Show op tv (tv-tip)

Morgen | 20:25 Slot: De Grote Generatieshow

Morgen - Informatief, Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde ...

Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde en laatste aflevering van De Grote Generatieshow, waarin drie generaties het tegen elkaar opnemen onder leiding van bekende teamcaptains. Eten en drinken Het draait deze week om eten en drinken. De éne generatie dronk bijvoorbeeld al bier op z'n twaalfde verjaardag, de andere lurkt eerder een ballon vol lachgas leeg dan dat ze drank mogen kopen in de supermarkt. De BN'er-teamcaptains: - Generatie tot 30 jaar: Sahil Amar Aïssa - 30- tot 60-jarigen: Richard Groenendijk - 60-plussers: Gerard Cox Generatiekloof Er zijn genoeg verschillen, maar hoe diep is die generatiekloof nou echt? Sophie Hilbrand neemt de kijker mee terug in de tijd, maar ook het heden en de toekomst komen aan bod in deze spelshow waarin de generaties onder de loep genomen worden. Bekijk de vorige afleveringen van De Grote Generatieshow via gids.tv/programma/de-grote-generatieshow.

Je vindt hier de programma's van Show op tv We hebben de volgende programma's voor Show Slot: De Grote Generatieshow: Morgen - Informatief, Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde. Shownieuws - Late Editie: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 2020 Aflevering 127 van 190 Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en. Let's Go Viral: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de. Let's Go Viral: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 4 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de. Let's Go Viral: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 8 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere. Goedemorgen Nederland: Morgen - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 327 van 338 WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe. Goedemorgen Nederland: Morgen - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 328 van 338 WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe. Goedemorgen Nederland: Morgen - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 329 van 338 WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe. Thank you for the music: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 7 van 8 In het eerste seizoen van de muzikale spelshow 'Thank you for the. RTL Autowereld: Morgen - Informatief, Seizoen 18 Aflevering 35 Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers.. Thank you for the music: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 7 van 8 In het eerste seizoen van de muzikale spelshow 'Thank you for the music'. RTL Boulevard: Amusement, Seizoen 20 Aflevering 149 Caroline Tensen begint vol goede moed binnenkort met '1 tegen 100'. * Lodewijk. Let's Go Viral: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 6 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de. Let's Go Viral: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 5 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de. Goedemorgen Nederland: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 104 van 128 WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid.. Goedemorgen Nederland: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 104 van 128 WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid.. De 538 Ochtendshow met Frank Dane: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 38 van 53 Frank Dane presenteert de ochtendshow op 538 samen met Jelte van der Goot,.

Show op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:00 Shownieuws - Late Editie

Seizoen 2020 - Aflevering 127 van 190 Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Morgen | 05:35 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Morgen | 05:50 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Morgen | 06:48 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Morgen | 08:00 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 327 van 338 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Morgen | 09:00 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 328 van 338 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Morgen | 10:00 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 329 van 338 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Morgen | 11:15 Thank you for the music

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 In het eerste seizoen van de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel moet het duo op basis van looks één van de zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten hoe goed zij kunnen zingen: hoe meer zuivere en goed getimede noten, hoe hoger hun score!

Morgen | 11:29 RTL Autowereld

Seizoen 18 - Aflevering 35 Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts rijdt met de meest bijzondere en exclusieve auto's. Ze testen de nieuwste modellen, bezoeken shows en races, maken de mooiste roadtrips en gaan in op innovaties, duurzame ontwikkelingen en alle ándere vormen van mobiliteit.

Morgen | 17:05 Klaas Kan Alles Kort

Seizoen 1 - Aflevering 22 van 54 - Voltigeur - KRO-NCRV Klaas mag voor één dag voltigeur zijn. Een voltigeur is een soort acrobaat op een paard. Arthur Seidel is een van de beste voltigeurs van Nederland. Hij is pas achttien jaar jong, maar hij doet dit al vanaf hij acht jaar is. Inmiddels steelt Arthur ook bij internationale voltige-wedstrijden de show. Klaas moet vandaag een rol spelen in zijn show. Lukt het Klaas te blijven staan op een paard?

Morgen | 17:15 Pokémon The Series: XY S17

Dromen over een leven als artiest! Onze helden wonen voor de eerste keer een Pokémon-show bij en die show maakt een heleboel in Serena los.

Morgen | 17:24 RTL Autowereld

Seizoen 18 - Aflevering 35 Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts rijdt met de meest bijzondere en exclusieve auto's. Ze testen de nieuwste modellen, bezoeken shows en races, maken de mooiste roadtrips en gaan in op innovaties, duurzame ontwikkelingen en alle ándere vormen van mobiliteit.

Morgen | 18:10 Mijn Vader is de Beste!

Aflevering 11 van 36 - AVROTROS Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de finale. De vaders zijn degene die het spel spelen, de kinderen assisteren of moedigen aan. De vier mannen moeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordt er duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader van Nederland is.

Morgen | 18:45 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 151 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Morgen | 20:00 Dance Dance Dance

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 2 - Show 2 In Dance Dance Dance, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, trakteren elf BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE! Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes aan bod komen. Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen. De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel.

Morgen | 21:20 Even tot hier

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 7 - BNNVARA Bijna was het 'even tot hier' voor het programma. Want hoe maak je een satirische zaterdagavondshow tijdens een intelligente lockdown? Een quiz met tweehonderd man publiek? Onmogelijk. Een musicalensemble? Ondenkbaar. Een complete band uit België? Niet te doen. En toch starten we 'gewoon'. In een aangepaste vorm: iets korter en zonder een paar vertrouwde gezichten. Maar met satire, met muziek, met een simpel liedje en met anderhalve meter afstand. Dus ook tijdens de coronacrisis nemen Jeroen Woe en Niels van der Laan weer de week door. Met aandacht voor alles wat er gebeurd is en, speciaal dit seizoen, ook alles wat er niet gebeurd is.

Morgen | 22:10 Op1

Morgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 122 van 163 MAX Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit ...

Seizoen 1 - Aflevering 122 van 163 - MAX Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Morgen | 23:10 Shownieuws - Late Editie

Seizoen 2020 - Aflevering 128 van 190 Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Morgen | 23:35 Mevrouw Bijl

BNNVARA Vierde theatershow van Martine Bijl, met als thema haar 25-jarig artiestenjubileum. Naast pakkende liedjes speelt Martine Bijl een aantal conferences over een poppen makende buurvrouw en over haar 25-jarig artiestenjubileum. In een andere conference spreekt ze als overleden vrouw via een video haar familie toe. Herkenbaar is het gênante telefoongesprek met de vrouw van haar minnaar.

Morgen | 23:43 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 151 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Overmorgen | 00:55 Op1

Morgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 122 van 163 MAX Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit ...

Seizoen 1 - Aflevering 122 van 163 - MAX Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Overmorgen | 01:05 The Bachelor Australië

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 14 In de datingshow The Bachelor Australië gaat een vrijgezel op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Maar uiteindelijk past er maar één het best bij The Bachelor. Is de zoektocht gelukt?

Overmorgen | 05:49 Chillen met de Ronks

De show stelen Er verschijnt een tovenaar in het dorp. Flash en Mormagnon moeten de handen ineen slaan om de oplichter te ontmaskeren.

Overmorgen | 05:50 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Overmorgen | 06:00 Op1

Overmorgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 122 van 163 MAX Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit ...

Seizoen 1 - Aflevering 122 van 163 - MAX Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Overmorgen | 06:49 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Overmorgen | 10:00 WNL Op Zondag

Overmorgen - Informatief, Aflevering 21 van 21 Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier ...

Aflevering 21 van 21 Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

Overmorgen | 12:15 Dance Dance Dance

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 2 - Show 2 In Dance Dance Dance, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, trakteren elf BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE! Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes aan bod komen. Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen. De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel.

Overmorgen | 13:25 Close Up: Jasperina de Jong

AVROTROS Wanneer Jasperina de Jong in de vroege jaren 60 haar carrière begint bij het spraakmakende cabaret Lurelei, prijzen critici haar als snel als 'rasartieste'. Maar ze krijgt pas echt de kans om haar artistieke vleugels uit te slaan als ze eind jaren 60 samen met haar man Eric Herfst musicals en one-woman shows gaat maken. In de decennia erna groeit Jasperina uit tot een icoon van de Nederlandse showbusiness.

Overmorgen | 14:25 Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show

BNNVARA Het populaire kinderkoor bestaat 40 jaar en dat is de reden dat de tv-opnames van de grote liveconcerten dit jaar in Rotterdam Ahoy plaatsvinden. Een extra groot feestelijk spektakel. Kinderen in heel Nederland en ook hun ouders zitten elk jaar massaal klaar voor de tv om mee te zingen en dansen met Kinderen voor Kinderen. Reis mee! is de titel van de nieuwe cd en het thema reizen komt dan ook terug in de show. Naast de titelsong is er zowel veel aandacht voor alle nieuwe liedjes als voor de oude klassiekers, zoals Wakker met een wijsje, Meidengroep en natuurlijk Op een onbewoond eiland. De show staat dit jaar helemaal in het teken van het jubileum van Kinderen voor Kinderen. De kijkers worden verrast met mooie medleys, interviews en gastoptredens van bekende artiesten. Voor jong en oud een feest om naar te kijken.

Overmorgen | 14:41 Gravity Falls

Sokken Opera Mabel schrijft een sokkenopera om indruk te maken op een poppenspeler, maar de show draait de soep in wanneer Dipper's zoektocht naar het ontrafelen van raadsels in een supernatuurlijke ramp uitloopt.

Overmorgen | 17:25 RTL Autowereld

Seizoen 18 - Aflevering 36 Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts rijdt met de meest bijzondere en exclusieve auto's. Ze testen de nieuwste modellen, bezoeken shows en races, maken de mooiste roadtrips en gaan in op innovaties, duurzame ontwikkelingen en alle ándere vormen van mobiliteit.

Overmorgen | 18:07 RTL Woonmagazine

Seizoen 9 - Aflevering 8 Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends van het moment en hoe je een huis kunt restylen. Presentatrice Nance Coolen, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en een crème de la crème-team van ontwerpers staan klaar om te laten zien hoe dit moet. Het deskundige team bestaat uit: Osiris Hertman, Jan en Monique des Bouvrie, Remy Meijers, James van der Velden, Marcel Wolterinck en Eveline Schmitz. Zij toveren in no-time een saaie inrichting om tot een prachtig geheel, showen wekelijks de meest inspirerende droomlocaties en vertellen alle do's and don'ts om tot een perfecte inrichting te komen.

Overmorgen | 18:37 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 152 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Overmorgen | 21:34 Het Zijn Net Mensen

Seizoen 5 - Aflevering 6 Spelshow waarin presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Jeroen van Koningsbrugge in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten over het dierenrijk getest. Boswachter Arjan Postma geeft ook dit seizoen als kenner van het dierenrijk tekst en uitleg.

Overmorgen | 22:10 Op1

Overmorgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 123 van 163 BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live ...

Seizoen 1 - Aflevering 123 van 163 - BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Overmorgen | 22:29 Temptation Island

Seizoen 5 - Aflevering 15 Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Twee weken lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen?

Overmorgen | 22:50 Shownieuws - Late Editie

Seizoen 2020 - Aflevering 129 van 190 Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Overmorgen | 23:40 Op1

Overmorgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 123 van 163 BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live ...

Seizoen 1 - Aflevering 123 van 163 - BNNVARA Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Overmorgen | 23:51 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 152 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Ma 1 juni 2020 | 01:40 Even tot hier

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 7 - BNNVARA Bijna was het 'even tot hier' voor het programma. Want hoe maak je een satirische zaterdagavondshow tijdens een intelligente lockdown? Een quiz met tweehonderd man publiek? Onmogelijk. Een musicalensemble? Ondenkbaar. Een complete band uit België? Niet te doen. En toch starten we 'gewoon'. In een aangepaste vorm: iets korter en zonder een paar vertrouwde gezichten. Maar met satire, met muziek, met een simpel liedje en met anderhalve meter afstand. Dus ook tijdens de coronacrisis nemen Jeroen Woe en Niels van der Laan weer de week door. Met aandacht voor alles wat er gebeurd is en, speciaal dit seizoen, ook alles wat er niet gebeurd is.

Ma 1 juni 2020 | 02:20 WNL Op Zondag

01/06 - Informatief, Aflevering 21 van 21 Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ...

Aflevering 21 van 21 Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

Ma 1 juni 2020 | 05:36 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Ma 1 juni 2020 | 05:48 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Ma 1 juni 2020 | 06:00 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 13 Noah Zeeuw & Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Ma 1 juni 2020 | 06:50 De Grote Generatieshow

Herhaling. Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde en laatste aflevering van De Grote Generatieshow, waarin drie generaties het tegen elkaar opnemen onder leiding van bekende teamcaptains. Eten en drinken Het draait deze week om eten en drinken. De éne generatie dronk bijvoorbeeld al bier op z'n twaalfde verjaardag, de andere lurkt eerder een ballon vol lachgas leeg dan dat ze drank mogen kopen in de supermarkt. De BN'er-teamcaptains: - Generatie tot 30 jaar: Sahil Amar Aïssa - 30- tot 60-jarigen: Richard Groenendijk - 60-plussers: Gerard Cox Generatiekloof Er zijn genoeg verschillen, maar hoe diep is die generatiekloof nou echt? Sophie Hilbrand neemt de kijker mee terug in de tijd, maar ook het heden en de toekomst komen aan bod in deze spelshow waarin de generaties onder de loep genomen worden. Bekijk de vorige afleveringen van De Grote Generatieshow via gids.tv/programma/de-grote-generatieshow.

Ma 1 juni 2020 | 06:52 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Ma 1 juni 2020 | 08:00 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Ma 1 juni 2020 | 09:00 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Ma 1 juni 2020 | 09:10 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 152 Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

 Meer

Show gemist

Eerder Vandaag | 20:30 Thank you for the music

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 In het eerste seizoen van de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel moet het duo op basis van looks één van de zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten hoe goed zij kunnen zingen: hoe meer zuivere en goed getimede noten, hoe hoger hun score!

Eerder Vandaag | 09:11 RTL Boulevard

Seizoen 20 - Aflevering 149 - Caroline Tensen begint vol goede moed binnenkort met '1 tegen 100'. * Lodewijk Asscher vertelt over zijn telefoonblunder met Wilfred Genee. * Kim Feenstra vertelt over haar zwangerschap. * Ex-Lama's Ruben, Ruben en Tijl over hun grote online improvisatieshow.

Eerder Vandaag | 07:52 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Eerder Vandaag | 07:37 Let's Go Viral

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 15 Noah Zeeuw en Sverre Denis nemen je in hun nieuwe show onder andere mee in de wereld van viral videos.

Eerder Vandaag | 07:35 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 104 van 128 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 07:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 104 van 128 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 06:00 De 538 Ochtendshow met Frank Dane

Seizoen 1 - Aflevering 38 van 53 Frank Dane presenteert de ochtendshow op 538 samen met Jelte van der Goot, nieuwslezer Henk Blok, Hannelore Zwitserlood en Jelmer Gussinklo. Iedere werkdag begint met het laatste nieuws, de beste artiesten van dit moment en natuurlijk humor die het ochtendhumeur sterk verbetert.