Zenders op Tvgids.tv

Serie op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:15 Nieuw: Narcostaat

Documentaire, In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de ...

In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv. Criminelen De komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld. Drugsindustrie Er gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs. Slachtoffers Danny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.

Vandaag | 22:20 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: juni. Het is zover! De Omanido's gaan op wijnreis naar Frankrijk. De rest van het tehuis is nogal jaloers dat de Omanido's er een weekje tussenuit piepen. En hoewel Hendrik, net als de anderen, met volle teugen geniet, maakt hij zich ook grote zorgen om Evert. Evert heeft de rest van de groep nog altijd niet verteld over zijn ziekte en wil dat tijdens de reis doen.

Je vindt hier de programma's van Serie op tv We hebben de volgende programma's voor Serie Nieuw: Narcostaat: Documentaire, In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de. Het geheime dagboek van Hendrik Groen: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 6 Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: juni. Het is zover! De Omanido's gaan op. Shaun het schaap: Animatiereeks, Seizoen 4 Aflevering 6 Britse animatieserie (2014). De stinkende boer. Shaun is een bijzonder schaap dat. Mike de ridder: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 39 Canadees Britse animatieserie. Mike de ridder en de ridderschool. Omdat Evie. Angelina Ballerina: Tekenfilm, Seizoen 4 Aflevering 26 Britse animatieserie. Angelina springt over de rivier. Angelina moet een opdracht. Mijn beste vriend Marlon: Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 5 Nederlandse jeugdserie. De weddenschap. Hugo en Sander gaan een weddenschap aan.. Wickie de Viking: Tekenfilm, Seizoen 1 Belgisch Duits Japanse animatieserie. Een prinses in de woestijn. De Vikings zijn onderweg naar. Tom & de aardbeimuis: Animatiereeks, Animatieserie. Mijn Petsaurus: Jeugdreeks, Seizoen 1 Aflevering 5 Britse jeugdserie. Zoek. Maan en ik: Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 26 Animatieserie. Het kleine spinnenweb. Als de dag voorbij en het poppenhuis.

Serie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:05 Shaun het schaap

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Britse animatieserie (2014). De stinkende boer. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens.

Vandaag | 08:15 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de ridderschool. Omdat Evie toverles krijgt, besluit Mike om zijn vriendjes Ridderles te geven. Zal het hem lukken om echte ridders van ze te maken?

Vandaag | 08:25 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Britse animatieserie. Angelina springt over de rivier. Angelina moet een opdracht voor school maken. Polly wil met haar spelen, maar Angelina heeft daar geen tijd voor. Wat Angelina niet weet is dat Polly's spel Angelina op de goede weg helpt.

Vandaag | 09:00 Mijn beste vriend Marlon

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse jeugdserie. De weddenschap. Hugo en Sander gaan een weddenschap aan. Helaas voor Hugo verliest hij en moet hij zijn nieuwe fiets afstaan...

Vandaag | 09:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Een prinses in de woestijn. De Vikings zijn onderweg naar hun schip door een Arabische woestijn. Op hun weg komen ze een prinses tegen. Zij is op de vlucht voor haar strenge gouvernante. Wickie besluit om haar te helpen en gaat met haar mee...

Vandaag | 09:46 Tom & de aardbeimuis

Animatieserie

Vandaag | 09:56 Mijn Petsaurus

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Britse jeugdserie. Zoek

Vandaag | 10:00 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Animatieserie. Het kleine spinnenweb. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Vandaag | 10:20 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Nederlandse animatieserie. Oom Vliegenier is de redder in nood

Vandaag | 10:30 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Britse animatieserie. Drakendag

Vandaag | 10:40 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Britse animatieserie. Ik ga glijden. Bing en Pando ontdekken een nieuw klimtoestel in de speeltuin. Het heeft klimstukken, kantelstukken en zelfs een wiebelige brug. Maar wanneer Bing bovenaan de glijbaan staat, vindt hij het te eng om naar beneden te glijden. Bing kijkt hoe Pando het doet en helpt dan Hoppity naar beneden. Als blijkt dat Hoppity het leuk vindt, waagt Bing ook een poging.

Vandaag | 10:55 DWDD: o.a. Ruben Terlou

Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Chinese dromen van Ruben Terlou ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Chinese dromen van Ruben Terlou Documentairemaker Ruben Terlou maakte al eerder de populaire reisseries ‘Langs de oevers van de Yangtze’ en ‘Door het hart van China’, waar wekelijks meer dan één miljoen mensen naar keken. Gelukkig is hij nog lang niet uitgereisd. Zo trok hij afgelopen jaar kriskras door China voor een derde serie: 'Chinese dromen'. Elk half jaar een nieuwe neus Het AD vertelde het verhaal van Els Captijn. Zij verloor haar neus aan kanker, een prothese bood uitkomst. Maar om ervoor te zorgen dat die prothese zo min mogelijk opvalt, krijgt ze elk half jaar een nieuwe in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis. Ze schuift aan met Shirley Bouman, van de afdeling gelaatsprothetiek. Nieuw album Clouseau: Tweesprong Bij de naam Clouseau gaat iedereen weer even terug naar de jaren ’90, toen de Belgische band megahits scoorde als ‘Domino’, ‘Droog je tranen’ en natuurlijk ‘Daar Gaat Ze’. Bijna drie decennia later is er een nieuw album, ‘Tweesprong’, met mooie, kleine en persoonlijke nummers. Aan tafel Koen en Kris Wauters! Marc-Marie Huijbregts is tafelheer!

Vandaag | 11:00 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Britse animatieserie. Olivia wordt dierenverzorger. Olivia en haar klasgenoten moeten van juf Hogenmuller allemaal een schooltaak op zich nemen. Ze kunnen de volgende taken kiezen: whiteboard-verzorger, lichtverzorger, en schooldierenverzorger.

Vandaag | 11:10 Bol & Smik

Jeugdserie. Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen.

Vandaag | 11:25 Klumpies

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Britse animatieserie. Chip is de baas

Vandaag | 11:50 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Animatieserie. Do Vinci's verborgen film

Vandaag | 12:05 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Animatieserie. Winterverhaal. Leo en Tijg maken per ongeluk de gemene beer Birka wakker uit zijn winterslaap. Birka wordt gevreesd door alle dieren uit het woud. Leo en Tijg proberen hem weer in slaap te krijgen met een verhaal.

Vandaag | 12:40 Lassie Animated

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Animatieserie. De tocht van Erwin. Het is Vaderdag en Erwin loopt ongelukkig rond. Hij heeft zijn vader nooit gekend, die is omgekomen toen hij een bergbeklimmer probeerde te redden.

Vandaag | 13:35 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Animatieserie. Alles praat. Er komt een nieuw gezin aan op de camping, hun dochter lijkt niet te willen praten. De omgeving praat des te meer, tot het meisje ook begint te praten. Maar ze is totaal onverstaanbaar.

Vandaag | 13:45 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. Jarig. Pim is zenuwachtig want hij is morgen jarig en hij wil heel graag een echt verjaardagsfeestje. Hij kan er niet van slapen. De volgende morgen lijkt iedereen zijn verjaardagsfeest te zijn vergeten!

Vandaag | 14:30 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Russische animatieserie. Weggeveegd. Masha vindt een bezem in het bos. De bezem blijkt allerlei bijzondere dingen te kunnen. Je kan er zelfs op vliegen! In haar enthousiasme maakt ze een puinhoop in het huis van Beer.

Vandaag | 14:35 BabyBeestenBoel

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Britse animatieserie. Trucjes. Jonge dieren gebruiken allerlei trucs om zichzelf te beschermen.

Vandaag | 14:45 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Animatieserie. Toch 'n mens. Wanneer Mowgli wordt aangevallen door Tabaqui, schiet Rikki-Tikki-Tavi hem te hulp. De dieren plagen Mowgli omdat hij niet dapper genoeg is.

Vandaag | 15:00 Kosmoo

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Belgische avontuurlijke jeugdserie. Grafschennis. Markus heeft een geest gezien op het kerkhof en de portemonnee van Esther wordt gestolen. Ellis wil het geestverhaal uitspitten, Robbe en Kosmoo onderzoeken de diefstal.

Vandaag | 15:25 Peperbollen

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Duitse jeugdserie. Dubelleven. Till ontdekt dat Luke's nieuwe vriendin Anne een dubbelleven leidt. Ze heeft drie verschillende ID-pasjes en vermomt zich. Ze blijkt een bedrijfsspion te zijn die Luke's nieuwe uitvinding wil verkopen aan een Chinese firma. Jale ziet bij toeval dat haar moeder verliefde appjes uitwisselt met ene Jury en besluit hier werk van te maken.

Vandaag | 16:20 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 55 - Nederlandse jeugdserie. Waar rook is.... Jip en Filiz solliciteren op dezelfde stages. Luna denkt dat zij en Sophie voor elkaar bestemd zijn. Mo bedenkt een geniaal plan. Mauds vader komt terug naar huis. Is haar burnout terug?

Vandaag | 16:30 #forever

Seizoen 2 - Aflevering 41 - Nederlandse jeugdserie. Loveseat. Noa en Bibi willen niet meer naar school zolang Daphne er nog werkt. Sal wil graag dat Bloem naar zijn optreden komt kijken, maar dan wordt ze door Riley ook al uitgenodigd om naar de film te gaan.

Vandaag | 17:45 Poesjes

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Nederlandse jeugdserie. Dief. Het is herfst en Boudewijn wordt ontzettend melancholisch van al die vallende blaadjes. In de bed & breakfast is de overspannen politierat Wolfgang te gast met zijn geliefde knuffel Onnepon, die tot zijn grote schrik op een gegeven moment verdwijnt.

Vandaag | 18:30 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 56 - Nederlandse jeugdserie. De snuffelstage. Luna achtervolgt Sophie door de school. Mo wordt beloond voor al het harde werken. Dylan schrikt tijdens de Nederlandse les. Van Tiel neemt Jip en Filiz niet serieus. Worden ze echt gediscrimineerd?

Vandaag | 23:45 De maatschap

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse historische dramaserie. Tweede generatie. Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Matthias verzoent zich met de lastpak en geeft hem een eigen kantoor. Hij verlaat zijn vrouw Mieke, om met zijn joodse vriendin Rivka te gaan samenwonen. De jongens blijken niet in staat hun moeder te troosten. Halverwege de jaren 80 vormen de vier zoons met hun vader een ijzersterk merk. Meyer is dé naam in de Nederlandse advocatuur. Maar dan gaat het mis met Theo als hij door drugsverslaving in strafrechtelijke problemen komt. Op aandringen van Mieke schiet Matthias zijn verloren zoon te hulp.

Morgen | 01:55 Narcostaat

Herhaling. In de nieuwe documentaireserie Narcostaat onderzoekt Danny Ghosen in vier aflevering de wereld van de Nederlandse drugscriminaliteit. De komende maandagen om 21:15 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken bij Gids.tv. Criminelen De komende weken komen de mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen over de drugsindustrie aan het woord. Zowel anonieme criminelen uit de onderwereld als agenten uit de bovenwereld. Drugsindustrie Er gaan tientallen milarden euro's om in de drugsindustrie. Daarbij vallen er doden, worden ambtenaren omgekocht, wordt drugsafval gedumpt en zijn er steeds meer gebruikers van de drugs. Slachtoffers Danny spreekt criminelen, de agenten die op hen jagen en experts die veel weten van de illegale wereld. Ook gaat hij in gesprek met slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.

Morgen | 06:28 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Animatieserie. Pinga met groene ogen

Morgen | 06:30 Bumba

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Animatieserie. Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.

Morgen | 07:00 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 65 - Belgische animatieserie. Koningin voor een dag. De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij zegt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.

Morgen | 07:15 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Russische animatieserie. Niet wakker worden voor het lente is!. Beer bereidt zijn huis voor op zijn winterslaap en timmert de hele zaak dicht. Masha komt de boel echter vakkundig in het honderd sturen. Uiteindelijk valt ze zelf in slaap. Beer stopt haar onder en gaat buiten een potje zitten huilen met Wolf.

Morgen | 08:00 Shaun het schaap

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Britse animatieserie (2014). Doe het zelf. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens.

Morgen | 08:10 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 40 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de verjaardag van Galahad. Er is wat te vieren in Glendragon want Mike zijn paard Galahad is vandaag jarig! Tijd voor een feestje!

Morgen | 08:20 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 27 - Britse animatieserie. Angelina en de winderige kinderdag. Angelina, Alice, Marco en Polly vieren Kinderdag. Alles lijkt mis te gaan en ze denken erover om Kinderdag dit jaar maar niet te vieren.

Morgen | 08:35 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Animatieserie. Uit de band springen. Lissy gilt het uit van angst als ze in haar huis een monsterlijke schaduw ziet. Zij en haar vrienden ontdekken al snel dat de grote schaduw afkomstig is van een spinnetje! De spin leert ze een spelletje: 'spinnetje over' en dat zorgt voor dolle pret!

Morgen | 09:00 Mijn beste vriend Marlon

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse jeugdserie. De bezemkast. Hugo en Sander treiteren elkaar tijdens de gymles. Sander pakt Hugo's pet af en uit wraak sluit Hugo hem op in een bezemkast. Marlon vindt dat Hugo de deur weer open moeten maken, maar hij is de sleutels kwijtgeraakt.

Morgen | 09:10 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Halvar de piraat. Tijdens een gevecht tussen Halvar en Sven botsen hun hoofden tegen elkaar. Niet veel later denkt Halvar dat hij een echte piraat is. Wickie maakt zich ernstig zorgen over zijn vader. Hij en Sven zijn gewisseld van persoonlijkheid!

Morgen | 09:26 Knofje

Jeugdserie. Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.

Morgen | 09:51 Mijn Petsaurus

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse jeugdserie. Blokfluit spelen

Morgen | 09:55 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Animatieserie. Twinkel kleine ster!. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Morgen | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Animatieserie. Nijntje wast de auto

Morgen | 10:20 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Britse animatieserie. Toeters thuis

Morgen | 10:35 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Britse animatieserie. Groeien. Coco en Charlie spelen in Bings huis als Coco ineens de groeistreepjes van Bing op de muur ziet. Flop meet of Bing groter is dan de vorige keer en dat is zo.

Morgen | 10:55 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Britse animatieserie. Olivia speelt hotelletje. Olivia en haar klas zijn vrij vanwege een sneeuwstorm. Olivia besluit thuis hotelletje te spelen, samen met Francine en Julian. Ian wil ook meedoen, maar is niet echt welkom.

Morgen | 11:05 Bol & Smik

Jeugdserie. Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen.

Morgen | 11:15 Klumpies

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse animatieserie. Grote-pappel-zondag

 Meer