Zenders op Tvgids.tv

Serie op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:10 Special: Het jaar 1969

Magazine, In dit programma staat het iconische jaar 1969, dit jaar vijftig jaar geleden, centraal. Het jaar van de ...

In dit programma staat het iconische jaar 1969, dit jaar vijftig jaar geleden, centraal. Het jaar van de maandlanding, Woodstock en het einde van de opmerkelijke jaren 60. Bruine kroeg Presentator Herman van der Zandt praat in een bruine kroeg (een verwijzing naar de tv-serie 't Schaep met de 5 pooten, dat in 1969 begon) met een groot aantal bekende Nederlanders voor wie 1969 een kanteljaar was. Gasten Zoals George Baker (componeerde zijn hit Little Green Bag in 1969), Lenny Kuhr (won het Songfestival in ’69), Mini & Maxi (begonnen als duo in ’69), en Koos Postema (eerste uitzending van zijn baanbrekende programma Een Groot Uur U). Pubquiz Samen met zijn gasten doet Herman van der Zandt een pubquiz over 1969 en zijn er diverse reportages.

Vandaag | 21:15 Nieuw: In Naam van het Volk

Geschiedkundige documentaire, In de nieuwe documentaireserie In Naam van het Volk reist Erik Dijkstra door de ...

In de nieuwe documentaireserie In Naam van het Volk reist Erik Dijkstra door de strijdbare geschiedenis van Latijns-Amerika om leiders te portretteren die beloofden hun volk te bevrijden en die daarmee veel mensen wisten te inspireren, maar die vaak ook uitgroeiden tot de nieuwe onderdrukkers. Portretten De serie indringende portretten van Hugo Chavez, Fidel Castro, Desi Bouterse, Pablo Escobar, Evo Morales en Evita Perón is vanaf vanavond elke dinsdag om 21:10 uur te zien op NPO 2. Populisme We hebben het in Nederland vaak over populisme. Over sterke leiders die beloven dat ze hun volk gaan bevrijden. Maar wat gebeurt er als zo’n bevrijder de macht krijgt en die niet meer uit handen geeft? Er is een continent waar de bevolking al tientallen jaren ervaring heeft met populistische leiders: Latijns-Amerika.

Za 20 juli 2019 | 20:25 Nieuw: The Pier

20/07 - Thrillerserie, Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier ...

Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier zaterdagen met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3. Dubelleven De serie gaat over Alejandra. Zij is een succesvol architecte en gelukkig getrouwd. Als ze er op een dag achterkomt dat haar echtgenoot een dubbelleven heeft geleid, zet dat alles op zijn kop. Andere wereld Ze gaat op zoek naar antwoorden en belandt in een compleet andere wereld die haar niet meer loslaat. Zo ontdekt ze een kant van zichzelf waarvan ze niet wist dat ze die bezat.

Vr 19 juli 2019 | 20:30 Heer & Meester de Film IMDb: 6.4

19/07 - IMDB * 6.4 - Tv-drama, Heer & Meester de Film is een Nederlands tv drama uit 2018 met in de hoofdrol Daan Schuurmans. De film is het langverwachte slot van de misdaadserie Heer & Meester, die op NPO 1 bij Omroep MAX te zien was. In de tv ...

Heer & Meester de Film is een Nederlands tv-drama uit 2018 met in de hoofdrol Daan Schuurmans. De film is het langverwachte slot van de misdaadserie Heer & Meester, die op NPO 1 bij Omroep MAX te zien was. In de tv-film wordt privédetective Valentijn Rixtus Bentinck geconfronteerd met zijn verleden. De serie draaide om de zoektocht van hij naar zijn achtergrond en afkomst. Naast Schuurmans zijn ook Sophie van Winden, Hubert Fermin en Robert de Hoog te zien in de film. Van Heer en Meester verschenen twee seizoenen van ieder tien afleveringen. De reeksen werden in het voorjaar van 2014 en 2016 uitgezonden. De uitzendingen trokken gemiddeld meer dan een miljoen kijkers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heer-meester-de-film

Za 20 juli 2019 | 20:10 Nieuw: Grantchester seizoen 4

20/07 - Misdaadserie, Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op ...

Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op NPO 2. Dit zesdelige seizoen wordt elke zaterdag om 20:10 uur uitgezonden. Moorden In de serie helpt de jonge dominee Sidney Chambers zijn vriend detective George Keating bij het oplossen van moorden in het dorpje Grantchester. Raciale spanningen De komst van Nathaniel Todd, een zwarte Amerikaanse burgerrechtenactivist, zorgt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen voor raciale spanningen in het anders zo kalme Grantchester. Hulp Wanneer er ook nog een moord wordt gepleegd, heeft inspecteur Geordie Keating de hulp van Sydney Chambers hard nodig om te achterhalen hoe de vork in de steel zit. Verdachte Al snel is er een verdachte in beeld, maar of daarmee de zaak is opgelost, is nog maar de vraag.

Overmorgen | 21:35 Helden van Het Máxima: onderzoek naar kanker

Overmorgen - Documentaire, In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en ...

In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum, wordt onderzoeker Jan Molenaar gevolgd. Research Het draait in het Centrum niet alleen om zorg, ook om research. Een nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Het doel van Molenaar is om in ieder geval één kindje met neuroblastoom te genezen. Biopt Ook is deze uitzending patiënt Koen opnieuw te zien. Hij krijgt een belangrijke biopt die Molenaar gaat onderzoeken. Nog één deel Volgende week donderdag is rond 21:30 uur het derde en laatste deel van deze documentaireserie te zien.

Je vindt hier de programma's van Serie op tv We hebben de volgende programma's voor Serie Special: Het jaar 1969: Magazine, In dit programma staat het iconische jaar 1969, dit jaar vijftig jaar geleden, centraal. Het jaar van de. Nieuw: In Naam van het Volk: Geschiedkundige documentaire, In de nieuwe documentaireserie In Naam van het Volk reist Erik Dijkstra door de. Nieuw: The Pier: 20/07 - Thrillerserie, Vanaf vanavond is de Spaanse dramaserie El Embarcadero, hier uitgezonden als The Pier, vier. Heer & Meester de Film: 19/07 - IMDB * 6.4 - Tv-drama, Heer & Meester de Film is een Nederlands tv drama uit 2018 met in de hoofdrol Daan Schuurmans. De film is het langverwachte slot van de misdaadserie Heer & Meester, die op NPO 1 bij Omroep MAX te zien was. In de tv. Nieuw: Grantchester seizoen 4: 20/07 - Misdaadserie, Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op. Helden van Het Máxima: onderzoek naar kanker: Overmorgen - Documentaire, In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en. Pingu: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 17 Animatieserie met kleifiguren. Pingu en de naaimachine. Clangers: Morgen - Animatiereeks, Seizoen 1 Aflevering 43 Britse animatieserie. Regenboogster. No-No: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 30 Animatieserie (2017). De vogelbek boogie. No No is een vogelbekdier dat. Bing: Morgen - Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 3 Britse animatieserie. Schommelen. Bing zit op de schommel in het park.

Serie op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:32 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu en de naaimachine

Morgen | 06:35 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Britse animatieserie. Regenboogster

Morgen | 06:45 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Animatieserie (2017). De vogelbek-boogie. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Morgen | 06:55 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse animatieserie. Schommelen. Bing zit op de schommel in het park en Flop duwt hem. Dan komt Pando eraan en hij wil ook een keer op de schommel. Ze besluiten dat ze om de beurt tien seconden mogen schommelen, maar Pando telt niet goed. Bing wordt boos en gaat voor de schommel staan, waardoor hij wordt geraakt.

Morgen | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Belgische animatieserie. Boodschapper van de koningin. Juf Cassandra zoekt een vervanger voor de koninklijke boodschapper. Ze vraagt of Maya een bericht wil brengen aan de bijenkorf. Maya wil een wedstrijd houden, om te zien wie dat het beste doet.

Morgen | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de niet helpende koningin. Als een ridder zichzelf per ongeluk klein heeft getoverd en alleen Koningin Glitterglans kan helpen, weigert deze tevoorschijn te komen. Noddy en Pat-Pat denken dat ze zich ergens voor schaamt.

Morgen | 07:40 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie. Toen Pippa niet bang was. De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.

Morgen | 08:00 Buurman en buurman

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Animatieserie over twee buurmannen die allerlei klusjes doen die altijd de mist ingaan. Papieren bordjes. Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.

Morgen | 08:10 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Japanse animatieserie. Weggestuurd. Nils wil graag een zonsverduistering zien. Hij bedenkt een list om te zorgen dat Smirre de groep aanvalt, waardoor ze moeten wegvliegen en de verduistering kunnen zien. Zullen ze het hem vergeven?

Morgen | 08:20 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Britse animatieserie. Geen kansje op een dansje

Morgen | 08:25 Igam Ogam

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse animatieserie. Ik ben Igam Ogam niet!. Big Daddy wil dat Igam haar kamer opruimt. Igam probeert hier onderuit te komen door steeds te doen alsof ze iemand anders is. Big Daddy weet hier wel wat op: hij bakt heerlijke lavakoekjes die alleen Igam mag opeten.

Morgen | 08:40 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 60 - Animatieserie. Priscilla ziet sterren. Priscilla krijgt van Cora de opdracht om de beroemde ster Danny Worteltaart te interviewen voor de schoolkrant. Dina is heel jaloers en verzint een list om het zelf te doen.

Morgen | 08:50 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Animatieserie. Één laars uit. Het is modderig buiten, de laars van Olivier blijft achter in de modderpoel. En al snel ziet iedereen er zelf uit als een modderpoel.

Morgen | 09:00 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Belgische komische animatieserie. Padvinder Scottie. Scottie, Amy en Shackleton kunnen hun spoorzoekersbadge verdienen, maar wanneer Scottie niet goed blijkt te zijn in spoorzoeken, moet hij leren dat je niet overal goed in kunt zijn.

Morgen | 09:10 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Animatieserie. Spinnenweb. Hazeltje en Kleine Veldmuis ontdekken een spinnenweb. Ze maken hem per ongeluk kapot. Ze doen er alles aan om een niew spinnenweb voor de spin te maken.

Morgen | 09:20 Hoi Duggee

Seizoen 2 - Aflevering 32 - Britse animatieserie. De stemsticker

Morgen | 09:50 Rintje

Aflevering 8 - Nederlandse animatieserie. Ik zie, ik zie. Rintje en Henriette vervelen zich. Buiten regent het en het is koud. Mama en oma gaan koekjes bakken, maar Rintje en Henriette willen niet mee doen. Ze doen 'ik zie, ik zie, wat jij niet ziet'.

Morgen | 10:00 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Britse peuter- en kleuterserie. De speeldoos. De Teletubbies kijken hoe een oma een ouderwetse speeldoos aan haar kleinzoon laat zien. Tinky Winky en Po spelen met een magische speeldoos. En dan is het bedtijd voor de Tiddlytubbies.

Morgen | 10:15 In Naam van het Volk

In de nieuwe documentaireserie In Naam van het Volk reist Erik Dijkstra door de strijdbare geschiedenis van Latijns-Amerika om leiders te portretteren die beloofden hun volk te bevrijden en die daarmee veel mensen wisten te inspireren, maar die vaak ook uitgroeiden tot de nieuwe onderdrukkers. Portretten De serie indringende portretten van Hugo Chavez, Fidel Castro, Desi Bouterse, Pablo Escobar, Evo Morales en Evita Perón is vanaf vanavond elke dinsdag om 21:10 uur te zien op NPO 2. Populisme We hebben het in Nederland vaak over populisme. Over sterke leiders die beloven dat ze hun volk gaan bevrijden. Maar wat gebeurt er als zo’n bevrijder de macht krijgt en die niet meer uit handen geeft? Er is een continent waar de bevolking al tientallen jaren ervaring heeft met populistische leiders: Latijns-Amerika.

Morgen | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Nederlandse animatieserie. Boris op het ijs

Morgen | 10:20 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Britse animatieserie. Eierwekker

Morgen | 10:27 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Britse animatieserie. Timmy kan niet dansen

Morgen | 10:30 Woezel & Pip Overal Vriendjes

Aflevering 8 - Animatieserie. In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.

Morgen | 10:50 Pieter Konijn

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Britse animatieserie. Het verhaal van de kiekeboe konijnen. Pieter, Lily en Benjamin hebben zoveel radijsjes gestolen dat ze niet weten hoe ze die thuis krijgen. Benjamin gaat de wagen van Lily halen. Hij moet snel terug zijn, maar Wipstaart houdt hem op.

Morgen | 11:13 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. In de bioscoop. Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.

Morgen | 11:20 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Animatieserie. Pingu en Pinga gaan in de mode. De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Morgen | 11:25 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Animatieserie. Oppas. De vrouw gaat een nachtje uit logeren. Mevrouw Schuurman komt op Pim en Pom passen. De vrouw belooft dat Pim en Pom hele lieve poezen zullen zijn en dat ze vast veel plezier zullen hebben. Maar mevrouw Schuurman is helemaal niet aardig en allerlei dingen die ze van de vrouw wel mogen, mogen ze van mevrouw Schuurman niet. Het allerergste is dat ze niet samen in hun mand mogen slapen. Als er ook nog geen lichtje mag blijven branden, komen Pim en Pom in opstand.

Morgen | 11:30 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Bubbelland. De Vikingen komen in een IJslandse badplaats terecht. Ze hebben het enorm naar hun zin, totdat ze erachter komen dat de Drakkar is verdwenen.

Morgen | 11:40 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Russische animatieserie. En... actie!. Masha verveelt zich en komt op het idee om een film te gaan maken. Beer begint met het schrijven van een script, maar al snel blijkt dat Masha het anders voor zich ziet. Komen ze tot een oplossing?

Morgen | 11:50 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en monstertje. Evie raakt per ongeluk een monsterbeeldje aan terwijl zij een toverspreuk doet en het beeldje komt tot leven. Het is een eigenwijs wezentje.

Morgen | 12:05 Waffel de wonderhond

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Britse komische serie. Waffel trainen. Waffel gaat voor het eerst naar een hondentraining.

Morgen | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 56 - Belgische jeugdserie. Restaurant in nood

Morgen | 12:40 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Animatieserie. Het junioren marcheerorkest van Celestestad. De Heer en Dame Rataxes komen op Staatsbezoek, maar het orkest is te laat. Krokodillus stelt voor om zijn band te laten optreden. Hij wil de band zo slecht laten spelen, dat Heer Rataxes beledigd is.

Morgen | 12:59 Dierendorpje

Animatieserie

Morgen | 13:20 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Animatieserie. Het prachtige noorderlicht. Onze vrienden beklimmen een berg om het nachtelijk schouwspel van het Noorderlicht te bewonderen. Ze vallen echter in slaap en missen het spektakel, maar genieten niet minder van een prachtige zonsopgang.

Morgen | 13:40 Bollie & Billie

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Animatieserie. Waar is Kapitein?. Mevrouw Stok heeft het luchtschip van Bollie ingepikt, omdat ze Kapitein kwijt is en Bollie van ontvoering verdenkt. Kapitein heeft zich in de boom verstopt om zich aan viskoekjes te buiten te gaan.

Morgen | 13:55 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Zweedse jeugdserie. Pippi vindt een nieuw woord uit. Tijdens haar ontbijt vindt Pippi plotseling een nieuw woord uit. Ze kan er niet echt een betekenis aan geven, dus laat ze haar verbeelding de vrije loop. Ze denkt dat het weleens een gevaarlijk dier zou kunnen zijn, dus besluit ze op jacht te gaan samen met Tommy en Annika.

Morgen | 14:20 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 44 - Animatieserie. Klein is fijn. Darzee wil net zo stoer en sterk zijn als de grote vogels. Helaas hebben zij er geen vertrouwen in. Mowgli, Baloo en Bagheera nemen haar mee op avontuur.

Morgen | 16:15 #forever

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Dramaserie (2019). Suprisseeeee!. Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven.

Morgen | 16:25 #forever

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Nederlandse dramaserie. Zoenen met je tong. Noa en haar moeder vinden het surprisefeestje hartstikke leuk, maar Bibi schrikt zich rot. Tegen haar verwachting in raakt Bloem aan de praat met Riley. Hij is dan wel bevriend met Stephan, maar misschien valt hij zelf wel mee?

Morgen | 16:40 Find Me in Paris

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Frans-Duitse jeugdserie. Chemie, afgunst en paso dobles. Een duo-opdracht brengt zowel Lena en Max als Ines en Dash dichter bij elkaar.

Morgen | 17:05 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Nederlandse jeugdserie. Logeren bij je verkering. Nola is verrast als Jesse voorstelt bij haar te logeren, maar ze voelt zich een beetje gebruikt als ze ontdekt dat hij dit alleen maar vraagt om zijn vader te ontlopen.

Morgen | 17:10 A Place to Call Home

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Duisternis en licht. Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven na het verlies van Dawn en de baby. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Matts wens om Georgies biologische moeder te vinden zorgt voor de nodige spanningen, maar in een gesprek met James maakt Matt duidelijk wat zijn beweegreden is.

Morgen | 17:15 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Nederlandse jeugdserie. Schoolkamp - Naar Drenthe. Ebru hoopt de schoolreis te kunnen gebruiken om dichter bij Nola te komen, maar slaagt daar niet erg in.

Morgen | 17:30 SpangaS Marathon

Aflevering 38 - Marathonaflevering van de tienerserie 'SpangaS'

Overmorgen | 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu's bedtijdschaduw

Overmorgen | 06:40 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 44 - Britse animatieserie. Bedrijvige zoemers

Overmorgen | 06:50 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Animatieserie (2017). Lekker naar buiten. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Overmorgen | 06:55 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse animatieserie. Blokken. Bing is bezig om met zijn blokken een toren te maken die net zo groot is als hijzelf en hij wordt boos als Coco binnenkomt en zijn blokken afpakt om er een regenboog mee te maken. Als vervolgens ook Charlie met de blokken wil spelen, moeten ze op zoek gaan naar een nieuw spel dat ze allemaal samen kunnen spelen.

Overmorgen | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Belgische animatieserie. Pas op voor de beer. Willy zegt tegen Maya dat hij een beer heeft gezien. Maya waarschuwt meteen de korf, en de koningin beveelt een evacuatie. Maya en Willy gaan op zoek naar de beer, maar dan blijkt het allemaal heel anders te zitten. Flip lag te snurken in een grot, waardoor het heel hard klonk, en de beer is een teddybeer. Willy is bang dat ze straf krijgen, maar Maya vertelt hoe het zit. De koningin begrijpt hun vergissing.

 Meer

Serie gemist

Eerder Vandaag | 17:40 SpangaS Marathon

Aflevering 37 - Marathonaflevering van de tienerserie 'SpangaS'

Eerder Vandaag | 17:25 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Nederlandse jeugdserie. Fotochallenge. Nola en haar vriendinnen hebben een foto challenge opgezet en Nola gaat behoorlijk ver om te winnen.

Eerder Vandaag | 17:15 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Nederlandse jeugdserie. Broekplasser. Ebru wil dolgraag verkering met Boy maar bedenkt zich als hij in zijn broek plast en het mikpunt wordt van spot.

Eerder Vandaag | 17:10 A Place to Call Home

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Australische dramaserie. Het zout der aarde. Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Terwijl Sarah haar best doet om een ontredderde Roy bij te staan, moet Elizabeth met lede ogen aanzien hoe haar invloed afbrokkelt. Carolyn verheugt zich op haar nieuwe baan, maar moet het nieuws nog wel aan Jack vertellen. Ondertussen zoekt Stan steeds vaker de confrontatie, en dat blijft niet zonder gevolgen.

Eerder Vandaag | 16:50 Find Me in Paris

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Frans-Duitse jeugdserie. De vloek van de fee. Henri denkt een manier te hebben gevonden om Lena te bevrijden uit het tijdsvacuüm waarin ze zich bevindt. Een romantische pas de deux doet Lena en Max beseffen dat ze gevoelens voor elkaar hebben.

Eerder Vandaag | 16:35 #forever

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Nederlandse dramaserie. Stomme vragen. Noa houdt een spreekbeurt over Bibi, haar pleegzusje uit Syrië die binnenkort bij haar komt wonen. Ondertussen plannen Bloem, Sal en Dex in het geheim een welkomstfeestje voor Bibi.

Eerder Vandaag | 16:25 #forever

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Nederlandse dramaserie. Fittie. Bloem en Noa hebben ruzie met elkaar en Sal en Dex hebben ruzie met elkaar. Wie zal het eerder goedmaken, de meisjes of de jongens?

Eerder Vandaag | 16:25 Kloosterserie

Aflevering 7 - Reportagereeks waarin kloosterlingen in binnen- en buitenland eigentijdse vragen voorgeschoteld krijgen. Karmelitessen Sittard. Zuster Johanna is econoom bij de zusters en praat over hoe je alle touwtjes aan elkaar knoopt en hoe je moet omgaan met de economische crisis.

Eerder Vandaag | 14:35 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Animatieserie. De dag van de schaduw. Bagheera is vermist en ondertussen wordt het mensendorp door een panterachtig dier aangevallen. Wat is er toch aan de hand?

Eerder Vandaag | 14:10 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zweedse jeugdserie. Pippi op school. Pippi verheugt zich op de eerste sneeuw. Ze vindt het echter onrechtvaardig dat ze er niet volop kan van genieten aangezien ze niet naar school gaat en dus ook geen kerstvakantie krijgt. Ze besluit de lessen bij te wonen, maar de eerste schooldag is een tegenvaller.

Eerder Vandaag | 13:55 Bollie & Billie

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Animatieserie. Feestproblemen. Bollie moet verplicht mee naar een saai etentje met zijn ouders. Dat betekent dat Billie het rijk voor zich alleen heeft. Hij nodigt zijn vrienden uit voor een feestje.

Eerder Vandaag | 13:40 Sesamstraat

Aflevering 50 - Nederlandse jeugdserie. Verzinnen. Pino heeft een pan. Daar kan hij heel veel spelletjes mee doen.

Eerder Vandaag | 13:35 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie. Niesgevaar. Wanneer Blunder het eerste sneeuwklokje van het jaar ziet moet hij niezen. Iedereen denkt er het zijne van: heeft Blunder last van de sneeuwklokjesnies of heeft hij hooikoorts? Feit is dat zijn niezen zomaar voor een lawine kan zorgen en dat gebeurt ook. Uiteindelijk blijkt dat hij gewoon verkouden is.

Eerder Vandaag | 13:14 Dierendorpje

Animatieserie

Eerder Vandaag | 12:55 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie. De donderslag. Badou moet de Donderslag leren, een toetersignaal om hulp te roepen. Badou ziet er het nut niet van in. Maar hij komt met zijn slurf vast te zitten en Link zit achter hem aan.

Eerder Vandaag | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 55 - Belgische jeugdserie. Bezoek uit de kosmos

Eerder Vandaag | 12:15 Waffel de wonderhond

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Britse komische serie. Plasje doen met Waffel. Waffel houdt heel veel van plasjes doen en maakt de Brooklyn Bells elke ochtend vroeg wakker met zijn geblaf. Mevrouw Hobbs is daar niet blij mee.

Eerder Vandaag | 12:00 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de ridderlijke trainingtruukjes. Mike wil zijn moeder laten zien hoe goed hij kan trainen in de verborgen tuin. Zal zijn moeder trots op hem zijn?

Eerder Vandaag | 11:55 Masha en de beer

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Russische animatieserie. Petje af. Beer heeft de jacht geopend op een motje dat zijn kleren stukmaakt en Masha heeft een pet gevonden waarmee ze zich onzichtbaar kan maken. Ze helpt beer om de mot te vangen.

Eerder Vandaag | 11:40 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. De Snorre van Troje. Snorre wordt per ongeluk gezien als de nieuwe koning van een vreemd rijk. Hij ziet zijn nieuwe functie wel zitten, maar kanselier Notch wil zelf koning worden en probeert hem onschadelijk te maken.

Eerder Vandaag | 11:34 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Animatieserie. Vliegen. Vliegen als een vogel of een vlinder, dat zou Pim ook wel willen. Maar als hij hard met zijn pootjes wappert valt hij toch gewoon van de schutting op de grond.

Eerder Vandaag | 11:30 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Animatieserie. Pingu zoekt het lek. De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Eerder Vandaag | 11:23 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Animatieserie. Skiën. Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.

Eerder Vandaag | 10:55 Pieter Konijn

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Britse animatieserie. Het verhaal van de reuzenpompoen. Het is Pompoendag en Pieter wil een hele grote pompoen stelen uit de tuin van meneer Verhoef. Ze stelen vervolgens een pompoen die zo groot is, dat ze hem de tuin uit moeten rollen.

Eerder Vandaag | 10:40 Woezel & Pip Overal Vriendjes

Aflevering 7 - Animatieserie. In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.

Eerder Vandaag | 10:35 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Britse animatieserie. Timmy zorgt voor een glimlach

Eerder Vandaag | 10:25 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Britse animatieserie. Verjaardag op zee

Eerder Vandaag | 10:20 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Nederlandse animatieserie. Mama krijgt een verrassing

Eerder Vandaag | 10:10 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Britse peuter- en kleuterserie. Bellen blazen. De Tubbietoetjesmachine blaast Tubbietoetjesbellen; heel, heel veel bellen. De Teletubbies vinden het leuk om de bellen te vangen en ze kapot te prikken, net zoals de kinderen uit het verhaaltje.

Eerder Vandaag | 10:00 Rintje

Aflevering 7 - Nederlandse animatieserie. Wiebeltand. Rintje heeft een wiebeltand. Hij gaat zijn melktandje wisselen voor een grote honden tand. Rintje kan er niet van slapen. Mama weet een oplossing en doet een touwtje aan zijn tand en aan de deur.

Eerder Vandaag | 09:25 Hoi Duggee

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Britse animatieserie. De stoksticker

Eerder Vandaag | 09:15 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Animatieserie. De lievelingsboom. Hazeltje en Kleine veldmuis ontdekken een hele mooie boom waar ze heerlijk in kunnen spelen. Maar dan slaat de bliksem in en de boom wordt vernield. Ze kunnen er niet meer in spelen... Of toch wel?

Eerder Vandaag | 09:00 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Belgische komische animatieserie. De hik van Lionel. Lionel heeft de hik en wil er vanaf zijn voor ze bij de zoo aankomen. Ziggy moet vreemde capriolen uithalen met de tram om Lionel zo hard te laten schrikken dat hij de hik kwijtraakt.

Eerder Vandaag | 08:55 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Animatieserie. Weggewaaid. Het waait erg hard, de kleren waaien van de waslijn en als het ook nog begint te regenen wordt het zelfs lastig om een paraplu vast te houden.

Eerder Vandaag | 08:45 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 59 - Animatieserie. Hop heeft een opdracht. De burgemeester moet een speech houden, maar zijn papiertje met aantekeningen is weg. Arthur vindt het op straat en geeft Hop de opdracht het aan de burgemeester terug te geven. Maar daar denken Skip en Jump heel anders over.

Eerder Vandaag | 08:30 Igam Ogam

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse animatieserie. Waar is mijn puppy?. Als Puppie per ongeluk met verf knoeit, stuurt Igam Ogam hem boos weg. Puppie dwaalt verdrietig rond. Igams boosheid is al weer snel weggeëbd, maar als ze met Puppie wil spelen, blijkt hij spoorloos verdwenen. Igam gaat op zoek en dat is maar goed ook, want Puppie bevindt zich in een benarde situatie: hij is in een ravijn gevallen en houdt zich met zijn tanden angstvallig vast aan een tak.

Eerder Vandaag | 08:20 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Britse animatieserie. Verend vriendje

Eerder Vandaag | 08:10 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Japanse animatieserie. Niet schuldig. Martin beschuldigt Goudoogje en Nils ten onrechte, en die twee besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Dat loopt een beetje uit de hand, en ze komen terecht in een adelaarsnest.

Eerder Vandaag | 08:00 Buurman en buurman

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Animatieserie over twee buurmannen die allerlei klusjes doen die altijd de mist ingaan. De vloer. Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.

Eerder Vandaag | 07:45 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie. Toen Willy niet langer Willy wilde zijn. De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.

Eerder Vandaag | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het Fabelbos goud. De piraten zijn op zoek naar het legendarische Fabelbos Goud. Als ze het niet kunnen vinden kunnen ze misschien wel geen piraten meer zijn!

Eerder Vandaag | 07:20 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Belgische animatieserie. Willy's fles. Maya en Willy vinden een achtergelaten limonadefles. Wanneer Willy in de fles kruipt om de heerlijke zoete vloeistof te proeven, rolt de fles van een helling en neemt Bens bal mee. Zowel Willy als de bal verdwijnen diep in het woud. Maya en Ben vertrekken samen om hen te gaan zoeken.

Eerder Vandaag | 06:55 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse animatieserie. Dag dag. Bing speelt met een nieuwe, oranje ballon, maar als hij er iets te enthousiast mee stuitert, ploft de ballon. Bing is heel verdrietig als hij zijn nieuwe speelgoed kwijt is, dus helpt Flop hem om de restjes van de ballon neer te leggen in de Dahaag Doos.

Eerder Vandaag | 06:50 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Animatieserie (2017). No-No en de vlieg. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Eerder Vandaag | 06:35 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Britse animatieserie. Verstoppertje

Eerder Vandaag | 06:32 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Animatieserie met kleifiguren. Pinga en de band

 Meer