Zenders op Tvgids.tv

Serie op tv (tv-tips)

Za 21 september 2019 | 20:25 Killer by the Lake

Aflevering 4 - Franse misdaadserie. Afl. 7 & 8

Do 26 september 2019 | 20:40 Nieuw: Earth from Space

26/09 - Natuurdocumentaire, In de nieuwe, vierdelige BBC natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's ...

In de nieuwe, vierdelige BBC-natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's bijzondere gebeurtenissen in de natuur vastgelegd. Zoals wisselende seizoenen, een planeet die razendsnel verandert en kleurrijke Nederlandse tulpenvelden. Ruimte Dankzij de allernieuwste technologie kan het verhaal over het leven op aarde vanuit een totaal nieuwe invalshoek worden verteld. Vanuit de ruimte. En dat levert prachtige beelden op, die de komende donderdagen om 20:30 uur te zien zijn op NPO 1. Spectaculair In de eerste aflevering zijn spectaculaire natuurverschijnselen, weersveranderingen en ingrijpende seizoenswisselingen te zien. Vastgelegd met camera's op de grond, in de lucht en in de ruimte. Kleur van poep Een olifantenfamilie heeft met droogte te kampen, nog onbekende kolonies keizerspinguïns zijn te herkennen aan de kleur van hun poep en er worden mysterieuze ijsringen ontdekt die robbenjongen in gevaar kunnen brengen.

Je vindt hier de programma's van Serie op tv We hebben de volgende programma's voor Serie Killer by the Lake: 21/09 - Misdaadserie, Aflevering 4 Franse misdaadserie. Afl. 7 & 8. Nieuw: Earth from Space: 26/09 - Natuurdocumentaire, In de nieuwe, vierdelige BBC natuurserie Earth From Space worden met ruimtecamera's. Pingu: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 27 Zwitsers Britse klei animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu bij de dokter. Hoi Duggee: Jeugdprogramma, Seizoen 1 Aflevering 42 Britse animatieserie. De groteparadesticker. Rintje: Tekenfilm, Aflevering 23 Nederlandse animatieserie. Nieuw!. Er zit een nieuw meisje in de klas. Tobias en Rintje. Rintje: Tekenfilm, Aflevering 20 Nederlandse animatieserie. Vlekjes. Rintje wil zijn tanden poetsen als hij in de spiegel ziet. Shaun het schaap: Animatiereeks, Seizoen 3 Aflevering 2 Britse animatieserie. De kokosnoot. Shaun is een bijzonder schaap dat niet. Masha en de beer: Animatiereeks, Seizoen 3 Aflevering 25 Russische animatieserie. In één liedje de wereld rond. Buurman en buurman: Animatiereeks, Seizoen 1 Aflevering 29 Tsjechische animatieserie. Racebaan. Poppen animatie over twee buurmannen die. Buurman en buurman: Animatiereeks, Seizoen 1 Aflevering 30 Tsjechische animatieserie. Aquarium. Poppen animatie over twee buurmannen die.

Serie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:28 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Zwitsers-Britse klei-animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu bij de dokter

Vandaag | 06:30 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Britse animatieserie. De groteparadesticker

Vandaag | 07:15 Rintje

Aflevering 23 - Nederlandse animatieserie. Nieuw!. Er zit een nieuw meisje in de klas. Tobias en Rintje proberen haar meteen te vleien. De juf is vandaag te laat.

Vandaag | 07:21 Rintje

Aflevering 20 - Nederlandse animatieserie. Vlekjes. Rintje wil zijn tanden poetsen als hij in de spiegel ziet dat hij onder de rode vlekken zit! Hij roept mama en die belt de dokter.

Vandaag | 07:30 Shaun het schaap

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Britse animatieserie. De kokosnoot. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.

Vandaag | 07:36 Masha en de beer

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Russische animatieserie. In één liedje de wereld rond

Vandaag | 07:45 Buurman en buurman

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Tsjechische animatieserie. Racebaan. Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.

Vandaag | 07:55 Buurman en buurman

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Tsjechische animatieserie. Aquarium. Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.

Vandaag | 08:01 Mike de ridder

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en het monster van Glendragon

Vandaag | 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de dreigende draak. De Ridders van het Fabelbos zijn in alle staten want er is een Dreigende Draak gesignaleerd. Noddy gelooft niet in draken en gaat op onderzoek uit.

Vandaag | 08:25 Heuvellandziekenhuis

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Brits-Frans-Duitse klei-animatieserie. Laughter is the best medicine. Dokter Max, Zuster Kitty, Dokter Ad, Chirurg Sally en de ziekenautobestuurders maken elke dag weer ontroerende en spannende dingen mee in het Heuvellandziekenhuis

Vandaag | 08:35 De avonturen van Barbapapa

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Animatieserie. Verstoppertje spelen. Barbapapa en Barbamama zijn hele bijzondere wezens. Net als hun kinderen kunnen zij zich in elke gewenste vorm veranderen en daardoor beleven ze allerlei spannende avonturen.

Vandaag | 08:50 Tip de muis

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Duits-Amerikaans-Italiaanse animatieserie. Wie iets vindt, mag het houden. Tip en zijn vriendjes gaan op zoek naar schatten. Maar als Tip een mooie schat vindt, blijkt die al van iemand anders te zijn.

Vandaag | 09:00 Olivia

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Britse animatieserie. Olivia en de ontsnapte vlinder. Wanneer een hele mooie vlinder zich ontpopt in Ians vlinderterrarium, smeekt Olivia hem mee te nemen naar school. Uiteindelijk stemt Ian toe. Maar wanneer hij de vlinder toont en erover vertelt, ontsnapt de vlinder! Olivia zet een bloemvormige ballonhoed op en probeert 'm terug te vinden.

Vandaag | 09:10 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Animatieserie. De Goudmijn van Gaxx. De kinderen willen thuis gaan vertellen dat ze weten waar de Goudmijn is, maar komen erachter dat ze de Roze Robijn zijn verloren. Ze gaan ernaar op zoek en vinden de ingang van de Goudmijn.

Vandaag | 09:20 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Gedaanteverwisseling. Halvar heeft de kopjes van Ylva kapot laten vallen. Hij wil meteen uitvaren om een discussie te voorkomen. Dan ontdekken ze een vlek op zijn gezicht. De vikingen denken dat het een teken van de goden is en dat Halvar nu van vorm kan veranderen. Wickie weet dat het niet waar is en zorgt ervoor dat het goedkomt zonder dat iemand Halvar gek vindt. Uiteindelijk vindt Halvar ook een manier om de kopjes van Ylva terug te krijgen, door de horens van Snorre te gebruiken. Ylva trapt erin en alles komt goed.

Vandaag | 10:05 Maan en ik

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Animatieserie. De wonderbaarlijke wortel. Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!

Vandaag | 10:25 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse animatieserie. Nijntje en de bladeren

Vandaag | 10:30 Simon

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Animatieserie. Oh nee, niet Caspers vriendjes

Vandaag | 10:38 Olly, het kleine witte busje

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Britse animatieserie. De Stootstadcup. Jethro is verdrietig, omdat hij te oud en te traag is om nog een goede voetballer te kunnen worden. Olly organiseert een voetbaltoernooi om hem op te vrolijken.

Vandaag | 10:40 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 47 - Britse animatieserie. Verstoppen. Bing en Flop spelen verstoppertje terwijl ze op weg zijn naar Padget's winkel. Eenmaal in de winkel, wil Bing niet dat het spelletje ophoudt, dus verstopt hij zich achter de deur van de voorraadkast, waar Flop hem echt niet kan zien. Maar als de deur dan in het slot valt, kan Bing er niet meer uit.

Vandaag | 10:50 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Britse animatieserie (2014). Het Verhaal van Pieters grote ontsnapping. Als de konijnen omsingeld zijn, moet Pieter een nieuwe ontsnappingsroute bedenken.

Vandaag | 11:05 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Belgische komische animatieserie. Ziggy's baaldag. Wanneer Ziggy een onderdeel beschadigt verliest hij zijn zelfvertrouwen. Kunnen de vrienden hem zijn zelfvertrouwen terug laten krijgen?

Vandaag | 11:15 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Australische animatieserie. Een verhaaltje voor uil. Hazeltje kan geen genoeg krijgen van de verhaaltjes die Kleine Witte Uil vertelt, maar hij zal haar toch een keertje moeten laten slapen, al wil hij nog zo graag dat ze blijft vertellen.

Vandaag | 11:25 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Animatieserie. Pingu en Pinga gaan in de mode. De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Vandaag | 11:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 30 - Britse animatieserie. Angelina's behulpzame vriendin. Vicky wil iedereen helpen op één dag. Maar ze komt er snel achter dat ze tijd tekort komt. Ze zal het moeten combineren.

Vandaag | 11:45 Inui

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Animatieserie. Het spookachtige schip. Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.

Vandaag | 11:55 Kiwi & Strit

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Deense animatieserie. Fietswedstrijd. Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.

Vandaag | 12:00 Bollie & Billie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie. Techno blaf. Wanneer Bollie een spelconsole krijgt van zijn ouders, genaamd Karel de Kwijlende Hond, houdt hem dat zo bezig, dat hij niet eens meer aan zijn eigen hond, Billie, toekomt.

Vandaag | 12:10 Ernest & Celestine

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Franse animatieserie (2017). Het monster in het meer. Celestine denkt dat er een monster in het meer woont en gaat op onderzoek uit.

Vandaag | 12:45 Lassie Animated

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Indiaas-Duits-Amerikaans-Franse animatieserie. De epidemie. Er breekt een mysterieuze epidemie uit in het park en Zoë is vastbesloten er zo snel mogelijk achter te komen waardoor deze epidemie veroorzaakt wordt, zodat Lassie en de andere dieren niet ziek zullen worden.

Vandaag | 13:40 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie. Plak aan de bomen. Het is herfst, alle blaadjes vallen van de bomen. Nelli en Nora zijn bezorgd dat de bomen het koud zullen krijgen. Ze bedenken een geweldige oplossing.

Vandaag | 13:45 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. Een oude vriend. Het is vroeg in de lente en Tijg en Leo vinden een leeg nest. Ze besluiten het te gebruiken als slee en gaan ermee van de heuvel af. Na een tijdje verstoppen ze het nest, omdat ze even naar Pandiga moeten. Maar plotseling blijkt dat het nest een eigenaar heeft, ooievaar Theodor, een oude vriend van Mapa Pandiga. De vrienden haasten zich naar het best, maar als ze daar aankomen blijkt het nest te zijn weggepikt door de marters. Tijdens een wilde achtervolging maken ze per ongeluk het hele nest stuk. Nu moeten onze vrienden zich verontschuldigen tegenover de ooievaar en een nieuw nest maken.

Vandaag | 13:55 Mullewapp

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Animatieserie. De sneeuwstorm. Mullewapp heeft last van een sneeuwstorm. Omdat het brandhout bijna op is, gaan Frans, Johnny en Waldemar op zoek naar een nieuwe lading. Ze komen uiteindelijk thuis met dennenappels.

Vandaag | 14:20 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Animatieserie. Pootbal. De bal van buurhond Kees rolt de tuin in. Met z'n drieën gaan ze pootballen. Kees is de keeper en Pim en Pom schieten om de beurt op het doel. Het wordt een echte pootbalwedstrijd.

Vandaag | 14:25 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Japanse animatieserie. Grote Gorgo. Gorgo zit in een dipje als hij dik wordt genoemd en begint aan zichzelf te twijfelen. De ganzen worden daarop ook onzeker, tot wolf Smirre verschijnt, die ze na wat opbeurende woorden van Nils te grazen nemen.

Vandaag | 14:35 Heidi

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Japanse jeugdserie. De schat van Peter. Theresa en Karl stelen het geheime schatkistje van Peter met zijn vaders horloge erin. Hij weet meteen wie de dief is, maar kan niets bewijzen. Heidi bedenkt een list zodat Theresa en Karl zichzelf verraden.eet meteen wie de dief is, maar kan niets bewijzen. Heidi bedenkt een list zodat Theresa en Karl zichzelf verraden.

Vandaag | 15:05 Waffel de wonderhond

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Britse komische serie. Waffel leert lezen. Waffel wil heel graag leren lezen, om net zo slim te worden als Evie.

Vandaag | 15:15 Kosmoo

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Belgische avontuurlijke jeugdserie. De trots van zeezicht. Het nieuwe standbeeld van Zeezicht blijkt onthoofd. Al snel wordt Joris opgepakt door de politie. Zijn krantenkiosk moest wijken voor het standbeeld en dit is een motief. Maar is Joris wel de dader? Onze vrienden gaan op onderzoek.

Vandaag | 15:40 Peperbollen

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Duitse jeugdserie. In de container. Nina is steeds haar tekst kwijt tijdens de repetities van het schooltoneelstuk en wordt vervangen door Corinna. Maar na het eten van een muffin moet Corinna ziek afhaken, en beschuldigt ze Nina van vergiftiging. Een nieuwe zaak voor de Peperbollen.

Vandaag | 16:15 Brugklas

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Nederlandse jeugdserie. Fikkie op de middenstip. Als Milan geen zin heeft om aantekeningen over te schrijven omdat er een schriftcontrole komt, maakt hij er een principiële kwestie van.

Vandaag | 16:25 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Nederlandse jeugdserie. Het eerste nummer. Filiz verbaast zich over Alex. Lukt het Mo om Maud mee uit te vragen? Dylan heeft pijn na zijn val. Is hij blij met de zorg van Jackie?

Vandaag | 16:25 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse dramaserie. Juli. In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Vandaag | 16:35 #forever

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Nederlandse jeugdserie. Zelfvededeging. Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven.

Vandaag | 18:05 Brugklas

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Nederlandse jeugdserie. Puistenkont. Jairo photoshopt wat plaatjes, zodat het net lijkt alsof hij foto's heeft van meiden uit de kleedkamer. Als hij een geintje met een van de foto's uithaalt, blijkt dat echter grote gevolgen te hebben.

Vandaag | 18:20 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Nederlandse jeugdserie. Het eerste nummer. Filiz verbaast zich over Alex. Lukt het Mo om Maud mee uit te vragen? Dylan heeft pijn na zijn val. Is hij blij met de zorg van Jackie?

Vandaag | 18:30 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Nederlandse jeugdserie. Breuken. Maud wil weten hoe het zit met haar ouders en wil uitleg. Aldert worstelt met een nieuw computersysteem. Dylan wordt gek van Jackie.

Morgen | 06:25 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Zwitsers-Britse klei-animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu's aanbidster

Morgen | 06:35 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Britse animatieserie. De weesvoorzichtigsticker

Morgen | 07:17 Rintje

Aflevering 25 - Nederlandse animatieserie. Verjaardag. Rintje is jarig morgen. Hij kan niet slapen en ligt maar te woelen in bed. Mama is een taart aan het bakken en Rintje wil best helpen, maar dat hoeft van mama echt niet.

 Meer