Je vindt hier de programma's van Seriemoordenaar op tv We hebben de volgende programma's voor Seriemoordenaar Scream Queens: 26/01 - Seizoen 1 Seven Minutes in Hell Chanel besluit zichzelf te beschermen tegen de seriemoordenaar op de campus,. May God Save Us: 27/01 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de. Scream Queens: 27/01 - Seizoen 1 Seven Minutes in Hell Chanel besluit zichzelf te beschermen tegen de seriemoordenaar op de campus,. Anger Management: 27/01 - Seizoen 2 Charlie Dates a Serial Killer's Sister Charlie datet een vrouw zonder dat hij weet dat haar broer een. May God Save Us: 01/02 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de. Hangman: 03/02 - Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje.

Seriemoordenaar op tv (overige uitzendingen)

Zo 26 januari 2020 | 18:20 Scream Queens

Seizoen 1 - Seven Minutes in Hell Chanel besluit zichzelf te beschermen tegen de seriemoordenaar op de campus, maar dat geeft Zayday onverwacht een zeer machtige positie. Om meer naar elkaar toe te groeien, houden de meisjes van Kappa Kappa Tau een slaapfeestje. De nacht draait echter anders uit dan gepland, wanneer ze plots een schokkende ontdekking doen.

Ma 27 januari 2020 | 11:35 May God Save Us

27/01 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de ...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Ma 27 januari 2020 | 12:05 Scream Queens

Seizoen 1 - Seven Minutes in Hell Chanel besluit zichzelf te beschermen tegen de seriemoordenaar op de campus, maar dat geeft Zayday onverwacht een zeer machtige positie. Om meer naar elkaar toe te groeien, houden de meisjes van Kappa Kappa Tau een slaapfeestje. De nacht draait echter anders uit dan gepland, wanneer ze plots een schokkende ontdekking doen.

Ma 27 januari 2020 | 19:40 Anger Management

Seizoen 2 - Charlie Dates a Serial Killer's Sister Charlie datet een vrouw zonder dat hij weet dat haar broer een seriemoordenaar is.

Za 1 februari 2020 | 06:30 May God Save Us

01/02 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de ...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Ma 3 februari 2020 | 14:40 Hangman

03/02 - Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje ...

Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje ‘galgje’. Crimineel journalist Christi Davies (Brittany Snow) rapporteert over misdaad in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun onderzoek. Het trio heeft een race tegen de klok om de moorden te voorkomen. Elke 24 uur wordt er een slachtoffer opgehangen met een letter op de borst of rug gesneden. Zo wordt het spel gespeeld.

Seriemoordenaar gemist

Za 23 november 2019 | 20:26 Nieuw: Wisting

23/11/19 - Misdaadserie, Vanavond start de nieuwe Noorse misdaadserie Wisting. De tien afleveringen zijn elke zaterdag rond 20:25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Hoofdrechercheur Wisting gaat over...

Vanavond start de nieuwe Noorse misdaadserie Wisting. De tien afleveringen zijn elke zaterdag rond 20:25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Hoofdrechercheur Wisting gaat over hoofdrechercheur William Wisting, die te maken heeft met de twee lastigste moordzaken uit zijn loopbaan. Seriemoordenaar Terwijl hij met hulp van de FBI onderzoek doet naar een seriemoordenaar, komt zijn dochter in gevaarlijk vaarwater wanneer ze voor haar werk als journalist met dezelfde zaken als haar vader in aanraking komt. Kwaad daglicht Wanneer Wisting vervolgens zelf in een kwaad daglicht wordt gesteld, kan dat het einde van zijn loopbaan betekenen.

Za 23 november 2019 | 01:50 EenVandaag: o.a. Dutroux heeft levenslang, maar komt hij toch vrij?

23/11/19 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Dutroux heeft levenslang, maar komt hij toch vrij? 'Iemand tot zijn dood gevangenhouden is onmenselijk' Het psychiatrisch onderzoek naar Marc Dutroux gaat...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Dutroux heeft levenslang, maar komt hij toch vrij? 'Iemand tot zijn dood gevangenhouden is onmenselijk' Het psychiatrisch onderzoek naar Marc Dutroux gaat van start. Als uit het verslag blijkt dat de Belgische kindermoordenaar geen psychopaat is, kan hij vervroegde vrijlating aanvragen. Dutrouxs biograaf pleit vóór die vrijlating. "Je kunt iemand niet voor altijd opsluiten", zegt journalist Douglas de Coninck van het Belgische dagblad De Morgen. Hij volgt Dutroux al sinds 1996 en schreef drie boeken over de seriemoordenaar. "Je mag niemand tot zijn dood gevangenhouden. Dat is onmenselijk."

Za 31 augustus 2019 | 20:20 Nieuw: Killer by the Lake

31/08/19 - Misdaadserie, Vanaf vanavond is de achtdelige Franse misdaadserie vier zaterdagen met dubbele afleveringen om 20:20 uur te zien op NPO 3. Seriemoordenaar In deze serie krijgen rechercheurs Lise en Clovis drie jaar...

Vanaf vanavond is de achtdelige Franse misdaadserie vier zaterdagen met dubbele afleveringen om 20:20 uur te zien op NPO 3. Seriemoordenaar In deze serie krijgen rechercheurs Lise en Clovis drie jaar na het oplossen van een vorige moordzaak opnieuw te maken met een ongrijpbare seriemoordenaar. Annecy De rechercheurs zijn verhuisd naar Annecy. Lise is nog altijd in therapie om haar aandeel in de dood van een seriemoordenaar te verwerken, maar ook Clovis wordt geplaagd door schimmen uit het verleden. Vermoeden Dan krijgen beiden te maken met de vondst van een vermoorde, mishandelde vrouw. Al snel rijst het vermoeden dat hier één en dezelfde dader aan het werk is geweest, en dat wakkert de vrees aan dat hij nog eens zal toeslaan.

Eergisteren 17:35 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Recoil. Ziva zet haar leven op het spel tijdens een undercoveropdracht. Wanneer de seriemoordenaar die ze schaduwt in de gaten krijgt dat hij wordt gevolgd, keert hij zich tegen haar.

Vr 17 januari 2020 | 04:50 The Eyes of Laura Mars

17/01 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Do 16 januari 2020 | 22:00 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Compulsion. Als een seriemoordenaar terug toeslaat, gebruikt het CSI-team een nieuwe technologie met bewijsmateriaal van een vorige moord. Ze slagen erin om een vingerafdruk te identificeren. Intussen bekent een jongen de moord op zijn broer, maar het bewijsmateriaal wijst iets anders uit.

Do 16 januari 2020 | 00:55 Smeris

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Nederlandse misdaadserie. The truth is like poetry. Theo en Willem moeten politicus en dierenvriend Ben Dolmans zien te redden uit handen van de seriemoordenaar. De politicus die altijd oproept tot referenda krijgt een wel heel zuur koekje van eigen deeg. Ondertussen doet Blok werkelijk alles om Theo en Willem van de zaak te krijgen.

Wo 15 januari 2020 | 15:15 Beauty and the Beast

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Love is a Battlefield. Vincent gaat undercover en moet samenwerken met een seriemoordenaar.

Di 14 januari 2020 | 16:55 Beauty and the Beast

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Love is a Battlefield. Vincent gaat undercover en moet samenwerken met een seriemoordenaar.

Di 14 januari 2020 | 00:25 Smeris

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Nederlandse misdaadserie. Wie een kuil graaft.... De seriemoordenaar probeert Willem verder in het nauw te drijven door achter een jeugdvriend van hem aan te gaan. Door hun pijnlijke verleden komt Willem echter voor een groot dilemma te staan als de seriemoordenaar zijn vriend verder in het vizier krijgt.

Za 11 januari 2020 | 03:45 The Eyes of Laura Mars

11/01 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Za 11 januari 2020 | 00:30 Smeris

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Nederlandse misdaadserie. Waar rook is.... Harold ontdekt een oude zaak die Theo en Willem verder helpt bij hun zoektocht naar de seriemoordenaar. Als reactie daarop maakt de seriemoordenaar het wel erg persoonlijk voor Willem. Blok voert de druk op het team verder op en doet werkelijk alles om Theo van de zaak te krijgen.

Do 9 januari 2020 | 09:40 The Eyes of Laura Mars

09/01 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Do 9 januari 2020 | 00:50 Smeris

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Nederlandse misdaadserie. #derechterrules. Tot frustratie van Willem en Theo lukt het maar niet de identiteit van de seriemoordenaar te achterhalen. Die geeft ze de opdracht om een steenrijke farmaceut binnen 48 uur te ontmaskeren als kindermoordenaar. Maartje en Laura proberen via hun mannen een scoop te krijgen, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht.

Do 9 januari 2020 | 00:00 Murder By Numbers

Seizoen 2 - Aflevering 1 - You Could Be Next: Nadat de vrouw van een sheriff van een kleine gemeenschap op gruwelijke wijze wordt vermoord, doen allerlei theorieën de ronde. Waart er een seriemoordenaar in de omgeving rond?

Ma 6 januari 2020 | 22:00 Murder By Numbers

Seizoen 2 - Aflevering 1 - You Could Be Next: Nadat de vrouw van een sheriff van een kleine gemeenschap op gruwelijke wijze wordt vermoord, doen allerlei theorieën de ronde. Waart er een seriemoordenaar in de omgeving rond?

Ma 6 januari 2020 | 16:05 Beauty and the Beast

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Love is a Battlefield. Vincent gaat undercover en moet samenwerken met een seriemoordenaar.

Zo 5 januari 2020 | 20:00 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Aflevering 18 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. The End Game. De aantrekkelijke dertigers Emilia en Margot Vance worden vermoord aangetroffen. Het team vermoedt dat de Gig Harbor seriemoordenaar opnieuw toegeslagen heeft.

Zo 5 januari 2020 | 00:55 Criminal Minds

Seizoen 14 - Aflevering 13 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Chameleon. Rossi plaatst vraagtekens bij zijn acties in de nasleep van een bijna fatale strijd met een seriemoordenaar die de BAU te slim af is geweest.

Za 4 januari 2020 | 00:10 Law & Order: Special Victims Unit

Seizoen 17 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Devil's Dissections. Het team wordt opgeroepen om naar een bekende plaats delict te gaan: het strand waar seriemoordenaar Gregory Yates zijn slachtoffers begraven heeft.

Vr 3 januari 2020 | 22:05 The Name of the Rose

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Italiaans-Duitse mysterieuze misdaadserie. De delegatie van de paus is onderweg naar de abdij. Ondertussen onderzoeken William en Adso de mysterieuze doden. Hun conclusie is dat dit het werk is van een seriemoordenaar. Ze vinden een spoor dat hen naar de beruchte bibliotheek van de abdij leidt en werken een plan uit om door te dringen in het labyrint.

Vr 3 januari 2020 | 21:25 Criminal Minds

Seizoen 14 - Aflevering 13 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Chameleon. Rossi plaatst vraagtekens bij zijn acties in de nasleep van een bijna fatale strijd met een seriemoordenaar die de BAU te slim af is geweest.

Vr 3 januari 2020 | 17:50 Beauty and the Beast

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Love is a Battlefield. Vincent gaat undercover en moet samenwerken met een seriemoordenaar.

Do 2 januari 2020 | 20:05 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. What's Eating Gilbert Grissom?. Wanneer een beruchte seriemoordenaar opnieuw opduikt, start het hele team een race tegen de klok om hem te klissen. Grissom kan niet verkroppen dat de moordenaar misschien slimmer is dan hijzelf.

Do 2 januari 2020 | 01:50 Law & Order: Special Victims Unit

Seizoen 17 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Devil's Dissections. Het team wordt opgeroepen om naar een bekende plaats delict te gaan: het strand waar seriemoordenaar Gregory Yates zijn slachtoffers begraven heeft.

Do 2 januari 2020 | 01:05 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. What's Eating Gilbert Grissom?. Wanneer een beruchte seriemoordenaar opnieuw opduikt, start het hele team een race tegen de klok om hem te klissen. Grissom kan niet verkroppen dat de moordenaar misschien slimmer is dan hijzelf.

Do 2 januari 2020 | 01:00 Dead of Night

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Kill Me Twice: Een seriemoordenaar belaagt willekeurige vrouwen, maar een slachtoffer overleeft zijn aanval. De dader dringt later opnieuw bij de vrouw binnen, wat tot zijn ondergang leidt.

Wo 1 januari 2020 | 20:29 Agatha Christie's Poirot

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie. The ABC murders. Arthur Hastings keert terug uit de jungle en vindt een logeeradres bij zijn goede vriend, de privédetective Hercule Poirot. Die wordt uitgedaagd door een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers uitzoekt op alfabetische volgorde. Samen met hoofdinspecteur Japp gaan ze achter de dader aan. Ze doen er alles aan om hem te pakken te krijgen, voordat hij een nieuw slachtoffer maakt.

Di 31 december 2019 | 20:00 The Face Of Evil

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Grim Sleeper: Eind jaren 80 waart in de straten van Los Angeles een ongrijpbare seriemoordenaar rond. Twintig jaar later maakt nieuwe technologie een eind aan de terreur van de Grim Sleeper.

Ma 30 december 2019 | 22:00 Serial Killer: The Devil Unchained

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Killer Revealed: Journaliste Maria Awes onderzoekt samen met FBI-profiler John Douglas en true-crime-auteur Gary Garrett hoeveel moorden seriemoordenaar Todd Kohlhepp op zijn geweten heeft.

Ma 30 december 2019 | 03:25 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Two Bodies in The Lab. Booth brengt het skelet van de aangespoelde maffiabaas Cougini naar Brennans lab voor verder onderzoek, om de precieze doodsoorzaak van de gangster te achterhalen. Maar wanneer Booth plots weggeroepen wordt in verband met een ander dossier, dat mogelijk verband houdt met het werk van seriemoordenaar Hollings, een man die Booth al jaren probeert te klissen, geeft hij het Cougini-dossier in handen van zijn FBI-collega Kenton.

Ma 30 december 2019 | 00:00 Dead of Night

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Kill Me Twice: Een seriemoordenaar belaagt willekeurige vrouwen, maar een slachtoffer overleeft zijn aanval. De dader dringt later opnieuw bij de vrouw binnen, wat tot zijn ondergang leidt.

Zo 29 december 2019 | 20:00 Britain’s Forgotten Serial Killer: Trevor Hardy

Onderzoek de beweegredenen van de minder bekende seriemoordenaar Trevor Hardy, ofwel het Beest van Manchester. Hij pleegde drie moorden in de jaren 1970, maar zijn misdaden werden overschaduwd door de jacht op de Yorkshire Ripper.

Zo 29 december 2019 | 17:40 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Recoil. Ziva zet haar leven op het spel tijdens een undercoveropdracht. Wanneer de seriemoordenaar die ze schaduwt in de gaten krijgt dat hij wordt gevolgd, keert hij zich tegen haar.

Za 28 december 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Smoked. Wanneer een verbrand en gemummificeerd lichaam van een vermiste man wordt aangetroffen op een marinebasis, moet het NCIS-team samenwerken met de FBI. Het slachtoffer blijkt een seriemoordenaar te zijn. Beide teams bezoeken zijn familie en doen een schokkende ontdekking. McGee krijgt het hard te verduren door het boek dat hij over het NCIS-team heeft geschreven.

Za 28 december 2019 | 03:10 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Two Bodies in The Lab. Booth brengt het skelet van de aangespoelde maffiabaas Cougini naar Brennans lab voor verder onderzoek, om de precieze doodsoorzaak van de gangster te achterhalen. Maar wanneer Booth plots weggeroepen wordt in verband met een ander dossier, dat mogelijk verband houdt met het werk van seriemoordenaar Hollings, een man die Booth al jaren probeert te klissen, geeft hij het Cougini-dossier in handen van zijn FBI-collega Kenton.

Vr 27 december 2019 | 22:10 Criminal Minds

Seizoen 12 - Aflevering 4 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Keeper. Het BAU zoekt naar een seriemoordenaar die actief is langs de Appalachian Trail wandelroute in landelijk Virginia.

Vr 27 december 2019 | 22:05 CSI

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. What's Eating Gilbert Grissom?. Wanneer een beruchte seriemoordenaar opnieuw opduikt, start het hele team een race tegen de klok om hem te klissen. Grissom kan niet verkroppen dat de moordenaar misschien slimmer is dan hijzelf.

Vr 27 december 2019 | 18:00 Welcome To Killer Town

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder In Macks Creek: Als de 42-jarige Trudy Darby wordt vermoord en er nog twee vrouwen worden vermist, denkt de politie aan een seriemoordenaar. Een telefoontje brengt de ware toedracht aan het licht.

Vr 27 december 2019 | 04:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Two Bodies in The Lab. Booth brengt het skelet van de aangespoelde maffiabaas Cougini naar Brennans lab voor verder onderzoek, om de precieze doodsoorzaak van de gangster te achterhalen. Maar wanneer Booth plots weggeroepen wordt in verband met een ander dossier, dat mogelijk verband houdt met het werk van seriemoordenaar Hollings, een man die Booth al jaren probeert te klissen, geeft hij het Cougini-dossier in handen van zijn FBI-collega Kenton.

Wo 25 december 2019 | 00:15 Ghost Adventures Specials

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Execution Rocks Lighthouse: Execution Rocks Lighthouse ligt op een verlaten klip in de Long Island Sound. Zijn geschiedenis omvat spookverschijningen, marteling, gezonken schepen en misschien wel de meest kwaadaardige seriemoordenaar aller tijden -- Carl Panzram.

Di 24 december 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Aliens in A Space Ship. e lichamen van tweelingbroers Matthew en Ryan Kent worden - vijf jaar na hun ontvoering - ontdekt. De twee tienerjongens werden destijds het slachtoffer van een beruchte seriemoordenaar, beter bekend als 'The Grave Digger'. Zijn handelswijze is eenvoudig : hij kidnapt en begraaft zijn slachtoffers en vervolgens vraagt hun familie en vrienden eenmalig om losgeld. Als de gevraagde geldsom niet meteen wordt opgehoest, laat hij hen - letterlijk en figuurlijk - stikken. Bones en haar collega's zijn vastberaden de seriemoordenaar te klissen. Maar net wanneer haar onderzoek de juiste richting uitgaat, wordt ze zelf door hem ontvoerd. Samen met Hodgins wordt ze in haar wagen meters diep onder de begane grond begraven...

Ma 23 december 2019 | 23:55 May God Save Us

23/12/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Ma 23 december 2019 | 07:50 Serial Killer: The Devil Unchained

Seizoen 1 - Aflevering 1 - A Killer Revealed: Journaliste Maria Awes onderzoekt samen met FBI-profiler John Douglas en true-crime-auteur Gary Garrett hoeveel moorden seriemoordenaar Todd Kohlhepp op zijn geweten heeft.

Zo 22 december 2019 | 22:55 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in the Cell. Een hevige brand in een gevangeniscel kost het leven aan één gedetineerde. Brennan en Booth worden ter plaatse gestuurd om de zaak te onderzoeken. De beruchte seriemoordenaar Howard Epps zou omgekomen zijn bij de brand, maar Brennan ontdekt al snel dat dit niet het geval is: de stoffelijke resten van het slachtoffer zijn van een brandweerman. Dan wordt Epps' ex-vrouw onthoofd teruggevonden.

Zo 22 december 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Aliens in A Space Ship. e lichamen van tweelingbroers Matthew en Ryan Kent worden - vijf jaar na hun ontvoering - ontdekt. De twee tienerjongens werden destijds het slachtoffer van een beruchte seriemoordenaar, beter bekend als 'The Grave Digger'. Zijn handelswijze is eenvoudig : hij kidnapt en begraaft zijn slachtoffers en vervolgens vraagt hun familie en vrienden eenmalig om losgeld. Als de gevraagde geldsom niet meteen wordt opgehoest, laat hij hen - letterlijk en figuurlijk - stikken. Bones en haar collega's zijn vastberaden de seriemoordenaar te klissen. Maar net wanneer haar onderzoek de juiste richting uitgaat, wordt ze zelf door hem ontvoerd. Samen met Hodgins wordt ze in haar wagen meters diep onder de begane grond begraven...

Zo 22 december 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Recoil. Ziva zet haar leven op het spel tijdens een undercoveropdracht. Wanneer de seriemoordenaar die ze schaduwt in de gaten krijgt dat hij wordt gevolgd, keert hij zich tegen haar.

Zo 22 december 2019 | 14:00 NCIS: Los Angeles

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Tuhon. De ambassadeur van Equatoriaal-Guinea en twee van zijn lijfwachten worden in koelen bloede vermoord door Michael Santos, een gangster die nauwe banden zou hebben met de beruchte seriemoordenaar Tuhon. Sam en Callen maakten tijdens hun allereerste zaak bij het NCIS-team tevergeefs jacht op Tuhon. Ze besluiten in Mexico op zoek te gaan naar hem en hem voorgoed achter de tralies te plaatsen.

Zo 22 december 2019 | 01:00 The Face Of Evil

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Grim Sleeper: Eind jaren 80 waart in de straten van Los Angeles een ongrijpbare seriemoordenaar rond. Twintig jaar later maakt nieuwe technologie een eind aan de terreur van de Grim Sleeper.

Za 21 december 2019 | 22:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Aliens in A Space Ship. e lichamen van tweelingbroers Matthew en Ryan Kent worden - vijf jaar na hun ontvoering - ontdekt. De twee tienerjongens werden destijds het slachtoffer van een beruchte seriemoordenaar, beter bekend als 'The Grave Digger'. Zijn handelswijze is eenvoudig : hij kidnapt en begraaft zijn slachtoffers en vervolgens vraagt hun familie en vrienden eenmalig om losgeld. Als de gevraagde geldsom niet meteen wordt opgehoest, laat hij hen - letterlijk en figuurlijk - stikken. Bones en haar collega's zijn vastberaden de seriemoordenaar te klissen. Maar net wanneer haar onderzoek de juiste richting uitgaat, wordt ze zelf door hem ontvoerd. Samen met Hodgins wordt ze in haar wagen meters diep onder de begane grond begraven...

Do 19 december 2019 | 17:20 May God Save Us

19/12/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Di 17 december 2019 | 22:45 May God Save Us

17/12/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Za 7 december 2019 | 22:52 CSI: New York

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Manhattan Manhunt. Horatio wil zijn belofte aan een kleine jongen in Miami absoluut houden en besluit daarom Henry Darius te volgen naar New York. Maar op het moment dat hij en Mac hem eindelijk kunnen traceren, is de vogel alweer gaan vliegen. Zes levenloze lichamen zijn het enige wat hij heeft achtergelaten. Kunnen de beide CSI-teams de handen in elkaar slaan en de seriemoordenaar klissen voor er nog meer doden vallen?

Vr 6 december 2019 | 23:05 Criminal Minds

Seizoen 12 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. The Crimson King. Agent Luke Alvez voegt zich bij het BAU-team. Het team probeert een seriemoordenaar te pakken die samen met dertien andere veroordeelden uit de gevangenis is ontsnapt.

Wo 4 december 2019 | 21:35 Chicago P.D

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. The Forgotten. Een van de rechercheurs wordt ontvoerd door een bekende seriemoordenaar. Price probeert Voight te overtuigen om in de politiek te gaan.

Ma 2 december 2019 | 00:10 Criminal Minds

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Devil's Backbone. Twee gevangenisbewakers onderscheppen een pakje dat leidt naar de onopgeloste verdwijning van twee jongens jaren geleden. Het BAU-team start een kat-en-muisspel met een veroordeelde seriemoordenaar van wie ze denken dat hij meer weet over de zaak.

Zo 1 december 2019 | 22:45 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Aflevering 6 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. The Twin Paradox. Na de vondst van een levenloos lichaam blijkt uit autopsie dat het slachtoffer door geweld om het leven is gebracht. De hulp van het CSI-team wordt ingeroepen. Tot hun grote frustratie constateren ze dat dit zeer waarschijnlijk het werk is van de Gig Harbor seriemoordenaar.

Za 30 november 2019 | 20:25 Wisting

Aflevering 2 - Noorse misdaadserie. Wisting en de FBI ontdekken dat de Amerikaanse seriemoordenaar Godwin mogelijk iets maken heeft met de verdwijning van minstens twaalf personen in Noorwegen. Ondertussen probeert Wistings dochter Line meer te weten te komen over de dood van Viggo Hansen en lijkt ze iets op het spoor te zijn. Een voor moord veroordeelde verdachte die na zeventien jaar op vrije voeten komt, wil Wisting spreken.

Vr 29 november 2019 | 22:25 Criminal Minds

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Devil's Backbone. Twee gevangenisbewakers onderscheppen een pakje dat leidt naar de onopgeloste verdwijning van twee jongens jaren geleden. Het BAU-team start een kat-en-muisspel met een veroordeelde seriemoordenaar van wie ze denken dat hij meer weet over de zaak.

Vr 29 november 2019 | 04:45 The Eyes of Laura Mars

29/11/19 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Do 28 november 2019 | 16:55 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Once Upon a Crime. Castle en Beckett onderzoeken een dubbele moord waarbij twee vrouwen, verkleed als sprookjesfiguren, om het leven werden gebracht. Ze vermoeden dat er een seriemoordenaar aan het werk is en proberen te voorkomen dat die opnieuw toeslaat.

Wo 27 november 2019 | 22:20 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Rite of Passage. Het team trekt naar Texas waar een seriemoordenaar het op illegale immigranten heeft gemunt.

Wo 27 november 2019 | 17:50 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Once Upon a Crime. Castle en Beckett onderzoeken een dubbele moord waarbij twee vrouwen, verkleed als sprookjesfiguren, om het leven werden gebracht. Ze vermoeden dat er een seriemoordenaar aan het werk is en proberen te voorkomen dat die opnieuw toeslaat.

Di 26 november 2019 | 22:05 May God Save Us

26/11/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Di 26 november 2019 | 02:00 Welcome To Killer Town

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder In Macks Creek: Als de 42-jarige Trudy Darby wordt vermoord en er nog twee vrouwen worden vermist, denkt de politie aan een seriemoordenaar. Een telefoontje brengt de ware toedracht aan het licht.

Di 26 november 2019 | 00:25 Ghost Adventures Specials

Seizoen 12 - Aflevering 6 - De Soto and Concordia Cemetery: Zak en de crew gaan naar El Paso, Texas, om twee locaties te onderzoeken. In de kelder van het De Soto Hotel leren ze over duivelse aanbidding, en ze onderzoeken de connectie tussen seriemoordenaar Richard Ramirez en Concordia Cemetery.

Ma 25 november 2019 | 14:15 American Monster

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Family Snapshot: De familie Yates is net naar Spokane verhuisd, als de stad in de ban raakt van een seriemoordenaar. Familiefilmpjes geven een huiveringwekkend beeld van deze beruchte moordenaar.

Ma 25 november 2019 | 10:35 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 49 - Wrong Side of the Tracks: De levenslustige directrice van een vrachtwagenbedrijf verdwijnt spoorloos uit haar woning. Later wordt haar handtas bij de verblijfplaats van een seriemoordenaar gevonden.

Ma 25 november 2019 | 02:30 May God Save Us

25/11/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Ma 25 november 2019 | 01:05 Criminal Minds

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Inner Beauty. Het BAU-team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers verminkt. Rossi loopt zijn ex-vrouw tegen het lijf en komt te weten dat hij een dochter heeft.

Zo 24 november 2019 | 22:50 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. The CSI effect. Finlay krijgt tot haar grote schrik te maken met een bom die in haar auto is geïnstalleerd. Terwijl zij zonder kleerscheuren uit die benarde situatie probeert te komen, wordt Russell geconfronteerd met een zaak uit het verleden. Hij wordt gebeld door iemand die claimt een beruchte seriemoordenaar te zijn.

Zo 24 november 2019 | 11:30 Grave Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Signs On Their Bodies: In 1987 worden er in de Amerikaanse staat Delaware verminkte lichamen van vrouwen aangetroffen. Er is een seriemoordenaar actief en de jacht op de dader leidt over een duister pad.

Za 23 november 2019 | 03:30 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 49 - Wrong Side of the Tracks: De levenslustige directrice van een vrachtwagenbedrijf verdwijnt spoorloos uit haar woning. Later wordt haar handtas bij de verblijfplaats van een seriemoordenaar gevonden.

Vr 22 november 2019 | 23:10 Criminal Minds

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Inner Beauty. Het BAU-team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers verminkt. Rossi loopt zijn ex-vrouw tegen het lijf en komt te weten dat hij een dochter heeft.

Vr 22 november 2019 | 18:00 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 49 - Wrong Side of the Tracks: De levenslustige directrice van een vrachtwagenbedrijf verdwijnt spoorloos uit haar woning. Later wordt haar handtas bij de verblijfplaats van een seriemoordenaar gevonden.

Wo 20 november 2019 | 23:05 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. The Fight. Het team begeeft zich naar San Francisco om er een seriemoordenaar op te sporen die het gemunt heeft op daklozen. Hij gaat daarbij gewelddadig te werk en martelt zijn slachtoffers voor hij ze ombrengt.

Wo 20 november 2019 | 22:20 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Solitary Man. Het BAU-team wordt door de politie van New Mexico ingeschakeld om een seriemoordenaar op te pakken die het heeft gemunt op vrouwen en de lichamen van zijn slachtoffers achterlaat langs de autosnelweg. Het team komt een vrachtwagenchauffeur op het spoor die een nieuwe moeder zoekt voor zijn dochtertje.

Wo 20 november 2019 | 12:20 The Eyes of Laura Mars

20/11/19 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Di 19 november 2019 | 17:00 Grave Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Signs On Their Bodies: In 1987 worden er in de Amerikaanse staat Delaware verminkte lichamen van vrouwen aangetroffen. Er is een seriemoordenaar actief en de jacht op de dader leidt over een duister pad.

Ma 18 november 2019 | 10:35 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 47 - Spring Break Nightmare: Colleen Orsborn spijbelt en gaat naar het strand, waarna ze spoorloos verdwijnt. Als er een seriemoordenaar wordt gesignaleerd, neemt het onderzoek een duistere wending.

Zo 17 november 2019 | 20:57 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Killer moves. De moord op een Elvis-imitator en de dood van een vogel blijken met elkaar verbonden te zijn. Greg ontdekt tijdens zijn onderzoek dat de slachtoffers en de plekken waarop ze werden aangetroffen, verwijzen naar de posities en stukken van een schaakspel. Het CSI-team roept de hulp in van een schaakleraar om de seriemoordenaar met schaakobsessie op te sporen.

Zo 17 november 2019 | 20:00 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Two Bodies in The Lab. Booth brengt het skelet van de aangespoelde maffiabaas Cougini naar Brennans lab voor verder onderzoek, om de precieze doodsoorzaak van de gangster te achterhalen. Maar wanneer Booth plots weggeroepen wordt in verband met een ander dossier, dat mogelijk verband houdt met het werk van seriemoordenaar Hollings, een man die Booth al jaren probeert te klissen, geeft hij het Cougini-dossier in handen van zijn FBI-collega Kenton.

Za 16 november 2019 | 11:30 Beauty Queen Murders

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Stalking Beauty: Wanneer schoonheidskoningin Elizabeth Kenyon verdwijnt, vreest de politie dat ze door een seriemoordenaar is gegrepen. Zullen ze erin slagen de dader op tijd te vinden?

Za 16 november 2019 | 03:30 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 47 - Spring Break Nightmare: Colleen Orsborn spijbelt en gaat naar het strand, waarna ze spoorloos verdwijnt. Als er een seriemoordenaar wordt gesignaleerd, neemt het onderzoek een duistere wending.

Vr 15 november 2019 | 20:40 London Kills

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse politieserie. Stagiaire Billie vecht voor haar leven nadat ze neergestoken werd. Amber, die haar bijna vermoordde, ontmoet de dochter van de inspecteur. Heeft seriemoordenaar Amber haar volgende slachtoffer uitgekozen? Wanneer bouwvakkers het stoffelijk overschot van een student vinden, worden zijn kamergenoten als hoofdverdachten voor de moord aangewezen. DC Rob Brady bekent dat hij loog over het alibi van Bradford, wat betekent dat die wel degelijk zijn vrouw vermoord kan hebben.

Vr 15 november 2019 | 18:00 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 47 - Spring Break Nightmare: Colleen Orsborn spijbelt en gaat naar het strand, waarna ze spoorloos verdwijnt. Als er een seriemoordenaar wordt gesignaleerd, neemt het onderzoek een duistere wending.

Do 14 november 2019 | 00:00 May God Save Us

14/11/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Wo 13 november 2019 | 22:20 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Public Enemy. Het BAU-team trekt naar Rhode Island waar ze de jacht openen op een seriemoordenaar die, om angst te zaaien onder de bevolking, zijn slachtoffers doodt op drukbezochte plaatsen. Zijn laatste slachtoffer is een oorlogsveteraan die hij vermoordde tijdens een kerkelijke dienst.

Di 12 november 2019 | 01:40 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen met verschillende schotwonden. Intelligence ontdekt gelijkenissen met andere moorden en vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in Chicago. Het team bezoekt de ouders van de slachtoffers om mogelijke antwoorden te vinden. Ondertussen besluit Lindsay om haar biologische vader voor de eerste keer te ontmoeten. Voight verwelkomt agent Kenny Rixton in het team, wanneer Ruzek undercover gaat voor een opdracht.

Ma 11 november 2019 | 16:55 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Kick the Ballistics. Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Ze ontdekken dat de vrouw werd omgebracht met Ryans oude dienstwapen, dat eerder werd gestolen door seriemoordenaar 3XK.

Ma 11 november 2019 | 16:05 Beauty Queen Murders

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Stalking Beauty: Wanneer schoonheidskoningin Elizabeth Kenyon verdwijnt, vreest de politie dat ze door een seriemoordenaar is gegrepen. Zullen ze erin slagen de dader op tijd te vinden?

Ma 11 november 2019 | 04:45 The Eyes of Laura Mars

11/11/19 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Ma 11 november 2019 | 03:30 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen met verschillende schotwonden. Intelligence ontdekt gelijkenissen met andere moorden en vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in Chicago. Het team bezoekt de ouders van de slachtoffers om mogelijke antwoorden te vinden. Ondertussen besluit Lindsay om haar biologische vader voor de eerste keer te ontmoeten. Voight verwelkomt agent Kenny Rixton in het team, wanneer Ruzek undercover gaat voor een opdracht.

Zo 10 november 2019 | 09:40 The Eyes of Laura Mars

10/11/19 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Za 9 november 2019 | 21:00 May God Save Us

09/11/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Vr 8 november 2019 | 17:50 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Kick the Ballistics. Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Ze ontdekken dat de vrouw werd omgebracht met Ryans oude dienstwapen, dat eerder werd gestolen door seriemoordenaar 3XK.

Do 7 november 2019 | 15:11 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 113 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. The one who survived. Over een periode van tien jaar heeft Andrew Urdiales minstens acht vrouwen bruut vermoord. Jenniffer Asbenson werd 26 jaar geleden door hem ontvoerd, maar ze wist te ontsnappen. Ze is de auteur van het boek 'The Girl in the Treehouse', waarin ze beschrijft hoe ze aan de seriemoordenaar wist te ontkomen en hoe ze haar trauma heeft verwerkt. Waarom werd zij als slachtoffer gekozen?

Wo 6 november 2019 | 17:39 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 113 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. The one who survived. Over een periode van tien jaar heeft Andrew Urdiales minstens acht vrouwen bruut vermoord. Jenniffer Asbenson werd 26 jaar geleden door hem ontvoerd, maar ze wist te ontsnappen. Ze is de auteur van het boek 'The Girl in the Treehouse', waarin ze beschrijft hoe ze aan de seriemoordenaar wist te ontkomen en hoe ze haar trauma heeft verwerkt. Waarom werd zij als slachtoffer gekozen?

Wo 6 november 2019 | 04:45 The Eyes of Laura Mars

06/11/19 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Ma 4 november 2019 | 20:30 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Once Upon a Crime. Castle en Beckett onderzoeken een dubbele moord waarbij twee vrouwen, verkleed als sprookjesfiguren, om het leven werden gebracht. Ze vermoeden dat er een seriemoordenaar aan het werk is en proberen te voorkomen dat die opnieuw toeslaat.

Ma 4 november 2019 | 09:40 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Zo 3 november 2019 | 23:30 Ghost Adventures Specials

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Old Charleston Jail: Zak, Nick en Aaron gaan naar de Old Charleston Jail om de plek te onderzoeken waar de eerste vrouwelijke seriemoordenaar van de VS terechtgesteld werd. De winnaars van de Music Video Mashup Contest mogen mee de cel in.

Zo 3 november 2019 | 22:40 Seriemoordenaar of slachtoffer

Aflevering 2 - Reportage. Reportage: Seriemoordenaar of slachtoffer. Vanuit een zwaarbewaakte gevangenis in Colorado vertelt seriemoordenaar Michael Tenneson over zijn verleden, zijn vlucht voor de politie en de moorden die hij heeft gepleegd.

Zo 3 november 2019 | 04:45 The Eyes of Laura Mars

03/11/19 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Za 2 november 2019 | 23:00 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 6 - Aflevering 1 - New Mexico Desert Killings: In New Mexico verdwijnt een jonge vrouw uit een winkel. Wanneer er vervolgens nog een vrouw verdwijnt, opent de politie de jacht op een mogelijke seriemoordenaar.

Za 2 november 2019 | 17:00 Breaking Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Honolulu Strangler: Meer dan 30 jaar geleden maakte een seriemoordenaar de straten van een tropisch paradijs onveilig. Wie zat er achter de brute moord op vijf jonge vrouwen?

Za 2 november 2019 | 10:35 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In: Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Za 2 november 2019 | 04:20 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Vr 1 november 2019 | 15:10 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Vr 1 november 2019 | 01:00 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 6 - Aflevering 1 - New Mexico Desert Killings: In New Mexico verdwijnt een jonge vrouw uit een winkel. Wanneer er vervolgens nog een vrouw verdwijnt, opent de politie de jacht op een mogelijke seriemoordenaar.

Do 31 oktober 2019 | 21:00 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 6 - Aflevering 1 - New Mexico Desert Killings: In New Mexico verdwijnt een jonge vrouw uit een winkel. Wanneer er vervolgens nog een vrouw verdwijnt, opent de politie de jacht op een mogelijke seriemoordenaar.

Wo 30 oktober 2019 | 14:30 Endeavour

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie. Muse. De veiling van een waardevol Fabergé-ei trekt de aandacht van een internationale dief. Endeavour onderzoekt de zaak. Maar zijn aandacht gaat al snel naar de gruwelijke moord op een gangster. Wanneer onder meer ook de organisator van de veiling op dezelfde gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht, beseft Endeavour dat er een seriemoordenaar aan het werk is die zo snel mogelijk gestopt moet worden. In het politiekantoor staat Endeavour ondertussen voor een nieuwe opdracht: een nieuweling opleiden.

Wo 30 oktober 2019 | 11:30 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In: Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Di 29 oktober 2019 | 19:00 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In: Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Di 29 oktober 2019 | 13:20 Breaking Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Honolulu Strangler: Meer dan 30 jaar geleden maakte een seriemoordenaar de straten van een tropisch paradijs onveilig. Wie zat er achter de brute moord op vijf jonge vrouwen?

Di 29 oktober 2019 | 11:40 May God Save Us

29/10/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Ma 28 oktober 2019 | 02:00 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: In 1994 vindt in Charlotte, Louisiana een reeks moorden plaats. Rechercheur Garry McFadden slaagt erin de seriemoordenaar, 'Bad' Henry Louis Wallace, op te sporen en te arresteren.

Ma 28 oktober 2019 | 01:00 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Zo 27 oktober 2019 | 23:10 Seriemoordenaar of slachtoffer

Aflevering 2 - Reportage. Reportage: Seriemoordenaar of slachtoffer. Vanuit een zwaarbewaakte gevangenis in Colorado vertelt seriemoordenaar Michael Tenneson over zijn verleden, zijn vlucht voor de politie en de moorden die hij heeft gepleegd.

Zo 27 oktober 2019 | 22:00 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: In 1994 vindt in Charlotte, Louisiana een reeks moorden plaats. Rechercheur Garry McFadden slaagt erin de seriemoordenaar, 'Bad' Henry Louis Wallace, op te sporen en te arresteren.

Zo 27 oktober 2019 | 21:00 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Zo 27 oktober 2019 | 20:55 Crime Scene Investigation

Seizoen 14 - Aflevering 1 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. The Devil and D.B. Russell. Russell en de rest van het team gaan op zoek naar Morgan en Ellie. De CSI-agente en de dochter van Brass zijn vermoedelijk ontvoerd door een seriemoordenaar.

Za 26 oktober 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Nightmare Within the Nightmare. Het team heropent de zaak van The Puppeteer, een seriemoordenaar die zijn slachtoffers in poppen transformeert en met hen samenleeft voordat hij hun lijken dumpt. Brennan voelt zich enorm schuldig dat ze de moordenaar door haar tijdelijke afwezigheid niet eerder heeft kunnen stoppen. Als er een nieuw slachtoffer wordt gevonden in een verlaten school, blijkt deze erg op Brennan te lijken. Een duidelijke en angstaanjagende waarschuwing van de gestoorde moordenaar.

Vr 25 oktober 2019 | 15:55 The Eyes of Laura Mars

25/10/19 - Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Do 24 oktober 2019 | 21:00 May God Save Us

24/10/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Di 22 oktober 2019 | 01:50 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen met verschillende schotwonden. Intelligence ontdekt gelijkenissen met andere moorden en vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in Chicago. Het team bezoekt de ouders van de slachtoffers om mogelijke antwoorden te vinden. Ondertussen besluit Lindsay om haar biologische vader voor de eerste keer te ontmoeten. Voight verwelkomt agent Kenny Rixton in het team, wanneer Ruzek undercover gaat voor een opdracht.

Ma 21 oktober 2019 | 15:20 May God Save Us

21/10/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Ma 21 oktober 2019 | 03:25 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen met verschillende schotwonden. Intelligence ontdekt gelijkenissen met andere moorden en vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in Chicago. Het team bezoekt de ouders van de slachtoffers om mogelijke antwoorden te vinden. Ondertussen besluit Lindsay om haar biologische vader voor de eerste keer te ontmoeten. Voight verwelkomt agent Kenny Rixton in het team, wanneer Ruzek undercover gaat voor een opdracht.

Ma 21 oktober 2019 | 01:00 Criminal Minds

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Future Perfect. Het BAU-team voert onderzoek naar een seriemoordenaar die gefascineerd is door extreme medische experimenten.

Zo 20 oktober 2019 | 00:35 The Stepfather

Michael leert de nieuwe vriend van zijn moeder kennen en heeft meteen het gevoel dat er iets niet klopt. De man blijkt een seriemoordenaar te zijn en deinst voor niets of niemand terug om zijn geheim te beschermen

Za 19 oktober 2019 | 22:55 May God Save Us

19/10/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Za 19 oktober 2019 | 16:05 Southern Fried Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Grim Reaper of Baton Rouge: Een mooie student wordt vermoord in haar huis in Baton Rouge. De politie moet snel handelen om te voorkomen dat de seriemoordenaar opnieuw toeslaat.

Za 19 oktober 2019 | 10:35 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: In 1994 vindt in Charlotte, Louisiana een reeks moorden plaats. Rechercheur Garry McFadden slaagt erin de seriemoordenaar, 'Bad' Henry Louis Wallace, op te sporen en te arresteren.

Za 19 oktober 2019 | 09:40 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Vr 18 oktober 2019 | 23:10 Criminal Minds

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Future Perfect. Het BAU-team voert onderzoek naar een seriemoordenaar die gefascineerd is door extreme medische experimenten.

Vr 18 oktober 2019 | 19:30 NCIS: Los Angeles

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Tuhon. De ambassadeur van Equatoriaal-Guinea en twee van zijn lijfwachten worden in koelen bloede vermoord door Michael Santos, een gangster die nauwe banden zou hebben met de beruchte seriemoordenaar Tuhon. Sam en Callen maakten tijdens hun allereerste zaak bij het NCIS-team tevergeefs jacht op Tuhon. Ze besluiten in Mexico op zoek te gaan naar hem en hem voorgoed achter de tralies te plaatsen.

Vr 18 oktober 2019 | 02:00 Dead of Night

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Kill Me Twice: Een seriemoordenaar belaagt willekeurige vrouwen, maar een slachtoffer overleeft zijn aanval. De dader dringt later opnieuw bij de vrouw binnen, wat tot zijn ondergang leidt.

Vr 18 oktober 2019 | 01:00 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse politieserie. White Lies - Part 1. Om enkele onduidelijkheden te verifiëren over hun onderzoek naar een bende van blanke supremacisten, herbekijkt het team het proces tegen seriemoordenaar Dwight Darnell. Dit mondt uit in hun meest dodelijke zaak ooit.

Do 17 oktober 2019 | 22:00 Dead of Night

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Kill Me Twice: Een seriemoordenaar belaagt willekeurige vrouwen, maar een slachtoffer overleeft zijn aanval. De dader dringt later opnieuw bij de vrouw binnen, wat tot zijn ondergang leidt.

Do 17 oktober 2019 | 00:00 Welcome To Killer Town

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder In Macks Creek: Als de 42-jarige Trudy Darby wordt vermoord en er nog twee vrouwen worden vermist, denkt de politie aan een seriemoordenaar. Een telefoontje brengt de ware toedracht aan het licht.

Wo 16 oktober 2019 | 23:05 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Outfoxed. Het team krijgt te maken met een seriemoordenaar die de werkwijze van Karl Arnold, een crimineel die vier jaar geleden werd gearresteerd, probeert te kopiëren. Karl beweert dat de man hem heeft gecontacteerd.

Wo 16 oktober 2019 | 20:00 Welcome To Killer Town

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder In Macks Creek: Als de 42-jarige Trudy Darby wordt vermoord en er nog twee vrouwen worden vermist, denkt de politie aan een seriemoordenaar. Een telefoontje brengt de ware toedracht aan het licht.

Wo 16 oktober 2019 | 11:30 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: In 1994 vindt in Charlotte, Louisiana een reeks moorden plaats. Rechercheur Garry McFadden slaagt erin de seriemoordenaar, 'Bad' Henry Louis Wallace, op te sporen en te arresteren.

Wo 16 oktober 2019 | 10:35 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Wo 16 oktober 2019 | 03:30 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Di 15 oktober 2019 | 19:00 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: In 1994 vindt in Charlotte, Louisiana een reeks moorden plaats. Rechercheur Garry McFadden slaagt erin de seriemoordenaar, 'Bad' Henry Louis Wallace, op te sporen en te arresteren.

Di 15 oktober 2019 | 18:00 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Di 15 oktober 2019 | 09:40 Southern Fried Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Grim Reaper of Baton Rouge: Een mooie student wordt vermoord in haar huis in Baton Rouge. De politie moet snel handelen om te voorkomen dat de seriemoordenaar opnieuw toeslaat.

Di 15 oktober 2019 | 04:20 Southern Fried Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Grim Reaper of Baton Rouge: Een mooie student wordt vermoord in haar huis in Baton Rouge. De politie moet snel handelen om te voorkomen dat de seriemoordenaar opnieuw toeslaat.

Ma 14 oktober 2019 | 15:10 Southern Fried Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Grim Reaper of Baton Rouge: Een mooie student wordt vermoord in haar huis in Baton Rouge. De politie moet snel handelen om te voorkomen dat de seriemoordenaar opnieuw toeslaat.

Ma 14 oktober 2019 | 02:35 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Monster in the Closet. In een drukbezocht park wordt een lichaam aangetroffen dat in vergevorderde staat van ontbinding verkeert. De autopsie wijst uit dat het slachtoffer al maanden dood is en pas onlangs in het park is gedumpt. Wanneer er nog een lijk in een soortgelijke staat wordt gevonden, vermoedt het Jeffersonian-team dat er een seriemoordenaar actief is. Voor een goed daderprofiel wordt de hulp ingeroepen van gedragsdeskundige Karen Delfs.

Zo 13 oktober 2019 | 23:40 Crime Scene Investigation

Seizoen 13 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Last woman standing. In een hotellift wordt het lichaam aangetroffen van de professionele pokerspeler Peter Coe. Hodges merkt een diepe snee op in de hals van het slachtoffer en vermoedt dat Coe om het leven werd gebracht met een plastic speelkaart. Korte tijd later wordt ook het lichaam van Coes rivaal Trent Aldridge gevonden. Robbins voert de autopsie uit en treft zeven kippenharten aan in diens maag. Russell vreest dat er een seriemoordenaar aan het werk is en zijn vermoeden wordt bevestigd: niet veel later valt er een derde slachtoffer.

Za 12 oktober 2019 | 23:10 Major Crimes

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse politieserie. White Lies - Part 1. Om enkele onduidelijkheden te verifiëren over hun onderzoek naar een bende van blanke supremacisten, herbekijkt het team het proces tegen seriemoordenaar Dwight Darnell. Dit mondt uit in hun meest dodelijke zaak ooit.

Za 12 oktober 2019 | 14:30 The Brokenwood Mysteries

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nieuw-Zeelandse misdaadserie. Leather and Lace. De Brokenwood Cheetahs is een rugbyteam dat legendarisch is voor zijn eindeloze reeks nederlagen. Wanneer hun coach dood wordt aangetroffen, naakt vastgebonden aan een doelpaal, hopen velen dat het tij zal keren. Inspecteur Mike Shepherd wil dan weer vooral weten waarom de coach een vrouwenslipje in zijn keel had. Wanneer een tweede lichaam dood wordt aangetroffen, lijkt Mike plots op zoek naar een seriemoordenaar.

Za 12 oktober 2019 | 14:15 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Missing Blue Eyes: Als de 12-jarige Courtney LeBlanc verdwijnt, vreest haar familie dat ze door een seriemoordenaar is ontvoerd. De politie schakelt de FBI in, waarna een andere dader in beeld komt.

Za 12 oktober 2019 | 13:35 May God Save Us

12/10/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Za 12 oktober 2019 | 02:55 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Monster in the Closet. In een drukbezocht park wordt een lichaam aangetroffen dat in vergevorderde staat van ontbinding verkeert. De autopsie wijst uit dat het slachtoffer al maanden dood is en pas onlangs in het park is gedumpt. Wanneer er nog een lijk in een soortgelijke staat wordt gevonden, vermoedt het Jeffersonian-team dat er een seriemoordenaar actief is. Voor een goed daderprofiel wordt de hulp ingeroepen van gedragsdeskundige Karen Delfs.

Vr 11 oktober 2019 | 15:05 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 94 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. The BTK killer's daughter speaks out & The case of Crystal Rogers. Kerri Rawson is de auteur van het boek 'My Story Of Faith, Love, And Overcoming'. Kerri's vader, Dennis Rader, staat bekend als de seriemoordenaar 'BTK'. Hij bleek een dubbelleven te leiden en terroriseerde Wichita, Kansas, van 1974 tot 1991. Radar werd opgepakt in 2005 en heeft tien keer levenslang gekregen voor de moord op acht volwassenen en twee kinderen. Kerri vertelt hoe haar leven ineenstortte toen ze de waarheid over haar vader hoorde.

Do 10 oktober 2019 | 21:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Monster in the Closet. In een drukbezocht park wordt een lichaam aangetroffen dat in vergevorderde staat van ontbinding verkeert. De autopsie wijst uit dat het slachtoffer al maanden dood is en pas onlangs in het park is gedumpt. Wanneer er nog een lijk in een soortgelijke staat wordt gevonden, vermoedt het Jeffersonian-team dat er een seriemoordenaar actief is. Voor een goed daderprofiel wordt de hulp ingeroepen van gedragsdeskundige Karen Delfs.

Do 10 oktober 2019 | 17:40 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 94 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. The BTK killer's daughter speaks out & The case of Crystal Rogers. Kerri Rawson is de auteur van het boek 'My Story Of Faith, Love, And Overcoming'. Kerri's vader, Dennis Rader, staat bekend als de seriemoordenaar 'BTK'. Hij bleek een dubbelleven te leiden en terroriseerde Wichita, Kansas, van 1974 tot 1991. Radar werd opgepakt in 2005 en heeft tien keer levenslang gekregen voor de moord op acht volwassenen en twee kinderen. Kerri vertelt hoe haar leven ineenstortte toen ze de waarheid over haar vader hoorde.

Di 8 oktober 2019 | 22:50 May God Save Us

08/10/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Di 8 oktober 2019 | 05:10 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Missing Blue Eyes: Als de 12-jarige Courtney LeBlanc verdwijnt, vreest haar familie dat ze door een seriemoordenaar is ontvoerd. De politie schakelt de FBI in, waarna een andere dader in beeld komt.

Ma 7 oktober 2019 | 21:30 Unité 42

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Politieserie. Face à face. Meerdere vrouwen worden dood en naakt aangetroffen aan hun computer. Hun internetinstallatie is volledig geblokkeerd en dus wordt er meteen gedacht aan hacking. Sam en Billie zetten alles in het werk om de seriemoordenaar te pakken te krijgen, die zijn computerkennis gebruikt om de onderzoekers op het verkeerde spoor te brengen. Zullen ze hem kunnen stoppen voor hij een volgend slachtoffer maakt?

Ma 7 oktober 2019 | 12:25 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Missing Blue Eyes: Als de 12-jarige Courtney LeBlanc verdwijnt, vreest haar familie dat ze door een seriemoordenaar is ontvoerd. De politie schakelt de FBI in, waarna een andere dader in beeld komt.

Zo 6 oktober 2019 | 21:00 May God Save Us

06/10/19 - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Za 5 oktober 2019 | 15:10 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Missing Blue Eyes: Als de 12-jarige Courtney LeBlanc verdwijnt, vreest haar familie dat ze door een seriemoordenaar is ontvoerd. De politie schakelt de FBI in, waarna een andere dader in beeld komt.

Vr 4 oktober 2019 | 23:00 The Face Of Evil

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Grim Sleeper: Eind jaren 80 waart in de straten van Los Angeles een ongrijpbare seriemoordenaar rond. Twintig jaar later maakt nieuwe technologie een eind aan de terreur van de Grim Sleeper.

Vr 4 oktober 2019 | 01:00 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen met verschillende schotwonden. Intelligence ontdekt gelijkenissen met andere moorden en vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in Chicago. Het team bezoekt de ouders van de slachtoffers om mogelijke antwoorden te vinden. Ondertussen besluit Lindsay om haar biologische vader voor de eerste keer te ontmoeten. Voight verwelkomt agent Kenny Rixton in het team, wanneer Ruzek undercover gaat voor een opdracht.

Do 3 oktober 2019 | 02:55 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen met verschillende schotwonden. Intelligence ontdekt gelijkenissen met andere moorden en vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in Chicago. Het team bezoekt de ouders van de slachtoffers om mogelijke antwoorden te vinden. Ondertussen besluit Lindsay om haar biologische vader voor de eerste keer te ontmoeten. Voight verwelkomt agent Kenny Rixton in het team, wanneer Ruzek undercover gaat voor een opdracht.

Wo 2 oktober 2019 | 23:10 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Cradle to Grave. Het team rept zich naar New-Mexico om er het profiel van een seriemoordenaar op te stellen. De man ontvoert zwangere vrouwen en vermoordt hen net na de bevalling.

Di 1 oktober 2019 | 12:25 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Missing Blue Eyes: Als de 12-jarige Courtney LeBlanc verdwijnt, vreest haar familie dat ze door een seriemoordenaar is ontvoerd. De politie schakelt de FBI in, waarna een andere dader in beeld komt.

Za 28 september 2019 | 20:35 Deuce Bigalow: European Gigolo

Eerste aflevering. Deuce Bigalow: European Gigolo: Deuce rolt weer het prostitutiewereldje in: hij moet op zijn onnavolgbare manier vrouwen versieren om een seriemoordenaar te vinden die het op gigolo's heeft gemunt.

Za 28 september 2019 | 14:15 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Bayou Millionaires: Wanneer de politie van Chicago de resten van acht slachtoffers van een seriemoordenaar onderzoeken, stuiten ze op bewijs waarmee een tientallen jaren oude moordzaak wordt opgelost.

Za 28 september 2019 | 00:05 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. A Burden of Blood. Sherlock vermoedt dat Watson en Bell een geheime relatie hebben. Een zwangere vrouw wordt dood aangetroffen in haar wagen. Onderzoek wijst uit dat ze de dochter was van een seriemoordenaar.

Wo 25 september 2019 | 20:10 Brooklyn Nine Nine

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Sicko: Jake en Charles doen onderzoek naar een gevaarlijke seriemoordenaar. Holt blijft sparren met z'n rivaal, commissaris Kelly. Terry ontdekt of hij z'n examen voor luitenants heeft gehaald.

Wo 25 september 2019 | 01:25 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Dark Heart. Op Valentijnsdag duikt een seriemoordenaar na jaren weer op. Ondertussen komen er binnen het team romantische geheimen aan het licht.

Ma 23 september 2019 | 12:25 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Bayou Millionaires: Wanneer de politie van Chicago de resten van acht slachtoffers van een seriemoordenaar onderzoeken, stuiten ze op bewijs waarmee een tientallen jaren oude moordzaak wordt opgelost.

Zo 22 september 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Smoked. Wanneer een verbrand en gemummificeerd lichaam van een vermiste man wordt aangetroffen op een marinebasis, moet het NCIS-team samenwerken met de FBI. Het slachtoffer blijkt een seriemoordenaar te zijn. Beide teams bezoeken zijn familie en doen een schokkende ontdekking. McGee krijgt het hard te verduren door het boek dat hij over het NCIS-team heeft geschreven.

Zo 22 september 2019 | 00:40 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen met verschillende schotwonden. Intelligence ontdekt gelijkenissen met andere moorden en vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in Chicago. Het team bezoekt de ouders van de slachtoffers om mogelijke antwoorden te vinden. Ondertussen besluit Lindsay om haar biologische vader voor de eerste keer te ontmoeten. Voight verwelkomt agent Kenny Rixton in het team, wanneer Ruzek undercover gaat voor een opdracht.

Za 21 september 2019 | 23:00 The Golden State Killer: It's Not Over

Seizoen 1 - Aflevering 1 - All I Knew Was Fear: De Golden State Killer is een seriemoordenaar en -verkrachter die in de jaren 70 in Californië toesloeg. Hij wist tot dusver uit handen van de politie te blijven. Wie is hij?

Za 21 september 2019 | 22:20 The Mysteries of Laura

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. The Mystery of the Dark Heart. Op Valentijnsdag duikt een seriemoordenaar na jaren weer op. Ondertussen komen er binnen het team romantische geheimen aan het licht.

Za 21 september 2019 | 21:00 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. The Next in the Last. Wanneer het Jeffersonian-team de stoffelijke resten van een onbekend slachtoffer terugvindt, wijzen alle sporen in de richting van een copycat van seriemoordenaar Christopher Pelant. Angela blijft sceptisch over haar verhuis naar Parijs met Hodgins. Zal het koppel nog van gedachten veranderen? Ook Brennan en Booth overwegen intussen een andere toekomst.

Za 21 september 2019 | 13:20 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Serial Deception: Als eind jaren 60 in Florida tientallen vrouwen verdwijnen, wordt aangenomen dat ze zijn weggelopen. Na de vondst van twee lichamen blijkt dat er een seriemoordenaar actief is.

Za 21 september 2019 | 03:15 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Don't Read the News. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen met verschillende schotwonden. Intelligence ontdekt gelijkenissen met andere moorden en vermoedt dat er een seriemoordenaar actief is in Chicago. Het team bezoekt de ouders van de slachtoffers om mogelijke antwoorden te vinden. Ondertussen besluit Lindsay om haar biologische vader voor de eerste keer te ontmoeten. Voight verwelkomt agent Kenny Rixton in het team, wanneer Ruzek undercover gaat voor een opdracht.

Wo 18 september 2019 | 22:15 Sharp Objects

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Closer. Hoewel er mogelijk een seriemoordenaar rondloopt, houden de inwoners van Wind Gap hun jaarlijkse festival, 'Calhoun Day' bij Adora Crellin thuis. Terwijl Amma en haar vrienden het verhaal uitbeelden van de vrouw van een confederale soldaat, deelt Adora vertrouwelijke informatie met Richard die een invloed zou kunnen hebben op zijn relatie met Camille.

Di 17 september 2019 | 16:05 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Serial Deception: Als eind jaren 60 in Florida tientallen vrouwen verdwijnen, wordt aangenomen dat ze zijn weggelopen. Na de vondst van twee lichamen blijkt dat er een seriemoordenaar actief is.

Ma 16 september 2019 | 23:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Veredict in the victims. Amper 48 uur voor de executie van de vermeende seriemoordenaar Alex Rockwell groeien bij Brennan de vermoedens dat de beklaagde misschien toch niet verantwoordelijk is voor de moord. Het Jeffersonian team moet een race tegen de klok voeren om nieuw sluitend bewijsmateriaal te vinden.

Ma 16 september 2019 | 21:25 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Kick the Ballistics. Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Ze ontdekken dat de vrouw werd omgebracht met Ryans oude dienstwapen, dat eerder werd gestolen door seriemoordenaar 3XK.

Ma 16 september 2019 | 00:00 Lives Destroyed: Shattered

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Cowboy Killer: In 2001 doet een 11-jarig meisje een gruwelijke vondst. Een vrouw die haar moeder niet kan bereiken vreest het ergste als de politie bevestigt dat er een seriemoordenaar actief is.

Zo 15 september 2019 | 21:54 Crime Scene Investigation

Seizoen 12 - Aflevering 17 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Trends with Benefits. Het team onderzoekt de moord op een student die een fervent blogger was. Ze ontdekken dat de jongen op het punt stond een groot schandaal over de universiteit aan het licht te brengen.

Zo 15 september 2019 | 20:55 Bones

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Verdict in the Victims. Amper 48 uur voor de executie van de vermeende seriemoordenaar Alex Rockwell groeien bij Brennan de vermoedens dat de beklaagde misschien toch niet verantwoordelijk is voor de moord. Het Jeffersonian team moet een race tegen de klok voeren om nieuw sluitend bewijsmateriaal te vinden.

Vr 13 september 2019 | 22:00 Blitz IMDb: 6.2

13/09/19 - IMDB * 6.2 - Misdaadthriller, Blitz is een Britse thriller uit het jaar 2011. Met Jason Statham en Paddy Considine in de hoofdrol. Tom Brant (Jason Statham) is een heetgebakerde agent die criminelen liever in elkaar schopt dan hun rechten voor te lezen. Als hij twee autodieven op heterdaad betrapt, geeft hij de mannen er dan ook flink van langs. Het incident haalt de media en het politiekorps wordt zwaar bekritiseerd. Brant moet zich een tijdje gedeisd houden. Dat wordt echter moeilijk wanneer een mysterieuze figuur met de...

Blitz is een Britse thriller uit het jaar 2011. Met Jason Statham en Paddy Considine in de hoofdrol. Tom Brant (Jason Statham) is een heetgebakerde agent die criminelen liever in elkaar schopt dan hun rechten voor te lezen. Als hij twee autodieven op heterdaad betrapt, geeft hij de mannen er dan ook flink van langs. Het incident haalt de media en het politiekorps wordt zwaar bekritiseerd. Brant moet zich een tijdje gedeisd houden. Dat wordt echter moeilijk wanneer een mysterieuze figuur met de naam 'The Blitz' politieagenten begint neer te schieten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/blitz

Ma 9 september 2019 | 00:05 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Roadkill. Het team reist naar Bend in Oregon waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers telkens met zijn auto overrijdt.

Zo 8 september 2019 | 22:51 Crime Scene Investigation

Seizoen 12 - Aflevering 13 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Tressed to Kill. Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het heeft gemunt op vrouwen. Ze ontdekken dat hij met de lichaamsdelen van zijn slachtoffers zijn droomvrouw probeert na te maken.

Za 7 september 2019 | 20:25 Killer by the Lake

Aflevering 2 - Franse misdaadserie. Er ontstaat grote paniek als de moeder van Lise verdwijnt en haar verzorgster Marthe dood wordt aangetroffen. Ook zij blijkt het slachtoffer van de seriemoordenaar. De eenheid van Clovis posteert zich bij een huurappartement in de hoop de dader te betrappen. Ondertussen krijgt Laure een cadeau waar ze helemaal niet blij mee is, lijkt er sprake van een politielek bij het onderzoek en vraagt Noémie zich af waar Mathias in hemelsnaam mee bezig is.

Za 7 september 2019 | 20:00 Suspicion

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Boogieman: Als Joe Gere hoort dat er een seriemoordenaar rondwaart, verhuist hij met zijn gezin naar een ander huis, maar toch is hij niet gerust. Dan krijgt hij een schokkend telefoontje.

Za 7 september 2019 | 00:25 Ghost Adventures

Seizoen 12 - Aflevering 6 - De Soto and Concordia Cemetery: Zak en de crew gaan naar El Paso, Texas, om twee locaties te onderzoeken. In de kelder van het De Soto Hotel leren ze over duivelse aanbidding, en ze onderzoeken de connectie tussen seriemoordenaar Richard Ramirez en Concordia Cemetery.

Vr 6 september 2019 | 22:20 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Roadkill. Het team reist naar Bend in Oregon waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers telkens met zijn auto overrijdt.

Wo 4 september 2019 | 00:00 Suspicion

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Boogieman: Als Joe Gere hoort dat er een seriemoordenaar rondwaart, verhuist hij met zijn gezin naar een ander huis, maar toch is hij niet gerust. Dan krijgt hij een schokkend telefoontje.

Di 3 september 2019 | 23:00 Evil Lives Here

Seizoen 4 - Aflevering 1 - You Know My Brother's Name: Als klein meisje was Karen Kuzma dol op haar oudere broer. Ze kon niet weten dat hij zich later zou ontpoppen als de beruchtste seriemoordenaar in de geschiedenis van de VS.

Di 3 september 2019 | 20:00 Suspicion

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Boogieman: Als Joe Gere hoort dat er een seriemoordenaar rondwaart, verhuist hij met zijn gezin naar een ander huis, maar toch is hij niet gerust. Dan krijgt hij een schokkend telefoontje.

Ma 2 september 2019 | 16:55 Blue Bloods

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Down the Rabbit Hole. Seriemoordenaar Thomas Wilder laat een persoonlijke boodschap achter voor Danny bij zijn laatste slachtoffer. Al snel ontstaat er een kat-en-muisspel.

Zo 1 september 2019 | 23:00 Breaking Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Honolulu Strangler: Meer dan 30 jaar geleden maakte een seriemoordenaar de straten van een tropisch paradijs onveilig. Wie zat er achter de brute moord op vijf jonge vrouwen?

Vr 30 augustus 2019 | 17:45 Blue Bloods

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Blowback. Een politieman wordt ervan beschuldigd op een minderjarige te hebben geschoten. Hoewel de feiten op video werden vastgelegd, beslist de jury toch de agent niet te vervolgen. Tot woede van de bevolking.

Do 29 augustus 2019 | 17:00 Blue Bloods

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Down the Rabbit Hole. Seriemoordenaar Thomas Wilder laat een persoonlijke boodschap achter voor Danny bij zijn laatste slachtoffer. Al snel ontstaat er een kat-en-muisspel.

Do 29 augustus 2019 | 15:10 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 63 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My 14-year-old son is accused of killing his siblings & Where is Kristal Reising. Christina's 14-jarige zoon wordt ervan beschuldigd zijn 2-jarige zusje en broertje van 11 maanden te hebben gedood. Christina houdt vol dat haar zoon een modelkind is, geen seriemoordenaar. Kristal Reisinger verdween twee jaar geleden spoorloos na een verhuizing naar een stadje in Colorado. Payne Lindsey, bekend van de podcast 'Up and Vanished', verdiept zich in deze vermissingszaak.

Do 29 augustus 2019 | 02:45 The Vanishing Women

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Evil Among Us: De politie vindt nog een lichaam tijdens de zoektocht naar de vijfde vermiste vrouw. Is er een seriemoordenaar actief? Na een anonieme tip hebben ze al snel een verdachte.

Do 29 augustus 2019 | 02:35 Line of Duty

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Roz wordt onder druk gezet om een seriemoordenaar te arresteren. Er zijn twijfels over de schuld van een jonge man die ze arresteert. Negeert ze bewijs waarmee zijn onschuld kan worden bewezen? 1/6

Wo 28 augustus 2019 | 23:25 Line of Duty

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Roz wordt onder druk gezet om een seriemoordenaar te arresteren. Er zijn twijfels over de schuld van een jonge man die ze arresteert. Negeert ze bewijs waarmee zijn onschuld kan worden bewezen? 1/6

Wo 28 augustus 2019 | 23:00 The Vanishing Women

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Evil Among Us: De politie vindt nog een lichaam tijdens de zoektocht naar de vijfde vermiste vrouw. Is er een seriemoordenaar actief? Na een anonieme tip hebben ze al snel een verdachte.

Wo 28 augustus 2019 | 17:37 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 63 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My 14-Year-Old Son Is Accused of Killing His Siblings & Where is Kristal Reising. Christina's 14-jarige zoon wordt ervan beschuldigd zijn 2-jarige zusje en broertje van 11 maanden te hebben gedood. Christina houdt vol dat haar zoon een modelkind is, geen seriemoordenaar. Kristal Reisinger verdween twee jaar geleden spoorloos na een verhuizing naar een stadje in Colorado. Payne Lindsey, bekend van de podcast 'Up and Vanished', verdiept zich in deze vermissingszaak.

Ma 26 augustus 2019 | 02:45 The Vanishing Women

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: In 2014 verdwijnen er vier vrouwen in Chillicothe in Ohio. Als in 2015 een vijfde vrouw, Tiffany Sayre, wordt vermist, groeit de angst dat er een seriemoordenaar rondwaart.

Ma 26 augustus 2019 | 01:00 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Conflicted. Het team zakt af naar Texas, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar. De man heeft het gemunt op jonge studenten die er hun vakantie doorbrengen. Al snel maken een verlegen hotelschoonmaker en een receptioniste zich verdacht.

Ma 26 augustus 2019 | 01:00 Serial Killer: The Devil Unchained

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Journaliste Maria Awes onderzoekt samen met FBI-profiler John Douglas en true-crime-auteur Gary Garrett hoeveel moorden seriemoordenaar Todd Kohlhepp op zijn geweten heeft.

Zo 25 augustus 2019 | 21:00 Serial Killer: The Devil Unchained

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Journaliste Maria Awes onderzoekt samen met FBI-profiler John Douglas en true-crime-auteur Gary Garrett hoeveel moorden seriemoordenaar Todd Kohlhepp op zijn geweten heeft.

Zo 25 augustus 2019 | 12:59 Married with Children

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Poppy's By The Tree (Part 2). De Bundy's worden tijdens hun verblijf in Dumpwater achterna gezeten door een seriemoordenaar, maar ze slagen erin hun eerste nacht in het hotel heelhuids te overleven.

Zo 25 augustus 2019 | 12:33 Married with Children

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Poppy's By The Tree (Part 1). De Bundy's pakken hun koffers om op vakantie te vertrekken. Hoewel Peggy, Kelly en Bud hun zinnen gezet hebben op Hawaii, kiest Al ervoor om naar het vervallen dorpje Dumpwater in Florida te gaan.

Vr 23 augustus 2019 | 23:05 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Conflicted. Het team zakt af naar Texas, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar. De man heeft het gemunt op jonge studenten die er hun vakantie doorbrengen. Al snel maken een verlegen hotelschoonmaker en een receptioniste zich verdacht.

Vr 23 augustus 2019 | 01:00 Serial Killer: The Devil Unchained

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Journaliste Maria Awes onderzoekt samen met FBI-profiler John Douglas en true-crime-auteur Gary Garrett hoeveel moorden seriemoordenaar Todd Kohlhepp op zijn geweten heeft.

Vr 23 augustus 2019 | 00:00 Grave Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Signs On Their Bodies: In 1987 worden er in de Amerikaanse staat Delaware verminkte lichamen van vrouwen aangetroffen. Er is een seriemoordenaar actief en de jacht op de dader leidt over een duister pad.

Do 22 augustus 2019 | 21:00 Serial Killer: The Devil Unchained

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Journaliste Maria Awes onderzoekt samen met FBI-profiler John Douglas en true-crime-auteur Gary Garrett hoeveel moorden seriemoordenaar Todd Kohlhepp op zijn geweten heeft.

Do 22 augustus 2019 | 16:22 Married with Children

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Poppy's By The Tree (Part 2). De Bundy's worden tijdens hun verblijf in Dumpwater achterna gezeten door een seriemoordenaar, maar ze slagen erin hun eerste nacht in het hotel heelhuids te overleven.

Do 22 augustus 2019 | 02:45 The Vanishing Women

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: In 2014 verdwijnen er vier vrouwen in Chillicothe in Ohio. Als in 2015 een vijfde vrouw, Tiffany Sayre, wordt vermist, groeit de angst dat er een seriemoordenaar rondwaart.

Do 22 augustus 2019 | 02:25 Luther

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Kan Luther, nu zijn vriend in levensgevaar is en een jonge vrouw gekidnapt door de meedogenloze seriemoordenaar, de onschuldigen beschermen en voorkomen dat hij wordt verslonden door de gewelddadige wraak van Cornelius? 3/4

Do 22 augustus 2019 | 00:25 Ghost Adventures

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Old Charleston Jail: Zak, Nick en Aaron gaan naar de Old Charleston Jail om de plek te onderzoeken waar de eerste vrouwelijke seriemoordenaar van de VS terechtgesteld werd. De winnaars van de Music Video Mashup Contest mogen mee de cel in.

Wo 21 augustus 2019 | 23:15 Luther

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Kan Luther, nu zijn vriend in levensgevaar is en een jonge vrouw gekidnapt door de meedogenloze seriemoordenaar, de onschuldigen beschermen en voorkomen dat hij wordt verslonden door de gewelddadige wraak van Cornelius? 3/4

Wo 21 augustus 2019 | 23:00 The Vanishing Women

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: In 2014 verdwijnen er vier vrouwen in Chillicothe in Ohio. Als in 2015 een vijfde vrouw, Tiffany Sayre, wordt vermist, groeit de angst dat er een seriemoordenaar rondwaart.

Wo 21 augustus 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Kama'oma'o, ka 'aina huli hana. Het team voert onderzoek naar een seriemoordenaar die al twee slachtoffers op zijn naam heeft staan.

Wo 21 augustus 2019 | 17:09 Married with Children

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Poppy's By The Tree (Part 2). De Bundy's worden tijdens hun verblijf in Dumpwater achterna gezeten door een seriemoordenaar, maar ze slagen erin hun eerste nacht in het hotel heelhuids te overleven.

Wo 21 augustus 2019 | 16:42 Married with Children

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Poppy's By The Tree (Part 1). De Bundy's pakken hun koffers om op vakantie te vertrekken. Hoewel Peggy, Kelly en Bud hun zinnen gezet hebben op Hawaii, kiest Al ervoor om naar het vervallen dorpje Dumpwater in Florida te gaan.

Di 20 augustus 2019 | 02:00 Welcome To Killer Town

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder In Macks Creek: Als de 42-jarige Trudy Darby wordt vermoord en er nog twee vrouwen worden vermist, denkt de politie aan een seriemoordenaar. Een telefoontje brengt de ware toedracht aan het licht.

Ma 19 augustus 2019 | 22:00 Welcome To Killer Town

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder In Macks Creek: Als de 42-jarige Trudy Darby wordt vermoord en er nog twee vrouwen worden vermist, denkt de politie aan een seriemoordenaar. Een telefoontje brengt de ware toedracht aan het licht.

Zo 18 augustus 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Viral. Wanneer de moord op een onderofficier gelijkenissen vertoont met de modus operandi van een seriemoordenaar moet het team uitzoeken of het al dan niet om een copycat gaat.

Za 17 augustus 2019 | 22:49 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Vacation getaway. Wanneer seriemoordenaar Shane Casey uit de gevangenis ontsnapt, zetten Stella en Mac de achtervolging in. Hun zoektocht brengt hen naar het Manhattan Museum of Art, waar ze aanwijzingen verzamelen uit dollarbriefjes die de moordenaar overal voor hen achterliet. Ze zijn ervan overtuigd dat Danny en Lindsay het volgende doelwit vormen van Casey. Die zijn net enkele dagen op vakantie vertrokken en zijn onbereikbaar.

Za 17 augustus 2019 | 13:30 Endeavour

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Britse politieserie. Game. Endeavour heeft het moeilijk met het plotse vertrek van Joan Thursday en vermoedt dat hij gedwarsboomd wordt door zijn collega's. Hij stort zich dan maar vol overgave op een verontrustende moordzaak. Wanneer er kort na elkaar drie verdrinkingsdoden vallen in Oxford en er telkens cryptische boodschappen worden achtergelaten, wordt de jacht geopend op een mogelijke seriemoordenaar. Al snel blijkt dat Endeavour en Thursday hun geschillen zullen moet bijleggen om samen deze ijzingwekkende strijd tegen de klok te winnen.

Vr 16 augustus 2019 | 16:50 Blue Bloods

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Hold Outs. Erin wordt verplicht een dossier van haar collega over te nemen, maar krijgt hierbij de hulp van Anthony Abetemarco.

Do 15 augustus 2019 | 17:40 Blue Bloods

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Unsung Heroes. Linda maakt zich zorgen wanneer een seriemoordenaar haar gezin begint te bedreigen. Jamie daagt zijn overste uit tijdens een gijzeling.

Do 15 augustus 2019 | 16:45 Blue Bloods

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Unsung Heroes. Linda maakt zich zorgen wanneer een seriemoordenaar haar gezin begint te bedreigen. Jamie daagt zijn overste uit tijdens een gijzeling.

Wo 14 augustus 2019 | 20:00 Murder By Numbers

Seizoen 2 - Aflevering 1 - You Could Be Next: Nadat de vrouw van een sheriff van een kleine gemeenschap op gruwelijke wijze wordt vermoord, doen allerlei theorieën de ronde. Waart er een seriemoordenaar in de omgeving rond?

Wo 14 augustus 2019 | 17:45 Blue Bloods

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Unsung Heroes. Linda maakt zich zorgen wanneer een seriemoordenaar haar gezin begint te bedreigen. Jamie daagt zijn overste uit tijdens een gijzeling.

Ma 12 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Viral. Wanneer de moord op een onderofficier gelijkenissen vertoont met de modus operandi van een seriemoordenaar moet het team uitzoeken of het al dan niet om een copycat gaat.

Ma 12 augustus 2019 | 01:00 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Pleasure is my Business. Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die zich voordoet als een luxecallgirl en haar klanten verleidt om hen vervolgens te vermoorden. Haar slachtoffers zijn een voor een machtige zakenlui.

Zo 11 augustus 2019 | 22:45 Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Turn on, Tune in, Drop Dead. Er wordt een grootscheepse klopjacht georganiseerd wanneer seriemoordenaar Nate Naskell tijdens zijn proces ontsnapt nadat hij schuldig werd bevonden. Ondertussen wordt een man dood aangetroffen in een nachtclub in Las Vegas. Op het moment dat de wetsdokter aan de autopsie wil beginnen, ontwaakt het slachtoffer en loopt hij het mortuarium uit.

Zo 11 augustus 2019 | 21:50 Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 15 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Targets of Obsession. Langston moet getuigen in de rechtszaak tegen de beruchte seriemoordenaar Nate Haskell. Ondertussen wordt er een bom ontmanteld die aan het huis van Nick bevestigd was. Wanneer Nick en Catherine terechtkomen in een warenhuis met meerdere boobytraps per vierkante meter moet het ontmantelingsteam tonen wat het waard is.

Zo 11 augustus 2019 | 15:05 NCIS: Los Angeles

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Random on Purpose. Er is een seriemoordenaar aan het werk in Los Angeles en dat trekt de aandacht van Abby Scuito van het NCIS-team. Ze reist van Washington DC naar Los Angeles om het team ter plekke te helpen. Abby zit deze moordenaar al een tijdje op de hielen.

Za 10 augustus 2019 | 23:00 Hear No Evil

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Sound Of Terror: In 1983 onderzoekt de Amerikaanse geheime dienst een vervalser. Na de vondst van geluidsbanden waarop is te horen hoe de man vrouwen martelt, blijkt dat hij een seriemoordenaar is.

Vr 9 augustus 2019 | 23:10 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Pleasure is my Business. Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die zich voordoet als een luxecallgirl en haar klanten verleidt om hen vervolgens te vermoorden. Haar slachtoffers zijn een voor een machtige zakenlui.

Vr 9 augustus 2019 | 16:00 NCIS: Los Angeles

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Random on Purpose. Er is een seriemoordenaar aan het werk in Los Angeles en dat trekt de aandacht van Abby Scuito van het NCIS-team. Ze reist van Washington DC naar Los Angeles om het team ter plekke te helpen. Abby zit deze moordenaar al een tijdje op de hielen.

Do 8 augustus 2019 | 21:33 Silent Witness

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Britse misdaadserie. The meaning of death (part 2). Het team houdt zich bezig met een seriemoordenaar. Nikki heeft het moeilijk met het overlijden van haar oma en kan zich niet op haar werk concentreren. Harry onderzoekt de dood van een vrouw die lijkt te zijn verdronken in een ondiep kinderbadje.

Do 8 augustus 2019 | 20:29 Silent Witness

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Britse misdaadserie. The meaning of death (part 1). Het team houdt zich bezig met een seriemoordenaar. Nikki heeft het moeilijk met het overlijden van haar oma en kan zich niet op haar werk concentreren. Harry onderzoekt de dood van een vrouw die lijkt te zijn verdronken in een ondiep kinderbadje.

Do 8 augustus 2019 | 17:05 Blue Bloods

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. All the News That's Fit to Click. Frank laat de jonge reporter Lorenzo Colt meerijden met Jamie en Eddie. De rit loopt echter slecht af wanneer de man wordt neergeschoten.

Wo 7 augustus 2019 | 17:45 Blue Bloods

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Absolute Power. Wanneer er in dezelfde buurt verschillende gelijkaardige moorden worden gepleegd, wordt gedacht aan een seriemoordenaar. Danny en Baez onderzoeken de zaak. Erin overweegt om rechter te worden.

Wo 7 augustus 2019 | 00:55 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Identity Crisis. Grissom en zijn team krijgen de opdracht om de theatrale vindplaats van een nieuw slachtoffer van een seriemoordenaar grondig te onderzoeken. Als ze ontdekken dat alle slachtoffers geboren zijn in dezelfde maand als Grissom, begint Gil te geloven dat de dader het ook op hem gemunt kan hebben.

Zo 4 augustus 2019 | 02:00 The Perfect Murder

Seizoen 2 - Aflevering 10 - The Bedroom Basher: Als een zwangere vrouw wordt verkracht en doodgeknuppeld, lijkt dit het werk van een seriemoordenaar genaamd 'The Bedroom Basher' - maar zal het bewijs het tegendeel bewijzen?

Do 1 augustus 2019 | 21:25 S.W.A.T

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie. Ghosts. Hondo's team maakt jacht op een seriemoordenaar die aan vervolging ontsnapte door zijn eigen dood in scène te zetten.

Do 1 augustus 2019 | 20:55 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Identity Crisis. Grissom en zijn team krijgen de opdracht om de theatrale vindplaats van een nieuw slachtoffer van een seriemoordenaar grondig te onderzoeken. Als ze ontdekken dat alle slachtoffers geboren zijn in dezelfde maand als Grissom, begint Gil te geloven dat de dader het ook op hem gemunt kan hebben.

Do 1 augustus 2019 | 20:30 S.W.A.T

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie. Fences. Het team werkt samen met de Dienst Immigratie en Douane voor een grote arrestatie. Jessica voelt de gevolgen van haar hervormingsvoorstel. De voorzitter van de politiecommissie ontdekt Hondo's affaire met Jessica.

Do 1 augustus 2019 | 01:20 Ghost Adventures

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Old Charleston Jail: Zak, Nick en Aaron gaan naar de Old Charleston Jail om de plek te onderzoeken waar de eerste vrouwelijke seriemoordenaar van de VS terechtgesteld werd. De winnaars van de Music Video Mashup Contest mogen mee de cel in.

Wo 31 juli 2019 | 20:00 Murder By Numbers

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Grave Secrets: Nadat een vrouw in haar woning wordt vermoord, wordt een lokale crimineel verdacht. Als er meer lichamen worden gevonden, vreest de politie dat er een seriemoordenaar actief is.

Di 30 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse actieserie. Hahai I Na Pilikua (Hunting Monsters). McGarrett en Five-0 komen weer in aanraking met de psychologische spelletjes van seriemoordenaar Dr. Madison Gray.

Ma 29 juli 2019 | 00:50 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Soul Mates. Een seriemoordenaar die het voordien enkel op prostituees had gemunt, richt zich nu ook op andere slachtoffers. Dit keer valt hij een vrouw van goede komaf aan.

Zo 28 juli 2019 | 23:55 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Normal. Het team zakt af naar Orange County, waar ze de zaak van de Road Warrior onderzoeken, een seriemoordenaar die het op blonde vrouwen heeft gemunt. Hij vermoordt zijn slachtoffers enkel op de autosnelweg. De willekeur waarmee de Road Warrior zijn slachtoffers uitkiest, bemoeilijkt de zaak aanzienlijk.

Za 27 juli 2019 | 21:20 Take Two

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. One to the Heart. Sam en Eddie nemen een zaak aan waar een seriemoordenaar rijke vrouwen slachtoffer maakt. Om de oplichter te pakken wordt Sam ingezet als lokaas.

Vr 26 juli 2019 | 23:05 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Soul Mates. Een seriemoordenaar die het voordien enkel op prostituees had gemunt, richt zich nu ook op andere slachtoffers. Dit keer valt hij een vrouw van goede komaf aan.

Vr 26 juli 2019 | 22:15 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Normal. Het team zakt af naar Orange County, waar ze de zaak van de Road Warrior onderzoeken, een seriemoordenaar die het op blonde vrouwen heeft gemunt. Hij vermoordt zijn slachtoffers enkel op de autosnelweg. De willekeur waarmee de Road Warrior zijn slachtoffers uitkiest, bemoeilijkt de zaak aanzienlijk.

Ma 22 juli 2019 | 01:00 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Brothers in Arms. Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die in Phoenix toeslaat en het telkens op politiemannen heeft gemunt. De lokale politie heeft het echter niet zo begrepen op hun interventie. De zaak wordt erg persoonlijk voor Morgan, die zelf ooit politieman is geweest.

Ma 22 juli 2019 | 00:05 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. 52 Pickup. Een seriemoordenaar die het op prostituees had gemunt, heeft nu ook Vanessa Holden, een jonge vrouw van goede komaf, vermoord. Prentiss en Todd gaan undercover in Atlanta om de man op te sporen, maar dit blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. De moordenaar heeft namelijk zijn kunsten geperfectioneerd en lokt zijn slachtoffers met zijn charmes gemakkelijk in de val.

Zo 21 juli 2019 | 07:50 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Za 20 juli 2019 | 06:55 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: In 1994 vindt in Charlotte, Louisiana een reeks moorden plaats. Rechercheur Garry McFadden slaagt erin de seriemoordenaar, 'Bad' Henry Louis Wallace, op te sporen en te arresteren.

Za 20 juli 2019 | 06:00 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Vr 19 juli 2019 | 23:10 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Brothers in Arms. Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die in Phoenix toeslaat en het telkens op politiemannen heeft gemunt. De lokale politie heeft het echter niet zo begrepen op hun interventie. De zaak wordt erg persoonlijk voor Morgan, die zelf ooit politieman is geweest.

Vr 19 juli 2019 | 22:20 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. 52 Pickup. Een seriemoordenaar die het op prostituees had gemunt, heeft nu ook Vanessa Holden, een jonge vrouw van goede komaf, vermoord. Prentiss en Todd gaan undercover in Atlanta om de man op te sporen, maar dit blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. De moordenaar heeft namelijk zijn kunsten geperfectioneerd en lokt zijn slachtoffers met zijn charmes gemakkelijk in de val.

Vr 19 juli 2019 | 18:39 Fleur de Tonnerre IMDb: 5

19/07/19 - IMDB * 5 - Film, Frans Belgisch drama. Een seriemoordenaar zaait paniek en angst in een rustig negentiende eeuws Frans dorp.

Frans-Belgisch drama. Een seriemoordenaar zaait paniek en angst in een rustig negentiende-eeuws Frans dorp.

Vr 19 juli 2019 | 14:15 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. 3xk. Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een steegje wijst alles erop dat ze het slachtoffer werd van de beruchte Triple Killer, oftewel 3XK, een seriemoordenaar die enkele jaren geleden verdween. Alexis heeft een geheime aanbidder.

Do 18 juli 2019 | 10:35 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Do 18 juli 2019 | 03:30 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Do 18 juli 2019 | 00:25 Ghost Adventures

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Execution Rocks Lighthouse: Execution Rocks Lighthouse ligt op een verlaten klip in de Long Island Sound. Zijn geschiedenis omvat spookverschijningen, marteling, gezonken schepen en misschien wel de meest kwaadaardige seriemoordenaar aller tijden -- Carl Panzram.

Wo 17 juli 2019 | 18:00 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Ma 15 juli 2019 | 14:15 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: In 1994 vindt in Charlotte, Louisiana een reeks moorden plaats. Rechercheur Garry McFadden slaagt erin de seriemoordenaar, 'Bad' Henry Louis Wallace, op te sporen en te arresteren.

Ma 15 juli 2019 | 13:20 Bad Henry

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Wanneer in 1994 Brandi Henderson in haar eigen huis in Charlotte, Louisiana wordt gewurgd, vrezen rechercheur Garry McFadden en zijn collega's dat er een seriemoordenaar actief is.

Zo 14 juli 2019 | 23:31 Fleur de Tonnerre IMDb: 5

14/07/19 - IMDB * 5 - Film, Frans Belgisch drama. Een seriemoordenaar zaait paniek en angst in een rustig negentiende eeuws Frans dorp.

Frans-Belgisch drama. Een seriemoordenaar zaait paniek en angst in een rustig negentiende-eeuws Frans dorp.

Zo 14 juli 2019 | 23:10 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Hu A'e Ke Ahi Lanakila A Kamaile (The Fire of Kamile Rises in Triumph). McGarrett en Alicia worden ontvoerd tijdens hun jacht op de seriemoordenaar. Five-0 doet er alles aan om hen te vinden.

Zo 14 juli 2019 | 10:35 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In: Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Za 13 juli 2019 | 01:15 Luther

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Kan Luther, nu zijn vriend in levensgevaar is en een jonge vrouw gekidnapt door de meedogenloze seriemoordenaar, de onschuldigen beschermen en voorkomen dat hij wordt verslonden door de gewelddadige wraak van Cornelius? 3/4

Vr 12 juli 2019 | 22:00 Luther

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Kan Luther, nu zijn vriend in levensgevaar is en een jonge vrouw gekidnapt door de meedogenloze seriemoordenaar, de onschuldigen beschermen en voorkomen dat hij wordt verslonden door de gewelddadige wraak van Cornelius? 3/4

Vr 12 juli 2019 | 15:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. 3xk. Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een steegje wijst alles erop dat ze het slachtoffer werd van de beruchte Triple Killer, oftewel 3XK, een seriemoordenaar die enkele jaren geleden verdween. Alexis heeft een geheime aanbidder.

Vr 12 juli 2019 | 15:01 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 166 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My constant battle to not become a serial killer. John heeft iedere dag een gevecht met zichzelf om zich normaal te gedragen. Hij heeft namelijk een enorme drang om mensen te mishandelen, te verminken of zelfs te vermoorden. Er zijn twee duidelijke triggers die zijn duistere kant aanwakkeren: alcoholgebruik en zijn zusje, Jennifer. John had altijd al een fascinatie voor seriemoordenaars en werd zelfs de penvriend van de beruchte Amerikaanse seriemoordenaar Arthur Shawcross. In de studio bij dr. Phil wordt John geconfronteerd met twee slachtoffers van de gruweldaden van Shawcross.

Vr 12 juli 2019 | 11:30 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In: Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Do 11 juli 2019 | 21:29 Righteous Kill IMDb: 6.0

11/07/19 - IMDB * 6.0 - Misdaadthriller, Een seriemoordenaar heeft het voorzien op criminelen die uit handen van politie en justitie zijn gebleven. Een pooier, een verkrachter, een kinderlokker: allemaal worden ze uit de weg geruimd door een mysterieuze killer. Turk en Rooster, twee veteranen van de New Yorkse politie, onderzoeken de zaak. Maar al snel komen ze tot de conclusie dat de moordenaar uit hun midden moet komen: iemand binnen de New Yorkse politie heeft het recht in eigen handen genomen. De zaak neemt een verrassende wending...

Een seriemoordenaar heeft het voorzien op criminelen die uit handen van politie en justitie zijn gebleven. Een pooier, een verkrachter, een kinderlokker: allemaal worden ze uit de weg geruimd door een mysterieuze killer. Turk en Rooster, twee veteranen van de New Yorkse politie, onderzoeken de zaak. Maar al snel komen ze tot de conclusie dat de moordenaar uit hun midden moet komen: iemand binnen de New Yorkse politie heeft het recht in eigen handen genomen. De zaak neemt een verrassende wending wanneer twee jonge rechercheurs, die ook bij de zaak betrokken zijn, met de beschuldigende vinger richting Turk wijzen. Zou hij de moordenaar kunnen zijn? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/righteous-kill

Do 11 juli 2019 | 20:59 Fleur de Tonnerre IMDb: 5

11/07/19 - IMDB * 5 - Film, Frans Belgisch drama. Een seriemoordenaar zaait paniek en angst in een rustig negentiende eeuws Frans dorp.

Frans-Belgisch drama. Een seriemoordenaar zaait paniek en angst in een rustig negentiende-eeuws Frans dorp.

Do 11 juli 2019 | 19:00 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 5 - This Just In: Op een avond in 2006 verdwijnt studente Jessica O'Grady. Wanneer er nog een vrouw spoorloos verdwijnt, vreest de lokale bevolking dat er een seriemoordenaar actief is.

Do 11 juli 2019 | 17:39 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 166 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My Constant Battle to Not Become a Serial Killer. John heeft iedere dag een gevecht met zichzelf om zich normaal te gedragen. Hij heeft namelijk een enorme drang om mensen te mishandelen, te verminken of zelfs te vermoorden. Er zijn twee duidelijke triggers die zijn duistere kant aanwakkeren: alcoholgebruik en zijn zusje, Jennifer. John had altijd al een fascinatie voor seriemoordenaars en werd zelfs de penvriend van de beruchte Amerikaanse seriemoordenaar Arthur Shawcross. In de studio bij dr. Phil wordt John geconfronteerd met twee slachtoffers van de gruweldaden van Shawcross.

Wo 10 juli 2019 | 01:00 The Face Of Evil

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Grim Sleeper: Eind jaren 80 waart in de straten van Los Angeles een ongrijpbare seriemoordenaar rond. Twintig jaar later maakt nieuwe technologie een eind aan de terreur van de Grim Sleeper.

Di 9 juli 2019 | 21:00 The Face Of Evil

Seizoen 1 - Aflevering 3 - The Grim Sleeper: Eind jaren 80 waart in de straten van Los Angeles een ongrijpbare seriemoordenaar rond. Twintig jaar later maakt nieuwe technologie een eind aan de terreur van de Grim Sleeper.

Ma 8 juli 2019 | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse actieserie. Hu A'e Ke Ahi Lanakila A Kamaile (The Fire of Kamile Rises in Triumph). McGarrett en Alicia worden ontvoerd tijdens hun jacht op de seriemoordenaar. Five-0 doet er alles aan om hen te vinden.

Ma 8 juli 2019 | 01:10 Flic, tout simplement IMDb: 6.4

08/07/19 - IMDB * 6.4 - Tv-misdaadfilm, Tv film. Nadat de 'Tueur de l'Est Parisien', een beruchte seriemoordenaar in Parijs, een nieuw slachtoffer maakt, besluit commissaris Martine Monteil om van het onderzoek haar topprioriteit te maken. Als eerste vrouw in haar functie is ze vastberaden om indruk te maken. Ze krijgt echter al snel af te rekenen met heel wat vooroordelen.

Tv-film. Nadat de 'Tueur de l'Est Parisien', een beruchte seriemoordenaar in Parijs, een nieuw slachtoffer maakt, besluit commissaris Martine Monteil om van het onderzoek haar topprioriteit te maken. Als eerste vrouw in haar functie is ze vastberaden om indruk te maken. Ze krijgt echter al snel af te rekenen met heel wat vooroordelen.

Zo 7 juli 2019 | 20:05 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Man in the Cell. Een hevige brand in een gevangeniscel kost het leven aan één gedetineerde. Brennan en Booth worden ter plaatse gestuurd om de zaak te onderzoeken. De beruchte seriemoordenaar Howard Epps zou omgekomen zijn bij de brand, maar Brennan ontdekt al snel dat dit niet het geval is: de stoffelijke resten van het slachtoffer zijn van een brandweerman. Dan wordt Epps' ex-vrouw onthoofd teruggevonden.

Zo 7 juli 2019 | 01:00 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. A Burden of Blood. Sherlock vermoedt dat Watson en Bell een geheime relatie hebben. Een zwangere vrouw wordt dood aangetroffen in haar wagen. Onderzoek wijst uit dat ze de dochter was van een seriemoordenaar.

Vr 5 juli 2019 | 00:50 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Aliens in A Space Ship. Booth en Brennan gaan op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers levend begraaft en dan losgeld eist. Wanneer Brennan en Hodgins ook levend begraven worden, begint een race tegen de tijd voor Booth, Angela en Zack.

Do 4 juli 2019 | 20:05 CSI

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. The Strip Strangler. Wanneer een seriemoordenaar al drie jonge vrouwen uit Las Vegas vermoord heeft, biedt de FBI haar hulp aan. Tot groot ongenoegen van Grissom gaat de sheriff hiermee akkoord. Speciaal agent Culpepper en Grissom zijn namelijk als water en vuur. Culpepper wil vervolgens een jonge vrouw die voldoet aan het profiel van de slachtoffers als lokaas gebruiken om de seriemoordenaar te vatten. De moord op een vierde vrouw bezorgt de FBI een hoofdverdachte maar Grissom is ervan overtuigd dat ze zich vergissen. Wanneer hij openlijk voor zijn mening uitkomt, wordt hij van de zaak gehaald.

Wo 3 juli 2019 | 20:00 Murder By Numbers

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Count The Bodies: Als twee moorden door mysterieuze briefjes verband met elkaar lijken te houden, opent de politie de jacht op een seriemoordenaar. De dader laat zich echter niet zomaar stoppen.

 Meer