Zo 19 mei 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Belgische jeugdserie. De slaapverwekker. Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

Za 18 mei 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 41 - Belgische jeugdserie. Marie mariage. Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen. Maar van zijn moeke moet Mieleke eerst trouwen voor hij alleen kan wonen. In het dorp heeft Marie Mariage een huwelijksbureau, misschien kan zij de commissaris helpen om "de vrouw van zijn dromen" te vinden? De commissaris loopt er sinds het bezoekje bij Marie Mariage heel gelukkig en verliefd bij. En Migrain gaat ook trouwen... Zijn geluk kan niet op en hij heeft dan ook al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde. Mieke ontdekt intussen het geheim van Marie Mariage. Zal Mieke Marie Mariage kunnen stoppen?

Zo 12 mei 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Belgische jeugdserie. Jack in the box. Migrain is zeer trots als beeldhouwer Jim van hem een standbeeld heeft gemaakt. In het museum zijn de meningen hierover verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk eerder op een klimrek van een aap. Wanneer in het museum twee schilderijen van Picasso zijn gestolen, krijgen Toby en Mieke argwaan. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het dieven.

Za 11 mei 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 40 - Belgische jeugdserie. Vera Vries. Opa heeft voor de verjaardag van oma als verassing een diepvries gekocht bij Vera Vries. Commissaris Migrain heeft een chocoladeijswedstrijd gewonnen. Voor al het chocoladeijs te kunnen bewaren heeft hij ook een diepvries besteld bij Vera Vries. Opa, Oma en Mieke zijn bestolen op de verjaardag van oma. Op het politiekantoor werd er ook ingebroken. Mieke ziet een verband tussen de inbraken op kantoor en thuis. Zal Mieke de boeven te pakken krijgen, of zal Mega Mindy moeten ingrijpen?

Zo 5 mei 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Belgische jeugdserie. 3, 2, 1 actie!. Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.

Za 4 mei 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Belgische jeugdserie. De lachlaser. Opa krijgt een uitdaging per brief toegestuurd van 'De geheime drie'. Bij het lezen van de brief haalt hij de gevaarlijke plannen van de lachlaser uit zijn kluis. Opa gaat de lachlaser maken want hij wil bewijzen dat hij de geniaalste is van 'De geheime drie'. Nu opletten dat de lachlaser niet in de verkeerde handen komt!

Zo 28 april 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Belgische jeugdserie. Hout is goud. Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Alhoewel, van picknicken komt niet veel in huis. In het bos komen ze een houthakker tegen. De houthakker blijkt geen vergunning te hebben voor het afhakken van de bomen. Maar hij blijft toch verder bomen afhakken? Zal het Mieke lukken om de houthakker tegen te houden? Intussen strijden Migrain en de burgemeester voor de titel "Held van het dorp".

Za 27 april 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische jeugdserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Za 27 april 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische jeugdserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Za 27 april 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische jeugdserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Za 27 april 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische jeugdserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Zo 21 april 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Belgische jeugdserie. Della Cruella. De generaal van het leger heeft de plannen voor een nieuw wapen veilig laten opbergen in de kluis van commissaris Migrain. Della Cruella wil dolgraag op het commissariaat komen werken. Volgens Mieke is er iets niet pluis met Della. Mieke heeft bewijsmateriaal gevonden over Della. Als Mieke met de bewijzen afkomt krijgt ze geen gehoor want Toby en de commissaris hebben enkel nog oog voor Della. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Za 20 april 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Belgische jeugdserie. Roofkapje. Al een hele tijd gebeuren er overvallen in het dorp door een klein meisje met een rode helm op. Het meisje draagt een wapen en eist steeds de inhoud van de kassa. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt niet aan deze kleine misdadiger. Het is zelfs zo erg dat commissaris Migrain telefoon krijgt van de minister met de vraag wanneer hij nu eindelijk die boef gaat vangen. Mieke denkt dat de gekke professor Wolf er wel iets mee te maken kan hebben. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen.

Zo 14 april 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Belgische jeugdserie. De tombe van Djengis Khan. In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Za 13 april 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Belgische jeugdserie. Hoog bezoek. Peter en Katja doen hun best om zich als hertog en hertogin 'Van Koets tot Keuningen' in te leven. Migrain is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron gestolen heeft.

Zo 7 april 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Belgische jeugdserie. Femme fatale. Er is ingebroken in de kluis van de baron: papieren, geld en fonkelende edelstenen zijn allemaal verdwenen. Volgens Migrain is de butler van de baron de dader. Niemand verdenkt barones Rien de Rien ook maar van iets, behalve Mieke.

Za 6 april 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 34 - Belgische jeugdserie. De zeepkistenrace. Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om hoog geconcentreerd te kunnen blijven maar vooral om geen spionnen over de vloer te krijgen. Maar bij de commissaris lijkt het niet zo goed te lukken om een goede zeepkist te bouwen. Benieuwd of het hem nog lukt om te winnen?

Zo 31 maart 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Belgische jeugdserie. De bijenkoning. In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is alvast in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant de Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor, is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien.

Za 30 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische jeugdserie. De magnetische magnetiseur. Migrain is druk bezig aan het oefenen voor het jaarlijkse politie-golftoernooi. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man plots opnieuw kan laten stappen. Ook oma Fonkel kan er niet over zwijgen en hoopt dat hij haar pijnlijke rug kan genezen. Mieke en Opa Fonkel hebben er alvast hun twijfels over. Dit klinkt verdacht ... Mega-Mindy time...

Zo 24 maart 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Belgische jeugdserie. De kerkgangster. Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Za 23 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Belgische jeugdserie. Het Egyptische masker. Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Za 23 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Belgische jeugdserie. Het Egyptische masker. Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Zo 17 maart 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Belgische jeugdserie. De foute goochelaar. Vandaag arriveert de beroemde en bijzondere goochelaar Maldini in het dorp. Hij brengt ook zijn geheime koffer mee. Na de show blijkt de collier van een dame gestolen te zijn. Japie, die aan de vestiaire staat, is de eerste verdachte. Intussen graaft opa Fonkel in zijn archief van krantenartikelen en komt zo op een belangrijk spoor.

Za 16 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Belgische jeugdserie. De gevaarlijke groene rat. Migrain zijn mama is helemaal overstuur wanneer ze thuis wordt opgeschrikt door groene ratten. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit want zelf heeft hij het véél te druk. Zullen ze het probleem vinden? Gelukkig is er ook nog steeds de hulp van Mega Mindy!

Zo 10 maart 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische jeugdserie. De pinguïnjas. De uitnodigingen voor het bal van de baron zijn aangekomen. Iedereen wil er opperbest uitzien. Intussen worden de pinguïns op een vreemde manier uit de dierentuin gestolen. Mieke komt al vlug op het spoor dat de kleermaker er voor iets tussen zit.

Za 9 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische jeugdserie. Paardenrace. Heel het dorp kijkt uit naar de spannende paardenrace die er zit aan te komen. In de stallen smeden Verdraff en boer Wannes een wreed plan om veel geld te verdienen. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets vreemd aan de hand is.

Zo 3 maart 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Belgische jeugdserie. Winkeldieven. Er wordt tegenwoordig veel gestolen in supermarkt 'Chez P'. De kassierster Annie blijkt er voor iets tussen te zitten. Migrain zou de zaak moeten oplossen, maar hij heeft het veel te druk met de cameraploeg die hem volgt. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Za 2 maart 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Belgische jeugdserie. De konijnenstropers. De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft alvast een plan bedacht om de stropers in 'de val' te laten lopen. Mieke is op zoek naar een spoor van de stropers. Misschien kan Opa zijn megaspoorzoeker nog van pas komen? Blijkbaar is de boswachter intussen ook in de handen van de stropers. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is.

Zo 24 februari 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische jeugdserie. Karel Karaat. Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

Za 23 februari 2019 | 07:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische jeugdserie. Wonderhaar. Willem en zijn zonen willen een grote slag slaan door haargroeimiddel 'Wonderhaar' te verkopen. Ook de moeder van Migrain heeft het middel voor haar zoon gekocht. Benieuwd of het geen bijwerkingen heeft.

Zo 17 februari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Belgische jeugdserie. Mega Max. Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Hij beschikt niet over voldoende kracht om de boeven te stoppen en moet er weer beroep gedaan worden op Mega Mindy... maar wie is die Mega Max dan wel?

Za 16 februari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische jeugdserie. Carlo. Oma krijgt het bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Dit tot grote ergernis van opa. Het blijkt geen toeval dat Carlo bij oma langskomt. Al snel is duidelijk dat hij slechte bedoelingen heeft. Gelukkig is er Mega Mindy om in actie te schieten, maar dit loopt deze keer niet zoals het moet. Zal Mega Mindy opgewassen zijn tegen Carlo?

Zo 10 februari 2019 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Belgische jeugdserie. De stagiarie

Za 9 februari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Belgische jeugdserie. De kriminalsky brothers

Zo 3 februari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Belgische jeugdserie. Rob Robot. Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Rob Robot komt terug vrij en hij zint op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

Za 2 februari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Belgische jeugdserie. Opa Boef. Vandaag komt er een nieuwe commissaris op het politiebureau werken. Opa is zichzelf niet meer en gaat de bank overvallen. Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft. Zal Mega Mindy moeten tussenkomen om de echte dader van de overval te vinden?

Zo 27 januari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Belgische detectiveserie. De gijzeling. Commissaris Migrain is spoorloos. Voor Toby en Mieke is de afwezigheid van de commissaris een groot raadsel. Mama Migrain weet met zichzelf geen raad meer. Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt al snel dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt. Dringend Mega Mindy time!

Za 26 januari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Belgische detectiveserie. Imitatiemicro. Opa demonstreert zijn nieuwste uitvinding, "de imitatiemicrofoon", aan Mieke en oma. Op het politiebureau is de nieuwe kuisvrouw Lutgarde van start gegaan. Lutgarde hoort dat de nieuwe auto van de commissaris is aangekomen en zoekt een manier om hem te stelen. Het politiebureau staat in rep en roer. Megamindy komt ter hulp.

Zo 20 januari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Belgische detectiveserie. Last minute. In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Za 19 januari 2019 | 07:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Belgische detectiveserie. De hypnotisoorarts. Toby moet dringend naar het medisch onderzoek. Volgens de dokter scheelt er iets met zijn gehoor. Dokter Serafino bezorgt Toby een speciaal apparaatje. Mieke vindt dat Toby raar doet... tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Zo 13 januari 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Belgische detectiveserie. Circus Manzini. Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Za 12 januari 2019 | 07:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische detectiveserie. Uw geld of olijven. Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Wo 9 januari 2019 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Belgische detectiveserie. De snorrenbende. Mieke raapt eindelijk al haar moed bij elkaar om haar droomprins Toby een liefdesbrief te schrijven. Terwijl opa druk bezig is in zijn lab, krijgt oma Fonkel bezoek van de charmante Italiaan Robert. Robert wil oma een prachtig en duur horloge verkopen. Maar heeft hij wel goede bedoelingen? Het onderzoek loopt vast tot Mieke de waarheid achterhaalt. Dan is het... Mega Mindy time!

Vr 31 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 52 - Belgische detectiveserie. Piratenschat. Theo is een echte piraat. Hij heeft een zwaard, een verrekijker en zelfs een papegaai. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om ze na al die tijd te stelen?

Do 30 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Belgische detectiveserie. Zwart goud. Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.

Wo 29 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Belgische detectiveserie. Valse stemming. Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor de probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.

Di 28 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Belgische detectiveserie. Sluikstorten. Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!

Ma 27 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Belgische detectiveserie. Zwembad. Slechte zwemcoach Fred Baksteen saboteert tijdens de ultieme wedstrijd de zwembaan van zijn voornaamste concurrent Toby, zodat zijn pupil zeker wint. Mega Mindy kan dankzij de Mega Terugspoeler voorkomen dat Toby in de val springt.

Vr 24 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 47 - Belgische detectiveserie. Remy Fasol in concert. Een valse concertorganisator schakelt het volledige dorp in om kaarten te verkopen voor het optreden van de wereldster Remy Fasol. De ster komt echter niet optreden. De organisator wil met het geld zijn eigen 'goed doel' sponsoren en met de centen gaan lopen. Mega Mindy steekt daar een stokje voor en haalt Remy Fasol toch naar het dorp.

Do 23 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 46 - Belgische detectiveserie. Gifgas. Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?

Wo 22 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische detectiveserie. Kermis in het dorp. De twee broers, Guust en Pierre, hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin. Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?

Di 21 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 44 - Belgische detectiveserie. Electro. Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen. Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde. Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel. Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken? Of zal Mega Mindy hulp moeten komen bieden?

Ma 20 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Belgische detectiveserie. Baltazar Bal. 'De Bezige Bijen' en ' De Snoepers' spelen een belangrijke voetbalwedstrijd. Baltazar Bal kondigt zichzelf aan als de nieuwe trainer van 'De Snoepers'. Mieke vermoedt dat er iets niet pluis is met hem en gaat zelf op onderzoek uit. Het lukt Mieke niet om Baltazar te ontmaskeren. Zal Mega Mindy de waarheid over Baltazar aan het licht brengen?

Vr 17 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 42 - Belgische detectiveserie. Wet is wet. De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten. Hij is plots heel streng geworden. "Wet is wet" is zijn leuze. Hij wijst iedereen op verschillende wetten en eist hiervoor hoge boetes. Hij strijkt hierdoor veel centen op. Er blijven constant nieuwe wetten bijkomen. Mieke ontdekt dat de hoofdcommissaris de wetten zelf schrijft. Tijd voor Mega Mindy om de hoofdcommissaris hiermee te laten stoppen.

Do 16 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 41 - Belgische detectiveserie. Marie mariage. Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen. Maar van zijn moeke moet Mieleke eerst trouwen voor hij alleen kan wonen. In het dorp heeft Marie Mariage een huwelijksbureau, misschien kan zij de commissaris helpen om "de vrouw van zijn dromen" te vinden? De commissaris loopt er sinds het bezoekje bij Marie Mariage heel gelukkig en verliefd bij. En Migrain gaat ook trouwen... Zijn geluk kan niet op en hij heeft dan ook al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde. Mieke ontdekt intussen het geheim van Marie Mariage. Zal Mieke Marie Mariage kunnen stoppen?

Wo 15 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 40 - Belgische detectiveserie. Vera Vries. Opa heeft voor de verjaardag van oma als verassing een diepvries gekocht bij Vera Vries. Commissaris Migrain heeft een chocoladeijswedstrijd gewonnen. Voor al het chocoladeijs te kunnen bewaren heeft hij ook een diepvries besteld bij Vera Vries. Opa, Oma en Mieke zijn bestolen op de verjaardag van oma. Op het politiekantoor werd er ook ingebroken. Mieke ziet een verband tussen de inbraken op kantoor en thuis. Zal Mieke de boeven te pakken krijgen, of zal Mega Mindy moeten ingrijpen?

Di 14 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Belgische detectiveserie. De lachlaser. Opa krijgt een uitdaging per brief toegestuurd van 'De geheime drie'. Bij het lezen van de brief haalt hij de gevaarlijke plannen van de lachlaser uit zijn kluis. Opa gaat de lachlaser maken want hij wil bewijzen dat hij de geniaalste is van 'De geheime drie'. Nu opletten dat de lachlaser niet in de verkeerde handen komt!

Ma 13 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Belgische detectiveserie. Hout is goud. Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Alhoewel, van picknicken komt niet veel in huis. In het bos komen ze een houthakker tegen. De houthakker blijkt geen vergunning te hebben voor het afhakken van de bomen. Maar hij blijft toch verder bomen afhakken? Zal het Mieke lukken om de houthakker tegen te houden? Intussen strijden Migrain en de burgemeester voor de titel "Held van het dorp".

Vr 10 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Belgische detectiveserie. Bolle Marie. Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan... dan zijn het wel valsspelers!

Do 9 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Belgische detectiveserie. Della Cruella. De generaal van het leger heeft de plannen voor een nieuw wapen veilig laten opbergen in de kluis van commissaris Migrain. Della Cruella wil dolgraag op het commissariaat komen werken. Volgens Mieke is er iets niet pluis met Della. Mieke heeft bewijsmateriaal gevonden over Della. Als Mieke met de bewijzen afkomt krijgt ze geen gehoor want Toby en de commissaris hebben enkel nog oog voor Della. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Wo 8 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Belgische detectiveserie. Roofkapje. Al een hele tijd gebeuren er overvallen in het dorp door een klein meisje met een rode helm op. Het meisje draagt een wapen en eist steeds de inhoud van de kassa. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt niet aan deze kleine misdadiger. Het is zelfs zo erg dat commissaris Migrain telefoon krijgt van de minister met de vraag wanneer hij nu eindelijk die boef gaat vangen. Mieke denkt dat de gekke professor Wolf er wel iets mee te maken kan hebben. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen.

Di 7 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 34 - Belgische detectiveserie. De zeepkistenrace. Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om hoog geconcentreerd te kunnen blijven maar vooral om geen spionnen over de vloer te krijgen. Maar bij de commissaris lijkt het niet zo goed te lukken om een goede zeepkist te bouwen. Benieuwd of het hem nog lukt om te winnen?

Ma 6 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Belgische detectiveserie. De konijnenstropers. De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft alvast een plan bedacht om de stropers in 'de val' te laten lopen. Mieke is op zoek naar een spoor van de stropers. Misschien kan Opa zijn megaspoorzoeker nog van pas komen? Blijkbaar is de boswachter intussen ook in de handen van de stropers. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is.

Vr 3 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische detectiveserie. Karel Karaat. Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

Do 2 augustus 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Belgische detectiveserie. Mega Max. Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Hij beschikt niet over voldoende kracht om de boeven te stoppen en moet er weer beroep gedaan worden op Mega Mindy... maar wie is die Mega Max dan wel?

Wo 1 augustus 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Belgische detectiveserie. Carlo. Oma krijgt het bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Dit tot grote ergernis van opa. Het blijkt geen toeval dat Carlo bij oma langskomt. Al snel is duidelijk dat hij slechte bedoelingen heeft. Gelukkig is er Mega Mindy om in actie te schieten, maar dit loopt deze keer niet zoals het moet. Zal Mega Mindy opgewassen zijn tegen Carlo?

Di 31 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Belgische detectiveserie. De stagiaire

Ma 30 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Belgische detectiveserie. De kriminalsky brothers

Vr 27 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Belgische detectiveserie. Rob Robot. Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Rob Robot komt terug vrij en hij zint op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

Do 26 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Belgische detectiveserie. Opa Boef. Vandaag komt er een nieuwe commissaris op het politiebureau werken. Opa is zichzelf niet meer en gaat de bank overvallen. Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft. Zal Mega Mindy moeten tussenkomen om de echte dader van de overval te vinden?

Wo 25 juli 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Belgische detectiveserie. De gijzeling. Commissaris Migrain is spoorloos. Voor Toby en Mieke is de afwezigheid van de commissaris een groot raadsel. Mama Migrain weet met zichzelf geen raad meer. Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt al snel dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt. Dringend Mega Mindy time!

Di 24 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Belgische detectiveserie. Last minute. In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Ma 23 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Belgische detectiveserie. Circus Manzini. Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Vr 20 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Belgische detectiveserie. De slaapverwekker. Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

Do 19 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Belgische detectiveserie. Jack in the box. Migrain is zeer trots als beeldhouwer Jim van hem een standbeeld heeft gemaakt. In het museum zijn de meningen hierover verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk eerder op een klimrek van een aap. Wanneer in het museum twee schilderijen van Picasso zijn gestolen, krijgen Toby en Mieke argwaan. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het dieven.

Wo 18 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Belgische detectiveserie. 3, 2, 1 actie!. Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.

Di 17 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Belgische detectiveserie. De valsemunters

Ma 16 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Belgische detectiveserie. Hoog bezoek. Peter en Katja doen hun best om zich als hertog en hertogin 'Van Koets tot Keuningen' in te leven. Migrain is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron gestolen heeft.

Vr 13 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Belgische detectiveserie. De tombe van Djengis Khan. In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Do 12 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Belgische detectiveserie. Femme fatale. Er is ingebroken in de kluis van de baron: papieren, geld en fonkelende edelstenen zijn allemaal verdwenen. Volgens Migrain is de butler van de baron de dader. Niemand verdenkt barones Rien de Rien ook maar van iets, behalve Mieke.

Wo 11 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Belgische detectiveserie. De bijenkoning. In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is alvast in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant de Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor, is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien.

Di 10 juli 2018 | 12:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische detectiveserie. De magnetische magnetiseur. Migrain is druk bezig aan het oefenen voor het jaarlijkse politie-golftoernooi. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man plots opnieuw kan laten stappen. Ook oma Fonkel kan er niet over zwijgen en hoopt dat hij haar pijnlijke rug kan genezen. Mieke en Opa Fonkel hebben er alvast hun twijfels over. Dit klinkt verdacht ... Mega-Mindy time...

Ma 9 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Belgische detectiveserie. De kerkgangster. Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Wo 4 juli 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Belgische detectiveserie. Het Egyptische masker. Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Wo 27 juni 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Belgische detectiveserie. De foute goochelaar. Vandaag arriveert de beroemde en bijzondere goochelaar Maldini in het dorp. Hij brengt ook zijn geheime koffer mee. Na de show blijkt de collier van een dame gestolen te zijn. Japie, die aan de vestiaire staat, is de eerste verdachte. Intussen graaft opa Fonkel in zijn archief van krantenartikelen en komt zo op een belangrijk spoor.

Wo 20 juni 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Belgische detectiveserie. De gevaarlijke groene rat. Migrain zijn mama is helemaal overstuur wanneer ze thuis wordt opgeschrikt door groene ratten. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit want zelf heeft hij het véél te druk. Zullen ze het probleem vinden? Gelukkig is er ook nog steeds de hulp van Mega Mindy!

Wo 13 juni 2018 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Belgische detectiveserie. Cash in de carwash. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de scouts een carwashdag om hun reis te sponsoren. Alles gaat zijn gewone gangetje, tot er 's nachts een aantal auto's besmeurd worden met modder. Volgens het politiecorps zijn de scouts de eerste verdachten, totdat Mieke en Toby op het spoor komen dat er in de echte carwash vreemde zaakjes gebeuren. Hoog tijd voor Mega Mindy om in actie te komen.

Wo 30 mei 2018 | 13:10 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Belgische detectiveserie. Winkeldieven. Er wordt tegenwoordig veel gestolen in supermarkt 'Chez P'. De kassierster Annie blijkt er voor iets tussen te zitten. Migrain zou de zaak moeten oplossen, maar hij heeft het veel te druk met de cameraploeg die hem volgt. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Wo 23 mei 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische detectiveserie. Wonderhaar. Willem en zijn zonen willen een grote slag slaan door haargroeimiddel 'Wonderhaar' te verkopen. Ook de moeder van Migrain heeft het middel voor haar zoon gekocht. Benieuwd of het geen bijwerkingen heeft.

Wo 16 mei 2018 | 13:10 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Belgische detectiveserie. Imitatiemicro. Opa demonstreert zijn nieuwste uitvinding, "de imitatiemicrofoon", aan Mieke en oma. Op het politiebureau is de nieuwe kuisvrouw Lutgarde van start gegaan. Lutgarde hoort dat de nieuwe auto van de commissaris is aangekomen en zoekt een manier om hem te stelen. Het politiebureau staat in rep en roer. Megamindy komt ter hulp.

Wo 9 mei 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Belgische detectiveserie. De hypnotisoorarts. Toby moet dringend naar het medisch onderzoek. Volgens de dokter scheelt er iets met zijn gehoor. Dokter Serafino bezorgt Toby een speciaal apparaatje. Mieke vindt dat Toby raar doet... tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Wo 2 mei 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Belgische detectiveserie: Uw geld of olijven: Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Wo 25 april 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Belgische detectiveserie: De snorrenbende: Mieke raapt eindelijk al haar moed bij elkaar om haar droomprins Toby een liefdesbrief te schrijven. Terwijl opa druk bezig is in zijn lab, krijgt oma Fonkel bezoek van de charmante Italiaan Robert. Robert wil oma een prachtig en duur horloge verkopen. Maar heeft hij wel goede bedoelingen? Het onderzoek loopt vast tot Mieke de waarheid achterhaalt. Dan is het... Mega Mindy time!

Wo 4 april 2018 | 13:10 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 63 - Belgische detectiveserie: De bompiano

Wo 28 maart 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 61 - Belgische detectiveserie: Spionbeertjes

Wo 21 maart 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 60 - Belgische detectiveserie: De danswedstrijd

Wo 14 maart 2018 | 13:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 57 - Belgische detectiveserie: De schat van ridder Rudolf

Zo 11 maart 2018 | 16:30 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Wo 7 maart 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 56 - Belgische detectiveserie: Restaurant in nood

Zo 4 maart 2018 | 16:30 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Wo 21 februari 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 54 - Belgische detectiveserie: Tante Amerika

Wo 14 februari 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 53 - Belgische detectiveserie: Goedsnoep fabriek

Wo 7 februari 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 52 - Belgische detectiveserie: Piratenschat: Theo is een echte piraat. Hij heeft een zwaard, een verrekijker en zelfs een papegaai. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om ze na al die tijd te stelen?

Wo 7 februari 2018 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Belgische detectiveserie: Zwart goud: Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.

Wo 31 januari 2018 | 12:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Belgische detectiveserie: Valse stemming: Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor de probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.

Wo 31 januari 2018 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Belgische detectiveserie: Sluikstorten: Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!

Wo 24 januari 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Belgische detectiveserie: Zwembad: Slechte zwemcoach Fred Baksteen saboteert tijdens de ultieme wedstrijd de zwembaan van zijn voornaamste concurrent Toby, zodat zijn pupil zeker wint. Mega Mindy kan dankzij de Mega Terugspoeler voorkomen dat Toby in de val springt.

Wo 24 januari 2018 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 47 - Belgische detectiveserie: Remy Fasol in concert: Een valse concertorganisator schakelt het volledige dorp in om kaarten te verkopen voor het optreden van de wereldster Remy Fasol. De ster komt echter niet optreden. De organisator wil met het geld zijn eigen 'goed doel' sponsoren en met de centen gaan lopen. Mega Mindy steekt daar een stokje voor en haalt Remy Fasol toch naar het dorp.

Do 18 januari 2018 | 16:50 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Wo 17 januari 2018 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 46 - Belgische detectiveserie: Gifgas: Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?

Wo 17 januari 2018 | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Belgische detectiveserie: Kermis in het dorp: De twee broers, Guust en Pierre, hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin. Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?

Do 11 januari 2018 | 16:50 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Wo 10 januari 2018 | 13:00 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 44 - Belgische detectiveserie: Electro: Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen. Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde. Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel. Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken? Of zal Mega Mindy hulp moeten komen bieden?

Wo 10 januari 2018 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Belgische detectiveserie: Baltazar Bal: 'De Bezige Bijen' en ' De Snoepers' spelen een belangrijke voetbalwedstrijd. Baltazar Bal kondigt zichzelf aan als de nieuwe trainer van 'De Snoepers'. Mieke vermoedt dat er iets niet pluis is met hem en gaat zelf op onderzoek uit. Het lukt Mieke niet om Baltazar te ontmaskeren. Zal Mega Mindy de waarheid over Baltazar aan het licht brengen?

Di 2 januari 2018 | 14:20 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 42 - Belgische detectiveserie: Wet is wet: De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten. Hij is plots heel streng geworden. "Wet is wet" is zijn leuze. Hij wijst iedereen op verschillende wetten en eist hiervoor hoge boetes. Hij strijkt hierdoor veel centen op. Er blijven constant nieuwe wetten bijkomen. Mieke ontdekt dat de hoofdcommissaris de wetten zelf schrijft. Tijd voor Mega Mindy om de hoofdcommissaris hiermee te laten stoppen.

Ma 1 januari 2018 | 14:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 44 - Belgische detectiveserie: Electro: Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen. Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde. Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel. Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken? Of zal Mega Mindy hulp moeten komen bieden?

Ma 1 januari 2018 | 11:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 41 - Belgische detectiveserie: Marie mariage: Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen. Maar van zijn moeke moet Mieleke eerst trouwen voor hij alleen kan wonen. In het dorp heeft Marie Mariage een huwelijksbureau, misschien kan zij de commissaris helpen om "de vrouw van zijn dromen" te vinden? De commissaris loopt er sinds het bezoekje bij Marie Mariage heel gelukkig en verliefd bij. En Migrain gaat ook trouwen... Zijn geluk kan niet op en hij heeft dan ook al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde. Mieke ontdekt intussen het geheim van Marie Mariage. Zal Mieke Marie Mariage kunnen stoppen?

Do 28 december 2017 | 16:30 Mega Toby Special

Detectiveserie voor jongeren. Mieke wordt ontvoerd door een dief die een oud boek wil stelen. Oma en Opa zien geen andere optie dan Toby te transformeren tot Mega Toby. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Wo 27 december 2017 | 14:00 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Ma 25 december 2017 | 14:00 Mega Mindy

Detectiveserie voor jongeren over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Vr 1 september 2017 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 40 - Belgische detectiveserie: Vera Vries: Opa heeft voor de verjaardag van oma als verassing een diepvries gekocht bij Vera Vries. Commissaris Migrain heeft een chocoladeijswedstrijd gewonnen. Voor al het chocoladeijs te kunnen bewaren heeft hij ook een diepvries besteld bij Vera Vries. Opa, Oma en Mieke zijn bestolen op de verjaardag van oma. Op het politiekantoor werd er ook ingebroken. Mieke ziet een verband tussen de inbraken op kantoor en thuis. Zal Mieke de boeven te pakken krijgen, of zal Mega Mindy moeten ingrijpen?

Do 31 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Belgische detectiveserie: De lachlaser: Opa krijgt een uitdaging per brief toegestuurd van 'De geheime drie'. Bij het lezen van de brief haalt hij de gevaarlijke plannen van de lachlaser uit zijn kluis. Opa gaat de lachlaser maken want hij wil bewijzen dat hij de geniaalste is van 'De geheime drie'. Nu opletten dat de lachlaser niet in de verkeerde handen komt!

Wo 30 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Belgische detectiveserie: Hout is goud: Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Alhoewel, van picknicken komt niet veel in huis. In het bos komen ze een houthakker tegen. De houthakker blijkt geen vergunning te hebben voor het afhakken van de bomen. Maar hij blijft toch verder bomen afhakken? Zal het Mieke lukken om de houthakker tegen te houden? Intussen strijden Migrain en de burgemeester voor de titel "Held van het dorp".

Ma 28 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Belgische detectiveserie: Della Cruella: De generaal van het leger heeft de plannen voor een nieuw wapen veilig laten opbergen in de kluis van commissaris Migrain. Della Cruella wil dolgraag op het commissariaat komen werken. Volgens Mieke is er iets niet pluis met Della. Mieke heeft bewijsmateriaal gevonden over Della. Als Mieke met de bewijzen afkomt krijgt ze geen gehoor want Toby en de commissaris hebben enkel nog oog voor Della. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Vr 25 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Belgische detectiveserie: Roofkapje: Al een hele tijd gebeuren er overvallen in het dorp door een klein meisje met een rode helm op. Het meisje draagt een wapen en eist steeds de inhoud van de kassa. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt niet aan deze kleine misdadiger. Het is zelfs zo erg dat commissaris Migrain telefoon krijgt van de minister met de vraag wanneer hij nu eindelijk die boef gaat vangen. Mieke denkt dat de gekke professor Wolf er wel iets mee te maken kan hebben. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen.

Do 24 augustus 2017 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 34 - Belgische detectiveserie: De zeepkistenrace: Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om hoog geconcentreerd te kunnen blijven maar vooral om geen spionnen over de vloer te krijgen. Maar bij de commissaris lijkt het niet zo goed te lukken om een goede zeepkist te bouwen. Benieuwd of het hem nog lukt om te winnen?

Wo 23 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Belgische detectiveserie: De konijnenstropers: De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft alvast een plan bedacht om de stropers in 'de val' te laten lopen. Mieke is op zoek naar een spoor van de stropers. Misschien kan Opa zijn megaspoorzoeker nog van pas komen? Blijkbaar is de boswachter intussen ook in de handen van de stropers. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is.

Di 22 augustus 2017 | 12:35 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Belgische detectiveserie: Karel Karaat: Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

Ma 21 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Belgische detectiveserie: Mega Max: Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Hij beschikt niet over voldoende kracht om de boeven te stoppen en moet er weer beroep gedaan worden op Mega Mindy... maar wie is die Mega Max dan wel?

Vr 18 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 30 - Belgische detectiveserie

Do 17 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Belgische detectiveserie: De stagiare: Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar meteen met open armen, in tegenstelling tot Mieke. Wanneer Annabelle ook nog eens haar bureau overneemt is voor Mieke de maat vol. In het museum wordt de diamant 'De Blauwe Nijl' tentoongesteld. Commissaris Migrain en Toby staan in voor de veiligheid van de diamant. Als dat maar goed afloopt? Gelukkig is er nog altijd Mega Mindy.

Wo 16 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Belgische detectiveserieDe kriminalsky brothers

Di 15 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Belgische detectiveserie: Rob Robot: Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo fier als een gieter en iedereen zal het geweten hebben dat hij de beste ter wereld is. Rob Robot is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangengenomen werd. Rob Robot komt terug vrij en hij zint op wraak. Hij wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis terechtkomt.

Ma 14 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Detectiveserie over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Opa Boef: Vandaag komt er een nieuwe commissaris op het politiebureau werken. Opa is zichzelf niet meer en gaat de bank overvallen. Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft. Zal Mega Mindy moeten tussenkomen om de echte dader van de overval te vinden?

Vr 11 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Detectiveserie over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De gijzeling: Commissaris Migrain is spoorloos. Voor Toby en Mieke is de afwezigheid van de commissaris een groot raadsel. Mama Migrain weet met zichzelf geen raad meer. Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt al snel dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt. Dringend Mega Mindy time!

Do 10 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Last minute: In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Wo 9 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Circus Manzini: Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Di 8 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De slaapverwekker: Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

Ma 7 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Jack in the box: Migrain is zeer trots als beeldhouwer Jim van hem een standbeeld heeft gemaakt. In het museum zijn de meningen hierover verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk eerder op een klimrek van een aap. Wanneer in het museum twee schilderijen van Picasso zijn gestolen, krijgen Toby en Mieke argwaan. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan, dan zijn het dieven.

Vr 4 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: 3, 2, 1 actie!: Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.

Do 3 augustus 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Hoog bezoek: Peter en Katja doen hun best om zich als hertog en hertogin 'Van Koets tot Keuningen' in te leven. Migrain is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron gestolen heeft.

Wo 2 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De tombe van Djengis Khan: In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Di 1 augustus 2017 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De kerkgangster: Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Ma 31 juli 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De bijenkoning: In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is alvast in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant de Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor, is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien.

Vr 28 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De magnetische magnetiseur: Migrain is druk bezig aan het oefenen voor het jaarlijkse politie-golftoernooi. Magiër Joman verbaast iedereen in het dorp wanneer hij een verlamde man plots opnieuw kan laten stappen. Ook oma Fonkel kan er niet over zwijgen en hoopt dat hij haar pijnlijke rug kan genezen. Mieke en Opa Fonkel hebben er alvast hun twijfels over. Dit klinkt verdacht ... Mega-Mindy time...

Do 27 juli 2017 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De kerkgangster: Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht.

Wo 26 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Het Egyptische masker: Op het politiekantoor worden de cellen gebruikt als expositieruimte voor een Egyptisch masker. Migrain is in de wolken met zijn twee nieuwe beveiligingsbeambten voor dit nieuwe masker, wat niet van Toby en Mieke kan gezegd worden.

Di 25 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De foute goochelaar: Vandaag arriveert de beroemde en bijzondere goochelaar Maldini in het dorp. Hij brengt ook zijn geheime koffer mee. Na de show blijkt de collier van een dame gestolen te zijn. Japie, die aan de vestiaire staat, is de eerste verdachte. Intussen graaft opa Fonkel in zijn archief van krantenartikelen en komt zo op een belangrijk spoor.

Ma 24 juli 2017 | 12:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De gevaarlijke groene rat: Migrain zijn mama is helemaal overstuur wanneer ze thuis wordt opgeschrikt door groene ratten. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit want zelf heeft hij het véél te druk. Zullen ze het probleem vinden? Gelukkig is er ook nog steeds de hulp van Mega Mindy!

Vr 21 juli 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De pinguïnjas: De uitnodigingen voor het bal van de baron zijn aangekomen. Iedereen wil er opperbest uitzien. Intussen worden de pinguïns op een vreemde manier uit de dierentuin gestolen. Mieke komt al vlug op het spoor dat de kleermaker er voor iets tussen zit.

Do 20 juli 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Cash in de carwash: Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de scouts een carwashdag om hun reis te sponsoren. Alles gaat zijn gewone gangetje, tot er 's nachts een aantal auto's besmeurd worden met modder. Volgens het politiecorps zijn de scouts de eerste verdachten, totdat Mieke en Toby op het spoor komen dat er in de echte carwash vreemde zaakjes gebeuren. Hoog tijd voor Mega Mindy om in actie te komen.

Wo 19 juli 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Paardenrace: Heel het dorp kijkt uit naar de spannende paardenrace die er zit aan te komen. In de stallen smeden Verdraff en boer Wannes een wreed plan om veel geld te verdienen. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets vreemd aan de hand is.

Di 18 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Winkeldieven: Er wordt tegenwoordig veel gestolen in supermarkt 'Chez P'. De kassierster Annie blijkt er voor iets tussen te zitten. Migrain zou de zaak moeten oplossen, maar hij heeft het veel te druk met de cameraploeg die hem volgt. Tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Ma 17 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Wonderhaar: Willem en zijn zonen willen een grote slag slaan door haargroeimiddel 'Wonderhaar' te verkopen. Ook de moeder van Migrain heeft het middel voor haar zoon gekocht. Benieuwd of het geen bijwerkingen heeft.

Zo 16 juli 2017 | 07:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Imitatiemicro: Opa demonstreert zijn nieuwste uitvinding, "de imitatiemicrofoon", aan Mieke en oma. Op het politiebureau is de nieuwe kuisvrouw Lutgarde van start gegaan. Lutgarde hoort dat de nieuwe auto van de commissaris is aangekomen en zoekt een manier om hem te stelen. Het politiebureau staat in rep en roer. Megamindy komt ter hulp.

Za 15 juli 2017 | 07:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De hypnotisoorarts: Toby moet dringend naar het medisch onderzoek. Volgens de dokter scheelt er iets met zijn gehoor. Dokter Serafino bezorgt Toby een speciaal apparaatje. Mieke vindt dat Toby raar doet... tijd voor Mega Mindy om in te grijpen!

Vr 14 juli 2017 | 12:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 65 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindyVakantie?

Wo 12 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 63 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindyDe bompiano

Di 11 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindyZeldzame pippo's

Ma 10 juli 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 61 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindySpionbeertjes

Zo 9 juli 2017 | 07:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Uw geld of olijven: Tina en Tony hebben een mysterieus plan bedacht om aan meer geld en juwelen te komen. Om hun plan te realiseren bezorgen ze slaapverwekkende pizza's aan huis. Commissaris Migrain grijpt de verkeerde boef. Gelukkig merkt Mega Mindy op tijd dat er iets aan de hand is.

Za 8 juli 2017 | 07:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De snorrenbende: Mieke raapt eindelijk al haar moed bij elkaar om haar droomprins Toby een liefdesbrief te schrijven. Terwijl opa druk bezig is in zijn lab, krijgt oma Fonkel bezoek van de charmante Italiaan Robert. Robert wil oma een prachtig en duur horloge verkopen. Maar heeft hij wel goede bedoelingen? Het onderzoek loopt vast tot Mieke de waarheid achterhaalt. Dan is het... Mega Mindy time!

Wo 5 juli 2017 | 13:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Valse stemming: Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor de probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.

Zo 2 juli 2017 | 07:55 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 60 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindyDe danswedstrijd

Za 1 juli 2017 | 07:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 59 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindyDe ontsnappingskoning

Wo 28 juni 2017 | 13:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: Sluikstorten: Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!

Zo 25 juni 2017 | 07:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 58 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindyDe bende van big chief

Za 24 juni 2017 | 07:50 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 57 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindyDe schat van ridder Rudolf

Zo 18 juni 2017 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 56 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindyRestaurant in nood

Za 17 juni 2017 | 07:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 55 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega MindyBezoek uit de kosmos

Zo 11 juni 2017 | 07:50 Mega Mindy

Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy.

Za 10 juni 2017 | 07:45 Mega Mindy

Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy.

Zo 4 juni 2017 | 07:50 Mega Mindy

Theo is een echte piraat. Hij heeft een zwaard, een verrekijker en zelfs een papegaai. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om ze na al die tijd te stelen?

Za 3 juni 2017 | 07:45 Mega Mindy

Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven. Maar dat is buiten Mieke gerekend.

Wo 31 mei 2017 | 13:25 Mega Mindy

Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?

Zo 28 mei 2017 | 07:45 Mega Mindy

Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor de probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.

Za 27 mei 2017 | 07:45 Mega Mindy

Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!

Zo 21 mei 2017 | 07:45 Mega Mindy

Slechte zwemcoach Fred Baksteen saboteert tijdens de ultieme wedstrijd de zwembaan van zijn voornaamste concurrent Toby, zodat zijn pupil zeker wint. Mega Mindy kan dankzij de Mega Terugspoeler voorkomen dat Toby in de val springt.

Za 20 mei 2017 | 07:45 Mega Mindy

Een valse concertorganisator schakelt het volledige dorp in om kaarten te verkopen voor het optreden van de wereldster Remy Fasol. De ster komt echter niet optreden. De organisator wil met het geld zijn eigen 'goed doel' sponsoren en met de centen gaan lopen. Mega Mindy steekt daar een stokje voor en haalt Remy Fasol toch naar het dorp.

Zo 14 mei 2017 | 07:50 Mega Mindy

Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?

Za 13 mei 2017 | 07:45 Mega Mindy

De twee broers, Guust en Pierre, hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin. Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?

 Meer