Je vindt hier de programma's van Seriemoordenaar op tv We hebben de volgende programma's voor Seriemoordenaar The House That Jack Built: Film, Verenigde Staten, de jaren '70. De hyperintelligente Jack ontwikkelt zich over een periode van twaalf jaar tot een zeer ervaren seriemoordenaar. Jack ziet elke moord als een kunstwerk op zich en bespreekt zijn gedachten hierover met de. Crimes That Shook Britain: Misdaad, Seizoen 8 Aflevering 6 Stephen Port Een ijzingwekkende blik op de misdaden van Stephen Port, de. Hear No Evil: Serie, Seizoen 1 Aflevering 5 The Sound Of Terror In 1983 onderzoekt de Amerikaanse geheime dienst een vervalser. Na de. Hawaii Five-0: Drama, Serie, Seizoen 7 Aflevering 4 van 25 Hu A'e Ke Ahi Lanakila A Kamaile (The Fire of Kamile Rises in Triumph). The Eyes of Laura Mars: Film, Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met. Hangman: Morgen - IMDB * 5.2 - Film, De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens. Crimes That Shook Britain: Morgen - Misdaad, Seizoen 8 Aflevering 6 Stephen Port Een ijzingwekkende blik op de misdaden van Stephen Port, de. CSI: Miami: Morgen - Serie, Seizoen 8 All fall down Het CSI team krijgt te maken met een seriemoordenaar die mysterieuze. S.W.A.T: Morgen - Serie, Seizoen 1 Ghosts Daniels team maakt jacht op een seriemoordenaar die aan het gerecht ontsnapte door. The Murder Castle: Morgen - Serie, Seizoen 1 Aflevering 3 Fight Or Flight Het aantal slachtoffers van seriemoordenaar dr. H.H. Holmes. Criminal Minds: Serie, Seizoen 5 Criminal Minds 5.22 The Internet Is Forever Het BAU team profileert een seriemoordenaar die het. Criminal Minds: Serie, Seizoen 5 Criminal Minds 5.20 ...A Thousand Words Een seriemoordenaar pleegt zelfmoord en laat aanwijzingen. CSI: Miami: Serie, Seizoen 8 All fall down Het CSI team krijgt te maken met een seriemoordenaar die mysterieuze aanwijzingen.

Seriemoordenaar op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 01:30 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 4 van 25 - Hu A'e Ke Ahi Lanakila A Kamaile (The Fire of Kamile Rises in Triumph) McGarrett en Alicia worden ontvoerd tijdens hun jacht op de seriemoordenaar. Five-0 doet er alles aan om ze te vinden.

Overmorgen | 20:30 Amsterdamned

Overmorgen - Horror, Thriller, Een psychopathische seriemoordenaar maakt de Amsterdamse grachten onveilig. Hij duikt letterlijk op de meest onverwachte plaatsen op en maakt het ene na het andere slachtoffer. Rechercheur Eric Visser gaat op zoek naar ...

Een psychopathische seriemoordenaar maakt de Amsterdamse grachten onveilig. Hij duikt letterlijk op de meest onverwachte plaatsen op en maakt het ene na het andere slachtoffer. Rechercheur Eric Visser gaat op zoek naar de moordenaar, maar er zit weinig schot in de zaak. Dan richt het onderzoek zich op duikers en ontmoet Eric de knappe Laura. Uiteindelijk komen zijn dochter en Laura dichter in de buurt van de dader dan hijzelf. Dit maakt de jacht op de moordenaar wel heel persoonlijk.

Zo 31 januari 2021 | 03:05 Bones

Seizoen 11 - Aflevering 22 van 22 - The Nightmare Within the Nightmare Het team is op zoek naar de Poppenspeler, een seriemoordenaar uit het verleden, die de lijken van zijn slachtoffers een tijd bij zich houdt voor hij zich ervan ontdoet. Brennan voelt zich schuldig.

Zo 31 januari 2021 | 23:40 Crime Scene Investigation

Seizoen 9 - Art imitates life Het CSI-team krijgt te maken met een excentrieke seriemoordenaar die zijn slachtoffers zo neerzet dat het lijkt alsof ze poseren. Met de hulp van een kunstenaar vindt het team een aantal schetsen die lijken op de politiefoto's, maar één scène is nog niet uitgevoerd. Zijn de rechercheurs op tijd om deze moord te voorkomen? Ondertussen krijgt het team steun van een therapeut om Warricks dood te verwerken en dient zich een nieuwe collega aan, Riley Adams.

Seriemoordenaar op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 The House That Jack Built

Film, Verenigde Staten, de jaren '70. De hyperintelligente Jack ontwikkelt zich over een periode van twaalf jaar tot een zeer ervaren seriemoordenaar. Jack ziet elke moord als een kunstwerk op zich en bespreekt zijn gedachten hierover met de ...

Verenigde Staten, de jaren '70. De hyperintelligente Jack ontwikkelt zich over een periode van twaalf jaar tot een zeer ervaren seriemoordenaar. Jack ziet elke moord als een kunstwerk op zich en bespreekt zijn gedachten hierover met de mysterieuze Verge. Terwijl de politie hem op de hielen zit, neemt hij steeds meer risico bij zijn pogingen het ultieme kunstwerk te creëren.

Vandaag | 22:00 Crimes That Shook Britain

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Stephen Port Een ijzingwekkende blik op de misdaden van Stephen Port, de seriemoordenaar uit Oost-Londen, die vier jonge mannen vergiftigde met fatale doses van een verkrachtingsdrug.

Morgen | 01:00 Hear No Evil

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Sound Of Terror In 1983 onderzoekt de Amerikaanse geheime dienst een vervalser. Na de vondst van geluidsbanden waarop is te horen hoe de man vrouwen martelt, blijkt dat hij een seriemoordenaar is.

Morgen | 04:50 The Eyes of Laura Mars

Film, Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met ...

Laura Mars (Faye Dunaway) is fotografe. Ze begint visioenen te krijgen en al snel blijkt dat ze bij allerlei moorden meekijkt. Ze kijkt als het ware door de ogen van een seriemoordenaar wanneer hij zijn misdaden begaat. Ze neemt contact op met de politie en krijgt de hulp van een detective. Samen trachten ze de moordenaar te stoppen, maar eerst moeten ze nog uitvinden wie het is.

Morgen | 08:05 Hangman IMDb: 5.2

Morgen - IMDB * 5.2 - Film, De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens ...

De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens hun onderzoek worden de twee mannen gevolgd door journaliste Christi Davies die over de moorden rapporteert. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hangman

Morgen | 11:55 Crimes That Shook Britain

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Stephen Port Een ijzingwekkende blik op de misdaden van Stephen Port, de seriemoordenaar uit Oost-Londen, die vier jonge mannen vergiftigde met fatale doses van een verkrachtingsdrug.

Morgen | 15:26 CSI: Miami

Seizoen 8 - All fall down Het CSI-team krijgt te maken met een seriemoordenaar die mysterieuze aanwijzingen stuurt. Een psychologiestudente is de hoofdverdachte. Zij is van haar onderzoek afgehaald en wil mogelijk wraak nemen.

Morgen | 19:45 S.W.A.T

Seizoen 1 - Ghosts Daniels team maakt jacht op een seriemoordenaar die aan het gerecht ontsnapte door zijn eigen dood in scène te zetten. Daniel maakt zich zorgen over de mentale gezondheid van Buck na zijn ontslag.

Overmorgen | 00:00 The Murder Castle

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Fight Or Flight Het aantal slachtoffers van seriemoordenaar dr. H.H. Holmes groeit. Wanneer de politie hem op het spoor komt, bedenkt hij een nieuwe list om zijn vlucht uit Chicago te financieren.

Overmorgen | 00:55 Ghost Adventures

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Old Charleston Jail Zak, Nick en Aaron gaan naar de Old Charleston Jail om de plek te onderzoeken waar de eerste vrouwelijke seriemoordenaar van de VS terechtgesteld werd. De winnaars van de Music Video Mashup Contest mogen mee de cel in.

Overmorgen | 13:20 Copycat IMDb: 6.6

Overmorgen - IMDB * 6.6 - Film, Copycat is een Amerikaanse thriller uit het jaar 1995. De hoofdrollen worden vertolkt door Sigourney Weaver, Holly Hunter en Dermot Mulroney. Helen Hudson is gedragspsychologe en spitst zich vooral toe op ...

Copycat is een Amerikaanse thriller uit het jaar 1995. De hoofdrollen worden vertolkt door Sigourney Weaver, Holly Hunter en Dermot Mulroney. Helen Hudson is gedragspsychologe en spitst zich vooral toe op seriemoordenaars. Nadat een psychopaat een gruwelijke aanslag op haar leven pleegt, sluit ze zich op in haar appartement en weigert ze nog een stap buiten te zetten. Haar enige communicatie verloopt via de computer. Nadat er opnieuw enkele gruwelijke moorden zijn gepleegd, roept de vrouwelijke rechercheur M.J. Monahan de hulp van Hudson in bij het achterhalen van de identiteit van de dader. Tijdens hun onderzoek ontdekken ze dat de dader volgens een bepaald patroon verschillende beroemde seriemoordenaars imiteert. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/copycat

Overmorgen | 18:40 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - The twin paradox Na de vondst van een levenloos lichaam blijkt uit de autopsie dat het slachtoffer met geweld om het leven is gebracht. De hulp van het CSI-team wordt ingeroepen. Tot hun grote frustratie constateren ze dat dit zeer waarschijnlijk het werk is van de seriemoordenaar 'Gig Harbor Killer'.

Do 28 januari 2021 | 01:00 Murder By Numbers

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Grave Secrets Nadat een vrouw in haar woning wordt vermoord, wordt een lokale crimineel verdacht. Als er meer lichamen worden gevonden, vreest de politie dat er een seriemoordenaar actief is.

Do 28 januari 2021 | 09:20 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - The twin paradox Na de vondst van een levenloos lichaam blijkt uit de autopsie dat het slachtoffer met geweld om het leven is gebracht. De hulp van het CSI-team wordt ingeroepen. Tot hun grote frustratie constateren ze dat dit zeer waarschijnlijk het werk is van de seriemoordenaar 'Gig Harbor Killer'.

Do 28 januari 2021 | 20:05 Ice Cold Killers

Seizoen 1 - Aflevering 5 - North Pole Slay Ride Onderzoekers haasten zich om een vermoedelijke seriemoordenaar te vinden, nadat lichamen van jonge vrouwen in het kleine stadje North Pole zijn gevonden. De stad is vooral bekend als de plek om de kerstman en zijn slee te zien.

Vr 29 januari 2021 | 00:40 Ice Cold Killers

Seizoen 1 - Aflevering 5 - North Pole Slay Ride Onderzoekers haasten zich om een vermoedelijke seriemoordenaar te vinden, nadat lichamen van jonge vrouwen in het kleine stadje North Pole zijn gevonden. De stad is vooral bekend als de plek om de kerstman en zijn slee te zien.

Vr 29 januari 2021 | 08:25 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - The twin paradox Na de vondst van een levenloos lichaam blijkt uit de autopsie dat het slachtoffer met geweld om het leven is gebracht. De hulp van het CSI-team wordt ingeroepen. Tot hun grote frustratie constateren ze dat dit zeer waarschijnlijk het werk is van de seriemoordenaar 'Gig Harbor Killer'.

Vr 29 januari 2021 | 11:00 Ice Cold Killers

Seizoen 1 - Aflevering 5 - North Pole Slay Ride Onderzoekers haasten zich om een vermoedelijke seriemoordenaar te vinden, nadat lichamen van jonge vrouwen in het kleine stadje North Pole zijn gevonden. De stad is vooral bekend als de plek om de kerstman en zijn slee te zien.

Vr 29 januari 2021 | 20:30 CSI: New York

Seizoen 5 - My name is Mac Taylor In korte tijd worden twee naamgenoten van rechercheur Mac Taylor om het leven gebracht. Er is een seriemoordenaar aan het werk en Mac zou zomaar het volgende slachtoffer kunnen zijn. Het team maakt een lijst van alle Mac Taylors in New York en probeert uit te vinden waarom de moordenaar het voorzien heeft op mensen met deze naam.

Vr 29 januari 2021 | 20:35 The Pembrokeshire murders

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 2 DS Steve Wilkins keert in 2006 terug naar Pembrokeshire en heropent een onopgeloste dubbele moordzaak en ontdekt een link met twee andere onopgeloste misdaden. De hoofdverdachte, John William Cooper, zit sinds 1998 vast voor een aantal gewapende overvallen. Als Steve het bij het rechte eind heeft en Cooper niet zomaar een moordenaar is, maar een seriemoordenaar, moet het team hard bewijs vinden voor hij voorwaardelijk vrijkomt.

Za 30 januari 2021 | 02:00 CSI: New York

Seizoen 5 - My name is Mac Taylor In korte tijd worden twee naamgenoten van rechercheur Mac Taylor om het leven gebracht. Er is een seriemoordenaar aan het werk en Mac zou zomaar het volgende slachtoffer kunnen zijn. Het team maakt een lijst van alle Mac Taylors in New York en probeert uit te vinden waarom de moordenaar het voorzien heeft op mensen met deze naam.

Za 30 januari 2021 | 21:25 NCIS

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Ravenous Een groepje jongeren vindt in een bos de identificatieplaatjes van een soldaat. Het lijkt erop dat de man werd verscheurd door een beer. Wanneer het team de zaak verder onderzoekt, leiden alle aanwijzingen naar het werk van een seriemoordenaar.

Zo 31 januari 2021 | 06:00 Ice Cold Killers

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Harlan Een vrouw uit Colorado wordt door een seriemoordenaar van de weg gehaald en mishandeld. Ze ontsnapt aan zijn klauwen door een automobilist aan te houden, maar merkt dan dat de misdadiger de achtervolging inzet om zijn verloren buit terug te halen.

Zo 31 januari 2021 | 08:25 Ice Cold Killers

Seizoen 1 - Aflevering 5 - North Pole Slay Ride Onderzoekers haasten zich om een vermoedelijke seriemoordenaar te vinden, nadat lichamen van jonge vrouwen in het kleine stadje North Pole zijn gevonden. De stad is vooral bekend als de plek om de kerstman en zijn slee te zien.

Zo 31 januari 2021 | 13:30 CSI: New York

Seizoen 5 - My name is Mac Taylor In korte tijd worden twee naamgenoten van rechercheur Mac Taylor om het leven gebracht. Er is een seriemoordenaar aan het werk en Mac zou zomaar het volgende slachtoffer kunnen zijn. Het team maakt een lijst van alle Mac Taylors in New York en probeert uit te vinden waarom de moordenaar het voorzien heeft op mensen met deze naam.

Zo 31 januari 2021 | 22:30 The Snowman IMDb: 5.1

31/01 - IMDB * 5.1 - Film, Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een jonge vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief ...

Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een jonge vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een nieuwe collega legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze en levensgevaarlijke dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan. The Snowman is een Amerikaanse, Britse en Zweedse misdaaddrama uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Tomas Alfredson (bekend van de film 'Tinker Tailor Soldier Spy'). De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender en Rebecca Ferguson. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-snowman-2017

Ma 1 februari 2021 | 03:50 Ice Cold Killers

Seizoen 1 - Aflevering 5 - North Pole Slay Ride Onderzoekers haasten zich om een vermoedelijke seriemoordenaar te vinden, nadat lichamen van jonge vrouwen in het kleine stadje North Pole zijn gevonden. De stad is vooral bekend als de plek om de kerstman en zijn slee te zien.

Ma 1 februari 2021 | 15:10 CSI: New York

Seizoen 5 - My name is Mac Taylor In korte tijd worden twee naamgenoten van rechercheur Mac Taylor om het leven gebracht. Er is een seriemoordenaar aan het werk en Mac zou zomaar het volgende slachtoffer kunnen zijn. Het team maakt een lijst van alle Mac Taylors in New York en probeert uit te vinden waarom de moordenaar het voorzien heeft op mensen met deze naam.

Ma 1 februari 2021 | 19:25 Hangman IMDb: 5.2

01/02 - IMDB * 5.2 - Film, De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens ...

De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens hun onderzoek worden de twee mannen gevolgd door journaliste Christi Davies die over de moorden rapporteert. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hangman

Ma 1 februari 2021 | 20:35 Prodigal Son

Seizoen 1 - Q&A Malcolm denkt dat zijn vader hem kan helpen bij de zoektocht naar een seriemoordenaar en gaat hem opzoeken in de gevangenis, waar Ainsley net bezig is met haar interview. Elders in de gevangenis slaagt een van de gedetineerden erin te ontsnappen, en wordt het hele gebouw afgesloten.

Ma 1 februari 2021 | 21:35 Prodigal Son

Seizoen 1 - Family Friend Terwijl hij op zoek naar is naar nieuwe aanwijzingen naar de Junkyard Killer, vindt Malcolm een man die levend begraven werd in een ondergrondse cel. Dat is het begin van een nieuw kat-en-muisspel tussen Malcolm en de seriemoordenaar.

Di 2 februari 2021 | 05:40 CSI: New York

Seizoen 5 - My name is Mac Taylor In korte tijd worden twee naamgenoten van rechercheur Mac Taylor om het leven gebracht. Er is een seriemoordenaar aan het werk en Mac zou zomaar het volgende slachtoffer kunnen zijn. Het team maakt een lijst van alle Mac Taylors in New York en probeert uit te vinden waarom de moordenaar het voorzien heeft op mensen met deze naam.

Di 2 februari 2021 | 18:40 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Merchants of menace Tijdens een bijeenkomst waar aandenkens aan seriemoordenaars worden geveild, wordt het lijk van veilinghuismedewerker Damon Harlow gevonden. Hij wordt aangetroffen in de auto van moordenaar Lucas Reem. Het moordwapen blijkt een soort mes te zijn, gemaakt van een bot van Reem.

Wo 3 februari 2021 | 01:00 The Snowman IMDb: 5.1

03/02 - IMDB * 5.1 - Film, Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een jonge vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief ...

Wanneer Harry Hole, hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een jonge vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een nieuwe collega legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze en levensgevaarlijke dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan. The Snowman is een Amerikaanse, Britse en Zweedse misdaaddrama uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Tomas Alfredson (bekend van de film 'Tinker Tailor Soldier Spy'). De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender en Rebecca Ferguson. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-snowman-2017

Wo 3 februari 2021 | 02:00 CSI: New York

Seizoen 5 - My name is Mac Taylor In korte tijd worden twee naamgenoten van rechercheur Mac Taylor om het leven gebracht. Er is een seriemoordenaar aan het werk en Mac zou zomaar het volgende slachtoffer kunnen zijn. Het team maakt een lijst van alle Mac Taylors in New York en probeert uit te vinden waarom de moordenaar het voorzien heeft op mensen met deze naam.

Wo 3 februari 2021 | 09:20 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Merchants of menace Tijdens een bijeenkomst waar aandenkens aan seriemoordenaars worden geveild, wordt het lijk van veilinghuismedewerker Damon Harlow gevonden. Hij wordt aangetroffen in de auto van moordenaar Lucas Reem. Het moordwapen blijkt een soort mes te zijn, gemaakt van een bot van Reem.

Wo 3 februari 2021 | 15:45 NCIS

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Ravenous Een groepje jongeren vindt in een bos de identificatieplaatjes van een soldaat. Het lijkt erop dat de man werd verscheurd door een beer. Wanneer het team de zaak verder onderzoekt, leiden alle aanwijzingen naar het werk van een seriemoordenaar.

Do 4 februari 2021 | 08:25 Crime Scene Investigation

Seizoen 15 - Merchants of menace Tijdens een bijeenkomst waar aandenkens aan seriemoordenaars worden geveild, wordt het lijk van veilinghuismedewerker Damon Harlow gevonden. Hij wordt aangetroffen in de auto van moordenaar Lucas Reem. Het moordwapen blijkt een soort mes te zijn, gemaakt van een bot van Reem.

Do 4 februari 2021 | 11:35 CSI: New York

Seizoen 5 - My name is Mac Taylor In korte tijd worden twee naamgenoten van rechercheur Mac Taylor om het leven gebracht. Er is een seriemoordenaar aan het werk en Mac zou zomaar het volgende slachtoffer kunnen zijn. Het team maakt een lijst van alle Mac Taylors in New York en probeert uit te vinden waarom de moordenaar het voorzien heeft op mensen met deze naam.

Do 4 februari 2021 | 16:55 Righteous Kill IMDb: 6.0

04/02 - IMDB * 6.0 - Film, Een seriemoordenaar heeft het voorzien op criminelen die uit handen van politie en justitie zijn gebleven. Een pooier, een verkrachter, een kinderlokker: allemaal worden ze uit de weg geruimd door een mysterieuze killer. ...

Een seriemoordenaar heeft het voorzien op criminelen die uit handen van politie en justitie zijn gebleven. Een pooier, een verkrachter, een kinderlokker: allemaal worden ze uit de weg geruimd door een mysterieuze killer. Turk en Rooster, twee veteranen van de New Yorkse politie, onderzoeken de zaak. Maar al snel komen ze tot de conclusie dat de moordenaar uit hun midden moet komen: iemand binnen de New Yorkse politie heeft het recht in eigen handen genomen. De zaak neemt een verrassende wending wanneer twee jonge rechercheurs, die ook bij de zaak betrokken zijn, met de beschuldigende vinger richting Turk wijzen. Zou hij de moordenaar kunnen zijn? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/righteous-kill

Do 4 februari 2021 | 20:05 Ice Cold Killers

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Harlan Een vrouw uit Colorado wordt door een seriemoordenaar van de weg gehaald en mishandeld. Ze ontsnapt aan zijn klauwen door een automobilist aan te houden, maar merkt dan dat de misdadiger de achtervolging inzet om zijn verloren buit terug te halen.

Do 4 februari 2021 | 23:00 Nightmare Next Door

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Big Sky Burning Als een ouder echtpaar in hun huis wordt vermoord, valt de verdenking op hun vermiste buurman, totdat ook hij dood wordt gevonden. Is er een seriemoordenaar in het stadje Billings?

Vr 5 februari 2021 | 00:40 Ice Cold Killers

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Harlan Een vrouw uit Colorado wordt door een seriemoordenaar van de weg gehaald en mishandeld. Ze ontsnapt aan zijn klauwen door een automobilist aan te houden, maar merkt dan dat de misdadiger de achtervolging inzet om zijn verloren buit terug te halen.

Vr 5 februari 2021 | 02:45 The Bone Collector IMDb: 6.7

05/02 - IMDB * 6.7 - Film, Amerikaanse thriller uit 1999 van regisseur Phillip Noyce met Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah en anderen. Na een ongeluk is de voormalige rechercheur moordzaken Lincoln Rhyme grotendeels verlamd. Alleen ...

Amerikaanse thriller uit 1999 van regisseur Phillip Noyce met Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah en anderen. Na een ongeluk is de voormalige rechercheur moordzaken Lincoln Rhyme grotendeels verlamd. Alleen zijn hoofd en een vinger kan hij nog gebruiken om via een computer te communiceren. Het vooruitzicht dat zijn toestand verder kan verslechteren, leidt ertoe dat hij bij een bevriende arts naar euthanasie informeert. Zijn leven krijgt echter een drastische wending wanneer hij bij een zaak van een psychopathische seriemoordenaar betrokken raakt. Daarbij krijgt Lincoln hulp van de jonge agente Amelia, die zijn ogen en oren wordt op de plaatsen delict. Samen moeten ze de moordenaar zien te stoppen voor er nog meer slachtoffers vallen. Hun eigen levens lopen hierbij groot gevaar. Kijkwijzer indicatie: let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat angst en geweld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-bone-collector

Vr 5 februari 2021 | 08:05 Hangman IMDb: 5.2

05/02 - IMDB * 5.2 - Film, De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens ...

De rechercheur Ray Archer en de gedragsdeskundige Will Ruiney moeten hun krachten bundelen om een seriemoordenaar te vangen. Deze terroriseert de stad door middel van een macabere versie van het kinderspel galgje. Tijdens hun onderzoek worden de twee mannen gevolgd door journaliste Christi Davies die over de moorden rapporteert. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hangman

Vr 5 februari 2021 | 11:00 Ice Cold Killers

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Harlan Een vrouw uit Colorado wordt door een seriemoordenaar van de weg gehaald en mishandeld. Ze ontsnapt aan zijn klauwen door een automobilist aan te houden, maar merkt dan dat de misdadiger de achtervolging inzet om zijn verloren buit terug te halen.

 Meer

Seriemoordenaar gemist

Eerder Vandaag | 14:56 Criminal Minds

Seizoen 5 - Criminal Minds 5.22 - The Internet Is Forever Het BAU-team profileert een seriemoordenaar die het internet als jachtveld gebruikt. De term 'sociaal netewerken' krijgt een heel nieuwe betekenis.

Eerder Vandaag | 13:36 Criminal Minds

Seizoen 5 - Criminal Minds 5.20 - ...A Thousand Words Een seriemoordenaar pleegt zelfmoord en laat aanwijzingen achter in de vorm van tattoo's om een slachtoffer mee te identificeren die misschien nog leeft.

Eerder Vandaag | 08:31 CSI: Miami

Seizoen 8 - All fall down Het CSI-team krijgt te maken met een seriemoordenaar die mysterieuze aanwijzingen stuurt. Een psychologiestudente is de hoofdverdachte. Zij is van haar onderzoek afgehaald en wil mogelijk wraak nemen.