Je vindt hier de programma's van Show op tv We hebben de volgende programma's voor Show RTL Boulevard: Actualiteitenmagazine, Seizoen 23 Aflevering 264 Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en. De nachtzoen: Praatprogramma, Aflevering 96 Talkshow waarin een bekende of minder bekende gast Nederland op bed legt. Iduna Paalman.. Mannen in het wild: Morgen - Reality-show, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityshow waarin presentator Bert van Leeuwen zes mannen meeneemt op. Andries: Morgen - Praatprogramma, Aflevering 12 Talkshow. Mira de Boer. Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met. De S.P.E.L.-show: Morgen - Quiz, Seizoen 2 Aflevering 9 Quiz rond de kennis van de Nederlandse taal. Onder leiding van Astrid Joosten. Antwoorden Met Bayless Conley: Morgen - Religieuze uitzending, Seizoen 10 Aflevering 38 Religieuze show waarin Bayless Conley, predikant van de. Jacobine: Morgen - Praatprogramma, Aflevering 15 Talkshow over de actualiteit en 'de zin' in samenleving en cultuur. Wat zijn de. Studio Snugger: Morgen - Jeugdspelprogramma, Seizoen 9 Aflevering 147 Show. De verwondering: Morgen - Magazine, Aflevering 18 Talkshow met gasten uit verschillende religieuze tradities. Dirk van der Glind. Als. WNL Op Zondag: o.a. Bruno Bruins: Morgen - Praatprogramma, Aflevering 3 Talkshow. Volgens vaste formule wordt politiek, ondernemerschap, media & cultuur. RTL Boulevard: Actualiteitenmagazine, Seizoen 23 Aflevering 264 Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en. Betreden Op Eigen Risico: Show, Seizoen 2 Aflevering 4 Show rond bucketlistwensen van kijkers. De studio wordt op zijn kop gezet. Alles is. Jacobine: Praatprogramma, Aflevering 15 Talkshow over de actualiteit en 'de zin' in samenleving en cultuur. Wat zijn de gevaren. Checkpoint: Jeugdprogramma, Aflevering 17 Show. Vaak zijn het mannen die in films achter de vijandelijke linies worden gedropt.. Aan 't zand: Spektakel, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityshow waarin zes professionele kunstenaars uitgedaagd worden om de mooiste. De Nieuwe Maan: Praatprogramma, Seizoen 6 Aflevering 2 Talkshow met aandacht voor ontwikkelingen rond de multiculturele samenleving.. Kaal of Kammen: Jeugdspelprogramma, Seizoen 5 Aflevering 4 Spelshow waarin vier beste vrienden tegen elkaar strijden. Fantasy. Beste Zangers: Muziekshow, Seizoen 5 Aflevering 4 Muzikale show waarin zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een nieuw jasje.

Show op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 00:12 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 264 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Morgen | 01:25 De nachtzoen

Aflevering 96 - Talkshow waarin een bekende of minder bekende gast Nederland op bed legt. Iduna Paalman. De grom uit de hond halen, een bundel vol bezweringen, schijnbare oplossingen en valse beloftes. Lukt het deze dichter om ons gerustgesteld in slaap te laten vallen? Een nachtzoen van Iduna Paalman.

Morgen | 06:10 Mannen in het wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow waarin presentator Bert van Leeuwen zes mannen meeneemt op een lichamelijk en geestelijk uitdagende reis in de Italiaanse bergen. Vaders. Het precieze begin van een midlifecrisis bij mannen is vaak moeilijk vast te stellen. Soms is er duidelijk een (externe) heftige oorzaak aan te wijzen die, achteraf gezien, het begin van de problemen markeert. Maar vaker ligt de oorzaak veel dichter bij huis; de eigen opvoeding en vooral de band met de vader.

Morgen | 06:45 Andries

Aflevering 12 - Talkshow. Mira de Boer. Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren.

Morgen | 07:00 De S.P.E.L.-show

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Quiz rond de kennis van de Nederlandse taal. Onder leiding van Astrid Joosten nemen Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders.

Morgen | 07:32 Antwoorden Met Bayless Conley

Seizoen 10 - Aflevering 38 - Religieuze show waarin Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, antwoord geeft op belangrijke vragen uit het dagelijks leven

Morgen | 07:55 Jacobine

Aflevering 15 - Talkshow over de actualiteit en 'de zin' in samenleving en cultuur. Wat zijn de gevaren van moderne spiritualiteit?. Steeds meer mensen zoeken hun geluk of levensdoel in yoga of een andere spirituele moderne, oosterse wijsheidsleer. Maar wat als je je overgeeft aan een spiritueel leraar of goeroe die zijn boekje te buiten gaat of als er groepsdwang aan te pas komt? Daarover praat Jacobine Geel met Stine Jensen, Samuel Vermeulen en Hans Knibbe.

Morgen | 08:20 Studio Snugger

Seizoen 9 - Aflevering 147 - Show

Morgen | 08:25 De verwondering

Aflevering 18 - Talkshow met gasten uit verschillende religieuze tradities. Dirk van der Glind. Als docent Levensbeschouwelijke Vorming kwam schrijver Dirk van de Glind de vragen vaak tegen bij jongeren die hoge eisen aan zichzelf stellen en soms neigen naar een burn-out. Zelf kreeg hij als kind uit een zwaar christelijk milieu mee dat 'de mens onbekwaam is tot enig goed'. Als gevoelige jongen had hij het daar moeilijk mee. Hij vond troost in muziek en in de natuur. Voor Dirk van de Glind komt het er in het leven op aan om op te staan uit wat je gevangen en klein houdt. Zijn vader gaf daarin op hoge leeftijd een onverwachts, bijzonder voorbeeld.

Morgen | 09:30 WNL Op Zondag: o.a. Bruno Bruins

Aflevering 3 - Talkshow. Volgens vaste formule wordt politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

Morgen | 12:10 Buitenhof: o.a. Ferdinand Grapperhaus

Aflevering 29 - Politieke talkshow met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies

Morgen | 12:40 De vloer op Jr

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Improvisatieshow. Lingerie challenge Dot Com, I heb geen f*cking babysit nodig, Ik heb je gezien... Met: 'Lingerie Challenge Dot Com' met Julia Zandvliet en Teun Stokkel, 'Ik heb geen f*cking babysit nodig' met Bram Suijker en Nidal van Rijn en 'Ik heb je gezien... in lingerie' met Fabian Jansen en Julia Zandvliet.

Morgen | 17:15 Checkpoint

Aflevering 77 - Show waarin een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert

Morgen | 18:37 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 265 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Morgen | 23:45 De kist

Aflevering 12 - Talkshow over leven en dood. Jan des Bouvrie. Interieurontwerper Jan des Bouvrie (77) is vermaard om zijn witte, strakke interieurs. Nog altijd is hij verknocht aan zijn werk. Dat is ook hoe hij straks herinnerd wil worden: de man die Nederland anders heeft leren wonen. Bang voor de dood is hij niet. Ook niet nadat er enkele jaren geleden prostaatkanker bij hem werd vastgesteld. Een ding weet hij al wel: hij hoeft later niet zo nodig in een witte kist.

Morgen | 23:52 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 265 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Overmorgen | 00:15 Andries

Aflevering 13 - Talkshow. Jan Pool. Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in Nederland.

Overmorgen | 01:00 Je had erbij moeten zijn

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Comedyshow waarin comedytoppers waargebeurde verhalen tot leven brengen. Dennis Weening - Olga Commandeur. Twee waargebeurde verhalen, deze week persoonlijk verteld door Dennis Weening en Olga Commandeur. Dennis, onschuldig als hij is, is op boevenpad als hij iets 'meeneemt' dat niet van hem is. Maar hoe breng je zoiets weer terug? Olga Commandeurs sportiviteit is grenzeloos, dat weten we allemaal. Hoewel één sport zelfs voor haar net te ver gaat.

Overmorgen | 01:20 Buitenhof: o.a. Ferdinand Grapperhaus

Aflevering 29 - Politieke talkshow met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies

Overmorgen | 01:35 WNL Op Zondag: o.a. Bruno Bruins

Aflevering 3 - Talkshow. Volgens vaste formule wordt politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

Overmorgen | 09:00 Olivia

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Britse animatieserie. Olivia heeft talent. De grote talentenjacht op school komt eraan. Olivia wil het publiek verbazen met haar drumtechnieken. Maar vlak voor ze opmoet, ligt haar drumstel in puin! Olivia moet snel schakelen en besluit op prullenbakken en andere spullen de show te stelen!

Overmorgen | 09:13 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 265 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Overmorgen | 10:00 Buitenhof: o.a. Ferdinand Grapperhaus

Aflevering 29 - Politieke talkshow met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies

Overmorgen | 11:55 De kist

Aflevering 12 - Talkshow over leven en dood. Jan des Bouvrie. Interieurontwerper Jan des Bouvrie (77) is vermaard om zijn witte, strakke interieurs. Nog altijd is hij verknocht aan zijn werk. Dat is ook hoe hij straks herinnerd wil worden: de man die Nederland anders heeft leren wonen. Bang voor de dood is hij niet. Ook niet nadat er enkele jaren geleden prostaatkanker bij hem werd vastgesteld. Een ding weet hij al wel: hij hoeft later niet zo nodig in een witte kist.

Overmorgen | 12:30 Iedereen K3

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Show met de meisjes van K3

Overmorgen | 15:15 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 80 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. A member of my secret facebook group got me fired. Kelly vertelt dat ze gestalkt wordt door Dana, die ze alleen via het internet kent. Dana was lid van Kelly's geheime Facebook-groep, die vrouwen met depressies en angsten helpt. Ze beweert dat Dana ervoor heeft gezorgd dat ze is ontslagen. Dana zegt dat Kelly haar uit de groep gooide, nadat ze kritisch was geweest over Kelly's adviezen. Daarna begon Kelly haar online te pesten. De twee vrouwen ontmoeten elkaar voor het eerst bij Dr. Phil.

Overmorgen | 18:34 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 266 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Overmorgen | 19:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 16 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Overmorgen | 19:30 First Dates New Zealand

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles elkaar voor het eerst ontmoeten in een restaurant. Eén date blijft te lang op het toilet, waardoor een meisje besluit bij een ander stel aan te schuiven. Dan blaast een ware Romeo zijn date omver, maar werkt dat wel in zijn voordeel?

Overmorgen | 20:33 Ons Huis Vol Spullen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow waarin gezinnen worden geholpen met het ordenen en opruimen van hun huis. De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die ze tijdens haar werk als stewardess van over de hele wereld heeft verzameld. Er is geen doorkomen meer aan. Rebecca heeft het helemaal gehad met al haar spullen. Haar eengezinswoning is inmiddels te klein voor de twee dames.

Overmorgen | 22:28 Beau

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Talkshow waarin Beau van Erven Dorens de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Overmorgen | 23:10 Jinek

Aflevering 122 - Talkshow, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Overmorgen | 23:55 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 266 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Di 24 september 2019 | 00:25 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 16 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Di 24 september 2019 | 00:35 Jinek

Aflevering 122 - Talkshow, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Di 24 september 2019 | 00:49 Beau

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Talkshow waarin Beau van Erven Dorens de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Di 24 september 2019 | 01:25 NOS Sport: FIFA Best Player Awards

Aflevering 258 - Show, waarop de Best FIFA Football Awards worden uitgereikt. Er zijn drie Nederlandse kanshebbers: Oranje-captain Virgil van Dijk, Oranje-doelvrouw Sari van Veenendaal en bondscoach Sarina Wiegman.

Di 24 september 2019 | 02:10 De nachtzoen

Aflevering 97 - Talkshow waarin een bekende of minder bekende gast Nederland op bed legt. Saskia Stehouwer. Deze dichter maakt haar werk niet voor de eeuwigheid, maar voor de tijdelijkheid. Leer het uit je hoofd, maak het stuk, stop het in de grond. Een nachtzoen van Saskia Stehouwer.

Di 24 september 2019 | 04:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 16 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Di 24 september 2019 | 09:10 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 266 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Di 24 september 2019 | 10:55 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 16 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Di 24 september 2019 | 12:30 Iedereen K3

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Show met de meisjes van K3

Di 24 september 2019 | 13:20 Na Het Nieuws

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Actualiteitenmagazine. Verdieping en duiding bij onderwerpen uit nieuws, met een frisse lichting talkshowgasten.

Di 24 september 2019 | 14:05 Andries

Aflevering 13 - Talkshow. Jan Pool. Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger en coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in Nederland.

Di 24 september 2019 | 14:05 Beau

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Talkshow waarin Beau van Erven Dorens de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Di 24 september 2019 | 15:05 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 81 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. A young woman tormented by memories of abuse. Kelly zegt dat haar 24-jarige dochter, Alicia, allerlei gezondheidskwalen heeft als gevolg PTSS en dat ze constant zorg nodig heeft. Alicia vertelt dat ze een trauma heeft opgelopen, toen ze als kind in het bos door zeven mannen is verkracht en moest toekijken hoe dieren werden gemarteld en verminkt. Ondanks dit schokkende verhaal vindt Kelly's zus, Suzanne, dat de chaos en de stress binnen het gezin het echte probleem vormt.

Di 24 september 2019 | 15:20 Jinek

Aflevering 122 - Talkshow, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Di 24 september 2019 | 16:00 Ons Huis Vol Spullen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow waarin gezinnen worden geholpen met het ordenen en opruimen van hun huis. De 47-jarige Rebecca woont samen met haar dochter, de 9-jarige Jada, in een overvol huis in Den Bosch. Koopjesjagen is haar hobby en dat is terug te zien in haar huis! De kasten puilen uit van de kleding, schoenen, tassen en souvenirs die ze tijdens haar werk als stewardess van over de hele wereld heeft verzameld. Er is geen doorkomen meer aan. Rebecca heeft het helemaal gehad met al haar spullen. Haar eengezinswoning is inmiddels te klein voor de twee dames.

Di 24 september 2019 | 16:05 Jinek

Talkshow, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Di 24 september 2019 | 18:35 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 267 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

 Meer

Show gemist

Eerder Vandaag | 18:44 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 264 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Eerder Vandaag | 18:00 Betreden Op Eigen Risico

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Show rond bucketlistwensen van kijkers. De studio wordt op zijn kop gezet. Alles is mogelijk en de meest gekke wensen komen uit. Om iets van je bucketlist te kunnen afstrepen moet je geluk hebben en risico durven nemen! Nergens ben je veilig.

Eerder Vandaag | 17:45 Jacobine

Aflevering 15 - Talkshow over de actualiteit en 'de zin' in samenleving en cultuur. Wat zijn de gevaren van moderne spiritualiteit?. Steeds meer mensen zoeken hun geluk of levensdoel in yoga of een andere spirituele moderne, oosterse wijsheidsleer. Maar wat als je je overgeeft aan een spiritueel leraar of goeroe die zijn boekje te buiten gaat of als er groepsdwang aan te pas komt? Daarover praat Jacobine Geel met Stine Jensen, Samuel Vermeulen en Hans Knibbe.

Eerder Vandaag | 17:35 Checkpoint

Aflevering 17 - Show. Vaak zijn het mannen die in films achter de vijandelijke linies worden gedropt. Maar is dat wel verstandig? Kunnen meiden dat niet veel beter? Rachel en het testteam zoeken het uit.

Eerder Vandaag | 13:45 Aan 't zand

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow waarin zes professionele kunstenaars uitgedaagd worden om de mooiste zandsculpturen te maken. Het thema is architectuur. Tijdens de eerste opdracht moeten de zandkunstenaars een zogenaamde cut through maken, een doorkijkje in de sculptuur. Hoe maak je een doorgang in het zand zonder dat je sculptuur instort? Tijdens de tweede opdracht carven de kunstenaars wereldberoemde gebouwen. Blijft de Toren van Pisa, gemaakt van zand, ook echt staan? En is het mogelijk om alle details van de Big Ben te verwerken in een zandsculptuur?

Eerder Vandaag | 12:20 De Nieuwe Maan

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Talkshow met aandacht voor ontwikkelingen rond de multiculturele samenleving. Mocromaffia of Marokkanenprobleem? Naar aanleiding van de moord op Derk Wiersum, advocaat van kroongetuige Nabil B., een gesprek met ex-politica en schrijver Samira Bouchibti en criminoloog Frank van Gemert. Drill music. Een bizarre trend: jongeren die elkaar uitdagen met raps en vervolgens elkaar daadwerkelijk neersteken. Rapper Jay-Ronne Grootfaam is de vierde jongere uit Amsterdam-Zuidoost die in september 2019 door geweld om het leven kwam. Aan tafel: Beryl Elena, vriendin van Jay-Ronnes moeder en docent en politicus Gideon Everduim.

Eerder Vandaag | 10:10 Kaal of Kammen

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Spelshow waarin vier beste vrienden tegen elkaar strijden. Fantasy

Eerder Vandaag | 08:00 Beste Zangers

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Muzikale show waarin zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een nieuw jasje steken. Floor Jansen. Deze week is Floor Jansen, de leadzangers van de Finse symfonische metalband Nightwish, de hoofdgast in 'Beste Zangers'. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van 'Strong' (After Forever)' en Samantha zingt het nummer 'Our Decades in the Sun' in het Nederlands ('Jij zit voor altijd in mij').